Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ

         Στο περιθώριο του μπουρδέλου που ζούμε ή που διασκεδάζουμε, έγινε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα στην σχολή Μωραϊτη με θέμα : " Ποδόσφαιρο και κρίση. Υπάρχει λύση;" Μεταξύ των ομιλητών ξεχώρισαν ο Τάκης Κανελλόπουλος, ο Πέτρος Κόκαλης, ο Πιλάβιος της ΕΠΟ και ο Αντώνης Πανούτσος που κατήυθυνε με το πνεύμα του, που πλέον βρίσκεται σε μόνιμη χειμερία νάρκη, την συζήτηση.
        Με τον Τάκη θέλω κυρίως να ασχοληθώ, αλλά πριν πάω εκεί, θέλω να τονίσω μια δήλωση του Πέτρου Κόκαλη: " ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ". Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει. Δεν είναι εκεί η ουσία. Το bottom line είναι οτι ο Πετράκης δημοσιοποίησε την κόντρα με τον μπαμπά του. Μπορεί να έκανε μια αυτοκριτική άνευ αξίας, αλλά η ιστορία έγραψε άλλο: ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ( μετά την εντός έδρας ήττα από την Τρίπολη), ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΤΡΟΣ- ΙΒΙΤΣ - ΛΕΜΟΝΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
      Σωστή ή λάθος η επιλογή του Σωκράτη; Γνώμες πολλές, ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ: ΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ή ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ; ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΤΗΣ MONOPOLY.
        Φυσικά αυτά ήταν γνωστότατα σχεδόν σε όλους. ΟΤΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ. Και κινούσε τα νήματα. ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΜΟΤΙΜΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ Ή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ, ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
        Κι είναι χαρακτηριστικότατο παράδειγμα η Πορτογαλλία. ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΡΙΣΑΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑΡΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ( χωρίς βία, με δικαιοσύνη κλπ ).
       Και βέβαια κι εκεί όπως κι εδώ, όλο το πόπολο έναν αρχηγό ψάχνει ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΡΟΤΑΣ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, από την εποχή που κλώτσαγε το τόπι ( ρώτα συμπαίκτες του ), ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ¨Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ( μην τα ξαναλέμε για τις συνεντεύξεις νέων στελεχών).
        ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΑ : " ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΞΑΝΑ."
         Διότι αν δεν μπορείς εσύ αλλά κι όλη η επιχειρηματική ομάδα του 2004, ή να συναλλαγείς με τον εκάστοτε προσκηνιακό αρχηγό του παρασκηνίου, ή να καταγγείλεις με στοιχεία στην όποια δικαιοσύνη, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΜΟΝΟ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΠΕΙΣΕΙ" ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, που έχει την τάση σαν τον διαιτητή να πηγαίνει πάντα με τον νταβατζή του.
         Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, πιο άγρια, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
          Η αυτοκριτική είναι σημαντική αλλά κάτι να γίνεται μετά. Εκτός αν η συνάντηση των αποφοίτων της σχολής Μωραϊτη ήταν απλά ακαδημαϊκή χωρίς ουσία. ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ.
        ΥΓ. Φυσικά ο Χατζηϊωάννου δεν είναι υπέρ του Χιμένεθ, αλλά ο Αδαμίδης ( επίσης παρών ) του είπε να περιμένει το τέλος των μπαράζ.

21 σχόλια:

  1. Σκοπος των "ημεριδων", των "διαλεξεων" κλπ ποιος ειναι; Η αναλυση των-τυχων- νεων δεδομενων μιας καταστασης, η του κυριου θεματος που παρουσιαζεται,οι αλλαγες που εχουν επελθει σε αυτο και το πως αυτες μπορουν να ελεγχθουν, οπως και τροποι νατιμετωπησης των- οποιων- αρνητικων εξελιξεων κλπ.

    Ποιο το νοημα αυτων των κατα καιρους παρουσιασεων,εδω στη χωρα του ποτέ; Και ειδικα στο ποδοσφαιρο; Τιποτα. Να ειχαμε να λεγαμε.

    Η παραδοχη του Πετρακη οτι "κακως ηθελα να κερδιζω παντα" (γι'αυτο και δεν θα γινεις ποτε πραγματικα καλος επιχειρηματιας)δεν λυνει,ουτε και παρουσιαζει κατι καινουριο.

    Το ευχολογιο του "καλου παιδιου" Τ. Καννελοπουλου οτι "δεν μπορουν να λειτουργησουν οι νομοι..." και "...αν δεν αλλαξουμε σαν κοινωνια δεν μπορουμε να..." ειναι εκτιμησεις που μπορει να τις κανει και ενα μωρο στην κουνια του. (αληθεια,αν ο Τιτανας αντιμετωπισει ενα "προβλημα"-διαδικαστικο,νομικου κενου,αδιαφανειας καποιας διαδικασιας κλπ- τι θα πεις στο Δ.Σ; οτι "δεν υπαρχουν νομοι και πρεπει να αλλαξουμε σαν κοινωνια";)

    Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Να καλεισαι σε μια ημεριδα και να αρκεισαι σε κουφια λογια και παιδιαστικα "συμπερασματα".
    Και δεν μιλω μονο για τον "Τακη τον Καλο". Αλλωστε και ο αλλος ο γιος, ο του Σωκρατη, καλος ειναι, αλλα αχρηστος στο επιχειρειν.

    Ο γιος του Βρεμεερ,εγινε και αυτος ζωγραφος; Μπα.

    Χρησιμοτατες οι ημεριδες και οι διαλεξεις. Για να πιανουν τον σφυγμο και να μενουν παντα κοντα στα επικαιρα του αντικειμενου το οποιο διυλιζουν.Και νεες,φρεσκες αποψεις και ιδεες για την αντιμετωπηση τρεχοντων και αναμενομενων προβληματων. Ειτε προκειται για θεμα οδοντιατρικο,ειτε περιβαλλοντικο,ειτε ποδοσφαιρικο.
    Αλλα οχι "καθε ημεριδα". Εδω ειναι Ελλαδα. Δηλαδη: "μιλα-μιλα-μιλα".

    Αποτελεσματα υπηρξαν μετα την για πολλοστη φορα επανεξεταση του ασθενους; Αποφαση για κατι παρθηκε; Προτασεις εγιναν; Ακολουθοι των -οποιων προσπαθειων και αρωγοι αυτων,θα υπαρξουν,η θα αρκεστουμε να ακουμε τους καθε τοσο εμπλεκομενυους απλα να διαπιστωνουν την δικη τους ανυπαρξια; Κατεγραφησαν νεες θεσεις; Πηγαν καπου; Θα παρακολουθειθει η εξελιξη των; Κατατεθηκαν εκει που πρεπει καποια σχεδια μηπως; Πηραν καποιοι πανω τους τιποτα; Καμια δεσμευση για κατι υπηρξε,εκτος απο ευχες για χρονια πολλα και καλο καλοκαιρι; Παρουσιατηκαν τιποτα αυστηρα χρονοδιαγραμματα; Εδειξε κατι,καποιος,οτι ισως αυριο,συντομα θα δουμε κατι νεο;

    Βγηκε ενα συμπερασμα: οτι ο Πανουτσος ειναι οντως καραφλος και δεν και δεν ειναι ψευτικη η καραφλα του στην προσπαθεια του να μημηθει τον Γκουσγκουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (ηθελα να γραψω "Βερμεερ" και τον σκοτωσα).

    Τι ειναι αυτα ρε; Τι διαολο μαζωνεστε; Ποιο το νοημα; Καθε τοσο,μια σε πανεπιστημια,μια σε σχολες, σε λιγδα,σε επο,σε βουλη,και δωστου επιστολες και παρε ανακοινωσεις και ξανα-μανα συμβουλες και προτασεις που δεν ακολουθουνται και ουτε παρακολουθουνται για την τυχη τους ουτε απο τους ιδιους τους που τις "καταθετουν"
    Απλα για να περνα η ωρα και να κανουμε το κομματι μας στο ακροατηριο δηλαδη.
    Αποτελεσμα; Σιγα να μη θες και αποτελεσμα. Που εισαι; Στην Ελβετια, η στη Σουηδια.

    Δεν σας καλεσαμε απο καπου "εξω". Εδω ειστε,εδω ζειτε και δρατε,εδω "επιχειρειτε",εδω απασχολειστε. Ποιου ειναι ευθυνη,να αντιμετωπιζει τα κατα καιρους προβληματα που προκυπτουν; Ποσο μαλλον αυτα που χρονιζουν σαν βραδυπους πανω σε ευκαλυπτο; Εγω θα το κανω;

    Γιατι οταν βρισκεσαι σε ενα χωρο για τον οποιον δεχεσαι οτι τιποτα δεν λειτουργει, η σε βολευει το χαος, η εισαι αδυναμος και μικρος να αλλαξεις κατι εστω και για 3 μοιρες.

    Τα "πρεπει να..." και τα "υπαρχει προβλημα",τα ξερουμε και εμεις, καλυτερα ισως, αφου ειμαστε "απ'εξω". Δηλαδη διχως παρωπιδες και οχι σερναμενοι απο πιεσεις η συμφεροντα.

    Και το θεμα, η μαλλον το συμπερασμα ποιο ειναι; Να παρουσιαζονται οι υπεθυνοι-με την εννοια της ενασχολησης αλλα και των ενδιαφεροντων- για τα οποια δεινα η προβληματα του ποδοσφαιρου,οχι σαν αμεσοι και ενδεδειγμενοι για την λυση των προβληματων του ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ, αλλα σαν απλοι παρατηρητες, η σαν αλλοι χαρτογραφοι, καταγαφοντας απλα το μεγεθος της διαφθορας,το
    πληθος των συμβαντων και την αδυναμια παρεμβασης, "ευχομενοι" απλα, καποιες καλυτερεςμερες, καλυτερες καταστασεις και καλυτερα δεντρα για τα επομενα Χριστουγεννα.

    "Εσυνευρεθηκαμεν εις τον προαυλιο χωρο της σχολης "ταδε", εχαιρετηθηκαμεν, ηπιαμε τα αναψυκτικα μας,βγαλαμε και τα ακοπα και απολυτως ανεξοδα και κυριως ακινδυνα λογιδρια μας,εκλασαμεν κρυφως, καθ'οτι ειναι απρεπεια εις την καλην κοινωνιαν να περδεσαι μεσουσης ομιλιας και ανεχωρισαμεν ευχαρα, διδοντας-κατα προσεγγιση-ραντεβου για ενα νεο επομενο συναρπαστικο και ανατρεπτικο ταξιδι εις τα αδυτα της δαιδαλωδους κοινωνικοπολιτοοικονομικοοικης φαβελας που εχει εξαπλωθει,εδω στα νοτια της Ευρωπης και στον πολιτισμικο Βορα της Αφρικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα σε ολους.
    Να πουμε δυο λογιαγια τα τρεχοντα-τα οποια ειναι conected.
    Μιας και η ομαδα παει τραινο και δεν μας χρειαζεται.
    (Τελικα μαλον επρεπε να την αφησουν μονη της για να ερθει στα ισα της).

    Η υποθεση "συλληψης"-"κρατησης" και αρα αποκαθηλωσης του μαλακα Στρος Καν ειναι καλα δουλεμενη και δεμενη απο ολες τις αποψεις.
    Ξεκαθαρα στημενη (δεν θα μπορουσαν να ρισκαρουν καποια "γκαφα" οι Αμερικανοι) προκειμενου οχι απλα να παψει η σταδιοδρομια η πολιτικη του Καν-Καν,αλλα θα πρεπει να προσεχθει σημειολογικα το τελετουργικο: Αρπαχθει απο αεροπλανο ετοιμο προς απογειωση (ουφ, τον προλαβαμε) εκρατηθει σε συνθηκες τις οποιες απολαμβανει και ο τελευταιος μαυρουκος της περιοχης του Μπρονξ,επεριδιαβει νυχτα και πισθαγκωνα χειροπεδατος,κατασπρος και προχειρα ντυμενος και με την αδεια των φωτογραφων και λοιπον ΜΜΕ που ηθελαν απαθανατησουν την ιερη στιγμη, με σκοπο βεβαια οχι απλα να ακυρωθει πολιτικα, αλλα να διαπομπευθει περιφεροντας τον,νυχτιατικα, οπως η Ρωμη τον Βαραβα.

    Τι χρειαν υπαρχει; Θα μπορουσε να "συλληφθει", διχως φανφαρες και παπαρατσι. Διχως εικονες. Οπως "καθε πολιτης που παρανομει". Αυτο δεν ηθελαν να καταδειξουν-ταχα- με το να τον αγουν και να τον φερουν σε σαπια και σκουριασμενα κρατητηρια, συγχνωτιζομενος με μαυρουκους με παλαμαρια και στιλετα;
    Ενω η "Οφηλια απο την Γκανα" πηγε και ηρθε με κουβερτα στο κεφαλι. Που; Εκει οπου η παραδοχη του βιασμου ειναι ενα ταμπου που σπαει και γινεται μεγαλη προσπαθεια απο οργανωσεις και φορα,ωστε να μην υπαρχει ο στιγματισμος του βιαζομενου,αλλα αυτος του βιαστη. Και σωστα. Εδω,γιατι την κουκουλωνουν;

    Πως "βιαζει" ενας 62χρονος,μονος, μια μαυρουκα 32 χρονων; Τι ειναι; Ο Μπατμαν;
    Μεταξυ σκυλας και χαρυβδης ο Ντομινικ. Και οι κατασκευταστες του "επεισοδιου" ειχαν δυο επιλογες: Η να παρουσιασουν μια εξωγαμικη σχεση,παρανομη και αρα μη corect του προαλειφομενου προεδρου της 5ης Γαλλικης Δημοκρατιας ( οι αλλες 4 ποιες ειναι; Δημητρηηηη...)η ακομα χειροτερα,να παρουσιασουν εναν εν δυναμει προεδρο χωρας,σαν τερας. Βιαστη κλπ.

    Μουνοδουλος ο Ντομινικ. Εκτος απο αγαπη στο χρημα -σαν γνησιος Εβραιος,- αγαπουσε και το μουνι. Το μαυρο,οπως διαβαζουμε. (αλλωστε,οπως ειναι πασιγνωστο,ειναι απεραντη η αγαπη -και- των Γαλλων για την μαυρη σαρκα.Αιωνες τωρα.Τελικα οι "Δυτικοι" εχουν γουστο)
    Παρτο λοιπον.

    Γιγας ο μαυρος-και αυτος- Αμερικανος προεδρος.
    Σε μια βδομαδα, Οσαμα και Ντομινικ, "καθαρισαν".
    Επεται συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ειναι το ΔΝΤ; Υποτιθεται- διεθνης μηχανισμος παροχης τεχνογνωσιας και οικονομικης στηριξης προκειμενου να ισοσκελισει νομισματικα αδυναμα κρατη προκειμενου αυτα να βρουν τον δρομο τους. Δηλαδη-κατα βαση- η αποφυγη καποιας παγκοσμιας κρισης.
    Παπαρια βεβαια. Αυτα ειναι για τον Πρετεντερη, που οταν δεν πεταει μπουκαλια σε γηπεδα φοραει γραβατα και ζαρτιερες και "ενημερωνει" τους δυστυχους εδω, κατοικους-δουλους.

    Το μακρυ χερι εκεινων που πραγματικα κυβερνουν ειναι. Των Εβραιων.Ενα "διορθωτικο" μεσον. Επιβολης. Και οι οικονομικοι δολοφονοι,με αλλη πρακτικη απο αυτες επι των Λατινικων χωρων.Αλλα με ιδια αποτελεσματα.
    Και η συσωρευση πλουτου-καθε ειδους- με αναποφευκτη συνεπεια την εξαθλοιωση μαζων και την μετατροπη τους σε συγχρονους δουλους,περνώντας απαντες απο τις μηχανες στιψηματος. Δηλαδη το τραπεζικο συστημα.

    -"τι θα τα κανουν"; λες. Μα τι ερωτηση ειναι αυτη; Εχει βαση βεβαια,αλλα οταν προκειται για Εβραιους,δεν μιλας με τις ιδιες.
    Αλλο ανθρωπος,αλλο Εβραιος. Δεν ειναι το ιδιο.
    Μονο αυτοι ειναι ικανοι να τουμπαρουν τον ιδιο το θεο και απο βασιλεα να τον καταστησουν αστεγο.

    Τι να την κανουν τη γη και τα συνορα,εδω; Αφου ο κοσμος τους ανηκει. Αρκουν μερικα περιφραγμενα χωραφια που οριζονται σαν "κρατος"; Χα! Και τον υπολοιπο κοσμο,ποιος θα τον εχει; Και εμεις τι κανουμε εδω περα; Ψυλλους πεταλωνουμε; Οταν θα ερθει ο "Θεος" να μη βρει τον "περιουσιο" πραγματικα με μεγαλη περιουσια; Πως θα διαπραγματευτουμε μαζι του;

    Οχι σαν τους μαλακες τους Χριστιανους που περιμενουν να παρουν την περιουσια τους στον Παραδεισο,περνώντας την απο το τελωνειο της εκκλησιας,κανοντας την δωρεα. Γατακια.

    Εμεις, θα εκαλεσωμεν τον ιδιο το θεο εδω, για να του δειξουμε την περιουσια μας. Και οχι το αντιθετο. Εμεις θα του πουμε τι θα παρει. Οχι αυτος σε εμας.
    Θα διαπραγματευτουμε,θα παζαρεψουμε σκληρα,αλλα θα τον καταφερουμε να του πουλησουμε μπιρ-παρα ενα σκατοχωραφο σαν και αυτο της γης εδω και σε ανταλλγμα θα μας δωσει την δικη του,την επουρανεια βασιλεια. Ενα συμπαν απο χρυσο,εναν Βααλ απεραντο,θα τον παρουμε τζαμπα, δινοντας Του σε ανταλλαγμα ενα μπουρδελο πλανητη,χαλασμενο και για πεταμα.

    Θα εγαμησωμεν την Ευρωπαικη ενωση,λεει λοιπον το στειτ ντιπαρτμεντ.
    Προς το παρον, τελος οι πολεμοι, οι "μπουκες" με τα τανκς και οι στρατιωτικες επιβολες.
    Η εικών του εκαστοτε Αμερικανου προεδρου,ειναι και η εικων την πολιτικης που ακολουθειται. Οχι απο τον ιδιο βεβαια. Απλα θα πρεπει το καδρο,να συμφωνει με την εκαστοτε ελαιογραφια.
    Οταν χρειαστκε,Τζονσον. Η Φορντ. Η Καρτερ και Ριγκαν. Και Μπους χ2 αμα λαχει. Τωρα,μαυρος.

    Με το γαντι ολα. Και κυριος χρηματοδοτης του ΔΝΤ ειναι οι ΗΠΑ.
    Και η Ελλαδα δεν ειναι απλα ενα πειραματοζωο. Οχι οτι δεν γινονται τετοια. Ειναι απαραιτητο αλλωστε πριν ενα προιον-ακομα και οικονομικο- βγει στην αγορα,να δοκιμαζεται. Μη πουλαμε και μαλακιες. Εχουμε και ενα ονομα στην αγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ερωτηση: Τι φοβαται η Ευρωπη, μη τυχον και χασει το κελεπουρι; Γιατι δεν μας πετα εξω απο τον μηχανισμο της; Ειμαστε το 2% της οικονομικης της μηχανης. Πουτσες δηλαδη. Αφου ειμαστε ο κοκος αμμου στα γραναζια της,γιατι δεν μας πετα, για να αρχισει να δουλευει καλυτερα;

    "Ανηκωμεν εις την Δυσην"; Ναι. Αλλα οχι αυτην εδω. Την ψευτικη. Οχι στην εγγυς,αλλα στην αποτερη την μακρυνη. Την κανονικη δηλαδη.Περαν του Ατλαντικου.
    Γιατι κακως νομιζεται οτι οι ΗΠΑ εχουν βασεις μονο σε καποια Σουδα ( που θα τις εδιωχνε ταχα, και ο μεγας ψευτης-μπαγαποντης-γλετζοσαλιαρης μουνοδουλος πατερας του νυν καραφλομαλακα).

    Ολοκληρη η χωρα ειναι μια βαση. Ειναι ενα πεδιο βολης. Το οποιο πρεπει να ανεχεται να υποκειται καρτερικα και να δεχεται αδιαμαρτυρητα τις δοκιμες και τις πρακτικες των πραγματικων ιδιοκτητων αυτης της γης,σε ανταλλαγμα καποιας μορφης ζωης, που υπο αλλες συνθηκες, μπορει και να μην υπηρχε.

    Ο Στρος Καν, ηταν εναντια στην Αγγελα; Που εκεινη θελει κλεισιμο οι κανουλες ενω εκεινος θελει παροχες δανειων και επιτηρηση; Χα!
    Αυτα ειναι για τους δυο ολυμπιακους μαλακες της πρωινης εκπομπης του σκαι.

    Η δημιουργια- η ψευδης κατασκευη δηλαδη- αντιστροφων πολων και αντιμαχομενων πλευρων,ειναι για τον κοσμο και τις εντυπωσεις του. Που στο τελος αυτες μονο του μενουν,ενω οι αλλοι φευγουν με τις ραβδους χρυσου στην πλατη.

    Η Γερμανια, η αιωνιως υποχρεωμενη εις την μεγαλη νικητρια του Β' Παγκοσμιου Πολεμου, η ευγνομονουσα δια την ραγδαια και με την -παντι τροπω- υποστηριξη των ΗΠΑ αναπτυξη τους,εν μεσω αλληλοσπαρασομενων χωρων, οφειλει. Οφειλει.

    Και η εξωτερικη πολιτικη μιας χωρας,-μιας κοινοπολιτειας καλυτερα- χαρασεται με κλιμακα δεκαετιων και οχι εβδομαδων,οπως εδω στην αιωνιως κατεχομενη περιοχη που ζουμε.

    Ποιος εχει οφελος απο μια "ενωμενη Ευρωπη"; Γιατι θα τρελαθουμε. Μηπως οι κερδισμενοι του Β' Παγκοσμιου πολεμου που επαναχαραξαν τον χαρτη,Ρωσσοι και Αμερικανοι; Χα! Οι "Αγγλοι"; Η οι υποχρεωμενοι Γερμανοι, οι οποιοι ειναι "η Ιαπωνια της Αμερικης";
    Κανεις. Τοτε τι μενει; Η Ελβετια με τις αποθηκες χρυσου και τα θερετρα, οι Βρυξελες και τα Λουξεμβουργα και ο βοθρος των Βαλκανιων.

    Τι ειναι η Ιστορια; Παλι θα τα λεμε; Ειναι μια λατερνα των παλιατσων,που γυριζει στα σοκακια,παιζοντας τα ιδια γδαρμενα πολυφορεμενα τραγουδια και μας ξυπνα,πανω στον καλυτερο υπνο.

    Βρε αι στο διαολο πρωι-πρωι, μαλακες.
    Μαζι με τους "θεους" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. arage 8a sxoliasei o xristos s afti tin anartisi?
    etsi pou ta leei syntoma k periektika endiaferei sigoura i apopsi toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μιας και το πηρα μονοτερμα σημερα,ενα τελευταιο σχολιο για τα προβληματα και την κατασταση του λεγομενου "ιστορικου κεντρου"

    Οπου,δεν καταλαβαινω γιατι ειναι "ιστορικο".εφ'οσον μεχρι πριν 180 χρονια ηταν μια χαβουζα. Και τετοια παραμενει.
    Επειδη εχει μερικα κτηρια κατασκευασμενα απο τον Χανσεν και τον Τσιλερ; Και γιατι δεν το λεμε "Βαυαρο-Δανεζικο κεντρο";

    Αυτην την μανια των νεοελληνων να εφευρισκουν την "ιστορικοτητα" ακομα και μεσα σε βοθρους,δεν την καταλαβαινω.
    Ισως οταν δεν εχεις πραγματικο μελλον να πρεπει να ξεσκονιζεις τους σταυλους και να τους μετατρεπεις σε μουσεια η καφετεριες,για να κονομισεις κανενα φραγγο, και να αυτοβαυκαλιστεις ως "κατι".

    Μεγαλυτερη αστυνομευση λοιπον,προτινεται απο την "πολιτεια" (μη γελατε και μη περδεστε)
    Και οπως ειναι γνωστον,οσο μεγαλυτερη η παρουσια αστηνομιας και δυναμεων καταστολης,τοσο μεγαλυτερο το προβλημα και η παραδοχη του.
    Ακρο αωτο αυτου, μια στρατιωτικη δικτατορια πχ.
    Απλα τωρα,ειμαστε ενα κλικ πιο κατω.

    Αρα λοιπον θα επρεπε, η προτινομενη αυξηση της παρουσιας των ενστολων και των κρανων,να θεωρειται οχι λυση,αλλα επισημανση του προβληματος.

    Αλλα εδω ειναι Ελλαδα. Που τα ρουχα της τα πλενει μαζι με το σωμα της,πηδωντας στο ποταμι και μετα αυτοκρεμαται στο κλαδι ολοκληρη,για να στεγνωσει απλα τα βρακια της. Οχι παιζουμε.

    Μια λυση λοιπον ειναι αυτη. Οπως και στα γηπεδα,η αποφυγη επεισοδιων και η ταξη,επιβαλεται-γινεται "προσπαθεια" δηλαδη- με την βροντερη παρουσια κρανιοφορων με ασπιδες,ετοιμων να μεινουν αμετοχοι σε μια επικειμενη συραξη.
    Γιατι στα "αλλα" γηπεδα, του υπολοιπου πλανητη,δεν υπαρχει αστυνομικος ουτε για δειγμα εντος τους και δεν κουνιεται φυλλο, μη με ρωτατε.

    Για να αγορασεις κατι που θες,στην μικροτερη δυνατη τιμη,τι κανεις; Πολυ απλα το απαξιωνεις. Με καθε τροπο. Ριχνεις την τιμη του,με καθε μεσο.
    Και οταν αυτη ερθει στα επιπεδα που επιθυμεις,τοτε "μπουκαρεις".
    Τι ηταν το Γκαζι η το Μοναστιρακι και ποσο αξιζαν,πριν καποια χρονια; Η τιμες τους δεκαπλασιαστικαν. Το οτι- εξωραισμενες εξωτερικα και επιδερμικα- παρεμειναν σκατοπεριοχες,δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι οσοι "διειδαν" (sic) τις εκει επιχειρηματικες ευκαιριες και τα μελλοντικα κερδη απο τις αγορες γκρεμισμενων και σκουπιδοτοπων,ειναι το θεμα.

    Επινοικιαση. Ετσι λεγεται οταν καποιος ενοικιαζει μια περιοχη την οποια του την εχει ενοικιασει ο κανονικος κατοχος και με την αδεια του-με το αζημιωτο- εκμεταλευεται το μαυροχαλι "αναδεικνυοντας" το.

    Βεβαια λεγοντας "αναδειξη" δεν εννοουμε αυτα που βλεπετε σε πρωτεουσες αλλαχου. Παρκα,πρασινο,ποδηλατοδρομους,προσβασεις,παρκινγκ,υποδομες δηλαδη. Μαλακιες τωρα. Δεν υπαρχει χρονος. Ουτε και αναγκη για κατι τετοιο.

    Μιλαμε για φτιασιδια. Για την ωραια των Αθηνων Βασιλιαδου που πρεπει να "σπρωχθει" ως κατι στους μαλακες γαμπρους

    Μεχρι να γινει αυτο λοιπον,προτεινω στος "υπευθυνους" να δουν την εξης λυση,αντι για την αντιαισθητικη και εγκυμονουσα κινδυνους υπερτροφικη παρουσια των αστυνομικων δυναμεων: Συστηματα αλουμινιου Europa. "...ησυχη γειτονια. Χαιρεσαι να κανεις περιπολια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσχολιασα αγαπητε ανωνυμε την αναρτηση στα δυο πρωτα σχολια. Δεν αρκουν;
    Τι αλλο να πω;
    Εκτος και αν λεγοντας "σχολες" ο Steven, δεν αναφεροταν στην Μωραιτη και στην εκει συναξη των αγροφυλακων,αλλα μιλα για το Harvard.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Ανωνυμο: Και επισης να σου πω οτι ποσως με ενδιαφερει αν θα διαβαστει και απο ποιους.
    Ξερω οτι πολλοι εδω, εκτος απο το να γραφουν,ξερουν και να διαβαζουν.Εχουν την υπομονη,την ορεξη και την διαθεση.
    Και γραφω,γιατι και εγω διαβαζω,ολα τα σχολια.

    Γιατι οντως,το να "διαβαζεις" κατι,ειναι κοπος. Θελει μια προσπαθεια,ειναι αληθεια.
    Το οτι πιθανον εσενα μπορει να σε κουραζουν "οι σελιδες με γραμματα" και να προτιμας "σελιδες με εικονες". Πολυς κοσμος το εχει αυτο.
    Μπορεις να παρεις ενα "ciao". H τον "Δικεφαλο" με τα ποστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα Χρηστο,

    Σχολη ειναι αυτη που αναφερει ο steven αλλα οι παρευρισκωμενοι ειναι εκτος απο ολα τα αλλα ΦΙΛΟΙ και συμμαθητες 30 χρονια.
    Πολλοι εξ αυτων και συν-business men μιας και δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ απολυτως λογο ουτε να αγχωνωνται αλλα ουτε και να σκασουν για ενα ειτε χομπυ (Πολυς) ειτε business των πατεραδων τους (Πετρος) ειτε απλαενασχοληση για καποια καλα φραγκα (Πατρικ).
    Ηπιων τονων ανθρωποι ΟΛΟΙ τους και αν θες, σου εχω εξηγησει πως ξερω αρκετους, αλλης νοοτροπιας που δεν βλεπω να ερχεται ποτε στο ελληνικος ποδοσφαιρος.
    Μακαρι να ερχοταν γιατι ειναι τετοιοι χαρακτηρες που Μπεοι, αγαμιδιδες και λοιπα βοδια απλα δεν θα ειχαν καμμια θεση στις εταιρειες τους...

    Οσο για το γοατι κραταει η ΕΚΤ την Ελλαδα ειναι απλο φιλε μου.
    Οι ΗΠΑ χρειαζωνται ισχυρο ευρω και αδυναμο δολλαριο (με μια ισοτιμια 1,35-1,45) για να μπορουν να κανουν εξαγωγες και να ισοσκελιζουν οσο μπορουν με το φτηνο δολλαριο την οικονομια τους και να κρατανε την ισοτιμια με το γουαν χαμηλα.
    Ηδη οι Κινεζοι εδω και 2 χρονια θελουν να απασφαλισουν το γουαν απο ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ rate με το USD μιας και τα πλεονασματα τους σε εμπορικα ισοζυγια και αναπτυξη απειλουν πλεον την οικονομια τους..

    O Conpater που τα παρακολουθει μπορει να πει και αλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΣΑΡΕΙ,ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ(?) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ,ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα DIMI,δεν ειπα οτι φταινε για οτι συμβαινει.
    Λεω οτι, ενω μπορουν,απλα αναλωνονται σε κουβεντες συνευρεσης.
    Και δεν μιλω μονο για το ποδοσφαιρο.

    @Ανωνυμε με τα κεφαλαια,συμφωνω περα για περα.
    Τα παντα θα επρεπε να ειναι απλα.
    Την πολυπλοκοτητα μπορει και την επιλεγει σαν δρομο,ΜΟΝΟ Η ΦΥΣΗ,γιατι εχει τα εργαλεια.
    Ο μαλακας ο ανθρωπος οφειλει- οφειλε- να κανει την ζωη του απλη. Δεν λεω απλοικη. Λεω αμεση και διχως περικοκλαδες,που μονο σκοπο εχουν-σωστα λες- να μπερδευονται και να φερνουν τουμπες οι λαοι.

    Ποσο δυσκολο ειναι να μοιραζεσαι τις ανεσεις και την τροφη,να γαμας να τρως και να ανασαινεις;

    Τελικα ειναι παρα πολυ δυσκολο,ετσι φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ,ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΗ,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙΝ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ,ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΦΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και γιατι να μην αναλωνωνται απλα σε κουβεντες?

    Λες να εχει κανενας ορεξη να μπλεξει με το ελληνικος ποδοσφαιρος σοβαρα?

    Εδω ο Πετραν μπηκε και τον εστειλε ο μπαμπας του αδιαβαστο..

    Σιγα μην αφησει ο ενας τα τσιμεντα ο αλλος τα καραβια και ο τριτος οτι εχει για να καθεται να λυνει τα προβληματα του ποδοσφαιρου με το αγαμιδι... και να τσακωνεται με τον Μπεο το Κουγια κλπ.

    Δηλαδη εσυ εισαι ο Πολυς εχεις ενα στολο ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΙΣ μονο σε ναυτιλιακα και θα καθεσαι να μιλας με το αγαμιδι για μπαλλα?

    Η εισαι ο Χ,Ψ,Ω με τις δουλειες σου τα φραγκα σου τοι κυκλο σου και θα συνδιαλεγεσαι με τον Μπεο και το Ψωμιαδη στην Λιγκα?

    Φιλαρακια ειναι, συμμαθητες ειναι, τη πλακα τους κανουν και μερικοι απο αυτους παιρνουν και μια χαρα μισθους (Πατρικ-Πιλαβιος-Γοντικας) για αυτο που κανουν δηλαδη να προεδρευουν απλα.

    Εδω το εκανε ολοκληρος πρωθυπουργος δεν θα το κανουν αυτοι?

    Ο πατρικ π.χ εχει περασει απο την ΑΕΚ τη Λιγκα (αν δεν κανω λαθος και απο το 2004) και απο οπου κοβει μεροκαματακι καμμια 200αρα το χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΡΑΓΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ; ΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσο γι'αυτο, να ειμαστε ολοι βεβαιοι αδερφε.
    Και το ωραιο ειναι οταν η φυση κλανει με κανενα ηφαιστειο, η ταρακουναει τις πολεις, η πρωτη φρφαση που ακους ειναι "η φυση μας εκδικειται.
    Μα τι λες μωρε μαλακα μου. Σαν πολυ μεγαλη σημασια δεν δινεις στην παρτη σου; Για τι περνιεσαι;
    Ουτε που σε βλεπει,ουτε που σε ακουει,ουτε που σε λαμβανει υπ'οψην της.
    Τραβει το δρομο της. Και εσυ,σαν ειδος, απλα μια παρενθεση. Ενα σκατο μυγας στην ερημο Σαχαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι αυτο που ειπες φιλε:ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    Κανενας απο αυτους (και αμφοτεροι το γνωριζουμε καλα καθοτι αρκετους τους γνωριζουμε) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ με το ποδοσφαιρο.

    Πλακα κανει ο καθε πολυς και αντε και ριξαμε και δεκα φραγκα να υποστηριξουμε το χομπυ μας.

    Με ποιον να ασχοληθει δηλαδη με το αγαμιδι? Γιατι? Για να κανει business με ενα βλακα σε ενα χωρο που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ?

    Ο οποιος εκει που μετραει ξερεις οτι ειναι μετοχος και μαλιστα το club ειναι κλειστο και κερδοφορο.

    Με προπονητη οχι τον καθε Ιθπανο μαλακα αλλα να τυπο που αντι να μιαλει δουλευει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά πονάει πολλούς ο Μανόλο γιατί απέδειξε την ανικανότητα του ανθρώπου που μόνο αυτός θα μπορούσε να οδηγήσει ξανά την ΑΕΚ στους τίτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΑΛΛΗΡΟ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ; ΣΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ;
    ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ FRONT MEN ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ π.χ.
    ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.
    ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ, ΔΕΣ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.
    ΕΝΑΣ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ, που ασχέτως πλεκτάνης ( σίγουρη για μένα ), ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Ποιόν μωρέ πονάει; Αν θέλουμε να έρθει κάτι καλύτερο και φθηνότερο, νομίζεις οτι κάποιος εδώ μέσα ζητάει τον Μπάγιεβιτς;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΜΟΝΕΣ; ΓΙΑ ΨΑΞΟΥ.
    ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΞΥΠΝΑ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Ή ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Steven θεωρείς οτι οι Πόλυς, Μελισσαν, Παπας κ.α. είναι διατεθημένοι να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τον Μαρινάκη που έχει ψύχωση με τον γαυρο, για χάρη της ΑΕΚ και του ποδοσφαίρου? Ρώτάω, δεν ξέρω, απλά είδα τον Μαρινάκη οτι δε λογάριασε ουτε τη φίλια που είχε με τον Πατερα (και μάλιστα με χτυπήματα κάτω απο τη μέση) για χάρη του ολυμπιακου! Και αν είναι ο ισχυρότερος έλληνας εφοπλιστής οπως λένε, μάλλον κανένας δε θέλει να χαλάσει τις σχάσεις μαζί του! Πάνω κάτω το ιδιο ισχυε και με τον Κόκκαλη. Κυβέρνηση ήταν και του είχαν πολλοί υποχρέωση!!! Κανένας δεν ήθελε να τα βάλει μαζί του. Θυμάσαι πως την έκανε ο καπετάνιος με ελαφρά ?
    Υ.Γ. Αληθευει αυτο που είπε σήμερα ο καρπετοπουλος οτι ο Παπας θα βάλει πολλα λεφτα (μην τρελαινεστε, 3-4 εκ.) μεσω supporters προκειμένου να δώσει δυναμική στο εγχείρημα? Γνωρίζεις ποιοι αλλοι θα βάλουν λεφτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή