Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΧΑΪΝΤΟΥΚ - ΑΕΚ

          ΄Πώς έβλεπα το ματς; Ξεκάθαρα, χωρίς πρεριστροφές. Μεγάλο άσσο. Δεν κάνω καμία πλάκα, ούτε το είχα πει για τα γούρια κατά ανώνυμους. Μην ρωτάτε γιατί. Εξ άλλου έπεσε και το τηλέφωνο απο τον Χαράλαμπο την ώρα που έπαιρνα ενημέρωση για τον μεγάλο μου τον γιο απο τους καθηγητές του λυκείου και μπορεί να το επιβεβαιώσει. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;
               Κι είδα ένα γήπεδο σήμερα, που μου θύμισε τα νειάτα μου. ΛΑΣΠΗ, ΣΚΑΤΑ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΥΧΑ ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΡΟΥΧΑ.
              Φυσικά υπήρξε ένα εφιαλτικό πρώτο εικοσάλεπτο. Που εκεί ήταν ο θεός. ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΨΗΛΑ. Τι να κάνουμε; ΜΟΝΟ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ; ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΧΤΑΡΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΡΟΑΤΙΚΗΣ ΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΑΛΛΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΣΟΪ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΣΑΙ.
            Αλλά ό,τι και να είσαι, φέυγεις με μια τριάρα και με ένα ορθολογιστικό κουτσάρισμα απο τον Μανόλο. Που κάποιοι θα το πουν μαεστρικό, ιδανικό, μαγικό και δεν είχαμε τίποτα ανάλογο στο παρελθόν. Όλα είναι δεκτά, αποδεκτά και αδαμίδια αλλά και η ζωή συνεχίζεται. Αφού δεν έχεις φάει το γκολ, μετά λογικά θα έρθουν όλα καλύτερα, αφού κανείς δεν μπορεί να επιζήσει σε τέτοιο γήπεδο.  Ειδικά ομάδα που θέλει να φτειάξει παιχνίδι και θέλει να τρέξει.Το γήπεδο αυτό ευνοεί τους κλέφτες μέχρι η μαφία να αναλάβει την διακυβέρνηση του εδάφους.
           Αλλά όλα καλά. Να μην μνημονεύσεις την αυταπάρνηση και το τρέξιμο. Είχα πολύ καιρό να δω παίκτες με λάσπη στη μύτη. Επιτέλους μπαρουτοκαπνισμένα σορτσάκια και μάτια πεταγμένα έξω για να πάρουν και το πριμ της Κυριακής. Είχα πολύ καιρό να δω την ΑΕΚ μας με τσαγανό. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΣΠΛΙΤ. Με τις ωραιότερες γυναίκες μετά το Ζάγκρεπ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ για όποιον έχει πάει, τότε παλιά, ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.
             Η ΑΕΚ λοιπόν ποίημα. Είπαμε. Ξυπνάς και μετά λες είμαι φρεσκαδούρα. Και ψάχνεις να βρεις υστερήδσαντα. Ρε όλοι τέλειοι. Σου κάθεται το κέντημα και γίνεσαι Πικάσο. Όλοι τεράστιοι κι ακούς και το κανάλι, που θέλει άλλα. Όχι επίτηδες, απλά απο αμπαλλοσύνη. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. Ο ΜΠΕΡΝΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ; ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ. ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΩΡΑ; Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.
            Όπως επέμενε κι αυτός ο ανεκδιήγητος διαιτητής, ο προερχόμενος εκ της χώρας της αυθεντικής πουστιάς. Ό, ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, όχι υπέρ του Σπλιτ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ : ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ. ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΤΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ, που μόνο άντρες το πατάνε.
              Κι η ΑΕΚ είχε πολλούς άντρες σήμερα, ακόμα και στην αρχική τρικυμία. ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ. Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΙ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, Ο ΓΙΑΧΙΤΣ, Ο ΜΑΝΩΛΑΣ , Ο ΝΤΙΟΠ ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ TIMING ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΖΕΝΙΤ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΕΦΑΤΖΗΔΙΚΟ ΜΗΥΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ.
                  Μου άρεσε η ΑΕΚ; ΝΑΙ. ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΩΣΤΑ, Ο ΜΑΝΟΛΟ -λόγω και θέσης - αρχίζει και βρίσκει σωστά τους παίκτες πίσω. Δηλαδή ένα δεξί μπακ θελουμε, μπας και πάει ο Γιάχιτς στα σωστά. ΤΟΝ ΡΟΤΕΝ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ   ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
                 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΟΥΜΕ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ( ο Φάνης σήμερα έφυγε ).
               ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΟ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

50 σχόλια:

  1. Ελεγα τις προαλλες,πως δεν βλεπω τσαγανο,τσαμπουκα,και το μονο που υπηρχε ηταν ενα νεροβραστο πραγμα στο γηπεδο.Σημερα ειδα τα τελειως αντιθετα,και μαλιστα σε ενα γηπεδο που τα γουρουνια κανουν παρτυ...Ενα μεγαλο μπραβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo ta kala savatokuriaka auto

    exoume kanei kalo seri

    kerdisame duo derby sti mpala ,gavro kai diplo sto europa

    to gynaikeio pige kai patise ton hrakli stin edra tou sto derby koryfis me 0-3 se 20lepta set kai einai prwto

    to handball to savvato prokrithike gia prwti fora se europaiki diorganwsi kai pleon antimetwpizei ti katoxo tou tropaiou to flevari .enw prin ligi wra kerdise ton Ioniko kai perase ki auto prwto

    to basket , me terastia emfanisi granti-ntikoudi ,ekei pou itan ksegrameno ,ekane diplo mesa sto peristeri sti paratasi


    makari ola na pane kala kai a synexistei auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι στο τηλέφωνο με τον Στήβεν πριν τον αγώνα είπαμε για άσσο.Ευτυχώς πέσαμε έξω και χαίρομαι πολύ γι αυτό.Φτου ξανά,να μην τους ματιάσουμε.
    Αυτός ο Γκέντζογλου τόσο τιτίκα είναι;Ρε σε άδειο τέρμα στο 45 να το ρίξει έξω;να πας με 0-1 στα αποδητηρια ότι καλύτερο.Τέλος πάντων,αφού κερδίσαμε δεν φαίνεται η μαλακία του.
    Και είπαμε,πάμε να πηδείξουμε τον σιχαμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ. ΤΗΝ ΝΤΟΠΡΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια στην ομαδα για την νικη. Που επι ομαλων συνθηκων και με την γνωστη ΑΕΚ θα ηταν "μια νικη ακομα επι καποιων χαπατων στην Ευρωπη και παμε για το επομενο παιχνιδι"
    Αλλα με τις παρουσες συνθηκες,πρεπει να εξαρουμε την νικη επι της Λαρισας της Κροατιας-οπως σωτα λεει ο Steven.
    Και καθολου δεν υποβαθμιζω την νικη,η την αξια της.
    Καθε αλλο. Συγχαρητηρια και παλι. Και να δουμε και αναλογη συνεχεια.Κανεις δεν μπορει να νικαει συνεχως,αλλα μπορει ανετα να δινει το 100% και να φευγει κατακουρασμενος και με καθαρη καρδια.

    Ειδαμε ξανα το εσχατως εξαφανισμενο 4-3-3. Που τοσο ταιριαζει στο υπαρχον υλικο αλλα και στην οποια χημεια υπαρχει. Τρια αμυντικα χαφ. Το α και το ω, αν θες να διεκδικεις ενα παιχνιδι με πιθανοτητες εως το 90' και αν δεν θες να εισαι εκτος κλιματος και εκτος σκορ απο το ημιχρονο.
    Οι οποιες αλλες εσωτερικες μετακινησεις η αλλαγες μπορουν να γινονται αναλογα με το σκορ,το χρονο η τον αντιπαλο,ωστε να αλλαζεις την αμυντικη η την επιθετικη σου αναλογια απο 60-40 σε 40-60 και τουμπαλιν.
    Δεν παριστανουμε τους προπονητες. Καποια πραγματα ομως ειναι γραμμενα με κεφαλαια στο ποδοσφαιρο.

    Το παραξενο-γιατι περι τετοιου προκειται-ειναι οτι ο αριθμος των σωστων μεταβιβασεων σημερα,ηταν μακραν ο υψηλοτερος,σε συγκριση με παιχνιδια σε γηπεδα με στρωτο χορταρι.Ακομα και εντος εδρας. Και σημερα,σε ενα πραγματικο χωραφι-που εγω περιμενα δυο τρεις τραυματισμους,το λεω-σε ενα κατσικοτοπο, η μπαλα μεταφεροταν απο κιτρινομαυρα ποδια σε κιτρινομαυρα με καλη ταχυτητα και κυρια,πολυ ευστοχα. Απιθανα πραγματα.

    Μπραβο μεγαλο και στον Αρη για την πολυ μεγαλη εμφανηση και νικη στην Μαδριτη. Θα σκεπασει στα πρωτοσελιδα την νικη της ΑΕΚ αλλα το αξιζει,αφου το κατορθωμα του ητνα 10 φορες πιο δυσκολο και πιο σημαντικο.
    Χωρια που αυτο θα μας κανει και καλο. Ετσι,για να μην νομιζουν οι δικοι μας οτι επιασαν τον παπα απο τα αρχιδια,η επαναπαυτουν-οπως ολοι φοβομαστε-πανω στις μαραμενες δαφνες μιας Ευρωπαικης εκλαμψης επι ενος μετριοτατου αντιπαλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (Vanzel Papado)
    Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλάνε για ιδέες , ο μέσος άνθρωπος για
    γεγονότα και ο μικρός για τους άλλους.....(Αγνώστου).12-12-2010 Ὀλοι αυτοἰ μαζἰ μἐ τἠν υποστἠριξη ποδιλατηστὠν αρκετὠν χορευτὠν ολἰγων μοδιστρὠν ,ταχυδακτυλουργὠν δυὀ τριὠν γουνοποιὠν [πλἠν νεοεποχιτὠν, δἐν πεἰσαμε] κἀνουμε μἰα πολὐ ωραἰα εκδἠλωση καἰ παρουσἰαση μἐ ΤUPPERWARRE.καλἀ θἀ περἀσουμε τἐλεια,στἰς 11 τὀ πρωἰ κἀτω απὀ τἠν Βουλἠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες τι κάνει η προπονηση στους θρακομακεδόνες,τόσα χρόνια τώρα;
    Πετάγαμε στο κατσικογήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα πάντος, η ατρακτσιόν δεν ήταν τα αρ...δια του Καράμπελα αλλά η μύτη του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είχαμε καιρό να χαρούμε για μια τόσο καθαρή νίκη εκτός έδρας στην Ευρώπη. Μπράβο σε όλους. Λάρισα ή όχι στο ποδόσφαιρο οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει και κάθε νίκη έχει ξεχωριστή σημασία. Θα ήθελα πολύ σ΄αυτές τις διοργανώσεις να έχουμε συνέχεια και συνέπεια πηγαίνοντας όσο πιο μακρυά μπορούμε γιατί η Ευρωπαϊκή καταξίωση δίνει αίγλη και πρεστίζ στην ομάδα.
    Χαίρομαι που βλέπω όλα τα αδέλφια εδώ στο blog να μην εφησυχάζουν μετά τα τελευταία καλά αποτελέσματα αλλά να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιγχνίδι στης Κυριακής ζητώντας επιτακτικά την νίκη απέναντι στον αχάριστο και αγνώμονα ψευτοπροπονητή.
    Υ.Γ. Στήβεν, επειδή αναφέρθηκες, την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι στην στοιχηματική εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ κάποιος Γιάννης Ράνιος -δημοσιογράφος- για το Παοκ - Ατρόμητος είπε ότι "σήμερα ο Παοκ δεν γλυτώνει, το παιγχνίδι είναι διπλό."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προκλητικος ο Δασκαλοπουλος στις δηλωσεις του.Ξεπερνοντας τα ορια,ακροβατει σε τεντωμενο σχοινι,με το χαος να χασκει απο κατω του.
    Οι δημοκρατικες διαδικασιες πανε περιπατο,οταν λεγονται πραγματα σαν αυτα που ειπε ο Δασκαλοπουλος για τα εργατικα θεματα,και που ειναι προαγγελος αποφασεων.
    Και το μουδιασμα του κοσμου ακομη συνεχιζεται,χωρια που η κριση χτυπησε και τους συνηθεις υποπτους και δεν τους βλεπουμε στους δρομους...Απο κοντα και ο Χρυσοχοιδης,διπλα του σαν γλαστρα στο μπαλκονι,να σιγονταρει.
    Ηγγικεν το τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η ομαδα ηταν παρα πολυ καλη και πιστευω να υπαρξει συνεχεια
    τοο βαρομετρο αυτης της ομαδος θα ειναι ο ντιοπ και θα δουμε αν ροτεν ειναι σε καλη κατασταση και ερθει ποσο θα βοηθησει η εμπειρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. steven
    δεν εισαι σε φορμα τον τελευταιο καιρο η λαθος πληροφοριες σου δινουν
    μιλαγες για διπλο στην καβαλα, για ασσο χτες, να μην ασχολουμεθα με ροτεν γιατι ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑΦΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΕΡΟΙ Κ ΛΟΓΩ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΜΕΤΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΦΕΤΟΣ.
    ΤΟ 4-3-3 ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ.

    Ο ΝΤΙΟΠ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.ΟΡΓΑΝΩΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΑΚΟΣ,ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ.
    Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Κ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ.
    Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΙΜΟΣ.
    Ο ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
    Ο ΜΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΤΡΑΙΝΟ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ.100% ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.
    Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ.
    Ο ΜΠΕΡΝΣ ΒΡΗΚΕ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕ.ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΡΥΘΜΟ.
    ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΤΙΟΠ,ΓΙΑΧΙΤΣ,ΜΑΝΩΛΑΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΛΗΡΕΙΣ Κ ΡΙΞΑΜΕ 4 ΣΤΟΝ ΑΡΗ Κ 3 ΣΤΗΝ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ..ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ Κ Η ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟ 4-3-3 ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΤΙΟΠ Κ ΤΑ ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.

    ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΕΚ? ΔΕΚΕΜΒΡΗ ? ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΧΘΕΣ..ΛΕΤΕ ?

    Υ.Γ 1. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Δ. ΑΝ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ Κ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΡΟΤΕΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΙΑΤΡΙΚΑ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΤΡΕΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ 70% ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΡΙΕΡΑ Κ ΓΚΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. A ρε AEKάρα και η λάσπη στα ρουθούνια ναούμ.

    Mόνο να μην κωλοκαθότανε στο τέλος σύμφωνα με τις περήφανες Ελληνικές παραδόσεις θα ήταν όλα τζετ. Tελικά η αύρα της φανέλας αλλά και το zeitgeist κάθε κοινωνίας επηρεάζει τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σε μια χώρα, ακόμα και αν είναι αλλοδαποί. Ξένοι άθρωπες και σαν ρεμπεσκέδες Nεοέλληνες κωλοκάθονται στο τέλος αν είναι μπροστά έστω και με μισό-μηδέν αντί να πάνε να κάνουν τα τρία πέντε.

    Δε βαριέσαι. Γερά για "X" με την Zενίτ και μετά με ψυχολογία και αυταπάρνηση βουρ για τους "4".

    Tελικά ο Γκέντζογλου είναι χειρότερος του Mπερνς ε; Eγώ πάντως φιλότιμο τον είδα, για να συμπληρώνει την 25αδα μιας μεγάλης AEK μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα σε ολους.
    Οντως ο Μανωλης ρε Θωμα,ειχε πει "απο Δεκεμβρη" και επιβεβαιωνεται απο την 1η του μηνα.
    Ουτε κεικ στο φουρνο που χρειαζεται "60' στους 180c" να ηταν.
    Και ελπιζουμε να μη ξενερωσουμε με τον καυλοσπυρομουρη στο Περιστερι.
    Και να διαφανει μια αργη εστω βελτιωση και κυριως να παψουν αυτα τα σκαμπανεβασματα με κατι παραξενες και ανυποψιαστες ομαδες.
    Αιντε να δουμε.

    Σημερα στις 2 το μεσημερι,δηλαδη την ωρα που βγαινουν οι εξωγιηνοι,η NASA θα ανακοινωσει αν υπαρχουν Alien. Ελπιζω να μη μιλησει για τους "Αρειανους" που βρεθηκαν στην Μαδριτη.Θα μας απογοητευσει.


    H ατακα της ημερας ειναι "Αχ ρε Κουλα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2010 10:27

    Συμπληρώνω κι εγώ:
    Τι δεν μου άρεσε χθες: Αυτό το μαλακιζμένο ο γκέντζο ΠΑΛΙ έχασε άχαστο, όπως και με την άντερλεχτ. Μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί από χθες αν δε μαλακιζότανε. Μυαλό κουκούτσι, τον έχουν ρουφήξει κι αυτόν οι μοντέλες...
    Ο μπερνς ήταν, μεν, εκπληκτικός, αλλά από σουτ και ευκαιρίες μυρωδιάς. Μου θυμίζει τζίμι πατίκα η φάση, και τα 2 από την αουστρέλια είναι.
    Τα πρώτα 20' και τα τελευταία 10 τους έπιασε πάλι η θάλασσα. Καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να παίζουν 90' σούπερ, αλλά χθες ήμασταν τυχεροί σε αυτά τα διαστήματα. Συνήθως τα πληρώνουμε.

    Τι μου άρεσε: Το 4-3-3 (μπράβο μανόλο) μας πάει για παιχνίδια αίματος και άμμου. Να δω και το σύστημα για παιχνίδια πρωτοβουλίας.
    Τον πάπα μπούμπα τον έχω δει live στα ντουζένια του στη φούλαμ. Αρχοντικός απλά. Δε μπορώ να δεχτώ ότι παίκτης με πολύ καλό όνομα στην πρέμιερ είναι άμπαλος. Χρειάζεται χρόνο επαναφοράς, διότι αίσθηση μου είναι ότι ΔΕΝ έχει έρθει μόνο για ένσημα. Χρειάζεται διαχείριση.
    Γιάχιτς και καράμπελας χθες ήταν ταμάμ (παλι σωστός ο μανόλο που επέλεξε αυτούς τους physical παίκτες και τους κράτησε ΠΙΣΩ). Φυσικά για τέτοια παιχνίδια μόνο, αλλά μπράβο τους, όπως και σε όλη την αμυντική 4δα που πλην των πρώτων 20 ήταν ΑΝΤΡΕΣ.
    Γενικά, βέβαια, το σύνδρομο της ΤΙΤΙΚΑΣ φαίνεται να φεύγει. Ξεκινάμε από την ψυχολογία και τη διάθεση ΠΑΝΤΑ, μετά η οργάνωση και η τεχνική έπεται. Σε όλες τις δουλειές.
    Μπλάνκο χτίζει μομέντουμ, που για παίκτη αποκλειστικά σκόρερ είναι καίριο.

    Την τελευταία εβδομάδα φαίνονται οι πρώτες αχτίδες φωτός. Χρειάζεται πολλή δουλειά και προσήλωση και, φυσικά, 3 παίκτες κατ' ελάχιστον (με 3 ταυτόχρονες αποχωρήσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΗΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΑΜ.ΧΑΦ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΟΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ -ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ - Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ, ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡ.ΜΠΑΚ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΤΡΑΓΚΟΥΝΤΙΝΟΒΙΤ ΑΣ ΠΟΥΜΕ( ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ), ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.
    ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ Κ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.

    Υ.Γ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΟΥΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ.ΑΕΚ,ΑΡΗΣ,ΠΑΟΚ, ΟΛΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΩΡΓΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ , ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΠΑΦΗΣ.ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ ΕΛΒΕΤΙΚΟ,ΕΙΤΕ ΜΑΙΜΟΥ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΕΤΟΙΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕΣ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΕΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γιωργη
    ο πατικας ηταν πολυ καλυτερος του μπερνς και μην ξεχναμε ειχε και γεματες χρονιες στην ομαδα
    που τον θυμηθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2010 11:34

    O τζίμι ήταν ο μεγλαύτερος χασογκόλης του ελληνικού πρωταθλήματος. Μιά γκολάρα έχει αξιωθεί να βάλει με τη μαρσέιγ και αυτή του την ακυρώσαν αδικώς....
    ο μπερνς έχει τα κακά του (χασογκολιά) αλλά όχι όλα τα καλά του. Άλλο ένα δείγμα της κατάντιας μας.

    Πάντως τρέχει, μαρκάρει και είναι ταχύς, χαρακτηριστικά που μας λείπουν. Αν τον δουλέψει στη συμπεριφορά του "μέσα στο κουτί" και στα τελειώματα και δείξει προοδο, μπορεί να γίνει ΟΚ εργαλείο για 18δα καλής ΑΕΚ, με 4-5 γκολάκια ετησίως και 7-8 ασίστ.

    Από γυφτάκι και γελαστό παιδί πάντως, εγώ αυτόν θα κράταγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το χθεσινοβραδυνό ήταν μια υπέροχη μετακίνηση της προσοχής μας σε κάτι που, τουλάχιστον σε εμάς τους ΑΕΚτζήδες δίνει ελπίδες. Τριπλά μπράβο στον Άρη.
    Στο Περιστέρι θα φανεί αν όντως κάτι αλλάζει ή απλώς το χθεσινό ηρωικό παιχνίδι στο βούρκο ήταν μια -όχι τυχαία, πάντως- αναλαμπή.
    Ρε σεις, πότε ο καιρός θα έρθει στα ίσια του με την εποχή που βρισκόμαστε; Γιατί νοιώθω οτι, όσο έχουμε μουσαντένιο καιρό για χειμώνα, προκαλούμε το οικοσύστημα κι αυτό θα το πληρώσουμε αργότερα ακριβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Αυτό το αγελαδομούσχαρο ο Δασκαλόπουλος τα θέλει ΟΛΑ για την πάρτη τους. Εντάξει τους ξέρουμε από παλιά, δεν πιστεύουν σε τίποτα, ούτε πατρίδες έχουν. Αλλά όχι κι έτσι. Τώρα αν σε κάποια δημόσια εμφάνισή του τον πλακώσουνε στις φάπες, όπως τον Μίχαλο, ποιός θα φταίει? Παράλληλα η κυβέρνηση - καρτούν συνεπικουρούμενη από τους γλοιώδης πραιτωριανούς της, έχει δημοσιεύσει τους νόμους 3861 και 3863 -ΔΙΑΥΓΕΙΑ τους λέει- σύμφωνα με τους οποίους οι Δ.Υ. στις συμβάσεις που κάνουν με εργολάβους (αναρτώνται και στο διαδίκτυο )πρέπει να αναφέρουν και τις Σ.Σ.Ε. των εργαζομένων, τάχα μου για την προστασία τους.
    Και απο την άλλη τις καταργούν με τον Δασκαλόπουλο και τα υπόλοιπα αρχοντογούρουνα. Ρε, δεν γαμιόμαστε λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργος Χελάκης
    Ηταν όλοι καλεσμένοι στο πάρτι του Νέιθαν Μπερνς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. PAVLO ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Κ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΡΠΕΤΟΠΑΝΟΥΤΣΟΥ Κ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΒΕΡΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: O ΣΥΝΑΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ; ΤΣ ΤΣ ΤΣ ΚΑΚΟ ΠΑΙΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς dimitri: Μια χαρά ήταν η πληροφορία της Καβάλας και μια χαρά και του περιστεριού. Απλά πρέπει και να μπεις στο γήπεδο. Δεν θα το βάλει ούτε ο Μάκης ούτε ο Γιώργος.
    Για το Σπλιτ αυτό νόμιζα κι είμαι χαρούμενος που η διάισθηση μου διαψεύσθηκε.
    Για το Ροτέν επιμένω. Αλλού πονάμε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ, τα πάντα είναι θέμα ντόπας.
    Δεξί μπακ, χάφαρο κι έναν μπροστά για τον Τζιμπούρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στον Δώνη ρίχναμε μπινελίκια καθώς ήταν τόσο μαλάκας που δεν μπορούσε να καταλάβει ότι το τότε ρόστερ της ομάδας δεν ταίριαζε με το 4-3-3.
    Σήμερα με αυτό το υλικό πιστεύω είναι το πιο κατάλληλο συστημα.Για να δούμε,θα το καταλλάβει ο Μανόλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΡΟΤΕΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ Κ ΣΤΟΠΕΡ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ( δεν θυμάμαι το όνομα του, ας βοηθήσει κάποιος ). ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ. τέλος πάντων, δεν θα διαφωνήσουμε γι αυτά. Απλά θέλω το Λαγό να πάρει τα παιχνίδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΚΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΣΤΗΒΕΝ . ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΓΟ.ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΑΕΚ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ελεος!όχι άλλους γυρολόγους που αν θα πιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΩΝΕΙ Κ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΑ 32. ΚΑΙ Ο ΝΤΙΟΠ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΕΝ.
    ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Κ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ..ΟΛΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.Ο ΟΡΟΥΜΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ ΗΤΑΝ 36.ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ.ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΛΔ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2010 16:04

    ΑΕΚ=Ελλάς: Εγώ λέω ότι πρέπει να το κάνουμε όπως στο δημόσιο...5 στη σύνταξη κάθε 1 πρόσληψη. Στο τέλος της χρονιάς θέλω να δω ΠΟΛΥ κόσμο να παίρνει την άγουσα για άλλες πολιτείες και όσους θέλουν και μπορούν να κάνουν χαρμάνι με τις απαραίτητες προσθήκες. Ροτέν, μεντί, ο κοκό από τον ΟΦΗ, το δεξί μπακ της καλλιθέας και δε γκζέρω ποιός...ας φύγουν 2-3 πρώτα να σφίξουν τα γάλατα, ας περάσουμε στην επόμενη φάση EL να μπει και κάνα μπικικίνι στο ταμείο και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2010 16:05

    Ο καλόν είχε κάλον στον εγκέφαλον...παιχτούρι αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. όχι άλλο λεοναρντο βασικο δεν το αντέχω
    οσο για τον μπερνς χτες ηταν αρκετά καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς pavlos: Αδερφέ, σκατά ήταν ο Μπέρνς. ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΘΥΜΙΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΗ ΔΟΘΕΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. 20 ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ02 Δεκεμβρίου, 2010 16:59

    ΤΙ ΕΛΛΕΓΑ ΧΤΕΣ;ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΙΚΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΗ ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ,Δ, ΕΑΝ Ο ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΝΗΘΕΙΑ Η ΑΠΛΑ ΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 100000.ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΣΗΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΜΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΣΤΙΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ.Ο ΝΤΙΟΠ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΕΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ .ΝΑΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗΜΠΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ .ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΡΟΤΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΡΗΠΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. προς ολους
    ο ροτεν εχει μεγαλη ποιοτητα οπως και ο μεντι μακαρι να ερθει
    ειναι παιχτης που κοιταει στα ματια τον οποιοδηποτε αντιπαλο και εμεις δεν εχουμε πολλους μονο 4 (δελλα λυμπεροπουλο ντιοπ και καφε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Dimitri
    Ο Ροτεν είχε ποιοτητα.Τώρα τι γίνεται.
    ¨οπως και να το κάνεις έχει μια πτωτική πορεία στην καριέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χαραλαμπε
    ο ροτεν ειναι εγωιστης σαν προσωπικοτητα αρα για να μην δεχτει να παει καταρ και αμερικη θελει να αποδειξη ωρισμενα πραγματα
    και με την οικονομικη κατασταση που ειναι η αεκ ποιον περιμενεις να ερθει? κατι ισπανους απο την δευτερη ομαδα της ισπανιας η της β εθνικης
    πρεπει να κοιταμε περα απο τα ορια και αν αξιοποιηθει ο ροτεν η ποιοσδηποτε αλλος με την ποιοτητα του ροτεν μπορει να βοηθησει και τους μικρους της ομαδος
    εχω εμπιστοσυνη στην γαλλικη αγορα γιατι εχει γρηγορους και τεχνιτες παιχτες με σωστη υποδομη (θα γραψω μια μερα για το προπονητικο της FC NANTES που εχω επισκεφτει) ενω η ισπανικη αγορα ειναι ακριβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τον Ροτεν τον συμπαθω, μονο απο το ονομα,που θυμιζει τον μεγαλο γλυπτη Ροντεν.
    Αν και ο "δικος μας" Ροτεν, μοιαζει περισοτερο για τραπεζοκομος του Λουδοβικου,παρα για το λαμπρον αριστερο χαφ.

    Και τελος παντων,αφου ψαχνουμε για αριστερο αλλα και δεξι μπακ-χαφ, γιατι δεν παιρνουμε τον Ψαριανο για αριστερα και τον Πλευρη για δεξια; Λιγοι ειναι δηλαδη;

    Στις 9 ωρα Αφρικης, θα κανει τις ανακοινωσεις της η NASA. Περιμενοντας να ακουσουμε για καποιο βακτηριο που δεν ζει με βαση τον ανθρακα.
    Η οτι ο Μπεος ουδεποτε ενεπλεχθει εις τους (με βαση την κατηγοριοποιηση της πεντακαθαρης ΟΥΕΦΑ)υποπτους-πολυ υποπτους-βαρεως υποπτους-ελαφρα διεφθαρμενους- σοβαρα διεθφαρμενους, αγωνες.

    Μαλακιες. Κοιτατε. Δεν ειναι τυχαιο οτι ο βλακας καθυστερημενος γιος του αετονυχη Αντρεα,αναγορευθει,η συμπεριληφθει, αναμεσα στα 100 πρωιμου σταδιου βακτηρια και με ταση προς την δημιουργια νευρωνων εις το ανω μερος του σωματος,οπου πολυ αργοτερα θα δημιουργηθει ο εγκεφαλος,εκει λοιπον,ευρεθησαν 3 (τρεις) νευρικες συναψεις κατωθεν της αστραφτερης και πολυ παραπλανητικης καραφλας.
    Αυτοματα αυτο το κατατασει εις την ανωτερω σπανια κατηγορια των βακτηριδιων τα οποια 99 ως τωρα ευρεθεντα,αναζητουσαν τον χαμενο αδερφο τους.
    Και η ιδια η επιστημη αναζητουσε το περιφημο εκατοστο στοιχειο προκειμενου να κλεισει την αλυσιδα και με τις παραγομενες πολυπλοκες μαθηματικες πραξεις και τις επιπονες εργαστηριακες αναλυσεις, θα εχουν διχως αλλο καταδειξει εις τα εκπληκτα ματια της κλειστης επιστημονικης κοινοτητας,τον συνδετικο κρικο,την "θεικη ενωση" οπως λεγεται μεταξυ των διποδων homo panivlakus και homo hreomenus.
    Και η ειδηση αυτη,θα κοινωνηθει,θα γινει κτημα μας,αποψε.
    Σημερα στηθειτε στις τηλεορασεις,να ακουσουμε ολοι μαζι πρωτοι την ειδηση που θα κανει περιφανη την Ελλαδα και το Καστρι,και θα αφησει αναυδη την ηδη οικονομικα αναυδη Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χριστο
    για να μπορεις να διακρινεις εναν της υπηρεσιας του Λουδοβικου πρεπει να εισαι θιασωτης η μελετητης της γαλλικης μοναρχιας
    συνεχισε μ αρεσει και εχω και βιβλιογραφια για εμβαθυνση γνωσεων της εποχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγω παλι δεν εχω μελετισει καθολου την Λουδοβικεια περιοδο.Ουτε καποια αλλη. Που ολες μοιαζουν.Τα ιδια θελουν,τα ιδια ζητυανε,τα ιδια κανουν,οι ιδιες ραδιουργιες,οι ιδιες δηλητηριασεις, οι ιδιες ενδοαλλολογαμιες,οι ιδιες πουστιες,χαφιεδισμοι,αυλοκολακειες,εξοριες,δολοφονιες κλπ.

    Αν θες να μαθεις "ιστορια", πηγαινε σε ενα κοτετσι καποιου αγροτη και παρακολουθησε,χαζεψε για λιγη ωρα το τι γινεται εκει μεσα. Τα εχεις μαθει ολα.

    Και εχει πλακα η επιλογη και τα κρητιρια αυτων,απο τους κυριους και τις κυριες της αυλης(του κοτετσιου).
    Ο υπασπιστης να μην ειναι ποτε ψηλοτερος. Η φρουρα με σκοτεινοτερα χρωματα. Οι μαγειροι πολυ αδυνατοι(ωστε καθε κιλο επανω τους,οπως και οι κλοπες απο το κελαρι να φαινονται)

    Επισης, οι ιπποκομοι,τραπεζοκομοι,σφογγοκωλαριοι (αυτο δεν ειναι υβρης,ειναι δραστηριοτητα αυλικου υπηρετη)ειχαν-εχουν- ουδετερο φυσικο παρουσιατικο'
    Ουτε τοσο ομορφοι,γιανα μη τους γαμανε τις γυναικες των μοναρχιδων μοναρχων(πραγμα που ηταν αδυνατον) αλλα και ουτε και τοσο ασχημοι που να δινουν αλγινη εντυπωση στους προσκεκλημενους.
    Το ιδανικο παρουσιατικο ειναι αυτο π.χ. του Ντεπαρτιε. Που τον κοιτας και δεν ξερεις αν ειναι ομορφος η ασχημος.

    Προτιμω το Μοντπαρνες του 1900,τα βρωμικα καμπαρε,τα καταγωγια, και την μυρωδια μιας ζωης που βραζει, απο τις Βερσαλιες που μας εμαθε οτι τα αρωματα φτιαχτηκαν για να καλυθφει η μποχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. χρηστο
    μπορει να μην γνωριζεις την λουδοβικεια περιοδο αλλα γνωριζεις τα ντεσου της μοναρχιας εκτος και αν περνας πολλη ωρα στα κοτετσια και φανταζεσαι τι θα συνεβαινε στα παλατια
    ειμαι σιγουρος οτι δεν θα σου αρεσαν τα καταγωγια του μον παρνας το 1900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Δεκεμβρίου, 2010 20:25

    Ο Χρήστος είναι λάκων.
    Therefore, όλο και κάποια εικόνα του κοκό θα υπάρχει πάνω από κάποιο οικογενειακό τραπέζι...
    Ξέρουμε από λάδι, ξέρουμε κι από βασιλιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οχι απλα "ολο και καποια εικονα" Σε επιχρυσο καδρο μισο επι ενα μετρο ο Κοκος με την Αννα- Μαρια.
    Και η λογικοτατη κατ'εμε καταληξη ηταν- μετα απο χρονια- χρησημοποιησα το καδρο για να φτιαξω ενα τελαρο για να τρωνε οι κοτες.
    Και ουδεις ξεφεγει απο την μοιρα του. Και ολα ολοκληρωνουν την αποστολη τους. Ακομα και ενα μοναρχικο καδρο. Που κατελιξε μοναχικο, με κουτσουλιες επανω.
    Και οι βασιλεις επηγαν απο κοτετσι σε κοτεστι.

    Η εποχη της Μονμαρτρης στο γυρισμα του αιωνα,ηταν οτι πιο δυνατο,οτι πιο δημιουργικο,οτι πιο αυθεντικο.
    Οι ανικειμενοκες δυσκολιες, του τροπου ζωης,των συνθηκων διαβιωσης,ασφαλως και θα προκαλουσαν αποστροφη σημερα. Αλλα τοτε,η ατμοσφαιρα εκεινη,παρ'ολο που ηταν παραδεχτη απο ολους η ανεχεια και η πεζοδρομιακη της προοπτικη, εν'τουτοις το ιδιο παραδεχτο ηταν και το γεγονος οτι ηταν η κοιτιδα,ηταν η μητρα ενος καλλιτεχνικου οργασμου και γεννησης τετοιου ρευματος που αλλαξε τρομερα οχι μονο τα πραγματα στην τεχνη αλλα και το πως βλεπουμε τον κοσμο σημερα.

    Να πινεις καφε στην Πιγκαλ και να μπορεις να ακους τα βρωμικα σχολια του αθυροστομου Πικασσο,για τις κοκοτες του δρομου. Μετριοι και ιδιοφυειες,στο ιδιο τραπεζι,στην ιδια γειτονια. Ετσι απλα.
    Το απογευμα, αψεντι και να τρως λουκανικα στην λαδοκολα και να κουβεντιαζεις με τον Αππολινερ,τον Ζαρι, τον Ντερεν,τον Μπρακ για τις "στροφες της ζωγραφικης", τα "νεα παρανοικα σχεδια του Ισπανου γυνεικοφαγου" και το "πνηγμενο στο οινοπνευμα ψευτικο οιστρο των ποιηταδων",να χαζευεις τα στραβοπατηματα απο τα μεθυσια του μονιμα μεθυσμενου και αφραγγου Μοντιλιανι;

    Και μετα τσαρκα στον Κοκκινο Μυλο η τον Μαυρο Γατο,με τον ηδονοβλεψια με τα γυαλινα ποδια Τουλουζ Λωτρεκ,για τα "αισχρα" ομορφα κοριτσια",οπως η κολασμενη Ζιουλι,η Νταμιαν κλπ.
    Και την επομενμη μερα ,εχοντας κοιμηθει σε κασονια η στο ξυλινο πατωμα και εχοντας κανει υποτυπωδες μπανιο στις κοινες τουαλετες του αθλοιου κτηριου bateau lavoir. Στο οποιο ομως μεσα. περασαν τα πιο ανατρεπτικα μυαλα και οι πιο ατιθασοι και αλλοπροσαλοι χαρακτηρες της τεχνης.Τιποτα δεδομενο.Τιποτα "παλιο" η "νεο".

    Ακομα και "καθως πρεπει" κοσμος απο τα ανωτερα "στρωματα της ατμοσφαιρας", δηλαδη απο της καλες συνοικιες του Παρισιου ειχαν τον πειρασμο και επισκεπτονταν αυτην την τρομερη κυψελη οπου πωλουνταν πινακες-κοσμηματα για ενα η δυο γευματα στην ταβερνα. Και σημερα κοστιζουν πολλα-πολλα εκατομμυρια.
    Η απαγγελονταν ποιηση μεσα σε καπνισμενα και θολα καφε μπαρ. Και η συζητησεις εμοιαζαν με θυελες. Χωρις αρχη και τελος. Χωρις manual.Χωρις φραγμους. Ενας κοσμος που δεν φοβοταν το γυμνο.Ουτε αυτο της σαρκας,ουτε αυτο της ψυχης.
    Μαγικη εποχη.
    Εγω την συγκρινω -απο πλευρας ποσοτητας ποιοτητας σε σχεση με τον περιορισμενο χωρο και χρονο,- μονο με την 30ετια της εποχης του Περικλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τιμωρηθηκε ο Αδαμιδης διαβαζω;
    Με 15 χιλιαρικα προστιμο και απαγορευση ενος μηνα στους αγωνιστικους χωρους;
    Τι συμφορα μας βρηκε;
    Τι κεραμιδα ηταν αυτη Σταυρο μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προς dimitri: ΑΓΑΠΗΤΕ, ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΜΥΤΡΙΑ.
    ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ Ή ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΟΥΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή