Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η ΕΝΣΤΑΣΗ

          Πρόκειται για μια νόμιμη πράξη σίγουρα. Είναι όμως ηθική; Διίστανται οι απόψεις ανάλογα με το αν είσαι fan του Βουλγαράκη, τι δουλειά κάνεις σε σχέση με δημόσιες μίζες κι αν είσαι μπλεγμένος κι εσύ σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Να το ρωτήσω ανάποδα; Το ηθικόν είναι πάντα νόμιμο; Και μην βιαστείτε να απαντήσετε. Σκεφθείτε απλά οτι τα ηθικά αλλάζουν ανά μια πενταετία.
        Όμως εδώ μιλάμε για μια ένσταση της ΑΕΚ εναντίον του Βόλου. Δηλαδή μιας ομάδας που έπαιξε καλά φέτος κι ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Και η ΑΕΚ έχασε στον Βόλο κανονικότατα. Μπορεί να έπαιξε καλύτερα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.  Ούτε η διαιτησία μας στέρησε κάτι για να μιλήσω για παρασκηνιακές ενέργειες του Μπέου.
        Η διοίκηση όμως της ομάδας μας, στην ουσία προσωποποιεί την ένσταση λόγω της κόντρας Αδαμίδη και Μπέου. Που φυσικά ο Μπέος είναι απαράδεκτος. Και θυμάστε καλά τι του έχω σούρει εδώ μέσα. Με κυριότερα ενοχλητικό το " υπάλληλος " που ξεστομίζει διαρκώς. Που είναι σαν να υποτιμάει το 95% του πλανήτη. Τα " βλάκας, επικίνδυνος " κλπ δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα.
       Αλλά αυτός ο Μπέος, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έκανε τίποτα. Αντιθέτως, υποδέχθηκε σωστά τους παίκτες μας, την διοίκηση και το τεχνικό τημ και δέχτηκε να αρχίσει το παιχνίδι παρά την ύπαρξη κάποιων οπαδών μας. Αν ήθελε το γράμμα του νόμου, θα τους είχε βγάλει έξω. Και να πω και κάτι ακόμα: ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΙΖΟΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ. Και να πάω και λίγο παραπέρα: ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.
        Θα μου πείτε οτι ήταν τιμωρημένος και μπήκε στο γήπεδο πριν τον αγώνα ( δεν υπάρχει παρανομία εδώ ) αλλά και πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Και τώρα θα ασχοληθούμε με την γελοία δικαιοσύνη που θα ψάχνει να αναλύσει αν τα αποδυτήρια είναι αγωνιστικός χώρος ή δεν είναι. Ήδη έχει μιλήσει κι ο μοντελοπνίχτης κι έχει πει οτι τα αποδυτήρια είναι γήπεδο. Και η ΑΕΚ θα σταθεί στο γράμμα του νόμου κι όχι στο πνεύμα του. Δηλαδή το νόμιμον είναι και ηθικόν.
        Και θα μπορούσε βέβαια ο Μπέος να έχει φυλαχτεί και νάχει πάνω του τα χάπια ( μαλακίες είναι αυτά βέβαια ). Και νάχει πλημμυρίσει τα αποδυτήρια από μπράβους για να κάνουν την δουλειά του. Θα μου πείτε βέβαια οτι συνελήφθη. Ξέρετε γιατί; Για φθορά δημόσιας περιουσίας και με τακτική δικάσιμο στις 26/6. Την Πέμπτη, αύριο, είναι η ένσταση.
        Χιλιάδες πράματα θα μπορούσε να είχε κάνει ο Αδαμίδης εναντίον του Μπέου στην διάρκεια της σαιζόν. Τώρα πρακτικά πάει να τιμωρήσει, όχι τον Μπέο αλλά τους παίκτες του Βόλου, τους φιλάθλους αλλά κι όλη την καλή του παρουσία σαν ποδοσφαιρική ομάδα φέτος. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
        ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΝΕΡ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
        Τέλος πάντων, μιλάμε για χρήματα κι άρα δεν πολυπαίζει ρόλο και η ηθική. ΜΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΙΝ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΙ ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΓΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ( καθαριστριών, παραγόντων, φουσκωτών κλπ ) ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.
         Αλλά και να κερδηθεί η ένσταση, υπάρχουν λεφτά για την ΑΕΚ; ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ.  ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ:
    " ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ."
           Θα μου πείτε βέβαια οτι τρελάθηκα τελικά. 70 εταιρείες στοιχημάτων δεν παίρνουν ποντάρισμα για τον άσσο της Τούμπας κι εγώ πιστεύω τον Μπέο. Όχι δεν λέω αυτό. Άλλο λέω:
          Οτι κι έτσι νάναι, ΑΣΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ.
         Γιατί εκτίθεσαι σαν ΑΕΚ; Μα, θα απαντήσει κάποιος, οτι είμαστε ανδρική ομάδα. Και γιατί εγώ πιστεύω οτι οι ανδρικές ομάδες κερδίζουν τα παιχνίδια στο γήπεδο κι όχι στα χαρτιά; Αυτή είναι η περίφημη δήλωση Κόκαλη, που απέδειξε στον καθένα μας το γιατί ονομάζω τον γάβρο
 " δαφνοστεφανωμένη αδερφή ".  Κι άλλος θα πει οτι πρέπει να τους πολεμήσουμε για όσα μας έχουν κάνει. Κι εγώ θα πω οτι άνετα σε πηδάνε αύριο πατόκορφα αλλά και για όσα χρόνια θα είναι ο Μαρινάκης στα πράματα. Κι επίσης θα πω, οτι αν χρησιμοποιείς τα δικά τους μέσα, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ.
        Όμως εγώ είμαι Αεκτζής και διαφορετικός. Και δεν είμαι υπέρ της ένστασης που έμαθε η διοίκηση της ΑΕΚ για το δικαίωμα της από κάποιο ραδιόφωνο. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Φυσικά κάθε διαφωνία είναι δεκτή. Δεν εκφράζω το αλάθητο του Πάπα. Το συναίσθημα μου καταθέτω κι ένα ίσως αιρετικό επιχείρημα. Που είναι σε απόλυτη συμφωνία με αυτό που είχα γράψει παλιότερα: ΑΝ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΤΟΤΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ. Κι είχα ακούσει πολλά για κάποια κιτρινόμαυρη διαφορετικότητα.
     ΥΓ. Έχω την εντύπωση οτι η συνάντηση μας είναι στις 16/6. Ημέρα Πέμπτη σε σημείο του Χαράλαμπου. Εγώ θα κάνω τα τηλέφωνα κι υπολογίζω περί τις 4-5 μετά την δουλειά. Όσοι ενδιαφέρονται, πέραν των γνωστών, περιμένω στο ταχυδρομείο μου:
stevenavramidis@yahoo.gr
ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΙ.

33 σχόλια:

  1. θα εχετε παρατηρησει,πιστευω,οτι τελευταια τα καναλια παιζουν ολο και περισσοτερο δηλωσεις του υπουργου οικονομικων της Ολλανδιας.Και πριν λιγες μερες ειχαμε και δηλωση απο ανωτατο στελεχος του Λουξεμβουργου,και για τους αδαεις μονο τυχαιες δεν ειναι.Επειδη στην Γερμανια ειναι τοσο μεγαλο το μπερδεμα,αποφασισαν να πανε "Πατρα μεσω Τρικαλων".Φυσικα με την συμφωνη γνωμη της Λαγκαρντ,εμπλεκουν και το "στεγνωτηριο",το Λουξεμβουργο,το οποιο κανει απεγνωσμενες προσπαθειες να σωσει το Βελγιο.(το εχω αναφερει παλιοτερα...).Το μπλεξιμο με την Λαγκαρντ εχει να κανει με την Φλαμανδικη καταγωγη της,κατι που δεν την πολυνοιαζει αυτην,νοιαζει ομως και πολυ μαλιστα τους Γαλλους και τους Γαλλοφωνους Βελγους.Το Λουξεμβουργο ομως,σαν μεγαλοκαταθετες εχει τους Φλαμανδους και τους Ολλανδους,οχι ομως και τους Γερμανους που προτιμουν την Ελβετια και την σιγουρια της.Τις ανωτατες ομως τραπεζικες θεσεις στο Λουξ.τις εχουν Γερμανοι,που γλυκοκοιταζουν προς Benelux χρονια τωρα,αφου δεν τους ειναι αδιαφορη η εξοδος στον Ατλαντικο και τα κεφαλαια στηριξης προς Βελγιο πανε κι ερχονται.Οταν η "Εθνικη τραπεζα" της Γαλλιας εσωσε την Fortis,επεσε τετοιο λαμογιαρισμα που μεχρι και η AIG εκανε πισω.Και οι υποσχεσεις της Λαγκαρντ πρεπει να τηρηθουν γιατι αλλιως παραμονευει...ο καμαριερης!! Και εδω ερχεται το κολοσφυξιμο του Νικολα,αφου θα πρεπει να ριξει λεφτα ΚΑΙ στην Ελλαδα ΚΑΙ στο Βελγιο.Και τραβηχτικες μπορει να κανει απο τις "τουλιπες",απο το Λουξεμβουργο ομως χωρις την συγκαταθεση της Μερκελ ουτε στο ονειρο του.Και τα ξερει ολα αυτα ο Τρισε,και καθεται στην βεραντα και πινει το courvosier,και περιμενει το ΜΠΑΜ!! απο Ελλαδα μερια για να δει σε ποιον θα αφησει τον Μουτζουρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @steven
    Φιλε οταν πας στην Γ.Σ για ρωτα τον κασνακιδη για τις ´μετοχες´που εχει Α.Ε.

    Τα φωναζω ΜΗΝΕΣ τωρα για να μην τα ξαναγραφω κανω ενα copy paste απο τον ξενακη σημερα:

    Ξεκινούν λοιπόν οι Supporters με προίκα το 23% των μετοχών που ευελπιστούν πως θα αυξηθεί άμεσα, μόλις δώσει και το δικό του ποσοστό ο Ντέμης. Έχει πλάκα αυτή η ιστορία με τις μετοχές στην ΑΕΚ. Τις ενεχυριασμένες στην Morgan Stanley. Τις υποθηκευμένες. Ο Κανελλόπουλος και ο Κούλης τις πασάρουν στην ερασιτεχνική. Ο Γκίκας και ο Πόλυς δίνουν το 18% στον Παππά. Δεκαπέντε μήνες αργότερα ο Παππάς κάνει πάσα αυτό το 18% στους supporters. Αν έγιναν όλα όπως ορίζει ο νόμος και πληρώθηκε ο φόρος μεταβίβασης; Ψιλά γράμματα, ουδείς ασχολείται! Εδώ βγαίνουν και λένε ότι οι νέες μετοχές δεν είναι υποθηκευμένες. Στη σελίδα 52 του διαχειριστικού ελέγχου, πάντως, άλλα πράγματα αναφέρονται. Στη σύμβαση για το ομολογιακό (Απρίλιος 2006), γίνεται λόγος για ενέχυρο και συμπληρωματικών μετοχών, νέων και πρόσθετων.

    Απλη ειναι η ερωτηση και απλη η απαντηση.

    Γ.Σ γινεται ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ο κασνακιδης μαζι του?

    Αιντε γιατι μου φενεται θα ερθω να δωσω ενα 200αρακι ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να αρχισεο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

    Υ.Γ Ας μας πει κιολας λοιπον ο μαγκας αναλαμβανωντας το 23% ανελαβε και τα αναλογα χρεη?

    23% του οακα, 23% της MS, 23% των συμβολαιων της εφοριας, των διακανονισμενων?

    Με λιγα λογια 23% των 60 εκκ που χρωσταει (minimum) η ΑΕΚ?

    Και αν ναι, (τι πιο λογικο αλλωστε) καθε φορα που θα ανεβαινει το ποσοστο οπως με το 3% του γκοντο ας πουμε, θα ανεβαινουν και τα φεσια?

    ΓΑΜΩ ΤΑ DEAL!!! ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ Δ.Σ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 23% απο τα 60εκκ.

    Βεβαια ΑΝ μας πεις οτι ΔΕΝ ανελαβες τα χρεη εξηγησε μας ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να συμμετεχεις σε μια εταιρεια και να εισαι συνεταιρος ΜΟΝΟ στα κερδη.

    Πολυ θελω να το ακουσω αυτο. Παρα πολυ.
    Να αρχισω και εγω απο αυριο να κανω προτασεις συναιτερισμου σε οποιον βρω μπροστα μου.

    Υ.Γ 2 560 χιλιαρικα μαζεψατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ τοσο καιρο τωρα? Ξεκινατε οι επιφανεις (τρομαρα σας) να σωσετε την αεκ με μισο μυριο?
    δεν πατε να σωσετε τον φωστηρα καλυτερα῞

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα ειναι η μερα ΝΤΡΟΠΗΣ για την ΑΕΚ.

    Σημερα πεταμε ΕΚΤΟΣ αποστολης τον ᾽τραυματισμενο᾽Μπλανκο, επειδη τον κοροιδευαμε 1.5 χρονο προτεινωνατς του ΕΜΕΙΣ νουμερα που δεν μπορουσαμε να δωσουμε.

    Σημερα τελειωσε ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ της ομαδας.

    Σημερα τελειωσε ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ενας ΚΥΡΙΟΣ που ΟΥΔΕΠΟΤΕ δημιουργησε το παραμικρο προβλημα, που επαιξε οπως και οπου του ζητηθηκε, που ιδρωνε την φανελλα ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΤΣ.

    Σημερα τελειωσε με αυτον το τροπο ενας ανθρωπος που ΤΙΜΗΣΕ την φανελλα και τα χρηματα του ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ στην ομαδα.

    Τελειωσε γιατι ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (και μην σε ενοχλει καθολου steven η πραγματικοτητα) ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ αποφασισε να τιμησει με αυτον το τροπο εναν παικτη της ΑΕΚ, ποσο μαλλον αυτον.

    Τελειωσε γιατι ο υποτακτικος του, ΕΝΑΣ ΜΥΡΩΔΙΑΣ απο την Ιθπανια, ενας μαλακαθ που ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ απο τροπους και συμπεριφορα, αποφασισε οτι καποιος Μπαχα που εχει παιξει 800 ωρες μπαλλα και γκολ στο πρωταθλημα ΔΕΝ εχει βαλει ακομη, αξιζει να αντικαταστησει τον mr 72 γκολ.

    72 ο ενας, ενα (απο τσαφ) ο αλλος.

    Αυτος ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.

    ΑΥΤΗ ειναι η συμπεριφορα και αυτο ειναι το αντιο που κρατησαμε για τον Ισμαελ Μπλανκο.

    Ετσι ειπαμε ευχαριστω και αντιο στον καλυτερο σκορερ μας τοσα χρονια..

    Ουτε ΚΑΝ ενα χειροκροτημα...

    Συγχαρητηρια ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @conpater

    φιλε μου ΕΧΟΥΜΕ χρεοκωπησει ΔΕΝ το εχεις καταλαβει ακομη?

    Ποια δανεια και ποιο Βελγιο και Ολλανδια.

    Τα τελευταια σπαρταριματα και τιναγματα του νεκρου πριν το flat line κανουμε.

    Ειναι απλα ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένταση ναι, ένσταση όχι.
    Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δείξουμε οτι διαφέρουμε. Ίσως τελικά δε διαφέρουμε και μάλλον θα το αποδείξουμε αυτό.

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. THOMAS SILLYWIZARD25 Μαΐου, 2011 10:25

    να ρωτησω κατι ? ειμαι γενικα κατα των ενστασεων...αλλα..

    μας ετυχε με τον φυτανιδη το 08 ,καναμε τις παπιες κ σωστα..

    μας ετυχε με την κερκυρα φετος..παλι καναμε σωστα τις παπιες.

    αν δεν καναμε ουτε τωρα ενσταση εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι τελικα απο ηθικοι ,θα ημασταν μαλακες..

    ο οποιοσδηποτε αντιπαλος μας θα μπορουσε να χρησιμοποιει αντικανονικα οποιον γουσταρει, ο καθε παραγοντας θα μπορουσε να παραβλεπει οποια ποινη και οποια τροπολογια γουσταρει,με την λογικη οτι...ελα μωρε με την αεκ παιζουμε...αυτοι δεν κανουν ενστασεις..ειναι ηθικοι..
    ηθικοι=μαλακες σε αυτη τη περιπτωση..

    οσο για την συγκεκριμενη περιπτωση..οχι κ ανηθικοι εμεις απεναντι στο μπεο..αυτο παει πολυ..

    και στο κατω κατω ας ειχε τα αρχιδια η πολιτεια κ να ενεργει αυτεπαγγελτα οταν καποιος παραβιαζει τους νομους της..αντ'αυτου μεταφερει την ευθυνη στις ομαδες για να απαλλαγει απο ηθικα διλληματα και να τα μεταφερει αλλου..οπως την βολευει δλδ..κακιες οι ομαδες κ οχι το κρατος..

    υγ. μιλαμε για πλει οφ παρωδια οπου ο βολος πρεπει οπωσδηποτε να χασει για να βγει ευρωπη..ηθικες μαλακειες...

    ενσταση λοιπον για εμενα..και με τα 2 χερια αυτη τη φορα...

    το 08 ολοι τον γαυρο ξερουν για πρωταθλητη..οσο κ να φωναζαμε ηθικες απολαβες τοσο πιο γελιοι ακουγομασταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλημερα σε ολους.
    Συμβαινει να εχω την ιδια αποψη με τον Steven.Μα,ακριβως.

    Μια προσωπικη κατασταση, την λουζεται η ΑΕΚ και απεμπολει ενα απο τα τελευταιαχαρτια περι "διαφορετικοτητας".
    Και ειπαμε. Ο χρονος περνα. Και μαζι του δεν φερνει οπωσδηποτε πιο καθαρο αερα. Φερνει και λασπες. Και τα "ντεμακια" που αναθραφηκαν τα τελευταια 10 χρονια,εχουν αλλιωσει την εικονα των ΑΕΚτζηδων.
    Οπως και ηταν αναποφευκτη η αναλυψη ρολων απο ανθρωπους μετριους,-Αδαμιδης πχ.- που πουλανε αυτο το νεο προιον της κουτοπονηριας στα ερμαια.
    Τα μετρια πραγματα τα κυβερνουν μετριοι ανθρωποι.
    Εχετε δει ποτε το αντιστροφο;


    Το να προβεις -με την ανακαλυψη ενος νομικιστικου κενου,- σε ενσταση,δεν εχει να κανει με την δικαιολογημενη ενσταση περι ισοτητας και ισης αντιμετωπησης οπως σε μια περιπτωση ας πουμε οπου παρατυπα συμμετεχει στην αντιπαλη ομαδα παικτης ο οποιος αλλαζει την ροη ενος αγωνα, η αλλου γεγονοτος το οποιο ΑΛΟΙΩΝΕΙ αποτελεσμα. Εκει,εισαι και υποχρεωμενος να την κανεις.

    Αλλα εδω,στη χωρα την φαιδρη,ειναι δυσκολο να μη συμπεριφερθεις φαιδρα. Αργα η γρηγορα.
    Και μεταλλασονται τα οποια πιστευω ή πρακτικες (εαν υπαρχουν) οι οποιες χαρακτηριζουν πχ μια ομαδα. Εναν συλλογο καλυτερα.

    Ο οποιος- να μη ξεχνιομαστε- εχει και μια διακηρυξη κατα την ιδρυση του και μερικες θεσεις οι οποιες ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι τις ενστερνιζεται ο ακολουθων των εν λογω συλλογο. ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΡΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ.

    ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΦΕΡΩ ΒΟΛΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ. ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ.

    Αλλιως,να παμε να γαμηθουμε ολοι παρεα.

    Δεν συμφωνω με το "ελα μωρε, μεσα στη βρωμια ειναι ολοι, η ΑΕΚ τι ειναι; Ηλιθια; Ας κανει τα ιδια για να μη την λενε κοροιδο"

    Οποτε,ανετα μπορω να υποθεσω οτι και στην προσωπικη ζωη, η στην επαγγελματικη δραση πανε περιπατο οι "συμβουλες" και η παραινεσεις και οι κανονες, που ελαφρα τι καρδια και ανεξοδα ξεστομιζει κανεις ετσι καφενειακα και ελεω βρωμικου συστηματος, μπορει κανεις να γαμισει και την μανα του "για να τα καταφερει". Για να "γινει".
    Οποτε,γιατι απορουμε ολοι μαζι, που σαν κρατος και εθνος επτωχευσαμε και μας πηρε ο διαολος και ειμαστε δουλοι;

    Κρατας μια θεση,μια σταση, εχεις μερικες αποψεις ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΕΙ'ΑΔΑΛΛΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ;
    ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΧΑΜΕΛΑΙΩΝ;
    'Η ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΣ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.
    Δηλαδη, αν απο αυριο οι "γυρω σου" πηδανε τις μανες τους,θα κανεις το ιδιο;

    Το να ξεσκονιζεις νομικα παραθυρα διαφυγης απο τις ευθυνες η την κριση,ειναι στρουθοκαμιλισμος.
    Τα καλα και συμβφεροντα. Τα οποια ως τετοια θα πρεπει να παρουσιαζονται για να ξερουμε και με τι εχουμε να κανουμε.

    Και οχι να μοστραρουμε σαν βιτρινα καποια "νομιμοτητα" και "ισονομια", που ταχαμας επιασε ο πονος γιατι δεν ειμαστε και εμεις "Σκανδιναβια". Ενω ηδη τα βαρια εγκληματα συνεχιζονται και σε πουλανε σαν κρατος και σαν χωρα.
    Δηλαδη η ΑΕΚ εχασε γιατι ο Μπεος εσπασε ενα παραθυρο; Τι κουβεντιαζουμε τωρα εδω περα; Μαλακιες;
    Το: "Διυλιζουν τον κωνωπα και καταπινουν την καμηλο" για εμας τους μαλακοελληνες μαλλον το ειπε ο μεγαλος.

    ΔΗΛΑΔΗ-ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ: Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΕΞΑΡΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΛΟ" ΝΑ ΕΣΑΙ ΑΕΚ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΑΛΛΟ".

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ "ΑΛΛΟ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΘΑ ΗΤΑΝ "ΑΛΛΗ" ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχει καμμια σχεση το αγαμιδι και τα παρτσακλα που εχουν μαζευτει εκει μεσα με την ΑΕΚ?

    Η μηπως την ηξεραν και προπερσυ? Που? Στο λονδινο καθοταν τις κυριακες και εβαζε δορυφορικη να βλεπει την ομαδα?

    η μηπως ειχε δει ποτε οποιοσδηποτε, κανεναν απο ολο αυτο το ΣΚΥΛΟΛΟΙ στο γηπεδο ποτε???

    βρηκαν το μπουρδελο ανοιχτο, εβαλαν τα κουστουμακια τους, αφησαν και ΟΛΟΙ τους το μουσακι-αξυριστο (το φερετζε του πουστη δηλαδη) πηραν και απο ενα laptop και νατοι να κονομανε τις 200αρες και να ειναι και πρωτη μουρη.

    ολοι τους αμα τους δεις με το ιδιο ΗΛΙΘΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ και τις φατσες τους copy paste..

    και εσυ θες να διαβασουν διακυρηξεις και να ξερουν ιδανικα?

    και ανυε και τους τα πε καποιος και τα διαβασαν καπου καποτε.

    Ποιος θα εχει ιδανικα?

    Αυτος που ΔΗΜΟΣΙΑ εθετε προυποθεσεις για να αναλαβει την πληρωμη των παικτων, το συγκεκριμενο budget, την αλλαγη προπονητη (τοτε) την αποπληρωμη του ομολογιακου κλπ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ?

    Αυτος ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ θα εχει ιδανικα και ηθικη?

    Εδω δεν ντρεπεται να αραδιαζει το ενα ΨΕΜΜΑ μετα το αλλο.

    Αυτος δεν ηταν που εβγαινε και ελεγε οτι θα κανει μυνηση περσυ στο διανη για το θεμα σκοκο?

    Αυτος δεν εκανε συνεντευξη τυπου και ελεγε οτι θα κανει μυνηση στο οακα για διαφυγωντα κερδη?

    Αυτος δεν μοιραζε υποσχεσεις οτι θα μυνησει αυτους που δερνανε τον προπονητη (και υπαλληλο της εταιρειας του) στη καλλιθεα?

    Αυτος δεν βγηκε και ειπε οτι τα εχει βρει λεει στο ενα μυριο με την empire και απο την αλλη η puma διεκδικει ολα τα λεφτα της?

    ποιος θα ειναι το διαφορετικο και το αλλο?

    Ο ΨΕΥΤΗΣ?

    Η πλακα ειναι οτι σημερα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ τη γλυτωνεις με μιση ομαδα και ολο αυτο το καρναβαλι ΤΣΑΜΠΑ εκανε οτι εκανε.

    Ασε που και νομικα απο οτι διαβαζω ΔΥΣΚΟΛΑ στεκει η ενσταση...

    ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ DIMI: ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΟΙ 38000 ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΦΕΣΙΟΥ ΤΩΝ 8 ΜΥΡΙΩΝ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και οι μπλουζες γραφουν ακομα "Ριβαλντο";

    Αυτο ειναι ενα προβλημ,σε περιπτωση που τις ζητησει πισω ο Κασνακιδης για της πεταξει στην αγορα.
    Τι διαολο, 50.000 και δεν θα εχουν ακομα να δωσουν απο 50 ευρω εκαστος για μια μπλουζα; 5χ5 οριστε μανι-μανι αλλα 2.5 εκ.

    Και δεν χρειαζεται να ξαναφερουν τον Ριμπο για να ξαναγινουν οι φανελες επικαιρες.
    Να ρωτησουν εκει το Βραζιλιανικο γυφτακι,αν εχει κανενα ξαδερφακι,κανενα φιλο απο την Αγια Βαρβαρα, να τον "βαφτισουμε" Ριβαλντο και τελος το θεμα.
    Αντε. Ολα εμεις θα τα λεμε.


    Δεν ειναι κακο να ειναι κανεις υπαλληλος.Ασφαλως.
    Αλλωστε και ο υπ-ουργος, υπαλληλος ειναι. Αλλο αν συμπεριφερεται -με την αδεια σου- σαν τσιφλικας.

    Απλα το κωμικο και το τραγικο παραλληλα ειναι να τοποθετεις σε θεση προεδρικη εναν που μονο καθηκοντα υπαλληλου μπορει να διεκπαιρεωσει. Τιποτα αλλο. Εκ των πραγματων δηλαδη.

    Αρα σε αυτην την περιπτωση, η λεξη -και η θεση- "υπαλληλος" λαμβανει μια στρεβλη,προσβλητικη και απαξιωτικη εννοια.

    Και στην προκειμενη -και τοσες αλλες παρομοιες- περιπτωση ταιριαζει να πουμε οτι "τα ρασσα (δηλαδη η καρεκλα) δεν κανουν τον παπα".

    Η καρεκλα ομως "μια χαρα" μειωνεται και υποβιβαζεται. Και απο τετοια,γινεται σκαμπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Yπαλληλος και προεδρος δεν παει φιλε.
    Η το ενα εισαι η το αλλο.

    Γιατι για να ΦΤΑΣΕΙΣ (και οχι να σε φυτεψουν απο το πουθενα) να εισαι προεδρος καπου, εχεις μια προηγουμενη θητεια καποιων χρονων, εχεις καποιες μετοχες στην εταιρεια σου, εχεις καποια εμπειρια σε παρομοιες αγορες, εχεις τα cohonas να τρεξεις την εταιρεια και την διαθεση να σπασεις αυγα.

    Εχεις κατι τελος παντων που δικαιολογει την αποφαση, εστω, αυτου που σε τοποθετει σε αυτη τη θεση.

    Αλλιως εισαι ενα ΓΙΔΙ ορθιο (με το μουσακι για να το παιζεις και σοφιστικε) που δεν ξερει τι του γινεται και η φαπα παει συννεφο.

    Εχεις ακουσει ποτε να λενε υπαλληλο τον Γιδοπουλο η τον Γενερακη? (σε παω κοντα και στα της ΑΕΚ).

    Εδω δεν λενε τον γοντικα. Αλλα βλεπεις ο Γοντικας δεν το παιζει ουτε μαγκας ουτε μουρη και ξερολιδης.

    Και κυριως ουτε αραδιαζει την μια μουφα μετα την αλλη ουτε παει να το παιξει μαγκας ξεβρακωτος σε ανθρωπους που δεν τον κανουν μια χαψια απλα και μονο επειδη δεν πεινανε...

    @ steven γιατι δεν τις στελνει ΕΝΤΑΥΘΑ στη βιλα με τις 18 χεστρες ο φιλος σου?
    εκεινος δεν εκανε το deal? εκεινος ΑΦΟΥ εκανε το deal δεν υπεγραψε να φυγει ο ριμπος ενω ειχε συμβολαιο και ενω ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ οι υποχρεωσεις της ομαδας?
    ε ας παρει εκεινος τις φανελες.

    Και αν ζοριζεται να πληρωσει, ας δωσει προκαταβολη απο ΤΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΡΑΜΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΙ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΕΤΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΝΟΜΑ SUPPORTER. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΒΡΟΛΕΤ ΚΑΙ ΤΟ LG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ DIMI: " ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΙ..." ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣ.
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Μαΐου, 2011 15:07

    Προσφυγάκι, μήπως πίσω μπορεί και να γραφτεί ο τίτλος "ΜΑΛΑΚΑΣ"? Διότι αυτός είναι ο γενικός τίτλος που μας προσάπτουν γενικώς εδώ και κάμποσο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένσταση;
    Σωστά έγινε. Μα είμαστε διαφορετικοί!
    Που; Σε αυτό το πρωτάθλημα της λαμογιάς δεν μετέχουμε, ή κάνω λάθος;
    Όπως σωστά αναφέρει και ο Τόμας διαφορετικοί, δηλαδή ηθικοί σημαίνει ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Τίποτα άλλο. Μας βλέπουν μέχρι τώρα και γελάνε, όπως γελάγανε το 08 όταν παίρναNε το πρωτάθλημα στα χαρτιά και εμείς μείναμε με την ηθική στο χέρι. Άσε ρε φίλε να είμαστε ηθικοί σε ένα άλλο πρωτάθλημα, σε μια άλλη χώρα.
    Στο ελληνικό πρωτάθλημα ηθικοί; Στην Ελλάδα ηθικός;
    Στην Ελλάδα του Μαρινάκη με τα screw you, του Ψωμιάδη με τους καφέδες αξίας 23 εκατ. Ή του Μπέου με τα ντου που κάνει και σπάει τζαμαρίες;
    Ποιος Βόλος μας κέρδισε; Δεν ειπαρχει κανένας Βόλος, ομάδα του Μπέου είναι και σωστά να τιμωρηθεί. Αφού πουλήσανε την ψυχή τους στο Διάβολο ας υποστούνε τις συνέπειες.
    Εξάλλου εμείς στην ΑΕΚ αυτού του είδους τα πουλήματα τα ξέρουμε καλά, βλέπε Ψωμιάδης.

    Ένα μήνα δίνω εγώ για να συμφωνήσουν οι ευρώ-πέη στην αναδιάρθρωση του Ελληνικοί χρέους και την επιμήκυνση του.
    Είναι μονόδρομος για αυτούς για συνεχίσει να υπάρχει ΕΕ.
    Οι όποιες αντιρρήσεις υπάρχουν θα κάμπτούν σύντομα.
    Έτσι τα Ελληνικά ομόλογα που έχουν στα χέρια τους θα αποκτήσουν πάλι αξία. Το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα δεν αντέχει πτωχεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mα ειπα DIMI "με καθηκοντα υπαλληλου".
    Οποτε τι αλλο να πουμε;
    Οι δυο της ΑΕΚ που προανεφερες,ειχαν και το κουμαντο,καλως κακως. Ετουτος τι εχει;
    Οσο για τον Γοντικα,ενταξει. Πιστευεις οτι δεν ειναι "υπαλληλος"; Τι ειναι; "προεδρος"; Η "ιδιοκτητης";


    Τα ακουσατε,τα αναμενομενα."αιμοπτυση" ο Μακης."haimoptysis".
    Σε νοσοκομειο της Καβαλας. Και πηρε αναβολη η δικη. Για ποτε; 7 Δεκεμβρη. Ποιο ετος; Δεν ξερω αν αναγραφεται στο "σκεπτικο" των αν-αρχιδων δικαστων. Οπως δεν αναγραφεται ημερομηνια ληξης της στο χαρτι που κατεθεσε ο... μαρτυρας που λεει οτι ο αγαπουλας νοσηλευεται εις το διεινεκες,ετσι και το σκεπτικο της αναβολης,ειναι ασορτι πανω σε αυτο:
    "Δεν πειραζει. Το παν ειναι η υγεια. Να γινει καλα ο ανθρωπος και μετα ολα τα βλεπουμε".

    Το κολπο λοιπον. Το οποιο μια χαρα το παιζουν στα δαχτυλα κατι λαμογια που κυκλοφορουν στο δρομο εν απουσια εφαρμογης νομων. Δηλαδη εν απουσια ανθρωπων με αρχιδια εστω ελαχιστου μεγεθους. Εστω κοκοράρχιδα.

    Τα ιχνη ενος προηγουμενου γιατρου ο οποιος κατεθεσε οτι ειναι ψευδη τα ιατρικα στοιχεια του Μακη,ακομα αγνοουνται. Κανεις δεν ξερει την τυχη του.
    Με ενα κουμπουρι,μια κομπολογα,με κατι καραφλες και κατι κοιλαρες και κατι μουστακες. Κατι ποντικια δηλαδη που εχουν καταλαβει το σαθρο και το γελοιον της χωρας-καραγκιοζης και κανουν "μπου". Και το κολπο πιανει.
    Αντι να τους παραχωσουν σε βαθιες φυλακες και να τους γαμανε εκ'περιτροπης και καθημερινα μαυροι.

    Τι να πεις. Τιποτα. Μονο μνημοσυνο για μια χωρα που χανεται. Θα δουμε τι θα γννηθει στη θεση του.
    Οτι και αν ειναι,τοσο γαμημενο και αχρηστο,αποκλειεται να επανεμφανηστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχουμε διαφορετικη προσεγγιση Μπαμπη και Θωμα,αλλα δεν υπαρχει βεβαια κανενα προβλημα.
    Απλα πιστευω οτι οι θεσεις και οι αποψεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ Η ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ.

    Η αποψη οτι "ο ηθικος ειναι μαλακας" ειναι ενα επικινδυνο και πολυ πονηρα κατασκευασμενο "επιχειρημα".
    Τι ειναι η ζωη; Μαχη. Εκτος απο χαρα,ερωτας και ταξιδια. Ειναι και μαχη. Εναντια που; Εναντια στην πουστια,στην λιγδα,στο ευκολο,στο πονηρο,στο ατιμο, στο δολιο.
    Κοσμος τελειος δεν υπαρχει. Αλλα καθηκον για να γινει καλυτερος απο οτι ειναι,εχουμε ολοι. Η παυση του αγωνα,η ολισθηση στην "αλλη οχθη",ειναι παραδοχη ηττας και θανατος πριν τον κανονικο θανατο.
    Αυτη ειναι η γνωμη μου. Και οχι μονο ποδοφαιρικα μιλωντας βεβαια.

    Η ΑΕΚ συμμετεχει στο Ελληνικο πρωταθλημα εδω και 80 χρονια. Οχι μονο φετος και περσυ.
    Και η ΑΕΚ οφειλει να δειχνει με καθε τροπο και σε καθε ευκαιρια οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ νεοελληνικη ομαδα.

    Η για να το παμε και πιο περα, οσο μεγαλυτερη η αποσαθρωση,τοσο μεγαλυτερη η υποχρεωση για μη αναμηξη σε αυτην.

    Η και για να παμε παραπερα,θα ηταν ακομα μεγαλυτερη εξυψωση εαν η ΑΕΚ δεν εκανε τιποτα απο αυτα παρα μια απλη δηλωση οπως "ειμαστε ΑΕΚ με οτι αυτο και αν σημαινει. Δεν υπαρχει θεμα ενστασης."

    Και να σου πω και κατι; Ας το παμε και πιο...ρεαλιστικα: Αν ηταν καποιος Μελισσανιδης, θα χρειαζοταν καποια...ενσταση;

    Τελος παντων. Ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι παντα σεβαστη.
    Αλλωστε το μεγαλο θεμα δεν ειναι αν θα γινει η αν επρεπε να γινει ενσταση,αλλα αν θα υπαρχει και ΑΕΚ μετα απο αυτην.
    Και πολυ περισσοτερο,αν θα υπαρχει και Ελλαδα μετα απο λιγο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΝΣΤΑΣΗ".
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ; ΟΧΙ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΜΠΕΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΠΑΛΑ Η ΕΝΣΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ( λέτε να μην τα έχει βρει με τον Μπέο; και πώς ανέβηκε η Πάτρα; ), ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΔΕΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ25 Μαΐου, 2011 18:00

    Αν ήταν κάποιος Μελισσανίδης που είναι στα μέσα και στα έξω,φυσικά δεν κάνεις ένσταση.Διότι οι διάφοροι ''Μπέοι"" κάθονται στην γωνίτσα του ήσυχα.
    Αυτό λείπει απο την ΑΕΚ.
    Ενας Μελισσανίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ steven

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ να κανει ενσταση ο Ατρομητος.
    Για μαλακα τον εχεις το Σπανο?

    Να κανει ενσταη για ποιο λογο?

    Γιατι να ερθει κοντρα στο Μπεο και στο βαγγελα? Μηπως θα νικησει σημερα η αεκ τον παο και δεν το ξερα?

    Να παει να παιξει που στην ευρωπη ο Ατρομητος? Να κερδισει τι ακριβως? Να κανει προετοιμασια απο αυριο με κινδυνο να βαρεσει διαλυση οκτωβριο νοεμβριο?

    Τις μαλακιες του αγαμιδι δηλαδη?

    να κανει χαρη στην αεκ για ποιο λογο?

    επειδη τον εβριζε πατοκορφα ο μαλακας ο δικος μας η επειδη τους σαπακιασαμε οικογενειακως στη φαπα?

    γιατι να αναβληθουν τα μπαραζ?

    Επειδη ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙ ο μαλακας ο δικος μας και δεν μπορουσε να περιμενει 1 μερα να κανει την ενσταση?
    Να περιμενει δηλαδη το σημερινο ματς ετσι ωστε να ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

    επειδη ειναι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΕΟ και δεν κρατιεται?


    Εισαι μαγκας ρε ΝΟΥΜΕΡΟ?

    Κερδισε σημερα τον ΠΑΟ και μετα βγες και πες ΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ και βγαινω ch.l αλλα επειδη εγω ειμαι ΑΕΚ σας γραφω κανονικα και κοιταω τη δουλεια μου.

    Η οποια δουλεια μου (και αυτο που με συμφερει αλλα και εκει που 99.9% θα καταληξω) ειναι να ΜΗΝ ΜΠΩ στο τρυπακι ch.l γιατι ουτε παικτες ουτε ομαδα ουτε προπονητη ουτε μεταγραφες ουτε ΚΑΝ τα φραγκα και βεβαια ΔΕΝ θελω να διαλυσω την ομαδα βαζωντας την να κανει σε 15 μερες προετοιμασια και να την εχω να κανει 2 σαιζον σχεδον σερι.

    Γιατι ΚΑΙ θα αποκλειστω ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ στο δευτερο γυρο, και θα καψω ολο το νιατο που εχω μαζεμενο και δεν εχω μια να μπω σε αυτη τη διαδικασια..

    Αλλα ποιος θα τα σκεφτει αυτα?

    ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Η ΤΑ ΓΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ?

    Η Ο ΑΡΝΑΡ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε παρακαλω, μη λες τον Αρναρ γιδι.

    Και πρακτικα ακομα-συμφωνωντας με το σκεπτικο του dimi- ο Αδαμιδακος δεν επρεπε να παρασυρθει απο το θυμικο. Ο ακρατητος παραγων που αποφασησε στο τελος της αγωνιστικης σεζον να βαλει ταξη στο ποδοσφαιρο.

    Ποιο C.L; Τι κουβεντιαζουμε; Εχουμε μεινει στην ΑΕΚ του'90; Το ΝΑ ΜΗΝ βγεις στο CL- υπο αυτες τις συνθηκες,ετσι;- αποτελει σωτηρια. Η τουλαχιστον ανακουφηση.

    Κατσε εκει στο Europa,παρε τα φραγγακια σου, παρε τα εσοδακια σου,κανε τον προγραμματισμο σου για την πολυ-πολυ στριμοκωλη αγωνιστικη χρονια που ερχεται και ασε τα μεγαλεια και τις κορδελες.

    Κανε τον αγωνα σου,οπως εισαι υποχρεωμενος απο τα κωλο-πλευ-οφ, γραψε τον καθε Μπεο στα παπαρια σου και μην γινεσαι ανακολουθος των προ ολιγων ημερων δηλωσεων σου οτι "Μπεο,δεν σε βλεπουμε".
    Εγω βλεπω οτι τον βλεπεις και μαλιστα εγχρωμα.
    Τι ασχολεισαι με σκουλικια και λιμα; Με υπανθρωπους και ηδη ξεβρασμενους απο το συστημα;

    Αλλα εσυ αποφασησες να μας αποδειξεις οτι "δεν εισαι υπαλληλος" οπως σε προσφωνουσαν απο τοτε που ηρθες και θα κανουμε το χατηρι σου,ακολουθουμενοι τις μαλακιες σου.

    Εφόσον δεν εχεις ουτε τα μεσα,ουτε τα κουραγια να του γαμησεις τα πρεκια ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του πρωταθληματος,οταν ολα ηταν ζεστα,ερχεσαι τωρα στα χασομερια και με την επιφαση της "ηθικης υποχρεωσης εναντι ολων των φιλαθλων της Ελλαδας" (γελια) κανεις μια ενσταση η οποια ειναι παρα-παρα πολυ πιθανο να ειναι αχρειαστη και διχως αντικρυσμα;
    Μονο και μονο για να δειξεις σε καποια γκομενα η οπου αλλου,οτι "κατι τρεχει με τη Μαιρη";

    Η μηπως νομιζεις οτι ασχολουμενος με τον Μπεο, τα βαζεις με τον Μαρινακη;

    Ασε μας ρε Αδαμιδη. Ειμαστε εθελουσιοι μαλακες. Και οχι εξ΄εκπαιδευσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΔΕ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ?ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.Η ΑΕΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΝΟΙΕΣ,Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ.ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝΗΘΙΚΟ.ΟΙ ΜΠΕΟΙ,ΟΙ ΣΩΚΡΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΗΘΙΚΗ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΗΘΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΗΘΙΚΗ
    ( τα έχω γράψει εδώ ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ " ΑΝΗΘΙΚΟ", ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΛΕΞΗ ΗΘΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΕΩΡΓΟΣ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ; Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΜΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ; Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΜΑ ΣΟΥ ΧΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ...
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΡΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ " ΠΟΛΛΑ" ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΜΠΑΝΑ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΛΕΞΗ " ΚΕΡΔΟΣ " ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.
    ΛΟΓΙΚΟ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.
    ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ, ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΗΘΙΚΟ; ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ " EXCHANGE GOODS ECONOMY ". ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.
    Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ " ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ " ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΜΗΛΑ.
    ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΓΑΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑ Ή ΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.
    ΗΘΙΚΗ ΥΠΗΡΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.ΜΕΝΕΙ ΝΑ(ΑΝ) ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ 'Η ΕΠΙ ΣΚΟΠΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ,ΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ,ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΥ "ΥΠΕΡΑΝΩ",ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νομιζω οτι ειναι πληρως λανθασμενη η εκφραση "τα λεφτα "αγοραζουν" και "πουλουν" τα παντα και αρα και το ηθος κλπ". Και το χερι τους σε αυτο το εχουν βαλει και η αριστερα -οπως λεει ο Steven- αλλα και η Εκκλησια. Η θρησκεια γενικοτερα για να μη παρεξηγηθει και κανεις. Που τα θεωρουν η μεν προιον εκμεταλευσης και υπερεργατικης δουλείας και η δε οργανο του Σατανα τα οποια "σταυρωσαν τον Χριστο".

    Μια χαρα βεβαια τα χρησιμοποιουν και οι δυο στις δουλειες τους και μια χαρα το μαζευουν στα κιουπια τους.

    Βρε δεν γαμιομαστε.

    Αν ειναι αυτα να πουληθουν,πωλουνται ετσι κι'αλλιως.
    Δηλαδη αν δεν ειχαν εφευρεθει τα κερματα και τα χαρτονομισματα,αλλα ενας αλλος τροπος συναλλαγης,τοτε θα ηταν αλωβητη η...ηθικη;

    Αν απο αυριο τα κεντρα αποφασισουν οτι το πολυτιμοτερο υλικο ειναι η πετρα,τοτε ολοι απο αυριο θα μαζευουμε χαλικια και βοτσαλα. Και με αυτα σαν μεσο, θα ξεριζωνουμε τις "ηθικες αξιες" των "ηθικων ανθρωπων".
    Μιλαμε για ιστοριες για αγριους.

    Ολα ειναι θεμα προθεσης.

    Υ.Γ Ηδη ο "Βολος" ( η αλλιως "μπίλια") τρωει 4. Ουτε τα προσχηματα δηλαδη. Καλοφαγωτα σε οσους προκαναν και το επαιξαν ασσο.

    Εδω να πουμε για μερικα απανωτα περιστατικα-συμβαντα τα οποια αφορουν την μοσχαροκεφαλη Μπεο.
    Πριν λιγες μερες ο υπευθυνος ερευνας στοιχηματισμου Πικερ αν δεν κανω λαθος τον ονοματησε,εψες ο Αδαμιδης καταθετει ενσταση εναντιον του και σημερα σκαει ενα θεματακι με μια εκρεμοτητα σε 170 χιλιαδων ευρω στον πρωην παικτη του Βολου Μπουλουτ, η οποια καπως ταρακουναει την υποθεση αδειοδοτησης της ομαδας του βορειου Πειραια.

    Εχει αρχισει καποιο ενορχηστρωμενο κυνηγιτο εναντια στο βοδι, η νομιζω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και 0-2 στο ΟΑΚΑ με κατι ταλαιπωρους να παιζουν το ρολο του Βολου.

    Και το σκεπτικο της ενστασης γινεται πλεον μια αυθεντικη προσπαθεια ηθικης γροθιας αφου και σαν τετοια ξεκινησε απαλλαγμενη απο καθε αγωνιστικη σκοπημοτητα.
    Ειπαμε: πενυμα και ηθικη.

    Δεν ξαναγαμιωμαστε λεω εγω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι. Και επειδη καταγομαι απο την Μανη,δηλαδη τον τοπο της πετρας,οπως καταλαβαινεις,ειμαι εν δυναμει ζαμπλουτος. Ενας Πετρο-μπεης.

    Εαν συμβει αυτη η ανταλλαγη υλικου,δηλαδη πετρες αντι για χρημα, υπαρχει και το εξης αλλο καλο: Θα παψουν οι λιθοβολισμοι των μοιχαλιδων στις Αραβικες χωρες.

    Με κερματα, τι καρουμπαλα να κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΟΝΟ,ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΜΙΑ FED ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χιμενεθ παρε τον πουλο και αντε και γαμησου!!
    αδαμιδι ποσα κιλα μαλακας μπορει να εισαι???
    μπεο ελα και παρε την ΑΕΚ μπας και παρουμε πρωταθλημα!!χαχαχα!!
    κοφτε τα πλειοφ γαμω το μουνι που σας πεταξε μαλακες λιμοκοντοροι!!
    και εσυ γλυφτη παπανδρεου πηγαινε μαθε ελληνικα!!χαχαχα!!
    βαρεθηκα γαμω την μανα τους!!μου την εχει δωσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα αλλαξει και αυτο. Οπως και οι τραπεζες, οι οποιες τα κεντρικα τους θα μετακομισουν σε λατομεια.
    Να δω τον πουστη τον Προβοπουλο με γκασμα και δυναμιτες στην κωλοτσεπη για να βγαζει το ψωμι του και τι στον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή