Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ

             Εντάξει, ο ήλιος δεν μας είχε ξεγελάσει. Αρματωμένοι λοιπόν με ό,τι είχαμε, μπήκαμε στο γήπεδο. Εγώ με τα παιδιά κι άλλοι πέντε χιλιάδες νοματαίοι περίπου. Αλλά μιλάμε οτι κόψαμε καρφιά. Κι όσο παίρναγε η ώρα, τόσο μας τρυπούσε η παγωνιά και τόσο πλησιάζαμε ο ένας πιο κοντά στον άλλο μπας και προστατευθούμε. ΠΡΕΣΑΡΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
             Και το ίδιο έκανε και η ομάδα μας στο γήπεδο. Ένα ανελέητο πρεσάρισμα παντού αλλά και σωστή αντεπίθεση με την καλύτερη πρώτη πάσα. Και δεν θέλω να φανώ καθόλου υπερβολικός σ' αυτό που θα πω: Είδα την καλύτερη φετεινή ΑΕΚ όσο αναφορά την οργάνωση της και την σωστή ΟΜΑΔΙΚΗ αμυντική λειτουργία. Ένα σύστημα ορθολογικό που κάλυψε κάποιους παίκτες που φυσιολογικά δεν ήταν και στα καλύτερα τους. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ:  Να μην βρίσκεις επακριβώς τον καλύτερο αλλά να μην αηδιάζεις κι απο τον χειρότερο.
             Και δεν με μπερδεύει το σκορ και τα λέω αυτά. Απο το πρώτο ημίχρονο και μετά το 1-0, τα ίδια έλεγα. Έβλεπα ένα παιχνίδι χωρίς ίχνος ανησυχίας, αφού στο γήπεδο έβγαινε διάθεση, πολύ τρέξιμο, πολύ φιλότιμο και απίθανη αλληλοκάλυψη. Το οτι τα γκολ μπήκαν προς το τέλος είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα κι αφού η Λάρισα είχε πιά σκάσει. Στην κυριολεξία. Και στο σκάσιμο αυτό συνέβαλαν πολύ και οι αλλαγές που βοήθησαν ΚΑΙ σαν φυσική κατάσταση αλλά ΚΑΙ σαν ελεύθεροι σκοπευτές που διέλυσαν τα απομεινάρια της θεσσαλικής ομάδας.
           Μιας ομάδας, που κατά την γνώμη αδικείται απο την θέση που έχει στην βαθμολογία. Είναι καλύτερη από άλλους που έχουμε αντιμετωπίσει.Όπως αδικείται, όχι τόσο πολύ απο το σκορ, αλλά απο τον τρόπο διαμόρφωσης του: Δυο απο τα γκολ μας, μου φάνηκαν οφσάϊτ. Φυσικά κι εγώ θα περιμένω τα βραδυνά βίντεο. Η θέση μου στο γήπεδο, δεν με πολυβοήθησε.
            Επίσης μου φάνηκε οτι αποβλήθηκε ο Χιμένεθ, αλλά και σε αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Εγώ όμως επιμένω σε αυτήν την γηπεδική κριτική και στις πρώτες εντυπώσεις που πραγματικά εκφράζουν τον μέσο οπαδό. Το να καθίσω και να ακούσω όλες τις αναλύσεις και να διαβάσω και τις εφημερίδες και να γράψω μετά, το θεωρώ χαζομάρα και κατευθυνόμενη ανάλυση. Και θα επιμένω στην απόφαση μου αυτή για όσο καιρό ακόμα θα επικοινωνούμε.
            Όπως θα επιμένω οτι ο προπονητής έκανε λάθος για την αλλαγή συστήματος στο τελευταίο διάστημα του πρώτου ημιχρόνιου. Και φυσικά λάθος έκανε που τα έβαλε με τον Καλόπουλο. Ένα εντελώς ακατάλληλο διαιτητή ακόμα και για αγώνες  φιλικούς μεταξύ νηπιαγωγείων. Πρακτικά ένα τρωκτικό δίποδο που δήθεν πήγε να αποδώσει ισονομία και δικαιοσύνη χωρίς κάρτες και παραλίγο να είχαμε σπασμένα πόδια και κεφάλια όταν λόγω του κρύου το παιχνίδι πήγε στην πολύ δύναμη. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. Σε κάποιες στιγμές πραγματικά πέφτανε κορμιά κι η κόκκινη έπρεπε να είχε βγει απ' ευθείας. Κύρια στο χτύπημα στον Καράμπελα αλλά και στο φάουλ που δίνει στον Μάκο αλλά δεν αποβάλλει τον παίκτη των τυριών. Εν πάσει περιπτώσει ένας ΜΗ διαιτητής κατόρθωσε και τα έκανε μπάχαλο και σώθηκε απο το τελικό σκορ.
        Που όπως ξαναείπα, μέχρι να γίνει το 2-0, έβλεπες ένα πολύ καλό ρυθμό και δύσκολα ξεχώριζες κάποιον, με εξαίρεση τον Καράμπελα που για μένα ήταν σήμερα ο κορυφαίος. Έβλεπες την ομάδα να προσπαθεί. Μετά όμως απο το δεύτερο γκολ, σοβαρή μνεία πρέπει να γίνει για τον Δέλλα αλλά και τον Μανωλά. Και φυσικά για το φονικό ένστικτο του Μπλάνκο, που αποδεικνύει την λάθος διαχείρηση του τόσο καιρό σε λάθος θέσεις. Τα ίδια ψιλοφάνηκαν και για τον Λαγό - έστω σε αυτά τα λίγα λεπτά συμμετοχής-. Εδώ να σας πω, οτι οι πληροφορίες μου ( εγκυρότατες ) λένε οτι ο ΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
       Πραγματικά ήθελα την τεσσάρα για να σφίξουν και λίγο τα γάλατα. παρόλο που θεωρώ οτι θα έχουμε μεγάλη ταλαιπωρία στο ματς του κυπέλλου. Και φυσικά, μακάρι να διαψευσθώ. Το παιχνίδι όμως το βλέπω αίμα και άμμο στου νέου Αλκαζάρ. Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΜΕΣΑ. Ευχή είναι αυτή και προσδοκία. Όπως ευχή είναι το σημερινό να μην είναι τυχαίο, αλλά να αρχίζει σιγά-σιγά να φαίνεται λίγη απο την δουλειά του Χιμένεθ.
             Είναι δίκαια η νίκη μας; ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ. Φυσικά θα πέσει πολύ προπαγάνδα απο σήμερα κιόλας. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ.
         

68 σχόλια:

  1. Συμφωνουμε στο θεμα τακτικη.
    Η ομαδα εδειξε να σοβαροτητα σημερα, και αποφασιστικοτητα.
    Αλλα αυτα συνηθως τα εχουμε στο ΟΑΚΑ.
    Στα εκτος ειναι το προβλημα μας.

    Πολυ καλο οτι ΞΑΝΑσκοραραμε απο στημενη φαση.
    Κατι λεει και αυτο στην τακτικη. Οπως και οτι δεν κινδυνεψαμε απο στημενη φαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σε όλους,
      Το όνομά μου είναι ο κύριος, Rugare Sim. Ζω στην Ολλανδία και είμαι ευτυχισμένος άντρας σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι όποιος δανειστής θα σώσει εμένα και την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω όποιον ψάχνει για δάνειο σε αυτόν, έδωσε ευτυχία σε εμένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν ένα δάνειο € 300.000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου από την αρχή καθώς είμαι άγαμος πατέρας με 2 παιδιά Γνώρισα αυτόν τον έντιμο και φοβισμένο τον Αλλάχ δανειστή που με βοηθά με ένα δάνειο 300.000,00 €, είναι άνθρωπος που φοβάται τον Αλλάχ, αν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο, επικοινωνήστε μαζί του και πείτε του ότι (ο κ. Rugare Sim) σας παραπέμψει σε αυτόν. Επικοινωνήστε με τον κ. Mohamed Careen μέσω email: (arabloanfirmserves@gmail.com)


      ΦΟΡΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ
      Ονομα......
      Μεσαίο όνομα.....
      2) Φύλο:.........
      3) Απαιτούμενο ποσό δανείου:.........
      4) Διάρκεια Δανείου:.........
      5) Χώρα: .........
      6) Διεύθυνση κατοικίας:.........
      7) Αριθμός κινητού:.........
      8) Διεύθυνση email..........
      9) Μηνιαίο εισόδημα:.....................
      10) Επάγγελμα:................................
      11) Ποιος ιστότοπος κάνατε εδώ για εμάς.....................
      Σε ευχαριστώ και θερμούς χαιρετισμούς.
      Στείλτε email arabloanfirmserves@gmail.com

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,
    Ηταν όντως οφσάιντ τα δύο γκόλ (2ο και 3ο).
    Ηταν επίσης καραμπινάτη κόκκινη στον παίκτη τής Λάρισας πού κάνει το δολοφονικό τάκλινγκ στον Καράμπελα (ο Γκέρεμι δεν ήταν?).

    Στο παιχνίδι τώρα, διαφωνώ εν μέρει στην ανάλυση Στηβεν, έχοντας το όμως δεί στην ΤV.
    Στον αμυντικό τομέα τού παιχνιδιού, ναι, έτσι ήταν, υπήρξε πολύ τρέξιμο, καλή αλληλοκάλυψη, κι η Λάρισα πέρα απο την ευκαιρία στο 80φεύγα δεν μπόρεσε να κάνει πράγματα μπροστά, δεν είχε τούς χώρους, δεν έβγαζε ελεύθερους παίκτες, και αναλώθηκε στο να ψάχνει και να μην βρίσκει.

    Επιθετικά όμως, εγώ τουλάχιστον μάς βρήκα τραγικούς. Αυτό το μάτς, αν είμουν κρατούμενος στο Γκουαντάναμο και με βάζανε με το ζόρι να το δώ θα τά ξέρναγα όλα (αυτά δηλαδή πού δεν έχω κάνει) συμπεριλαμβανομένων και διαφόρων εγκλημάτων περασμένων αιώνων. Ο Λεονάρντο ηταν πάλι μια μίζερη παρουσία («σκότωσε» και 2-3 καλές προσπάθειες πού είχαν πολύ ζουμί). Ο Σκόκο κατάφερε να είναι ακόμα πιο άφαντος (προσωπικά πάντως τον Λεονάρντο θα έβγαζα), και ο Γκέτζογλου με τον Μάκο ενώ ηταν πολύ καλοί αμυντικά, επιθετικά δεν βοήθησαν καθόλου (ξανά...).

    Δεν είχαμε δηλαδή ούτε ένα πεντάλεπτο ορθόδοξης ανάπτυξης παιχνιδιού, εγώ τουλάχιστον δεν είδα τίποτα τέτιο.
    Καί, οκέι, υπάρχει ένα 4-0 αλλά δεν ψήνομαι, 2 γκόλ οφσάιντ, και μιά Λάρισα πού (ειδικά) μετά την αποβολή ουσιαστικά πέταξε πετσετα. Η νίκη ηταν μεν δίκαιη, το σκόρ όμως σε καμία περίπτωση. Δεν ηταν μάτς για 4-0 αυτό.
    Ο Ινζάγκι πάντως συνέχισε και σήμερα το βιολί του. Δύο μπαλάκια και μιά ασίστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομαδα μου θυμησε τις εποχες της αλανας που οποιος ειχε την μπαλα αρχιζε τις τριπλες και στο τελος την εχανε
    ευτυχως οι μανωλας και δελλας ηταν σε καλη κατασταση και καθαριζαν τις φασεις
    ουτε ενας αυτοματισμος ειχαν την μπαλα στα ποδια τους και δεν ηξεραν που να την δωσουν
    σκετο συνοθυλευμα
    albert
    ησουν τυχερος που το ειδες απο την τηλεοραση, γλυτωσες το κρυο
    οι 5000 που ηταν στο γηπεδο ηταν ηρωες με το κρυο και το θεαμα
    ο θεος να βαλει το χερι του την πεμπτη
    το σκορ δεν μου λεει τιποτε και δεν ξερω αν τα δυο γκολ ηταν οφσαιντ γιατι απο εκει που καθομουν δεν μπορεσα να διακριν κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. steven
    αυτα που ειπες για την καλύτερη φετεινή ΑΕΚ όσο αναφορά την οργάνωση της και την σωστή ΟΜΑΔΙΚΗ αμυντική λειτουργία δεν ξερω που τα ειδες
    δεν σου λεει τιποτε οτι η αεκ σημειωσε 3 γκολ με τα την αποβολη του χιμενεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οχι μονο δεν απειληθηκε η ομαδα, αλλα ο Καλοπουλος επετρεψε ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟ ματς απο τους Λαρισαιους. Ανετα ο Καραμπελας μπορουσε να ειχε βαρυ τραυματισμο.

    Ο Μανολος ηταν αψογος, και φαινεται παντου η τακτικη του, οτι αρχιζει και δειχνει εργο.
    Ο Μπλανκο γυρισε στα καλα του.
    Ο Λυμπε 2ο παιχνιδι που κανει κατι σωστο.
    ΣΚΟΡΑΡΕ ο ...ΔΕΛΛΑΣ!!!!!!

    Ο Μακος σωστες κατεβασιες και ολο και γινεται καλυτερος.

    Βελτιωσεις παντου. Και παιζαμε με μια ομαδα που τα εδωσε ΟΛΑ γιατι τα επομενα ματς της ειναι ΦΩΤΙΑ.

    Μια νικη με Ζενιτ και θα ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ η ΑΕΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλο ενα βραδυ Κυριακης,που δεν θα χρειαστει να μανουριασουμε,ουτε να δηλωσουμε την αποστροφη μας για αυτο που ειδαμε.
    Με τιποτα αυτο δεν σημαινει οτι χορτασαμε μπαλα.
    Χορτασαμε τρεξιμο.Και διαθεση. Και οταν τα αυτονοητα γινονται ζητουμενα,τοτε αυτα οταν κανεις τα συνανταει μπροστα του,πρεπει να πανιγυριζει σαν ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ του '81.
    Ασφαλως και δεν μας τυφλωνει το σκορ-τα ειδαμε και με τον Αρη.
    Το ζητουμενο ειναι πλεον η διαρκεια. Για την οποια πολυ αμφιβαλω και μαλλον θα ζησουμε και φετος μεχρι τα πλευ-οφ το "κρυο-ζεστη" δροσια-ψυξη" " δυο εργα σεξ-η αιθουσα κλιματιζεται.
    Και δεν υπηρχε καλυτερο σκορ απο αυτο για τις αυριανες φυλαδες με τα κιτρινα φτυαρια και βεβαια το ΑΕΚ365- δηλαδη την σελιδα των μπουκ του Bet365.
    "Να σωπασουν οι προβοκατορες και αντι ΑΕΚτζιδες" θα διαβασουμε αυριο. "Αυτη ειναι η ΑΕΚ και οχι αυτη των ...εγγραφων" και ως δια μαγειας ολα θα ξαναπαρουν τον χαλαρο υπνωτιστικο,ραχατλιδικο ρυθμο τους.
    Και ασε την BDO να φωναζει οτι ...δεν μας αφηνει η ΠΑΕ να δωσουμε τα κανονικα αποτελεσματα του ελεγχου.Αν δωσουμε τα αποτελεσματα εκεινα που η ΑΕΚ θελει να δωσουμε για τον διαχειριστικο,κινδυνευουν με φυλακηση οι ορκωτοι λογιστες"
    Δεν βαριεσαι. Το θεμα ειναι οτι "ριξαμε 4 στην Λαρισα". Η οποια παεπιπτοντως να πουμε οτι ειναι η πιο αφελης (αγωνιστικα) ομαδα του πρωταθληματος. Ακομα και ο ιΣερρες εμαθαν στην πορεια και στρωνουν.Αυτοι νομιζουν οτι επειδη εφτιαξαν γηπεδο (με λεφτα που εκαναν τον γυρο του κοσμου σε 80 μερες και καθαρισαν) αυτοματα εγιναν και ομαδα.
    Εμεις βεβαια ειμαστε σε χειροτερη κατασταση,αφου ενω 10 χρονια δεν εχει μπει λιθος επι λιθου τσακωνομαστε για το αν πρεπει να ειναι 28 η 32 χιλ. θεσεων.
    Τελος παντων. 3 βαθμοι στο σακουλι. Και φουλ για 3η.
    Και ο Σκοκο αρχιζει ηδη να κανει αποσβεση τα 1.7 (μεικτα) το χρονο που καταφερε και απεσπασε απο τον σκληρο διαπραγματευτη. Δηλαδη ο Μπλανκο τωρα, και ο Τζεμπουρ αλλα και ο Μανωλας,πρεπει να ζητανε τα αναλογα,εκτοξευοντας το μπατζετ του ροστερ εις το διπλασιον του περσινου,διχως να εχει γινει καμια αλλαγη!
    Briliand !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nικησαμε και πεφτει κλαμα λεμε χαχαχα χαχαχα

    ΕΛΑ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗ ΖΕΝΙΤ και μετα Κλαααααμα η κυρια ρε παιδακι μουυυυ , που ελεγε και Ο ΧΑΡΡΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντως ο Φερρειρα στον Λαγο, εκμεταλλευθηκε ανετα τον μυθο "οταν αλλαζεις προπονητη, η ομαδα ενθουσιαζεται και νικας"... Σκιζει ο Φερειρα.
    Οπως ο μπινες στην κυπρο ενα πραμα.

    χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μύθος αυτός ισχύει. Μόνο πού ισχύει για κάνα δύο μάτς. Και σε μάς με τον Μανώλη το ίδιο έγινε. Για δύο μάτς (με παρένθεση το σφαλιάρωμα απ΄την Αντερλεχτ) φαινόμασταν σαν ομαδάρα. Μετά ακολούθησαν οι...Πανιώνιοι, οι Βόλοι, οι Ατρόμητοι κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις "Χατζιχρηστο".
    Δεν λυπηθηκε κανεις.Πως ειναι δυνατον; Τουλαχιστον οσοι ειναι εδω μεσα.
    Τι μαλακιες ειναι αυτες που λες.
    Οταν ο κοντος μιλουσε για εφημερες χαρες,μιλουσε για τις δικες σου τις χαρουλες που ζεις Κυριακη με Κυριακη.
    "Νικαω-γαμαω" "Χανω-τα σπαω". Σαν και στην Καβαλα στο μπασκετ ΚΑΙ σημερα.
    Και ας γινεται πιο μεσα της πουτανας το μαγκαλι.
    Το θεμα ειναι να μπορεις να κυκλοφορεις στο δρομο η στη δουλεια την αλλη μερα, η να αποφευγεις την καζουρα στην καφετερια.
    Αμα εσυ βλεπεις φως-και δεν μιλαω αγωνιστικο.Αυτο θα εχει τις μεταπτωσεις του και αρα τις εφημερες χαρουλες του,- αν βλεπεις πορεια προς τα επανω και προοδο στο οικοδομημα "ΑΕΚ",τοτε μαγκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AEKstein ποτε ακριβως ο βαζελος εκανε αυτα τα ματς που λες οτι ισχυει.. Ποιον γαζωσε ο Φερειρα???... Κι ποτε ο Ιουδας χωρις διπλωμα, καταφερε απο το πρωτο ματς να ριξει 4αρα σε αντιπαλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μολις ειδα την αναλυση των φασεων στο σκαι απο το βασιλακη και ειδα οτι τα πρωτα 2 γκολ ηταν οφσαιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μιλάω για τον βάζελλο, μιλάω γενικά για τον "μύθο" πού ανέφερες ο οποίος ισχύει διεθνώς.
    Κι επειδή ΚΑΙ στατιστικά έχει αποδειχτεί ότι ισχύει αυτός είναι ο λόγος πού ειδικά ομάδες πού απειλούνται με υποβιβασμό αλλάζουν προπονητή μπάς και πάρουν βαθμούς στα 2-3 πρώτα μάτς τού καινούργιου προπονητή και την σκαπουλάρουν.
    Για κάθε περίπτωση πού μπορείς να βρείς όπου ο "μύθος" ΔΕΝ ίσχυσε μπορώ να σού βρώ 5 πού ίσχυσε.

    Απο κεί και πέρα, ούτε εγώ καταλαβαίνω ποιός "κλαίει" επειδή νικήσαμε. Θέλεις να το εξηγήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dimitri
    το 2ο και το 3ο είναι οφσάιντ, όχι το 1ο. Στο πρώτο γκόλ είναι μεν οφσάιντ ο Λυμπερόπουλος αλλά δεν έχει καμία σχέση με την φάση ενώ ο Μπλάνκο πού το βάζει είναι σε όλη τη διάρκεια τής φάσης καλλυμένος.
    Για να ήταν οφσάιντ το πρώτο γκόλ θα΄πρεπε ο Λύμπε να επηρεάζει το οπτικό πεδίο τού τερματοφύλακα, πλήν όμως ούτε αυτό συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. albert
    o <> οπως τον αποκαλεσε δικαιοτατα ο χρηστος γνωριζει εξ ιδιων για το ποιος κλαιει γιατι εκλαιγε οταν νικουσε ο μπαγιεβιτς και τωρα νομιζει οτι συμβαινει το αντιθετο
    η βλακεια στο μεγαλειο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. albert
    το σωμα του μπλανκο ειναι πιο μπροστα και ειναι οφσαιντ με τους καινουργιους κανονισμους τις ΦΙΦΑ
    δεν παιζει ρολο που βρισκονται τα ποδια αλλα το σωμα
    οσον αφορα το τριτο γκολ δεν το εδειξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χμμ, οκέι. Δεν έχω ασχοληθεί με το τί λένε οι καθηγητάδες διαιτησίας στίς βραδυνές εκπομπές, η γνώμη μου βγαίνει απ΄τα ριπλέι πού είδα την ώρα τού μάτς.
    Τέλος πάντων, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. albert
    ok δεν υπαρχει προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τσουζει Δημητρακη η 4αρα που εριξε η ΑΕΚΑΡΑ ε?
    Που να φτιαξουμε γηπεδο στη ΝΦ... Εκει να δειθ τι εχει να γινει...

    χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "τον Κοζωνη και τα ματια μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Α ξεχασα να σας πω οτι υπογραφτηκε η Συμβαση και πλεον η ΑΕΚΑΡΑ μπαινει επισημα στο ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ που κατασκευασε ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ της απο την εποχη Μπαρλου.
    Νικος Νοτιας οεοεοε...

    ΥΓ Θα τα ακουει αυτα ο προδοτης και θα κλαιει που δεν ειναι στην ομαδα να κονομαει.
    Οπως ο Μανωλας που ακομα κλαιει που εφυγε και αφησε τα 500χιλιαρικα το χρονο... Ειναι που ελεγε οτι τα πληρωνε απο τη τσεπη του...

    ΥΓ2 Προσοχη-προσοχη. Η ΠΑΕ ΑΕΚ Πτωχευει, καποιος να πει στον ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ να βιαστει και να αφησει τις χορηγιες στα ταε κβο ντο.

    Τον ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ και τα ματια μας.

    χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλοι του blog και της ΑΕΚ,

    Συγχαρητήρια για τη νίκη της ομάδας σας από ένα περιστασιακό αναγνώστη και Παναθηναϊκό.
    Αφορμή για το δικό μου σχόλιο είναι μια φράση από ένα σχόλιο του Χρήστου σε προηγούμενη ανάρτηση: Mind the GAP. Από αυτήν προέκυψε η ακόλουθη ιστορία.
    ____________
    Σε μια μικρή χώρα του ευρωπαϊκού νότου – τη μικρή και ταπεινή Ελλάδα- πριν 15 μήνες ο τότε πρωθυπουργός προκηρύσσει πρόωρες εκλογές σε χρόνο που μάλλον δεν ήταν της απολύτου επιλογής του και παρότι όλα έδειχναν ότι θα τις χάσει.
    Στην προεκλογική εκστρατεία αναπτύσσονται δύο τελείως αντίθετες στρατηγικές και φρασεολογίες.
    Από τη μια ο απερχόμενος συντηρητικός πρωθυπουργός, που όλα δείχνουν ότι θα χάσει με μια σχετικά μεγάλη διαφορά των 4-6 μονάδων, αναπτύσσει την προεκλογική του καμπάνια ενημερώνοντας τον πολίτη ότι τα χρόνια που έρχονται είναι εξαιρετικά δύσκολα, λόγω της μαινόμενης διεθνούς οικονομικής κρίσης, αλλά και των από δεκαετίες χρόνιων διαρθρωτικών προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας. Προϊδεάζει, λοιπόν, τον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει: καμία αύξηση αμοιβών, περιορισμός σπατάλης του δημοσίου τομέα, πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά και μέτρα για την προστασία των ασθενών οικονομικά τάξεων που πρώτες και κυρίως αυτές πλήττονται από την κρίση.
    Απέναντι του ο αρχηγός της τότε αντιπολίτευσης υπόσχεται μια νέα Εδέμ: αυξήσεις μισθών, παροχές προς όλους κλπ., αφού όπως έλεγε «Λεφτά υπάρχουν».
    Έτσι , λοιπόν, ο GAP όχι μόνο κέρδισε τις εκλογές, αλλά και κατατρόπωσε με πάνω από 10 μονάδες διαφορά τον αντίπαλο ΚΚ που υποσχόταν μόνο μειώσεις μισθών και θυσίες (από όσα είπε αυτό μόνο συγκράτησε ο πολίτης).
    Ο κυρίαρχος λαός είχε επιλέξει. Τιμώρησε τον κακό ΚΚ (τελικά όχι για ότι είπε ή έκανε, αλλά για όσα δεν έκανε) και ευτυχής επιβράβευσε τον καλό GAP που του χάιδεψε τα αυτιά.
    Όμως πολύ γρήγορα φάνηκε η αλήθεια. Ο GAP και ήξερε την κατάσταση (όλοι, ντόπιοι και ξένοι, τον είχαν ενημερώσει) και ψέματα είπε και κατασυκοφάντησε το λαό και τη χώρα διεθνώς.
    Έτσι, μέσα σε ελάχιστο χρόνο (αρχικά με την αδράνεια και τη συκοφαντία και στη συνέχεια με την ενδοτικότητα στις επιταγές της τρόικας) κατάφερε την επίτευξη του στόχου του και την υλοποίηση των δεσμεύσεων του στους ξένους εντολείς του (γιατί είναι πλέον φανερό ότι ο άνθρωπος εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία).


    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έτσι, οδηγώντας την Ελλάδα στην πλήρη ανυποληψία έστειλε τα spreads σε πρωτόγνωρα παγκοσμίως ύψη και υπό την απειλή της πτώχευσης που ο ίδιος προκάλεσε μέσω της κρίσης δανεισμού κατάφερε τα ακόλουθα:
    - Αντάλλαξε τα χαρτιά των κρατικών ομολόγων που είχαν στα χέρια τους οι ευρωπαϊκές τράπεζες (πρακτικά χρηματιστηριακό προϊόν στο οποίο ο αγοραστής αναλαμβάνει ο ίδιος το ρίσκο της επένδυσής του) με ενυπόθηκο δάνειο (το ελληνικό κράτος εγγυάται το δανεισμό με το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας του)
    - Έδωσε χρόνο στις ξένες τράπεζες-πιστωτές μας (ιδιωτικές και ΕΚΤ) να «ρυθμίσουν» το υπόλοιπο χρέος πέραν των 110 δις € (εσωτερικές αναδιαρθρώσεις, πωλήσεις στην ΕΚΤ, επισφάλειες κλπ).
    Κατοχύρωσε, λοιπόν, οριστικά και αμετάκλητα τους πιστωτές μας καταδικάζοντας στη μιζέρια τον ελληνικό λαό που του εμπιστεύτηκε το μέλλον του πιστεύοντας στα προεκλογικά ψέματά του.
    Για την πλήρη υποδούλωση και εξαθλίωση του Έλληνα υπόγραψε και το γνωστό μνημόνιο διαπράττοντας έσχατη εθνική προδοσία.
    Η συνέχεια είναι γνωστή. Ξεκινώντας, τάχα μου, από τον άθλιο δημόσιο τομέα - την πηγή κάθε κακού στη χώρα - ισοπέδωσε τους δημοσίους υπαλλήλους. Λες και αυτοί ήταν οι μόνοι υπεύθυνοι. Λες και δεν υπήρχαν κυβερνήσεις τα τελευταία τριάντα χρόνια στη χώρα (πάνω από 20 χρόνια ήταν του ΠΑΣΟΚ). Λες και τις αμοιβές τους τις έπαιρναν μόνοι τους χωρίς να υπογράψει κανείς υπουργός, καμιά διορισμένη διοίκηση.
    Και όλα αυτά φυσικά στο όνομα της ανάπτυξης του ιδιωτικού τομέα. Βέβαια, πολύ σύντομα απεδείχθη το αυτονόητο, αυτό που ξέρει κάθε επιχειρηματίας, (από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο), κάθε ένας που έχει δουλέψει κάποτε για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. (Προφανώς τα τσακάλια της κυβέρνησης δεν έχουν ιδέα).
    Στραγγαλίζοντας τους μισθούς (με μειώσεις τους, αυξήσεις ΦΠΑ και άλλων φόρων κλπ) και ελαχιστοποιώντας τις δημόσιες επενδύσεις το μόνο που σίγουρα πετυχαίνεις είναι ο μηδενισμός της κατανάλωσης και της ανάπτυξης. Δηλαδή η εξαφάνιση ταυτόχρονα του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας (ειδικά στη χώρα μας όπου και ο ιδιωτικός τομέας είναι κατεξοχήν κρατικοδίαιτος).
    Επομένως, αμέσως μετά ήρθε και η ώρα του εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα (μειώσεις μισθών, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, συλλογικών συμβάσεων κλπ).
    Τελικά, δεν μένει πια τίποτα από τα γνωστά «κεκτημένα» των εργαζόμενων, πολλά από τα οποία ήταν καταχρηστικά και χρειαζόντουσαν αλλαγές. Βεβαίως όχι αυτές που έγιναν. Οι οριζόντιες μειώσεις μισθών αυξάνουν τις ανισότητες και την αναξιοκρατία, είναι αντιπαραγωγικές και αναποτελεσματικές. Οδηγούν σταθερά σε ένα νέο εργασιακό μεσαίωνα.
    Οι μόνοι που δε θίγονται – παρά μόνο με βαρύγδουπες κενές περιεχομένου απειλές- είναι οι μονίμως φοροδιαφεύγοντες και τα γνωστά λαμόγια της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας. Αυτοί παραμένουν πάντα στο απυρόβλητο. (Έχεις δει πολλούς αυτόχειρες από φιλότιμο? Ελάχιστους. Και αυτοί σε άλλες χώρες. Εδώ προφανώς ισχύει το: κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Άλλως πώς εξηγείται ότι Μαντέληδες, Τσουκάτοι, Τσοχατζόπουλοι κ.ά. κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι?).
    Με πιο τελικό στόχο γίνονται όλα αυτά? Προφανώς για την εξόντωση του Έλληνα. Προφανώς οι εντολείς του GAP δεν θέλουν τη χώρα. Θέλουν το χώρο. Θέλουν το οικόπεδο ελεύθερο παντός βάρους.
    Και όμως, ακόμα και αν μόνοι μας δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι μας περίμενε με την εκλογή του GAP, οι ίδιοι οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι «φίλοι μας» μάς είχαν πολύ έγκαιρα προειδοποιήσει, από τότε που έφτιαχναν το μετρό.
    Το μήνυμα ήταν μπροστά στα πόδια μας. Μας το έλεγαν - όπως παρατήρησε και ο Χρήστος- με το σαφέστερο τρόπο με επιγραφές σε αποβάθρες και βαγόνια
    “Mind the GAP”!!!!
    Εκείνοι μας έστειλαν μήνυμα σαφές! Εμείς δεν το καταλάβαμε.
    Ας προσέχαμε!
    Τώρα, περαστικά μας!
    _____
    ΚΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ Kostas21: Ξανααναφέρομαι σε σένα, επειδΉ στην χθεσινή ανάρτηση είπες για μένα " οτι λυπάσαι που γράφω στον Φ" ( η κρίση σου για το παιχνίδι ή τον Νοτιά ή την Μεσογαία είναι ελεύθερη ). ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ αν και ήδη κάποιοι σε φωνάζουν Χατζηχρήστο. Φυσικά δεν σε νοιάζει και γιατί άλλωστε; Μπαίνεις σαν ξερόλας και σπας τα πάντα στο υαλοπωλείο. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Ο μαλάκας ΚΑΙ θεραπεία δεν έχει ΚΑΙ είναι αυταπόδεικτος.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΤΙ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΛΥΠΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ BLOG. O,TI ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ Φ, ΓΡΑΦΩ ΚΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ.
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ.
    ΥΓ. ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ Ή ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΚΜ: ΑΔΕΡΦΈ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΕΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς dimitri: Τα πάντα συνυπολογίζω στην κριτική - ίδια με την δική σου την γηπεδική -. Τα είδα αυτά και πάντα με ένα παλιό αμυντικό για προπονητή, εκεί περιμένεις την βελτίωση. Κι η άμυνα είναι καλή πλέον για να παίρνεις παιχνίδια. ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΤΙΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕΙ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΔΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΙΝΙΜΟΥΜ. ΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΥΡΩΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΠΑΣΟΚ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ, άσχετα αν η γνώμη σου για το ματς είναι διαφορετική ( πιστεύω καταλαβαίνεις ).
    Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟ. ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. Η ΓΥΜΝΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, που όμως είστε προειδοποιημένοι.
    ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΒΡΑΔΕΩΣ. ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ.
    ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Με κοίταζε το παιδί σαν χαζό. 5 χινάρια με επιλογή 3-4-5 ( το πέμπτο ήταν η ΑΕΚ, να μην το κρύψουμε); Συντελεστής; 3 χ 3 χ 3.5 χ 3.5. 3 ο πολλαπλασιαστής. Όχι ο χοντρός είναι πιο μάγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...και ο δικος μας θα περιβληθει την Αδαμιαια περιβολη,επιβεβαιωνοντας και το επωνυμο του;
    Τι θα καμει τωρα μονος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ενας λόγος πού η «κρίση» (την βάζω σε εισαγωγικά γιατί την θεωρώ σε τεράστιο βαθμό τεχνητή) εμφανίστηκε τώρα κι όχι ας πούμε πριν 20 η 25 χρόνια ειναι οτι ο καπιταλισμός πρέπει συνέχεια ανα ανανεώνει τα τεχνάσματα επιβίωσης πού έχει. Κι όχι μόνο να τα ανανεώνει, αλλά κι αδιαφορώντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ αν τα καινούργια τεχνάσματα του προκαλούν εκατομμύρια θύματα στην εφαρμογή τους.

    Ενα παραδειγματακι: τι απέγινε αυτη η φοβερή και τρομερή γρίππη τών χοίρων απ΄την οποία θα πεθαίνανε τάχα μου εκατοντάδες χιλιάδες κι έπρεπε να τρέξουμε να κάνουμε τα εμβόλια για να σωθούμε??
    Ακούει κανείς έστω και μιά λέξη πλέον γι΄αυτό απ τα ΜΜΕ? Απ΄τούς γιατρούς πού πήραν μέρος στο πανηγύρι ίσως? Απ΄τούς διάφορους παγκόσμιους οργανισμούς «υγείας», τον ΟΗΕ, η απ΄οποιονδήποτε άλλον?
    Οχι. Ακρα σιωπή. Οσοι μασήσανε μασήσανε, όσοι μάς πήρανε χαμπάρι μάς πήρανε, κι άμα λάχει θα το ξαναδοκιμάσουμε το ίδιο αυτό κολπάκι με καλύτερο πλασάρισμα στο εγγύς μέλλον.

    Το ίδιο παίζεται τώρα και με την δήθεν «υπερθέρμανση τού πλανήτη» (ενώ η Ευρώπη κοντεύει να γίνει μιά απέραντη πίστα σκί, κι ενώ πανευρωπαικά καταγράφονται αρκτικές θερμοκρασίες πού είχαν να παρουσιαστούν 200 και βάλε χρόνια).

    Το ίδιο παίκτηκε και με την 11η Σεπτέμβρη και τούς ανύπαρκτους τρομοκράτες, με αποτέλεσμα να κάνουμε επίκυψη στα αεροδρόμια σήμερα και νε περνάμε συντόμως απο καρκινογόνα body scanners, και να έχει μέχρι και το τελευταίο σοκάκι κάμερα (προσεχώς και στον καμπινέ σας, προσφορά τού Υπ. Δημοσίας Τάξεως και Ασφάλειας). Και μην ξεχάσω, ενα ακόμα βασικότατο αποτέλεσμα (η καλύτερα, ΕΠΙΔΙΩΞΗ) ηταν το να μπορεί χαλαρότατα να βαφτίζεται ο οποιοςδήποτε διαδηλωτής «τρομοκράτης».

    Μην ξεφεύγω όμως.
    Πάμε στο δεύτερο μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν δεν υπήρχε (εδώ και 3 δεκαετίες) η γνωστή ζώνη τής Ασίας όπου οι μεγάλες Δυτικές εταιρείες μπορούν να κάνουν μαζική παραγωγή πανάκριβων προιόντων πληρώνοντας τούς Ασιάτες ενάμισι δολάριο την ημέρα για να τα φτιάχνουν, η «κρίση» θα είχε φτάσει πολύ νωρίτερα. Η ζώνη αυτή στην Ασία, παρεπιπτόντως, δεν «προέκυψε» αλλά δημιουργήθηκε επί τούτου!!

    Κι αν, το Αμέρικα δεν τήν είχε πέσει στον Σαντάμ μόλις αυτός αποφάσισε να πουλάει το πετρέλαιο σε ευρώ αντί για δολλάρια η «κρίση», πάλι, θα είχε φτάσει νωρίτερα.

    Με κάτι τέτια χαριτωμένα κολπάκια εφάμιλλα τού πώς έπαιρνε ο θρήνος τα πρωταθλήματα, η «κρίση» καθυστέρησε. Επειδή όμως ο καπιταλισμός είναι σε μεγάλο βαθμό βασισμένος στον τζόγο, κι επειδή ο τζόγος ειναι κάργα εθιστικός, ακόμα και αυτά τα, προηγμένης τεχνολογίας, κολπάκια δεν αρκούν.

    Κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν.

    Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσουμε και στην Ευρώπη, και κατά προτίμηση στην Νότια Ευρώπη, μιά ζώνη όπως στην Ασία όπου θα παράγουμε τα προιόντα μας πληρώνοντας τον Ελληνα, Πορτογάλο, Ιταλό και Ισπανό 300 δολάρια το μήνα βασικό μισθό καταφέρνοντας τα εξείς:
    Α. «σώνουμε» κάποιες βασικές οικονομίες τού πυρήνα τής Δύσης και κάνουμε έτσι ένα ηλεκτροσόκ αναζωογόνησης τών βιομηχανιών μας.
    Β. Βγάζουμε κι έξτρα κέρδος απ΄τούς κακούς νοτιοευρωπαίους δανείζοντας τους τα μαλλιοκέφαλα τους με οργιώδη επιτόκια και εφέυροντας ταυτόχρονα και τούς «ενόχους» για να τούς δακτυλοδείξουμε στούς «καλούς» δυτικούς λαούς.

    Αυτό βέβαια γεννάει προβλήματα στην μπαρουταποθήκη της Ν. Ευρώπης, μπορεί ας πούμε να πυροδοτήσει ενα απίστευτο κύμα βίας και αντίστασης, και μπορεί αυτο με τη σειρα του να εμπνεύσει και τούς «καλούς λαούς».
    Κανένα πρόβλημα.
    Πρώτον έχουμε δεμένο το γάιδαρο μας με την 11η Σεπτέμβρη και τα «εφόδια» πού σαν συμβάν μάς έδωσε, και, αν δεν φτάσει αυτό, ξηγιόμαστε και μιά δεύτερη βέρσιον τού ίδιου τεχνάσματος και τα ισοπεδώνουμε όλα στο όνομα τής «προστασίας απ΄την τρομοκρατία» πού στην περίπτωση αυτή θα είναι οι κακοί και αδάμαστοι νοτιοευρωπαίοι.

    Πάμε στο 3ο μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ολα αυτα είναι φυσικά απλώς ένα σενάριο επιστημονικής μαλακίας, είναι απλώς μια παπαριά πού κατέβασε η κούτρα μου σαν τίς χιλιάδες παπαριές πού μπορεί κανείς να διαβάσει στο παντελώς ανέγκυρο ιντερνετ, οπου ο καθένας γράφει ότι γουστάρει.
    Ετσι τουλάχιστον μάς ενημερώνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι τών remote control ΜΜΕ. Και λογικό είναι, αφού προσπαθούν να σταματήσουν την ατέλειωτη κατρακύλα τής τηλεθέασης τών δελτίων ειδήσεων και τής πτώσης κυκλοφορίας τών «σοβαρών εφημερίδων και περιοδικών».
    Να΄ούμε.

    Κάποιος άλλος παπάρας σαν εμένα στο ιντερνετ, μπορεί ας πούμε να πεί το εξής:
    «και γιατί ρε υπερπελώριενα είναι έτσι τα πραματα όπως τα λές, και να μην ξηγηθουν εναν τρίτο παγκόσμιο να ψαχνόμαστε όλοι. Με παρακολουθάς»?

    Σε παρακολουθάω παικταρά, συνέχισε.
    «Λέω λοιπόν, ότι άμα έχεις παρατηρήσει, όποτε το σύστημα βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο ξηγήθηκε εναν παγκόσμιο πόλεμο. Κι ο πόλεμος ειδικά αν είναι παγκόσμιος επιφέρει ανοικοδόμηση, καινούργιες ευκαιρίες, κτίζονται πάλι τα κτίρια, πόλεις, γίνονται εφευρέσεις, έχουμε κι αραίωση τού πληθυσμού, ανανεώνονται τα ταμεία, διαγράφονται χρέη κι η όλη φάση ξεκινάει απ΄την αρχή μέχρι να ξαναματακάνει τον κύκλο της. Με νιώθεις»?

    Σε νιώθω, είσαι πολύ μεγάλος παίκτης. Και δεν διαφωνώ κιόλας. Σαφώς αυτή ειναι μιά πολύ καλή και δοκιμασμένη λύση με εκπληκτικά αποτελέσματα στο παρελθόν.
    Τπ πρόβλημα είναι οτι, είναι μιά λύση old school και καλό θα ήταν να ψαχτούμε με καινούργιες συνταγές, λιγότερο βαβουριάρικες. Υπόψιν ότι οταν γίνονται πόλεμοι αναγκαζόμαστε να δώσουμε όπλα στο λαό κι αυτό μπορεί να επιφέρει επιπλοκές μετα το πέρας ενός πολέμου. Μην έχουμε δηλαδή πάλι τα ίδια σκηνικά πού είχαμε στις Νότιες Αμερικές και στα Βιετνάμ. Δεν λέει.

    Εν πάσει περιπτώσει, επειδή είμαστε στο ιντερνετ όπου ο κάθε παπαρας γράφει ότι γουστάρει, είπα κι εγώ να γράψω την νυχτερινή παπαριά μου.
    Δεν συντρέχει λόγος θορύβησης αγαπητοί συνπαπάρες. Ετσι κι αλλιώς όποιο σενάριο κι αν προτιμηθεί θα μάς ενημερώσουν λεπτομερώς απ΄το δελτίο τών 8 (για όσους πιστούς βλέπουν ακόμα). Και θα μάς δώσουν και οδηγίες επιβίωσης. Χαχαχά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα πηρες παλι. Εστω και με χαμενο "Χ" απο την αρμαδα του Μανωλη.
    Οριστε. Αυτα διαβαζουν οι "Χατζιχρηστοι" εδω μεσα και αντε μετα να τους μεταπεισεις οτι δεν λυπασαι με τις νικες.

    Τα "Χ" ηταν πρόσφορα περσυ με τον "αλλον".
    Τωρα, με τον Μανωλη,εχουμε 1 ισοπαλια και αυτη στα χασομερια με τον Ατρομητο, σε 10-12 παιχνιδια
    Η νικη, η ηττα.
    Οπως λεμε "η ταν η επι τας".
    Δεν πηγαν τζαμπα οι πυρινοι λογοι του παπαΜανωλη.:

    "Τι καθεστε μωρε; Δεν ακουτε τις γυναικες και τα παιδια που κλαιν για το πικρο ποτιρι της λευτεριας; Δεν σας μιλουν στον υπνο σας οι ενδοξοι προγονοι; Δεν λυγατε απο περιφανια καθως βλεπετε τα φλαμπουρα;
    Μη σκιαζεστε μωρε. Τ'ασκερι του Πατερ-αμαν δεν μπορει να φερει φοβο στις καρδιες.
    Οι αρμαδες του Μαριν-Αλι πως να μας κανουν να κιοτεψουμε,εμας, τους ετοιμους να δωκουμε μεχρι και τα αγενητα παιδια μας στο βωμο της γλυκιας λευτεριας.

    Κατι μου λεει μπρε, πως οτι και να κανουμε θα μας ελευθερωσουν ουτως η αλλεως,αι δυναμεις, αλλα καλου κακου,βγειτε στην πεδιαδα και μαζεψτε κανενα Τουρκο, η κανενα χορτο.Καντε το καθηκον σας και η πατρις θα σας ανταμοιψει. Και εσας και τα παιδια και τα εγγονια. Αλοιμονο.

    Ειμαστε κοντα αδερφια. Να. κοιτω μπροστα μα δεν βλεπω μονο το χωραφι του του τοκογλυφου Μπουκταρη. Μα και ποιο περα.Περα ακομα και απο το καταπατημενο αρχοντικο του Μεγαντωνη,περα και απο το κλεμενο κοπαδι του Λιακου που βοσκει αμεριμνο,αναμεσα στους συμμορητες,εκει περα βαθεια,στον οριζοντα,βλεπω την δοξα να μας καλει.

    Στεφανους βλεπω πανω απ'τα κεφαλια μας.Δοξα. Ποταμια οι λιρες απ'τους νεους αφεντες μας ερχονται κατα δω.Μπορει μεχρι τωρα να συμβιβαζομασταν με το φεσι,μα απο δω και μπρος ρε ωραια ρεμαλια, θα αγαπησουμε την τιαρα.
    Αθανατοι ωρε! Δρομοι θα γινουν τα ονοματα μας και θα μας γαμοσταυριζουν οι ταξιτζιδες στους δρομους,ετσι ατακτως ερημενοι που θα ειμαστε.
    Αγαλμα-ποιος να το πιστευε θα γινει ο καθενας μας.
    Ακομα και σεις βρε λησταρχαιοι,ακομα και σεις ρε λωποδυτες και σεις σπιουνοι,θα βρειτε ενα καδρο, μια ζουγραφια,ενα σκαλισμα.Και η μουτσουνα σας θα στολιζει και θα βρωμιζει αργοτερα καποια ταβερνα.
    Τραγουδι θα γινετε ωρε,σαν πειτε: "η τωρα η ποτε".
    το "ποτε" δεν το ξερουμε. Το "τωρα" ειναι η τυχη μας και το "αργοτερα" το αφηνουμε στο Θεο. Που, μα την πιστη μου,ελπιζω να μην ειναι και αυτος Ελληνας-καθως λενε-γιατι τοτες καικαμε.
    Ποιος θα μας φροντισει μετα,οταν και αυτος θα αρχισει να απλωνει το χερι και να παρακαλα;
    Εμπρος λοιπον. Οποιος συλλογαται αυθαιρετα,συλλογαται καλα."


    Ενταξει. Το παρατραβηξα. Ενα ματς ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ενα blog που λεει διαφορες τετοιες "παπαρολογιες" κινδυνολογει,ειναι αιολο,ειναι αστηρικτο,ειναι αδιασταυρωτο, ειναι αβασανιστο και ατεκμηριωτο και ολα τα αλλα που λενε οι τηλεπερσονες με τις γραβατες στο πανω μερος και τις ζαρτιερες στα ποδια,κατω απο το ντεσκ των ειδησεων, ειναι το :
    "Ας μιλησουμε" και το βρισκει κανεις ευκολα.
    Δεν χρειαζεται να πουμε οτι δεν καταπινουμε τιποτα αμασητο. Μα χιλιες φορες το ταξιδι στην ανοιχτη θαλασσα,στον ωκαιανο του διαδυκτιου,παρα στην στερνα με τα λυματα της πουλημενης-ως επι το πλειστον- τηλεορασης.
    Και σαν συσκευη ειναι μια χαρα,αφου μπορεις ξαπλωμενος στο κρεβατι σου να χαζευεις την γη απο τον Αρη, η τα πολυχρωμα βαθη των ωκεανων και τις φυλες των ανθρωπων,αλλα οταν πρεπει να ακουσεις αυτα που ΠΡΕΠΕΙ να σου πουν,πρεπει και εσυ να την κλεινεις. Για να μη πουμε να την πεταξεις απο το παραθυρο,γιατι ειναι ασυμφορο. Οταν η τιμη της αγγιξει και την ενημερωτικη της αξια,δηλαδη πιασει πατο και θα πωλειται σχεδον τζαμπα,τοτε ναι, θα πεταμε απο μια-δυο καθε μερα,ετσι για αγχολυτικο.

    Προς το παρον Κλειστε τες και βαλτε τα παιδια σας να ζωγραφιζουν πανω στο μαυρο γυαλι τους, με νερομπογιες. Και σαν τις ανοιξτε το βραδυ,να δειτε τις γνωστες μουτσουνες των 8,αλλαγμενες απο τα παιδικα χρωματα. Αλλος θα μοιαζει με γαιδουρι. Αλλος με κοτα. Αλλος με ροφο. Αλλος με καβαλινα. Αλλος με μαυρο συννεφο. Αλλος με τον πινοκιο.Αλλος με τον Γκουφη.
    Μηπως και αλλαξει κατι και στο ασπρομαυρο σαλονι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν πάντως είμουν βάζελλος δεν θα ανησυχούσα καθόλου.
    Δεν καταλαβαινω πρός τι το μοιρολόι πού ξεκίνησε απο χτές βράδυ δηλαδή.
    Βροχή πέσανε πάλι τα "δεν τιμάνε τίς φανέλες", και "Φερέιρα παρτο αλλιώς" και λοιπά γραφικά.

    Η ίδια ακριβώς ομάδα, με τον "γνώστη τού ποδοσφαιρου" Νιό(μ)πλια στον πάγκο πήρε πέρσι την κουπίτσα παίζοντας το ίδιο καραπανάθλιο τόπι. Διότι η προσθήκη Γκοβού δεν μετράει κι ούτε οι υπόλοιπες μεταγραφές προσέθεσαν κάτι το ουσιαστικό.

    Και παρ΄όλα αυτά ο βάζελλος είναι στα 2 ποντάκια απόσταση. Τιποτα δηλαδή. Ακόμα κι έτσι είτε με τίποτα "ανθρώπινα λάθη" ειτε γιατί κι ο θρήνος έχει τάσεις γκέλας στα δύσκολα, παλι μέσα στο κόλπο είναι τα πρασινούλια.
    Υπάρχει κι η έλλειψις ανταγωνιστώνε (κατα το παρακαταθηκώνε και δανείωνε).

    Βεβαια, τούς μάρανε ότι δεν "βλέπουνε μπάλλα". Επειδή την τελευταία δεκαετία έχουνε δεί πολύ μεγάλη μπάλλα και φέτος τούς χαλάει πού υπάρχει ελλειμα ποιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ολοι οι χατζηχρηστοι εχουν παρει εντολη να μιλουν σ ολα τα μπλογκς υπερ των χιμενεθ, νοτια και παππα
    εχουν σταματησει να τραγουδουν πλεον το συνθημα ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ κτλ στο γηπεδο και το ερωτημα ειναι γιατι?
    κουιζ το βαζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΠΡΩΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Η΄ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ..ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝ ΜΕ 2 ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΣΕ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ. ΚΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ ΗΤΑΝ ΤΟ 3-0 . ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ Κ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ..ΗΜΑΡΤΟΝ.ΕΔΩ ΤΗΣ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΣΑΝ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ..ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ.ΕΚΑΝΕ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΣΤΟ 90 ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ BOX TO BOX.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλημερα σε ολους.
    Δημητρη κατσε να σκεφτω...
    Χμμμ...μουμπλε-μουμπλε...
    Α! Το βρηκα νομιζω.
    Η λυση του κουιζ ειναι: "γηπεδο στην Νεα Φιλαδελφεια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ti allo na thelame diladi?

    ferane proponiti me ptyxio
    ananeonoun tous kalous paixtes
    mpikame sto proponitiko
    kai gia prwti fora , yparxei kinitikotita sto gipediko

    ti allo na zitisoume ?
    na pidiksoume kai ti monika belluci sto kalatrava opos ekane o kroatis me ti dikia tou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μονο ο ΑΕΚτζης εχει τοσο πονο που δεν βλεπει θεαμα.
    Γιατι ειναι καλομαθημενος σε αυτο. Και οταν αυτο λειπει,εχει θεμα.
    Για τους "αλλους δυο" δεν υπαρχει προβλημα.
    Αν ερχονται τα αποτελεσματα,ειτε με "ανθρωπινα λαθη" ειτε με εφεσεις και ενστασεις,ειτε στο '90,οπως και να ερθει το ατιμο,ειναι ολα καλα καμωμενα.
    Οταν δεν ερχονται τα αποτελεσματα,δηλαδη τα τριποντα,αρχιζει η γκρινια και η μανουρα.
    Καμια απαιτηση για μπαλα δεν υπαρχει.
    Οι μηχανισμοι δυναστευσης,δεν εχουν τοσο λεπτεπιλεπτες απαιτησεις και ουτε σκοτιζονται για τις λεπτομεριες.
    Με λιγα λογια,ο νταβατζης, ο χοντροκομενος,ο μπουχεσας,δεν εχει χρειαν για "θεαμα". Αν θελει τετοιο, παει στο Δελφιναριο και βλεπει τον Σεφερλη, η στην παραλιακη και πιανει τραπεζι στον Νινο, η την Θελξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. THOMAS,
    εγώ τα είδα δύο τα οφσάιντ, εσύ ένα, δεν είναι όμως εκεί το θέμα, κι ούτε υπονόησα ότι "σπρωκτήκαμε". Αν το θεωρούσα αυτό θα το έλεγα ευθέως, δεν θα το υπονοούσα.
    Ετσι κι αλλιώς, την Λάρισα δεν την "σκότωσε" το όποιο γκόλ οφσάιντ στην συγκεκριμένη περίπτωση.
    Το καταδικαστικό γι΄αυτήν ηταν ότι δεν μπορεσε καθόλου να απειλήσει.
    Οταν θεωρώ πάντως ότι μάς έχει σπρώξει το κοράκι (σπανια συμβαίνει έτσι κι αλλιώς) το λέω πάντα, πάντα έτσι είμουν και δεν θ΄αλλάξω τώρα.

    Και κάτι γενικό:
    -ανεξάρτητα ποιός είναι στον πάγκο, και ποιός στον προεδρικό...θώκο, ο μέσος ΑΕΚτζής ξέρει μπάλλα (ειδικά οι παλιότεροι λόγω αναφορών) και δεν μασάει ούτε απο την προπαγάνδα τής όποιας φυλλάδας, ούτε απο στημένους παπαγάλους.

    Ακόμα κι όταν η ΑΕΚ έπαιρνε τίτλους κι έπαιζε σοβαρή μπάλλα ο μέσος ΑΕΚτζής δεν έκρινε απο το αποτέλεσμα. Κι έχει δημιουργήσει μιά κουλτούρα αυτό πού είναι πολικά αντίθετη με το γνωστο "ρητό" τού...ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει κι όλοι οι άλλοι να πάν...

    Μ΄αυτή την έννοια ότι κι αν γράφει η λέει ο κάθε αμπαλίδης δεν έχει πολλή πέραση.
    Αυτό πού ειναι εύκολο προς εκμετάλευση, σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι η αγάπη πρός την ομάδα και η δίψα τού να βγεί απ΄το τέλμα πού βρίσκεται τώρα.
    Ε, αυτα τα δύο, ειδικά απ΄το 2004 και δώθε τα εκμεταλλεύτηκαν βάναυσα πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ετσι φαινεται Μιχαλη.
    Αλλά λεω εγω: Προπονητης με πτυχιο ειναι και ο Αλεφαντος. Και ο Κατσαβακης. και..και...και... δεν λεει κατι αυτο. Δεν ειναι εγγυηση ποιοτητας. Δεν ειναι iso 9000.
    Ανανεωση στον Σκοκο με 1.7 το χρονο; Οταν καμια αλλη ομαδα δεν εδινε ουτε τα μισα; Απο Ελλαδα μιλαω,γιατι απο Ευρωπη,δεν υπηρχε ουτε μια προταση.
    "το νου σας αμετοχοι,μη δωσετε τον Σκοκο"
    Και προπονητικο-που καλως ηρθαν ασφαλως οι καλυτερες συνθηκες προπονησης-με 1 εκ. το χρονο ενοικιο; Τι ειναι; Το Καναβεραλ;
    Για το γηπεδικο υπαρχει οντως μια κινητικοτητα αλλα ουτε ειναι αυτη που φαινεται,και-κυριως-ουτε αυτη δημιουργειται απο αυτους που φαινονται μπροστα. Τζαμπα μαγκια πουλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Την καλημερα μας στον Αδαμιδη και μαζι με αυτην,στελνουμε και την παγια απορια μας:
    Ποτε-και αν- θα δουμε τα πραγματικα αποτελεσματα του διαχειριστικου,ο οποιος ακομα καθαρογραφεται μαζι με το συμβολαιο του Τζεμπουρ;
    Εληξε το γαλα. Ξυνισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2010 12:18

    Εγώ το είδα 1, στο 3ο.
    Στο 1ο σηκώνει πολλή συζήτηση το πόσο ο λύμπε εμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα.
    Βασικά επειδή δεν κινείται προς το τέρμα, αλλά πλάγια αριστερά προς τη μπάλα που πάει προς τα έξω.
    Αλλά και κάποιος να το δει οφσάιντ, δεκτή η άποψη του.
    Ωραίο να βάζεις 4 και να 'χεις και 3 γκολ καβάτζα για αμφισβήτηση.
    Πάντως ήταν εμφανές ότι, λαμβάνοντας υπ όψην και τον τραγικό ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ μας πειθαρχικό έλεγχο (αυτά θα περναγαν με αλογοτροφές και δαφνοστεφανωμένες απορώ?), χθες δεν έπαιζε σπρώξιμο, αλλά ανικανότητα.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τη μαλακία του καλόπουλου θα την πληρώσουμε και ήδη τα παπαγαλάκια, ξέρετε, εκείνα που παραπανιόνταν ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑ που ρίξαμε στη δαφνοστεφανωμένη ότι έπρεπε να το είχε διακόψει κιόλας, φτιάχνουν το απαραίτητο κλίμα.
    Όσον αφορά το παιχνίδι, τουλάχιστον παλεύουν.
    ΑΕΚstein η τελευταία ανάρτηση σου με εκφράζει 101%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. mike,
    ε όχι και τι άλλο να θέλαμε. Θέλεις όλη τη λίστα με το "τι άλλο θέλουμε" η μόνο το τοπ-20?

    Μια καλή αρχή για παράδειγμα, θα ηταν να σταματήσει η μαζική εισροή παλτων κάθε καλοκαίρι: φέτος είχαμε Πατσατζόγλου, Ντατομο, Εντερ, κι έχουμε και τα περσινά παλτά με κορυφαίο τον μικρό μάγο.
    Και μαζί και μια εξηντάρα (και βάλε) παλτά πού έφερε ο "σωτήρας" Ντέμης στην τριετία πού μάς "έσωνε". Εχουμε φτιάξει σχολή.
    Αυτό και μόνο, για αρχή, αν διορθώναμε, καλά θα΄ταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. kserw gw re paidia

    otan kataggelame ti symvasi tou proponitikou mas legane grafikous kai malakes

    otan krazame to nikolaidi paliotera , eixane ginei oloi agapitikoi tou enw upotithete oti eixame emeis auto to rolo

    telospantwn , egw tha ithela na asxolithw ligo me gipedo kai kamia ekdromi

    kai oso pio grigora ksekoumpistei n R apo proedreia kai DS toso to kalutero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. albert , ta palta eixane koino paronomasti

    ton vatraxo kai tous meres 90' reporters AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τον αγώνα δεν τον είδα ούτε τον άκουσα.εκείνη την ώρα πετούσα με αεροπλάνο του 50% του μελλοντικού μονοπολείου που θα δημιουργηθεί.
    Πήρα τον dimitri τηλέφωνο για να μάθω το σκορ και σε κάποια φάση νόμιζα ότι είναι στο σαλόνι του.Με διαβεβαίωσε ο άνθρωπος οτι κανω λάθος και ότι είναι στο γήπεδο και απλά δεν έχουν έρθει ούτε οι ''χατζηχρήστοι''.Καλά τα πάμε λοιπόν και με την Ζενίτ αντε 3.000.Και οπως συνεχίζει να παίζει η ομάδα στα παιχνίδια στην επαρχία θα έχει περισότερους οπαδούς.
    Χτες στις φάσεις που είδα στην τηλεόραση τα δύο απο τα τέσσερα γκολ ήταν οφσάιντ.
    Η νίκη είναι νίκη βέβαια αλλά απο απόδοση δεν βλέπω βελτίωση.Άσε το άλλο που μας ξελασπώνουν οι ''παπούδες''
    Καλά εχει ένα καιρό εδώ...καταρακτώδης βροχή με αέρα 7 μποφόρ,η θάλασσα βγαίνει στην παραλία αλλά και ήλιος στο βάθος να δημιουργεί ακτίνες ανάμεσα στα σύνεφα παλαίβοντας μαζί τους για το ποιος θα επικρατίσει στον ουρανό.Όταν βλέπεις τέτοια σκηνικά στην φύση, πως να πας να δεις την ΑΕκ μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΛΜΠΕΡΤ H AEK ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΙΑ Κ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΝΑ Η΄ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΕΚ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΞΥΝΙΖΕΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ..ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΥΠΟΝΟΗΣΕΣ ΚΑΤΙ..ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ.

    Υ.Γ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ..ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΥΣΤΕΡΙΑΣ...

    Υ.Γ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ,ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ,ΜΙΑ ΚΡΥΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ας τούς αφήσουμε τούς Ηρακλήδες προς το παρών.
    Ακόμα κι η ισοπαλία με την Ζενίτ είναι δύσκολη υπόθεση.
    Αν ηταν Ιταλική η και Ισπανική ομάδα κάτι θα γινόταν ως πρός το "αδιάφορο". Δεν έχουν δώσει τέτια δείγματα οι Ρώσοι μέχρι τώρα. Αυτο το βρίσκω μυστηριώδες, αλλά δεν έχει καμία σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. albert
    το παιχνιδι με την ζενιθ ειναι πολυ δυσκολο
    κατεβηκαν με την δευτερη ομαδα με την αντερλεχτ και εριξαν 3 γκολ
    θελουν να κανουν το απολυτο των βαθμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΤΥΠΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.ΕΧΟΥΝ Κ ΟΙ 2 ΑΠΟ 5 ΣΤΑ 5.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥ 6 ΣΤΑ 6. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΤΚΑ Κ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.ΑΝ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΦΑΒΟΡΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2010 14:05

    Με τη ζενίθ πρέπει να πάμε 4-3-3 (το αμυντικό σχήμα) και να μην τους τσαντίσουμε.
    Είναι ΑΛΛΗ κλάση ομάδας.
    Κοινώς πάμε να κλέψουμε το αποτέλεσμα.
    Όσον αφορά το κρύο ΟΑΚΑ, και λόγω καιρού και λόγω χάλια διαρύθμισης, δε νομίζω να αισθανθούν ότι θα παίζουν κι εκτός έδρας.
    ΠΟΛΥ δύσκολο παιχνίδι, το δυσκολότερο φετεινό κατ' εμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2010 14:07

    Αν βάλουμε πρώτοι κάνα γκολ και αρχίσουν τα πανηγύρια, τα τακουνάκια μπρος και η κλασική καθίζιση των χαφ, προβλέπω κάνα 1-3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Oι επομενες 4-5 αγωνιστικες ειναι βατές. Για κανονικη ΑΕΚ μιλαω. Αν παρουσιαστουν σοβαροι,μπορουν να μαζεψουν αρκετους βαθμους στο σακουλι. Το καλυτερο θα ηταν ενα 5χ5.
    Το ασχημο ειναι οτι εκεινες τις αγωνιστικες,εχουν το ιδιο σχετικα ευκολο προγραμμα και οι αλλοι δυο.
    Και απωλειες δυσκολα βλεπω.
    αν δεν κανουμε τα μεγιστα,ισα που προλαβαινουμε να μεινουμε 18 βαθμους πισω.
    "Τι Γιαννης,τι Γιαννακης" θα μου πεις.
    ενταξει. Και τι αλλο να ζητησουμε πλεον αγωνιστικα; Ενα κυπελο εμεινε, μια Ζενιτ που περιμενει στη γωνια και ενα καλο πλασαρισμα-αν δεν γινει κανενα θαυμα-για τα πλεοντα οφεα.
    Και εχει ολο το χρονο πλεον ο Μανωλης ο μπουρλοτιερης να δει τι θα κανει με αυτους τους "5" που κιληδωνουν την ομαδα. Ελπιζω-αν και δεν το βλεπω- να μη δουμε πλεον αλλα παλτα. Μας εχουν στην μπουκα οι γουναραδες της Καστοριας,που τους κλεβουμε τη δουλεια.
    Το δυσκολο-και παραλληλα το ΑΣΥΜΦΟΡΟ-για εναν τεχνικο διευθυντη, η εναν σκαουτερ,ειναι να βρει παικτες για τριετια. Και οχι για εξαμηνα.
    Οι λογοι ειναι...ευλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ? ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Κ ΝΑ ΤΣΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΕΣΣΙ .

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ 4-3-3 ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΝΤΙΟΠ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ..

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΛΒΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΒΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΤΟ ΗΤΑΝ Κ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ 5 ΣΤΑ 5.ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ.ΑΝ ΗΜΑΣΤΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΕΚ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗ-ΗΤΤΑ.ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΧΕΙΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΕΝΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ Χ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ13 Δεκεμβρίου, 2010 14:42

    δεν χανουμε την πεμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2010 14:45

    Χρήστο, δεν υπάρχει βατό πρόγραμμα γι' αυτή την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ακριβώς. Βατό ηταν το πρόγραμμα και στην αρχή τής σαιζόν και μόλις πέσανε οι πρωτες καρπαζές αρχίσανε τα όργανα.
    Οταν έχεις τόσο μέτριο ρόστερ σε καίριες θέσεις θα είσαι σαν ρόλλερκόουστερ. Τέρμα πάνω και αμέσως μετά βουτιά κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. χαχαχαχ

    πολυ γελιο. Τωρα υπαρχει πονος για το θεαμα.

    2 χρονια με τον μπινε της σερβιας, χτιζαμε ομαδα διωχνοντας 65 παικτες και μας πηρε πονος για τα παλτα...

    Εμ δεν επιασε το κολπο με Παπατζιμ και Μπαμπ κοζωνη. Δεν ηρθε το ασπρο αλογο.

    Νικος Νοτιας οεοεο

    ΥΓ Και την Ζενιτ να μη παρουμε, παλι καλυτερα απο περσι πηγαμε ευρωπη.

    ΥΓ2 Ποσοι θυμουνται οτι περσι το πρωτο διπλο στην επαρχια το πηρε η ΑΕΚ στον Β' γυρο???

    χα χα χα Που να μεινει και ο Μπλανκο μαζι με τον Τζεμπουρ....
    Θα μεινουν ολοι οι οχροι του Σερβοπανου και θα φυγουνε τα παλτα που εφερε... ΩΙΜΕ!!!! Και αμα φυγει και κανας Δημητριαδης+αγγελικουλα, ποιος θα μας λεει τα νεα? χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. poooooooooo
    arxisa kai ksenerwnw

    plaketa leei sto mats me zenit ston geitona tou vatraxou

    gamw ta euaggelia ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εκπληκτικό βίντεο πού αναρτήθηκε στο YouTube πριν λίγες μέρες και κάνει θραύση. Ενας Ιρλανδός εξηγεί σε πύρινη γλώσσα για την χρεοκοπία τής Ιρλανδίας. Για τούς μη-Αγγλομαθείς μπορώ να το μεταφράσω αν χρειαστεί.
    http://www.youtube.com/watch?v=koY6kXhQDQo&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γι'αυτο και μιλαω για "κανονικη ΑΕΚ". Αλλιως θα ειναι αβατο.

    Δεδομενου-κατα "Χατζιχρηστο"- οτι οι μισοι απο μας χαιρομαστε και οι μισοι λυπουμαστε ταυτοχρονα και εκ'περιτροπης και εναλλαξ και αρα ποτε ολοι οι φιλαθλοι της ΑΕΚ δεν ειναι στο συνολο τους δυσαρεστημενοι,αυτο ειναι ενα ειδος κατακτησης. Προκειται περι κατορθωματος,αφου σε καμια περιπτωση,δεν ειναι το 100% του κοσμου στεναχωρημενο.
    Περα βεβαια απο το οτι δεν επιτρεπει κανενος ειδους καθολικης χαρας και συνολικης ευφοριας,με αποτελεσμα να μη χρειαζεται να γινουν και πολλα αφου ειναι πιο ευκολο να χαροποιεις ενα μερος του κοσμου καθε φορα, παρα το συνολο αυτου.
    Δηλαδη δεν χρειαζεται καμια υπερβαση απο πλευρας διοικησης προκειμενου να δωσει ολικη χαρα αφου με τα ημιμετρα και τις μεσοβεζικες λυσεις,ειναι εφικτη η μερικη χαρα σε ενα κομματι του πολυπαθου κοσμου μας.
    Και ο καθενας θα περιμενει με την σειρα του για να χαρει η να λυπηθει αναλογα με τα αποτελεσματα,σαν τους φανταρους στην ουρα με την κουραμανα στο χερι,την ωρα του φαγητου.
    Ζητω το λυπημενο εθνος και οι χαζοχαρουμενες μειοψηφιες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Προς Χρήστο: θα τα περπατήσουμε τα μανοπότια του οπαδισμού - μοναχισμού. Και του ηγούμενου με το ποίμνιον, που κατά τεκμήριον είναι καλύτερο αυτουνού. ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. ΟΣΟ ΑΝΑΠΑΥΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΝΤ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΔΝΧ. ΚΑΙ ΤΕΖΑ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΝΟΤΙΑΣ. ΜΗΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΧΑΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Δεκεμβρίου, 2010 22:58

    Άσε steven, μας πρόλαβε ο Παπάζογλου κι ο Ρασούλης:

    Φυσάει βοριάαααααας απ' το ΝΟΤΙΑααααα
    Φυσάει κι όλα τα παίρνει πέρα
    Αγάπες, όνειρα, φιλιά, γλυκό μου
    και σκοτεινιάζει η μέρα

    Άλλο θα πει Χαλκιδική, μωρό μου
    κι άλλο θα πει Χαλκίδα
    Αλλού μου έλεγες πως πας, γλυκό μου
    μα εγώ αλλού σε είδα (εννοεί τα Σπάτα εδώ? ή το big apple?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΤΙ; ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ; Ο ΝΟΤΙΑΣ; Ο " ΟΕ ΟΕ ΟΕ". ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ. ΤΟΝ ΕΙΔΑΝΕ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΛΟΙ.
    ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ, σκέφτηκαν και σωστά, ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΠΗΡΑ Ο ΠΑΠΑΣ. ΕΜΕΙΝΕ ΚΙ Η ΛΕΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΧ. ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΛΑΣΑΝΕ ΜΕΝΤΕΣ ΟΛΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΜΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟ 21 ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 42. ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΝΑΜΕ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή