Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ

         Τον έχω αντιμετωπίσει με την μάνα μου. Που της είχα αγοράσει και μηχανάκι προσωπικό να τσιμπιέται κάθε μέρα και να μετριέται. Γιατί μου είχε πρήξει τα ούμπαλα με την ασθένεια που δεν ελέγχεται με τίποτα. Κι είχε αισθανθεί μια ασφάλεια με τις κινήσεις μου. Με τον τρόπο της βέβαια. Έτρωγε ο,τι ήθελε, κανόνιζε τις δοσολογίες του χαπιού ανάλογα με το μέγεθος της τούρτας που γούσταρε να ρίξει μέσα της, άλλοτε το αντιμετωπίζαμε σαν υπεργλυκαιμία κι άλλοτε σαν φαρμακευτική υπογλυκαιμία κι ήμασταν όλοι χαρούμενοι.
            Το ανέκδοτο δεν σας το έχω πει.
             Δύο κύριοι Παπαδόπουλοι πάνε στον γιατρό να δώσουν αίμα. Ο ένας για εξέταση σακχάρου κι ο άλλος για AIDS. Την απάντηση πάει να την πάρει η σύζυγος του ενός. Ο γιατρός όμως έχει μπερδέψει τα ονόματα και τις αντίστοιχες εξετάσεις. Οπότε λέει στην αδημονούσα κυρία:
         - Άκου. Δώστου ένα καταϊφι να φάει, κι αν δεν πεθάνει, μην τον πηδάς.
          Και καταλαβαίνω τι μπορεί να έγινε με τον Αχιλλέα και τον αχίλλειο τένοντα του στα αποδυτήρια.
         - Μωρή μαλακισμένη, καταλαβαίνεις οτι λόγω της έντασης ( εκείνος το είπε ) το σάκχαρο ( ζάχαρο το είπε ) έχει βαρέσει χρώμα σαν την φανέλλα του χρηματοδότη μου; Φύγε μωρή υπάλληλε από μπροστά μου. Περαστική από το σώμα. Πρέπει να βρω το χάπι μου που λέγεται Κωσταντινέας.
         - Κύριε, σας βλέπω παχουλό. Είναι αδύνατον να έχετε διαβήτη.
         - Βρε δεν πας να γαμηθείς; Είμαι ειδική περίπτωση διαβητικού. Σαν τη μάνα του Στήβεν, που έκανε τις δικές της διαγνώσεις.
         - Και γιατί κλωτσάτε την πόρτα ( ο πληθυντικός χρησιμοποιήθηκε διότι η εισαγγελεύς - που είχε παρουσία λόγω Αδαμίδη κατά το live-AEK-  τον έβλεπε πολλούς διότι πριν είχε πάει και για τσίπουρα στο λιμάνι); 
         - Η πόρτα μωρή μαλακισμένη είναι ένα φυσικό εμπόδιο που κατευνάζει την ντοπαμίνη μου και πριν το χάπι ρίχνει λίγο την δυσμενή επίρρεια που έχει ο διαβήτης στον οργανισμό μου. Κάθε κλωτσιά είναι και μερικά μιλιγκράμ πιο κάτω. Η κλωτσιά είναι εκτόνωση του διαβήτη. Βγάζω από μέσα μου το κακό κι ακούει κι εκείνο το αρχίδι που παίζει 50-50.
        - Πώς μιλάτε κύριε έτσι; Νομίζετε οτι μια γυναίκα δεν έχει δύναμη; Εδώ μια καμαριέρα βούτηξε ολόκληρο ΔΝΤ, δεν μπορεί μια εισαγγαλευς;
        - Βρε φύγε από μπροστά μου μην εκτονώσω τον διαβήτη κι αλλοιώς. Σαν πόρτα σε βλέπω.
        - Ακούστε κύριε. Δεν σας γνωρίζω αλλά θα σας αφήσω να πάρετε το χάπι σας. Όμως " τούτη η πόρτα είναι δικιά μας. Δεν μπορεί κανείς να μας την καταστρέφει. " ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
           ΦΥΣΙΚΑ Η ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ,  ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ.
           ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΗΤΑΝ ΛΗΓΜΕΝΟ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ( οι δυνάστες των λαών ) ΒΑΡΑΒΑ;
           Το μόνο κακό στην ιστορία του διαβήτη, είναι οτι είναι ανίατος. Κι άρα ο Αχιλλεύς πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα - συγνώμη η πιθανότητα - να έχει παρατήσει τα χάπια του ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ. Ευτυχώς δεν είναι μεταδοτική ασθένεια για να πάει και στον Μαρινάκη τον ευρύστερνο. Αυτός έχει άλλα χάπια να επικαλεστεί στην επιτροπή για την καταπολέμηση της βίας. ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΕΙΔΟΥΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ. Τι να κάνουμε ρε παιδιά; ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ SUPPORTERS ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ :
   " ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ."
             ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ, που είναι ύπουλη ασθένεια και μπορεί να προκαλέσει μέχρι κι εγκεφαλική μαλάκινση ή σκλήρυνση των αρτηριών. ΚΙ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΥΣΩΜΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ.
            ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, που επειδή δεν έχει ελέγξιμο διαβήτη, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κοινωνικό κράτος, όχι παίξε γέλασε.
         ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ;  ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΕΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;
          ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ;
          ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ SUPPORTER ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΝΟΜΠΙΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ;  ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΑ.
        ΥΓ. ΥΠΑΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;
            ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;
           ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΠΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ CHIPITA;
                                    ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.
        ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΙΡΕΥΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ.
                 ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
              ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ;
                        ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΩΛΟ.
            ΤΕΜΠΕΣΙΡΙ ΚΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.
                        ΜΠΕΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ, ΦΟΥΣΚΩΣΑΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ.
                     ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ.

18 σχόλια:

  1. 20 χιλιαρικα την ημερα βγαζει το μαγαζακι του κασκανιδη..

    σε 34 μερες δηλαδη θα βγαλει (αν δεν παει απατο) 680 χιλιαρικα.

    Αντε να ριξει και η πρεζερακου 2 μεροκαματα dancing with the stars να πιασουμε τα 700.

    Κριμα ρε παλικαρια. Τοοοοοση προσπαθεια και ΠΑΛΙ δεν τσιμπησαν οι ΑΕΚτσηδες.

    Τι ενστασεις καναμε, τι λεμε καθε 30 δευτερα οτι πηραμε κυπελλο, τι τον los mytogas κρατησαμε, μεχρι και τον Νοτια στο γηπεδο πηγε ο προεδρος. Και ειχε μπερδευτει ο μεγαλομετοχος γιατι ετρεχαν μεχρι την γραμμη και δεν κανανε touchdown.

    Τι γινεται ρωτησε? Που ειναι ο κοσμος γιατι ειναι αδειο?

    -Μr Nick, shit happens. ΕΠΡΕΠΕ να παιξουμε χωρις κοσμο γιατι στο τελικο κυπελλου για να διασφαλισουμε τη κουπα αφησα τα παιδια της οργανωσης να τα κανουν καλοκαιρινο. U know, ο τυπος με το μουσι απο το Δ.Σ?

    -Aυτος που με κοιταει και του τρεχουν τα σαλια? Την αλλη φορα πηγα στο μηχανημα να παρω μια soda και μου βουτηξε τα ψιλα.
    Για να βαλει βενζινη λεει σε ενα duck. Μα καλα εσεις στα duck σας βαζετε βενζινη? Eμεις τα τρωμε κινεζικα στο new york

    - Aυτος Mr Nick αυτος.. Πηραμε ομως το κυπελλο. Ειμαστε Κυπελλουχοι 2010-2011!!!

    - Κυπελλο, ποιο κυπελλο? Παιζαμε για το κυπελλο? Play off δεν μουπες?

    -Αλλο αυτο mr Nick, αυτο ειναι για την Ευρωπη..

    - Ποια Ευρωπη? Παλι λεφτα θες? Well εσυ εισαι πιο asshole απο τον αλλο το δικο μου τον Θανοπουλος..

    Που ειναι αυτο το κασνακιδες, what the fuck ολοι στουρναρια εισαστε?


    Ρε τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o gegone gegone (ο γεγονε γεγονε)

    Παμε απ'την αρχη, αφου καθε τελος ειναι ταφος.
    Βεβαια αρθρο 44 δεν υπαρχει για να διαγραψει τις ντροπες τις φετινες. Απο την Καλλιθεα μεχρι την ηλιθια ενσταση.

    Η οποια εγινε απο το κουνημενο κλαδι που ειναι στην καρεκλα και εκτελει χρεη υπαλληλου των βαζελων.

    Η οποια τελος παντων ηταν αλλο ενα γαμησι σε οσους ξερουν και θελουν να το απολαμβανουν σε αυτην την ΠΑΕ-Καζαμπλανκα.

    Η οποια, τελος, εγινε "γιατι ερχονται τα γιαουρτια και οι κορνεδες" οπως ειπε ο διαβητικος.

    Δεν βαριεσαι. Νερο και αλατι. Δηλαδη αλατονερο.

    Και παμε (πανε;) για νεα προετοιμασια κατακτησης του πρωταθληματος. Σαν την Πηνελοπη που ενω περιμενει τον Οδυσσεα,εκεινος αρμενιζει αμεριμνος και αφηνεται στην τυχη των κυμματων και στα λαχταριστα μουνια.
    Η καταληξη γνωστη. Η Πηνελοπη μη αντεχοντας ουτε την προσμονη,ουτε την κοροιδια, πλακωνεται στις παρτουζες με τους μνηστηρες. Εχοντας μια αδυναμια στον Ιπποφάο (Αλογοτρόφο θα λεγαμε σημερα)

    Και αφου εδωσαν τα χερια οι δυο κοσμοκρατορες της μαγειας (ειναι ταχυδακτυλουργια ασφαλως το να μετονομαζεις μια αποτυχημενη χρονια γεματη ντροπες και ηττες καθε ειδους σαν "γενικα πετυχημενη")εδωσαν ραντεβου για μετα την πτωχευση.

    Εχω την υποψια οτι καποιος προγονος τους ηταν καλεσμενος στο γαμο της Κανα και μαρτυρας του μυστικου θαυματος με το νερο που εγινε κρασι.

    Τουλαχιστον,οταν θα ολοκληρωσουν το εργο τους στην ΑΕΚ,θα εχουν μια σιγουρη θεση στο ρετιρε του ξενοδοχειου "president" οπου θα διασκεδαζουν τους θαμωνες στα πρωτοχρονιατικα ρεβεγιον με παραστασεις μαγειας.

    Ολα λοιπον πανε φουλ για την επομενη αγωνιστικη περιοδο.Δηλαδη την επομενη αγωνιστικη εμμηνο ρυση.

    Κανονιστικε οτι θα τα ξαναπουν,θα γινει ξεσκαταρισμα η ξεσκαρταρισμα,εχει ορισθει και εχει συμφωνιθει το μπατζετ της επομενης περιοδου εις το οποιο συμφωνησε με την μια ο Μανωλης (του πηρε 6 μηνες του Ισπανου να πει δημοσια οτι "δεν μου ειχαν υποσχεθει τιποτα τοτε, και ετσι και τωρα δεν μου υποσχονται τιποτα,οπως και εγω δεν ζητω τιποτα,παρα μονο να τρεχει κανονικα το συμβολαιο μου) απαντες λακισαν για τα μπανια ετοιμοι και μαυροι για τον μαυρο Σεπτεμβρη.

    Μεχρι και δυο νεοι χορηγοι βρεθηκαν απο τωρα.
    Εσπευσαν για να πουμε την αληθεια. Αναγνωριζοντας το προσφορον του εδαφους και την ταυτηση αποψεων.Δηλαδη σου λενε: "αυτοι ειναι "ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ"

    Ειναι αγνωστη ακομα σε εμας εταιρεια παραγωγης δοκιμης και εμποριας ηλεκτρικων dildo "G-SPOT electrosolutions" η γνωστη εγχωρια εταιρεια παραγωγης ντοκιμαντερ θηλαστικων "SIRINA production"

    Υπαρχει προταση,το παλουκι του πυρσου που εκατασκευασθει για το αναμα της φλογος το 2004 και απο τοτε μενει σηκωμενο αλλα αχρησιμοποιητο,να μεταμορφωθει σε μια τεραστια μετταλικη πουτσα.
    H δε θυρα P2 να μετονομαστει σε "Πεδιον Μαριανας Ντουβλη".

    Λεω επισης να βγαλουν τα στεματα απο τα δυο κεφαλια του δικεφαλου και να βαλουν δυο κοκκινα φαναρακια. Και να μετονομασουν και τα αρχικα της ΠΑΕ σε "ΠΑΕ Ανοιχτες Εχουμε Κωλοτρυπιδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα

    ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ (1ΕΚΚ) ειναι λεει το budget μεταγραφων του ΨΕΥΤΗ.

    Ο οποιος ΨΕΥΤΗΣ δινει 1.5 μυριο στο προπονητη και 1 μυριο για παικτες...

    Μπλανκο, τζιμπουρ, ματεος, μιτσελ, νασουτι, δελλας, λυμπε για αρχη και βαλε και αυτοι που εφυγαν αλλα ποτε δεν αντικατασταθηκαν: μαιστοροβιτς, αραουχο κλπ

    Και μιλαω μονο για τους ενδεκαδατους.

    παρενθεση:αληθευει ρε κολολαμογιο του κερατα οτι ο αραουχο ΠΑΙΖΕΙ μπαλλα στη Λανους ενω εχει συμβολαιο ακομη και σημερα που μιλαμε με την ΑΕΚ?????

    ολους αυτους ο μυτογκας ο ΨΕΥΤΗΣ και ο αρναρ θα τους αντικαταστησουν με 1εκκ..

    Σερ Αλεξ φτυσε τη τσιχλα σου, Μουρινιο πετα τα ρουχα σου, Πεπ-Αρσεν καψτε τα πτυχια σας.

    Τι αντσελοτι τι χιντιγκ ολοι εισαστε για τα μπαζε ρε..

    Μανολο Χιμενεθ ρε. με ενα μυριο κανει ομαδα και ο δημητριαδης ΘΑ ριξει 6-7 στο γαυρο λεει..

    Μαλλον whiskey εννοει γιατι ΜΟΝΟ ΠΙΩΜΕΝΟΣ μπορει να τα λες αυτα...

    ΥΓ Τον Μπλανκο ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ τον χαιρετας εξ αποστασεως? τον ανθρωπο που οταν καρφωνε τους αντιπαλους εσυ δεν ηξερες τι χρωμα φανελλα φοραει η ομαδα κανεις οτι δεν τον ξερεις?

    επειδη σου ετριψε τη προταση στη μουρη και ΔΕΝ σε εκανε ρομπα στο πολυ κοσμο?

    επειδη ΔΕΝ δεχτηκε μια προταση που δεν μπορεις να καλυψεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ?

    επειδη ζητησε τα ιδια με το σκοκο απο πλευρας εγγυησεων ΞΕΡΩΝΤΑΣ οτι ακομη χρωστας τα περσυνα?

    αληθευει οτι κλεισαμε 10μηνο απληρωτοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος W.W.27 Μαΐου, 2011 16:38

    Όλοι οι Έλληνες προχθές γνώριζαν ότι ο Πάο θα κερδίσει ή η ΑΕΚ θά χάσει -όπως το πάρει κανείς-και ότι ο Πάοκ θα κερδίσει ή ο Βόλος θα χάσει αντίστοιχα. Καμία απολύτως έκπληξη. Αυτή είναι η Ελλάδα. Έτσι είναι δομημένη. Το αυτονόητο και το νόμιμο φτύνεις αίμα για να το κερδίσεις ενώ η πουστιά θα γίνει οπωσδήποτε. Οπότε, από μία άποψη η διαμαρτυρία της ΑΕΚ για την συμπεριφορά του Μπέου για την απονομή δικαιοσύνης είναι για γέλια και εκθέτει τους απύθμενα ανεπαρκής διοικούντες μια και η ομάδα στο τελευταίο παιγχνίδι κατέβηκε ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Ο αρχινταβατζής του ελληνικού ποδοσφαίρου πήρε το πρωτάθλημα (από το καλοκαίρι ήταν γνωστό) η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ των play - off πήγε τσάμπιονς λίγκ, εμείς πήραμε το κύπελλο, αλλά μας ξενέρωσαν οι ηλίθιοι, ο πάοκ και ο μπέος στην Ευρώπη και όλα καλά. Όλοι πετυχημένοι. Όλοι ευχαριστημένοι. Τέτοιο προβλέψιμο πρωτάθλημα στην Σκωτία μόνο γίνεται. ΄Ομως αδελφέ Στήβεν το πράγμα άρχισε κάπου να κουράζει. Και ξέρεις είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι τόσο άσχημα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο περίεργο ή απρόσμενο αποτέλεσμα. Αρχίζω κι εγώ να συμβιβάζομαι μ΄ αυτήν την αλλόκοτη τα τελευταία χρόνια νοοτροπία της ομάδας και αισθάνομαι ένα με το πρόσωπο του τέρατος. Βαρέθηκα δηλώσεις τύπου " η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα... έχει βαριά φανέλα ...έχει ιστορία.." και άλλα τέτοια του συρμού. Κατ΄αρχήν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ 6 ΓΚΟΛ. ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΕΚ. Τό ξέρεις αυτό ΜΑΛΑΚΑ ΧΙΜΕΝΕΘ ? ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ. Τ΄ακούς ΜΑΛΑΚΑ ΧΙΜΕΝΕΘ ? Άντε και γαμήσου. Ούτε η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ κατεβαίνει να παίξει με τον αρχιπούσταρο βάζελο, ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ, με στόπερ αυτόν που έγινε διάσημος επειδή πηδούσε την γυναίκα του στο κέντρο του γηπέδου. Εσύ ρε Αδαμίδη ξέρεις που είσαι πρόεδρος? Την ενδεκάδα του βλάκα την είδες? Τις αλλαγές τις είδες? Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ κατεβαίνει στην στιγμή και απολύει αυτόν τον υπάλληλο. Εκείνη την ώρα. ΔΕΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΝΙΚΗ. Από αυτή την σιχαμερή πουστοομάδα που τόσα χουνέρια μας έχει κάνει. Από το να μας αφήσει εκτός Ευρώπης δύο χρόνια αντί ένα που ήμασταν τιμωρημένοι, χωρίς κανενός άλλου όφελος, μέχρι να μας κλέβει ποδοσφαιριστές με τις πιό γκαγκστερικές μεθόδους. Οι παλιοί θυμούνται. Αν ήξερες ρε ηλίθιε Αδαμίδη ιστορία της ΑΕΚ θα έμπαινες στα αποδυτήρια & θα ζητούσες επιτακτικά την νίκη από όλους. Ειδικά στο προχθεσινό παιγνίδι. Γηπεδούχοι ήμασταν. Και στα αρχίδια μας ποιός θα βγεί τσάμπιονς λίγκ.
    Από τα διοικητικά δεν γνωρίζω, ότι λένε τα αδέλφια στο blog διαβάζω. Ομως έχω παίξει ποδόσφαιρο σε καλό επίπεδο 11 χρόνια και μπορώ να καταλάβω ότι αυτός ο προπονητής είναι βλάξ. Και το χειρότερο είναι πείσμων στην βλακεία του. Με αυτόν η ομάδα δεν έδειξε απολύτως καμία βελτίωση. Δεν θέλω να προχωρήσω σε τεχνικά θέματα (ροτέϊσον, θέσεις & επιλογές παικτών). Φυσικά ούτε για συστήματα, γιατί τέτοια δεν υπάρχουν. Δεν μπορεί να διδάξει. Δεν μπορεί να εμπνεύσει. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. Βολέ "κι όποιον σημαδέψουμε", στημένα γιατί έχουμε ψηλά παιδιά, και αν σκαρφιστεί κάτι ο Σκόκο, κι ο βλάξ στον πάγκο να χτυπιέται. Εμ, έτσι δεν γίνονται ομάδες. Καταστροφική η επιλογή του να συνεχίσει. Μακάρι να βγώ ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " Η ΝΕΑ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ".
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΙΜΟΠΤΥΣΕΙΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6/6. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΑΕΚ - ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο σημαίνει οτι η ΑΕΚ της νεας χρονιάς θα έχει στόχο να μην την κερδίζουν. Οτι δηλαδή έγινε στα πλει οφ. Το πως θα επιτεθούμε για να κερδίσουμε δεν μας ενδιαφέρει διότι πήραμε το κυπελλο μετά απο 9 χρόνια και τερματίσαμε τρίτοι με αυτή την τακτική! Τι άλλο θέλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα απο μαλακια ο αγαμιδης αλλο τιποτε.

    Για πες μας ρε ΝΟΥΜΕΡΟ την παλια ΑΕΚ αυτη ντε που ενα χρονο τωρα προεδρευεις, αυτη που ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ οπως δηλωνες ρε ΒΛΑΚΑ ουτε χρονο πριν, γιατι την φτυνουν με σαλιο και οχι με αιμα ΟΛΟΙ?

    Και ποιος σου ειπε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ οτι στοχος της ΑΕΚ ειναι να μην μας κερδιζουνε?

    Αυτους τους στοχους βαζεις γι αυτο προκοψαμε?

    Να μην σε γαμανε ειναι ο στοχος σου?

    Η να γαμας εσυ?

    Αλλα ξεχασα... γαμησι με το κολο δεν γινεται...


    ΑΙΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ..

    YΓ 650 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ μεχρ τωρα. με αυτο το ρυθμο οχι europa league ουτε στο τοπικο με το μαρκο δεν μας παιρνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι ο παίκτης που είναι απλήρωτος για 30 ημέρες έχει δικαίωμα προσφυγής και παίρνει το υπόλοιπο του συμβολαίου επί δύο! Την προσφυγή θα την κέρδιζε. Μπήκαμε σε μία διαπραγμάτευση να πάρει τα δεδουλευμένα του. Επιμείναμε να μπει μία ρήτρα ώστε να μην πάει σε ελληνική ομάδα. Ο μάνατζέρ του μας είπε προφορικά ότι δεν θα πάει σε άλλη ομάδα, δεν υπέγραψε γιατί δεν δεχόταν. Τη συνέχεια την ξέρετε. Δεν ξέρω τι κάνει τώρα στον Ολυμπιακό. Την προσφυγή θα την χάναμε και η ΑΕΚ θα έπρεπε να δώσει 1,2 εκατ. ευρώ

    Kαι ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ τον παικτη?
    τι θα πει επιμεναμε αλλα δεν το δεχτηκε?
    Ετσι κανειε εσυ διαπραγματευσεις? Στο μιλητο?

    Δηλαδη να νιωθουμε και τυχεροι που του δωσαμε 350 και τον στειλαμε στο γαυρο???

    Εμ βεβαια απαξιεις ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ να απαντησεις..

    Τι να πεις?

    Απο παντου ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΕΙ. 8 ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ στα 3 απο τα 4 ματς ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ και την ενσταση στην εβαλε στο κολο.
    Και ξεφτιλιστηκες κιολας που πηγες να παρεις παιχνιδι στα χαρτια.

    Εισαι και δικηγορος ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. Αλλα αμα εισουνα κανας σοβαρος θα αφηνες τη δουλεια σου για να σε λοιδωρουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ οι διαφοροι μπεοι?

    ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.

    ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ και εσυ εισαι και περηφανος..

    Η ΑΕΚ ομως τι φταει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ27 Μαΐου, 2011 19:51

    Το νησί είναι πάντα ωραίο,
    Κάθεσαι δίπλα στην θάλασσα και απολαμβάνεις την βροχή που πέφτει στο νερό.
    Η οσμή της θάλασσας ανάμιγμένη με αυτή της βροχής είναι κάτι το θεικό.
    Εχω παραγγείλει και τα πρώτα ουζάκια Σμυρνιό,είπα και στο μάστορα να ρίξει ένα χταποδάκι στα κάρβουνα,αυτό που πρόλαβε να στεγνώσει το πρωί που είχε μια υπέροχη λιακάδα.
    Μαγεία.
    Και σκέφτομαι αυτά που είπε σήμερα ο Αδαμίδης και λέω,δεν μας γ...ας ρε φίλε!
    έχουμε φλομόσει να ακούμε μαλακίες.Άντε από ΄δώ!
    Στήβεν,τελικά η δική μας οινοποσία θα γίνει 16/6;
    Θα πρέπει να ξέρω και τον αριθμό αυτών που θα είμαστε.
    Χαιρετισμούς σε όλους από την μαγεία,μόλις αρχίσανε και η αστραπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΝΑΙ ΣΤΙΣ 16/6. ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4-5 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ.
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΤΗΛ. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΞΑΝΑ.
    ΚΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ
    (σωστά έχεις πει οτι κάποιους ανθρώπους τους ξέρεις πριν τους γνωρίσεις ), ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΓΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ 16/6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακουσα μερικα πραγματα απο την τριωρη βαρετη και επαναλαμβανομενα ιδια στα λεγομενα αλλα και στις προθεσεις.

    Ο Αδαμιδης ενας απλως μεταφερων τις επιδιωξεις των αφεντικων του και κυριος εκπροσωπος της μετριοτητας που μας περιβαλει.

    Αλλα εκεινος ο Κασνακιδης,απογοητευση πραγματικη.
    Ο ευθυς και καθαρος λογος με ειρμο και αμεσος,Θα βοηθουσε καπως περισσοτερο την οποια αναδειξη και το σπρωξιμο του σχεδιου στον πολυ κοσμο.
    Αλλα ελα που τον συγκεκριμενο δεν τον βοηθαει ο λογος του. Ο "μη" λογος του καλυτερα. Που ακουγοντας τον,νομιζεις οτι ακους κασσετα που εχει στριψει η ταινια της και παιζει ακαταλαβιστικα. Πραγματικα ηταν φορες που νομισα οτι επαθε εγκεφαλικο. "εεε...αααα ..οοοο..ηηη...τοοο..ηηη ..μουυυ, στοοοον ...τηηην...εεε."
    Πραγματικο μαρτυριο.

    Τι σημασια εχουν αυτα, θα μου πεις.
    Εχουν και παραεχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Dimi,εγω απλα ανεφερα το πως θα παιχθει το παιχνιδι των δηλωσεων και καποια αλλα μικροπραγματακια οσον αφορα το κολοσφιξιμο που επιασε τους Ευρωπαιους και πρωτη και καλυτερη την Γαλλια.Οπως ειδες και σημερα,μετα την συναντηση των αρχηγων,οι δηλωσεις ηταν μετρημενες,"υποτονικες",και χωρις διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης μεταξυ ΓΑΠ και Σαμαρα.Ειναι τετοιο το κεφαλοκλειδωμα στον Γαπ,που θα χρειαστει ολα τα μεσα για να δειξει και να πετυχει εστω και στο ελαχιστο την οποιαδηποτε συμμετοχη του Σαμαρα.Και παλι εβαλαν μπροστα τους Ολλανδους,και μονο λιγοι καταλαβαν γιατι ηταν κι ο Δρουτσας στην συναντηση,και τι ειπαν και οι τρεις στον Σαμαρα off the record.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Miserable partidarios, se quedará dos años más. ¿Tienes; Si no te gustan los equipos de interruptores. Usted ha alterado. Estúpido. Yo no me voy. Deja usted. Usted no se merece nada mejor. Nos besamos. Manolo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τους ολλανδους? Το πιο αγαμητο λαο (μαζι με τους βελγους) που φυσικα το μοναδικο τους συνθημα ηταν φερτε μας πισω τα ποδηλατα μας..
    Μιλαμε για μεγαλο λαο..

    Οπως και να το παρει ο ΓΑΠ τελειωμενο ειναι... τι δηλωσεις να κανει ενα πτωμα?

    απο οτι βλεπεις οτι και να δειξουν οι αλλοι δεν παιζει παλον ρολο μιας και ο κοσμος (αργα αλλα σταθερα) ξυπναει...

    ανωνυμε μας εχει πρηξει τα paparos με τα ισπανικα σου.
    τοσο ΓΚΑΓΚΑ εισαι που δεν μπορεις να εκφραστεις στην πλουσιοτερη γλωσσα του κοσμου, η νομιζεις οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να μιλαμε την γλωσσα του καθε γυφτουλα που μας κουβαλιεται?

    αιντε παλικαρι μου ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ εισαι μιλα ελληνικα... το ξερω ειναι ζορικο αλλα δεν φταιμε σε τιποτα να βλεπουμε τη κολογλωσσα του καθε τελειωμενου.
    μας φτανει η φατσα του του μαλακομυτογκα

    YΓ Φιλε αμα παμε στο ΓΣ μαζι το μονο σιγουρο ειναι οτι ΕΜΕΙΣ θα γελασουμε.
    Γιατι τα σχολια δεν θα ειναι καραλης και κετσετζογλου που δεν ξερουν που να βαλουν τα σαλια απο το γλυψιμο.
    αναγκη δεν τους εχουμε και μεροκαματο δεν παιρνουμε...

    ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Dimi,οι Ευρωπαιοι βιαζονται περισσοτερο απ`ολους να γινει η κολλεγια ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ,κι εχουν βαλει το μαχαιρι στον λαιμο του δικου μας.Ξερουν οτι αργα η γρηγορα ο κοσμος θα αντιδρασει και αυτο θελουν να προλαβουν.Το μυστικο κρυβεται στο τι ειπε οχι ο ΓΑΠ,οχι ο Παπακω/νου,αλλα ο Δρουτσας στον Σαμαρα,που μολις προχθες ειχε τετ-α-τετ με τους τροικανους.Απο τα προσωπα και μονο,βγαινοντας απο τον προεδρο,μπορεις να καταλαβεις πολλα.Ηδη η "κινηση" εχει προχωρησει παρα πολυ,και τα περιθωρια για τον ΓΑΠ εχουν στενεψει.Ακομη δεν εχει τελειωσει τιποτα,γιατι υπαρχει το κρυφο χαρτι του ΔΝΤ.Και ειναι αυτο που εχει βαλει νεφτι στον κωλο των Ευρωπαιων.Υπαρχει μια και μονο περιπτωση να την βγαλει η χωρα ΚΑΘΑΡΗ,κι αυτο θα ειναι ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ,κι οχι απο δικες της ενεργειες.Πλεον ο "πολεμος" μεταφερθηκε στον Βορρα,οπου καλειτε να τα βγαλει περα με το ΔΝΤ,για αυτο και η δηλωση στηριξης του Ομπαμα προς την Ελλαδα.Ολοι πλεον ξερουν οτι αυτο που λεει ο Σαμαρας για την φορολογια ειναι το σωστο,τους μονους που δεν τους συμφερει ειναι οι Γερμανοι,για αυτο και πιεζαν τους Ιρλανδους.Μια μειωση απο 40% σε 15% τιναζει την μπανκα στον αερα,και αφηνει την Γερμανια χωρις βιομηχανια μεσα σε 5 χρονια,χωρια που φερνει τους Αμερικανους κι οχι μονο μεσα στα ποδια της.Οι Αμερικανοι μονο μαλακες δεν ειναι,και θα χτυπησουν τους απληστους Γερμανους και τους υπερφιαλους βορρειους εκει που πονανε.Το ανεφερα προχθες,δεν ειναι τυχαιο που βγαινουν οι Ολλανδοι και κανουν δηλωσεις,ουτε οι Φιλλανδοι.Μπροστινοι των Γερμανων ειναι.Και δεν ειναι τυχαιο επαναλαμβανω,το γιατι βρεθηκε ο Δρουτσας σημερα στην παρεα,ασχετα πως θεσμικα ειναι στο οριο να ειναι κι αυτος εκει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή