Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ

             ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ. ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ, ΤΕΛΙΚΟ- ΤΕΛΙΚΟ.
             ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ ΤΡΙΧΕΣ. ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.
                 Με μια πολύ δυνατή παρουσία της ΑΕΚ , κατόρθωσα και είδα το ματς στην Κηφισιά και με πολύ καλή παρέα - φυσικά όταν δεν υπήρχαν οι γραμμές του καινούργιου του ΟΤΕ - και διαπίστωσα τα απλά: ΤΗΝ ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ : " ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ". ΚΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΔΙΝΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΛΥΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΘΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ.
                Μέχρι το 30, ήταν όλα γνωστά. Χαμένα λεπτά και καμία απειλή. Όμως το παιχνίδι γύρισε εκείνη την στιγμή και η Λάρισα λογικά πήγε εκεί που ανήκει.  Σε άλλη κατηγορία αλλά με γήπεδο. Δικό της, που λέει ο λόγος. Πηλαδάκης και Κοντομηνάς. ΚΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΑΙΧΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΟ. ΑΙ ΕΣΤΙΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΣΙ.
      ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ. ΑΙ ΑΔΕΡΦΑΙ ΕΝΗΓΚΑΛΗΣΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ.
       Κι είδα μια καλή άμυνα, που έδωσε τις μάχες της με τον ΄Γεωργέα και τον κορυφαίο Μανωλά. Που πιάσανε σε απόδοση τον καλύτερο απο όλους Λυμπερόπουλο, που προφανώς έπιασε το μήνυμα , ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΕΟΕΟΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ.
             Πολύ λίγια η Λάρισα. Τα λέγαμε και πριν φυσικά, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ, οτι το ρόστερ διαλέγει παιχνίδια  ΚΙ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ, φυσικά μέχρι που το πάνω χέρι θα το πάρουν οι υπάλληλοι του.
                Μην όμως αεροβατούμε. Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. Μην με ρωτάτε γιατί. ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,  ΠΟΥ ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΤΑ.
                   Στο σημερινό παιχνίδι, δεν κατάλαβα τι έκανε η ΑΕΛ. Κι είδα μια ΑΕΚ υπερηχητική, που φυσικά ήταν κάτι καινούργιο. Νομίζω στον Καράμπελα, στον Καφέ και στον Μπερνς, ΄έχει αρχίσει και φαίνεται η δουλειά. Βάζοντας τον Μάκο  δίπλα στα τρεξίματα της Σεβίλης, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΟΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ.
                    ΚΑΙ ΞΑΦΝΟΥ ΚΙ Ο ΣΚΟΚΟ πήδησε μέσα, με την χαρά του πρωτάρη κι ότι "έμεινα κι έφυγε ο Πατέρας " .  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΥΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;  ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΖΗΛΕΨΕ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ. ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
               Μην ξεφεύγουμε όμως. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΙ ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΑΡΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

61 σχόλια:

  1. το θεμα οτι περασε η ομαδα και θα ξανακουσουμε τις γνωστες μαλακιες απο ορισμενους οτι κλαιμε για την νικη της ομαδος και αλλους που θα βγουν απο τα λαγουμια τους να ξαναγραψουν για τον κακο μπαγιεβιτς και τον προπονηταρα χιμενεθ κτλ
    τις γνωστες μαλακιες
    μ αρεσε και στα 2 παιχνιδια ο ιγγλεσιας, επαιζε μονος του την αεκ και κριμα που δεν εδωσαν τα 150 χιλ περυσι η προπερσι (δεν θυμαμαι καλα) να τον παρουν αν και τον ηθελε ο μπαγιεβις
    το καλο ειναι οτι ειναι σε φορμα ο δελλας και ο μανωλας (ο αμπαλος κατα τον steven) και κρατανε την αμυνα και ο μακος με τον καφε υποφερτα το κεντρο και μπροστα ο λυμπε και με την επιστροφη του τζιμπουρ θα πανε καλυτερα τα πραγματα
    χρειαζομαστε ενα παιχτη με τα χαρακτηριστικα του ριβαλντο να δενει τις γραμμες και να ειναι σημειο αναφορας
    μεχρι το 2-0 η ομαδα ηταν εγκλωβισμενη στις παθογενειες της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Δεκεμβρίου, 2010 10:09

    Δεν είδα το παίγνιο, οπότε θα επικεντρωθώ στα παραφερνάλια.
    'Η μάλλον θα ξεκινήσω από το ερώτημα προς το μανώλο: Ο φούλης, 'νταξει δεν δεν είναι και ο μαϊκόν, αλλά είναι δεξί μπακ κανονικό. Παίζει όπως παίζει και τα γόνατα του είναι θρύψαλα, βέβαια, αλλά είναι δεξί μπακ. Γιατί δεν τον βάζεις και όσο πάει?

    Στα πέριξ, θετικόν είναι ότι μάκος και φούλης δεν είχαν διάθεση δια πανήγυρη. Τουναντίον.
    Από την άλλη, απορώ πως κάποια παιδιά της οργάνωσης τους καίει ότι στ' αποδυτήρια είναι ακόμα οι τσάτσοι του μπινέ κι ένας εξ αυτών είναι και ο γερολύμπε. Ο οποίος χθες έκανε τις δηλώσεις στήριξης στον προπονητή που έκανε. Αλλά περίμενε...είναι το σατανικό σχέδιο του βατράχου να τραβήξει μαζί με τους ρουφιάνους του το χαλί κάτω από τα πόδια του μανώλο και να επιστρέψει για άλλα 2,5 χρόνια μετά την Κύπρο...

    Φυσικά τώρα μπορούμε όλοι να πανηγυρίσουμε και να γκρεμίσουμε τα τείχη (όπως κάναμε με το στάδιο) για να υποδεχθούμε τους θριαμβευτές. Μιλάμε κατάφεραν να σκοτώσουν ένα γιγαντιαίο θηρίο το οποίο δε μπορεί να νικήσει ούτε την ένωση τυροκόμων του νομού του.
    Έχει τρομάξει η οικουμένη με το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΛ, μοιράζουν πάμπερς στους αντίπαλους παίκτες ρπιν μπουν στο γήπεδο, μη το γεμίσουν λίπασμα από το φόβο τους.
    Και φυσικά, ευτυχώς που καταφέραμε να καλπάσουμε στους οκτώ (8) του κυπέλλου, άλλος ένας πρώιμος τελικός, μέχρι τον τελικό των 8, των 4 και τον κανονικό, που ποιός ξέρει, μπορεί να φτάσουμε κιόλα. Κάθε βράδυ τελικός και, όντως, τώρα είδαμε τις πραγματικές δυνατότητες μας. Κοινώς παίκτες που κατανοούν την αξία του να έχεις μαλιά ξερά (και όχι να κολάνε από τις ροχάλες) και καλή όραση (αφού τα μάτια σου δεν είναι μαυρισμένα από τις μπουνιές).
    Φυσικά ο αδαμίδι μπήκε στα αποδυτήρια και κραύγαζε "ΑΥΤΟΙ είστε". Μπράβο, δεν αποκλειστήκατε από ένα θρασύβουλο των τεμπών και αυτό δείχνει πρόοδο.
    Μ' αυτά κι αυτά, ας πουλήσουν οι ψώρες και οι σκώροι φύλλα, ας κάνουμε γλυκα χριστούγεννα και ας βαυκαλίζονται οι οργανωμένοι ότι με τα κομπολόγια και τις καντάδες θα κερδίσουμε τα πάντα όλα, ή μάλλον ότι απόμεινε.
    Α, ναι, τον παππά, το νοτιά και τα μάτια μας.
    Ευτυχώς δεν έγινε τίποτε που να υποχρεώνε το αδαμίδι να τους πάρει και κάνα τηλέφωνο να τους πει τα καθέκαστα. Κοστίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (φερνω το σχολιο κατω απο την σημερινη αναρτηση.
    Γιατι μπορει να νομισουν καποιοι οτι καναμε δυο νικες.Χθες και προχθες. Ενω ειναι γνωστο,οτι αυτο ειναι αδυνατον)

    Νομιζω οτι το προστιμο ασφαλως και θα εξαφανιστει,με αυτη τη νικη "Ajax".
    Και αντιθετως,θα δωθει μπονους απο τα διεκδικουμενα λεφτα του ΟΑΚΑ.
    Και αυτο σημαινει,οτι με την πρωτη επομενη ηττα,αποκλειεται να μπει προστιμο,αφου το κοντερ μηδενησε και ξεκινα απο την επομενη Κυριακη.
    Και ολοι, -δικηγορος-Μανωλης -παικται-θα κανουν καλα χριστουγεννα.
    Αυτα ειναι.
    Τοσο μεγαλος αγωνας,"επισκεψεις",εκφοβισμοι,βαρεις χαρακτηρισμοι,επικρεμαμενα προστιμα,κομπολογια, παρακαλια,για το αυτονοητο;
    Σημερα επιβεβαιωθηκε-για αλλη μια φορα-οτι κουμαντο κανουν οι παικτες. Δεν υπαρχει κανεις.
    Οταν θελουν παιζουν τοσο,οσο για να συντηρουνται.Με τις "Λαρισσες" βεβαια και οχι με τις "Ζενιτ",γιατι εκει δεν μας παιρνει. Και ειναι οι απολυτοι αρχοντες του παιχνιδιου. Ποιοι υπαλληλοι; Αυτοι ειναι η διοικηση. "Αντε γαμησου" του ειπαν του Αδαμιδη σημερα. "Που θα μας βαλεις και προστιμο,οντας απληρωτοι. Θα σκοτωσουμε το "τερας" και θα επιστρεψουμε στην Αθηνα με λαμπερα πρωτοσελλιδα,κανοντας οι κιτρινοφυλλαδες,αλλη μια αδεξια κωλοτουμπα".
    Και ετρεξαν τα παλικαρακια για να παρουν παραταση του ξυλου,αφου το ειδαν να ερχεται.
    Και ασε τον Μανωλη να λεει-ξανα- φανταζομαι: "εχω παιχταραδες"."θα πεθανουμε γισα το κυπερλο" κλπ.

    Ειπε ομως κατι αλλο: "ο προεδρος εχει μια μεγαλη καρδια. Και μας ειχε ενημερωσει οτι αν η ομαδα εχει καλη συμπεριφορα στον αγωνα με την Λαρισα,το προστιμο δεν θα ισχυε...". Επιρεασμενος ο υπαλληλος της Γραμμου απο το πνε-β-μα των Χριστουγεννων, εκανε ενα δωρο.
    Με την πιεση του κοσμου,των εφημεριδων,της "διοικησης",ολοι βαλαν ενα χερακι,για να εδεησουν τα παιδια μας να παρουν το τερας της Θεσσαλιας.
    Βυθιζοντας καποιους σαν και μενα στην απελπισια αφου "χαιρομαι" οταν χανει η ΑΕΚ κατα καποιους μαλακες.
    Παρε τωρα αλλη μια παραταση,μεχρι την επομενη και μοιρασου την χαρα σου με τον Αδαμιδη.
    Μονο μη κατουρηθειτε.
    Κανενα θανατο δεν πιστευω να εχουμε Χριστουγεννιατικα.

    "αφιερωμενη στην Οριτζιναλ η νικη" επισης ειπε ο Μανολοθ. Που δεν πρεπει επ'ουδενει να φυγει και να δικαιωθει ο βατραχος.
    Μια χαρα τα πας Μανωλη.Αφου δεν εχεις μπατζετ για μεταγγραφες,παρε μια ανθοδεσμη.

    "Αν καποιος αγνωστος σας σταματισει ξαφνικα στο δρομο χαριζοντας σας λουλουδια,θα ειναι γιατι τον αγγιξε το impuls".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Δεκεμβρίου, 2010 10:39

    Φυσικά σήμερα το ρεπορτάζ βγάζει το νέο λαγό απ' το καπέλο. Κάποιο δεξί μπακ που μένει ελεύθερος (χωρίς να μας λεν γιατί) από κάποια ομάδα στα βάθη της σιβηρίας. Προσοχή όχι από αυτή που ακόμα να μας στείλει το φαξ με τα 4,5 χαρτιά για το σκόκο.
    Αγκβμπούε, Αβγκμπούε, αγκβμπούε, αμπβγκούε δε γκζέρω. Πάντως μου ακούγεται γνώριμο, μιάς και το προφέρει ο εξάμηνος γιός μου με τα "αγκού" κατ "νταντά", τα "γκββββχχχχ" και τα "αμπού" του.
    Φυσικά κάποιος βρεπορτερ ψέλισε "μανιάτης" τον οποίο πήραν τηλεφωνο, λέει, να ρωτήσουν πόσα θέλι ο νιόνιος κι αυτός. Ναι, θα τον πάρουμε με μία υπερβατική κίνηση των παπαδονοτιάδων (και τα μάτια μας), αντί ενός πινακίου φασολάδας, μίας κούτας με κομπολόγια και 10.000 εμφανίσεων ρίμπο, περασμένων από πλυντήριο με την παλιά του ολυμπιακού, μπας και ξεβάψουν και έρθουν πιο κοντά στα χρώματα του ωδείου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και χρόνια πολλά.
    Δημήτρη αυτή ακριβώς ήταν η διαφορά στα χρόνια που η ΑΕΚ έπαιξε λίγη μπαλίτσα.Ο Ριβάλντο στα τελειώματα του.Εδώ έβγαλε πρώτο σκόρερ τον Μπλάνκο.Και δεν κολλάω στο όνομα ,αλλά λέω πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον ή κάποιους παιχταράδες στο κέντρο.
    Εδώ και χρόνια εχω πει ότι καλός και άγιος ο Καφές αλλά όσο έχουμε μόνο αυτόν στο κέντρο προκοπή δεν πρόκειται να δούμε...
    Τώρα για χτες ευτυχώς που κατέβηκε η ομάδα του Μανόλο και έτσι σκοτώσαμε το θεριό και έτσι μείναμε στον στόχο(;) μας. Και χαλαρά τώρα(και ως συνήθως) πάμε να κάνουμε χριστούγεννα.Παρεμπίπτοντος 6(έξι) μέρες μείνανε για να βγεί ο Δεκέμβρης.Και σωστότατα λέει ο Albert οτι το πρόστιμο έπρεπε να γίνει μεγαλύτερο διότι τα παιδιά μας διαλέγανε και διαλέγουν ποια παιχνίδια θα παίξουν έστω υποφερτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Λυμπε τελικα ειναι ανθρωπος του βατραχου;
    "αν δεν κανει ο Χιμενεθ την ΑΕΚ πρωταθλητρια,δεν θα την κανει κανεις..."ειπε.
    Περιμενουμε απαντηση.
    Εκτος και αν βλεπει το χρονικο ενος προαναγγελθεντος θανατου.

    "μπραβο παιδια...αυτοι ειστε" ειπε ο υπαλληλος του Παπα στα παπια.Εστω και αν η ΠΑΕ εχασε εσοδα 100 χιλ. ευρω,χορηγια της εταιρειας "Οι αδιαφοροι".

    Και παμε στα σοβαρα: Εχει δυο ανανεωσεις που κρεμονται σε εγγυς ημερομηνιες.
    Μπλανκο Τζεμπουρ. Που αξιωνουν τα ιδια λεφτα με τον Σκοκο. Ειδικα ο δευτερος.
    Ποθεν;

    Οι γιορτες εφτασαν και ο διαχειριστικος δεν εχει εμφανιστει. Να ειναι κρυμενος αραγε,σε καμια καλτσα σε καποιο "τζακι";
    Περιμενουμε Αδαμιδη "απο μερα σε μερα" να μαθουμε για την ημερα των ανακοινωσεων των αποτελεσματων του.Ειμαστε "μεσα στις γιορτες". Να αφησουμε καλυτερα να περασουν αυτες,μη σκοτιζομαστε χρονιαρες μερες;

    Για το γηπεδο στα αγια χωματα δεν ακουμε επισης τιποτα. Θα φταινε και εδω οι ραθυμες μερες των Χριστουγεννιατικων καλικατζαραιων.
    Οπως και η παραδοση-παραλαβη στους δημους,οπου τα παντα δεν λειτουργουν.Και εκοψαν τον φρενηρη ρυθμο της ανεγερσης στη μεση.
    Οπως και η νικη-ψυγειο επι των τυριων.
    Θα ειδε το νεο γηπεδο της Λαρισας και την καταντια της ομαδας της,και θα τρομαξε ο δικηγορος. "βρε λες να παθουμε τα ιδια;Χεστο. Το αφηνουμε "πισω".

    Εχουν ανακοινωσει στον Χιμενεθ το διαθεσημο μπατζετ(χα!); του εχουν πει νουμερο;
    Γιατι πρεπει ηδη να ξερει απο πριν ωστε να ξερει και εκεινος τι μπορει να φερει και τι οχι.
    Θα το μαθει κατα μεσης της μετταγραφηκης περιοδου;
    Και εκεινη την ωρα θα ψαχνει να δει ποιοι παικτες χωρανε στα νουμερα της "διοικησης";
    Και απλα θα μαθουμε τα ονοματα δυο αγνωστων αντικειμενων "με πλουσιες εμπειριες και παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα της Καραιβικης";
    Μαλλον.

    Θα ηταν χρησιμο να βαζαμε ενα "καουντερ",ενα χρονομετρο με αντιστροφη μετρηση,εδω διπλα στα σχολια που να μετρα τις υπολοιπομενες ημερες του Παππα σαν "μεγαλομετοχος". Αλλα δεν γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και να μην ξεχνιομαστε
    4-2-3-1 ξεκινησε η αεκ χτες τον αγωνα, απλα το επισημαινω για καποιους προπονητες του μπλογκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αναμενομενο "συστημα" ειναι: 4-3-2-1-0-τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ24 Δεκεμβρίου, 2010 13:14

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς dimitri: Ε, αφού κερδίσαμε να παίζουμε πάντα με αυτό το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε ρε με τα συστήματα.Αυτά είναι ειδικότητα του Ξενύχτη.Αλήθεια Κώστα,η κριτική σου στον προπονητή της ΑΕΚ σταμάτησε,γιατί;
    Πάντος από πηγές μου ξέρω ότι το 4-2-3-1 το έχει κλέψει ο Μπαγιεβιτς από τον Μανόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάλι από πηγές μου, ξέρω ότι το μπάτζετ είναι ίδιο με του καλοκαιριού.
    Περίεργο βέβαια για χειμώνα,όμως οι Παπανοτιάδες σπάνε το κατεστημένο και με μια πρωτοποριακή κίνηση,ναι,καθορίζουν ίδιο μπατζετ με αυτό του καλοκαιριού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Δεκεμβρίου, 2010 14:24

    Χαράλαμπε, δηλαδή μηδεν (0)?
    0=0, περίπου σωστό...
    Μπορεί να ισούται το μηδέν με το μηδέν?
    Αμάν, μετά τη λογιστική, τη νομική και την οικοδομική, ας το ρίξουμε και στη φιλοσοφία παλαιού τύπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tι πηγες Μπαμπη; Απο τα "καμενα βουρλα";
    Να μου πουν τι θα κανουν με τους Μπλανκο και Τζεμπουρ που περιμενουν στη γωνια τα συμβολαια τους.
    Του ενος μαλιστα ειναι και προς μεταφραση.
    Θα δωθει ενας απο αυτους η και οι δυο και το 1/10 των χρηματων αυτων, θα δωθουν για να παρουν το δεξι μπακ της πρωταθλητριας Πολυνησιας Halikoyili;
    Θα "ανανεωσουν" σαν τον Σκοκο; Με τι λεφτα; Φορτωνοντας τις δωσεις στον επομενο;
    Να μουυ πουν γιατι στελνουν-ταχα- εξωδικο-δικαιολογια στο ΟΑΚΑ και δεν κανουν το ιδιο και στο Mouga channel. Εκει δεν υπαρχει βλαβη;
    Να μου πουν που πως και ποτε θα μπουν τα χρηματα της ΑΜΚ. 15 ειναι.
    Θα συμμετασχει και η "ερα" με το αναλογουν ποσοστο,η το 10% ειναι μονο για να παρισταμεθα;
    Να μου πουν γιατι δεν ανακοινωνουν τα ΚΑΝΟΝΙΚΑ αποτελεσματα του διαχειριστικου και τους προλαβαινει ο Βαγγελας με τον ΣΔΟΕ.

    Και αφου τα πουν ολα αυτα,ως εχουν υποχρεωση, υστερα ας πουν και για το "χειμωνιατικο μπατζετ που θα ειναι ισο με το καλοκαιρινο".
    (ελπιζω μετα απο κανενα μηνα να μην εχουμε αναλογες δηλωσεις απο τον τωρινο προπονητη: "η ομαδα αυτη,μου θυμιζει την Σεβιλη του 2000")

    Που θελουν λεει να "κλεισουν" με καπαρο τον Μανιατη απο τωρα για να προλαβουν τις καλοκαιρινες επιδρομες των δυο μεγαλων. Και ετσι, οι πονηροι οι δικοι μας θα τον παρουν τζαμπα. clever! Αλλωστε αυτο δεν κανουμε εδω και μερικα χρονια με τον νεοπανιωνιο; Του αρπαζουμε τους παιχτες με φραγγοδιφραγκα.

    Ε,ρε ξυλο που σας χρειαζεται. Μαυραγοριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε λιγες μερες, οι παραπανω δυο, μπορουν νομιμοτατα να διαπραγματευνονται με οποια ομαδα θελησουν,ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    Και ρωταω ο αδαης: Ετσι και τους κανει προταση ο Μαρινακης,μιας και εχει και καλες σχεσεις με τον δικηγορο και θα ηθελε να τις "συσφυξει" κι'αλλο και τους πει: "ελατε εδω αγορια μου, που το μαρουλι τρεχει κανονικα",τι θα κανει ο ενοικος της Γραμμου;
    Θα πει ναι; Θα πει οχι; Και οι Παπανοτιαδες τι γνωμη θα εχουν;

    Καλα Χριστουγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωστά Γιώργη,ΜΗΔΕΝ.Είναι μια προτωπορία όπως και να το δεις.
    Το καλοκαιράκι μάλιστα περιμένανε να έρθει με τον υπερσιβηρικό η πρόταση για τον Νατσος και θα αγοράζανε κάτι καλύτερο του Ντατόμο ή οικόδομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρήστο κοίτα μην μας φέρουν και κανένα από την Νέα Ζηλανδία και μας αρχίσει τους χορούς αυτούς,τους περίεργους με χειρονομίες που μας δείχνουν τα παπάρια τους.Θα τρώει καμιά κόκκινη πριν αρχίσει ο αγώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαράλαμπε, παρακαλώ οχι ειρωνείες για τον Χάκα τον γαμάτο ράγκμπυ χορό τών Νεοζηλανδών. Τυνχάνει να τον καραγουστάρω γιατί παντα ψαρώνει τον αντίπαλο. Ασε πού θεωρώ οτι ψιλοσηκώνει να τον υιοθετήσει (τον χορό) η ΑΕΚ σε όλα τα μάτς της. Να δώ Λεονάρντο να χορεύει Χάκα και θα΄χω ολοκληρωθεί ως φίλαθλος. Βέβαια, τώρα πού το ξανασκέφτομαι, αν ο Λεονάρντο χορέψει Χάκα μπορεί και να αυτοδιαλυθεί. Και πάλι όμως, θα είναι μιά ιστορική στιγμή.

    http://www.youtube.com/watch?v=z4LNjNXt1yM

    Εχω απορίες και τίς θέτω πρός το αξιότιμον κοινόν τού μπλόγκ πρός εγκεφαλικήν εξευρεύνησιν:

    1. Με ποιο κριτήριο επιλέγουν οι παίκτες τής ΑΕΚ παιχνίδια? Θέλω αναλυτική απάντηση με επιχειρήματα, καθώς και στοιχεία αν υπάρχουν. Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα απαντήσεις πού περιέχουν και ονοματα..
    2. Ποιοί παίκτες τής ΑΕΚ δεν (ξαναλέω ΔΕΝ) διαλέγουν παιχνίδια και πώς αυτό επιδρά στην απόδοση τής ομάδας όταν διαπιστώνουν live ότι έχουν πέσει πάνω σε "μή διαλεγμένο" συμπαικτών τους? Με εννοείτε να΄ούμε?
    3. Τι σημασία έχει το σύστημα αν οι παίκτες διαλέγουν παιχνίδια και γιατί αναλωνόμαστε να το συζητάμε καν (το σύστημα)?
    4. Ξαφνικά μαθαίνω ότι ασχολούμαστε με τον Μανιάτη για τον Γενάρη (τρομάρα μας). Με τι μαρούλι θα πληρωθεί ο μικρός? Μήπως με το μαρούλι πού θα εξοικονομηθεί απο κάποια μή-ανανέωση?
    5. θεωρώ ότι δεν έχει τιμηθεί όσο πρέπει το γκόλ τού Φούλη. Κι εξηγώ: το παικτρόνι κάνει τη πονηρή κίνηση στον κενό χωρό απο την ΔΕΞΙΑ πλευρά (ειχε αλλάξει και πλευρά άμα λάχει), παίρνει την μπάλλα γλυκά και πάνω στο ντεμαράζ και τής ξηγιέται ξώφαλτσο με το το εν-τρίτο τού μύτου στην απέναντι γωνία. Λογικά θα σοκαρίστηκε κι ο ίδιος μ΄αυτό πού έκανε. Για ποιο λόγο δεν τιμήσατε το τεμάχιο αυτό όπως τού άξιζε, θλιβεροί και μιζεροι συνΑΕΚτζήδες?

    Εχω κι άλλες ερωτήσεις αλλά δεν θέλω να σάς κάψω ασφάλειες μεσημεριάτικα...
    Χρόνια πολλά παίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. deyteri 4ara poy sas xalaei moynares

    stin triti kaigosaste to noy sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οχι πολλες κουβεντες για τον ΧΑΚΑ γιατι γουταρω πολυ και το ραγκμπυ επισης και μην ξεχνατε οτι το ραγκμπυ στην γαλλια ειναι περιπου ισαξιο με το ποδοσφαιρο και το θεαμα ειναι τρομερο ιδιως σε επιπεδα εθνικων ομαδων
    και αφου αρεσει και στον Albert θα γραψω μια μερα τι λεει ο χακα
    δεν ξερω αν παντα ψαρωνει τον αντιπαλο γιατι θυμαμαι αρκετες σφαλιερες των νεοζηλανδων μπροστα στα ματια μου απο τους γαλλους αλλα και απο τους ουαλλους σ ενα τουρνουα στο παρισι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν προσπαθησουμε να απαντησουμε στα ευλογα ερωτηματα του Albert, να υπενθυμησουμε στον anonymo-malaka-jeronymo της φυλλης "Οε-οε-οε",οτι αυτη ειναι η τριτη 4αρα. Αρα θα επρεπε να εχουμε καει. Απεναντιας ειμαστε εδω και μας επισκεπτεται γεμιζοντας τον χρονο του,οταν δεν τον παιζει.

    Οσο για τις αποριες του αδερφου,εχω μερικες υποψιες που ουδ'ολως πρεπει να ληφθουν ως θεσφατα. (ti leksi einai afti re malaka? mas vrizei aftos)

    Tα επιλεχθεντα παιχνιδια κανονιζονται απο το κογκλαβιο με βαση την αποδοση που δινει η betfair.

    Ας δουμε τις αποδοσεις εις τα "ατυχη αποτελεσματα της ομαδος μας" και ας αναρωτηθουμε τι παρολι να παιξουμε την επομενη φορα.

    Αφου περσυ δεν επαιζαν γιατι ηταν απληρωτοι (σιγα την καθυστερηση) φετος παλι γιατι φερνουν τρελα αποτελεσματα οντας πληρωμενοι;
    Αυτη η ομαδα σιγουρα,οπως λενε πολλοι αλλα και πολλα φυλλαδια "ειναι κρυο-ζεστη και "θα μας τρελανουν" και "δρ Τζεκιλ και mr Χαιντ". Χα!

    Αυτοι που δεν συμμετεχουν (και αυτο αφορα τους περισσοτερους Ελληνες παικτες) στην αρχη απλα ενομισαν οτι οι "μεν" εκαναν πλακα σε αυτους και οτι απλως αντιτιθετο στην Ελληνοποιηση.
    Αλλα εδω και καιρο καταλαβαν οτι οι ριζες ειναι πιο βαθειες απο μια απλη "αντιπαθεια εις τον κοουτς"...οποιος και αν ειναι αυτος. Αλλωστε ειπαμε: Δεν υπαρχει αλλος πανω απο αυτους στην ομαδα. Ποιος "προεδρος" (χα!),ποιος προπονητης (δυο "χα"!) ποιος αρχηγος ποδοσφαιρικου τμηματος (τρια "χα"!).
    Ο Δελλας επιασε απο το λαιμο τις προαλλες καποιον "συμπαικτη" (στο γηπεδο μονο)
    Ο Λυμπε κανει κατα καιρους κατι "παραξενες" δηλωσεις.

    Το -καθε- "συστημα" δεν υφισταται εδω και χρονια.
    Η απαντηση στην λογικη απορια "μα τι διαολο,δεν εχουν μαθει να βρισκονται στο γηπεδο,τρια χρονια τωρα; Δεν υπαρχει αγωνιστικο προσωπο" η απαντηση ειναι η παραπανω.

    Και αφου ο ιδιος ο Χιμενεθ απεφανθει σε ενα μολις μηνα (πριν ενα μηνα ειχε ηδη μιλησει για "επιλογες παιχνιδιων") για "παικτες που επιλεγουν παιχνιδια" μη αφηνοντας ουτε μια πιθανοτητα να συμβαινει κατι αλλο. Οντως ριψοκινδυνη διαπιστωση για καποιον που ειναι μονο μερικες εβδομαδες στην χωρα της ελιας. Παρ'ολα αυτα,βρηκε την αιτια "γιατι στην προπονηση σκοτωνονται και στους αγωνες κανουν αλλα αντ'αλλων" (δικα του λογια).

    Οσο για τον "Μανιατη",μαλλον παρεξηγησαμε και οι δυο αδερφε. Δεν εννοουν τον ποδοσφαιριστη του νεοπανιωνιου, αλλα εμενα, καθ'οτι ειμαι απο την γη της πετρας.
    "αυτον τον Μανιατη πρεπει να τον παρουμε" απεφανθησαν μολις προχθες.
    Σας τα ελεγα οτι θα παρω την θεση του μπακ και δεν με πιστευατε.
    Οσο για λεφτα; Οχι βεβαια. Θα ζητησω μονο μια αδεια λειτουργιας πρακτορειου ΟΠΑΠ. Ετσι για να πινω και κανενα καφεδακι με τα "παιδια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να μη παμε και πιο περα οσο αφορα την "αποσβεση" που εχει αρχισει εδω και κανενα χρονο να κανει η Παπαδοκομπανια.
    Γιατι δεν "πουλανε"; "Γιατι δεν φευγουν"; "γιατι εχουν κλεισει τις πορτες";
    "Γιατι μενουν στις παρατηρησεις και τις νουθεσιες"; "Γιατι δεν μπαινει προστιμο"; ρωταγαμε και ρωταμε σαν μαλακες.

    Υ.Γ. (και καθολου ασχετο) Κατετεθει μηνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατα του ΓΑΠ και των συν αυτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντί για μονομάχο λοιπόν ο Μανόλοθ ας δείχνει κανένα χακα.Εναλακτικά πριν την έναρξη του β΄ημιχρόνου που κάνουν αυτό το ζεσταματάκι σε κύκλο(το έχετε δειπιστεύω;)να κάνουν κι αυτοί τον χορό.
    Και κάτι επίκαιρο,τώρα στις μεταγραφές να δείχνουν και καμιά ταινία της Βασιλειάδου της προξενήτρας μας και μας ανοίξουν τα ματάκια και πάρουμε και κανένα Χρήστο για το άριστερό άκρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στο γήπεδο του κάμπου είν’ ωραία, Γεωργέα, Γεωργέα

    Σκέφτομαι λοιπόν, για να σκοράρει και ο Γεωργέας στα τριανταφεύγα είναι σημαδιακό.Μάλλον θα το πάρουμε αυτό το κύπελο.Δεν μπορεί.Και θα παίξουμε στον τελικό με αντίπαλο τον Μπάοκ που θα ψάχνετε ακόμη γιατί οι Άραβες κοζώνηδες θα την έχουν κοπανίσει.Ο αγώνας θα γίνει στο ¨τυρί αρένα¨και θα κερδίσουμε 2-1 με δεύτερο γκολ πάλι τους Γεωργέα που μετά από αυτό θα κρεμάσει τα παπούτσια του και θα αφοσιοθεί στις καλιέργιες του στην Καλαμάτα(έλε,έλα,έλιες έχει ο άνθρωπος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς ALBERT_AEKSTEIN:
    1. ΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ( ΑΕΚ- ΙΩΝΙΚΟΣ 0-1 )
    ΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ SCOUTING ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    3. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΣΥΤΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    4. ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
    5. ΧΑΚΑΝ ΓΕΩΡΓΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙΣ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η συνολικη αποδοση των "παραξενων" χαμενων ματς της ΑΕΚ -φετος μονο- ανερχεται εις το ιλιγγιωδες αριθμο 25. 7 ματς δια 25 μας κανει το καθολου ευκαταφρονητο 3.50. "Νοτ μπαντ" που λεει και καποιος.
    Δεν περιλαμβανουμε βεβαια τις αξιοπρεπεις και λογικες απωλειες με ΠΑΟΚ στην Τουμπα και με Ατρομητο στο Περιστερι. (αυτος ο Μπλανκο ειναι αμυαλος ρε παιδι μου. Γκολ με κουρσα 30 μετρων;Ποτε το ξανακανες αυτο;Εδω χανεις αλλα και αλλα. Αυτο βρηκες να βαλεις;)

    Τα εξης λοιπον: Κερκυρα 8.00 , Βολος 5.00 , Αστερας 6.00("χ" εντος και μοναδικο,θα πουμε γιατι) Νιονιος 5.00 , Αγαπουλας 4.00 ,Ηρακλης 4.00
    Αυτες ειναι μεσες αποδοσεις απο ενα συνολο 10 εταιρειων.

    Το "απορθητο" του ΟΑΚΑ που ολως παραοξως εχει προκειψει φετος,ειναι γιατι "ο φοβος φυλλαει τα ερημα",εχοντας γνωση απο περσυ οπου η πλεονεξια εφερε και μερικα στραβα εντος εδρας, με αποτελεσμα να εχουμε κυνηγητα στην Π2.
    Εκτοτε συμορφωθηκαμε.

    Η αδυναμια του προηγουμενου προπονητη να ελεγξει του ποδοσφαιριστας,δεν ειχε να κανει τοσο με το αγωνιστικο μερος το οποιον ενταξει,μαλακας δεν ειναι βλεπει. ( προλαμβανω απο τωρα καποιους βατραχομαχους που ισως με πουν βατραχολαγνο,και λεω οτι ουδεποτε υπηρξα οπαδος της τυφλης εικονομαχιας που επληξε την ομαδα με αφορμη την προδοσια του μπινε.Δεν με αφορουν τα προσωπα,μονο οι υπηρεσιες που ρποσφερουν. Και οι υπηρεσιες του Σερβου Μπαγεβιτς ηταν κακκιστες και στις δυο επανοδους του-με αποκωρυφωμα την τελευταια βεβαια-και ποτε δεν ηθελα να τον ξαναδω με τα κιτρινομαυρα στον παγκο,καθ'οτι παντα πιστευα οτι, απο κει και περα,τιποτα ορθο και συλλογικο δεν θα μπορουσε να επιτευχθει,με την πετρα του σκανδαλου στο γηπεδο.)

    Συνεχιζουμε λοιπον και λεμε οτι ο προηγουμενος μη μπορωντας να εξηγησει δημοσιως την παραξενη συμπεριφορα των παικτων αγωνιστικα (και οχι μονο την συμπεριφορα σε προσωπικο επιπεδο,αφου αυτη, ηταν απορια ολων οσων γινονταν κατα την διαρκεια του 90λεπτου. Τα υπολοιπα τραγελαφικα,στις προπονησεις) εμενε σε κατι γενικους αφορισμους," πρωτη φορα εχω να κανω με τοσα πολλα κωλοπαιδα" ή εν μεσω καποιων εκρήξεων ακουγαμε οτι "θα φυγουν 5" Και εμεις οι δυστυχοι νομιζαμε οτι μιλουσε αγωνιστικα. Ποσώς.

    Που πηγε η ομαδα της Αυστραλιας; (προσοχη και εδω: δεν μιλαω ουτε και ενστερνιζομαι τα ηλιθια περι "ομαδας του '90". Αλλα, για δυο μηνες βλεπαμε,ενημερωνομασταν,ολοι, για μια βασικη βελτιωση,η οποια,τι διαολο,θα ηταν και αναμενομενη μετα απο εναμιση χρονο. Φευ, ομως. Εδω,με την εναρξη του πρωταθληματος,ειδαμε αυτο που βλεπει και τωρα ο Μανωλης, ο οποιος δεν καταλαβαινει "τι γινεται και σκοτωνονται στις προπονησεις και στο γηπεδο δεν βγαινει τιποτα".

    Το πραγμα ομως παραγινε για σχεδον δυο χρονια και ολα ηταν εκρυθμα. Απο τους οργανωμενους οπαδους εναντιων του προδοτη,απο τους ανοργανωτους εναντιων των πρωτων κλπ. Ο φοβος του ραβδισμου των επισημων ηταν ορατος.
    Οπως και οτι "μπορει και να μιλησει" ο καταπινων τα παντα. Με την τοση υπομονη.
    Παριστανοντας και αυτος λοιπον (αφου λεμε οτι ΑΕΚ= Ελλαδα) τον ρολο του χοντρου Καραμανλη που δεν μιλησε και δεν μιλαει ακομα,απεχωρισε στα ενδοτερα διαμερισματα του δια να κατακληθει.
    Γιατι αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το θεατρο που επεχθει στην Καλλιθεα ηταν το μελανι στο νερο,που ειχε αρχισει να καθαριζει.
    Και το νερο επρεπε να παραμενει θολο.
    Το παραμυθι του Σερβου που "μας κανει ανω-κατω και δεν αφηνει την ομαδα να ανασανει"-ηταν πλεον ξεθωριασμενο και ο περισσοτερος κοσμος εστρεφε αλλου την προσοχη του.Προς τα πανω.
    Και ετσι τελειωσε αδοξα η επιστροφη του ασωτου που πιστευοντας στο πεισμα του και στην επιστροφη του ιδιου του Μελισσανιδη,θα μπορουσε να διαβει τον Ρουβικωνα και στο τελος να σηκωσει την πολυποθητη κουπα της εξιλεωσης.

    Αυτο εκμεταλευτηκαν και αυτοι που τον επεισαν να επιστρεψει (και οι οποιοι αμεσως μετα απεχωρισαν οι ιδιοι απο την ομαδα, ολως "παραδοξως") φερνοντας την καταλληλη ασπιδα οχι μονο για να μενουν στην απαθεια και μακρυα απο την μηνη του κοσμου,αλλα και για να μπορουν να κανουν ενα σωρο δουλιτσες με τον κοσμο απασχολημενο στο "στοιχημα Μπαγεβιτς" και στην διαμαχη-κοκκορομαχια των οπαδων για το σωστο και το πρεπον της επιστροφης ( "λαος διχασμενος,παντα ελεγχομενος", που λεει και μια ψυχη)

    Οταν ενα τετοιο γιγαντιο θεμα-διαμαχη που εχει συνταραξει το ποδοσφαιρικον Πανελληνιον λαμβανει χωρα και κατατρωγει τις σαρκες ομοφυλων,ειναι πολυτελεια αλλα και λεπτομερια να ασχοληθει κανεις σοβαρα με οτιδηποτε αλλο στην ΑΕΚ.Αλοιμονο.
    Briliand.

    Ο Βρουτος απο το Λονδινο που "κανει εμετο οταν τον βλεπει" και ειχε και ορους πριν ερθει (λες και το αφεντικο δεν ξερει καλυτερα) συμφιλιωθει με τον ασποδνο φιλο,συνεφαγε,συμπονεσε συμπαρασταθει εναγωνιως στις τελευταιες δυσκολες ωρες,αλλα δεν ητω πλεον δυνατον να κρατησει και να ελεγξει αλλο την κατασταση και "χωριζουμε με τον κο Μπαγεβιτς σαν φιλοι"

    Και να'σου το νεο φρουτο απο την Ισπανια. (ποιος Αγγελος ρε παιδια; Θα βαλουνε τα χερια τους να βγαλουνε τα ματια τους);
    Ο πεταμενος απο την Σεβιλη που δεν ειναι και πολλα βαρυς, "ειναι φιλοδοξος" (χα) που σημαινει υπομονετικος,δεν θα τον χαλασουν ενα-δυο εκατομμυρια σε εξη μηνες,αποζημιωνοντας τον ετσι για το "ελειπες μπατζετ" και την φτωχια του υπαρχοντος υλικου". Και "ευχαριστουμε για την συνεργασια.Καλη τυχη μιστερ."

    Ο οποιος μιστερ, προς το παρον,προσπαθει να καταλαβει ακομα και τωρα,ποσο βαθυ ειναι το πηγαδι,και τι ειδους δοκανα πρεπει να αποφυγει.
    Οχι αγωνιστικα. Οοοοχι. Αυτα φαινονται.
    Τα αλλα δεν ξερει πολυ καλα. Και ο φοβος της εκθεσης ειναι ορατος.
    Νομιζω οτι-τι διαολο-θα ειναι ενημερωμενος για τον τροπο με τον οποιον θα πρεπει να λειτουργει ελειψει αλλων οικονομικων πορων.
    Τουτεστην, απαγγελια του Ακαθιστου Υμνου και αυτου προς την Ελευθεριαν, εις τα αποδητηρια.
    Γι'αυτο και η Κωλοκοτροναιικη αποψη περι ψυχισμου και προετοιμασιας των παικτων.

    Ασχετο(;):Θυμαμαι,οταν ειχαμε "κενα" στο σχολειο,δηλαδη κενες ωρες κατα την διαρκεια του 6ωρου,για να μας γεμισουν την ωρα,μας εστελναν τον καθηγητη της Ιστοριας. Και εκεινος ελεγε...ελεγε...ελεγε.

    Ελπιζω να μην κουρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρηστο,
    σαν παλιά καραβάνα (κι ουχί χούφταλο, απλώς ξεκινησα με το ΑΕΚηλίκι πολύ πιτσιρικάς) να σού θυμίσω την εξής ιστορία:
    -μάτς κυπέλλου με γαύρο στα ΄Δέλφεια λοιπόν, επί Κοσκωτά, με τίς φήμες να χοντροέρπονται ότι 3 παίκτες τής ΑΕΚ "τα΄χουνε πάρει". Ο ένας ηταν ο τέρμας, ο άλλος εξ Αρεως (μεταγραφή παλτό παρπειπτόντως), τον τρίτο ελικιρινά τον έχω ξεχάσει (ας μού τον θυμίσει κανένας ακόμα πιο παλιός). Κάθομαι δίπλα στο πέταλο, και βλέπω την 21 να βράζει. Αλλά όχι μόνο την 21, ΟΛΟ το γήπεδο βράζει και οι απειλές δίνουν και παίρνουν ανώ το μάτς εχει φτάσει στο ημίχρονο ("θα μπούμε μέσα"). Κι ήξερα, και το ένιωθε ο οποιοσδήποτε εκείνη την ημέρα ότι πολύς κόσμος γούσταρε να μπεί μέσα και να ρίξει πολύ ξύλο. Κι όχι στούς συμπαθείς παίκτες τού γαύρου (ελα γιορτές είναι και είμαι ευγενικός) αλλά σε 3 συγκεκριμένους δικούς μας.
    Λόγω τών φημών γαρ. Οι οποίες στο επίπεδο αυτό μείνανε, φήμες...
    Κι αυτοί στιγματίστηκαν για πάντα. Αν δεν κάνω λάθος ο εξ Αρεως μάς άφησε για άλλες πολιτείες την αμέσως επόμενη σαιζόν, ο τέρμας κρέμασε τα γάντια του (αφού πρώτα εντέχνως "παρεγκωνίσθη"), ο τρίτος είπα δεν θυμάμαι.

    Εδώ όμως έχουμε το εξής. Οπως πολύ σωστά είπες, το περί "επιλογής παιχνιδιών" στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι κάτι πού εμείς οι κακεντρεχείς εδώ το βγάλαμε απ΄το νοσηρό μυαλό μας.
    Μεχρι κι ο προπονητής, πού παρ΄ότι φρέσκος κι άρα έχει κάθε λογικό συμφέρον να μην μπαρουτιάζει την ήδη τεταμένη κατάσταση, μιλάει ΚΑΙ αυτός για επιλογή παιχνιδιών, και πολύ καλά κάνεις και το επισημαίνεις. Οχι βεβαια ότι αν δεν το΄λεγε ο Μανώλης δεν θα το βλέπαμε. Αλλωστε το λέμε όλοι και πριν την έλευση Μανώλη, ο Σπανιόλος απλώς το επιβεβαιώνει.

    Παρατηρείς όμως πόσο μουδιασμένη είναι η αντίδραση τού μέσου ΑΕΚτζή? Μιλάω γι΄αυτόν πού πάει στο γήπεδο, όχι για μένα. Σαν νά΄χει δηλαδή αποδεκτεί ΚΑΙ αυτό μαζί με όλα τα άλλα. Ναι, δεν έχουμε διοίκηση. Ναι κάνουμε μεταγραφές τής πλάκας. Ναι έχουμε ένα διάτρητο ρόστερ. ναι εκείνο ναι το άλλο, αλλά και ΝΑΙ συγκεκριμένοι παίκτες διαλέγουν μάτς και το αποδεχόμαστε ΚΑΙ αυτό?

    Ελεος, πόσο πιο χαμηλά?

    Και τότε γιατί να χαλιόμαστε όλοι εδώ με το γεγονός ότι πέφτει πρόστιμο για να κερδίσουμε το κτήνος πού λέγεται Λάρισα? Ρητορικόν το ερώτημα βέβαια.

    Ειχα γράψει πρόσφατα για το παράδειγμα τού Κλάους Αλλοφς με τον Αλμέιδα, δεν ξέρω πόσοι αδερφοί εδώ το διάβασαν. Επιμένω. Υπάρχουν πραγματα για τα οποία πρέπει να υπάρξει μηδενική ανοχή. Κι αν ο Μανώλης θέλει να πείσει, η μάλλον, ΜΕΡΟΣ τού τρόπου για να πείσει ειναι να δώσει στην εξέδρα αυτούς πού κάνουν την ζωή τους διαλέγοντας μάτς, είτε για το στοίχημα είτε για οποιοδήποτε άλλον άρρωστο λόγο. Ετσι το βλέπω εγώ, και φυσικά το θέτω πρός συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΠΩΛ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ. ΗΤΑΝ 6. Ο ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ. Ο ΕΞ ΑΡΕΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΙΧΕ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΔΗΜΟΣ. Η ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΗ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ. ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Δεκεμβρίου, 2010 19:43

    Το ΧΑΚΑ κωλολέει. Κλάνουν μέντες οι αντίπαλοι.
    Πραγματικά λειτουργεί!
    Αυτό που μου έκανε πάντα εντύπωση εμού του αγγλοτραφούς είναι πόσο συμμετέχουν ΚΑΙ οι λευκοί kiwis, όχι μόνο οι μαορί...
    Κι εμείς έχουμε το τελετουργικό με τις πασούλες και το μπραφ στον κύκλο στο ζέσταμα. Ωραίο, αλλά όχι τρομακτικό.
    Pros anonymo: Popo, katoura kai ligo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ "ΣΤΟΝ ΜΑΤΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ "ΟΕΟΕΟΕ", ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς Γιώργη: ΗΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΑΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. steven
    thanks, τον Μπαλή εννοούσα βέβαια, και ο τρίτος ηταν ο Χατζόπουλος? Ειλικρινά ρε φίλε, αυτό το όνομα δεν υπάρχει καν στο καταχωρημένο τού μνημονικού μου.
    Πάντως, την ημέρα τού μάτς, το θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά, στο γήπεδο ξέραμε για τρείς. Το ότι μετέπειτα οι πληροφορίες άλλαξαν προς το "έξι" οκέι, αναπαρήγαγα απλώς την ατμόσφαιρα μεσα στο γήπεδο.
    Μιάς και το συζητάμε, ποιός ηταν αυτός πού "μάς είχε μείνει", θύμισε το μου κι αυτό για να βάλω σε μιά τάξη αυτην την ιστορία στο μυαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: Ο ΜΠΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ, ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΕΚΑΝΕ. Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ( ΠΑΟΚ ) ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ.
    ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κι αυτόν τον Πολ Χατζόπουλο απο πού τον είχαμε κονομήσει? ΕλληνοΑμερικάνος, ΕλληνοΑυστραλός? Λογικά το δεύτερο, αν δεν κάνω λάθος ο πρώτος ΕλληνοΑμερικάνος με θέση ενδεκαδάτου πρέπει να ήταν ο Φράνκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ( ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΝΟ 5 ). ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Albert, oυτε ψυλλος στον κορφο του, του Ισπανου.

    Ο "θειος" ηταν o εναπομειναν,που παρ'ολιγον να τον παρει ο Ταμπυ.

    Σε εκεινο το αλησμονητο παιχνιδι-αν δεν κανω λαθος- συνεβει και ενα συγκλονιστικο περιστατικο,οπου ενας οπαδος της ΑΕΚ,εισεβαλε στο γηπεδο και επεσε γονατιστος μπροστα στα παιδια με τα κιτρινομαυρα και σχεδον κλαιγοντας πρακαλουσε διάφορα. Δεν υπαρχει ηχος απο τα παρακαλια και τους λυγμους του,αλλα η εικονα μιλα απο μονη της.
    Ειναι πραγματικα τρομακτικο. Ταραχτικο.
    Και πολυ εξευτελιστικο για την ομαδα, λεω επισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ( ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΤΕ ) ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΣΩΣΤΕΣ. ΘΥΜΙΖΩ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ 1-1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 2-0 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΠΑΙΡΝΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ. ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ Ο ΦΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 150 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΛΟΓΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ ΞΑΝΑ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ημαρτον, ντε, χρονιάρες μέρες.
    Μάς χάλασα όλους ενθυμούμενος αυτη τη κωλοιστορία...
    Απολογούμαι ταπεινά και ζητώ μπλογκοσυνχώρεση.
    Mea culpa.
    Για συναισθηματική αποζημίωση θα γράψω για το πώς έγινα ΑΕΚτζής στο 3-0 με την QPR.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και συμφωνουμε απολυτα σε αυτο που λες περι σιωπηρης παραδοχης μερους το κοσμου της ΑΕΚ των περιεργων,απανωτων,επαναλαμβανομενων και με ακριβεια ωρολογιου, εμφανησεως "ατυχων" εποτελεσματων και κυριως παραξενων και νατικρουομενων εμφανησεων απο Κυριακη σε Κυριακη και απο αντιπαλο σε αντιπαλο.
    Και αν κανενος δεν παει, η δεν θελει να παει το μυαλο σε κατι τετοιο που λεμε,ακομα και η αποδοχη των τρελων αποτελεσματων και των εμφανησεων ασανσερ απο μια ΑΕΚ που μας συνηθηζε στο να πολεμα τα παντα,αυτο απο μονο του ειναι παρδωση και προσγειωση στηνπραγματικοτητα που λεει " η ΑΕΚ σου πλεον ειναι ενας τριτοτεταρτος "ρυθμιστης" του πρωταθληματος".
    Ακομα και αφιλοκερδως και απλα βλακωδως να συμπεριφερετε ετσι η ομαδα,ειναι καταπτυστο.

    Και τι να περιμενω τωρα; Την επομενη 4αρα με καποιον Εργοτελη εδω μεσα μετα απο 5-6-7 αγωνιστικες και εν τω μεταξυ να εχουν μεσολαβησει ενα καρο ξευτυλες και ντροπες;
    Και να λεω καθε μερα στην προσευχη μου: "τον Παπα και τα ματια μας"; Μη και χασουμε το κελεπουρι;
    Μαλλον. Ε, τοτε:"οε-οε-οε".
    Που ειναι
    Μια-εξωφθαλμη απο ολους- παρατηρηση μα και απορια: Που ειναι ο κοσμος "οεο";
    Τωρα που "ειμαστε παλι ολοι μαζι ενωμενοι και επιτελους ανασαναν οι εξεδρες και θα επιστρεψει ο κοσμος που κρατουσε μακρυα αο "μπινες".;
    Τωρα βρηκαν να κανουν επαργκο οι φιλομπαγεβιτσικοι,μη προσερχομενοι, και ετσι να μην αναδειχθει στο γηπεδο ο ικανος και αναλογος της διθυραμβικης αποχωρησης ικανος αριθμος οπαδων ωστε να δικαιωθει το εγχειρημα και να αποδειχθει η πραγματικοτης;
    Γιατι μας πουλησατε αδερφια;

    Που ειναι; Υπαρχει απαντηση, anοnyme και καθε βατραχομαχε της πλακας που αυτο-οριστικες πρεσβευτης των ιδανικων και των αξιων της ομαδας;
    Που φτυνεις εκει που τρως. Που κοιμασαι εκει που χεζεις. Που μουτζωνεις οτι χειροκροτας.
    Που κοιμασαι τον υπνο του δικαιου οπαδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. steven
    o θεολογης τα ειχε πιασει τοτε μεσω μπαλη και γουναρη, αν μιλαμε για το ιδιο ματς, για κυπελο ηταν αν θυμαμαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣALBERT_AEKSTEIN: ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ: ΤΟ 8 ΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ 18. ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ, ΜΕΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΝΑΝΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ, ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. steven,
    ασε, αρκετά χαλαστήκαμε γι΄απόψε.
    Ασύνδετο μεν με τη ροη τής κουβέντας, πάντως έχω εντυπωσιαστεί με το γεγονός ότι δεν είμαι ο μόνος φάν τού Χάκα εδώ. Κι ο Γιώργης, κι ο dimitri.
    Ειδες τι ανακαλύπτεις απο ένα μεταφορικό σχόλιο (Χαράλαμπος)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN:ο θειος , νουμερο 4, σκύβει?
    http://www.youtube.com/watch?v=EKAXdeqylfQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ( ΔΗΛ ΤΩΝ 2000 ), ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΠΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΛΑΓΝΟΙ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ( το ίδιο πράμα είναι στο φινάλε κι αλλάζει κάθε 5 χρόνια- κι άλλο ξυπνιτζίδικο μπας και σηκωθεί ο χωρίς αρχηγό αγωνιστής - Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ; ).
    ΡΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΦΟΝΤΑΝ! ΔΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΟΕΟΕΟΕ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΩΝ 3000 ( αυτό είναι μεγαλύτερο ).
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΤΑΒΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΒΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ PAVLOS: ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΚΥΒΕΙ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ 150 ΚΙΛΑ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΖΥΓΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΝΤΑΛΙΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Να είμαστε ακριβείς. Δεν σκύβει, απλώς δεν πηδάει (ομιλώ περί άλματος).
    Αλλο το΄να κι άλλο τ΄άλλο.
    Ο Βασιλόπουλος παρεπιπτόντως, στο 1-3 τού χοντρού τι ακριβώς κάνει εκεί? Το΄χει εξηγήσει η επιστήμη αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Να αυτά ειναι πού λέω. Εγώ πάω να μάς ξεκολλήσω απο τούς λακέδες τού παρελθόντος κι έρχεται ό άλλος με το βίντεο απ΄το youtube και ρίχνει λάδι στη φωτιά.
    Οχι αλατάκι στίς πληγές.
    Κανα μελομακάρονο παίζει να πάνε τα φαρμάκια κάτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ναι Παυλε, σκυβει για να δεσει τα κορδονια του το "4".
    Το βιντεακι που παραθετεις και ειναι χρησιμο,το ειχε ξαναπροτεινει να το επισκεφτουμε και πριν μερικες μερες ο Μιχαλης ο Χαλκιδαιος. Με αφορμη τις γνωστες προσφατες δηλωσεις του θειου περι του ανηψιου και το μπονους που πρεπει να του δωθει αλλα χωρις συμβολαιο.

    Και ανκαποιος η καποιοι αναρωτιουνται "μα δεν τα βλεπατε" η "τι δηλαδη χειροκροτατε στο γηπεδο" θα πουμε οτι χειροκροταμε αυτον που τιμα το υψηλοτατο μεροκαματο του και ανεβαζει τον αετο πιο ψηλα απο εκει που τον βρηκε.
    Αυτο εκανε και ο Στελιος κακα τα ψεματα.
    Δεναναζητουμε τον Γιαννη-Αγιαννη. Ουτε τον Δον Κιχωτη.
    Αλλωστε οι ποδοσφαιριστες-κυριως- ειναι, ως επι το πλειστον, αγραμματα,αμορφωτα,προβληματικα παιδια. Το καθενα με την γκαβλα του.
    Σημασια εχει τι εδωσες,τι προσεφερες σε βαθος χρονου.
    Εαν το προσιμο σου ειναι συν και τα κερδη μου ως ομαδα απο σενα ειναι πολυ περισσοτερα απο τις οποιες "ατασθαλιες" μαλακιες,απερσκεψιες εκανες,τοτε νο προμπλεμ.
    Το προβλημα αρχιζει οταν γινεσαι βαρος. Ερμα.
    Και δεν θα πρεπει να εχουμε κανεναν ενδοιασμο στο να πεταξουμε απο το καραβι μας το οποιοδηποτε ερμα, οσο βαρυγδουπο και οσο σημαιοφορος να ειναι.
    "Φρεσκα κουλουρια" φωναει ο κουλουρας.
    Τα αφιερωματα και τα πλυντηρια,στον Χατζηνικολαου και στις "Σπορ ιστοριες" του Δ. Χατζηγεωργιου.

    Ηρθες υπηρετησες,εδωσες-πηρες κονομησες- εφυγες.
    Τιποτα αλλο δεν πρεπει να υπαρχει.

    Αμα θελουμε να δουμε δεινοσαυρους παμε στο Παλαιοντολογικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. steven
    για το νουμερο 8 που γραφεις ηταν η μεγαλη μου συμπαθεια μετα τον μπαγιεβιτς σαν ποδοσφαιριστες
    αυτος ο παιχτης μας λειπει αλλα ηταν ματιασμενος σε πολλους αγωνες
    στον τελικο κυπελου το 78 με τον παοκ εγω του εδωσα την σημαια που ανεβαινε προς την απονομη του κυπελλου
    albert
    σου ευχομαι να δεις ενα αγωνα ραγκμπυ της νεας ζηλανδιας
    γιωργη twickenham λεγεται το σταδιο που παιζει η αγγλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και αφου πηγαμε στο προσφατο παρελθον που πληγωσε,να παμε στο αποτερο και να νοσταλγησουμε.

    Ο θρυλικος Lefter

    Μπορεί να γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1925, όμως ο Λευτέρης Αντωνιάδης, ο "θρύλος" της τουρκικής ομάδας ποδοσφαίρου, Φενέρμπαχτσε -γνωστός στην Τουρκία ως Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδης- γιόρτασε, χθες, στο ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, όπου νοσηλεύεται, τα 86α γενέθλιά του.
    Μια τούρτα με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και μία ακόμη σε σχήμα μπάλας ήταν η έκπληξη που επιφύλαξαν οι δικοί του άνθρωποι στον Λευτέρη Αντωνιάδη, τον άνθρωπο που έγραψε με "χρυσά γράμματα" το όνομά του στην ιστορία, όχι μόνο της Φενέρμπαχτσε αλλά και του τουρκικού ποδοσφαίρου εν γένει.
    Ο Λευτέρης Αντωνιάδης βρισκόταν στην Αθήνα για διακοπές, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για νοσηλεία.
    Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, με πρωτοβουλία του ίδιου του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όπου συνεχίζει τη νοσηλεία του, σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην περιοχή του Σισλί.
    Χθες, στήθηκε ένα μικρό πάρτι στο δωμάτιό του και, μάλιστα, ο Λευτέρης Αντωνιάδης έφαγε ένα κομμάτι τούρτα από τα χέρια της κόρης του, Αλίκης Νταλκάν.
    Ο Αντωνιάδης έχει βγει από την εντατική και όπως δήλωσαν οι θεράποντες γιατροί, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση -κατά πάσα πιθανότητα- να πάρει εξιτήριο.
    Ο Λευτέρης Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1925, στην Κωνσταντινούπολη, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Τουρκάλα και είχε άλλα δέκα αδέρφια.
    'Αρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ταξίμσπορ, μια συνοικιακή ομάδα της Κωνσταντινούπολης, και το 1947 πήρε μεταγραφή στη Φενέρμπαχτσε, όπου "ξεδίπλωσε" το μεγάλο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.
    Το 1951 πήρε μεταγραφή στην ιταλική Φιορεντίνα και την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στη γαλλική Νις.
    Επέστρεψε στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία κατέκτησε τίτλους και διακρίσεις και έγραψε το όνομά του με "χρυσά γράμματα" στο πάνθεον των θρύλων του τουρκικού ποδοσφαίρου.
    Το 1964 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, σε ηλικία ήδη 39 ετών, αλλά ένας τραυματισμός, έπειτα από πέντε μόνο αγώνες, τον ανάγκασε να τερματίσει την καριέρα του.
    Συμμετείχε στην ομάδα της Εθνικής Τουρκίας, που είχε καταφέρει να νικήσει, σε φιλικό αγώνα, το 1956, τη θρυλική ουγγρική ομάδα του Φέρεντς Πούσκας, με σκορ 3-1, σκοράροντας μάλιστα δύο γκολ.
    Στην Πρίγκηπο, όπου ζει, ένας δρόμος φέρει το όνομά του, όπως και στην Κωνσταντινούπολη (Περα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. χρηστο
    πες μας επισης το παρασκηνιο της μεταγραφης του στην αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αμεσως.
    (δεν το γνωριζα το παρασκηνιο.Σημερα το διαβασα)

    Στα 38 του χρόνια ήρθε στην ΑΕΚ χάρη στην πονηριά του τότε προέδρου Κλεάνθη Μαρόπουλου. «Μία φορά, τον καιρό που έπαιζε στην ΑΕΚ ο Μαρόπουλος και ο Ξένος, κερδίσαμε 6-0 και εγώ έβαλα τα τέσσερα γκολ θυμάται ο Λευτέρ και προσθέτει: «Στο Σαρίφ έβαλα και τα δύο στο 2-0. Ο Μαρόπουλος ήταν καλός άνθρωπος και αγαπούσε πολύ την ΑΕΚ. Αλλά και τότε η ΑΕΚ δεν είχε λεφτά. Μου είχε πει ο Μαρόπουλος «έλα Λευτεράκι, βάλε εδώ μία υπογραφή να την έχω ως ενθύμιο, αφού μας βάζεις πολλά γκολ» και εγώ την έβαλα. Ούτε κοίταξα. Θυμάμαι μόνο πως ήταν σε ένα μπλε χαρτί. Τότε εγώ ήμουν προπονητής στο Αιγάλεω. Είχαμε βρει πολλά νέα παιδιά και δημιουργούσαμε ωραία ομάδα. Τη δεύτερη μέρα, δίνει μία είδηση ο Μαρόπουλος στην εφημερίδα και λέει: «να κάνει όνειρα ο Λευτέρης ότι θα παραμείνει στο Αιγάλεω. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ»! Η υπογραφή που είχα βάλει δεν ήταν για αυτόγραφο, αλλά για συμβόλαιο».

    Ο Λευτέρης έφυγε γρήγορα από την ΑΕΚ, αλλά δεν τερμάτισε την καριέρα . Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την Φενέρμπαχτσε τον έκανε να παίζει μέχρι τα 46 του. «Είχα αποφασίσει να μην παίξω στα 46, αλλά κάτι φίλοι δημοσιογράφοι μου είπαν τότε ότι έπρεπε να βοηθήσω την Φενέρμπαχτσε, επειδή είχε πολλούς τιμωρημένους και τραυματίες. Έπαιξα σε δύο παιχνίδια και σκόραρα ισάριθμες φορές. Μετά όμως, βάσει προγράμματος παίζαμε στη Σμύρνη και έπρεπε να πάμε εκεί αεροπορικώς. Εγώ, όμως, φοβόμουν τα αεροπλάνα και δεν πήγα. Και έτσι σταμάτησα».

    Πριν σταματήσει, πάντως, πρόλαβε να αντιμετωπίσει και πάλι την ΑΕΚ. «Θυμάμαι είχα έρθει ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε στην Νέα Φιλαδέλφεια και παίξαμε φιλικό με την ΑΕΚ. Τότε ήμουν πολύ μεγάλος, 46 ετών. Χάσαμε. Έχασα και ένα πέναλτι. Στην καριέρα μου με τη Φενέρμπαχτσε, σε διάστημα 20 ετών έχασα τρία πέναλτι. Ένα στο Μπεσίκτας, ένα σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση και ένα στην ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ, όμως, ήξεραν τα δικά μου κόλπα. Ο Σεραφείδης ήταν συμπαίκτης μου και γνώριζε πώς εκτελούσα τα πέναλτι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ααααα ρε ΑΕκάρα φόρτσα, τρέχεις σαν τον Βέγγο με τους ορούς, το ένα πόδι στον γύψο, πατερίτσες και τον απινιδωτή πρόχειρο, άστεγη, αλλά στα έτσι σου εσένα γιατί είσαι πορφυρογέννητη.

    Κερδίζεις ΜΟΝΟ τα παιχνίδια που πρέπει, τα ντέρμπι να γουστάρουμε και τα ματσάκια για την εύκολη κούπα του κυπέλλου. Με Μπέο Βόλου, Βούτυρο Κερκύρας, Γατοπάνθηρες πλατείας κλπ. απαξιείς και καλά κάνεις ναούμ.

    Αυτά τα ματσάκια είναι για τις τσοκαρίες σαν τον Μαρινάκη που έχει τριγλκερίδια 34.895 και ο γιατρός του είπε να κόψει τα τρία ταψιά μπογάτσες το πρωί για να πέσουν στα 27.689.

    Αν ποτέ φτιάξει η ομάδα και γίνει σαν αυτή του 1988 - 2002(Τελευταίο κύπελλο με Γκαμάρα) θα χαλαστώ μιλάμε. Να θυμηθώ να κλείσω ραντεβού με τον προσωπικό μου θέραπιστ.

    Καλά χοληστερίνεια 2010-11 εύχομαι και η είθε η ομάς να προκόψει, να βρει σπίτι και έναν καλό γαμπρό με προίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,ιδιαιτερα στους εορταζοντες.Χρηστο,Χρονια Πολλα και καλα.
    Εφτασε η στιγμη πιστευω να πουμε και δυο λογια για τον Βγενοπουλο.Χωρις εξηγησεις εθεσε εαυτον εκτος ΠΑΟ,με αστειες ειναι αληθεια αφορμες.Απλα το εψαχνε καιρο,ΕΚΤΕΘΗΚΕ,τον εδεσε κομπο ο Βαρδινογιαννης.Ειχα γραψει αμεσως μετα τα γεγονοτα της ΜΑΡΦΙΝ,με τους νεκρους,οτι θα αργησει να ξανακανει πολιτικες δηλωσεις.Ο μεχρι τοτε λαλιστατος Βγενοπουλος,σιγησε.Επεισε καποιους οτι μπορουσε να κοντραρει την Οικογενεια,και πηρε το ΟΚ σαν μποστινος να πραξει το καλυτερο για τα αφεντικα του.Και φυσικα εφαγε τα μουτρα του οπως ηταν φυσικο,ασχετα αν αβανταριζαν υπερ του η δυσαρεσκεια των οπαδων του Παο κατα του Τζιγγερ,αθλητικες εφημεριδες και πολιτικες που μυριστηκαν ψητο και επεσαν απο διπλα.
    Ο μεγαλος παιχτης,ο πιστολερο,ο killer,μερικοι απο τους τιτλους.Και ηρθε-ηρθε το πραγμα,που οι Βαρδινογιαννεοι τον "επνιξαν",αφου κι ο ιδιος δεν ηταν αυτοφωτος,απλα ενας μπροστινος που εκανε τις μεσιτιες και μαλιστα με επιθετικο τροπο,οπως εκανε και με την ΔΕΛΤΑ,του, τιμης ενεκεν, προεδρου Δασκαλοπουλου.Εχει αρχισει η αποκαθηλωση του,το ξερει κι ο ιδιος.Επομενο στραπατσο του θα ειναι η Ολυμπιακη,και ακολουθει η ΜΑΡΦΙΝ,η VIVARTIA...,οπου θα φανει οτι ηταν ενας απλος μεσιτης και τιποτα αλλο.Και που φυσικα θα παρει τα μεσιτικα του,οταν πουλησει σε ξενους αυτες τις εταιρειες,σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα.Θα προσπαθησει να επανελθει στην πολιτικη σκηνη,λογαριαζοντας ομως και την φυρα του,αντισταθμιζοντας την ομως με την φιλια της Ντορας,που παιζει γερα το παιχνιδι που ξερει να κανει το Μητσοτακεικο.Δεν με ενδιαφερει ο ΠΑΟ,απο αποψης οπαδικης,ΑΕΚΤΖΗΣ ειμαι,με ενδιαφερει ομως απο την πολιτικη του σκοπια.Στην Ελλαδα ζουμε αλλωστε.Εκλεισαν οι κανουλες του κρατους για τα αφεντικα των ομαδων,για τις προσωπικες τους δουλειες,οποτε δεν υπαρχει ενδιαφερον απο τους επιχειρηματιες.Και ο Μαρινακης μπηκε για νακλεισει λογαριασμους του Παππου,εσπρωξε ομως και μια 80αρα,ομως ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ.Το τιμημα για τα τρια ατομα θα ειναι βαρυ....
    Δυο λογια,κλεινοντας,για τα σχολια του Kosta για τον Μελισσανιδη.
    Πραγματι,δεν ηταν και ο αγιοτερος των προεδρων της ΑΕΚ.Τα πρωτα 400μυρια του Πρωταθλητριων δεν μεταβιβαστηκαν στον Τροχανα.Ομως,οταν ο τελευταιος αγορασε την ΑΕΚ,αγορασε και τα χρεη.Και το γνωριζε ο Τροχανας οτι ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΗΝ ΑΕΚ με τα χρεη σε εφορεια και αλλου....Και την αγορασε.Οποτε ο Μελισσανιδης δεν χρωστα τιποτα στην ΑΕΚ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΛΕΦΤΑ.Αλλο η ηθικη υποχρεωση της βοηθειας...
    ΥΓ. η ΣΠΙΘΑ του ΜΙΚΗ,ετοιμαζεται να υποδεχθει εναν απο τους καλυτερους οικονομολογους παγκοσμιως,τον Μαρκεζινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Δεκεμβρίου, 2010 03:23

    Dimitri, ναι είναι το Twickenham.
    Το στάδιο αυτό φιλοξενεί ΜΟΝΟ rugby και είναι τεράστιο. Δούλευα 2 χρόνια στο Twickenham, πλάκα πλάκα, ωραίο προάστιο, ένα λίγο πιο ¨λαικό" richmond. Όλη η πόλη κινείται γύρω από αυτό το στάδιο, αλλά δεν το νοιώθεις και πολύ, διότι δεν είναι τόσο τακτική η χρήση του.
    Πολύ σοβαρό παιχνίδι, οι παίκτες είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αθλητές.
    Τι μου θυμίσατε τώρα, Lunch break με σαντουιτσάκι σε πάρκο στις όχθες του τάμεση, τώρα εδώ με τα σώβρακα του πάγκαλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ CONPATER: Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Ή ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
    Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ.
    Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΤΟ "ΦΥΤΕΥΤΟ" ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΕΤΖΕΝΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. ΤΟ "ΦΥΤΕΥΤΟ" ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΔΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΖΑΚΙ. ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΕΔΩ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
    ΑΝΤΕ ΡΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΜΚ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ 21 ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ; ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΝΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ. ΑΕΚ= ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 8 ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή