Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

KOYBENTEΘ

          Τις χαίρομαι τις κουβέντες του Μανόλο. Είναι αυτό που λέμε, " βαράς στο κόκαλο ". Χύμα και τσουβαλάτα κι άσε τους πάντες να κάνουν αποκωδικοποίηση, μετάφραση, πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου ή ανάλογη αφόδευση μετά επαναληπτικών κλανιών σχετική με την μεσημβρινή διατροφική του επιλογή. Δυο κουβέντεθ όμως, μου τράβηξαν την προσοχή μου:
Α.  " Παίζω σε τρεις διοργανώσεις..." . Οι οποίες είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η Ευρώπη ( αυτά τα γνωρίζετε άπαντες).  Όταν όμως κάποιος λέει οτι "παίζει", σημαίνει οτι κυνηγάει κάτι. Όχι οτι συμμετέχει απλώς σε ένα τουρνουά. Διότι για όλους είναι σαφές, οτι η ΑΕΚ και φέτος συμπληρώνει τον πίνακα της βαθμολογίας του "μαραθώνιου". Δεν χτυπάει κάτι.
      Επίσης ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο μου ( είμαι και σε κάποιο Αλτσχάϊμερ ) βλέπω οτι με τους Βέλγους παίξαμε στις 4/11 και μέχρι το παιχνίδι στο Σπλιτ πέρασε σχεδόν ένας μήνας ( 1/12 ), χωρίς ενδιάμεσα παιχνίδια σοβαρά παρά μόνο αυτά της διοργάνωσης που διεξάγονται κατά τεκμήριο τας Κυριακάς. Εδώ, οφείλω να το παραδεχθώ, οτι πιθανώς να παρενεβλήθη ( βαριέμαι να το ψάξω τώρα ),  ΤΟ ΥΨΙΣΤΟΝ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟΝ. ΚΑΘΟΤΙ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΙΣ ΚΙ ΑΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
         Καλή βέβαια η πλάκα, αλλά δεν θα μας τρελάνει και μια μπαρουφοκουβέντα κάποιου Ισπανού, που γουστάρει να έχει φυσική κατάσταση το μισό ρόστερ που είναι για διώξιμο και το άλλο μισό που είναι έτοιμο να αποσυρθεί απο την ενεργό δράση, ίσα με την Σεβίλλη. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΛΩΛΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΔΩ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ -άνευ λόγου- ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ; Για δες το κι έτσι.
      Β. Στα αποδυτήρια στο ημιχρόνιον: " 7 απο εσας θα φύγουν ..." . Καταλαβαίνετε οτι το νούμερο της δήλωσης διεμορφώθη απο τον τύπο, κι έπεσε στο 6. ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ. Επίσης, οι προγραμμένοι ( Έντερ, Πάτσα, Νταντόμο, Λαγός, Νασούτι ) , ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΝΕ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με χιούμορ:
         Ο Ρότζερ πράγματι το έχει πάρει το μήνυμα. Ο Σκόκο έχει πάρει μια ταβανόβουρτσα και τα ξύνει. Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΛΟΙΠΟΝ,  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΑΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ, ΒΡΙΣΕ ΕΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.
        ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.
        ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ 7 ή 6 ( δεν έχει πια σημασία ) ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ 5 ή 4. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
      Και φτάνουμε λοιπόν επιτέλους στους 10 ή 11 για ξουτ, ή ( προσέχτε το αυτό ) ΣΤΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. Είδατε τι απλά είναι τα πράματα; ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ; ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ; ΕΛΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ. ΤΟΠΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ; ΤΟΠΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 5 ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ , που δεν παίζανε προχθές, ή ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 5 ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΘ; ΕΙΠΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.
              ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ. ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. Γκέ γκέ; ΚΙ ΑΡΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΘ ΣΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΒΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΜΘΥΧΩΘΗΘ ΤΟΥ ΡΟΘΤΕΡ ή να μην το παίζει Δον Κιχώτης μπροστά σε κάποιους που τον έχουν χεσμένο όπως είχαν και τον προηγούμενο. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξανακάνουν 5 ήττες στη σειρά και να φάνε κι άλλον έναν. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ.
       ΥΓ1. Είπε κανείς οτι δεν δουλεύει; Δουλειά σημαίνει παραγωγή έργου. Προς το παρόν, το έργο είναι ίδιο, αλλά σαφέστατα παραμένει η δουλειά. Φυσικά, περιμένουμε να δούμε τα κριτήρια της διοίκησης για τα αποτελέσματα, με βάση τους στόχους που έχουν θεσπισθεί. Ή μήπως δεν έχουν; Ή μήπως γνωρίζουν να κρίνουν την δουλειά, άνευ έργου; ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΚΛΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΧΗΝΑΣ.
         ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΟΧΘΡΟΙ, ΟΡΧΟΜΕΘΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; Ε, μην τα παραλέμε. Έχει ο θεός. Έχουμε προπονητή τον Χιμαίρεθ με τας χείμμαιραθ.
      ΥΓ2. Πάλι ο Σάχα θλάση. Σε λίγο θα πάθει κι ο φροντιστής.

36 σχόλια:

  1. Εγω εχω μια απορια: Γιατι δεν πεφτει καποιο προστιμο,εστω και ενδεικτικο,2 χρονια τωρα και βαλε;
    Οχι βεβαια οτι θα γινει κατι,δεν ειμαι τοσο μαλακας να πιστεψω τετοιο πραγμα.
    αναρωτιεμαι ομως. Τοσες ηττες.Και μαλιστα απανωτες καποιες.Με υποδεεστερους αντιπαλους ΟΛΕΣ. Και με εμφανισεις που σηκωνουν μπουνιες και βρισιμο,οχι απλα προστιμο.
    Τι γινεται; Ειναι δεσμια η ηδη χειραγωγημενη διοικηση; Θεωρει οτι "τοσο μπορουν,τοσο μας αρκει,δεν θελουμε κατι παρπανω,ειμαστε ρεαλιστες"; Η τους χρωστουν λεφτα και δεν τους παιρνει να βαλουν χρηματικα προστιμα;
    Η δικη μου απαντηση: Τελικα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι οι παικτες. Που οχι μονο διωχνουν για πλακα οποιον προπονητη γουσταρουν,αλλα γραφουν στα παπαρια τους την "διοικηση";
    Θα θυμαστε τις δηλωσεις μπαγεβιτς μετα απο δεν θυμαμαι πιο ματς χαμενο. "που να τους στειλω.Δεν υπαρχει κανεις"
    Και λεω εγω: Τωρα υπαρχει καποιος; Και μη μου πεις "ο Αδαμιδης" γιατι θα πηδηχθω απ'το παραθυρο.
    Τιποτα δεν εχει αλλαξει. Δεν υπαρχει κανεις.
    κουμαντο κανουν ξεκαθαρα οι παικτες. Εχουν παρει το τιμονι της γαλερας και αρμενιζουν γελωντας. Προς τα που; Δεν γαμιεται.Τι σημασια εχει; Αρκει να περναμε καλα. Αφου αλλη ομαδα με τετοιες ιδανικες συνθηκες εργασιας δεν προκειται να βρουμε.

    Δεν υπαρχει κανεις. Και ο Χιμενεθ ηταν -πιστευω-λαικη εντολη της κλικας."Η φερνεις αυτον που θελουμε, η φοραμε κοκκινοπρασινα και σε βγαζουμε στο δρομο να σε φανε τα θηρια".

    Ο Σκοκος γινοταν αλλαγη περσυ στο 85 και εφευγε με βλαστιμιες.Θυμαστε. Τωρα βγηκε στο μισαωρο και μονο που δεν φιλησε τον Μανωλη. Και ενα εκ.το χρονο και ομογλωσος προπονητης; Και ο Μπλανκο τι επαθε και ξανασκοραρει; Βρηκε ρεντα;Και ο Σαχα γιατι δεν βγαινει ποτε παρα μονο σε περιπτωση τραυματισμου,παρ'ολο που τα τρωει ορθιος;
    Ο Λαγος γιατι μπαινοβγαινει στην 11αδα; Ο Νταντομο,τινος προταση ηταν; Πως γινεται να "πεταει" στις προπονησεις ο α δουλευτος και μισοπλεμονος Ροτζερ,ενω οι δουλεμενοι"θελουν ακομα δουλεια";
    Γιατι συνεχως πεφτει "κατσαδιασμα" και οχι προστιμα; Γιατι δεν απολογειται κανεις ποτε; Ακομα και αν τα πινει τα βραδυα; Ο Δημητριαδης τι ακριβως κανει; Υπομονη;
    Ο Χιμενεθ επελεχθει απο τον Αδαμιδη με το σκεπτικο να διαλυσει την κλικα η να την συντηρησει; Η για να τους παρει με το καλο;
    Το Χιμενεθ τον επελεξαν οι παικτες και τον προτειναν στο δικηγορο σαν "αυτον θελουμε θειε Στιβ"; Οι παικτες διωχνουν τους προπονητες και οχι το αντιθετο;Και πως θα διωξεις 5; η 6; η 7; Με τι χρηματα για αποζημιωσεις; Ειναι πιο πρακτικο το αντιθετο βεβαια. Συμφωνω. (Μανωλη μη συνεχιζεις το ροτεισον για τι θα εκνευριστει κοσμος εκει.Μανωλη,ποση υπονη εχεις; Ποση διαθεση για συμβιβασμους;)

    Τι γινεται εκει μεσα ακριβως,θα μας πει κανεις;
    Ενα ειναι βεβαιο,περα απο τις οποιες "ισοροπιες του τρομου",δηλαδη της πλακας και του ατομικου οφελους που υπαρχει εκει μεσα:
    Οταν λειπει ο γατος χορευουν τα ποντικια.
    Η αλλιως: Κατι τρεχει με το βασιλειο της Αρχιδομαρκιας.
    Ολα θα φανουν στο αμεσο μελλον. Σε επικειμενα "επεισοδια" στις προπονησεις...σε χριστοπαμαγιες που θα πεσουν...σε κλωτσιδια. Και θα φανουν ξεκαθαρα και τα "στρατοπαιδα. και το ποιος θα νικησει τελικα. Γιατι ο Καφες,ο Δελλας,ο Λυμπε,ακομα και ο Γεωργεας,δεν ιδρωνουν οντως την φανελα μεσα στον αγωνιστικο χωρο μονο. Εχουν και με αλλα θηριακια να παλαιψουν. Δινουν και αλλου τον αγωνα τους.
    Και δεν ξερω ποτε θα σκασουν ολα στον αερα και τοτε θα δουμε,αλλα και θα ακουσουμε ωραια πολυ ωραια πραγματα.
    Αι σιχτιρ τσογλαν ασκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟΙ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ.
    ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΕΝΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ, Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ , Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΕ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ..ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΖΕΣΤΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ Β & Γ ΕΘΝΙΚΗ..ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Κ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to kako einai oti mas elege o ntousan mas leei kai o manolo,alla se proponhsh alla sto mats p.x.
    ti egine tis dhlwseis tou ntousan eide se dvd prin er8ei h thn aek
    mou fenete mono gia dela k manwla k scosco exei katastalaxei sthn 11 me tous allos peiramatizetai
    e.m
    maresei o rotzer giati mporei na sou vgalei mpalia me thn mia,opws k o lagos otan paizei mprosta sthn uesh tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρηστο
    ωραια απορια εχεις για το προστιμο, γιανα το δωσεις πρεπει να εισαι ενταξει με τις υποχρεωσεις σου διαφορετικα δεν εχει προστιμο
    οταν πας στο ζεφυρι να ανοιξεις εστιατοριο με γαλλικη γαστρονομια το αποτελεσμα ειναι γνωστο εκ των προτερων αρα ο χιμενεθ δεν εχει καταλαβει που εχει ερθει ασχετα οι πληροφοριες μου λενε οτι δεν θελει ανανεωση για την επομενη χρονια των δελλα και λυμπεροπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα παιδες.
    Ασφαλως και ετσι ειναι Δημητρη. Εννοω και αυτο. Το οποιο το ξερουν και οι πετρες. Και απο εκει ξεκικανε πολλα.

    Θωμα, λεγοντας "πεταει" σε εισαγωγικα,αυτο εννοω. Τι θα πει "πεταει";Και η κοτα πουλι ειναι.

    Και θα ηταν μια καλη δοκιμη,να παψουν οι προπονησεις και να δουμε ποσο χειροτεροι μπορουν να γινουν. Να μαθουμε δηλαδη-απο επιστημονικης πλευρας-ποσο μπορεινα μειωθει η αποδοση του μετριου διχως ασκησεις και τι περιθωρια υπαρχουν.

    Τι χειμωνα θα εχουμε; Μαλλον τον ιδιο τον περσινο.
    Μετα το πρωτο διαστημα προσαρμογης με την ελευση του νεου προπονητη-οπως γινεται παντα-το συστημα επανερχεται στον κανονικο τροπο λειτουργειας του.
    Που σημαινει,μπαλες στη μουρη και μπινελικια στις προπονησεις,γραμμη στην Γραμμου για απολογια,πως να ζητησει απολογια ο οφηλετης,θα επιστρεφει στις προπονησεις ο παικτης με νεα επεισοδια,θα συμμετασχει και καποιος αλλος αυτη τη φορα,θα τους στελνει ξανα ο Μανωλης στην "διοικηση" εκεινη θα τους ματαλεει "δεν εχουμε λεφτα,καντε υπομονη και μη τσακωνεστε" και η "Ωρα" θα γραφει: "αυστηρη επιπληξη του Αδαμιδη στον "ταδε", θα συνεχιζεται το πανηγυρι με κλωτσιδια και υποβοσκον εκρηκτικο κλιμα στις προπονησεις,ηττες και αδιαφορο στιλακι στα παιχνιδια,εκδρομη ομαδας οπαδων στα Σπατα και κουβεντα με τους αρχηγους και ομιλια στο γραφειο του προπονητη, "δεν ξερω τι να κανω...ειμαι σε απογνωση...πρωτη φορα συνανταω τοσα πολλα κωλοπαιδα μαζεμενα...που να τους στειλω δεν υπαρχει κανεις..." και δωστου μια νικη και "ετσι σας θελω" και δωστου μια ηττα την επομενη με τριαρα απο καποιον "Θρασιβουλα" και δωστου ξανα μανα "εγω εχω τελειωσει,φευγω" -- οχι μεινε,σε στηριζουμε μεχρι τελους,παρε οτι μετρα θελεις --τι μετρα να παρω ρε μαλακα Αδαμιδη, δεν ειμαι ουτε μαραγκος ουτε νεκροθαφτης" θα απανταει ο Μανωλης και δωστου γιουχα απο τις εξεδρες και "ΑΕΚ,παιξε μπαλα ΑΕΚ" "παικτες μπουρδελα, βγαλτε την φανελα" και να'σου και ντου, και να'σου σπρευ στους τοιχους και να κυνηγι και κρυφτο,κλπ.

    Και η μεταγγραφικη περιοδος ξεκινα. Η περιοδος δηλαδη που βγαινουν οι καλικατζαραιοι και οι μανατζαραιοι στα κεραμιδια.Και μπαινουν και στην κουζινα-λεει- και κλεβουν τα καλουδια της νοικοκυρας,εκτος και αν αυτη προνοησει και τους αφησει μερικα μελομακαρονα και καμια πιττα στην στεγη.

    Και για να αποδεσμευτουν 5-6-7, σημαινει αποζημιωσεις.Πως θα φυγουν; Τζαμπα; Και στην θεση τους θα πρεπει να ερθουν αλλοι. Μεταγγραφες δηλαδη. Αρα λεφτα. Και απο που λεφτα,αφου δεν υπαρχουν; Αρα λυσεις του κωλου.

    Αλλο σκαουτινγκ με ανεση χρονου και με την βασικη ομαδα να δουλευει κανονικα και αλλο αρπα-κολα σε καθορισμενο μικρο χρονικο διατημα-και διχως μπατζετ- να βρεις καλες λυσεις για την 11αδα. Γινονται θαυματα; Οχι. Μονο αρπαχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να πουμε βεβαια οτι η αναγκη για αποδεσμευσεις και"θα φυγουν 5" η "6" η "7" στην οποια καταληγει και ο νεος προπονητης,ειναι μια επιβραυευση, η καλυτερα τρανη επιβεβαιωση,η δικαιωση, του προηγουμενου προπονητη που ελεγε και ζητουσε τα ιδια και πολυς κοσμος νομισε οτι τελικα το θεμα και η κριση ηταν "προσωπικη" και οτι η αλλαγη κοουτς θα αποδεσμευε τις κρυμενες δυναμεις των μικρων χαρυ ποτερ.

    Και τρανη αποδειξη του τι κατασταση επικρατει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΗΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΗΤΑΝ Κ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Η' ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕΣΩ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ..ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΩΡΑΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ..ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΩΝ..ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΛΕΝΤΩΝ Κ ΟΠΟΥ ΒΓΑΛΕΙ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Διαλεγετε παιχνιδια" λεει ο "Φ".
    Σωπα καλε.

    Νομιζω οτι φτανει η ωρα να φερνουμε τα κανονικα αποτελεσματα,καθ'οτι στο στοιχημα πλεον δεν θα θεωρειται εκπληξη αλλη μια ηττα της ομαδας απο καποια αλλη μικρη και οι αποδοσεις πεφτουν εξευτελιστικα.
    Οταν δουμε τον ασσο σε αποδοση 2.00 σε εκτος εδρας ματς της ΑΕΚ διχως να ειναι ντερμπυ,τοτε μπορουμε να ελπιζουμε σε ανακαμψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 2,50 . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΑΕΚ-ΛΑΡΙΣΑ. ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ..ΜΕΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θωμα,ναι, αλλα δεν αλλαζει και πολλα στην κεντρικη ιδεα. Στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε.
    Και εδω που τα λεμε ειναι πιο ευκολο να διωχνεις τους παικτες του προηγουμενου προπονητη,παρα να διωχνεις τις -αναγκαστικες- επιλογες σου,δηλωνοντας ετσι και το λαθος σου.

    Εδω δεν εχουμε να κανουμε απλα με πληθος παικτων που δεν ειναι χαρισματικοι και απλα ειναι μετριοι.Και ο Βαιος μετριος ηταν. Και ο Σταματης και ο Αγορογιαννης,και ο Πατικας και και και.
    Αλλα τι ειχαν διπλα τους;
    Εδω μιλαμε οτι τινει να γινει σημαια ο Λαγος γιατι φετος αρχιζει να τρεχει και τρεμουμε μη παθει τιποτα ο Μακος. Αν ειναι ποτε δυνατον.
    Και παρακαλαμε τον Σκοκο να μεινει,για να παιζει 15 λεπτα,εχοντας το χωνεψει αυτο ολοι μας.

    Οσο για τον ανταγωνισμο με τα παιδοβουβαλα,ελπιζω να το λες χαριτολογωντας. Ουτε μια στο εκατομυριο,ετσι οπως ειναιη ομαδα. Και με αυτην την μη-διοικηση. Οτι μετρα και να παρουν,οσο και να ανακατεψουν τις αδειες τσεπες,οσες επιστολες και να διαβαστουν στα αποδητηρια,οτι προσθηκες του ποδαριου και να γινουν,οσα Σπατα και να φτιαξουν,οτι προπονηση και να γινει. Δεν αλαζει τιποτα. Γιατι δεν γινεται να αλλαξει.
    Στην ΑΕΚ εχουν παρει τα λαβαρα και ειναι πρωτοστατες οι μετριοι. Αγωνιστικα και διοικητικα.
    Αρα αυτοματα πας προς τα κατω και οι συγκρισεις σου θα γινονται με τους συγκατοικους σου.Προς το παρον με Αρη ΠΑΟΚ και αργοτερα-θεου θελοντος- με Ξανθη και Λαρισα. Οι οποιες εχουν και γηπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΧΡΗΣΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΕΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ..
    ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥ Μ.Ο ΗΛΙΚΙΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑ Κ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΓΙΑΞ.Η' ΣΑΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.
    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ..ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΡΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ..ΟΙ ΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ,ΣΕ ΜΥΑΛΟ,ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ..
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ..ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ..ΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ..
    ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΑΘΕ 32ΑΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΚΟΛΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΠΑΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καθοριζεται το μπατζετ λεει σημερα σε κρισημη συνατηση στη Γραμμου. Ισως παει και ο Παπας. Που δεν το βλεπω. Τι να πει; Δινω τοσα, η δεν δινω τιποτα; Και δεν το λεει απο το τηλεφωνο,να μην τρεχει;
    Δεν υπαρχει κανενα μπατζετ.
    Δηλαδη ο Σεραφινο συσκεπτεται με τους συνπειναλαιους γειτονους του για το τι θα περιλαμβανει το μεσημεριανο μενου.
    --Πετρο πρεπει να φυγει κοσμος..το λεει και ο σενιορ.
    --Ειναι μαλακας; Να δουλεψει με αυτους που εχει.
    -- Δεν μπορει λεει.Δεν τους αντεχει.
    -- Να μπορεσει.Εγω γιατι ανεχομαι τον Χατζιχρηστο;
    --Υπαρχει καποιο ποσο που θα μπορουσε να...
    --Εχεις καμια εγκεφαλικη αιμοραγια μηπως;
    --...γιατι;
    -- Τι γιατι; Λεφτα; Πας καλα;
    -- Εχεις δικιο.
    -- Τι διαολο ειπαμε; Αντι να φτιαχνεις δικο σου αρμα τετοιες δυσκολες μερες,το καλυτερο ειναι να πηδας πανω στο αρμα καποιου αλλου. Μα τι διαολο; Τι σας μαθαινανε εκει στο Λοντον σκουλ;
    --Με πηρε και ο κος Νοτιας και μου ζητα εξηγησεις γιατι δεν εχει πληρωθει το ενοικιο του προπονητικου.
    -- Α,να χαθει η Νοταρα. Καλα.Θα τον παρω τηλ. Προς το παρον,παρτον και πεστου να παρει 800 χιλιαρικα απο την δεξια τσεπη και να τα βαλει στην αριστερη. Θα νοιωσει καλυτερα. Μετα θα δουμε.


    Αληθεια, ο Δημαρακης γιατι εφυγε; Και την ωρα του διαχειριστικου που τελειωσε αλλα δεν μας λεει κανεις τι γινεται; Ποιος θα μας φωτιζει; Ο Πουλακος που δεν ξερει τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οσον αφορα τον Λουσεν εχω να σας πω τα εξης
    ειναι πολυ καλος παιχτης με καλη πρωτη πασα. με προσωπικοτητα μεσα και εξω απο τα αποδυτηρια αλλα δεν ειναι στα καλα του και ηταν ενας απο τους λογους που δεν επαιξε στην εθνικη ομαδα (επεσε και σε θηρια για την θεση του), τον γνωριζω απο την αρχη της καριερας του ιδιως στην μασσαλια , στο παρισι τον εφαγε η μεγαλη ζωη
    πιστευω να εχει ωριμασει και να παιξει μπαλα που θα ειναι η τελευταια του ευκαιρια
    ιδωμεν
    μετα την σημερινη συναντηση για το μπατζετ βλεπω τον χιμενεθ στο τελος τηε χρονιας να φευγει με το ακουσμα του μπατζετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: "ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΦΡΙΞΑΝ", αυτό λέει το ρεπορτάζ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ, λέω εγώ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς dimitri: Εγώ ξέρω οτι είναι κουτσό άλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ( ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΝΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ; ) ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΡΑΦΩ " ...προφανώς διαλέγουν παιχνίδια...".
    ΕΓΙΝΕ ΚΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΤΩΝ 25;
    Ε, ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΟΣ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑ: " ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΤΖΙ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΑΜΕΝΟ Κ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ισως γιατι δεν πρεπει ηττα απο ηττα να απεχει παραπανω απο τρεις αγωνιστικες.
    Με δεδομενο το οτι θα νικησει ο ομας την Κυριακη την Λαρισα. Η οποια ειναι με την πλατη στον τοιχο και παιζει-οπως οοοολες οι ομαδες- την επομενη με τον γαυρο. Αν νικησει την Κυριακη η ομας,δεν υπαρχει προβλημα να ξεκουρασει τον Μακο την επομενη με τον Ηρακλη που και αυτος ειναι με την πλατη στον τοιχο και αυτος-οπως οοοοολες οι ομαδες- παιζουν με τον γαυρο την παραπανω αγωνιστικη.Και θα πρεπει να νικησει πασει θυσια.
    Δεν ξερουμε ποια ομαδα να πρωτοσωσουμε. Υπαρχει μεγαλη ζητηση καθ'οτι τιποτα δεν εχει ξεκαθαρισει στην ουρα και θα πρεπει να κανουμε μερικες χαρες.
    Τι να πρωτοδιαλεξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διαβάζω λοιπόν στις εφημερίδες δηλώσεις για το γήπεδο οτι ταχαμου θα ξεκινήσουν τα έργα το καλοκαίρι.
    Και σκέφτομαι εγώ ότι μάλλον για κανένα ξεχόρτιασμα θα μιλάνε.Ειδικά με αυτό που θέλουν να κάνουν,δηλαδή να μετακινηθεί το γήπεδο απο την θέση που ήταν προς τον Περισσό.Δηλαδή μέσα στο Άλσος.Δηλαδή να κοπούν δένδρα.
    Χα χα και παλι χα χα.Και όποιος έχει γνώση το τι σημαίνει χαρακτηριστέα δασική έκταση καταλαβαίνει για ποιο λόγο γελάω.Και ποιο καλοκαίρι εννοούν λέγοντας για έναρξη έργων.Το 2011 πάντος, αν δεν αλλάξουν σχέδια, το βλέπω χλωμό.
    Α,και να μην ξεχάσω,τα σχέδια δεν περιλαμβάνουν γήπεδο Μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ Μ.Τ: Με αφορμή την επιστολή σου, άσε το σκυλί ελεύθερο να έρθει.
    Το είπα και στον φίλο σου: άστον να με σκοτώσει. Αλλά άσε καλύτερα, τώρα που είσαι και καθαρός απο την δικαιοσύνη. Και μάθε καλύτερα για μένα βαποράκι των κουνουπιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Δεκεμβρίου, 2010 16:34

    Καλά Χαράλαμπε, εγώ γουστάρω να βλέπω και να διαβάζω 16χρονα να ζητάνε 45.000...Και καλά ΑΕΚ είμαστε και γαμάμε.
    Που πας ρε Καραμήτρο...οι 131 και ο θείος που σε πέταξε έξω από ταολυμπιακά εν μία νυχτί δε σε μάθαν τίποτις?
    Πάντως το αδαμίδι ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ σωστά το πάει το γήπεδο.
    Φυσικά τα δύσκολα δεν έχουν αρχίσει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Δεκεμβρίου, 2010 16:38

    ...άλλο αστείο του χαρακτηρισμού περί δασικής, που ορθά έθιξες...στην πίσω πλευρά του Μόσχος είναι "άλσος", αλλά στην πραγματικότητα μία μίνι χωματερή και πάρκινγκ απορριμματοφόρων του δήμου...φυσικά εκεί δε μπορεί να χτιστεί τίποτα...

    Πάντως καλά κάνει το αδαμίδι και πληρώνει δικηγόρους να δέσουν νομικά και συνταγματικά το θέμα, όπως και η σκέψη περί μπριτάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ07 Δεκεμβρίου, 2010 17:37

    ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ.ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ;ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΝΑΤΟΝ;ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΣΚΟΥΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.ΚΡΑΤΑ 10-12 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΟΥΤ.ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΝΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΛΕΟΝΑΡΤΟ .ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ.5 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΛΗΜΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΝΕΑΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΖΙΚΟ.ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΗΛΑΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΞΕΣΚΑΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ...ΓΙΑ ΘΗΜΗΘΗΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ;ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΕΛΕΓΕ.ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΤΛ.ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΦΤΑΙΝΕ.ΕΝΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.Α ΡΕ ΤΙΓΡΗ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΘΑ ΒΡΩΜΑΓΕ ΠΟΡΔΙΛΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΗΤΗΡΙΑ.ΕΝΩ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ...ΜΠΙΝΕ.

    ΕΙΜΑΣΤΑΝ.

    6/12/2009 ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ 3-1

    ΕΙΜΑΣΤΑΝ 8οι (ΟΓΔΟΟΙ) ΜΕ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ 33, 1ος.

    ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ 28/10 ΑΠΟ ΤΗΝ BOYΛΗ, ΕΝΩ ΦΕΤΟΣ ΡΙΞΑΜΕ 5ΑΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ 2/12 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ 0-1, ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΕ.

    ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ+ΟΥΕΦΑ.

    ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ. ΜΕ ΠΟΡΩΣΙΔΗ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΛΥΘΕΙ Ο ΓΡΙΦΟΘ ΤΟΥ 1.5 ΜΗΝΑ ΧΙΜΕΝΕΘ.

    ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΚΚΙΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ...

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.
    Ολος ο ΚΟΣΜΟΣ ξερει να βαζει την ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ σαν το θεμα ΑΝΤΟΧΗΣ/ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. Εμεις βρηκαμε τις προπονησεις του ΧΙΜΕΝΕΘ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. OΣΟ για τους 11-6=5 + 2 και αλλες ωραιες εξισωσεις που αρχιζουν και τελειωνουν σε αρθρα απο ΑΡΔ και στη γενικη ΑΕΚομπλογκοσφαιρα, ενα εχω να πω.
    Οτι μερικα γιουσουφακια παικτες του μπινε θα τελειωσουν ειναι σιγουρο. Οπως και οι ρουφιανοι με τα κινητα, οπως και ο χοντρουλης μπεκρης μαζι με την αλλη που το παιζει γραφειο τυπου.
    ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ δε θα μεινει απο ολο το ΛΟΜΠΥ του Μπινε και του φιλαρακου του που ελπιζε οτι θα γυρισει στην ΠΑΕ σαν τζαμπα μαγκας πανω σε ασπρο αλογο.

    Ετοιμαζομαστε για ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΦ... Και δε θα λεγεται ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ-ΝΟΚΙΑ-ΑΡΕΝΑ.... Ευτυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kosta21
    μην σκισεις κανενα καλσον μονο
    απο το λομπυ του χατζηχριστου θα μεινει κανενας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ-ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ Β'-ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΔΕΣ-ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ-ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ-TON ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ-ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ -F.C. ΑRENA."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχα τι παθατε ωρε, μυγα σας τσιμπησε?

    Χρηστο προσθεσε στον τιτλο και το "τον Νοτια και τα ματια μας".

    Δημητρη οχι, απο το Λομπυ του ΧΧ δε χρειαζεται να μεινει καποιος, γιατι δε μπηκε ποτε. Ολη η ΑΕΚ ειναι οΡιτζιναλ.
    Δε φοραω καλσον, γιατι δινεις τετοιες συμβουλες? Σου σκιστηκε τις προαλλες? χαχα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς Όλους: Σύμφωνα με τον Τόλη ( ενεργό μέλος της οργάνωσης, της ερασιτεχνικής, της κερκίδας ) η οργάνωση έχει 53 clubs με καμιά 50 μέλη το καθένα. Αφού οι εξισώσεις είναι δύσκολες ( λογικό αυτό, όπως και τα ελληνικά [ το ρήμα "είμαστε" στο παρελθόν γίνεται "ήμαστε"] ), κάντε έναν πολλαπλασιασμό για όλη την ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφου μπαινεις σε μειοδοτικο διαγωνισμο και η τεταρτη θεση σου φαινεται σαν C.L και το οτι η τεσσαρα της Εβερτον εγινε 4-2 απο την Ζενιτ,αρα ορατοτατη βελτιωση, και οι βαθμοι εγιναν απο 18, 20. Γιουπι!
    Επισης τα λαθη ειναι ενα ακομαεπιτευγμα του μανωλη καθοτι αυτα μειωθηκαν δραματικα απο 45.8 μ.ο. σε 45.2 δηλαδη τριχες.
    Τα φαουλ ανα αγωνα περσι ηταν 14.6 και φετος που τα παιδια παιζουν σαν λιονταρια με σοσονια εγιναν 15.2 ανα αγωνα. Μπορεις να πανιγυρισεις και για αυτο.Αν βλεπεις κατι.
    Εχει κι'αλλο δρομο να διανεισει ο Μανωλης για να βελτιωσει τα νουμερα και τα ποσοστα του προηγουμενου αποτυχημενου. Γιατι υπαρχει σοβαρος κινδυνος να θεωρηθει ο τωρινος περισσοτερο αποτυχημενος ακομα και απο αυτν τον προηγουμενο. Θα προκειται για κατορθωμα βεβαια το οποιο δεν θα χρεωθει ασφαλως μονο ο ιδιος,καθως μεγαλο μεριδιο ευθυνης στηναποτυχια-επιτυχια θα εχουν και τα κουτσαβακια που παιζουν στο χορταρι.
    Παμε λοιπον: Οι ηττες εμειναν ιδιες εως τωρα,δηλαδη μονο 5 αρα περιμενουμε τον Μανωλη να κανει μονο μια ηττα ακομα μεχρι το τελος του πρωταθληματος,αφου ο βατραχος εκανε συνολο 7. Δυσκολα τα βλεπω.
    Επισης οι καρτες ηταν 0 κοκκινες περσυ ενω φετος εχεις ηδη τρεις και εισαι στη ναρχη. Οι δε κιτρινες ηταν συνολο 79 περσι ενω μεχρι τωρα στους 14 αγωνες 45.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και συνεχιζουμε τους κουτσαβακικους υπολογισμους,ορμωμενος και απο το σχολιο του Steven:
    Παμε ξανα: 53 clubs επι 50 μελη μας κανουν 2650 μελη, πανω κατω. ( οταν λεμε πανω κατω,δεν εννοουμε "πανω και κατω οροφοι" αφου τα clubs ειναι μονοοροφα, αλλα εννοωντας περιπου τον αριθμο των μελων κατα προσεγγιση.)
    2650 λοιπον εγγεγραμενοι στη οριτζιναλ.
    Υπολοιπονται ακομα 479.467 εγγραφες μελων και φιλων του σωματειου,για να επιτευχθει ο στοχος του 50+1 % προκειμενου να κανουν την κυβερνηση του βουνου,κυβερνηση οικοπεδου.(αν θεωρησουμε οτι ο λογικος αριθμος των εντος Ελλαδος οπαδων μας ανερχεται στους 900 χιλ. περιπου.(κατα αλλους ειμαστε 2 εκατομμυρια,βοηθουμενοι απο την παρηγορητικη σκεψη οτι "οσο πιο πολλοι,τοσο μεγαλυτερο το δικιο")
    Οπως και να εχει,υπαρχει ενα ελλειμα της ταξης του 99,68 % το οποιο ειναι μεν βατο σαν επιδιωξη αλλα ειναι και αρνιτικοτατο για καθε ειδουης επιδιωξη. Προς το παρον βεβαια,γιατι μπορει μα την νευρωση που υπαρχει λογω ΔΝΤ και την απογνωση του κοσμου,μπορει αυτος καλλιστα να στραφει σε ομαδικες εγγρραφες και οι ουρες εξω πο τα clubs να μοιαζουν με ουρες του ΙΚΑ.
    Μεχρι τοτε,μπορει η ισχνη μεν αλλα ηρωικη μειοψηφια, να κρατα τα κλειδια ενος αδειου κουτιου,περιφεροντας το ωσαν αυτο να περιεχει τα λειψανα του Αγιου Αθανασιου. Ας ειναι αδειο.
    Ολα μια ιδεα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Να σημειώσουμε επίσης, οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( τεράστιο λάθος ) ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ( μιλάω για τις "μεγάλες"). ΑΥΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.
    Εν πάσει περιπτώσει, να μην μπω στην αμπελοφιλοσοφία της ελευθερίας ή της ελληνικής ασυδοσίας, αλλά να πω ξεκάθαρα οτι ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. Εξαιρείται ο Χρήστος που πρότεινε, εκτός αν έκανε πλάκα.
    Νεοτερες πληροφορίες αναφέρουν οτι έφτασε σήμερα ο Γάλλος, κι οτι η ΑΕΚ θα πάρει 3 παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή