Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

" Ο ΤΕΛΙΚΟΣ "

         Εδώ τελικά καταντήσαμε. Να παίζουμε με τον τελευταίο του πίνακα και να έχουμε αναγορέψει το παιχνίδι σε τελικό. Να έχουν πέσει πρόστιμα, που στην ουσία δεν θα υφίστανται αν επιτευχθεί θετικό αποτέλεσμα. Δηλαδή να πριμοδοτείται η ΑΕΚ για να προκριθεί επι του παραμυθιού του ¨Αντερσεν. Και να έχουν ξεχαστεί όλες οι προηγούμενες κακές και καταδικαστικές εμφανίσεις για τον μεγάλο στόχο της δεύτερης θέσης, που πάντα ήταν εφικτή με βάση την επερχόμενη κατρακύλα που ερχόταν στην πράσινη ομάδα. Φυσικά ο πρόεδρος δεν την έβλεπε κι είχε σπεύσει να κάνει τις συμμαχίες του.
         Τέλος πάντων, έχουμε καιρό να μιλήσουμε γι' αυτά. Στρατεύομαι κι εγώ λοιπόν στην σημερινή αγωνία και αναμένω. Τι; Ένα καλύτερο ΄στήσιμο απο τον προπονητή μας και μια αγωνιστικότητα επιπέδου Σπλιτ απο τους παίκτες μας. Που μπορεί το ρόστερ να μην είναι αυτό το οποίο όλοι μας θέλουμε ή έχουμε δει στο παρελθόν, αλλά σίγουρα είναι αρκετό για να μπορέσει να προκριθεί στον επόμενο γύρο.
       Κι εδώ ακριβώς θέλει μεγάλη προσοχή. Διότι δεν είναι ανάγκη και υποχρεωτικό να κερδίσουμε σήμερα. Και με μια ισοπαλία γίνεται κάποια δουλειά. Θα ξαναπαίξουμε στην Αθήνα. Άρα η ομάδα πάει για δυο αποτελέσματα κι όχι με το μαχαίρι στο λαιμό. Αυτό φυσικά, το ξέρετε όλοι. Το θέμα είναι κατά πόσον μπορεί να το διαχειριστεί και ο Μανόλο, που αυτήν την στιγμή μοιάζει να κατεβάζει ένα επιθετικό σχήμα, που στο άμεσο παρελθόν δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα.
        Φυσικά μια πρόκριση ή ένας αποκλεισμός, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ασπιρίνη σε αυτά που έρχονται. Διότι τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά. Σαν γενικότερη κρίση στο ποδόσφαιρο, τμήμα του οποίου είναι η ΑΕΚ, αλλά και το ποδόσφαιρο είναι τμήμα της χώρας που πρόκειται να σαρωθεί πολύ γρήγορα. Και γιατί έρχεται η κρίση κι εδώ; Είναι πολύ απλό:
        ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΠΟΤΕ ΑΜΙΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΒΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ή ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
           Υπάρχουν λύσεις; Είναι πολύ εύκολο να τις βρείτε ( δεν μιλώ για λαϊκές βάσεις και τα συναφή ), αν αρχίσετε να ψάχνετε ονόματα επιχειρηματιών που ο κύριος όγκος των δουλειών τους δεν βρίσκεται εδώ. Φυσικά, αν γουστάρουν να ασχοληθούν με αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΤΩΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΙ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΛΟΥΚΕΤΑ.
          Έχουμε όμως χρόνο μπροστά μας. Σιγά σιγά μόνο αυτός θα απομείνει σαν γνήσιος Κρόνος. Σήμερα πάμε για τον τιτάνιο αγώνα απέναντι στην θηριώδη ΑΕΛ, το τυροθηρίο  και τον δαίμονα του κάμπου. Και με ένα σοβαρό πρόβλημα: Το ματς το δείχνει το Κόνεξ και δεν θα έχουμε ξεκάθαρη άποψη. Άρα θα χρειαστώ κάποια βοήθεια για την κριτική του αγώνα απο κάποιον φίλο που θα μπορέσει να το παρακολουθήσει.
              ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ. ΒΑΜΟΣ. ΒΟΥΡ ΣΤΟΥΝ ΤΕΛΕΜΕ.
       ΥΓ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ, φυσικά με τον πόλεμο του Φίλαθλου αλλά και του εδώ blog, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ.
                     Guys, do you know anything about war? 
                    ΟΕΟΕΟΕΟΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
                    Ετοιμάσου Δημητράκο και για άλλη ντροπή.
                    Κοίτα βρε, πώς ακυρώνεται πανεύκολα η αριστερά.

56 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Δεκεμβρίου, 2010 00:37

    Εγώ κοιτάω παραπέρα κι εκεί με καίει.
    Είπε ο μανώλης ότι επέρχονται αποδεσμεύσεις και ευκαιρίες σε πιτσιρικάδες μετά το παιχνίδι.
    Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μανώλης το είπε αυτό αναλόγως τού αποτελέσματος?
    Εγώ Γιώργη ακομα δεν έχω βγάλει άκρη με τον Μανώλη.
    Κι όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτηση, αναρωτιέμαι αν θα προλάβω καν να βγάλω άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την έννοια οτι δεν ξέρω αν θα προλάβει ο Μανώλης να μείνει αρκετά ώστε να βγάλω άκρη.
    Μετά και να βάλει πιτσιρικάδες το θέμα είναι τι πιτσιρικάδες θα΄ναι αυτοί.
    Θα΄ναι π.χ Ταχτσίδηδες? Mercy.
    Ειναι κι αυτό δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια τετοια μηνυση οχι απλα "στεκει νομικα" και "μπορει να θωρακιστει" αλλα ειναι αυτο που λεμε στην ποδοσφαιρικη γλωσσα πεναλτι "mars".
    Θα πρεπει να διδασκεται στις σχολες νομικης,σαν πρωτο και ευκολο μαθημα περι συνταξης κατηγορητηριου.
    Ειναι πασιφανες οτι υπαρχει καταστρατηγηση βασικων αρθρων του Συνταγματος.Και ομως, καταφεραν τα ποντικια και περασαν τοσο μεγαλα κομματια τυριου μεσα απο νομικες σκουλικοτρυπες. Πως; Μα με τον φοβο και την πληση εγκεφαλου. Που φαινεται οτι εχει παραλυσει και την ηδη ημιπαραλυτη δικαιοσυνη.
    Μα φαινεται οτι παντα υπαρχει και ενας Τερτσετης.
    Και βεβαια δεν αρκει αυτο.
    Πρεπει να προχωρισει. Και να σταθουμε διπλα με καθε τροπο σε αυτη -και σε καθε αλλη παρομοια- κινηση που θελει να αποδυκνειει οτι δεν ειναι ολοι μαλακες και βεβαια οτι οι λιγοι σωζουν τους πολλους και οχι το αντιθετο οπως πιστευει η μηχανη του κιμα που λεγεται "δημοκρατια" (εδω μπορειτε να κλασετε ελευθερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Δεκεμβρίου, 2010 00:55

    Τι να κάνει αυτό το παιδί στην ιταλία άραγε?
    Έχει κανείς νέα του?
    Το σασουλίνι πάντως είναι ακόμα εδώ, λιωμένο παγωτο κολάει στο χέρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνει καριέρα στην Β΄Ιταλίας απ΄όσο ξέρω.
    Μετά υπάρχει η επιστροφή (πεθύμησα τη γιαγιά μου) και μεταγραφή σε Ολυμπιακό Βόλου η ΟΦΗ.
    Κλασσικά πράγματα.
    Ποτέ δεν κατάλαβα τι βρίσκανε μερικοί σ΄αυτόν τον παίκτη. Οπως και στον Κονέ παρεπιπτόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο για το ματς "ζωης και θανατου" (δεν ντρεπομαστε λιγο) με την ΑΕΛ τι να πω.
    Μονο ενα. Θελω να χασουμε. Οπως δεν ηθελα και τις δυο νικες στα ντερμπυ.
    Και ας νομισει ο καθενας οτι θελει για τις προθεσεις μου η τις "ΑΕΚοφροσυνες" μου.
    Τα μουχλιασμενα τυρια τα πεταμε.Δεν τα κανουμε αλοιφη για το ψωμι.
    Την "συντηρηση" του ψευδους και της μεχρι τελους κονομας απο οποιον μπορει και τον παιρνει,δεν θα την στηριξω.
    Και ας παρει και η μπορα και την ομαδα. Τι να κανουμε. Θα τσουξει.
    Αλλα,δεν τσουζει τοσα χρονια η παραμυθα; Δεν τσουζει και δεν ξευτυλιζει η τοσο καιρο φαινομενικη απαθεια και απραξια,που υπαρχει μονο και μονο για να γινονται σιωπηρες και διχως ηχους αρπαχτες και λαμογιες;
    Δεν ποναμε τοσο καιρο και αναμενουμε ψευδως και φαντασμενως,μια "νεα αρχη",ενα "νεο ξεκινημα"; Με τι; Με ανταλλακτικα απο την μαντρα; Με το ταμειο πολυ μα πολυ μειον; Με ανθρωπους-σκιαχτρα στις θεσεις της διοικησης;
    Να γαμηθουν ολα. Η θα προκληθει με καθε τροπο το "μη παρεκει" η θα δινουμε παραταση σε εναν χαμενο αγωνα.
    Ενα απο τα δυο.
    Προτιμω ασφαλως το πρωτο.

    Υ.Γ Αντι για το κιτρινο υποβρυχιακι, θα μπορουσες καλλιστα να βαλεις φωτο, το αρτη αφιχθεν πρωην γερμενο,νυν ισιο και αεναως υπερκοστολογημενο "Παπανικολης" το οποιο κατεπλευσε χθες.
    Και πλεον ο Ναυσταθμος ειναι πληρης και η Ελλαδα μπορει ησυχη και πανοπλη να συνεχισει απροσκοπτα το εργο της αυτοκατεδαφησης της.
    Οχι παιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσο για την παλια,γνωστη αλλα και με συνεχως ανανεουμενα μεσα κομπινα των μη τρυπημενων εισητηριων της τρυπιας Ελλαδας,να πουμε οτι η ΠΑΕ εξεδωσε ανακοινωση οπου πραγματικα σπαει κοκκαλα.
    "και αφου δωθηκαν οι ανανλογες εξηγησεις και κατανοησαν το ακεραιο της διασηκασιας (οι του ΣΔΟΕ) τα κατασχεμενα μηχανηματα και οι υπολογιστες επεστραφησαν σε εμας..."

    Ενταξει ρε μαγκες, καναμε λαθος,ειστε καθαρος ουρανος που δεν φοβαται αστραποβροντα.
    Ενα πραγμα να ρωτησω μονο.:
    Οταν ενα τετοιο ρεπορταζ, "προχειρο" οπως το λετε και "μη στοιχειοθετημενο" βγαινει απο εναν τετοιο σταθμο (τους συνειρμους του καναλιου με ιδιοκτησιες δεν τους κανω γιατι ειμαι αφελης και καλοπροαιρετος),το ακουει ολη η Ελλαδα-και βεβαια αυριο θα παιξει στα πρωτοσελιδα- και η σταση σας ειναι "επιφυλασομεθα για ασκηση καθε ειδους δικαιωματος για την προασπηση των συμφεροντων μας και την αποκατασταση οποιασδηποτε ζημιας υποστουμε",τοτε τι να υποθεσω;
    Οτι η ΑΕΚ ΔΕΝ εχει παθει οποια ζημια ακομα,αλλα ΑΝ ισως παθει καποια ζημια στο μελλον τοτε θα δουμε; Τι μεγαλυτερη ζημια απο αυτη δηλαδη;

    Γιατι εγω ξερω οτι,σε τετοιες περιπτωσεις,μπορουν να συμβαινουν δυο τινα: Η α) οντως υπαρχει πουστια απο μερους της ΠΑΕ ΑΕΚ, οποτε η οποια "ζημια" ειναι αναποφευκτη η β) η ΠΑΕ ΑΕΚ αδικα εμπλεχτηκε και προσβαλεται απο περιεργες μηχανοραφιες που σκοπο εχουν να την μειωσουν κλπ-κλπ. και αρα δηλαδη και εδω η "ζημια" εγινε και μαλιστα χωρις λογο.
    Οποτε βαζεις μπροστα-σαν καλος δικηγορος- τον μηχανισμο και τους αλλαζεις την Παναγια στις αγωγες και τις μηνυσεις και τους πας γαμιωντας μεχρι την Αλασκα.
    ΑΛΛΑ. Υπαρχει και ενα "αλλά": Ολα αυτα με την προυποθεση οτι εισαι καθαρος. Αν εχεις χεσμενη την φωλια σου,τοτε αυτο που μενει να κανεις ειναι να "επιφυλασεσαι". Δηλαδη μοκο.
    Αν δεν δουμε να συμβαινει το δευτερο κυνηγωντας αυτους που λασπωνουν,τοτε δεν σημαινει τιποτα αλλο οτι λαμογιαρετε εκει μεσα, συννεφο.
    Και οτι βεβαια,ενω εσεις εχετε πεσει με την μουρη στο εναπομειναν κεχρι της κερηθρας,καποιοι αλλοι απο πισω σας,μαλακες,σας βγαζουν φωτογραφιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εβδομη ομαδα προφανως ειναι η "Αγαπουλα".
    Αλλα εκει πως να παει το ΣΔΟΕ; Με κρανη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. steven
    για ποιο δημητρακο μιλας? δεν πιστευω να λες για μενα?
    original oleeeee ole

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. albert
    επειδη γνωριζω λιγο καλυτερα το γαλλικο πρωταθλημα η lyon και το γαλλικο πρωταθλημα ειναι λιγο διαφορετικο δεν ειναι συγκρινεται με το ελληνικο διοτι ξεκεινουν οι αγωνες χωρις να υπαρχει φαβορι εκτος απο τα 7 πρωταθληματα της lyon ασχετα που οι αλλες ομαδες φωναζαν για περιεργεια παιχνιδια της διαιτησιας και ανυπαρκτους της marseille και paris
    το γηπεδο το εφτιαξε με την βοηθεια του κρατους για το παγκοσμιο κυπελλο συν τις πωλησεις παιχτων
    η lyon μοιαζει λιγο με ολυμπιακο η ομαδα δεν ειναι του προπονητη αλλα του προεδρου
    και πολλα αλλα που βαριεμαι να γραφω λογω εργασιας
    οπως εχω υποσχεθει θα γραψω μια μερα για το προπονητικο της fc nantes και εκει θα καταλαβουμε τις διαφορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimitri,
    καμία αντιρρηση.
    Αυτό πού ηθελα να αναδείξω εγώ με τα παραδείγματα αυτά ειναι το εξής απλό και αυταπόδεικτο άλλωστε:
    -οτι αυτοί οι άνθρωποι (τών Λυων, Σακτάρ, Χοφενχαιμ κλπ. κλπ) ενώ ειχαν και έχουν τρελλά φράγκα ΔΕΝ σουλούπωσαν τίς ομάδες τους ρίχνοντας ενα τάνκερ λεφτά για μεταγραφές.
    Αλλιώς τίς σουλούπωσαν.
    Βελτιώνοντας την οργάνωση τους, το σκάουτιγκ, τίς ακαδημίες, προσλαμβάνοντας τούς κατάλληλους ανθρώπους.
    Κι είχαν σαφέστατα καλύτερα αποτελέσματα απο ενα Μοράττι ας πούμε πού δεν ξέρει τι έχει χώσει στην Ιντερ (ενα παράδειγμα απο τα πολλά).
    Αυτό λέω κι είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνεις.

    Και φυσικά έχει διαφορές το Γαλλικο πρωτάθλημα με το Ελληνικό (και ποιο δεν έχει άλλωστε διαφορές).
    Πιστεύεις όμως εσύ οτι ακόμα κι αν έρθει ο Μελλισάν αυτό πού θα κάνει θα΄ναι να ρίξει ενα σκασμό φράγκα για παίκτες? Ειδικά τώρα?
    ναι μεν θα χρειαστεί να επενδύσει ΚΑΙ σε παίκτες (στο μέτρο τού δυνατού) αλλά αν θέλει να πετύχει και μην ρίχνει απλώς φράγκα στο πηγάδι πρέπει να οργανώσει την ΑΕΚ έξυπνα και σοβαρά.
    Αυτό λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν μπορω να παρεμβω αναμεσα σας,να πω οτι ο Μελ. πρεπει να ερθει πρωτα σαν ποδοσφαιρικος παραγοντας και υστερα σαν μελος μιας ομαδας ανθρωπων που θα τον πλαισιωνουν οικονομικα.
    Δεν ψαχνουμε απαραιτητα καποιον που να "τα χωσει" μονο. Αυτο δεν εξασφαλιζει τιποτα απο μονο του.
    Το παρασκηνιο στην ποδοσφαιρικη-και οχι μονο- Ελλαδα, ειναι ενα απλο θεατρο σκιων. Μια πλακα. Και απλα χρειαζεται εναν μπαμπουλα.

    Κανεις δεν θελει εναν μαλακα η εναν περαστικο που θα ξεπλυνει χρημα και σε 2-3 χρονια θα αφησει πισω του χαλασματα.

    Και στην οικονομικη κατασταση του '93 να ηταν ο Μελισσανιδης σημερα,παλι το ιδιο απαραιτητος θα ηταν. Απλα τωρα,υπαρχει και ενας λογος παραπανω,αφου μπορει να προσκαλεσει χρημα.
    Δεν λεω να βαλει ο ιδιος τα δικα του.
    Μη λεμε και μαλακιες.

    Γι'αυτο λοιπον λεμε απο εδω για αυτην την λυση και οχι γιατι "ο ριζικες λυσεις δεν θα βαλει φραγκο οπως δε εβαλε και τοτε...και ξερουμε τι εγινε στο Ζαλτσμπουργκ και ξερουμε τι εγινε με την BASIC..." και του κωλου τα ενιαμερα.

    Και τι με νοιαζει δηλαδη; Δεν τα ξερω; Δεν τα περιμενω; Δεν τα αναμενω κατι τετοια;
    Αυτο που ειναι το κυριο ειναι το εξης: Γινεται "φρουριο" η ΑΕΚ; Νοιωθεις καλα για την ΑΕΚ; Παει η ομαδα καλα;Προστατευεται σθεναρα; Νοιωθεις οπλισμενος και ετοιμος; Βλεπεις αντιδραση και αμεσες απαντησεις στις προκλησεις; Βλεπεις οτι δεν περιπαιζεσαι πλεον και οτι δεν εισαι ερμαιο εξελιξεων που τις μαθαινεις τελευταιος; Γινεσαι κυριαρχος; Γινεσαι μπροσταρης; Νοιωθεις δυνατος;
    Ε,τοτε τι αλλο ζητας; Να γινει ο προεδρος σου η ο ιδιοκτητης της ομαδας καλογηρος,η να λαβει χρυσουν μετταλιον δια εξαιρετες πραξεις,η να ανακυριχθει μελος του Σωματειου "η Μαρια Τερεσα"
    Για ποδοσφαιρο μιλαμε.Οχι για ιεραποστολες στη Αφρικη.

    Δηλαδη τι περιμενουν καποιοι; Τον ανιψιο του Αμπραβιτς η καποιον τρελο σειχη ναουμε να ερθει να τα "χωσει" και να παμε οεο στο αεροδρομιο καμια δεκαρια φορες για να μη μας λενε φτωχους οι αλλοι δυο, ναουμε.

    Οσο η ομαδα θα ειναι γυμνη ξεβρακωτη και απροστατευτη παρασκηνιακα,τιποτα καλο δεν θα επίτευχθει περα απο καποιες αλλες παλι λαμογιες.

    Και μη μου πει κανεις "οταν εχεις ομαδα τα ξεπερνας ολα" και " Η ΑΕΚ δεν χρειαζεται τετοια γιατι αμα λαχει ειμαστε δικεφαλοι Κωνσταντινουπολιτες"
    Και τοτε γιατι γκρινιαζεις που οι δυο εχουν την "παραγκα",οτι σου κλεβουν πρωταθλήματα, οτι ελεγχουν την διαιτησια που σε σφαζει οταν χρειαστει,οτι πολλα παιζονται εξω απο το χορταρι κλπ.
    Πως ψαχνεις δηλαδη το δικιο σου; Γκρινιαζοντας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. albert
    εγω καν δεν πιστευω οτι θα ερθει ο μελισσανιδης αλλα και να ερθει αποκλειεται να βαλει πολλα χρηματα
    το θεμα χρειαζεται σχεδιασμο και υπομονη, η τελευταια δεν υπαρχει αρα εκει εχουμε ενα μεγαλο θεμα και οπως βλεπεις ξαναζουμε στιγμες μετα 96 με οποιονδηποτε προπονητη να θεωρειται ο αντι μπαγιεβιτς και να πιστευει η μικρη ομαδα οπαδων της αεκ οτι ειναι ο καινουργιος θεος και φυσικα να πεφτουμε στην ιδια παγιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσο για την λυση του αδελφου Κωστα με το νουμερο 21 στην πλατη, "πρεπει εμεις πρωτα να γεμισουμε το γηπεδο καθε Κυριακη με 30.000 και μετα θα ερθει τρεχοντας ο η οι επενδυτες,αυτο δεν ειναι μια λυση του κοσμου,αλλα μια λυση των επενδυτων.Παλι εκει καταληγουμε.
    Γιατι "λυση απο τον κοσμο" σημαινει απλα "χρηματοδοτηση και διοικηση απο τον κοσμο".
    Το να γινει ο κοσμος κραχτης,δηλαδη να παραστισει την Γεωργια Βασηλειαδου στην "προξενιτρα",δεν του απονειμει και κανενα παρασημο,αφου και παλι την λυση θα την δωσουν οι κατεχοντες τα "πακετα".
    Αρα-αυταποδεικτα- ξεκαθαρη "λυση κοσμου" δεν ειναι δυνατον να υπαρξει.
    Ο κοσμος μπορει απλα να λειτουργησει σαν ηλεκτρολυτης.

    Και αν ειναι να περιμενω τον καθε σειχη που θα δει το ΟΑΚΑ με 50 χιλ. και θα του γυαλισει το ματι για επενδυση,γιατι δεν παω καταυθειαν στην λυση Μελισσανιδη,που αυτο το ξερει καλυτερα απο καθε "σειχη";
    Μηπως επειδη ειναι φιλος του "μπινε" και αρα "οι φιλοι του μπινε ειναι μπινεδες και δεν τους θελουμε";
    Και αφου μεμφεται ο Μελισσανιδης οτι "το '06 ειδε χρημα και γι'αυτο ορμηξε ενω τωρα δεν το βλεπει και γι'αυτο ειναι αφαντος",τι διαολο του προσαπτουμε τι; Οτι οι μεν "αλλοι επενδυτες" εχουν δικαιωμα να περιμενουν να φανει το χρημα στην ΑΕΚ για να ερθουν,ενω εκεινος πρεπει να ερθει πρωτος,πριν απ'το χρημα;

    Αρα ειναι υποχρεωμενος σε κατι διαφορετικο απο αυτο που θα εκανε ενας οποιοσδηποτε αλλος επενδυτης,ξενος με την ΑΕΚ;
    Λογω προτερου βιου στην ομαδα; Ε,τοτε γιατι δεν του λες ανοιχτα "ελα οπως εισαι"; Παρα λες διαφορα περι "Ζαγκρεμπ", περι "χρηματων C.L" κλπ.
    Τελικα να ερθει η οχι; Και αν ερθει να ερθει με διαφορετικες προυποθεσεις απο οτι ενας οποιοσδηποτε αλλος; Απο που και ως που;
    Μηπως θα πρεπει να βαλει τα διπλα απο αυτα που θα εβαζε ενας οποιοσδηποτε αλλος που θα εβλεπε "30 χιλιαδες κοσμο στο γηπεδο"; Μηπως να τιμωρηθει ο κερατας γιατι ειναι φιλος του κωλοσερβου και γιατι εξ'αιτιας του τα τραβαμε ολα αυτα; Αλλα "να ερθει ομως" γιατι δεν παει αλλο;
    Μηπως "τραβατε με και ας κλαιω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οσο για τα μεταγγραφικα-οι οποίες μεταγγραφες ασφαλως και θα γινουν αλλ τι ειδους μεταγγραφες δεν μας λενε- εκτος απο τον Καλομήνα-Κωλομηνα-Κορομήλα-Κορομινας που με 150 χιλ. μεχρι το τελος της ζωης,δηλαδη της σεζον,ειναι μια καλη προταση αλλα αυτος θελει κλειστο διετες ( η φημη μας ειναι απλωμενη παντου πλεον) υπαρχει και μια αλλη λυση για την δεξια πλευρα,σε εκεινη δηλαδη που εκεντιθει και και ο Κυριος ημων Ιισους Χρηστος.

    Και σε εκεινη την οποια επαιζε καποιος Αραουχο,αλλα ο δικηγορος της φαπας ειπε να κανει τον ηρωα σε εναν απελπισμενο Αργεντινο και τωρα εχει παρει τα αρχιδια του,παιζοντας εκεινος διχως την συγκαταθεση της ΑΕΚ σε αλλη ομαδα.

    Καποιος με το "ονομα "Ανγκβμπουα". Που στα Καμερουνεζικα σημαινει "γυμνος κωλος στο χωμα".
    Προσιτη λυση-λεει- και αυτος. Με μισο κιλο "τσαντ", ενα δεματι αραβικες πιττες και μια επιχρυση αλυσιδα λαιμου,υπογραφει αυριο το πρωι. Και μπορει μαλιστα-λογω καταγωγης- να διαμενει στην Ομονοια,κοιμωμενος οκλαδον και εναστρα, αναμεσα σε αλλους φιλους Πακιστανους και Αλβανους, απαλλασοντας την ΑΕΚ απο καποιο-αλλο ενα- βαρυ ενοικιο.
    Γιατι οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρήστο κρύβε λόγια.Τα μαθαίνει ο Παπανοτιάς μέσω ξέρεις ποιού,και θα μας κόψει την χρηματοδότηση.
    ΥΓ:Τώρα που έφυγε ο πατερας,ο υιός θα καθίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε και πήγαμε να παίζουμε στην Ριζούπολη.Είναι λιγότερα τα λειτουργικά έξοδα.Είναι σίγουρο ότι θα την γεμίζουμε;
    Διότι το θέαμα που προσφέρει η ομάδα είναι ανάλογο γηπέδου τύπου Περιστερίου 5-6 χιλιάδων δηλαδή.
    Και σαν παράδειγμα έχουμε τον φετινό αγώνα με τον Πανσεραικό που ναι μεν φαινότανε γεμάτο το γήπεδο αλλά με μια προσεκτική ματιά έβλεπες ότι είχε κανά δυο χιλιάδες άδειες θέσεις!Μπορεί αγωνιστικά να βοηθάει αυτό,στο ταμείο όμως δεν θα κάνει την διαφορά.Και ας λέει ο Δημήτρης με τον Κώστα ότι πρέπει να γεμίσει το γήπεδο.
    Αν πάρουμε κανένα παίχτη τύπου¨Γυμνός κώλος στο χώμα¨και η ομάδα συνεχίσει να παίζει την ίδια μπάλα,η διαφορά της Ριζούπολης με το Ολ.Στάδιο θα είναι μόνο στις τουαλέτες.Στην Ριζούπολη ξέρετε,κατουράνε απο το πάνω διάζωμα προς τα έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δείτε κι αυτό επίκαιρο:
    http://www.youtube.com/watch?v=GkHNNPM7pJA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Χρήστο: Ξεκίνησε και το ξεμπρόστιασμα των Αράβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρήστο,
    όσον αφορά στο παρασκήνιο τής Ελλαδας, το ποδοσφαιρικό. Λές οτι ειναι ένα θέατρο σκιών, μιά πλάκα.
    Επειδή δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοείς μ΄αυτό, ρωτάω:
    -εννοείς ότι είναι κάτι σαν την αυτολογοκρισία τών δημοσιογράφων (δεν είναι ευθεία η αναλογία, το ξέρω)?
    Εξήγησε μου πώς ακριβώς το εννοείς αν θέλεις.
    Και συνεχίζω κι εγώ μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Albert_AEKstein:
    Eννοω,οτι δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο βαθυ συστημα με δομες και ιεραρχια τετοια και ριζωμενο ετσι,ωστε να χρειαζεται μια αναλογη τιττανια προσπαθεια χρονων προκειμενου να "καπελωσεις" αυτο το συστημα με ενα δικο σου.
    Ολα ειναι στον αερα. Προκειται για ενα κοσμο που ψαχνει τον νταβα του.
    Και αυτος,μπορει να αλλαξει ονομα απο μερα σε μερα.
    Μη ξεχνας οτι ειμαστε οθωμανοι και ουχι π.χ. Αγγλοι.
    Δεν προκειται για κανενα οικοδομημα με γερα θεμελια που "κανει οτι γουσταρει"-οπως νομιζει ο περισσοτερος κοσμος- αλλα μιλαμε για ενα κουκλοθεατρο του δρομου.Οπου ο νταβατζης επιλεγει αυτους και οχι το αντιθετο,οπως νομιζεται.
    Δεν ειναι τυχαιος αλλωστε ο χαακτηρισμος "παραγκα". Εννοωντας ασφαλως το προχειρον του πραγματος και το γυφτικο της υποθεσης.
    Στην πραγματικοτητα προκειται για νομαδες.
    Σημερα εδωω,αυριο εκει. Δεν γαμιεται. Αρκει να εχουμε εναν προστατη και καποιον να απευθυνομαστε.
    Οπως ολα δηλαδη εδω στην Χελλαδα,ετσι και ο παρα-ποδοσφαιρικος της κοσμος,ειναι "χτισμενος" (χα!) πανω στο τιποτα. Πανω στον εκφοβισμο και την προχειροτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπαμπη εγω προτιμουσα-και προτιμω ακομα-Ριζουπολη.
    Για πολλους λογους.Και οχι βεβαια γιατι "θα ειμαστε κοντα στις ριζες μας" και αλλες τεοιες αφελειες. Ποιος δηλαδη να εμπνευστει απο τις ριζες; Οι 20 ξενοι; Η ο Μανωλας με τον Δελλα;
    Αυτοι αν ειναι να παιξουν-που παιζουν-δεν το κανουν ουτως η αλλως;
    Ριζες εχουν μονο τα δεντρα.
    Προτιμω Ριζουπολη για λογους κατ'αρχην πρακτικους.Ειναι πιο κοντα. Πας-φευγεις με το τρενο.
    Ειναι μαζεμενο γηπεδο,θα δειχνει πιο γεματο και θα μας εκθετει πολυ λιγοτερο. Το να παιζεις στο ΟΑΚΑ με τετοια ομαδα και τετοιες προοπτικες,μοιαζεις σαν την μοναχοκορη που πενηνταρισε και εχει μεινει στο ραφι.Αλλα ομως καθεται και περιμενει τον γαμπρο στο αρχοντικο της,πλεκοντας υπομονετικα. Και στην αυλη τα χορτα 2 μετρα,ο σκυλος νηστικος και τα παραθυρα να μπαζουν.
    Δεν ξανα-γαμιωμαστε λεω εγω;

    Αφου πλεον οι μεγαλοι αγωνες περασαν και τα σολντ-αουτ τα ξεσκισαμε και κονομησαμε τα αντερα μας,δεν υπαρχει λογος πλεον να καθομαστε εκει.
    Τραβαμε και ενα εξωδικο στην διοικηση του ΟΑΚΑ για τα ματια του κοσμου, ζητωντας ταχα 800 χιλιαρικα (τα αρχιδια μου θα παρετε) και επιστρεφουμε "επιτελους στην παλια την γειτονια,εκει οπου τα ονειρα ξεκινησαν" και κατι τετοια που θα ακουσουμε απο την "επισημη ΑΕΚ".
    Και οικονομικοι οι λογοι δηλαδη.
    Δεν υπαρχει λογος πλεον να ειμαστε στο τερστιο,ακριβο,μακρυνο,κρυο και αχρειαστο ΟΑΚΑ αλλα υπαρχουν περισσοτεροι λογοι το να ειμαστε σε καποια τελος παντων "Ριζουπολη".
    Και ειναι σωστο.
    Αυτο βεβαια το κανεις απο την αρχη της σεζον,αν δεν σε δεσμευουν τιποτα υπογραφες του κοντοπουτανου με την τοτε διοικηση του σταδιου.

    Ριζουπολη λοιπον,μεχρι να φτιαχτει-οταν- το νεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οκέι, κατανοητό.
    Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο συμφωνώ στο συγκεκριμένο, και να εξηγήσω γιατί.
    Το ότι είμαστε Οθωμανοί (εδώ συμφωνώ) παίζει πρωταρχικό ρόλο στο τί είδους διαφθορά έχουμε στο γιουνανιστάν.
    Στην Κ.Ευρώπη για παράδειγμα η διαφθορά ειναι "οριζόντιας μορφής", την συναντάει δηλαδή κανείς στα πάνω κλιμάκια κι όσο πιο πάνω ανεβαίνει τόσο αυτή κλιμακώνεται. Στα χαμηλότερα κλιμάκια όμως η διαφθορά ειναι πολύ μικρή (σε πλήρη αντίθεση με την Ελλάδα π.χ όπου η διαφθορά ειναι κάθετη, έχει δηλαδή και ροή απο κάτω πρός τα πάνω και αντίστροφα).

    Στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο τώρα δεν είναι ότι διαφωνώ ότι υπάρχει ΚΑΙ αυτό πού περιγράφεις (γι΄αυτό και έφερα την αναλογία με την αυτολογοκρισία τών δημοσιογράφων) αλλά ότι υπάρχει μόνο αυτό.
    Στα χρόνια τής "επίσημης παράγκας" υπήρξαν αρκετά στοιχεία (θεωρώ) πού να δείχνουν ότι δεν ήταν απλά ένας μπαμπούλας αλλά είχε και μιά κάποια, έστω χύμα, δομή.
    Δεν μπαίνω στίς λεπτομέρειες, αλλά, αν το δέχεσαι αυτό, τότε ναι μπορείς να πείς ότι πλέον και μόνο με την προιστορία τής "επίσημης παράγκας" η σημερινή "ανεπίσημη" λειτουργεί ως μπαμπούλας, κι αυτό το δέχομαι άνετα.

    Μέχρι πολύ πρόσφατα πάντως, στα χρόνια "δόξας" τού θρήνου, δεν νομίζω ότι είχαμε να κάνουμε απλώς με ένα μπαμπούλα.
    Τώρα ίσως, αλλά ακόμα κι αυτό το "ίσως" διαγράφει πολλά ερωτηματικά στο μυαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν ερχεται ρε Χρηστο ο Μελισσανιδης.
    ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ πρεπει να το χωνεψουμε.
    Ποσες φορες τον προσεγγισανε οι παπανοτιαδες. Τι με 10, τι 5 εκ του δινανε ολη την ΠΑΕ...
    Δεν...
    Γυρναει και λεει "πουλανε χρεη"... Ε εσυ ρε μεγαλε Τιγραρε, τι πουλησες στον Τροχανα? ΚΕρδοφορα εταιρεια? 800 εκ χρεη ειχε η ΠΑΕ τοτε, τρελα λεφτα για χρεη τοτε, χωρις να βαλουμε εφορια, και τα λεφτα απο ΤσΛ εξαφανιζολ...

    Πλακιζουμε τωρα? Δεν θελει ο ανθρωπος να ξοδεψει...
    Και αυτο εκανε και τοτε πριν το 44... Ζητησε εγγυησεις απο το κρατος κλπ, παγωματα οφειλων, οπως πηρε ο Μαρινακης φετος. Μονο που τοτε εφαγε πορτα απο το κρατος και ειπε το γνωστο "μονο τρελος η λαμογιο"...

    Δεν ειναι τιποτα τρελα λεφτα αυτα που χρωσταει η ΠΑΕ ΑΕΚ για επιπεδα ΑΕΚ. Τιποτενια ειναι.
    Προβλημα ρευστοτητας εχει, παρα χρεων.
    Με 15 εκ αγοραζεις ΣΗΜΕΡΑ την ΠΑΕ, καλυπτεις τα φετινα και εχεις και μεταγραφες.
    Με 25 εκ καλυπτεις λεμε και τις τρυπες και σου μενει μονο ο διακανονισμος του 44.

    Απλα ο ανθρωπος ειναι προφανες οτι θελει την ΠΑΕ με παγωμενα χρεη οπως ο ζμπαογκ. Δλδ αμα βαλει 15 εκ να τα χωσει ολα σε μεταγραφες να γινει ΘΕΟΣ.

    Ε δε γινονται αυτα στην Ελλαδα του 2010. Δεν εχουμε 1990 , πως να το κανουμε τωρα..

    Δυστυχως δλδ...
    Εδω χθες μας ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ το ΠΑΣΟΚ την ωρα που ψηφιζανε τον προυπολογισμο. Γιατι καθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ηταν. Αν νοιαζοταν η κυβερνηση για την ΑΕΚ και ηθελε να δωσει λυση, θα βαζε πχ τον Μελισσανιδη φυτευτο και παγωμα χρεων, οπως εσωσε την ΠΑΕ ΟΣΦΠ που εχει παθητικο 110 εκ ευρω. (εμεις εχουμε 53 εκ) ....

    Ας τον αφησουμε λοιπον τον ...Ριζικες λυσεις.
    Δεν θελει και δε προκειται να ασχοληθει αν δεν τον βαλουν φυτευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Χρήστο
    και εγώ την προτιμώ την Ριζούπολη διότι είναι κοντά στο σπίτι μου και για όλα όσα ανέφερες σαν γήπεδο.Η αναφορά έγινε για τον γραφικό τρόπο που λειτουργεί η διοίκηση σε αυτό αλλά και σε άλλα θέματα.πχ Αραούχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Eγω ξερω πολυ καλα τι γραφω, και αυτο το συμπερασμα ειναι δικο σου περι κουμαντων.
    Ξυπνιτζιδικες λογικες οχι σε μενα. Δεν ειμαι αναγνωστης του Φιλαθλου αγαπητε στηβεν, ουτε κανας πασοκος αυριανιστης. Με το συμπαθειο δλδ.

    Την καλησπερα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΑΣ21: ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ ΔΕ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΗΤΖΗΣ, ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΟΛΟ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοί φίλοι,
    Έχοντας προκύψει διάφορα εμπόδια στην προσπάθεια πολλών συν-μηνυτών να καταθέσουν στην εισαγγελία της πόλης τους πολιτική αγωγή , σας δίνω το κείμενο το οποίο σύμφωνα με τους εισαγγελείς ενδείκνυται στην συγκεκριμένη περίπτωση καθώς και οδηγίες ,ώστε η πολιτική αγωγή να φτάσει στην εισαγγελία Χαλκίδας και να συσχετιστεί με την αρχική μήνυση.
    Οι Έλληνες του εξωτερικού πρέπει να κάνουν τη διαδικασία μέσω των Ελληνικών Προξενείων.

    ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ".
    ΑΞΙΑ: 10 ΕΥΡΩ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΓΡΑΨΤΕ:
    ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
    ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ………

    ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

    Του…………………….κατοίκου……….

    Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.
    Συγκεκριμένα ο μηνυτής Δημ. Αντωνίου ζητώ την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , ε, δ, γ, ε, στ, η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος.

    Επειδή κι εγώ επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τα γεγονότα και το (νομικό) σκεπτικό της μήνυσης κι επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις των ελλήνων βουλευτών έθιξαν και προσέβαλαν την τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή μου ως ατόμου και πολίτη,

    ΔΗΛΩΝΩ παράσταση πολιτικής αγωγής στην παραπάνω μήνυση του Δημ. Αντωνίου για την χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παράνομες πράξεις των μηνυθέντων, ύψους 50 ευρώ ( με επιφύλαξη) από το Ελληνικό Δημόσιο κα από το καθένα των μηνυθέντων (ΑΚ 932, ΚΠΔ 63, 82-84, Συντ.120).
    Αριθμός βιβλίου μηνύσεων: ……………………
    Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Χαλκίδος για να συσχετιστεί με την παραπάνω μήνυση Α10/1688/27-05-2010 του Δημ. Αντωνίου σε αυτήν.
    Αντίκλητο δικηγόρο διορίζω τον Ιωάννη Τριμίντζιο, δικηγόρο Χαλκίδος, Φαρμακίδου 3, Τ.Κ: 341 00 Χαλκίδα, τηλ. 22210-818150, 6944 675097.
    πόλη.....….. Ο μηνυτής-δηλών

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ , ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η Κ.Ε.Π ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Κ. ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποσο μαλλον τωρα που οι πολιτικοι δεν ειναι καν οι Φιλιππινεζες των επιχειρηματιων.
    Ειναι τελειως μοιραιοι και αβουλοι.
    Και θα "φυτευτει" ο Μελισσανιδης απο ποιον; Τον μαλακα που παριστανει τον προθυπουργο;Η την Κατσελη.
    Μα, σε παρακαλω.

    Το να πιστευεις οτι οι επιχειρημαιες ειναι πιονια και υποχειρια των πολιτικων,ειδικα εδω στο μπορρδελο,πραγματικα ειναι εξωπλανιτικο.
    Αλλα δεκτο.
    Δηλαδη ο Κοκκαλης εσπρωχθει και εξαναγκασθει απο το ΠΑΣΟΚ να βγει μπροστα στον Ολυμπιακο.
    Εγω παλι,γιατι νομιζω οτι συνεβει το αντιθετο;
    Οι επιχειρηματιες κανονιζουν και οι πολιτικοι εκτελουν.Απλα πρεπει-προς δοξαν της"Δημοκρατιας"- να φαινεται το αντιθετο.

    Εγω δεν συζηταω το αν τελικα ερθει,η το ποτε.Ισως να μην γινει ποτε.
    Μιλαω για την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ.
    Τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ. " ΑΕΡΙΤΖΗΣ", " ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ", " ΦΥΤΕΥΤΟΣ". ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Albert, συμφωνουμε οτι στην Κεντρικη Ευρωπη η διαφθορα ειναι οριζοντια,ενω εδω διαχεεται παντου.
    Εξω,στας Ευρωπας,επιτρεπεται στα κρατη να λαμογιαρουν,αλλα δεν επιτρεπουν στους πολιτες να κανουν το ιδιο. Γνωριζοντας βεβαια την καταληξη ενος τετοιου καταντηματος.
    "Εμεις θα κλεβουμε για σας.Εσεις,No".
    Εδω στο χωραφι χωρις συρματα, το κρατος (λαθος λεξη αλλα δεν ειναι του παροντος)δινει το εναυσμα ασφαλως κατακλεβοντας και ριμαζοντας,αλλα επιτρεπει-οχι απλα ανεχεται,προσεξε-επιτρεπει,ενθαρυνει τον λαμογισμο,σε εναν αγωνα διχως τελος,αναμεσα στους δυο αντιπαλους: δημοσιο και-πολιτης(χα!)
    Δημιουργουνται συνενοχοι. (συνδαιτημονες κατα Παγκαλον)
    Ο ενας κλεβει και υποσκαπτει τον αλλον.Ιδιον των τελειως υπαναπτυκτων λαων.
    Και εμενα δεν με μπερδευουν τα κινητα, οι plasma και τα αυτοκινητα. Ειμαστε ακριβως στην εποχη του Μακρυγιαννη.
    Αν "αυθαιρετησεις" εδω, δεν τιμωρεισαι ασφαλως,αλλα απλως φορολογεισαι.Και εισαι κουκλος.

    Ομως. Η καθετη διαφθορα,οπως εδω,δεν συνιστα και ισχυρο παρα-ποδοσφαιρικο κονγκλαβιο.Ουτε και σε καποιον αλλο χωρο η διαφθορα Ελληνικης κατασκευης εχει τιποτα το σταθερο.
    Το οτι ειναι γιγαντια η διαφθορα,δεν σημαινει οτι ειναι και γιγαντια-απο πλευρας πολυπλοκοτητας- η καθε διαπλοκη.
    Για χρονια ειχε στα χερια του ο θειος την παραγκα (δηλαδη τον φοβο και τα χαρτζιλικια) και τα επαιρνε τρανσιτ τα κατσαρολια.Ποτε "κολλησε"; Το 2004 παραδοξως, που η δεξια ειπε στον "θειο" "κανε μια παυση,οι αλλοι εχουν κλαταρει". Και οντως αι βαζελοι εστεφθησαν πρωταθλητες. (θελω να πω οτι ναι μεν ο Κοκκαλης εκανε πισω και παρεδωσε τα ποδοσφαιρικα σκηπτρα για εναν χρονο,αλλα δεν εκανε καθολου πισω στις μονοδρομιακες συμβασεις και στις κρατικες προμηθειες. Και η 5ετια του χοντρου ηταν η καλυτερη απο καθε αποψη για τον Κοκκαλη. Ουτε καν το ψευτοκυνηγητο που επαρουσιαζονταν επι ΠΑΣΟΚ δεν υπεστει.Μελι-γαλα (για τον Κωστα που μιλαει για "φυτευτους". Και απο τους δυο εφυτευθει ο Σωκρατης; Και μπλε και πρασινους;)
    Και απο την επομενη χρονια,φτου και απ'την αρχη ο θειος. Μεχρι που οι λογοι να ειναι εκει που ειναι δεν υπαρχουνπλεον και τα συμφεροντα λενε "φυγε"(τα προσωπικα του εννοω και οχι τα "πολιτικα συμφεροντα" τα οποια απλα ειναι απορια των επιχειρηματικων και κοιτουν στα ματια τους επιχειρηματιες οι πολιτικαντιδες για να δουν κατα που να γειρουν)
    Και αιφνης,ξανα ο παο πρωταθλητης και τρο-πεουχος 2009-2010.
    Φετος; Παλι το αναποδο. Ε,ρε γλεντια! Ο Βαγγελας επανω στο αλογο,που απλα κανει οτι θελει γιατι ο Πατερας του ελεγε μεταξυ τυριου και αχλαδιου,στις ταβερνες της Πειραικης, "πως εκανε το ενα και πως εκανε το αλλο".
    Συμπερασμα; Δεν υπαρχει καποιο "χρισμα" που κατακτιεται με κοπο,χρονια, και θυσιες.
    Υπαρχει απλα ενα καροτο και ενα μαστιγιο για τους-εκαστοτε-μαζοχιστες της παραγκουπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Steven,εγω το ξερω αυτο. Η μαλλον για να μην ειμαστε υπερβολικοι,το "οσμιζομαι".
    Στον Κωστα να τα πεις. Αλλα και να τα πεις,παλι θα βρεθει κατι αλλο να ακουσεις.
    Δεν βαριεσαι.
    Εδω θα ειμαστε-πρωτα ο Θεος- να τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στηβεν... Δεν εθιξα απο που παιρνεις πληροφορηση... Επισης δεν εθιξα το ..βιογραφικο σου. Απλα εθιξα τον τροπο που με απαντησες, σαν κανα ..αναγνωστη του Φιλαθλου. Καληνυχτα επισης.

    Χρηστο.
    Ειναι προφανες πλεον οτι δεν εγινα καταννοητος.
    Το "φυτευτος" ειναι, "η χαρη" που θα ζητησει ενας πολιτικος ωστε να εχει ησυχια σε ενα κομματι του πληθυσμου του.
    Δλδ ο Ροκκο ητω φυτευτος. Σηκωθηκε το τηλεφωνο και του ειπανε "ασχολησου και απο εμας οτι θες". Με οτι αυτο συνεπαγεται... Κανενας δεν εψαχνε τις υποθεσεις σκανδαλα του ΡΟκκο, γιατι θα εθιγε ..την ολυμπιακαρα.
    Κατι αναλογο περιμενουν και αλλοι...
    "Ασχολησου κυριε Χ , χωσου και εμεις εδω"...
    Διοτι η ασχολια με το ποδοσφαιρο, διαλυει ονοματα εαν δεν πετυχεις. Ενω οταν η επιτυχια και η μη χασουρα η χρηματικη ειναι εγγυημενη, γινεσαι Ροκκο, γινεσαι Βαγγελας κλπ

    Δεν ειναι λοιπον ...εξαναγκασμος.
    Ειναι το ενα χερι νιβει το αλλο, και τα 2 το προσωπο. Ο ενας ειναι ο προεδρος που χαριζει νικες στη μαζα των βλακογαυρων, και ο αλλος ευημερει ενω δημιουργει δυναμικη προσφεροντας δημοσια εργα κ.α.

    Μεγαλο ψεμα βεβαιως οτι η 5ετια του χοντρου ηταν καλυτερη απο παλιοτερα για τον Ροκκο.
    Η 5ετια του χοντρου ητω καταστροφικη, και εφτασε μεχρι το ΚΑΣ για να εξασφαλισει το 20αρικακι του ΤΣ.Λ. αλλοιως ο οσφπ θα βαρουσε κανονι. Στο τελος με δακρυβρεχτες δηλωσεις παραιτηθηκε, και "πουλησε" τα χρεη του στον εξισου φυτευτο Βαγγελα, με ανταλαγμα να μη βγουν τα σκανδαλα της ζιμενς στον αερα.

    Νοτ μπαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κώστα επειδή μιλάς υποτιμητικά για τους αναγνώστες του Φ εσύ τι διαβάζεις; Ρηγα Οδηγητή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΑΣ21: ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ; ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ; ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΣΑΝ ΑΚΡΟΑΤΗ ΤΟΥ MEGA, που "την ώρα του προϋπολογισμού το πασοκ έκανε επίθεση στην ΑΕΚ" ( εσύ τα είπες), ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕΣ.
    ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕ 5ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ, ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΣΕΙ Ο ΚΕΦΤΕΣ, ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ, ΕΝΩ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ. Ο ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΑΓΟΝΟΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οταν λεω η καλυτερη 5ετια, παλι μπερδευεσαι. Ποιο ΚΑΣ και ποια χρεη και ποιο κανονι; Στα παπαρια του του Κοκκαλη αυτα.
    Ποσα κονομισε με siemens-Ολυμπιακους-εξοπλιστικα-συμβασεις ΟΠΑΠ;
    Ποτε κυνηγηθηκε δικαστικα,εστω και με ενα εξωδικο;
    Τι λεμε τωρα; Μπερδευεις τα λεφτα του επιχειρηματια,με τα λεφτα της ομαδας.
    Παρεδωσε χρεη,βεβαια. Και λοιπον; Χαθηκε καποι προσεχες φωτογραφικο νομοσχεδιο που θα ακυρωνει τα νουμερα και θα αποδιδει καθαρο τον γαυρο στην ποδοσφαιρικη πιατσα;
    Οι λεγομενες "μεγαλες", μπορουν καλιστα να μηδενισουν το κοντερ των χρεων τους,σε εμια νυχτα.Δεν τα εχουμε δει αυτα;
    Και το: "χρωσταει τοσα" εμενα δεν μου λεει τιποτα.

    Το ιδιο μπορει να γινει-και εχει γινει στο παρελθον για καθε ομαδα που η δυναμικη της χριζει τετοιας αντιμετωπησης.
    Οχι μονο στην Ελλαδα αλλα παγκοσμιως, οι υγειεις οικονομικα ομαδες ειναι μια μουτζα. Οχι πανω απο 5 δηλαδη. Να μη παμε σε Ισπανια και Αγγλια τα "καλυττερα πρωταθληματα",που γινεται της ποπης.
    Ουτε και να ασχοληθουμε με τις εξαιρεσεις.Που και αυτες προσορινες ειναι,αφου "οικονομικα υγειης δια βιου",δεν υφισταται.
    Να μεινουμε εδω, σε εμας.
    Ποιος παραγοντας εχει χασει λεφτα απο το ποδοσφαιρο;Ουδεις. (δεν μιλαω για Μπαρλο)
    Οι ασχολουμενοι με το ποδοσφαιρο,δεν προσδοκουν κερδη ΑΠΟ το ποδοσφαιρο.
    Τι θα λεμε τωρα; Παιδικα πραγματα;

    Οπως οι ομαδες χρισημοποιουνται απο τους εκαστοτε "επιχειρηματιες",με τον ιδιο τροπο χρισημοποιουν αυτοι και τα κομματα. Τα οποια μαλιστα εχουν-αριθμητικα και κοινωνικα-λιγοτερη ορμη και επιρρεαζουν λιγοτερο απο οτι οι ομαδες.
    Τον Πασοκο τον αλαλαζεις. Τον γαυρο ποτε.

    Δηλαδη ο φυτευων ειναι ο επιχειρηματιας.
    Αυτοι ανεβοκατεβαζουν υπουργους αλλα και κυβερνησεις. Κατα το δοκουν.
    Και οχι βεβαια μονο εδω. Παντου.
    Εχεις δει ποτε τον Βαρδινογιαννη να περνα το κατωφλι του μεργαρου Μαξιμου; Η τον Κοκκαλη να πηγαινει στις 12 τη νυχτα στο σπιτι του Σημιτη;
    Η τον Λατση να ψαχνει απεγνωσμενα τον "κο υπουργο στο γραφειο του";
    Ποιοι επισκεπτονται ποιους; Ποιοι πηγαινουν στις βιλλες και στις δεξιωσεις ποιων;
    Τι λεμε τωρα; Ιστοριες για αγριους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρηστο, εφοσον ολες οι ομαδες ειναι χρεωμενες, πως η δικαιολογια "πουλανε χρεη", στεκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΠ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 2 ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΣΕΠΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ; ΤΗΝ ΑΜΚ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΑΝΕ Ή ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ;
    ΟΕΟΕΟΕΕΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α δλδ ο Μεγαλος, ο Τιτανας, ο δεν-εχω-αναγκη τους πολιτικους, θελει ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ αλλοιως δεν αγοραζει? χα χα χα χα

    Δλδ ο Αμπραμοβιτς αγορασε ομαδα με τιτλους?
    Ο Μαρινακης 5ο δεν τον πηρε τον γαυρο, εκτος ευρωπης, με λινεν και χωρις ροστερ???
    ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οχι θα ερθει ο "Μεγαλος", ο "Τιτανας" να καθαρισει τα δικα σου τα σκατα. "οεο".

    Δεν βγαζουμε ακρη.
    Αντε παιδακι μου παρε το κουβαδακι σου και τραβα με το ανηψακι του Νοτια στις Σπετσες.

    Και μη μας πεις οτι σε ειρωνευομαστε γιατι απλα σου λεω οτι εισαι κουτος.
    Και αν μου πεις παλι το: "δεν ειμαι 16χρονο,ειμαι "ωριμος ανθρωπος",να μη το πεις, γιατι κανει τα πραγματα ακομα πιο τραγικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. steven είπε...

    ΚΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΡΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ.

    --------------------------------------------------

    egine k o avramidis tzaki opos oi kazamies k t arxidia moy ta dyo.
    K exeis k tn allo to malaka na grafei "xairomai ama xasei i AEK k den ithela na parei oyte ta dermpy."
    De pate kala re malakes exete xefygei entelws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. k mi xehasw:

    AEK XYNW ORIGINAL LONDINO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. πριν ερθει ο κοσκωτας στον οσφπ ο κουτσοργας ειχε κανει ενα γκαλοπ για να δει ποιοι ειναι ποιο χαζοι φιλαθλοι της ελλαδος και αφου ειδε το αποτελεσμα γνωριζετε την συνεχεια
    και αυτο που λεω δεν ειναι πλακα δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ GREEKLISH ΠΟΥ ΓΡΥΛΙΖΕΙΣ: ΔΕΝ ΕΙΠΑ "ΧΑΙΡΟΜΑΙ". Ειπα "θελω".
    Αν εσυ βλεπεις οτι σου αρεσει να βλεπεις,τοτε κοιτα αναμεσα στα ποδια σου και μπορει να δεις κανενα ξυρισμενο μουνι.

    Εχει συννεφια στο Κωλονδίνον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ελα ρε Δημητρη. Υπερβολες.
    Σιγα να μην χρειαστηκε και γκαλοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χρηστο
    επρεπε να γινει επιστημονικα η διαγνωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γι'αυτο ο Σαλιαρελης μιλουσε επειτα για "επιστημονες";
    Τωρα καταλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τι έγινε ρε παιδια;Τα πανηγύρια δεν άρχισαν τώρα που σκοτώσαμε το θεριό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εγώ θα πώ το εξής:
    -γι΄αυτό το 0-4 δεν θα έπαιρνα πίσω το πρόστιμο.
    Θα το τριπλασίαζα. Κι ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...

    Τι έγινε ρε παιδια;Τα πανηγύρια δεν άρχισαν τώρα που σκοτώσαμε το θεριό;

    ----------------------------------------------

    poia panigiria? o xristos forese mayra k etoimazetai na servirei paksimadi poy kerdise i AEK.

    oso gia ti niki, fanike i doyleia toy bajevic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οχι τωρα παξιμαδια.
    Στην κανονικη κηδεια,αυτα. Στη μεγαλη,οπου ο Δ.Χ θα κρατα το μπροστινο εξαπτερυγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. an einai dunaton

    eimastan se mia apo tis 2-3 cafeteries pou exoun auti ti malakia pou metadidei to kupelo ,kai epese to internet ligo prin scorarei o georgeas!!!

    de ginonte auta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΤΖΑΚΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ. ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ. ΕΛΑ ΜΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Νομιζω οτι το προστιμο ασφαλως και θα εξαφανιστει,με αυτη τη νικη "Ajax".
    Και αντιθετως,θα δωθει μπονους απο τα διεκδικουμενα λεφτα του ΟΑΚΑ.
    Και αυτο σημαινει,οτι με την πρωτη επομενη ηττα,αποκλειεται να μπει προστιμο,αφου το κοντερ μηδενησε και ξεκινα απο την επομενη Κυριακη.
    Και ολοι, -δικηγορος-Μανωλης -παικται-θα κανουν καλα χριστουγεννα.
    Αυτα ειναι.
    Τοσο μεγαλος αγωνας,"επισκεψεις",εκφοβισμοι,βαρεις χαρακτηρισμοι,επικρεμαμενα προστιμα,κομπολογια, παρακαλια,για το αυτονοητο;
    Σημερα επιβεβαιωθηκε-για αλλη μια φορα-οτι κουμαντο κανουν οι παικτες. Δεν υπαρχει κανεις.
    Οταν θελουν παιζουν τοσο,οσο για να συντηρουνται.Με τις "Λαρισσες" βεβαια και οχι με τις "Ζενιτ",γιατι εκει δεν μας παιρνει. Και ειναι οι απολυτοι αρχοντες του παιχνιδιου. Ποιοι υπαλληλοι; Αυτοι ειναι η διοικηση. "Αντε γαμησου" του ειπαν του Αδαμιδη σημερα. "Που θα μας βαλεις και προστιμο,οντας απληρωτοι. Θα σκοτωσουμε το "τερας" και θα επιστρεψουμε στην Αθηνα με λαμπερα πρωτοσελλιδα,κανοντας οι κιτρινοφυλλαδες,αλλη μια αδεξια κωλοτουμπα".
    Και ετρεξαν τα παλικαρακια για να παρουν παραταση του ξυλου,αφου το ειδαν να ερχεται.
    Και ασε τον Μανωλη να λεει-ξανα- φανταζομαι: "εχω παιχταραδες"."θα πεθανουμε γισα το κυπερλο" κλπ.

    Ειπε ομως κατι αλλο: "ο προεδρος εχει μια μεγαλη καρδια. Και μας ειχε ενημερωσει οτι αν η ομαδα εχει καλη συμπεριφορα στον αγωνα με την Λαρισα,το προστιμο δεν θα ισχυε...". Επιρεασμενος ο υπαλληλος της Γραμμου απο το πνε-β-μα των Χριστουγεννων, εκανε ενα δωρο.
    Με την πιεση του κοσμου,των εφημεριδων,της "διοικησης",ολοι βαλαν ενα χερακι,για να εδεησουν τα παιδια μας να παρουν το τερας της Θεσσαλιας.
    Βυθιζοντας καποιους σαν και μενα στην απελπισια αφου "χαιρομαι" οταν χανει η ΑΕΚ κατα καποιους μαλακες.
    Παρε τωρα αλλη μια παραταση,μεχρι την επομενη και μοιρασου την χαρα σου με τον Αδαμιδη.
    Μονο μη κατουρηθειτε.
    Κανενα θανατο δεν πιστευω να εχουμε Χριστουγεννιατικα.

    "αφιερωμενη στην Οριτζιναλ η νικη" επισης ειπε ο Μανολοθ. Που δεν πρεπει επ'ουδενει να φυγει και να δικαιωθει ο βατραχος.
    Μια χαρα τα πας Μανωλη.Αφου δεν εχεις μπατζετ για μεταγγραφες,παρε μια ανθοδεσμη.

    "Αν καποιος αγνωστος σας σταματισει ξαφνικα στο δρομο χαριζοντας σας λουλουδια,θα ειναι γιατι τον αγγιξε το impuls".

    ΑπάντησηΔιαγραφή