Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ

 Από το ταχυδρομείο μου για το ΣΚ και μέχρι την κριτική του παιχνιδιού, την Κυριακή το βράδυ.
****************************************************************************************


Τούρκοι φονιάδες & ψεύτες: Στο ... Λονδίνο (!) πήγαινε το δουλεμπορικό - τάφος των 60!










Το μέγεθος της φρίκης από την μαζική δολοφονία των 60 λαθρομεταναστών από την Τουρκία - γιατί ο πραγματικός δολοφόνος είναι το τουρκικό κράτος - που τους έπνιξαν οι δουλέμποροι λίγα μέτρα από τις ακτές της Σμύρνης, ξεπερνιέται μόνο από την εκπληκτική αφασία της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία πλέον έχει δείχνει σαφείς τάσεις φινλανδοποίησης έναντι της Άγκυρας:
Περισσότεροι από 100.000 πρόσφυγες από Συρία, Ιράκ και Αφγανιστάν στοιβάζονται στς μικαρασιατικά παράλια έτοιμοι να ξεχυθούν στα νησιά και η χθεσινή τραγωδία έδινε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην χώρα να αναδείξει το κορυφαίο πρόβλημα ασφάλειας που της προκαλεί η Τουρκία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί ούτε "κιχ" από πλευρές υπουργείου Εξωτερικών ή κάποιου άλλου συναρμόδιου υπουργείου ή του κυβερνητικού εκπροσώπου, προφανώς για να μην παρεξηγηθεί η Άγκυρα...
Και αρκούνται να κάνουν πως πιστεύουν αυτό που οι τουρκικές αρχές διαβεβαίωναν: Ότι οι 102 άνθρωποι που είχαν σφηνωθεί σε ένα σκάφος 15 μέτρων χωρητικότητας το πολύ 8 ανθρώπων, είχαν ως προορισμό την ... Βρετανία! Πάλι καλά που οι Τούρκοι δεν μας είπαν ότι είχαν και τελικό προορισμό τη ... Νέα Υόρκη! Στον πρώτο ελληνικό βράχο θα τους είχαν αποθέσει, όπως κάνουν καθημεερινά.
Και οι αλλοτριωμένοι της πολιτικής ελιτ κάνουν πως δεν καταλαβάινουν ότι τους έστελναν σε ελληνικό νησί.
Σε τελική ανάλυση 60 ψυχές χάθηκαν, οι μισοί από τους πνιγμένους (για την ακρίβεια 31) μικρά παιδιά, κανείς δεν είχε τα κότσια να πει στην Άγκυρα μια κουβέντα δημοσίως, να καταδικάσει το έγκλημα και να ζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Έτσι "για τα ματια του κόσμου".
Μην μιλήσουμε για την Αριστερά που έτσι και ανοίξει η μύτη κανενός λαθρομετανάστη στην Ομόνοι ξεσηκώνουν τον τόπο. Τώρα μπροστά σε αυτό το μαζικό έγκλημα, σφυρίζουν αδιάφορα, ούτε μία ανακοίνωση έτσι για τους τύπους.  
Που πήγαιναν όλοι αυτοί, στο Λονδίνο ή στις ακτές του Ντόβερ με το σαπιοκάραβο; Στη Χίο πήγαιναν ή σε κάποιο άλλο νησί ή νησάκι ελληνικό σε απόσταση πέντε-έξι μιλίων το πολύ.
Συνολικά 100.000 λαθρομετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν και τα Συρία περιμένουν να περάσουν στα ελληνικά νησιά αυτή την στιγμή.
Μήπως πιστεύει κάποιος ότι η Άγκυρα αγνοεί τι συμβαίνει; 'Η μήπως πιστεύει ότι χωρίς τον κεντρικό συντονισμό από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας όλοι αυτοί μπορούν να διεκπεραιωθούν στα ελληνικά εδάφη;
Το χθεσινό μαζικό έγκλημα ήταν αποτέλεσμα της οργανωμένης υπονόμευσης της ασφάλειας και της δημογραφικής σύνθεσης της Ελλάδας. Και ήταν βέβαιο ότι κάποτε θα συνέβαινε τραγωδία σαν αυτή:
Μετά το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο οι Τούρκοι διακινητές και το τουρκικό παρακράτος ξεκίνησαν να στέλνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μέσω των νησιών ενώ για να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια του ΛΣ να απωθήσει τις καραβιές των λαθρομεταναστών πίσω χρησιμοποιούν ακόμα και γυναικόπαιδα τα οποία τα βάζουν σε μισοβυθισμένες λέμβους.
Χαρακτηριστικά μόνο τα τέλη Αυγούστου στη Σύμη και τη Λέσβο συνελήφθησαν 146 παράνομοι μετανάστες ενώ την περασμένη εβδομάδα σε μία ημέρα, 40 στη Σύμη και 39 στο Φαρμακονήσι!



5 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Σεπτεμβρίου, 2012 19:16

    Δε νομίζω να έχετε παράπονο....
    Πρώτα η moscow road μας στέλνει το καλύτερο φυντάνι της το αγαμίδι το γιαουρτά.
    Κατόπιν η επέλαση της αλβιώνας συνεχίζεται με γεύματα, σκόκους, βόλτες πάνω από την καππαδοκίας και φωκών με ελικόπτερα, περισσότερους υποψήφιους προέδρους και από το X Factor, μοντέλο άρσεναλ και δε συμμαζεύεται.
    Οοοοολα αυτά, φυσικά, πριν καν οι άλλοι το πάρουν το μαγαζί, ή μάλλον πριν αρχίσουν να ξεπληρώνουν το μπουγιουρντί. Απλά μιά βόλτα ήρθαν και ο τρόχα λέει να τους πάρουμε αιχμαλώτους...

    Τελικά τα "χάλκινα βιβλία" του γκοντό εβρέθησαν τελικά για να τα ψάξουν οι καταστιχογράφοι του βίντι?

    Φιλάκια από το κέντρο των εξελίξεων (κοινώς από τους κουτόφραγκους πέρα από το κανάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλάκες, ο Μίστερ Φίξιτ πόνταρε νίκη με +2 γκολ διαφορά. Έχω συγκλονιστεί. Η άμεση ανάσταση έρχεται. Ζήτω η Σιγκαπούρη. Ζήτω το Καζακστάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Σεπτεμβρίου, 2012 20:50

    Ρε φίλε, τώρα που μιλάω για τα καμάρια της αλβιώνας που fix -άρανε την ΑΕΚ, θυμάμαι το Δανιήλ τον Λεβί, τον ραβίνο με το σωρτσάκι και το κασκώλ της ΑΕΚ.
    Μιλάμε ότι ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΜΟΝΟ στην ΑΕΚ μπορέσαν να πιάσουν κορόιδα τους εβραίους και να τους τα φαν...
    βρε που παν να το μπλεξουν τον αστακόδερμο τον fix it και τον βίντι...καλά λέει ο τρόχα να τους πάρουν αιχμαλώτους (με προσωποκράτηση στην τοπική ΔΟΥ εννοεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -8 και ακομη εχουμε ΜΕΣΟ-Σεπτεμβριο.

    Σαρωνει ο special-νουμερο, κοντραρει τον κοουτς Βλαχο στα αποτελεσματα.
    Πιο πριν προλαβε και εσκασε και μια 35αρα για τον Μοντριτς που το εμπειρο ματι του τον ανεδειξε και αυτον.

    Ε η εχεις ματι η δεν εχεις. Σαν τον Αρναρ που το scaouting μας εφερε τον αγνωστο Γκουντγιονσεν στα 157 κιλα του και τον φημισμενο Χελγκασον.
    1,2 ο πρωτος και 400 ο δευτερος στοιχησαν..
    Χαλαλι του ειδικα του πρωτου.
    Τοσο ΓΕΛΙΟ ειχα να ριξω απο την εποχη Ντελιμπασιτς..

    Νωρις ειναι ακομη, αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΑΡΑΜΑΣ λοιπον.


    Δε ξερω και ποτε και αν εχουν παρελαση στη Μαδριτη- το χρονικο σημειο κλειδι στις ελληνικες ομαδες.

    Αληθεια οι ΧΑΦΙΕΔΕΣ KAI OI ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΟ, ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ?

    ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ?

    ΖΟΣΕ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    ΥΓ Φταιει η διαιτησια
    ΥΓ2 Φταιει η καταλωνια που θελει να γινει αυτονομο κρατος
    ΥΓ3 Φταιει ο Μεσι (παντα φταιει ο Μεσι..)
    ΥΓ4 Θελουν προεδρο τον Πεπ? (Καλοι παπαρες ειναι και αυτοι). Εμενα τον τεραστιο- τον καλυτερο -τον ΝΟΥΜΕΡΟ 1 (με κεφαλαια) γιατι δεν με χωνευουν και προχτες με ψιλοκραζανε στο γηπεδο?
    Ειμαι ο καλυτερος, ειμαι ο πρωτος, θα σας αφησω να παω στους Αραβες που μου δινουν λεφτα να κανω ομαδα..





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας16 Σεπτεμβρίου, 2012 16:33

    Αντε καλη μας τυχη σημερα.
    Βαθμους περιμενουμε,επενδυτες μας βλεπουν.
    Αλλοι ερχονται με ελικοπτερα,αλλοι, ισως φυγουν με δαυτα.

    Φορεστε τα καλα σας. Ερχεται ο κυριος επιθερωρητης.Ταραχη στο προαυλιο. Αγχωμενος ο δασκαλος. ΤΡεχει και δε φτανει η καθαριστρια με την μαπα. Προσοχη στις σειρες,στην στιχηση.Τα θρανια καθαρα, τα βιβλια στη σειρα και διαβασμενοι ολοι.Οταν ερθει, ο λοι μαζι θα τον καλημερισουμε: "καλημερα σας κυριε επιθεωρητα". Το νου σας.

    Την προσευχη θα την πει ο Παναγιωτης της Εκτης. Η Μαρια να κρυψει τα βυζια της και η Γιωτα να μαζεψει τα μπουτια της.
    Προσοχη και τυπος και υπογαμος. Μη τον απογοητευσετε. Μη τον εκνευρισετε. Αν σας ζητησει να βαλετε το κεφαλι μεσα στην αμμο,στο σκαμα,θα το κανετε. Αν ζητησει σε καποιον σας, να ανεβει στο δεντρο και να κανει την κουκουβαγια,θα το πραξει. Αν ζητησει απο την μαρια να βγαλει με τροπο τα βυζια της,να το κανει....με τροπο...να δουμε και εμεις τιποτες.

    Μεγαλη τιμη η σημερινη. Να σταθουμε στο υψος του Χαρυ. Τιμη μας που μας καταδεχτηκε ο ζητουλας του Αζερμπαιτζαν. Η τεραστια Αγγλικη εταιρια μανατζμεντ ποδοσφαιρου, που ερχεται ο ιδιος ο προεδρος της-λες και δεν εχει στελεχη...η μηπως δεν εχει;- να δει την κουτση μαρια της Λιγδας του Βαλκανατου. Οχι την καλη,με τα βυζια,την αλλη με το οικοπεδο στην Δεκελειας.
    Προσοχη λοιπον. Αποψε περναμε εξετασεις. Δινουμε τον καλυτερο εαυτο μας. Τι θα πουν οι ξενοι ρε; ΤΑ χερια σταυρωμενα και οποιος θελει το λογο θα τον ζητα και θα μιλα ολιγαρκως,συνοπτικως,εμπεριστατωμενα και με διαυγεια. Αν σας προσφερθει φαι,μη απλωσετε. Αλλωστε εμεις θα το εχουμε πληρωμενο. Με ταξη. Μη μας περασουνε για γυφτους.

    Το παν ειναι,απαντες, δασκαλοι μαθητες,καθαριστριες, φυλακες,αποθηκαριοι,αρχειοφυλακες,καντινιεριδες, ολοκληρο το δυναμικο μας να σταθει το υψος της σημερινης μοναδικης ευκαιριας,να μας δει με τα ομματια του η αυτου εξοχοτης και να μας εκτιμησει καταλληλως: οσο ενα πιατο φακες.

    Υ.Γ Χατζιχρηστο το νου σου. Δωσε συνθημα στο πεταλο. "παλμος,ξεσηκωμος,οχι βρισιες,κανενα βεγγαλικο και εννοειται "τσιγαρα" γιοκ κατα την διαρκεια. Θα φυσαει και βορειοανατολικα την Κυριακη στο Μαρουσι και ολη η καπνα θα φτανει στα μπουθ.
    "μπουθ-μπουθ-μπουθ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή