Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ

          Βόλος. Τι Βόλος. Στρογγυλή είναι η πόλη και την έβγαλε  έτσι ο μαλάκας που έκοψε την κορδέλα; Μπορεί κι έτσι να έγινε. Ή μπορεί όλο τον πληθυσμό του τοπικού λιμανιού του χασίς, ο αρχηγός να τον έβλεπε σαν γκαζέτα. Έχει αλλάξει τίποτα. Κι ο στρογγυλός Μπέος, τα ίδια δεν βλέπει;  Που δεν ήταν πεπρωμένο να τα δω. Όταν έχεις τον μικρό σου γιό χτές με πυρετό και σήμερα πάει και δεν πάει, το χόμπυ το παρατάς. και στέλνεις τον μεγάλο με ταξί κι εσλυ κάθεσαι στην τηλεόραση μπροστά. Πρώτα είσαι πατέρας και μετά Αεκτζής. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα θηρία στην οικουμένη. Κατά τεκμήριο τζούφια.
          Και στο πρώτο ημίχρονο, είδα μια καλή ΑΕΚ κύρια ανασταλτικά κι ένα Βόλο κότα λυράτη. Σαν το αφεντικό του, που πρέπει να πήρε το μήνυμα της προειδοποίησης από την πολιτεία. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; Ένα κυνηγόσκυλο που ορμάει σε κάτι περαστικούς διαβάτες. Τι είναι ο Μπέος; Ένας λαμόγιο παράγων που διώκεται πανταχόθεν αλλά επειδή φοβούνται οι τύποι που το παίζουν εισαγγελείς και υπέρ της κάθαρσης, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΣΚΑΕΙ ΣΑΝ ΧΕΛΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΜΠΕΟΣ; ΟΣΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΩ. ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, που χάθηκε η κότα ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΤΑΜΠΑΔΕΣ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ.
             ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ.  ΔΙΟΤΙ ΜΠΕΟ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ;
        Ποδόσφαιρο όμως δεν θέλουμε; Ε, δίκαια έχασε ο Βόλος. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΤΣΙΩΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.  ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΟΤΥΡΙΝΙΟ.
         Τι είδαμε: Μια πλάκα και μια επαγγελματική νίκη. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, αλλά μάλλον αυτό δεν το ψάχνουμε πλέον. ΑΚΟΜΑ   ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ; ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.
        ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΒΈΠΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ Ή ΤΟΝ ΜΑΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ, κατά δήλωση προέδρου, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ.
         ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ; ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ;
                ΑΙΣΧΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ. 

20 σχόλια:

  1. Μπορουμε να καμαρωσουμε τους κλωτσοσκουφιδες να φιγουραρουν στην πρωτη παρακαλω θεση του μικρου αυτου πρωταθληματος των παραπονεμενων και οσων αναζητουν μια δευτερη ευκαιρια.
    Ισως ο φοβος του οτι θα κοπει το χαρτζιλικι, ισως το οτι τα λαμογια αντιλαμβανονται το στριμωγμα-το πολιτικο- της κυβερνησης- και οτι δεν υπαρχουν και πολλα περιθωρια για λογια και μπορει να πεσουν μεσα σε κανενα λακο με σκατα,εχουν -οπως πολυ σωστα επισημαινεις Steven κανει στην παντα για λιγο,μεχρι να ηρεμησουν τα νερα.
    Δεν λεω οτι για ολα φταινε αυτοι οι μαστροχαλασταδες ζητουλες που παριστανουν τους παραγοντες,αλλα αμα ειχαν και μια αλφα συμπεριφορα αλλα και διαθεση να διορθωσουν πεντε πραγματα,θα το εκαναν.
    Ζουν και τρεφονται απο το χαος. Σαν πτωματοφαγα.
    Γεια σου Ελλαδαρα.

    Οσο για το παιχνιδι,αγωνιστικα επετευχθει μια επαγγελματικη νικη, η οποια μακαρι να παρει την αξια της στο επομενο ματς με τον βαζελο. Αν δεν χυσουν την καρδαρα παλι τα σαινια μας.
    Το πραγματικα απογοητευτικο αλλα και αναμενομενο,ειναι η απουσια του κοσμου.

    Δεν ξερω αν εφταιγε η αγωνια για την επικειμενη συνεντευξη του κουπατου προεδρου. (Πως να πας στο γηπεδο,οταν δεν ξερεις τι θα ακουσεις αυριο; Ακου πρωτα και μετα κανε. Σοφο)

    Δεν ξερω αν εφταιγε το προχωρημενο της ωρας εναρξης, που και παλι σπασαμε αλλο ενα ρεκορ μη προσελευσης. (και σε ωρα C.L. Καλα ρε και να παμε εκει,ποιος θα ερχεται;)

    Δεν ξερω αν ηταν το overdose,μετα τις απανωτες κουπες και ετσι δεν υπηρχε αλλο κουραγιο. (Μη κακομαθουμε κι'ολας. Ο σκοπος αλλωστε επετευχθει. "καναμε το ονειρο πραγματικοτητα" κατα Μοριγια.)Κλωτσες που θελετε πουθτιδεθ.

    Δεν ξερω αν απλα ο πολυς κοσμος με το ακουσμα της πληροφοριας "θα ειναι και ο Μπακαουκας με την ομαδα της οποιας ειναι αρχηγος,στο γηπεδο" οι φιλοι της ομαδας μας ετρομαξαν και δεν πατησαν το ποδι τους,φοβουμενοι καποιο τρομοκρατικο χτυπημα. (ειναι και ο θανατος του Μπιν Λαντεν που βοηθαει μερικους αρρωστους να κανουν μερικους συνειρμους)

    Δεν ξερω αν απλα συμπαραστεκομαστε στην ομαδα μας και στους παικτας,δειχνοντας τους ετσι το τι εικονα θα αντικρυζουν και στα επομενα δυο παιχνιδια,οντας κεκλεισμενων. (σωπα,οπου ν'αναι θα σημανουν οι καμπανες)

    Αλλα, 2-3 χιλιαδες ανθρωποι εμοιαζαν σαν οι τελευταιοι των Μοικανων. Σαν εναπομειναντες. Σαν τελευταιοι που κλεινουν την πορτα.
    "κλειστον λογω διακοπων...η κατεδαφησεως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος ΑΕΚτζής09 Μαΐου, 2011 08:46

    O Mπέος θα παρει τηλεφωνο όταν χρειαστεί. Και θα χρειαστεί, αν φανει ότι η ΑΕΚ βγαίνει πρωτη στα πλέη οφ και συνεπώς ο Βόλος χάνει τη θέση στο Γιουρόπα απο τον Ατρόμητο.
    Ετσι κι αλλιώς δε πηγαινει για τσαμπιονς ληγκ ο Μπεος. Για το Γιουροπα πάει. Και το 'κακό' εισητηριο δεν του κακοπέφτει.
    Ενας γύρος παραπάνω να παίξει στοίχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι θα είναι στο Βόλο ο Μπέος του χρόνου για να νοιαστει αν θα παίξει Ευρώπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2011 10:54

    Gayρος βόλου=μπέος+τσώλις.Εφυγε ο 2ος, το τέλος είναι φυγήν αδύνατο. Μπορεί όχι στα πλέη οφ, αλλά από του χρόνου θα φανεί.

    Όσον αφορά την ΑΕΚ, με τέτοια εμφάνιση από τα 3 κεντρικά χαφ, τα πράγματα γίναν πιο απλά. Τους αντιμετωπίσαμε σε κλειστό παιχνίδι (έχοντας φάει 7 στα 2 προηγούμενα) που θα έληγε με under. Σωστό αυτό το διάβασμα.

    Εγώ είδα ντιόπ να ομοιάζει στον παίκτη που είχα δει ζωντανά στο Craven Cottage και μάκο, μίτσελ σε αρκετά καλή κατάσταση και με καλό δέσιμο, με λαγό, γκαφέ, λεό, γεωργέα να ξέρουν τι να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

    Από ανάπτυξη και φάσεις, άστα να πάνε. Μιλάμε για ρετσινόλαδο, αλλά this is aek. Τουλάχιστον έβαλαν μυαλό μετά τα 7. Δεν ξέρω αν πρέπει να μπούμε σαν ομάδα στην περιπέτεια (που θα οδηγήσει 95% σε ναυάγιο) των προκριματικών του τσου λου, μόνο και μόνο για να εμπορευτεί την ελπίδα η "διοίκηση" και ο χιμένος, μπας και φτιάξουν λίγο τα κατάστιχα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος ΑΕΚτζής09 Μαΐου, 2011 12:17

    Γιατι; Υπεγραψε κανενα συμβολαιο οτι θα φυγει; Εδω ολοκληρη super league του εδειξε την αμεριστη εμπιστοσυνη και εκτίμησή της, γιατί να μη 'λυγισει' στο τελος και παρει πισω το πικρο αντίο για το καλο του ποδοσφαίρου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα,

    Sorry ΔΕΝ ειδα χτες το σουπερ ντερμπυ ΑΕΚ-Μπεος.
    Θες γιατι ακομη πινω σαμπανιες με τη κουπα, θες γιατι ημουν σιγουρος για το υπερ-θεαμα?

    Ειχε εργο με original vampire στην ΤV και το θεαμα ηταν σιγουρα καλυτερο απο το μικρο μαγο.
    Το λεγαμε εμεις λεει η Ψ-ΩΡΑ ο μικρος μαγος ειναι εδω.
    Αναστηθηκε ο μικρος μαγος επειδη εβαλε ενα πεναλτυ στο Βολο αρχες Μαιου. Γρηγορα Πεπ ελα να το δεις, γιατι κοβω λιγο κουρασμενο τον Τσαβι..

    Κραταω δυναμεις και καβα γιατι η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

    Το τι ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ (με προσοχη παντα ΜΗ ΘΙΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ) εχει να πεσει δεν λεγεται..

    Υ.Γ 1 @conpater μα δεν ειπα οτι λεμε κατι διαφορετικο, το θεμα του τυπου ΑΝ ειναι αυτο που νομιζω εχει ΠΟΛΛΑ επεισοδια. Μιας και η αδεια ειναι μπλεγμενη και εχει πολλα μεσα.
    Υ.Γ2 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδια του Handball που νικησαν απο οτι διαβαζω παλικαρησια μεσα στο Μπαοκ και πηραν κουπα. Μεχρι εκει ομως μιας και αδιαφορο με αφηνει το αθλημα.
    Υ.Γ 3 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ Δ.Χ ΟΣΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ και να στειλεις στο κινητο απο μενα δεν εχει ΦΡΑΓΚΟ. Τουλαχιστον καντα λιγο πιο σεμνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    Υ.Γ 4 Respect στον βαζελα για το 6. ΟΜΑΔΑΡΑ που εχασε 3 παικτες βασικους περσυ αλλα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ που δεν μασανε απο Σπανουλη-Γιασκεβιτσιους κλπ.
    Η ΕΠΙΤΟΜΗ για το πως πρεπει να λειτουργει μια ομαδα.
    ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.

    Με τον Διαμαντιδη να βλεπει οτι δεν του παει το σκοραρισμα στο πρωτο ματς και να παιζει αμυνα σα σκυλος..

    Με το παγκο ΗΡΕΜΟ να μην μιλαει κανεις περαν του Ζελικο και την ομαδα μεσα στον αγωνα να δινει ΡΕΣΙΤΑΛ υπακοης στο προπονητη ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ.

    Οτι ακριβως κανει ο Μανωληθ εκ ιθπανιαθ δηλαδη..

    Φανταστειτε μονο να επαιζε η ΑΕΚ και να κερδιζε κουπα ευρωπαικητι θα εκανε το αγαμιδι.
    Ξεβρακωτος θα ετρεχε στους δρομους.
    Ο παυλος ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝ και στα αποδυτηρια δεν ανοιχτηκε σαμπανια απλα παιζανε μπουγελακια της πλακας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tι σημερα; Θα πρεπει να περιμενεις και εσυ αλλα και ολοι μας για αυριο.
    Δεν μπορει ο "Αγγλος ασθενης".
    ειναι λεει "αρρωστουλης".
    Φραγκαρωστια λεγεται.

    Δεν καταλαβαινω μονο,γιατι το ρισκαρουν για αυριο.
    Αφου ειναι "ασθενης" πως ξερουν οτι μετα απο 24 ωρες θα ειναι περδικι;

    Ας το πανε την Παρασκευη ας πουμε. Ας δωσουν ενα περιθωριο 4 μερες.
    Βεβαια ενεχει και εναν κινδυνο αυτη η πρακτικη,γιατι μεχρι τοτε,μπορει μεν να εχει ανακαμψει απο την τωρινη "ασθενεια", αλλα να εχει προκυψει καποια αλλη μεχρι τοτε.
    Δεν ειναι και Ανοιξη αυτη φετος. Βροχη-ηλιος-βροχη.

    Οποτε το ρισκαρουν για αυριο.
    Στον βρωμο-οπαπ το να γινει η συνεντευξη αυριο εχει αποδοση 1.90 και το να μη γινει εχει αποδοση 3.10
    Draw no bet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BAKAUKAS OEOEOE

    dimako an de stileis sms de sou stelnei i etairia opote mia xara ta pire k apo sena k apo oles tis mounares o aRxhgos.xero xero...."to ides apo filo soy" ahahahahahahahahahaha

    ama goustarete koypes graftite meli stin erasitexniki pou exoume k protathlimata k kipela

    i parees grafoyn istoria mounares

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανωνυμε, απο μενα ο Δ.Χ δεν εχει παρει και δεν θα παρει ΦΡΑΓΚΟ.

    Promotion της εταιρειας που εχει κλεισει το deal ειναι αυτο που στελνει μεσω comsote
    (που ειμαι εγω) μαζικα μυνηματα.
    Που μου μαθες και marketing..

    Αιντε ΓΙΔΙΑ που θα σας δωσουμε και λεφτα.

    ΜΠΕΕΕΕΕ ΡΕ σας φωναζει ο αRχηγος σας να σας βγαλει βολτα απο το μαντρι να δειτε καποιον Μπακαουκα σε καποιο handball.
    Ποσοι μαζευτηκατε 2-3 χιλιαδες???

    MΠΕΕ λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o OΠΑΠ που εκφραζει την αυθαιρεσια και τον παραλογισμο της πολιτειας καθως παρανομα και αντισυμβατικα δεν μας εδωσε το 300αρακι μας, ακομη διαφημιζεται απο το site της ΑΕΚ και φυσικα απο την φανελλα της.

    Οποτε η ΑΕΚ διαφημιζει μια αυθαιρετη παρανομη και αντισυμβατικη εταιρεια ε προεδρε??

    Ρε τι ΓΙΔΙ εισα εσυ ρε προεδρε. ΙΔΙΟ ΓΙΔΙ με τους οριτζιναλ....

    Η αλλιως καλες οι ανακοινωσεις αλλα κατσε ΜΠΑΣ και γλυψουμε κανα κοκκαλακι τωρα στα τελειωματα.
    Γιατι απο αλλου δεν υπαρχει φραγκο.
    2-3 χιλιαδες ηταν οι παραλληλουντες οπαδοι της κυπελλουχου 2010-2011 και της πρωταθλητριας handball που προσηλθαν εις τον αγωνα που δινει η αγαπημενη μας ομαδα για την εξοδο στο ch.l με το μεγαθηριο ΟΣΦΠ Βολου.

    Οι υπολοιπες χιλιαδες, περιπου 500-700 οπως τα υπολογιζει η Ψ-ΩΡΑ (που θα μας κανουν Μπαρτσα) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ακομη το μεγαλειο του προεδρου αλλα δεν εχουν κιολας γραφτει στην μανα για να απολαμβανουν πρωταθληματα και κυπελλα.

    Κριμα... που δεν συμπαρισταμεθα οικονομικως στους καμενους.

    Τελικα η ΑΕΚ μετα απο 8-9 χρονια ειναι ακριβως εκει που ξεκινησε.

    Φεσια 60 μυρια, 2-3 χιλιαδες καμενοι στο γηπεδο, και ο αRχηγος να κανει κουμαντο.

    Ναι αλλα εχουμε προεδρο... και φτιαξαμε και 18 χεστρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 292.500 η ποινη
    300.000 ο ΟΠΑΠ
    200.000 h ΕΠΟ

    Συνολο: 792.500

    Να βαλουμε και 20,000 εισητηρια με ΠΑΟ και 20,000 με Μπαοκ? Με ενα μεσο ορο 30 ευρω?

    40,000 Χ 30 ευρω = 120,000 εξτρα

    Κρατα και 1 αγωνιστικη ΚΑΒΑ για του χρονου

    Τραβα τωρα στην οργανωση ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ να ζητησεις 900 χιλιαρικα.

    Δωστε ρε λιγουρια ΕΣΕΙΣ και ο αRχηγος σας 900 που ζημιωσατε την ομαδα και αποζημιωστε και τους 10,000 με τα διαρκειας ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

    Τι να δωσει ο ξεβρακωτος? Εβγαλε μια ανακοινωση αυτοκαθαρσης και τερμα. Α και πηρε κουπα στο handball...

    Τρεχα τωρα ΑΓΑΜΙΔΙ.

    Γιατι τα βρισιδια on camera στο Σπανο, τα σουλατσα απο το 80' και μετα στους παγκους, οι τσαμπουκαδες του Bill στις φυσουνες και γενικα η μαγκια-κλανια σε καποιους ατρομητους ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

    Τραβα τωρα ΜΑΛΑΚΑ να μαζεψεις τα αμαζευτα και να σε δω απο που θα πληρωσεις το ΟΑΚΑ, που σε εχει ΕΤΟΙΜΟ για σουτ.

    Τραβα να σε δω που θα βρεις και τα 5,5 να ξεπληρωσεις ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΑΖΕΣ και υπεγραψαν ΠΛΑΣΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ για να παρεις ΠΛΑΣΤΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.

    @Χρηστο η μαλακια ΔΕΝ ειναι αρρωστια. η αρρωστια ειναι παραμυθα για να βγουμε κλαμμενα μουνια οτι μας πολεμουν, ειμαστε μονοι μας και εμεις εχουμε κανει τις προτασεις μας αλλα τρωμε ξυλο κλπ παπαριες.

    Φυσικα και επρεπε ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ να τιμωρηθουν, φυσικα και ειναι 100% σωστη η τιμωρια.

    Αφου τους αφησες να αλωνιζουν ΠΛΗΡΩΝΕ.

    Και αυτα οτι ειναι λεει της ΕΠΟ η ευθυνη ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

    Αλλιως να το ξερουμε και οποτε ειναι αλλου η ευθυνη να τα κανουμε λαμπογυαλα.

    Και στο ch/l που ειναι UEFA να τα σπαμε ε??

    Λες και 40,000 που καθοντουσαν και κοιταγανε μαρμαρωμενοι την οργανωση να δινει μαθηματα κατακτησης κουπας ΔΕΝ ηταν κατω απο την οργανωση της ΕΠΟ.

    Αλλα εμενα δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι (που στη τελικη ο Βαγγελας με 292,500 γελαει- ενω ο δικος μας κλαιει μα μαυρο δακρυ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και για να εχουμε και μια συγκριση της μαλακιας.

    900 (το λιγοτερο) στοιχησε το παρτακι του ΒΛΑΚΑ και της οργανωσης.

    Με 600 κραταγες το Μπλανκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. malakies

    adika xaliese tha pesei i poini k to poli poli tha pliroseis kana katostari sto telos ante k ena mats me klisto to oaka.ante pou s epiase o ponos gia ta lefta tou papa

    sti teliki as mou dosoune prota ta xrostia ap to deka ta ekato k meta na mi baino mesa na panigiriso

    6 xiliades minimata gia tous IROES tou hanball k metrame

    BAKAOUKAS mounares k ase tous dimakous na kratane tous blankous k tous sapiokiliades

    PROTAAAAAAAAATHLIMAAAAA
    KIIIIIIIIIIPELOOOOOOOOO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χεστηκα για τα λεφτα του παπα ανωνυμε.

    ΗΔΗ εχεις 500 μειον ΗΔΗ εχεις τουλαχιστον 40 για τον ΠΑΟ και αμα πας στο κατοσταρικο που λες παλι 650 χαλαρα εισαι

    Και μιας και ειστε τοσο χουβαρνταδες εκει στην οργανωση ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

    Σας χρωστανε κιλας ε? Τι λε ρε μεγαλε, επεσε πολυ καπνισμα το ΣΚ φενεται..

    Να σου δωσουνε?
    H ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ?
    H MHΠΩΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΕΣΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ 650.000 ΠΟΥ (ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΟ ΦΕΣΙ ?

    ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΤΕ...

    Aιντε παλικαρι μου που ψαχνετε αρχηγο για το κοπαδι σας .

    ΜΠΕΕΕ ΡΕΕΕ

    ΑΙΝΤΕ ΓΙΔΙΑ μαζεψατε ολοκληρα, 6000 ευρω... βγαλατε τους μπαφους του καλοκαιριου λεμε.

    ΜΠΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχουμε και έφεση.Ανακαίνιση στην ΕΠΟ για να πιάσουν τόπο τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΣΕΣ ΕΦΕΣΕΙΣ και να κανετε τα 650 δεν τα παιρνετε.

    Και κανονικα για να σταματησει μια και καλη το παραμυθακι της καθε οργανωσης, στην εφεση θα πρεπει να παει αλα ΟΥΕΦΑ:

    Nα αυξηθει δηλαδη η ποινη οπως γινεται στις περισσοτερες περιπτωσεις.

    Αιντε με τα γιδια που εχουν και το θρασος να μιλανε κιολας

    αρκετα με τους καμενους και τους χασικληδες που με αRχηγο τον επαγγελματια οπαδο με ΑΦΜ.. κανουν οτι γουσταρουν

    αιντε να βρειτε καμμια δουλεια, να μαθετε να πληρωνετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τα εισητηρια σας και τις παπαριες σας ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ αν θα το παιζετε μπαγκες.

    κουραδομαγκες με τα λεφτα των αλλων..

    ΜΠΕΕΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διάβασα όλη την προηγούμενη εβδομάδα τα σχόλια σας για τον τελικό.Μπορεί να είναι λίγο ετεροχρονισμένο αφού πλέον ξεκίνησαν τα play off αλλά σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο που έγραψε ο πρώην αντιπρόεδρος των Μακεδόνων του ΠΑΟΚ.Ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο συντάκτης όμως νομίζω ότι γράφει την αλήθεια.Χαιρετώ! http://www.baladoros.com/tsiliadoros_nea/palikarisia/9923

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαΐου, 2011 22:52

    Phil, απλά σου δίνω το χέρι με σεβασμό, όπως και του ειλικρινούς συγγραφέα.
    Αλήθειες, πικρές (όπως πάντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. thn megalh malakia gia mena thn ekane o demhs,otan ta spasane sto ploio pou gyrnagane apo krhth, den to phge etsi opws htan etsi mazemeni sena apomero limani-meros kai apo ekei oloi stis kloubes kateu8eian alla tous afhse eley8erous.baltoys na plhrwsoun ths zhmie.
    gia mena ta prosthma prepei na ta plhrwnoyn oi organwmwnoi k oxi oi sylogoi.
    e.m
    pedi ths skepasths hmoun mexri pou anakalypsa thn 12 k psiloorganwmenos gia to eishthrio mou,alla panta sevomoun oti den htan diko mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή