Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

         Θα πρέπει να είστε ενήμεροι, οτι σήμερον περί την δωδεκάτην μεσημβρινήν ( πιο πριν παίρνανε πρωϊνό σκατωμένες ρέγκες ), συναντήθηκαν οι κύριοι Γερουλάνος ( υπουργός πολιτισμού που ακόμα δεν ενέδωσε στο αίτημα του facebook να φωτογραφηθεί γυμνός ), Μπιτσαξής ( Γ.Γ.Α ήτοι Γαμάτε Γενικώς και Αορίστως ), Νικητιάδης ( υφυπουργός πολιτισμού αντί χασάπης που εξυπηρετεί τους πελάτες κόβοντας τα ζα με τους κοφτερούς κυνόδοντες της στοματικής του κοιλότητος ) και Πιλάβιος
( πρόεδρος ΕΠΟ ήτοι Εδώ Περδεκλόμεθα Ομαδικώς ).
         Δεν συναντήθηκαν για πλάκα. Είχαν ατζέντα. Αφού μιλήσουν για τα επεισόδια του τελικού κυπέλλου ( γίνανε ή δεν γίνανε, ήταν ευρείας κλίμακας, μεμονωμένα, ευρέως μεμωνόμένα, εκτεταμένα απλά ή με τζατζίκι, μέχρι 300 άτομα εκτεταμένα ή άνω των 569 ειδικώς εκτεταμένα,  προσέβαλαν το κύρος της χώρας στο εξωτερικό - αύτός ο Στρος Καν γιατί είπε οτι κολυμπάμε στα σκατά -, μήπως έγιναν διότι οι συμμετέχοντες ήταν εν βρασμώ  ψυχής αφού προεκλήθησαν από τους απέναντι που βέβαια κι αυτοί είχαν προκληθεί σε τελικό κι άρα υπήρχε σχετική απειρία σε διαχείρηση τιοαύτων εορτών ), να πραγματοποιήσουν μια αναδρομή των πολεμικών γεγονότων την τελευταία τετραετία με έμφαση όμως στην φετεινή περίοδο και φυσικά στο περιθώριο της συνάντησης να προβληματισθούν για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν και την εξαφάνιση πλέον του γνωστού συνθήματος από τα  γήπεδα ( Ω ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ , ΤΑ ..... ( εδώ συμπληρώνετε τα υποκοριστικά των φιλάθλων- εκτελεστών του άσματος ) ΠΩΣ ΓΑΜΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ).
        ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΣΥΣΚΕΨΙΣ ΑΥΤΗ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
                ΕΙΜΕΘΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΗΝ ΕΚΤ, ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΔΥΝΗΘΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.
                             ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
                ΝΑ    ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ.
                            ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ:
                   - ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΠΕΙΔΟΔΙΑ φυσικά μετά τον κατάλληλο χαρακτηρισμό τους από την δικογραφία ( εκτεταμένα κλπ να μην τα ξαναλέμε τα γνωρίζετε ).
                  -  ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
                  -  ΠΑΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΟΠΑΠ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΞΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ , που βέβαια δεν διοργανώνει το πρωτάθλημα αλλά ας πιέσει εκείνη την σούπερ λίγδα διότι εμείς με Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Σπανό, Πηλαδάκη, τον εκπρόσωπο της θύρας 4 εκ του ΠΑΟΚ, Μπεό κλπ δεν ανακατευόμαστε ( τα τελευταία - με τα μικρά γράμματα-  δεν τα είπαν βέβαια και είναι καθαρά δικά μου ).
                - ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ( δηλαδή όχι τώρα στα μπαράζ - ούτε αυτό το είπαν, ξανά δικό μου ).
               Αυτά είναι τροποποιημένα μέτρα. Διότι τα ίδια μέτρα είχαν ανακοινωθεί και πέρσι και πρόπερσι, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ και μάλιστα και με την χρήση των ειδικών καμερών που είναι εφοδιασμένα όλα τα γήπεδα ( ακόμα και του Περιστερίου που δεν έχει άδεια λειτουργίας αλλά έχει κάμερες ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ 2011-2012, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΟ 2015 τα πάντα θα είναι καλύτερα και δίπλα στα ασθενοφόρα θα υπάρχουν και σταθμευμένες νεκροφόρες για να μην χάνουν χρόνο και οι γιατροί του ΕΣΥ κι επομένως θα βελτιωθεί και η προσφερόμενη περίθαλψη εις τους νοσούντας, που τόσο πολύ έχει λείψει στον Έλληνα αλλά και στον τουρίστα που έρχεται να θαυμάσει την χώρα μας.
              Πιστεύω επίσης οτι οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέρχονται στάς πολιτιστικάς αρένας φέροντας κράνη, στολή εξ αμιάντου που είναι ιδανική αν και καρκινογόνος δια την απαραίτητη πυροπροστασία καθώς και μίνι πλαστικό πυροσβεστήρα ( πλαστικό ούτως ώστε και να πεταχθεί, να μην προκαλέσει τραυματισμό ) για να κατασβεσθεί μόνος του αν πάρει φόκο, βαζελίνη δια τους οφθαλμούς αν πέσει κανά χημικό σε ανθρώπους που επιμένουν να κάνουν επεισόδια και να γράφουν στα αρχίδια τους την ΠΑΕ που υποστηρίζουν, καθώς και μάσκα εναντίον της ασφυξίας. Χωρίς αυτόν τον εξοπλισμό δεν θα καθίσταται εφικτή η πρόσβαση εις τας κερκίδας.  Αυτά είναι οι τροποποιήσεις των τροποποιήσεων που θα εξαγγελθούν το 2014 και που σημαίνουν τα εξής:
                 ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΕ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
              ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ: ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. Φοβερό; Ελληνικότατο. Πάντα καταδικάζονται τα επεισόδια και ποτέ αυτοί που τα κάνουν.
              Έτσι είναι αδέρφια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΕΦΤΗΣ.  Γιατί τα ρωτάτε ανάποδα τα πράματα.
                ΥΓ1. ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Την ίδια στιγμή που γινόντουσαν οι ανακοινώσεις για αυστηριοποίηση των ποινών, Ο ΦΑΚΟΣ ( εισαγγελέας είναι αυτός ) ΕΘΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑGATE ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΕ ΗΔΗ. Πέρασαν 15 μέρες από την καταγγελία Κούγια  ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΝΕΒΗΚΕ.
              ΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ: ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ( κι ας μην ανακοινώθηκε ) ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΝΤΩΝ. ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.
            ΥΓ2. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ( νεά τροποποίηση ).   

36 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΘΕΙ ΚΑΤΙ ΗΡΕΜΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.
    ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1000 ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ; ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΝΕΟΣ ΝΤΕΜΗΣ; ΘΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΕΙ Ή ΘΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕΙ;
    ΑΝΑΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υποβιβασμός (διότι πρωτοδικείο σημαίνει οτι 31 ιουνιου δε θα μπορούμε να καλυψουμε τις οικονομικες μας υποχρεωσεις) θα είναι για καλό (Μελισσανίδης, Ρέστης, Σάλας, Λατσης, Ωνάσης, Μπιλ Γκειτ κτλ) ή για κακό (κάποτε η Α.Ε.Κ....)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα.
    Πριν απο ολα να ξεκινησουμε με την δυσαρεστη οσο και αναμενομενη ειδηση του θανατου του καλου μας ανθρωπου Θαναση Βεγγου. Ο οποιος το παλαιψε.
    Ο καθαρος,γνησιος, Ελληνας που λαμπει.
    Που φωτιζει με το χαμογελο, ξεκουραζει με τον καλο λογο,δινει δυναμη με μια αγκαλια.

    Ειναι ενα τελος εποχης.Φανερο.
    Δυο-τρεις ακομα μενουν,μεχρι να φυγουν και αυτοι και να μεινουμε πενταρφανοι παρεα με τον Σορος, τον Στρος Καν και τους υπολοιπους καρχαριες,σε ενα πελαγος αγνωστο για μας και το κυριοτερο διχως εκεινες τις σημαδουρες.
    Την βαψαμε.

    Στα δικα μας τωρα. Τα οποια δεν ειναι ποδοσφαιρικα μονο και κακως νομιζει κατι τετοιο οποιος το νομιζει. Δεν υπαρχουν στεγανα.
    Μπουρδελο κρατος-μπουρδελο ποδοσφαιρο.
    Η και το ανταποδο.
    Οριστε λοιπον. Και μερικοι τα βαζουν με τον κομπλεξικο Δωνη. Που αν και τετοιος,δεν του απαγορευεται να βλεπει τα εξοφθαλμα. Αυτα που βλεπουμε οι περισσοτεροι.

    Δηλαδοι οτι ζουμε σε μια καταβοθρα. Ομορφη μεν,με παραλιες και ακρογιαλια,βουνα και φρυγανα,αλλα καταβοθρα.

    Που δεν προκειται να αλλαξει ποτε, γιατι πολυ απλα, μεταγγιση λαου δεν εχει γινει ποτε.

    Δεν μπορουν να νομοθετησουν οι δουλοι. Μη λεμε τα ιδια. Και δεν εννοουμε,δεν μπορουν για τα ματια του κοσμου να ψηφισουν ενα κωλονομοσχεδιο. Σε αυτα ειναι εξπερ,ειδικα αμα ειναι εντολες αλλων.
    Εδω λεμε για τηρηση κανονων και εφαρμογη νομων ομως.
    Εδω σε θελω μαστορα. Και εγω μπορει να αποφασισω απο μονος μου οτι επιτρεπετε το καπνισμα στην Σελινη. Αλλαζει κατι;

    Ετουτοι εδω,ειναι σε πιο δεινη θεση απο τους δικτατορες,γιατι εν αντιθεσει με τους δευτερους που μπορει και να νομοθετουσαν και ενα καπριτσιο τους η μια τρελα τους να την εκαναν νομο του κρατους,αυτοι οι κοινοβουλευτικοι ειλωτες,δεν μπορουν,δεν τους επιτρεπετε εννοω, να μετακινησουν ουτε μια πετρα διχως να πεσει το καταλληλο τηλεφωνο.
    Μιλαμε για κολιγους πολυτελειας.

    Δεν εχεται αρχιδια ρε.Στη θεση τους εχετε μανταλακια.
    Εισαστε Φιλιπινεζες. Εισατε ορτνινατζες.
    Ανικανοι και αναξιοι.Υποταγμενοι απολυτως.
    Αμα θες κουνισου ρε πουστη ταδε. Παρε μια "ανεξαρτητη αποφαση". Με οποιο "κοστος" (πολιτικο, οικονομικο,κοινωνικο κλπ). Εχετε δει ρε λινατσες οποιαδειποτε αποφαση να μην εχει το παραμικρο εστω κοστος;
    Αν δεν μπορειτε να βαλετε μια εθελουσια υπογραφη σε ενα χαρτι,παρα μονο υποχρεωτικες και κατ'οπιν εντολης,τοτε τι σας θελουμε και τρωτε και τον αγλεορα ρε μουνια;

    Εαν η ιδια η ΟΥΕΦΑ δει καποιο κερδος η αλλο οφελος απο την συμμετοχη των κωλοομαδων μας στην Ευρωπη,μονο τοτε θα μπει φρενο.Αλλιως,ετσι θα βολοδερνουμε μεχρι την επομενη χιλιετια.

    Μονο αν δωθουν εντολες απο τους ιδιοκτητες της χωρας.
    Δηλαδη με αποφαση εξωθεν. Και να μη μπορει να πει κανενας μαλακας εδω τιποτα.

    Σου πεταξε την ομαδα εξω, μια αποφαση της Ζυριχης, η του Παρισιου. Εχεις κανενα προβλημα;Α, νομιζα.
    Μεινε τωρα για 5 χρονια στα Ελληνικα σκατοχωραφα. Θα σου εποπτευω και το εγχωριο πρωταθλημα. Και οι ποινες αυτου,για καθε παραπτωμα,παλι απ'εξω θα ερχονται.
    Αφου οι εδω εγχωριοι φοβουνται μη καουν η βρεθουν σε κανενα χωραφι, οι αποφασεις θα παιρνονται απεξω λοιπον.
    Και αμα γουσταρεις κουνησου. Πες κατι.

    Εδω ολοκληρο κρατος παραδοθηκε διχως αντιρηση,με κατω τα χερια και διχως ερωτησεις στο μνημονιο, το οποιο εχει μεσα "δρακους"
    Και ενα κωλοπρωταθλημα τωρα θα εχει διενεξεις;
    Ελα μωρε τωρα. Σκασε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσο για την ανακοινωση της οργανωσης,για πρωτη φορα αναλαμβανει μια δεσμευση (το αν αυτη γινει πραξη,ειναι ενα αλλο θεμα)

    Μονο οταν τα προστιμα θα τα πληρωνεις ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ, μονο τοτε κοπτεσαι για τα επεισοδια.
    Για τα οποια μεχρι χθες, νιπταμε τας χειρας μας.

    Οπως και η οικιοποιηση του "λαου των 40 χιλιαδων" εινα ενα αλλο δειγμα προς τα που παει το πραγμα.
    Βεβαια η όποια καθαρση,καλο ειναι να ξεκινησει απο πανω.
    Με τον Χατζηχρηστο και τους βελιγγεκες του,δεν πας πουθενα. Δεν θα δεις ουτε μια εγγραφη,ουτε εναν να συναινει και να συμμετεχει.

    Ενα φρεσκο προσωπο κοινης αποδοχης,πρεπει.
    Για να δουμε το εργο λοιπον.
    Κανενας δεν γινεται "μελος" σε μια συμμορια.
    Αν δεν αλλαξει αρδην το πραμα εκει μεσα,δεν γινεται δουλεια.

    Πως μπαινει ρε παιδια καποιος με μια τσαντα βεγγαλικα,κροτιδες στο γηπεδο; Οχι δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε εδω περα.
    Δεν τα ξερουμε; Οταν υπαρχει η συνεργασια της κυριας οργανωμενης θυρας η οποια εχει την σιωπηλη ανοχη-αν οχι και συμφωνη γνωμη- της οποιας διοικησης.

    Αλλιως,δεν περνα τιποτα. Ουτε αναπτηρας.
    100 χιλιαδες αστυνομικους να βαλεις, οταν ολα ειναι προσυνεννοημενα,δεν υπαρχει γιατρια. Θα γινονται μπουρδελο,οτι και να γινει.

    Οι στρατοι των διοικησεων,εχουν παψει προ πολλου.
    Τουλαχιστον με την δυναμικη και το μεγεθος του παρελθοντος. Απλα δρουν ανεξελλεγκτα.

    Το χειροτερο ειναι πλεον οτι οι θυρες εχουν καπελωσει τις αδυναμες πλεον και ανισχυρες διοικησεις.

    Σε ποια απο τις μεγαλες ομαδες, υπαρχει ΕΝΑ προσωπο σαν διοικηση; Πουθενα. (οι γαυροι εξαιρουνται αν και εκει μεσα επι Κοκκαλη ηταν παναγιες. Μονο με την εντολη του φρυδια,γινοταν οτι γινοταν)

    Αρα λοιπον,το ελειμα το διοικητικο ερχονται να το καλυψουν με τον αναποδο,στον στρεβλο κουτσο τους τροπο οι λεγομενοι "οργανωμενοι".

    Ειδικα στην ΑΕΚ οπου το διοικητικο κενο ειναι χρονιο και τεραστιο, ο Χατζηχρηστος επαιζε μπαλα ανενοχλητος.

    Αντε να δουμε τωρα που θα πρεπει εσυ να διοικησεις,πως θα την κανεις την δουλεια.
    Εδω σε θελω καβουρα. Θα "δινεις" κοσμο; Θα κανεις παρεναισεις; Θα διαγραφεις μελη; Θα συγκαλεσεις εκτακτο συμβουλιο σε καμια σπηλια και θα δωσεις εντολη για "παρα ποδα" σαν αλλος αριστερος που για το καλο της πατριδας αφησε το τουφεκι και επιασε το πουρο;

    Τελος παντων,θα δουμε.
    Ομως για να αλλαξουν- η για να γινει σοβαρη προσπαθεια να αλλξουν- οι νοοτροπιες, θα πρεπει κυρια να αλλαξουν τα προσωπα και βεβαια οι προοπτικες.
    Οταν πλεον θα σε κοφτει η πιττα και δεν θα ειναι οπως πριν,τοτε ισως ενδιαφερθεις να διορθωσεις καπως εναν χωρο ο οποιος ειναι παραδωμενος στα τσογλανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,

    Τι να αλλαξει ρε Χρηστο καλα ρε steven συμφωνεις οκ αλλα πιστευεις σε αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ?

    Ρε αλλαζει ο Λυκος προβια? ΠΡΙΝ αλλεκτωρ λαλησει τρεις τα καψανε στο δωματιακι.
    Ρε δεν προλαβε να στεγνωσει το μελανι λεμε.

    Μα μας την πεσανε οι βαζελοι θα πουν οι 21 και οι οεοεοεο.
    Μα φυσικα και σας τη πεσανε.
    Οπως και εσεις την ειχατε πεσει και θα την ξαναπεσετε στους ερυθροδερμους, οι μπαοκ θα την πεσουν στα σκουληκια, μετα εσεις στον μπαοκ κλπ κλπ κλπ.

    Παντα θα προκαλουν οι αντιπαλοι, παντα θα φταινε οι αλλοι τα ΜΑΤ οι μπατσοι η ΕΠΟ ο Πιλαφιος ο Σπανος ο Δωνης ο βατραχος ο χαφιες ο Τροχανας κλπ κλπ κλπ

    Και τι να κανουμε ρε μαγκα να τους κοιταμε που μας δερνουνε?

    Γιατι ρε μεγαλε σας δερνουνε και σας τη πεφτουνε?

    Γιατι εμενα που παω απο μικρο παιδι στο γηπεδο (1975) δεν με εχουν δειρει ΠΟΤΕ και δεν μου την εχει πεσει κανενας?

    Γιατι δεν την επεσε κανενας στη δουλεια του steven στο μαγαζι του Χρηστου του Χαραλαμπου και του καθενα?

    Γιατι ο Σπανος και ο Δωνης προχθες δεν προκαλεσε 40 χιλιαδες κοσμο αλλα 2000?

    Που μου πατε να οικιοποιηθητε τον απλο κοσμο της ομαδας που απλα θελει να πηγαινει ηρεμα στο γηπεδο.

    ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ τοσα χρονια γι αυτο και παραμενετε οι ιδιοι και οι ιδιοι στο δωματιακι σας.

    Ποια νοοτροπια να αλλαξει ρε Χρηστο?

    Θα βρει δουλεια στα 50 του ο αRχηγος η θα σταματησει τις λοβητουρες και τις λαμογιες?

    Θα κοψουνε τους μπαφους και τα drugs και θα αρχισουν το απογευματινο τσαι πριν τα παιχνιδια οι καμενοι?

    H μηοως θα παει 10 απο τους 1000 και βαλε η οργανωση στη ΓΑΔΑ και θα πει οριστε κυριοι αυτοι οι 10 για αρχη ειναι που συμαδευανε με φωτοβολιδες τη γυναικα και τα παιδια του Τατου και του Νεμπεγλερα. Και επειδη η ΑΕΚ και η οργανωση της (τρομαρα σου κουραδα) ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ απο επιθεσεις σε γυναικοπαιδα, οριστε παρτε 10 για αρχη.


    Ποιος θα τα κανει αυτα? O ΔΧ η ο Ακης?

    Ποια αυτοκαθαρση ρε λαμογια? Και ποιος σας ειπε ρε χαπατα οτι μας ενδιαφερει η αυτοκαθαρση σας?

    Χεσμενους σας εχουμε ΟΛΟΥΣ. Τι νομιιζετε οτι εισαστε ρε και τι παραπανω νομιζετε οτι κανετε απο εναν απλο φιλαθλο που δεν ειναι γραμμενος στο μαγαζακι σας?

    Επειδη τρεχετε οι καμενοι και φωναζετε στο handball?

    Τι θα πει εμεις λεει παμε σε ολα τα ματς και στηριζουμε και φωναζουμε?

    Και ποιος σας ειπε ρε ζωα οτι οποιος παει σε ολα τα ματς εχει περισσοτερα δικαιωματα απο αυτον που παει στα μισα?

    Ποιος σας ανεδειξε σε τιμητες και υπερασπιστες της ΑΕΚ με περισσοτερα δικαιωματα απο τον απλο κοσμο?

    Τον οποιο κοσμο ΕΣΕΙΣ εχετ διωξει απο τα γηπεδα. Με τις πρακτικες σας ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ σε Βολο, στο κυπελλο με ΠΑΟ, και προχτες. Και αυατ μονο το 2011.
    Που μου θελατε και handball ρε κουραδομαγκες. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.
    Την πεσατε με πυροσβεστηρες σε παικτες που ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Η ΑΕΚ. Και καταφερατε να κανετα μεχρι και τον προπονητη να παραιτηθει απο αηδια.

    Αι στα τσακιδια ρε με την οργανωση σας. Αι στο διαολα και εσεις και η Θυρα 13 και η Θυρα 7 και οι 4 και οι Ultras ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΑΣ.

    5-10 χιλιαδες κοσμος οι οργανωσεις των ομαδων με τις φασαριες σας τις βεντετες σας και τις μαλακιες σας εχετε αδειασει τα γηπεδα σε ολη την Ελλαδα.

    Εχετε κανει γκετο σας και μαγαζια σας τα γηπεδα και τις ομαδες.

    Μπορειτε να μην ξαναπατησετε ρε οργανωση? Nα πηγαινει ο απλος κοσμος στο γηπεδο?

    Aυτη θα ειναι η καλυτερη καθασρη που θα κανετε.

    Απο τοτε που εμφανιστηκαν οι οργανωσεις αδειασανε τα γηπεδα.

    Καθε χρονο και χειροτερα..

    Αλλιως καθηστε με το καθε προεδρο εσεις 2000 να κανετε κουμαντο.

    Αμα δεν μπορειτε να εισαστε ανθρωποι και θελετε να βαζετε ΑΕΚομετρο στους αλλους (οποιος πολεμαει την original πολεμαει την ΑΕΚ) καθιστε σπιτια σας.

    ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ οταν ιδρυθηκε η ομαδα πριν 87 χρονια να βαλουμε και ορο στο καταστατικο να εχουμε Δερβεναγα τον ανεργο τεμπελη και το στρατο του με τους καμενους.

    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. DIMI Οι οργανωσεις υπαρχουν δεκαετιες.
    Και την δεκαετια του 90 υπηρχε original αλλα δεν ηταν αυτο το εξαμβλωμα. Ασε που ηταν υπο επιτηρηση.

    Οργανωμενοι και θυρες παντα θα υπαρχουν. Ειναι αναγκαιο κακο. Καποιο πρεπει να φωνασκουν και να ξεγυμνονονται για να μπορω εγω και εσυ να μασαμε πασατεμπο και να βλεπουμε την μπαλα.

    Δεν ειναι η λυση το καψιμο αυτων η το κυνηγι των μαγισσων. Αλλα ο προσεταιρισμος τους.
    Ειναι τετοια η κατασταση πλεον εδω και χρονια,ωστε βολοδερνουν ανεξελεγκτα.

    Οταν μιλω για αλλαγη νοοτροπιας,δεν μιλω για ολο τον οπαδικο κοσμο. Θα ηταν και ηλιθιο αλλα και αστοχο το να ζητα κανεις απο ολους αυτους να αλλαξουν.
    Μπορει να αλλαξει η σαπια κεφαλη ομως.
    Και να μπει σε καθεστως τετοιο που να βλεπει οτι με οτι κανει θα σπαει το κεφαλι της μοναχη της.

    Μονο οταν τρως απο την πιττα που μεχρι πριν απο λιγο ηταν αφαγωτη,θα ενδιαφερθεις να εχεις μια στοιχειωδη και πραγματικη οργανωση.

    Τι εχουμε τωρα; Ενα μαλακα Χατζηχρηστο που λεει-και σωστα- φερτε το 10%, η "ας πληρωσουν οι μετοχοι", η " ας ερθει καποιος με λεφτα" και ενα καρο τετοιες μαλακιες.
    Οι υποχρεωσεις σου ομως που ειναι ρε μεγαλε;
    Οταν ο ταδε "μετοχος" (δηλαδη εγω) πρεπει να πληρωνει 500-800 χιλιαρικα γιουρο το χρονο σε τιμωριες καθε ειδους τις οποιες εσυ προκαλεις,ποια ειναι η θεση σου; Μοκο;

    Οταν παιρνω διαρκειας, η γενικα θελω να παω στον ταδε αγωνα,αλλα απο μαλακια των δικων σου,γινεται κεκλεισμενων,εγω τι φταιω; Που θα αναζητησω φταιχτες; Μοκο και εδω;

    Η δικη σου μεριδα ευθυνης-σαν 10% πλεον- στα εξοδα και τις καθε ειδους ποινες, που ειναι; Που ειναι το μεριδιο σου στα χρεη; Μοκο και εδω;

    Δηλαδη να εισαι πληρωμενος μεχρι κεραιας εσυ,και οι υπολοιποι να πληρωνουν με καθε τροπο την δικη σου την πλακα και τον χαβαλε;
    Τι λες ρε μαλακα; Που το βρηκες γραμμενο;
    Αυτα λοιπον,πρεπει να γινουν παρελθον. Οποιος εχει τα γενια,πρεπει να εχει και τα χτενια.
    Αυτος ο μαλακας τι εχει; Μονο γενια.

    Γιατι τωρα αυτο δεν ειναι οργανωση. Ειναι σκορποχωρι.
    Οργανωση σημαινει γνωριζω,ελεγχω και επιβαλω.
    Βλεπεις κατι τετοιο εκει;

    Ηταν αναμενομενη η κριση και εκει μεσα,εφοσον ζουσαν με την κριση της ΑΕΚ,τοσα χρονια.
    Οταν δεν μπορεις να γιατρεψεις κατι,ειναι πιθανο τελικα να σου μεταδωθει η ασθενεια και να κρεβατωθεις και εσυ. Αυτο συμβαινει εκει και καλα θα κανουν να αλλαξουν προσωπα και στρατηγικες και προταιρεοτητες,γιατι ετσι το δωματιακι θα φανταζει πολυ ευρυχωρο, οσονουπω.

    Αυτο εννοω "να αλλαξουν νοοτροπια".
    Ασφαλως και ο γερολυκος δεν αλλαζει το πετσι του.
    Οποτε τι κανουμε; Αλλαζουμε τον γερολυκο.

    Ξερεις για ποτε εξαφανιζονται τα ενδογηπεδικα αλλα και πολλα απο τα εξωγηπεδικα επεισοδια; Σε μια μερα. Ειναι θεμα αποφασης. Και θεμα ροτας.Πορειας. Οταν στον αλλον λες και δειχνεις με τον τροπο σου σαν κεφαλη οργανωσης "γαμηστε τα ολα μονο μη μας δειχνετε με το δαχτυλο μετα", τι θες να κανουν οι υπολοιποι τσιμεντολιθοι;
    Ενα αρχηγο ψαχνουν στη ζωη. Μαλλον δεν αρκει ο Δικεφαλος σαν τετοιος και πρεπει να εφευρουμερ κατι πιο απτο. Πιο αμεσο. Προκειται περι μαλακιας,δεν λεω,αλλα αν δεν εχουν σωστη κατευθυνση και ελεγχο,δεν γινεται δουλεια.

    Η ευκολια με την οποια παρεισφρυουν μπαχαλακιδες που καμια σχεση δεν εχουν με οτι ποδοσφαιρικο,ειναι θεμα και ευθυνη των οργανωσεων. Που πλεον μετατρεπονται απο πραγματικα οργανωμενοι οπαδοι συγκεκριμενης ομαδας,σε κινητους ταραξιες,αναζητωντας οποιαδειποτε αφορμη.
    Θες γηπεδο,θες διαδηλωση,θες παρελαση,θες παραλια με λουομενους. Δεν εχουν προβλημα. Οπου υπαρχει κοσμος και τζερτζελες και αυτοι μεσα.

    Τωρα γιατι τους ανεχονται μεσα τους οι θυρες,ειναι αλλη μεγαλη κουβεντα.
    Ειναι δυσκολο να κρατηθει με τις ιδιες αρχες ιδρησης και λειτουργειας ενας οργανωμενος ομιλος οπαδων, οταν σε αυτον ελειψει ελεγχου δινεται η ευκαιρια με τα χρονια να μετατραπουν σε αντρα μικροκλεφτων,τραμπουκων,πληρωμενων φασαριοζων κλπ.

    Ποια ηταν η original πριν 15-20 χρονια και ποια ειναι τωρα. Τι να λεμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H λυση ειναι μια,το εισητηριο 50 ευρο μεχρι 100....να δουμε μετα ποσα πρεζακια θα στερηθουν την πρεζα και τους μπαφους...
    εννοητε και καταπολεμηση τον τσαμπατζηδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρηστο,
    Η οργανωση υπηρχε απλα σαν ενα club ανθρωπων ποιο φανατικων στα τελη της δεκαετιας του 1970.
    Στην δεκαετια του 90 απλα δεν τους επαιρνε να κανουν μαγκιες. Που να τις κανουν? Στο sugar? Με τον κυρ Μιχαλη ξεκινησε το ανταρτικο (και καλα).

    Δεν θελω να κανω ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΑΙΤΕΡΙΣΜΟ με αυτα τα εξαμβλωματα. Δεν εχω ΤΙΠΟΤΕ κοινο δεν εχω τιποτα να μοιραστω ουτε να πω.
    Το οτι τυχαια υποστηριζουμε??? την ιδια ομαδα ειναι απλα συγκηρια.

    Γιατι εγω ΣΥΝΗΔΗΤΑ ειμαι ΑΕΚ. Ο καθε καμενος κατα μεγαλο ποσοστο ανηκει στη καθε οργανωση γιατι ΕΤΥΧΕ να βρει εκει το μπαφο του το χαβαλε του και τους ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
    Καλιστα θα μπορουσε να ηταν Μπαοκ ΑΡΗΣ ΟΣΦΠ κλπ.

    Ολοι τα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.

    Απλα σε μας το εχουνε χεσει τελειως γιατι βρησκουν και τα κανουν. Γιατι ως κακομαθημενα κολοπαιδα που ειναι θελουν ενα μπαμπουλα ενα μπατσο απο πανω τους να τους κραταει τα γκεμια.

    Εξω ρε ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Απαγορευση εισοδου. Δεν σας θελω στο γηπεδο.

    Δεν σας θελω στο μαγαζι μου ως πελατες πως να το κανουμε.

    Γιατι?

    Γιατι η ζημια που κανετε ειναι 10 φορες μεγαλυτερη απο την πελατεια σας.

    Γιατι διωχνετε εσεις οι 2,000 τους υπολοιπους 30,000 που υπο κανονικες συνθηκες μπορει να εχει η ομαδα ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ οταν παιζει.

    Γιατι κανετε φασαριες, γιατι ακομη αι την παρουσια σας την πληρωνω ΕΓΩ σαν ΑΕΚ.

    Τσαμπα μπαινετε, τσαμπα τα σπατε τσαμπα ολα.

    Και στα προστιμα ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ σφυρατε αδιαφορα.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ.

    Καθιστε απ΄εξω, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΑΤΕ ενω το γηπεδο ηταν γεματο.

    Απ΄εξω και καντε οτι θελετε.

    Σας σιχαθηκε ο κοσμος ρε.

    Με τα πανω σας τα ρουφιανιλικια σας τους δικους σας ανθρωπους, λες και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ, ζητησαν ποτε να τους αναγνωρισετε ως δικους σας.

    Αι στα τσακιδια που μου εχετε βαλει και ορους με ΑΕΚομετρα για το ποιος ποτε και αν θα δει την ΑΕΚ κατω απο τις συνθηκες που ο καθε μαστουρομενος ανεργος τριμαλακας θα επιβαλει αναλογα με το μπαφο που εχει καπνισει.

    Στη Γερμανια στη διακοπη η ιδια η θυρα την αλλη μερα πηγε στην αστυνομια ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ αυτον που τολμησε να πεταξει ενα μπουκαλι στον εποπτη.

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

    Μπορειτε ρε μαλακες να βγαλετε το δαχτυλο απο το κολο και να γινεται ανθρωποι?

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΟΠΟΤΕ ΕΞΩ.

    Γιατι ειναι και 30-40-50 χιλιαδες που μπορουν και θελουν να πηγαινουν στο γηπεδο με τα παιδια τους με τις γκομενες τους και ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ για να κανουν ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ.

    Και δεν μιλαω μονο για εμας, μιλαω για ολους.

    Απλα εδω ειναι η κουβεντα για τους original μαλακες. Λες και ολοι οι αλλοι που παμε 20-30 χρονια και δινουμε το χρονο μας και τα λεφτα μας στην καθε ομαδα που αγαπαμε δεν ειμαστε original ειμαστε ιμιτασιον.

    ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, που θα μου κανετε λεει και καθαρση.

    Χεστηκαμε για την καθαρση σας. Καθιστε στο δωματιακι σας και καντε οσους μπαφους και οση καθαρση θελετε και αφηστε το κοσμο να απολαυσει αυτο που του αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και θα στο παω και πιο κατω.

    Εχω ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ φιλους βαζελους γαυρους κλπ.

    Εχω τον συναιτερο μου στη δουλεια που ειναι βαζελος.

    Και δεν μπορουμε να παμε 30 χρονια φιλοι και συναιτεροι μαζι στο γηπεδο γιατι καποιος ΔΧ με καποια οργανωση αποφασισαν να εχουν πολεμο με τον αντιστοιχο ΔΧ με την αντιστοιχη οργανωση που απλα φοραει πρασινα αντι για κιτρινα η κοκκινα.

    Δεν παμε στο γηπεδο μαζι φιλοι-συναδελφοι η ακομη και αγνωστοι επειδη 2000 μαλακες καμμενοι αποφασισαν να βγαζουν την ανυπαρξια τους στο γηπεδο.

    Δεν μπορουμε να κανουμε δηλαδη στο γηπεδο αυτο που κανουμε στα σπιτια μας οταν μαζευωμαστε φιλοι με πιτσες και μπυρες ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και βλεπουμε ενα ματς.

    Και βριζωμαστε και κανουμε χαβαλε και τσαντιζωμαστε και πειραζουμε ο ενας τον αλλον.


    Σε κατ οικον περιορισμο μας εχουν βαλει οι τριμαλακες της ΚΑΘΕ οργανωσης επειδη γουσταρουν αυτοι.

    Και οταν μια φορα το χρονο υπαρχει ΕΝΑ παιχνιδι που μπορουμε να παμε μαζι, ειμαστε αναγκασμενοι να καθομαστε χωρια με ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ αναμεσα μας λες και ειμαστε κανιβαλλοι.

    Χρειαζωμαστε να εχουμε ενα μπατσο αναμεσα μας και 2-3 αδειες θυρες επειδη ο καθε μαλακομουρης ΔΧ αποφασιζει οτι η καθε ομαδα ειναι τσιφλικι του.

    Και μου λες να τους προσαιτεριστω? Ποιους αυτους?

    Για ποιο λογο???

    Τι εχουν να μου πουν η να μου προσφερουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν νομιζω οτι λεω κατι διαφορετικο.
    Οπαδοι οργανωμενοι υπαρχουν και στις 5 ηπειρους.
    Το υπο ποιες συνθηκες δρουν,ειναι θεμα κρατους.

    Να τους καταργησουμε,ειναι αδυνατον.
    Οποιαδηποτε ομαδα φιλων ενος συλλογου μπορει να συστησει ενα club. Αυτα ειναι αυτονοητα πραγματα.

    Το θεμα ειναι ποιος ο ρολος, ποιος ο αυτοελεγχος και η αυτοπροστασια και ποια η συνεργασια με τις αρχες αλλα και την διοικηση της ομαδας.

    Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα,στο τι μπορει, η τι δικαιωματα εχει καποιος, καπου.

    Εδω δεν μοιραζουμε ταυτοτητες ΑΕΚοσυνης,ουτε και δινουμε το λευθερο, η απαγορευουμε κατι.

    Ολα εξαρτωνται απο το σε τι πλασιο κινουνται.

    Μιλαμε π.χ. για "οργανωση" εδω στην ΑΕΚ και αυτοματα παει ο νους μας στην original.
    Κακως,κακιστα. Ποσα αλλα club και "οργανωσεις υπαρχουν,εντος και εκτος ελλαδας; Παρα πολλα.

    Ποιοι ειναι ομως το κυριο προβλημα (δηλαδη καταντησαν να ειναι); Η κυρια. Η original21.

    Αυτο δεν αφορα ολο τον οπαδικα οργανωμενο κοσμο.

    Δεν μπορω να αφορισω τον οποιονδηποτε που θελοντας να δειξει την παθολογικη του αγαπη και συνδεση με την ομαδα,θελει να εγγραφει καπου.
    Αυτο ειναι ελευθερο. Και καθολου χειροτερος η λιγοτερο χρησιμος απο μενα η απο σενα δεν ειναι.
    Μη τσουβαλιαζουμε τον κοσμο.

    Το προβλημα ξεκιναει απο την απωλεια του ελεγχου εντος της-οποιας-οργανωσης και την αδυναμια της καθαρσης.

    Εσυ τι λες: Αν η original αποκτησει την βουληση να καθαρισει τα του οικου της,δεν μπορει να το κανει; Και βεβαια μπορει.
    Οσα ξερει ο νοικοκυρης,δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.
    Αλλα ειπαμε.: Αν αποκτησει την βουληση.
    Αν απλα ψαχνουμε για επιδεσμους η για τσιτατες προτασεις σε ανακοινωσεις και επανερχομαστε στα ιδια,ασφαλως και δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.

    Και δεν μπορουμε να λεμε "δεν μας ενδιαφερει τι θα κανετε" αναφερομενοι στην original.
    Ασφαλως και μας εδνιαφερει,αφου στο ονομα της ΑΕΚ γινεται οτι γινεται και εκει φτανει ο αποηχος,καλως η κακως.
    Ειτε ειναι χειροκροτημα,ειτε μολοτοφ,στην ΑΕΚ στοχευουν,ειτε το θελουν ειτε οχι.

    Αν θελουν λοιπον να μην ειναι ο περιγελος και η υβρης στο στομα των υπολοιπων μη οργανωμενων (που αποτελουν και τον αιμοδοτη αλλα και την συντριπτικη πλειοψηφια) οφειλουν να ανασκουμπωθουν, να κανουν απολογισμο, να ξεκινησουν τον καθαρισμο απο τα κωλοπαιδα,τους χασικλιδες,τους μικροεμπορους εκει μεσα και τους επαγγελματιες ταραξιες με τους οποιους συνεργαζονται,να κλεισουν τις πορτες τους στα χαχολια, να ζητησουν Ι ΙΔΙΟΙ την συνδρομη των αρχων (οπως νκαι αν ψευτολειτουργουν αυτες,ειναι απαραιτητη η συνεργασια μαζι τους)να εχουν συχνοτατη και αμεσοτατη σχεση με την διοικηση (δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη,αφου διοικηση κυριολεκτικα δεν υπαρχει)και να ξεκαθαριχουν με διαδικασιες πεντακαθαρες και φανεροτατες σε ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ τις διαδηκασιες με τις οποιες θα αποφασισει να συμμετεχει στα κοινα της ομαδας,διχως να την προσβαλει αλλα και να απολαμβανει εκεινα τα προνομμια τα οποια εκ του νομου αλλα και εκ της εκατερωθεν σχεσης προυπαρχουν.

    Ενα και ενα κανουν δυο δηλαδη.: Ποιοι ειστε,ποσοι,ειστε,προσωπα,ταυτοτητες,καταστατικα,φωτογραφιες,εγγραφες σε μητρωα,συνδεση με αστυνομια,αυτοπεριφρουρηση και ελεγχος των δικων σας εντος γηπεδου,δωσιμο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΥΨΕΙΣ, των πουστιδων η εγκαθετων που θα πρατουν διαφορετικα απο αυτα που εχουν αποφασισθει.

    Τελεια και παυλα.

    αν θες να λεγεσαι "οργανωμενος οπαδος "ταδε".
    Αλλιως πες μας οτι απλα μπουκαρεις σε ενα μπουρδελο αφυλαχτο,με ενα κασκολ στη μουρη,για να ξερουμε πως και εμεις να σε αντιμετωπισουμε:
    Σαν παθιασμενο φιλο του συλλογου, η σαν ενα κωλοπαιδο που πρεπει να γαμηθει πατοκορφα.

    Κακα τα ψεματα. Πρεπει να επαναλειτουργησουν οι νομοι. Και τους νομους τους λειτουργουν οι ανθρωποι. Δεν ειναι αυτοματοι. Και ανθρωποι τις προκοπης δεν υπαρχουν.
    Eκει ειναι ολο το θεμα. Και οχι στην αναγκη η μη, οργανωσης θυρας η συστασης καποιου club.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αναφερωμαι σε ολα τα club παρα μονο στο συγκεκριμενο.

    Στν original του Δ.Χ αναφερωμαι.

    Σε μια οργανωση λοιπον που εχει αποφασισει οτι ειναι original ενω οι αλλοι ειναι ιμιτασιον.

    Σε μια οργανωση που οποιος δεν παει με τα πιστευω τις (αληθεια ποια ειναι αυτα?) ειναι εχθρος της και αρα εχθρος της ΑΕΚ!!!

    Εγω δηλαδη ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ειμαι εχθρος της ΑΕΚ..

    Και επειδη ειμαι εχθρος μου κοβουν το γηπεδο, με κανουν να μη μπορω να χαρω μια κουπα και γενικα ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ στην ομαδα που υποστηριζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    Ποιες διαδικασιες τι λες?

    Πως θα εχουμε διαδικασιες και διαφανεια οταν ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ειναι στημενο στο παραεμποριο εισητηριων στα καπελα και σε ολα τα αλλα που διακινουνται?

    Πως θα ζησουν κατα τα αλλα ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΑΦΜ οταν τρεφωνται ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ απο αυτα?

    Ποιος δινει στους καμενους φωτοβολιδες, κροτιδες εισητηρια ακομη και εξοδα μετακινησης?

    Απο που βγαινουν αυτα?

    Πλακα κανουμε?

    ΡΕ ΕΞΩ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    Ε-Ξ-Ω.

    Οποιος θελει ντε και καλα οργανωμενο club πολυ ευχαριστως με τους ορους που λες και μεσω της ομαδας:
    Ποιοιειστε,ποσοι,ειστε,προσωπα,ταυτοτητες,καταστατικα,φωτογραφιες,εγγραφες σε μητρωα,συνδεση με αστυνομια,κλπ

    Ποιος θα τα κανει αυτα ο Δ.Χ?

    Αμα τα κανει αυτα τερμα τα εισητηριακια τερμα τα καπελακια τερμα οι μπαφοι τερμα το ΕΜΠΟΡΙΟ τερμα τα φραγκα

    Και μετα πως θα ζησουμε εμεις?

    Τι θα κανουμε εμεις οι ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΑΦΜ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπορει ΜΙΑ ΧΑΡΑ να ειναι καποιος οργανωμενος και να υπαρχει ταξη.

    Πως?

    Eισαι οργανωμενος κυριε? Μαλιστα

    ΑΡΑ παρακολουθεις ολους τους αγωνες σωστα?

    ΟΚ, παρε λοιπον το διαρκειας σου και οπως ΗΔΗ γινεται δωσε μας ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ και θα σου ξερουμε που καθεσαι.

    Μια χαρα καμερες εχει το ΟΑΚΑ. Εφυγε φωτοβολιδα απο την θεση σου? Αφαιρεση διαρκειας και δωσιμο στην αστυνομια για τα περαιτερω.

    Θες τωρα να γραφτεις σε οργανωσξ περαν της ΠΑΕ?

    ΟΚ

    Καταγραφη ΟΛΩΝ των στοιχειων οπως ειπες και μετα πηγαινε να καταβαλεις αν θες την οποια εγγραφη σου.

    Γιατι? Γιατι μεγαλε το γηπεδο που θα ερθεις ειναι ΜΑΓΑΖΙ μου και στο ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ οφειλω να προστετευω τους υπολοιπους πελατες μου, οπως οφειλω να γνωριζω ΠΟΙΟΙ ειναι οι πελατες μου..

    Δεν θες διαρκειας? ΟΚ

    Συνεχιζει και υπαρχει η οργανωση η οποια και ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ εκδιδει μια απλη καρτα με ενα barcode απανω ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    Ουτε ενα ευρω δεν κανει αυτο.

    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ εστω και με απλο εισητηριο χτυπαει το barcode και αυτοματα ξερει η ΠΑΕ ΠΟΣΟΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Τι εχετε να φοβηθειτε και δεν το κανετε?

    Τι αυτοκαθαρση και παπαριες?

    5 πραγματα ειναι που ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ PLAY OFF.

    Αλλα ποιος θα τα κανει αυτα?

    Το αγαμιδι? Αυτος ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ουτε για χεσιμο δε παει χωρις αδεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα προσωπα ευθυνονται. Οχι οι "οργανωσεις" η τα club

    Η προσωπικη ευθυνη του ΔΧ για παρα πολλα ειναι μεγαλη και το κυριοτερο-οπως παντα- δεν αντιστρεφεται τιποτα και δεν αλλαζει τιποτα απο το παρελθον

    Το μονο που μενει,ειναι να κανει στην παντα-και εννοειτε με διχως ιχνος ραδιουργιας η ρεβανσισμου- και να αφησει το συστημα να βρει το δρομο του.
    Ο ρολος της διοικησης ειναι τεραστιος. Ειπαμε για την original του '90 και την τωρινη.
    Λειπει ο γατος,χορευουν τα ποντικια.

    Αν δεν προκειψει καποια διοικηση της προκοπης τους επομενους μηνες-πραγμα πολυ-πολυ πιθανο- τοτε μια διοικηση Πρωτοδικειου, η στην καλυτερη περιπτωση μια συμπυκνωμενη λαικη βαση,ειναι πολυ πιθανη.

    Για να λειτουργησει και για να μη πεθανει το υστατο αυτο σχεδιο,χρειαζεται ξεκαθαρη σχεση με τους οργανωμενους.
    Η θα απλωθουν και θα ενωθουν με τον κοσμο,η θα παραλαβουν μια ιδιωτικη ΑΕΚ που θα αφορα τους ιδιους μονο. Δηλαδη καμια χιλιαδα, που θα παρουν το φτυαρι και θα την θαψουν, οι ιδιοι.

    Το μπασκετ,ειναι φρεσκοτατο παραδειγμα.
    Εφοσον επικαλουνται τον κοσμο,οφειλουν να αποδειξουν οτι μπορουν να του εμπιστευονται. Και να μοιραζονται μαζι του. Και να συνδιαλεγονται.
    Και τις δυσκολες αυτες οικονομικα μερες, αλλα και δυσκολες απο πλευρας συγκυριων, για να υπαρξει συμπορευση,θα πρεπει να υπαρξουν αλλαγες προσωπων και ξεκαθαρα σχηματα.
    Πως θα γινει αυτο; Με τον Χατζηχρηστο στο καταρτι; Ουτε μια στο εκατομμυριο.

    Μπορει να το λεμε χαρην υπερβολης καμια φορα,αλλα στην περιπτωση μας δεν προκειται να συμβει. Ποιο; Το να παει το βουνο στον Μωαμεθ.
    Αυτος ειναι ταχα και ο καιμος της οργανωσης.

    Το αντιθετο μαγκες. Γραψτε λαθος. Ο Μωαμεθ πρεπει να παει στο βουνο,αλλιως θα παρει τα αρχιδια μας.
    Αν δεν κατεβει η οργανωση στον κοσμο,δεν προκειται ποτε μα ποτε να αποκτηση την συγκαταθεση του. (προσεξτε: Να κατεβει στον κοσμο,ΟΧΙ για τον παρει μαζι της.Αυτα ειναι για τα σκυλια. Για το τσιρκο. Αυτο ειναι εξ'ορισμου αδυνατον. Απλα για να εχει την συγκαταθεση και την στηριξη.Μονο)

    ΕΜΕΙΣ θα δουμε αν μας κανεις κυρία οργανωση, οχι εσυ σε εμας.Μη σαλταρουμε κι'ολας.
    Αιτηση πρεπει να ζητηση η καθε οργανωση. Απο τον κοσμο. Ο οποιος κοσμος ΕΙΝΑΙ ο συλλογος.Αυτος ειναι ο συλλογος. Τα όποια club ειναι- η οφειλουν να ειναι- ΜΕΡΗ αυτου. Αυτη ειναι η σειρα.
    Και ασε τον μαλακα τον μουσια να λεει οτι οποιος πολεμαει την οριτζιναλ,πολεμαει την ΑΕΚ. Με την πονηρια του,εφτιαξε ενα μικρο κομουνιστικο κομμα μεσα σε μια αυτοκρατορικη ομαδα.
    Μια κομουνα στην αυλη μας!

    Συγκληση και συμπορευση λοιπον.
    Η οποια παρεπιπτωντως να πουμε οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

    Και αυτα τα "μονοι μας ειμαστε, μονοι μας πολεμαμε" ειναι για τον πουτσο. Τραβα να τα πεις σε κανενα συνεδριο του ΚΚΕ.
    Αν δεν εχεις την στηρηξη και την αρωγη του κοσμου, ΠΕΘΑΝΕΣ.
    Οχι μονο εσυ. Ο καθενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα πεθαμενος ειναι ΗΔΗ.

    Πως νομιζεις οτι οι 25,000 εγιναν 18,000?

    Μετα εγιναν 11,000

    Και πανε φουλ για 5-6,000?

    Και αυτοι οι 5-6,000 ειναι καποιοι ρομαντικοι και καποιοι ακομη?? καψουρηδες σαν τον φιλο steven που παει μαζι με τα παιδια του.

    Αλλα για ποσο ακομη?

    Κοντα ειναι οι εποχες της Φυλης: -2-3 χιλιαδες οργανωμενοι και καμμια 500αρια χιλιαδα σκορπιοι..

    ΝΑΙ φταει το θεαμα και η διοικηση.
    Ναι φταινε οι εκαστοτε ΤΣΟΥΡΟΥΚΕΣ σαν το καθε Καραμπελα και Ντατομο
    Ναι φταει και ο καθε ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ Μανωληθ

    Αλλα το 2004 δεν ειχες ομαδαρα? ΝΑΙ

    Ειχες ομως το πριγκηπα που δεν του εκανε του μαλακα και ειχε ανοιξει ανταρτικο.

    Και επειδη εγω ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να ειμαι κινουμενος στοχος ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΑ.

    η μηπως το 2005 ειχες τιποτε παικταραδες?

    με το κρασα και το μαλμπασα επαιζες ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ειχε κατσει (με το αζημιωτο) στα αυγα του.

    Και επειδη τα αυγα και η κοτα ειναι ΧΡΥΣΑ γι αυτον ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τα αφησει.

    Και ας ειναι μονος του με τους καμενους και τα αγαμιδια με τους αρναρ.

    ΧΕΣΤΗΚΕ

    ΙΣΑ ΙΣΑ που θα μας το παιζει και επαναστατης αλλα μπασκετ..

    Που ειχαν ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ μια μερα μετα τον τελικο και τις ομορφιες τους και πεταγανε γιαουρτια στο εργοστασιο αυτουνου ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΝΕ με αιτημα να αναλαβει λεει τις ευθυνες του!!

    Μιλαμε για τον απολυτο παραλογισμο!

    Πετας γιαουρτια και βριζεις αυτον που απαιτεις να σου δωσει τα λεφτα του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΟΥΓΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΕΤΣΙ?

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ "ΣΟΥΓΑΡ"

    ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ;

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ?

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ....

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοιταξε.
    Κανονικα- υπο κανονικες συνθηκες δηλαδη και οχι τραβεστι οπως τωρα- μια ομαδα,ενας συλλογος, γραφει οποτε θελει ενα club η μια εργανωση στα αρχιδια του.
    Τον διαγραφει και τον σβυνει σε χρονο dt.
    Αν δεν πορευεται μαζι της,αν ξεστρατιζει, του τραβαει ενα μεγαλο X και τον στελνει στον αγυριστο.

    Το μητρικο σκαφος,ειναι ο συλλογος.
    αυτος επικυρωνει η ακυρωνει τις οργανωσεις.
    Οποτε; Τι οποτε; Αυριο το πρωι παυουν ολα.
    Αλλα πως;
    Αν εχεις εναν Τροχανα που ζει με χαπια,μια enic απομακρη,εναν Σιρχαουζ ανιδεο,κατι παπανοτιαδες στου διαβολου τη μανα,αφαντους και κατι υπολοπα λαμογιακια που καθολου δεν ενοχλουνται απο τις δρασεις και τις πρακτικες της κυριας οργανωσης,κατι θανοπουλους,κατι Αδαμιδηδες, ε γαματα με κεφαλαια γραμματα.

    Λογικο ειναι αφου αφεντικο δεν υπαρχει και αρα τα μικροσυμφεροντα ειναι αλληλοσυγκρουομενα και τελειως ατομικα και μονον,λογικοτατο ειναι το συστημα αυτο να εκθρεψει εναν Χατζηχρηστο που να λειτουργει για λογαριασμο ολων αυτων.

    Και να παιζει μπαλα,ζητωντας,απαιτωντας,με πουστιες, με ραδιουργιες και στηνοντας παραμαγαζα μεσα στο Ναο του Σολωμοντα.

    Ελπιζω-ελπιζω λεω- αυτη η ανακοινωση, να ειναι οχι Χατζηχρηστια. Δηλαδη με αφορμη το κυπελο και στο ονομα του "υπεροχου κοσμου που εδειξε την δυναμη του" να στηθει αλλη μια εμποροπανυγηρη αλα ΔΧ μονο και μονο για να υποκλαπουν μερικες εισφορες,μερικα διαρκειας,μερικα λεφτουλακια.
    "βαλτε τωρα που γυριζει" δηλαδη.

    Γι'αυτο ο κοσμος πρεπει να ειναι προσεκτικοτατος.
    Που σημαινει: Εφ'οσον δεν το βλεπω να μπουκαρει καποιος στα διοικητικα για να ξεπλυνει την μπουγαδα, καλο ειναι-και αν θελει πραγματικα-η οργανωσης να κανει εκεινη τα πρωτα βηματα και μαλιστα γοργα και εντονα, προκειμενου να δουμε και τι σταση θα κρατησει ο κοσμος.

    Εγω δεν εχω να αποδειξω κατι. Ειμαι εδω,με τα εισητηριακια μου,με τις αγορες μου, με τις παρουσιες μου στο γηπεδο, με την αρωγη μου, η οποια σημειωτεων, ουδεποτε εβλαψε παραμονο οφελησε την ομαδα.
    ΑΛΛΟΙ θα πρεπει να μας αποδειξουν οτι δεν θα συνεχιστει το γαιτανακι της αιδιας, της ξευτυλας και των απανωτων διασυρμων και ποινων.

    Και να σου πως και κατι; Το κυριοτερο ισως.: Απο που και που λαμβανεις το δικαιωμα κυριε Χατζηχρηστο-περα απο ολα τα αλλα ανομηματα που σου προσαπτουν,- να αφηνεις τα σκυλια σου ελευθερα και να γινομαι ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ στα ματια του κοσμου;
    Με ρωτησες αν θελω -στο γηπεδο- να ανεχομαι τα τερτιπια της μειοψηφιας; Εχουμε δημοκρατια τελικα;
    Πως εγω να δεχθω οτι ειμαι στον ιδιο χωρο με τα βρωμοσκυλα που συνεργαζεσαι η στην καλυτερη περιπτωση ανεχεσαι και να σχηματιζεται η εντυπωση στον καθενα οτι "οι ΑΕΚτζιδες ειναι ετσι", " οι ΑΕΚτζιδες ειναι αυτο" "οι ΑΕΚτζιδες ειναι εκεινο";
    Γιατι με υποχρεωνεις να ειμαι στο ιδιο τσουβαλι με τα αρχιδια που συναναστρεφεσαι;
    Δεν σου αρεσει η λεξη; Ενταξει. Που ανεχεσαι. Που συγχνωτιζεσαι.
    Στα αρχιδια μου. Διαλεξε μια.
    Εγω δεν εχω σκοπο να σας ανεχθω και ταυτιζομαι σαν φιλαθλος με τα κατακαθια και τα τομαρια που εσεις ανεχεσθαι.

    Παρτε τα φτυαρια και καθαρειστε τα σκατα σας.

    Βρειτε ακρη,αλλιως μπειτε σε ενα ποσταλι και αντε για τον πατο του Ατλαντικου. Το ειπαμε αυτο.
    Βουρ για φουντο.
    Αν ειναι να ειστε μια κινητη ντροπη και ενα κιτρινομαυρο αισχος,να πατε να πνηγειτε.
    Σας εχει αναγκη η ΑΕΚ;
    Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι...αν δεν κανω λαθος αυτος ειναι ο Τιγρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συζητείται μάλιστα το ενδεχόμενο να σταματήσουν οι επιχορηγήσεις από την Ελληνική Πολιτεία. Μια απόφαση που αν ισχύσει θα ευνοήσει και πάλι τις αυτόνομες οικονομικά ΠΑΕ, θα απαξιώσει το ποδόσφαιρο ως εμπορικό προϊόν και θα στερήσει και από το κράτος φορολογικά έσοδα που θα μπορούσε να έχει και τα οποία, σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, θα μπορούσαν να είναι υπερπολλαπλάσια.

    Ταδε εφη αγαμιδης..

    Θα ευνοησει λεει τις αυτονομες ΠΑΕ. Δηλαδη δεν θα σας πληρωνουμε εμεις ΟΛΟΙ ρε μαλακα με χερουλια αλλα θα ζητε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ μια φορα ετσι για αλλαγη..

    Οπως κανει ας πουμε ο καθε Σπανος που εβριζες ε καραγκιοζη?

    Να στα κοψει ΟΛΑ ρε μαλακα να σε δω μετα ποσο κουραδομαγκας θα εισαι και ποσο μουρη θα πουλας με τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ.

    Που μου εχετε καλομαθει μαλακες ολοι σας να ζητε τσαμπα και να χλευαζετε αυτους που δουλευουν.

    Για ρωτα ρε μαλακα ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ οπως εσυ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ.

    Για ρωτα ρε παπαρα τον καθε μαγαζατορα και τον καθε εργαζομενο που του βγαινει το λαδι καθε μερα χωρις να ερχεται ο καθε ΟΠΑΠ και ο καθε ΓΓΑ να του δινει φραγκα για να χανωνται σε ελειματα μαυρες τρυπες και κακοδιαχειρησης.

    ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ που εχετε μαθει ολοι να το παιζετε μαγκες με λεφτα δικα μας.

    Υ.Γ Ασχετε, οχι μονο τον φοβοσαστε ΣΟΥΖΑ καθοσαστε ολοι σας. ΚΑΙ στον ΜΑΚΗ απο το χεσιμο ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΑΤΕ.
    Απ εξω εσκουζε η original...

    Γιατι εκει δεν ειχε μαγκιες, ειχε φαπα. Μονο απο αυτη που καταλαβενετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σουγαρ γυρνα πισω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με το που ακουσε "περικοπες" αμεσως εκλασε μεντες.
    Ανακοινωση-κλαψα.
    "Μα ελα κυρα-ΓΓΑ. Ελα κυρ-ΟΠΑΠ. Εμεις δεν καναμε τιποτα. Ειμαστε καλα παιντια. Οριστε και οι προτασεις μας. Μεχρι το Μαξιμου φτασαμε.Αλλο αν ο κος Παπανδρεου ελειπε σε ταξιδι για δουλειες..."

    Ζητα απο τον συνεπιβατη του παπιου που ανεβαινεις κυρ Αδαμιδη να πληρωσει τις οποιες οικονομικες συνεπειες που τυχον υπαρξουν.
    Δεν ξερεις που μενει, η δεν ειναι και μελος του Δ.Σ;

    Τι ζητας δηλαδη απο μενα -ΠΑΛΙ- να πληρωσω;
    Ας βαλει κα μια φορα το χερι στην τσεπη ο φτωχος Βαρδινογιαννης της Αλεξανδρας.
    Ολο τζαμπε;
    Αντι να παρακαλας σαν βαλκανιος για τις επιδοτησεις,δεν πας να βρεις τον φιλο σου και ΥΠΑΙΤΙΟ της οποιας χασουρας, να στηθει στο πεδιο του Αρεως και να πουλα χαρτομαντηλα και χριστουγεννιατικα δεντρα το χειμωνα και αναπτηρακια και ανεμιστηρακια το καλοκαιρι,μπας και πατσισετε;

    Ρε δεν πατε να φυτευτειτε με το κωλο στο χωμα και οι δυο λεω εγω;
    Παραλυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΛΕΩ. ΔΙΟΤΙ Ο SUGAR ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΣΚΕΣΙΑ. ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ DIMI ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ03 Μαΐου, 2011 20:09

    Γεια σας απο κάπου μακρια, αλλά πανέμορφα...
    χωρίς οργάνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΡΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΑΛΙ; ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΥΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαραλαμπε :

    KAΤΣΕ ΕΚΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. (ΓΙΑ ΧΤΕΣ) !!!
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΣΟΥ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.
    ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΩΣ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ψιλά γράμματα ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΒΙΑ ΓΕΝΝΑ ΒΙΑ.
    ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ... ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ " Στον καιρό των SMS" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ κ.ΜΠΙΚΟ
    ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΛΕΓΕ 1 ΧΡΟΝΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΕΦΕΣΗ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕΣΑ? ΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΟ? ΚΟΤΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΛΥΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕΜΕΝΑΤΗ.
    ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ANTRES ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΟΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ " ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ " ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΧΩΡΟΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΑ.
    SO LONG ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Που εισαι και δεν υπαρχει οργανωση ρε Μπαμπη;
    Αφου μονο η Ελλαδα δεν εχει οργανωση.

    Και στο παρκο Σερεγκετι να εχεις φτασει,αποκλειεται να μη βλεπεις την οργανωση του παρκου και την ευλαβικη σειρα με την οποια τα λιονταρια τρωνε τα θηραματα.

    ===============================
    Σημερα στο μπουρδελο (τι ποιο μπουρδελο;Ειπαμε στη βουλη)
    Καποιος βουλευτης του ΛΑΟΣ: Καλημερα
    Μεριμαρακης: Αντε γαμησου ρε πουστη...εβγα εξω ρε μουνοπανο να σε γαμησω.

    Αυτα ειναι.
    Και το ασχημο ειναι οτι καθαρισανε και τον Μπιν Λαντεν. Μια πιθανοτητα υπηρχε να γινουμε ισωμα και να γκρεμισουν ολα,χαθηκε και αυτη.
    Κριμα.

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ DIMI

    ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ, ΑΞΙΟΣ!!!
    ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ03 Μαΐου, 2011 21:46

    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥΖΗΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ 6ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 40 ΔΕΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΟΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ Ι.Χ. ΜΟΥ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΝΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ.ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΑΙΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΝΑΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΠΑ ,ΝΑΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΤΟ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΑΙΜΟΥΛΙΑ ΧΑΠΑΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑΠΕ Ο ΔΩΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΩΝΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ Ο ΣΠΑΝΟΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 6500 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ.
    ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΓΙΑΦΚΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ, που ελέγχει καμιά οχτακοσαριά. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ.
    ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ SAVVAS: ΑΔΕΡΦΕ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙΣ ΕΞΑΡΕΣ. ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι εννοεις οχι για την Ρεαλ αλλα για τον Μουρινιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κωστας-Φλωρινα04 Μαΐου, 2011 00:08

    Πατριδα,την καπελωσε ο κοντοπουτανος την Ρεαλ,οπως τα λεγαμε στην αρχη της χρονιας.
    Θα τα δει τα λευκα μαντηλια,στο Μπερναμπεου,φιρι-φιρι το παει.Και κριμα,γιατι σημερα περιμενα να δω κατι καλυτερο στο γηπεδο,και απο τους μεν,και απο τους δε.Οι αγκυλωσεις του Μουρινιο,υπερισχυσαν φετος,των οποιων προτερηματων του,και της προπονητικης του αξιας.Επαιξε και εχασε φετος.
    Και στο θεο που πιστευεις.... απορω γιατι ασχολεισαι με τους Μπιτσαξηδες και τα υπολοιπα ζωντανα με τις γραβατες,που συγκαλουν συσκεψεις και συμβουλια.Αναμενομενο το ρεσιταλ μαλακιας για μια ακομα φορα.Να πανε να γαμηθουνε και αυτοι,και οι καθε λογης καφροι,που μας γαμανε το δικαιωμα,να παμε στο γηπεδο και να κανουμε το κεφι μας,ομορφα,κυμπαρικα,και ασφαλεις.
    Την καλησπερα μου,εδω και καιρο παρακολουθω μονο,και δεν γραφω,διοτι βλεπω τα οικογενειακα σας ειναι σε φαση οξυνσης,αρα...καναπες πισω απο την οθονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. DIMI και Χρήστος: Μαζί σας ....

    Μπάρτσα: Άξια.

    Και ο κυβερνήτης μας σε νέα κατορθώματα:
    http://www.youtube.com/watch?v=OTE4WSg4_AI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ: Ε ΤΙ, ΤΖΑΜΠΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟΝ Φ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΟΝ ΔΧ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ Ή ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, που δεν ξέρει απόπού αρχίζει κάτι και το τελειώνει ΚΑΙΝ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. "Καθιστε απ΄εξω, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΑΤΕ ενω το γηπεδο ηταν γεματο."

    Ε ΡΕ ΠΙΩΜΑ!ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙ ΜΑΚΗ Η ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΡΙΠΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή