Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

           Ναι, απεδόθη και αυτή. Η ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΕΠΕΣΕ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΟΥΝ σαν τη λεκτική πραγματικότητα του Σαραβάκου " ο διαιτητής έπαιζε σαν χεσμένος". Κοινώς; ΑΡΧΙΔΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ, ΑΠΛΥΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.
          Διότι η αλογοτροφή θα ήταν υπότροπη ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ , ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΚΙ ΟΤΙ " ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ" ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ( η γνήσια μειοψηφία ), που τα τσεπώνει, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
          Φυσικά στα παλιά μου τα παπούτσια - τα αρχίδια μου τα σέβομαι - το τι λέει ο Πατέρας κι ο φορέας, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ Ή Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ. ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ ΙΖΗΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, δηλαδή, πήγε κι έκανε την συμμαχία του.
           Όμως η δικαιοσύνη έκανε τις επιλογές της: ΤΙΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΚΕΣ: " ΕΚΤΑΤΕΜΕΝΑ " ή " ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ" τα επεισόδια.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2010. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.
          " Οι φίλαθλοι που βγήκαν στο παιχνίδι με τας Σέρρας ίνα συμετάσχουν στις φασαρίες, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ  ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΕΠΉΓΑΝ ΣΑΝ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΑ ΑΤΟΜΑ." Σωστό! Είχαν μπουκάρει αντιεξουσιαστές στο ΟΑΚΑ και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ= ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΠΑΡΑ.
         ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΑΚAΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ "ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ " ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ" , ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ: ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΙ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ. ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, που γουστάρουν τις νομολογίες.
          ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αν η αλογοτροφή πήγαινε με την κατηγορία "οργανωμένα" στα επεισόδια της Τρίπολης, ούσα υπότροπη, ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ μια ΤΙΜΩΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ  ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ  ΠΑΕΙ με την  κατηγορία ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ "μεμονωμένα" , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ.
          Και για να ολοκληρωθεί το ανέκδοτο, να σας προσθέσω και το κερασάκι: Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΕΚΔΙΚΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ. ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ , που ήταν ούτως ή άλλως χάδι ( 1 αγωνιστική ). Κι είναι η δεύτερη φορά που η δικαιοσύνη κάνει κωλοτούμπα. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ.
          ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 73000 ΣΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, δεν θέλω να έχετε απορίες. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ "μεμονωμένο ή το οργανωμένο" επεισόδιο ή το " ολίγον ένοχος ή μετρίως αθώος". ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΦΟΥ ΤΑΚΛΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΚΙ ΑΡΑ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΜΩΝΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ-ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ.
           Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΈΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, που σου φταίει το ΔΝΤ. Α ρε Μπιτσαξή που πάλι θα απαγορεύσεις τις μετακινήσεις. Κι άντε και το έκανες. ΤΟΥΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙΣ; ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
         ΥΓ1. Η ΑΕΚ ΣΑΝ ΕΝΝΟΜΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ; ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΡΩΤΑΩ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ; Πάλι σκέφτομαι πονηρά θα πείτε; ΟΧΙ ΡΕ, ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΦΕΝΤΑΓΙΝ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.
           ΥΓ2. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
          

17 σχόλια:

  1. Η ΠΟΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ 1 ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ Κ ΜΠΟΛΙΚΗ ΤΥΧΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.Η ΖΕΝΙΤ ΑΚΟΜΑ Κ ΧΩΡΙΣ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΕΥΡΩΠΗ Κ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΕΦΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΕΡ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Κ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ..
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Κ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ 4-3-3. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και με το συστημα ανεμοστροβυλος να παιξει η αεκ, αν η ζενιτ πιασει καλη αποδοση τοτε αστα να πανε
    εχω καλο προαισθημα για το βραδυ
    ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Κ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ.. ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.
    ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια δικαιοσυνη και ποια Ζενιτ; Πλακα κανουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εραβδισθει ο Χατζιδακης.
    Τωρα ειδα φωτο ρε Θωμα.
    Τι εικον ειναι αυτη.
    Τι ωραια που ταιριαζει το κοκκινο πανω στα κουστουμια τελικα. Μηπως να προταθει σαν μοδα για τhn collection Winter 2010-2011;

    Και ο τρομος που νοιωθουν οι κουστουμαρισμενοι ασχετου επαγγελματος,ειναι προφανης.
    Εκει, λεει, που ελαβε χωρα το γεγονοτο,στη στοα οπου εδρευουν και δικηγορικα γραφεια,για να καταφερουν οι δικηγοροι να βγουν σωοι και να μη πεσει κανενας παρεξηγημενος ραβδισμος,εβγαζαν τις γραβατες και τα σακακια και εσκαγαν μυτη με μπλουζακια,ανασηκωμενα πουκαμισα,πουλοβερ,οτι εβρισκαν.
    Μαρτυριες λενε οτι μεγαλοδικηγορος,εκλεψε το καρο πουκαμισο του καφετζη του κτηριου. Αλλοι λενε οτι αυτα ειναι ψευδη και οτι οντως ο δικηγορος ενεδυθει το υποκαμισον του πτωχου καφεπωλη,αλλα του ενεχειρησε 200 ευρω για να το παρει. Εγινε ανταλλαγη δηλαδη.
    Οπως και να εχει θα δουμε ωραια πραγματα.
    Βλεπω να ξαναγυριζουν τα ζιβαγγο.Οχι μονο στο ΠΑΣΟΚ,αλλα γενικα.
    Προκειμενουν να αποφευγουν τον δημοσιο ραβδισμο,θα εμφανιζονται μεταμφιεσμενοι οι βολευτες και αλλοι παρατρεχαμενοι.

    Θα βγαινει καποιος τυπος απο τη Βουλη απο την κυρια εισοδο,με εμφανηση υδραυλικου,με την φορμα και τον καβουρα στην κωλοτσεπη και θα απορουμε ολοι. Θα τον σταματανε εκει στο περιστιλιο οι γλυφτες δημοσιογραφοι που θα αναμενουν τον "ταδε" υπουργο για μια δηλωση και θα απορουν:
    -- Μηπως ειδατε τον κο υπουργο;
    --Τι να σας πω...εγω τις βρισες στις τουαλετες εφτιαχνα." θα απαντα ο μεταμφιεσμενος "υδραυλικος". "Γεια σας".
    --"Ρε παιδια" θα λεει καποιος απο εκει. "Αυτος δεν μοιαζει του Λοβερδου";
    -- Νε ρε πουστη μου. Φτυστος.Κοιτα να δεις ομοιοτης.
    Εκεινη την ωρα-για κακη τυχη του "υδραυλικου"- θα ξεκολα το ψευτικο μουστακι και θα αρχιζει να τρεχει σαν τον Τσακωνα.
    --Αυτος ειναι! Απανω του μωρε, Θα λεει μια μικρη ομας πολιτων-ραβδιστων του κτηριου των βολεμενων τεμπελιδων.

    Ξυλο πουστιδες. Ανεξαιρετως. Μονο ξυλο.
    Τα αγαθα ξυλο-κοποις κτωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΝ ΓΡΙΦΟΝ ΕΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΙΔΕΑ.
    ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι μονο δεν εκανε μηνυση, αλλα ως καλος Χριστιανος εσυγχωρεσσε τους ξυλοκοπους του.
    "Νικιτιαδη,αφες αυτοις, ου γαρ οιδασι τι πηδουσι",ειπε, ο βολευτης-μαρτυρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτη η "μεγαλοψυχια" των πολιτικων-εκκλησιαστικων αρχων παντα με συνεπαιρνε.
    "Απαιτω να μην συλληφθει κανεις" λεει καποιος βουλευτης,μετα τις φαπες.
    "Να αφεθουν ελευθεροι" λεει και ο προεδρος της δημοκρατιας για αυτους που του πεταξαν γιαουρτια.
    Τι μεγαλειο! Τι μεγεθος καρδίας! Τι αναστημα ηθους!

    "δημοκρατια ειναι η ανοχη και η συγχωρεση". Μονο οσοι ειναι υπεραθροποι,μπορουν να την κατανοησουν πληρως και ευεργετηθουν απο αυτην.

    Με επιασε το παραπονο.
    Γιατι να μην ειμαι και εγω ετσι; Γιατι;
    Γιατι παντα θελω να γαμηθει αυτος που μου κανει ζημια η περιγελαει μαζι μου; Γιατι θελω να τιμωρουνται οι κλεφτες; Γιατι θελω να αποδιδονται τα "του Καισαρος τω Καισαρι"; Γιατι με ενοχλει η ατημωρισια; Ειμαι τοσο τιποτενιος; Τοσο μικρος;
    Γιατι να μη γεννηθω και εγω με το αστραποβολο χαρισμα της συγχωρεσεως; Γιατι να μη μπορω να περιθαλψω τον κλεφτη μου;
    Γιατι δεν μπορω να συγχνωτιστω με τον αρπαγα;
    Γιατι δε εχω την δυναμη να συνφαγω με απαταιωνες;
    Γιατι να μη μπορωω και εγω σαν Αθροπος,οπως Εκεινοι, να συγχωρω και να δινω την χειρα μου και την συγκαταθεση μου στον παρανομουντα;
    Τι εχω κανει εγω δηλαδη; Τι μου λειπει;
    Δεν ειμαι Αθροπος εγω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατα μμια νεα γλωσσολογικη version, η λεξη "ανθρωπος", ειναι παραθφορα της αρχαιας λεξης "αρθροπους", που ειναι η συνθετη λεξη "αρθρο" και "πους".
    Οι περισοτεροι παλαιοντολογοι πλεον συμφωνουν οτι ο σημερινος ανθρωπος ειναι μετεξελιξη καποιου πρωτευοντος αρθροποδου,του οποιου το ειδος διεχωρισθει με το περασμα των ετων σε τρια ειδη. Το ενα ειναι ο ανθρωπος-Ψωμιαδης, το αλλο οι μαστακες-Μπομπολες. Οι γνωστες ακριδες δηλαδη. Και το τριτο,τα μαλακια,ονοματα δεν λεμε.

    Κατα μιαν αλλη εκδοχη,η λεξης "ανθρωπος" ειναι η συνθεση των λεξεων "ανθος" και "ροπη". Η ταση δηλαδη του μισχου του ανθους να γυρνα κατα την φορα εκεινη που φυσα ο ανεμος,παρασυρομενο απο αυτον. Δεδομενου οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των "ανθρωπων" ειναι "οπου φυσαει ο ανεμος" αγομενοι και φερομενοι οπου δει,τοτε μπορουμε να ειπωμεν οτι ειναι σωστη η εκδοχη.

    Αν και υπαρχει και μια τριτη.
    Αυτη που λεει οτι το "ανθρωπος" ειναι μια -επισης συνθετη-λεξη αποτελουμενη απο τα "ανθος" και "οπη". Το "ο" μετεξελιχθει σε "ω",για λογους καλοπιστικους αλλα και συμβολικους,εφ'οσον το εν λογω γραμμα,μοιαζει με κωλο.
    Και ειναι μια γλωσσολογικη ανακαλυψη-εφευρημα του γνωστου δια τας αρενωπας προτιμησεις του, δοκτορος Van Poust ο οποιος εζησε και εγαμηθει συστηματικως κατα τα ετη 1619-1687. Kαι το ονοματου τιμαται ως τις μερες μας.

    Οτι και να ενστερνιστει κανεις,δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια. Σημασια εχει η εξελιξης. Η οποια συνεχως κυλα,συνεχως μεταλλασει τα ειδη.

    Αυτα τα ολιγα περι ανθρωπολογιας.

    Καλη τυχη εις το ατυχες και δυσπροσαρμοστο ειδος-απόρια γεννετικων πειραματων,-του δικεφαλου σημερα εις την δυσκολην αποστολην του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε αφηστε τα αυτα σημερα,

    παιζει η ΑΕΚΑΡΑ σημερα, αντε γαμω τη Ρωσσια και τη Ζενιτ τους...

    Να γαμησουμε το μαλακα το Σπαλετι και αλλο τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ..ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑ. ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..

    ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΧΡΗΣΤΟ..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ..ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ : ''ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΦΑΓΑΜΕ '' ..
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..
    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ , ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..
    Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΕ ΤΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΕΒΓΑΖΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ16 Δεκεμβρίου, 2010 19:19

    ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ευτυχως που υπαρχει και βιντεο.
    Στο οποιο φαινεται να τον ραβδιζουν ασπρομαλλιδες.
    Παει περιπατο δηλαδη η γνωστη δικαιολογια "κατι αλητες ειναι,που λειτουργουν για λογαριασμο αλλων" κλπ-κλπ.
    Τις εφαγε απο ανθρωπους που στο ροδαλο προσωπο του Χατζιδακη ειδαν εναν απο τους υπεθυνους για την καταντια της συνταξης τους.Και οχι μονο."το αιμα αυτου,πανω σε μας τους αφραγγους και τα παιδια μας τα δυσμοιρα".
    Οπότε, παμε στην δικαιολογια-αφεση αμαρτιων: "δεν μισω αυτους που μου επιτεθηκαν" οπως ειπε ο καλοδαρμενος και καλοπληρωμενος υπαλληλος μας.

    Zoυμε να δουμε τις πατσες του Παγκαλου να ξεπηδανε μεσα απο καταξεσχισμενα πουκαμισα,τον Σιμητη δεμενο σε μια νερατζια και να τον συμαδευουν με νερατζια στην πλατεια Συνταγματος,τον Ακη να του εχουν περασσει χαλκα στη γαμψη μυτη και να τον σερνουν στην Βασιλισης Σοφιας, τον Αλογοσκουφη κουρεμενο γουλι με πισσα και πουπουλα τυλιγμενο και τον Σουφλια δεμενο πανω σε μια σουβλα,κατω στου Μπαλακταρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Δεκεμβρίου, 2010 00:38

    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...
    Ούτε να βρίσω δεν έχω διάθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ έχω διάθεση.
    Απλώς ξαναματαξεμπροστιάστηκε το καταγέλαστο ρόστερ.
    Απλά πράματα, παστρικά.
    Εγραφα και μετά το 4-0 με την Λάρισα ότι επιθετικά είμασταν τραγικοί (σε μάτς πού ρίξαμε τεσσάρα).
    Αν λοιπόν κάτι (ψιλο)συμμάζεψε ο Μανώλης είναι την αμυντική λειτουργία, πού άλλωστε είναι ευκολότερο να την καμουφλάρεις απο την επιθετική ανυπαρξία.

    Αυτη η ομάδα δεν έχει έναν, ΕΝΑΝ, χάφ στο κέντρο πού να μπορεί να κάνει παιχνίδι. Οχι ότι ο ένας θα έφτανε, αλλά μιλάω εστω για ΕΝΑΝ.
    Γκέτζογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, κι οποιοσδήποτε άλλον έχουμε, μπορούν μόνο την παράλληλη πασούλα στα 5 μέτρα.

    Το να ψάχνουμε συνεχώς τον...Σκόκο με την 20άρα μπαλιά και να περιμένουμε μετά να δούμε τι θα καταφέρει είναι τραγωδία σκέτη.

    Δεν τσουλάει το τόπι πρός τα μπροστά, δεν γίνεται να τσουλήσει, λείπει ακόμα κι η υποψία ποιοτητας στα χάφ για να συμβεί αυτό.

    Και αν αυτό το ξεβράκωμα ηταν απλώς μιά...κακιά παρένθεση θα μιλάγαμε αλλιώς. Λέμε τώρα. Το επιθετικό ξεβράκωμα τής ΑΕΚ όμως έχει φανεί πολλάκις, όχι φέτος, αλλά εδώ και 3 χρόνια στην πραγματικότητα.

    Και μην το ρίξουμε στη Ζενίτ πού είναι άλλο επίπεδο και λοιπά γραφικά. Σαφώς κι οι Ρώσοι αν είχαν κίνητρο θα μάς κερνάγανε ταληρο, το θέμα όμως είναι και παραμένει ότι το πρόβλημα μας έχει φανεί και με τούς Βόλους, και με τούς Πανιώνιους και με τίς Κέρκυρες αλλά ΚΑΙ με τίς Λάρισες κλπ κλπ...
    Δεν χρειαζόταν καμιά Ζενίτ για να μάς το δείξει.

    Και μιάς κι είπα για Ζενίτ. Η δική μου εντύπωση ηταν ότι και το πέναλτι να έμπαινε θα κάνανε μιά-δυό σοβαρές επιθέσεις οι Ρώσοι και θα το χώνανε. Αυτοί ηταν στον ρόλο τών Χάρλεμ Γκλόουμπτρόττερς σε αγγαρεία. Εμείς σε ποιό ρόλο είμασταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και το χειρότερο είναι οτι δεν μπορώ να "την πώ" σε κάποιο παίκτη μας. Τι να βγάλω μ΄αυτό?
    Να κριτικάρω τον Καφέ?
    Τώρα θα μάθουμε τον Καφέ? Και δεν είναι ότι το παλικάρι δεν έχει φιλότιμο, καντάρια φιλότιμο έχει. Ειναι όμως, παραυτα, ο...Καφές. Ούτε μπορώ να κριτικάρω τον Γκέτζογλου. Τι να κριτικάρω απ΄τον Γκέτζογλου δηλαδή? Η, τι να κριτικάρω απ΄τον Μπέρνς, η, τι να κριτικάρω απ΄τον Λυμπερόπουλο πού προσπαθούσε να πάρει κάνα φάουλ μπάς καί...
    Αλλά τι μπάς και?
    Πώς?
    Με ποιό τρόπο?
    Με τα ψέμματα?
    Κι ως πότε?

    Κάποιοι πανηγυρίζουνε για τούς Νοτιάδες. Οκέι. Ο καθένας με τα βίτσια του άλλωστε. Εγώ έχω πολύ, μα ΠΑΡΑ πολύ καιρό να πανηγυρίσω. Κι εννοώ να ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ κι όχι να χαρώ χαιρέκακα πού ξεκουμπίστηκε π.χ ο Ντέμης η ο Θανόπουλος.
    Αυτές ειναι αναλαμπές διεστραμμένης χαράς, είναι πού λές "λές να γίνει τίποτα και να σωθούμε απο δαύτους"?
    Αλλά πού?

    Αρπάξαμε μικρίτιδα και δεν μάς βλέπω να θεραπευόμαστε συντόμως.
    Διασκέδασα πολύ με την θεωρία ότι η απεργία και το...κρύο εμπόδισαν τούς χιλιάδες ΑΕΚτζήδες να πάνε στο γήπεδο.
    Ποιόν δουλεύετε ρε? Ελεος πλέον.
    Δεν πιστεύει ο άλλος, δεν πιστεύει ο ΑΕΚτζής, ακόμα κι αυτός πού αψηφεί το...Σιβηρικό κρύο (έλα, μη γελάτε εκεί πίσω) και βρίσκει τρόπο να πάει στο ΟΑΚΑ ακόμα κι αυτός ΔΕΝ πιστεύει.
    Δεν μιλάω για το κάθε πυροβολημένο αρρωστάκι.
    Μιλάω για την μάζα, την ευρεία μάζα.
    Ε, αυτοί έχουν χάσει την πίστη τους.
    Δεν έχουν να κάνουν με την ομαδα τους, την ΑΕΚ, έχουν να κάνουν με τούς Νοτιάδες, τούς Αδαμίδηδες, τούς ΟΔΔΥ, τούς Πατσατζόγλου, τα πρότυπα Αρσεναλ, και το υπερπαραμύθι τού 2004.

    Εμπρός για τον ένδοξο στόχο τής εισόδου στην πεντάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΑΔΕΡΦΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΤΑ ΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΔΩ. ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ( για πρακτικούς λόγους ).
    ΥΓ. ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. Ή ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΦΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή