Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

           Παράπονο δεν έχετε έτσι; Μέχρι τα ειδησεογραφικά να το πάρουν χαμπάρι - ή να πάρουν την εντολή να το γράψουν , για να μην τους βγάλουμε κι όλους καραάσχετους -, εδώ μιλάγαμε για την κόντρα Τσιάρτα - Βλάχου, κι οτι ο Βασιλάκης μας τελείωσε πριν μια εβδομάδα. Κι είναι λογικό αυτό. Με τέτοια θέση στην βαθμολογία, με τέτοια φανέλα και πίεση, με τέτοιο ρόστερ, πού να βρεις προπονητή ; Απόλυτα νορμάλ λοιπόν ο θεός αποφάσισε να κάνει σοκ στην ομάδα, κι ενώ σχεδόν όλοι ετοιμάζονται να απολύσουν προπονητές, εμείς διώχνουμε τον τεχνικό διευθυντή.
            Που ο Τσιάρτας δεν είναι κάτι τέτοιο. Άλλοι τον ονομάτισαν έτσι. Και τον πέρασαν στα οργανογράμματα παρέα με τις φωνές του για "...ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος..." κι οτι
"...δεν θα αργήσει να εκτοξευθεί..." Τότε ο Βασιλάκης εξυπηρετούσε τις καταστάσεις αφού πρακτικά απευθυνόταν στον κόσμο, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΣΗ ΚΙ ΕΓΩ ME ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ.  Άλλο είμαι καλός παίκτης, κι άλλο είμαι και σχετικός - δεν είπα καλός - τεχνικός διευθυντής. Και το πράμα ήταν ορατό από την στιγμή που κόπηκε από τα εκτός έδρας ματς.
             Πέτυχε όμως ο Βασιλάκης; Όχι βέβαια. Το ρόστερ είναι πάρα πολύ ρηχό και χωρίς αμυντικούς σχεδιασμούς. Και κακά τα ψέματα, η φετινή ΑΕΚ για να σωθεί, θέλει κάποιο γκολ μπροστά και μετά φουλ για κράτημα. Οπότε ο Βασιλάκης, που δεν έχει σχέση με αυτήν την φιλοσοφία, τα έκανε μαντάρα. Αλλά...
             Μόνο αυτός φταίει; Διότι η αλήθεια είναι μία κι ελαφρώς παρασκηνιακή: Πρότεινε παίκτες ο Βασιλάκης, αλλά ο προπονητής μας τους ήθελε όλους για δοκιμή αμφισβητώνας τα πάντα. Κάπου εκεί ξεκίνησε η κόντρα των δύο δεκαριών με προσωρινό νικητή τον Βλάχο, που προτίμησε να αφήσει κι αυτός με την σειρά του την ομάδα γυμνή. Βλέπετε κι αυτός πιστεύει οτι είναι σούπερ και δεν έχει διδαχτεί από τις σφαλιάρες που έχει φάει μέχρι τώρα στην καριέρα του. Δεν έχει προβληματιστεί και πάντα του φταίνε οι άλλοι. Κλασσικός Έλληνας δηλαδή αλλά να μην φύγουμε τώρα σε θέματα DNA.
             Αυτός δεν βάφτισε τον Γιάγκο αμυντικό χαφ; Που είναι αξιόπιστος στόπερ αλλά μόνο σε ρυθμό αργού παιχνιδιού. Οπότε μαρς δεν κάνει για αμυντικό χαφ. Κι επειδή έχει την μανία ο Βλάχος να λέει οτι αναδεικνύει παίκτες, βούτηξε αυτόν τον Φούντα και τον βάφτισε δεξί εξτρέμ. Επειδή λέει έχει ταχύτητα. Κι οπότε σίγουρα είναι πιο χρήσιμος στον άξονα. Και βέβαια όλοι έχετε δει οτι κι όταν τρέχει, δεν έχει τελείωμα - ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ. Και σταματώ μόνο σε αυτά για τον προπονητή, αφού όλα τα υπόλοιπα οι λάτρεις των συστημάτων τα είδανε στην Κρήτη, που νόμιζες οτι το μοντέλο βγάζει φωτογραφίες για να γεμίσει τις σελίδες του paybook. Κι είναι ο άνθρωπος τόσο άσχετος, που συμπλήρωσε την φιλοσοφία Τσιάρτα με το αμίμητο " ...ΑΕΚ είμαστε, κι άρα παίζουμε επίθεση..." οπότε φάε την ισοφάριση από τον Άρη και γλύτωνε λόγω Αραμπατζή την συντριβή στην Κρήτη.
              Κι ο θεός πήρε το όπλο του. Καθάρισε τον έναν και στήριξε τον άλλον. Και μια παρομία της μαφίας λέει: " ...όταν τρως την ομάδα σου, ετοιμάσου κι ο ίδιος." Ειδικά όταν το διοικητικό συμβούλιο σε έχει στην μπούκα, κι είναι πανεύκολο να τα φορτώνεις δίπλα. Κι ειδικά τώρα, που τεχνικός διευθυντής ανέλαβε ο ίδιος ο θεός. Και θα μπει να μιλήσει στα αποδυτήρια λες κι όταν προχθές που τρώγανε στο εστιατόριο, δεν ήταν αυτός που μίλαγε. Στο εστιατόριο είχε θόρυβο και δεν ακουγόταν; Μπορεί αλλά σίγουρα κι αυτός είναι το τρίτο άτομο στην αποτυχημένη συνταγή των δυό υφισταμένων του, " ... θα ξαναγίνουμε Αεκάρα..." Και νομοτελειακά το θεωρώ σίγουρο. Δεν το θεωρώ σίγουρο με αυτούς τους παίκτες κι όπως τους βάζει να αγωνίζονται ο Βαγγελάκης. ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ " ΜΟΥΡΙΝΙΟ ". Αλλοιώς σε λίγο καιρό θα κάνει ο Μαύρος ΚΑΙ τον προπονητή αλλά ΚΑΙ τον παίκτη.
              Διότι η ομάδα μαζεύεται ακόμα.  Με αλλαγή φιλοσοφίας, που την έγραψα πιο πάνω. Με καθαρό 4-4-2 και δυό αμυντικά χαφ, τον Φούντα και τον Ρίκα δυστυχώς. Με τον Μπουγαϊδη μέσα και τον Κοντοέ στην φυσική του θέση αφού αριστερό μπακ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ένα παιδάκι είναι που κατέχει την θέση και εν αναμονή του Εγγλέζου. Στο σύστημα που λέω, κι ειδικά αν είναι σε διάταξη ρόμβου, οχτάρια  υπάρχουν πολλά, όπως ο Κατίδης, ο Ισπανός αλλά και ο Βαλεντίνος που πρέπει να πάρει την θέση του Φούντα στα δεξιά ακόμα και σε διάταξη 4-2-3-1. Αριστερά τα πράματα είναι καλυμμένα και φυσικά τα μέχρι τώρα δεν έχουν αξιοποιηθεί ούτε ο Γροντής αλλά ούτε και ο Νικολιάς, που έχουν δείξει καλά τεχνικά πράματα σε επίπεδο γρήγορων δεκαριών. Με κλασσικά back up τα Γκερέϊρο και τα Λαγά. ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
              Κούρασα ε; Συγνώμη αλλά καλύτερα να κουράζεσαι εδώ μέσα με πέντε λεπτά διάβασμα, παρά να κουράζεσαι κάθε Κυριακή είτε μέσα στο γήπεδο είτε στην τηλεόραση. Και να παίρνεις την χλαπάτσα της βαθμολογίας , που ούτε ο πρόεδρος δεν θέλει να την βλέπει. Κι όμως. Είναι ο καθρέφτης σου. Κι είναι όπως έχεις έναν μαθητή του 11 και προσπαθείς  να μην μείνει μεταξεταστέος. Τον διορθώνεις και τον βοηθάς. Και του λες να διαβάσει και να βελτιώσει στοιχειώδεις αδυναμίες. ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Διότι τότε τα παιδάκια παθαίνουν κρίση ταυτότητας και δεν καταλαβαίνουν τον στόχο για τον οποίο αγωνίζονται. Που νομίζω οτι ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητός. Κι αν έρθουν οι χοντρές σφαλιάρες, θα χάσουμε και τον ενθουσιασμό παρέα με το κλατάρισμα με βάση τα εργομετρικά, που αν τα δείτε θα πάρετε με τις πέτρες τις ακαδημίες. Τυχαία η ομάδα νέων δεν βγήκε έκτη αλλά ξαφνικά ανακαλύφθηκε τώρα τόσο ταλέντο. Το ταλέντο με μισή φυσική κατάσταση δεν κάνει τίποτα. Η απόλυτη φυσική κατάσταση με μισό ταλέντο κάνει τα πάντα. Ρωτείστε και τον Σίσιτς που έμεινε από δυνάμεις κι είδατε τι έχανε. Γκε γκε;
         ΥΓ. Είναι πολύ μικρός προπονητής ο Σέρβος. Μιλάω για τους λάτρεις του. Κι όποιος δεν βλέπει τις μαλακίες του, απλά χρειάζεται χοντρά φλόκια αντί για κολλύρια. ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΠΑΘΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΜΠΟΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΝ, τρέχα γύρευε. ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ. Πρώτη φορά βλέπω μεγάλο άνθρωπο με πρεσβυωπεία να φοράει μυωπικά γυαλιά. Εκτός αν έχει άλλα. Αλλά τις οδηγίες τις έδινε με τα ίδια γυαλιά. ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΕΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΥΤΣΟΥΣ.          

7 σχόλια:

  1. Τι να πω,αυτό με τον Βλάχο δεν το καταλαβαίνω...όλοι,σχετικοί και άσχετοι βλέπουν πως αυτό το σχήμα δεν τσουλάει,πως το ρόστερ αυτό ,μόνο 4-4-2 μπορεί να βγάλει,από πολλές απόψεις.Να προσθέσω μόνο σε όσα σωστά γράφεις,δεν μπορεί με τους επιθετικούς που έχει η ομάδα,να παίζεις με έναν μπροστά και δύο μαζί,έναν ολόκληρο δεν...Τόσο ξεροκέφαλος είναι πια ?
    Υ.Γ. ο επόμενος,μετά τον Τσάρτα δεν θα είναι ο Βλάχος,θα τον προλάβει ο Μαύρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μαυρος μετα απο τοσες δηλωσεις δε το κουναει με τιποτα...μιλαει για αεκαρες και τετοια...αρα δυσκολα να το κουνησει!εκτος αν τον κουνησουν τα νεα δεδομενα αν φυσικα υπαρξουν (χλωμοτατο)!αρα παρεα παμε για βου με μαυρο και καποιο μαζοχα προπονητη που θα αντικαταστησει το βλαχο καπου το νοεμβριο οταν θα ειμαστε 8 ποντους κατω απο τη ζωνη....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά....
    Καλύτερα να πέσουμε ηρωικώς χρωστούντες, παρά ηρωικώς μαχόμενοι....
    Συμφωνώ... (κάπου εδώ το διάβασα.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας25 Σεπτεμβρίου, 2012 15:48

    Η ομαδα παει απ'το κακο στο χειροτερο, τα μελη της, προπονητες τεχν. διεθυντες κλπ πανε και αυτα κατα διαολου, ο "προεδρος" που εχει συμφωνησει να προεξαρχει αυτου του "τσαντιριου" δεν εχει κανα ισχυρο ερισμα,ουτε χρημα,ουτε λογο ουτε επιρροη να ανατρεψει κατι και ολοι οι παραπανω ειναι υπ'ατμον για τον διαολο.
    Μα παρ'ολα αυτα το πολυπλοκο πολυδαιδαλο,πολυσχιδες και πολυτροπον σχεδιο αλλαγης διοικητικης ηγεσιας και χρηματοδοτων παει κατ'ευχην,αφου μαθαινουμε οτι απανωτα ο ενας συμφωνει με τον αλλον,με χαρα οι μεν "πουλανε" και οι δε "αγοραζουν", σε χρονο ρεκορ συμφωνουν και τα βρισκουν ολα σε μια αγαστη συνεργασια και ετοιμοι σαν απο καιρο να συμφωνηθουν ολα και να "γυρισει σελιδα" το τσαντιρι.

    Τι πιθανοτητα υπαρχει να συμβαινει κατι τετοιο; Δηλαδη τι πιθανοτητα υπαρχει να συμφωνουν και να προχωρουν συμφωνιες πωλησης οι-φερομενοι- αγοραστες ενος σπιτιου που ειναι στα χαλασματα και χρωστα σε 3-4 τραπεζες,εχοντας υποθηκευσει ακομα και τον κηπο, και τα θεμελια,και περιχαρεις οι φερομενοι επενδυτες να καταπινουν τους χρονους και διχως χρονοτριβες απανωτα να υπερπηδουν τα εμποδια προκειμενου να πληρωσουν ωστε να παρουν στην κατοχη τους το υποθηκευμενο μισοχαλαμενο σπιτι με τους ενοικους μεσα να τσακωνονται για το μοναδικο πιατο με φακες, οι οποιοι τα βραδυα κοιμουνται στο μοναδικο δωματιο που εχει-ακομα-πατωμα αφου τα υπολοιπα εχουν καταπεσει,κοιτωντας ξαπλωμενοι τα τρυπια κεραμιδια που-ακομα- ψιλοστεκονται στην θεση τους;
    Δηλαδη,τι πιθανοτητα υπαρχει να δωσει καποιος 12 εκατομμυρια για να αγορασει 35 (φανερα) η 80 (κρυφα) χρεη και με αναγκη ανεγερσης γηπεδου,δηλαδη να χωσει 100 μινιμουμ η 150 εκ. μαξιμουμ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ "ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ" ΤΖΑΜΠΑ;
    Γιατι καποιος να δωσει οσα θα μπορουσε για να αγορασει μια τραπεζα η τον μισο οπαπ η το 30% του ΟΤΕ,να τα δωκει για να παρει ενα ερειπιο το οποιο ηδη δεν αξιζει τιποτα
    Απαντηση: ΚΑΜΙΑ.

    Η μονη "ελπιδα" η οποια αλλωστε "πωλειται" μεσω των ΑΕΚοσαιτς ειναι να βρεθουν-η καλυτερα να "βρισκονται" συνεχεια- ΑΕΚαρες που θα χαλαλισουν μερος της περιουσιας τους γιατι πρεπει να συνεχισει να χοροπηδα η παρεα του Δ.Χ στις κερκιδες. Τι λετες ρε που ελεγε και ο Θανοπουλος.
    Και γιατι να μη την παρει ΚΑΠΟΙΟΣ τζαμπα,παρα να πληρωσει υπεραξιες οι οποιες πλεον δεν υφιστανται και να ξηλωθει,αφου μπορει να περιμενει μερικα μηνακια;
    ΕΣΥ θα τα εδινες ρε μεγαλε που φωναζεις "καποιος να μας σωσει";
    Θα εδινες π.χ 50 χιλιαρικα απο την περιουσια σου για να αγορασεις κατι που σε λιγους μηνες θα το παρεις τζαμπα και μαλιστα επιδοτουμενος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας25 Σεπτεμβρίου, 2012 15:51

    ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ η ΑΕΚ αν "περιμενει" οσο χρειαστει; Γιατι πρεπει σωνει και καλα να ξεπλενονται τα βρακια του καθε πουστη στη μουρη μας; "να την σωσουμε"... "πρεπει να προλαβουμε"...."προς θεου μη πεσει κατηγορια".
    Καλως. Κατσε τωρα και καμαρωνε την βαθμολογια. Και περιμενε τους Βιντιαδιδες. Και να σε δουλευουν τεμπελιδες,λαμογια,γιαουρταδες και ποντικοι.

    Θελουν οι κυριοι αμετοχοι να απεμπλακουν.Χρημα εχουν. Αλλα κανεις δεν τους υποχρεωνει να το σκορπισουν στην εταιρεια-φαντασμα. Μα και δεν την "λυνουν". Δεν την σκορπανε,μπας και φτιαχτει καμια αλλη. Οοοοχι. Οι πουστιδες θελουν και τα συκα και την σκαφη. Ο ενας εχωσε τον Θανοπουλο και μετα ο αλλος τον Αδαμιδη. "φατε-πιειτε" αλλα βρειτε κανενα μασκαρα να του την πασαρετε. Καντε οτι ειναι δυνατον τελος παντων να την βγαλουμε απο πανω μας. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΛΕΧΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΔΟΕ. ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΗ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΕΞΩ. και προς θεου,οχι Β η αλλη Κατηγορια. Τοτε ποιος μαλακας να βρεθει; ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ.ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ. "ΣΠΡΩΧΤΕ" ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΕ Η ΚΟΝΤΗ ΜΑΙΜΟΥ,ΣΕ ΚΑΝΕΑΝ ΜΑΛΑΚΑ Η ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ Η ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΗ. ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ "ΛΥΣΗ" ΑΛΑ 365 ΚΑΙ ΩΡΑΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ-ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ- ΚΟΥΒΑΡΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ
    ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας25 Σεπτεμβρίου, 2012 15:56

    Στην ιδια και χειροτερη μοιρα ειναι και ο βαζελος.
    Με τον πονηρουλη φαλακρο καναλαρχη να "ηγειται" της προσπαθειας. Βαζοntας μπροστα την φαλακρα του ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ,-ΠΡΟΣΔΟΚΟΑ-ΟΥΣΕ-ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ. Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΩ ΤΑΞΗ". και δεν βαζει μια. Και σε λιγο θα παψουμε να βλεπουμε τον καραφλα στα πρασινα πραγματα,τοσο ηρεμα και ταπεινα οσο τοτε που τον ειδαμε να εμπλεκεται. Σαν μαιμου. Σαν βρεμενο γατι.

    Το μεγαλο δραμα βεβαια το περνα το πρωινο τηλεοπτικο διδυμο. Τα ολυμπιακακια, με τον καιμο. ΤΑ Κοκαλακια, τα οποια πλεον,δεν μπορουν,δεν τους επιτρεπεται ουτε καν αναστεναγμο να βγαλουν για την αγαπημενη τους ομαδα και το χειροτερο,ειναι οτι πρεπει να παρακολουθονυ απο κοντα τα κεκτενομενα στην πρασινη ομαδα.
    Μιλαμε για δραμα. Κρυπτοολυμπιακοι.
    Σαν δυο δουλικα που εργαζονται στο κτημα ενος αρχοντοχωριατη, οι οποιοι εχουν κρυφο ποθο για την πλυστρα του απεναντι αρχοντοχωριατη, ο οποιος ομως ειναι "εχθρος" με το αφεντικο τους. Και ο ποθος και η καψα πρεπει να μην συσπα ουτε εναν μυ στο προσωπο τους. Τιποτα. Και το χειροτερο,ειναι οτι πρεπει να ξεσκατιζουν και να πλενουν την γρια κατακοιτη μανα του αφεντικου τους, την οποια τοσο απαξιωτικα και υποτιμιτικα ειχαν αντιμετωπισει στο παρελθον,οταν δουλευαν στον απεναντι αρχοντοχωριατη και ορεγονταν την δουλα του.
    Μα τα πραγματα αλλαξαν και ξεπεσαν στα ξενα-στα πρασινα συγκεκριμενα- χερια.
    Και πρεπει να δηλωνουν "ενδιαφερον" για την πρασινη ΠΑΕ και τις εξελιξεις να παρακολουθουν με πολυ επιτεδευμενα οικειο τροπο,σαν να προκειται για την ομαδα της καρδιας μας. Απαγορευονται τα σχολια και ο υπαινιγμοι. Πνηγουν τα συναισθηματα και "αγερωχοι" μας πληροφορουν για τα καθεκαστα στην πρασινη ΠΑΕ. Οποια μοιρα!

    Και ολα αυτα για το παντεσπανι. Που να τρεχεις τωρα σε αυτην την ηλικια να σβαρνιζεις καβαλινες και να τρεχεις ξυπολυτος στα χωραφια.
    Κατσε εδω,κοντα στην καμιναδα του τζακιου, που καιει. Και γέλα με τους μαλακες που τους εξαφανισουν τον μισθουλακο.
    Ενταξει κοκκινοπαιδα.

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.
    Και χιλιες φορες να δεχθεις πως στην ζωη σου καποιος σε κοροιδεψε εστω και απανωτα,εστω και με την ανοχη σου, καλυτερα δηλαδη να δηλωσεις μαλακας, παρα να διαπιστωνουν ολοι ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΩΣ οτι δεν εισαι καν διποδο αλλα ενας γεωσκωληκας που η μοιρα του ειναι το ερπειν κατω απο κοκκινα και πρασινα μαρουλια.

    Α, ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ: "ΛΕΦΤΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ η χωρα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..."
    Α ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΟΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ. ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκουγα τον Σπανό το μεσημέρι.Τέσσερα -πέντε εκατ. μπάτζετ έχει η ομάδα.Όσα και η ΑΕΚ δηλαδή.Που είναι ο ένας και που είναι ο άλλος.
    Παιδιά,όλα αυτά που μας σερβίρουν τόσο καιρό είναι φούμαρα.Μια φταίει ο ένας και μια ο άλλος.Η απειρία,τα μωρά,η διαιτησία και άλλα.
    Και φτάσαμε οι πραγματικοί φταίχτες που είναι οι ιδιοκτήτες και όλοι αυτοί οι λαμογιακοί τύποι πρώην και νυν πρόεδροι και διοικητικοί σύμβουλοι να είναι στο απυρόβλητο.Και ο Χατζηχρήστος μια από τα ίδια,ο μεγάλος χαχόλος.
    Και κάθε τόσο βρίσκουν και ένα σαμάρι για να το βαράνε,την μια ακούει στο όνομα του προπονητή την άλλη στου τεχνικού συμβούλου την άλλη στον γυμναστή και άλλες φορές στους πουλημένους παίχτες.
    Τώρα ο θεός έδιωξε τον φταίχτη και όλα θα πάνε καλά...από αύριο.
    ΥΓ:Σαφώς και υπάρχουν ευθύνες για αυτή την εικόνα της ομάδας και στον Βλάχο.Όμως τόσα ξέρει τόσα μπορεί.Το ίδιο και οι νεαροί παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή