Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΣΤΡΩΝΕΙΣ;



Θυμάμαι το παλιό περιστατικό στην Ελλάδα, που κατέληξε ανέκδοτο.

Η σύζυγος λέει στον άνδρα της:

-Αγόρι μου, στον κήπο μας υπάρχει ένας νεοδημοκράτης που με παρακολουθεί.

Σκέφτεται ο άνδρας, και γεμάτος αυτοπεποίθηση, απαντάει:

-Εντάξει αγάπη μου. Θα κατεβώ να διώξω τον ηδονοβλεψία. Αλλά γιατί είναι δεξιός;

Και παίρνει την απάντηση:

-Διότι αγόρι μου, αν ήταν Πασοκτζής, θα είχε ανέβει, και θα με είχε ήδη γαμήσει.

Ανέκδοτα όμως θα λέμε; Εδώ συνελήφθη η απόλυτη δύναμη. Ο καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου της Γαλλίας, ο σοσιαλιστής της σαμπάνιας, η σοσιαλιστική ελπίδα μπας και χάσει ο Σαρκοζί το 2012 και ο διευθυντής του ΔΝΤ. Στα ελληνικά δεν λέει πολλά αυτό. Να το πούμε στα ξένα. IMF, ήτοι International Maid Fucking.

Και τα έλεγε στον πρωθυπουργό η μαμά του:

-Μην κάνεις κακές παρέες.

Τίποτα αυτός. Δεν άκουγε. Αλλά δεν έβλεπε κιόλας. Τι; Ότι όλοι οι σοσιαλιστές γουστάρουν γκόμενες με στολές. Ο Μιτεράν παλιά με κομμώτρια, ο μπαμπάς του με αεροσυνοδό κι ο Στρος Καν με καμαριέρα. Ο ίδιος βέβαια, όντας πιστός, αποφάσισε να φοράει στολή για να κάνει ποδήλατο ή κανό. Αυτό πήρε από τον σοσιαλισμό ο δικός μας.

Και να που η μαμά του, πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Δεν άντεχε να ακούει τρίχες. Διότι ο Στρος Καν έλεγε τον πρωθυπουργό μας, αναντίστοιχο, ανακόλουθο κι ανίκανο βλάκα. Έλεγε ότι είχε πάει και τον είχε βρει προεκλογικά και μετά ότι μας είχε πει ψέματα για λεφτά που υπάρχουν. Κι όλα αυτά για να πάρει την διακυβέρνηση.

Και τι είναι η μάνα; Ελλάδα; Να μην αντιδράει επειδή οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον φελλό ότι ακόμα έχει τον έλεγχο των ηλίθιων που τον ψήφισαν; Μπορεί η μάνα να παρασυρθεί από το βραβείο της κεντρικής γερμανικής τράπεζας ή το βραβείο της παγκόσμιας διαφώτισης, που δόθηκαν στον γιό της; Ρε μάνα είναι. Δεν είναι φορολογούμενος πολίτης.

Και σαν μάνα, σώζεις τον γιό σου από τα χέρια των αρπακτικών της παγκόσμιας διεθνούς. Κι ας είναι και πρωθυπουργός. Η μάνα το παιδί το βλέπει σαν παιδί. Ας το βλέπει ο από κάτω σαν αρχηγό.

Και σήκωσε το ακουστικό. Δυό τηλέφωνα έκανε. Ένα στον Σαρκοζί, που έχει παράδοση στις δολοπλοκίες όπως τότε που είχε στείλει αδιάβαστο τον εσωκομματικό του αντίπαλο, κι άλλο ένα στον Ομπάμα.

- Για ακούστε νούμερα. Είπαμε να βγάλουμε τον Γιώργο αλλά όχι και να υπομένουμε τις μαλακίες του πορνόγερου που είχε καθηγητή τον άνδρα μου στα οικονομικά. Για κανονίστε κανά σφουγγάρισμα, γιατί δεν τόχω και πολύ να πάρω αυτόν που σας κρατάει ακόμα στις καρέκλες σας. Άντε. Παραπήγε το πράμα. Με την Ελλάδα κάντε ό,τι θέλετε αλλά με τον γιό μου κομμένα τα χωρατά.

Διότι η μάνα η συγκεκριμένη, τα έχει πολύ καιρό κρατημένα. Από τότε που ήταν πρόεδρος στις αίγες. Τότε που είχε φάει το ταχυδιαζύγιο και την ελληνική πραγματικότητα, τύπου :

« Πάλιωσε το μουνί σου », που όμως σαν ελληνικό τραγούδι πέρασε στην κοινωνία σαν : « Πάλιωσε το σακάκι μου.» Κι η γυναίκα δεν ξεχνάει ποτέ. Πόσο μάλλον τούτη που είναι ορκισμένη να τρώει σοσιαλιστές. Δεν την ξαναπαθαίνει.

Κι ο διευθυντής του ΔΝΤ όμως, είχε παρελθόν. Μια Πιρόσκα Νάγκι, πρώην διευθύντρια του ΔΝΤ στην Αφρική, μια Τριστάν Μπανόν, δημοσιογράφος και συγγραφεύς που της είχε πιάσει τον κώλο αλλά την είχε προτρέψει η μάνα της, η Αν Μανσουρέ περιφερειακή σύμβουλος του σοσιαλιστικού κόμματος στην δυτική Γαλλία, να μην κάνει τίποτα. Οι γυναίκες πλέον είναι έτοιμες να βγάλουν από τα σεντούκια τα μουνόχειλα τους σαν τίμιες κορασίδες, που είδαν πούτσο, κι ανέκραξαν:

Όλο αυτό το πράμα, θα εισέλθει εντός της τόσο στενότατης μουνιακής κοιλότητας μας, που ακόμα ρωτάμε τον ιερέα της ενορίας, γιατί το έχουμε;

Μην ξεφεύγουμε όμως. Ο αποφυλακισθείς κατηγορούμενος είχε πει μια πολύ σοβαρή κουβέντα: « Οι Έλληνες ζούνε στα σκατά.» Και σίγουρα είχε δίκιο, αλλά είναι προτιμότερο να έχουμε και κάποιο νησί και να κάνουμε μια βουτιά στο Αιγαίο σαν φτωχοί, παρά να είμαστε περιστοιχισμένοι από καμιά σαρανταριά αραπάδες του Χάρλεμ και την ώρα που φτύνεις οικονομικές μαλακίες, να αισθάνεσαι σαν τον πούστη που τον πηδάει άλλος από αυτόν που είχες επιλέξει για τον έρωτα σου. Και το χειρότερο από όλα είναι ένα: Μετά από τον εξευτελισμό σου, να ακούς ότι η γυναίκα σου είναι δίπλα και πρακτικά να το παίζει αδικημένη και να περιμένει την αποζημίωση της σαν την Χίλαρι Κλίντον.

Υπάρχουν όμως σοβαρά νέα; Στην δεύτερη σελίδα τη εφημερίδας δεν υπάρχουν ποτέ. Τα πάντα είναι στην πρώτη σελίδα. Όπως την πάτησε ο Στρος Καν. Που είπε στην καμαριέρα:

-Στρος εσύ, κι εγώ Καν.

Αλλά η γαζέλα η τίμια, δεν πρόλαβε να Στρως Καν.

Βλάχοι κι οι δύο. Κυριότερα ο αξιόλογος , που μπορεί να πήδαγε μεν αλλά είχε κι άλλο κουσούρι. Μίλαγε πολύ. Για τις πρακτικές του ΔΝΤ και το πώς μπαίνει στις χώρες. Για το πώς επιβάλλεται η παγκόσμια πρακτική της εξουσίας σε κάθε μαλάκα φοβισμένο. Κι ενώ είχε την εντολή να πηδάει μόνο χώρες , αυτός σε κάποια φάση άρχισε να κυνηγάει μεμονωμένους ανθρώπους. Κι ενώ είχε συγχωρεθεί στο παρελθόν διότι τότε, δεν μίλαγε. Οπότε το σύστημα τον απέλυσε διότι δεν έκανε καλά το καθήκον του. :

Σου είπαμε να γαμάς λαούς, όχι άτομα. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα από μια καμαριέρα. Μόνο εσύ έχεις να χάσεις. Λεφτά έχεις. Γιατί δεν έπαιρνες ρε μαλάκα μια πουτάνα; Οικονομία έκανες με τα λεφτά που σου δίναμε ; Κι είσαι και στην Αμερική, που τα πάντα τα έχουμε ρυθμισμένα. Δουλεύει το κράτος. Δεν είσαι στην Ελλάδα, που θα πήγαινε κατηγορούμενη η καμαριέρα.

Και φυσικά τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Δηλαδή ο ενορχηστρωτής έριξε την πεπονόφλουδα, ο Στρος Καν την μάζεψε και μετά ανέλαβε η δικαιοσύνη αλλά και το πόπολο που θα υμνήσει για άλλη μια φορά το πόσο αποτελεσματικά δουλεύουν τα πάντα στην πλανηταρχία. Μέχρι κεραίας δίδυμου πύργου. Διότι ο Στρος Καν, που μάλλον θα αθωωθεί , τα έκανε μαντάρα. Ο απλός πολίτης θα σκεφθεί ότι την γλύτωσε ο υπόδικος διότι με τόσα λεφτά, εύκολα λάδωσε και την σκαπούλαρε. Οπότε σαν διεφθαρμένος δεν χρειάζεται σαν πολιτικός. Διότι ο καθημερινός άνθρωπος είναι με την καμαριέρα ντε φάκτο, για να μην πω ότι είναι καμαριέρα. Οπότε μια τέτοια του ρίξανε οι πλανητάρχες , όπως ρίξανε και το πρακτορικό «σοσιαλιστικό» κόμμα εδώ, για να περάσει τα μέτρα της υποδούλωσης.

Κι αυτός ο Γάλλος δεν έχει καμιά σχέση με τον Μπερλουσκόνι, που τον είχα υπερασπισθεί. Ο Καβαλιέρε είναι κύριος κι άντρακλας. Τούτος εδώ είναι λιγούρης σαβουρογάμης σαν κλασσικός σοσιαλιστής, που το παίζει και βιαστής. Ούτε στα κανονικά γαμήσια δεν είναι καλοί αυτοί. Και σωστά τον έχουμε αποκαλέσει, Καμαριέρε. Θα τον συγκρίνω με τον Σίλβιο; Κι η κοσκινού τον άνδρα της με τους πραγματευτάδες; Άντε με το σύστημα, που κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει. Κάτι μαζεμένοι ανώμαλοι είναι. Φυσικά παρά φύσιν.                      

15 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ28 Μαΐου, 2011 12:36

    Καλημέρα
    αν θέλετε να μάθετε τις τακτικές της διοίκησης,αν δεν έχετε καταλάβει ήδη,διαβάστε την τελευαία συνένευξη του Μπλάνκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ISMAEL BLANCO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τα 72 γκολ και για το αυτογκολ με το ΠΑΟ που αν και ατυχη στιγμη ΙΣΩΣ βοηθησει να ξεκουμπιστουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ μια ωρα αρχιτερα λογω ελλειψης χρηματων.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ και δεν δημιουργησες το παραμικρο προβλημα 4 χρονια ακομη και οταν εισουν ´τραυματιας´για να παιζει καποιος Μπαχα η οταν επαιζες δεξι μπακ η καπου αγκαλια με το σημαιακι του κορνερ..

    Για αλλη μια φορα την τελευταια η συνεντευξη σου δειχνει ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ εισαι και ποιο ειναι το ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ που εχεις και εκφραζει τον αεκτζη με Ζ.
    Οχι τους ΑΕΚτσηδες με Σ.

    Γι αυτο σε αγαπησε ο κοσμος γι αυτο φωναζε το ονομα σου γι αυτο φοραει τις φανελλες σου (εγω προσωπικα εχω 2).

    Κατι που ΠΟΤΕ κανενας αγαμιδης δεν προκειται να βιωσει. Το μονο που εχει βιωσει και αυτος και τα τσουτσεκια του τυπου κασνακιδη, καπετανιδη και κοσματου ειναι κυνηγητα και τρεχαλητα στους διαδρομους του ΟΑΚΑ.

    Τα οποια να εισαι σιγουρος οτι θα ενταθουν οσο περναει ο καιρος..

    ΙΣΜΑΕΛ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΜΑΚΑΡΙ να ξαναγυρισεις καποια στιγμη.
    Μακαρι να ειχε η ΑΕΚ τετοιους ανθρωπους και ας μην εχει λεφτα.

    αυτο ειναι φιλε ΙΣΜΑ το προβλημα.

    Αυτο δεν εχουν καταλαβει οι κασνακιδηδες και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΖΕΨΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ..

    Bλεπεις ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ Η ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ειπες ΨΕΜΜΑΤΑ ουτε κοροιδεψες ουτε δεχτηκες αλλα ριμπο να βγαλεις κανα μυριακι ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ..

    Στο καλο, να εισαι γερος και με το καλο η κορουλα σου.

    Στη δικια μου καρδια (και απο οσο ξερω σε πολλων ακομη) θα εισαι παντα ο γκολεαδορ μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Μαΐου, 2011 15:06

    Ναι ρε φίλε, διάβασα την συνέντευξη του και -για άλλη μία φορά- κατάλαβα ότι μας διοικούνε άσχετοι και ψεύτες, κοινώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιωμα του Μπλανκο-και του καθε ποδοσφαιριστη- αναφαιρετο,ειναι να θελει οτι συμβολαιο θελει η να περιμενει οποια προταση θελει.
    Το θεμα ειναι εσυ-σαν εταιρεια-τι κανεις προκειμενου σε περιπτωση ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΑΡΕΧΩΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΦΕΛΟΣ.

    Τι εκαναν οι μαλακες μας; Εκαψαν τα χωραφια τους,αφησαν να παρελθουν οι ημερομηνιες και εκπροθεσμα πλεον τα αφηνουν ερμαια και διχως μια δραχμη ως ανταλλαγμα τα ΠΑΡΕΧΩΡΟΥΝ.

    Απο Μπλανκο Τζεμπουρ και Μαιστρο,θα μπορουσαν,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ καλυτερα- να λαβουν 5-6 εκ. στη σουμα, τουλαχιστον.
    Τι πηραν; Μια πουτσα στο λαδοχαρτο. ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ κι'ολας απο πανω για να...τους ξεφορτωθουν.
    Δεν μιλαμε για απλους μαλακες. Μιλαμε για μαλακες με doctora

    Εκτος και αν ηταν-και ειναι- εσκεμενη η απαξιωση,οποτε πρεπει να μιλαμε για γκαραντι αντιΑΕΚζιδες.

    Αυτοι οι τυποι,ζητουν τωρα απο τον κοσμο τον οποιο αποκαλουν ΜΑΛΑΚΑ να καλυψουν το ποσο της αδειοδοτησης,το οποιο θα μπορουσε να υπηρχε ηδη στα ταμεια ΕΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΩΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.( μη μου πει κανεις οτι "μα ο Μαιστρο μετεγγραφει",αφου ειναι αστειο να το λεμε.)

    Δεν μιλαμε για Αραουχο οπου το "κανεις δεν παιζει με την ΑΕΚ" του μαλακα,μας κοστισε την απωλεια ενος αξιοπιστου μπακ και συν1 εκ. ευρω ακομα.
    (μα αυτος ο δικηγορος ρε παιδι μου,οποτε προσπαθει να βρει το ατομικο δικιο και να υπερσπιστει τις προσωπικες προσβολες,βγαινει χαμενος. Καμια δικη δεν εχει κερδισει ο μαλακας;)

    Πρεπει να παρουν Νομπελ οικονομιας. Βρεθηκε μαγικος τροπος αποφορτησης και απαλλαγης απο βαριες υποχρεωσεις; Πολυ απλα διωξτες απο πανω σου. Εχεις σπιτι με ακριβα υδραυλικα; Ξηλωσε τα. Δεν σου αρεσει η συνδεση internet που εχεις; Πολυ απλα δωστην στον γειτονα να την χρεωνεται αυτος! Σου κοστιζει το air contition; Πετα το βρε αδερφε.
    Αυτα ειναι.

    Απαξιωνουν την περιουσια της εταιρειας και στρεφονται στις επιδοτησεις σαν κλαμενα μουνια.
    Πετανε τα στοιχεια που φερνουν χρημα,απαξιωνοντας τα συστηματικα πρωτα και μετα ερχονται με ανοιγεμενες τις παλαμες και ζητουν "πλατες".

    Και εμεις λοιπον, με ανοιχτες παλαμες και τα δαχτυλα ανοιχτα, σας δινουμε ενα φασκελο και βγειτε στη Συγγρου οπου ανηκετε για να βρειτε τους πορους τους αναλογους.
    το μονο που μπορω να κανω, ειναι να μπω σε ενα κινεζικο,εκει στην Ευριπιδου και να σας αγορασω μερικα ζευγαρια γοβες.
    Μη ζητατε τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Χρηστο,

    Μιλαμε πλεον για ΜΑΛΑΚΑ περιοπης στα ορια της παρανομιας.

    Ο Αραουχο ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην Λανους με το νουμερο 4:

    http://www.clublanus.com/futbol/profesional/plantel

    οπως και ο Πελετιερι στην ιδια ομαδα.

    ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ?

    H ΠΑΕ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΑΧΟΥΧΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

    http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=2824&pl=143



    ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ εχει βγαλει λεφτα απο τον Αραουχο και αυτα που λεει ειναι ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.

    ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ και δεν εχει εμφανισει επισημα τουλαχιστον τιποτε.

    Το πιο πιθανο ειναι να τα εχει παντελονιασει ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ και αυτα για το 1.5 μυριο κλπ ηταν λογια ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.

    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΛΕΦΤΗ.

    ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΛΟΝ ΓΙΑ ΥΠΑΙΞΕΡΕΣΗ.

    Και καθομαστε και συζηταμε ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ?

    Δ.Σ δεν εισαι ρε ΝΟΥΜΕΡΟ? Αρα υπευθυνος απο το νομο για τα περιουσιακα στοιχεια της εταιρειας σου. Τι πιο απλο λοιπον απο μια μυνηση για υπαιξερεση περιουσιακων στοιχειων ?

    Να πας εκει που σου αξιζει ΚΟΛΟΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙΣ (και καλα) ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Θα σου αρεσει κιολας μεσα. Με το φερετζε του πουστη που εχεις και το ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ θα γινεις η πρωτη κοπελλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λιο σε παρακαλω ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ τους ξυλοκοπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας εχω ζαλισει το ξερω,αλλα αφου τρεχει το θεμα να μην ασχοληθουμε? Τι να γραψω,για την ΑΕΚ? Αφου τα λεει ολα ο Αδαμιδης!!!!!
    Απετυχε ο εκβιασμος των Ευρωπαιων,και αρχιζουν σιγα σιγα να τα ξαναβλεπουν τα πραγματα.Ηδη ο Ρεν,θα το ξανασκεφτει για το δανειο,αφου οσο και να πιεσε,οσο και να προσπαθησε να "πεισει" τον Σαμαρα,οσο και να "ετρεξε" τον Καρατζαφερη,δεν καταφερε αυτο που ηθελε.Βγηκε κι ο Ομπαμα που δηλωσε οτι στηριζει την Ελλαδα,και γινανε ολα κωλος μουνι γαρυφαλλο στας Ευρωπας.Μεχρι και ο Δρουτσας που ειχε συγκεκριμενες οδηγιες πηρε απ`τα τρια το μακρυτερο.Κι οχι οτι ο Σαμαρας πονταρε καπου.Απλα εχοντας επιλεξει την "διαφορετικοτητα" δεν μπορουσε να κανει πισω γιατι θα τον επαιρναν ολοι με τις ντοματες και θα μεναμε απο "κυκνος".Ειπα οτι απο σποντα θα γλιτωσει η Ελλαδα προς το παρον τα χειρωτερα,αλλα αυτο που εγινε δεν ηταν απλως σποντα,ηταν ο ορισμος της κωλοφαρδιας!!!
    Και επειδη χθες-προχθες ανεφερα την Fortis,να σας πω πως η Dexia κατεχει το 35% σε αυτην.Το λεω για να δεσει λιγο η σαλτσα,γιατι αν φτιαχνεις σαλτσα κιμα,βαζεις λιγο νερο παραπανω και το αφηνεις και βραζει χωρις να πιει ολο το νερο.Και εκει παιζει τον ρολο του ο πελτες που ερχεται και δενει τις τριμενες ντοματες και τον χυμο που βγαζουν στην κατσαρολα.Ποσο μαλλον αν ο κιμας ειναι απο ........... (να κραταμε και τιποτα,να σας κανουμε το τραπεζι καμια φορα),που βγαζει και λιγο λιπακι.Μοσχαρι ειναι παντως.
    Σε αναμονη λοιπον για το δευτερο ραντεβου των αρχηγων,που θα περιλαμβανει σουπα κονσομε απο χοντρο.Την οποια την βραζουμε,βγαζουμε τους πρωτους αφρους,αλλαζουμε δυο φορες το νερο,προσθετουμε λιγο ελαιολαδο και την αφηνουμε να βρασει για κανα τετραωρο,αναλογα με το κρεας.Σερβιρουμε την σουπα σε βαθυ μπολ,συνοδευομενη βεβαια απο αλατι και μπουκοβο,το δε κρεας τρωγεται συνοδευτικα της σουπας,με μπολικο αλατοπιπερο.Και λεω συνοδευτικα γιατι οταν υπαρχει σουπα ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.Δυο σταγονες λεμονι και ενα κουταλακι ασπρο ξηρο κρασι μεσα στο μπολ δεν νομιζω να χαλαγε κανεναν.
    Τωρα,τι θα γινει μεθαυριο στην νεα συναντηση,το πιθανοτερο ειναι να μαλαγρωσουν ολοι απο λιγο,αλλα το ΜΠΑΜ θα ερθει και θα κανει πολυ θορυβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΕΝΝΟΕΙΣ Λάπα. ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ conpater, καλημερα

    1) Για να να μην το ξεχασω: Δεν θα αντεχα να δω καποιον Caric καποιον τσιτσαρινο (ρε μεγαλε αλλαξε το θυμιζεις πεικινουα) και καποιον Valencia που χτες θυμισε εντονα Βαιο Καραγιαννη, πρωταθλητες ευρωπης. Ασε που ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ αυτη τη κολοομαδα γενικως, αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ και ποδοσφαιρηστες. Με κατι Φλετσερ και O-Shay KAI πανω απο ολα τον ΓΟΥ-Ρουνει που ειναι λεει ο καλυτερος αγγλος παικτης...
    Αμα ειναι ο γου-ρουνει ο καλυτερος ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΛΠΗΞΗ το οτι οι Αγγλοι δεν εχουν κερδισει απολυτως τιποτε εδω και 40 χρονια σαν εθνικη. Kαι ΟΥΤΕ προκειται.
    Νισαφι ποια με τους κοκκινους διαβολους του Καρικ.
    Κανενας τους ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν θα επιαζε στη Μπαρτσα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ (κανας Vidic) σε ομαδα εκτος Αγγλιας.

    Που πας ρε καραμητρο-Ferdinand?

    Kαπως ετσι θα ειμαι αμα μαρκαρω εγω το Σκοκο σε οικογενειακο διπλο μετα απο Γ.Σ

    Φυσικα το απολυτο για αλλη μια φορα ηταν η μεταδοση της ΝΕΤ.

    ΚΟΡΦΑΙΟ (χωρις Υ) πολλες φορες το ματς και κορφαιος (καινουργιο λημα) ο μεσι...
    Ο ρουνει λεει δεν ακουει λει τον τσιχλα και ο βοηθος του ειπε ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!

    Και για να μπω στο κλιμα με τον φιλο conpater

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΕ που εισαι ο κορφαιος Ελληνας και σε στελνουμε ΕΜΕΙΣ με τα λεφτα ΜΑΣ να λες τις μπουρδες σου.
    Εξαλλου ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΡΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ.

    Αντιστοιχα το BBC εχει τον Lineker που χτες πρεπει να ξεπερασε τον εαυτο του μετα το επικο με τους Γερμανους που νικανε παντα.

    If they turn up they 'll win..ειπε για τη Μπαρτσα, δηλαδη ο μονος τροπος για να κερδισει ο Καρικ ειναι να μην κατεβει ο αντιπαλος.

    Απλα ΚΟΡΦΑΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συνεχεια ...


    Φιλε το μαγαζι εχει κλεισει. Οτι και να κανουν. Και ο αλλος δεν συναινει γιατι απλα η ΚΑΡΕΚΛΑ που του δινουν δεν εχει αντικρυσμα.

    19% εχουν αμφοτεροι και δεν κανουν ΟΥΤΕ μαζι τιποτε.

    19% σε αυτους που προτιθενται να ψηφισουν. Γιατι μιλαμε πλεον για αποχη που το 50 και 60% των δημοτικων θα φανεται αστειο.

    το deal ειναι πλεον στο τι μας δινετε για να μην παμε στη δραχμη και βαρεσει κανονι το ευρω σας.
    οι αμερικανοι πιεζουν (λανθασμενα κατ εμε μιας και το φθηνο δολλαριο και τα υπερογκα χρεη του κραταει και τους αφηνει στη διεθνη παραγωγη) απο τη μια και απο την αλλη το σχεδιο ΔΝΤ πηγε απατο.

    Για σου ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ. Τι ΔΝΤ και μαλακιες εδω ειναι ελλαδα ρε. Για πλακα σας γονατισαμε σε ενα χρονο μεσα...και τα σχεδια σας και ολα σας.Οτι δουλεψε σε ολο το κοσμο, σε εμας δεν αντεξε ουτε χρονο..

    Για ποιο σοβαρα τωρα, τα νουμερα οχι απλα δεν βγαινουν αλλα και στο 7% να ειχε πεσει το ελλειμα η αγορα ειναι νεκρη αρα ΑΠΕΤΥΧΑΝ.

    ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ και χρημα στις επιχηρησεις ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ειναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

    Αν δεν αρχισει να κινηται το εμποριο αν δεν ξοδεψει ο καταναλωτης δεν γινεται δουλεια.

    ειπσρατει ο ΒΛΑΚΑΣ (μιλαμε γα μαλακα εφαμιλο του αγαμιδι εδω) με 23% ΦΠΑ, ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οτι επαιρνε με 19% μιας και δεν κινηται φυλλο κυριολεκτικα.

    Ποιος θα ξοδεψει ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ και απο που?Ποιος θα κανει εισαγωγη ποιος θα σου πληρωσει τελωνεια και φορο?

    Οι περισσοτεροι ισολογισμοι τριμηνου δειχνουν αυξηση τζιρου και μειωση κερδων, δηλαδη ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ολοι για να κρατηθουν στις τραπεζες.. μεχρι ποτε???

    Μιλαμε για Παπακωσταντινου τωρα ετσι? Mεγαααααλο κεφαλι. Περιπτερο να του δωσεις δεν βλεπω να το κραταει διμηνο ανοιχτο..

    Εγω βλεπω ενα πολεμο Βορρα Νοτου τεραστιο να εξελισεται και ασε τους Ολλανδους (ξαναλεω ποιους???) να σκουζουν.

    Αν δεν καταλαβει ο Βορρας οτι για να καταναλωσει ο Νοτος πρεπει να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΣ τοτε τα αγαθα του θα τα βαλει στο πατο του.

    Γιατι ο Νοτος ΙΣΤΟΡΙΚΑ παντα επιβιωνε. Και λογω κλιματος και λογω φυσικων πορων (καλλιεργιες- ευκολη διατροφη-εμποριο-θαλλασιες προσβασεις- πλουσιο υπεδαφος).
    Ο βορρας ηταν χιλιαδες χρονια μπουρδελο..Επειδη το μπουρδελο εβγαλε mercedes και siemens δεν σημαινει οτι θα πεθανουμε αν δεν τα εχουμε. Η Μερκελ αν δεν τα πουλησει ΠΩΣ θα ζησει? Θα τα δινει στους Ολλανδους?
    2% των γερμανικων εξαγωγων παιρνει η Ελλαδα..

    Κοψτους στο 1.5% να δεις ΠΩΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.

    Δεν ειναι δυσκολο πολυ. Κανε ενα πλανο με τον Cavaliere για FIAT, TIM, Magneti, Pirreli κλπ απλα καταναλωτικα αγαθα.

    Μιληστε για αυτο το 0.5% σε εισαγωγες και ανταποδωτικα τελη σε λιμανια, τουρισμο και γεωργικα προιοντα..
    Να παιρνουμε π.χ Gruppo Fiat στις δημοσιες και κρατικες υπηρεσιες αντι για Mercedes και να ανταπωδιδουμε κατα μερος με πορτοκαλια που θαβουμε στις χωματερες με διακηνηση ελληνικων προιοντων σε Ιταλικο εδαφος κλπ.

    Να δεις πως θα χλιμιντρισει η Ανγκελα και οι Ολλανδοι.

    Τωρα θα μου πεις ποιος θα τα σκεφτει αυτα?

    Ο γυαλακιας ο Παγκαλος η ο ΓΑΠ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ29 Μαΐου, 2011 19:07

    Γεια σας
    Μια που αναφέρθηκε ο φίλος conpater στην DEXIA ας δούμε αυτή την παράμετρο.
    Η γαλλο-βελγική τράπεζα Dexia λοιπόν, ήδη προβληματική και υπό διάσωση από τις κυβερνήσεις Γαλλίας και Βελγίου μετά την κρίση του φθινοπώρου 2008, που παρόλα αυτά εξακολουθεί να έχει ενεργητικό σχεδόν τριπλάσιο του βελγικού ΑΕΠ, έγινε ορατό ότι βρίσκεται στο «κόκκινο», χωρίς να είναι εντελώς σαφής η προέλευση των προβλημάτων της. Το μόνο που ήταν γνωστό και κίνησε πολλές υποψίες στις αγορές ήταν ότι η Dexia είναι εκτεθειμένη σε μεγάλο βαθμό και στα ελληνικά ομόλογα, με τοποθετήσεις ονομαστικής αξίας 3,7 δισ. ευρώ, υπερδιπλάσιες αυτών που διατηρεί, για παράδειγμα, η Deutsche Bank.
    Την Τετάρτη που μας πέρασε έγινε γνωστό ότι ο κορυφαίος επενδυτικός οίκος BlackRock και η βρετανική Barclay’s έσπευσαν να εξαργυρώσουν πρόωρα ομόλογα της DEXIA αξίας σχεδόν 3 δισ. ευρώ, ανοίγοντας μια τεράστια «τρύπα» στη ρευστότητα της τράπεζας, που σύμφωνα με πληροφορίες καλύφθηκε από την ΕΚΤ. Όλοι στη διατραπεζική αγορά της Ευρώπης προσπαθούσαν έκτοτε να κατανοήσουν τι ήταν αυτό που γνώριζαν παραπάνω από τους υπόλοιπους οι δύο οίκοι, που έσπευσαν να αποσυρθούν από τη χρηματοδότηση της DEXIA. Οι φόβοι για την Ελλάδα και την DEXIA, πάντως, προκαλούσαν ήδη μια προληπτική, μαζική έξοδο κεφαλαίων από το ευρώ προς την Ελβετία, με το ελβετικό φράγκο να καταρρίπτει ιστορικό ρεκόρ στην ισοτιμία του με το ευρώ.
    Η DEXIA λοιπόν «κάθεται πάνω» σε μια εν δυνάμει «τοξική» βόμβα τοποθετήσεων στην Ελλάδα, που σε οποιοδήποτε «πιστωτικό γεγονός» θα εξανεμίσει τα κεφάλαιά της σε τέτοιο βαθμό, που θα απαιτηθεί να ξεφύγει το πρόβλημα από το πεδίο της ΕΚΤ και να περάσει στις κυβερνήσεις της Γαλλίας και του Βελγίου. Αυτές θα κληθούν να «πληρώσουν το μάρμαρο» της νέας διάσωσης της DEXIA, κάτι που θα προκαλέσει πολιτικές θύελλες, καθώς η κοινή γνώμη αντιδρά έντονα σε κάθε νέα επιβάρυνση για διάσωση τραπεζών που ανέλαβαν αλόγιστα κινδύνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ29 Μαΐου, 2011 19:26

    Η Ελλάδα στέκεται σήμερα ανάμεσα στη διάσωση και την κατάρρευση των ευρωπαϊκών τραπεζών: αν κάτι δεν πάει καλά τις επόμενες ημέρες και αφεθεί να χρεοκοπήσει η χώρα, οι ζημιές που θα προκαλέσει αυτό το γεγονός στην DEXIA θα είναι αρκετές για να δημιουργήσουν ένα ανεξέλεγκτο ντόμινο», εκτιμούν καλά ενημερωμένοι παράγοντες της αγοράς.
    Και τελικά η απειλή περί επιστροφής στην δραχμή ήταν μια μπαρούφα.
    Υπό το πρίσμα των δραματικών εξελίξεων στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, τέτοιες απειλές και προειδοποιήσεις δεν έχουν θέση στην πολιτική ακόμη και των πιο σκληρών κυβερνήσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι, προφανώς αφού είχε πάρει τα μαντάτα για τη δραματική θέση της DEXIA, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποχρεωθεί η Ελλάδα σε αναδιάρθρωση χρέους οποιασδήποτε μορφής.
    Ακόμη πιο διάπλατα άνοιξε το δρόμο για τη συνέχιση χρηματοδότησης της Ελλάδας χθες ο «σκληρός» Ολλανδός κεντρικός τραπεζίτης, Νουτ Βέλινγκ, τονίζοντας ότι η χώρα μας θα πάρει την πέμπτη δόση. Επιπλέον, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις προωθούν στο παρασκήνιο με όλες τις δυνάμεις τους την υποψηφιότητα της Κριστίν Λαγκάρντ για τη θέση που άφησε κενή ο Ντομινίκ Στρος Καν στο ΔΝΤ. Η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών είναι σχεδόν εξίσου απόλυτη στη θέση της, ότι δεν πρέπει να επιτραπεί οποιαδήποτε μορφή αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, με τον Γάλλο επικεφαλής της ΕΚΤ, Ζαν Κλωντ Τρισέ (προφανώς και οι δύο γνωρίζουν καλά τι επιπτώσεις θα είχε στο «σάπιο» τραπεζικό σύστημα της ευρωζώνης μια κατάρρευση της Ελλάδας πριν το 2013….
    Έτσι, θέμα ημερών είναι πλέον το «κλείδωμα» μιας συμφωνίας για διπλό νέο δάνειο στην Ελλάδα, που θα αποτρέψει τη χρεοκοπία τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 2013.
    Κωλοφαρδία δεν θα πει τίποτα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ29 Μαΐου, 2011 19:43

    Αυτό που προσπαθούν εναγωνίως να πετύχουν οι κυβερνήσεις του Βορρά, είναι να υπάρξει κάποιας μορφής εμπλοκή και πιστωτών από τον ιδιωτικό τομέα, ώστε το νέο δάνειο να είναι διπλό και μοιρασμένο ισορροπημένα μεταξύ κυβερνήσεων και ιδιωτικών πιστωτικών ιδρυμάτων και επενδυτικών οίκων.
    Η λεγόμενη «Πρωτοβουλία της Βιέννης»αυτό προσπαθεί, με αυτήν δεσμεύθηκαν οι ευρωπαϊκές τράπεζες να συνεχίσουν να στηρίζουν τις θυγατρικές τους στην Ανατολική Ευρώπη, ώστε να εξασφαλίσουν δεσμεύσεις από ελληνικές και ευρωπαϊκές τράπεζες ότι θα δεχθούν τουλάχιστον για την κρίσιμη διετία 2012-2013 να αγοράσουν νέα ομόλογα από την Ελλάδα σε αντικατάσταση ομολόγων που θα λήγουν.
    Ουσιαστικά, στόχος είναι από το συνολικό «πακέτο» των 60 δισ. ευρώ τουλάχιστον, που θα χρειασθεί η Ελλάδα για να αποφύγει τη χρεοκοπία μέχρι να λειτουργήσει ο μόνιμος Μηχανισμός Σταθερότητας, να προσφέρουν τα μισά οι ιδιώτες πιστωτές.
    Έτσι οι πλούσιοι βόρειοι θα μπορούν άνετα να δικαιολογήσουν νέα δάνεια στους τεμπέληδες νότιους έχοντας ένα ελάχιστο πολιτικό επιχείρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 37 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ;
    ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 1 ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή