Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η ΟΥΣΙΑ

           Βγήκε λοιπόν ο Φίλαθλος και είπε τα πράματα με το όνομα τους. Μιλάω για τα καινούργια χρέη μας, είτε της τριετίας είτε της τρέχουσας χρήσης. Έκανε καλά ή εποίησε ολίσθημα; Ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει, ανάλογα με το τι έχει συνηθήσει να διαβάζει ή τι έχει διαμορφώσει στο μυαλό του σαν ορισμό της λέξης " πληροφόρηση". Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι, που είτε διαβάσουν κάτι,  είτε δεν το διαβάσουν, τα ξέρουν όλα και είναι αταλάντευτοι στο δόγμα τους. Αυτοί είναι οι περίφημοι σκοταδιστές ή απλά πιστοί, που πράγματι είναι σίγουροι οτι μισό κιλό κρασί έφτασε για 500 καλεσμένους στην Κανά. Με αυτούς πρέπει να ασχοληθούμε; Γιατί όχι; Τα έμψυχα παιχνίδια έχουν πιο μεγάλο ενδιαφέρον.
        Προσωπικά εγώ λοιπόν, θεωρώ οτι οι εφημερίδες έχουν δυο στόχους: Της πληροφόρησης κατ' αρχάς, και της κριτικής κατά δεύτερον. Πάνω σε αυτήν τη ρότα, ο Φίλαθλος έκανε πολύ καλά την δουλειά του. Και να πούμε και κάτι άλλο: ΔΕΝ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΚΑΤΙ. ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 25/11. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΡΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. Κι άρα το δημοσίευμα, δεν εμπεριέχει στοιχεία "εγκληματικής " ή αξιόποινης πράξης.
        Προχωρώ όμως και λίγο παραπάνω. Σήμερα, πάμπολλες εφημερίδες αλλά και άλλα μέσα , μπαίνουν μέσα χοντρά και κυκλοφορούν για να παίρνουν μαύρο χρήμα ή κρατικές διαφημίσεις ή αποκλειστικές χορηγίες για κάποιες ανακοινώσεις,  κάτω απο το τραπέζι οι ιδοκτησίες τους αλλά και κάποιοι βαθμοφόροι υπηρέτες-δημοσιογράφοι. Βρίσκονται, ας πούμε, στην εκβιαστική πλευρά της δήθεν ενημέρωσης του κοινού. Είναι καταδικαστέο αυτό; Θεωρητικά ναι. Πρακτικά όμως μια ανάγνωση στις κυκλοφορίες δείχνει άλλα πράματα.
       Και λέω κι εγώ ξεκάθαρα την γνώμη μου:  Αφού η " αντικειμενική ενημέρωση "  πήγε σε αυτήν την ωμότητα, ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ. ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ( εδώ γελάστε ).  ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΝΑ ΤΥΛΙΓΩ ΨΑΡΙΑ Ή ΝΑ ΚΟΒΩ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΒΕΛΑΚΙΑ Ή ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ. Και στο φινάλε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ Ή ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,  ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ.
      Τέλος η παρένθεση. Και πάμε στην ερώτηση: ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, αποτελεί σκαλοπάτι για κάποιον εκβιασμό; Διότι έχω ακούσει του κόσμου τις μαλακίες ( " ... οι δήθεν αντικειμενικές φυλλάδες...ρε καλύτερες οι οπαδικές...", " ...πού αποσκοπεί η ενέργεια αυτή;...", "... τώρα, παραμονές της Ζενίτ..." ) ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ,  ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ, ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΟΛΛΑΩ ΜΠΡΙΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
      Ποιός είναι ο πόλεμος ωρέ παλληκάρια; Το να τραβάς έναν ισολογισμό και να φωτίζεις κάτι ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ; Ποιός είναι ο εκβιασμός ρε παιδιά; ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕ  ΕΥΡΙΣΚΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. Έγινε κάποια παραποίηση στοιχείων; Και τι θα πει " παραμονή του αγώνα τάδε"; Μην τυχόν κι ο Χιμένεθ δεν προετοιμάσει καλά την ομάδα; Ασόβαρα πράματα.
     " ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ; " Άλλη φούσκα κι αυτή. ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΓΜΑ. Μέχρι και το εξώδικο του Γιαννακόπουλου για να πάρει πίσω τα 350 χιλιάρικα για την μη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μέχρι και τα 50 μύρια χρέη που αγόρασε ο Μαρινάκης.
        ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΔΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ " ναι κάποια στιγμή θα γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά τα απαιτητά 11 μύρια για να μην κινδυνέψει η αδειοδότηση".
        Ε, ΑΥΤΌ ΛΈΩ ΚΙ ΕΓΩ με την δική μου ουσία: ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΟΥ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΟΥΣ-ΜΕΤΟΧΙΚΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΟ "μέτοχοι-αμέτοχοι" ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ άσχετα αν έχει ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
        ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΩ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Ελάτε αγοράστε την " Δημοκρατία " τότε που την βγάζει η Ντόρα αλλά προχθές τα έψαλε στον Μαρινάκη : " Ασχολήσου με τον ολυμπιακό επιτέλους κι άσε την Ντοροθεματολογία". Ακόμα δεν έχετε γελάσει;
        ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ; ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΧ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΠΛΕΟΝ. ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΨΗ.
       ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝΑΕΚ ΒΑΤΟΠΕΔΙ;

20 σχόλια:

  1. Τσούζουν αυτά που γράφει ο Φίλαθλος αλλά είναι μεγάλες αλήθειες.Και την αλήθεια δεν την γουστάρουν πολύ οι πολλοί.Προτειμάνε να κάθονται στον ήλιο και να τους φυσάει ο Νοτιάς.
    Γι αυτό και μείναμε λίγοι αυτοί που διαβάζουμε Φίλαθλο.
    Και να μην ξεχνιόμαστε,τον Παππά και τα μάτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tον Ισολογισμο του Σωκρατη 12 χρονια σε ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ δεν τον ειδαμε απο τον Καραγιαννιδη...
    Τον Ισολογισμο του Μαριδακη ουτε φετος τον ειδαμε και ας εχει 140 εκ ευρω χρεη...

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕΕΕΕΕΕ, ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕ?

    Ωσονουπω και πρωτοσελιδο το Πτυχιο του Μπινε εκ Σερβιας.

    Επος το Μετοχοι-Αμετοχοι γιατι δεν κανουνε λεει ΑΜΚ. Εχει ΗΔΗ ανακοινωθει. Με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.. Θα την αγνοει και αυτην ο ...Φιλαθλος. Αυτη η ..ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ φυλλαδα.

    Το καλυτερο ειναι οτι την αγνοει και ο ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Που θα εβαζε 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αλλα δεν εχει αδεια απο την εταιρεια για να κανει χορηγια.

    χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Kostas21: ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ; ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kosta21
    σ ενδιαφερει τι κανουν οι αλλες ομαδες?
    κοιτα την δικια σου μονο και ασε τις αλλες να κανουν οτι θελουν
    αλλα οτι και να σου πω εισαι ποτισμενος με το δηλητηριο του χατζηχρηστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις. Δεν νομίζω οτι ο Φίλαθλος εκανε ποτέ πόλεμο στην ΑΕΚ. Είναι η πιο καθαρή εφημερίδα ακομα και τις πολιτικές. Το κακό με την ΑΕΚ είναι ότι όλοι είναι στο άρμα κάποιου(παίκτες,δημοσιογράφοι,οπαδοί). Κανένας δεν έχει άποψη δική του. όλοι τρέχουν πίσω από κάποιους εποχικούς που είναι στην ΑΕΚ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ και δημιουργούν "στρατους". Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα καθαρό στην ομάδα. Και δεν μπορεις να δεις το αυριο. Κρυώνει ο κόσμος σιγά σιγά και φευγει. Κάθε χρόνο τα ίδια με άλλον πρωταγωνιστή. Μόνο ο ΔΧ αντέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ14 Δεκεμβρίου, 2010 15:18

    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ.Α ΡΕ ΛΟΥΚΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΡΟΣ ΣΤΗΒΕΝ.ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνουμε. Το σπιτι μου να κοιταω.
    Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ απο ποτε εχει σπιτι του την ΑΕΚΑΡΑ?
    Του πεφτει λογος?

    Και περιμενω ΕΣΤΩ και ΜΙΣΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ με τον ισολογισμο του Γαυρου/Βαζελου.

    ή καλυτερα να το γραψω

    οπως περιμενω απο ΕΞΕΔΡΑ ή την "ΠΕΘΑΝΕ ΕΤΩΝ 80" μια αναλογη ερευνα στη συμβαση της ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΕ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΡΕΝΤΗ

    Γιατι τα γραφω ολα αυτα?

    Γιατι οταν συγκρινεις το σπιτι σου με τα αλλα, τοτε καταλαβαινεις που βαδιζεις.

    Γιατι κανενας δεν εγραψε οτι πχ η ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΕ στοιχιζει στον Βαζελο , 1.8 εκατομμυρια ευρω το ΧΡΟΝΟ? Ενω η ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΕ θα στοιχιζει σε εμας το ΠΟΛΥ 1 εκ το χρονο, με τα διπλασια και πιο συγχρονα μεσα???

    Ολα να τα λεμε, ολα να τα γραφουμε.

    Οταν λοιπον πχ ο Μαριδακης εχει την ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ που εχει το καραισκακη, με ΕΝΟΙΚΙΟ στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ 6 (ΕΞΙ) εκατομμυρια ευρω το χρονο, και η ΠΑΕ ΟΣΦΠ εχει παθητικο 140 εκ ευρω, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ να κανει μεγαλυτερη εντυπωση στον Καραγιαννιδη και τον Φιλαθλο, παρα ο ...ισολογισμος της ΠΑΕ ΑΕΚ???

    Ο οποιος ισολογισμος της ΠΑΕ ΑΕΚ οποιος τον διαβασει και εχει εστω ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, θα καταλαβει ΠΑΡΑ πολλα. Οπως πχ οτι το ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΕΙΩΘΗΚΕ κατα 9 εκ ευρω ΦΕΤΟΣ απο ΠΕΡΣΙ.
    Οτι τα εξοδα της ΠΑΕ μειωθηκαν ΑΙΣΘΗΤΑ απο ΠΕΡΣΙ.
    Οτι η ....Μοργκαν Στανλευ εχει φτασει στα 4 εκ, οταν πριν 2-3 χρονια ηταν στα 9 εκ...

    Αυτα βεβαια ειναι ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

    Ποιος αρνηθηκε απο την τωρινη διοικηση, οτι εγιναν σπαταλες επι ΤΑΚΟΥΝΑ?

    ΠΟΙΟΣ? Ο ιδιος ο ΤΑΚΟΥΝΑΣ δεν μιλησε οτι ηταν ..."κακοδιαχειριστης" ?

    ΠΟΙΟΣ ξεχασε οτι επι ΓιΔωνη δεν πηραμε φραγκο απο την Ευρωπη αφου χασαμε απο Ομονοια?

    ΠΟΙΟΣ ξεχασε οτι επι Μπινε εκ Σερβιας, τα μονα λεφτα που εισπραξε η ΠΑΕ ΑΕΚ ηταν για την προκριση στους ομιλους του Γιουροπα, και την ΜΙΑ (1) νικη που εκανε επι Μπενφικα???

    Τα ξεχναμε αυτα ωρε?

    Που αποσκοπει να παρουσιαστουν ως ....ΘΥΤΕΣ οι τωρινοι μεγαλομετοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ? Τι ακριβως θα επιτυχει αυτο? Να ...φυγουν? ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΟΛΥΣ? Θα μας χαλουσε να υπηρχε ο Πολυς ακομα στο μετοχολογιο της ΠΑΕ ΑΕΚ? Ποιος καταφερε να τον εκδιωξει απο εκει μεσα? Παντως ειμαι σιγουρος οχι ο Παππας και ο Νοτιας.

    Αυτα απο εμενα.

    Το μονο σιγουρο που τσουζει στον Φιλαθλο ειναι να πετυχει η ΠΑΕ ΑΕΚ να ορθοποδησει διχως τον ...ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ στο τιμονι της. Η πολιτικη των εξωφυλλων της προς την ΑΕΚ παντοτε ειναι ΕΧΘΡΙΚΗ και ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ. ΠΑΝΤΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Berry K.: Και με επιτελείο αεκτζήδικο μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ KOSTAS21: Ο ΔΧ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ;
    ΥΓ. ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλο το:"δεν αρκουν Παπας Νοτιας" η "δεν εχουν σκοπο να επενδυσουν σοβαρα οι Παπας Νοτιας" (προς το παρον τουλαχιστον και με οτι εχουν δειξει ως τωρα.Δεν ξερω...αργοτερα) και ΑΛΛΟ το: (ειναι υπευθυνοι αυτοι οι δυο) η (πρεπει να φθγουν αυτοι οι δυο) που νομιζει ο "Χατζιχρηστος" οτι τους θεωρουμε μοναδικους υπευθυνους των φρεσκων χρεων,που παρουσιαζει "ετσι στα καλα καθουμενα και εν αιθρια και πριν τον αγωνα με την Ζενιτ" ο "Φ".
    Το "μετοχοι-αμετοχοι" δεν το φωναξαμε εμεις απο δω. Τι μας επιτιμας; Απο αλλου ακουστηκε.απο εκει που εχεις βρει και το νουμερο στο ονομα σου.21. (λες και χρειαζεσαι εκτος απο ποδοσφαιρικο και αριθμιτικο προσδιορισμο,για να μαθεις που εισαι και τι θελεις)
    Το οποιο πλεον συνθημα,δεν ακουμε.Και δεν μας κανει εντυπωση,αφου ο δικηγορος καβαλησε στο παπι και τα βρηκε με τα χρεη της μανας,που δεν λεει να αφησει ησυχη την κορη.
    Και ομως σε λιγο καιρο θα το ξανακουσουμε απο τα ιδια χειλη. Οι κωλοτουμπες ειναι ενα διασκεδαστικο θεαμα.

    Δηλαδη ποια ειναι η καταλληλη περιοδος για να μιλα κανεις για τα χρεη της ΑΕΚ; Ο Αυγουστος κατα τον Εκο;
    Η ουσιωδης διαφορα αναμεσα στους αλλους δυο ειναι οτι ενω εκεινοι εχουν και ειχαν ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ εδω εχουμε περαστικους κατοχους μετοχων των οποιων μετοχων η τυχη τους αγνοειται.
    Με αποτελεσμα να ειναι δυσκολη τοσο η καθε προσπαθεια για φρεναρισμα των χρεων και συμμαζεμα (εφ'οσον πραγματικο ενδιαφερον,δηλαδη οφελος απο τους μετοχους δεν καταδεικνυεται και δεν προσδοκαται) αλλα και καμια διαθεση για οποια σοβαρη (που σημαινει ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ) επενδυση εχουν διαθεση να προχωρησουν. Οποτε: "απο πιττα που δεν τρως,τι σε μελει και αν καει".

    Πριν πουλησει ο Σωκρατης (ενα παραδειγμα λεω) χρειαστηκε να γινει αυξηση Μ.Κ.-το καλοκαιρι μολις,θα το θυμαστε- και εβαλε ο ιδιος τα 10 εκ που απαιτουνταν. "Με την προυποθεση οτι θα πουλαγε, η οτι ηταν στην συμφωνια για την πωληση με τον Μαρινακη" θα μου πεις κλπ-κλπ. Και λοιπον; Τα εβαλε; Οπως και καθε φορα που χρειαστηκε να βαλει.

    Ασφαλως και παιρνουν μεριδιο απο "Καραικσακη" "Θρυλος" "Παιανια" κλπ. Αυτο ελειπε. Αφου ιδιοκτητες ειναι.Που σημαινει ειναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Μπορεις να ισχυριστεις το ιδιο και για τους δικους μας;

    Ασφαλως και εχουν χρεη. Οπως και ο βαζελος εχει. Ειδικα μετα την περσυνη χρονια που τα εδωσε ολα για το κατσαρολι. Μια αναλογη χρονια ειχε και η ΑΕΚ το '08 με τον κοντο που εκανε την υπερβαση για το πρωταθλημα και τα μαρουλια του C.L. Μονο που δεν αρκουν αυτα για να γινει αυτο. Αυτο μονο δεν ηξερε και την κκοπανησε και κρυφτικε στα φουτανια της καριολας.

    Οχι οτι αυτο απο μονο του μπορει να φερει την αναπτυξη,η την καταστροφη,αλλα ειναι ο τροπος ο Χελενικος για να πετυχεις κατι.
    Μονο που στον Βαζελο βρισκονται ανθρωποι-για δικους του λογους ο καθενας,κανενας δεν ειναι μαλακας να πεταει την περιουσια του στα απατα βαρελια των ποδοσφαιρικων ομαδων-οπου στο τελος βαζουν το χερι στην τσεπη η με τον εναν η τον αλλον τροπο απλωνουν το χερη και η ομαδα δεν κατρακυλα.

    Εδω σε μας τι εχει γινει; Το αντιθετο. Οι πορτοφολαδες που θα μπορουσαν να μπουν ειναι απ'εξω (ειτε στα επισημα,ειτε ακομα πιο εξω- και τελικα μαζι της ασχολουνται οι μικροδιαβολοι,τα λαμογιακια,οι διεκπεραιωτες και οι συντηρητες (καυστηρων).

    Τα χρεη της ΑΕΚ ειναι πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ απο αυτα των αλλων ομαδων. Αυτο θελει να πει ο "Φ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven και χρηστο
    αυτα δεν τους τα εχουν πει ακομη γι αυτο μην χανετε χρονο να εξηγησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΔΧ ειναι προεδρος της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ. Δεν παιρνει αποφασεις μονος του. Εκει ψηφιζουν και παιρνουν αποφαση.

    Επισης η ΠΑΙΑΝΙΑ οπως ειναι τωρα (μετα απο 25 χρονια λειτουργειας), και ΟΤΑΝ ολοκληρωθει το εργο στα ΣΠΑΤΑ θα ειναι 2 σκαλοπατια κατωτερη.
    ΗΔΗ ο χωρος του προπονητηριου/γραφεια , οπως και το χορταρι μας, ειναι ΑΝΩΤΕΡΑ απο αυτα της Παιανιας.
    Δεν ξερω αμα το εχουν καταλαβει ολοι οι ΑΕΚτζηδες λογω της λασπης που εφαγε το προπονητικο, αλλα θα εχουμε ενα απο τα καλυτερα στη Νοτια Ευρωπη οταν ολοκληρωθει (Μαζι με Ξενωνες ακαδημιων, μουσειο κλπ).
    Και η υποσχεση εχει δωθει ΞΑΝΑ προσφατα οτι το εργο θα γινει ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
    Ας μας πουνε καποιοι εκτος του Βαρδινογιαννη και του Νοτια, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γελασα με τον προεδρο της ντροπης τον ΔΧ και της αποφασεις που παιρνει κατοπιν ψηφοφοριας
    οσον αφορα την παιανια η παε πληρωνει τα λειτουργικα εξοδα της παιανιας χωρις ενοικιο
    οσον αφορα το ρεντη η παε δινει 300000 ευρω στην ερασιτεχνικη για βοηθεια συν τα εξοδα λειτουργιας
    ενω στην αεκ 700000 ευρω για ενοικιο συν τα λειτουργικα
    νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ KOSTAS21: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΕΙΝΑΙ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΧΟΡΤΟ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ; ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ; ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΙ; ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ; ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΥΡΙΑΝΕ ΑΝΕΡΓΕ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΣΗΣ.
    ΘΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Ή ΤΡΟΊΚΙΣΤΙΚΑ; ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ. ΛΕΕΙ, ΛΕΕΙ ΚΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΝΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ:
    ΝΟΤΙΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΚΟΣΤΑΣ21: Ο ΔΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ;
    Ο ΔΧ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟ. ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΕΝΑ 2% ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΕΚΟΣ ΑΝ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ 3000 ΑΤΟΜΑ. ( έλα σας αύξησα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μη μου το στεναχωρειτε το παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ; ΤΟΝ κΩΣΤΑ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ΄, ΤΟ ΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ Ή ΤΟΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΦΟΥΦΟΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. egw patisa sto wikipedia AEK proedros klp kai ton vgazei ton mousia sa proedro tis erasitexnikis AEK

    ara tipota den einai , isos einai elaxisto ,isos einai ligo, isos den einai polu , alla to na les tipota , einai PSEMA

    ki ama autos einai tipota pou me 300 psifous perase stin istoria , fantasou pia upodieresi tou ....tipota einai ta ekatomuria ton filon tis enosis pou den ton xoneuoun kai ton trwne sti mapa

    ti theoreite ligotero ki apo to tipota ?
    auto einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Eιδες Mike, ποσο ΤΣΟΥΖΕΙ και ΖΕΜΑΤΑΕΙ που ειναι ο ΧΧ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΡΑ, ενω ο ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ δε μπορεσε ουτε αυτο να καταφερει???
    Αλλα εδω δε μπορεσε να χτισει ουτε προπονητικο και υποσχοτανε ...γηπεδα στο Λουτρακι. χα χα χα

    Αλλα ετσι ειναι. Οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα, πεταμε κατι "μαλακας","ΔΧ","ΚΝΙτης" και αλλα ομορφα για να συμφωνουν και να αλληλοτριβονται ο ενας με τον αλλον. Ναι Δημητρη μου, Ναι Στηβεν μου, Ναι Χρηστο μου, σαν την ΛΑΜΨΗ του Φωσκολου.

    Αντε οταν παρει αδεια ο Ριζικες Λυσεις να μου πειτε να ερθω να πανηγυρισω για τα 150 εκ που θα μπουνε στην ΠΑΕ που πτωχευει απο λεπτο σε λεπτο χααχχαχααχχαχαχααχαχαχαχ ΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή