Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ

           Ποτέ δεν ήμουν με τα ηθικοπλαστικά. Τα δήθεν και τα έτσι. Και πώς άλλωστε; Είμαι από τους ανθρώπους που δεν είμαι ηθικός, αλλά ούτε και ανήθικος. Είμαι απλά ΜΗ ΗΘΙΚΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά κι αν υπάρχει, έχει μια πολύ γρήγορη ημερομηνία λήξεως. Ας πούμε πρόχειρα, μια πενταετία παλιότερα και σήμερα μια τριετία. Είμαι από τους ανθρώπους που στηρίζω τα πάντα στον διαλεκτισμό, ό,τι μορφή κι αν αποκτάει.
           Επομένως τα γουστάρω τα μπινελίκια και δεν καταδικάζω ντε φάκτο ή ντε γιούρες και κάποιες σφαλιάρες. Γι' αυτό εξ άλλου ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και την πυγμαχία. Και δεν ντρέπομαι που είμαι οπαδός. Δεν κατάλαβα. Γιατί σώνει και καλά, να ισχύουν οι κανόνες της αδερφάρας που πλέον έχει γίνει θέσφατο στην καθημερινότητα μας;
          Κι από μικρό παιδί, όταν έπαιζα στα σχολικά πρωταθλήματα, έκανα το προφανές: ΤΟ ΦΑΟΥΛ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΕΝΑ ΓΚΟΛ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ Ή ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ; ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ; ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ "ΠΡΟΣΤΙΜΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ. Και πάντα υπήρχε μια λογική αντίφαση.
          Όταν παίζαμε συμμαθητές και συνομίληκοι, χαρακτηριζόμουν απαράδεκτος που έπαιζα με τέτοια νοοτροπία. Όταν παίζαμε με άλλα σχολιά, ή με μεγαλύτερους ή με ξένους, ξαφνικά γινόμουν από τους περιστασιακούς τοπικούς ήρωες. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΣΤΥΛ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΙΠΟΔΟ ΜΕ ΛΟΦΙΟ, ΠΑΜΦΑΓΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ, που όπως προείπα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΙΝΑΤΣΑ ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.
           Να θυμηθώ την κόρη παλιά στην γειτονιά, που επειδή ήθελε να βγει για να χαμουρευτεί, ήταν πουτάνα; Να θυμηθώ τους γκέουλες, που όμως σήμερα τους προτιμάνε οι γυναίκες; Να σκεφθώ τις θρησκείες, που έχουν καταντήσει εμετικά βιβλία με βάση την πρόοδο της επιστήμης; Να σκεφτώ τα γιατροσόφια; Να ξαναδώ τον σοσιαλισμό ή τον κομουνισμό, αλλά που σήμερα είναι αντιλαϊκωτά κινήματα; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ, στην ατέρμονη λίστα της χαμένης ανθρώπινης φύσης που πάντα έχει ρίζα την κλασσική μαλακία.
           Και το ποδοσφαιρικό γήπεδο, το θεωρώ χώρο τσαμπουκαλίδικο. Βλέπεις ένα σπορ, που είναι βίαιο, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ( δική τους επιλογή ), ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ Η ΒΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ. ΠΟΥ ΟΜΩΣ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ. ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΩ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ . ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ Ή ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ.
         Θα με ξένιζε αν έβλεπα ποδοσφαιριστές στην εξέδρα να πλακώνονται με φιλάθλους ή οπαδούς για κάποιο σύνθημα ή για κάποια άποψη. Και το ανάποδο όμως με ξενίζει. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΙ, ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΙΝ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ. ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ, δηλαδή χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω το πληρωμένο εισιτήριο μου, ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΑ, δηλαδή η ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΣΕ ΧΡΕΗ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ, δηλαδή σίγουρα στις τσέπες κονομημένων καρεκλοκένταυρων που γουστάρουν αυτός τους ηλίθιους οπαδούς για να κονομάνε.
          ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
           ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, που δεν έχουμε μάθει σαν Έλληνες να γιορτάζουμε κάτι. Να επιβάλουμε έναν πολιτισμό, δηλαδή να πορευόμαστε στον πλανήτη χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Να είμαστε σνομπ και άρχοντες, ανεξάρτητα χρημάτων. ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΝΑ ΔΝΤ Ή ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, διότι είμαστε οι πλεόν ανίκανοι την ώρα που δεν υφίσταται κεντρική εξουσία, ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ.
          ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΚΛΕΙΝΩ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΠΛΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΕΡΑΝΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, που προκειμένου να συλλάβει αυτούς, ΘΑ ΜΟΥΣ ΤΕΡΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ.
       ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΙ ΕΥΝΟΥΧΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
       ΥΓ1. Πιστεύω ακράδαντα οτι τα μουνόπανα, δεν είναι επίσημα μέλη της οργάνωσης. Έχουν παρεισφρύσει εκεί μέσα. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΙΟ ΣΤΕΡΕΑ ΒΑΣΗ.
      ΥΓ2. Το κείμενο γράφτηκε αμέσως μετά τον τελικό κι ήταν για Δευτέρα. Με πρόλαβαν άλλα, όμως το αναρτώ κι ολοκληρώνω τον συνειρμό μου κι ό,τι μου χάρισε το Σάββατο.
      ΥΓ3. Για τον Παπά από μεθαύριο, αν και έχω τον πόλεμο των δωματίων, την συνένευξη του πρόεδρου και ποιός ξέρει τι άλλο θα μας προκύψει. Βλέπετε ακόμα δομούμεθα σαν χώρα οπότε λογικά κάθε μέρα έχει μια έκπληξη.

21 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ KYMIOTIS: ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu kali n barca, ama o korakas metrage kai to kanonikotato goal tis real , tha vlepame akoma kalutero podosfairo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΠΑΛΑ.
    ΤΟΣΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΚΛΩΣΣΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ: ΑΝ ΗΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝΕ 4-0. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. n ousia einai pos n barca stamatouse pano sto casigias

    n real stamatise pano sto koraka
    kai meta apo duop le[ta to fage kiolas

    meta to riksane sti klotsa , prepei na xei fortothei polu n kokkini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα νερα και το ψιλοβροχο εχουν αλλη χαρη.
    Και τα super slow motion ηταν ποιημα.

    Επιστροφη σε εμας.
    Ανηρτησε αυριο οτι εχεις για Τεταρτη, την Πεμπτη κανε μια αναρτηση για τον χαμενο ανθυποΠαπα Αλβανιας, την Παρασκευη ενα προιμοιο για την συνεντευξη Αδαμιδη και το Σαββατο ελευθερα,ενα θεμα Μαγιατικο.
    Την Κυριακη ρεπο.
    Μπορεις να πας να εκκλησιαστεις και να εξηγησεις- αν μπορεις- στον παπα της ενοριας τι ακριβως εννοεις οταν μιλας για "τρεχουσα ηθικη".

    Αν πεσεις πανω σε κανεναν κωλομπαρα,μπορει να σε συγχωρεσει.(δια ευνοητους λογους) Αν ειναι στριμενος,ξερεις, απο τους δηθεν που ξεκουραζουν το κουρασμενο βλεμα πανω στα ντεκολτε των κυριων,κοιτωντας τες αφ'υψηλου απο τον αμβωνα, αλλα παραλληλα αδουν την δοξαν του κυριου,μπορει να σου ριξει κανενα σαρανταημερο προσευχης και νηστειας.

    Τελος ο Παπας λοιπον. Οχι της ενοριας. Εδω, ο δικος μας.
    Δευτερη ανακοινωση καπακι,μετα απο αυτην της οργανωσης.
    Φρεσκια-φρεσκια,τρεις μερες μολις μετα την κατακτηση του κυπελου,ετσι για να μην εχει και πολλες δυσαρεστες επιπτωσεις.

    Δεν μπορει να πιει αλλο απο το ποτηριον τουτο λοιπον ο Παπας μας και λεει "απελθετω απ'εμου. Γινομαι supporter και θα πινω mojito"

    Ετοιμο το πλανο λοιπον και ολα κινουνται λαου-λαου κατα κει.
    Καντε το σταυρο σας και μεταλαβετε.
    Και κυριως, ριπτε τον οβολον σας εις το κυτιον εξωθεν του ναου δια τους πτωχους και τας κορασιδας.

    Νομιζω οτι πρεπει να βαλουμε σαν κυριο χορηγο στη φανελα απο του χρονου,την Αποστολικη Διακονια της Ελλαδος.
    Και πως θα ταιριαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oso gia to keimeno , sumfwnw se ola kai me to parapano

    n malakia eprepe na stamatisei ekei ston ethniko ymno

    tote pou steilame kai ta pano ton atromitaion pisw

    apo kei kai pera mpike to kathe malakismeno na kanei episodia tou kolou "petaw kai trexw" me tous mpatsous

    protomagia itan n epomeni , as pigainane sto sydagma na ksekavlosoun, oxi stin AEK re pousti mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα,

    Αμα θες:
    96 εκκ ευρω τον παικτη σαμπουαν
    67 εκκ ευρω τον κακα
    25 εκκ ευρω τον Μπενζεμα
    10-12 εκκ τον Οζιλ
    και καμμια 50αρα τους αλλους +κανα 20αρικο τον Κασιγιας

    και παιρνεις και εσυ 9εκκ

    για να παρουσιαζεις το Καρατε Κιντ νο5 τοτε ΝΑΙ εισαι special καραγκιοζης.

    Μια αντιστοιχη ενδεκαδα με ενα καλο τερμα και 10 Βαιους Καραγιαννηδες απο πλευρας κλωτσιας την κανεις με 1 μυριο. Και στο παγκο τον τυπο που επαιζε τον Αναστοπουλο στη διαφημηση.

    Και πιο φτηνα και ΚΥΡΙΩΣ πιο σιγουρα αποτελεσματα.
    Γιατο ο Βαιος ηταν φιλοτιμο παιδι. Του ελεγες παρτον και το τακλιν ηταν στη καρωτιδα.

    Οχι λαμπαδα, αγαλμα πρεπει να του κανουν του Ικερ.
    Που ειδικα ενα δεκαλεπτο 30΄-40΄ ειχε κατεβασει ρολα.

    Υ.Γ Και να μετραγε το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ της Ρεαλ παλι το ιδιο θα ηταν. Ετσι κ αλλιως αλλη επιθεση ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ το γκολ δεν εκαναν.
    Εκτος αν πιστευει κανενας οτι μπορουσε ΑΥΤΗ η Ρεαλ με ΑΥΤΗ τη Μπαρτσα να βαλει 3 και να μη φαει κανενα.

    Υ.Γ Γιασαν στο τσιχλα που τους πουλησε 96εκκ ευρω αυτο το παγκοσμιας κλασης ΝΟΥΜΕΡΟ τον mr.σαμπουαν. Μιλαμε για τεραστιο καραγκιοζη οχι αστεια.
    Γιασαν και στον Μπερλουσκονι που τους εδωσε 67εκκ τον Κακα ο οποιος ειναι μεν παικτουρα αλλα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ. Στη Μιλαν η ομαδα δουλευε απο πισω γι αυτον και μπροστα το παλικαρι πεταγε.
    Αλλα στη Μπαρτσα εχεις Μαρσελο (no comment) μεγαλε οχι Μαλντινι.

    96+67=163 εκκ γι αυτους τους δυο??

    Οταν η μπαρτσα εδινε 0+0 για Μεσι Πεδρο.

    Και παιζουν και μαζι 5-6 χρονια ΚΑΙ η αξια τους σημερα ειναι μεγαλυτερη.

    Γηγενεις και οι δυο. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ κυριοι.
    Και ασε τον special one να μαζευει special φαπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πετρο εφυγες? Πετρο μας αφησες?
    Πετρο μη μας το κανεις αυτο..

    Πετρο πριν δωρισεις τις μετοχες σου μπορεις σε παρακαλω να τις ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MS?

    Γιατι πετρο το δανειο ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ οχι οι επομενοι.

    Γιατι πετρακη παρελαβες μια παε με 23 διακανονισμενα και την αφηνεις με 60.

    Που πηγαν τα αλλα Πετρο?

    Ετσι απλα φευγεις απο μια ΑΕ Πετρο?

    Καλα εσενα ρε μαλακα με χερουλια που ανοιγες σαμπανιες χτες στα Σπατα τι να σου πω?

    Μιλαμε οτι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ δινεις νεα διασταση στο ορο ΕΙΜΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Την ημερα που εφευγε το αφεντικο σου και δεν εχεις ουτε λεφτα για κουλουρι, εσυ ανοιγες σαμπανιες (μετα απο 3 μερες!!!) να γιορτασεις λεει. Και σε κοιταγανε ΑΡΚΕΤΟΙ με απορια.

    Καλα ειναι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ αυτος? Ειναι δυνατον??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν επτά μεταγραφές και στο τέλος ήρθε ένας δανεικός από τις ακαδημίες της Ρεάλ, ένας δανεικός από την Αγγλία και ο Μπαχά. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι καλή και εγώ έκανα ότι μπορούσα από την πλευρά μου για να έρθουν αυτοί.

    Tαδε εφη Μανωληθ

    Καλα ρε μεγαλε για να καταλαβουμε.
    Εσενα σου κανουν μια προταση απο μια ομαδα.

    Πριν πας δεν κοιτας ποσα λεφτα εχει ξοδεψει τα τελευταια 2 χρονια, ποιους παικτες εχει παρει, σε τι οικονομικη κατασταση ειναι και γενικως τι παιζει?

    Τι θα πει σου υποσχεθηκαν? Ποιος στο υποσχεθηκε?
    Το νουμερο που θα περασει καμμια βδομαδα και θα καθεται να πινει οτι σαμπανια εχει περισεψει?

    Και εσυ ρε ΜΑΛΑΚΑ οτι σου υποσχωνται το τρως?
    Δηλαδη μπηκες στο Ιντερνετ (δεν σου λεω παραπανω) ειδες οτι περσυ το χειμωνα ΔΕΝ ΠΗΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ το καλοκαιρι πηρε ενα Σενεγαλεζο με ιατρικο ιστορικο μεγαλυτερο απο τον εμφυλιο στην Ισπανια, εναν Ντατομο και κανα δυο αλλους ελευθερους, και ΠΙΣΤΕΨΕΣ αυτο το νουμερο που σου ειπε λεει 7 παικτες?

    Και που θα τους εβρισκες τους 7 ρε μεγαλε?
    Ξερω ο Τσαβι με τον Ινιεστα ειχαν υποχρεωσεις.
    Ο Ζεεντορφ εχει παρει ηδη 3 ch.l δεν ψαχνει αλλο.
    Ο Λαμπαρντ δεν φευγει απο το Λονδινο...

    Αντε και τον πιστεψες.

    Ποια ομαδα στο κοσμο ρε μεγαλε παιρνει 7 παικτες γεναρη μηνα?
    Που να τους βρει ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ?

    Να κανει προετοιμασια μεσα στα χιονια?
    Να αποσυρθει κανα διμηνο απο το πρωταθλημα για να μονταριστει?

    Ρε ΝΟΥΜΕΡΟ περιοπης σταματα να χεζεις απο το στομα. Εχει και η μαλακια οριο. Βεβαια με αυτον που κανεις παρεα the sky is the limit αλλα ελεος πλεον.

    Τωρα θα μου πεις αν επαιζε 1,5 μυριο για 7 μηνες ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟ και εγω θα υπεγραφα και ας μου λεγανε οτι θα αναστησουν τον Πουσκας και θα τον βαζανε διπλα στον Φαν Μπαστεν με τον Μπλαχιν.

    Αιντε αγορι μου, ΦΑΤΕ οτι ειναι να φατε ακομη και αιντε σε καμμια Hercules να το παιξεις εκει προπονητης της καμιναδας.
    Του συστηματος που ειδαμε στο τελικο με καποιον Ατρομητο.

    Αιντε γιατι με τα ελευθερα του Σαχα στα σπατα κοντευουν να κανουν απαγορευση πτησεων στο Βενιζελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ04 Μαΐου, 2011 11:14

    Καλημέρα σε όλους.
    είμαι στην πηγή του ούζου και έκανα τον δοκιμαστή σε κανα δυο καινούρια που βγήκαν στην παραγωγή!Με καλό μεζέ που δεν βρίσκεις με τίποτα παρόμοιο στην Αθήνα και καλή παρέα.
    τα άλλα έρχονται μόνα τους.
    Καμιά οργάνωση σου λέω...!!
    @Χρήστο
    σε βλέπω δυστακτικό να οργανώσεις την επόμενη συνάντηση του blog.Θα το πάρω πάνω μου το θέμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. tha mas trelaneis re Dimi

    proxtes mas ta ekanes tsourekia gia to off-side tou lumperopoulou pou allakse tin istoria tou atromitou ,tou vlogiokomenou kai tou spanou
    para to trimpalo pou mpoukose n geitonia auti ,mas eleges na dwsoume to xartino kupelo pisw kai kati tetoies asunartisies

    kai simera ksypnas me analusi gia to pos den tha allaze tipota meta ti kanonikotati goalara tis real ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μεγαλε ΠΟΤΕ δεν ειπα χαρτινο και ΠΕΤΣΙΝΟ
    μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον.

    Ειπα οτι ηταν offside το γκολ απλα και οτι κακως μετρησε
    Οπως ειπα οτι δικαιωτατα ΚΑΙ η ΑΕΚ πηρε το κυπελλο ΚΑΙ οτι ο Δωνης (για το θεμα του Μπουρδελου Κρατους) αλλα και ο Σπανος (για το θεμα της ομαδας του και της οργανωσης της) ειχαν δικιο.

    και οτι αντι να κοροδευει και να λοιδωρει τον ΚΑΘΕ σπανο ο μαλακομουρης που εχουμε καλο θα ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην μιλαει.

    μακαρι οικονομικα να ηταν συμαζεμενη η ΑΕΚ οπως δειχνει να ειναι ο Σπανος.

    Τωρα που ειδες εσυ οτι ειπα εγω χαρτινο ειναι αλλη ιστορια.

    Ουτε ειπα ποτε οτι αν δεν μετραγε το offside δεν θα επαιρνε η ΑΕΚ δικαια το κυπελλο οπως και το πηρε.

    Οσο εκανε ο special οne επιθεση μετα το γκολ αλλο τοσο εκανε και ο ατρομητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα στα παιδια.

    dimi ολα ειναι μια προταση.
    Οταν υπογραφεις συμβολαιο,(σοβαρο)μπαινουν οροι. Ενας εξ αυτων ειναι και το οριο του μπατζετ. Δεν τα δινεις; Δεν δουλευω ετσι, φευγω. Και με πληρωνεις κανονικοτατα.

    Τα υπολοιπα ειναι για να περνα η ωρα.Αρπαχτη ηρθε να κανει ο ανθρωπας.
    Ποιος σοβαρος υπογραφει με "υποσχεσεις";
    Μαλακιες κουβεντιαζουμε τωρα;
    Ας παει στο καλο και ας φτιαξει και αυτος κανενα μπαγκαλοουζ στην Ισπανια.
    Ο Αγγελος ειναι παρον και ελευθυερος.
    Γνωστης της πραγματικοτητας και των προβληματων,αξιοπιστος,μπεσαλης,δουλευταρας,τιμιος και θα μεταδωσει και ενα αλφα φιλοτιμο στα παιδια,απο το οποιο καποιοι υπολοιπονται.

    Δεν μας εξηγησε ο Πετρακης,φευγοντας, ποιος θα βαλει τα -πολλα- υπολοιπομενα για την αδειοδοτηση.
    Οπως και ωραια η πονηρια του Αδαμιδαρου να παρει τις υπογραφες των παικτων με 50% εναντι.
    Τα υπολοιπα που εχει υποσχεθει εως 30-6 ποιος θα τα δωσει-ω-ε-ω;
    Εγω και εσυ απο την νεα προσπαθεια που θα ξεκινησει με τους supporters.
    Οχι ειναι μαλακες να τα αφησουν ολα πληρωμενα.
    "πληρωστε και εσεις τωρα πουστιδες" μας λενε.
    Μαγκια. Γιατι οχι;


    Μπαμπη δεν το εχω παρει επανω μου.
    Μπορεις να κανεις τα κουμαντα σου για την ουζοσυναντηση.
    Αλλωστε εγω ειμαι τελειως ανοργανωτος.
    Εδω δεν ειμαι ουτε μελος σε club.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για σενα δεν ξερω (αλλωστε δεν γνωριζω κανενα προσωπικα απο το blog) αλλα απο μενα να εισαι οχι απλα σιγουρος αλλα κατι παραπανω.

    Υποσχομαι να πληρωσω εγω οτι θεμα προκυψει, στις 30-6, την αδειοδοτηση, την MS ΚΛΠ ΚΛΠ γενικα οτι σκασει.

    Αμα δεν πιστευεις την υποσχεση μου βαζω και ρητρα 100 λεβα Βουλγαριας η 100 Ρουβλια Ρωσιας η γενικα νομισματα παρομοιου βεληνεκους.

    Και αν δεν πληρωσω η ρητρα εκει ειναι παρτε την.
    Πως λεμε εγγυωμαι με την προσωπικη μου περιουσια?

    ε κατι τετοιο..

    Υ.Γ Το γαματο στο σχολιο του ιθπανου ειναι το ενας δανεικος απο την Αγγλια. Ουτε ονομα δεν εχει ο ενας δανεικος που οταν ερχοταν αμα ηταν σε καλη κατασταση μεχρι και στη Ρεαλ επαιζε..

    Βεβαια στη Ρεαλ παιζει και αυτος ο κατσικαρας ο Πεπε, ο δανεικος δεν θα παιζε?

    Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, το μεροκαματο το εβγαλε. Την εριξε την στραβωκλοτσαι στο 98 και σηκωσε ο Μανωλο Χιμενεθ οε οε οε κουπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς όποιον γνωρίζει κάτι: Τι γίνεται ρε παιδιά με τις Ακαδημίες της ΑΕΚ? Απο το 2004 μας λέγαν οτι ρίχνουν το βάρος εκεί και οτι βάζαν (2008 τελευταία αναφορά ντέμη) πάνω απο 1 εκ. το χρόνο στις Ακαδημίες. ΛΕφτα να αγοράσεις παίκτες δεν έχεις, αν υπήρχε ταλέντο καθαρόαιμο στις Ακαδημίες, κάποιος δε θα το έβλεπε ? Ποιος έχει την ευθύνη, Ο Σαβ΄βσκι? Ο Κόλα? Δεν πρέπει κάποιος να τους ρωτήσει? Ο κ. Κόλα αν δεν κάνω λάθος είπε πριν λίγες μέρες οτι η ΑΕΚ δεν μπορεί να στηριχθεί στις Ακαδημίες της. Και έσας τι σας έχουμε εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε Patika 1ΕΚΚ το χρονο ειναι αυτα. Δηλαδη 340 εκκ δραχμουλες για να μην ξεχνιωμαστε.

    Τι Κοτσωβολος και αηδιες σε 50 δωσεις. ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕ..

    ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ οτι θετε.Ετσι ευκολα νομιζεις οτι χανωνατι 60 σε 7 χρονια?

    Εξαλου το ανεγραψε και η νεα Ψ-ΩΡΑ σημερα : Μπαρτσα η ΑΕΚ.

    Το ειδα στο περιπτερο τωρα που εφευγα απο το γραφειο και τρελαθηκα.

    Αμπινταλ ο Καραμπελας?
    Πικε ο Κωστακης?
    Τσαβι ο Μακος? (δεν το παω πιο μπροστα γιατι χοντραινει το αστειο)

    Μπα.

    Απλα με 200 ευρω εκαστος λεει η ΑΕΚ γινεται Μπαρτσα.

    Εβαλε το κομπιουτερακι κατω ο Γλυφτητζογλου εκανε τη διαιρεση και βουαλα: Οχι μονο ξεχρεωνουμε τα 60 αλλα μας μενουν και καμμια 50αρα να χτυπησουμε ΚΑΙ ΔΕΚΑ παικταραδες να ουμε.

    Η 15 ετσι και ετσι, δηλαδη οχι τοσο καλους.

    Η 5 επιπεδου Μπαρτσα και καμια 10αρια επιπεδου Α.Ο Παραλιμνι Γροιλανδιας.

    Αναλογα τα κομματα και τα μηδενικα στη πραξη.

    Το εκπονησε το σχεδιο ο παπατζης με την βοηθεια του προεδρα και το κοινοποιει στον απλο λαουτζικο ο καραλης και ο χεστετζογλου.

    ΔΩΣΤΕ απο 200 για αρχη να γινουμε Μπαρτσα και μη φοβαστε.

    Τοσα του λειπουν του παπατζη.

    τωρα πως με 20% των μετοχων (αυτων που ειναι υποθηκευμενες ντε) και 200 ευρω θα γινουμε Μπαρτσα μονον ο προεδρος το εκπονησε και το καταλαβε. Σου λεει δεν ειναι 2 εκκ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ?

    2X200= 80 ΜΥΡΙΑ. Βουαλα ξεχρεωσαμε..

    Ειδες αμα εισαι μα μια σαμπανια στο χερι 3 μερες?

    Προεδρε αμα ειναι να σε πινει μη το πινεις το ρημαδι. Και προσεχε οταν κατεβαινεις στο παγκο. Σε πηραν τα ντουμανια απο το περηφανο λαο της οργανωσης και σε χαλασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπόν, κυπελούχοι 2011 οργανώνεται ουζοκατάσταση κάπου...
    Ξεκινήστε Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε να στέλνετε τα στοιχεία σας στο mail του Στηβεν, έτσι έγινε και στις προηγούμενες ουζοκαταστάσεις.
    Το που(περιοχή) και πότε ακούω προτάσεις. Παίζει η Φιλαδέλφεια λόγο ΑΕΚ και καρφί μετά στα πλέι οφ, αθλητικού δικαστή θέλοντος.
    Υπόψη, αρχές του άλλου μήνα είναι του Αγίου πνεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ 3/6. ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ. ΟΚ DIMITRI;Η ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αδαμίδης: 1 σαιζόν, ένας τίτλος
    Ντέμης: 5 σαιζόν, 0+0=0
    Μανόλο: Εξι μήνες, 1 τίτλος
    Ντούσκο: δύο χρόνια... τρία αρχίδια.

    Φιλιά στο σπίτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΩΣΤΑ. ΑΡΑ.
    ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΧΙΜΕΝΕΘ. Ή ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΟΥΣΚΟ ΚΑΙ ΝΤΕΜΗΣ ΜΑΚΡΙΑ,
    ΟΚ.
    ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΗΡΘΕ;
    ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΧ.
    ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ή ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ζει, βασιλεύει και κούπες φέρνει. Εχουμε πρωτάθλημα και κύπελλο Χάντμπολ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή