Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ

         " Οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα στους στίβους. " Βούλα του ασημένιου σούρουπου. Στο προσκήνιο των δυό άλλων Ελλήνων ανύπαρκτων που πιάστηκαν ντοπαρισμένοι. Αυτόν δε του ύψους, τον ντοπάριζε ο πατέρας του. Που έβγαλε κι επιστολή ο μαλάκας για τους μηχανισμούς, για το δεύτερο δείγμα κι όλες τις μαλακίες που κερδίζουν χρόνο για να καταλαγιάσει η ευθύνη του. Η ΚΑΡΓΑ ΠΟΙΝΙΚΟΤΑΤΗ ΠΟΥ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΡΙΟ, εκείνο με μια αργομισθία κι εκείνος ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΝΤΟΠΑΣ, που αν την βγάλει καθαρή, θάναι ο πατέρας κι ο αθληταγωγός κάποιου μουλαριού που μπορεί και να διορισθεί στον ελληνικό στρατό. Καταλαβαίνετε τι υπάρχει δίπλα μας;
             Δεν συνεχίζω την τρέλα του να ντοπάρεις το μωρό σου, να διαφωνείς με τους νόμους της προστασίας του ( πάντα επιλεγμένους φυσικά ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ. Από το ελληνικό κράτος ή τον Ιωαννίδη, που είναι εναντίον της ντόπας αλλά ακόμα δεν έχω συναντήσει ΕΝΑΝ που να έχει συλληφθεί από τον υπέρμαχο της λαμογιάς της ΑΕΚ, του Βόλου ή της Καβάλας. Και δεν βάζω στο παιχνίδι τις άλλες ομάδες της Σαλονίκης, που όλως τυχαίως από εκεί παίρνει ψήφους.
               Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΝΟΧΟΣ. Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ. ΣΟΥΠΕΣ ΔΙΝΑΝΕ ΟΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΑΖΑΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ. ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΣΤΑ ΟΛΥΜΠIAKΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΜΑ ΜΕ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΜΟΝΑ Ή ΤΡΙΠΛΑ ΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ BEACH VOLLEY. ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
          Ολυμπιακοί αγώνες = το μάτι του ανώμαλου. ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
" ΚΑΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; " ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΣΩΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΓΕΜΕΛΟΙ , ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΓΥΜΝΗ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΣΠΡΕΣΟ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ.
              Είναι να μην φεύγεις; Είναι να μην δείχνεις την κλάση σου, στα τίποτα που διαμορφώνουν  θέση σου αύριο; Είναι να μην είσαι αντισυστηματικός την ώρα που ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΙΔΕΩΔΗ ή τα υπερασπίζεται; ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΑ : ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ. ΚΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΕ; Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ  ΠΕΡΑ , πέραν του οτι απολαμβάνει την μισή Νάξο από τον Μητσοτάκη; 
               ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟTOMATIKA; ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΣΧΕΤΟΝ ΦΥΣΙΚΑ, αλλά να μην κάνω και καφενείο του Γεωργίου;
               Αλλά προχωράμε. Και λέμε τα απλά. ΚΑΘΑΡΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΤΙΚΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΤΥΠΟΥ ΔΧ  Ή ΑΛΕΞΙΟΥ, που πήρε την ευλογία ο τίποτας για να εξαφανιστεί ο αρμόδιος που έσπαγε γήπεδα για τις διαιτητικές αδικίες. ΑΥΤΕΣ, που αν είχες αρχίδια, ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
                  Δεν πειράζει ρε παιδιά. ΤΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΙ ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ. ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΑΥΡΙΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΟΧΙ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ, κι αν τα πάρει η μάνα, ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ.
                   ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΡΑΣΧΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.
             ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ ΡΕ. ΚΟΥΒΕΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΤΟΡΕΣ . ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ " θα δώσετε τις απαντήσεις μέσα στους στίβους. " Βούλα μου, πού; Δίπλα στον Κασιδιάρη; ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΠΑ; Μπα, πλέον μια Μάνη και μια αναβολή δίκης.
              ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
                               ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ που θέλετε ακόμα την σημαία.
                Υγ1. Κι ο χαμός στην Ψέριμο, δεν πήγε χαμένος. Ο παλιός σημαιοφόρος, τόκανε το κόμμα.
                Υγ2. Λίγο παλιό το κείμενο, αλλά γιατί να μην βγει; ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ, πέραν του οτι ο Τσιάρτας του τα έφαγε τα αποδυτήρια. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΒΛΑΧΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΟΡΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ. ΚΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΛΑΘΗ.

4 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΙ ΟΥ ΒΛΑΧΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ. ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΜΕ ΝΤΟΠΑ ΤΣΙΑΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας06 Σεπτεμβρίου, 2012 11:00

    Τι παλιο...σα να γραφτηκε χθες. Ρε να μην αλλαζει τιποτα στο μπορντελο και ολα να μοιαζουν καιρια και νεα,σαν να συμβαινουν -ξανα και ξανα- για "πρωτη" φορα.

    Οσο για το μη "σηκωμα" του Κουβελου,εδω ειμαι κοντα του. Τον καταλαβαινω. Τι να σηκωθει,με την Μητσοτακαινα απεναντι;
    Θα ηταν ντροπη για τον πουτσοκοσμο,εαν εστω και για μια στιγμη τολμισει πεος και σηκωθει βλεποντας την μικρη δρακαινα.
    Πορειες στους δρομους και διαδηλωσεις θα πρεπει να κανουν ολες οι πουτσες μετα στους δρομους.
    "ειναι απαραδεκτες οι συνθηκες στις οποιες αναγκαζομαστε να "δουλεψουμε". "τριτοκοσμικες οι συνθηκες εργασιας" "σε περιβαλον-Γκουλακ ειμαστε αναγκασμενοι να "σκαβουμε". Εμεις, η συνοσμοσπονδια ψωλων Ελλαδος,καταδικαζουμε την απαραδεκτη κρατηση του "συναδερφου" μας στο Μητσοτακικο Γκουλακ.Στεκομαστε διπλα του και επιτελους πρεπει η πολιτεια να παρει μετρα. Μακρυα απο μουνοκαιαδες. Ειδικα η συγκεκριμενη,δεν εχει μουνι,αλλα καταστροφεα εγγραφων".

    ΣΤα "δικα" μας τωρα. Την πρωτη αγωνιστικη η αντιμετωπηση ηταν "κλαινε τα παδια στα αποδητηρια...δεν πειραζει"
    Την δευτερη αγωνιστικη και ηττα η αντιμετωπηση ηταν "κατσαδα σε Φουρταδο-Γκερειρο και "ψαλμος" του προπονητη στα παιδια.
    Στην τριτη ηττα θα ειναι "απειλες για καμπανες" του προπονητη.
    Στην τεταρτη "ποινες και ονομαστικες ευθυνες" των παικτων
    και στην πεμπτη απομακρυνση του προπονητη για να ησυχασουν τα παιδια.
    Λογικα πραγματα. Ολα εχουν σειρα.

    Ο μικρος μου αδερφος εκει στη Μανη,στο τοπικο,λεει οτι οι περισσοτερες ομαδες ειναι ετοιμες για το μεγαλο μπαμ,αφου ανεβαινοντας μια-δυο τοπικες κατηγοριες, σε δυο χρονια,θα αντιμετωπιζουν την ΑΕΚ σε καποιο ερασιτεχνικο πρωταθλημα.
    Θα "συναντηθουν" δηλαδη αναποφευκτα.

    "Μιλησε" ο Μαυρος με τον Βιντιαδη. Του οποιου την φωνουλα δεν την ξερουμε πως ειναι. Και ουτε προκειται ασφαλως να την ακουσουμε.

    Επεσε το μπατζετ στα 5. ΣΤα 3.5 ακουσα χθες σε καποια εκπομπη.
    Μπραβο. Και της Ελλαδας το ΑΕΠ εχει πεσει κατα 30% και οι μισθοι γκρεμιστικαν και ολα πηγαν κατω. Και αμε χαλαρα για 6 χρονια υφεσης,με αλλες 10 τετοιες χρονιες να μας περιμενουν χαμογελαστα. Αυτος ειναι ο δρομος και η μονη μοιρα των "περικοπων" και της "λιτοτητας".
    Εαν το μπατζετ -υποθετικα μιλωντας- γινει μηδεν και οι μισθοι εξαφανιστουν αρα και τα παγια εξοδα μηδενιστουν,αυτο θα ειναι μια "ιδεωδης" κατασταση για τους μαλακες που πιστευουν οτι ολα ειναι θεμα + - και οχι παραγωγης.
    Αν δεν παραγεις,τι να μοιρασεις; Τα παπαρια σου;
    Ντενεκεδες ξεγανωτοι.

    Και-τελος- διαβαζω οτι με παραινεση και κατ'εντολην του προπονητικου τιμ αι ποδοσφαιρισται ειδον ματς μεταξυ Μπαρτσα και Αρσεναλ,ωστε ιδιοις ομασι να διαπιστωσουν πως παιζεται η επιθετικη-ενεργητικη αμυνα.
    Δηλαδη και εγω,αν δω μια τσοντα με τον Χολμς με την μανικα του,αυτοματα θα αποκτησω ενα "τριτο χερι"; Μαλλον.
    Δεν εχω αλλα δακρυα. Εστερεψαν τα γελια. Σωθηκαν και τα δυο.
    Δια τουτο, ερπω την αριστεραν ενδιαμεσως των ισχυων και ξυω τους κατακεκαυμενους ορχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλάχος:Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του...
    Εγώ: Άντε λοιπόν,ξεκίνα...
    Τα έχωσε λέει στον Γκερέιρο! Με τα 600 που παίρνει εγώ θα πήγαινα να μου τα χώνει δυο φορές την ημέρα!
    Ρε που μπλέξαμε ,από τον Πάτερ στον χώστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΧΩΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΨΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή