Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΖΕΝΙΤ

            Πάλι κόψαμε καρφιά, αυτήν την φορά καμιά δεκαπενταριά χιλιάδες. Αυξηθήκαμε λόγω των θαυμάτων που συντελούνται αυτήν την εποχή και πλέον σιγά σιγά θα επανέλθουμε στα φυσιολογικά επίπεδα όσο και να βελτιωθεί ο καιρός του χρόνου. Σήμερα το γήπεδο ήταν αυτό που λέμε ¨" καυλώνει ο γάϊδαρος πριν πεθάνει."
            Φυσικά δεν αναφέρομαι στην ΑΕΚ. Είπαμε αυτή είναι σαν την Ελλάδα που δεν περιμένει κανείς να ανακοινώσει την πτώχευση. Όσοι ξέρουν, γνωρίζουν οτι η χώρα έχει πτωχεύσει ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΩΣΙΒΙΑ ΟΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΔΡΕΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ.
           Εδώ βέβαια θέλουμε να κάνουμε κριτική του αγώνα. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΠΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΑΜΕ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
            Η Ζενίτ ήταν μια ομαδάρα. Κι ας λείπανε και κάποια ονόματα απο μέσα όπως μου είπανε. Σιγά μην παρακολουθώ τον κάθε Σπαλέτι ή τον κάθε μέτζουλα που μαζεύει κάποιους που κλωτσάνε ένα πετσί για να είμαι κατατοπισμένος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΑΣ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ. ΒΕΒΑΙΑ, κάποιοι χώρισαν για την αγάπη τους, αλλά και τι να κάνουμε; Τζούφιοι υπάρχουν παντού.
             Κι όποτε ήθελε η ρωσσική ομάδα μπορούσε να ρίξει μια τεσσάρα ή μια πεντάρα, με σβηστές τις μηχανές. Εξ άλλου τους κέρδισε όλους τελικά. Η ΑΕΚ απεκλείσθη δίκαια διότι δεν μπόρεσε να μαζέψει κάποια βελγικά σκατά. Δηλαδή να τα κερδίσει εδώ. Αυτά που είχανε χάσει στο Σπλιτ.
             Κι ήταν φοβισμένη η ομάδα σήμερα αλλά τάλε κουάλε με την πρωϊνή δήλωση του προπονητή μας: " ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ". Φυσικά  για τη νίκη ούτε λόγος. Εγώ ξέρετε τι νομίζω οτι ξέρει; Να μιλάει σαν παπαρδελόστομο παπί. Να λέει πολλά και τελικά να είναι ένας Μπλάνκο. Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ κατά το dvd που έδειξε αντί για τακτικής ο Χιμένεθ.
             Και καλά να σου πιάσει το πέναλτυ ο τερματοφύλακας. Όλα γίνονται. ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΕΡΜΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΝΤΕΛ ΠΙΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. Μιλάμε για τρομερή επιχειρηματολογία, ίδια με...
        ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΡΕ ΕΙΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΔΥΟΣΜΟ ΕΙΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ( μιλάω μέχρι και  το τυχαίο πέναλτυ που κέρδισε ο φιλότιμος σήμερα Γκέντζογλου )   ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ. ΕΞΩ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΦΛΟΥΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΝΑΤΣΙΟ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΡΕΡ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ.
          Και δεν ξέρω αν ο Δέλλας στις προπονήσεις δουλεύεται να είναι οργανωτής, σέντερ μπακ, μεσοεπιθετικός ή ότ,ι άλλο απείθαρχο έβλεπες σήμερα. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, αλλά θα υπάρχει και διήμερη απεργία μέχρι την επόμενη.
        Δηλαδή την Κυριακή αλλά και της Λαρίσης το ποτάμι. ΚΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΝΕΑ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. Πού; Μα στην ερώτηση των παιδιών που ακόμα θέλουν να είναι ΑΕΚ: " Πότε θα δούμε μια ευρωπαϊκή πρόκριση; ".  ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ: " Τώρα που μπήκαμε στο καινούργιο προπονητήριο, μην φοβάστε τίποτα." ΦΥΣΙΚΆ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΜΕΝΑ, αλλά και τι να με πειράζει αυτό; Έχω συνηθίσει να βλέπω άλλες ομάδες να χαίρονται πια.
           Πολύ καλός ο Μανωλάς .
           Επίσης είθισται οι ομάδες να έχουν προπονητές. Το να κάνουν ανδραγαθήματα μεμονωμένα οι παίκτες, ΑΝΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΜΦΘΗΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΛΕΟΝ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ( για όσους θυμούνται). ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΟΥΝ.

41 σχόλια:

  1. H AEK εχασε απο μια ομαδα ανωτερη ενα ματς που της στραβωσε.ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.ενα πραγμα μονο θελω να μου εξηγηση καποιος .Πως ενω πας και για το χ τρως γκολ στην κοντρα απο μια ομαδα που τρελενεται για κοντρες.Τις ιδιες απορίες ειχα για τα γκολ που φάγαμε απο τον βαζελο οταν ημασταν μπροστα στο σκορ και δεν μας χαλουσε κα το χ.(ο γαυρος εννοειτε για να μην μπερδευτουμε)και φαγαμε δυο στην κοντρα.Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα προπονητη.ναστε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα παπί πού τρέχει σε χωματόδρομο ειναι ένα παπί. Το ίδιο παπί αν μεταφερθεί σε πίστα τής Φόρμουλα Ενα πάλι θα τρέχει ως...παπι. Δε λέω, καλό το προπονητήριο ως επιχειρηματική κίνηση, αλλά παπί θα βάλουμε εκεί μέσα για να τρέξει.
    Και το παπί θα αγκομαχάει, θα κάνει πρά-πρά στις αλλαγές ταχύτητας, και θα είναι πάλι παπί.

    Και στην τελική, σοβαρά τώρα, ξαναλέω, σοβαρά ΤΩΡΑ, σηκώνει να κάνουμε κριτική στο μάτς?Η έστω στην Ζενίτ? Η, για να το χοντρύνω, σηκώνει να κάνουμε κριτική στην ποδοσφαιρική ομάδα τής ΑΕΚ?
    Και τι να κριτικάρουμε, ρωτάω.
    Τον Γκέτζογλου, και τον Σάχα, με τον Καράμπελλα και τον Καφέ?
    Μα δεν κάνουν κάτι λιγότερο απ΄αυτό πού ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν. Η έχει κανείς αμφιβολίες γι΄αυτό?

    Να το ρίξουμε δηλαδή στην κλασσική ελληνικούρα τού ότι άμα παίζανε με πάθος, και τρώγανε το χορτάρι κι άλλα τέτια Παπαφλεσσικά?

    Και Στήβεν, να συμφωνήσω όσο θέλεις περί Χιμένεθ. Να το προχωρήσω και λίγο και να τον βαφτίσω Αποτυχιμένεθ? Μέσα. No problem, sir.
    Αλλά υπονοώντας τί?

    Οτι αν φέρουμε τον...(βάλτε εδώ όποιο όνομα έχετε ευχαρίστηση) θα γινόταν τί?

    Μα δεν μάς έχει ξεμπροστιάσει η Ζενίτ απόψε. Εχουν προλάβει οι ΚερκυροΠανιωΒολοΑτρόμητοι. Πολλάκις κιόλας.
    Εδώ, οι Ρώσοι απόψε μού έμοιαζαν σε φάση "οχι ρε γαμώτο, θα αναγκαστούμε να κάνουμε πάλι αντεπίθεση και να βάλουμε κι άλλο γκόλ...ωχούύύ...".
    Ούτε να αδιαφορήσουν δεν μπορούσαμε να τούς αναγκάσουμε, κι είχαν όλη την καλή διάθεση, και χώρο μάς έδωσαν (τρομάρα μας) και στο ατσούμπαλο το πεναλτάκι υπέπεσαν, ε τι άλλο να κάνουν, μόνο κάνα αυτογκόλ έλλειψε. Αλλά κι αυτό να γινόταν, πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι θα αρκούσε.

    Ας πούμε ότι ερχόταν ένας σοβαρός ιδιοκτήτης αυτή τη στιγμή, και είχε σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο τού ρόστερ. Πόσους παίκτες ια χρειαζόταν να αγοράσει? θα έφταναν π.χ τρείς πρωτοκλασάτοι? Εγώ λέω όχι. Για να γίνει αυτό το πράμα σοβαρή ανταγωνιστική ομάδα, χρειάζεται τουλάχιστον ΠΕΝΤΕ. Κι απ΄αυτούς τουλάχιστον οι τρείς στο κέντρο.

    Τέλος πάντων, νιώθω ότι λέω παπαριές, με την έννοια ότι το να συζητάμε (αν συζήτάμε ΚΑΝ αυτό) τι ΘΑ χρειαζόταν για να γίνει η ΑΕΚ...ΑΕΚ σημαίνει ότι κάπου βλέπουμε φώς. Ειτε στο τούνελ, είτε στο υπόγειο, είτε στο μπαλκόνι, κάπου, οπουδήποτε.

    Εγώ, αν βλέπω κάτι,είναι μιά ομάδα πού είναι δεμένη χειροπόδαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. toso dyskoloeinai na paixeis ena 5-3-2 h ena ka8aro 4-4-2 ama se voleuei to x
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ART ROCK HEAVEN:Συμφωνώ στο σχόλιο σου. Δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά. Γράφω καθαρά. ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΙΠΑ "ΚΑΙ". ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΘΑΥΜΑΤΑ". ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρία μπαλάκια έτσι απλά κι ωραία.
    Η πρόκριση δεν χάθηκε σήμερα από την Ζενιτ του τσάμπιονς λινγκ.Χάθηκε από την Αντερλεχτ εδώ με το χ και με την ήττα εκτός.Δίκαια δεν προκριθήκαμε και περάσανε οι Βέλγοι που έχουν σίγουρα καλύτερη ομάδα απο μας.
    Άντε να δούμε τώρα που έφυγε από την καμπούρα μας η μια διοργάνωση,τι θα κάνουμε με τις άλλες δυο.
    ΥΓ:Ο πρώτος Ισπανός προπονητής μας έφυγε μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΤΡΕΙΣ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΔΥΟ ΠΛΑΓΙΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΧΑΦΑΡΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ( γνωρίζεις ποιό και σήμερα είναι σε τμήμα της οργάνωσης ή στα Πατήσια, τα αρχίδια μου κουνιούνται ) ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.
    ΜΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ.
    Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΚΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ, εδώ είμαστε και θα το δεις.
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΔΕΣ ( Ιωάννηδες βέβαια ). ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ Ε.Μ: ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρός steven,
    σού έστειλα email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ WEB MASTER: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΔΕΞΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμπερασματα: (παλι;)

    Δεν ασχολουμαστε με το ροστερ.Δεν υπαρχει κατι τετοιο.Και δεν παινουμε (εγω προσωπικα) στον πειρασμο να κανουμε "κριτικη/΄η να μιλησουμε για συστηματα. Εινα σαν να μιλας για φωτοβολταικα και εναλλακτικες πηγες ενεργειας στο τσαντιρι ενος γυφτου. Δεν θα σε κοιταει παραξενα;
    Και δεν ειναι υπερβολη φιλε AEKstein να το χοντρυνεις,αφου αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Δεν υπαρχει υλικο αναλογο με αυτο της ομαδας που εχουμε κατα νου. Τελος.Τερμα.Παπαλα. Οπως και κοσμος δεν υπαρχει,για να "υποστηριξει" την προσπαθεια του επιθανατιου ρογχου των συντηρητων.
    Η ΑΕΚ μας αργοπεθαινει. Θα δουμε την κηδεια απο το σπιτι μαλλον.

    Δεν ξερω ποσος χρονος θα χρειαστει να περασει-ποσος θετικος και με επιτυχιες εννοω-προκειμενου η εικονα που εχει χτισει η ΑΕΚ τα τρια ειδικα τελευταια χρονια-στα ματια του κοσμου να παψει να υπαρχει και να ερθει στην θεση της εκεινη η παλια εικονα που ολοι τινουν να ξεχασουν.

    Ο Μανωλης μαλλον μπερδεψε τα dvd και εβαλε να παιξει η "Γαλαζια Λιμνη".

    Να σου λεει η Ζενιτ για ενα ημιχρονο "περνα" και εσυ να λες "μα δεν μπορω." "βρε περνα" να σου ξαναλεει". "μα δεν μπορω λεμε...δεν με βλεπεις";
    "ε,αντε και γαμισου.Παρε τρια για να μαθεις".
    Οταν ενα τετοιο παιχνιδι δεν μπορεις να το σπρωξεις με ενα "Χ" μεχρι το 90 και ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ την αλλη ομαδα να σε κερδισει,σημαινει απλα οτι εισαι για ΠΕΤΑΜΑ.

    Και ο Μανωλης να λεει μετα στην συνεντευξη: "μεχρι το 40 η Ζενιτ δεν μας εκανε επιθεση".
    Βρε μαλακα,καθρεφτακια σε μαυρους νομιζεις οτι χαριζεις;

    Αυτα τα δυο κωλοντερμπυ,γιατι τα κερδισαμε; Μπορει να μου πει κανεις; Ηταν αναγκη;

    Τελικα φαινεται οτι το παρον blog δεν πρεπει να ευθυνεται για την "συνεχη απαξιωση και σαμπταζ της παρουσας προσπαθειας των ηρωικων εναπομεινοντων στην Γραμμου,ετσι ωστε να ερθει ο "αλλος" και να την παρει τζαμπα". Αυτοσαμπταρονται μοναχοι τους.Δεν χρηζουν καμιας βοηθειας.

    Ο Σκοκος με ποια ομαδα επαιζε;
    1.7 εκ. το χρονο; Πρεπει τωρα που φευγει ο Νταντομο,να τρεξω να καπαρωσω την θεση του αρ. χαφ. Δεν παει αλλο. Ελεγα μεσα μου "αστους, δεν ειναι σωστο να τους κοροιδεψεις".
    Αλλα δεν αντεχω αλλο. Εσπασα. Θα παω,θα τους τα παρω χοντρα και το καλοκαιρακι φευγω. Νο προμπλεμ.

    Να ετοιμαζομαστε απο αυριο για μια "νεα συναντηση για το γηπεδο στον ιστορικο χωρο" η η απεργια δεν βοηθαει στο σοτο και αρα να το περιμενουμε απο το Σαββατοκυριακο; Μαλλον τοτε,για να πιαστει μεσα και η -αλλη μια- ηττα απο τον Ηρακλη.
    Δυο σε ενα.Οχι παιζουμε.
    Η διοικουμε, η κλανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστο,
    στεκομαι σ΄αυτό πού λές, ότι δηλαδή την κηδεία τής ΑΕΚ θα την δούμε απ΄την τηλεόραση.
    Υπάρχει λοιπόν αυτός ο τυπάς ο Gil Scott Heron πού έβγαλε και μιά δισκάρα φέτος. Ειναι παλιός, παιδί τής δεκαετίας τού 60΄(ούτε καν σπέρμα δεν είμουν τότε) και τότε είχε επινοήσει ένα απο τα εκπληκτικότερα σλόγκαν όλων τών εποχών, το:
    -"The revolution will not be televised".

    Η επανάσταση δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά.

    Αυτό μού θύμισε το σχόλιο σου, και το λέω ως κοπλιμέντο, εννοείται.
    Προσωπικά, αν υπάρξει κηδεία δεν έχω κανένα σκοπό να τη δώ. Απεχθάνομαι τίς κηδείες γιατί έχουν κάτι το ψεύτικο, το τελικό, κι όσοι ασχολούνται με κβαντικές φυσικές ξέρουν ότι ο θάνατος ειναι η αρχή κι όχι το τέλος.

    Το ότι κάποιοι μπορεί να έχουν δρομολογήσει κηδείες δεν είναι κάτι για το οποίο αμφιβάλλω.

    Και για να μην παρεννοηθώ, δεν τα λέω αυτά λόγω τής σημερινής καρπαζιάς, εννοείται έτσι? Αυτα τα σκέφτομαι εδώ και 3 περίπου χρόνια.
    Δέστο όμως κι αλλιώς μιάς και μιλάμε για κηδείες και θανάτους.
    Υπάρχουν άνθρωποι (χιλιάδες κιόλας) πού επειδή έφτασαν μια ιντσα κοντά στο θάνατο η επειδή πέθαναν και τούς επανέφεραν, επέστρεψαν με το μυαλό τους παντελώς αλλαγμένο. Ολα ηταν ξαφνικά διαφορετικά. Απόκτησαν μιά φοβερή δύναμη, ένα ακατανίκητο lust for life πού έλεγε κι ο Ιγκυ, και καινούργιες ιδέες, σχέδια, και προ πάντων ένα καινούργιο θάρρος.
    Υπάρχουν άπειρες ιστορίες τέτιες.

    Δεν ξέρω πόσο κοντά βρίσκεται η ΑΕΚ σ΄αυτό. Τα φαινόμενα λένε οτι πηγαίνει ολοταχώς προς τα κεί.
    Εμένα, αυτήν την ώρα τουλάχιστον δεν με φοβίζει ακόμα αυτό. Μπορεί στο μέλλον να με φοβίσει.
    Πρός το παρών πάντως απολαμβάνω την αγανάκτηση μου. Και ψάχνω τρόπους να την εκμεταλευθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά τον Φ.Κ. εμείς οι Αεκτζήδες, σε μεγάλο ποσοστό, κάνουμε "μαύρες γιορτές".
    Τώρα στην Λάρισα θα δούμε αν ο γάϊδαρος καυλώσει ή ψοφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οταν εχεις ομαδες απεναντι σου επιπεδου Ζενιθ τα συστηματα παιρνουν σε δευτερο ρολο αρα τα 4-3-3 η τα αλλα συστηματα ειναι για λαικη χαζη καταναλωση
    εγω ειδα στο πρωτο ημιχρονιο οτι το ματς εμοιαζε στημενο (σιγουρα δεν ηταν γιατι θα το ηξερε και ο χιμενεθ) και ελεγε η ζενιθ περαστε αλλα εμεις σαν αληθινοι τζεντλεμεν λεγαμε ευχαριστω δεν θα παρω
    οι ανθρωποι ειδαν οτι ειχαν να κανουν με βλακες και ειπαν δεν γαμιεστε, παρτε 3 γκολ
    μεχρι και στο πεναλτυ δεν διαμαρτυρυθηκαν ουτε για τα προσχηματα. το πεναλτυ δεν θα δινοταν απο ελληνα διατητη, αλλα ο γαλλος (ανερχομενος διατητης στην γαλλια) και οι εποπτες ηταν εκπληκτικοι
    τις αλλαγες δεν τις καταλαβα να πω την μαυρη αληθεια και ο μανωλας εκπληκτικος αρα το αξιζει το αυτοκινητο μπονους και αμα συνεχισει ετσι θα εισηγηθω στο μπλογκ να του κανουμε εμεις δωρο ενα αυτοκινητο και φυσικα να φωτογραφηθουμε ολοι μαζι
    θα μου επιτρεψετε να ειμαι διπλα στον θειο και επιτιμο καλεσμενο στην γιορτη παραδοσης του αυτοκινητου τον προπονητη που τον καθιερωσε στην ενδεκαδα επισης και αυτους που ειπαν οτι δεν κανει για την ομαδα να παραλαβουν τα χρυσα βατομουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Δεκεμβρίου, 2010 11:32

    Συμφωνώ με το Δημήτρη.
    'νταξει το σύστημα 4-3-3 είναι το μόνο που έχει αποδειχθεί σε παιχνίδια με ομάδες που μπορεί και να πιέσουν ότι φέρνει αποτέλεσμα. Άσε που με τέτοια έλλειψη πλαγίων, τι να κάνει? Φορτώ τον άξονα κι έχει ο θεός. Τα λογικά και προφανή έκανε ο ισπανός (και στις αλλαγές του), τίποτα υπερβατικό.
    Οι παίκτες θα είχαν από μία έως δύο ευκαιρίες να κλέψουν το αποτέλεσμα από αυτό τον πολύ καλύτερο -καίτοι αδιάφορο- αντίπαλο. Ούτε στο 0-0 με το πέναλτυ, ούτε στο 0-1 με το καλό 10λεπτο το έπραξαν.
    Γκολ θα τρώγαν, ήταν δεδομένο.
    Κατ' εμέ σωστά το πήγαν στο τσούκου τσούκου.
    Αλλά στο τσούκου τσούκου πρέπει να είσαι ΑΞΙΟΣ και ΕΤΟΙΜΟΣ για τις λίγες, καίριες στιγμές. Η Κέρκυρα, λχ, ήταν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Τα παιδιά χθες δεν ήταν. Αλλά τι λέω...με κάτι λάρισες, δαφνοστεφανωμένες και αλογοτροφές μόνο ήταν φέτος, άντε και στο σπλιτ.
    επίσης, αν ο μπουχάρωφ ήταν προς πώληση πόσα θα έπιανε? Πόσα θα πιάσει ο μπλάνκο?
    Απλά πράγματα.
    Του χρόνου πάλι, λοιπόν. Εγώ, πάντως, χθες βράδυ δεν κοιμήθηκα από την τσαντίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρός τι ρε Γιώργο η τσαντίλα? Περίμενες κάτι άλλο απ΄αυτό πού βγήκε στο γήπεδο?
    Εμένα μού προέκυψε ένα μηδείαμα σ΄όλο το μάτς, φίλε. Το κυττούσα, κι ακόμα κι όταν ηταν στο 0-0 σκεφτόμουν "καλά, αυτοί σε λίγο θα συφφυλιαστούνε πού έχουν να κάνουν με τόσο ανίκανους κι απλώς θα βγούν μπροστά να βάλουν ένα γκολάκι και να σχολάσει το έργο".

    Το έργο έχει σχολάσει πάντως εδω και χρόνια. Τώρα βλέπουμε απλώς επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kι ο Mανόλο "έκανε" δίπλα στον Xάπελ όπως ο γίγαντας Nικόλας Aλέφαντος; Δεν το 'ξερα... :D

    Kλάσεις ανώτερη η Zενίτ, αν δεν αυνανιζόντουσαν δημοσίως κάποιοι και μπαίναμε με 1-0 στο αποδυτήρια, μπορεί και να το παίρναμε το "X". (Aν οι παίκτες γίνονταν κατσίκια και τρώγανε το χόρτο).

    Όμως με πορδές δεν βάφεις αυγά και χωρίς παίκτες δεν φτιάχνεις ομάδα, οπότε με την μη πρόκριση μπορεί να γλυτώσαμε και κάποιο 0-5 εντός στην φάση των "32".

    Άντε γερά, πολύ γερά, μιλάμε πάρα πολύ γερά, με τον Δέλλα γεμάτο επιδέσμους σαν τον βρυκολακιασμένο ανθυπολοχαγό της Aλβανίας, να πάρουμε τον Σολτάνι φαλάγγι και να κλείσουμε στόματα μέχρι την επόμενη γκέλα.

    Είμαστε πολύ λαρτζ ρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειδαμε τον μπλανκο χτες να αλλαζει πτερυγες με τον σκοκο
    τι αλλο θα δουν τα ματια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς ΑlbertAEKstein: Εχω υπ'οψην μου το συγκεκριμενο,αν και ειχα πρωτο ακουσει την νεα του version απο τον Smoove,οπου απο το αγριεμενο-θυμωμενο υφος του Gil Scott,παμε στο απολυτως ρεαλιστικο,πραγματικο και λυπηρο "the revolution WILL be televised".:
    Aς το δουμε ολο,μιας και σημερα δεν υπαρχουν νεα.:

    "You will choose to stay at home, brother
    For you’ll be able to do everything you need from your potato couch
    You’ll be able to turn on your virtual helmet and experience the revolution on 360 degrees all-round cdi
    You may choose to view as Manga or Hanna-Barbera, as the Hair Bear Bunch
    Because the revolution will be televised

    The revolution will be brought to you by Apple Mac or PC World
    With Nokia and Motorola providing SMS updates
    The revolution will show pictures of [] cueing overnight for the latest audition
    With [] Waterman and []
    Because the revolution will be televised

    The revolution will be sponsored by Gap, the Kaki and Camel Collection
    And it will star me as you
    You will play yourself, or Brad Pitt playing you
    Or you playing Brad Pitt playing you
    The revolution will be smoked, snorted, injected, chased or vaporised
    It will be recorded on Mini-DV and kept in the pocket
    The revolution will be digitised
    Than transferred to all available formats
    It will appear on your favourite CD as the bonus track
    You’ll be able to procure it cheap on VHS
    Or pay a little bit more for the extra footage on DVD
    Betamax will be available for the old school
    []
    With [] tools and grips
    The revolution will shoot from the hip

    With a soundtrack by Huey Lewis and the News
    With remixes available by William Orbitt, C and C Music Factory and Soul2Soul
    Because the revolution will be digitised
    The revolution will be scratched, spun back and sampled into loop
    It will appear as the red button on your remote control

    The revolution will operate a job share or Flexitime option
    So you can have it at your leisure
    Because the revolution will be televised

    The revolution will be burned, highlighted and set
    It will have an award ceremony
    With the biggest winners unable to attend
    Except for [] satellite link because of their current revolutionary commitments
    The revolution will be a tea cup in a storm
    Or a bottle in a message
    Or a door to a key
    The revolution will always come with fries
    Because the revolution will be televised

    There’ll be constant broadband live streams of Rodney King being []
    There will be footage of ground zero 9/11
    Played in reverse as the towers rebuild themselves
    To remind us of what we’re capable of
    Because the revolution will be televised

    Dramatisation will be produced and directed by George Lucas
    Starring Southpark’s Cartman as Bin Laden and George W. Bush as himself
    The revolution will be hard, my brothers
    Because it will use Viagra, Camagra, [] hardening and []
    In order to fit inside Ronald’s HappyMeal box
    As the free gift, the revolution will have a new twist
    Sponsored by Levi with a sticker campaign written in an illegible graffiti style font
    Because the revolution will be advertised
    And pay-per-view will have a whole new meaning, brothers
    The revolution will be available for Gameboy [] and Xbox and Gamecube today
    The revolution will be televised
    Will be televised
    Will be televised, brothers
    Because THE REVOLUTION IS A LIE.

    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α! Και να μη ξεχασω:

    "Μπρουνοοοο Αλβεεεεεεςςςς οε- οε- οε...οε-οε-οε"

    Μα με ασπρα μαλλια και να πας να "υποδεχθεις" καποιον που εκανε χερια με την κερκιδα σου και παιρνει 2 εκ το χρονο ενω εσυ εισαι-αν δεν γινεις οσονουπω- ανεργος;

    Παμε ολοι μαζι: Μπρουνοοο... οοο...οοο Αλβε...εεε...ςςς ( οι διακοπες στο τραγουδιστο συνθημα προερχονται απο λυγμους για την καταντια της ομαδας μας) οε-οε-οε... (λιγμ) οε-οε- οε (λιγμ-κλαψ-λιγμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο φουκαρας ο Δελλας θυμιζει ναυτικο σε ποσταλι.
    Θαλασσοδαρμενος,σκαμενος,ταλαιπωρος,αναμενει την γλυκια γη να αναπαυσει το καταξεσκισμενο απο τα κυμματα κορμι του.

    Ο φιλοτιμος Καραμπελας εχει καμπουριασει. Η απο το βαρος της φανελας,η απο τις φαπες. Μοιαζει σαν βοηθος καλουπατζη που εχει ζαρωσει απο τα περα-δωθε με τις σανιδες στον ωμμο.
    --"ποτε σχολαμε ρε παιδια";

    Ο Γκετζογλου κανει λαθος δουλεια. Θα μπορουσε να κανει καριερα στην Wallt Disnay, ζωντανευοντας την κομικ φιγουρα του Τεν-Τεν.Εχει ακομα χρονο.

    Ο Σκοκο μαλλον εγεννηθει με την σπανια ασθενεια της ενδοβομβας. Μια σπανια ασθενεια οπου το ατυχες εμβρυο γεννιεται με μια βομβα στα σπλαχνα και η οποια ενεργοποιειται οταν αυτο διανυσει τρεχοντας πανω απο 2 χιλιομετρα σε μια ωρα. Και ειναι αναγκασμενος να κανει στασεις.Πραγματικο δραμα.

    Ο Μπανκο πανω που εβαζε κανενα γκολακι,θα τον χασουμε απο ψυχολογικο προβλημα. (κατι μου θυμιζει αυτο) Αρχισε παλι να χανει τον εαυτο του και να βολοδερνει στην αμυνα μας."χιλιες φορες να τρεχω σαν τον Βεγγο διπλα στον Γιαχιτς,παρα να χανω τα αχαστα και να με λενε μαλακα"
    Δεν ειναι εκει η θεση σου αγορι μου.

    Ο Λυμπε,ειναι μια αγιογραφια που ζωντανεψε και ξεπηδησε απο καποιον τοιχο καποιου ερημου ξωκλησιου και αρχισε να τρεχει τρεκλιζοντας στα σοκακια του κοντινου χωριου ψελιζοντας αδυναμα "...χωριανοι,λιγο νερο...λιγο ψωμι..."

    Ο Σαχα που συνεχεια γλυφει το πανω χειλος για να γιανουν οι πληγες απο την μαρτυρικη ανακριση που υπεστει απο τους Santinistas προκειμενου να ομολογισει που ειναι κρυμενα τα αλλα γκολ,οντως τα τρωει ορθιος. Αυτο ειναι ρεαλισμος αλλα και ηρωισμος. Δεν λεμε "θα πεθανω ορθιος";

    Ο μονος που δειχνει πραγματικα ζωντανος-και ειναι λογικο-ειναι ο νεαρος Μανωλας. Και του αξιζει οντως ενα αυτοκινητακι οπως λεει και ο θειος του.
    Εχω κατω στο χωριο ενα Ford taunus 1600. Σκυλι μαυρο. Μονο που εχει ακριβο σημα. Αν το θελει ο Κωστακης,του το χαριζω.

    Μανώλειες δηλωσεις:

    "Μουτσος λος παρτιδος καραμπεχος αρταδουρο κον μελιδο εστα καρανικολας,λαιστριγονες,τορτιγιας κον φριχιολες,λος κουραδες περα κλουμπα ,εστα βερα κρουσκα,μουτσος κατσαρολες περ μια πουδρα, λος ατυχέρος, μερα-παραμανα τζογαδορες περφετο φουντο βητα κατιγκόρια."

    Αsta la vista
    H, Ασ'τα, γαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Xρήστος

    Nα 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο Καρολε.
    Ο Ερωτας και ο Γελωτας.
    Τα πιο σημαντικα δηλαδη,ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τελικα επεσα εξω.
    Δεν εχει "συναντηση για την ανεγερση του ονειρου εις τον ιστορικον χωρον"
    Σημερα το μενου εχει "παρεδωσε η Μεσογαια τα κλειδια στην ΑΕΚ του νεου προπονητικου. Αρχιζει η μετακοιμησης...συγνωμη η μετακομισης εις τα νεα γαφεια".
    Τα οποια μοιαζουν με μπουντρουμια.
    Ενα προκατ κτηριο και δυο στρεματα χορτο, ενα εκ. το χρονο ενοικιο;
    Ναι γιατι οχι; Εδω ο Σκοκο κοστιζει 1.7 το χρονο.
    "Λεφτα υπαρχουν".

    Ερχεται η Ριζουπολη με φορα. Τωρα που τελειωσαν αι μεγισται εντος εδρας υποχρεωσεις και εισερευσαν στα ταμεια τα εκατομμυρια απο τα sold-out στα ντερμπυ και τα της Ευρωπης παιχνιδια, τωρα ας γυρισουμε στην παλια την γειτονια. Γιατι "χρειαζομαστε τον κοσμο κοντα μας και οι φωνες τους δεν φτανουν σε εμας στο μεγαλο ΟΑΚΑ" οπως προανηγγειλε ο Μανωλης ο Μουνομαχος.


    Μετακομισης λοιπον Απο το ΟΑΚΑ στην Ριζουπολη και τη απο Γραμμου στα Σπατα.
    Τουλαχιστον δεν θα κουραζομαστε στα σουρτα φερτα,οσοι αποφασισουμε-λειαν συντομως- να παμε κατα κει. Αλλο να τρεχεις απο το "βουνο" στη Γραμμου και τουμπαλιν και αλλο να τους εχεις μαζεμενους σε ενα μερος.
    Η λειτουργικοτητα και η πολυχρησια ειναι ενα απο τα ατου των Σπατων.
    Ευχαριστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ17 Δεκεμβρίου, 2010 16:11

    TEΛΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ.ΛΑΘΟΣ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ.ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΟ ΑΕΚ ΚΠΡ 3-0.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ.ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΣΚΟΚΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΗΤΑΝ.ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΞΗΠΝΗΣΑ.Α ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ, ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΔΣ ΠΛΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 15 εκατομμυριακια μολις, το ποσον το απαραιτητο για να κλεισει η Τσιτσιολινια τρυπα της φετινης χρησης,οπως απεφανθει η σημερινη Γ.Σ. η οποια εγινε εν τη λαμπρη απουσια του Δ.Χ. ο οποιος μετεφερε με το παπι τα ντοσιε στα γραφεια του Αγιοστρατιτη και δεν ειχε χρονο για χασιμο.
    Η εισαι καλος κουριερ, η δεν εισαι.

    Που θα βρεθουν; Μα δεν θα βρεθουν. Δεν χρειαζεται να βρθουν. Μπορουν καλιστα να φορτωθουν στον επομενο κοκκορα καθ'οτι τα υπαρχοντα κοκκορια βαρεθηκαν να κακκαριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άρης-Μάντσεστερ Σίτι
    ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας λοιπόν και ο Νοτιάς με τον Παππά παρέα με τα χατζηχρηστάκια μπορούν να απολαύσουν τις άγιες αυτές ημέρες δίχως υποχρεώσεις στας ευρώπας,τουλάχιστον ποδοσφαιρικές διότι κανένα ταξιδάκι αναψυχής μπορεί ν γίνει.
    Και ο νέος χρόνος θα μας βρει χωρίς κανένα άγχος μια που ούτε στο κύπελο δεν βλέπω να περνάμε,αλλά και στο πρωτάθλημα μια θεσούλα στα μπαράζ κουτσά στραβά θα την πάρουμε.Μπορεί λεφτά να μην έχουμε αλλά τι να τα κάνεις αμα είναι να χαλάσεις την υγεία σου.
    Χτες βγήκαμε με την ωραία την γκόμενα ,και μόλις την ρίξαμε στο κρεβάτι αντι για αγγούρι κρητικό μας έγινε μπάμια το πέος.Και αντι για Ευρω-πέη μείναμε με τα πέη στο χέρι και χωρίς το πακέτο Ντελόρ.Άσε που γέλαγε μαζί μας η κοπέλα βλέποντας την μπάμια μας.
    Τώρα τα πακέτα θα πάνε στο βορρά και οι έχοντες αυξημένη τεστοστερόνη θα τα επενδύσουν ανάλογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και η ώρα του ξεπουλήματος έφτασε.Ας δούμε παρακατω τι βγαίνει στο σφυρί απο το Μπουρδελο κράτος μας,να έρθουν άλλοι να τα αξιοποιήσουν μια και εμείς είμαστε ανίκανοι.Πάμε λοιπόν:

    *1 109Π ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 5.500.000 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΨΥΧΗ,ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ
    *2 1659-1663-1665 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΦΑΝΤΟΥ-ΡΟΔΟΥ 1.500.000 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΕΔ
    Α/Α ΑΒΚ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΑΣΗ τ.μ (περίπου) ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
    1 3948-3029-3967 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΣ - ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ 80.000.000 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    2 1459-1476 ΠΕΛΛΑΣ ΒΟΡΡΑΣ -ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ 18.000.000 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΨΥΧΗ

    *3 314 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟ 223.000 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    *4 289 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΟΥΡΝΕΣ 750.000 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΑΝΑΨΥΧΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    *5 3897-3911 ΞΑΝΘΗΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ -ΦΩΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 8.000.000 ΗΠΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ,ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

    *6 123 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗ 153.000 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

    *7 224 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΙΘΩΝΙΑ-ΛΙΒΑΡΙ ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥΣ 94.000 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

    *8 244 ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟΡΩΝΗ-ΣΥΚΙΑ 76.000 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

    *10 ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 152.000 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ)

    *11 ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΤΗΜΑ ΣΚΑΛΑΣ ΣΚΟΤΙΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 427.215 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

    *12 ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1.487.634 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

    *13 ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 47.165 (χερσαία ζώνη) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ

    Εεε,οοπ Εεε,οοπ Εεεε,οοοπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ξεχασες.:

    17 ΒΟΥΛΗ (ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΑΥΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) Α.Δ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ- ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 380 δισ -

    18 ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ "Λεφτα Υπαρχουν Α.Ε.". 100 ΔΙς

    19 ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "Που Ειναι Ειναι τα Λεφτα. Α.Ε." 58 δισ.

    20 ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "Μαζι Τα Φαγαμε Α.Ε." 25 δις.

    21 ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΠΛΩΝ (ΕΒΟ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ (ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ) 124 δισ.

    22 30ΕΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ "ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ" 14 δισ.

    23 ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΟΡΟΣΕΙΡΕΣ ΓΡΑΜΜΟΥ-ΒΙΤΣΙ 104 δισ.

    24 ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΧΩΜΑΤΩΣΗ 2ου ΚΑΙ 3ου ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ 34 δισ.

    25 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ 850.00 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. 136 δισ.


    26 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΕ "Χ.Υ.Τ.Α" 87 δισ.


    Πηγες χρηματος υπαρχουν. Οι εμπνευσεις και οι ιδεες λειπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. λοιπον.

    φιλε Steven.

    μονο ασχετος, βλαξ ή στρουθοκαμηλιστης δεν δεχεται ΠΛΕΟΝ οτι το προβλημα ειναι 100% διοικητικο-οικονομικο. και επισης θεωρω πασιφανες οτι η ΑΕΚ μικρυνε μια δοση το 2004 και αλλη μια απο το 2008.

    απο εκει και περα, κατα τα αλλα και που ασχολουμαστε πολυ ειναι.

    το ερωτημα τωρα ειναι αν μπορει αν γινει κατι.
    το ξερω, χλωμο.. ειδικα οταν ο "τιγρης" σφυριζει αδιαφορα εδω και καιρο.

    για μενα φιλε ξερεις ποια ειναι η λυση?

    να μαζευτειτε καμια δεκαρια ΑΕΚτζηδες ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ που εισαστε στα μεσα και τα εξω (ελπιζω να καταλαβαινεις πώς το εννοω-εχετε καποιες γνωριμιες κλπ και γενικα εισαστε πιο ψαγμενοι στα παραγοντικα), κα οχι απλοι ανωνυμοι φιλαθλοι οπαδοι σαν κι εμας και να παρετε πρωτοβουλιες.

    οχι τιποτε τρομερο, αλλα να ψαχτειτε στο τι μπορει να γινει με την ΠΑΕ και να χτυπησετε πορτες τιποτα σοβαρων επιχειρηματιων που θελουν να σπρωξουν εστω καποια αξιοπρεπη λεφτα και οχι σαν κι αυτους εδω που δινουν ενα πουρ-μπουαρ για να κοροιδευομαστε μεταξυ μας και απλα να συμπληρωνουμε το πρωταθλημα.

    θα μου πεις δεν υπαρχει χρονος? ε, δεν λεω να ασχολεισαι ολη την μερα, απλα να παρεις καποιες πρωτοβουλιες.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

    καθομαστε και τρωμε τα χρονια μας παρακολουθωντας την μεταλλαξη της ΑΕΚ-τερετογεννηση της aek2004.

    ενταξει, ελεος δηλαδη.

    δεν νομιζω οτι ειναι ακατορθωτο να γινει μια προσπαθεια. αφου δεν το κανουν αλλοι, γιατι οχι εσυ π.χ.? ολο και καποιες γνωριμιες εχεις, αγαπη για την ομαδα εχεις. οργανωσε μια επιτροπη σωτηριας, κατι τελος παντων που να μπορει να οδηγησει καπου. παντοτε με τελικο σκοπο να βρεθουν επιχειρηματιες που να βαλουν εστω υποφερτα ποσα και οχι ψιχουλα σαν αυτους που μπλεξαμε. και οχι σκοπο την λαικη βαση που φυσικα δεν προκειται να βγαλει πουθενα.

    αυτη ειναιη γνωμη μου και στου μιλαω σοβαροτατα, εννοειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΜΙΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΟΝΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΚΟΥΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΗΝΑ.
    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΒΙΑΙΑ, μην πάει το μυαλό σου κάπου ( όχι οτι υπάρχει κανά πρόβλημα και σ' αυτό ). ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ-ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( καθώε λένε ) ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΔΙΟΤΙ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΣΤΗΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΧΕΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, το ΚΚΕ των 2000 ατομων.
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ; 1500 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ 11 ΜΥΡΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ; ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ. ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΟΧΕΙΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τις ποπης στη Λιγδα σημερα. "...θα σε αρπαξω απο το σβερκο..." λεει ο Μαρινακης στον εκπροσωπο της ΑΕΚ, που ειρωνευτηκε τον Βαγγελα λεγοντας του "ποιο εργο ειδες;" Οταν πριν ο Βαγγελας ειχε μιλησει για τραμπουκισμους στο μεταξυ μας ντερμπυ.

    Κανε καμια αναρτηση με παραλειπομενα αλλα και με λυπώμενα.
    Γιατι δεν μπορει ο ψευτολεονταριμος του Κωνσταντινιδη, να μεινει "ατιμωρητος".
    Αχ ρε ΑΕΚ (κατα το "αχ,ρε Κουλα")

    Ο Μπεος παλι αποκαλεσε τον Πατερα "Φιλιππιδη", οταν ο δε ειπε στον μεν "τι δουλεια εχεις εσυ εδω"; Και το απαντα ο μεν:"εισαι Φιλιππιδης ρε. Και Μιτσου μαζι..."
    Και αυτο το ειπε καποιος που δεν εχει δικαιωμα να παρισταται στην συνεδριαση.!
    Μιλαμε για ανεκδοτα.
    Μιλαμε για λαχαναγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ponaei poly i oRiginal telika.eidika otan den kanei ta kefia tou patza kai tou tanalia.anoixti amk paizei, as paei o megistanas o benzinas na staksei to mpezaxta toy kai na tin parei tin omada na tin kanei megali opws otan estine kwlo sti salzburg kai megaloyrgoyse i omada stin eyropi.kai na ta exafanisei ta mpastardia tou kounela poy xalane ti manestra.monoi mas eimaste.toso monoi mas poy an fygei o papas tha mpei louketo.oso gia to proigoumeno arthro kai tis malakies toy karagiannidi,as dimosieysei AYRIO ton isologismo toy xwsti marinaki.AYRIO epeidi einai antikeimenikos,oxi tpt allo...ektos an boithise o xontros gia na mi balei to louketo o NOK AOUT kai synexizoyme na tyligoyme toys rofoys me to galoypi kai ton kolokotroni.Abramidi mazi me toys swtires tis AEK bres kai 2-3 na xwsoyn kana psilo kai gia to filathlo.Ki ase to KKE na bazei asthenofora gia na plirwsei toys athlites.allwste st arxidia mas i pugmaxia kai o stibos.kai poy sai...sto epomeno krisimo mats tis omadas pes toy karagiannidi na balei kai ton isologismo tis empire gia na enimerwei to koino twn 5000 psaradwn.

    y.g. abramidi thee pare tin pae
    y.g.2 tigri thee pare tin kae
    y.g.3 agroti peinas gamietai o thrylos kai o peiraias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Βαθυστοχαστες οι αναλυσεις για τον ξυλοδαρμο Χατζηδακη.Αλλωστε,αν δεν αναλυσουμε σε βαθος και με μπολικη αμπελοφιλοσοφια,πως θα φτασουμε στο ζητουμενο που ειναι οτι ναι, ειμαστε ολοι κατα της βιας,ναι,εχει δικιο εν μερει ο λαος,αλλα οχι κι ετσι ρε παιδια...Και φυσικα,μια στο καρφι και μια στο πεταλο,και μακρυα απο τον κωλο μας και οπου θελει ας ειναι....
    Και την πληρωσε ο Χατζηδακης,γιατι αυτον ειδαν μπροστα τους εκεινη την ωρα.Η κακια στιγμη ηταν για αυτον,που καλλιστα θα μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε.Χαμηλων τονων και πραος,χωρις υπερβολες στον λογο του,ισως ειναι απο τους τελευταιους που θα περιμενε κανεις να τον δει κατακοκκινο,σαν το σλιπακι του Μπακα...Ειπαμε ομως,του τυχε η κακια στιγμη.
    Και φυσικα,δεν προκειται να σταματησει εδω,αφου μερα με την μερα τα πραματα χειροτερευουν για τον κοσμο.Και δεν ηταν και τιποτα νεαροι αυτοι που εριξαν τις ψιλες,για να πεις οτι ηταν τιποτα τσογλανια.Τρακοσια χρονια σουμα μαζευουν αυτοι οι τεσσερις-πεντε που φαινονται να ξεχαρμανιαζουν στο κεφαλι του βουλευτη.
    Οργη και θυμος υπαρχει πλεον σε ολες τις ηλικιες,και δεν ξερεις απο που θα σου`ρθει.Και βαρδα μην βρεθεις σε κανα μαγαζι κυριλε και σε παρουν χαμπαρι στο εμπα γιατι δεν γλιτωνεις με τιποτα,τουλαχιστον στο εβγα θα σαι φαγωμενος,οποτε με κατι γρηγορες ψιλες αρχιζεις και τρεχεις και χωνευεις κιολας.
    Το περι δικαιου αισθημα,το μεταφραζει κανεις οπως θελει,κατα το δοκουν που λενε και οι μεγαλοδημοσιογραφοι.Πιστευω πως ο επομενος,θα βρεθει κρεμασμενος αναποδα απο κανα μπαλκονι,που ουτε η σκαλα της πυροσβεστικης δεν θα τον φτανει.Και μολις τονκατεβασουν ,η πρωτη δηλωση που θα κανει θα ειναι η παραιτηση απο το βουλευτηλικι,γιατι βλαπτει σοβαρα την υγεια,οπως το τσιγαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ORIGINAL;
    ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΠΟΝΑΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 2000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ; Η ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ; ΠΟΝΑΕΙ ΒΡΕ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;
    ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ R ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΠΟΝΕΣΕ ΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΚΕ; ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ Η ΤΟ ΦΑΣΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ORIGINAL ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
    ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ. ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ , ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΖΩ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΣΑΣ.
    ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Η ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΜΙΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΛΕΚΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ CONPATER: Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΟ 10% ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ 10% ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΜΕΝΕΙ ΤΟ 80% ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ. ΜΕΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 4500. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΚΙ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ. ΣΤΑ 9 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΦΤΑΝΕ ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ; ΕΛΕΟΣ. ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ, ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κανεις ενα μικρο λαθος αγαπητε Στηβεν.Οταν αναφερουν -εστω- σαν μεσο μισθο τα 4500 χιλιαρικα,ολοι γνωριζουμε οτι ειναι πλασματικο,αν οχι ψευτικο.Ειναι κατι αναλογο,οταν λενε οτι το οριο της φτωχειας ειναι τα 1600 ευρω,παιρνουν ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες,τους βαζουν σε ενα τσουβαλι,απο εγοστασιαρχες και επιχειρηματιες μεχρι μεροκαματιαρηδες,και σου λενε μετα πως δυο στους δεκα ειναι στα ορια της φτωχειας.Ετσι και με τους δημοσιους,αλλο 1300ευρω,κι αλλο 8-9-10000 χιλιαρικα οι διευθυντες,τμηματαρχες,συμβουλοι,παρασυμβουλοι,παρατρεχαμενοι...
    Και εν μερει συμφωνω μαζι σου,φταιει κι ο λαος.Οχι να τα φορτωνουμε σε αυτον ομως και τα ξενα γαμησιατικα.
    Ουδεποτε ειχε το δικαιωμα της επιλογης,μονο της διαλογης μεσα απο τον αχταρμα.Και θυμαμαι τον Νικο Καραγιαννιδη σε ενα πανελ -πανε χρονια- που μολις γυρισε και ειπε κατι αναλογο,πηγαν σε διαφημισεις τρεχοντας...
    Και εχουν βαλει μπροστα τους δημοσιους υπαλληλους για να ξεχαρμανιασει ο ιδιωτικος.Εναν ιδιωτικο που αφηνεται βορα στα χερια της ΑΣΥΔΟΤΗΣ ιδιωτικης πρωτοβουλιας,οπως συμβαινει δεκαετιες τωρα.
    Το ζουμι κρυβεται στο δευτερο 10% που αναφερεις,και που λιγοι το εχουν καταλαβει,και που υπαρχει με την ατυπη συμφωνη γνωμη του πρωτου 10% που αναφερεις,για να μην κουραζονται με τα δυσκολα....
    Ναι,φωτια και τσεκουρι,και θελω κρεμαλες στον Αγνωστο Στρατιωτη για παραδειγματισμο και φοβο.Και δεν θελω τον Χατζηδακη,που ειναι και καθαρος ασχετα τις θεσεις του,θελω τα πουλημενα κορμια,απο πολιτικους μεχρι συνδυκαλιστες και συμβουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ: ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ;
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    " ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ". ( MARK TWAIN )
    ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΨΑΧΝΕΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΖΩΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΣΟΥΛΑ Ή ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ. ΕΧΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ. ΚΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, που δεν συναλλασεται με το δημόσιο, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ. ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ.
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ( αν και το ξερεις ). Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.
    ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
    ΥΓ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΞΑΝΑΨΑΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. ΦΥΣΙΚΞΑ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΤΙΚΟ ΣΤΟ 10%, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Η ΑΦΟΡΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ειδες? Την πατησα κι εγω,αναφεροντας ολους σαν ασυδοτο ιδιωτικο τομεα.Δεν ειναι ολοι φυσικα,αλλα οι πολλοι...
    Δεν απαλασσω τον Χατζηδακη,λεω απλως οτι ηταν ο τελευταιος τροχος της αμαξας,ενω υπηρχαν αλλοι που ειχαν την μεγαλυτερη ευθυνη,για αυτο και τον αναφερω σαν καθαρο.Αυτος φανηκε στην Ολυμπιακη.
    Δεν εχω παει παει ΠΟΤΕ σε συγκεντρωση και ουτε προκειται.Δεν ειναι αυτο το στυλ μου σαν διαμαρτυρια.Και προς Θεου Στηβεν,ολοι οσοι πανε δεν ειναι τεμπεληδες,ουτε αργοσχολοι,ουτε μεροκαματιαρηδες του ΠΑΜΕ (ΣΟΥΒΛΑΚΙ,ΤΣΙΓΑΡΑ,ΚΑΦΕ και ενα 20αρικο στην τσεπη...).Ελπιζω η προσκληση να βρεθουμε να εχει ανοικτη ημερομηνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή