Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

          Εντάξει δεν μου αρέσει αυτός ο καιρός, αλλά δεν παύει η άνεση προσέλευσης και παρακολούθησης ενός παιχνιδιού  παρέα με την λογική ώρα τέλεσης του, να με κράταγε μακριά από το γήπεδο. Τι να κάνουμε; Αποφάσισε η δικαιοσύνη και οι τραμπούκοι ( ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ) να κάτσουμε σπίτια μας μπροστά στο κουτί. Τι ευθύνη έχω; Ε, πως. Το είπε ο πρόεδρος : " Αν δεν απομονώσουν οι υγιείς τους άρρωστους..." ΑΛΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, που αυτός θα είναι μέσα κι εγώ έξω. Βέβαια μια λύση είναι να γίνω εγώ πρόεδρος, οπότε δεν θα χάνω παιχνίδι, δεν θα πληρώνω και θα βγάζω και κάτι τις. Τέλος πάντων.
          Στο κρύο ΟΑΚΑ πρόσεξα κατά την είσοδο των παικτών το μωρό του Δέλλα, που μακάρι να τον ξεπεράσει σαν παίκτης. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. Βέβαια θα πρέπει να περιμένει κάποια χρόνια και ειδικά σήμερα, που σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο κολοσσός ήταν ο κορυφαίος στο μετριότατο θέαμα.  Έβλεπα τον ΠΑΟΚ με τετρακόσιους αμυντικούς, ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ 3-0. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ; Όχι βέβαια, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, όταν απέναντι σου έχεις μια καρέκλα κι όχι τον Χαλκιά, πιο εύκολα περιορίζεται το σκορ.
       Χωρίς βέβαια η ΑΕΚ να είναι κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που έπρεπε να κάνει όμως το έκανε. Αν υπήρχε και κάποιος άλλος στην θέση του Μπαχά...αλλά μην θέλουμε και πολλά. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ.
       Τέλος πάντων, τα πράματα πήγαν ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Με το γρήγορο γκολ ( που όμως το δικαιούμασταν από το πρώτο ) και με το φοβερό ανέβασμα του Μίτσελ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ; Ή ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΗ ΝΤΟΠΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.
         Πάντως το αποτέλεσμα είναι δικαιότατο με έναν ΠΑΟΚ ελάχιστο και με μια διατησία άριστη. Με ΑΕΚ φυσικά βγαλμένη από το 2004 και μετά . Δηλαδή για την ουσία και ποσώς για το θέαμα. ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ. ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ.  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΕΝ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.
        Κι έτσι θα γίνουμε, όπως προχωράει το τμήμα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, που οφείλω να παραδεχτώ οτι δεν την περίμενα. ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟΚΑΤΑΒΛΗΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και μου αρέσει. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ.  ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ.
              ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
        Που ευτυχώς έλειπε σήμερα, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, κι απεδείχθη περίτρανα οτι αυτά περί δωδέκατου παίκτη και τα λοιπά των χαπακωμένων δημοσιογράφων-οπαδών, είναι μόνο για  να σώσουν την καρέκλα τους στις φυλλάδες τους. ΚΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ  εν άλλοις, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.  ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΘΕΣΗ.
        Ο ΔΧ ΣΤΟΝ δημόσιο χώρο του. Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, έστω και νοικιασμένο. Η ΦΩΝΗ, Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ. ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΤΑΧΡΟΝΑ.
                     ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΝΑ, έστω και στα μπαράζ.
                     ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. 

18 σχόλια:

  1. Οριστε κυριοι η ομαδα κερδιζει και χωρις καφρηλικια και παρατραγουδα,ποιος θα βγει να μιλησει τωρα απο τους αρχοντες τις χρεωκοπιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗΣ: ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΟΤΙ Ο ΜΑΣΣΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 600 ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΑΝΕ 900 ΚΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΕΓΩ.
    ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΖΩΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ( για την σχολή Μωραϊτη ).
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, κι εξαρτάται από το ποδόσφαιρο, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ;
    ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ;
    ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΠΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΣΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΑΥΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ16 Μαΐου, 2011 10:19

    Καλημέρα
    Σκέφτομαι αν η στραβοκλωτσιά του Καφέ πήγαινε μέσα τώρα θα είχαμε δέκα βαθμουλάκια και θα θέλαμε να κάνουμε δυο νίκες στην έδρα μας για να καθαρίσουμε την πρωτιά.
    Έτσι είναι όμως η μπαλίτσα.
    Χτες με απλές διαδικασίες καθαρίσαμε τον ΠΑΟΚ που τελικά δεν έχει και την καλύτερη ομάδα.Παοκάκι. Κέρδισε κατά λάθος στον Βόλο και όλα τα δημοσιογραφάκια τον χρήσανε φαβορί.
    Κόψτε κάτι παιδιά…Όχι τίποτα άλλο αλλά τα πιστεύει και ο Ζαγοράκης αυτά που γράφετε και έφυγε στεναχωρημένο χτες το παιδί από το γήπεδο. Μην του ανέβει και η τεστοστερόνη!
    Το κυπελάκι στο χάντμπολ το χάσαμε τελικά και έτσι δεν γίναμε νταμπλούχοι.
    Το μεγάλο γέλιο το έριξα όταν στο καφέ που έβλεπα τον αγώνα περιστοιχισμένος από μέλη της οργάνωσης , ακούστηκε η δήλωση του Μπακαούκα για τον λαό της ομάδας.
    Έβλεπα στα πρόσωπα τους την περηφάνια που νιώσανε και τους αλαλαγμούς που βγάλανε λες και τους βραβεύσαν με το Νόμπελ ειρήνης . Δεν μπορούσα να κρατηθώ σου λέω και γελούσα μαζί τους ,άσχετα αν ήταν για άλλο λόγο. Κλαυσίγελο σου λέω για αυτά τα χάλια, να χοροπηδάνε επειδή κάποιος Μπακαούκας τους έδωσε συγχαρητήρια για την στήριξη. Και δεν ήταν καν στο γήπεδο…
    Τελικά ο Ντομινίκ, που μας είπε κάτι για σκατά και το κολύμπι που κάνουμε μέσα σε αυτά, μας βγήκε μουρντάρης.
    Καλή η κριτική αλλά η αυτοκριτική καλύτερη. Όπως και να έχει όλο και κάποιο μπανάκι θα ρίξουμε εμείς οι Έλληνες στο αιγαίο εκτός από τα σκατά. Ο Ντομινίκ που το παίζει τζόβενο να δούμε πως θα την γλυτώσει την στενή και δεν θα κάνει τα μπανάκια του αντί για την Ριβιέρα, στην ΝΥ περιτριγυρισμένος από αραπάδες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαΐου, 2011 10:40

    Χαράλαμπε, ας μην κλαιγόμαστε.
    Κανένα ποδόσφαιρο αξιώσεων δε βλέπουμε, αλλά τουλάχιστον γίνεται μιά κάποια "διαχείρισις" και συμμάζεμα.
    Στη σούπερ λίγδα των παραρτημάτων του βαγγέλα και της αποθαμένης ομάδος του παλατιού, δε χρειάζεσαι να σαι και μπαρτσελώνα για να βγεις 2ος, τελικά.
    Φαντάσου, βέβαια, να βγούμε μπρωταθλητές της 2ης θέσεως, το αδαμίδια ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΑΑΑΑΑ.
    Πρωί μεσημέρι βράδυ θα δίνει πρες κόμφερανς θα ξεκινάει με "εγώ πήρα κύπελλο", θα συνεχίζει "εγώ βγήκα 2ος" και τούμπαλιν.

    Στα αγωνιστικά, ο πάπα τουλούμπας έπιασε, απλά, το 50% του παίκτη που είδα ζωντανά πριν 6 χρόνια στην αλβιώνα (ευτυχώς) και η γερουσία διάγει 2η νεότητα. Το κατάλαβε ο ιθπανόθ, φόρτωσε τον άξονα και το κέντρο και αφήνει τους άλλους να τρέχουν. Και το φούλη ρομπερτο κάρλος.

    Τώρα τι τι θα απομείνει από αυτό το ούτως ή άλλως σαθρό οικοδόμημα και του χρόνου είναι μιά πικρή ιστορία. Πάλι φούλη-μπαρμπαδέλλα-γερολύμπε θα βλέπουμε Μάη και μετά caballero viajes, διακοπές με συνταξιούχους αφού η ζωή δε σταματάει στα 65...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαι αντε και βγηκες δευτερος.

    Θα ξεκινησει ο Δελλας ο Λυμπε ο Φουλης και τα λοιπα μαθητουδια προετοιμασια καπακι τον Ιουνιο για να παιξει 2 γυρους προκριματικα ch.l (αν δεν αποκλειστει απο τον πρωτο) και καπακι Europa?

    Θα παιζουν μπαλλα ολο το καλοκαιρι τα λυκοπουλα και Οκτωβρη μηνα (ηδη με 4-5 μηνες στη πλατη) θα ειναι πεθαμενα η παρκαρισμενα σε φυσιοθεραπειες και αναρωτηρια..

    Γιατι τι τυρακι (ch.l) το βλεπει το αγαμιδι τη φακα (ως συνηθως) δεν..

    Με ποιους θα πας ρε τεραστιε να παιξεις προκριματικα ch.l?
    Εδω χτες ο μαλακαθ μολις εβλεπε καποιον να παει μετα το 60 να τρεξει του εβαζε τις φωνες μη παθει καμμια ανακοπη..

    Και τι να κανουμε ρε DIMI να μην παμε ch.l δηλαδη?

    Bεβαιως να παμε ΑΝ εχουμε πιθανοτητες να κανουμε κατι.

    Γιατι ουτε τα 6 μυρια βλεπω να εχουμε σε 44 μερες, ουτε παικτες βλεπω να εχουμε, ουτε με πειθει οτι να παμε να ριξουμε μια ζαρια (κατα 90% χαμενη ειδικα στον δευτερο γυρο) ειναι το σωστο.

    Χωρις φραγκα, χωρις ροστερ θα ξεκινησουμε την νεα σαιζον Ιουνιο μηνα?

    Για να καψουμε ολα τα γεροντια και να ειμαστε ΠΑΛΙ εκτος στοχων τον Νοεμβριο?

    Εκτος αν ο βλακας εχει καπου κρυμμενα 20-30 μυρια και τα εμφανισει ξαφνικα και παρει αδειοδοτηση και αγορασει κανα παικτη της προκοπης και οχι καποιους ελευθερους απο την Β Γαλλιας που μας ψηνει ο μπακαλιαρος οτι ειναι λεει παικτρονια.

    Γιατι ως γνωστον το ματι του μπακαλιαρου κοβει σαν ξυραφι, αλλωστε τα αποτελεσματα μιλουν μονα τους...

    Τεσπα περιεργη κατασταση ειναι και θελει προσοχη.

    Προσωπικα δεν μου αρεσει να μπαινω σε μια μαχη αν δεν ξερω οτι εχω ΣΟΒΑΡΕΣ πιθανοτητες να την κερδισω. Και στο ch.l η ΑΕΚ μονο αυτες δεν εχει με τον κινδυνο να τα διαλυσει ολα απο την αρχη της σαιζον παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα.
    Την αγαπη μας σε ολες τις καμαριερες.
    Ετυλιχθει σαν βακαλαος η σκατογερονταρα.
    Για ολους υπαρχουν ραμματα για τις γουνες τους.
    Τις μυστικες υπηρεσιες γι'αυτο τις εχουμε.
    --------------------------------
    Ενα μπραβο στα παιδια,που δεν δειχνουν την προκλητικη αδιαφορια που ειχαμε δει αλλοτε στα πλευ-οφ.
    Μια πιθανοτητα ειναι αυτη,ας εξαντληθει.

    Νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα-σαν υστατη προσπαθεια διασωσης- να προταθει απο τον Σταυρακα στην επιτροπη αδειοδοτησης το εξης: Να δωθει μια σιωπηρη (σσσσσσ!!!)παραταση της επικειμενης την 30 Ιουνιου αποφασης και εφ'οσον η ομαδα περασει στους ομιλους του C.L, να δωσει απο εκεινα τα λεφτα τα υπολοιπομενα 6-7 που υπολοιπονται,προκειμενου να μπορεσει να συμμετασχει διχως προβλημα η ομαδα στις προσεχεις υποχρεωσεις της.
    Καλιο δεκα και καρτερι,παρα πεντε και ανυπαρκτα.
    Μια παρατασουλα 3 μηνες ρε παιδια. Σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6 μυρρια / 44 μερες = 136.000 (χονδρικα) ανα ημερα θελει ο βλακας..

    Δηλαδη 270,000 sms ΚΑΘΕ μερα.

    Αιντε ρε οραγνωση, οεοεοεοε βοηθηστε τον εταιρο καπαδοκη να ειναι ταμειακως ενταξει.

    Τι διαολο, 1 μυριο του ριξατε στη κεφαλα, με ανταλλαγμα ενα κατσαρολι (λες και δεν το περναμε).

    Που εισαστε τωρα?

    Ξερω αυτοκαθαριζεστε και δεν προλαβαινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαΐου, 2011 12:23

    DIMI, μιά ζαριά είναι...όλα γίνονται μπας και φάει το τυράκι κάνας "επενδυτής", μπας και πουληθεί κάνα 1000ρικο διαρκείας παραπάνω και μπας και γυαλίσει κανενός και γίνει supporter με το υστέρημα του. Οι supporters από την άλλη πήγαν την παρουσίαση του σχεδίου σωτηρίας για παρασκευή (μετά και το επόμενο ματς). Εγώ λέω θα πάει πιο πίσω όταν είναι δεδομένη η συμμετοχή της επόμενης σεζόν στα προκριματικά του CL ή του europa.
    Τυχαίο?
    Δε νομίζω.
    Και ο ιθπανόθ παίζει τη ζαριά του. Του κατσε η 1η με το κύπελλο(και μπράβο του). Πάει και για το 2ο scalp στο CV του που περιφέρεται στα γραφεία των μικρομεσαίων της primera.
    Και καπάκι σε όλα αυτά έχεις ένα βόλο ανευ τσιώλι, μία ομάδα του παλατιού κλασμένη (σε αυτά που οι δικοί μας είναι μαθημένοι εδώ και δεκαετίες), επειδή δεν έχουν νταβά να πληρώνει και να κανονίζει τους δαλούκες, και ένα μΠΑΟΚ να ξεφουσκώνει εκεί που ανήκει. Αιώνιος 4ος, αλλά 1ος πάντα στην κατανάλωση μαλαματίνας και μαγκιάς βορείως των τεμπών.
    Με τέτοιους αντιπάλους, ακόμα και αυτή η ΑΕΚ περιμένω να βγει 1η. (ή μάλλον 2η, με 23 βαθμούς από το βαγγέλα, για να μην ξεχνιώμαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ16 Μαΐου, 2011 13:39

    Εγώ θα διαφωνήσω σχετικά με το τι να κάνουμε στην Ευρώπη(προκριματικά cl).
    Πάντα μια Ελληνική ομάδα έχει ’’κάτι ‘’ να κάνει στην Ευρώπη, όποια και να είναι αυτή.
    Πόσο μάλλον και η ΑΕΚ που η ιστορία της έχει γράψει και στιγμές δόξας, και δεν μιλάω φυσικά για κατακτήσεις ευρωπαϊκών κυπέλλων. Δεν φτάνει μέχρι εκεί η δύναμη μας.
    Όμως αγωνιστικά θα κερδίσουμε κάτι και σίγουρα οικονομικά περισσότερα.
    Σε αυτή την οικονομική κατάσταση που είναι η ομάδα παίζει ρόλο να βγούμε πρώτοι...
    Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ, σε περίπτωση που βγει πρώτη στα πλέι οφ , έχει πολλές πιθανότητες να είναι στους ‘’ισχυρούς’’των ομίλων.
    Μια καλή ζαριά είναι που λέει και ο Γιώργης, και να το ζεστό χρήμα των ομίλων.
    Και μην ακούσω ‘’με ποιούς παίχτες’’ διότι όταν υπέγραψαν οι Λύμπε και Δέλλας όλοι μιλάγαμε για τους ‘’παππούδες’’. Τώρα όλοι παραδεχόμαστε την εισφορά τους στην ομάδα.
    Αυτή περίπου η ομάδα με ένα καλό προπονητή και με ένα ΟΧΙ μαλάκα πρόεδρο, με μια καλή ,σχετικά, κλείρωση περνάει στους ομίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να θυμισω απλα την τελευταια ζαρια και τι μας αφησε:
    Προεδρο το καραγκιοζη
    Φεσια 60 μυρια
    Ροστερ τον Δελλα στα 38 τον ντατομο και τον εντερ.

    Γιατι αυτους θα εχεις μετα το καλοκαιρι.

    Οι αλλοι δανεικοι, ελευθεροι και με option ειναι.

    Και δεν εισαι επικεφαλης των ομιλων (απο που και ως που????) ισα ισα που παιζεις δευτερο προκριματικο, ΑΝ περασεις παιζεις πρωτο και ΑΝ περασεις τοτε θα εχεις το ζεστο χρημα των ομιλων...

    Και φυσικα ολα αυτα ΑΝ βρεις και 6 μυρια σε 44 μερες...

    Πολλα ΑΝ μαζεμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαΐου, 2011 14:40

    DIMI, εάν μπούμε στο μπαρμπούτι αυτό, είμαι βέβαιος ότι η γερουσία θα προγραμματιστεί για φορμάρισμα Ιούλιο-Σεπτέμβριο και μετά caballero viajes.
    Εάν κάτσει η ζαριά θα παίζεις ομίλους CL με έντερ νταντόμο. Εάν δεν κάτσει η ζαριά πάλι με έντερ νταντόμο θα παίζεις για πρόκριση στο europa. Η χρήση της λέξης "πρωτάθλημα" πρέπει να τιμωρείται με την επάλειψη μίας πιπεριάς τσίλι, λεπιών κεφάλου λιμένα Πειραιώς και των περιεχόμενων της χρησιμοποιημένης για 4 ώρες πάνας του γιού μου στη γλώσσα του κάθε παραβάτη.
    Το θέμα είναι να ρίξουν τη ζαριά οι γέροντες. Μετα ποιός ζει ποιός πεθαίνει, στην ελλάδα του ΔΝΤ βρισκόμαστε άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το άλλο το ακούσατε;
    "Αυτή πήγε να stros και αυτός να το kan"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιωργο στο πρωτο γυρο μπορει και να περασεις ΑΝ εισαι τυχερος.
    Θυμιζω οτι πρωτο γυρο περσυ επαισε καποιος Αγιαξ με τον Μπαοκ...
    Δεν ξερω φυσικα ακοη τις ομαδες του πρωτου γυρου αλλα ΑΝ περασεις και ΑΝ ειναι απαντες οκ (Φουλης-Δελλας-Ντιοπ-Λυμπε κλπ) και ΑΝ σε μια περιοδο που οι τραυματισμοι ειναι ΣΥΧΝΟΤΑΤΟΙ (ποσο μαλλον σε παικτες που δεν θα εχουν παρει ανασα) τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ πεφτεις με μια καλη ομαδα στον τελευταιο προκριματικο.

    Περσυ ας πουμε ειχε Αγιαξ , Κοπενχαγη (που εκανε ρομπα τον ΠΑΟ) Ζενιτ, Οσερ, τοτεναμ, αντερλεχτ βερντερ, μπραγκα....

    Που πας ρε καραμητρο???

    Βεβαια παιζει και το σεναριο (τυχη ειναι εξαλλου) να κληρωθεις με 2 ομαδες στα μετρα σου (υπαρχουν τετοιες?) και να περασεις.

    Οπως βεβαια παιζει και το σεναριο να βρεθουν και τα 6 μυρια για να συμμετεχεις..

    Εξαλου κατα πληροφοριες ο προεδρος εχει διαταξει ολο το Δ.Σ να παιζει Λοττο, Τζοκερ κλπ Τεταρτη-Κυριακη.

    Και αν σου κατσει? Σου αλλαζει τη ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. DIMI
    Μην ξεχνάς ότι θα πάρουμε και τον ομορφάντρα τον Κοντοέ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. swstos o dimi.
    egw protimaw to neo ouefa apo ta 2 prokrimatika cl.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπαρχει κι'αλλο Μπαμπη: Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣ' ΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λέω, σαν λαός μήπως θα έπρεπε να παραδειγματιστούμε από την καμαριέρα;
    Μήπως αυτό το μπουρδέλο που έχουμε για κράτος έπρεπε να έχει λίγη αξιοπρέπεια σαν κι αυτή της καμαριέρας που δεν κάθισε να την πηδήξει ο κάθε ΣτροςΚαν, το κάθε ΔΝΤ; Λέω τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, Ή ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή