Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

TA ΑΡΧΙΔΙΑ

          Α, όλα κι όλα. Να ξέρουμε να τα λέμε, να τα βρίσκουμε, και πάνω σε αυτά να προχωράμε. Δεν έχει σημασία αν είναι τσιμπουκωτά, ή σταυρωτά ή αγκαλιαστά.  Ή αν ένας είναι  γιατρός και τα λέει ημιόσχεα ή όργανα του ελέους ή σταφυλίδες εκ της κύσετως. Σημασία έχει το αν τα έχεις. Και για ποιόν λόγο τα έχεις. Τοποθετήθηκαν εκεί λόγω φύσεως, ή τα βρήκες και θέλεις κάτι να τα κάνεις;
        Είναι το όργανον της δημιουργίας ή της ανάπλασης νέων ιδεών, πλασμάτων ή τερατογενέσεων. Όλα οφείλονται σε αυτά. Γυναίκες , άνδρες, τραβεστί , ΟΛΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑΟΖΩΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ. ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟ, Η ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ. ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΚΑΙ ΠΟΙΟ, ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΡΦΙΝ.
             ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, και τι σημαίνει ανακοίνωση; ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ. Ή ΕΧΟΥΝ , ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΤΗΣΙΜΟ, Ή ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΒΑΡΕΙΑ. Ο ΔΧ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ, Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΚΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΚΑΝΕ Ή ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ.
               ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΡΙΧΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ  ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑΧΥΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΙΛΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ΄. ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΤΙΣ ΨΑΘΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ,  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΑΤΣΕΣ. 
        ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΓΕΝΙΚΟ. ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΘΕΜΑ. ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ.  ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ O SUGAR: 4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ  ΠΛΕΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΠΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΙ ΕΓΩ, Ο ΤΙΠΟΤΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΠΟΥ ΚΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΙΑ, ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ " ΝΑ ΠΑΕΙ  ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ". ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ 2000. ΘΕΛΑΝΕ ΛΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΘΕΣ. ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΚΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΜΕ ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΝΕΜΟΥ. ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΖΤΗΔΕΣ, ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ, ΓΑΠΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ; ΦΥΣΙΚΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ, Η ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ Η ΠΑΣΠ. ΤΑ ΠΗΓΑΙΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ.
        ΤΙ ΡΩΤΑΩ; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝΑΕΚ;
           ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ:  ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ; ΠΟΣΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΑ; ΠΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ; ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ; Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΧ;  ΠΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΒΡΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ;  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΠΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ; ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΝΟΜΙ;
      ΑΕΚ =ΕΛΛΑΔΑ. ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΝΕΤΕ.

28 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΛΛΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ " ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ...ΠΟΥ ΤΗΚΤΕΙ". ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΖΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ.
    ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα.
    Περί διαγνώσεων το ανάγνωσμα.
    Στον βάζελλο εμεινε ο Τζίγγερ πού λέει ότι δεν θέλει να μείνει, και το δικό τους περσινό παραμυθάκι έλαβε τέλος, χωρίς δράκο, χωρίς πρίγκηπα η πριγκίπισσα, και χωρίς "ζήσανε αυτοί καλά και μπλα, μπλά, μπλα...".

    Επειδή το όλο κόλπο ειναι το ΤσουΛού, οπου δεν αν δεν χωθείς τότε ρίχνεις φράγκα στο πηγάδι, Βγενό και Father δεν υπήρχε περίπτωση να τα χώσουν και τού χρόνου. Κι έτσι κι αλλιώς με το κωμικό ρόστερ τού βάζελλου θα έπρεπε να τα χώσουν χοντρά, πολύ χοντρά. Οπότε παρατήσανε το καραβάκι και τίς φανφάρες πού ταίσανε τον βαζελόκοσμο πριν 2 χρόνια και μην τούς είδατε.
    Κι ο Μαρινάκης όμως αυτά πού έκανε φέτος δεν προκειται να τα κάνει και τού χρόνου, αλλά ούτε και τού παραχρόνου.

    Κι αυτός απ΄τα φράγκα τού ΤσουΛού θα την βγάλει, και οκέι, νιώθει ψιλοσιγουράκος βλέποντας ότι παίζει πασιέτζα στο πρωτάθλημα. Μόνος του είναι. Ποιός βάζελος, και φυσικά ποιά ΑΕΚ, και ποιός ΜΠΑΟΚ. Κι έτσι όμως, τού χρόνου έχει συντηρησούλα. Ο μέσος γαύρος δεν το ξέρει ίσως αυτό (η δεν θέλει να το ξέρει) αλλά έτσι θα είναι.
    Πάει στούς ομίλους ο γαύρος δηλαδή κι αν περάσει γουάου, αν δεν περάσει (το πιθανότερο αφού για ευρωπαικά δεδομένα το γαυρορόστερ δεν είναι για πολλά), ε, παίρνει τα ψιλά, κι ασχολείται πάλι με το ένδοξο ελληνικό πρωταθληματάκι.

    Ετσι κι αλλιώς όποιος μάσησε μάσησε κι όποιος έφαγε έφαγε τα 2 τελευταία χρόνια. Διότι τελείωσε η ταινία και δεν έχει και χάππι εντ. Απο τη μιά η κρίση πού δεν έχει τελειώσει και θα χειροτερέψει πολύ ακόμα πριν βελτιωθεί (οταν και αν) βελτιωθεί η όλη κατάσταση. Και πού επηρεάζει τα πάντα και αλλάζει τα κόζα.
    Κι απο την άλλη το γεγονός ότι οι "μεγάλες" ελληνικές ομάδες έτσι κι αλλιώς λειτουργούν καραχύμα (ΟΛΕΣ όμως) κι εξαρτούνται απόλυτα απ΄το ξεροκόμματο τού ΤσουΛού το οποίο δεν μπορεί να τούς θρέψει όλους κι είναι και μιά ζαριά άλλωστε.

    Κι αν η ζαριά είναι ντόρτια τότε αρχίζουν τα άλματα απ΄την κουπαστή τού καραβιού. Πλάφ μέσα στή θαλασσίτσα κι ωπ με απλωτές πρός την γλυκιά θαλπωρή τής στεριάς. Σιγα τώρα σε τέτιους καιρούς μην ασχολούμαστε με το παραμυθένιο μεγαλείο τού "πρέσβη" και τού "πρωταθλητή".

    Και by the way and last but definitely not fuckin΄ least, μην ξεχνάμε ότι αλλάζουν και οι οικονομικοί κανονισμοί τού ευρωπαικού ποδοσφαίρου. Αρδην. Εδώ κινδυνεύουν γίγαντες τού ευρωπαικού ποδοσφαίρου στα επόμενα χρόνια, συνεπώς κάτι φτωχοί συγγενείς με ιλαροτραγικά προσωνύμια (πρεσβηδες και πρωταθλητές) θα χώνουνε φράγκα στην άβυσσο? I don't think so dear.

    Kι η ΑΕΚ? Η ΑΕΚάρα, είτε έρθει ο όποιος Μελισσανίδης, είτε όχι, για μένα τουλάχιστον ο δρόμος πού πρέπει να ακολουθήσει είναι ένας. Κι αυτός ο δρόμος έχει περπατηθεί όχι απο τίς Αρσεναλ αυτού τού κόσμου όπως μάς παραμύθιαζε ο "σωτήρας" Ντέμης, αλλά απο τίς Βέρντερ, τίς Αιντχόφεν, τίς Λυόν και τίς Λεβερκούζεν.

    Η ΑΕΚ, πρέπει να οργανωθεί αλλιώς και σε κατεπείγον ρυθμούς. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει μ΄αυτή τη διοίκηση. Διότι αυτη η διοίκηση και να ήθελε δεν ξέρει πώς. Και να ήξερε το πώς, δεν θέλει. Τζίφος.
    Πρέπει δηλαδή να οργανώσει ένα σοβαρότατο σκάουτιγκ, τέτιο πού δεν έχει ξαναματαδεί το ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα (χα!), να κάνει μαζική παραγωγή παικτών αλλάΚΑΙ να βρεί σοβαρή διοίκηση. Και με το "σοβαρή" δεν εννοώ να βρεί τον Μαρινάκη της (μπρρρ...) εννοώ να βρεί κάποιον, κάποιους πού θέλουν και μπορούν να:
    -τα οργανώσουν όλα αυτά
    -να χρηματοδοτούν κι όχι να συντηρούν μέσα στίς δυνατότητες μεν τής ομάδας αλλά χωρίς να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας τής ΑΕΚ. Ο χαρακτήρας τής ΑΕΚ δεν είναι να είναι Πανιώνιος. Μην λέμε τα αυτονόητα, η ΑΕΚ υπάρχει για να κάνει πρωταθλητισμό πέρα απ΄όλα τ΄άλλα.

    Τώρα πάντως είμαστε σε... άλλη φάση. Τώρα καιγόμαστε μην πάθουμε κάνα χουνέρι απ΄τη Λάρισα και...χαθεί ο στόχος τής σαιζόν, ο ανύπαρκτος στόχος δηλαδή αφού στην πραγματικότητα η σαιζόν ξεκίνησε με ΜΗΔΕΝ στόχους. Συνεπώς μέσα είμαστε σε όλα, στο τίποτα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο, εξήγησε στην εφημερίδα «As» την απόλυση του Μανόλο Χιμένεθ, νυν τεχνικού της ΑΕΚ, από τον πάγκο της ομάδας του.

    «Αν και φαίνεται ψέμα, δεν ήταν εξαιτίας των αποτελεσμάτων. Καταλάβαμε πως είχε χάσει τον έλεγχο της πρώτης ομάδας» τόνισε ο ισχυρός άνδρας των Ανδαλουσιάνων.

    ------------------------------------------------

    δεν τα λεω εγω αλλα ο προεδρος της σεβιλλης
    τα εχω γραψει οτι επρεπε να κραταμε μικρο καλαθι
    μακαρι σε μας να μην το χασει αλλα μεσα στο αεροπλανο της επιστροφης απο την μεγαλιωδη εμφανιση με τον ηρακλη επαιζαν σαιτες οι παιχτες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα σε ολους,οσους ειστε ακομα ζωντανοι απο το Δ.Ν.Τ.
    Tα μαζεψαν ο Πατερας και ο βγαινοπουλος.
    Και ο Τζιγγερ-που τους εβγαλε στη σεντρα και τους κατονομασε σαν υπευθυνους της καταντιας του παο-λεει βεβαια "δεν ασχολουμαι". Ειναι της μοδας η φραση αυτη.
    Τον γιγαντα λαο επικαλουνται οταν ερχονται,τον γιγαντα λαο επικαλουνται και οταν φευγουν.
    Αυτα ειναι. Γ'ιαυτο η μονη λυση ειναι "ο κοσμος ο ιδιος". "να γραφτουν ολοι μελη και να παρον την κατασταση στα χερια τους,να παψουν οι ομαδες να ειναι ερμαια των ανακυκλουμενων μεγαλοσυμφεροντων,αλλα να γινει κτημα και χαρισμα στον καθενα απο μας, προστατευοντας αυτο που αγαπαμε τοσο αδολα και τοσο αληθινα".
    Ολοι στο δρομο που χαραξε η ΑΕΚ.
    Και τραβά τον δρομο του Πρωτοδικειου και αυτος.
    Καλως τα τα παιδα. Να πιαστει χερι-χερι ο "φορεας" με την δικη μας "οργανωση" και να χωρεψουν το χορο του Ζαλογγου.
    Τραγουδωντας το λυπητερο: "...καλυτερα μιας ωρας εραστιτεχνικη ζωη,παρα σαραντα πλοια κι'επαγγελματικη πλοκη..."

    Βεβαια,μια ψυχη ειχε πει οτι "αν ειναι να κλαψεις,καλυτερα να το κανεις μεσα σε μια λιμουζινα,παρα στο πεζοδρομιο",αλλα αυτα ειναι καπιταλιστικες υπερβολες.
    Καλυτερα στο πεζοδρομιο και χαρουμενος.


    Ηθελα να'ξερα,τωρα που εφυγε το καρο,ο δικηγορος μας,οταν θα πρεπει να παρισταται στην Σουπερ Λιγδα,πως θα νοιωθει μονος,διχως το Πατερικο βλεμα;
    Η θα στελνει τον Κωνσταντινιδη πλεον,οπως εκανε προχθες; Μαλλον
    Ο Παππας "τοποθετει" τον Αδαμιδη και ο Αδαμιδης "τοποθετει" τον Κωνσταντινιδη; Που θα φτασουμε ρε πουστη μου πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Δεκεμβρίου, 2010 11:42

    Χαλλάρωσε, τώρα πια δε μπονάει τίποτις.
    Ο ΑΕΚτσής, ανακαλύπτει διαρκώς νέα ναδίρ (και μέσα από τις ζενίθ). Υπήρχε, ωρέ, ποτέ περίπτωση αυτά τα πειράματα που έχουν γίνει στην ΑΕΚ (ΕΝΙΚ, ΝΕΤΜΕΝΤ, λαϊκές βάσεις με ντέμη, σύστημα α-μετόχων, λαϊκές βάσεις αλά χήνα, διοίκηση από έναν ασφαλιστή με μούσι και παπάκι) να γίνονταν ποτέ σε καμία από τις δύο ΔΕΚΟ ("αιώνιους" του πρωκτού)? Αφήνει το κράτος ρε? Και μετά οι τσουκαλάδες ποιόν θα λιβανίζουνε για να παίρνει και καμιά κρατική σύμβαση (by the way, ο θείος πήρε τα φρουτάκια...)?
    Περνάμε οι ΑΕΚτσήδες μέσα από την έρημο μας εδώ και πολλά χρόνια. Χωρίς Μωυσή όμως να μας δείχνει τη Χαναάν...και σε αυτό καταραμένοι.
    Τα καημένα τα βαζελάκια τώρα τι να πούνε? Θα επέμβει το κράτος να μαζέψει τα έρημα, ας μην ανησυχούνε...και η πράσινη η φόδρα με το σήμα του ΟΤΕ θα μείνει πράσινη, μα με άλλο λογότυπο...
    Δεν είναι μαθημένα τα παιδιά, μην τα αδικούμε, η χαρά τους κράτησε πολύ λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Δεκεμβρίου, 2010 11:50

    Χρήστο, εγώ μέλος με το κίτρινο ΠΑΜΕ να ασκεί διοίκηση δε μπαίνω.
    Φωτιά και τσεκούρι ΠΡΩΤΑ, δε μπρολαβαίνω και αυτό, παλεύω με 3 δουλειές να τα φέρω πέρα. Όπως και πολλοί άλλοι που αποτελούν -θεωρώ- καλή μαγιά.
    Να σου πω μία μικρή ιστορία?
    Στο γραφείο μου έχω ένα συνάδελφο μάλαμα, καστοριανό μΠΑΟΚτσή. Ο αδερφός του, προφανώς ίδιας κοπής, καπετάνιος σε ποντοπόρο. Παίρνει -καίτοι μΠΑΟΚτσής και στην Αθήνα 3 μήνες το χρόνο μ.ο.- διαρκείας εδώ και 4 χρόνια, κι ας πηγαίνει 5 παιχνίδια το χρόνο, διότι πίστευε στο πείραμα της Φιλαδέλφειας (ή μάλλον της χαβούζας του ΟΔΔΥ, όπως το κατέληξε ο γκοντό με τις 18 χέστρες)
    Πήγε στο ναδίρ με τη ζενίθ. Κάηκαν τα συκώτια του....δηλαδή αυτόν τώρα θα τον ξαναβάλουμε να παλεύει τα κύματα και μετά θα περιμένουμε να ξανάρθει να βλέπει τους σκόκους και τους καράμπελες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Δεκεμβρίου, 2010 11:54

    ΑΕKstein, δε γκζέρω πότε άρχισες να διαβάζεις τούτο το μπλογκ, αλλά όλοι εδώ σε αυτές τις προτάσεις έχουμε συγκλίνει από καταβολής του. Στα προφανή δηλαδή.
    Έρχεται και γο FFP του πλατινί και θα γίνει της κολάσεως. Να δω κάτι άρηδες, που είναι ομάδες επίδειξης του φερέρ, πως θα την παλέψουν τότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XAIRETO TON KOSMO....
    APLA STON LAGOUDIAKO, PIRAN XAMPARI, OTI XORIS CH.L., KAI ME TA NEA DEDOMENA THS UEFA, OSA $$ KAI NA VALOUN, DEN THA MPOROUN NA PAIZOUN EKEI, ARXISAN NA PIDANE APO TO KOTERO...
    KAI H PLAKA EINAI OTI KAPSANE NORIS KAI TO XARTI TOU FARMAKOTRIFTH..
    KAI NA DO TORA POIOS THA TOUS MAZEPSEI, ME 80 MYRIA ANOIGMA.....
    STA DIKA MAS TORA....
    OPOS EIPE KAI ENA PALIKARI PARAPANO....
    AS KOITAKSOUN, TO MONTELO DORTMUND....
    M.O. HLIKIAS, 22 XRONON, O MEGALYTEROS EINAI 29....
    KAI PAEI KARFI GIA KOUPA....
    AS KSIPNISOUN KAI TA DIKA MAS KSEFTERIA, NA TO DOULEPSOUN...

    STA TELEIOS ANEMELA , ROMANTIKA, ERASITEXNIKA KAI AEKTZIDIKA, KERDISAME XTES MESA STHN SALAMINA, KAI LOGIKA ME 2 NIKES, STA 4 PAIXNIDIA POU MENOUN, MPAINOUME STA PLAY OFF TOP 8, TOU PROTATHLIMATOS, STHN 1n MAS SYMMETOXH STHN A1.
    PERISSOTERA NEA, STO SITE THS OMADAS
    http://www.aekfutsal.com/main/

    STIGMYOTYPA APO XTES.
    http://www.youtube.com/watch?v=m1sZeouXiS4&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eρωτηθησαν -λειι- καποιοι εκπροσωποι των συνδεσμων των οργανωμενων για τι τι φταει και τι πρεπει να γινει στην ΑΕΚ.

    Απαντες μιλησαν για διοικητικη ανυπαρξια και αναγκη αλλαγης ιδιοκτησιακου καθεστωτος,πλην ενος (του γνωστου) ο οποιος εριξε το αναθεμα στους παικτες. "ειναι λιγοι,ελαχιστοι.Δεν μπορουν"ειπε και μετα απο λιγο κανει μια μικρη,επιτοπια κωλοτουμπιτσα αναρωτωμενος: "μονο που δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να κερδιζουν Ολυμπιακο και Παναθηναικο".
    Ελα ντε!

    Δηλαδη,δεν φταινε οι επιλογεις,φταινε οι επιλεγμενοι.

    Επισης ειπε: "πρεπει να ερθουν παικτες που να μπορουν να σηκωσουν το βαρος της φανελας..."
    ΝΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ. Τον τροπο δεν μας λες μονο. Με τζακ-ποτ τωρα τα Χριστουγεννα;

    Ακομα ειπε οτι "ο Χιμενεθ θα πρεπει να κριθει το Πασχα".
    Συμφωνουμε. Με μια επεξηγηση ομως: Να κριθει τοτε με τους παικτες που εχει τωρα,η με νεες γερες μεταγραφες που να αντεχουν το βαρος της φανελας;
    Γιατι αν ειναι με τους τωρινους,τι νοημα εχει να περιμενουμε το Πασχα; Και η Πρωτοχρονια,μια χαρα γιορτη ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Χρήστο: Ναι, αλλά το Πάσχα είναι που σταυρώνουν κάποιον. ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και πανω που ξανα-αναρωτιωμουνα γιατι δεν μπαινει καποιο προστιμο,να'σου ο δικηγορος στα Σπατα σημερα ανακοινωνοντας εναν μποναμα για την...διοικηση υψους 100 χιλιαδων ευρω.
    Τα οποια δεν θα τα παρει απο τους παικτες τωρα,αλλα πρεπει-λεει να ακουσουν τα καλαντα εκεινοι απο την Λαρισα την Πεμπτη.

    Τι ντροπες ειναι αυτες ρε; Που εισαστε ρε κεραταδες; Στην Δοξα Κρανουλας; Πρεπει να περασουν την Λαρισα αλλιως ΘΑ πληρωσουν προστιμο; Και μεχρι τωρα δηλαδη; Εισαστε στην ΑΕΚ ρε δικηγορε,η καπου αλλου; Προστιμα τυπου "Πανιωνιου"; Καλα οι παιχτες. Εσυ,ξερεις που εισαι; Εχεις καταλαβει ρε φαπα; "Παρατηρησεις" και "επιπληξεις" για εναν χρονο και επιτελους τεινει να μπει καποιο προστιμο ΤΩΡΑ; Το επομενο ποτε θα ειναι; Στα μπαραζ για την αποφυγη του υποβιβασμου;
    Ειστε οι πρωτοι που θετετε τα ορια και τις δυνατοτητες της ομαδας.Οι παικτες απλως ακολουθουν.Τιποτα αλλο.
    "Κιντιδες" εσεις, "Κιντιδες" -κατ'επεκταση- και οι παικτες.

    Δηλαδη "σας βαζω 100 χιλ. προστιμο το οποιο θα αποφυγετε, μονο αν περασετε την Λαρισα και βρεθουμε στον αλλο γυρο (τι ξευτυλα Θεε μου) αλλιως, αν δεν περασετε,θα σας επιβληθει το προστιμο και μαλιστα πιθανον λιγο μεγαλυτερο,καθ'οτι αυτα τα "100", αντιστοιχουν στις μεχρι τωρα ηττες. Δεν συμπεριλαμβανουν την ενδεχομενη ηττα στο "El Madri gal".

    Mε 150 που υπολογιζω, ειναι ενα καλο ποσο ωστε να γινει η πρωτη μεταγραφη του Γενναρη.
    Και αφου τιποτα δεν αλλαζει και ετσι θα παει το πραγμα,ας κανουν δυο τρεις μεταγραφες,πληρωνοντας τους νεοαποκτηθεντες με τα λεφτα των επομενων προστιμων που θα μπουν αναποφευκτα.
    Ανακυκλωση. Η αλλιως: Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σημερον κρεμαται επι ξυλου...στεφανον εξ ακανθων περιτιθεται..";

    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργη,
    κάνα δίμηνο είμαι θαμώνας τού μπλογκ, οπότε δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί (γενικά μιλώντας) και τι όχι.
    Οπως και νά΄χει κατέθεσα το στίγμα μου.
    Απλώς αυτό, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Δεκεμβρίου, 2010 17:16

    Στίγμα κατατεθέν, σεβαστό (ούτως ή άλλως) και σύμφωνο.
    Επιτέλους έπεσε και το 1ο πρόστιμο, και εις ανώτερα.
    Τους πήρε 6 χρόνια, αλλά το καταλάβαν.
    Περιμένω μέχρι το τέλος Γενάρη να έχουν βγει από πρόστιμα και αποδεσμεύσεις τα λεφτά για 2-3 ελεύθερους και δανεικούς.
    ΔΝΤ φάση, αλλά τους αξίζει.
    Κάπου πρέπει να κρίνονται και κάποιοι λόγω απόδοσης.
    Όσο άμπαλοι και να 'ναι από τον Ηρακλή με 2-0 δεν είναι να χάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πέρσι ακουγαμε τον Μπάγεβιτς να λέει ότι θέλει να σουτάρει 5 παίκτες. Φέτος ο Μανώλης λέει τα ίδια, πάλι για 5 παίκτες μίλησε. Ποιοι ειναι αυτοί ακριβώς και τι έχουν κάνει δεν μάς το έχουν πεί.
    Και γιατί δεν μάς λένε τα ονόματα? Ελα ντέ. Ειναι κακό να τούς "δώσουνε" εν ψυχρώ θα πεί κάποιος? Εγώ λέω ότι όχι μόνο δεν είναι κακό, ειναι αναγκαίο!

    Κι αντιπαραθέτω ως παράδειγμα το δώσιμο τού Πορτογάλου Αλμέιδα (ο οποίος είναι λέιντι γκάγκα στον εγκέφαλο αλλά παικταράς παρεπιπτόντως) απ΄τον κορυφαίο μάνατζερ τής Γερμανίας, τον Κλάους Αλλοφς τής Βέρντερ.
    Πρώτα λίγη προιστορία για να μπείτε στο κλίμα.
    Ο Αλμέιδα είναι ικανός να "φορτώσει" με το παραμικρό μέσα στο μάτς και να πάρει στο άψε σβήσε την κόκκινη. Το΄χει κάνει τόσες πολλές φορές πού συχνά οι Γερμανοί εκφωνητές κάνουν πλάκα με την περίπτωση του προβλέποντας σε ποιό ημιχρονο θα πάρει την κόκκινη.
    Φέτος έχει ήδη μαζέψει 3 κόκκινες κι έχει λείψει σε 7 μάτς λόγω τιμωριών απ΄αυτές.
    Αφήνω τίς δηλώσεις τού Αλλοφς να μιλήσουν μόνες τους (τίς μεταφράζω απο το Κίκερ):

    -"..Ενας σοβαρός παίκτης πρέπει πάντα να ρωτάει τον εαυτό του τι κάνει για την ομάδα. Ο Αλμέιδα το έχει κάνει ποτέ αυτο? Ειναι χαρακτηριστικότατο ότι κατάφερε να πάρει κόκκινη ακόμα και σε μάτς πού προηγούμαστε 3-0 (σ.σ. με την Σαν Πάουλι). Και μ΄αυτό το τρόπο, με τη νοοτροπία του, δυσκολεύει όλη την ομάδα.
    Γιατί ειναι ο Αλμέιδα στην Βέρντερ?
    Μα για να βοηθήσει την Βέρντερ στούς στόχους της. Πως την βοηθάει όμως οταν εκτίει τιμωρίες σε τόσα μάτς? Εγώ δεν θα τηρήσω τούς τύπους και θα πώ ότι αυτό πού κάνει είναι απλώς ηλίθιο.
    Και εγώ και ο προπονητής είμαστε εξοργισμένοι μαζί του.
    Ο Αλμέιδα ειναι τόσο καιρό στην Βέρντερ κι δεν έχει ασχοληθει κάν να μάθει στοιχειώδη Γερμανικά, κι όταν ρωτιέται γι΄αυτό απαντάει ΄και γιατί να μάθω, αφού κάποια στιγμή θα φύγω΄.
    Γιατί να ειναι η Βέρντερ ικανοπιημένη μαζί του?
    Και αφήνει κιόλας να εννοείται ότι δεν τον έχουμε βοηθήσει. Μπούρδες. Κανονικά, εμείς στην Βέρντερ χειριζόμαστε πιο σκληρά τέτιες περιπτώσεις κι είμασταν πολύ ήπιοι.
    Γι΄αυτό ακριβώς δεν προβλέπω να ανανεώνουμε μαζί του. Και τα λέμε αυτά ανοικτά. Οσο για την αυξηση πού ζητάει, αυτά τα λεφτά δεν προκειται να τού τα δώσει η Βέρντερ. Ειμαστε μίλια μακριά σε σχέση μ΄αυτά πού ζητάμε εμείς σαν ομάδα κι αυτά πού προσφέρει ο παίκτης"...

    Αυτά είπε ο Αλλοφς χύμα και τσουβαλάτα και ΑΝΟΙΚΤΑ. Τον έδωσε τον τύπο κανονικά στην εξέδρα.
    Κι εμείς καθόμαστε και κανακεύουμε τους "5" από πέρσι (πού σιγά να μην είναι μονο 5).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πρώτη επίσημη παραδοχή ότι η Ελλάδα διαθέτει πετρελαϊκό δυναμικό καταγράφηκε στην έκθεση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που τέθηκε την Τρίτη (21/12) σε δημόσια διαβούλευση, στο opengov.gr.
    Ελα,σώπα, πως κι έτσι;

    Συγκεκριμένα, στην εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου για τη "Σύσταση Φορέα για την Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων", αναφέρεται, μεταξύ άλλων πως "όλες οι μέχρι σήμερα οι ερευνητικές εργασίες και μελέτες, παρότι αποσπασματικές, ασυνεχείς και ανολοκλήρωτες, επιβεβαιώνουν ότι η χώρα διαθέτει πετρελαϊκό δυναμικό.''
    Πες κι άλλα...

    ''Εκείνο που απαιτείται είναι η διενέργεια ερευνών ώστε να είναι δυνατή η ανακάλυψη και παραγωγή υδρογονανθράκων, οι οποίοι εκτιμάται ότι θα μπορούσαν να καλύπτουν το ένα τρίτο των ενεργειακών αναγκών της χώρας τα επόμενα 30 χρόνια, με ό, τι αυτό συνεπάγεται σε μείωση δαπανών αγοράς αργού, έσοδα του δημοσίου, αύξηση των θέσεων εργασίας, κ.α." συμπληρώνεται στην έκθεση.

    Η κατανάλωση πετρελαίου της Ελλάδας είναι 120 εκατ. βαρέλια το χρόνο, συνεπώς σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ τα κοιτάσματα που βρίσκονται στη χώρα μπορούν να αποφέρουν περίπου 40 εκατ. βαρέλια ετησίως.
    Απορία:Θα τα πέρνουμε ολα εμείς ή θα τα μοιραζόμαστε με κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και διάβασα κι εγώ ότι ειχαμε παιχνιδάκια με σαίτες στο αεροπλάνο. Τι΄ναι αυτά ρε?
    Χώρια την προκλητική αδιαφορία συγκεκριμένων παικτών κατά συρροή μεσα στη χρονιά.
    Διότι, ο κάθε Καράμπελλας κι ο κάθε Γεωργέας μπορεί να κλωτσάνε με το τσαρούχι αλλά για αδιαφορία δεν θα κατηγορηθούν. Αυτο το άμπαλο πού μπορούν, το παίζουν.
    Αλλοι όμως κάνουνε τη ζωούλα τους στην ΑΕΚ. Και γιατί όχι άλλωστε? Υπάρχει καμιά διοίκηση?
    Η ειναι σοβαρό πειθαρχικό μετρο το πρόστιμο πού μπορεί να μην ισχύσει ...αμα κερδίσουμε την θηριώδη Λάρισα?
    Τά΄χω πάρει άσχημα σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Δεκεμβρίου, 2010 17:57

    κόντρα απορία: ΣΥΝεκμετάλλευση με μεμέτ-νταβά και αμερικέν-φάκερ μήπως? κι εμείς με καμιά σταγόνα στο ποτήρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Albert
    Το 5 ήταν σχήμα λόγου.Και αποδείχτηκε πλέον ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινό.Και είχε 100% δίκιο ο Μπάγιεβιτς που το είπε.¨Ομως τότε όλοι φορούσαν παροπίδες και δεν έβλεπαν τον πραγματικό λόγο της κατάντιας μας αυτής.Όλοι είχαν σαν σκοπό την φυγή του βατράχου.Και τώρα μόκο.
    ¨Ελα όμως τώρα που περάσανε οι έρωτες με τον Μανόλο και είμαστε μια από ίδια.Σίγουρα είναι παραπάνω απο 5 οι άμπαλοι και οι αδιάφοροι.Έίπαμε όμως,αν δεν τα σκάσουμε πάλι πανέρι θα ψωνίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι 5 του Μπινε ηταν οι

    Σκοκο, Σαχα, Μπλανκο, Τζεμπουρ, Μαντουκα

    Η μαυρη Λιστα Μανολο ειναι

    Λαγος (ανανεωσε 4ετες με αιτηση Μπινε), Λυμπεροπουλος (ηρθε με αιτηση μπινε ο ρουφ), Καφες, Πατσατζογλου (ηρθε με αιτηση μπινε ο γαυρος), Εντερ (διωχτηκε ο μαντουκα για να ερθει... αυτος δανεικος), Λεοναρντο (ο μικρος μαγος χαχαχα αιτηση Μπινε), Ροτζερ (χτυπιοταν ο Μπινες για να ερθει, τον ονομασε μεχρι και νεο οκονσκι... του κλεισανε 4ετες και μετα δεν τον ηθελε)

    ΔΙΚΑΙΩΣΗ λοιπον.
    Ειχε δικιο ο ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ. Δεν του φερανε περισσοτερες μιζες και του μεινανε και οι 5 εκτος Μαντουκα.... Κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Exουμε χασει τον υπνο μας.Το προβλημα ειναι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.Θα κανουμε τα παντα (χα!) για να αναστρεψουμε την κατασταση. Μιλαμε με τον προπονητη..."
    Αδαμιδης ειπε.

    Αγωνιστικο ειναι το κεφαλι σου.Οχι το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. το σημα της αεκ συντομα θα εκχωρηθει στην παε μετα απο συζητηση του ΔΣ της ερασιτεχνικης
    θα μαθουμε ποιοι θα ειναι οι οροι αυτης της συμβασης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Α, ντάξ, τώρα κατατοπίστηκα. Δεν συμπίπτουν δηλαδή οι λίστες?
    Ελπίζω με την λίστα τού τρίτου προπονητή να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα μέσο όρο και να ξέρουμε να πορευτούμε ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. E δε συμπιπτουν πως να γινει.
    Παντως τα καταφερε ο Μπινες και αφησε την ΑΕΚ γεματο ...Ελληνακια.

    Ποσους Ελληνες ειχε η ΑΕΚ στην ενδεκαδα της προχθες?

    Και τι εκανε ειπαμε?

    ΛΥΜΠΕ-ΜΑΝΩΛΑΣ-ΚΑΦΕΣ-ΔΕΛΛΑΣ-ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

    ΔΡΟΜΟ ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. dimitri,
    θα μάθουμε, θα μάθουμε. Οταν μάθουμε και για τον διαχειριστικό, τού Saint Penis ανημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @dimitri
    Τους όρους τους ξέρει ο Κώστας.Όπως ξέρει και τους παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φιλε μου Στηβεν. Ειμαι αναγνωστης των κειμενων σου.Μου αρεσουν πολυ.Καλες γιορτες. Λευτερης. ΥΓ. Με σενα τι θα μοιραστω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ : Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή