Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ

          Ρε παιδί μου με έτρωγε από το Σάββατο το βράδυ. Στριφογύριζε μέσα στο μυαλό μου συνεχώς, το αγωνιώδες ερώτημα : ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ; ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ; Και δεν μπορούσα να απαντήσω παρά τα όσα διάβαζα στις εφημερίδες και στα blogs.
         Και τελικά την απάντηση την πήρα. Από ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο. Τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ψαριανό. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
 " Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΑΛΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ". ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΙΒΔΗΛΗ. Και καταλαβαίνετε τι πρόβλημα είναι αυτό. Μετά από μερικά χρόνια, το κύπελλο αυτό δεν θα έχει μεταπωλητική και συλλεκτική αξία και η ομάς δεν θα μπορεί να εισπράξει τίποτα. Αν βέβαια βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να εκποιεί τα πάγια της.
         Αλλά ο έγκριτος βουλευτής , δεν μίλησε έτσι αέρα μπανά. Εξήγησε γιατί θεωρεί πως η ΑΕΚ ΔΕΝ πήρε το κύπελλο : " Το ματς δεν έληξε. Έχει ακόμα 8 λεπτά." Δε πα να είπε ο Σπανός το ναι στο κλείσιμο του φύλλου αγώνα, δε πα να το έκλεισε ο Κάκος κανονικά, δε πα να μοιράστηκαν μετάλλια απο την ΕΠΟ. ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί οτι πρέπει να παιχτούν ακόμα τα υπόλοιπα λεπτά, κεκλεισμένων μάλιστα των θυρών κι αν δεν αλλάξει κάτι στο σκορ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ.
       ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ :       -    ΑΙΤΙΑ
                                                                      -    ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ
                                                                      -    ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ
         Συντάσσομαι με τον βουλευτή που μας άνοιξε τα μάτια και βροντοφωνάζω ΝΑΙ στην πρόταση αυτή. Θα ξαναπάμε λοιπόν στο γήπεδο όλοι μας, ίσως και παραπάνω, αλλά δεν θα μπούμε μέσα. Θα καθόμαστε απ' έξω και θα περιμένουμε την διακύμανση του σκορ. Αν λήξει υπέρ μας, τότε με μια γενική είσοδο 5 ευρώ, θα μπουκάρουμε μέσα στις κερκίδες , θα καθίσουμε όπου θέλουμε και θα παρακολουθήσουμε την απονομή. Το πού θα καθίσουμε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι επειδή θα επακολουθήσει ο γύρος του θριάμβου, το κύπελλο θα το δούμε ξεκάθαρα όλοι μας. Είτε είμαστε στο πέταλο είτε στο κέντρο. Είτε πάνω είτε κάτω.
         Ταυτόχρονα τα 8 αυτά λεπτά, θα θεωρηθούν από την ελληνική δικαιοσύνη σαν αυτόνομος αγών, οπότε θα έχουμε εκτίσει και την μία αγωνιστική της τιμωρίας μας. Επίσης , επειδή προβλέπω το στάδιο να είναι κατάμεστο κατά την απονομή, η ΑΕΚ θα έχει και 350 χιλιάρικα έκτακτα έσοδα. Και μην μου πείτε οτι το "κεκλεισμένων" ισχύει και για την βράβευση. Το έψαξα νομικά το θέμα και το άρθρο 69/ 78/ υπ. αποφ. 35 του κωδ. 298/ 1934 στην παράγραφο 41 και στην υποενότητα 543987, το λέει ξεκάθαρα: " Ο χαβαλές δεν αποτελεί σώμα του κυρίου γεγονότος. "
           Ατρόμητοι δεν νομίζω να παραστούν στο συγκεκριμένο γεγονός καθότι απογοητευμένοι. Και για το μέλλον τους παίζεται βέβαια ( αν θα καταδεχτούν να συμμετάσχουν σε τελικό ) , αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Ελπίζω επομένως, στην συστράτευση όλου του κιτρινόμαυρου κόσμου αλλά κι αυτού ακόμα που δεν θα  μπορέσει να μπει στο γήπεδο. Γι' αυτό προτείνω ο γύρος του θριάμβου να γίνει 2 φορές. Μόλις οι πρώτοι φίλαθλοι τον δουν, να βγουν έξω και να ξαναγεμίσει το γήπεδο με τους άλλους που θα περιμένουν καρτερικά απ' έξω. Σύνολο εσόδων πλέον 700 χιλιάρικα καθότι το ΟΑΚΑ θα ξαναγεμίσει. Τώρα αν ο κόσμος δεν τελειώνει, ας συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο κι ας αυξάνουμε τα έσοδα. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΙ ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ.
        Καταλαβαίνω τον προβληματισμό όμως μερικών αδερφών ημών, κατά τεκμήριο πιο σωφρόνων συγκρινουμένων με εμένα: ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ή ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ; Και τι πρόβλημα  έχουμε; Εκεί δεν θάμαστε; Όλοι βουρ μέσα , τα κάνουμε λαμπόγυαλο και παίρνουμε ξανά το κύπελλο από τα χέρια των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου ( είπαμε μόνοι τους θάναι ) και ξαναρχόμαστε στην σημερινή κατάσταση. ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.
         ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝ, ανεξαρτήτου όπως προείπα αποτελέσματος, Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ : " Καλά έχουμε τρελαθεί; Αφού ο Ατρόμητος είναι ο πραγματικός νικητής, πώς το πήρε η ΑΕΚ;" ( αυτό βέβαια θα το πει αν έχει στραβώσει το οκτάλεπτο παιχνίδι. Αν έχει πάει καλά, ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ 1924 Ή ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ, που δεν ήθελε τέτοια φαινόμενα στο γήπεδο αλλά ήθελε 18 μπάνια να κατουράνε οι καλεσμένοι του. ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ και το καταλαβαίνω παρόλο που το σπίτι μου έχει τρία μπάνια. )
          ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ. ΣΑΝ ΤΑ 18 ΜΠΑΝΙΑ Ή ΣΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , που περίπου τόσες είναι. Εξ άλλου κι ο Ψαριανός " έχω ,μαζέψει τα πάντα σε βίντεο και θα πάω στην Ευρώπη για να τα δείξω όλα και θα τους καλέσω όλους εδώ  για να απονεμηθεί δικαιοσύνη..."
          ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ, που δεν έχει βγάλει ένα λόγο στην βουλή για κάτι σοβαρό, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑ ΣΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΝΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΣΥΣΣΩΜΗ ΔΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΨΑΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ.
          ΨΑΡΙΑΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Ή ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ. ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΥΡΙΖΑ Ή ΟΛΟΚΕΝΤΡΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΡΑΒΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ.
             ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ . ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΗΝΑ Ή ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΝΤΕ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ.
            ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ; ΑΠΛΑ. ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΔΡΕΣ.
           ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ;
           ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΕΛΟΣ. Η ΑΕΚ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΕ; ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΕΚ ΑΝ Η ΕΠΟ, δηλαδή το υπουργείο πολιτισμού, ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;  ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΥΣΤΑΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ.
          ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΟΦΛΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΑΣ.
           
        ΥΓ. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ, καθότι ο Γιωργάκης θα αποφασίσει για τα play off. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΞΙΑ ΧΕΡΙΑ, πού να πάει η Ελλάδα; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΚΑΤΙ ΜΠΙΤΣΑΞΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ.
 ΕΙΝΑΙ; Ή ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ORIGINAL;

18 σχόλια:

  1. Πέστα ρε Στηβένουλα που μου θυμηθήκαν τώρα πολλοί και διάφοροι το "νόμιμον και ηθικόν".

    Ποιος έκανε την απονομή; ο Φούφουτος;

    Χαρτιάααα...

    Χαρτιάααα...

    Ποιός το πήρε στα χαρτιάαα...

    Χαρτιάααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΩΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ. ΠΟΥ ΦΤΑΙΩ;
    ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΗΓΑΙΝΑ . ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10% ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;
    ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΠΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΚΙ.
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ; ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΟΣΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΔΕ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ POLSEMANNEN: ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ steven

    Επί Καραμανλάρας έγινε το χάρτινο άλλωστε! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. THOMAS SILLYWIZARD05 Μαΐου, 2011 10:05

    Αν δεν τα βρεις με τον Ολυμπιακο ,ελα να συζητησεις με εμας , ειπε ο μαλακας στον μΙραλας και ολοι ξεκαρδιστηκαν στα γελια..

    αν ηξερε ο γελοιος ποσο αθλια κ μειωτικη ηταν αυτη η δηλωση και τα γελια που ακολουθησαν θα επρεπε να κρυβοταν τωρα..

    σαν να παραδεχεται την ξεφτυλα μας και τον μαρασμο μας..και να πω οτι δεν το ξερουμε..αλλα να το κανεις κ ατακα για να προκαλεσεις το γελιο παει πολυ ρε αρχιδι...

    κατι μουνοπανα σαν αυτα κανανε την ΑΕΚ , αεκ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ05 Μαΐου, 2011 13:21

    μονο οτι μιλαει ο ψαριανος για την κατασταση του ποδοσφαιρου φτανει για να καταλαβουμε ποσο χαλια ειναι.οσο αντιλαμβανομαι εγω απο γλολφ τοσο και αυτος απο μπαλλα.αλλα τι λεω;ησηχασα. τωρα θα αναλαβει ο ΓΑΠ να καθαρισει την κατασταση.δηλαδη με λιγα λογια χ...ε ψηλα και αγναντευε.θα μασ σωσει ο ΑΒΕΡΕΛ ΝΤΑΛΤΟΝ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά τι πάθατε;Δεν σας βλέπω ζεστούς για ουζο.
    Για δώστε κανένα στίγμα σχετικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαΐου, 2011 15:05

    Εγώ έχω βαφτίσια (του γιού μου) εκείνο το ΠΣΚ. Χλωμό για μένα. Και του αγίου πνεύματος πάω να ακούσω λύρες και λαούτα στο γάμο του ξαδέρφου μου (γαύρος, αλλά τον αγαπώ...).
    Άρα για τα 2 πρώτα ΠΣΚ του Ιουνίου, προχωράτε χωρίς εμένα (αλλά με την αγάπη μου). Στα επόμενα το ψάχνουμε από μηδενική βάση (όσον αφορά εμένα). Αλλα πάντα κάποιος δε θα μπορεί, οπότε Χαράλαμπε κόψε τον γόδιο δεσμό όπως αγαπάς.
    Ότι σας φωτίσει ο γιαχβέ, ο ζαρατούστρα, ο αλλάχ, ο σιντάρτα και ο Γιοσουά κάντε, χανούμια.
    ΥΓ: Μπίκο, εμείς είμαστε οι πραγματικοί ορίτζιναλ, οι άλλοι χανούμια καναπεδάτοι, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΚΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι ότι όσο μπαίνει το καλοκαίρι θα είναι και πιο δύσκολο να βρεθούμε.
    Προτείνω αν είναι να γίνει κάτι μέχρι 22 Μαΐου. Μετά αρχίζουν και τα μπανάκια και οι εκδρομούλες και τα Γομοβαφτίσια.Μετά πάμε για Σεπτέμβρη.
    Για τον Ψαριανό που έγινε μάγκας και δημοφιλής επί προεδρίας κοντού, όταν έκανε τον δημοσιογράφο στον σταθμό του Κωστόπουλου βρίζοντας καθημερινά τον Μπάγιεβιτς ή βάτραχο κατά πολλούς και για αυτόν φυσικά, τι να πεις. Για την ειρωνεία του ή για το φιλοσοφικό του αριστερό επίπεδο.
    Χάρτινο κύπελλο είναι όσο χάρτινη είναι και η εκπροσωπήσει αυτών που τον ψήφισαν για να μπει στην βουλή.
    Μόνο που γυρνάει και λέει όλες αυτές τις παπαριές προδίδει αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσει. Γιατί σίγουρα τον Ψαριανό δεν τον ψήφισαν επειδή τον ξέρανε σαν έναν άξιο πολιτικό της αριστεράς, αλλά σαν έναν ΑΕΚτζή.
    Αλλά όλα τα τομάρια εκεί μέσα είναι ένα και το αυτό, την ψήφο να πάρουν και μην τον είδατε τον Παναγή μετά. Σιγά μην είναι κάτι διαφορετικό ο χα χα Ψαριανός του Best. Και σίγουρα ο πρώην εκφωνητής όλο και κάποιους ψήφους θα πήρε από αυτούς που μπουκάρανε μέσα και καταστήσανε χάρτινο το κύπελλο. Γι αυτό θα μας πει κάτι άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και 240 ώρες υποχρεωτικής κοινωνικής εργασίας καταδικάστηκε ο Ολλανδός τερματοφύλακας της Ντεν Χάαγκ, Τζίνο Κουτίνιο, επειδή είχε το "χόμπι" να καλλιεργεί ινδική κάνναβη...

    Το 2009 η ολλανδική αστυνομία είχε εντοπίσει ένα κτίριο όπου γινόταν καλλιέργεια κάνναβης και ήταν νοικιασμένο από τον 28χρόνο τερματοφύλακα. Πέρα από το αδίκημα της καλλιέργειας κάνναβης, ο Κουτίνιο καταδικάστηκε και για άλλα αδικήματα, όπως πλαστογραφία εγγράφων, απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Ρε φερτε στην ΑΕΚ το παληκαρι ΑΜΕΣΑ. Ρε μαλακα Αρναρ τι σκατα κανεις τοσο καιρο?

    Και με τους οργανωμενους οεοεοε θα τακιμιασει, και τα φραγκα του θα εχει αρα δεν θα θαλει και συμβολαιο, και θα βοηθα την ΠΑΕ ΑΕΚ ως λογιστης (πλαστογραφια εγγραφων), ως μανατζερ (απατη) και φυσικα ως εξυγιαντης (ξεπλυμα μαυρου χρηματος)

    Ολα σε ενα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    XAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προβλημα ημερομηνιας γενικα δεν εχω,αρκει να υπαρχει προειδοποιηση.
    Το οτι πλησιαζει καλοκαιρι καιθα εσκορπισομεν ωσαν ψαροπουλια,ειναι πιθανο.
    Και θα ειναι κριμα να μη βρεθουμε μετα απο τοσο καιρο.

    Αρα παμε σε μερικες ημερομηνιες εντος Μαιου.
    Οι οποιες ειναι: 14-15 Μαιου, οπου δεν προκυπτει καποια μεγαλη εορτη.

    Το επομενο απο αυτο,ειναι 21-22 οπου εορταζει η μιση Ελλαδα (Κωνσταντινου και Ελενης)και προφανως θα ειναι δυσκολο για πολλους (εκτος και αν προτιμηθει η επομενη της 21 Μαιου,δηλαδη 22 Κυριακη.

    Το επομενο απο αυτο ειναο το Σ/Κ 29 οπου και εκει παλι υπαρχει ο Δημητριος ο Μυροβλητης που δεν μας αφηνει να συναχθουμε αλλα και η επομενη μερα (29 Κυριακη) ειναι η αποφρας ημερα της πτωσης της Πολης.
    Μπορουμε τοτε ισως να πιωμεν και να καταραστωμεν την μπομπαρδα του Μωαμεθ και την αρνηση του Νοτια να συμβαλει εις την αδειοδοτηση.

    Αυτος ειναι ο Μαιος.
    Μετα παμε Ιουνιο. 4-5 Ιουνιου οπου δεν υπαρχει καποια γιορτη τετοια που να δημιουργει εμποδια,περα απο το οτι εορταζει ο Πλουταρχος.

    Υστερα,παμε στο επομενο απο αυτο το Σ/Κ,στις 12-13, οπου ειπαμε οτι υπαρχουν υποχρεωσεις απο πολλους και ο ιδιος ο Steven θα βρισκεται Πορτογαλια,για να μαθει πως διαολο πηραμε γιουρο τοτε,εκει, και τωρα οι ομαδες εδω δεν μπορουν να συμπληρωσουν φακελο της προκοπης για να συμμετασχουν στο πρωταθλημα της χωρας που ναι μεν το ποδοσφαιρο της ειναι νουμερο δεκα στην παγκοσμια καταταξη,αλλα ανηκει στον Μπεο και τον Κουγια. (σαν τα ψευτικα στοιχεια του Σημιτη για να περασει η Ελλαδα της Ευρωπαικες εξετασεις και υστερα απο δυο-τρια χρονια να αποκαλυφθει μια αληθεια που καθολου κρυμενη δεν ηταν: οτι ειμαστε ψωμολυσες και χρωσταμε σε οποιον δεν μιλαει Ελληνικα.

    Οποτε, αν επιχειρηθει συναντηση,ειναι πιο πιθανο να γινει ειναι η 14-15 Μαιου, η 4-5 Ιουνιου.

    Εκτος και αν αποφασισομεν συναντηση μετα το περας του θερους.
    Να ανταλλαξουμε και τις καλοκαιρινες εμπειριες μας, περι του ποσο εχει αλλαξει γευση το γαλα στα βυζια των Ολλανδεζων,αν οι Αγγλοι η οι Αγγλιδες κανουν καλυτερες πιπες, η αν βρηκε καποιος Λουθιρανη Γερμανιδα με ξυρισμενες μασχαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσο και να θες δεν γινεται να μην ασχληθεις και να μη βρωμισεις το στομα σου με τα πολιτικα βρωμοσκυλα.

    Απο την μια εκεινος ο Ψαριανος που δεν ειναι ικανος να πλυνει ουτε τρατα.
    απ'την αλλη ο πρην δημαρχος Παρου,αυτος με την φρατζα που πολυ σωστα νομιζει οτι ολα ειναι μια παραλια με πουστιδες και μπαφους.Και συμφωνει λεει με τον αλλο τον τεμπελχανα ψευτοαριστερο να αφαιρεθει το κυπελο απο την ΑΕΚ.
    Να αφερεθει το κωλαντερο σας για να παψετε να τρωτε ρε κηφινες.

    Τι δουλεια εχει η ΑΕΚ με την ανικανοτητα της ΕΠΟ,δηλαδη του κρατους ρε μουνια απλυτα;
    Ποιος αφηνει τα περιθωρια η και δινει το εναυσμα για επισοδεια ρε γαιδουρια ξεσαμαρωτα;
    Οι ομαδες φταινε βρε φεσια Τουρκικα;
    Δικη μου ευθυνη ειναι η διοργανωση των καθε λογης πρωταθληματων;
    Ποια η ευθυνη η δικη σας ρε τομαρια;
    Οταν χρειαζεστε κατι, το απλωνεται το ξερο σας στο ποδοσφαιρο. Για ψηφουλακια η οτι αλλο.
    Αν ειναι για οργανωση,σχεδιασμο, και ευθυνες,μακρυα και αλαργα ειστε,φραγκοκοτες.

    Πως δηλαδη εχετε φανταστει το ποδοσφαιρο και την καθε δρστηριοτητα; Να λειτουργει απο μονη της και αυτοματα;
    Και εσας ρε ρεμπεσκεδες τοτε τι σας πληρωνουμε εκει περα; Για να κανετε παρτουζες σε ακριβα ξενοδοχεια;

    Ποιος ειναι ο υπευθυνος τηρησης της ταξης;
    Οι ομαδες; Αντε και ειναι. Πως ακριβως τις προστατευεται προκειμενου να εχουν οπλα για κατι τετοιο; ρε σκυλια μαυρα;
    τις τραπεζες γιατι τις ξεσκονιζετε και τις εχετε μη μου απτου; Και τις πληρωνων εγω με τα λεφτα μου ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ,ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ;
    Το αλλο το βοτσαλο στη λιμνη,η Αναμπελ του Τουρισμου ειπε το εξης τρομακτικο και ξεκαρδιστικο: "δινουμε στο ποδοσφαιρο αλλη μια ευκαιρια". Σωπα καλε. Τρομαξαμε. Εχεις τοσες τριχες και στον κωλο οσες εχεις και στη μουρη, η τον ξυριζεις;

    Αφου ειστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ. Δηλαδη να δειτε το ποδοσφαιρο σαν επενδυτικο προιον. Σαν χωρο ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
    Μαλιαρε μαλακα. Αναξιε να μαζεψεις ουτε γοπες απο παραλια που σε εβαλε εκει ο καραφομαλακας Τζεφρυ, να καμωνεσαι οτι εισαι κατι.

    Αυτο εχεις να πεις; "αλλη μια εκαιρια"; Και γιατι στις χωρες στις οποιες πηγες,γυρισες και σπουδασες-υποτιθεται- το ποδοσφαιρο δεν ειναι για κρεμασμα,δεν ειναι "αλλη μια ευκαιρια", παρα ειναι δεξαμενη ευκαιριων ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ και αντιμετωπιζεται ως μεσω προσοδων και προβολης;

    Γιατι ρε ακλανο μπαρμπουνι εκει, στις χωρες τι οποιες μαλιστα επικαλειστε οτι πρεπει "να μοιασουμε" το ποδοσφαιρο εχει αυτην την προστασια και αυτην την αντιμετωπηση απο τα κρατη και τις κυβερνησεις τους;

    Να σου πω εγω: Γιατι δεν ειναι δουλοι. Γιατι μπορουν να παρουν μια αποφαση διχως να κοιτανε τον κωλο τους. Γιατι δεν ειναι μπουρδελο. Γιατι δεν ειναι Τουρκογυφτοι σαν και σενα ρε τριμαλακα.

    Οι γραβατες και η ευγλωτια δεν με στραβωνουν.
    Τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Δεν το καταλαβες με το ΔΝΤ ακομα;
    Εξω, μιλανε λιγο και κανουν περισσοτερα.
    Εδω υπαρχετε μονο γιατι μιλατε. Κανετε περιουσιες και ονοματα με το στομα. Ειτε με τον λογο,ειτε με τις πιπες.

    Πουσταραδες ενας-ενας που θα δωσετε και "μια τελευταια ευκαιρια".
    Αλλιως, τι; Θα μας αποκληρωσεις; Απο που;
    Βρε αντε γαμησου απλυτε.
    Και οι ομοιοι σου.

    Ψηφιστε εκει τα αναδρομικα σας, και φατε τα σε λαστιχοπουτσες και βαζελινες.
    Μπινεδες, που σας ανεχομαστε 50 χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 14-15 Μάιου μου φαίνεται καλά κι εμένα. Στήβεν έχουμε συμμετοχές ή όχι;

    Όταν ο Τάκης μιλούσε για εταιρεία λαϊκής βάσης οι ΠαππαΝοτιάδες σφύριζαν κλέφτηκα. Μάλλον είχαν αρκετά να εισπράξουν ακόμη.
    Τώρα το γύρισε ο ένας στο καλαματιανό και θέλει λαϊκή και ο άλλος λόγο προπονητικού θα φτιάξει λαϊκή βάση τέτοια που να μην χάση ποτέ το πλειοψηφικό πακέτο Ρε δεν πάτε να γα ργαληθείτε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλιο αργα παρα αργοτερα Μπαμπη.
    "θα γινομε Μπαρτσα" οπως λεει και η "Ωρα".
    (ηθελα να ηξερα ποιοι με σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια πανε και δινουν λεφτα για να την αγορασουν)

    Το σχεδιο εχει ως εξης: Θα παρουσιαστει με ξυρισμενο κεφαλι αλα Γκουαρντιολα ο Μανωλης στα play-off. Ετσι για αρχη.
    Απο τον Σεπτεβρη-που θα εχουν περασει και 4-5 μηνες απο τωρα, θα εχουν μεγαλωσει και τα μαλλια του Λαγου. Θα τα κανει περμανατ,θα γραψει και πισω στη φανελα "Πουγιολ" και να'το το Βαλκανοκαταλανικο αριστερο μπακ.
    Το γυφτακι θα εχει και αυτο αφησει λιγη χαιτη και θα γραψει στη φανελα "Μεσι",ο δε Καραμπελας θα εχει φανελα με το ονομα "Αρχη" και ο Μπλανκο την φανελα με το ονομα "Τελος".
    "Ινιεστα-Τσαβι" ο Μιτσελ.
    Το δε γηπεδο,δεν χρειαζετε καμια αλλαγη ονοματος.
    Εις τα αγια χωματα ο χωρος θα συνεχισει να ονομαζετε "Νεος Καμπος".
    Μπορουμε να φυτευουμε και τσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Ο ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ. ΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΜΕΧΡΙ ΔΧ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν κανονίσετε οτιδήποτε, θα ήθελα να σας γνωρίσω απο κοντά, εάν δέχεστε καινούργιους στην παρέα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η πρόσκληση για ούζο είναι για όλους.
    Επιστολή στοιχείων μόνο χρειάζεται στο mail του Στήβεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή