Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

            Τα έχουμε καταγράψει όλα. Τον έχουμε πατήσει κάτω τον Αδαμίδη, όλοι και κανονικά. Αλλά υπάρχει και μια ΑΕΚ. Που είναι η ομάδα μας. Που την θέλουμε να υπάρχει. Που την θέλουμε, έστω για την Κυριακή μας. Ας δούμε λοιπόν το δάσος κι όχι το δένδρο. Ας δούμε την Ελλάδα κι όχι αυτόν που την κυβερνάει προσωρινά.
            Τα όσα είπε ο Αδαμίδης είναι λάθος; Στους χοντρούς άξονες πάω:  " ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ. ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ. ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ."
           Τίμια να πω, οτι οι κουβέντες δεν ακούγονται λάθος. Θα μου πείτε βέβαια οτι είναι μια επικοινωνιακή πολιτική και τίποτε άλλο για μια καρέκλα. Εντάξει. Και τι πρέπει να κάνω; Να αλλάξω ομάδα; Να μεταναστεύσω; Να μην δώσω άλλη μια ευκαιρία; Πιστεύω οτι το σχέδιο των supporters είναι αυθεντικό, άσχετα αν κολλάει σε δυο πράματα που δεν τα υιοθετώ:
           -  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ και
           -  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.
           Από την στιγμή όμως, που έχει επιλεγεί δημοκρατία πλέον, είμαι υποχρεωμένος να πάω και να δώσω την μάχη μου. Μέσα από τις συνελεύσεις των καινούργιων ( αν και όποτε γίνουν ) και φυσικά με την παρουσία μου στο γήπεδο. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ. Με την αποχή τι να κάνω; Το ΚΚΕ; Που όποτε τίθεται κάποιο θέμα σοβαρό στο τραπέζι, την κάνουμε δια του " στρίβειν μέσω του αραβώνος;"
          ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ BLOGS ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ. Τούτος ο τόπος επικοινωνίας, απέχτησε την θέση του, το ποσοστό της σοβαρότητας μετά την απαραίτητη αυτοκάθαρση του. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ. Τα πάντα είναι συνδυασμός. ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
          Γιατί δεν έκανα τα ίδια όταν επικεφαλής ήταν ο κοντός;  ΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΣΙΦΑΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ; ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΛΕΦΤΑΔΩΝ; ΜΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΑΠΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ CLUBS Ή ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ; ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΔΗΛΑΔΗ; ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΦΑΙΔΡΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ;
            Τα σχέδια του Αδαμίδη με βάση τον ΔΝΤ, δεν με βρίσκουν αντίθετο. ΑΝ Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ, ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ: " ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ." ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ανύπαρκτο αριθμό κατά Πυθαγόρα, ΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ;
        ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΜΟΝΟ Η ΑΕΚ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ. ΠΛΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ.
            Μου αρέσει το προγραμματικό των δηλώσεων, άσχετα αν θα ήθελα άλλους συντελεστές. Φερ ειπείν άλλον πρόεδρο ( γιατί δεν μπορεί ο Κασνακίδης; ) κι άλλον προπονητή ( για μένα πρέπει να είναι Έλληνας ).  Και θα υποστηρίξω. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΙΚΗ ( support ) . Φυσικά υποστήριξη για μένα σημαίνει, οτι μετέχοντας στα κοινά, καταθέτω τις προτάσεις μου εναντίον αυτών που με ενοχλούν. ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΚΕ ΜΛ.
                                        Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ.
      ΥΓ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΑΤΟΜΙΚΑ. ΠΟΤΕ, ΑΡΧΗΓΙΚΑ. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ( τα έχουμε πει αυτά ). ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ( που δεν υπάρχει το παρασκήνιο ) ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ.

13 σχόλια:

  1. Ερώτηση προς steven:
    Η θητεία του προέδρου δεν πρέπει να έχει όριο και καθορισμό στόχων απο την επιτυχία των οποίων να ορίζονται και τα χρήματα που θα λαμβάνει? Για παράδειγμα, κ. Αδαμίδη στην τριετή θητεία σας πρέπει τον 1ο χρόνο να μειώσετε το χρέος 50% και να βγάλετε την ομαδα ευρώπη, το ίδιο και τον 2ο χρόνο ενώ τον 3ο στόχος είναι η έξοδος στο Τσ.Λιγκ. και το ποσό που θα λάβετε αν πετύχετε τους στόχους θα είναι 200.000. Φέρτε όποιον προπονητή, σκάουτερ, τεχν. διευθυντή θέλετε, κάντε όποιες μεταγραφές θέλετε με το χ μπάτζετ που έχετε. Τα λέμε σε ένα χρόνο για να δούμε που βρισκόμαστε.
    Γνωρίζεις αν θα λειτουργήσει έτσι το πλάνο?
    Υ.Γ. Λεφτά απο εμένα μετά την 1η Ιουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H προσπαθεια αυτη των supporters,-με την αδεια των Παπα Νοτια,-βρισκειαλλους συμφωνους,αλλους οχι.
    Για την οποια ολοι μα ολοι θα θελαμε να εχει επιχειρηθει σε προηγουμενα πολυ πιο ευτραφη και φιλοδοξα χρονια ( απο το 2004 ας πουμε)με διαφανεστατες διαδικασιες και τα παντα ανοιχτα. Οι λογοι που δεν εγινε αυτο,ειναι γνωστοι.
    Κατάρχη να πω οτι δεν ειμαι καθολου αντιθετος με τα "μικρα ξεκινηματα" η τις "προσπαθειες εκ΄του μηδενος" Το αντιθετο με γοητευουν. Εδω εχω ομως μερικες ενστασεις-επιφυλαξεις και θα αναφερω μερικους απο τους λογους για τους οποιους δεν ειμαι συμφωνος ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ( η οποια γινεται και ετεροχρονισμενα και προχειρα)
    Η σειρα δεν εχει σημασια.

    α) Δεν προκειται για "νεο ξεκινημα",αλλα για μια υστατη οπως λενε λυση. Συμφωνω με το "υστατη", οχι ομως με το "λυση". Δεν νοιωθω καλα οταν νομιζω οτι παιζω το ρολο του επιδεσμου στο κουτελο του τραυματια.
    Και γενικα σαν ανθρωπος ειμαι της λογικης οτι "οταν ειναι να πεθανει ο ταλαιπωρος,ασ΄τον και κανει ενα τσιγαρο,να του παρει και μια πιπα η νοσοκομα και αστον να φυγει ησυχος"
    Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για εταιρειες. Γιατι ΑΕΚ θα υπαρχει ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. Το θεμα ειναι τι ειδους ΑΕΚ θα ειναι.
    Δεν ειναι η ΑΕΚ αρρωστη,αλλα η ΠΑΕ. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

    β) Ειναι μια προσπαθεια που γινεται απο τα ιδια προσωπα τα οποια εχουν δειξει την ανεπαρκεια τους. Συμφωνω στο "προπονητης και προεδρος ακαταλληλοι.
    Τα διαπιστευτηρια εχουν δωθει και τιποτα μα τιποτα δεν υπαρχει που να με κανει να πιστευω οτι δεν θα χρηματοδοτω ανθρωπους-σφαλιαρες.
    Που οταν δεν μιλανε,μονο εκτιθενται με την προπονητικη αλλοπροσαλοσυνη και την διοικητικη μικροτητα.
    Θετοντας μου ενα ΔΝΤ οχι μονο στην οικονομικη διαχειρηση αλλα και στο υψος της αξιοπρεπιας.

    γ) Το ελιτιστικο αυτο σχεδιο ειναι ενα ξεπατικωμα αλλων αναλογων συστηματων χρηματοδοτησης και "διακυβερνησης" ομαδων που καμια σχεση δεν εχουν ουτε με την Ελληνικη πραγματικοτητα και πολυ περισσοτερο με την ΑΕΚτζιδικη νοοτροπια.
    Η οποια θελει τον οπαδο η φιλο της ομαδας απολυτως ισαξιο,ισοτιμο και ισομετοχο και μη δημιουργοντας ταξεις και καστες αναμεσα στους οπαδους της.
    Εσυ με τα 1.000 μπορεις να τρως με τον παικτη δειπνο, εγω που δινω 5.000 μπορω και συντρωγω με τον αρχηγο της ομαδας και ενας αλλος που δινει 10.000 μπορει κα ριχνει μια φαπα στον Ισπανο κατα την διαρκεια του διπλου οπου θα συμμετεχει.
    Μακρυα,πολυ μακρυα απο τις αρχες,τις νοοτροπιες και τις συμπεριφορες του ΑΕΚτζη. Στη δικη μου τουλαχιστον,ειναι.

    δ)Τιποτα δεν μου λεει οτι και αυτη τη φορα,τα χρηματικα ποσα δεν θα πανε υπερ πιστεως. Προσωπα και καταστασεις ειναι ακομα μεσα στην ομαδα τα ιδια εδω και 7 χρονια. Και δεν εννοω οτι θα "φαγωθουν". Εννοω οτι θα φαγωθουν με τεχνοκρατικο τροπο. Οτι δεν θα μετατραπει σε μια νεα Empire με τις μετοχες να παιζουν το ρολο των φανελων.

    ε) Τελος,αδυνατω να δω την ΑΕΚ ως εταιρεια. ΑΛΛΟΙ θα πρεπει να την βλεπουν ως τετοια και να την τρεχουν συμφωνα με τους οικονομικο-τεχνικους κανονες. Εγω δεν νοιωθω την αναγκη,δεν χρειαζομαι καμια μετοχη,για να την κανω "κομματι μου".
    Δηλαδη μεχρι τωρα που τα "εσκαγα" δεν πηγαιναν εκει που πρεπει,αλλα τωρα,με τον ρολο του μικρομετοχου θα πιασουν τοπο;
    Υπαρχει καποια διαφορα;
    Απλα το μετοχικο ανοιγμα, σαν λογικη, εχει να κανει με ενα σχεδιο μακροβιοτητας μιας εταιριας. Ειναι μια σωπηρη υποσχεση των οπαδων-μετοχων οτι "θα ειμαστε εδω". Αυτα τα Σαξωνικα "be a part of us" κλπ.
    Εγω παλι, δεν θελω να ειμαι "συνεχως εδω".
    Θελω να επιλεγω τον ρυθμο και τον τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΥΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΙΡΕΣΗ:
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΝ ΦΩΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙ. ΤΩΡΑ, ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ; ΕΚΕΙ ΠΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΙ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ CLUB, ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΟΥΝ ( καταλαβαίνεις τι εννοώ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @steven ομιλουμε πλεον για μια εταιρεια συμμετοχων πλεον και οχι για μια ΑΕ σωστα?
    Εκτος αν υπαρχει κανεις ΑΦΕΛΗΣ που μασησε με το κεντρο για τα παιδακια και τις ακαδημιες...

    Τι οφελη εχει μια holding λοιπον μεσα στην ΑΕΚ, που δεν εχει η ΙΔΙΑ Η ΑΕΚ απο μονη της?

    Για ποιο λογο δεν ειναι δυνατη και εφικτη μια απ΄ευθειας μετοχοποιηση της ΑΕΚ λυνοντας τα παργματικα προβληματα της.

    Δηλαδη ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΡΧΙΚΑ το 30% της εταιρειας με ΡΗΤΡΑ για περαιτερω μετοχοποιηση του υπολοιπου 21% και βγαλτε τις οποιες μετοχες εξω.

    Με τις αρχικες εισροες, βαλτε ενα διακανονισμο για την MS ωστε να βγει απο το ληξιπροθεσμο το δανειο και συνεχιστε παρακατω...

    Εχει επεισοδια αυτο αλλα δειχνει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ λαικης βασης απο τον παπατζη και οχι κολπακια του στυλ το 23% να πληρωνει τα εξοδα και το 77% να κραταει την εταιρεια.

    Αυτο ειναι ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...

    Και sorry κιολας αλλα χεσμενους τους εχει ο κοσμος που θα τους δωσει 1 ευρω (οχι 200 και 5,000) για να καθεται να μιλαει ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    Γιατι οκ δινουμε 200 και κανουμε το χαβαλε μας μια φορα το εξαμηνο σε μια ΓΣ αλλα περαν αυτου ΤΙ???

    Μην παω σε αυτα που λες οτι δηλαδη θα δωσουμε τα λεφτα μας να τα κανιε κουμαντο ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ.

    Ειδαμε 1 χρονο τα κουμαντα του και προκοψαμε. Και κυριως τα ειδανε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

    Αφου ειναι ικανος ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΤΥΣΑΝΕ??

    Ο Μανωληθ λεει εχει προταση απο καποια υπερδυναμη Χεταφε..

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΕ.

    ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΟΝΟΣ, ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙΓΟΥΣΗΣ.
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΚ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ H HOLDING ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ Η HOLDING ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εαν προκειται για το αρχικο σταδιο μιας μεταβασης σε μια κατέξοχην λαικη βαση η οποια θα αφορα την ιδια την ΑΕΚ και τιποτα αλλο,δεν το ξερω.
    Οπως δεν αμφιβαλω οτι για λογους τεχνικους-νομικους, η ελειψης χρονου, δεν επιχειρηθηκε κατευθειαν εγχειρηση στην ΠΑΕ,παρα προτιμηθηκε το bypass.

    Συμφωνω οτι μεσα απο τον δρομο της μερικης μετοχικοτητας ερχεται και η ολικη. Και οχι το αντιθετο.
    Μακαρι να ειναι ετσι.
    Αλλα προς το παρον και εφόσον δεν εχω κατι που να με οδηγει σαν συμπερασμα προς τα εκει, θα μεινω α-μετοχος. Τουλαχιστον στο παρον εγχειρημα.

    Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι με τον ενα η τον αλλον τροπο,τον οβολο μου δεν θα τον διαχειριζεται σαν εισητηριο η σαν αγορα ειδους,ο Αδαμιδης και αυτο απο μονο τους καθιστα την θεση μου αυτοαναιρουμενη και σχιζοφρενικη.

    Πραγματικα ειναι ΑΛΛΟ να εισαι ΑΕΚ,εχεις δικιο.

    Παντως,σε καθε περιπτωση, θα παρακολουθουμε το ολο εγχειρημα και το κατα που γερνει.
    Οπως βεβαια και θα θελαμε να εχουμε μια καποια πληροφορηση απο οσους απο αυτο το blog παρουν ενα πακετο μετοχων,(εσυ Steven θα παρεις καθως λες ) ωστε να μας λενε τα νεα και τα δεδομενα απο την "καρδια του σκοτους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ( και θα δώσω ) ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
    ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΝΗ. ΕΔΩ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΣ. ΑΥΤΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ, ΟΙ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ steven

    Σωστα αυτα που λες αλλα τυρακι (για μενα παντα)

    Ερχεσαι λοιπον στα λογια μου. Το οτι δινει μια ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ η holding οτι μπορει και αμα και ισως να ακουστει κατι ΑΝ και ΑΜΑ παει ενα μελος στο ΔΣ και πει κατι στο οποιο βεβαια θα ειναι μειοψηφια.

    Πιανω το ΔΣ της ΑΕΚ γιατι εκει ειναι το ψητο. Ειπαμε καλη η πλακα στα ΓΣ της holding αλλα αυτη ΟΥΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ 23%.

    Εγω λοιπον βλεπω οτι καλειται το 23% να βγαλει το φιδι απο την τρυπα (οπως αλλωστε λενε ορθα) αλλα μετα το 77% που δεν θα βαλει μια να κανει κουμαντο.

    What's the catch? Μα φυσικα ΜΕΣΑ στο 23% ειναι (κατα δηλωση τους) και το 77%..

    Αρα ακομη και στη holding παιζει ανετα το σεναριο μειοψηφιας στο Δ.Σ μιας και κατα το καταστατικο μονο 1 μελος ειναι απο το 1/1000 σε επιπεδο μετοχων (δηλαδη μικρομετοχος).

    Που να πας και παραεξω δηλαδη.

    Ακομη και ετσι οπως τα λες να ειναι ΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ φθασει το supporters club το 51% αυτο θα γινει με
    1) ΑΜΚ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ και μαλιστα με αξιες μετοχων στο θεο
    2) Με τα χρεη να ΜΗΝ διαγραφωνται μιας και το 77% απλα κοιταει και πουλαει (μεσω ΑΜΚ) αλλα ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ.

    Δηλαδη ο παπατζης και ο μπουλης βρηκαν ενα ωραιο τροπο (δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο με συνενοχους τους κασνακιδη και σια) να ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ...

    Ερωτηση: Πως λεγοταν ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του Παππα στα Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΚ???

    Αντε ψαξτε λιγο ευκολο ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΝ Η HOLDING ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. Η HOLDING ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.
    ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ; ΙΣΩΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αν και δημόσια.
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλυτερα τοτε in private να μην κουραζουμε και τους υπολοιπους.

    Δεν μιλησα για προπαγανδα, εξ αλλου ακομη και αυτη την διαθεση να ειχες ο καλος προπαγανδιστης ξερει σε ποιο κοινο να απευθυνθει..

    Κατι που δεν ενδεικνυται εδω μεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMI: ΝΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ.
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΤΟ IN PRIVATE ΚΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΘΕΣΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. α δεν εχω προβλημα, δημοσια ακομη καλυτερα.

    Εξ αλλου δεν εχουμε κατι να κρυψουμε

    Δεν μιλησα για μενα μονο αλλα γενικα

    ΥΓ Γιος μεγαλοπαραγωντα λεει επαιξε εναντια στην ομαδα του στο Ξανθη Παο 3-2 και εβγαλε 13,5 στη Μαλαισια..
    Και οι Μαλαισιανοι λεει τον πληρωσαν την αλλη μερα.
    1)Ρε τι αγαθιαρηδες που ειναι οι σχιστοματες
    2)Ο τζιγγερ γιο δεν εχει, ο βγενο ουτε, ο πατερας ουτε (σε ηλικια να παιζουν στοιχημα 1,6 εκκ εννοω) ΠΟΙΟΣ εχει γιο και μαλιστα ΄μπουμπουκι'??

    ΑπάντησηΔιαγραφή