Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε...

Η Αργεντινή δεν ήταν τίποτε. Εσάς θα σας εξαφανίσουν…,του Mark Weisbrot

Ένα άρθρο γραμμένο από τον Δρα Mark Weisbrot, διακεκριμένου οικονομολόγου (Washington D.C.) που έζησε τα γεγονότα της Αργεντινής από κοντά.

Ερώτηση: Στην Ελλάδα κύριε καθηγητά, δεν γνωρίζουμε πολλά για το τι έγινε στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. Το μόνο που θυμάμαι (και με έχει σημαδέψει), είναι ένα πλάνο από κάπου ψηλά, που έδειχνε μία «αδέσποτη» αγελάδα να τρέχει και κόσμο, πολύ κόσμο, να την κομματιάζει ενώ ήταν ζωντανή(!) όπως έλεγε ο σπίκερ, για να εξασφαλίσει κρέας.
Απάντηση: Ο μόνος τρόπος να επιβιώσετε είναι επί ένα μήνα κάθε ημέρα συνέχεια να βγαίνετε σύσσωμοι και ενωμένοι 8 εκατομμύρια άνθρωποι, μιλάω για τους ενήλικες, στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες μα όλες οι καθημερινές λειτουργίες. Μόνο κατ` αυτόν τον τρόπο θα εκβιαστεί η Ε.Ε. αρκετά ώστε να δώσει χρήματα και άτοκα μάλιστα, τα οποία και διαθέτει. Δεν είστε ξέμπαρκοι, για όνομα του Θεού, ενώ η Αργεντινή ήταν εντελώς μόνη και απροστάτευτη.
     Η Ε.Ε. δεν επιθυμεί κάτι αντίστοιχο, μα πρέπει να ασκηθεί η κατάλληλη πίεση πλέον από κάτω προς τα πάνω και όχι αντιστρόφως. Η μόνη σωτηρία πλέον είναι να εξαναγκάσετε τη Γερμανία να πληρώσει τα 74 δις. που χρωστάει στην Ελλάδα για την περίοδο 1939-1945. Μάλιστα ακούγεται ταυτόχρονα σε πολλούς κύκλους στη Γενεύη όπου ζω, ότι η Ελβετία θα δώσει ως δώρο στην Ελλάδα, δίχως απαίτηση επιστροφής, 100 δις, ώστε να μην οδηγηθεί ευρωπαϊκή χώρα, με τέτοιες τραγικές συνέπειες, στο στόμα του λιονταριού.
     Πιστέψτε με, στην Ουγγαρία ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, στην Ελλάδα προετοιμάζεται το έδαφος για μαζική καταστροφή όλου του κοινωνικού ιστού με τραγικές συνέπειες, όπου το μηνιαίο εισόδημα ακόμα και στις ιδιωτικές εταιρίες θα μειωθεί από 1000 ευρώ φερʼ ειπείν, στα 250 ευρώ, ενώ οι τράπεζες θα επιτρέπουν την ανάληψη πλαφόν των 100 ευρώ ανά ημερολογιακού μήνα.
     Η Κυβέρνησή που τώρα σας κυβερνάει, προσφέρουν τα κλειδιά στους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. για να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη στην Αργεντινή. Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής ήταν περί των 25.000.
     Ταυτόχρονα, θα πρέπει να απαιτήσει ο Ελληνικός λαός και με τη βία όπου κρίνει, την προσέλευση όλων των υπευθύνων που έκλεψαν τον Έλληνα φορολογούμενο στην δικαιοσύνη, και ξέρουνε όλοι στην Ελλάδα ποιοι είναι αυτοί, και την εκδίκαση των προηγούμενων δυο κυβερνήσεων της Ελλάδος, με τελικό σκοπό την ισόβια φυλάκισή τους. Ταυτόχρονα θα πρέπει ο κάθε πολίτης της Ελλάδος να διασφαλίσει την αλλαγή πορείας της τωρινής Κυβέρνησης, η οποία προμελετημένα και εσκεμμένα προδίδει τον Ελληνικό λαό με την επιθυμία την πλήρη υποταγή του καθώς και την εξαθλίωσή του οδηγώντας τον προς το Δ.Ν.Τ. Το να έχει αναλάβει το Δ..Ν.Τ. μια χώρα σημαίνει την εφόρου ζωής σχεδόν ομηρία της στο χρέος. Στο διεθνές οικονομικό σύστημα, το χρέος ισούται με χρήμα και άρα κέρδος για τους ανθρώπους, που όχι μόνον έχουν δημιουργήσει την οικονομική κρίση, αλλά και τους καρχαρίες του Δ.Ν.Τ. που καιροφυλακτούν να αναλάβουν άμεσα την δράση της εξαθλίωσης στην Ελλάδα.
     Αυτά δεν είναι τα λόγια κάποιου θεοσεβούμενου ή ανθρωπιστή, αλλά ούτε και αυτά ενός ξεπεσμένου ή ξεχασμένου κομμουνιστή ή ρομαντικού αριστερού. Είναι τα λόγια ενός τεχνοκράτη, που έζησε την καταστροφή μίας περήφανης χώρας. Ενός περήφανου λαού με μία προδοτική κυβέρνηση που προετοίμασε καλά το κλίμα για να εκχωρήσει την Εθνική της κυριαρχία στη μεγαλύτερη μάστιγα του πλανήτη.
     Στην Αργεντινή με το που έλαβε δράση το Δ.Ν.Τ., ο κόσμος βγήκε με τσεκούρια, χαντζάρες και πριόνια στους δρόμους και εισέβαλαν σε τράπεζες, στα Μ.Μ.Ε. και σε κυβερνητικά κτίρια, σφάζοντας και αποκεφαλίζοντας στην κυριολεξία τραπεζικούς υπαλλήλους, διευθυντές, δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι στην κορυφή της διαφθοράς και της απάτης, καθώς και στελέχη και μέλη βιομηχανιών, της Κυβέρνησης, Κυβερνητικούς Εκπροσώπους και συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης του αντίστοιχου Υπουργείου Οικονομικών.
     Ο συνολικός αριθμών των θυμάτων επισήμως κατά την οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής ήταν περί των 25.000, αλλά φυσικά ο αριθμός που ανακοίνωναν τα Μ.Μ.Ε. της χώρας και με την διαταγή του Δ.Ν.Τ. ήταν κατά πολύ λιγότερος και συγκεκριμένα είχανε αναφέρει μόνον 27 θανάτους.
    Έφτιαξαν πόλεις, μέσα στις πόλεις. Τις ονόμασαν villas miserias, πόλεις της μιζέριας. Εκεί πότιζαν τον κόσμο κοκαΐνη, επεξεργασμένη με χλωρίνη και ασβέστη και άλλα ναρκωτικά της μιας δόσης, που παρουσιάστηκαν εν αφθονία άξαφνα, όταν ο εφιάλτης είχε αρχίσει. Ήταν περήφανος λαός οι Αργεντίνοι, όπως και οι Έλληνες και δεν είδα μάνες στην Αργεντινή να πουλάνε τα παιδιά τους, όπως γίνεται στο L.A. από το 1960. Είδα όμως ανθρώπους να χάνουν τα πάντα και στο τέλος τη ζωή τους, όταν δεν υπήρχε τίποτα να δώσουν, όσα δεν πήραν οι τράπεζες τα πήραν οι έμποροι. Ο κόσμος έπρεπε να αποχαυνωθεί, να μην αντιστέκεται. Να πεθαίνει με τη μιζέρια του. Γι αυτό έβγαλαν έτσι αυτές τις ψευτοπόλεις. Έπνιγαν εκεί την οργή και την δυστυχία τους.
     Γι αυτό και εξάλλου η προ-μελετημένη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και η μαζική προώθηση και πώληση των ναρκωτικών, μέχρι όπως μαρτυρείται και από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από ανθρώπους που έχουν και είχαν ανέκαθεν στενές επαφές με την ζούγκλα των ιδιωτικών καναλιών, κυβερνητικά στελέχη, πολιτικούς, μεγαλοδικηγόρους, βιομήχανους και ανθρώπους γενικότερα που εξυπηρετούν μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Ημερησίως στο κέντρο της Αθήνας πεθαίνουν περίπου 140 άνθρωποι, κυρίως μετανάστες από ναρκωτικά νοθευμένα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εύκολα σώπαιναν όλοι οι ενοχλητικοί.
     Στην Αργεντινή του τότε, όπως και στην Ελλάδα του τώρα, όλα τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν την «ανάγκη της βοήθειας». Στην αρχή τους έλεγαν ότι το κράτος θα πτώχευε και ο κόσμος έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει για επιτυχία την είσοδο του ΔΝΤ. Δεν φανταζόντουσαν τι θα ακολουθήσει. Τι ειρωνεία και αυτή. Τους έπεισαν με τον φόβο της πτώχευσης και εντέλει η σωτηρία ήρθε μόνο με την πτώχευση!!!
     Είχαν όλοι την εντύπωση ότι σώσαμε τη χώρα που ήταν ανίκανη και με διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Ήταν απίστευτο τι μετέδιδαν οι ανταποκριτές, όταν εμείς βλέπαμε την αλήθεια με τα μάτια μας σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά. Πρέπει εσείς στην Ελλάδα να ξυπνήσετε τώρα προτού να είναι αργά, πρέπει με οποιοδήποτε κόστος να αποφύγετε το Δ.Ν.Τ.
     Ήδη οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου 17-18 Απριλίου 2010 στη χώρα σας, απειλούν για μαζικές απολύσεις περί των 350.000 εργαζομένων και εσείς ακόμα κοιμάστε όρθιοι, αντί να έχετε αποκλείσει τη Βουλή σας με την απειλή μαζικής βίας. Σας κοροϊδεύουν, λεφτά και μάλιστα πάρα πολλά υπάρχουν.
Για το Δ.Ν.Τ. είχαν την εντύπωση ότι οι Αργεντινοί μας θεωρούν σωτήρες.
     Ποτέ δεν προέβαλλαν τίποτα από την πραγματικότητα. Μόνο κάτι ρεπορτάζ γραμμένα στις αρχές, με κόσμο να κάνει δηλώσεις κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων ότι τους οδήγησαν στην πείνα, ευχαριστώντας τις ΗΠΑ που θα τους έσωνε. Ακόμα και οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες. Τις προέβαλλαν σαν κομμουνιστές ή αριστερά κομμουνιστικά κόμματα που αντιδρούσαν. Εγώ έβλεπα στο Μπουένος Άιρες την λεωφόρο γεμάτη από εξαγριωμένους να ουρλιάζουν «θέλουμε τη χώρα μας πίσω»! Θέλουμε τα δολάρια μας πίσω!
     Οι τηλεοράσεις έδειχναν μερικές δεκάδες κομμουνιστές με κόκκινες σημαίες που διαμαρτύρονταν. Στην πραγματικότητα ο κόσμος ήταν εκατοντάδες χιλιάδες. Ίσως εκατομμύρια. Τους έβλεπα, έβγαιναν από τα σπίτια τους και ενώνονταν με τις πορείες. Δεν υπήρχε συντονισμός. Ότι Αμερικάνικη επιχείρηση υπήρχε, έκλεινε και την φύλαγαν πάνοπλοι αστυνομικοί.
     Δεν κυκλοφορούσαμε βέβαια τότε. Μετά από κάποιες συγκεντρώσεις θυμάμαι έβγαινα από το ξενοδοχείο και έβλεπα τόσες πέτρες κάτω, που νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιο κτίριο. Μεγάλη οργή.
Έβλεπες ανθρώπους αποφασισμένους για όλα. Άνθρωποι που δεν έμοιαζαν πλιατσικολόγοι. Ακόμα και μεσήλικες, σίγουρα πολλοί είχαν οικογένειες· μου έκανε εντύπωση. Έβγαιναν και συγκρούονταν με ότι έβρισκαν. Ξύλα, πέτρες. Από την άλλη η αστυνομία ήταν πάνοπλη, με αντλίες, πλαστικές σφαίρες, δακρυγόνα. Ήταν αδύνατον να τους συγκρατήσουν. Είχες να κάνεις με ανθρώπους που τους πήρες το σπίτι τους και το χαμόγελο τους. Όχι, ούτε μια στιγμή δεν τους χαρακτήρισα «τρομοκράτες». Θα ήταν άδικο. Φαντάσου να υπηρετείς το Law and Order και να μη μπορείς να κρύψεις την συμπάθεια σου για αυτούς που ίσως από τις τηλεοράσεις θα τους χαρακτήριζες αλλιώς. Ήθελαν τη χώρα τους πίσω. Έβγαιναν με Αργεντίνικες σημαίες και απαιτούσαν να φύγουμε.
     Στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής: τα πετρέλαια στο Αιγαίο επιθυμούν να τα εκμεταλλευτούν πλήρως και μόνο οι Γερμανοί, ώστε κατʼ αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους και επιτέλους να βγούνε νικητές από έναν παγκόσμιο πόλεμο έχοντας ήδη δημιουργήσει 2 και χάνοντάς τους. Τον 3ο αυτόν, μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως οικονομικό πόλεμο.
     Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι ότι η Ευρώπη και η Ε.Ε. δεν φαίνονται γενικότερα να ενδιαφέρονται να σώσουν το ευρώ τους διότι αν διπλώσει η Ελλάδα, το ευρώ θα είναι εντελώς άχρηστο στις διεθνείς αγορές και σε όλη την ευρωπαϊκή επικράτεια, το ευρώ θα καταρρεύσει βυθίζοντας σε τύπου Αργεντίνικης κρίσης όχι μόνον την Ελλάδα αλλά και όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε. Γιατί δεν βοηθούν και γιατί έχουν αφήσει την Ελλάδα στην τύχη της ακόμα και προς το παρόν ουδείς δεν μπορεί να δώσει εξήγηση.
     Ένα είναι σίγουρο, ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια αν επιτρέψετε στην Κυβέρνησή σας και στα Μ.Μ.Ε. να συνεχίσουν να καθορίζουν εσκεμμένα την πορεία σας προς την κόλαση του Δάντη.
     Σήμερα, όμως, συγκλίνουν, εκ των πραγμάτων, τα συμφέροντα του Αμερικανού Προέδρου, Ομπάμα, και του γ. Διευθυντή του ΔΝΤ Ντ. Στρος Καν, σε μια εμπλοκή του ΔΝΤ, με την Ελλάδα, με την νέα όμως αποκατεστημένη μορφή του, που σαν θεωρητική αρματωσιά και πρακτική θα ανατρέπει τη σημερινή εικόνα και θα πλησιάζει στην ειδυλλιακή παραδοσιακή πρακτική του, του Φίλου των Εθνών!
     Ο μεν πρ. Ομπάμα γιατί θέλει νέο κύρος στο εγχείρημά του για επιβολή κρατικού ελέγχου στο διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, του οποίου έχασε τον α΄ γύρο. Και ο κ. Ντ. Στρος Καν του ΔΝΤ θα επιθυμούσε σφόδρα ένα έπαθλο 10 εκατομμυρίων ικανοποιημένων από τους παραδείσιους σχεδόν όρους παρέμβασης ενός νέου ΔΝΤ Ελλήνων.

22 σχόλια:

  1. KALIMERA . ETOIMAZOMAI NA KATEVO OMONOIA .ENA PRAGMA DEN KATALAVAINO I' MALLON KATALAVAINO POLY KALA . GIA PIO LOGO DEN EGINE I SIMERINI APERGIA K SYGENTROSI XTHES ANTI GIA SIMERA ? AFOY XTHES TO PSIFIZAN TO NOMOSXEDIO..AS IMASTAN XTHES 200 XIL. EKSO APO TO MPOURDELO NA MIN EXOYN APO POYN NA FYGOYN.

    OPOIOS DEN EXEI DEI , AS DEI TO DVD ME TIN KATASTROFI TIS ARGENTINIS ..OI SYMPTOSEIS EINAI POLLES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι ΝεοΓραικυλοι θελουν να μοιασουν τους ...επαναστατες με τα κατσαρολια της ..Αργεντινης.
    Της μεγαλυτερης Ναζιστικης χωρας της Λατινικης Αμερικης.
    Και τους προτρεπει ενας ....Αμερικανος.

    χαχα χαχαχαχα αχααχαχαχχααχχαα

    ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΡΑ που καταντησες την Γραικυλια.
    Να σας ζησει ο Ανδρικος ο εθνοπατερας και το σοι Μινεικο.

    +10% ρε και ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ, ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    Οτι αξιζει ο καθε λαος, αυτο ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ.

    ΥΓ Ξερω, ξερω φταινε οι Καραμανληδες. Αυτοι τα κανανε ολα χαχα αχαχχααχχααχχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ KOSTAS21 ΚΑΙ MIKE21HLK: ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. Η ΠΡΩΤΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ; ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΧΕΛΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΣΙΟ.
    ( ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΗΤΑΝ ΧΑΪΔΕΥΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ).
    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ 2500 ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι αποψεις απο ολους καθαρογραμμενες ειναι.
    Δε ξερω που βλεπεις χελια και φιδια.
    Απο εμενα δεν ξερω που εχεις δει να χαρακτηριζω συγκεκριμενους σχολιαστες-νικνειμς, σαν "ΔΧ" ή "ΚΝΙτες"... Και ουτε προκειται να το κανω.

    Αλλα για να το παω παραπερα.
    Ο ΧΧ ειναι προεδρος και τον ψηφισανε στην ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ. 500 ατομα? 200 ατομα? 50 ατομα?
    Οσοι και ναναι τον ψηφισανε.
    Και οταν ερχεται η ωρα μιας αποφασης, τοτε και αυτη μπαινει σε ψηφοφορια.
    Δεν αρεσει η αποφαση? Ανοικτη ειναι η πορτα στην Ερασιτεχνικη ΑΕΚ, να γινουν ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ να ΨΗΦΙΖΟΥΝ και να εξαφανισουν με την ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ τον ΧΧ και οποιες αποφασεις διαφωνουν.

    Ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
    Εφοσον αυτο δε γινεται, και υπαρχει απλα σχολιασμος εκ του καναπεως περι "κωλοτουμπων", για μενα ειναι απλα τραγικο. Εξω απο τον χορο ξερουν πολλοι να χορευουν.

    Τωρα για το προπονητικο της Παιανιας με τους ξενωνες και το σχολικο το γνωριζω. ΟΤΑΝ χτιστουν και οι δικιες μας ακαδημιες, θα υπαρξει το αναλογο. Επισης η ΠΑΙΑΝΙΑ εχει ΕΝΟΙΚΙΟ 1.8 εκ ευρω. Οποιος θελει, εχω και τον ισολογισμο της εταιριας.
    Ψαχνω καποιον να μου βρει τον Ισολογισμο του Ρεντη, για να μη μιλαμε με ΑΕΡΑ οπως κανουνε μερικοι , οτι ο Ροκκο πληρωνε τον Ερασιτεχνη (και αφου τον πληρωνε πως εφτασε να χρωσταει 4 εκ)... Ολοι ξερουμε οτι ο Ερασιτεχνης εκανε ΔΩΡΕΑ τη γη του Ρεντη στον Ροκκο (οχι στη ΠΑΕ ΟΣΦΠ) για να φτιαξει εκει τις σιδεροκατασκευες του.
    Οσο για το δικο μας, δεν πληρωνουμε ...λιγα στρεμματακια. Μιλαμε για ενα ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ κτιριο, με γηπεδα ΦΥΤΕΥΤΑ (οχι στρωμενα με κομματια), με ΕΙΔΙΚΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ (οχι τσιμεντα οπως οι θρακομακεδονες) και απορροφητικα εργα.
    Τετοια υποδομη σε γηπεδα ουτε το ΟΑΚΑ δεν εχει, που μολις φετος το σκαβανε και βαζανε αμμο.

    Συνεχιζω επισης να επιμενω καποιος να μου παραθεσει τον Ισολογισμο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ/ΠΑΟ, και να μου δειξει τα ιδια κεφαλαια, το παθητικο και τις ζημιες μιας ομαδας που βγηκε 5η ενω ειχε παρει 10 πρωταθληματα με συνεχης παρουσια στο Τσ.Λ., και τοτε θα την συγκρινουμε με τους... παπαδονοτιαδες.

    Εαν θελουμε η ΑΕΚ να παει μπροστα, πρωτα θα βαλουμε τα ΚΑΛΑ που γινονται , θα τα επιβραβευσουμε και μετα θα προσπαθησουμε να χτισουμε πανω σε αυτα. ΟΧΙ το αντιθετο. Γιατι το αντιθετο μας δειχνει μιζερους, μικροπρεπης και γραφικους.

    Αυτα τα λιγα απο εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο προσφατως -εδω και καμια δεκαριαχρονια δηλαδη-ανανηψας κος Μαρκ,που γραφει και σε Λαατινοαμερικανικες εφημεριδες και προοοοοοοοωθει ταχα σχεδιο τραπεζικης μαζωξης των χωρων της Νοτιας Αμερικης για να αποφυγουν-λεει- την αρπάγη του ΔΝΤ,ενω παραλληλα παραμενει στην καρδια του σκοτους Ουασιγκτον ντι σι ναουμε και ειναι μελος με αλλα καλοπαιδα του Κεντρου Οικονομικων και Πολιτικων ερευνων.
    Τι ερευνουν; Οτι και οι δικοι μας εδω στον Δημοκριτο που κυνηγανε πρωτονια και νετρονια,ισα-ισα για να παιρνουν τις παγιες επιχορηγησεις για το αναλογο μασουλημα.

    Δεν υπαρχει καμια περιπτωση-γνωμη μου- να συμβει εδω οτι συναιβει στην παρατημενη,ερμαιο,ξεχασμενη και "ποιος την γαμει" Αργεντινη, η οποια δεν "ανηκει" πουθενα,σε αντιθεση με εμας που "ανηκωμεν εις την Δυσην". Μπορει να παραμενουμε οθωμανοι σε συμπεριφορα και ολα τα αλλα,αλλα μας θελουν να ανηκουμε ΕΚΕΙ και αυτο δεν αλλαζει ουτε τωρα.
    Η καλυτερα,ποσο μαλλον τωρα που οι "ανακαλυψεις" περι πετρελαιου και φυσ. αεριου,εχουν φυγει απο τα στοματα του Λιακοπουλου και του Χαρδαβελα και ειναι πλεον μια προοπτικη υπαρκτη και απολυτως πλεον παραδεκτη απο ολους.
    Τι θα πει "μονο αν ξεσηκωθουν 8 εκ. στο δρομο θα γινει κατι"; Σαν να λεει "αφου δεν προκειται να γινει κατι τετοιο,δεχτειτε τις αλλαγες που ερχονται αναποτρεπτα και συνηθειστε την καινουρια πραγματικοτητα.

    Ευχαριστουμε πολυ ρε μαλακα. Τι μας το λες;Για νεο;
    Ακου λεει θα "συνδραμει με δωρο 100 δις η Ελβετια για να μη δει την ενδοξη χωρα των νοτιων βαλκανιων να γινεται βορα στο στομα της αρκουδας". Ναι. Μαλλον σκεφτηκαν οι κατοικοι της χωρας-δημιουργημα του Καποδιστρια οτι: "αφου δεν καταφερε ο δημιουργος μας να κανει το σχεδιο του πραξη και στην δυστυχη Ελλαδα και τον εφαγαν λαχανο οι Μαυρομιχαλαιοι,ας τους βοηθησουμε να ξεφυγουν απ'την λαιλαπα για να συνεχισουν να μας πηδανε τις κορες και τις γυναικες τα καλοκαιρια"
    Τι λετε ρεεεε;

    Η καντονιακη -αλα Ελβετια- σχεδιαση που ειχε κατα νου ο Καποδιστριας,θα γινει πραξη 180 χρονια μετα,αλλα με αλλον τροπο και για αλλους λογους. (λεγε με Καλλικρατη)

    Η χωρα με κανενα τροπο δεν "σηκωνει" επαναστασεις" "χατζαρια" "αγελαδες" και "τσεκουρια". Δεν θα αφησουν να συμβει κατι τετοιο αφου η ιδια η χωρα ειναι μια παχια αγελαδα για αυτους και οχι ενα αδιαφορο κουτσαλογο σαντην φουκαριαρα Αργεντινη.
    Αρα,οτι γινει,θα γινει βελουδινα. Με τροπο.
    Και καθολου με επαναστασεις και οδοφραγματα.
    Οταν πρεπει να εκμεταλευτεις πετρελαια, αερια,θαλασσες,πορθμεια,αεροδρομια θαλασσια στενα κλπ-κλπ δεν θελεις με τιποτα τον κοσμο στο δρομο,αλλα τον κοσμο στο σπιτι.
    Με το νυστερι εδω στην Ελλαδα το σφαξιμο και οχι με την "χατζαρα".

    Το ΔΝΤδεν ειναι ενας "ακαρδος οδοστρωτηρας" οπως θελουν καποιοι να μας το παρουσιασουν,ουτε "ανθελληνες που βρηκαν την ευκαιρια να αφανησουν το εθνος" και ενα καρο αλλες μπουρδες.
    Η Ελλαδα ειναι αυτη που ειναι,με την ιδιοσυγγκρασια της,με τα δεδομενα της με τις συγκεκριμενες "ευκαιριες" της για την παγκοσμια δυναστια και αναλογως θα την αρμεξουν και θα της συμπεριφερθουν.
    Μπορει να ειναι μισανθρωποι, αλλα δεν ειναι μαλακες.
    Η Αμερικανοποιηση της Ελληνικης κοινωνιας τα τελευταια 30 -ειδικα- χρονια,εχει βοηθησει τα μεγιστα προς αυτην την κατευθυνση.Δηλαδη της ομαλης-οσο ειναι αυτο δυνατον-μετατροπης της, απο αχρηστη γη που ζει με δανεια,σε χρησημο εδαφος για περαιτερω και εκμεταλευση,περα απο της βασης της Σουδας η το στρατηγειο της Λαρισας.
    Απ'ακρη σ'ακρη εκμεταλευση της αγιας αυτης γης που οι μαλακες κατοικοι της δεν ξερουν τι να την κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Κostas21: Είπα συγκεκριμένα πράματα:
    - ΠΑΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.
    - Ο ΔΧ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    - ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.
    - Ο ΦΙΛΆΘΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΗΣΑΊΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΩΡΑΛΗ. ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΈΙΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΥΣΑΤΟ ΤΕΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΧ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    - Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 44 ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
    - ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 44 ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΤΩΡΑ; ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ 44; ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ;
    - ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΤΡΙΤΟΙ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: ΘΕΛΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ; ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ. ΒΓΑΛΕ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΚΩΛ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΙΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ 11 ΜΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τον ιδιο τροπο που "επιβραβευθει" απο τον "λαο" η μνημονιακη πολιτικη του καραφλου πωλητη,στις προσφατες εκλογες (αφου η χωρα εβαφτει πρασινη απο το 20% του εκλογικου σωματος)και ελαβε το "ΟΚ" για να συνεχισει το "εργο"της η κυβερνηση,με τον ιδιο τροπο εξελεγει και ο Δ.Χ στις εκλογες της πλακας. Με συντριπτικοτερη μαλιστα αποχη που φτανει εις το δυσθεορατο 99%.!
    Η αποθεωση της δημοκρατιας,δηλαδη.
    Αν δεν φυγει ο συγκεκριμενος απο εκει που ειναι και δεν επιστρεψει στην κερκιδα,η "Ερα" δεν προκειται να δει μαζικες εγγραφες στον αιωνα τον απαντα.

    Και δεν καταλαβαινω τι δουλεια εχει με τους "ΠΑΕτζιδες" ενας ρομαντικος ερασιτεχνης.
    Μηπως απλα για να λαμβανει την επιδοτηση-αλα ΚΚΕ- για να συνεχιζει να "επαναστατει" με τα λογια και να ειναι χαλιφης στη θεση του χαλιφη;
    Μαλλον.
    Εισαι προεδρος της "μανας" ΑΕΚ; ο.κ. Αποσχισου λοιπον απο τους "βρωμερους επαγγελματιες που ρυπαινουν την ιστορια και τις ριζες του Συλλογου" και τραβα τον δικο σου δρομο.
    Και να δουμε που θα πας.

    Αγκαζε η μανα με την κορη,γιατι η κορη φερνει τα λεφτα. Και το σωστο ειναι βεβαια να μη παραπεταμε τους γονεις μας σε ιδρυματα,αλλα να τους φροντιζουμε κοντα μας.
    Ειμεθα φιλεσπλαχνοι επαγγελματιες.

    Το ερωτημα που σου εθεσε ο Steven,ακομα να το απαντησεις. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο Δ.Χ ΑΝΤΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ;
    Για πλακα και για το θεαθηναι, λεω εγω. Ποια η δικη σου η γνωμη;
    "Συμφωνω με το εργο και τις συνθηκες προπονησης και ειναι αναβαθμηση για την ΑΕΚ" απο την μια, και απο την αλλη "καταγγελω την συμβαση";
    Θα σχιστει το κεφαλι μας στη μεση.

    Οταν η ΑΕΚ εψαχνε γηπεδο για τον Ευρωπαικο της αγωνα και κινδυνευε με αποκλεισμο και ξευτυλα,και ο δικηγορος εψαχνε σαν σκασμενος τροπο να βρει να παιξουμε αγομενος και φερομενος-οχι μονο αυτος δηλαδη αλλα ολη η ΑΕΚ -απο τον Ανα στον Καιαφα και αντιμετοπιζομενη σαν χολεριασμενη-ο εμπνευστης και "δωρητης"
    των Σπατων,εκανε βολτες εδω διπλα,την ιδια ωρα,στις Σπετσες καλεσμενος του εξαδαχτυλου βασιλεως στους γαμους του γιου του.
    "Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται" δηλαδη.
    Μιλαμε για απολυτη ξευτιλα μεν αλλα και αποδειξη της απολυτης απαξιωσης.
    Τετοια "ιδιοκτησια" θελεις;

    Κανεις απο εδω δεν εχει πει "να φυγουν οι Παπας-Νοτιας". Λεμε: "να παραδωσουν τα κλειδια εκει που πρεπει και αν θελουν ας συμμετασχουν στο νεο εγχειρημα"
    Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
    Αλλα αυτο προυποθετει παραδοχη.
    "μας δουλεψε ο κοντος,την πατησαμε,το παραδεχομαστε,οριστε τα αποτελεσματα του ελεγχου,ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις η αλλον τροπο να κουβεντιασουμε να δουμε τι θα απογινει"
    Και οχι "θα βοηθησουμε","θα βαλουμε μερικα λεφτα μεχρι το τελος της σεζον","θα σκεφτουμε για του χρονου","δεν ειναι ευκολη η χρηματοδοτηση","δεν ξερω για του χρονου",θα σμμαζευτουμε,θα νοικοκυρευτουμε,θα συντηρηθουμε", "μειναμε μονοι μας" και λοιπα ωραια.
    Τι εχουν σκοπο να κανουν; Να σου πω εγω:Τιποτα. Στο τηλεφωνο ειναι.Απο πανω.Αδικως.

    Γιατι ο Δ.Χ. δεν λεει κουβεντα για την τυχη του διαχειριστικου ελεγχου; Ο οποιος εχει-εκτος απο ηθικο-και εννομο συμφερον και λογο; Και αφου μπορει να απαιτησει -πολλα και οχι μονο αυτο-σαν μελος του Δ.Σ,γιατι δεν τον ακουμε;
    Ειναι ολα "καλα καμωμενα";
    Τι παριστανει δηλαδη εκει που παει στη Γραμμου; Κραταει τα ντοσιε του Αγιοστρατιτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ, πιστεύω θα το δει ο Κώστας:
    - μετοχοι-αμέτοχοι, τον πούλο κι έξω απο εδώ, ποιός το φώναζε και γιατί καταργήθηκε; Απείλησε ο Νοτιάς να μην μας νοικιάσει το θαύμα το υπερσύγχρονο των δυο γηπέδων, του εστιατόριου, των γυμναστηρίων, των οικοτροφείων ,των ξενώνων, των βιβλιοθηκών για τα νέα παιδιά, των εγκαταστάσεων για τις ακαδημίες και όλων αυτών ΠΟΥ ΘΑΘΑΘΑΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΙΚΙΟ; ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΜΑΣΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. - ΠΑΙΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.

    Aπ. Ηδη εχει γινει, και ειχαμε προσφατη δηλωση απο αυτον που εχει χτισει το σημερινο, πως ολες οι φασεις του εργου θα γινουν. Δλδ να τον διαολοστειλουμε που δεν εγιναν σε χρονο ΝτεΤε, οταν ο τακουνας εφτασε μεχρι και το ΣτΕ? ;)

    - Ο ΔΧ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    Nαι.

    - ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΙ. ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ.

    Δεν κραταω αρχεια εφημεριδων. Αν εχεις λινκ, θα σου ειμουν ευγνωμων.

    - Ο ΦΙΛΆΘΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΗΣΑΊΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΩΡΑΛΗ. ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΈΙΟ ΑΡΧΙΔΑΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΥΣΑΤΟ ΤΕΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΧ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    δεν μιλησα για γραμμες.
    Αλλα δεν θελω να ασχοληθω αλλο με τον φιλαθλο.
    Απλα παραθεσα την αποψη μου για την φυλλαδα.

    - Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 44 ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

    Δεν καθαρισε.
    Η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστουσε μετα το 44, 36 εκ ευρω ρυθμισμενα σε δοσεις μεχρι το 2017, αργοτερα ρυθμισε την εφορια με τον νομο Ορφανου μεχρι το 2019, ενω το 2004 χρωστουσε σε 3ους 15 εκ ευρω.
    Επισης η Εφορια απο τις εποχες Μελισσανιδη-Καρρα/Τροχανα, δεν εχει ρυθμιστει ακομη αν και προβλεπουν οτι θα ειναι γυρω στα 2-3 εκ ευρω.
    Θα μπορουσαμε να ειμασταν σε λιγοτερο κακη κατασταση, αλλα ολοι ξερουμε οτι ο Τακουνας εκανε σπαταλες. Σε αυτο σιγουρα δεν φταινε οι σημερινοι που μολις τον πηρανε χαμπαρι, τον κλωτσησανε.


    - ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 44 ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΤΩΡΑ; ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΟ 44; ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ;

    Τα Ψωμιαδεια δεν ηταν χρεη της ΑΕΚ, αλλα χρεη ΠΡΟΣ την ΑΕΚ. Θα δηλωνες αυτα που σου χρωστανε ΑΛΛΟΙ στο 44? Θα αστειευεσαι!!!!
    Δεν ειναι ΔΗΘΕΝ απαιτητα. Ειναι ΑΠΑΙΤΗΤΑ.
    Αν ειχαν δηλωθει ναι θα μπαιναμε στο 44.
    Τα ποσοστα των μετοχων ειναι τελειως δυσαναλογα με αυτα που υπηρχαν το 2004, για αυτο οχι δεν ειναι αναλογων ευθυνων για το παρελθον.


    - ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΤΡΙΤΟΙ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ: ΘΕΛΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ; ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ. ΒΓΑΛΕ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΚΩΛ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΗΣΙΝ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ 11 ΜΥΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΥΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΠΙΣΩ.

    Δεν βγηκες 3ος.
    Βγηκες 3ος-2ος-2ος-1ος (3ος μετα το ΚΑΣ).
    Δλδ ειχες ανοδικη πορεια, μεχρι που σε σταματησαν με το χαρτινο.
    Εκει δεν ρεφαρες, παραιτηθηκε ο τακουνας και ηρθε ο Μπινες εκ Σερβιας. Εκει μας παρατησε ο Πολυς, εκει αποφασισε να μπει ο Νοτιας μπροστα ωστε να κανει συνεργασια με τον Μελισσανιδη, και εκει εφαγε ΠΟΡΤΑ απο τον Μελισσανιδη ενω ....υποσχοταν ριζικες λυσεις.

    Μην ξεχνας οτι καμια ΠΑΕ στην Ελλαδα δεν ειναι κερδοφορος, εκτος αν βγει στο Τσαμπιονς Λιγκ.
    Εμεις βγηκαμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και τοτε ειχαμε πραγματι θετικο προσημο. Απο τοτε μπαιναμε και μπαινουμε καμια 10αρα εκ ευρω ΜΕΣΑ. Γιατι ΟΥΤΕ μεγαλο μεσο ορο διαρκειας/εισητηριων εχεις, ΟΥΤΕ τεραστιο τηλεοπτικο, ΟΥΤΕ εσοδα απο Ευρωπη. Ομως ταυτοχρονα ΕΧΕΙΣ μεγαλο αγωνιστικο μπατζετ που ακομα και αυτο χρειαζεται ΒΕΛΤΙΩΣΗ σε αξια γιατι οπως βλεπεις δεν μπορεις να ανταγωνιστεις αυτους που .....βγαινουν Τσαμπιονς Λιγκ.

    Δεν με ενδιαφερει λοιπον αν θα παρω τον Λουσεν ή τον ...Παυλη. Με ενδιαφερει να ΕΠΙΒΙΩΝΩ σαν ΠΑΕ σε χαλεπους καιρους. Εκτος ΕΑΝ υπαρχει καποιος που μπορει να με κανει να αποκτησω καλυτερο ΣΤΑΤΟΥΣ. Τοτε μετα χαρας ΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ. Αλλοιως ΠΑΠΠΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ τα ματια μας, και ας κανουν ΟΤΙ μπορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. - μετοχοι-αμέτοχοι, τον πούλο κι έξω απο εδώ, ποιός το φώναζε και γιατί καταργήθηκε;

    To φωναζαν κατι Πατησσιωτες και μια μεγαλη μεριδα απο την Οριτζιναλ.
    Απο τοτε που εφυγε ο Μπινες εκ Σερβιας, κανενας απο τους Πατησιωτες δεν πιστευει πλεον οτι θα ερθει ο Μελισσανιδης οποτε τελειωσε το παραμυθι.
    Η Οριτζιναλ εφοσον πιστευει οτι και οι 2 προχωρουνε το σχεδιο της ΝΦ, προφανως δε προκειται να το φωναξει μαζικα.

    Απείλησε ο Νοτιάς να μην μας νοικιάσει το θαύμα το υπερσύγχρονο των δυο γηπέδων, του εστιατόριου, των γυμναστηρίων, των οικοτροφείων ,των ξενώνων, των βιβλιοθηκών για τα νέα παιδιά, των εγκαταστάσεων για τις ακαδημίες και όλων αυτών ΠΟΥ ΘΑΘΑΘΑΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΙΚΙΟ; ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΜΑΣΗΤΑ.

    Δεν υπαρχει αυτο το ΘΑΘΑΘΑΘΑ. Οτι εχει δηλωθει μεχρι σημερα εχει χτιστει.
    Ο Νοτιας ΠΟΤΕ δεν ειπε οτι θα ηταν το ΙΔΙΟ ενοικιο σε ολες τις φασεις του εργου. Η παρουσιαση (η γνωστη) που ειχε γινει, με το βιντεο, τις φασεις του εργου κλπ, εγραφε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι σε καθε φαση του εργου, θα ανεβαινε το ενοικιο για τον προφανη λογο οτι θα χρειαζοταν μεγαλυτερα εξοδα συντηρησης.
    Η πλακα ειναι, οτι ο Νοτιας στη πρωτη συμβαση ειχε προτεινει ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ τα σηματα της ΑΕΚ για διαφημισεις κλπ, και η ΠΑΕ ΑΕΚ να καταβαλλει παντοτε 312χιλιαδες ευρω.
    ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ τους οπαδους-ΑΡΔ κλπ της ΑΕΚ, και απαιτησανε να μην εκμεταλλευεται η εταιρεια του Νοτια τα σηματα. Ο Νοτιας ειπε οκ, αλλα ετσι το ενοικιο θα ανεβει, αφου δεν θα εχω εσοδα απο αλλου. Και οπερ και εγενετο. Και υπογραφτηκε η συμβαση ανενοχλητα.
    Ποτε δεν υπηρξε απειλη απο πλευρας Νοτια. Αντιθετα απο την πλευρα της ΑΕΚ υπηρξανε αρκετες "δε μπαινουμε ετσι" κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΩΜΙΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ 44, στο οποίο δεν θα έμπαινες ακόμα και γκόμενο να είχες τον καραμνλή. Και καθώς θα γνωρίζεις λόγω BDO, πλέον πέρασαν στα επισφαλή ( ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ).
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΛΕΩ ΞΑΝΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΌΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ( του μέλλοντος βέβαια διότι προς το παρόν είναι μια επαίσχυνυη σύμβαση ) ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ, ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΒΑΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟΥ.
    Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ SUGAR ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΤΟ CLUB ΤΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλι γενικολογεις, αλλα δε μπορω να επαναλαμβανομαι.
    Το ενοικιο δε προκειται να γινει ποτε σαν της Παιανιας, το μεγαλυτερο που προβλεπεται ειναι 1.1 εκ το χρονο με συμπληρωμενη ολες τις φασεις. Εφοσον την συμπληρωσουν και γινει καλυτερο της ΠΑΙΑΝΙΑΣ, εμενα δε με βρισκει αντιθετο.
    Επισης η συμβαση ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και δε καταλαβαινω που βρισκεις να ειναι επαισχυντη.

    Στο αρθρο 44 δεν εμπαινες ΟΥΤΩΣ η ΑΛΛΩΣ, γιατι ειχες μεγαλυτερο χρεος απο οσο οριζε, αλλα το καταφερες. Γνωριζεις πως, δε μπαινω στη διαδικασια. Οποτε αυτο με του Ψωμιαδη δεν εχει σχεση.
    Η ΠΑΕ επι Τακουνα σιγουρα ειχε φυλλαδες μαζι της (σεκιουριτα τον ειχε τον αλλον και του δανειζε και λεφτα), οπως και τον Σαμπρακο.
    ΟΜΩΣ τωρα δε το βλεπω πλεον εκτος απο πενιχρα σε κατι σαιτς.

    ΕΑΝ θα ερθει, ΟΤΑΝ θα ερθει, πρεπει να αγορασει την ΠΑΕ ΑΕΚ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ το τζαμπα εγω αυτο γραφω.
    Και ΚΑΘΕ προσπαθεια για ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ΑΕΚ ωστε να ωθησει τους διοικουντες να ..δωρισουν την ΠΑΕ, πλεον θα πεσει στο ΚΕΝΟ. Διοτι το χει μυριστει και Ο ΚΟΣΜΟΣ και οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.
    ΕΑΝ λοιπον ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ η ΠΑΕ και ο οποιωσδηποτε Χ που την παρει ΡΙΞΕΙ ΛΕΦΤΑ, εμενα δε με χαλαει καθολου να φυγουν οι τωρινοι, και δε νομιζω να χαλαει κανεναν γενικοτερα.
    Ομως ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ να ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ η σημερινη ΔΙΟΙΚΗΣΗ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ για να αποτυχει η ΑΕΚ ωστε να απονεμηθει δωρεαν στον οποιονδηποτε.

    Αυτα απο εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ 85 ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΔΧ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ.
    ΠΑΙΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ; ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΥΡΙΣΑΝ ΟΛΑ;
    ΝΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΙΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑΕΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ Ή Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
    ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΕΣΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΑΧΕΙΣ 5000 ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΗΝΑΣ ΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ15 Δεκεμβρίου, 2010 20:14

    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ..ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 1000000 ΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑΧΟΥΜΕ 5 ΚΟΥΠΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΠΟΛΗΠΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.Η ΛΙΜΝΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΜΑΛΟΝ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΜΑΛΦΗ.ΠΟΥΝΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΖΕΙ;Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΙΛΙΚΙ ΠΟΥΧΕ ΠΕΣΕΙ.ΜΟΥ ΤΑΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΡΕ, Ο ΝΤΕΜΗΣ ΑΥΤΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΙΑΣΤΙΚΑ.....ΣΤΗΒΕΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑΝΑΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΙΛΑΘΛΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΙ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΘΑΝΑΣΗ: ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑΥΜΑ.
    ΑΚΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 42 ΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    " ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ".
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ "ΜΕΤΟΧΟΙ-ΑΜΕΤΟΧΟΙ" ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ; ΚΑΙ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ;
    ΡΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΙ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ; ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ..ΟΠΟΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ 15 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ..
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρα καταληγουμε εις το συμπερασμα το οποιο ειχαμε φτασει και στην αρχη.
    Απο το να ερθει ο "φιλος του προδοτη",προτιμουμε-και ευχομαστε-να σπασει τα ποδια του και να μεινουμε με τους Παπανοτιαδες και την συντηρηση.

    που εχοντας κανει προπονηση και στα αλλα τμηματα-μπασκετ-μας ταιριαζει το "θα παλαιψουμε" και το "θα σταθουμε στα ποδια μας" απο το "θα τιναχτουμε ψηλα" η το "θα τους παρουμε τα σωβρακα"
    Εκαστος στο ειδος του,μα και στην ιδιοσυγκρασια του.

    Οπως και να εχει,ο χρονος θα δειξει.

    Και μπορει οντως να μεινουμε ετσι για χρονια,μεχρι που ο κοσμος θα θυμαται "μια ομαδα που επαιρνε πρωταθληματα και εβγαζε παιχταραδες" και τωρα ειναι μεταξυ φθορας και αφθαρσιας. Κατι σαν την Ντερμπυ Καουντι η την ΚΠΡ που αντιμετωπησαμε ως μεγαθυρια και τωρα συμπληρωνουν την βαθμολογια καποιας "Championship".

    Aλλα μπορει να μας λυπηθει ο Θεος και να βρεθει καμια λυση-απ'το πουθενα(;) και να δουμε αιφνης κανεναν "προδοτη" στην προεδρια της ομαδας.
    Λεμε τωρα! Και να δω εκει πως θα πηγαινει στις Γ.Σ ο Δ.Χ.
    Αυτο να δω και τιποτα αλλο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άντε μετά τον Πάοκ η σειρά μας να προκριθούμε στους 32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. THOMAS SILLYWIZARD είπε...
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ..ΟΠΟΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ 15 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ..
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ...

    eeeeetsi

    polu to xarika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ "ΜΕΤΟΧΟΙ-ΑΜΕΤΟΧΟΙ" ΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ; ΚΑΙ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝΕ;
    ΡΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΙ ΕΙΧΑΝΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΥΣΑΝΕ ΟΛΟΙ; ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ

    -------------

    mono esu to les organosi..

    sto xw eksigisei poles fores oti den yparxoun grammes klp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ MIKEHLK21: ΝΑΙ ΜΙΧΑΛΙΟ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΓΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ. ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ; ΕΤΣΙ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ " ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ " ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΛΕΘΡΟΥ ΑΝ ΘΕΛΩ. ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΔΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ.
    ΚΙ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ. ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ.
    Η ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΜΑΥΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΓ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.
    ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΑΛΩΜΑ. ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ.
    ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΡΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή