Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

           Μην περιμένετε να κάνω επιθέσεις ή να αρχίσω τις αμπελοφιλοσοφίες και τα μυαλοπουλήματα. Η συνέντευξη τύπου του Αδαμίδη δεν μας έκανε σοφότερους ( παρά το "... σήμερα θα τα πούμε καθαρά, όπως πάντα βέβαια..." ). Τα πάντα έχουν λεχθεί εδώ μέσα είτε από τους καθημερινούς επισκέπτες είτε κι από μένα. Ήταν κάτι σαν την ανακοίνωση του νέου στο χρηματιστήριο, που οδηγεί στην πτώση της τιμής της μετοχής. Πιο πολύ λοιπόν θα ασχοληθώ με την επικοινωνιακή πολιτική του ανδρός αλλά κι αυτά που του ξέφευγαν, όπως ακούγονταν από το tape που την προσοχή την είχα στην αυξομείωση του λόγου.
         Η συνέντευξη λοιπόν κινήθηκε σε 3 άξονες:
                    -    Η κατάσταση είναι μαύρη.
                    -    Εμείς τα φτιάξαμε όλα.
                    -    Μόνη λύση πια είναι ο κόσμος.
         Αυτά είναι οι μπριζόλες και γι' αυτό λέω οτι δεν γίναμε σοφότεροι. Πάμε λοιπόν να ασχοληθούμε με την γαρνιτούρα των μοσχαριών.
         Και πρώτα από όλα με το timing της κουβέντας. Ίσως το σοβαρότερο θέμα για την αξία κάποιου γεγονότος. Γιατί τώρα η συνέντευξη; Τελείωσε η σαιζόν; Άλλος στόχος δεν υπάρχει; Πώς κάνεις απολογισμό όταν υπολείπονται ακόμα 5 παιχνίδια; Γιατί αποφασίζεις να μιλήσεις ΠΡΙΝ φανερωθεί το σχέδιο των supporters;
        Η απάντηση είναι πάναπλη: ΘΕΛΕΙ Η ΧΗΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ. Διότι τώρα μπορεί να παρασυρθεί κάποιος κόσμος, να κάνει την πρώτη σκέψη ( πολύ δύσκολα αλλάζει αυτή ) κι έχοντας τοποθετηθεί ( ο κόσμος πάντα ) ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ με βάση τα αποτελέσματα που έρχονται. Είναι το κύπελλο που δημιουργεί ευφορία και παρουσιάζεται σαν "... είμαστε τόσο πετυχημένοι που επαναφέραμε την ΑΕΚ μετά από 9 χρόνια ( το σωστό είναι 8 ) στους τίτλους..." Δίπλα υπάρχει και το αμίμητο " ... και το πρωτάθλημα το πίστευα αλλά..." Και η βιασύνη δεν είναι στοιχείο αιφνιδιασμού, αλλά φόβου κι ανιδεότητας. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, που έχει ψιλοχαζέψει κι από την υπερβολική δημοσιότητα.
       Και γι' αυτό δεν θα μπορέσει ποτέ να κινηθεί στο "παρασκήνιο". ΕΙΠΑΜΕ " δεν θα μπορέσει", όχι οτι δεν θέλει. Αυτό αντικατοπτρίζεται από την φράση "... η ΑΕΚ απέκτησε ουσιαστικό ρόλο στα κέντρα των αποφάσεων." Δεν σχολιάζω διότι με τρίχες δεν ασχολούμαι, απλά ένας τομέας στον οποίο σίγουρα σκίζουμε είναι στην επηροή που έχουμε λίαν προσφάτως στην δικαιοσύνη με την ποινή-μπουρδέλο. Εκτός πάλι αν έχουμε δύναμη στο εφετείο.
       Ωραίο ήταν αυτό το πικρό , " θα κλείσουμε το κεφάλαιο." Δεν μας είπε βέβαια σε ποιό τμήμα του βιβλίου βρίσκεται το κεφάλαιο που πρόκειται να κλείσει. Όλα τα βιβλία έχουν τελευταίο κεφάλαιο. Ελπίζω απλά να εννοούσε το μετοχολόγιο και τις επερχόμενες αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου, που θέλω να τις δω, όπως είδα τις "...σαρωτικές δομικές αλλαγές..." και τα "...πολλά που έχουν ήδη γίνει ( μιλάει για τις φασαρίες ) κι ο κόσμος δεν τα γνωρίζει..."΄. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ παρά το " σήμερα θα τα πούμε όλα." ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.
         Ένα που δεν κατάλαβα ήταν το" ... οι αντίπαλοι μας με ονόμαζαν περαστικό από τον χώρο, αλλά αυτό αποτελεί ύψιστη τιμή μου." Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο βαθυστόχαστο νόημα της δήλωσης κι αφού το κάνει αυτό, να μου εξηγήσει γιατί ένας νομικός εξ Ινγκλετέρας συνεργάζεται με το νομικό επιτελείο για να "...αποφασίσουμε το πότε θα κριθεί αναγκαίο να πάμε σε ποινικές διώξεις..." ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ( δικό μου αυτό ) " ...να μας εξηγήσει ο Ντέμης με ποιά λογική δόθηκαν αυτά τα χρήματα..." ΑΡΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ "ΛΟΓΙΚΗ", δηλαδή πώς τα κάνατε ρε παιδιά. ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
        " Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΔΙΝΕΙΣ." Αυτό κι αν είναι κάλεσμα πιθανών νέων λεφτάδων. Σαν το άλλο το " είμαι βλάκας που ασχολούμαι με την ΑΕΚ."  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ; ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
        Αλλά σοβαρό ενδιαφέρον έχουν αυτά που ακούστηκαν για τον κόσμο. Που από την μια είναι Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ( ορθότατο ) αλλά " αν ο κόσμος είχε βάλει πλάτη, δεν θα είχαμε φθάσει εδώ" , " είναι ντροπή με τον Βόλο να έχουμε μόνο 5000" και " οι υγιείς φίλαθλοι να απομονώσουν τους ταραξίες".
        ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΜΕΙΝΑ. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΝΗ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ 145 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΔΩΘΕ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ;
        ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ή ΑΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΛΟΥΤΙΣΕ; ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΑ ΖΕΜΠΕΡΕΚΙΑ. Ή ΜΗΠΩΣ Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ;
      ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ; ΠΟΥ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ Ή ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙΣ; ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΑΣ;
       Που πρέπει και να ντρέπομαι που δεν ήρθα στο γήπεδο με τον Βόλο. Και τι έγινε; Πληρωμένο δεν ήταν το εισιτήριο μου; Η φωνή μου σου έλειπε ή οτι δεν ανέβηκα στο πέταλο από πάνω για να χαστουκίσω κανά μαλακισμένο ετεροχρονισμένα; ΕΔΩ ΒΡΕ ΧΑΠΑΤΟ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΩ ΘΕΑΜΑ;
        ΕΔΩ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΛΟΓΩ ΒΙΑΣ, ΚΙ ΑΡΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΟΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕΣΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. ΟΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΟ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΤΗΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ ΕΤΑΙΡΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΑΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ που δεν ήρθε στο γήπεδο; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ; 50000 ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ με κάποιον Ατρόμητο.
           ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΚΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ. ΕΞΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, που τα πληρώνουμε ενώ δεν έχουμε δρόμους λόγω νόμων. ΣΤΗΝ ΣΟΝΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.
         ΥΓ. Ο Δώνης θέλει να τιμωρηθεί σαν την Πάρις Χίλτον. Δηλαδή με κοινωνική υποχρεωτική εργασία. Προτείνω να προσληφθεί στον ΕΣΚΑΝ σαν δειγματολήπτης στα dopping control.  

22 σχόλια:

  1. Καλα ρε παιδια υπαρχει εστω και ενας ΝΟΗΜΩΝ ανθρωπος που μπορει να βγαλει ενα λογικο συμπερασμα απο τις μπουρδες που αμολαει αυτο το βλαμμενο?

    Μπουρδες λεει εδω και ενα χρονο τι θα αλλαζε ρε συ steven σημερα.

    Μια εταιρεια (αφου εταιρικα και καλα μας μιλησε) που παει απο το κακο στο χειροτερο οικονομικα, που διοικητικα εχει ενα ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ αποδεδειγμενα, και που απο πλευρας οργανογραμματος ο καθενας κυριολεκτικα κανει οτι του καπνισει.

    Με αυτον τον κολοτουμπα αρχηγο που με το καλημερα εφυγε ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ απο το ΟΑΚΑ, που τον εβρισε ο Μπαγεβιτς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ περσυ τετοιες μερες (στη κληρωση των paly off) και μολις τον πηρε Ο ΠΑΠΑΣ τηλεφωνο ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ του εδωσε εντολη και με την ουρα στα σκελια ετρεξε να φαει στο εστιατοριο.

    Ποιος θα δωσει σημασια οταν ακομη και σημερα μπαινει στο resort και γελαει ο κοσμος πισω απο την πλατη του?

    Ειναι δυνατον να διοικειται η ΑΕΚ απο τετοια νουμερα?

    Ο ανθρωπος ακομη και μεσα στο λογιρδιο του φασκει και αντιφασκει. Αλλα ξεκιναει αλλα λεει μετα χεσε μεσα.

    Πως γινεται ρε μεγαλε να χανει λεφτα η ομαδα, να τρωει προστιμα αερα, να την αφηνει ο μεγαλομετοχο, να φευγει ο κοσμος και εσυ να μας λες οτι η χρονια κλεινει με μικροτερο ανοιγμα?

    Το ξεπουλημα των συμβολαιων ΑΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣ, ειναι το πλανο σου?

    Χωρις Μαιστο, αλβες, τζιμπουρ, μπλανκο, μαντουκα να πληρωνεις (και συντομα σκοκο) γλυτωνεις λεφτα? αυτο ειναι ρε ΜΑΛΑΚΑ το πλανο? Nα γεμισεις με δανεικους και καραμπελες την ομαδα?

    Και ποιος ρε ΗΛΙΘΙΕ θα ερθει να δει αυτη την ομαδα, ποιος θα την χορηγησει και τι στοχους θα εχει?
    Nα βγει τεταρτη?

    Tι λεμε τωρα ε?

    Αυτα ειναι πυρινικη φυσικη για σενα..

    Κατσε λοιπον με τους ΔΧ σου και τους καμμενους και αι γαμησου να μας φερεις την εισπραξη νουμερο.

    Επειδη ΕΓΩ ΕΚΡΙΝΑ λοιπον οτι τοσα χρονια που εσκαγα το 1000 ευρω τα λεφτα επρεπε να πηγαινουν στην ομαδα και οχι να μοιραζωνται μεταξυ των υπαλληλων της ΠΑΕ, σου λεω ευθεως ΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ.

    Μαλακα με χερουλια που βγηκες με το δισκο ελεηστε το φτωχο για το κοσμο αλλα γι αυτους που εχασαν 60 θα το σκεφτεις λεει αν και αμα θα κανεις κατι...

    Αιντε τριμαλακα που αυτα που ειπες ουτε εσυ δεν ξερεις αν γινωνται...

    τετοιο νουμερο δεν εχει ξαναπερασει απο την ομαδα. ο μακης μπροστα σας ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ηταν αγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουσιαστικά ζήτησε απο τον κόσμο να του δώσει λεφτα να τα διαχειριστεί διότι απέδειξε με το κύπελλο και με το οτι είμαστε πρώτοι στα πλει οφ μέχρι τώρα, οτι είναι πετυχημένος και άρα άξιος να του εμπιστευτούμε τα λεφτά μας! Το γεγονός οτι τερματίσαμε 20β. πίσω απο τον πρώτο και καμια δεκαρια (εχασα το λογαριασμό) απο τον δευτερο δε σημαίνει τίποτα. Ουτε οτι υποστήκαμε απο τις μεγαλύτερες εντος(0-4) και εκτος(6-0) έδρας ήττες της ιστορίας μας επι των ημερών του μετράει. Ουτε οτι είδαμε τη χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών παίζει ρόλο. Και φυσικά δε σημαίνει τίποτα το γεγονός οτι ο τελικός εξελίχθηκε σε φιάσκο οικονομικό και επικοινωνιακό. Ουτε οτι μετραει η βαθμολογια στο τελος των ΄πλει οφ και οχι την πρωτη αγωνιστική. Το περιστατικό με τα ΤΑΞΙ που κατατρόπωσε το ηθικό των ΑΕΚτζήδων που το θυμηθηκα τώρα! Ο άνθρωπός είναι πετυχημένος σύμφωνα με τα λεγόμενα του διότι πρώτον πήρε κύπελλο (1 απο τα δεκατέσσερα της ιστορίας μας, που έχει πάρει και η καστοριά) δεύτερον διότι εξυγίανε οικονομικά την ομάδα (πόσα χρωστάμε? 60 μόνο?) τρίτον διότι έφτιαξε προπονητικό (η ΜΕΣΟΓΑΙΑ στην ΑΕΚ ανείκει? Δηλαδή αν πληρώναμε ενοίκιο στον Βαρδινογιάννη για την Παιανία τι διαφορά θα υπήρχε?)και τέταρτον διότι θα φτιάξει γήπεδο (είναι εξάλλου γνωστό οτι το πρόβλημα ήταν η υπογραφη μνημονίου μεταξύ ΔΗΜΟΥ, ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ). Εντελώς τυχαία ακριβώς τις ίδιες επιτυχίες είχε επικαλεστεί και ο ντέμης όταν αποχώρησε με τη διαφορά οτι αντι για κύπελλο αυτός είπε πρωτάθλημα που του το κλέψανε!!! Τώρα θυμήθηκα και τη δήλωση του ντεμη μετα το ματς με τον αστερα και τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Δεν ήθέλε είπε να είναι προεδρος σε μια όμαδα με τέτοιο κόσμο που αποδοκιμάζει τους παίκτες (αν υπήρχε αστυνομία αχαριστείας θα έπρεπε να φάει ισόβια ο "ειναί ωραία στον παράδεισο") Την ίδια επικοινωνιολόγω έχουν με τον Αδαμιδάκο?. Κατα τα άλλα Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ έκανε πάλι τη δουλειά του ως καλός και πιστος υπάλληλος των εργοδοτών του (και αυτό είναι στα συν του)! Οσο για την ΑΕΚ εγώ πιστευω κάθε μέρα και πιο πολύ οτι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη!!! Δεν πειράζει θα ζήσουμε και χωρίς ΑΕΚ, θα συνηθίσουμε. Εξάλλου και η Κ.Π.Ρ κάποτε ήταν μεγάλη ομάδα, για ρωτήστε τους οπαδούς της. Καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα παιδες.
    Η συνεντευξη με ικανοποιησε.
    Εννοοωντας βεβαια οτι η απογοητευση που προαισθανομουν τελικα ηταν τετοια και χειροτερη.
    Αρα επεσα μεσα. Και ωρα να αυτοφασκελωθω στον καθρεφτη που πρεπει να κοιταχτω (κατα τον υπαλληλο Αδαμιδη).
    Τον οποιον μονο ως υπαλληλο αντιμετωπιζω, και αρα με τις δεσμευσεις και τους περιορισμους που υπαρχουν.
    Αλλα χθες με νευριασε.
    Παμε:
    Δυο τα κυρια χαρακτηριστικα αυτης της χθεσινης απολυτως τσαρλατανικης παρουσιασης.
    ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.

    Ξεκινωντας βεβαια απο το πρωτακουστο και πρωτοφανερωτο "ελατε να συμμετασχετε σε κατι που ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    Τρομερο.
    "θελω να με βοηθησεις" μου λες.
    "Πως"; σε ρωταω εγω.
    "θα σου πω αργοτερα" μου λες.
    Αντε και γαμησου βλακα.

    Το να καταμετρισει κανεις τις αντιφασεις του,ειναι αχρειαστο αλλα και αδυνατον.

    "η μπατζετ 3. εκ. και αναλογη πορεια, η μπατζετ 15 εκ. και αναλογη πορεια. it's yp to you" μας ειπε.
    Μα ο ιδιος δεν ελεγε μεχρι προχθες οτι με μειωση του μπατζετ και σωστη διαχειρηση,η ομαδα θα γινει ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ; Η εγω ακουγα άλλα;

    Μας καλεσε επισης ΕΜΕΙΣ να λυσουμε το προβλημα της βιας. Και στην πολιτεια τι ζητας και συναντιεσαι; Αφου οπως λες ειναι ανικανη.
    Και με τον μαλακα τον Δ.Χ τι κουβεντιαζεις;
    Αφου αυτος ΕΙΝΑΙ μερος του προβληματος.
    Και εσυ τι δουλεια ειχες να σουλατσαρεις ρε μαιμου στους παγκους και στο ταρταν,στον τελικο; Για δεις πως νοιωθει κανεις οταν ειναι "Μπεος";
    Αντε γαμησου,δουλακι.

    Ανεφερε την "εν λευκω διαχειρηση" απο τον τον κοντο,σαν προταιρημα,σαν πλεονεκτημα,για τους μετοχους.
    Δηλαδη η πληρης εγκαταληψη των δικαιωματων, η παντελης ελειψη ελεγχου και η παραδοση ανευ ορων σε ενα σκατοπαιδο,ειναι παρασημο για τους εν λογω επιχειρηματιες.Μαλιστα.

    Αληθεια αφου η ΑΕΚ "δεν ειναι επενδυση", γιατι φωναζεις για τα πλην και τα συν και μας αραδιαζεις αριθμους και μιλας για διαχειρηση; Αφου ειναι μη επενδυτικο ιδρυμα. Δηλαδη απλα οτι εχει ο καθενας δινει και οπως οπως-παει το καραβι.
    Η ΑΕΚ ειναι "της καρδιας".
    Ενω ηταν απαραδεκτο και κακουργηματικο,το οτι αφησαν ενα παιδαρελι να κανει κουμαντο στα λεφτα τα δικα μας (κυριως) και τα -όποια- δικα τους.

    Εις τα όποια δικα τους, προσμετρα ΚΑΙ τα οσα δαπανησε ο Νοτιας για τα Σπατα.
    Τα οποια "ξερετε ποτε θα τα παρει πισω"; μας ειπε.
    Ουτε οι τραπεζες γνωριζουν τον ακριβη χρονο που θα αποπληρωθει ενα δανειο. Και εκει ειναι το κερδος για αυτες.
    Δεν ντρεπεσαι να αναφερεις "επιτυχημενη" μια χρονια,λογω ενος λαθους του Καρνεζη; Οσο αντιΑΕΚτζης και να εισαι,η οσο ασχετος με μεγεθη (ποδοσφαιρικα).
    Σε μια χρονια-με ενα καρο ξευτυλες, την αποκαλεις "πετυχημενη" και αναρωτιεσαι "γιατι δεν παταει ο κοσμος στο γηπεδο;
    Εγω ενα σου λεω: Να κανουν λαθος 1 εκ. ανθρωποι, η να εισαι σωστος εσυ;

    Επισης-το αλλο κουλο- "ο Παπας και ο Νοτιας "βοηθησαν", "συνεβαλαν", και "προσπαθησαν".
    Δηλαδη, δεν επενδυσαν. Ειναι ντροπη να επενδυεις. Και τι ειναι η ΑΕΚ; Φιλανθρωπικο ιδρυμα που τις συμπαραστεκονται κατι μετανοησαντες βλακες;

    Αυτη η μινι προσπαθεια "Μπαρλοποιησης" των δυο, ειναι αισχρη. Ενω θα επρεπε να αντιμετωπιζεται-και αντιμετωπιζεται- απο τον κοσμο,σαν "μια προχειρη εισοδο δυο ασχετων που κανενα ενδιαφερον δεν εδειξαν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεβαια υπαλληλος τους εισαι, τι αλλο θα ελεγες.
    Δεν εχω απαιτηση απο αυτον. Και ποτε δεν τον χαρακτηρισα με βαρυς χαρακτηρισμους οπως -και με το δικιο του -κανει ο DIMI.

    Οταν ο αλλος ειναι βαλτος και φυτευτος, χεστα. Τι να πεις.

    Βεβαια εδω θα κανω μια εξαιρεση,γιατι παρ'ολες τις εντολες που λαμβανει απο τα αφεντικα του για το ποια γραμμη θα ακολουθησει(αναθεμα και αν ξερουν ποια) εδω θα τον βρισω γιατι το αξιζει.
    Γιατι αφορα μια αδεξιοτητα του που φτανει στα ορια της προσβολης.
    Και αναφερομαι στον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τροπο,με τον οποιον ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕ απο τον κοσμο να ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ και να ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.
    ΤΡΟΜΕΡΟ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ-λεμε- ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
    Ο ναθρωπος επικοινωνιακα ειναι επικινδυνος.

    Μιλαει ετσι,απαξιωτικα, για τον μεγα αιμοδοτη. Αυτον που εχει βαλει το 70% τουλαχιστον των χρηματων που εχουν περασει απο τα ταμεια,απο το '04 εως χθες.
    Δηλαδη πανω απο 120 εκ.

    Και του λες,τον "παρακινεις" να σπρωξει κιαλλο το καραβι,πως; Λεγοντας οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ;
    Δεν πας να κοιταχτεις εσυ σε κανενα γυναικολογο λεω εγω, ρε μπακαλογατι;

    Χειριστη η συμπεριφορα-αναφορα του, στον κοσμο. Δηλαδη τον ΚΥΡΙΟ ΜΕΤΟΧΟ.(δηλαδη πρεπει να παρω μετοχες-κωλοχαρτα δηλαδη- για να ειμαι και τυποις μετοχος; Δεν σου αρκουν τα λεφτα μου ουτως η αλλως βρε αναξιε;)

    Ρεζουμε: " εκανε λαθη ο ντεμης,αλλα τραβαμε μαυρη γραμμη (τα αδικηματα παραγραφονται λογω παρελευσης χρονου,γνωστα αυτα,μη τα ξαναλεμε) ΑΛΛΑ παμε ολοι μαζι, ΑΛΛΑ αν υπαρχουν ευθυνες ποινικες θα αναζητηθουν. ( δηλαδη ξυσε τα αρχιδια σου με ενα σκαλιστηρι)

    Οι Παπας-Νοτιας ειναι οσιοι και πανε φουλ για αγιοι. Δεν μπορουν αλλο.(τρεχατε ποδαρακια μου να μη σας χεσει ο κωλος μου).

    Και ασφαλως,(στον κοσμο)ΑΠΑΙΤΗΣΗ: ΕΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ

    ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ( δικο μου): Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ11 Μαΐου, 2011 11:15

    @STEVEN
    Επικοινώνησε μαζί μου όταν μπορείς να μου πεις αν υπάρχουν συμμετοχές για το ούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o κοσμος Χρηστο κανει ακριβως αυτο που ζηταει ο μαλακας.

    Βλεπει ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ διαχειριζεται την ομαδα, τι παικτες φερνει, τι επιλογες κανει στη διοικηση, τι συμπεριφορα εχει και πως λειτουργει θεσμικα εκτος παε σε λιγκα επο κλπ.

    Και αναλογα αποφασιζει και στηριζει και πληρωνει.

    5000 λοιπον πηγαν εκ των οποιων οι 2 με 3 ηταν οι γνωστοι για να δουν καποιον μπακακουκα λεει που πηρε ενα πρωταθλημα στην πετοσφαιρα. Μεχρι και αυτο προσπαθησαν ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να κανουν.

    Αμα ηθελα να δω πετοσφαιρα ρε μεγαλε θα πηγαινα στο φηπεδο της πετοσφαιρας, οχι στη μπαλλα. και εκει μαλακια κανατε..

    στο θεμα μας: o ανθρωπος ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ τελεια και παυλα. Τα εχει εντελως χαμενα το παληκαρι.

    ορθωτατα ο σπανος ειπε οτι εχετε ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ την ομαδα σε τετοιο χαλι ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παταει.

    οταν οι ιδιοι μετοχοι ο παπατζης ο νοτιας ο τακης το γκοντο (που εχει λεει και την περιουσια του) κλπ κλπ την εχουν κανει ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΠΑΝΤΑ τωρα θυμηθηκε το κοσμο της αεκ?

    Πανω απο 100.000 διαρκειας ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ στη παε τοσα χρονια, πανω απο 150 διαχειρηστηκαν και ο κοσμος ηταν εκει και πληρωνε.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΗΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.

    7 ατομα παρεα ειμασταν με εισητηρια του χιλιαρικου ΚΑΝΕΝΑΣ οχι διαρκειας ουτε απλο εισητηριο δεν πληρωσε φετος στο μαλακα.

    Και ουτε προκειται.

    Γιατι εγω ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (με Ζ αμορφωτε οχι με Σ που εισαι εσυ νουμερο) και επειδη ποναω την ομαδα μου θα πληρωσω οταν καταλαβω οτι τα ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ και τον ΔΧ θα φυγουν.

    Οταν το 10% των χρηματων μου (και παραπανω κατω απο το τραπεζι) ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΦΩΝ αλλα για την ΑΕΚ

    Οταν το χιλιαρικο μου θα το διαχειριζεται κανονικος τεχνικος διευθυντης οχι ενας αναλογος ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ απο την Ισλανδια που 1 χρονο τωρα μας εφερε 1 γκαστρωμενο και ενα μολδαβο. Ο πονος για το τζαμι σε πειραξε αυτα δεν τα βλεπεις.

    Οι μειοδοτικοι διαγωνισμοι σε μαραναν ΜΑΛΑΚΑ για την προμηθεια κολοχαρτου και αναλωσιμων, ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣΕΣ (και εσκασες και 350)ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 5.5 ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ.

    Το ευρω σε ποναει ΜΑΛΑΚΑ αλλα το οτι αφησες ΤΣΑΜΠΑ τον Μαιστοροβιτς αντι να τον πουλησεις εστω 300 χιλιαρικα δεν σε ποναει.

    Να σου πουμε τι ΑΕΚ θελουμε λεει και εσυ θα το κανεις.

    Ακου τι σου λεει λοιπον ο κοσμος ΜΑΛΑΚΑ με την ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

    Θελει μια ΑΕΚ που ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ.
    Θελει μια ΑΕΚ που οι ΔΧ δεν θα κανουν κουμαντο ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΜΑ καποιος θα μπορει να παρακολουθησει ενα παιχνιδι ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
    Θελει μια ΑΕΚ που ο εκατοστε προπονητης διοικηση κλπ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ και αντι να μιλανε θα κοιτανε να δουλευουν και να προστατευουν τα συμφερωντα της ομαδας. Οχι να σου λειπουν 60 και να σκεφτεσαι λεει ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ θα ΔΟΥΜΕ κλπ τι εγιναν τα λεφτα.

    Αιντε ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΕ ΜΑΓΕ

    Υ.Γ:

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. san xires kanete edw mesa!poly klama na oume.

    Pou einai i leventia sas ree!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ λεβεντη:

    Ειναι δυο Κρητικαροι (ανεκδοτο ειναι δεν εχω κατι με τη Κρητη ισα ισα) 2 μετρα, με τις βρακες τους τις μποτες τους τις μουστακες τους και τα κουμπουρια τους ζωσμενα.

    Καποια στιγμη πανω στο βουνο δεν ειχαν τι να κανουν οποτε λεει ο ενας στον αλλον: Ρε συ Μανωλιο δεν καθεσαι μωρε να στονε βαλω να ξαλαφρωσω και μετα καθομαι εγω μωρε και μου τον εβανεις εσυ.

    ενταξει λεει ο μανωλιος και καθεται.

    Του τον χωνει ο αλλος και ρωταει:

    -Πονας ωρε Μανωλιο?

    -Πονανε ωρε τα παληκαρια??

    Aσε μας ρε λεβεντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2011 12:04

    Τα γνωστά, λοιπόν.
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...
    ΑΕΚ=Ελλάς.
    Αλλο κοινό:
    Η πλήρης απουσία πλάνου. Όποιο είναι αυτό βρε αδερφέ. Κωλοδάχτυλο μετα ρινισμάτων σιδήρου? Εποχές που μπουρμποκρασάδες θα φαντάζουν σα μπεκεμπάουερ?
    Ότι να ναι, αλλά πες μου βρε παιδί μου σε ΤΙ θέλεις να βάλουμε πλάτη, αφού μαζί τα φάγαμε.
    Αντ' αυτου ακούσαμε ότι:
    1. Πρέπει να κατεβάσουμε και τα σώβρακα μας να μας μαμήσεις βρε αδαμίδι επειδή πήραμε και κύπελλο (δε λέω, σημαντικό, αλλά δεν είναι και το 1ο μας..). Το επαναλαμβάνεις κάθε 3η πρόταση, αμάν πια.
    2. Έχει γίνει κακοδιαχείριση με ΠΙΘΑΝΗ λαθροχειρία. Τι μας λες τώρα? Και γιατί δεν πας να τα διεκδηκήσεις δικαστικά, αλά μάκαρο (που πήρατε τα φρύδια σας, φυσικά).
    3. Θα παταχθεί η βία με αυτοκάθαρση των οργανωμένων. Με ή χωρίς ντεστρέ λουλάκι?

    Κοινώς, το καράβι το κυβερνάν μούτσοι (που γίναν καπεταναίοι) χωρίς ΟΥΤΕ ΙΔΕΑ που πάει ούτε πως θα πάει.

    Περιμένουμε τώρα του supporters να μας παραθέσουν το θεόσταλτο, μεγαλοφυές και πάνω απ' όλα "πρωτότυπο" σχέδιο σωτηρίας.

    Άσε με να μαντέψω σε τι θα βασίζεται:
    12.000 διαρκείας ετησίως.
    Μετοχές στα χέρια του λαού που θα βάζει άλλα 2 μύρια ετησίως.
    Πεφωτισμένη δεσποτεία του εκπληκτικού αδαμίδι με τον ακριβοθώρητο ξαρμυριστή μπακαλιάρων που έχουμε για τεχνικό διευθυντή (τρομάρα μας).
    Συμμετοχή του κόσμου στη γλύψη αποφάσεων (oh yeah).

    Μιλάμε θα είναι η 1η φορά που τα ακούσαμε αυτά στη ζωή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με 12.000 κι 2 μυρια ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ στην football league.
    Σηκωνεις ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΚΟΥΠΕΣ και το παιζεις και large παραχωρωντας τη θεση σου για ανοδο στον επομενο.
    Τι να ανεβαινεις?
    Καλυτερα πρωτο στο χωριο παρα τελευταιος στη πολη..

    Υ.Γ Φανταζωμαι οτι τετοια πλανα ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα εχουμε σκεφτει και αντισοιχα ΟΛΟΙ ΜΑΣ μπορουμε να γινουμε προεδροι.
    Οχι με 200 (συν αλλα ποσα ενας θεος ξερει) αλλα με πολυ λιγοτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν υπαρχει "πλανο" η "σχεδιο" Γιωργη.
    Τι να σου δειξει; Αμα ηταν θα το εδειχνε. Λες να το κρυβει για εκπληξη;
    Και το καλο ειναι οτι το-οποιο- σχεδιο- θα το παρουσιασουν οι supporters.
    Οχι ο ιδιος ο Αδαμιδης δηλαδη. γιατι Σταυρακη; Αλλο ΕΣΥ,αλλο η ΑΕΚ,αλλο οι πρωην μετοχοι,αλλο οι supporters και αλλο ο κοσμος;
    ΜΑΛΛΟΝ.
    Δηλαδη ανθρωποι πρωτοφανερωτοι και αγνωστοι στον κοσμο,θα του ζητησουν να συμμετασχει σε κατι που καποιοι αλλοι σκεφτηκαν.
    Τιποτα. Μη μασατε.
    Το μονο που υπαρχει ειναι "εμεις την "κανουμε", παρτε την και βγαλτε τα ματια σας"

    Με το ζορι παντρια δηλαδη. Τι λες ρε αβοκαντο;

    Ο κοσμος εχει-ειδικα αυτες τις εποχες- αλλες προταιρεοτητες και μεγαλυτερες σκοτουρες απο την ΑΕΚ.
    Μαλακιες θα λεμε τωρα;

    Το οτι αναρωτιεται-ψευτικα- ο δικηγορος "γιατι δεν πατα ο κοσμος" δεν σημαινει οτι ειναι και δυσκολονοητο
    Δεν πατα γιατι εχει αλλα προβληματα,σοβαροτερα να ασχοληθει βρε μπουφο. Τα οποια επειγουν.

    Και το όποιο "πλανο"- το οποιο θα ειναι βεβαια "κατσικο-πλανο" δηλαδη ενα φτιασιδωμα και ενα αλοθι αυτων που τωρα πηδανε απο το παραθυρο- ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια, ειδικα εδω στην Ελλαδα και ειδικα αυτες τις πολυ δυσκολες μερες και ειδικα με αυτους τους περιεργους φιλαθλους.
    Που δεν ειναι προβατα.

    Προσεξε την υβρη: "αν ερχοταν ο κοσμος στο γηπεδο,τωρα δεν θα υπηρχε οικονομικο προβλημα". Μεταφραση: ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΗ.
    "ο κοσμος της ΑΕΚ να κοιταχτει στον καθρεφτη και να αποφασισει τι ειδους ΑΕΚ θελει". Μεταφραση. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ,ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ.

    Ωραιος ο Πιλατος.
    Καθιστα το κοσμο υπευθυνο. Ειναι δυνατον; Και του ζητα και τα ρεστα;
    Ειπαμε να πουλας την εκδουλευση εκει απο οπου ανηκεις,αλλα οχι και ετσι.
    Την "εν λευκω διαχειρηση" των αφεντικων σου απο ενα ασχετο χωριατοπαιδο,θα την χρεωθω ως ελειμα δικο μου και απερισκεψια, η αδιαφορια;

    Ο κοσμος την εχει ΗΔΗ απο τοτε που ιδρυθικε την ΑΕΚ στα χερια του βλακα. Τι να τα κανω τα αχριστα κουρελια που θα μοιρασετε σαν "μετοχες";
    Ποιος την τρεχει την ομαδα δεκαετιες τωρα; Απο που τα εσοδα απο διαρκειας και απλα εισητηρια,απο που τα εσοδα απο χορηγιες και τηλ/κα δικαιωματα; (αν δεν υπηρχε κοινο, τι λεφτα θα ζηταγες απο τα καναλια;)

    Και καθε ενας που ασχολειται με την ΑΕΚ,μα καθε ενας,ειναι κερδισμενος. ΑΠΑΝΤΕΣ. Απο τον Μπαρλο,μεχρι τον "αγαπουλα". Βεβαια ο καθενας λαμβανει το ειδος του "κερδους" που αποζητα. Αλλος δοξα και υστεροφημια,αλλος μαυρα σε σακουλες,αλλος γνωριμιες και "κονε" κλπ.

    Αφου η ΑΕΚ "δεν ειναι μονο μια εταιρια και δεν πρεπει να την βλεπουμε ετσι" τι με διαβεβαιωνει εμενα οτι δεν θα γινουν τα ιδια και χειροτερα με πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την "δουλεια" μας,την "υποχρεωση μας", η το μερακι μας, η την στηριξη μας, τα παρεχουμε αδιακοπα εδω και 80 τοσα χρονια.
    Το προβλημα ποτε δεν ηταν το οικονομικο.
    Πότε η ΑΕΚ ειχε ομαδα και εβλεπε πρωταθληματα; Με "20 εκ μπατζετ" οπως ζητας εσυ τωρα;

    Δεν τα αφηνεις αυτα βρε μικρο πιθικακι.
    Να γεμιζω ΞΑΝΑ εγω τωρα τρυπες που θα επρεπε να μην υπηρχαν και γιατι οι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τις καλυψουν αρνουνται.

    Και τωρα τι μου ζητας; Να δωσω; Αντε και εδωσα. Να πανε που,να τα διαχειριστει ποιος και να πιασουν τοπο πως;
    Αφου και ετσι που τα δινω σαν αγορες και εισητηρια,παλι σε μαυρες τρυπες πεφτουν.
    Γιατι θα ειναι πιο ασφαλες,εαν μου δωσεις 100 μετοχες, οι οποιες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ,ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ;
    ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΜΟΡΓΚΑΝ
    ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ. ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ. ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    Το μεσοβεζικο "θα παραμεινουν supporters οι νυν μετοχοι" ειναι για τα θηρια.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ; ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ;

    ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ.

    ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΦΟΥΝΤΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ. ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΣΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΣΗ.
    ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαΐου, 2011 13:08

    Ναι βρε DIMI, κι εγώ κι εσύ μπορούμε να φτιάξουμε ένα τέτοιο πλάνο. Και ο φούρναρης απέναντι και η ράφτρα στο ημιυπόγειο.
    Αλλά δε βάλαμε τη λαδορίγανη, ήτοι:
    "Κούπα κατόπιν οκταετίας (να το λέμε μπας και το ξεχάσουμε, ε?)"
    "Κούπα στη χειροσφαίριση (με περιφορά των παικτών και στο ΟΑΚΑ, πριν από ΚΑΘΕ παιχνίδι)"
    "ΣΜΣ στη μάνα με το χάρτινο"
    "Αυτοκάθαρση"
    "Η ΑΕΚ στο λαό της, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ"
    "Το καπέλο στον κύριο ανεπάγγελτο σκυλόσοφο"
    "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"
    και άλλα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδια εδω ΔΕΝ ψαχνουν να δουν τι εγιναν 60 μυρια θελουν να τους ξαναδωσουμε λεφτα?

    ΔΩΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΩΣΑΜΕ.. και πολλα μαλιστα

    Αιντε ζωντοβολο που σε εμαθε και η μανα σου μεσω της ΑΕΚ και κονομησες. ΛΙΓΟΥΡΙ

    Τι supporters και μαλακιες? Δηλαδη αλλαξε ο παπατζης ονομα και θα τον ξαναπληρωσω?

    θες λαικη βαση ρε νουμερο?

    ΟΚ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Δ᾽ αλλαγη ΑΦΜ και μοντελλο BAYERN FC.

    και ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ.

    Να δουμε τοτε ποσο αεκομετρο εχετε ολοι σας, οταν δεν θα εχει κονομες απο δανεικους των 500! για 3 μηνες.
    και προπονητες που θες να ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ με 1.5 μυριο (για να τρωτε μαζι) λες και θελω τον μαλακα εκ ιθπανιαθ για να κερδισω στο 96 τον καρνεζη και τον Δωνη στο τελικο..
    Που στο τελικο που μας αραδιαζεις καθε 3 λεπτα μαλακα ο ενας μπηκε αλλαγη και οι αλλοι 2 δεν επαιξαν καν..

    γιατι αυτοι που ζητας να κοιταχθουν στο καθρεπτη ΜΑΛΑΚΑ εδωσαν ΞΑΝΑΛΕΩ πανω απο 100.000 διαρκειας και αναγκη ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ σαν και σενα να τους ΚΛΕΒΟΥΝ δεν εχουν.

    σιγα μην μαζευτουν 30.000 κοσμος να δινουν λεφτα να τα διαχειρηζεται το αγαμιδι και ο αρναρ που κοβει το ματι τους οσο της αγελαδας.

    οταν καταλαβετε οτι το ταμειο της ΑΕΚ (και της καθε επιχηρησης) δεν ειναι η τσεπη σας, τοτε θα δειτε γιατι σας εχουν γυρισει τη πλατη ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περα απο το απαραδεκτο του πραγματος,να πουμε και για την απολυτη προχειροτητα με την οποια "μεθοδευτηκε" μια συνεντευξη που τελικα ηταν ομοια με το χεσιμο του σκυλου. Που σφιγγεται-σφιγγεται και τελικα χεζει μια σκατουλα.

    Δυο μηνες μας εζαλισαν τα ουμπαλα.
    Και η μπιλια επεσε-αφου δεν ηξεραν την καταληξη του τελικου με τον Ατρομητο-τελικα ο μεν Παπας να ανακοινωσει βιαστικα μετα απο δυο μερες οτι μας χαιρεταει (εγω συνεχιζω να απορω πως και με τι τροπο) και να δωσει εντολη προχειρα-προχειρα στον υπαλληλο του που εκτελει και χρεη υποδιευθυντη ποτε-ποτε, να ανακοινωσει οτι "τελος" εκεινοι και ειναι η σειρα μας.

    Ποτε; Κατα μεσης των play-off;
    Και στα αποδυτηρια να τρωνε τα νυχια τους οι παικτες. "τι να κανουμε" σου λενε. Εμεις τι γινομαστε τωρα; Ποιος θα μας δωσει τα υπολοιπα, η και πως θα υπογραψουμε τυχον ανανεωσεις αφου κανεις δεν βαζει "μια";
    Και σωστα. Δωστε κανενα παιχνιδακι ρε παιδια.
    Ειναι ασσος το ματς αυριο η νομιζω;
    Η προσφυγη θα παει συννεφο. Ο πυργος με τα τραπουλοχαρτα θα καταρευσει.


    Περα βεβαια απο το παιδικο σφαλμα, του να κανεις επικληση στον κοσμο,ξεκινωντας την αναφορα σου με κλεψημεικα χρηματα και αρπαχτες που εγιναν ολα αυτα τα χρονια.Νουμερα που ζαλιζουν αλλα και εκνευριζουν. Και καθιστουν την οποια προσπαθεια για συμμετοχη αφορητη.
    Τι τις ηθελες τις αναφορες στα ποσά και στις λοβιτουρες; Λες και δεν τα ξεραμε η δεν μπορουμε δηλαδη να τα ξαναδιαβασουμε και οι ιδιοι; Παντου κυκλοφορουν.
    Το: "εκεινοι σπαταλησαν,εμεις ειμαστε νοικοκυριδες" που ηθελε να περασει ο υπαλληλος,γυρισε μπουμερανκ. Γιατι δεν εχει ιδεα απο ψυχολογια μαζας.

    Και βεβαια η επιθετικη σταση απεναντι στον κοσμο,ηταν απολυτως αστοχη. Ισως μη θελοντας να φανουν επαιτες,φανηκαν αγενεις.

    Θα του ειπε ο Παπας: "μη παρακαλας.Αρκετα μας περασαν για μαλακες. Τωρα θα περασουμε εμεις αυτους.Αντε γιατι τα εχω παρει στο ημικαραφλο κρανιο".

    Και τελος,η απουσια του περιβοητου σχεδιου το οποιο θα παρουσιαζοταν "αρτιο", "ολοκληρωμενο", και "μπροστα απο την εποχη του" οπως προανηγγειλε ο Παπας κατα την γραπτη του ανακοινωση.
    (αν ειναι "μπροστα απο την σημερινη εποχη", πως καταφερε να φτασει ως εδω; Σαν τον "Eξολοθρευτη");

    Δεν μας ειπε μονο πως και ποτε. Δεν εννοουσε με την συνεντευξη του υπαλληλου του;
    Θα γινει αλλη,νεα;
    Απο ποιον; Απο τον Κασνακιδη; Θα την δει ποιος και θα δωσει βαση ποιος;

    Και αν αρρωστησει ο προτιθεμενος να ανακοινωσει το σχεδιο,υπαρχει εναλλακτικη λυση; Θα περιμενουμε να φυγουν οι αλεργικες μερες της Ανοιξης; Θα ανακοινωθει κατακαλοκαιρο,σε πλαζ του Αλιμου; Μα θα εχουμε φυγει. Αλβανοι θα ειναι μονο εκει.
    Ρε παιδια,σοβαρευτειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος ΑΕΚτζης11 Μαΐου, 2011 17:30

    Aπλα απαραδεκτος ο Αδαμίδης χθες. Για τα λεφτα θα φροντίσουν οι οπαδοι, για την βία στα γήπεδα οι οργανωμενοι (με τους οποιους συνεργαζομαστε! Ελεος!) και η πολιτεία, και εγώ θα φροντίσω απλα για τη συσπείρωση ολων των ΑΕΚτζήδων - πετωντας βεβαια τις σποντες μου για τους προκατοχους μου (δικηγορος είσαι Αδαμίδη - δε ξέρεις ακόμα αν στοιχειοθετουνται ποινικα αδικήματα; Κανε μηνυσεις ή κοψε κι εσυ το παραμυθι), και κουνωντας το δακτυλο σε οσους δε πατανε γήπεδο.
    Ετσι ξερω κι εγω να κανω τον προεδρο ρε μεγαλε!

    Και φυσικα καμμια κουβεντα για τα δικά του πεπραγμενα που ζημίωσαν την ομαδα μεσα σε ένα χρόνο καμποσα εκατομμύρια.

    ΑΕΚ με Μπουρμποκρασσαδες που παλευουν για το θαυμα, αντεχεται μια χαρα και μπορει και να συσπειρωσει κοσμο γυρω της.
    ΑΕΚ με πρόεδρο τον ανθρωπο που ακουσα χθες και δεξί του χέρι τον Χατζηχρήστο, ειναι ανοστο αστείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο.Κ. συμφωνούμε όλοι λίγο πόλύ και για τον αγαμίδη και για τη συνεντευξή του και για τον Παπα και για τον νοτια και τον κοντό και για τους αμέτοχους και για τον γκρεταρσον και για τον χιμενεθ και για τον χχ. Υπάρχει κάποια πρόταση? Μπόρούμε να κάνουμε κάτι? Εστω εμείς εδώ. Μπορούμε να σκεφτούμε και να προτείνουμε κάτι άλλο? Σύμφωνοι όλοι έχουμε τις δουλειές μας, τις υποχρεώσεις μας, τις σκοτούρες μας και τα έξοδα μας. Περισσεύει κάτι για την Α.Ε.Κ. που μας δένουν μαζί της τόσες αναμνήσεις και συναισθήματα? Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ας το κάνουμε γρήγορα, αν οχι τότε δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν θελω να γινομαι κουραστικος αλλα επαναλαμβανω τις δυο,ή δυο, απο τις αποριες που εχω:
    α) Γιατι δεν περιμεναν το τελος των αγωνιστικων υποχρεωσεων για να ανακοινωσουν οτι ανακοινωσαν; Γιατι θεωρουν την αγωνιστικη περιοδο ληξασα;
    Τι ειναι 10-15 μερες; Τι θα αλλαζε;
    Το μονο ππου μπορει να αλλαξει ειναι η βαθμολογια.
    Και απο πρωτος να βρεθεις τεταρτος.


    β) Γιατι δεν παρουσιασε, γιατι δεν θα παρουσιασει ο ιδιος ο Αδαμιδης το "πλανο σωτηριας" οπως λεει; Αφου συμφωνει με αυτο και το στηριζει,γιατι δεν βγαινει μπροστα,παρα μονο σπρωχνουν στο προσκηνιο καποιους supporters;
    για ποια ΑΕΚ προοριζεται το σχεδιο αυτο; Οχι για αυτην στην οποια ειναι-λεμε τωρα- προεδρος;

    Τον εχει παυσει σιωπηρα ο Παπας; Μαλλον. Γιατι δεν ανεφερε τιποτα οσο αφορα στη δικη του θεση εκει; Η "προεδρικη θητεια" θερειται ληξαν με το σφυριγμα του Κακου στον τελικο; Να αναλαβω εγω αν ειναι ετσι.


    Οσο για την απορια του Steven, δηλαδη γιατι θεωρει τιμη του ο Αδαμιδης το οτι ειναι περαστικος απο το Χελλενικο ποδοσφαιρο,η εξηγηση ειναι μαλλον οτι, το θεωρει τοσο παρακατιανο και βρωμικο,οπου η δυνατοτητα να φευγεις απο αυτο αμεσα και γρηγορα,θεωρειται περα απο προσον και τιμη.
    Δεν εχει και αδικο.
    "σημερον εμου,αυριο εσου,ουδεποτε τινος" ειπε στον Βαγγελα για την παραγκα, ο Αδαμιδης,χρησιμοποιωντας την γνωστη Βιβλικη ρηση.

    Ο δε Βαγγελης,που δεν τα παει και καλα μετα τα "γραμματα"-τουλαχιστον τα Ελληνικα- ζητησε επεξηγηση απο τον Μοραλη.
    - Προεδρε εννοει οτι την παραγκα,μια την εχει αυτος,μια εσυ,αλλα ποτε δεν θα ειναι κανενος.
    - Δεν πιστευω να εννοει εκεινο το εξοχικο που εφτιαξα περσυ στην Αλονησο. Θα τον γαμησω. Και διακοπες τζαμπα και με προσβαλει κι'ολας;
    - Οχι. Μαλλον μιλα για την σουπερ λιγκα.
    - Και ποτε ειχε παραγκα ο καραγκιοζης;
    - Τι να πω...
    - Που'ναι τος;
    - Εκει. Στο βαθος. Πισω απο την κοιλια του Αχιλεα.
    - Ρε" , φωναζει ο Βαγγελας. "ποτε ρε μαλακισμενο εγω σου εδωσα παραγκα και περιμενω να μου την δωκεις πισω;
    Πλησιαζει ο Αδαμιδης. "σσσσ... κυριε Μαρινακη. την εχει τωρα ο Μπεος".
    - Και ποιος του ειπε του χοντρου να την παρει;
    - Τι να σας πω...
    - Και εγω τι ρολο βαραω εδω μεσα δηλαδη. Ρε....ρε Αχι. Τι λεει ρε μαλακα αυτος εδω; Εχεις εσυ τωρα την παραγκα;
    - Της Αλονησου εννοειται; Τον Ιουλιο. Τωρα ειναι αλλος.
    - Οχι ρε. Αυτην εδω.
    - Οχι. Τι δουλεια εχω εγω.
    - Και ποιος την εχει γαμω την πουτανα μου μεσα,αφου δεν την εχω εγω;
    - Με ολο το θαρος ρε Βαγγελη. Μηπως την εχεις οντως αλλα δεν σου το'χουν πει;
    - Λες ρε πουστη μου;
    -Εγω αυτο πιστευω.Απλα,για λιγο την δανισαμε. Κατα τις 12 τα μεσανυχτα,πριν ενα μηνα,ειδα ενα κοντεινερ να την κουβαλα κατα την Πατρα. Ρωτησα κατι γνωστους εκει στο τελωνειο,και μου ειπαν οτι εδωσες το "o.k.". Για τον Κουγια. Ηθελε μερικες μερες λεει ξεκουραση.
    - Και εγω γιατι δεν θυμαμαι τιποτα;
    - Θα ειχατε πιει.
    - Γιαννη! φωναζει τον Μοραλη. "ηπια καθολου αυτες τις μερες";
    - Μετα το Πασχα, οχι.
    - Πιο πριν;
    - Νομιζω ναι.
    - Φτου! Πες του Κουγια να τσακιστει να την φερει πισω.
    -Εδω ειναι. Την εφερε. Απλα δεν ξερουμε τι να την κανουμε.
    - Τιποτα. Βαλτην στην αποθηκη.

    χο-χο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η προταση αδερφε που υπαρχει και λοιδωρειται,ειναι σκληρη και ποναει.
    Την εχουν αναφερει πολλοι και πολυ εδω,σε αυτον τον χωρο.
    Με την οποια συμφωνω.
    Γκρεμισμα και ξαναχτησιμο. Απο την αρχη και με τα νεα δεδομενα.
    Και μπροστα με ανθρωπους εγγνωσμενους και με υποσταση τετοια που και συσπειρωσει να προκαλεσουν,αλλα και την απαραιτητη -πλεον- εικονα εμπιστοσυνης να περιβαλουν αυτην την προσπαθεια.
    Γιατι αυτο που εμποδιζει ολους οσους λες,και ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια, παρολες τις δυσκολιες και τα προσωπικα προβληματα (οικονομικα, επαγγελματικα οικογενειακα κλπ)που μπορει να αντιμετωπιζουν, να σταθουν πλαι στην ομαδα που οντως αγαπουν,ειναι δυο βασικα:
    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ.

    Ο κοσμος δεν κουραστηκε με την ΑΕΚ. Με αυτους που τον δουλευον κουραστηκε.
    Τον εμπαιγμο και το δουλεμα δεν αντεχει πλεον.
    Τα ημιμετρα τα βαρεθηκε και δεν θελει να ειναι μαρτυρας μιας ΑΕΚ που βολοδερνει απο το μηδεν στο μετριο και τουμπαλιν.
    Ποσο μαλλον να ειναι συμμετοχος σε αυτο.

    Αυτο που θα αναστησει,ειναι η καθαρση.Ολα απο την αρχη.

    Η ΑΕΚ ειναι υπερχρεωμενη. Δυσβασταχτα. Αφορητα.
    Και αλλο αρθρο 44 δεν υπαρχει. Ειδικα τωρα.
    Ο κοσμος μονο ασπιρινες μπορει να προσφερει, υπο ΑΥΤΕΣ τις συνθηκες.
    Μονο αν σιγουρευτει που συμμετεχει,με ποιους εχει να κανει και τι ακριβως στοχευεται,θα παρει και αυτος μπροστα,ΞΑΝΑ.

    Την θελει καθαρη παλι πισω,για να ξεκινησει να συμμετεχει ενεργα και παλι. Με τα εισητηρια του,με την παρουσια του στο γηπεδο κλπ.
    Η γνωμη μου ειναι βεβαια αυτη.
    Οποιοσδηποτε αλλος,μπορει να πιστευει οτι αλλο.

    Το εγχειρημα του ανοιγματος στον κοσμο ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ειναι καταδικασμενο να εχει την μοιρα των sms της Ερασιτεχνικης.
    Που λεει "12.000 και συνεχιζουμε". Ενα μηνα μετα.
    Οταν ο γαυρος μαζεψε 80.000 σε δυο μερες.
    Τι λεμε τωρα;

    Ο κοσμος ειναι "παρα ποδα". Ετοιμος. Αλλα δεν ειναι και τοσο μαλακας πλεον. Η μαλλον κουραστηκε απο τα ιδια. Απο το κοροιδιλικι και την λοβιτουρα.
    Με δυο τρια προσωπα στο προσκηνιο και αξιπιστα στα ματια του και με απομακρυνση των υπαρχοντων βαριδιων, ολα μπορουν να αλλαξουν.
    Ενα "τσακ" ειναι.
    Αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο,ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΕΙΠΑΜΕ.

    Με τοσα και τετοια χρεη,δεν ακουμπαει κανεις. Ουτε μετοχος,ουτε επενδυτης και βεβαια ΟΥΤΕ ο κοσμος.
    Αν συνεχισουν να υπαρχουν οι ιδιοι στα πραγματα,δεν προκειται να ειδωθει ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καταρχίν ισχύει οτι με υποβιβασμό διαγράφονται τα χρέη? Ακουσα οτι δεν ισχύει και οτι οταν επανελθεις σε επαγγελματικη κατηγορία τα χρωστας ξανα και σου απαγορευουν τον προβιβασμο σε αλλη κατηγορία αν δεν τα πληρώσεις. Τι ακριβώς ισχύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειδημων δεν ειμαι.
    Απο οσο ξερω και εχουμε κουβεντιασει εδω, οχι δεν ισχυει οτι διαγραφονται χρεη.
    Αν ομως ανεβασεις μια ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ επανω,δεν υπαρχει προβλημα.
    Ας πουμε αντι για μια υδρογειο στο δεξι ποδι, ο Δικεφαλος να βαστα ενα αρχιδι του Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για μενα, ο Αδαμιδης ηταν σωστος,ειπε τα πραγματα με το ονομα τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή