Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ

           Σήμερα θέλω να είμαστε δίκαιοι. Και να παραδεχτούμε την ανωτερότητα μας. Και πού οφείλεται η κατάσταση. Είναι η απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου; Είναι το προπονητήριο θαύμα; Είναι το ραβδί του Χιμένεθ; Είναι ανάγκη να κάνουμε ανάλυση; Είτε κάτι είναι μόνο του, είτε είναι όλα μαζί, εμείς είμαστε ευτυχισμένοι οτι υπάρχει μια ορατόταη βελτίωση. Εξώφθαλμη.
            Διότι η ΑΕΚ σήμερα ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Τι αυτοματισμοί, τι ισπανικά κόλπα, τι διάθεση, τι δεν είχε σήμερα αυτή η ομάδα; Μια ενότητα διοίκησης, αποδυτηρίων και παικτών που βγήκαν να εκτεθούν και να διδάξουν μονέρνο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρελαθήκαμε όλοι στο σπίτι με κορυφαίο τον μικρό μου γιο που τον πήρε ο ύπνος. Υπνωτικά δίνει ο άνθρωπος, ή ντόπες τελικά;
             Και το αποτέλεσμα δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν. Μια ατυχία πάντα υπάρχει στην ζωή. Μην ξεχνάτε τι υπερπροσπάθεια  έγινε προχτές με τη Ζενίτ και τι αντίστοιχη έγινε σήμερα για να μικρύνει η ήττα του σκορ. Ζενίτ και Ηρακλής στην ίδια εβδομάδα; Ούτε ο θεός δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Όχι το ρόστερ των τριών δοργανώσεων που ευτυχώς γίνανε δυο, τα μέχρι τώρα. Διότι όσο τα νέα πάνε καλά, ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΑΕΚ.
           Δεν έχω κανένα παράπονο. Μια χαρά μου βγήκε το δελτίο του στοιχήματος, παρόλο που ο Αδαμίδης επιμένει να είναι κόντρα στον Μπέο. Και παρέα με τον ΔΧ, που άδολα παρακολουθεί τα πάντα, καθότι το γήπεδο είναι το θέμα μας και πήρε τις υποσχέσεις απο την χήρα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ. Αυτά θα έρθουν αργότερα, όταν πια το πρωτοδικείο θα διορίσει κάποιους κοινής αποδοχής και με αντίστοιχη οικονομική επιφάνεια. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΠΑΡΘΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 15 ΜΥΡΙΩΝ ( 11 λέω εγώ για τα μαύρα της εταιρείας ), ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥ 23%, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 5. ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ   ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΩ, δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς. Ή ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ " ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ". ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΨΙΛΟΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΕΣ.
            Να μην ξεφεύγουμε όμως και να λέμε και μαλακίες για να περνάει η ώρα. Η ώρα θα περάσει ούτως ή άλλως. ΚΑΙ ΘΑ ΕΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - τύπου Έλληνα - ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΙΕΡ Ή ΕΝΑΝ ΑΔΑΜΙΔΗ Ή ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που με την δημοκρατία του αρχιμαλάκα, θα ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΟΥΤΟΡΟΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. Ή ΤΟ ΔΝΤ, που κάποιοι θεωρούν οτι είναι ανεξάρτητο διαπλανητικό σκάφος.
               Και λογικά ο Χιμένεθ έχασε ΚΑΙ απο τον Ουζουνίδη. Τον άχρηστο για την Λάρισα. ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.
          ΚΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ. ΕΝΤΑΞΕΙ κωστάκη;
        Δεν υπάρχει κριτική για το παιχνίδι σήμερα. Η ΑΕΚ γίνεται συνεχώς μικρότερη και τεχνηέντως κρατιέται σε αυτήν την θέση. Επειδή χάνουν οι άλλοι δηλαδή, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ, ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ. Διότι σήμερα η ΑΕΚ είναι μόνο ο Δέλλας, 'αντε κι ο Λυμπερόπουλος με την τεράστια ευκαιρία της σκαστής κεφαλιάς. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ; ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ , ΚΙ ΟΧΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,  ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ;
               Τίποτα κακό για μένα. Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για την μάνα μου. Και μετά, μια χαρά Καισαριανή με ούζα με την γιατρίνα ξαδερφούλα μου και την θειά μου. ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ. Αλλά ο Παπάς ο διαιτητής ήταν τέλειος ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΤΗΤΗ. ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΟ ΚΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ. ΚΙ ΑΡΑ; Δεν υπάρχει δικαιολογία. Η ΑΕΚ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΘΕΝΩΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΠΟΝΗΡΟ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΟΥΝΤΑΙ.
         ΥΓ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΑΛΛΟΙΩΣ " ΜΕΤΟΧΟΙ - ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ" . ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ( ξέρει αυτή ).
          ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΛΕΥ Ή ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ Η ΣΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΚΟ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ, ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ . ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ. ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΝΟΜΙΖΩ. ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΡΕ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ. ΦΤΙΑΧΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΑΓΑΛΜΑ. ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.
           ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΦΤΑΙΝΕ 2000 ΑΤΟΜΑ; ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΗΔΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ.
                  ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.      
             

143 σχόλια:

  1. steven
    μπραβο αφου βρηκες την διαθεση σημερα να γραψεις
    δεν βρισκω λογια να γραψω κατι
    ισως σημερα να ξαναγραψουν διαφοροι μικροαστοι μαλακες που το μυαλο τους ειναι ισαξιο με το μυαλο ενος μικρου χατζηχρηστου οτι φταιει ο μπαγιεβιτς με τις επιλογες του και αλλες διαφορες μαλακιες του ειδους.
    σημερα κυριοι φανηκε οτι δεν φταιει ο μπαγιεβιτς ουτε και ο χιμενεθ ασχετα που ο λογος προτρεχει του μυαλο του αλλα το σαπιο συστημα που λεγεται ΑΕΚ με τις ευθυνες της διοικησης και της οργανωσης να ειναι τεραστιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ; ΛΟΓΩ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ;
    ΚΙ ΕΝΑ ΕΜΕΙΝΕ: Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΤΧ. 15 ΜΥΡΙΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΡΕ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΓΕΘΗ.
    ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, για όποιον βλέπει μπροστά.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ωστε δεν εφταιγε ο Μπινες και οι επιλογες του?
    Δεν εφταιγε ε?
    Ηταν καλος ε? Αυτος δεν εφερε το καθε τσουτσεκι και ρουφιανακο στην ομαδα?
    Τον καθε βετερανο που παιζει με τα νευρα μας?

    Καλυψουν , δεν την καλυψουν την ΑΜΚ, Γ'ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ, ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΤΣΑΜΠΑ.&-

    Ρε οτι και να γινει λεμε.
    Θα προτιμησω να δω την ΑΕΚ στη Δ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και να εχει τον Χατζηχρηστο προεδρο.
    ΑΛΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Δεκεμβρίου, 2010 21:21

    Εγώ έκανα ότι πρόσταζε ΚΑΙ το μυαλό μου ΚΑΙ η καρδιά μου.
    Πήγα στο παιδικό πάρτυ τελικά και ουχί στον καφενέ.
    Σουστόοοοοος.
    Αμ, μου έβγαλε τα συκώτια με τη ζενίθ, δεν τη μπάλεβα άλλο/.
    Μιλάμε δε θέλω ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ να δω στην αθλητική κυριακή.
    Δημήτρη, συμφωνούμε στο 99%. Αλλά αυτά δε λέμε ΟΛΟΙ σε αυτό το μπλογκ από την εποχή της ίδρυσης του? Απλά κάθε Νοεμβρο-δεκέμβρη εκεί θα καταλήγουμε.
    Τώρα τι, όμως? Αντε όλοι να κάνουν τουμπεκί εν όψει τυρομαχίας.
    Να μας πει το αδαμίδι και ο μανώλης τι κάνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    Αλλα να σου πω? ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ. Τώρα το νέο άγιο δισκοπότηρο είναι...το τσου-λου, στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, λόγω της αρρώστιας του παλατιού. Και πάμε Μάη και μετά 2011...και η ΑΕΚ θα φαίνεται με μικροσκόπιο σε 4-5 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε συ Στηβεν θα μας τρελλανεις; Φταιει ο καθε Κωστας και η Οριτζιναλ για το καταντημα της ΑΕΚ; Και σταματα να παιζεις με τα νευρα μας ρε αδερφε με το Μελισσανιδη. Οχι οτι φταις εσυ δηλαδη, αλλα ο ανθρωπος το ξεκαθαρισε οτι δεν ασχολειται ουτε προκειται να ασχοληθει ποτέ στο μελλον με την ΑΕΚ.Επισημως και κανονικοτατα με γραπτη του δηλωση Ιουνιο 2009.Εχει ξεμεινει η ΑΕΚ με 2 ασχετους στη διοικηση και δεν εχει εμφανιστει ΕΝΑΣ επιχειρηματιας εδω και 3 χρονια.Ο Σφαελος εμφανιστηκε και ακομα περιμενουμε το φαντ να δωσει τα 5 εκατομμυρια.Εχουμε πηξει στα ευχολογια και πιεζουμε ολοι το Μελισσανιδη κι αυτος ακουει ΑΕΚ και τρεχει.Ειναι ντροπη για το μεγεθος Μελισσανιδη να χρησιμοποιουνται ως προφασεις ο Χατζηχρηστος και ο Παππας.Αμα τον εμποδιζουν αυτοι τοτε δεν ειναι αυτος που νομιζουμε. Δεν εχει 10 ανθρωπους η ΑΕΚ ρε παιδια να ασχοληθουν.Απο κει ξεκινανε ολα.Γι αυτο ανακυκλωνεται και το ονομα του Μελισσανιδη και του χουν σπασει τ αρχιδια.Ανοιχτη προσκληση εκανε ο Βαρδινογιαννης και εμφανιστηκανε 20 επιχειρηματιες.Ανοιχτη προσκληση κανανε οι μετοχοι και μαζευτηκε ο Σφαελος και ο Κοζωνης.Μη δουλευομαστε και μεταξυ μας τωρα.Ειναι και η οικονομικη συγκυρια στη μεση και μονο πολιτικα σωζεται το εργο.Πως μαζευτηκανε ο Βαγγελας και ο Λαυρεντιαδης στον Ολυμπιακο; Ητανε ονειρο ζωης; Αυτα ειναι για τα μικρα παιδια. Καθομαστε και ψειριζουμε προπονητικα,προπονητες και καθε λογης μαλακια και χανουμε την ουσια.Οτι η ΑΕΚ επιχειρηματικα δεν εχει καμια απολυτως προοπτικη.Αλλιως μια χαρα θα εβρισκε 5 ανθρωπους ο Μελισσανιδης οπως το 2007/8 και θα εκανε μια χορτα και τον Παππα και το Νοτια.παρακαλανε να φυγουνε αυτοι.Πληρωνουν οσα πληρωνουν και το βαρελι δεν εχει πατο.Ο κοσμος 1000 κομματια, η ομαδα 1000 κομματια και οι παλιοι ΑΕΚτζηδες να ψαχνουν "δικαιωσεις" και τ αρχιδια μου κουνιουνται.Ανυποληπτη ειναι στην αγορα η ΑΕΚ.Σε ολα τα επιπεδα.Κι εμεις κανουμε σα λεχωνες και ζηταμε διαχειριστικους και βριζουμε τον κουριερ που ειναι στην Ερασιτεχνικη.Απο που να πιαστουμε αν οχι απ το γηπεδο;Υπαρχει κατι αλλο σημερα για να κρατηθει ο κοσμος;Υπαρχει καποια αλλη προοπτικη για να σηκωσει κεφαλι η ομαδα; Ή μηπως θα βρουμε ακρη με την εσωστρεφεια και τη μαλακια; Δεν ξερω ρε παληκαρια πως το βλεπετε εσεις το εργο, εγω ομως δε βλεπω αλλη λυση απο το βλεποντας και κανοντας που ισχυει αυτη τη στιγμη.Μαλακας να πεταει λεφτα στο πηγαδι οπως οι Παπανοτιαδες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Εστω κι αυτα τα λιγα και την τελευταια στιγμη οπως κανουνε αυτοι.Που αποσκοπει λοιπον η φαγωμαρα και η μαλακια; Γουσταρουμε να ποναμε την ΑΕΚ; Γουσταρουμε να βγει ντε και καλα λαμογιο ο Παππας; Να αποτυχει ο δικηγορος και να αναλαβει ο επομενος δικηγορος; Τι σκατα θελουμε ρε παιδια ελλειψει εναλλακτικης; Γ εθνικη και reset? Αυτο δεν εγινε οταν επρεπε και θα γινει τωρα; Τι αλλο να πω ρε μαγκες ειλικρινα δεν ξερω.Εχει χαθει το τοπι γενικοτερα στην ΑΕΚ και δεν ξερω που αποσκοπει και η κριτικη για την κριτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Δεκεμβρίου, 2010 21:26

    Κωστάκη αγόρι μου, χαλασμένα σας δίνει η οργάνωση πάλι?
    Ποιός ποελεμάει την ΑΕΚ για να καταλάβω? Ο μελισσανίδης? Ο βάτραχος? Ο χήνας? Ο ποντίκης? ή ο πάντζας?
    Χαλλάρωσε. Ο μελισσαν δεν ασχολείται πάντως...και αυτό του προσάπτουν. Ετοιμάσου για πρωτοδικείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kosta21
    ο μπαγιεβιτς φταιει οτι ο χιμενεθ ξεκινησε με 3 αμυντικα χαφ απεναντι στον ηρακλη?
    ξεμπλοκαρε λιγο και βαλε το μυαλο σου να δουλεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα αμυντικα χαφ σου φταινε τωρα? Μηπως εχεις διπλωμα προπονητικης απο εκει που εχει και ο Μπινες εκ Σερβιας? Γιατι εκεινος κατεβαινε με 1 και κατεληξε στη μεγαλονησο.

    Γαρατζεε. Αμα θες να ασχοληθεις με την ...οργανωση, τραβα στο δωματιακι να πουλησεις εξυπναδες να σου απαντησουν οπως πρεπει.
    Το πρωτοδικειο ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ μονο.
    ΡΕ Δ' ΕΘΝΙΚΗ να παμε, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΟΧΩΝ δε προκειται ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ.&-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ; ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΖΑΣΤΡΟ, καλά τα λέει, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΝΙΤΗΣ.
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΧ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΣ.
    ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΕΡΑΠΕΖΙ. ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; 200 ΤΟΥ ΤΑΚΗ Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΖΑΣΤΡΟ: ΕΓΩ ΣΟΥ ΣΠΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Ή ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ: ΑΣ ΟΡΙΣΤΕΙ.
    Ή ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ; Ή ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ;
    ΡΩΤΑΩ, ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημήτρη εγώ συμφωνώ με τον Κώστα,για όλα φταίει ο Μπινές.Δεν είναι δυνατόν να πέρνει ένα εκατ.στο νησί και να μην αγοράζει ένα πάιχτη της προκοπής για την ΑΕΚ.
    Ούτε πρωτοδικίο θα πάμε,ούτε τις μετοχές θα πάρει τσάμπα ο εχθρός της ΑΕΚ.Όλα κι όλα,δεν ξεκολάμε από την ομάδα,να μας τραβάνε.Να χάσουμε το χαρτζιλίκι;
    Θα μείνουμε να θαυμάζουμε τον Ισπανό όταν φεύγει νύχτα.Θα μείνουμε και θα θαυμάζουμε την μοναδική ομάδα γ¨εθνικής να προπονήται στο στολίδι που μας χάρισε ο ευεργέτης της ομάδας κος Νοτιάς.Και πάνω απ¨όλα θα μείνουμε για να έχουμε τον Παππά και τα μάτια μας.
    Τι μαλακίες λέω πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kosta21
    μ αυτα που γραφεις ποσο κομπλεξικος μπορει να εισαι ωστε να προκαλεις τον γαρατζεο να παει στο δωματιακι να πει τις αποψεις του
    γιατι δεν ερχεσαι εσυ να μου πουλησεις τις εξυπναδες σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΚ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ Η ΕΡΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ; ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Δεκεμβρίου, 2010 21:55

    @AEKstein: Αναφέρεσαι στο Flowers to violaine, μάλλον. καλό αλλά είχε b sides και ep's που τα είχα ήδη, καθότι τυγχάνω συλλέκτης τους στα μικράτα μου. Γενικά καλύτερη περίοδος η victorialand-love's easy tears (αγαπημένο ep μαζί με το aikea guinea)-bleu bell knoll, αν και ήταν τίγκα στις βαριές ουσίες τότε. Τύφλα να χει ο ανέστος ο δελιάς... Το milk and kisses έχει αρκετές πολύ δυνατές στιγμές (λχ treasure hiding), δεν ξέρω αν θα το αποκαλούσα αποκορύφωμα, μάλλον αξιοπρεπέστατο κύκνειο άσμα θα το έλεγα.
    Από my bloody valentine σκαμπάζεις?
    ΥΓ: Τι να λέμε για ΑΕΚ απόψε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ". ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Το πρωτοδικειο δεν ειναι λυση".Κατα τον "Χατζιχριστο"( με δυο "ι").
    Αν ηταν λυση,θα γινοταν δεκτη και το 2004.
    Χιλιες φορες να ζεις σαν φυτο,παρα να μη ζεις καθολου.
    Ειναι μια σκεψη και αυτη

    "Ζαστρο", υπαρχουν αντιφασεις σε αυτα που λες. Απο την αγανακτηση προφανως,την οποια νοιωθουμε ολοι μας.
    Δεν μπορει η ΑΕΚ επιχειρηματικα να μην προσφερει τιποτα σημερα, αλλα να προσεφερε πριν δυο χρονια, στην ομαδα Μελισσανιδη,οπως λες. Τι μεσολαβησε δηλαδη; Χαος;
    Καμια αλλαγη δεν υπαρχει.
    Μη σου πω οτι ειναι καλυτερα. Την απαξιωση του προιοντος και της εταιρειας δεν την προκαλεσε ο Μελισσανιδης. Την προκαλουν καθημερινα με τα ημιμετρα και τις συντηρησεις οι τωρινοι και οι μολις χθεσινοι.
    Και αν τοτε του ζητουσαν 100 η 70 για να μπει,τωρα του λενε "παρ'τη οπως ειναι"
    Δεν ειναι καλυτερα για κεινον;
    Αλλα και για την ομαδα,αφου τα ψευτικα λεφτα που ζητουσαν σαν "αγορα" της ΠΑΕ (αν ειναι δυνατον) μπορουν ανετα να δωθουν σε υποδομες (π.χ γηπεδο).
    Η ΑΕΚ ειναι μαγαζι γωνια (περα απο ολα τα αλλα) και χρειαζεται πετρελαιο για να κουνισουν οι μηχανες. Με σπρωξιμο δεν πας πουθενα.

    Οσο για το "καλεσμα" του Βαρδινογιαννη, ενταξει. Αλλο Βαρδινογιαννης και αλλο Παππας και Νοτιας.
    Εκει ξερεις οτι "τα χρεη ειναι αυτα.Θελεις";
    Εδω τι να πουν σε αυτον που υποτιθεται θα καλεσουν; Εχουν νουμερα; Ξερουν; Εχουν μετοχες; Ποιος θα κατσει να μπλεξει με τον Χατζηχρηστο; (τον κανονικο). Μαλακιες λεμε τωρα;
    Η πρωτοδικειο,η χρημα απο τους σημερινους.
    Τιποτα αλλο δεν υπαρχει.
    Η ΑΕΚ στην φορμολη του καθε "Κωστα" δεν μπαινει.
    Και στο κατω-κατω μιλαμε για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Την κορη. Τι τους κοφτει που θα παει; Αρκει που η μανα δουλευει σαν παραδουλευτρα και φερνει κανενα πιατο φακη στο σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα, ημαρτον, ούτε ένα "Νοτιάς οεοεοεοεο"? Ετσι ξεροσφύρι θα τη βγάλουμε? Εμένα πάντως δεν με καλύπτει η ηρωική ομολογουμένως κραυγή "ακόμα κι αν πέσουμε Δ΄Εθνική.....(προσθέστε ότι θέλετε ως ΔΕΝ μετά την κραυγή).

    Και δεν με καλύπτει γιατί ναι μεν βρίσκω διασκεδαστικότατη την εικόνα τού πεισμωμένου πιτσιρικά πού χτυπάει χοροπηδηκτά τα ποδαράκια του στο πάτωμα φωνάζοντας "εγω δεν θα φάω το φαί μου κι ας πεθάνω" αλλά γιατί να φτάσουμε ωρέ παλικάρια σε τόσο δραματικές λύσεις?
    Οέο?

    Το προβλημα τής ορίτζιναλ είναι να μείνουν οι αμέτοχοι με οποιοδήποτε κόστος? Ακόμα κι αν φτάσουμε Δ΄Εθνική? Γουστάρω να΄ούμε. Αυτό θα πεί προσήλωση στίς αρχές μας. Σαν να πηγαίνεις στον δόκτορα και να σού λέει ότι είσαι 5 λεπτά μακριά απο την κίρρωση τού ήπατος κι εσύ να ρουφάς μπροστά του μιά νταμιζάνα βότκα για να μην προδώσεις το αλκοολίκι σου. Βρε γουστάρω λέμε.

    Στα σοβαρά θέματα τώρα. Εχει δίκιο ο Zastro πιο πάνω στην απόγνωση πού βγάζει, εγώ τουλάχιστον "απόγνωση" ανάγνωσα στη γνωμη του.
    Δεν ξέρω τι παίζεται στο κεφάλι τού Μελλισανίδη, κι όντως, μιλάει η σιωπή του ως πράξη απ΄τη στιγμή πού έφαγε το άδειασμα απ΄τον "σωτήρα" Ντέμη πριν 4 χρόνια.

    Ετσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για "σημείο μηδεν" απ΄τη στιγμή πού είμαστε ΗΔΗ εκεί.
    Συνεπώς μπορούμε να μιλάμε για το τι μπορεί να γίνει, μόνο αυτό έχει νόημα (οποιαδήποτε ποσοσφαιρική κριτική ειναι για την πλάκα μας, μιλάμε για μιά ομάδα γεμάτη παλτά...).

    Προσωπικά είμαι τής θέσης ότι οι αμέτοχοι πρεπει να φύγουν ΧΘΕΣ κι ας πέσουμε όχι Δ΄Εθνική αλλά στο τοπικό τού Σουμπουτέο κάτω Κερατέας. Αυτό πού κάνει κράειναι οτι κάθε μέρα πού μένουν η ΑΕΚ μικραίνει περισσότερο απ΄ότι αν ηταν στην Δ΄Εθνική, γελοιοποιείται, και απαξιώνεται απ΄τον ίδιο της τον κόσμο πού δεν γουστάρει να βλέπει ένα μπούγιο άμπαλους να προσποιούνται την ΑΕΚ.

    Ειτε η λύση ειναι η όποια Ενωση 1924, ειτε ειναι το πρωτοδικείο, είτε οτιδήποτε άλλο (Μελλισανίδης, Σφηγκίδης, δεν μ΄ενδιαφέρει) η ΑΕΚ, και σαν εταιρεία και σαν ομάδα, χρειάζεται να σωθεί απ΄αυτούς πού την "έσωσαν".
    Κι αν το 2004 η ανάγκη ηταν επείγουσα τώρα ειναι καρακατεπείγουσα γιατί:
    -ούτε άρθρα 44 υπάρχουν
    -ο κόσμος της δύσκολα πλέον θα εμπιστευθεί οποιονδήποτε όπως τυφλά εμπιστεύθηκε τον Ντέμη
    -δεν είναι η οικονομική καταστροφή τής ΑΕΚ το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα, αλλά το ότι ο κόσμος της την εγκαταλείπει γιατί νιώθει αιχμάλωτος. Κι ο αιχμάλωτος ψάχνει πάντα να δραπετεύσει.
    Τόσο δραματικά ειναι τα πράγματα, έτσι τα βλέπω εγώ.

    Ας καταθέσει ο Στήβεν τίς απόψεις του (γιατί ας πούμε ειναι αντίθετος με την 1924), ας καταθέσει ο Γιώργης, ο Χρήστος, εγώ, όλοι.
    Πάντως, προβλέπω ότι τα αντεξουσιαστικά φαλάγγια τών βάζελων θα φαντάζουν νηπιαγωγείο στο άμεσο μέλλον. Δεν ειναι αυτό πού εύχομαι, ειναι αυτό πού προβλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για σταθήτε ρε,τι φαγώνεστε;Μια χαρά είμαστε έτσι.Τώρα που θα αποκλεισθούμε και από το κύπελο θα είναι η καλύτερη μας.Ούτε άγχος πρωταθλητισμού,ούτε κυπέλου αλλά ούτε και ευρώπης.
    ΧΑΛΑ-ΡΑ.Είναι μια κατάσταση στην οποία η βιορυθμοί σου είναι σε ένα τέτοιο επίπεδο ώστε να μην σου δημιουργούνε άγχος.Ως γνωστόν το άγχος μπορεί να προκαλέσει από καρδιακά επεισόδια μέχρι και πρόορη εκπερμάτοση.
    Δηλαδή τι θέλετε τώρα.Την μείωση του πληθυσμού;Σκεφτήτε το λιγάκι,μόλις πάει να γίνει η εισαγωγή,φρουουτ ανοίγει η σαμπάνια.Πως να κάνουν οικογένεια έτσι τα παλικάρια μας.Για τα καρδιακά δεν χρειάζεται καμιά ιδίαίτερη αναφορά.Αντί να τα παθαίνουν οι παίχτες μας κυνηγόντας κάθε λογής στόχο,κάνει και κρύο τώρα,να τα παθαίνουμε εμείς βλέποντας τους να είναι χαλαροί κι ωραίοι.Αυτό θα πει αλτρουισμός.
    Γι αυτό θέλω ειρήνη.Τον Παππά και τα μάτια μας και κουτσά στραβά μια θεσούλα στα πλαίη οφ θα την πάρουμε,Ψωμιάδη θέλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο την συνεντευξη του Μανωλη,μετα τον αγωνα.:

    Vamos los poutsos Salonikeros kon partido mpourdelo.
    Hercules trexadores per AEKa gerondara et colopaidare
    Esta la Tzempour endra "Vila Mercendes" con amigo Riera et Jorjevic moytsos tekila en salida(εξοδος)peri oras 3 ksimeromatare. After that he visited another famus club near Syntagma by name "Boutique" (when i'm ungry i use Engish )
    So, Scocco per konoma giouro la condrato(συμβολαιο) allagi sto 58 esta every game. Something like gouri (γούρι). For luck.
    Maskoforo Blanco extra ordinare hamali (εργατης)
    La diretore Arnar, con presidente Adamidis,con hondroBilare, parlare per nuevo jogadore la segounda Divisione. Moutsos miza.
    Savas et Diop,et Kafes klaparxidare de la sendra.
    Leonardo picolo makaka,trexalidos adikos.
    Los elpidos grande de la coupa Grecia con Arena El Madri-gal against Larisa. (αναφερεται στο παιχνιδι κυπελου με την Λαρισα στο μαντρι με τα τυρια)
    Los angeles,los Indios,Los Poulos.
    Patre,esta xeria sou paradido la spiritouale.
    Vaya con Dios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στηβεν εαν θελεις τιμη, στειλε φαξ στην ΠΑΕ με την προταση σου, θα το λαβει υποψιν και θα σε απαντησει.
    Στα μπλογκς, τηλεφωνα δε γινονται αυτα.
    Εδω μιλαμε για εταιρεια, οχι αεριτζιδιλικια.
    χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ. Ή ΟΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ. ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, της δόξας βύρωνα φυσικά.
    Μην βιαζόμαστε όμως. Φοβόμαστε την χειραγώγιση των μετοχών ή το Βατοπέδι. ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. when i'm ungry i use Engish

    Απο ορθογραφια βλεπω, Αγγλικα-Ελληνικα το χεις.

    χαχαχαχαχααχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Steven
    Εγώ άκουσα κάποιον βγαίνοντας από το αιματολογικό τις προάλλες, που το έλεγε στην γυναίκα που θα παντρεύονταν.Αγάπη,τον Δεκέμβρη θα δείς την ομάδα,αίματος μου!Αυτόν εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΝ ΞΕΡΩ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΑΧΝΩ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργη,
    βεβαίως σκαμπάζω, ειναι η δουλειά μου όπως σού είπα.
    Οι τύποι έχουν θεοποιηθεί από πολλούς μουσικούς κριτικούς σαν ένα απ΄τα πιο γκραντ γκρούπ τής δεκαετίας τού 90΄, εγώ χμμ, τούς βρίσκω κατιτίς υπερεκτιμημένους.
    Εχουμε να πούμε μουσικά πράγματα βλέπω. Συνέχισε για να συνεχίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΕΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΠΟΥ ,... ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ. ΧΑΧΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. H AMK einai μουφα περα για περα. Λογω αρνητικης καθαρης θεσης υποχρεουνται να το θεσουν σαν θεμα στην ΓΣ οτι ντε και καλα υπαρχει ενδιαφερον απο μετοχους για την αρνητικη καθαρη θεση της ομαδας. ΑΜΚ βαζουν σε καθε τακτικη ΓΣ λογω αρνητικων ιδιων κεφαλαιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγω ακουσα εναν που ελεγε ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ..
    Λετε να ηταν ο Χιμενεθ?

    ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ KOSTAS21: MAΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΧ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 5 ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΠΑΝΤΩΣ, Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΤΑΚΑΔΟΡΟΥΣ Ή ΓΛΑΣΤΡΕΣ.
    ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον Μάιο ριζικές λύσεις;
    Θα κάνει προσθετική ο Παππάς όπως ο Ντέμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Δεκεμβρίου, 2010 22:30

    AEKstein, τα υπόλοιπα στο ούζο, εφόσον και όποτε ο steven μπορεί να το βάλει μπρος.
    Αμφότερα τα συγκροτήματα αναφέρονται από κάθε ενδιαφέρουσα μπάντα τα τελευταία 15 χρόνια σαν επιρροές.
    Οι MBV είναι τεράστιοι στην τελευταία περίοδο τους, ανοίξαν δρόμους αγόρι μου.
    Παραπάνω από τους radiohead λχ.
    Απλά είναι μουσική ακραία, δύσκολη.
    Αλλά οι μελωδίες κάτω από τα κύματα θορύβου και feedback είναι εκπληκτικές, καλύτερες από sonic youth (τεράστιοι, επίσης, αλλά across the pond). Για να βάλω μία άνω τελεία εγώ τα έχω αφήσει αυτά πια, ασχολούμαι με ΑΕΚτσήδικες μουσικές....Steven, κάνα βαρβαγιάννη-group therapy να πάνε τα φαρμάκια κάτω (εύχομαι να μην σε προσβάλω εάν είσαι ακόμα σε πένθος)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο albert βέβαια είναι στην Γερμανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. steven
    δεν πειραζει μπορει να γινει μια video conference με γερμανια απο το ουζερι
    ο albert προσθετει ποιοτητα στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βομβες-λεει- Μανωλη:
    "θα υπαρξουν εξελιξεις...ακομα και για μενα"
    "...αν εγω δεν αισθανομαι καλα,μπορει να συμβουν διαφορα..."

    Αλλα, ησυχαστε. Δεν μιλα για τωρα. "...αν υπαρξουν και αλλες τετοιες εμφανισεις στα επομενα παιχνιδια..."

    Πειτε μου ποτε εχει διακοπες για τα Χριστουγεννα; Μια βδομαδα, η δυο; Για να υπολογισω ποτε θα φυγει.

    Βρε παλιοπαιδα εκει στην ομαδα. Και αυτον θα διωξετε; Δυο σε 3 μηνες;
    Μηπως θελουν τον Αλεφαντο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι λέει ο Μανώλης;Μετάνιωσε και μπορεί να την ¨κάνει¨ με ελαφριά πηδηματάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ουάου,να φέρουμε τον παπακώστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η τον Κοπερφιλντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οχι Στηβεν δεν υπαρχει τιμη.Οπως ειναι το δινουν το μαγαζι εδω και πολυ καιρο.Και δε το παιρνει κανενας.Και ναι, μου σπαει τα νευρα η επαναληψη του Μελισσανιδη ανεξαρτητα της προσωπικης σχεσης που μπορει να εχεις μαζι του.Στον κοσμο μιλησε, σε εκεινους που πρεπει περασε το μηνυμα: ΑΕΚ τελος.θα χει τους λογους του και μεταξυ μας επιχειρηματικα πολυ καλα κανει και δε μπλεκει.Απλως μου σπαει τα νευρα επειδη δεν υπαρχει αλλος να επιστρεφουμε μονιμως στο Μελισσανιδη.Ας κοιταξουμε την αληθεια να δουμε τι μπορουμε να κανουμε με αυτα που εχουμε.
    Χρηστο δεν ειμαι αντιφατικος.Ξεκινας απο διαφορετικη αφετηρια και θεωρεις την ΑΕΚ μαγαζι γωνια.Βαρελι διχως πατο ειναι η ΑΕΚ οπως ολες οι μεγαλες ΠΑΕ.Και επειδη ο Νικολαιδης την εφερε εδω που την εχει φερει, δεν μπορει να μαζεψει ουτε Ξυλα ουτε Πολεμη ουτε Ελληνα ουτε Βενιαμη.Πριν 2μιση χρονια δεν υπηρχε το ξυλο στην οικονομια.Αμφιβαλλω αν με τις τωρινες συνθηκες θα ειχαν βαλει την 60αρα στον Παναθηναικο οι ΠΕΚατζηδες και οι φαρμακοβιομηχανοι.Ετσι λακισανε απο το πλευρο Μελισσανιδη και ο Ρεστης με το Φειδακη και τον Γεωργιοπουλο.Ετσι την εκανε και ο Λαυρεντης για να βγαλει και την υποχρεωση στη Ντορα και πηγε στο λιμανι "για το real estate" οπως μας ειπε επισημως.Γνωστα ειναι τα χρεη της ΑΕΚ.Γνωστη και η απροθυμια επιχειρηματιων να μπλεξουν μαζι μας.Εδω ειχες καμια 20αρια επιχειρηματιες και μεινανε 2 μαλακες να σερνουν το καρο και απλως να σε συντηρουν.Κανενα μαγαζι γωνια δεν ειναι η ΑΕΚ οπως δεν ειναι και οι γαυροβαζελοι.Ή πολιτικα θα σωθεις με φυτευτο επιχειρηματια αλα Μαρινακη ή θα σερνεσαι οπως τωρα μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.Ουτε Μελισσανιδης υπαρχει ουτε περιπτωση να το δουνε ζεστα ο Νοτιας και ο Παππας και να χωσουν.Ο Νοτιας το χε δει καποτε οταν ευημερουσε ο κοντος και εχασε μια 15αρα στις χλιδες του Ντεμη.Το πρωτοδικειο με φοβιζει Χρηστο.Δεν ειναι ευκολο μεσα σε 6 χρονια να επανελθεις 2 φορες απο τον αγυριστο.Η μονη λυση ειναι το γηπεδο που θα δωσει μια καποια ωθηση τουλαχιστον στον ενεργο κοσμο της ΑΕΚ.
    Τις αυξησεις κεφαλαιου δε τις υπολογιζω καν.Αποκλειω 200% οτι οι 2 θα βαλουν 11 εκατομμυρια στην ομαδα για τον απλουστατο λογο οτι θελουν να απεμπλακουν οσο πιο γρηγορα γινεται.Οσο μενουν χανουν λεφτα και μαλακας να παρει τη θεση τους δεν υπαρχει πλεον.Το 2008 υπηρχε για πολλους λογους.Τωρα το πουλακι πεταξε και δεν ξαναρχεται στο δικο μας το μπαλκονι.Νιωστε λιγο οτι εχει αλλαξει το πραγμα πλεον.Αλλο τι ευχομαστε να γινει και αλλο η πραγματικοτητα.Με τα ευχολογια ο Μελισσανιδης εχει παρει ισα με 20 φορες την ομαδα.Και εγω ξερω οτι εχω μεινει με 2 ανθρωπους οι οποιοι ουτε ξερουν ουτε θελουν να μαθουν απο ποδοσφαιρο.Και ειλικρινα δε μου φταιει καμια Οριτζιναλ και κανενας Χατζηχρηστος.Ο ιδιος εζχει πει οτι ειναι καταντημα να ειναι Προεδρος της Ερασιτεχνικης και σε τελικη αναλυση η ιδια η Οριτζιναλ φθειρεται απο την ενασχοληση με την Ερασιτεχνικη ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Δεκεμβρίου, 2010 23:02

    Πόνεσε (και) αυτό.
    AEKstein, θα τα λέμε εκ του μακρώθεν λοιπόν...δε μπειράζει.
    Χαράλαμπε, θα τον φάνε κι αυτόν...άκλαφτος θα πάει.
    Αλλά τι ματσούκι να πέσει στ παιδιά? Λες και μπορούν να παίξουν καλύτερα απ' αυτό?
    Ξήλωμα θέλει η ομάδα. Αν δε μπορεί να το κάνει ο μανώλης, καλώς να πάει στην ευχή του θεού.
    Αν μπορεί, τότε ας μείνει να κριθεί.
    Εύχομαι εκεί (στο αν μπορεί να ξηλώσει, δηλαδή) να στηρίζει την παραμονή του.
    'ντάξει, έχει 2,5 μήνες, πιστεύω ότι έχει βγάλει τα προφανή συμπεράσματα ότι με αυτούς δε μπορεί ούτε 4-3-3 ούτε 4-2-3-1 ούτε 4-4-2, ούτε ρόμβους, ούτε τρίγωνα. Μπούκα σκόκο, τρομοκρατικά τζεμπούρ, χωσίματα μπλάνκο και σύστημα έμπαινε γιούτσο μόνο γίνεται.
    Απορώ πως η διοίκηση του δίνει 1 μύριο ετησίως και δε φαίνεται διατεθειμένη να τον στηρίξει στοιχειωδώς. 8η ή 1η επιλογή, κοστίζει ακριβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Χιμένεθ μπορεί να άργησε αλλά την ανθίστηκε τη δουλειά.
    Σού λέει αυτοί εδώδεν έχουν παίκτες ούτε καν για να κρατήσουμε τα προσχήματα.
    Θα μού πείς γιατί δεν το κατάλαβε πριν υπογράψει?
    Δεν μπορώ να το εξηγήσω επαρκώς, ειλικρινάδεν μπορώ, στην εποχή τού ιντερνετ είμαστε.
    Αν εγώ θέλω να μαζεψω πληροφορίες για την Στάμπαεκ Νορβηγίας (π.χ) μπορώ να το κάνω μεσα σε μιά ώρα.
    Τι ρόστερ έχει, αν έχει οικονομικά προβλήματα, ποιά η πρόσφατη ιστορία της, ποιός ειναι ο τωρινός της ιδιοκτήτης και τι καπνό φουμάρει, τα πάντα, χαρτί και καλαμάρι.

    Ο Χιμένεθ δεν ηξερε πού ηρθε και τώρα το κατάλαβε?
    Σιγά. Κατι άλλο παιζόταν στο μυαλό του, πιθανώς να ηταν απλώς τα φράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πλέον, το μόνο θέμα είναι αν θα τον φύγουνε η αν θα την κάνει από μόνος του. Και πόσο σύντομα.
    Προβλέπω οτι μέσα Φλεβάρη το πολύ θα κλείσει εισιτήριο με την Iberia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παλι ο Μελισσανιδης φταιει για την ηττα απο την Ζενιτ και απ`τον Ηρακλη.Τελικα μαλλον αυτος φταιει για ολα.Φταιει που του δινουν τζαμπα την Παε και δεν την παιρνει.Φταιει που χασαμε δυο αγωνες μεσα στη βδομαδα.Φταιει που τα ταρω του Χιμενεθ εδειξαν Δεκεμβρη,αλλα αγνωστο το ετος.Φταιει που τωρα πρεπει να βαλει το χερι στην τσεπη η ερασιτεχνικη και να ξηλωθει 5 μυρια.Φταιει που ο Βγενοπουλος ψαχνει πως θα την κανει απο τον ΠΑΟ.Φταιει που ο Τζιγγερ δινει δωρεαν τον ΠΑΟ στον Βγενοπουλο αλλα η ΜΑΡΦΙΝ δεν εχει μαντηλι να κλαψει.Φταιει που δεν υπαρχουν 3-4 σοβαροι λεφταδες να παρουν την ΑΕΚ.Φταιει που πριν 17 χρονια πηρε τα τελευταια πρωταθληματα για την ΑΕΚ.Φταιει που ο Νικολαιδης επιασε ΜΑΛΑΚΕΣ ενα καρο δηθεν επιχειρηματιες και τους εριξε στον κουβα,μαζι και την ομαδα.Φταιει που ο Αγιοστρατιτης του σχεδιασε το γηπεδο,και σημερα ο Αδαμιδης τρεχει για το ιδιο σχεδιο απο γραφειο σε γραφειο μπουρδολογοντας με τον καθε τυχασπαρτο.Φταιει που δεν το παιζει Μαρινακης και Βγενοπουλος να βαζει πλυντηρια και μετα στεγνωμα και σιδερωμα....Φταιει που τελικα θα παει η ομαδα στο πρωτοδικειο αφου τα 15 μυρια θα τα βαλουν οι υπευθυνοι στο μιλητο.Και θα φταιει που το δικαστηριο θα τον φωναξει για κανα ουισκακι να μιλησουν για την ΑΕΚ.ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ....ΠΟΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Μαγαζι γωνια" για αυτον που θα την παρει,τοσο με τις ευλογιες αλλων,αλλα κοιτωντας και τα της τσπης του. Ετσι, συμφωνουμε.
    Και μαζι με τον βασιλικο,ποτιζεται και η γλαστρα.
    Κανενας δεν πεταει λεφτα σε ομαδες. Ουδεις.
    Οι "Μπαρλοι"πεθαναν.
    Και εκτοτε απαντες ειναι κερδισμενοι. Ο Κοντομηνας "εχασε"; Η ο Μυτηληναιος;
    Ακομα και οι μακροχρονιοι.Η ο Βαρδινογιανης που την "τρεχει" τοσα χρονια; Η ο Κοκκαλης; Η ο Πηλαδακης;
    Το οτι μπορει εν τελει να χανουν στο περασμα του χρονου, η να φθειρονται, η να τους ξεπερνουν οι εξελιξεις,αυτο ειναι αλλο θεμα. Και τελειως φυσιολογικο.

    Ασφαλως και καλως παραμενουν και δεν εχουν φυγει οι Νοτιας Παπας. Αλλα,λεω, ειναι "εδω"; Ειναι παρον; Δεν πρεπει να απαιτησουμε,να ζητησουμε,να προκαλεσουμε, οπως θελεις πεσ'το, μια αρδην αλλαγη του σκηνικου,απο το να κανουμε "υπομονη" η "περιμενοντας";

    Πολυς κοσμος νομιζει,εχει τεχνιεντως περαστει το μηνυμα,οτι "ειμαστε στην διαδικασια μιας ομαλης ανανηψης" η " σε περιοδο προσαρμογων,με οποιες αλλαγες να φαινονται στο μελλον" η "μια δυσκολη προσπαθεια που ειναι σε εφαρμογη" κλπ-κλπ.
    Ενω η μαυρη αληθεια ειναι οτι η ομαδα ψυχοραγει. Πεθαινει. Τιποτα αλλο.
    Τι μπορουμε να κανουμε; Πολλα και τιποτα ταυτοχρονα. Ο καθενας απο την πλευρα του,σκεφτεται πολλα. Οι λυσεις ειναι ελαχιστες.
    Και οι πιθανοτητες ειναι κατα. Γι'αυτο και λεμε οτι αλλη ενδεδειγμενη λυση περαν του Μελισσανιδη δεν υπαρχει. Εκτος και αν παρουσιαστει κατι αναλογο στο εγγυς μελλον. Πραγμα παρα πολυ δυσκολο. Για τους λογους που αναφερεις πιο πανω.
    Αλλα αυτο που με τιποτα δεν πρεπει να κανουμε-γνωμη μου- ειναι να σιγονταρουμε τον επιθανατιο ρογχο,να ριχνουμε νερο στο μυλο της ανυπαρξιας και της απαξιωσης.
    Συμφωνω "δεν εχουν σκοπο να βαλουν λεφτα" Ο.Κ. Συμφωνω "κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να συνεχισει να βαζει λεφτα σε βαρελι διχως πατο".
    Και θα πρεπει να συμφωνησω δηλαδη στη συντηρηση τους υποστηριζοντας το τιποτα,το αορατο,επειδη φοβαμαι μη φυγει ο "μετοχος" και τον χασω;
    Και τα οσα τραβας,τα τραβας εξαιτιας σου κυριε "μετοχε". Εμενα οτι μου ζητησες το εδωσα. Και εμενα με εκλεψαν. Βρες λοιπον την ακρη απο πλευρας ελεγχου, καντα ολα να φαινονται και να ειναι ορατα,για να ξερει και ο κοσμος και οι -οποιοι- επιδοξοι επενδυτες, και βγειτε στη γυρα. "Πουλαμε"; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ.
    Αλλα δεν το λενε. Ψευτοεγωισμοι και προσωπικα τερτιπια του κωλου,τους εμποδιζουν.
    ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΛΑΤΕ. Δεν ειναι ντροπη. Δεν σημαινει οτι εισαι μπατιρης. Ουτε θα σου κλεισουν την πορτα στο Εκαλη Club.
    Απλα σημαινει οτι δεν γνωριζεις απο τον ατιμο χωρο του ποδοσφαιρου και οτι σε ενεπλεξε ενα κοντο μουνι.
    Αμαρτανεις-νηστευεις-εξομολογεισαι- ΚΑΙ ΜΕΤΑ κοινωνεις.
    Απο παιιδα το ξερουμε αυτο.
    Προς το παρον,ειμαστε στην νηστεια. ελπιζουμε να παμε μεχρι το τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΡΩΤΗΣΗ 1: OI ΠΑΠΠΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΝ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ?
    ΕΡΩΤΗΣΗ 2 : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΟΕΟ?
    ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΧΙΜΕΝΕΘ? ΔΕ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Δεκεμβρίου, 2010 00:07

    κι εγώ στα μέσα φλεβάρη βάζω τα λεφτά μου. Μετά τη μεταγγραφική περίοδο, θα ρίξει τις ζαριές του, θα πάρει 2-3 ελέυθερους με γυάλινα πόδια, θα πάρει τα φρύδια μου, όπως και με τις 80+ μεταγγραφές μέχρι τώρα και θα τα βροντήξει. Και καλά θα κάνει.
    Θα πάρει μια 500ρα και θα πάει πίσω στην Ισπανία λέγοντας ιστορίες για τανκς και ποδήλατα. Και, δυστυχώς, θα είναι αληθινές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. kai ti proteinete diladi ?

    ntaksei dipaistwsame oloi pios ftaiei pera apo ton servo pousti .

    exei kaneis na proteinei tipota ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τωρα βαζεις δυσκολα mike21...
    Το να προτεινεις το οτιδηποτε με την τσεπη του αλλουνου ειναι το ευκολο.Αλλα πιο ευκολο ειναι να βαλεις τον διαχειριστικο μπροστα σου και να δεις ποιοι λαμογιαρανε στην ΠΑΕ,να πας για ενα καφεδακι μαζι τους και με οποιοδηποτε τροπο να τα παρεις πισω.Εκει να δεις λεφτα που θα μαζευτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. e otan mpoukarame sti nova na gamisoume ton gonto ,mas valane xeri giati de ton afisame na milisei..

    ta alla ta xrwstia tou psomiadi , einai sa to nomosxedio papakostadinou pou den perase

    ta tis sumvasis tou proponitikou , ta kseroume oloi ti kai pws


    de kserw ti prepei na ginei ,ama paizei kamia kali protasi gia to sumferon tis AEK , egw akolouthw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς "ανωνυμο": Σωστοτατες και λογικοτατες οι αποριες σου. Ολοι τις εχουμε.

    Οι Παππας-Νοτιας,εδω και λιγο(!) καιρο, ΒΓΑΖΟΥΝ λεφτα απο την ΑΕΚ. ΔΕΝ βαζουν. Γιατι να φυγουν;(τον Παπα και τα ματια μας)

    Μα γιατι νομιζεις οτι δεν ηθελαν καποιον σαν τον Αναστασιαδη; Για να τα λεει χοντρα και στα ελληνικα και για να μας καταλαβαινουν ολοι;

    Και τι να πει η Οριτζιναλ; Και κατ'αρχας για ποια "Οριτζιναλ" μιλας; Τους 2 χιλιαδες που νομιζουν οτι ο πατερουλης τους ειναι στο δρομο για την ΑΕΚ; Η για τον ιδιο τον "πατερουλη" και τους συν αυτω που παριστανουν τον φελο στην τρυπα της ΠΑΕ,μη τυχων και βουλιαξει ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ;

    Τι ειδους συμβολαιο εχει ο Μανωλης, ξερει κανεις; Κλειστο 1.5 χρονο η 6 μηνες +;

    Και ΑΠΟ ΠΟΥ θα πληρωθει αυτος οταν ερθει η ωρα;

    Ο Τζεμπουρ γιατι δεν υπογραφει;

    Ο Σκοκο γιατι παντα απο την "υπογραφη" του συμβολαιου του (το εχει δει κανεις;) γινεται αλλαγη στο 50' συνεχως;

    Οταν ξανακουστει το συνθημα "μετοχοι-αμετοχοι..." απο τα γνωστα χειλη,τοτε να ξερεις οτι η παρτιδα τελειωσε και ο νεκρος παει στο ψυγειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. n original ti prepei na kanei diladi gia na katalavw

    tin exeis anaferei toses fores alla den antilamvanome ti prepei na kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. παντως,το να λεμε οτι φταιει η οριτζιναλ που ΤΩΡΑ δεν μπαινει ο Μελισσανιδης, ειναι εξισου ατοπο με το να λεμε οτι η ΑΕΚ μπορει να εχει σοβαρη ομαδα με τον Νοτια και το Παππα. χωρις αυτο να σημαιανει οτι η οργανωση δεν εχει κανει τερατια λαθη (π.χ. εκλογες 2005).

    μην ψαχνουμε να βρουμε ποιος μας φταιει... συνολικα σαν κοσμος ΑΕΚ φταιμε για μενα με την ανοχη που δειξαμε σε οτιδηποτε μας σερβιριστηκε απο το 2004 και μετα.
    δεν μπορει μια μεγαλη ομαδα να μικραινει αγωνιστικμα και να το περνας στο ντουκου φοβουμενος το οικονομικο κομματι. δυστυχως οι περισσοτεροι ετσι λειτουργησαν.

    εγω την μονη λυση εστω και με ελαχιστες πιθανοτητες επιτυχιας, την ειπα προχθες.

    οποιοι θεωρουν εαυτους ψαγμενους ή οργανωμενους να πανε να χτυπανε πορτες επιχειρηματιων, αντι να πανε να χτυπανε παλαμακια στον Γιαχιτς.
    οποιοσδηποτε και να βρεθει να αντικαταστησει τους νυν, καλυτερος θα ειναι. ακομα και τα ιδια να βαζει.
    Στηβεν, εσυ πρωτος απο ολους. περα απο τον Μελισανιδη, στα μεσα και στα εξω εισαι.

    οσο για τον Μελισσανιδη δεν εψαξε καν ποσα χρεη εχει η ΑΕΚ, δεν εκανε καν εναν ελεγχο και μαλιστα εβγαλε ανακοινωση οτι δεν μπαινει. οποτε δεν ξερω απο πού μπορει να προκυπτει οτι ενδιαφερεται για την ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. e ntaks , meta to 05 mesolavise kai to tilefoniko ntalaveri

    ki auto n R to xalase ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. η R το εχει γυρισει πολυ στα "Ισμαελ Μπλανκο οεοεοε" κλπ.
    περισσοτερο γι'αυτο φταιει για μενα, παρα για τον Μελισσανιδη.

    στο θεμα Μελισσανιδη απο το 2005 και μετα δεν νομιζω οτι μπορει να της προσαψει καποιος το παραμικρο. αν ηθελε να μπει, θα εμπαινε ο Δημητρακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. swsti paratirisi me ta ismael blanco

    kai autes oi photos me ton alvez PRIN to mats , mou gyrisane t'antera

    as ton kerdizame prwta kai meta opoios ithele as pigene na to paiksei coultoura

    alla apo kei kai pera , ti allo mporei na kanei?

    na dioksei to notia-papa>? na paei na kanei sullalitiria opos oi vazeles?>
    na paei na vrei deksi back?

    ti akrivwss na kanei gia na katalavw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. oso gia tis AMK , n erasitexniki exei 10%

    auto den allazei

    oute apotimate se xrima

    opoios thelei na to elegksei auto to 10% , paei kai ginete proedros stin era

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Mike δεν ξερω αν αναφερεσαι σε εμενα η στον "ανωνυμο".
    Δεν νομιζω να "αναφερομαι συνεχεια στη Οριτζιναλ" εγω.
    Αλλα μιας και το΄φερε η κουβεντα,θα μπορουσε καποια πραγματακια.
    Δεν αρκει να κατεβαζεις τα πανω και να στεκεσαι αμιλητος στην εξεδρα. Αυτην την οριτζιναλ ξερουμε;
    Αυτο μοιαζει με παραδωση.
    Το λιγοτερο που μπορει να κανει ειναι καταληψη στη Γραμμου και να απαιτησει την δημοσιοποιηση του διαχειριστικου ελεγχου ΤΩΡΑ. Εκτος και αν δεν ενδιαφερει. Η χαλαει την μανεστρα.
    Να δηλωνει την αντιθεση της με την Παπαδο-συντηρηση εμπρακτως.
    "μα θα φυγουν οι συντηρητες" θα μου πεις. "Στο καλο" τους λεμε εμεις.
    Αληθεια; Και που θα πανε; Δεν εχουν εκρεμοτητες αφησει ανοικτες; Δεν κονομανε καποιοι εκει μεσα απο το οργανογραμμα του δικηγορου,τις περικοπες,τις απολυσεις,την δραματικη μειωση του μπαζτετ κλπ-κλπ.
    Ο δικηγορος ειναι εκει απλα σαν "ασπιδα" και για "να τις τρωει αντι για τον Παπα" οπως λενε οι αφελεις, η για να βγαζει χρημα για λογαριασμο του;
    Ο Χατζηχρηστος-δεν λεω η Οριτζιναλ- τι λεει και τι κανει για αυτο;
    Αυτη η ΑΕΚ,οπως ειναι, του αρεσει; Αν οχι,γιατι δεν το ακουμε απο τον πολυλαλητο αρχηγο;
    Η περιμενει οτι " η εφαρμοζομενη διοικητικη και οικονομικη ταξη,θα φερει και την αγωνιστικη ταξη και ανακαμψη"; Δουλευομαστε;
    Ο βατραχος εφυγε. Ο.Κ. Τα προβληματα τελος; Τερμα οι γιουχες,τα πανω και τα αλλα; Τωρα κατω τα πανω; Μουγκα;
    Η ΑΕΚ βρισκει σιγα-σιγα τον δρομο της κατα Χατζηχρηστο; Παει καπου; Εχει ανησυχιες για αυτην,οπως ειναι; Βλεπει ηρεμια;
    Μεχρι πριν δυο μηνες ηταν στα ραδιοφωνα. Τωρα η ΑΕΚ δεν χρηζει ανακοινωσεων και δηλωσεων;
    Μονο εμεις,τα υπολοιπα 900 χιλιαδες ατομα,βλεπουμε "κατι στραβο";
    Ο "Βουδας" τα βλεπει αισιοδοξα; Και αν ναι,γιατι δεν το λεει;
    Μη λεμε λοιπον "τι μπορει να κανει η Οριτζιναλ".
    Αν ειναι δυνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θα μπορουσε να ασχοληθει με τα του οικου της και μονο,χωρις να μπερδευεται στα ποδια ολων...Θετεις ενα ερωτημα,αναλογο με το τι κανουμε τωρα σαν χωρα, αφου φαγωθηκε οτι φαγωθηκε φτασαμε στο γκρεμο.Η πηδαμε η μας τρωει η αρκουδα πισω μας.Σε 200 μετρα γκρεμο θα σε αναγνωρισουν μονο απο το DNA,οποτε γυρνας και παλευεις με την αρκουδα κι οτι βγει.Κι επειδη δεν ειναι ενας αυτος που θα παλαιψει αλλα πολλοι,οι πιθανοτητες ειναι υπερ σου.Μπορει να κανει κατι αλλο η οργανωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. xristo se olus anaferome , kouventa kanoume

    oute egw kserw auti ti stigmi ti skata prepei na kanoume

    n fasi einai periergi opos tote me ton kozoni pou de kserame ti einai kai merikoi pesane sti loumpa kai kanane syllalitirio gia kapion anuparkto opos apodeixtike telika

    o mousias edw ki enamisi mina antimetwpizei sovarotato prosopiko proivlima kai leipei apo to proskinio.


    se oti afora tin isixia kai to giati den exei ginei n ekriksi akoma , emena (kathara prosopika milaw twra) me kratane oi energeies pou ginonte gia filadelfia .
    de kserw ti krataei tous allous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η ομάδα προκαλεί πλέον τον οίκτο και στους αντιπάλους. Για όσους δεν ξέρουν ο Σέρβος έχει φύγει. Λοιπόν αδέλφια εγώ δεν γνωρίζω ούτε διοικητικά παρασκήνια, ούτε της οργάνωσης ούτε κραυγές και ψίθυρους. Ξέρω όμως ομάδες που έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από τα δικά μας & χειρότερο ρόστερ χωρίς να παρουσιάζουν αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα. Το αντίθετο μάλιστα. Και στα παλιά μου τα παπούτσια αν ο Χατζηχρήστος θέλει να γίνει ο Σαουρίδης της ΑΕΚ. Αδαμίδη θα μετανοιώσεις πικρά που δεν έφερες τον Αναστασιάδη στην ομάδα. Η αποτυχία του Χιμένεθ πρωτίστως θα είναι δική σου ανικανότητα.
    Υ.Γ. Τελικά ο Κωνσταντουδάκης είχε δίκιο. Μαύρες γιορτές κάνουμε οι Αεκτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. mike,πιστευεις οτι πραγματικα γινονται ενεργειες για την Φιλαδελφεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σα πολλή σοβαρότητα προσάπτουμε στην ορίτζιναλ λέω εγώ.
    Και για να το θέσω και διαφορετικά, αν η ορίτζιναλ έβλεπε σοβαρά τον εαυτό της τότε μπορεί να ανάγκαζε και μένα, και άλλους, να την δούν σοβαρά.

    Ομως το μέγα, μείζον, πελώριο πρόβλημα τής ορίτζιναλ ηταν ο βάτραχος, και τώρα πού αποβατραχοποιηθήκαμε η ορίτζιναλ βρηκε την νιρβάνα της και μπορεί απερίσπαστη να απολαμβάνει τίς σφαλιάρες απο τούς Ηρακλήδες, τούς Βόλους τίς Κερκυρες κλπ.
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΚΟ σ΄΄ολα τα υπόλοιπα.

    Ο ΧΧ πού μπέρδευε ακόμα και τούς δονητές με τα μικρόφωνα κι έκανε δηλώσεις και σ΄αυτούς τώρα την έχει δεί ιερέας τού Βουδισμού πού βρίσκεται σε σιωπηλή περισυλλογή. Συσκέπτεται με την πάρτη του.
    Ούτε ο διαχειριστικός ειναι θέμα, ούτε η τραγική κατρακύλα (με τον Χιμένεθ πλέον, ε) είναι θέμα, ούτε η συστηματική σμίκρυνση τής ΑΕΚ, τίποτα ρε παιδί μου, μηδέν, όλα ειναι γκα-γκάν επειδή δεν έχουμε...βάτραχο.

    Και η κωλοτουμπίτσα η εναέρια με τριπλή περιστροφή στον αέρα δεν μάς χάλασε. Διότι η ορίτζιναλ έφτασε στην σιωπή της απο το "μέτοχοι-αμέτοχοι" για να μην ξεχνιόμαστε.

    Για να το τελειώνω, αν η ορίτζιναλ ηταν κάτι πού μπορείς να το πάρεις στα σοβαρά θα είχα κι εγώ απαιτήσεις απ΄αυτήν.
    Δεν έχω όμως καμία μα κάμια απαίτηση απ΄την ορίτζιναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. monegascos είπε...
    mike,πιστευεις οτι πραγματικα γινονται ενεργειες για την Φιλαδελφεια?
    ---------------

    energeis ginonte nai
    n pio swsti erwtisi tha itan "ama pisteuw oti tha exoun apotelesma"
    OXI, ena arxeidi tha xtisoume .


    apla thelw na paramuthiazome....

    kai de thelw na arxisoun tipota manoures kai na me xrewsoune meta oloi oti den afisa tous papadonotiadoadamidides na xtisoun to nao sti filadelfia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Albert , mporeis na peis pia einai ta upoloipa pou kanei moko?

    onomase ta na kseroume giati milame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το αποτελεσμα ενοουσα οταν λεω πραγματικα.
    Αφου ουτε εσυ το πιστευεις οπως λες,τοτε για πιο λογο η υπομονη? Τους εχεις σε υποληψη για να φτιαξουν γηπεδο? Αυτοι, αν ηταν δυνατο,θα πουλαγανε και το αγροτεμαχιο για να οικονομησουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. monegascos είπε...
    Το αποτελεσμα ενοουσα οταν λεω πραγματικα.
    Αφου ουτε εσυ το πιστευεις οπως λες,τοτε για πιο λογο η υπομονη? Τους εχεις σε υποληψη για να φτιαξουν γηπεδο? Αυτοι, αν ηταν δυνατο,θα πουλαγανε και το αγροτεμαχιο για να οικονομησουν..
    ---------------------

    giati mou apantane polloi oti "edw xtisane proponitiko..ara yparxei kai n pithanotita na kanoune gipedo..."

    alla etsi kai ksekinisei manoura , pia tha einai n epomeni kinisi tous?
    tha poune feugoume n' apaksionoume ki allo tin omada , gipedo de fiaxnoume kai ypeuthini einai n R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μα τα αναφέρω ρε φίλε στο ίδιο πόστ περί μόκου.
    Κύττα, να μιλήσουμε για μερικά ΑΕΚτζήδικα μυστικούλια?
    Λοιπόν, το μεγαλύτερο με διαφορά κλάσης πρόβλημα τής ΑΕΚ την τελευταία εξαετία δεν ήταν φυσικά η επιστροφή τού βάτραχου (δεν είμαι φαν τού Μπάγεβιτς ούτε αντιΜπαγεβιτσικός).
    Το σούπερ-μείζον θέμα φίλε ηταν, και ειναι, και θα είναι για αρκετό χρόνο ακόμα, τι συνέβη και τα χρέη εκτοξεύτηκαν απο το 2004 κι έχουν υπερδιπλασιαστεί.

    Φάγανε κάποιοι φράγκα? Ποιοί? Πώς? Πότε?
    Το ότι η ΑΕΚ έχασε την ΠΕΛΩΡΙΑ ευκαιρία τού 2004 είναι το θέμα, μιά ευκαιρία πού μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί ποτέ!

    Και να σού πώ μιάς και ζεστάθηκα, ποιά ειναι η κωμική υποκρισία τής ορίτζιναλ.
    Φίλε το να έχεις κάνει αποστολή τής ζωής σου το να μην υπάρχει Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ γιατί θεωρείς ότι σε πρόδωσε είναι σεβαστό.
    Αυτοί τού 2004 δεν σε πρόδωσαν?
    Σε εξυγίαναν? Οχι.
    Σε μεγάλωσαν σαν μέγεθος? Οχι.
    Τήρησαν τίς υποσχέσεις τους έστω και κατά το ήμισυ? Οχι.
    Γήπεδο σού φτιάξανε στον ΟΔΔΥ? Οχι.
    Σού φτιάξανε ομάδα στα πρότυπα Αρσεναλ όπως έλεγε ο Ντέμης? Οχι.

    Ε, τι σκατά κάνανε ρε φίλε εκτός απ΄το να στείλουν τα χρέη στα ύψη πάλι?
    Και εφόσον, αν μιλάμε έστω και με στοιχειώδη λογική, αυτοί τού 2004 σε πρόδωσαν αποδεδειγμένα και αυταποδεικτα, γιατί δεν αντιδράει η ορίτζιναλ εναντίον τους όπως αντέδρασε εναντίον τού Μπάγεβιτς?
    Αλλη η μία προδωσία κι άλλη η άλλη?
    Οέο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. monegasce , den einai kati kainourio auto pou kanei n original

    apo tote poou gamithike n istoria me to nikolaidi , prospathei na mi dinei allothi

    ta idia ekane kai me to vatraxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. albert , mporeis se parakalw na mou eksigiseis pos diaolo antedrase n R sti deuteri epistrofi tou vatraxou stin AEK ?

    giati yparxei terastio thema , oti den adedrase katholou...

    kati liga gia to agonistiko ekrakse otan espase ola ta arnitika recor se 85 xronia o vatraxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο? Να φυγουνε θελουμε.Και σιγα μην φυγουν,εδω εχουν την κοτα με τα χρυσα αυγα.Αλλα αμα η οργανωση δεν το ριξει στο σορολοπ,και ασχοληθει (μπορει...???)σοβαρα με αυτους,χωρις υπογειες συμφωνιες και παρε-δωσε,τοτε θα υπαρξει αποτελεσμα.Μην ξεχνας οτι στην μπουκα ολων δεν ειναι η οργανωση αλλα ο αρχηγος της το ΣΙΧΑΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. o proedros tou 04 exei faei kana duo fores ksulo , ti allo tha mporouse na kanei n R parapano ?

    na paei na ksilosei tis 25 lekanes apo ti vila tou kai na tis valei sto proponitiko?

    kai pou sai , otan to 05 pselise n original oti o kontos kavalise kalami ki arxise na armegei , TO GEMATO gipedo kai ta 10des xiliades diarkeias , tin esteilan sto perithorio

    giati tote kerdizame tis milan, pairname kati prwtathlimata sta xartia kai pou kairos gia na asxolithoume me ta empire kai tis sumvaseis proponitikou (apo tote einai autes oi istories kai oxi kainouries)

    an o kosmos ithele mia dnamiki original,as mi tin apaksione

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. monegascos είπε...
    Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο? Να φυγουνε θελουμε.Και σιγα μην φυγουν,εδω εχουν την κοτα με τα χρυσα αυγα.Αλλα αμα η οργανωση δεν το ριξει στο σορολοπ,και ασχοληθει (μπορει...???)σοβαρα με αυτους,χωρις υπογειες συμφωνιες και παρε-δωσε,τοτε θα υπαρξει αποτελεσμα.Μην ξεχνας οτι στην μπουκα ολων δεν ειναι η οργανωση αλλα ο αρχηγος της το ΣΙΧΑΜΑ...

    ------------------

    to zitoumeno einai sto amesos prosexes diastima na ksekatharisei n istoria tou gipedou

    ama to kanoune , diafwnw sto na fugoun
    ama de to kanoun , tha eimaste malakes pou tous afisame kai toso polu na katsoun

    gia 1-2% pithanotites milame twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Λές δηλαδή ότι μιλάμε για 1-2% πιθανότητες (κάτι σαν να κερδίζεις το Λόττο δηλαδή) και γι΄αυτό το λόγο τρώμε τη παραμύθα στη μάπα?
    Οκέι, σηκώνω τα χέρια ψηλά.

    Βέβαια, για μένα και να φτιάξει το γήπεδο αυτή η διοίκηση δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σώνεται η ΑΕΚ (χωρίς να υποβιβάζω την τεράστια αξία τού γηπέδου).
    Υποννοώ απλώς οτι η Ευρώπη ειναι γεμάτη με ιστορικότατες ομάδες με δικό τους γήπεδο πού ειτε παραπαίουν στην μετριότητα εδώ και χρόνια, ειτε βολοδέρνουν σε διάφορες Β΄Εθνικές.
    Και μιλάω για ομάδες πού δεν είναι απλώς "κάτι" στον δικό τους εθνικό χώρο αλλά έχουν κερδίσει και ευρωπαικά κύπελλα.

    Μ΄αυτή την έννοια λέω ότι ηταν τεράστια η ευκαιρία τού 2004. Συσπειρώθηκε πολύς κόσμος, έβαλε λεφτά επί 3 χρόνια, εδειξε τυφλη εμπιστοσύνη. Αυτα ειναι πράγματα πού πολύ δύσκολα θα επαναληφθούν, το καταλαβαίνεις?
    Ε, όλα αυτά προδώθηκαν, τελεία και παύλα.
    Δεν ειναι θέμα "ερμηνείας".
    Ειναι θέμα προδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η R απαξιωθηκε απο μονη της mike.Και το παρελθον της ηταν το εμποδιο,για αυτο την εκραζε η κερκιδα.Και αν τα ξερατε απο τοτε για τις συμβασεις και τα προπονητικα κακως που δεν τα λεγατε.Ισως και να υπηρχαν λογοι συμφεροντος.Που μαλλον υπηρχαν...Ο αεκstein εχει απολυτο δικιο σε αυτα που γραφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Albert , egw pisteuw oti me gipedo , SONETE n AEK

    ama vrei deksi back kai kana meso , sozete gia na vgalei ti xronia , ama xtisei gipedo , sozete mia kai kali

    kai sta paparia mas n europi , alli coultoura autoi ,alloi emeis.

    to 04 nai, egine oti egine alla exoume 2011

    o kosmos etsi apokleiete na suspirothei ksana , exeis na proteineis kati allo ?

    kai moko de kanei kanenas , mia xara akougete se kathe agona to "gipedo sti filadelfia"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. monegascos είπε...
    Η R απαξιωθηκε απο μονη της mike.Και το παρελθον της ηταν το εμποδιο,για αυτο την εκραζε η κερκιδα.Και αν τα ξερατε απο τοτε για τις συμβασεις και τα προπονητικα κακως που δεν τα λεγατε.Ισως και να υπηρχαν λογοι συμφεροντος.Που μαλλον υπηρχαν...Ο αεκstein εχει απολυτο δικιο σε αυτα που γραφει.
    ----------------

    ela re c pou de ta legme ....

    mia xara ta legame se olous tous tonous alla mas eixe kanei koskino to ntemotexneio

    mi mou peis oti de ta thymase ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. auto pou arese se sena albert , to oti suspeirwthike o kosmos to 04 kai tralala-tralalo moni ksana de tha s'afisw , den arese as poume ston steven gia paradeigma

    pou ekopse to gipedo ekeini ti periodo

    as apofasisoume katarxin na ierarxisoume tis protereotites mas sa kosmos tis AEK kai meta vlepoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. kai kati allo , 1-2% einai miden paramuthi mprosta se auto pou efage o laos tis AEK gia tis meres '90 tou vatraxou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε φίλε, εγώ δεν σού λέω τι άρεσε σε μένα και τι όχι, ασε πού τι μπορεί ν΄αρέσει στον κάθε albert η στον κάθε Στήβεν δεν είναι το θέμα μας. Τι ντρίμπλα ειν΄αυτή πού μου κάνεις?

    Ο καθένας ας γουστάρει ότι νομίζει κι ότι καταλαβαίνει.
    Μιλάω καθαρά επιχειρηματικά όταν μιλάω για το 2004.
    Και λέω οτι πολλά απ΄αυτα πού συνέβησαν το 2004 θα μπορούσαν, και ΕΠΡΕΠΕ να έχουν θετική οικονομική κατάληξη για την ΑΕΚ. Το αφήνω προς στιγμήν το αθλητικό κομμάτι απ΄έξω.
    Διότι τώρα έχουμε το ένα να επηρεάζει το άλλο, δηλαδή το οικονομικό να επηρεάζει το αθλητικό.

    Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι σε ομάδες τού εξωτερικού πού ειναι επιτυχημένες το κοινό τους συμφωνεί σε όλα ομόφωνα? Τι σχέση έχει λοιπόν αν ο Στήβεν έκοψε το γήπεδο η αν ο albert φοράει σκωτσεζικη φούστα και δεν γουστάρει τον Ντέμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τα θυμαμαι,αλλα θυμαμαι και κατι κολοτουμπες του σιχαματος.Και να σου πω και κατι,αμα δεν ηταν αυτος μπροστα,ανετα οτι στοιχεια ειχατε τα πακεταρατε και τα στελνατε εκει που επρεπε.Και το ντεμοτεχνειο θα γινοταν κοσκινο σε δυο μερες.Αλλα να πηγαινε ο μουσιας στην Χατζηκυριακου ισοδυναμουσε με αυτοκτονια.ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ,γιατι για την ΑΕΚ θα ηταν ο σωσμος.Τις φορες που ειχατε δικιο σαν οργανωση τις ακυρωνε η συμπεριφορα αυτου που ειχατε για αρχηγο σας.Και εκ του αποτελεσματος φανηκε ξεκαθαρα,ασχετα αν απο τοτε τον ειχαν παρει χαμπαρι πολλοι απο και μεσα αλλα δεν μιλουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. albert , ola ayta einai pasignwsta ,to ti egine to 04 , ti prosdokies ypirxan , pou kataliksame kai pou einai o kontos ,n empire klp

    de thelw na paw ti kouventa sto eksoteriko , einai mataio
    na sou pw oti edw kai kati xronia oi opadoi tis Pari exoun dimiroies anamesa tous kai kata poso auto stoixizei stin omada ?

    ama paei n kouventa eksw , uparxoun 10des paradeigmata gia kathe apopsi

    edw ti ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. monegascos είπε...
    Τα θυμαμαι,αλλα θυμαμαι και κατι κολοτουμπες του σιχαματος.Και να σου πω και κατι,αμα δεν ηταν αυτος μπροστα,ανετα οτι στοιχεια ειχατε τα πακεταρατε και τα στελνατε εκει που επρεπε.Και το ντεμοτεχνειο θα γινοταν κοσκινο σε δυο μερες.Αλλα να πηγαινε ο μουσιας στην Χατζηκυριακου ισοδυναμουσε με αυτοκτονια.ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ,γιατι για την ΑΕΚ θα ηταν ο σωσμος.Τις φορες που ειχατε δικιο σαν οργανωση τις ακυρωνε η συμπεριφορα αυτου που ειχατε για αρχηγο σας.Και εκ του αποτελεσματος φανηκε ξεκαθαρα,ασχετα αν απο τοτε τον ειχαν παρει χαμπαρι πολλοι απο και μεσα αλλα δεν μιλουσαν.
    ---------------------

    to ntemotexenio to gnwrise kai o allos otan evale ypopsifiotita

    kai diapistwse apo prwto xeri gia ti dunamiki tou
    otan epeisan olo to kosmo gia ti grafikotita tou onomatos , gia to diarkeias ton 700e to ftinotero kai xiliades alla


    me sugxwreis , akoustikane xiliades malakies tote kai den evale kanena sti thesi tou autos apo ti peiraiki ....

    deigma tou oti den polunoiastike kai pote gia to ti kanei n AEK

    oxi oti exeis adiko se polla apo auta pou les

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Mike,σπασμενος ηταν και πολυ μαλιστα.Οταν παει ο σιχαμας στο γραφειο του και τον παρακαλει να κατεβει ταζοντας του πληρη υποστηριξη και μετα τον ΠΡΟΔΙΔΕΙ μπρος τα ματια του,τι ηθελες να κανει? Αρεσει δεν αρεσει ρε φιλε,υπαρχει κι ενας εγωισμος οπως και να το κανουμε.Να γιατι ο κολοτουμπας γαμησε κυριολεκτικα την ομαδα,και ενω το βλεπατε δεν κανατε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. monegascos είπε...
    Mike,σπασμενος ηταν και πολυ μαλιστα.Οταν παει ο σιχαμας στο γραφειο του και τον παρακαλει να κατεβει ταζοντας του πληρη υποστηριξη και μετα τον ΠΡΟΔΙΔΕΙ μπρος τα ματια του,τι ηθελες να κανει? Αρεσει δεν αρεσει ρε φιλε,υπαρχει κι ενας εγωισμος οπως και να το κανουμε.Να γιατι ο κολοτουμπας γαμησε κυριολεκτικα την ομαδα,και ενω το βλεπατε deν κανατε τιποτα.

    ---

    tipote de vlepame se megalo pososto tote .

    prwti xronia mesa sta melia kai sta party
    apla eixame thoryvithei otan eipe gia gipeda ston oddy ki egine mia manoura

    o kolotoumpas zitouse apo to 0.0001% na paei kontra sto 99.9999%
    kai poloi DEN peistikan

    giati etsi itane tote n analogia

    fusika ti malakia tin eipe sto vima kai gi auto xreonete twra kai kala na pathei se teliki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ελειψα για λιγο ακουγοντας μουσικη. Αλλα απο εδω.
    Και διαβαζω ολα τα σχολια,με ενδιαφερον.
    Και εχουμε φτασει στι "δια ταυτα".
    Το οποιον ειναι: Γηπεδο μονο του,οχι μονο δεν σωζει μια ομαδα αλλα ουτε καν μπορει να χτιστει απο "μια ομαδα", δηλαδη τον κοσμο. αν εννοουμε κατι τετοιο.

    100 εκατομμυρια,ποιος θα τα βρει,ποιος θα τα εγγυηθει και βεβαια, ποιος θα τα αποσβεσει;
    Οι 5-10 χιλιαδες που θα πηγαινουν και θα βλεπουν τις συντηρησεις αλα "Αδαμιδη"; Αδυνατον. Ανεφικτο. Και συναμα καταστροφικο.
    Δεν αρκει απο μονο του το γηπεδο. Αν ειχαμε ακομα την Φιλαδελφεια,τι αλλο διαφορετικο θα γινοταν; Αγωνιστικα; Μα οι ηττες και οι ξευτηλες,ειναι εκτος εδρας. Απο πλευρας εσοδων; Τι,θα γλυτωναμε το ενοικιο του ΟΑΚΑ; Διοικητικα; Τι να κανει το φουκαριαρικο το γηπεδο; Να ζωντανεψει και να ριχνει φαπες;
    Απειρες ομαδες εχουν ιδιοκτητο γηπεδο και ζουν χρονια,δεκαετιες στην ανυποληψια.

    Το πρωτο που χρειαζεται ειναι το οραμα. Και δεν εννοω-οπως εχω ξαναπει- το οραμα του αγιου Αντωνιου.
    Μιλαω για δυνατους, αναγνωρισμενους,εμπιστους,ικανους να εμπνευσουν και να δωσουν τρομερη ωθηση (στον κοσμο) και οχι απλα "αλλη μια αφορμη για πανηγυρακι του Σαββατοκυριακου".
    Γιατι,αντε και με μαγικο τροπο,το γηπεδο ορθωνεται ετοιμο μπροστα μας,σημερα. Τι να το κανουμε οπως ειμαστε; Να το φαμε; Και πως θα βγαινει σαν εξοδο; Θα το φανε οι τραπεζες αντι για εμας;
    Χρειαζεται μεγαλη αλλαγη.Απο πανω. Απο κατω,(κοσμος)το μονο που γινεται ειναι να πορευομαστε ολοι,ενωμενοι προς αυτην την κατευθυνση.Αλλα αλλαγες απο μονος του ο κοσμος,τετοιες που να σταθεροποιησουν την ΑΕΚ αγωνιστικα,διοικητικα,οικονομικα,για μεγαλο χρονικο διαστημα,δηλαδη για χρονια,δεν μπορει να κανει.

    Αν δεν πεισεις σαν κοσμος οτι αυτο που εχεις τωρα,το μετριο και φτωχο απο ολες τις αποψεις,δεν το θες με τιποτα και οτι το αλλο που θες το θες δυνατα και με ομοψυχια,δεν θα γινουν και πολλα.

    Ενα βασικο συστατικο βεβαια ειναι να συμπεσουν οι αναγκες οι δικες σου (σαν κοσμος) και σαν ΑΕΚ με τις "αναγκες" αυτου η αυτων που -προκειται να- επενδυσουν. Ειναι και θεμα συγκυριων,δυστυχως. Το βλεπουμε αυτο παντου γυρω.
    Ισως να συμβει και σε εμας.

    Οσο για την Οριτζιναλ και το αν την εχουμε πολυ σοβαρα λαβει υπόψην μας κατα Albert, λεμε οτι εχει το ρολο -στα ματια τα δικα μου τουλαχιστον- που εχουν και ολες οι αλλες θυρες-οργανωμενοι ανα τον κοσμο.: Στο προβλημα να βγαινει μπροστα και στην ομαλοτητα να χοροπηδαει στις κερκιδες και να φωνασκει,πραγμα που δεν κανουν ολοι οι υπολοιποι, οι οποιοι πηγαινουν για να ΔΟΥΝ ποδοσφαιρο και οχι να το ΑΚΟΥΣΟΥΝ.
    Αυτο ειναι ελειμα βεβαια κατα καποιους οργανωμενους,αφου δεν εχουν οι "πολλοι" το προνομιο να τρεχουν με "χιονια και βροχες" μισογυμνοι. Αλλα αυτο δεν αφαιρει τιποτα απο τα δικαιωματα λογου η γνωμης που μπορει να εχει και ο τελευταιος και ο πιο απο μακρυσμενος φιλος της ομαδας. Αυτο δα ελειπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Βλεπεις λοιπον ποσα λαθη εκανε η R? Και γιατι απαξιωθηκε μονη της? Το θεμα ειναι οτι τωρα η R,μπορει να ανακαμψει και να δρομολογησει εξελιξεις? Δυναμη εχει,τολμη εχει,καντε στην ακρη το σιχαμα και δραστηριοποιηθειτε πριν η ομαδα πεσει στον γκρεμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αντιπροσωπεια οργανωμενων οπαδων επισκεφτηκαν το ξενοδοχειο και τα ειπαν ενα χερακι με τους τρεις αρχηγους της ομαδας. Εκεινοι ακουγαν,παραδεχθηκαν και δεσμευτηκαν. Σιωπηλα προσωπα,αλλα και εκρηξεις απο τον Δελλα. Κατι για "ιστοριες", για "φανελες", για "ντροπη μας" ακουστηκαν. Ο προπονητης ακουγε σκεφτικος, ο οποιος τους κρατησε για αρκετη ωρα,μιλωντας μαζι τους,προσπαθωνταν να μαθει, να ερευνησει τι φταιει και υπαρχει αυτη η κατασταση...

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. mike
    εχεις καποιο θεσμικο
    ρολο στην original και απολογεισαι γι αυτην?
    στο σαθρο οικοδομημα που λεγεται ΑΕΚ εχει μεγαλο μεριδιο
    επειδη εισαι εξυπνο ατομο μην κανεις τα στραβα ματια σ αυτα τα θεματα
    και μην μιλας για ντεμοτεχνειο γιατι εχει βαλει χερι και η οργανωση σ αυτο
    πριν αναλαβει και οταν αναλαβε ο ντεμης η original ξεμερωβραβιαζε στο σπιτι του ντεμη
    η οργανωση απομυθοποιηθηκε στα ματια του κοσμου το 96 με την φυγη του μπαγιεβιτς και σκεψου το αυτο που λεω
    τα περισσοτερα απο τα σοβαρα στελεχη της αρχισε να τα χανει απο τοτε και αν πραγματικα ασχολεισαι θα το γνωριζεις εκτος και αν μεσα στο πλυσιμο του μυαλιου που κανει η οργανωση σας το περναει και αυτο σαν προδοσια
    τα υπολοιπα θα στα πω απο κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δέχομαι αποδόσεις για:

    1. Πότε θα φύγει (η θα τον φύγουν, το ίδιο κάνει) ο Μανώλης
    2. Πότε θα βγει (αν βγεί ποτέ) το αποτέλεσμα τού διαχειριστικού
    3. Την τελική κατάταξη τής ΑΕΚ στην βαθμολογία τον Μάιο
    4. Ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής τής ΑΕΚ φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. 1. Aν δεν τον φυγουν οι ...ελληνες, θα μεινει 2 ετη.

    2. Δε προκειται τωρα. Θα βγει τον Ιουνη. Λογικο.

    3. 2η-3η μετα τα πλευ οφ

    4. Κανενας.


    Καψα παντως για τον Μανολο. Α, ρε Μπινε πως σε δικαιωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. @Albert
    1.Πότε δεν ξέρω,θα είναι πάντος νύχτα χωρίς φεγγάρι.
    2.29-2-2011
    3.3η
    4.Κόλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Κάψα για τον Μανόλο? Ποια κάψα ρε φίλε?
    Οποιος και να ηταν προπονητής τής ΑΕΚ αυτη τη στιγμη δεν θα είχε καμία σημασία κι αυτό φαίνεται κάθε, μα κάθε, αγωνιστική.
    Στον Μανόλο και στον "βάτραχο" έχεις μείνει εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ετσι είναι η ζωή Κώστα,σου πετάξανε βατράχια για δόλωμα και ΄συ τσίμπησες.
    Τώρα που πόνεσε το μάγουλο από το αγγίστρι θα καταλάβεις ποιός φταίει πραγματικά.
    Βέβαια τον Παππά και τα μάτια μας και τι είναι ο πόνος μπρος στα κάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μπορεί η ομάδα μας να χρωστάει καμιά ογδοντάρα,αλλά καλό θα ήταν να βλέπαμε μια ματιά ποιοί χρωστάνε τα πολλά λεφτά εκεί έξω στην αγορά.Διαβάστε και δείτε ποσά:

    ΟΣΕ (με χρέη 383 εκατ.), Express Service (33 εκατ.), Οργανισμός Εργασίας Δήμου Αμαρουσίου (22,7 εκατ), Ραπτόπουλος Ιωάννης Παναγιώτης (20,6 εκατ.), Εξπρές Σέρβις Ανώνυμη Εταιρία Εμπορίου (14,4 εκατ.), Μάρμαρα Σκαρη (13 εκατ.), Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός (9 εκατ.), Hellenic Quality Foods (8,3 εκατ.), Αργοναύτης Επισκευές- κατασκευές πλοίων (7 εκατ.), Σ. Μακρόγλου & Σία (7 εκατ.), Oskar Security (6 εκατ.), Νιτσιάκος ΑΒΕΕ Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις (5,9 εκατ.), Ενωση Γεωργικών Συνεταιρισμών (5,8 εκατ.), Α. Πάσχος- Χ. Κατσικόπουλος (5,7 εκατ.).
    Φυσικά υπάρχουν και άλλες πχ Κουρής που δεν αναφέρονται.
    Η αναφορά αυτή γίνεται με αφορμή των δικών μας Αμέτοχων που βλέποντας ότι κανένας πια δεν πληρώνει,ούτε κι αυτοί βέβαια, ετοιμάζονται για την ηρωική έξοδο.
    Υπόψιν οι πιο πάνω εταιρείες είναι εν λειτουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Χρηστο,
    για το γήπεδο το ίδιο ακριβώς πιστεύω κι εγώ, το έγραψα ξεκάθαρα άλλωστε.
    Ναι μεν το γηπεδικό ειναι σημαντικό θέμα αλλά ΔΕΝ πρόκειται να σώσει την ΑΕΚ, οφθαλμοφανέστατο ειν΄αυτό.
    Αντε κι έχεις δικό σου γήπεδο και μέσα παίζουν τα τωρινά παλτά (η τα μελλοντικά παλτά) και τι έγινε? Τι θα αλλάξει?
    Θα μαζευονται οι ορδές τών ΑΕΚτζήδων για να απολαύσουν Γκέτζογλου και Γιάχιτς με ολίγη Πατσατζόγλου? Θα αυξηθούν για μυστηριώδεις λόγους τα διαρκείας?
    Γι΄αυτό άλλωστε ανέφερα το παράδειγμα δεκάδων, πολύ ιστορικότερων ομάδων απ΄την ΑΕΚ, πού παίζουν σε δικό τους γήπεδο μεν αλλά ειναι βυθισμένες στην ανυποληψία δε.
    Κατα τ΄άλλα "Νικος Νοτιάς οεοεοεοεεεε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. μην ασχολεισθαι με τον kosta21, ενα παιδακι ειναι που πιστευει οτι προασπιζει την αεκ μεσα απο τα συμφεροντα της original
    ξερετε ποσα τετοια παιδακια υπαρχουν και οταν μεγαλωνουν αναρωτιουνται ποσο μαλακες υπηρξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Tα μαζευει ο λωποδυτης.
    Οχι θα εκανε τον πονηρο στον Γιωργο τον πιστολα.
    Περσυ, ελεγε ταχα: "αγοραζω...γιατι δεν πουλατε";
    Και φετος του λεει η οικογενεια: "χαριζουμε...γιατι δεν παιρνεις";
    Μιλαμε για μεγαλη πλακα.

    "δεν δινω και εξηγησεις" μαλιστα λεει. Και πως να δωσεις βρε πειναλα; Σου επιτρεπουν μηπως να δωσεις;
    Μαλλον τον προοριζουν για αλλου τα αφεντικα του.
    Ισως οι Ρωσσοι τον θελουν για να μεταφερει παγο στα Εμιρατα. Η οι Εμιρηδες τον προοριζουν για αποκλειστικο αντιπροσωπο εξαγωγης αμμου στη Ρωσσια.
    Η μπορει και το αντιθετο Ποιος νοιαζεται. Η μιζα να πεφτει.
    Ο σκυλομουρης μεταπρατης,που καπνιζει αρωματικο πουρο,μονο και μονο για να μη βρωμαει η ανασα του χειροτερα και απο αυτην μιας καμηλας.

    Για να βλεπουν μερικοι σαν τον
    "Chagichristo 21" ποιος τελικα ειναι υπαλληλος και ποιος οχι. Ο Μελισσανιδης η ο Βγενοπουλος. Που το ονομα του τα λεει ολα.
    Που σε μαρανε η ορθογραφια,γινομενος η εξαιρεση στους οργανωμενους,που λατρευει την ορθογραφια και υποδεικνυει τα λαθη.
    "Ορθη κριση δεν εχουμε,ορθη γραφη θελουμε".
    Κουβεντες του "ορθού" δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. διαβαστε τις δηλωσεις του προεδρου της σεβιλλης για τα αιτια απολυσης του χιμενεθ απο την ισπανικη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Και επειδη μερικα πραγματα ειναι συμβολικα,αλλα και οιωνοι καθολου τυχαιοι,να αναφερουμε το εξης "τυχαιο":
    Το περασμενο μολις καλοκαιρι,οταν ξανασυναντηθηκαν οι Τζιγγερ-Βγενοπουλος-Πατερας,προκειμενου να συναινεσουν και να τα βρουν "για το καλο της ομαδας" (χα!) και τελικα ετσι εγινε,κατα την εξοδο τους απο το ξενοδοχειο οπου ελαβε χωρα η συναντηση και μπροστα στους φωτογραφους-θα θυμαστε- ο Γιαννης Βαρδινογιαννης,ειχε ανοιξει το σακακι του,και ειχε αφησει να φανει η πρασινη φοδρα. Ναι αλλα δεν ειδαμε πρασινο μονο,ουτε καποιο τριφυλλι,ως θα επρεπε. Αλλα ενα μεγαλο σαν πιατο,σημα του "ΟΤΕ".
    Και μη μου πει κανεις οτι τυχαια ο ραφτης το εβαλε,ουτε οτι ο Τζιγγερ τα παιρνει απο τον ΟΤΕ και τον διαφημιζει.
    Ελεγε η κινηση αυτη στον Βγενοπουλο κατα την εξοδιο-τοτε- ακολουθια: "σε εχω στο τσεπακι μου μαλακα. Σε εχω για φοδρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μη μου πεις Δημητρη οτι και εκει,εδειχνε dvd με τον Χριστοφορο Κολομβο "1492", γιατι θα το πιστεψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. O Bγενοπουλος εβαλε μια 40αρα

    Ο Υπαλληλος ποσα ΡΕ?

    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ μπορει να εφυγε , αλλα μερικοι συνεχιζουν το εργο του.

    Θα τελειωσουν και ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    Αναφερω.

    Λυμπεροπουλος
    Καφες
    Βυσμα
    Δελλας
    Δημητριαδης
    Αγγελικουλα

    ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ και ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μέσα σ όλα χάνουμε και τον Μπεεερνς τον Ιανουάριο ρε γαμώτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Για τον Βγενό τι να πούμε τώρα;Τα είχα γράψει πριν καιρό σχετικά με τις περίεργες εξαγορές και πωλήσεις σε οφ σορ, εταιρειων τύπου Κορασίδη κλπ.Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της MIG με μετοχοδάνεια της MARFIN προς αχυρανθρώπους και γενικά την χειραγώγιση των μικρο-επεδυτών της εταιρείας.
    Απλά ο άνθρωπος βλέπει να σφύγγει ο κλοιός γύρω του και βρίκε αφορμή για να την κάνει σιγά-σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Βγενοπουλος: "Εβαλα 20"
    "ΧαζοΚωστας": "εβαλε 40 " (αν και χθες μας ειπε οτι ο Βγενο ειχε βαλει "καμια 50αρα")
    Καποιος μεγαλωνει τα νουμερα,οπως θα ηθελε να ειναι τετοιο και το πουλακι του.

    Τα εκατομμυρια ειναι στραγγαλια; Η πανο;
    Τετοιοι σας χρειαζονται. Βγενοπουλοι.
    Να κατουριοσαστε απο χαρα σαν μπαινει και να κλαιτε σαν χηρες σαν βγαινει.

    Ανοιξε το σπιτι στον Κοζωνη,και μη λες πολλα φανφαρα της πλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ρε ποσα θες ? 1 εκατομμυριο? ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ?

    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ? ΕΒΑΛΕ 1 ΣΕΝΤΣ?

    ΟΣΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟ μαζι με τους αλλους, δεν τα χει βαλει ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΤΕ στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ουτε οταν ητω.. προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Έλα ρε Κώστα,χαλάρωσε.Θα τους τιμήσουμε για την προσφορά τους στην ομάδα.Το νέο γήπεδο θα έχει το όνομα, τους κάτι σαν SOUTHPAP STADIUM πχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. I don't give a FLYING FUCK about Pappas-Notias.

    To μονο που με νοιαζει ειναι η ΑΕΚ.

    Βαζουν εστω και ΜΙΣΟ ΣΕΝΤ οι τωρινοι. Δε με ενοχλουν. Οταν σταματησουν να βαζουν, τοτε θα με ενοχλησουν. Δε μου υποσχεθηκαν ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, οτι η ΑΕΚ θα εχει μπατζετ 50 εκ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ?

    ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

    Beggars can't be choosers, gentlemen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΩ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΩ.
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Προς Mike21hlk: Αδερφέ, στα έχω πει απο κοντά. Η συσπείρωση καλή ήταν, Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΑ ΤΟΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Βρε αμυαλο, σε αναλογια του "ποσα εβαλε" ο Μελ. και του "τι πηρε η ομαδα",δεν υπαρχει συγκριση.

    Δεν εβαλε τοσα. Αλλά, πρωταθληματα πηρε; Χρειαζοσουν γερο μπατζετ,τοτε;
    Δεν χοροπηδαγες τοτε; Σε ενοιαζε τοτε "ποσα εβαζε";
    Τωρα τι ρωτας; Στεναχωριεσαι μηπως δεν υπαρχει φαι για ολους;
    Τι διαολο μας λες τοσες μερες εδω μεσα;
    Ακομα και αν βαζουν ενα σεντ οι δικοι μας, δεν σε νοιαζει;Σου αρκει;Ενταξει. Και αφου σου αρκει,γιατι ζητας μεταγγραφες; Δεν σου κανει ο Αμπντουραχμανι και ο Παυλης;
    Αφου σου αρεσει το ποδοσφαιρικο μπασκετ.
    Αν αρεσει σε σενα η μουχλα,δεν αρεσει σε 1 εκ. αλλους. Και μιλαω για αυτους που "δεν ερχονται να γραφτουν μελη". Υπαρχουν και αυτοι ρε γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ KOSTAS21: ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ BLOG, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΥΡΟΦΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΜΙΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Θες να μιλησω τωρα ή μετα τι βρηκε και εκανε ο Μελ?

    Θες να αρχισω οτι την ομαδα ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ?

    Θες να μιλησουμε για την BASIC?

    Θες να μιλησουμε για εφορια/χρεη?

    Θες να μιλησουμε που πηγαν τα λεφτα του πρωτου Τσαμπιονς Λιγκ σε ομιλους?

    Θες να μιλησουμε τι πηρε ακριβως στη Τεργεστη και στα ματς με Σαλζμπουργκ?

    Νομιζεις οτι εχεις να κανεις με 16χρονω παιδι?

    Αιντε γιατι πολλα μας τα πες, χρηστακο.

    Δε ζηταω μεταγραφες. Εγω δεν ειμαι ΑΡΔοφυλλαδα. Ησυχια στην ομαδα και να φυγουν οι ΓΥΡΙΝΟΙ θελω. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ που στηριζαν/στηριζουν ενα μυθο που οι ιδιοι δημιουργησαν στα 90ς με τα "πες πες κατι θα μεινει"...

    Αντε λιγο τσιπα ντε που μας επιασε ο πονος για ...μουχλα, επειδη ο ΧΧ ειναι στην ΕΡΑ. Σας φταιει ο κουριερ και οχι ο αλλος που αφησε απληρωτη την εφορια και σου εδωσε μια χρεωμενη μεχρι τα μπουνια BASIC και σε παρεδωσε σε ενα τροχανα.

    Για να μη πιασω τα ταξιδακια στις Σερβιες επι βομβαρδισμων δλδ. ΑΙντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΠΙΑΣΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ( δεν τον λέω πρόεδρο διότι δίπλα στον Μπάρλο δεν βάζω τίποτα ). ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΚΑΘΑΡΑ ΚΙ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Η BASIC HTAN TOY ΦΑΪΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Πολυ ωραια λοιπον.
    Αφου εχεις τοσα παραπονα για τοτε,-τα οποια ακουμε μετα απο 15 χρονια-μεινε με τον Αδαμιδη που τρωει φαπες.Αλλα ειναι"και γαμω τους προεδρους μιλαμε ο δικηγορος".
    Ενα να μου πεις μονο: Τοτε εισουν υπερ της προεδριας Μελισσανιδη η κατα; Γιατι αλλιως δεν μπορουμε να μιλησουμε. Αν εισουν "κατα" απο τοτε,εισαι ωραιος.
    Αν εισουν υπερ-που ειναι και το λογικο- τωρα εισαι κωλοτουμπας.
    Και αυτοι που "εφτιαξαν τον μυθο του 90" δεν ειναι μονο οι ανοργανωτοι. Μη λεμε μαλακιες.
    Το "Ντουσαν" δεν το φωναξες ποτε; Κι'αλλη κωλοτουμπα;
    Εχει νοημα τωρα κατι; Οχι.
    Μεινε με τον Παππα που "βαζει εστω και μισο σεντ".

    Αν οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. "οι μασκες επεσαν και τελικα,δεν ειμαστε αυτο που ΚΑΠΟΙΟΙ (δεν εννοει εμενα και τον Γαρατζεο) νομιζαν οτι ειμαστε. Και δεν μπορουμε να ακολουθησουμε τον ΔΕΥΤΕΡΟ..." (για τον πρωτο,δεν κουβεντιαζουμε)

    Ταδε εφη: Εμμανουηλ Χιμενεθιος.

    Α... και να μη ξεχασω. "Σοβαρο ταξιδι του δικηγορου εις το εξωτερικον,πιθανον δια θεματα του γηπεδου,το οποιον καιει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τόσο πάθος για μισό σέντ?
    Μωρε μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Σιγά τίς μάσκες πού πέσανε ρε Μανώλη. Ποιές μάσκες, πλακίτσα κάνουμε τώρα?
    Φάπες πέσανε, ποδοσφαιρικές φάπες, και θα πέσουν κι άλλες, μάσκες πάντως όχι.
    Κι αν το "πέσανε οι μάσκες" το λέμε για να το ακούνε άλλοι, ε καλά τώρα, υπάρχουν και οι μεταμεσονύκτιες πτήσεις τής Iberia.
    Αν ο Μανώλης τώρα πήρε χαμπάρι με τι σαπάκια έχει αν δουλέψει ζήτω πού καήκαμε.
    Οχι ότι το πιστεύω αυτό βέβαια, θα΄πρεπε να ειναι τελείως τυφλός ο άνθρωπος.
    Οταν υπέγραφε όμως ο Μανώλης σε μάσκα υπέγραφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Για να φυγει με "ψηλα το κεφαλι" και "δικαιωμενος" ενας προπονητης,πρεπει να πεισει οτι εχει το δικιο με το μερος του.
    Και τα πρωτα βηματα,ηδη γινονται.
    Οταν ερχεσαι μετα βαιων και κλαδων και λες "θα πεθανουμε για το πρωταθλημα" και λιγες μονο βδομαδες μετα λες "επεσαν οι μασκες...ειστε Light παιχτες και ...θα σας δωσω στον κοσμο" τοτε να ναναμενουμε την λυση της συνεργασιας.
    Αφου δυ μηνες και κατι,ειναι ελαχιστο χρονικο διαστημα για αποιοδηποτε νεο δημιουργημα και ο "δημιουργος" κατεβαζει τα εργαλεια και λεει "χεστα,δεν γινεται τιποτα" τοτε αυτο δεν σημαινει τιποτα αλλο παρα αλλη μια χαμενη ευκαιρια για την ΑΕΚ και αλλη μια καλη μπαζα απο ενα προπονητη.
    Ειμαστε μαθημενοι.
    Τωρα το οτι πρεπει να μεινει πασει θυσια ο Χιμενεθ για να πετυχει σε πεισμα των βατραχολαγνων,αυτα ειναι μαλακιες.

    Την περιοδο χαριτος ο Μανωλης την εχει. Κανεις δεν τον εχει στριμωξει στη γωνια,απο εμας.
    Αυτοι που τον εχουν στριμωξει,ειναι οι ανυπαρκτοι και μικροτατοι παικτες με τους οποιους δουλευει.

    "δεν μπορω να δουλεψω ετσι.Ειναι αρωστη η κατασταση. Δεν υπαρχουν προοπτικες. Δεν υπαρχει το ελαχιστο μπατζετ. Το υπαρχον υλικο,ειναι μονο για χτισιμο...οποτε φευγω και βγαλτε τα περα μονοι σας,γιατι εχω και ενα ονομα να προστατευσω"
    Σαν να τον ακουω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Για μισο σεντς ρε. ΝΑΙ. ΓΙΑ ΜΙΣΟ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ξερει. ΜΗΔΕΝ. Πεταει ΝΟΥΜΕΡΑ σε φυλλαδες, αλλα το πουγγι γραφει ΜΗΔΕΝ.

    Στηβεν, οσο η ΒΑSIC ηταν του ΦΑΙΣ αλλα τοσο ειναι του Νικολαιδη η Εμπαιρ.
    Ο Θειος Λουκας, αφησε χρεη αλλα ηταν εγγυητης ο ιδιος. Για αυτο πηγε να χασει και το σπιτι του.
    Μη τα ξεχναμε αυτα. Οποτε αλλο νταλα, αλλο της παρασκευης το γαλα.

    Χρηστο τι εγινε? Τι πολυ ωραια? Τι διαφορετικο κανει ο Αδαμιδης απο τον ...Τιγρη? Τραπεζια δε βαραει? Τραμπουκους δεν εβαλε στο ματς στο ΟΑΚΑ? Ε και? Δλδ τι? Ειχα διαιτησια επι Ρινγκο στο πρωταθλημα ? Τοτε που ο Μπακας σφυριζε τα ωραια? η ο Ναουμ? η ειχε τον Τριβελλα και τον φοβεριζε? Τι ειμαι ρε συ??? Χρυσοψαρο σαν κατι αλλους? ή επειδη εφαγε ξυλο ο Μπακας και τον ειπε ο Τιγραρος ΜΠΡΙΤΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΩ πηραμε το κυπελλο? Γιατι το κυπελλο σε αλλουνου ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ειναι...

    ΄Να ξεχασω μηπως που με το πρωτο πρωταθλημα του Μπινε εκ Σερβιας στον Γαυρο, σε "τυχαια" συναντηση τους στα μπουζουκια της φιεστας του γαυρου, ανταλλασαν "αρκουδακια" και κασκολ των ομαδων "για να πειραξουν ο ενας τον αλλον" ???
    ΕΕΕΕΕΕ?

    Τωρα τι στηριζα και τι δε στηριζα, που βγαζει? Και να σου πω οτι ΟΧΙ δε τους στηριζα, θα με πιστεψεις? Και δεν θα εχει και αξια.
    Μιλαμε με ΤΩΡΙΝΑ δεδομενα, κρινοντας το παρελθον. Και λαος που ξεχναει το παρελθον του, ειναι καταδικασμενος να αποτυχει.
    Ετσι ειναι και για τους οπαδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Εντάξει, το "θα πεθανουμε για το πρωταθλημα" ξεπέρασε σε σουρρεαλιστικότητα ακόμα και το "αυτη η ομάδα μού θυμίζει εκείνη τής δεκαετίας τού 90".
    Μένει να δούμε τι θα πεί ο τρίτος προπονητής τής σαιζόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ο Λε Γκουέν γιατί δεν ήρθε;Ή πιστεύουν μερικοί ότι τον απέριψε ο Αδαμίδις; χαχα και παλι χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Σας χαλανε τα σχολια του Μανολο?

    Εδω θα μαστε.

    Τα ρουφιανακια του ο Μπινες εκ Σερβιας, μπορει να τα αφησε πισω και χωρις φαι (το ριχνει λουκετο το διασημο ταβερνειο του), αλλα και αυτα ΔΡΟΜΟ Θα παρουν.

    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που θα κλεισει το φως θα ειναι ο Χιμενεθ. ΠΡΩΤΟΣ δε θα φυγει ΟΥΤΕ με σφαιρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Τώρα δηλαδή είναι ανοικτό το φώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Έλα ρε,πολύ σοβαροί επιχειρηματίες και επενδυτές είναι οι Παπανοτιάδες.Πρεπει να είναι αριστούχοι στην διοίκηση επιχειρήσεων και τις γνώσεις τους τις εφαρμόζουν στην ομαδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Γιατι νομιζεις επειδη χασαμε 3-4 αγωνες, θα κλεισει?
    Ξερω οτι ειναι μεγαλη η επιθυμια, μπας και "την κοπανησουν" και ..."ελευθερωθει η ΑΕΚ" , αλλα φευ...
    Μια χαρα ανοικτο και φωτινο ειναι. Αλλοι το βρισκουν κλειστο γιατι νομιζανε παλια οτι θα κυβερνανε και θα φεσωνουν το λογαριασμο σε αλλους.
    If you get my drift.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. "λαος που ξεχναει το παρελθον του ειναι καταδικασμενος"; Χα!

    Λες γι'αυτο να πηγαινουμε θαυμασια σαν χωρα; Ειναι γιατι θυμομαστε τοσο πολυ το παρελθον και επαναλαμβανουμε με θερμη τα ιδια λαθη;Μαλλον.

    Ξεχναμε τα πρωταθληματα και θυμομαστε τον "ριζικες λυσεις"
    Ξεχναμε το "Ντουσαν-Ντουσαν" και θυμομαστε τον "προδοτη".
    Ξεχναμε το "Ντεμη γαμα τους τη μανα" πανω στα καγκελα και θυμομαστε τον "ρουφιανο".
    Ξεχναμε τα πρωταθληματα και θυμομαστε τα "αρκουδακια" σε καποια εκδηλωση.

    Γιατι δεν ηταν παρελθον.Ηταν μονο στα ονειρα μας.

    Να παμε στον Γιαλομ για ψυχοθεραπεια.

    Εγω προσωπικα,απο το να θαβω βιαστικα και επιλεγμενα το παρελθον μου οπως η γατα σκεπαζει τα σκατα της,προτιμω μονο να κοιταζω μπροστα,εφ'οσον πρακτικα παρελθον δεν υπαρχει.
    Αυτο, ειναι για τους παπουδες στο τζακι.

    Τελος παντων.Ενταξει "Ρε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΑΛΛΟ Η BASIC KI ΚΙ ΑΛΛΟ Η EMPIRE. Επίσης ξαναλέω " ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ". ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΩΤΣΟ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ( δηλ τους αυθεντικούς σημερινούς κι όχι τους μπροστινούς ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΤΙ.
    ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ( που διάβασες οτι τον θεωρώ "παραγοντάρα κι όχι προεδράρα". ΔΕΝ ΒΕΒΗΛΩΝΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ) ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΣΥ ΑΠΛΑ Πρέπει να πάρεις τα μύρια της ΑΜΚ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ "ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ ΟΙ "ΟΕΟΕΟΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ο Μανόλο μέχρι τώρα μόνο δηλώσεις είναι.Απο εργα μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ???Η ΟΧΙ..???ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΙΑ...ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΚΟΒΩ ΚΥΡΙΕ STEVEN...ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ...ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΞΑΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Οπως τα γραφεις ειναι.
    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.

    Κουπες μετα δανεια-χρεη-τροχανας

    Προδοτης σε πειραια με συνεργασια ειδικη.

    Γκολτζης και οπαδος και ρουφιανος μετεπειτα.

    Δεν το φτυσαμε ΕΜΕΙΣ το παρελθον. ΑΥΤΟΙ το φτυσανε. ΑΥΤΟΙ ξεγραψανε ΜΟΝΟΜΙΑΣ με τις ΠΡΑΞΕΙΣ τους, το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

    Λοιπον? Να τους ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ?

    Οταν ακομα και ο Μανωλας, που τον λεγαμε ΣΗΜΑΙΑ, βγαινει και λεει ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΥΝΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ, τι μπορω εγω να πω πλεον για αυτον τον ανθρωπο??? ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ????

    Εκτος αν οκ επειδη μας ΦΤΥΝΟΥΝ ολοι αυτοι, εμεις να το παιζουμε οτι βρεχει.
    Τοτε να δεις ψυχοθεραπεια...

    Εσυ αν αισθανεσαι οτι εισαι γατα με τα σκατα της, στο να εξεταζεις προσεκτικα το παρελθον και να το ΦΤΥΝΕΙΣ οπως ΣΕ ΕΦΤΥΣΕ (για τα προσωπα μιλαμε), τοτε σορρυ πρεπει να πας για ψυχοθεραπεια σιγουρα.
    Εγω παντως το θεωρω ανθρωπινο. Δε χρειαζεται να εισαι παππους στο Τζακι για να μη περασεις απο ενα δρομο με σκατα 2 φορες (επειδη τα αναφερες τα γραφω)... Το δις εξαμαρτειν .... (εμεις το καναμε τρις με τον Μπινε, αλλα οκ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Εργα Μανολο σε 2 μηνες?
    ΡΕ ΟΥΤΕ ΝΤΟΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ.
    Τι ανωμαλια και εμπαθεια ειναι αυτη?
    Λυσσαξατε με τον Μανολο. Σε ομαδα που διελυσε ο Μπινες θελετε και εργα?
    Αστον οσο αφησες τον Μπινε, και αν δεν εχει παραγει ΤΟΤΕ μιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ( αν και μίλαγες με τον Χρήστο ): Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΟ. ΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ; ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΙΚΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ, Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΩ ΑΥΤΑ; Συμβουλή ζητώ.
    ΤΟΝ " ΜΠΙΝΕ" ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο "ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ" ΚΙ Ο "ΟΕΟΕΟΕΟΕ"; ΠΑΛΙ ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΞΕΧΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, όπως σου έγραψα. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΔΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΔΧ;
    ΠΑΝΤΩΣ, ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΘΥΜΑΜΑΙ.
    ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΕΚΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ, ΣΤΑ ΙΣΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΑ. ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Κώστα και μετά απο όλα αυτά κατέληξες στον Παππά και τα μάτια μας.Φεύγω πάω με τον Χρήστο ψυχοθεραπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΙ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑ ΑΛΕΦΑΝΤΟ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ "ΦΕΥΓΩ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ".
    ΤΟΥΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΊΡΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ; ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ; ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ; ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Toν αφηνω. Δεν τον κραταω.
    Αν εσυ αντεχεις ακομα ΑΛΛΑ δυο χρονια τετοια,εμενα μου περισευει.Γιατι ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την παρουσα κατασταση. Και χειροτερα.

    Ειπα: παρελθον δεν υπαρχει. Για μενα μιλαω.
    Αλλα αφου υπαρχει για σενα,τι το διαχωριζεις; Τι θα πει παρελθον ΤΟΥΣ;
    Εσυ που εισουν; Στον Αρη; Δεν συμμετειχες; Δεν εχεις μνημες;
    Οταν ζητωκραυγαζεις,πρεπει να εισαι ετοιμος και για "κορνεδες".

    Και σταυρωμα ακομα και στους "σωτηρες". Και φτυσιμο και στους "ηρωες" και τις "σημαιες"
    (ο Μανωλας απο κατι clubs παιρνει ακομα πλακετες. Να τις ζητησετε πισω)

    "Ο κωλοτουμπας,μεγας και τιτανας κοσμος,ειναι ο αμεμπτος. Και ο μεγας κριτης. Και ο μεγας τιμωρος. Και ο αποδιδων ευθυνες".

    Δεν γαμιωμαστε λεω εγω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. kosta21
    εχεις δικιο σ αυτα που γραφεις, ετσι ειναι ιστορικα
    μην τους δινεις σημασια πολυ εδω διοτι ενα ουζο το οργανωσαν στο μαγαζι του μπαγιεβιτς και ο λογαριασμος ηταν χορηγια του πριγκηπα και γι αυτο τον λογο ειναι ολοι τους προσεχτικοι σ αυτα που γραφουν για τον μπαγιεβιτς
    συνεχισε να τους χωνεις
    ξεχασα να σου πω οτι την ημερα που επιναν τα ουζα στο μαγαζι του μπαγιεβιτς οι ακατανομαστοι του μπλογκ εβγαινε απο το γραφειο του πριγκηπα ο ΔΧ με ενα φακελο μαλλον με χρηματα για να πληρωθουν οι υπαλληλοι στην ερασιτεχνικη και ενα φακελο για το μπασκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. παρακολουθω σπαστα το ματσ μεταξυ θρασυβουλου και βεροιας και ο τερματοφυλακας της φυλης ο σιδερακης ειναι πολυ καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Eγώ πάντως μετά την σημερινή εξέταση συνιστώ την εξής θεραπεία:
    1. Μείωση τής καφείνης για κανα δυό βδομάδες. Βρίσκω τον ασθενή λίγο τσιτωμένο.
    2. Γαργάρες (πρωί-μεσημέρι-βράδυ) με φασκόμηλο κάνοντας "οεοεοεοεοε" κατά τη γαργάρωσιν.
    3. Ψυχοθεραπεία δεν ενδείκνυται προς το παρών καθώς ο ασθενής παρουσιάζει denial syndrome (if you get MY drift) σε προχωρημένο βαθμό.
    4. Αντ΄αυτού θα πρότεινα μία ομοιοπαθητική προσέγγιση, ητοι 5 λεπτα αυτοσυγκέντρωσης μετά απο κάθε γεύμα επικεντρώνοντας την όρασιν σε ένα νόμισμα τού μισού σέντ. Εχω ενημερωθεί βέβαια ότι τέτιο νόμισμα δεν υφίσταται πλήν όμως αυτό δεν επηρεάζει την θεραπείαν.

    Ο ασθενής καλείται σε επανεξέταση εντός δεκαπενθημέρου δια να διαπιστωθεί η εξέλιξις της κατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ".....Την οριστική του αποχώρηση από την προεδρία του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Νικόλας Πατέρας μετά το ΔΣ της ΠΑΕ, επικαλούμενος ως λόγους τη μη διατήρηση της ενότητας μεταξύ κόσμου και διοίκησης, αλλά και μεταξύ των μετόχων. «Με αυτές τις συνθήκες, δεν συντρέχει λόγος να συνεχίσω», τόνισε...."

    Κάτι μού θυμίζει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Πεσαμε απ'τα συννεφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Στην Κυπρο ο Αδαμιδαρος
    Δεν πιστευω να θελει να φερει τον"ακατανομαστο" πισω.
    Η να μας κουβαλησει κανεναν νεο μετοχο "Κικο Κικου"
    Κατι για χορηγο λεει ψαχνει,για τα Σπατα.
    Αν ειναι ετσι βλεπουμε πιθανον την ΜΤΝ κινητη τηλεφωνια,που το 49% ανηκει στον Γερμανο,Γερμανος ο οποιος ανηκει στην Cosmote,η οποια Cosmote ειναι κυρια χορηγος της ΠΑΕ.
    Σιγα τα λαχανα.
    Μα και να μας πουν ποιος εκανε τα τηλεφωνα και εριξε "αφιλοκερδως" την ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. dimitri είπε...
    kosta21
    εχεις δικιο σ αυτα που γραφεις, ετσι ειναι ιστορικα
    μην τους δινεις σημασια πολυ εδω διοτι ενα ουζο το οργανωσαν στο μαγαζι του μπαγιεβιτς και ο λογαριασμος ηταν χορηγια του πριγκηπα και γι αυτο τον λογο ειναι ολοι τους προσεχτικοι σ αυτα που γραφουν για τον μπαγιεβιτς
    --------------

    siga mi katexei apo ouzo o prigipas tou podonifti kai n karaflopousta o suneteros tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή