Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΓΕΛΑΡΑΣ

             Οι εξελίξεις τρέξανε , αλλά είναι αδύνατον να μην είστε ευχαριστημένοι από τον χώρο αυτόν. Δώσανε κάποιο χρονικό τόπο οι κασνακίδηδες και οι επίπλαστοι βιντιάδηδες παρέα με τον ινδιάνο, και καθάρισαν σαν αβγό τον Μαύρο, τον Βλάχο και τους λοιπούς ρομαντικούς συνταξιούχους που το παίζανε τεχνικοί διευθυντές, προπονητές τερματοφυλάκων, βοηθοί της υπηρέτριας κι όλα τα άλλα που τα διάφορα sites της ΑΕΚ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ, αλλά δεν τα γράφανε για το καλό μας. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ. Αλλά ο κόσμος, αυτούς θέλει; Παραδέχτηκε ποτέ κανείς στην Ελλάδα την αξία ή την αλήθεια;
               Και τρέχουν τώρα οι ιθύνοντες, που θα τους κάνει τα τρία δύο ο Μαύρος με την συνέντευξη, να κάνουν αυτό που δεν τους άφησε το ουίσκι. Να πάρουν τον Αναστασιάδη. Που τυγχάνει πολύ στην εκτίμηση μου σαν προπονητής και σαν άνθρωπος - ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ - και θα ήθελα να μην καεί μέσα στο λαμογίστικο περιβάλλον που θέλουν να τον βάλουν οι γνήσιοι αδιάφοροι, που πλέον θέλουν δύο ασπίδες : Και προπονητή, και Κιθ.
                Ποτέ σε κάποια ομάδα δεν ήταν το στοιχείο της επιτυχίας ο προπονητής. Αναφέρομαι στον ακρογωνιαίο λίθο. Αυτά είναι για τις αλογοτροφές του Αλαφούζου και για όσους θεώρησαν οτι τα πρωταθλήματα της δαφνοστεφανωμένης ήταν του Λεμονή ή του Μπιγκόν ή του Σεγκούρα. Ο προπονητής είναι ένας υπάλληλος - ΑΝΩΤΑΤΟΣ - που όμως εξυπηρετεί το κλίμα της διοίκησης και τους οριοθετημένους στόχους. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, εκτός αν είναι τόσο ξύπνιος που αφού ψήφισε τον Σαμαρά, είπε προχθές να πάει να κάνει διαμαρτυρίες για τον καπιταλισμό και το κεφάλαιο. Κι είχε πλάκα το νούμερο της αστυνομίας ( 30 χιλιάδες ) αλλά και το νούμερο των διοργανωτών της συνάθροισης ( 100 χιλιάδες ). ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. 1,5 ΜΎΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ; ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ.
            Είναι φοβερή περίπτωση λοιπόν ο Άγγελος για την ΑΕΚ. Είναι ντόμπρος, είναι αγωνιστής, είναι αγιορείτης αλλά του Εσφιγμένου κι είναι ελαστικός με τα χρεωστικά. Φυσικά γουστάρει την ΑΕΚ, αλλά είναι κρίμα ένας τέτοιος άνθρωπος να καλείται, όχι επειδή αναγνωρίσθηκε το έργο του σαν παραγωγή αλλά σαν πυροσβέστης για το σώσιμο κάποιας ομάδας. ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΤΩΡΑ. ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ ΚΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΑΞΙΕΣ. ΚΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙΠΟΤΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ
 - τα ίδια δεν έχουν κάνει και μέσα στο τερέν; - ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΛΕΤΣΑ. Έτσι δεν είναι;
            Είναι δεν είναι, εγώ τον Άγγελο τον γουστάρω σαν φίλο. Κι η συνάντηση η σημερινή, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΞΩΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ, ήταν στην Καισαριανή με κοινό φίλο και με πλήρη αγαθοποίηση των προθέσεων. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν υπάρχει υγεία, δεν υπάρχει προοπτική για φέτος κι άρα αν θέλεις να συνδέσεις το όνομα σου με υποβιβασμό. Φυσικά μπορεί να γίνει συμμάζεμα αλλά η αλήθεια είναι οδυνηρή : Δεν υπάρχουν ανασταλτικοί χαφ, δεν υπάρχει γκολτζής, έρχονται χοντρά χαστούκια - ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ -  κι έχεις μόνο μια κίνηση τον Γενάρη, που θα την ενισχύσει ο Παπάς. Με την μανία που έχει βέβαια για την θρησκεία, με κοίταξε παράξενα.
              Κια δεν ξέρω, πόσοι έχετε βρεθεί στην αντίστοιχη θέση. Να γουστάρετε σαν τρελοί μια γκόμενα φυσικά αλλά να προτάσσετε μια λογική για αυτό που μπορείτε να προσφέρετε ή για αυτό που θα φάει , λόγω πραγματικότητας, η κοπελίτσα. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ λόγω του χαρακτήρα του. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΦΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ συνυπολογίζοντας τον ανθρωπισμό του για την μητέρα του ή ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ, όπου και να πάει, ΘΑΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
              Βρε τα λέμε αυτά στα ποτά μας. Μην νομίζετε οτι υπάρχει κάποιος κομπλεξισμός επιπέδου δικηγόρου Αδαμίδη που το παίζει επιχειρηματίας με γιαούρτια με τόση καριέρα στην Ινγκλετέρα. Ό Άγγελος είναι σπαθί ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΜΠΑΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΔΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ, που ψάχνουν να πηδήξουν κανά μοντέλο της Diners, λέγοντας οτι είναι παράγοντες της ΑΕΚ και μάλιστα χρεώνοντας την εταιρεία. Φυσικά αυτός έχει τον πνευματικό του αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι γιόγκα. ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ.
               Πάντα παίζει βέβαια κι η πώληση του ΟΠΑΠ, φυσικά ξέρετε ποιός θα τον πάρει, ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΣΑΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΥ, τι να κάνει, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΙΔΗΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ.
               Υγ1. ΜΑΥΡΟ ΜΙΛΑ. " Αυτοί που χρεώσανε την ΑΕΚ, τώρα θα την σώσουνε; " ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΔΕΙΑΣΑΝΕ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΧΡΕΩΣΕΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΑΝΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΧΡΕΩΣΕΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΟΛΑ ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΑ; ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΛΑ ΟΚ; ΜΑΥΡΟ, ΚΑΛΟΣ ΚΛΩΤΣΟΜΠΑΛΗΣ ΗΣΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΡΩΤΩ.
               ΕΛΑ , ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΑΩ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ :  450 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΔΩΣΕΣ. ΓΙΑ ΚΑΤΙΔΗ, ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗ ΚΑΙ ΚΟΡΔΡΕΡΟ. ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΕΩΡΓΕΑ, ΒΑΡΓΚΑΣ ΚΙ Ο ΜΩΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ; ΑΝΤΕ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟΣΗ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ;
                 ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ : " ...καλά στα οικονομικά δεν είσαι καλός, ούτε κι αγωνιστικά; Τότε τι να σε κάνω; ..."
                  Υγ2. Χρηστάρα, δεν είναι μπουδέλο να αποπέμπεται ο πρόεδρος. Ο διευθύνων σύμβουλος είναι της εκτελεστικής εξουσίας κι υπεύθυνος του νόμου. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Μετά φυσικά γίνεται ΔΣ. ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. ΑΝ Ο ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑ;Ι ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, αλλά επειδή απλά δεν ξέρει την δουλειά. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ Ή ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.
                ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ 18 ΜΠΑΝΙΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, που δεν με καλύπτουν με κάποιο συγνώμη. ΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ, που είναι σαν να επισκέπτεσαι μια παιδική χαρά, ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ.

18 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας30 Σεπτεμβρίου, 2012 19:56

    Σωστοτατη κατ'εμε η προσεγγιση σου στο θεμα του Αναστασιαδη. Και καλα εκανες και ειπες αυτα που υπο αλλες συνθηκες δεν θα επρεπε να λεχθουν.
    Αλλα εχουμε ειδικες συνθηκες.
    Και αποψη μου ειναι οτι τελικα δεν θα κανει την μαλακια να ερθει. Εκτος και αν τον πηραν τα γεραματα και σκεφτει με το μισο ποδι πανω απο το χωμα και το αλλο μεσα σε αυτο.

    Επισης συμφωνω για τους βιτρινοπροεδρους και την ισχυ. Απαλ αναφερο το "ειδικο καθεστως" που ισχυε -οχι πλεον- στον ποδοσφαιρικο χωρο και ειδικα εδω στο Ελλαδισταν οπου ο προεδρος ηταν παραλληλα και ο μεγαλομετοχος ιδιοκτητης και ο εχων τον πρωτο και τον τελευταιο λογο.

    Οσο πλεον δεν μπορουν να κρυφτουν οι "παντοδυναμοι πρωθυπουργοι" στην Ελλαδα και απο τους μεγαλοκεφαλους ιδιοκτητες κομματων περασαμε στους διαχειριστες,στους λογιστες,ετσι και εδω γεμισαμε αδεια κοστουμια.

    Τελος παντων.Ειναι αναμικτο το συναισθημα της πιθανης η απιθανης αναληψης της ομαδας απο τον Αγγελο.
    "Οχι τωρα. Οχι ετσι". Εκτος και αν προσβλεπει στα συνταξιμα που λες. Δεν ξερω.
    Ο Εσφιγμενος να βαλει το χερι του. Εχουμε μπλεξει.
    Και εχουμε μπλεξει κυριως με αληταμπουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Αναστασιαδη δεν εχω καμια αποψη αλλα θα σχολιασω αυτο που βλεπω τωρα,ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΟΚΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΝΗ.ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΥΛΩΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΕΙΑΝΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΥΓΚΑ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΖΟΥΝ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ αεκΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ντέμη.ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΥΛΩΣΩ ΝΑ πεΣΟΥΝ ΤΑ χανουμια.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΥΓΚΑ ΟΙ αεκΤΖΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΖΟΥΝ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΟΥΓΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας30 Σεπτεμβρίου, 2012 23:59

    Τι παθατε ρε; Μουρλαθηκατε;
    Ρε "καραουλι" δεν πιστευω να κανεις διαλογο μονος σου και ο "ανωνυμος" να ειναι λογοτεχνικο εφευρημα;
    Που κολλαει τωρα ο ΠΑΟΚ και ο γαυρος;
    Εδω η ΑΕΚ εχει ΔΙΚΑ της και ΜΕΓΑΛΑ προβληματα. Στον...ΠΑΟΚ φτασατε;

    Εδω παει το "ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανωνυμο δεν καταλαβα γιατι μπαινετε στον χωρο αυτο εχετε τον καταλληλο πολιτισμο ενοχλησε κανεις αντε με το καλο στα τσιμπουκια με τον δωνη. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΕΚ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ. ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ; Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΔΙΣ; Ο ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλο ζόρι....

    να σου επιστρέφουν τις παπαριές που γράφεις έεεεε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας01 Οκτωβρίου, 2012 09:36

    Oι οποιοι Βενιζελοι Ακηδες Ιωαννιδηδες τι ειναι; "κατεστημενο" της Αθηνας η της Θεσσαλονικης;
    Ρε τι τραβαμε.
    Η πραγματικη πρωτευουσα και το κεντρο αποφασεων (πολιτικων και αλλων) ειναι η φερομενη ως- συμπρωτευουσα.
    Η Αθηνα ειναι απλα η μεγαλη χαβουζα της χωρας με τα πολλα περιστερια στην πλατεια.

    Οι καθηγηταδες της- οι παντοτινα κλαιουσες χηρες- ειναι που την καθιστουν στα ματια των αφελων ως "ριγμενη". Το πανεπιστημιακο της κατεστημενο ειναι αυτο που την παρουσιαζει ως αποπαιδι.Ενω λαμβανει σιτευτα βοδια με επιδοτησεις.
    Οι "Πιπεροπουλοι" και οι "Ανθιμοι" Που μια χαρα τρωνε και πινουν απο τα κονδυλια και τις επιτροπες της κατα τα αλλα "αλαζονικης" Αθηνας,για να φωναζουν για το "Αθηνοκεντρικο κρατος".
    Ενω το 70% της πολιτικης ιστοριας ξεκινα η και γραφεται στην Θεσσαλονικη.
    Μιλαμε για χοντρο δουλεμα,τουλαχιστον ενος αιωνα.

    Στα ιδια σχεδον βαθμολογικα σκατα και ο βαζελος. Ισως ο Αγγελος να προτιμησει τα πρασινα,μιας και εκει δεν υπαρχουν τα αγωνιστικα και οικονομικα αδιεξοδα και οι μονοδρομοι που υπαρχουν σε εμας.

    "φταει και ο Δημητρελος" λεει ο Μαυρος. Ενταξει. Αλλα να μη βαλουμε τους τροχους αναποδα. Τους πισω μπρος. Μη σαλταρουμε.
    "...η ΑΕΚ χρειαζεται λεφτα..." ειπε. Τι μας λες. Και εμεις νομιζαμε οτι χρειαζεται διακοπες.
    Και αφου δεν ειχες,γιατι ενεπλακεις; Για να γινουν τα διαρκειας απο 7 χιλιαδες 10; Τι ακριβως προλαβες σαν καταστροφη ρε Μαυρε, η τι ακριβως κρατησες ορθιο με την παρουσια σου;
    ΕΓω αν ειμουν στην θεση σου εκει,τρεις μηνες τωρα, τι χειροτερο θα ειχε συμβει; Τιποτα. Ειτε πηγες ειτε οχι,ενα και το αυτο.
    Εκτος βεβαια την καλυψη στο ξεπουλημα των εναπομειναντων παικτων που θα μπορουσαν να κρατησουν φετος την ομαδα ορθια και στα 3 χιλιαδες παραπανω διαρκειας.Και στον χρονο που χρειαζοταν το κογκλαβιο εκει μεσα μεχρι να βρει εναν νεο "επενδυτη" να την βγαλουνε μεχρι τα Χριστουγεννα. Σε αυτα συνεισεφερες.
    Δηλαδη τελικα, καλυτερα να μην ειχες ασχοληθει.
    Και εγω θελω να σωσω τον κοσμο. Τι να κανω; Μηνυση στον Ομπαμα η στον Ροκφελερ;
    ΕΤσι δουλεια δεν κανουμε Μαυρε.

    Και απο το υφος της επικειμενης συνεντευξης και απο την-πιθανη η μη- σφοδροτητα της,θα φανει αν τελικα ΚΑΙ ΕΣΥ τα εκανες πλακακια με δαυτους, για λιγο ψωμακι, η για καποια χρεη.
    Τιποτα δεν αλλαζει πρακτικα στην ΑΕΚ με καθυστερημενες συνεντευξεις,αλλα αν δεν βαλεις κατα παντων με ονοματα και δεν ξεκινησεις πολεμο (αφου σου λερωσαν το ονομα και σε τελειωσαν και σε προσεβαλαν οπως λες)τοτε παλ θα σημαινει οτι απλα με στρογγυλεματα και γενικοτητες αλλος ενας θα σβυσει τα "ιχνη" του,δινοντας αφεση αμαρτιων στην ουσια σε εκεινους με τους οποιους συνεργαστικε.

    Τα ειχαμε πει απ'την αρχη. Μη μπαινεις δεν εχεις λογο αλλα ουτε και δυνατοτητα πρακτικα να βοηθησεις. Εαν αποφασισεις να μπεις ομως, δεν μπαινεις για να "βοηθεισεις" και αλλα φουμαρα,αλλα για να γκρεμισεις το σαπιο. Με παταγο. Ποια Β Εθνικη σε τρομαξε και κουραφεξαλα; Και τωρα, η βαθμολογια σου αρεσει;
    Οταν "σπαμε" δεν "πληρωνουμε"; Πως εμαθες δηλαδη εσυ; Στην αφεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.

    Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

    Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.

    Σύμφωνα με το pentapospasma.gr στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

    Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το που πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στην χώρα με την υπογραφή του».

    Ακόμη ο κ. Σόρας αναφέρθηκε στο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Παπανκωνσταντίνου και το σημείο όπου απαγορεύεται η εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι Έλληνας. Αυτό ίσως δεν το σκέφτηκαν οι δανειστές, γιατί σου λέει, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα λεφτά για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος. Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες και τα χρήματα υπάρχουν και τα έχουμε ήδη καταθέσει».

    Ο Πρόεδρος της E.N.D κ. Λαμπράκης καθηγητής ιατρικής χειρουργικής, τόνισε ότι η Ε.Ν.D. προσκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον ΟΗΕ από ομάδα κρατών της Αφρικής και Καραϊβικής, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους. Πήραμε 24 αιτήσεις για χρηματοδότηση κρατών με επιτόκιο 0,5%. Το επιτόκιο αυτό υπάρχει συμβολικά για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. Για τους Κύπριους όμως που είναι υποδουλωμένοι, βρίσκονται υπό καθεστώς κατοχής είπαμε, επιτόκιο 0%. Και καταθέσαμε τα χρήματα στον Καναδά. Τα 600 δις δολάρια για την Ελλάδα είναι και αυτά κατατεθειμένα. Και έχουν ελεγχθεί ως γνήσια»

    Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.

    «Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει»

    Ο κ. Λαμπράκης συνεχίζοντας είπε: «Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ' όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα».

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας01 Οκτωβρίου, 2012 19:00

    Το END κτος απο "end national debt" ειναι επισης και "Ellas Never Die" κατα τους φαντασιοπληκτους η εκτος τοπου και χρονου ρομαντικους κους Σορα Λαμπαρακη κλπ.
    Θα μπορουσε να ειναι και
    Και μιλουν για τις μετοχες της Τραπεζας Ανατολης τις οποιες κατεχουν, οι οποιες τυπικα αξιζουν 300 δις η μια,ουσιαστικα ομως ειναι χαρτοπετσετες.

    Οντως ο αμυθητος θυσαυρος ο οποιος ειχαν σαν καταθεσεις-με την μορφη χρυσου βεβαια- οι ζαμπλουτοι και καπατσοι Ελληνες της Ααντολης,απο την Οδυσσο ως την Αλεξανδρεια,απλα με ενα κολπακι ΚΑΠΟΙΩΝ και με την συμβολη ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ, εν μια νυκτι με την "αποροφηση της εν λογω τραπεζας απο την νεοσυστατη και μικρουλα τοτε Εθνικη Τραπεζα ολοκληρο το χαρτοφυλακιο της Τ. Ανατολης περασε στα χερια ΚΑΠΟΙΩΝ με γαμψες μυτες.

    Φυσικα δεν τιθεται θεμα αναψηλαφησης της υποθεσης ποσο μαλλον αναγνωρισης των δυσθεωρητων ποσων τα οποια διεκδικουν ο Σορας και αλλοι δικαιουχοι.
    Για πολυ μικροτερα ποσα γινεται πολεμος. Σκαβονται χωρες για μερικα δις και στελνονται στο διαολο εκατομμυρια ανθρωποι για μερικες κασες δισεκατομμυρια. Ποσο μαλλον για τα 600 δις η για τα περιπου 3-4-5 ΤΡΙΣ που υπολογιζουν οτι αξιζουν οι μετοχες τους οι εναπομειναντες "δικαιουχοι".

    ΑΛΛΩΣΤΕ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΝ,ΑΛΛΑ -ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ- ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΛΕΣΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΙΣΑ ΜΕ 10 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ;
    ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ.
    δεν θελουν τα λεφτα σου,αλλα τον φοβο σου και αρα την παντοτινη αναγκη "προστασιας" σου.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    Αρα,αυτο, η υποθεση Τραπεζας Ανατολης και λοιπων διεκδικησεων ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ,ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΣΕ Ο ΓΑΠ ΤΟ 2009,ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ "ΣΟΡΕΣ".
    ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ. ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ούτε οι πνευματικοί δεν μας θέλουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ HOKAN: Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΣΩΘΕΙ. ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, αλλά αυτό είναι θέμα τάματος. ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΟΒΟΛΟ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ; ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, προς το παρόν, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ, σημαίνει οτι ανέλαβε ο ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΧΑΒΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ Η ΤΡΙΧΑ,ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΡΑ ΧΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστος Χοντζεας01 Οκτωβρίου, 2012 22:22

    Βαζουν πιο πολλα και πιο βαρια μαρμαρα πολυ απλα για να μπορουν να τα πουλησουν η να τα αφησουν ενεχυρο στον αλλο κοσμο.
    Θες να ζητησεις ας πουμε μια χαρη απ'τον αγιο Πετρο. Ενα καλυτερο καζανι η μια νυχτα με την Κωλετσα του κατω κοσμου. Να μην εχεις το κατι τις σου για να παζαρευτεις;


    Αρχισε και τελειωσε νωρις το σιριαλ μιας ημερας "Αναστασιαδης".
    Ειδε ο ανθρωπος τα ανυπερβλητα εμποδια και κυριως τα αδιεξοδα και τους μονοδρομους και σου λεει "που παω....αυτοι δεν σωζονται,ακομα και ο Αλεξιος της Ρωσσιας και ο Αναστασιος της Αλβανιας να ερθουν και να κανουν συλειτουργο"

    Δεν πειραζει. Ετσι πουστιδες. Να μεινετε μονοι σας. Καποια στιγμη,ακομα και τα χαρτια στα μανικια και στις κωλοτρυπιδες τελειωνουν. Καντε κρουση στον αλλο Αναστασιαδη.Τον Θεμο.
    Η παρτε τον Φερεντινο.Να σας βρισκει και καμια "μυτια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή