Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΚΟΥΦΑ

           Κάποια πράματα είναι ανεξήγητα. Δεν μιλάω μόνο για την συμπεριφορά και τους εξάψαλμους του Χιμένεθ, που λογικά έχει δίπλα του τον ψυχολόγο. Δεν τον έχει για τους παίκτες όπως νομίζουν οι περισότεροι. Για τον ευατό του τον έχει. Μόνο αυτή η εξήγηση μπορεί να δοθεί απο εμένα, Και εξηγούμαι.
          Απο το Περιστέρι έχει αρχίσει να φωνάζει για τους 6 παίκτες που ήταν αδιάφορορι. Φυσικά απο τους συγκεκριμένους, μόνο ο Γκερέϊρο έπαιζε και βέβαια, καθώς θυμάστε, είχε γίνει ήδη αλλαγή. Οι άλλοι, που θεωρητικώς βρίσκονται σε λίστα παραχώρησης ή αποδέσμευσης ή πώλησης, δεν ήταν εκεί. Και βέβαια, μετά το ματς αυτό, ο Βραζιλιανοπολωνός και επισήμως διεγράφη.
     ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΝΑΣΟΥ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ Ο ΡΟΤΖΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, και μάλιστα σαν αλλαγή. Δηλαδή για να γυρίσει το παιχνίδι ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. Προχωράμε όμως κι άλλο.
         Οι δηλώσεις της επόμενης μέρας είναι κουφές. " ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ".  Και καπάκι: " ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΣΡΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΩ". Αυτές οι φράσεις είναι συνεχόμενες. Και βέβαια δεν χρειάζεται να τις αναλύσω. Άνετα μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλάβει την αντιφατικότητα τους άρα και την αυτοακύρωση τους.
      Επίσης δεν είναι του παρόντος να μιλήσουμε και για τα λάθη του Μανόλο. Η στιγμή είναι κρίσιμη, όσο κι  αν ο καθένας μπορεί να έχει μια γνώμη για τον κακό χειρισμό που συνέχεια κάνει στο ρόστερ που του παραδόθηκε. Προτιμώ μια κάποια συσπείρωση εν ΄όψει του αγώνα του κυπέλλου.
      ΤΑ ΚΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ: Α. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ;  ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΣΤΗΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΑΙΤΙΣΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
                                                       Β. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ.
                   ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΙ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
                  ΣΤΟ Α. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:  ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΕΠΗΣ,  ΚΙ ΑΡΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ;
                   ΣΤΟ Β. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΣΤΑ ΜΜΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΟΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ; ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ; ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.
                 Επομέμως λέω εγώ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, η διοίκηση ΔΕΝ στηρίζει τον προπονητή όσο πρέπει, ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ.  ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ. Γιατί το κάνει αυτό; Μα για να κερδίζει χρόνο και να αυτοπροστατεύεται. Καταστρέφοντας βέβαια κι ό,τι έχει απομείνει όρθιο ακόμα. ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ, ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ( αν και του ξέφυγε προχτές το " ...μέτοχοι..." ), ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΛΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, που ακόμα έχει μπόλικους κοιμισμένους που αγναντεύουν το δένδρα ( παίκτες ) και δεν μυρίζουν το σάπιο κεφάλι. ΚΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
          ΥΓ1. ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ( για λίγους φυσικά ).
          ΥΓ2. Το ματς του κυπέλλου, ΔΕΝ το φοβάμαι ιδιαίτερα, αλλα γι αυτό, αύριο με το καλό.
          ΥΓ3. 100000 ΔΙΑ 28 ΚΑΝΕΙ 3571.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ; ΘΑΔΙΝΑ 7000 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ  ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.
        ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΕΣΟΔΑ. ΑΛΛΑ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΝΤΟ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ.
      ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΖΤΙΛΙΚΩΤΟΥΣ ΜΟΝΟ; Ο ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ Ή Ο ΝΟΤΙΑΣ; ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;
               " ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ " ΝΙΚΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟ". ΜΙΛΑ ΜΕΓΑΛΕ.
        ΥΓ4. ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ;  ΑΝ ΟΧΙ, ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ.  ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΙΛΑΩ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
        Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ; ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;

78 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ - ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ - ΑΛΛΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΞΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.
    ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΤΗ ΝΟΠΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΟΥΤΣ. ΙΑΚΩΒΟΥ ΕΙΝΑΙ. Ή ΤΖΕΚΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ;
    ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ;
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
    ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΗΡΘΕ.
    ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΨΑΧΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΤΟ.
    ΚΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ " ΣΦΑΛΙΑΡΩΝΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. diladi o manolos akoma de ton eidame , einai n' apotiximenos n' iakovou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΑΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ. ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. fysika kai de pataei gera

    twra pou tou edwse stiriksi o mousias , ypegrapse ti katadiki tou apo oooooooooolous tous allous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, Ό,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟ.
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. den anaferthika se kati pou eipes esu aderfe .

    milaw kathara gia ti kinisi mousia
    eprepe na to skeftei dyo fores prin pane sto spiti tou ispanou simera to vrady kathws oti kanei n R , yparxei polus kosmos pou tautizete me to anapodo

    anexartita an einai sosto /lathos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ. ΟΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. prosopiki apopsi , kalutera na pigainame spata stous paixtes

    na katalavoun kai pou paizoun kai na doume kai to proponitiko ama antapokrinete sti sumvasi me tin eukaireia

    an ton stirizeis ton isspano me episkepseis , tha duskoleuteis meta na ton krakseis otan kanei malakia
    episis olo to anti-original block ,ton ksegrafei apo twra

    pantos exoume ftasei sta oria mas kai n omada einai sta xeirotera tis olon ton epoxon
    kai oxi mono n omada alla olokliros o sulogos ..

    ps: an meinete athina autes tis meres , euxaristos na pame gia kana cafe .
    ama psinete kai dimitris me xaralampo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://buttonwood.economist.com/content/gdc

    rikste mia matia edw

    telika de xrwstame kai tosa polla se sxesi me tous allous

    HAHAHAHAAHAH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ. ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΙΣ 31. ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ (σήμερα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mike
    εγω ειμαι μεσα κανονιστε το
    οσον αφορα την δηλωση της original ειμαι συμφωνος αν γινεται για ολους τους προπονητες και οχι επιλεκτικα για να πικαρουμε μια μεγαλη ομαδα φιλαθλων
    πιστευω ομως οτι θα λειτουργησει αρνητικα για τον χιμενεθ
    το προβλημα δεν ειναι ο προπονητης αλλα μια στιβαρη διοικηση μ ολα τα αποτελεσματα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Mike
    Μέσα είμαι,θα φύγω στις 30.
    Καλημέρα.
    Είναι φανερό ότι άλλα του είπαν και άλλα βρήκε.Είναι φυσιολογική αντίδραση ανθρώπου που δεν μπορεί να χωνέψει μια κατάσταση,έχοντας μάθει να δουλεύει σε διαφορετικό εργασιακό περιβάλον.Οι παπαρδέλες που κάνει είναι πολλές βέβαια,αλλά...Το έχω πει απο την εποχή Μπάγιεβιτς ότι το πρόβλημα μας δεν είναι ο προπονητής.Είναι η διοίκηση και οι επιλογές που κάνει.Ή δεν κάνει.
    Είναι οι Αμέτοχοι μέτοχοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Focus: Σωτήρας των Ελλήνων ο Παπανδρέου
    Σε δημοσίευμα για τους "Καλύτερους του 2010" σε διάφορους τομείς δραστηριότητας, παρουσιάζοντας τους επτά καλύτερους διαχειριστές κρίσεων του 2010, ο Γιώργος Παπανδρέου καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με το σχόλιο "Σωτήρας των Ελλήνων" να τον συνοδεύει.
    «Ο 58χρονος Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε το 2010 αντιμέτωπος με έναν ηράκλειο άθλο. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να αποτρέψει τη χρεωκοπία της Ελλάδας, κάτι που στις αρχές του έτους φαινόταν μάλλον απίθανο», επισημαίνει το «Focus» και, αναφέροντας το σύνθημα του ΠΑΣΟΚ "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε"»

    Τρίγονα κάλαντα,μες στην γειτονιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τον ''Φάγαμε" και ησυχάσαμε με τον Αραούχο.Μπράβο ρε παπάρα Αδαμίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαράλαμπε,
    αν όντως "άλλα τού είπαν κι άλλα βρήκε" όπως λές αυτό σημαίνει ότι αυτα τα "άλλα" πού του είπαν τα πίστεψε. Κι αυτό με τη σειρά του, στην εποχή τού ιντερνέτ και τής υπερταχείας πληροφόρησης για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κάνει τον Χιμένεθ...χαιβάνι.

    Διότι, να στο πώ αλλιώς, φίλε:
    διάλεξε μιά ομάδα, όποια θές, όσο χαμηλού προφίλ κι αν είναι στην Ευρώπη, την Στάμπαεκ Νορβηγίας ξερογώ η την Ρέκιαβικ απ΄την Ισλανδία. Ε, δεν μπορούμε μέσα σε μιά ωρίτσα να βρούμε όλες τίς σημαντικές πληροφορίες γι΄αυτήν την ομάδα μέσω διαδικτύου και μόνο? Χωρίς δηλαδή να ρωτήσουμε κανέναν άλλο.
    Με τι μπάτζετ κινείται, αν χρωστάει, πόσα και τι διακανονισμούε έχει κάνει, τι καπνό φουμάρει η διοίκηση της, τι μεταγραφές έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, αν έχει γήπεδο και ποιοι είναι οι σπόνσορες της, ακόμα και inside παρασκήνιο μπορείς ανετότατα να μάθεις.

    Δεν μπορούσε δηλαδή ευκολα ο Μανόλο να τα μάθει όλα αυτά για την ΑΕΚ ανεξάρτητα τού τί μπορεί να τού είπε ο Αδαμίδης? Φυσικά και μπορούσε.
    Ασε πού δεν είναι "απλώς" ένας φίλαθλος σαν εμάς, είχε δηλαδή κι άλλες καβάτζες για να ενημερωθεί. Να ρωτήσει Ισπανούς παίκτες πού παίζουν στην Ελλάδα η συναδέλφους του προπονητές πού δούλεψαν εδώ, να ρωτήσει δημοσιογράφους Ισπανούς, τι έτσι χύμα πήγε στίς συναντήσεις με τον Αδαμίδη?

    Εμένα φίλε μού φαίνονται απίθανα όλα αυτά, απλώς απίθανα.
    Συμφωνώ με τον Στήβεν ότι αυτό πού βγάζει προς τα έξω ο Μανώλης μέχρι τώρα ειναι κάργα αντιφατικό. Απ΄τη μιά δηλαδή "πεθαίνουμε για το πρωτάθλημα" (ε ρε γέλιο) κι απ΄την άλλη θέλει να τελειώσει τη μισή ομάδα ως άμπαλους κι αδιάφορους. Και λίγα λέω, οι αντιφάσεις του ειναι πολλές και διαρκείς.

    Υπόψιν, για να μην παρεννοηθώ, συμφωνώ και μαζί σου, το πρόβλημα τής ΑΕΚ δεν είναι ο προπονητής, αλλά η διοίκηση και φυσικά τα παλτά πού δίνει στον όποιο προπονητή τής ΑΕΚ για να δουλέψει. Και μαζί η πλήρης απουσία οποιουδήποτε σχεδίου για οtιδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρός Στήβεν:
    αυτή η πληροφορία, ότι δηλαδή κάποιοι παίκτες είναι απλήρωτοι, κυκλοφοράει στο διαδίκτυο εδώ και κάμποσες μέρες. Και δεν θα σοκαριστεί και κανένας βέβαια αν είναι έτσι, υπάρχει προηγούμενο δηλαδή.
    Το υποθέτεις αυτό (έστω βασιμα) η το ξέρεις? Αυτη ειναι η ερώτηση μου.


    υ.γ- πρός Χαράλαμπο πάλι: αυτό για τον "σωτήρα Παπανδρέου" πού έγραψε το Focus δείχνει ότι το περιοδικό έχει πολύ χιούμορ. Βέβαια το Focus απευθυνεται στον μέσο Γερμανό ο οποίος βλέπει την Ελλάδα σαν κάτι άγνωστο, ανάλογα ας πούμε με το πώς βλέπει ένας Ελληνας την Αυστρία. Τι ξέρει ένας μέσος Ελληνας για την Αυστρία? Ε, όχι και πολλά, πρωτεύουσα τη Βιέννη έχει, μπορεί να΄χει ακούσει ότι έχει και λίμνες, αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. albert
    υπαρχει και η οπερα στην βιεννη που ειναι πολυ γνωστη επισης και σου αρεσει η κλασικη μουσικη σε προτρεπω να πας, ειναι καταπληκτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν δεν φυγoυν Λυμπε-Δελλας-Καφες-Μανωλας μαζι με δημητριαδη και σια, η ΑΕΚ θα καταρρευσει σαν ομαδα. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι οι μεγαλυτεροι ρουφιανοι-γυρινοι και καταστρεφουν με δολο το εργο του Μανολο.
    Ο Μανολος το ξερει, αλλα προφανως οι ΑΡΔ μαζι με τους γυρινο-μελισσανο-οπαδους ηδη εχουν αρχισει πολεμο. Λογικο βεβαια, τσουζει η ΑΕΚ να εχει τετοιον προπονητη.

    Φυσικα, ΕΑΝ καταφερουν και διωξουν Μανολο και "μετοχους-αμετοχους", τοτε να δουμε που θα καταληξει η ΑΕΚ. Και να δω τοτε , τι θα γραφουν, ή θα κρυφτουν σαν τα αρουρια οπως το Ντεμοτεχνειο κανει τωρα??? Προφανως το δευτερο γιατι στο πρωτοδικειο θα κανουν οπως ο ΓΑΠ με την Ελλαδα... Απο τα "λεφτα υπαρχουν" στις .."θυσιες"!!! Τωρα θα τους μαθουμε ομως? Και παλιοτερα εκει οδηγησαν την ΑΕΚ. Στα Λιοσια με τον Μπινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kosta21
    μαζι σου και γω. εχεις απολυτο δικιο να φυγουν οι ρουφιανοι απο την ομαδα και ο χιμενεθ να παρει και παιδια απο την original να παιζουν να ειναι και αεκτζηδες και οχι μισθοφοροι σαν και αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΠΑΝΤΩΣ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ. ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. steven
    τι να κανει παραπανω? μας δουλευεις? πληρη υποταγη στην μεγαλη ιδεα της οργανωσης και να τζονταρει τιποτε στο ταμειο
    ακου τι να κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Δελλας τι παιζει δλδ? επειδη ειναι υποφερτος θα τον κανουμε παικταρα?
    Σιγανοπαπαδια με τα ολα της. Μεχρι να ερθει η ωρα που θα πανε και οι 3 τους (οπως με Φερρερ) να ζητησουν αποπομπη Χιμενεθ επειδη "εχασε τα αποδυτηρια"...

    Λες και δεν τους ξερουμε, τωρα θα τους μαθουμε?

    Ελεος με την οργανωση και την οργανωση, ξεκολλατε επιτελους.
    Ποσες φορες εχω αναφερει οριτζιναλ και ΧΧ?
    Δεν βλεπετε οτι η εμπαθεια σας , σας κανει να εχετε παρωπιδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κωστας-Φλωρινα22 Δεκεμβρίου, 2010 15:24

    Ρε αν δεν πεσει μπακιρι στα παιδια....στα αρχιδια τους ολοι.Δεν παει να χοροπηδαει ο Μανωλης,ο ψυχολογος,ο μουσιας,και ολοι μας.Περισσευει η Αεκοφροσυνη σε καναν επαγγελματια παικτη και δεν το ξερουμε?
    Ηταν που ηταν πουτανα η κατασταση,επεσε και το 100χιλιαρο.So what?Την αδεια σκεφτονται τωρα,και εχει μπολικα παιχνιδια γιορτινα το κουπονι για να ρεφαρεις.Που την βλεπεις την ευκαιρια ρε πατριδα,απορω ρε αδερφε.Ο νότιας και ο παππάς,μηπως φταιχτηκαν με το σαλτο του βγενο,και ειναι ετοιμοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Albert
    Οταν είπα άλλα του είπανε, εννοούσα σαν project μελλοντικό.Και δεν ήταν δικαιολογία.Ας πρόσεχε.
    Και τα λεφτά δεν είναι λίγα για να πεισθεί να έρθει.Άσχετα αν μας βγήκε Μάρθα Βούρτση.
    Σαν πρώην κάτοικος Γερμανίας το Focus το έριχνα καμιά ματιά όταν έπεφτε τα χέρια μου.Είναι ένα ανάλαφρο περιοδικό που διαβάζεται εύκολα,ειδικά στην μοναξιά της τουλαέτας.Η αναφορά μου σ¨αυτό έγινε για να καταλάβουμε πόσο διαφορετικά μας κατατάσει ο μέσος ευρωπαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μελισσανιδης εκανε δηλωσεις στην εφημεριδα «Goal» για το ενδιαφερον του Χ. Κοζωνη για την ΑΕΚ.
    Μελισσανιδης:"Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως μου τα λενε και αν αυτός ο άνθρωπος (Κοζωνης) αποφάσισε να επενδύσει στην ΑΕΚ, πεστε του να έρθει. Μαζί του είμαι κι εγώ, ό,τι και αν χρειαστεί κάτι από εμένα. Πεστε του, όμως, να έρθει, γιατί η ΑΕΚ χρειάζεται έναν άνθρωπο να επενδύσει σοβαρά. Όλα τ΄ άλλα εμένα δεν μου λένε τίποτα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κώστα είσαι συγγενής με τον Νοτιά; Μήπως είσαι Χιώτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Δεκεμβρίου, 2010 15:51

    Να το πω βρε παιδιά?
    Αϊντε να το πω...
    Αυτή η επίσκεψη της οργάνωσης στο σπίτι του και αυτά τα "εσύ και κανένας άλλος" και "μόνο ξανά δε θα σ' αφήσω"..."κάνε τα δικά σου κι εμείς βάζουμε πλάτη" βρε κάααατι μου θυμίιιιζουν, κάαατι....
    Κάποιον προπονητή που είχαμε από το 1988 μου θυμίζουν...
    Τελικά τα παιδιά δεν αντέχουν χωρίς τον πρίγκηπα τους. Να' ναι του νερέτβα, να 'ναι της ανταλού, πάντως χρειαζόμαστε ΠΑΝΤΑ κάποιον να τον κάνουμε θεό...και μετά προδότη...αλλιώς πως θα υπάρχουμε εμείς?
    ΥΓ: Εγώ γουστάρω μανόλο με τα 1000 παρεπιπτόντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και αφου ο Μελισσανιδης εδωσε το Ο.Κ. για τον Κοζωνη, ειπε και ο Δ.Χ να του ανοιξει το σπιτι του.
    Ρε τι πλακα που εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι λογοι της καθυστερησης του διαχειριστικου,εινει-λεει- ο "εξονυχιστικος" ελεγχος.
    Ελεγχεται δηλαδη απο την κορφη ως τα νυχια ο ελεγχος με εξω-νυχιστικο ελεγχο. Βγαζουν δηλαδη τα νυχια στα στοιχεια,για να μαρτηρησουν που ειναι οι πουστιδες οι κρυμενοι αριθμοι.
    Και γιατι πριν δυο μηνες ειχαν πει "σε 3-4 εβδομαδες"; Δεν ειχαν μετρησει σωστα τα νυχια που πρεπει να βγουν; Μαλλον.


    "Δεν συμβιβαζομαι...απαιτω...εκανα το λαθος και συμβιβαστηκα...τωρα οχι"! λεει ο Μανωλης.
    Σωστα. Αλλα για ποιους μιλας; Οχι βεβαια για τους παικτες. Οι οποιοι "δειχνουν υπερβολικο ζηλο στην προπονηση και αυτο δεν βγαινει στον αγωνα. Για παραδειγμα σημερα επρεπε να διακοψω την προπονηση γιατι "σκοτωνοντουσαν" μεταξυ τους". Ναι,σωστα,αλλα δεν το κανουν για τους λογους που θα ηθελες Μανωλη. Εχουμε προηγουμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς Χρήστο: ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ΅:
    ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΞΕΝΥΧΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΨΗ ΣΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Δεκεμβρίου, 2010 17:14

    Δηλαδή μετά απ' όλα αυτά επανήλθε το σύνδρομο της ΤΙΤΙΚΑΣ?
    Νύχι βαμένο κόκκινο φωτιάς και ζαρτιέρα μέσα από το σορτσάκι?
    Αυτά τα χρεώσαν στην empire?
    Ή τα πήρε η κάθε ντοντό με τα δικά της έξοδα και τώρα θα κάθονται όλες οι ΤΙΤΙΚΕΣ στα δοκάρια των σπάτων μπας και νοιώσουν και λίγο τη χαρά της νίκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. kosta21
    πες μας ενα πλανο για την αεκ για να μην εχουμε παρωπιδες πλεον οσον αφορα το ιδιοκτησιακο κτλ
    να μας το πεις χωρις φοβο και παθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δημητρη, ο μονος τροπος να εχει σοβαρο μελλον η ΑΕΚ ειναι να πηγαινει κοσμος στο γηπεδο, μια 30αρα μεσο ορο ανεξαρτητως αν νικαει η ομαδα ή οχι.
    Και να εχουν μεινει αυτοι που ειναι τωρα μετοχοι. Να υπαρχουν σαν μαξιλαρι ωστε να συμπληρωνουν οταν υπαρχει προβλημα.
    Αυτη ηταν η ιδεα απο το 2004 και μετα...
    ΔΕΝ υπαρχει αλλη λυση.

    ΕΑΝ δε γινει αυτο, δεν υπαρχει σοβαρο πρωταγωνιστικο μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kosta
    σωστο ειναι αυτο που λες και γω μαζι σου αλλα αν δεις ιστορικα την ομαδα ειναι λιγο δυσκολο να εχουμε 30 χιλιαδες κοσμο στο γηπεδο
    σου φερνω παραδειγμα τον παοκ που εχει κοσμο στο γηπεδο καθε κυριακη πως ειναι η κατασταση και διοικητικα και αγωνιστικα
    στην ελλαδα ζουμε
    αυτο που μ ενοχλει σε σενα οτι εχεις ωρισμενες εμμονες χωρις να τις τεκμηριωνεις οπως για τους δελλα, λυμπε κτλ, τωρα αν ξερεις κατι παραπανω πες το εδω να μαθουμε και μεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο πρέπει η ομάδα να παίζει ωραία μπάλα.Για να παίξει ωραία μπάλα χρειάζονται καλοί τεχνίτες παίχτες.Για να έρθουν καλοί τεχνίτες παίχτες χρειάζεται να βάλουν οι αμέτοχοι το χέρι στην τσέπη.Πράγμα που δεν το κάνουν οπότε δεν υπάρχει σοβαρό πρωταγωνιστικό μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. χαραλαμπε
    ο kostas το λεει διαφορετικα και εχει δικιο
    σου λεει βρεξει χιονισει 30 χιλιαδες και ολα τα αλλα θα ερθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χαραλαμπε και Δημητρη.

    Εγω ειπα ποια ειναι η λυση.
    Αν οι οπαδοι της ομαδας πηγαινανε ΜΟΝΟΝ οταν η ομαδα ηταν πρωταθλητρια, ή οταν επαιζε ΩΡΑΙΑ μπαλα, δε θα λεγοταν οπαδοι, αλλα ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΕΣ.
    Δλδ οταν εισαι ΟΠΑΔΟΣ πας ΠΑΝΤΑ. ΠΑΝΤΑ.&-
    Αν δε πας οταν η ΑΕΚ περναει δυσκολους καιρους οικονομικα και αγωνιστικα, ποτε θα πας? Οταν θα γαμει? Ε τοτε παει και ο Ρουβας να βγει φωτογραφιες διπλα στους παικταραδες ξερω γω.

    Δεν ισχυει αυτο λοιπον ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ. Το αντιθετο συμβαινει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    Δλδ εχεις ΔΥΝΑΜΙΚΗ και ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ την επενδυση.
    Δλδ να ξερει ο αλλος οτι ΑΜΑ ΒΑΛΕΙ θα ΒΓΑΛΕΙ.
    Αλλοιως ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ....ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ.
    Η Σιτυ στην Αγγλια, ειχε μεσους ορους που αγγιζαν τρελα νουμερα, χωρις να δουνε σοβαρη μπαλα και κουπες ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ. Και τσουπ. ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ? Αναρωτηθηκε κανεις?
    Ενα ΚΥΠΕΛΛΟ πηρε η ...Τσελσκι πριν ερθει ο Αμπραμοβιτς.. ΓΙΑΤΙ? Οι μεσοι οροι της ομως και οι οπαδοι της ΓΕΜΙΖΑΝ το γηπεδο ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.

    Ακομα και ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ποτε εσκασε μυτη με Ρεστη και σια οπως ελεγε? ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 25.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και πηγαινες για πρωταθλημα, ενω τη προηγουμενη σεζον ειχες ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο ΤΣ.Λ. , ιδιως με ΜΙΛΑΝ που εγινε ΠΑΡΤΥ λεμε..
    ΨΑΡΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΡΕΥΣΤΟ.

    Αν πχ με Ζενιτ, ειχες 65.000 κοσμο, ποιος μου λεει οτι δε θα ψαρωνε κανας Ρωσσος που θα σκεφτοταν να χωσει στην Ελληνικη αγορα να ξεπλυνει μαφιοζικα??? Οπως κανει ο Ουκρανος της Σαχταρ???

    Δλδ ειναι αυτα ΠΟΥ θα σου φερουν την επενδυση.
    Απαιτησεις με ...8.000 κοσμο σε αγωνα, δλδ επιπεδο ...ΑΕΛ ΤΥρι, ε.. δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΧΙ.ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ(Βαζεις λεφτά,κάνεις ένα ωραίο μαγαζί με άλλα λόγια)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    Ωραίο θέαμα σημαίνει ευχαρίστηση επιθυμία να ξαναπάω.Στην ΑΕΚ το θέαμα είναι αποτροπιαστικό.Τι πουλάει δηλαδή το μαγαζι;Μόνο την ιδέα;Ρίχνεις λεφτά,πέρνεις λεφτά.Κανόνας.Έκτός αν οι αμέτοχοι έχουν χάσει την αίσθηση της οσφρυσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Oκ δυστυχως δεν ισχυει αυτο που γραφεις.
    Πουθενα.
    Ισως σκεφτεσαι οταν ηταν ερασιτεχνικα σωματεια, ή οταν εβαζε φυτευτους επιχειρηματιες το μπατσοκ για πολιτικους λογους οπως εβαλαν τον μαριδακη προσφατα....
    Πανε αυτα...ξεχνα τα.
    Η Επενδυση γινεται ΜΟΝΑΧΑ αν υπαρχει δυναμικη κερδους. Η ΑΕΚ δεν εχει τετοια.
    ΓΙατι νομιζεις μπηκανε και αυτοι που ειναι τωρα? Πως ηρθανε? Με τα παρτυ του 2004 και τα ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΡΑ του ντεμακου... Αλλοιως με κανα Αθηνη θα ηταν η ΑΕΚ... Και αυτοι δελεαστηκαν γιατι τους υποσχεθηκε ο αλλος ΓΗΠΕΔΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΩΛ.
    Βαλτε λεει 1-2 εκ το χρονο και νταξει ειμεθα.
    Και τυχεροι ειμαστε που μεινανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. kosta
    παρε το ιμειλ μου απο τον steven

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με τεράστια δυναμική(βλέπε κόσμος)αλλά αυτοί που ήταν από το 2004 το μόνο που κάνανε από ένα σημείο και μετά ήταν να κοιτάνε την πάρτυ τους και πως θα τα κονομήσουν.Οι εναπομείναντες κοιτάνε να κάνουνε μια ηρωική έξοδο με το λιγότερο δυνατόν απώλειες(οικονομικές)Ο δε Νοτιάς οεο ήταν μέχρι να υπογράψουμε την σύμβαση για το προπονητικό.Για να τα κονομάει οεο.Καμία επένδυση δεν γίνεται σήμερα από αυτούς και δυστυχώς έχουμε αυτούς για μετόχους.Δυστυχως.
    Δεν μίλησα ποτέ για παλιά,για το τώρα μιλάω,για την νεότερη ιστορία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @dimitri
    30.000 βρέξει χιονίσει να βλέπεις ωραία μπάλα.Όχι αυτό που δεν βλέπεται.Για να παίξεις ωραία μπάλα θέλεις καλούς πάιχτες.Θα είναι από τις ακαδημίες σου;Πράγμα ανύπαρκτο σε εμάς.Θα τους αγοράσεις;Θες λεφτά.Στα δέντρα πάντος δεν κρέμονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. xaralambe
    βρεξει χιονισει εγω παω στο γηπεδο το θεμα να βρεθουν και οι αλλοι 29999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. *********************************************************************************************
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Η ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ. ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΕΠΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΙ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΤΡΕΛΟΣ. ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΠΛΑΣΤΑ. ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΚΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΠΑ ΠΙΣΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ 7 ΟΜΑΔΕΣ.
    Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΕΚ- ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ.
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
    **********************************************************************************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @dimitri
    Εγώ είχα συνηθίσει να βλέπω μια στοιχιώδη,τούχιστον, μπαλίτσα.Τώρα βλέπεις μόνο κακοποίηση του ποδοσφαίρου.Συν την διοικητική ανυπαρξία,ε,δεν θες πολύ.
    Θα πας,δεν λέω,αλλά κάποια στιγμή δεν το αντέχεις πια.Οι 18 αγώνες με διαρκείας,γίνονται δέκα με εισητηριάκι,μετά πέντε τον χρόνο το πολύ.
    Στο γήπεδο αυτή την στιγμή δεν πάνε ούτε τα διαρκείας(12000)γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όπως αναφέρεται στο άρθρο, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Νικόλαος Κασιμάτης με χρέη 636 εκ. ευρώ. Ο οικονομολόγος από τη Θεσσαλονίκη είχε λειτουργήσει ως συντονιστής σε υπόθεση με παράνομες επιστροφές ΦΠΑ στη δεκαετία του 1990 και αποκαλύφθηκε το 2001.

    Στη δεύτερη θέση, με χρέη 551 εκ. ευρώ, έρχεται η γνωστή Ακρόπολις Χρηματιστηριακή, ενώ την τριάδα συμπληρώνει η Ολυμπιακή Αεροπορία, με χρέη 551 εκ. ευρώ συν 400 εκ. ευρώ προς το ΙΚΑ.

    Η πλήρης λίστα με τα 53 ονόματα των οφειλετών είναι η ακόλουθη: Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στη λίστα περιέχονται και εταιρίες που βρίσκονται ακόμη σε λειτουργία: ΟΣΕ (με χρέη 383 εκατ.), Express Service (33 εκατ.), Οργανισμός Εργασίας Δήμου....




    Αμαρουσίου (22,7 εκατ), Ραπτόπουλος Ιωάννης Παναγιώτης (20,6 εκατ.), Εξπρές Σέρβις Ανώνυμη Εταιρία Εμπορίου (14,4 εκατ.), Μάρμαρα Σκαρή (13 εκατ.), Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός (9 εκατ.), Hellenic Quality Foods (8,3 εκατ.), Αργοναύτης Επισκευές - κατασκευές πλοίων (7 εκατ.), Σ. Μακρόγλου & Σία (7 εκατ.), Oskar Security (6 εκατ.), Νιτσιάκος ΑΒΕΕ Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις (5,9 εκατ.), Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών (5,8 εκατ.), Α. Πάσχος - Χ. Κατσικόπουλος (5,7 εκατ.).

    Ακόμα, στη λίστα με τις εν λειτουργία εταιρίες περιλαμβάνονται οι εξής: Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων (5 εκατ.), ΝΑΥΕΠ Επισκευές Πλοίων (5 εκατ.), Τρία Αστέρια Ξενοδοχειακή (5 εκατ.), Intersec (4,8 εκατ.), Μπαλής (4,7 εκατ.), Εριοϋφαντουργική ΑΒΕΕ (4,6 εκατ.), ΜΑΡΕΝΚΟ (4,6 εκατ.), Κατράντζος Security (4,6 εκατ.), Ατλάντικ Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία (4,5 εκατ.), Ελαιουργική ΚΣΕΠΕΠ (4,5 εκατ.), Τουριστικό Συγκρότημα Καψή (2,8 εκατ.), Πίτσα Φαν (2,5 εκατ.), Ράδιο Κορασίδη (1,5 εκατ.), Σ.Κ. Παζαρόπουλος (1,5 εκατ.), Γλου (0,8 εκατ.), Ξενοδοχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς Mike21hlk: Και να σου βάλω και κάτι ακόμα. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ALTER ΠΛΕΟΝ.
    Η ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    Ο ΘΕΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, αν σε έχω πιάσει σωστά.
    Η ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΚΛΠ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ " ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πρός Κοstas21
    φίλε λές πράγματα χωρίς να ασχοληθείς να τα τεκμηριώσεις. Δημιουργείς μεν εντυπώσεις έτσι, αλλά μονο αυτό. Εντυπώσεις.
    Να σού πώ ενα παράδειγμα:
    -λές πιο πάνω στην κουβέντα σου με τον Χαράλαμπο ότι "πουθενά δεν γίνεται αυτό", ότι δηλαδή πουθενά δεν γίνεται ΠΡΩΤΑ επένδυση και μετά έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο.
    Λέγοντας "πουθενά" γίνεσαι απόλυτος.

    Αν σού βρώ έστω κι ένα παράδειγμα όπου έχει γίνει αυτό πού σού λέει ο Χαράλαμπος το "πουθενά" καταργείται αυτομάτως.
    Αλλά εγώ θα το προχωρήσω φίλε και θα σού πώ στο χαλαρό ΤΕΣΣΕΡΑ παραδείγματα.
    Πάμε.

    ΛΥΩΝ: πριν έρθει ο καινούργιος ιδιοκτήτης τής Λυών η ομάδα αυτή ηταν μια μικρομεσαία ομαδούλα τής Γαλλίας. Η προσέλευση τού κόσμου στο γήπεδο ηταν απογοητευτική, η ομάδα παρέπαιε. Ο τύπος πού την αγόρασε έκανε αμέσως οικονομική ένεση στην ομάδα. Εφερε παίκτες. Οργάνωσε τίς ακαδημίες τής Λυών με υποδειγματικό τρόπο με αποτέλεσμα μέσα σε 4 χρόνια η ομάδα αυτη να παίζει υποδειγματική μπάλλα και να είναι σοβαρότατη οντότητα στο ΤσουΛου, σαρώνοντας και τούς τίτλους στην Γαλλία. Ο κόσμος όχι μόνο ξαναγύρισε στο γήπεδο αλλά κι έμεινε. Η Λυών δηλαδή παίζει sold-out στα περισσότερα παιχνίδια της.

    ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Το Χοφενχάιμ φίλε, επειδή έχει τύχει να΄χω περάσει από κεί, είναι ενα χωριό 3.000 κατοίκων! Πριν έρθει ο Χόππ (ο καινούργιος ιδιοκτήτης) η Χοφενχάιμ βολόδερνε μεταξύ 4ης κατηγορίας και τοπικού (κυριολεκτικά) έχοντας μ.ο 2.000 κόσμο ανα μάτς...Ο Χοππ πρώτα έφτιαξε καινούργιο γήπεδο (ενώ ολη η Γερμανία γελούσε μαζί του). Πήρε τον Ραντνικ (ηταν τότε προπονητής στη Σάλκε) επειδή είχε την φήμη προπονητη πού δουλεύει με νεαρές και νεόκτιστες ομάδες. Εφερε παίκτες αφού πρώτα οργάνωσε ενα εκοληκτικό τήμ για σκάουτιγκ. Η Χοφενχάιμ ανέβηκε τρένο τίς κατηγορίες και τώρα χτυπάει Ευρώπη παίζοντας πολύ καλή μπάλα. Κι ο κόσμος? Ο κόσμος τού χωριού δεν έφτανε για να γεμίσει το γήπεδο αλλά άρχισαν να έρχονται απ΄τίς γύρω περιοχές. Αποτέλεσμα? Η Χοφενχάιμ παίζει τώρα με μ.ο 24.000 κόσμο. Εκπληκτικό, αν σε ενδιαφέρει η ταπεινή μου άποψη.

    ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Την οποία παρεπιπτόντως είχα δεί κανα δύο φορές στο γήπεδο γιατί το Ζάλτσμπουργκ είναι μιά ώρα απο δώ πού μένω. Οταν είχα πάει να τη δώ (σε ντέρμπι με την Ραπίντ κιόλας) στο γήπεδο ηταν δεν ηταν 15.000 κόσμος.Η Ζάλτσμπουργκ ηταν μια ασήμαντη ομάδα τής Αυστρίας, τέταρτη δύναμη πίσω απ΄τίς Αούστρια Βιέννης, την Ραπίντ, και την Ιννσμπρουκ, κι ακόμα κι αυτή τη τέταρτη θέση δεν την είχε καβατζωμένη. Κι ο κόσμος δεν πήγαινε στο γήπεδο γιατί η ομάδα δεν βλεπόταν.
    Ξαφνικάσκάει μύτη ο τύπος πού έχει την Ρεντ Μπούλ (η εταιρεία εδρεύει στο Ζάλτσμπουργκ, κι ο ιδιοκτήτης είναι Αυστριακός) κι αγοράζει την ομάδα. Φέρνει παίκτες αξίας, τον Τραπατόνι, φτιάχνει το γήπεδο κι αυτός, κι η ομάδα αρχίζει να σαρώνει στην Αυστρία. Πλέον είναι πρώτη δύναμη. Παίζει μπαλιτσα για τα κυβικά της κι ο κόσμος (και εδώ) ξαναγύρισε στο γήπεδο.
    Συνεχίζω πιο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Ανύπαρκτη επί χρόνια. Δεν υπήρχε ούτε καν σαν περαστικό όνομα απο το ΟΥΕΦΑ. Χωρίς κόσμο, χωρίς στόχους και χωρίς οποιαδήποτε φιλοδοξία. Με την πτώση τής Σοβιετίας, ενας Ρωσος εκατομμυριούχος την αγοράζει κι έχει σκοπό να κάνει χοντρή σκούπα στην αγορά για παίκτες. Λόγω απίστευτης κωλοφαρδίας σκάει μπροστά του ο Λουτσέσκου. Ενας προπονητής πού ειναι ίσως ο μοναδικός πού μοιάζει σε επιδόσεις στον Βενγκέρ. Ο Ρώσος τού είπε στην αρχή τού Λουτσέσκου "πές μου ποιούς παίκτες θέλεις και θα στούς φέρω". Ο Λουτσέσκου απάντησε ότι θλεέι μόνο να προσληφθεί το δικό του προσωπικό σκάουτιγκ τήμ και μέσα σε 4 χρόνια θα κάνει την Σακτάρ υπολογίσιμη ευρωπαική δύναμη. Υποσχέθηκε ότι η Σακτάρ θα χτυπήσει Ουεφα χωρίς να ξοδευτούν τρελλά φράγκα. Τη συνέχεια τήν ξέρειςφαντάζομαι. Κι η Σακτάρ τώρα παίζει με τίγκα το 35άρι γήπεδο της.

    Φτάνουν τα παραδείγματα η επιμένεις ότι "πουθενα" δεν γίνονται αυτά?
    Γιατί μπορώ να συνεχίσω αν επιμένεις.
    Φίλε, ό άλλος δεν έχει ΚΑΜΙΑ υποχρέωση να πάει στο γήπεδο να βλέπει αυτη την εκτρωματική όμαδα. ΚΑΜΙΑ όμως. Αυτός πού έχει την ομάδα και την εταιρεία έχει την υποχρέωση (ως επιχειρηματίας) να τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο. Κι η ΑΕΚαρα ναι, έχει τεράστια δυναμική.
    Ομάδα δεν έχει και διοίκηση δεν έχει. Οταν θα τα αποκτήσει αυτά θα έρθει ο κόσμος. Με μαθηματική ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πρός Steven,
    σε ρώτησα παραπάνω, γιατί "παίζει" πολύ η πληροφορία οτι παίζουν απλήρωτοι οι παίκτες (τώρα ποιοί και πόσοι μη με ρωτάς).
    Το υποπτεευσαι λές, το ίδιο κι εγώ.
    Αν όντως συμβαίνει αυτό υπονομεύουν τον ίδιο τούς τον υπάλληλο, τον προπονητή δηλαδή, αφού τού αφαιρούν την δυναμική να κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια.
    Κι εγώ δεν ξέρω αν ο Μανώλης είναι τέτιου είδους προπονητής, αν δηλαδή ξέρει να κρατήσει τα αποδυτήρια (πράγμα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ και πρωταρχικό) αλλά αν όντως είναι απλήρωτοι κάποιοι παίκτες τότε δεν θα μάθουμε ποτέ τι ειδους προπονητής ειναι ο Μανώλης. Γιατί δεν θα προλάβει να μάς το δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σύμφωνα με έλεγχο που διενέργησε ο ΣΔΟΕ έξι ΠΑΕ διέθεταν πλαστά εισιτήρια στους οπαδούς τους, για να γλιτώσουν το ΦΠΑ.
    Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του MEGA οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα, Ηρακλή, Ατρόμητος είναι οι ομάδες που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση.
    Ολα ξεκίνησαν όταν ένας εφοριακός πήγε σε αγώνα της ΑΕΚ με τα παιδιά του στο Ολυμπιακό Στάδιο και διαπίστωσε ότι το εισιτήριο του δεν ήταν τρυπημένο. Στη συνέχεια ειδοποίησε το ΣΔΟΕ που έκανε έφοδο στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 27 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο και έκανε φύλλο και φτερό όλα τα μηχανήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, διαπιστώνοντας τι συμβαίνει.
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το όλο… κόλπο γινόταν ως εξής: Όταν ήταν υφυπουργός αθλητισμού ο Γιάννης Ιωαννίδης οι ΠΑΕ είχαν προμηθευτεί οn line μηχανήματα με τις εφορίες, που τρυπούσαν τα εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων για τον κάθε γηπεδούχο, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία για τους φιλάθλους, ενώ παράλληλα με αυτόν τον τρόπο η κάθε εφορία γνώριζε πόσο εισιτήρια είχαν εκδοθεί και γινόταν η ανάλογη απόδοση του ΦΠΑ από τις ομάδες.
    Ωστόσο κάποιες ΠΑΕ χρησιμοποιούσαν και απλό εκτυπωτικό μηχάνημα, και έτσι σε κάθε αγώνα, μοίραζαν κανονικά εισιτήρια, αλλά και εισιτήρια που δεν ήταν τρυπημένα συνεπώς και θεωρημένα από τις εφορίες, γλυτώνοντας τον ΦΠΑ.
    Ανάλογες παραβάσεις είχαν διαπιστωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία επιβλήθηκε «τσουχτερό» πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ: " ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ; ". ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ.
    ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΕΝΙΤ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ( τα είχα υπονοήσει αυτά ).
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΚΑΘΑΡΩΝ". ΤΩΝ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.
    ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: 7 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΕ, ξέχασα πριν. Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μόνο εφτά? Γουάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Βλέπω ματσάρα παρεπιπτόντως για κύπελλο Γερμανίας, Στουτγκάρδη-Μπάγερν. Ειναι στο 77΄με το σκόρ 3-3. Η Μπάγερν προηγήθηκε με 0-2 κι η Στουτγκάρδη το ισοφάρισε. Κόντρα στη ροή το πήγε 2-3 η Μπάγερν και κατόπιν:
    -η Στουτγκάρδη μένει με 10
    -αμέσως μετά κερδίζει πέναλτι αλλά το χάνει
    -στο καπάκι το ισοφαρίζει μετά απο αναμπουμπούλα στην περιοχή τής Μπάγερν.

    Και τώρα το μάτς είναι ροντέο σκέτο πλέον.
    Αν το δείχνει η ΝΟΒΑ βάλτε το να το δείτε. Ματσάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το μάτς πήγε στο 3-5 μέ δύο απανωτά γκόλ τής Μπάγερν. Και το απίστευτο ποιό ειναι? Αυτό ακριβώς ηταν και το σκορ τής περασμένης Κυριακής μεταξύ τών 2 ομάδων (απο σύμπτωση, Στρουγκάρδη και Μπάγερν παίξανε για το πρωτάθλημα πριν 3 μέρες).
    Τι πιθανότητες υπάρχουν να παίξουν 2 ομάδες back to back και να έρθουν και τα δύο μάτς 3-5???
    Ημαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αλμπερτ πρεπει να αστειευεσαι , ή απλα δεν ξερεις μερικα πραγματα.

    Η Σαχταρ που γραφεις ...ασημαντη, ηταν η ομαδα των Κυπελλων της Σοβιετικης Ενωσης, γιατι παντα ηταν στο τελικο του Σοβιετικου Κυπελλου.
    Μιλαμε για την νο2 ομαδα της Ουκρανιας με ιστορια λογω ανθρακωρυχειων ως η ομαδα των εργατων κλπ, και ο προεδρος της την ανελαβε το ...1996 και δεν ειναι Ρωσσος , ειναι Ουκρανος.
    Το γηπεδο της ειναι... 50αρι, και οχι 35αρι. Μαθε πρωτα πριν δωσεις παραδειγματα...

    Η Χοφενχαιμ, oκ μιλαμε για την περιπτωση. Σαν να εχεις παει εσυ στην Αμερικη, να εχεις βγαλει 150 δις και να αποφασισεις να κανεις την ομαδα του χωριου σου , ανταγωνιστικη ομαδα στην Α' εθνικη. Ας σοβαρευτουμε που θα συγκρινουμε το παραδειγμα της Χοφενχαιμ. Δεν εχει ουσια κατι τετοιο. Ειναι σαν ειχε πετυχει η ομαδα ΛΥΚΟΙ στην Ελλαδα.

    Η Σαλτζμπουργκ ειναι ενα παραδειγμα που οκ, ειναι αναλογο της Χοφενχαιμ. Δλδ οκ τωρα , αν θελουμε να μιλαμε σοβαρα, περιμενεις να παρει την ΑΕΚ ο Σπυρος Λατσης ή ο Νιαρχος οταν αποφασισουν αυτοι να αγορασουν Φορμουλα 1 ομαδα, Μοτοσυκλετες, και να αλλαξουν το ονομα σε Γιουρομπανκ Κωνσταντινουπολεως???
    Δλδ δε καταλαβαινω τον συνειρμο σου...

    H Lyon ειναι το εσχατο παραδειγμα παλι.
    Ειχε παρει 3 κυπελλα γαλλιας, και οκ το ποδοσφαιρικο πρωταθλημα της ΓΑλλιας ειναι πολυ παραξενο και δεν εχει σχεδον ποτε φαβορι. Η Σεντ Ετιεν που εχει τα περισσοτερα (10) αυτη τη στιγμη ανετα την λες μικρομεσαια... Η καθεμια ομαδα μπορει να ξεπεταχτει...
    Αυτα που γραφεις περι 4 χρονια δεν υπαρχουν και ειναι κατα φαντασιαν. Ο αν8ρωπος που πηρε την Λυων ονομαζεται Jean-Michel Aulas και την αγορασε το ...1987. Ετσι του πηρε χμμμ υπολογισε μεχρι το 2002. Σχεδον 20 χρονια.
    Μπορεις να περιμενεις 20 χρονια στην ΑΕΚ?????

    Και οκ δλδ ΝΑΙ υπαρχει η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ερθει ...ο Νιαρχος και να βαλει 200 εκ και να γινουμε ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ. Αυτο σημαινει κατι????

    Εδω δε λεμε για ΛΑΧΕΙΑ. Εγω μιλαω για ΛΥΣΗ στην ΑΕΚ, οχι να περιμενουμε την μεγιστη ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ.
    Λεμε για ανθρωπους που δεν ειναι ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ή δεν γεννηθηκανε ΑΕΚ στην Αθηνα και εχουν ΤΡΙΣ (δεν υπαρχουν κιολας τετοιοι)...

    Καλο θα ειναι να μην ονειροβατουμε.
    Να μιλαμε για λυσεις, οχι για λαχεια.
    Αυτα τα παραδειγματα μονο αντιλογο δεν κανουνε.... Αν ειναι πχ να με παρει ενας μεγαλοεπιχειρηματιας ΤΩΡΑ και να παρω πρωταθλημα σε 20 χρονια, τι θα αλλαξει απο τωρα?
    Μονο αν μου κατσουν Λατσηδες δλδ , οκ αυτο δε μας χαλαει, αλλα αυτο με βουντου γινεται? ΠΩΣ?

    ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε φίλε έλεος
    η Ρεντ Μπούλ είναι το αντίστοιχο τού Λάτση?
    Σοβαρολογείς?
    Δεύτερον απο πού προκύπτει ότι στη Χοφενχάιμ πέσανε...150 δις όπως γράφεις? Εχεις καν ιδέα με τι είδους οικονομική επένδυση έφτιαξε την Χοφενχάιμ ο Χοππ?
    Ποιά 150 δις? Πάλι για εντυπώσεις γράφεις?
    και την Λυών την ξεπετάς με το φοβερό επιχείρημα ότι το Γαλλικό πρωτάθλημα είναι παράξενο?
    Τι παραξενιά έχει δηλαδή? Για κάντο μου λιανα να το καταλάβω.
    Η Λυών δημιούργησε δυναστεία.
    Και τέλος αν το γηπεδάκι τής Σαχταρ ειναι 50αρι κι όχι 35άρι τότε αυτό ενισχύει περισσότερο αυτό πού σού λέω.

    Ποιος σού μίλησε για δις? Κανένας.
    Παρατήρησες καν ότι σε ΟΛΑ τα παραδείγματα πού σού αναφέρω το σημαντικό ηταν ότι οι ομάδες αυτές οργανώθηκαν απο τα ΜΕΣΑ?
    Καταλαβαίνεις καν τι γράφω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πουθενά δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να πέσουνε...δις για να σωθεί η ΑΕΚ. Κι αν υποστήριζα κάτι τέτιο (πού θα ήταν σούπερ γραφικό) δεν θα σού παρουσίαζα αυτά τα παραδείγματα γιατί δεν συμβαδίζουν με κάτι τέτιο.

    Πάραυτα, ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι ο ιδιοκτήτης πρέπει να επενδύσει στην ομάδα στο μέτρο τού λογικού, κι αυτοί στα 4 παραδείγματα πιο πάνω επένδυσαν, αλλά πάντως σε καμία περίπτωση δισ.
    Οι δικοί μας τι επενδύουν?
    Οτι κάνουμε κολπάκια με τα εισιτήρια κι ότι μυνήουμε το ΟΑΚΑ για διαφυγόντα κέρδη την στιγμή πού χρωστάμε νοίκια?
    Οέο?
    Η ότι επενδύουμε στο ποδοσφαιρικό μέλλον τού Πατσατζόγλου και τού Εντερ?
    Η μήπως έχουμε θαμπωθεί ειτε απο το σκάουτιγκ τής ΑΕΚ είτε απο τη φοβερή δουλειά τών ακαδημιών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. E τι ρε φιλε ελεος μου γραφεις?
    Το αφεντικο της Ρεντ Μπουλ, ειναι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ. 4 ΔΙΣ εχει ο ανθρωπος. Θα κολλησουμε επειδη ο Λατσης εχει 9 ΔΙΣ? Δλδ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ.

    Δεν ειπα οτι επεσαν 150 δις στηΝ Χοφενχαιμ , γραφω οτι η περιπτωση Χοπ, ειναι ΛΑΧΕΙΟ οπως ειναι και της Σαλζμπουργκ. 5 ΔΙΣ ευρω ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ αυτος...
    ΕΣΧΑΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΥΛΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ???

    ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΤΟ 50ΑΡΙ?

    ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΛΥΩΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ 1986 ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ? ΤΗ ΣΑΧΤΑΡ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ 1996???
    Ο ΧΟΠ ΤΗΝ ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ ΤΟ 2000???
    ΔΛΔ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ?
    ΕΜΕΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΣΕΣ?

    Ολες αυτες οι ομαδες λοιπον, τις επεσαν ΛΑΧΕΙΑ επιχειρηματιες με ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ, και δεν εχουν ανταγωνιστη αμεσο για να τραβηξουν κοσμο.

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ τα παραδειγματα. Το πως οργανωθηκαν οι ομαδες λιγη σχεση εχει, εφοσον υπηρχε αμεσο χρημα διχως προβλημα.

    Εγω δε μιλαω για ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ. Μιλαμε για τελειως διαφορετικα μοντελα. Αυτο που γραφεις γινεται μια στο ΔΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Kαι μη ξεχνας οτι ολες αυτες οι ομαδες οπως γραφεις δεν ειχαν καμια βαρια ιστορια, δεν τις κυνηγουσε καμια πιεση για πρωταθλητισμο.
    Δλδ και 20 χρονια να περνουσαν ποιος θα πει στον Χοπ γιατι δεν πηρες πρωταθλημα ή δεν εκανες πρωταθλητισμο?
    Τα ιδια και στις αλλες...
    Σε εμας ΑΥΡΙΟ να ερθει ενας τετοιος θα του πουμε, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΧΩΣΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μα δεν έχει σχέση τι λεφτά έχουν αλλά τι λεφτά ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ.

    Πάμε ένα ρηπλέι πρός εμπέδωσιν:
    Δεν έχει σχέση τι λεφτά έχουν αλλά τι λεφτά ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ.

    Κι ακόμα κι αν έχει δισ. ο οποιοσδήποτε το ζητούμενο τι επενδύει απ΄αυτά σε μιά συγκεκριμένη επιχείρηση. Ο Χοππ, η Ρεντ Μπούλ, ο Ρώσος κ.ο.κ ΔΕΝ επένδυσαν δις ανεξάρτητα αν τα έχουν η όχι.
    Τα παραδείγματα δείχνουν ότι ο κόσμος επιστρέφει στογήπεδο οταν γίνει σωστή επεξεργασία στην ομάδα-εταιρεία και υπάρχει ΚΑΙ θεαμα για να τον τραβήξει.
    Αυτό ηταν το θέμα κι αυτό ηταν πού έλεγες στον Χαράλαμπο οτι "δεν συμβαίνει πουθενά".
    Αλλά έλα όμως πού συμβαίνει και καρασυμβαίνει.
    Κι αυτό ακριβώς είναι πού καθιστά τα παραδείγματα εγκυρα.
    Δεν χρειάζεται κανένας δισεκκατομυριούχος στην ΑΕΚ και μην με παρουσιάζεις σαν να το είπα αυτό γιατί ούτε καν το υπονόησα.
    Αλλα λέω, παντελώς άλλο.
    Κι αν θές να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις δικό σου θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλά Κώστα ας μην βάλουν λεφτά για παίχτες ή υποδομές και περίμενε εσύ να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο.Να βλέπουντο το έκτρομα του παπανοτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Κατόπιν, ποιά πίεση για πρωτάθλημα, με δουλεύεις?
    Εκτός απο κάτι πυροβολημένα αρρωστάκια ποιός πιστεύει σε πρωτάθλημα και ποιός πιέζει?
    Εδώ κόντευε να τυπώσει μπλουζάκια ο "σωτήρας" Ντέμης με το "δεν πάμε για πρωτάθλημα".
    Κι αν έχει αγανακτήσει ο κόσμος τής ΑΕΚ δεν είναι λόγω τού οτι δεν παίρνουμε πρωτάθκημα (μη γελάτε κεί πίσω) αλλά γιατί η ομάδα ξευτυλίζεται και μικραίνει.
    Και μήπως παλιά σαρώναμε τα πρωταθλήματα?
    Η ΑΕΚ είχε "φεγγάρια" και το ξέρεις καλά.
    Η δεκαεξαετία χωρίς κούπα δεν είναι το τραγικό.
    Η μικρυνση τής ομάδας είναι το τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. steven, des kai kati akoma pou proerxete apo ti poli mou malista
    -------------------------
    Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
    Οι προδότες έχουν....

    ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
    Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
    Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
    Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.


    Δημ. Αντωνίου

    ---------------

    kai trous eixa gia ampalous tous xalkideous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΤΕΤΆΡΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2010

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    Προς τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

    Αξιότιμοι κύριοι,

    Προφανώς δεν το αντιληφθήκατε, αλλά ένας ιδιώτης, ιατρός στο επάγγελμα, με νομικές σπουδές ως δεύτερο πτυχίο, κατάφερε να συντάξει μια μήνυση για εσχάτη προδοσία κατα των 172 Ελλήνων Βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, την οποία (προς τιμήν του) ο Εισαγγελέας (δε θα γνωστοποιήσουμε το όνομα του σε αυτή τη φάση) ο οποίος την εξέτασε την έκρινε βάσιμη και αποφάσισε να προχωρήσει σε προκαταρτική εξέταση στέλνοντας προσκλήσεις για κατάθεση τόσο στους μηνυτές (Δ. Αντωνίου - ΙΔ 10/19473 - 21/12/2010) και προφανώς και στους υποψήφιους κατηγορούμενους.



    Τη σπίθα που οραματίστηκε ο Θεοδωράκης, την άναψε τελικά με άλλο τρόπο ο Αντωνίου. Από αλλού την περιμένανε και από αλλού θα τους έρθει. Και όσοι υποτίμησαν τον Ελληνικό λαό θα το μετανοιώσουν. Ηρθε λοιπόν η ώρα να αποφασίσουμε όλοι με ποιανού το μέρος είμαστε. Αν είμαστε με το μέρος του Ελληνικού λαού, (και των λαών γενικότερα) ή με το τραπεζικό καρτέλ και τους εβραιοσιωνιστές.

    Την μήνυση του κ. Αντωνίου την έχουν εξετάσει νομικοί, δικηγόροι, δικαστές και όλοι συμφώνησαν ότι η μήνυση ευσταθεί νομικά και ότι πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη. Υπενθυμίζω ότι προς τιμήν του ο Εισαγγελέας που εξέτασε τη μήνυση έκρινε ότι πρέπει να διενεργηθεί προκαταρτική εξέταση.

    Το κείμενο της μήνυσης εδώ.
    http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html


    Εκ μέρους του Ελληνικού λαού, σας παρακαλώ να πάρετε θέση και εαν κρίνετε ότι η μήνυση είναι νομικά ορθή, να βοηθήσετε στην προώθηση της.

    Ευχαριστώ.

    Ενας Ελληνας πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Με ποιον να πιέσω να πάρω πρωτάθλημα?
    Με τον Πατσα, τον Λυμπερόπουλο, τον Νασούτι και τον Γιαχιτς?
    Αλλά ξέχασα, αυτούς θα μού πείς ότι τούς έφερε ο "μπινές". Λές και πρίν τον "μπινέ" είχαμε τα σούπερ-παικτρόνια κι ήρθε ο πρίγκηψ και μάς...χάλασε.
    Ξεχνάς τίς 70 και βάλε μεταγραφές τού Ντέμη π.τ.μ (πριν τον "μπινέ")?
    Ασε φίλε, εγώ δεν είμαι Μπαγεβιτσικός. ΑΕΚ είμαι.
    Κι αν με έκανε ΑΕΚ δεν ηταν οι τίτλοι, ηταν αυτό πού λένε χιλιάδες οπαδοί αυτης τής ρημάδας τής ομάδας, το "διαφορετικότού να είσαι ΑΕΚ" πού λεγόταν πολύ πριν έρθει ο Ντέμης να το καπηλευθεί.
    Και δεν γουστάρω κανέναν δισεκατομμυριούχο να'ρθει να την πάρει στο φινάλε.
    Αλλιώς θέλω να τούς πάρω τα σκάλπ.
    Και γι'αυτό σού αναφέρω τα παραδείγματα αυτά πιο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε συ Αλμπερτ, δεν διαφωνουμε στην ουσια.
    ΝΑΙ δε βαλανε πολλα λεφτα.
    ΝΑΙ επενδυσανε.

    Εγω επικεντρωνομαι οτι

    Α) Ειχαν την ανεση τη χρηματικη
    Β) Δεν ειχαν πιεση απο τον κοσμο
    Γ) Δεν ειχαν αμεσους ανταγωνιστες στις περιοχες

    Ολα τα παραπανω δειχνουν το εξης

    Α) το wage budget της ομαδας πχ της Λυον το 1987 ηταν επιπεδου Προοδευτικης
    Β) Μια επενδυση της ταξεως των 5 εκ δολαριων, τοτε θα εκανε μεγαλο μπαμ (κατι αναλογο που εκανε ο Πηλαδακης πχ)
    Γ) Υπηρχε ανετη υπομονη και χρονος για να σχεδιαστουν ακαδημιες, να βρεις καταλληλα στελεχη κλπ

    Ναι ωραια κουλ ολα αυτα, αλλα θες τουλαχιστον μια 10ετια για να πετυχεις, και ταυτοχρονα ενα μεγαλο σκαουτινγκ συστημα που κοστιζει τουλαχιστον 5-10 εκ ευρω το χρονο *(μιλαμε να πηγαινεις σε βραζιλια/αργεντινη και να φερνεις ολα τα 15χρονα που αξιζουν... και λιγα βαζω)

    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.

    Αν αυριο ο ΝοτιαΠαπας σου πουνε οτι ξερετε κυριοι, τελειωνουμε το προπονητικο, φτιαχνουμε τους σκαουτ και η ομαδα θα βολοδερνει 4-5 χρονια στην κατω μεση της βαθμολογιας μεχρι να βγουνε τα πιτσιρικια, τι θα πεις? ΝΑΙ?

    Δε γινονται αυτα τα πραγματα...

    Χαραλαμπε, εαν εισαι ΑΕΚ πας οτι θεαμα και να παρουσιαζει η ομαδα. Δεν ειναι η ΑΕΚ χολυγουντιανη ταινια να ειναι παντα ομορφη.
    Αυτη ειναι η ομορφια του οπαδισμου. Οτι βγαζεις τα δυσκολα χρονια μαζι με την ομαδα, και οταν πετυχαινει στο τελος, βγαινει το συναισθημα.
    Τωρα αμα παρατας την ομαδα στα δυσκολα επειδη ειναι ....ΕΚΤΡΩΜΑ! των παπανοτιαδων, ε ζησε μαη μου αμα την ξαναδεις ποτε ομορφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Άσε που σε μας, όταν έπεσε το λαχείο που λες προτιμήσαμε τα αρχίδια του χατζημούσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Δεκεμβρίου, 2010 00:10

    Όχι.
    Καταλαβαίνει μόνο το εξής μοντέλο:
    Κάνουμε τον προπονητή ΘΕΟ, ενώ η ιερά εξέταση φροντίζει να πα'αίνουν με χιόνια και βροχές 15.000 ιδεολογικά καθαρά άτομα στο γήπεδο, το 1 πέταλο "ΑΕΚ" το άλλο πέταλο "γαρατζέος".
    Η διοίκηση θα τα βάλει τα χρήματα, δε μπορεί να κάνει αλλιώς.
    Και θα βάλει, ώστε να μένει και κάνα ψιχίο υπέρ πίστεως και πατρίδος.
    Μετά ο ΘΕΟΣ εκπέφτει του παραδείσου και μετατρέπεται στον κατάπτυστο Ιούδα.
    Η ιερά εξέταση φροντίζει ώστε να αρθρώνεται ξεκάθαρα και αδιαλλείπτως ο αφορισμός του εκπεσόντος.
    Φυσικά εκδίδει φετφάδες προσδιορίζοντας τους συνεργαζόμενους, τους ενδοτικούς και τα "καλά παιδιά" μεσ' τ'αποδυτήρια.
    Κι επειδή η ζωή μας κύκλους κάνει, πάμε τώρα να φτιάξουμε το νέο πρίγκηπα...
    Α ναι, η διοίκηση θα βάλει τα χρήματα, ή όσα έχει τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ποιο ηταν το λαχειο Χαραλαμπε?
    ο αεριτζης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μιλάμε για το στίγμα μας? Το προσωπικό τού καθενός?
    Οκέι.
    Εμένα λοιπόν προσωπικά στα παπάρια μου το πρωτάθλημα.
    Ετσι κι αλλιώς δεκάξι χρόνια εχω να δώ κούπα και πιο πολύ πορώθηκα σ΄αυτά τα δεκάξι παρά παλιότερα πού την έβλεπα την κούπα όποτε το φεγγάρι γινόταν εμπριμέ με πουά βούλες.
    Εγώ γουστάρω να βλέπω την ΑΕΚ για την οποία έγινα ΑΕΚ.
    Πού μπορεί π΄χ να αλλάξει και 3 μπαλλιές χωρίς να παρεβληθούν 4 Κυριακές ανάμεσα τους.
    Και ναί, αν πειστώ ότι γίνεται σοβαρή προπσπάθεια και μού πούν "μεγάλε θα περιμένεις 5 χρόνια μίνιμουμ να δείς κούπα" δεν με χαλάει.
    Αρκεί να πειστώ ότι όντως γίνεται αυτή η προσπάθεια, και η επένδυση.

    Πλην όμως οι Παπανοτιάδες, σόρρι, αλλά δεν με ψήνουν ούτε με την επήρρεια LSD και πεγιότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Και μην το γυρίσουμε πάλι στούς βάτραχους και στον υπέροχο Μανώλη γιατί θα γίνει (ξαναμανά) τελείως γραφική η κουβέντα.
    Δεν έχει προπονητικό πρόβλημα η ΑΕΚ γιατί και να θέλει ΔΕΝ μπορεί να έχει.
    Για να είναι το πρόβλημα ο προπονητής σου (βάτραχος, αρκούδα η καγκουρώ) πρέπει πρώτα να έχεις λύσει κάποια άλλα βασικότατα πραγματάκια.

    Οταν δεν τα έχεις λύσει όμως και επικεντρώνεις στον βάτραχο η στον υπέροχο Μανώλη (πού αμα τού δώσουμε χρόνο θα δικαιωθεί δουλεύοντας με παλτουδάρες ολκής) τότε χάσμα τη μπάλα στοπ.
    Αχ ρε ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Φίλε είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ και μου αρέσει το ωραίο θέαμα,είναι κακό;
    Δεν μου αρέσουν τα ντεμί και δεν συμβιβάζομαι με τεταρτο-πέμπτες θέσεις στην βαθμολογία.
    Έχω πεισθεί ότι με τους Παπα-νοτιάδες ε΄κεί θα βολοδέρνουμε και μέχρι σήμερα ότι έχουν κάνει δείχνουν αυτό ακριβός το πράγμα.Ναι είναι έκτρωμα αυτό,δεν είναι ΑΕΚ και πιστεύω μια μέρα,σύντομη,να αναλάβει ο Μελισσανίδης και με σωστές κινήσεις να βάλει ξανά τα πράγματα στην θέση τους και την ομάδα εκεί που της αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή