Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΕΙ ΣΤΟ NOVA

            Δεν μιλάω για κάποιον αστερισμό, αλλά για τον ραδιοφωνικό σταθμό. Είπανε σήμερα λοιπόν να δουλέψουν μετά την χθεσινή απεργία που ταρακούνησε το σύμπαν και πλάκωσε η ενημέρωση. Δεν ακούω τον συγκεκριμένο σταθμό αφού γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά ελλείψει φυλλάδων σήμερα και καθ' οδόν για το σπίτι από την δουλειά, έπεσα πάνω στον ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Το θεώρησα τύχη κι ανέβασα το volume. Πάντα το ρεπορτάζ μας έχει ενδιαφέρον. Μην αγόρασε ο Βιντιάδης, μην έχωσε funds ο Κιθ, μην βρήκε κανά καινούργιο σύστημα ο Βλάχος.
               Αγωνιστικά ήταν τα θέματα, αλλά όχι αν κλώτσησε καλά το τόπι ο Φέτσης ή αν ρούφηξε καλά την φυσούνα ο τάδε. Όχι τέτοια πράματα. Ήταν πιο υψηλή η ανάλυση κι ενδεικτική του κλίματος της υπομονής, που θα έπρεπε να είναι περισσή. Και πού δεν είναι; Επειδή κάνουμε κριτική; Ή επειδή γράφαμε από το καλοκαίρι για το μέγα στόχο της παραμονής στην κατηγορία, την ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ. Κριτική, δεν σημαίνει έλλειψη υπομονής, ούτε κουτοπόνηρα " αστείρευτη γκρίνια.¨" Όποιος θέλει να εμφανίσει τέτοια συμπτώματα, το κάνει στα ίσια. Έχει να φοβηθεί τίποτα; Αντίθετα, τα διάφορα " κιτρινόμαυρα " sites ( τα εισαγωγικά είναι διότι πάντα παρέχουν πληροφορίες και για τους αντιπάλους ) , σερβίρουν κάτι κείμενα με τον στόχο που ήταν γνωστός - ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ; - και κάτι μαρθαβούρτσια για " τρομερή απόδοση αλλά κατάφατσα η ατυχία " και λοιπά κουραστικά.
                  ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ, μετά την κριτική του γράφει απλά την λέξη " υπομονή " , την οποία μάλιστα διαθέτει κι όλος ο κόσμος που πήρε εισιτήρια φέτος και πηγαίνει στο γήπεδο ενισχύοντας την ομάδα. Κι εδώ, χωρίς διάθεση κοπλιμέντου, να πω τα καλύτερα για την οργάνωση φέτος και το πέταλο. Αυτοί οι οπαδοί όμως, σαφέστατα και ξέρουν καλύτερα από εμένα τον χαχόλο τον αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού τον έχουν βιώσει στο μπάσκετ. Τέλος πάντων.
              Και ρωτάει ο παρουσιαστής: " Τι ακριβώς φταίει; Η απειρία του ρόστερ, η έλλειψη επιθετικού σχεδιασμου, η πενιχρή αμυντική λειτουργία - μήπως και τα δύο - ή κάτι άλλο; "
              Κι απαντάει ο ρεπόρτερ, που υπενθυμίζω οτι καθημερινά βρίσκεται με τον Βλάχο : " ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, Ο ΚΟΝΤΟΕΣ, Ο ΓΙΑΓΚΟ, Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ, Ο ΡΙΚΑ, Ο ΚΟΡΔΡΕΡΟ, Ο ΦΟΥΡΤΑΔΟ, Ο ΓΚΕΡΕΪΡΟ, Ο ΛΑΓΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΦΟΥΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ. "
             Και συνεχίζει ο τύπος και γιατί να του αφαιρέσω τον λόγο; " ΟΥΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, αλλά ούτε και γνώση του πραγματικού φετινού στόχου, που αν η ΑΕΚ μπλέξει δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξει. ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ, που έχει ίδιους πόντους με την ΑΕΚ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ."
             Κι όταν αγαπητοί, ένα μέσο που θέλει θεωρητικά να τα έχει καλά με όλους, βγάζει τέτοιες ειδήσεις, καταλαβαίνετε πού έχει φτάσει η κατάσταση. Το " ...ΚΑΜΙΑ ΜΟΜΦΗ...", σημαίνει οτι ο θεός αφού καθάρισε τον Βασιλάκη κι ανέλαβε τοποτηρητής των αποδυτηρίων - ΣΤΟ ΑΒΑΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ -  έχει βγάλει την φαλτσέτα και στηρίζει τον προπονητή όσο κρατάει ο Άτλας τη γη. Και δεν μιλάμε για πολύ, διότι ο άνθρωπος όσο του επιτρέπει η παλιά έπαρση του, ξέρει οτι μιλάμε για τα επόμενα δυό παιχνίδια. Πανιώνιος και Κέρκυρα. Μετά - όπως πολύ σωστά γράφει κι ο Dimi - με εξαίρεση τον Πλατανιά, μιλάμε απλά για ένα φόρτωμα ευθυνών.
              ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΧΑΘΗΚΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΛΥΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ - " ...λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων ...", που ούτε γκόμενοι να ήταν σε συναινετικό διαζυγιο - ΤΙ ΣΟΪ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙΣ; ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΕΙΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ - όπως έγραφα χθες - ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
             Κι υπάρχει αυτή η τάση στους παλαιμάχους: " Σιγά και τι έκανε ο Μπάρλος; Επειδή πλήρωνε; Εγώ έσπαγα τα πόδια μου κι εγώ έβαζα τα γκολ." ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ. Τα ίδια δεν πιστεύει κι ο οικονομικός διευθυντής για την αξία των μετόχων της εταιρείας και τα ίδια δεν πιστεύει κι ο εργάτης σε σχέση με το αφεντικό του; " ΡΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ..." Κι ο Μαύρος έχει εκτός από αυτά, την αγωνία σε ενδεχόμενο deal με τον Βιντιάδη, να μείνει μέσα στο σχήμα και φυσικά να μην παραδώσει την ομάδα άφραγκη αλλά και τελευταία. Καλά στα οικονομικά δεν ήταν καλός, κι είναι λογικό. Αλλά ούτε αγωνιστικά δεν μπόρεσες ρε θεέ; Τι να σε κάνει λοιπόν ο καινούργιος; Να του διηγείσαι σαν σύμβουλος τι θα έκανες αν εσύ ήσουν στην φάση κι όχι ο Φούντας;  
              Και δεν είναι το διαίρει και βασίλευε πλέον. Είναι σαν το σύστημα του Βλάχου, που αλλάζει πεντακόσιες φορές μέσα στο γήπεδο. Είναι αγώνας επιβίωσης, την ώρα που ο Βιντιάδης τα βρίσκει με τους διάφορους μετόχους - ".. στηρίζουμε τον Βιντιάδη..." είναι το νέο μότο των supporters και ρωτάω " πώς, με κουμπιά; " - και προσπαθεί ο θεός να παραμείνει το δωδεκάθεο και να μην αλλάξει από τον Σαούλ του παρασκηνίου. Αυτά για την ώρα και φυσικά υπομονή εμείς, αφού οι έμπειροι διοικητές δείχνουν να έχουν τρεμάμενα χέρια στο τιμόνι.
              Υγ1. Γυμναστή και γιατρό, έχει η ομάδα; Ασήμαντες λεπτομέρειες αλλά τα εργομετρικά τα διαβάζουμε. Μιλάμε για νούμερα.
             Υγ2. Είπε κι άλλα ο ρεπόρτερ: " Είναι καλύτερο το ρόστερ του ΟΦΗ, που δεν έχει κάνει και προετοιμασία; Ο Βλάχος έκανε; "
                     " Ο Πανιώνιος δηλαδή τι παραπάνω έχει σε εμπειρία; "
                    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ; ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.
               

17 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας26 Σεπτεμβρίου, 2012 00:55

    Φυσικα, και μονο που εδω και καιρο-και απο τουδε,ολο και περισσοτερο- γινεται συγκριση και τσουβαλιασμα της ΑΕΚ αναμεσα στους καινουριους ανταγωνιστες της, Κερκυρα ΟΦΗ Πανιωνιο Πλατανια και δεν συμμαζευεται, εχει μπει και βουλα στο που θα κινουνται τα ρεπορταζ και αρα το -χαμενο-ειδικο βαρος της ΑΕΚ.

    Θα'ρθουν τρομερα πρωτοσελιδα απο τους ΑΕΚιτζιδες. "Τρομερη ανατροπη και φιλι ζωης για την ΑΕΚ" .Τεραστιο διπλο σωτηριας και ναι φιλοι μου, η ΑΕκαρα και του χρονου θα δωσει το παρον στην Σουπερ Λιγδα". "ετσι γαμανε οι αετοι. Απο κατω εβαλε η ΑΕΚ τρεις ομαδες και 99% παραμενει θριαμβευτικα στην κατηγορια".

    Πρωτου πας στην Β Εθνικη,ακομα και αν δεν πας τελικα, θα περασεις μεσα απο τον αποπατο του βαθμολογικου πατου και αυτο θα σε βαφτισει πια σαν μια νεοφωτιστη. Νεοφωτιστη οχι απο την Β στην Α αλλα απο την κορυφη στην ουρα.
    Νεουδι. Ψαρακες ειμαστε ακομα,θα μαθουμε τα κονε και τις λουμπες εκει κατω.
    Σε 2-3 χρονια,αυτες τις ομαδες θα τις φερνουμε βολτα και θα μενουμε με ανεση στη Λιγδα. Ειμαι αισιοδοξος.
    Και κυριως εχω υπομονη που λεει και απο πανω ο ρεπορτερ της ΑΕΚ.

    Τι υπομονη να κανει ο συγγενης πανω απο το προσκεφαλο του κλινικα νεκρου; Δεν ξευρω.
    Μηπως και εχει την μοιρα του Λαζαρου ισως.
    Να σηκωθει και να χορεψει ζειμπεκικο στα πλακακια της ΜΕΘ; Μπορει.

    Εψαξαν στα Εμιρατα,περασαν απο την Τουρκια,εφτασαν στην Σιβηρια εφτασαν μεχρι την Τακλαμακαν στην Κινα,δεν ευρεθει "ενδιαφερομενος" να παρει την σακουλα με τα σκουπιδια και κακην κακως επεστρεψαν στο γνωριμο Λοντον.
    Αυτο που λενε "στον ουρανο σε γυρευα,στη γη σε βρηκα"
    "Απ'τη ζωη στο θανατο,ειν'ενα μονοπατι και απο τον κωλο στο μουνι,δυο δαχτυλα και κατι".

    Απορια: "Τα μωρα του βλαχου" ειναι ταβερνα στη Χασια;
    Απορια 2: Ο Μαυρος ειχε παρει ρολο στο "Καζινο" του Σκορτσεζε;
    Απορια 3: Ο Τσιαρτας απεμακρυνθει γιατι βουταγε τα φιλοδωρηματα που αφηναν οι πελατες στα τραπεζια της ταβερνας του βλαχου;

    Απορια 4: Ο Δημητρελος,αληθευει οτι ειναι ανθρωπος της Τροικας και με σκοπο να ενεργοποιησει το κοιμησμενο δημοσιο κανοντας απροειδοποιητες εφοδους στους γκισεδες;

    Επισης αληθευει οτι στον σακο που κουβαλαει παραμασχαλα συνεχως,κρυβει μικροσωμους Πακιστανους και τους περναει απεναντι;

    Απορια 5: Αληθευει οτι καποιος Αγγλος τσαρλατανος-τζεντλεμεν (charl-gentlemen) ενδιαφερεται να αγορασει την ταβερνα του βλαχου και να στησει τον Κωστα το Καραμανλη απ'εξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα μεταξυ καφε και πρωινης βολτας στα site για ενημερωση μερικα ψιλα:

    O Bασιλης για μενα ηταν παντα ενα αινιγμα: Αχωνευτος σαν χαρακτηρας, ΒΛΑΧΟΣ και αμορφωτος (αλλα πολυ αμορφωτος δεν ξερει βασικα πραγματα σε γενικες γνωσεις).Τεμπελης παικτης και με απιστευτη ΕΠΑΡΣΗ.Απο την αλλη τεραστια μπαλλα με ποδι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μοιρογνωμονιο, σπανια δημιουργουσε προβλημα ΜΕΣΑ στο γηπεδο με καβγαδες κλπ (λογω χαρακτηρα ηταν αχωνευτος και δεν εμπλεκωταν σε μανουρες) και τελικα ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ στην ποδοσφαιρικη σχεση του με την ΑΕΚ:

    -Ηταν λαθος που ζητησε τα λεφτα του απο τον κοντο? η που τα κθνηγησε δικαστικα και τα πηρε μεχρι τετλευταιου ευρω (1,2εκκ) την στιγμη που εφαγε και ξυλο τοτε (μαζι με τον Κασαπη) απο τα πρωτοπαλικαρα του ΔΧ? Σε ντουλαπα μεσα κρυμενος πανω απο 1 ωρα ειχε μεινει την ωρα που τις μαζεβε ο Μιχαλης.. Αυτα για την ιστορια της οργανωσης και τα Κιατα.

    -Ηταν λαθος που ΔΕΝ δηλωνε τεχνικος διευθυντης? Μα τι να δηλωσει σε μια δουλεια που το ταβανι της ηταν 3 μεταγραφες?Πλακα κανουμε?

    -Ηταν λαθος οι οποιες κινησεις του? ΝΑΙ ΗΤΑΝ. Αλλα για μισο: 60 χιλιαρικα ο Πιου, 70 ο Ισπανος και γυρω στο κατοσταρικο το στοπερ που εβλεπε τα τρενα να παιρνουν. Αυτο ειναι το ...budget. 200 χιλιαρικα και ο κατσιλαμας του εργοτελη. Δηλαδη για να καταλαβω ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο προεδρος με το πουκαμισο-μπριζολα?
    Θα δεχτω ΜΟΝΟ οτι επρεπε να φερει ενα αμυντικο χαφ Η να κρατησει κανα Φουλη-Φραπε (sorry που το λεω αλλα ετσι ειναι) αντι να κουβαλαει Πιου και Γιαγκους.

    Το οτι θα εφτανα να μπορω να καλυψω το μεταγραφικο budget της ΑΕΚ μονος μου (οπως και πολλοι αλλοι Ελληνες) με το αστρονομικο ποσο των 200!!! χιλιαδων σε δοσεις, δεν το περιμενα ποτε.

    Βαζω τον επομενο στοχο στη Μιλαν που αμα συνεχισουμε ετσι του χρονου τον εχω..
    Ρε λες να ειμαι και εγω μεγεθος και να μη το ξερω?

    Παμε παρακατω: H ομαδα απο την αλλη κρατησε ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ. ΛαγοΓκερειρους και Dimi. Mεχρι και Σιαλμας την εκανε ρομπα και Αζερμαιτζαν, ο Αργυριου στη 4 Εθνικη Σκωτιας κλπ κλπ.

    Οποτε οκ μαλακας ο Βασιλης αλλα μη τρελαθουμε κιολας. Το κοντο εκανε 80 μεταγραφες με επικες αναφορες σε Μιγκ-Ντελιμπασιτς, Αρουαραμπαρενα-Χουανφραν, τον αργεντινο που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ οπως ελεγε το συμβολαιο της ΕΠΟ-αλλα ηρθε ο Πελετιερι κλπ κλπ.
    Τα Ferreti και τα Ferrari κοποις κτωνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομαδα ΔΥΣΚΟΛΑ θα μεινει στη κατηγορια. Γιατι ΑΝ πανε ολα οπως πανε θα φτασουμε να κλεισουμε το γυρο με ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο 15 ποντους.
    Δειτε το προγραμμα.
    Και επειδη η ομαδα εχει στις καρεκλες ΛΑΜΟΓΙΑ-ΚΛΕΦΤΕΣ σαν τον Δημητρελο και ασχετους σαν τον θωμα, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ το παιχνιδι και θα πεσει σα βαριδι. Ελπιδα ειναι να μην το γνωριζουν και αλλοι.

    Δεν μπορει να πεσει ΚΑΝΕΝΑ βαρος σε παιδια που πανε κανονικα σχολειο ακομη και καλουνται να παιξουν μπαλλα. Ο Μεσι μπηκε ΣΤΑΔΙΑΚΑ μετα τα 18 του και με συμπαικτες τον Τσαβι και τον Ροναλντινιο και αντιπαλους τη Ρεαλ και τη Μιλαν με την Μπαγερν και τη Man U. Οι δικοι μας θελουμε καθε κυριακη να κανουν πραγματα που εκ φυσεως ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ δεν μπορουν και δεν γινεται να τα κανουν.

    2 Δρομοι υπαρχουν: To θαυμα- ξαφνικα ολοι να αποκτησουν προσωπικοτητα και οντοτητα μεσα στο γηπεδο

    Να τους καψεις με την απογοητευση κατι που ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ και φυσικα σε κανα μηνα που θα αρχισουν τα ΜΥΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κατι που ειπα μολις ειδα το πρωτο ματς που ετρεχαν ολασαν αλαφιασμενα γυρω γυρω.

    ΥΓ Ο προεδρος εσπαγε τα ποδια του αλλα επαιρνε και ενα πεντοχιλιαρο ανα γκολ- κατι που δεν επαιρνε ο Σερβος τοτε και ειχε γινει και η σχετικη μανουρα..Ασε που την εκανε σε ενα ματσακι με το Νιονιο με χειρονομιες το 1989-1990 οταν σκοραρε πρωτος και μετα εφαγε τα 6. Τα θυμασαι αυτα προεδρε???? Εγω τα θυμαμαι γιατι ειχα παρει αδεια απο το Π.Ν να δω το ματς και ειχα στραβωσει πολυ.

    ΥΓ2 Τι να τον κανεις το γιατρο και το γυμναστη? Εδω ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ο Δημητρελος εγινε και Τεχνικος διευθυντης μιας και λεει θα διαπραγματευτει αυτος!!! τα συμβολαια των παλιων. Αφηνει ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ευρω να πεσει κατω? Τι ΑΝΑΦΟΡΑ θα παραδωσει στο Σταυρακα μετα?

    ΥΓ2 Συμφωνησε λεει ο Κασνακιδης... και ο Γρυσμπολακης με τον Βιντιαδη. Γιατι αν διαφωνουσαν ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ? Ειναι σαν να αποφασιζει καποιος να βγαλει βολτα το σκυλο του και να τον ρωταει αν συμφωνει. Η σαν να ρωτας πριν τα ξυσεις αν θελουν να ξυστουν..
    Μεγαααααλες προσωπικοτητες ολες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ερωτηση
    πως κλεβει ο δημητρελος? εξηγηστε μας ....για να μαθαινουμε και μεις.......οχι με εικασιες φυσικα και ουτε με μπουρδολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαντηση:
    Η ΠΑΕ ειχε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ στη τρεχουσα χρηση της οποιας ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ειναι προεδρος ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΑΚΑ:

    -5 εκκ ευρω απο την ΟΥΕΦΑ-europa
    -2,5 εκκ ευρω απο το τηλεοπτικο
    -3,5 εκκ ευρω απο διαρκειας του 2011.
    -1,2 ευρω απο τον ΟΠΑΠ
    -Εσοδα απο διαφημισεις-εισητηρια-Κυπελο-Επο (μονο απο το euro πηρε 450 χιλιαρικα που 'ξεχασε' να τα αναφερει).

    Αυτα τα λεφτα μπηκαν στα ταμεια ΦΕΤΟΣ αλλα ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ 'ΞΕΧΑΣΕ' να τα αναφερει στον απολογισμο-παρωδια που εβγαλε για να μας πεισει οτι και καλα οτι εσοδα-εξοδα ειναι οριακα.

    Βεβαια ειναι οριακα ΑΜΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ) μαζι με τα αφεντικα οτι μπαινει, που να μεινει ευρω στο ταμειο??

    Ολα αυτα ειναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10ΕΚΚ ΕΥΡΩ που μπηκαν στα ταμεια της ΠΑΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

    Απο την στιγμη που ειναι απληρωτος μεχρι και ο κηπουρος (και δεν κανω καμμια πλακα) ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??

    Και ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ γιατι δεν βγαζει αχνα ΕΝΩ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αρα καταλαβες οτι Δημητρελος κλεβει υπολογιζοντας μονο τα εσοδα? Γιατι δεν του κανεις μια μηνυση για υπεξαιρεση και να γινεις ηρωας στα ματια μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιαφορο να κανω μυνηση.
    Χεστηκα για τον καθε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ-ΚΑΜΜΕΝΟ Δημητρελο (δηλωση του).

    Ενας ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΙΟΖΑΚΟΣ ειναι που τον φυτεψανε σε μια καρεκλα να καλυπτει τα κλεμμενα.

    Δεν χρειαζεται να εισαι πυρινικος φυσικος για να καταλαβεις οτι λειπουν λεφτα απο το ταμειο..

    Απο που να καταλαβω οτι κλεβει δηλαδη αν οχι απο τα εσοδα-εξοδα?

    Τον ηρωα κανω στη δικια μου εταιρεια για τα δικα μου ματια (και τσεπη) και μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχεις στοιχεια απο την εταιρεια η λες αυτα που διαβαζεις απο τις εφημεριδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -5 εκκ ευρω απο την ΟΥΕΦΑ-europa
    -2,5 εκκ ευρω απο το τηλεοπτικο
    -3,5 εκκ ευρω απο διαρκειας του 2011.
    -1,2 ευρω απο τον ΟΠΑΠ

    Τα χρηματα αυτα ειναι που επισημα εχει δωσει η ΟΥΕΦΑ για την συμμετοχη στο Europa League, Η ΝOVA μεσω της κεντρικης συμφωνιας για τα τηλεοπτικα, τα διαρκειας που η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ ανακοινωσε ως πωλησεις και τα χρηματα που η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ αλλα και ο ΟΠΑΠ ανακοινωσαν απο κοινου.

    Τι παραπανω στοιχεια χρειαζωνται? Αν εννοεις τις κινησεις των λογαριασμων οχι δεν τις εχω. Αν εννοεις τα εσοδα ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ (μεσω ΟΥΕΦΑ-ΝΟVA-OΠΑΠ κλπ) ειχαν τοτε ΝΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    Γιατι ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ τα πηραν αυτα τα λεφτα αναλογα με την συμμετοχη τους.

    Ειναι η δεν ειναι 12εκκ ευρω αυτα?

    Απο την στιγμη που 44, παικτες (παλιοι και νεοι), εφορια, ΟΑΚΑ και ΟΛΕΣ οι υποχρεωσεις εχουν μεινει απληρωτες απο περσυ το καλοκαιρι ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ???

    Θες να σου πω? Πηγαν για να πληρωσει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ (και καλα απο τη τσεπη του) τη Morgan (κατι λιγοτερο απο 3,5 εκκ) και ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Εκτος αν νομιζεις οτι τα διαφορα ΛΑΜΟΓΙΑ τυπου Δημητρελου, τρεχουν επι μηνες χωρις να παιρνουν μια.
    Απο τη πολυ τους την αγαπη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρηστος Χοντζεας26 Σεπτεμβρίου, 2012 15:25

    Σε αυτα,βαλε και τα οποια εσοδα απο πωλησεις η ξεπωλησεις παικτων. Μακου Κλωναριδη Μανωλα κλπ.(αληθεια ποσα "πηραμε" απο αυτον;)
    Αφου ΑΕΚ=Ελλαδα λεμε. "Ιδιωτικοποιησεις και εκποιησεις express.
    Και καλα η Ελλαδα εχει. Η ΑΕΚ τι να εχει. Οτι ειχε το εδωσε. Ο Κωστης ο Μαυρος και ο Μπατιστα εμειναν. Τι να πιανουν αυτοι τωρα.

    Ολοι ειναι εν τω μεταξυ απληρωτοι και ολα ειναι απληρωτα.
    Μονο δυο απαραιτητα εγιναν. Καποια λεφτα στην εφορια για να κουτσοπαρει αδειοδοτηση (που στην ουσια δεν την εχει) και να μπορει Κυριακη παρα Κυριακη να τρεχει να τυπωνει εισητηρια και ΒΕΒΑΙΑ τα λεφτα στη μανουλα την Ερασιτεχνικη και στον Δ.Χ δινονται και εκει.
    Γι'αυτο και δεν μιλαει η μαιμου.
    Οπως γι'αυτο και δεν μιλαει το ΚΚΕ για το σπμαραλιασμα των παντων και σφυραει κλεφτικα...η μαλλον λιστοσυμμορητικα.

    Και για να το παμε παρακατω,λεμε οτι αυτα τα 12 εκ που χρειαζονται ως το τελος της σεζον,ειναι ΑΥΤΑ τα 12 που περιγραφονται πιο πανω.
    Σας θυμιζει κατι απο Ελλαδα και εδω; Μα ειπαμε. Ταλε-κουαλε.
    Και για να το παμε παρακατω, να πουμε οτι πως γινεται να ρουφανε τα οποια εσοδα οι αυτοαποκαλουμενοι αμετοχοι-κουρασμενοι,προσπαθοντας να μικρυνουν την χασουρα η να παρουν τα λεφτα τους πισω, και παραλληλα να βρισκονται επενδυτικα φαντς τα οποια οχι μονο μιλανε και συμφωνουν με τους η τον εν λογω αμετοχους ("τα βρηκαν σε ολα με τους supporters"- "συμφωνει σε ολα ο Νοτιας) οι οποιοι εχουν αφησει τις υποχρεωσεις τους και μεσω προεδρων-βιτρινων πλεον εδω και 2-3 χρονια παιρνουν απ'την ΑΕΚ (εστω και ετσι,αρχισε να ποδιδει η επενδυση της "λιμνης")αλλα ειναι οι ιδιοι οι μπροστινοι ανθρωποι των αμετοχων (Αδαμιδης π.χ.) που εψαξαν και βρηκαν τους φερομενους επενδυτες Χαρυ και Βιντιαδη, οι οποιοι Χαρυ και Βιντιαδης δεχονται να πληρωσουν αυτα τα 12 που θα επρεπε κανονικα να βαλουν ο Παπας και ο Νοτιας σαν ΑΜΚ αφου ειναι ακομα μεγαλομετοχοι.
    Δηλαδη δυο φορες κουκια με λαδι.

    Τι επενδυτες ειναι αυτοι; Αυτοι δεν ειναι επενδυτες. Ειναι ιδρυμα φιλανθρωπικο. Ειναι γιατροι διχως συνορα και σιγουρα και η μαλακια η δικη μας ειναι ασυνορη, οταν οι "επανω" σκεπαζουν τα σκατα τους με Αδαμιδηδες- Πικραμενους-Δημητρελους-Παπαδημους και οι κατω περιμενουν- νοιωθωντας συνενοχοι- καποια προκοπη. Φευ.

    "Η ΚΡΙΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας26 Σεπτεμβρίου, 2012 15:36

    Ο ΜΑΥΡΟΣ, "ΜΟΙΑΖΕΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ, Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Σεπτεμβρίου, 2012 21:10

    Πήγε ο θωμάς και ζήτησε 200%. Πάλι.
    Πες ότι το παίρνει η ομάς εντός του γηπέδου από το λαγό, το γκερέιρο, τον κωνσταντόπουλο και τον ρίκκα με τα πορσελάνινα πόδια. ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ? ΑΠΟ Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο-Υ-Σ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ Α-Θ-Λ-Η-Τ-Ε-Σ? 200% από ΣΚΑΤΑ και ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ μας κάνουν. 10% από ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ, μαντέψτε πόσο μας κάνουν...ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗ.
    Και άπαντες ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ. Για να ακούν άπαντες για τη "βαρέα φανέλα" και τις δόξες του παρελθόντος.

    Στείλε και τα αμούστακα να πέσουν "υπέρ πίστεως και πατρίδος" όπως τα έστελνε το γιουνάν μπεηλίκ στο δραγατσάνι, τα ελληνοαλβανικά και το αφιόν καραχισάρ. Απαίδευτα, ξυπόλητα και με ένα λιανοντούφεκο και μία δεσμίδα τζούφιες σφαίρες (θαύμα που οι 2 παππούδες μου γυρίσαν ζωντανοί!). Και πάμε να πάρουμε την κόκκινη μηλιά πάλι. ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ, που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς. Στο βέβαιο θάνατο, λες και περισσεύουν ψυχές και στα μετόπισθεν άπαντες ΟΜΕΡΤΑ, με τα λαμόγια να το παίζουν ηγήτορες και να μεταπράτουν ότι απέμεινε.
    Δε μας χέζεις ρε μαύρε...δώσε κανένα όνομα στον εισαγγελέα και άστα τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο γαρατζέος26 Σεπτεμβρίου, 2012 21:15

    Ξεμείναμε από αμυντικά χαφ, λέει. Εδώ έχεις και ένα 8ράκι που είναι και λίγο 6ρι, το φούντα, και λύσαξες να μου τον βάζεις έξω δεξιά. Και μετά φταιν του βλάχου τα άπειρα νιάτα, οι μαλακίες του τσάρτα και η τύχη μας...τόσο δύσκολο είναι να μπει άξονα με το ρίκκα μπας και μαζευτεί τίποτα?
    Μετά φταίει αυτό που έχει και μεταπτώσεις? Χέσε μας ρε βλάχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΔΕΝ ΧΕΖΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΤΩ.
    ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΔΕΙΞΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΔΙΠΟΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ", είπε ο τίποτας. Και ρωτώ: ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ, ΘΑ ΣΟΥΦΕΥΓΕ Η ΚΑΨΑΛΗ;
    " θΈΛΩ ΝΊΚΗ ", ΕΊΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ. ΜΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΙΝΕΞ.
    ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΗΤΤΑ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ, λες κι άκουσαν οτι την μικρασιατική καταστροφή την προκάλεσαν Ρώσοι ( μην γελάτε κάποιοι πονηροί ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ( μου έρχονται όλα μαζεμένα ) ΑΚΤΑΙΡΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.
    ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΟΠΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΑΝΚ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΤΥΧΗ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
    ΚΑΤΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΚΤΑΙΩΡΟΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή