Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΘΕΡΑ

              Ήταν ένα σαββατοκύριακο ήρεμο. Απαλό, με το βοριαδάκι του και την ηρεμία πριν την καταιγίδα. Πάντα έτσι κάνει ο καιρός. Όπως τότε στην Ιαπωνία - την χώρα των μαλακών με περικεφαλαία - που πριν χτυπήσει το τσουνάμι είχαν βγει για φωτογραφίες και να μαζέψουν κοχύλια του Ατλαντικού. Η απόσυρση της θάλασσας, τους είχε φανεί κάτι σαν το διάβα του Μωυσή προς την γη της επαγγελίας. Φυσικά είχα δεχτεί τα πυρά αναγνωστών, που είχα κατηγορήσει τους Σαμουράϊ. Γιατί να πειραχτώ; Σάμπως από τα γεγονότα αλλά και την ακόμη ύπαρξη, ποιός τελικά ήξερε πιο πολλά; Ο φωτογραφίζων ή ο άλλος που δεν παραξενεύτηκε που του έφυγε η θάλασσα; Οι μαλάκες, βεβαίως και υπάρχουν παντού, αλλά υπάρχουν και περιοχές που φύονται και πιο εύκολα. Κάτι σαν μαστίχα Χίου να πούμε.
               Το θέμα μας όμως δεν είναι τόσο πολύ η κίτρινη φυλή σε επίπεδο χώρας, αλλά η κίτρινη φυλή σε επίπεδο ομάδας. Η ΑΕΚ, ας πούμε, που έκανε διακοπές αφού κέρδισε την Λειβαδιά και ξεμπούκαραν τα κανόνια της. Οπότε δικαιώθηκαν τα λόγια του Βλάχου, " ...όταν φτιάχνω εγώ ομάδα, θα λέω ό,τι θέλω." Έλα όμως που εγώ ξέρω οτι στον γάμο ξυρίζουν τον γαμπρό. Κι άλλο φιλικό κι άλλο επίσημο παιχνίδι. Όταν θέλεις να σου φύγουν τα φλόκια, θα σου φύγουν. Ειδικά αν είσαι ξεάγχωτος. Όταν πρέπει υποχρεωτικά όμως να χύσεις, ο Κομπότης δεν είναι χθεσινός.  Όπως χθεσινοί δεν είναι οι παραδοσιακοί οπαδοί της ΑΕΚ. Κάτι έχουν δει παραπάνω.
               Κι έχουμε δει πρωταθλητές από το καλοκαίρι βάσει αποτελεσμάτων φιλικών αγώνων. Φυσικά ποτέ δεν έχουμε δει χτίσιμο ομάδας από την Τρίτη ( το πρώτο φιλικό ) μέχρι την Παρασκευή, αλλά σίγουρα Χριστιανοί είμαστε και πιστεύουμε όλοι μας σε θαύματα. Και το θαύμα θα είναι να πάρουμε το παιχνίδι με τον Άρη στα χαρτιά. Που δεν το βλέπω, όπως δεν βλέπω και τον Βλάχο να καταλαβαίνει ποιά είναι η κυβέρνηση και ποιούς έχει υπουργούς.
              Όπως δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Γκαγκάτσης αλλά κι ο απλός άβουλος οπαδός. Που έχει στήσει τον Αλαφούζο ο χάπιας και τον γαμεί πατώκορφα. Στήνοντας μια εκλογική διαμάχη με δυό λαμόγια, ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΓΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ( sic ).  Ποιές 34 ομοσπονδίες του Σαρρή; Με αυτές έχεις κερδίσει. Τα άλλα τι τα θέλεις ; Τα δημοσιεύματα για την ΠΕΦΟ και τις λοιπές αρλούμπες. Σκέψου να γίνει σκηνικό ανατροπής - δεν το πιστεύω για το μυαλό του νεροβούβαλου - και να πρέπει εκεί να γίνει το ξέπλυμα.
              Πάντως ο Θωμάς βγήκε κι επίσημα, έξω από το παιχνίδι. Δια δηλώσεων του. Το πρότυπο του Βιντιάδη, δεν καλύπτει τον επιχειρηματία άλλά ούτε και τον Χάρις, που αφού κάνει την επισκόπηση στα προπονητικά του Νοτιά, θα θελήσει τον Αδαμίδη για την κεφαλή, αφού σήμερα έγινε και η μέγιστη αποκάλυψη οτι κατέχει το 1,15% των μετοχών έχοντας βάλει και μισό μύριο ο γιαουρτάς, αλλά περιέργως ο πλούσιος αμειβόταν από την εταιρεία αλλά κι από τον Παπά. Σαν να πήγε ο Λάτσης να δουλέψει στον φούρνο του Βενέτη, επειδή είχε μάθει από το super market να φτιάχνει ψωμί με εκείνες τις έτοιμες ζύμες. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ χρήμα να καλυφθούν οι κακοδιαχειρίσεις .
             Ο ΓΙΟΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΟ ΗΤΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ. Ο ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ.  ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΝΤΙΑΔΗ, που όμως τόσα χρόνια δεν ησχολείτο με την ομάδα της παιδικής του ηλικίας αφού τελικά το επιχειρείν, είναι αν θα προλάβαινε ο Μελισσανίδης ή κάποιο άλλο νούμερο της επιχειρηματικής δράσης.
            ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ. Ο ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΌ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΕΗ, ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ Ή ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ, δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Γιατί οι κατσαπλιάδες γίνονται γαλαντόμοι στην ΑΕΚ, δεν γνωρίζω. Ίσως και να έχει σχέση με την γενικότερη δημιουργία τους από την κατάσταση της λίγδας. Ή την γενικότερη  προσφορά του Ξένιου Διός, που δεν κονομάει ο Δένδιας αφού οι πολίτες πλέον αισθάνονται ασφάλεια. Και παίζουν τις κουμπάρες στους δρόμους , όπως ο Βλάχος έχτισε την ομάδα ή ψηφιακά ο Φουρτάδο έγινε καπετάνιος από θερμαστής ή έρχονται μύρια που καθυστέρησαν μέχρι να διαλύσει την ομάδα ο γιαουρτάς για να την ξαναφτιάξει πάλι. Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ.
           ΡΕ ΒΙΝΤΙΑΔΟΠΑΠΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ;   

1 σχόλιο:

  1. Χρηστος Χοντζεας10 Σεπτεμβρίου, 2012 12:51

    Το γιατι ειναι ολοι τοσο βιαστικοι με λιμανια και λοττο και τοσο "ευγενικοι" με την ΑΕΚ,ειναι γνωστο.
    Η ΑΕΚ εχει μονο χρεη. Τα "λοττο" και τα λιμανια κλπ εχουν μονο κερδος.
    Και οπως ειναι γνωστο αι μεγαλοι επιχειρηματιαι, βλεπουν τις ευκαιριες εκει που δεν τις βλεπει κανεις αλλος. Αυτο θα πει να εισαι διανοια.
    Θελει πολυ μυαλο να δεις οτι σε καιρο πολεμου,οργιαζουν ο εκβιασμοι, η πορνεια,το ανακγαστικο ξεπουλημα,τα ενεχειροδανειστηρια, οι τοκογλυφοι, ο τζογος και ολα τα υπολοιπα απαραιτητα παρελκομενα.
    Και οτι αν ασχολειθεις με κατι απο αυτα, η ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,θα εχεις χρηματικο κερδος;
    Και γαμω τα μυαλα. Και γαμω τους ριψοκινδυνους.
    Να βλεπεις οτι εχει κερδος ο τζογος και μαλιστα εν καιρο κρισης; Ελα ρε. Τρομερο.Ποιος το σκεφτηκε πρωτος; Γιατι δεν μας περασε και εμας απο το μυαλο; Πως το σκαρφιστικαν; Πως το προεβλεψαν; Βρε τους ατιμους. Γατες ειναι.
    Μα να μπορεις να προβλεψεις οτι καποιος απελπισμενος μπορει να πουλησει και το νεφρο του για να τζογαρει και μαλιστα να μαθει αν δεν ξερει να τζογαρει,αφου η απελπιδα προσπαθεια του για επιβιωση-μετα την πωληση των παιδιων του, η οποια προς το παρον σαν "λυση" παει λιγο πισω- θα ειναι να περιμενει απο τις slot machines να βρεξουν χρημα.

    Εχουμε λυση για τον παντοτινο γαμπρο απο την Νικαια:Παρε την ομαδα,αλλα υποχρεωσε τους οπαδους-θεατες κατα την εισοδο τους στο γηπεδο να παιζουν απο 20 ευρω μινιμουμ φρουτακια,σε μηχανες που θα εχουν στηθει στα εκδοτηρια.
    Αν χασεις 50, θα μπαινεις με εκπτωση 50% αν χασεις 100 θα μπαινεις στο γηπεδο "δωρεαν".
    Αν χασεις παραπανω,θα παιρνεις και μιαν υπογραφη ενος ινδαλματος της 11αδας. Αν χασεις πανω απο 1000 θα τρως ενα πιατο βραστες αγγιναρες στο members club,μαζι με τον τερματοφυλακα.Αν πουλησεις την κορη σου,θα μεσολαβισουμε εμεις για μια καλη τιμη. Αν βγαλεις την γυναικα σου στα φαναρια,θα λαμβανεις το 20% των εισπαραξεων. Και παει λεγοντας.
    Γιατι ειναι γνωστο οτι το παν ειναι η οικογενεια.



    6 εκ. χρειαζεται η ΑΕΚ ως τον Δεκεμβρη. Και αλλα τοσα μεχρι το τελος της σεζον.
    Που θα τα βρει; Μα δεν θα τα βρει.
    Ο Χαρις λεφτα δεν δινει γιατι δεν εχει. Ομοιως και ο Βιντιαδης. Οι τιγρεις εχουν αλλα δεν ειναι μαλακες.(μαλακες με χερουλια ειναι,αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα) Εδω εκαναν τον Σαμαρα πρωθυπουργο και περιμενουν τα ανταποδοτικα οφελη. Δεν ειμαστε τωρα για γηπεδα και ομαδες.
    Αλλωστε οταν μπλεκεις με εταιρεια στοιχηματισμου,δεν μπορεις παραλληλα να εχεις ομαδα. Και οι νομοι ειναι νομοι. Και ειναι γνωστο οτι πρεπει να τηρουνται. Και ο καθεις κρινεται απο την επαφη που εχει με την νομιμοτητα.
    Πιαστε απο ενα γραβαλο και ξηλωστε τα αρχιδια σας. Σκαψτε και φυτεψτε τα.Ποτιστε και περιμενετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή