Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

            Φαντάζομαι οτι είστε ενήμεροι για τις αναδιαρθρώσεις που πρόκειται να γίνουν σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα. Η λίγδα πάει πλέον με 18 ομάδες, η λιγότερο λίγδα πάει για δυό ομίλους των 18 ( βόρειος, νότιος ) και η ακόμη λιγότερο λίγδα πάει για έξι ομίλους των 16 ομάδων. Με σκοπό, περαιτέρω αναδιάρθρωση του χρόνου, που πρέπει να υπάρξουν μόνο τέσερρις όμιλοι. Γιατί γίνονται όλα αυτά; Είναι σαν το πρωτάθλημα του μπάσκετ μάλλον, για να τρώμε ημέρες μέχρι να ξεκινήσουν τα μπαράζ μεταξύ αλογοτροφής και δαφνοστεφανωμένης. 
             Φυσικά το φρόνημα μας δεν κάμπτεται. Το έχει πει και η οργάνωση παλαιότερα : " Όποιος μιλάει για τρίτη εθνική, αυτός και η μανούλα του να πάει να γαμηθεί. " Άλλη μια δικαίωση των ανθρώπων που αγάπησαν περισσότερο την ΑΕΚ από την μητέρα τους, αφού την ΑΕΚ πρόκειται να ακολουθήσουν τελικά κι όχι την ντροπή που προκάλεσε η μάνα τους ή έστω οι ίδιοι με την προσωπική έδρα τους. Εκτός αν δεν υπάρχει οργάνωση εκεί κάτω και γίνει τίποτε άλλο. Ας πούμε μανάδες γαμημένες, που θα στέκονται στην ουρά για να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ΑΕΚ.
              Δεν είναι το θέμα εδώ τώρα. Αυτά είναι κοινωνικοπολιτικά, που μάλλον αφορούσαν τον προηγούμενο αρχηγό. Η σημερινή ηγεσία μάλλον είναι με τον Μελισσανίδη - ψηφοδέλτιο άλλο δεν θα κατέβει στας εκλογάς της ερασιτεχνικής -, όμως εγώ δεν αποκλείω τίποτα. Ξέρεις, όταν είσαι γαμημένος μαζί με τη μάνα σου, υπάρχει ρε παιδί μου και κάποια αγανάκτηση - ομιλώ για Αεκτζήδες κι ουχί γάβρους - που μπορεί και να κάνεις και κάποια κίνηση. Για να γίνει και λίγο τζερτζελές ρε αδερφέ. Τι έχουμε δηλαδή τώρα; Μονοκρατορία; Όλα σωστά τα κάνει ο ένας; Έμαθε από την ήττα το 2005 μάλλον ο δάσκαλος οδήγησης.
               Εμείς όμως προχωράμε, αφού είτε σου πηδήχτηκε η μάνα, είτε όχι, πρώτον δεν φέρεις καμία ευθύνη επειδή κάτι δεν πήγαινε καλά με το όργανο του πατέρα σου, είτε επειδή αυτή κάβλωσε κι έκανε παραστράτημα στιγμιαίο. Μην ξεχνάτε οτι και η μάνα γυναίκα είναι. Τόχει πει κι ο Διονυσίου : " ...της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος..." Από την λογοκρισία, δεν θα πέρναγε τίποτε άλλο. Ενώ εμείς, σαν νεοΑεκτζήδες, βάλαμε έναν πάτο στο βαρέλι. Σαν τον αρουραίο. Πιστεύω να το ξέρετε. Όταν ρίξει σπέρμα, αυτό δημιουργεί μια κρούστα και δεν περνάει σπερματοζωάριο άλλου αρουραίου. Μπορεί η μάνα των παιδιών του να πηδιέται με άλλους - κατά κύριο λόγο βιασμό - αλλά τα παιδιά είναι δικά του. Τόχουμε βέβαια και με ανθρώπους αυτό, αλλά μην μένουμε σε λεπτομέρειες.
              Ο αγώνας λοιπόν γίνεται διεπίπεδος. Να παίξουμε στο νότιο όμιλο με τα νησιά κι ειδικά με την Κρήτη ή να παίξουμε στον δυτικό όμιλο και να πάρουμε λίγο Μέγαρα, λίγο Δερβενοχώρια αντε και λίγο ανατολή επιπέδου Βάρης και Ραφήνας; Είναι στρατηγικές αποφάσεις αυτές, καθότι εμπεριέχουν και οικονομικά βάρη αλλά και θέματα ασφάλειας. Άλλο πράμα να ταξιδεύει η ομάς - και η γαμημένη η μάνα μας - μέχρι την Παιανία κι άλλο πράμα να γίνεται σύνθημα στα γκράβαρα της Κρήτης. Χώρια που η Φιλαδέλφεια - η ρίζα μας - είναι στα δυτικά κι άρα μας ταιριάζει πιο πολύ ο πουνέντης σε σχέση με τα νησιά που συνδέονται ατμοπλοϊκά με τον Πειραιά κι άρα είναι πιο πολύ κόκκινα. Μην ξεχνάτε οτι λόγω αυτής της καθυστέρησης, όλα τα νησιά ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ αφού τα νέα δεν φτάνανε εγκαίρως εκεί για τα κατορθώματα του αρχηγού του. Μιλάμε για πολύ εχθρικές έδρες. Ολυμπιακοί που ψηφίζανε ΠΑΣΟΚ. Τι να πρωτοκάνει και η πουτάνα η μάνα μας;
                Οπότε λοιπόν, το σίγουρο είναι οτι αντίπαλοι μας θάναι οι εξής ομαδάρες - που δεν είχαν μάνες : Αιγάλεω, Κηφισιά, Ιλίσια ( μια φορά να το δω σωστά γραμμένο ), Νέα Ιωνία, Πεύκη, Τράχωνες, Περιστέρι και Ιάσων. Από την Κρήτη, κατεβαίνουν ίνα μας μπλοκάρουν οι Ατσαλένιος, Ηρόδοτος, Ερμής Ζωνιανών ( εδώ νομίζω θα περάσουμε καλά ), Παο Κρουσούνα, Γιούχτας, Κισσαμικός, ΑΕ Κατσαμπά και μάλολον δυό ομάδες από την Ιεράπετρα.
               Αυτά από την Κρήτη. Αν πέσουμε σωστά στον αγώνα μας, τότε μιλάμε για Πετρομαγούλα, Κόρινθο, Άργος, Ηλεία, Ναύπλιο, Πανβοχαϊκό, Θρασύβουλο και Αλεποχώρι. Δυστυχώς δεν θα έχουμε το μεγαλείο να βρεθούμε αντιμέτωποι με τον όμιλο Πειραιώς, στον οποίο αναφέρω προχείρως οτι θα αγωνιστούν οι παντοδύναμοι Προοδευτική, Καμίνια, Άγιαξ Σαλαμίνας, Μοσχάτο, Κερατσίνι, Πανελευσινιακός και Πράσινα Πουλιά.
               Υπάρχει πρόβλημα αυτήν την στιγμή με την συμμετοχή μας αφού έκθετη παραμένει η Ανατολική Αττική που το παρασκήνιο με το οποίο μάχεται ο τίγρης και το επιτελείο του, θέλει να βάλει σε όμιλο μας τον Κεραυνό Γλυφάδας και άλλες δυνάμεις εκ Παιανίας μεριάς, που εύκολα μπορούν οι αγνοί φίλαθλοι των να προβούν σε δολιοφθοράς στα προπονητικά μας κέντρα. Επίσης από τώρα πρέπει να τονίσω τους κινδύνους που εγκυμονεί η παρουσία μας στο Ελληνικό, αφού ακόμα υπάρχουν άνθρωποι υπέρ του παλαιού αεροδρομίου που θέλουν να πετάξουν από εκεί κι αρνούνται το Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα ή στο Μαρκόπουλο. Δεν μπορώ να είναι σίγουρος για τους δήμους. Το σίγουρο είναι οτι η γερμανική εταιρεία που έφτειαξε το καινούργιο αεροδρόμιο, χρωστάει ακόμα το ΦΠΑ, αλλά ουδείς ασχολείται. Πού ξέρουμε; Μπορεί αύριο με τόσα χρέη, να το έχουμε γήπεδο μας μαζί με το παραφυτεμένο ξενοδοχείο όπου είχε πρωτοπαρουσιαστεί η " Αγιά Σοφιά " αλλά ψάχναμε χορηγό για το όνομα της.
             Πραγματικά λοιπόν, δίδεται μάχη μέχρις εσχάτων. Θα τολμούσα να μιλήσω υπέρ βωμών και εστιών, αλλά το αναβάλω καθότι έχουμε κι ανοικτό το μέτωπο με την Ρεπούση προς την οποίαν απάντησε ο τίγρης. Τι να πρωτοκάνει ο άνθρωπος; Από τότε που πήρε τον ΟΠΑΠ, τον καταδιώκουν όλοι. Μέχρι και η ΔΗΜΑΡ. Ήθελα νάξερα, τι κάνει αυτός ο Τσέχος μεγιστάνας που μπήκε συνεταίρος και που έγραψε ρητώς το 365, οτι είναι μαζί του στο γήπεδο. Μέχρι το γήπεδο, δεν μπορεί να αναλάβει έστω την βουλευτή; Να ξαποστάσει κι ο τίγρης λίγο. Να ξαποστάσουμε κι εμείς αφού η μάχη με τον Φυστικιακό Αιγίνης, προβλέπεται αδυσώπητη. Και ξέρετε με τι απειλούν αυτοί; Πώς πηγαίνουμε στα δημόσια νοσοκομεία με τα φάρμακα μας και τις γάζες μας; Έτσι θα καταλήξουμε και στα μπουζούκια. Να κουβαλάμε τα ξηροκάρπια μας.
                 ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΣ.
           " ...μην μιλάς άλλο για αγάπη, η αγάπη είναι παντού...."
               

9 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΟΧΙ, διότι θα πάμε κόντρα στην οργάνωση. Ξέχασες; ΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ; ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 2004.
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
    ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Μπάμπη, φυσικά συγχαρητήρια στους αθλητές του handball. Για την πλάκα τους κι ό,τι άλλο υπάρχει.
    ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΕ ΤΟ HANDBALL. OYTE KAI ΨΑΧΝΩ ΣΟΚΑΚΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Αυτόν τον αληταρά τον Λαυρεντιάδη, ΠΟΥ ΤΟΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΑ, να τον βγάλουν έξω;
    ΡΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ. ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ;
    ¨η μήπως η ανακοίνωση του Πανόπουλου, είναι αρκετή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στηβεν απο τα πιο απολαυστικα κειμενα σου...
    (που φτασαμε Θου Κυριε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εν τούτοις η ΑΕΚ
    ποτέ δεν πεθαίνει
    Μα στον ύπνο βυθισμένη
    Μήπως συμβεί τ’ ανεπανόρθωτο
    Κι αλλάξει η επωδός
    Και μαθευτεί μια μέρα
    Πως η ΑΕΚ ΠΕΘΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ, θα μας ακούσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ - ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΛΗΡΩΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑΚΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΙΛΗ.......ΑΛΛΩΣΤΕ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή