Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

             Θα φύγουν κάποιοι, θα έρθουν  άλλοι. Τα γνωστά και τετριμμένα για ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Θα επιχειρηθεί ενίσχυση λες και υπάρχει κανένας παράγων ή προπονητής που λέει το αντίθετο. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν κι όλοι καλώς τα κάνουνε , μέχρι να μην βλέπεις τίποτα και να τους  πάρεις με τις λεμονόκουπες ή να τους  χειροκροτήσεις οτι πράγματι κάτι κάνανε. Άρα το στόρυ είναι γνωστό και αναμενόμενο και περιμένουμε κι εμείς.
                Η ΑΕΚ μπαίνει στον δεύτερο γύρο, όμως με την υπόσχεση των μετόχων για επιχορήγηση και για την ειλημμένη απόφαση τους να προχωρήσουν στην ΑΜΚ και στην ανακοίνωση του διαχειριστικού ελέγχου. Αυτά είναι τα σουβλάκια και μάλιστα παραγεμισμένα δίπιτα. Τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες για το πόπολο. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ( φανέλα ) ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ, ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ. Εκτός αν μαλακισθεί ο προπονητής, ή αν πέσει άγριος ο πέλεκυς της Βαγγέλας για την ανίερη συμμαχία ( με τον Μανιάτη κάτι τέτοιο γίνεται, που δεν έχει θέμα ο Βαλβέρδε ). Εκεί βέβαια θα σώσει άλλος την κατάσταση κι απλώς θα φαγωθεί ο Αδαμίδης ( δεν μπορώ να φανερώσω περισσότερα , πέραν του οτι θα ξαναγίνει νέος έλεγχος ).
              Για τον προπονητή δεν έχω να πω πολλά. Πλέον την ομάδα την ξέρει, τις περισσότερες φορές την βάζει να παίζει το σύστημα του προκατόχου του κι επιμένει οτι πρέπει να φύγουν 5, δηλαδή 10 αν συνυπολογίσω οτι φωνάζει σε αυτούς που αγωνίζονται κι όχι σε αυτούς τους 5 που είναι μόνιμα εκτός αποστολής. ΚΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ; ΑΥΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ; ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙ, ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ, ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΕ, ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ, ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ.
          ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΝΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΧΑΦ ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΣΤΟ Β. Φυσικά η πρώτη πρόταση που θα έρθει για μεταγραφή θα είναι για τον Γιάχιτς για να καταλάβουν κάποιοι πόση μπάλα ξέρουν.
            Στον δεύτερο γύρο λοιπόν, φαίνονται τα πάντα: 8 μέσα κι 7 έξω. Στο ΟΑΚΑ, και με βάση τα ονόματα των αντιπάλων, το απόλυτο είναι και το προσδοκώμενο. Δηλαδή 24 βαθμοί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι κάτι ομαδούλες και οι Θεσσαλονίκες. Το θέμα είναι στα έξω, που χέζονται όλοι. Από διοίκηση μέχρι προπονητής και παίκτες.Τι να περιμένουμε εκεί;
              Δεν χρειάζεται ανάλυση ειδική, ούτε παιχνίδι με παιχνίδι που λέει κι ο Λυμπερόπουλος. Εγώ περιμένω την περσινή συγκομιδή με βάση τα δεσίματα που έχω κάνει. Δηλαδή 8 βαθμούς. Θα μου πείτε δεν βγαίνει η διαίρεση. ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7  ( ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ) Η  ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ 18 ( μια μόνο απώλεια στο τηγάνι ). Να το μοιράσουμε: Να πούμε 12 βαθμούς; Να βάλουμε και μια πιθανή γκέλα στο ΟΑΚΑ; Πάμε λοιπόν για την πρόσθεση: 12 + 21 + 23 ( αυτά τα έχουμε ) = 56. ΜΑΚΑΡΙ. ΠΕΡΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ 53. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ BUDGET, ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
                    Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΣΤΟΧΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ; ΜΑΚΑΡΙ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΜΗΝ ΧΕΣΩ.
              ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ 56 ΚΙ ΑΣ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΕΤΑΞΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΤΑΚΑ: ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ; ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; Ο ΤΖΙΡΟΣ ; ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΩ.
             ΚΑΙ ΘΕΛΩ , ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ - φυσικά για όσους καταλαβαίνουν αριθμητική - ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ. ΕΓΩ, Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ή κάποιος άλλος της οργάνωσης , ας πούμε.
              ΥΓ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΛΑ;

15 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2010 10:04

    Έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια περί αμπαλοσύνης του σλάβου. Βαρύς, ναι. Άμπαλος? Δηλαδή τον κρίνουν με βάση τα παιχνίδια του σα δεξί μπακ?
    Τελικά για να δούμε αν θα φέρει τα λεφτά της μεταγγραφής του μανιάτη (αν και τα φρύδια μας βλέπω να παίρνουμε σε αυτή την ιστορία).
    Λογικούς βλέπω τους βαθμολογικούς στόχους που έχεις βάλει. Παρατηρώ, επίσης, ότι το κύπελο δεν το έχεις μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΧ κανει εκκληση για βοηθεια στο μπασκετ απο αυτους που τους ελεγε την μια φορα φυτα την αλλη τον πουλο απο εδω
    αυτος ποτε θα παρει τον πουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2010 12:00

    Σύμφωνα με την οργάνωση φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι. Προφανώς δεν είναι αρκετά ΑΕΚτσήδες οι μέτοχοι του παρελθόντος και του παρόντος για να βάζουν τα λεφτά τους στη μαύρη τρύπα και να πηγαίνει εκδρομές ο χατζημούσιας με τα παπάκια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΠΑΟ - ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ. ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Ο πρωτος φετινος γυρος,ηταν ελαφρα χειροτερος με εκεινον του περσινου πρωταθληματος.
    Μα στον δευτερο περσινο γυρο,εγινε μια καλη κουρσα.
    Περιμενουμε την αναλογη.
    Αλλιως μπορουμε ανετα να πουμε οτι η αλλαγη προπονητη,δεν βοηθησε,αντιθετως εβλαψε.
    Τι; Τα οικονομικα συμφεροντα της ομαδος.

    Εκτος και αν οι διοικητικα και εξωδιοικητικα- με καθε τροπο- εμπλεκομενοι μαζι της,δεν προσδοκουν απο ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,εσοδα.
    Ειμαστε μιλια μακρυα,απο τα κοροιδα που παλαιυουν για το 20αρικο του Πλατινι,μεσω C.L.
    Αυτα ειναι για παρακατιανους.
    Εχουμε ανεβει επιπεδο,λεμε.

    Οσο για τον ερασιτεχνη επαιτη,οτι και να πει κανεις ειναι λιγο.
    Και δεν θα λεγαμε και εμεις οχι βεβαια σε μια επαγγελματικη α-μετοχικη βοηθεια στην βασιλισα που εχει καταντισει σαν το κοριτσακι με τα σπιρτα.
    Μακαρι.
    Αλλα ετσι οπως χειριζεται τοσο τους συν-οπαδους,-οργανωμενους και μη- οσο και τους εχοντες την ικανοτητα να βοηθησουν,μερα με τη μερα,χρονο με το χρονο,απομακρυνει και την ΠΑΕ αλλα και τα Ερασιτεχνικα τμηματα-κυριως-απο καποια βιωσιμη λυση.
    Μικραινοντας τα παντα, μικραινεις και τις απαιτησεις των αλλων απο σενα. Λαμπρο.

    Το σωστο συνθημα ειναι:
    "Οποιος συρρικνωνει την Οριτζιναλ,συρρικνωνει την ΑΕΚ"

    Και αφου ντρεπεται τοσο,να ετοιμαζεται και "για αλλη μια ντροπη" οπως εχει πει και ο Steven.
    Η οποια ντροπη,θα τον οδηγησει σε υψηλοτερα κλημακια.
    "...πας ο υψων εαυτον ταπεινωθησεται και ο ταπεινον εαυτον ΥΨΩΘΗΣΕΤΑΙ." Matthew 23:12

    Amen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Δεκεμβρίου, 2010 14:15

    Είδες? Καλά που δεν το βαλες και το κύπελο στους στόχους...λες και το 'ξερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ " ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δουλοι και αποικοι.
    Αλλη μια τρανη αποδειξη αυτη η συμβασης-της οποιας την υπαρξη αγνωουσα και εγω μεχρι πριν 10 χρονια και την πρωτοακουσα απο τον Σωτ.Σοφιανοπουλου,πρωην ιδιοκτητη της "ΧΡΩΠΕΙ". η οποια πηγε περιπατο μαζι με χιλιαδες αλλες επιχειρησεις,για τον απλουστατο και πολυ γλαφυρο τροπο εις τον οποιον περογραφεται στην συμβαση "COOPER".
    Η οποια λεει στους εδω ιθαγενεις κατοικους και βεβαια στους πουλημενους πολιτικαντιδες: "κατω τα χερια απο τον ορυκτο η αλλο πλουτο.Ειναι δικα μας"

    Kαι τι ειδους "συμβαση" μπορουν να συνυπογραψουν ο ιδιοκτητης με τον ενοικο; Οτι και ενας αραπης με μια μαθητρια.

    Στο βιβλιο του -πραγματικου αριστερου και πατριωτη- Δ. Μπατση "Η βαρια βιομηχανια στην Ελλαδα", λυνονται ολες τις αποριες. Και γιατι τον ιδιο τον εφαγαν λαχανο,(ταχα εμπλεκομενο στην υποθεση Μπελογιαννη) και γιατι συστηματικη αποβιομηχανοποιηση της Ελλαδας ( χαιρε Εθναρχα) και καμια απορια δεν θα εχει κανεις για το "τι δουλεια εχει αυτην την εποχη το ΔΝΤ" (αφου παντα αφραγκοι και με δανεια δεν ζουσαμε;) γιατι ΕΤΥΧΕ να πρωθυπουργευει ο συγκεκριμενος καραφλος πατριδοπωλης και πολλα αλλα.
    Και το κλαμα ειναι αναποφευκτο.Οπως και η ακρατη οργη για την συνεχη προδοσια.

    Μπατσης ο οποιος ηταν κατοικος Κολωνακιου και πολυ ευκαταστατος. Μα πιστευε οτι το μοιρασμα και η συμμετοχη ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ σε αυτο που πιστευεις,ειναι αυτο που μπορει να φερει αποτελεσματα.
    Και το "επιχηρειν" ειναι αρικτα συνδεδεμενο με την ανθρωπινη φυση. Και αυτο που θα πρεπει να γινει,ειναι να λειτουργει προς οφελος των πολλων.

    Και-ο ιδιος- ενα τρανο παραδειγμα που αναιρει την αρητη και δογματικη ανοησια οτι "ο σωστος αριστερος πρεπει να ειναι και αφραγκος".

    Αιωνια του η μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Σοφιανοπουλος" ηθελα να γραψω.
    Επισης να πουμε οτι η εν λογω καταστροφικη και με καθε τροπο προδοτικη "συμβαση" ισχυει απο το 1940 και εχει ημερομηνια ληξης 31-12-2010.
    Και μη ρωτησει κανεις "ποιο ειναι το αλλο μερος" γιατι θα χαρακωθω.
    Και θα ανανεωθει κανονικοτατα ασφαλως.
    Πιστευει κανεις το αντιθετο;
    Γιατι μιλαμε για "κρεμασμα στο Συνταγμα";
    Και οχι μονο για τους τωρινους αλλα και για το συνολο των προηγουμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η σύμβαση αυτή υπεγράφη από την δικτακτορία Μεταξά το 1940 μετά την πτώχευση της Ελλάδας και αφού είχαμε σαν κράτος καταχρεωθεί στους Άγγλους βασικά,αλλά και σε άλλους ΄΄φίλους΄΄.
    Βασικά αφορούσε την εκμετάλευση των υδάτινων πόρων και συγκεκριμένα του Αχελόου από την εταιρεία cooper.Μέχρι τώρα πάντος μόνο η ΔΕΗ έχει κάνει τέτοια εκμετάλευση.
    Η ουσία είναι ότι αυτά που γίνανε τότε με δικτατορίες στην εξουσία και τεράστια δάνεια καιξεπουλήματα της περιουσίας της Ελλάδας,μας φαίνονται τώρα σαν σαν Deja vu.

    Για όσους τους αρέσει να διαβάζουν δείτε αυτό:
    http://www.special-edition.gr/pdf_dioik_enim/pdf_de_34/teneketz.pdf

    (στην 106 σελ. κάνει αναφορά πάνω στο θέμα cooper)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτι ανάλογο είχα ακούσει για την είσοδο μας στην τότε ΕΟΚ.Για σύμβαση με τους Γάλλους ώστε να δώσουν το Οκ.
    Δεν αποκλείω να είναι ήταν μεγαλόπνοα σχέδια τα οποία φυσικά δεν εφαρμόστηκαν ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς "Aνωνυμο"

    40-50 χιλιαρικα ζηταει ο Δ.Χ να βγει ηχρονια διχως συνεπειες.την εν γενει κατασταση στην οποια εχει περιελθει το μπασκετ,δεν ειναι αναγκη να την περιγραψουμ.Την ξερεις.
    Αφου ξερεις μεχρι και τα του "Φ" ,θα εχει παρει κατι το αυτι σου και για την Ερασιτεχνικη.
    Δεν μπορει.
    Και προτινουμε,οταν τα -οποια- προβληματα στον "Φ" λυθουν,να συνδραμουν οι εργαζομενοι της εν λογω εφημεριδας,στην στηριξη της ΚΑΕ Χατζιχτηστος,καταβαλοντας οποιο ποσο δυναται ο καθεις.

    "Η καμηλα κοιτα την καμπουρα των αλλων πρωτα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δείτε κι αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=sBJ-LsK2jeY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γεωργατζογλου ψαχνει "10 εως 15.000 να βαλουν απο 50 ευρω".
    Το πρωτο ειναι πιο πιθανο. Δηλαδη "10" οπως λεει χαρακτηριστικα επι 50 ευρω = 500 ευρω.
    Καλα ειναι για αρχη.

    Δωστε μου και εμενα καμια "επιτροπη σωτηριας" να εχω να ασχολουμαι ρε παιδια.
    Δεν υπαρχει καποια;
    Δεν χρειαζεται κανεις "σωσιμο";

    Βουρ για το πρωτοδικειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το 1986 οι Bublil-Khakshouri ιδρυουν την εταιρεια YATAP,για να διεκδικησουν την αδεια του καζινο Λουτρακιου.Ως συνεταιροι συμμετεχουν και οι Robinson και Zilka.Απ`τα τελη του 1990,οι δυο πρωτοι βρισκονται σε μια διαρκη δικαστικη διαμαχη σχετικα με τα ποσοστα στο καζινο,αλλα και σε αλλα καζινο που ειχαν δημιουργησει.Το 2000,και οι τεσσερις συνεταιροι πουλησαν καποιο μεριδιο μετοχων τους στην Τραπεζα Πειραιως,κι απο τοτε ξεκιναει ενα σιριαλ σχετικα με την πληρωμη 100.000.000 δολλαριων στην εφορια.Το ολο θεμα εχει να κανει με τον ελεγχο του καζινο ωσπου εμφανιζεται το οργανωμενο εγκλημα με τον Asi Abutbul,ο οποιος τα χει βρει με τον Khakshouri.Ο δευτερος θα πληρωνε 10%,αν ο πρωτος εβρισκε αγοραστη για το μεριδιο του δευτερου.
    Το Δεκεμβριο του 2003,η συζυγος του Bublil,βρισκει μια τσαντα εκρηκτικα στο αυτοκινητο της,και η αστυνομια κανει λογο για εκφοβισμο του αντρα της.Μετα απο δικαστικες διαμαχες,επερχεται συμβιβασμος και τελικα ο ελεγχος του καζινο δινεται τελεσιδικα στον Bublil.Η αποφαση παρθηκε και δικαστικα τον Ιουνιο του 2010. Απο τον Μαιο του 2010 ομως,η φορολογικη υπηρεσια του Ισραηλ,ανελαβε δραση,γιατι πρεπει να της αποδοθουν 100.000.000 δολλαρια για φορους.
    Εδω ανοιγει ενας νεος κυκλος,με απροβλεπτες διαστασεις που εχουν να κανουν με το ιδιο το καζινο,την τραπεζα Πειραιως,αλλα και την κοινοπρακτικη εταιρεια που εχουν συστησει απο κοινου το καζινο και ο Δημος Λουτρακιου,αφου ο τελευταιος εχει μεριδιο επι του τζιρου.
    Αυτα τα ωραια συμβαινουν με τους στρατηγικους επενδυτες ανα την Ελλαδα,που τους περιμενουμε οταν ξεκινησει η "αναπτυξη" στο αγροτεμαχιο που λεγεται Ελλαδα.Να μην τους χασουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή