Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΚ

            Παιχνίδι αρκετά υψηλής επικινδυνότητας κύρια στον τομέα της προβοκάτσιας. Όχι τόσο πολύ από τις δηλώσεις του Μπέου, ή τις επακόλουθες του δικού μας που έδειξε την απειρία του. Πιο πολύ από την γενική είσοδο των "φιλάθλων' και τα ανεξέλεγκτα εισιτήρια. Εύκολα σε κάποιο γκολ της τοπικής ομάδας, θα μπουκάρανε άνθρωποι χωρίς διακριτικά και για πλάκα θα σφαλιαρίζανε κάποιον δικό μας, οπότε ο πρόεδρος θα έπαιρνε την ομάδα να φύγει.
        Το πρώτο ημιχρόνιο, κύλησε σωστά. Με καλή αμυντική λειτουργία, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, αλλά με καλό στήσιμο και περιμένοντας την γνωστή φετεινή ΑΕΚ: ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ, που θέλει την κόντρα. Που βγήκε σε καμιά δυό περιπτώσεις, αλλά κι αυτοί είναι μικρή φανέλα. Δεν ξέρουν πού παίζουν και δεν ξέρουν τι ιδιοκτήτη-ενοικιαστή έχουν; ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ, ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ.
           Και πρέπει να καταλαβαίνετε οτι η κριτική , λόγω τηλεόρασης , γράφεται σπαστά. Σαν να περιμένω να αλλάξει κάτι σημαντικό με τον Μπαχά ή τον Λαγό. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ και να μην είσαι αυτοδύναμος. Πάντα μπλεγμένος θα είσαι, και κυριότερα θα νοιώθεις. ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΛΑΟΦΙΛΙΑ. ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΣ. ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ.
       Και φυσικά πήγε σε αυτό που έλεγα το πρωί στον Δημήτρη. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΕΚ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΗ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΚΙ ΟΣΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΓΑΜΕ. 
        ΠΟΛΥ ΚΛΩ ΚΛΩ ΚΙ ΑΥΓΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΕΝΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ.
           ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΙΜΕΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. 
          ΚΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, κατά την γνώμη μου, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,. ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ.
 ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΥΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.
                      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ SUPPORTERS. ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΙ;
              ΟΤΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ. ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ;  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΞΑΝΑ, ΝΤΕΜΗ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ;
         ΥΓ1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ;
         ΥΓ2. ΟΥΤΕ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ;
                   ΒΑΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.
                             ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.     

37 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΔΕΡΦΗ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.
    ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΕΝΑΣ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΦΕΡΕΡ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπου φτωχος και η μοιρα του.
    Και ο μαλακας ερασιτεχνης αλχημιστης που παριστανει τον προπονητη και παιρνει 1.5 εκ. ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ- ΝΑ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΠΙΣΩ Η ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ "και η ισοπαλια μας κανει,αφου ουτως η αλλως θα πρεπει να παμε για νικη την Τεταρτη".
    Και κατεστρεψε το μομεντουμ του σφυροκοπηματος του δευτερου ημιχρονου,με αποτελεσμα να αρπαξει το γκολ και να κατσει επανω στον αξονα.
    Διδαγμα: "οποιος θελει τα λιγα χανει και τα πολλα".

    Οποτε το παραμυθι ελαβε τελος,εφ'οσον ο Μπεος δεν θα κοψει ασφαλως βαθμους απο τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα. (σας δινω εναν ασσο τον οποιο ηδη τον εχει μυριστει ολη η Ευρωπη,μεχρι και η πειθαρχικη της ΟΥΕΦΑ που "ενδιαφερεται μονο για τα παιχνιδια και οχι για τα προσωπα" Ρε αντε γαμηθειτε,τσογλανοι και εσεις. Ποιος τα κανει τα παιχνιδια; Δεν τα κανουν τα προσωπα;)

    Τελος το μαρτυριο.
    Ας πορευτουν με το Κυπελουχων. Αλλωστε αυτο αλαλαζουν και οι δυο κεφαλες της σαπιας ψωλης: "ειμαστε Κυπελουχοι 2010-2011"
    Αγωνιστικοι και διοικητικοι κλεφτοκοταδες.

    Ρε μηπως δουλευουν και οι δυο πουστιδες,Αδαμιδης- Ισπανος για τον βαζελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω να κατανοουμε δια ποιον λογο τον κυνηγα ο σαπιοκοιλιας ο Βαγγελας.

    Και τωρα,δεν ξερω τι θα γινει. Θα κανει την αναγκη φιλοτιμο ο Μαρινακης; Προκειμενου να μη βγει ο βαζελος πρωτος,θα μεθοδευσει νικη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Τεταρτη;
    Δυσκολη η θεση του.
    Δεν πιστευω ο "προεδρος της σουπερ ντουπερ λιγδας" αυριο-μεθαυριο να κανει καμια δηλωση σαν: " η ΑΕΚ αδικειται βαθμολογικα και της αξιζε η πρωτη θεση".
    Θα κλαψω.
    ( ο αρχιλιγδιαρης ο Κετσετζογλου, εξηγησε με τον εξης τροπο την ηττα: "οχι...δεν νομιζω οτι αλλαξε νοοτροπια παιχνιδιου η ΑΚ με το ακουσμα του γκολ του παο. Ο Δελλας-οντας με κιτρινη και μη παιζοντας στο επομενο παιχνιδι,ηταν ελαφρως απογοητευμενος με αποτελεσμα να χαθει η αυτοσυγκεντρωση και να δεχθει η ΑΕΚ το γκολ..."

    Και ομως αυτος ο βοιδομουρης και σφογγοκωλαριος πουστιδων, εχει site,μιλαει στο ραδιοφωνο και γραφει και σε εφημεριδα.
    Καταλαβαινετε που ειναι η ΑΕΚ και σε τι λουκια εχει μπλεξει.

    ΠΟΥΣΤΗ ΙΣΠΑΝΕ. ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ "ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΣ" ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ;
    Δεν θα επρεπε να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να εξαντλησει το συμβολαιο του κανοντας το χρεος του και αυτο για το οποιο πληρωνεται;
    Με ποιον πηγες να παρεις νικη; Και αφου αυτη ερχοταν σε επιασε συγκρυο;
    Και για ξεκαρφωμα, ο αλλος πουστης -ταχα- καλουσε εισαγγελεις και μαρτυρες στον αγωνα;

    Για ποια ομαδα δουλευεται τελικα ρε πουλημενα τομαρια.
    Γαμω το Χριστο σας ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο κατσαβακης παιρνει 1,5 μυριο?
    o τσιωλης?
    γιατι ο δικος μας τοσα παιρνει και εχει μαζεψει 8 τεμαχια σε 3 ματς..

    @steven για να πας καπου πρεπει να σε θελουν κιολας. και εγω απο οσο θυμαμαι ΑΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΑ ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ.

    Που μου εβαλε τον Λαγο δεξι μπακ....και το ρουφηξε μια χαρα οπως και μια χαρα αλλες 2-3 φασεις μας τις εκαναν απο εκει.

    τι να εκανε? Μανωλας δεξια, ματεος διπλα στο δελλα και κλειδωμα με εναν εξτρα διπλα στο ντιοπ (μαλλον τον σαββα η ακομα και αυτη τη γιδα τον εντερ που θελει πιο πολλα στρεμματα και απο τον μπερνς νακανει κοντρολ).

    ναι ξερω ειναι δυσκολα αυτα, στη Σεβιλλη δεν τα κανατε...

    αγαμιδι, μια χαρα τον ρουφηξες ΠΑΛΙ αιντε να κλαφτεις παλι..

    παει και το ch.l, βλακα που δεν μπορεις να παρεις εκτος εδρας σε 3 ματς πανω απο ενα ποντο με ενα ΨΟΦΙΟ ΒΑΖΕΛΟ εναν ΜΠΑΟΚ που δεν αλλαζει 3 πασες και με τον Μπεο.
    το ch.l σε μαρανε ΒΛΑΚΑ

    ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΛΟΥΣ.

    ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΞΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΜΠΕΟΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ

    Απο μεθαυριο (σημερα η Μπρεζερακου ειχε show) αρχιζει η ΑΛΛΗ ΠΑΡΩΔΙΑ

    Αυτη των 500.000 χιλιαδων με τα 200 ευρω....

    Λετε που λετε τις μαλακιες γιατι δεν κανετε στρογγυλα τα νουμερα?

    Καντους 1 μυριο να τελειωνουμε, σαμπως απο αυτες τις παπαριες μονο ΓΕΛΙΟ δεν θα βγαλετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ.
    ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. ΤΑΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, που υφίσταται πλέον μικρό, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
    Η ΑΕΚ ΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ;
    ΑΙΣΧΟΣ,αλλά κι η εύκολη λύση.
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε διαφωνώ σε τίποτα απ οσα λέτε για τον Χιμενεθ. Και εμένα δε μου κάνει, ιδιαίτερα στο κοουτσάρισμα κατα τη διάρκεια του αγώνα. Είναι φοβερό αλλα όποτε έχει βάλει το χέρι του κατα τη διάρκεια του αγώνα, τα έχει κάνει χειρότερα τα πράγματα. Αλλα θεωρώ οτι το πρόβλημα δεν είναι ο προπονητής. Εξάλλου και με τον Μπάγιεβιτς δεν παίζαμε καλύτερα και είμαι σίγουρος οτι και με τον επόμενο δε θα δούμε καμία διαφορά. Διότι το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι οι παίκτες περιορισμένων δυνατοτήτων που έχει, εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων και της λίγης διοίκησης της. Ολα τα άλλα θεωρώ οτι είναι για να έχουμε να λέμε. Οσο η ΑΕΚ μένει με πρόεδρο τον Αδαμίδη ή κάποιον Αδαμίδη υπάλληλο και μάλιστα χωρίς λεφτά, θα βλέπουμε έντερ, λεοναρντο, ντατομο, χιμένεθ και την ΑΕΚ να μικραίνει. Οι SUPPORTERS πιστεύω οτι το μόνο που μπορούν να καταφέρουν με την κινηση τους είναι να κρατήσουν την ΑΕΚ στην εντατική, να φυτοζωεί και μέρα με τη μέρα να χαλάει την ιστορία της και την υστεροφημία της, με βραδιές 6-0 και 0-4. Διοτι έστω και πραγματοποιούνται όλα τα αισιόδοξα σενάρια και μαζεύονται οχι 5 αλλα 7εκ. Τα 5 πάνε για αδειοδότηση και μετά τη γίνεται? Ιγκλέσιας Κοντοές και στόχος η είσοδος στα πλει οφ. Ωραία ΑΕΚ!!!!! Τουλάχιστον ας μαζέψουν λίγο το χρέος μπάς και δούμε κάποτε άσπρη μέρα.
    ΥΓ1. Αυτό το θέαμα των τελευταίων τριών χρόνων (απο Δώνη και μετά) δεν αντέχεται.
    ΥΓ2. Νομίζω οτι ο Χιμένεθ είναι ο χειρότερος προπονητης που είχε ποτέ η ΑΕΚ σε σχέση ποιότητας τιμής.
    ΥΓ3. Παρά το γεγονός οτι δε με έχει πείσει το σχέδιο supporters (αν και περιμένω τη συνέντευξη της Τρίτης για να σιγουρευτώ), σκοπεύω να δώσω ένα σημαντικό για εμένα ποσό, εμπιστεόμενος την κρίση του steven και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακουστε γεγονος και φριξτε: Η αγαπη του Μπεου για τα γλυκα ειναι γνωστη. Οπως και οι κινδυνοι που ελοχευουν απο την υπερβολικη καταναλωση γλυκαντικων ουσιων,ειναι επισης γνωστοτατοι. Κινδυνοι οι οποιοι δεν σταθηκαν εμποδιο να τον κρατησουν μακρυα απο τις αγαπημενες λιχουδιες.
    Παρα τις επανελημενες εκλησεις των ιατρων.

    Στο ημιχρονιο λοιπον του παιχνιδιου Βολος-ΑΕΚ, κατεβηκε στα αποδητηρια,οποιου ειχε κρυψει απο βραδυς ενα τσουβαλι ζαχαρη. (Ειναι γνωστη η λατρεια των αλογων σε αυτην). Βρισκει την πορτα κλειστη. Τι να κανει; Αρχιζει τα κλωτσιδια να την σπασει να μπει. Τα καταφερνει, φτανει στο τσουβαλι,χωνει το κεφαλι μεσα και αρχιζει να κρατσαναει τη ζαχαρη διμαγουλα..

    Για καλη του τυχη ομως, μια εισαγγελεας που εχει και την επιμελεια της υγειας του και γνωριζει το ιατρικο ιστορικο του συγκεκριμενου θηλαστικου, αντιλαμβανεται τον κινδυνο και ορμα με τα οργανα της ταξης στον χωρο οπου ηταν το τσουβαλι και το αλογο,απομακρυνει το αλογο απο το τσουβαλι και ημιλυποθυμο οπως ηταν μετα απο την κατακορυφη ανοδο των τιμων του σακχαρου στο αιμα του, δινει εντολη να μεταφερθει παραυτα εις το πλησιεστερο κτηνιατρειο.
    Οπως και εγινε.

    Αναμενουμε τα νεοτερα για την υγεια του συμπαθους τετραποδου, με τις ευχες μας για ταχεια αναρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός των άλλων μετά τα σημέρινά υπάρχει κίνδυνος να χαθούν και τα έσοδα του EUROPA αφου παίζουμε 2 προκριματικούς ξεκινόντας τον Ιουλιο (αν και εφόσον πάρουμε την αδειοδότηση) με οτι αυτό συνεπάγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτα λεμε τοσες μερες. οτι πας για ζαρια 5εκκ ευρω χωρις μπακ χωρις χαφ και χωρις σεντερ φορ και με τον σκοκο φευγατο.
    και οτι το σχεδιο σωτηριας ειναι μια ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (αν ειναι αυτο που εχει διαρευσει) μιας και καποιος κασκανιδης (ποιος???) ακομη δεν τον ειδαμε και μας ζηταει φραγκα να τα ριξει στο βαρελι χωρις πατο που λεγεται ΑΕΚ του αγαμιδι του παπα και του νοτια.
    για να μας πουλησει μετοχες!!!!!που δεν εχει καν...

    ρε συ κασκανιδη (η οπως διαολο σε λενε) μονος σου το σκεφτηκες το πλανο η σε βοηθησε και το αγαμιδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να φυγουν ολοι να παιζουμε με νεους και ελληνες και Ελληνα προπονητη .Με αρχηγους Λυμπε, Τραι και Καφε. Τουλαχιστον θα εχουμε μια ομαδα που θα ξερουν τι τους γινετε και θα παιζουν καθε αγωνα με παθος.
    Εξω πια οι μιζαδωροι απο την ΑΕΚ 15 χρονια τρωνε ολοι με χρυσα κουταλια και η ομαδα καθε χρονο γινετε τσιρκο.-Λαικη βαση η οπως αλλιως λεγετε αυτη η μαλακια ειναι μια και μοναδικη λυση απο οτι φαινετε ετσι οπως ειναι τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαΐου, 2011 10:26

    Ειρήνη υμίν.
    Θα κάνουμε πιο ψύχραιμο απολογισμό στο ούζο.
    Καταθέτω για αρχή ότι ο προπονητής ΔΕΝ απέτυχε, αλλά σίγουρα δεν πέτυχε αυτά που θα έπρεπε για το κόστος του.
    Φυσικά το ζήτημα είναι: Είχε τις συνθήκες και τα εργαλεία?
    Και άλλα πολλά.
    Χαλαρώστε, χθες απλά αποκαταστάθηκε η φυσική τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eιμαστε πισω απο τον οσφπ-παο-παοκ.
    και καλα ο οσφπ.
    παο (αυτος ο παο) και μπαοκ-μακης χαβος????
    Τι ειναι ακριβως η επιτυχια για να καταλαβω?

    Ποια εργαλεια? Οταν ΔΕΧΕΣΑΙ να αναλαβεις μια ομαδα και μαλιστα κανεις και δηλωσεις οτι σε 2 μηνες θα την μεταμορφωσεις ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την ομαδα αυτη.

    Τι θα πει δεν την εστησα εγω και αηδιες. Απο την στιγμη που ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ και μαλιστα κανεις και δηλωσεις, ΕΙΣΑΙ 100% ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

    Αλλιως η μην την αναλαβεις η μην κανεις δηλωσεις και αηδιες.

    Κατα τα αλλα βρηκε το αγαμιδι γιατι λεει δεν καταφερε να παρει πανω απο ενα βαθμο σε 3 εκτος εδρας ματς:

    Η ΑΕΚ άξιζε την πρωτιά στα play off, αλλά κανείς δεν την ήθελε στην κορυφή. Παίζαμε μόνοι μας και όλοι τους

    Μονοι μας παιζαμε λοιπον ενω ο Μπαοκ για παραδειγμα εκανε αλλαγη τον Σαλπιγγιδη με τον Σισε και ο Βολος χτες ξαναεβαλε το Γκαρσια και τον Λετο.

    Και ολα αυτα ενω μας αδικησε (χαχαχχα) η διαιτησια.
    Που μας αδικησε η διαιτησια?

    Επειδη λεει το φαουλ του Γκαρσια δεν ηταν φαουλ και μας ισοφαρισαν.

    Ολοκληρη η ΑΕΚ λοιπον παιζει το champions league απο ενα φαουλ εκτος περιοχης που δεν ηταν..
    (Για τον Κωστακη που καθεται τοιχο και πηδαει κουβεντα)
    Προηγησε με 0-1 τους εχεις ριξει και πριν λιγες μερες αλλ 3 στο κεφαλι αλλα δεν σε αφησαν...

    Και χτες που ο μαλακοπιτουρας φωναζε πισω πισω και το ρουφηξες παλι ποιος δεν σε αφησε?

    Με το Βαζελο ποιος δεν σε αφησε?

    Σου ακυρωσαν κανενα γκολ σου εκοψαν τιποτε offside σε καμμια φαση που σου σταματαγε απο το να νικησεις?

    Ποιος δεν σε αφησε ρε ΝΟΥΜΕΡΟ?

    Ποιος ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ?

    Τι σου εκαναν δηλαδη και δεν σε αφησαν?

    Επειδη απεβαλαν το Μακο αντι του Γεωργεα δεν σε αφησαν?
    Η επειδη δεν σφυριξαν το κανονικο πεναλτυ και σφυριξαν το αλλο στη Τουμπα δεν σε αφησαν?

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ και εσυ και ο μαλακοπιτουρας που τον εβαλαν κατω ο Μακης Κατσαβακης και ο Μακης Χαβος.

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΑ και οι δυο που εισαστε και αδικημενοι.

    20 τελικες χτες και κατεβασε οτι πετουμενο υπηρχε πισω απο το τερμα η ομαδαρα.

    800 ωρες μπαλλα παιζει αυτη η ΓΙΔΑ ο μπαχας και αμα βαζαμε τον Πατικα ΣΤΑ 45 ενα γκολ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕ. Οτι τραυματισες τον Μπλανκο δεν σε πειραζει ΛΑΜΟΓΙΟ.
    Οι αλλοι δεν σε αφησαν ΗΛΙΘΙΕ

    Αιντε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ που το συνδρομο του κατατρεγμενου που σε διακατεχει πας να μας το περασεις με το ζορι.

    ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΙΘΠΑΝΟΘ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΤΕ ΤΟ 1,5 ΕΚΚ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THOMAS SILLYWIZARD23 Μαΐου, 2011 11:51

    απο καμμια ομαδα απο αυτες που ειναι στα πλει οφ δεν ειναι χειροτερη η ΑΕΚ.χωρις αυτο να σημαινει οτι ημασταν σουπερ..αλλα απο ολους αυτους ημασταν καλυτεροι..
    με τον βαζελο ο μπλανκο θυμηθηκε πως ειναι να βαζει γκολ ,αλλα στην ιδια εστια..
    με τον παοκ ο διαιτητης αφου χεστηκε να διακοψει το ματς οπως ρητα ειχε εξαγγειλει η κυβερνηση για τα πλει οφ, οτι στην πρωτη ριψη διακοπτονται τα ματς..εδωσε κ ενα ανυπαρκτο πεναλντι κ ενα ανυπαρκτο φαουλ κ εδωσε το ματσακι στον παοκ που ζητημα αν μας εκανε 3 φασεις σε 2 παιχνιδια..
    με τον βολο χθες ημασταν η μονη ομαδα που επαιξε μπαλα εκει μεσα κ ηταν καλυτερη..
    ο παοκ νικησε με 2 φασεις κ 2 δωρα των παιχτων του μπεου ,οι οποιοι χανανε τα αχαστα..και ο βαζελος γλυτωσε τεραστια ξεφτυλα αφου ηταν για 6 γκολ..

    καλα τα μπινελικια κ οι αφορισμοι, αλλα που ηταν χειροτερη η ΑΕΚ απο αυτους που την παιρνανε τελικα?

    απο τον ζαγορακη που καταλαβαμε ολοι με ποια λογικη στηριξε μπεο στις εκλογες 2 φορες..
    απο παο που δεν μπορει να κερδισει δικαια ουτε τον παοκ?

    να φυγει ο χιμενεθ ,γιατι για τα λεφτα που παιρνει ειναι πολλα δε λεω..και καποιες αποφασεις του εκτος λογικης..σαν να θολωνει..

    αλλα για τα οπλα που ειχε μια χαρα ηταν η ομαδα σε σχεση παντα με τους αλλους 2 ...

    και να βγαιναμε προκριματικα τι θα γινοτν δλδ?
    θα ξεκιναγαμε προετοιμασια αρχες ιουλιου για να ημαστε ετοιμοι στα τελη..
    αυτο σημαινει προγραμματισμο κ κλεισιμο των μεταγραφων μεχρις τελος ιουνιου..
    και στην ΑΕΚ αυτο ειναι πρακτικα αδυνατο ακομα κ για τις καλες εποχες...

    ας πανε οι αλλοι να καουν καλοκαιριατικα και να σκασουν μεσα στην χρονια..κυνηγανε ονειρα με σφεντονες..

    europa league και πολυ μας ειναι..και με το καλο εισιτηριο για τον τελευταιο προκριματικο..

    καλημερα σε ολους...


    στηβεν το 500000 χ 200 το ελεγες για τους supporters?
    πολυ ουτοπικο εως φαντασιοπληκτο μου φαινεται..
    δεν υπαρχει κανεις πλεον να πεισει τον αεκτζη να δωσει ακομα κ 200 ευρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. THOMAS SILLYWIZARD23 Μαΐου, 2011 13:07

    http://www.aek365.gr/a-121886/dikaiwma-enstashs-exei-h-aek.htm

    τον γαμας τον μπεο ή οχι τωρα?

    ή ειμαστε ΑΕΚ κ αυτα δεν τα κανουμε ?

    εδω σε θελω μαστορα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΥΓ3 ΣΟΥ, ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΟΙ SUPPORTERS ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ PROMOTER ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. THOMAS SILLYWIZARD23 Μαΐου, 2011 13:24

    νομιζω οτι το ταβανι πρεπει να ειναι χαμηλο Στηβεν για αρχη..βλεποντας κ κανοντας..

    υ.γ ισχυει αυτο για την ενσταση που γραφω πιο πανω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μέχρι τώρα στα πλέυ οφ κάναμε δυο ήττες από χειρότερες από εμάς ομάδες ,τον Παοκ και τον Βόλο.Και όταν λέω χειρότερες φάνηκε στα μεταξύ μας παιχνίδια η διαφορά που έχουμε,όχι τεράστια πάντως.
    Για τον βάζελο δεν μπορώ να πω ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά σίγουρα δεν είμαστε και κλάσεις χειρότεροι.
    Αν το όλο θέμα το δούμε ψυχρά, το να βγαίναμε πρώτη μάλλον σαν καταστροφικό μου μοιάζει.
    Αν το δούμε συναισθηματικά, είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να παίζουμε πάντα για την πρωτιά. Βέβαια όλοι οι μπαγλαμάδες που μαζευτήκανε στην ομάδα που να το καταλάβουν αυτό!
    Άντε να ξεκουμπίζονται σιγά-σιγά να δούμε τι θα κάνουμε…

    Να δω θέλω τώρα στην Ευρώπη ο μάγκας ο Βολιώτης θα τα κάνει αυτά τα ντου στα αποδυτήρια ή θα του κοπεί η μαγκιά.

    Σαν καλό μου ακούγεται το 18/6 για ούζο. Ή 17/6 εναλλακτικά. Εγώ μέσα είμαι. Το μαγαζί έχει βρεθεί, είναι σε κεντρική προσφυγική γειτονιά για να μοιράσουμε τις αποστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΙΣΧΥΕΙ 1000%.
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ( προσοχή δεν γνωρίζω ) ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. THOMAS SILLYWIZARD23 Μαΐου, 2011 13:34

    χαραλαμπε αυτο λεω κ εγω..πρακτικα δεν μας βολευουν τα προκριματικα του τσου λου..

    αλλα αγωνιστικα νομιζω οτι ημαστε καλυτεροι..και απο αυτον τον βαζελο των τελευταιων μηνων..

    για την ενσταση διαβασες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ. ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ας πούμε 16/6. απογεματάκι μετά την δουλειά μέχρι το βραδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΠΟΡΙΑ:
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ;
    ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα σε ολους.
    Γιωργη δεν συμφωνω. Ποι "φυσικη ταξη"; Η "τεχνιτη ταξη" αποκατασταθηκε θες να πεις.

    Εκτος και αν ειναι φυσικη ταξη να παιζεις πλευ-οφ με τον βολο του Μπεου και να καραδοκει ενα κερδισμενο απο τα αποδυτηρια παιχνιδι ο βαζελος,ελεω κοντρας του Αδαμιδη με τον Μαρινακη.

    Μιλαμε για ντροπες και ξεφτυλες.

    το σχεδιο "λαικης βασης", η καλυτερα καθε σχεδιο "λαικης βασης" ειναι απομονο του κατι θετικο και κανεις δεν μπορει να πει το αντιθετο. Στην θεωρια παντα μιλωντας. Τι καλυτερο, οι ομαδες να ανηκουν ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ σε αυτους στους οποιους ανηκουν και ουσιστικα.

    Αλλα ο αντικειμενικες δυσκολιες ειναι πολυ μεγαλες,ειδικα για την Ελλαδα μιλωντας. Αρα εκ'των πραγματων οι πιθανοτητες επιβιωσης ενος τετοιου σχεδιου,ειναι ελαχιστες και συνηθως καταληγουν απλα μερικα σωλινακια στην εντατικη και ουχι καποια αναταση,η αναδιαρθρωση.

    Εκτος και αν πρεπει να αναμενουμε καποιου ειδους εξαιρεση στον κανονα. Αντε να την αναμενουμε.

    Οταν τρεχεις ενα σχεδιο-υποτιθεται-αναδιαρθρωσης ενος λαικου ογκου ο οποιος πρεπει να μετατραπει απο θεατης σε μετοχος και να μετατρεψεις μια δυναμικη μιας ΠΑΕ απο ιδιόκτητη σε κοινοχρηστη κατασταση, με μπροσταρισα την Πρεζερακου του dancing with the stars, γαματα με κεφαλαια γραμματα.

    Τον πρωτο παντως που βλεπω να δινει τουλαχιστον το 200αρι του,ειναι ο Ηλιας ο Μπαζινας.

    Τοσο καιρο σιγοψηνανε και το ονομα του Θωμα Μαυρου. Χωρις να ερωτηθει ασφαλως. Ετσι να τρεχει και αυτο,μπας και μαζεψουμε κανενα συνδρομιτη παραπανω.
    Μιλαμε για δουλιες του ποδαριου. Για αμπλαουμπλιδες.

    Περιμενω να ακουσω,οπως ολοι μας. Αλλα ολα δειχνουν οτι απλα οι Παπας Νοτιας μας λενε "βαλτε τα λεφτα για την αδειοδοτηση. Δηλαδη,θα τα βαλουμε εμεις δανιζοντας σας και μας τα επιστρεφετε με τα 200αρια σας.

    Αν μονο περι αυτου προκειται,τοτε χαιρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και εγω πιστευω οτι καθημερινη αν γινει η συναντηση δεν βλαπτει και πολυ. Αλλωστε δεν θα το ξενυχτισουμε.
    Θα βρεθουμε-οπως παντα- μεσημερακι και εχουμε αρκετες ωρες μπροστα μας ωστε οι παντρεμενοι με παιδια να μπορουν να γυρισουν σπιτι τους μια ωρα "λογικη", διχως να επικρεμεται καποιος πλαστης πισω απο την πορτα,αλλα και να μπορουν να ξυπνησουν για δουλεια την επομενη μερα,οσοι ακομα δουλευουν.

    Οποτε,στο 16-6 ειμαι μεσα. Ελπιζω και πολλοι απο εμας.

    Εσπασε την πορτα γιατι εψαχνε τον γιατρο να του δωσει το χαπι του.
    Το κολπο γνωστο: σε συλλαμβανουν; πεσε κατω. Κανε τον ψοφιο κοριο. Οταν ειναι θεμα υγειας,τεζα ολα. Εχει και μια ευσαισθησια η δικαιοσυνη. Δεν ειναι ασπλαχνη.

    Δειτε τα παραπεμπτικα των υπουργων απο το "βρωμικο 89",εως και την στηθαγχη -παλι- του "αγαπουλα",τωρα προσφατα. Το ιδιο σεναριο. Οταν επικρεμετε συλληψη,δικη,προσαγωγη,κλπ,ενα ειναι το φαρμακο: "μανα μου συρε φερε το γιατρο"

    Και ειναι μεγαλυτερη αποδειξη οτι οι εξωτερικα και εμφανισιακα μπαμπουλες,δεν ειναι τιποτα αλλο απο κατι κοκκινοσκουφιτσες,που-οταν παραστει αναγκη- καθονται να τους γαμισει ο κακος ο λυκος αρκει να μπορουν να τρωνε τα γλυκα της γιαγιας.

    Πουστοφλωροι.

    Ρε τι πλακες ειναι αυτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαΐου, 2011 14:09

    Κι εγώ προτιμώ καθημερινή απόγευμα, αφού εργάζομαι όλα τα Σάββατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαΐου, 2011 14:17

    Αγαπημένες αρρώστιες δι αποφυγήν εγκλεισμού:
    1. Αυτοκτονικός ιδεασμός - πιό "νομικίστικού" στυλ, αφού χρησιμοποιήθηκε για εκείνο τον εργατολόγο-λαμόγιο
    2. Σκλήρυνση κατά πλάκας - χαρντκορίλα, χρησιμοποιήθηκε για κάποιον γνωστό άγνωστο υπάλληλο του Θείου, ο οποίος αν και κοιτούσε το χάρο στα μάτια, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα του λαού του κώλου και απογόνων του στόλου.
    3. Υπογλυκαιμία - νέο φρούτο, οδηγεί και στην παραφροσύνη σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, αξιοποιήθηκε από τον υπάλληλο του βαγγέλα εχθές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 16-6 ειμαι μεσα και εγω κανονικα. Αναμενω απλα ενημερωση για τοπο και ωρα. αν χρειαζωμαστε οργανωση steven ριξε τηλ να τρεξουμε μαζι.

    Οσοι δουλευουν ακομη... ρε χρηστο τα νεφρα μας λυπησου μας..

    Ο Λουβαρης δεν ηταν με το κολαρο και την σκληρηνση κατα πλακας? Που στα δικαστηρια ηταν με κολαρο και μετα απο μια ωρα στο γαυρο λαλιστατος χωρις?

    Καποιος δικος μας δεν αρωστησε ετσι νυχτα?

    Ο αλλος που εχει καπνισει την μιση Κουβα και πασχει απο αναπνευστικο? Εδω που τα λεμε αγαπουλα με τοση πουρακλα που εχεις κανει ΕΓΩ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. Τι διαολο 30 χρονια με το μπουρι στο στομα ολο και κατι θα εχεις...

    Αφου η ανεξαρτητη τους ανεχεται ορθως πραττουν.

    Αρρωστησες κ Μπεο? Τι μας λες. Και εσηκωθεις αρρωστος ανθρωπος και ηρθες στο γηπεδο? Και μετα αρρωστος σουλατσαριζες και μπουκαρες στα αποδυτηρια?
    Και ολη την εβδομαδα που εισουνα λαλιστατος δεν ενιωθες μια καουρα? Ενα κοψιμο?

    ΟΚ. Αναρωτηριο στο κορυδαλλο. Κλουβιτσα και μεσα.Τι εχει το αναρωτηριο στο κορυδαλλο? Δεν μπορει να κανει καλα μια υπογλυκαιμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εδώ που φτάσαμε με αυτούς στην διοίκηση νομίζω πρέπει να γίνει η ένσταση.
    Μετά σε περνάνε για μαλάκα, όχι ότι αυτοί δεν είναι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΗΡΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΩΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ.
    ΟΛΟΙ ΔΕ, ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ.
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. THOMAS SILLYWIZARD23 Μαΐου, 2011 15:03

    να ρωτησω κατι ? ο μπεος εννοειτε οτι δεν θελει να βγει ο βαζελος τσου λου..γουσταρει παοκ ,γιατι ετσι θελει κ ο μαρινακης..

    πεταει ενα δολωμα με την εισοδο του στα αποδυτηρια..τσιμπαει η ΑΕΚ κ κανει ενσταση..
    και η ΑΕΚ χτυπαει κ το παιχνιδι με τον βαζελο μιας κ θεωρητικα ειναι μεσα στο παιχνιδι με την ενσταση που θα εκανε..
    και κοβει βαθμους απο τον βαζελο ,που σε αλλη περιπτωση θα παρουσιαζοταν το λιγοτερο αδιαφορη..ειδικα με οσα εχουν γινει φετος με τον παοκ..
    και ο παοκ με την νικη επι του βολου βγαινει τσου λου..

    και ολοι ειναι χαρουμενοι..παοκ,μαρινακης,μπεος..

    και η ΑΕΚ στο τελος δεν δικαιωνεται ,αφου στην ελλαδα δεν λειτουργει τιποτα..και της μενει κ η ρετσινια της ενστασης..

    λεω εγω τωρα....μηπως μας πεταξε τυρακι ο μπεος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων για το ΥΓ3. Ποτέ ο steven δεν είπε βάλτε λεφτά στην κίνηση των supporters. Απλά το γεγονός οτι ο steven, του οποίου την άποψη και κρίση εκτιμώ μέσα απο τα γραφόμενα του, θα βάλει λεφτά γνωρίζοντας τους ανθρώπους που είναι μέσα στην κίνηση και θέλοντας κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ και με τις δυνατότητες που έχω την ΑΕΚ, θα δώσω μια εκαιρία στην προσπάθεια.
    Για 16/6, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαι Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητοί φίλοι,

    Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Supporters είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και την ίδια ανιδιοτελή αγάπη για την ΑΕΚ. Μια ομάδα ενεργών φίλαθλων που, ανεξαρτήτως διοικήσεων, μετόχων και αγωνιστικών αποτελεσμάτων, στηρίζει σταθερά την Ένωση.

    Έτσι θα κάνουμε και τώρα.

    Μέχρι σήμερα ήμασταν λίγοι και ο ρόλος μας επικουρικός. Οι καιροί και τα αμετάκλητα δεδομένα επέβαλαν να κινηθούμε αλλιώς, να ενεργοποιηθούμε όλοι μαζί και σαν ομάδα να αναλάβουμε άλλο ρόλο. Με την ίδρυση της Supporters Club Α.Ε., ήρθε η ώρα να γίνουμε πολλοί και να αποκτήσουμε θεσμικό και λειτουργικό ρόλο ώστε να ορίζουμε
    εμείς το αύριο της αγαπημένης μας ομάδας. Ως μέτοχοι της Supporters Club A.E. έχουμε ήδη 20% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήδη έχουμε δυνατή φωνή στα δρώμενα της ομάδας μας, πρέπει όμως να γίνουμε πιο ισχυροί, ώστε να ορίζουμε εμείς την τύχη της ΑΕΚ .

    Ξέρουμε ότι για όλους εμάς τους ΑΕΚτζηδες η ομάδα μας είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Έτσι, κοιτώντας μόνο μπροστά, σχεδιάσαμε και προτείνουμε μια εφικτή και βιώσιμη λύση για να μετατρέψουμε το πρόβλημα σε ευκαιρία, το αδιέξοδο και τις αρνήσεις σε προτάσεις και λύσεις.

    Ελάτε να μεγαλώσουμε τους Supporters, ελάτε να γίνετε υποστηρικτές μαζί μας. Να συμμετέχετε και να έχετε λόγο.

    Ξέρουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας αρκεί να συμμετέχουμε όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας και να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα, σωστό σχεδιασμό και απόλυτη διαφάνεια. Σας περιμένουμε λοιπόν την Τρίτη 24 Μαΐου,13:00,στο ξενοδοχείο Stratos Vasilikos Mιχαλακοπούλου 114, Αθήνα, Τηλ: 210 77 06 611, στην επίσημη παρουσίαση της πρότασής μας, με την πεποίθηση ότι θα αγκαλιάσετε με την συμμετοχή σας την προσπάθεια ώστε να κάνουμε όλοι ό,τι περνάει από το χέρι μας για να παραδώσουμε στα παιδιά μας την ΑΕΚ όπως της αξίζει.

    Όσοι δε μπορέσουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση, από την Τρίτη 24 Μαΐου θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα www.aeksupporters.gr, μας αναλυτική ενημέρωση και λεπτομέρειες για το πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει ενεργά στο μέλλον της ΑΕΚ.

    Σας περιμένουμε,

    Supporters Club A.E.Αθήνα 23/5/2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "το 20%"; Το αλλο 80% που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εκει που ειναι και το 20%

    στην morgan stanley....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΪΔΕΑΣΗ ΤΩΝ SUPPORTERS. ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ZASTRO ΣΤΟ BLOG.
    ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΧ ΤΟΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΨΗΦΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΠΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ SUPPORTERS ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟ.
    ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επικινδυνη και με πολυ παρασκηνιο αυτη η ιστορια με τους Supporters.
    Χρησοτ 20% επειδη παραχωρει ο Παππας ενα μερος απο το ποσοστο του μαζι με του Χατζηιωαννου και δινει και ο κοντος το δικο του 3%.
    Αν οντως μπουν τα χρηματα,το 20% θα γινει αμεσως 40%.
    Οι νεες μετοχες δεν εχουν καμια σχεση με τη ΜΣ.Και οπως εχω εξηγησει και παλιοτερα,δεν υπαρχει κανενα θεμα με τη ΜΣ διοτι δε την ενδιαφερουνοι μετοχες της ΠΑΕ ΑΕΚ.Οπως δεν ενδιαφερουν κανεναν σοβαρο οργανισμο ή επενδυτη.
    Ο steven δε θελει να ανοιχτει ακομα και κατανοητο.Τις επομενες μερες ελπιζω να μπορεσουμε να συζητησουμε καλυτερα.Καλο βραδυ σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή