Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΗΠΕΔΑΡΑ

             Τι σημαίνει επενδυτική τράπεζα; Ακόμα κι αυτή του Kιθ, που είναι χρεωμένη με ένα δις. Το ξέρετε όλοι κι άρα δεν χρειάζεται να το πολυαναλύσουμε. Το γήπεδο λοιπόν, δεν είναι ο στόχος; Και πού είναι το κακό; ΠΟΥΘΕΝΑ. Υπάρχει Αεκτζής που δεν θέλει το γήπεδο πρωτίστως, κι ειδικά στα παλιά εδάφη; Δεν το πολυπιστεύω αν και πρέπει να θυμίσω την αγωνία του κοντού να το βρει οπυδήποτε αλλού ( έτσι για να μην ξεχνιόμαστε με τους Αεκάρες με το Μάλμπορο στην κωλότσεπη και το τατουάζ στο μπρατσάκι ). Να υπενθυμίσω καλύτερα έπρεπε να πω.
              Αυτό λοιπόν δεν είναι κατηγορητέο που έγινε με το ελικόπτερο. Υπάρχει βέβαια νεράκι από κάτω, με τις περίφημες υπερτιμολογήσεις, αλλά και πού δεν γίνονται αυτά; Αναμενόμενα είναι αλλά κι αποδεκτά από την χοντρή μάζα των Αεκτζήδων. Που σότο είχανε φάει τότε παλιά με τον πασόκο Γρανίτσα και την κατεδάφιση του ναού και με τα σχέδια του νέου γηπέδου που θύμιζαν αεροπλανοφόρο στην στεριά μετά από τσουνάμι. Ρε τι σύμπτωση, πάλι της προσπάθειας να ηγείται ξανά πασόκος κι αυτήν την φορά επαγγελματίας ηθοποιός! Αλλά κάτι κινείται.
             Και δεν υπάρχει χώρος για γκρίνιες. Το γήπεδο πρέπει να γίνει με οποιοδήποτε ΗΘΙΚΟ κόστος. Μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε με τις καινούργιες υπερχρεώσεις, ξαναφωνάζουμε το ΣΔΟΕ για έλεγχο και τρέχουμε στην δικαιοσύνη για τις προβλεπόμενες ποινές. Η ζωή έχει μια επανάληψη και γι' αυτό είναι όμορφα προβλέψιμη. Εμείς το γήπεδο θέλουμε και μετά βλέπουμε. Κι ο Κιθ εξ άλλου μόνο γι' αυτό ήρθε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Όπως καλά κάνανε και οι παράγοντες μας που φυσικά - ό,τι και να είναι - θα μείνουν πάντα στην κιτρινόμαυρη ιστορία.
            Μπήκα απότομα; Ε, σάλτσες δεν χωράνε εδώ. Ο γιός Βιντιάδη είναι Αεκτζής. Ο μπαμπάς του δαφνοστεφανωμένη. Αν λοιπόν ο γιαουρτάς βρήκε πιθανό μπικικίνι για τον ναό, βρέθηκε στο σχήμα ο διευθύνων σύμβουλος αλλά και ο πρόεδρος. Μοιραία λοιπόν ο γιός - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ - ψάχνει για συμπαίκτες. Και παλεύει κι ο κυρ Μιχάλης - μόνο αυτός ξέρει - για μια συνάντηση που την αρνήθηκαν τα στελέχη. Ε, άμα ακόμα έχεις τις μπουλντόζες του ΣΟΕ και της Σητείας ακίνητες, να μην προσφερθείς με άδολη αγάπη στο project;
             ΗΡΩΑΣ Ο ΒΟΥΡΟΣ, Ο ΔΧ Ο ΜΟΝΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ, Ο ΜΑΥΡΟΣ Η ΜΟΝΗ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ τραυλίσματα. Τώρα ποιός δεν άφησε τους δυό προέδρους να κάνουν συνάντηση με τον κατασκευαστή, είναι στο " ...θολωμένο μου μυαλό..." Καθότι ο ένας πρόεδρος ήταν εκεί και δεν άφησε τον άλλο πρόεδρο. Τώρα τι γλώσσα μίλησε με τον ξένο, κανείς δεν ξέρει αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στο μεγαλείο του γιαουρτά αλλά και στον
 " γραφειοκράτη " Δημητρέλο. Κυρ Μιχάλη, αν δεν υπήρχε γραφειοκρατία στην Ελλάδα, τι θα είχες κάνει; Μην απαντάς. Ξέρω: Τον Άρη πρωταθλητή Ελλάδας. Κακό πράμα η υαλίτιδα ( την ξέρετε; ).
                Γιατί όμως δεν έγινε η συνάντηση; Απλά είναι τα πράματα. ΤΟ ΟΝΟΡΕ. Ποιός θα το πρωτοπάρει, και μαζί με αυτό και την θέση του ισόβιου προέδρου στην ΑΕΚ. Κάνουν το σπριντάκι κι όποιος πρωτοπεί το στάκαμαν. Και μιλάω πολύ σοβαρά, αν και δεν δικαιούμαι για αποκαλύψεις ακόμα, αφού μόνο συνειρμούς αν κάνει κάποιος γνωρίζει το μέλλον της ομάδας και της εταιρείας. Που είναι μια χαρά στα μάτια όλων που μπορούν να διαβάσουν την ανακοίνωση - επιστολή - παρέμβαση - δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είναι η παραβίαση της ομερτά του μόνου γνωρίζοντα. Που τα πληροφορήθηκε βέβαια το Σάββατο το βράδυ εκεί στην Νέα Ερυθραία - στο παλιό μαγαζί του σέρβου - και υπό τις ευλογίες του Αντώναρου. Ή μήπως κάνω λάθος;
                  Κανένα λάθος δεν γίνεται, αφού εκεί καταναλώθηκαν οι ξύλινες πιατέλες και τα κεφτεδάκια με τον δυόσμο. Και κέρασα εγώ, λόγω της ονομαστικής μου γιορτής την παραμονή. Α, και συνιστώ ένα καταπληκτικό παιχνίδι στα ηλεκτρονικά. Plants versus Zombies, λέγεται. Και θέλει πολλά φυτά που παράγουν ήλιο. Που με αυτόν βγαίνουν κατά διαβολική σύμπτωση οι μέλισσες. Και τα φρουτάκια, φυτά είναι και τρέχουν οι κομπινομινάδες και οι αέριοι για συνεργασία, αλλά επί ματαίω. Πού είναι το κακό να εξυφαίνεται το plan B; Ο Δημητρέλος δεν είπε οτι αν δεν έρθει ο Βιντιάδης, τότε η ΑΕΚ χάθηκε; Εγώ το είπα;
                   Αλλά, άλλο ο τεχνοκρατισμός κι άλλο ο τρελός. Κι άλλο κάνω για πλάκα τον δημοσιογράφο κι άλλο να βγω να σπρώξω την χιονοστιβάδα. Εντάξει πήρε φωτιά η Χίος και την βλέπω. Να διαφύγω ή να κάνω τον εποχιακό πυροσβέστη; Προτιμώ το πρώτο. Βλέπετε αγαπητοί
- συγγενείς και φίλοι κατά ανώνυμο, και πρέπει να έχω πολύ μεγάλο σόϊ αριθμητικά  - οτι κάποιοι δεν μπορούν να κρατηθούν και συμπεριφέρονται με ανακούφιση μπροστά στο φέρετρο. " Θέλει η χήρα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει." ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, κι είναι κάτι.
                Υγ. Υπομονή.  

3 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας19 Σεπτεμβρίου, 2012 11:45

    "μεχρι τελους του μηνου θα ξευρωμεν..." ειναι η αποψη των...επενδυτων. Γαλαταδων,γιαουρταδων και του Χαρι που καποτε εκανε μπισνεες με το φουτουμπο στην Αγγλετερα,κατι κονομισε,μετα φουνταρε και ψαχνει σοσιβιο (ατομικο ασφλαως,αφου η εταιρεια του ειναι στον ταφο) μερικα πακετακια.
    "η κριση δημιουργει ευκαιριες" ελεγε σωωστα ο λειψος ΓΑΠ.
    Μεχρι τωρα, τα μεγαλια κεφαλια,τα μεγαλα κορακια λενε "οχι ακομα επενδυσεις στην Ελλαδα...εχει ακομα πιο κατω...περιμενετε." και δεν κουνιεται φυλλο.
    Πως μεσα σε αυτο το μπομπαρδιζομενο περιβαλλον,βλεπει επιχειρηματικα "χρυσαφια" και μαλιστα σε μια κατεστραμενη μεν αλλ ακομα λειτουργουσα εταιρεια και με χρεη εν πληρη ενεργεια,δεν το καταλαβαινω.

    Ισως περιμενουν να γεννηθει ενα νεο αρθρο 44 μεσα απο τα εργαστηρια του χοιροστασιου της βουλης.
    Το μονο που ισως καταλαβαινω,ειναι οτι οι "επενδυτες" τα "φαντς" οι "τραπεζικοι κολλοσοι" περιμενουν να βαλει κανενα φραγγο στο ανυπαρκτο προτζεκτ ο Νοτιας, η ο Παππας η οποιος αλλος "αδερφος" και να ξεκοκκαλισουν οτι μπορουν. Και ας γινει σαν το Σπατο.Ακομα και τα πρωτα τσιμεντα να πεσουν και μετα δεν γαμιεται...ας το συνεχισει αλλος. Ολα εμεις θα τα κανουμε;
    (το οποιο ακομα δεν ηρθαν και ειπαν οτι "ισως μετακινηθουμε απο εδω και φτιαξουμε αλλο προπονητικο με περισσοτερες πιθανοτητες χορηγων και εκμεταλευσης των χωρων του, κλεινοντας το ματι στον Χιωτη να στηριξει την προσπαθεια τους εαν θελει να συνεχισει να χρησιμοποιει η ΑΕΚ το Σπατο. Απο το οποιο παρεπιπτωντως,δεν εχει παρει ουτε ευρω ο Νικολας. Πως ακριβως "εκβιαζεις" καποιον οτι θα σταματησει να μη λαμβανει ενοικιο,δεν ξευρω. Αυτα ειναι παραξενα και ουρανομικη πραγματα που ελεγε και ο Τραμπακουλας.

    Το να δουμε αυτους τους τσαρλατανους να φτιανουν γηπεδο,εστω και μερικες κωλονες να ριξουν,θα εινα γροθια στο στομαχι των κατα καιρους ινδαλματων εξτρεμ και μεγιστανων καραβοκυριδων που επανελειμενως σωστα και στραβα, επιχειρησαν να ξεκινησουν να χτιζουν το γιοφυρι της Φιλαδελφειας.
    Να φανε τη σκονη ενος γιαουρτα;
    "θα πεθανω" που λεει και η αδερφη.

    Οταν καποιος βρισκεται σε λαθος δρομο,και σε μια χωρα απολυτα στραβη,ειναι πολυ πθανο να βρεθει στον σωστο προορισμο απο καποιο μονοπατι κατα λαθος.
    Πραγματικα.

    Προβλημα να χαθεις εχεις μονο οταν βρισκεσαι σε ενα ελεγχομενο περιβαλλον και ξαφνικα χανεις τους "χαρτες" σου. Οταν ομως βρισκεσαι σε ενα μπουρδελο, οι πιθανοτητες του σωστου και του λαθους ειναι απολυτα μοιρασμενες,(εφ'οσον και αυτες καθ'αυτες οι εννοιες "σωστο" και "λαθος" ειναι αδιευκρινιστες και ασαφης)αφου ολα πλεον εναποτιθενται στην θεα τυχη και στην αναπαντεχη συγκυρια, η οποια εχει σοβαρες πιθανοτητες να "σκασει" μυτη, αφου ως γνωστον, φυεται οπου υπαρχει χαος.

    Η θεωρια του χαους, το αντιπαλο δεος δηλαδη της θεωριας του ξυραφιου Okam, που θελει την πιο απλη εκδοχη να ειναι και η πιο σωστη.

    Συνηθως, στο μπουρδελο της καλεργαινας, το απλο παυει να υπαρχει και ολα γινονται αναρχα με ασυνεχειες,αρα απροβλεπτα, και αρα λογικο ειρμο και προγνωστικα,ακομα για το πιο απλο,δεν μπορεις με τιποτα να καμεις,αφου μπορει να ερθουν ολα τουμπα και να γινει το απιθανο με τον πιο σπαρακτικα απλο τροπο,κανοντας το πιθανο και το λογικο να μοιαζουν με κατακοιτους γεροντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γηπεδο για να 'τρεξει' θελει 55-60 εκκ οσο στοιχησε και ΟΛΟ το τηγανι ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ.
    Και οχι 80-100 που ελεγε ο large Σταυρακας- βαζωντας αβατζο ενα 20αρικο λες και εβαζε 100-200 χιλιαρικα αντε ενα μυριο- λογω φυσης εργου.
    Σε μια ΠΑΕ που χρωστα 80 ΧΑΛΑΡΑ και που η ΕΡΑ εχει συμμετοχη 17,5% επισημα και 29% ανεπισημα ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΟ 14 εως 23 βαση πραγματικων και οχι ισολογισμων αλλα Σταυρακα και Δημητρελου υπαρχει καποιος που θα δανεισει τα χρηματα αυτα για ενα εργο με περατωση σε 2-3 χρονια και αποπληρωμη σε 20?
    Με τι εγγυηση? Τον ΔΧ και τον Δημητρελο?

    Τι μενει λοιπον? Μια 'τραπεζα' και ενα 'επενδυτικο fund'.
    Που θα ριξει χρημα που δεν μπορει αλλιως να δικαιολογησει με 2 σκοπους:

    1) Νομιμοποιει σοβαρα φραγκα με τον καλυτερο τροπο
    2) Βγαζει τα διπλα σε βαθος 15-20 ετων.

    Ασε που γινεται και ευεργετης και παιρνει και ενα μαγαζι φαληριμενο μεν, γωνια δε.

    Βαζουμε και ενα γνησιο ΑΕΚτζη μπροστα, οταν ψαχνεις σωτηρα ολοι ΑΕΚαρες ειναι, ειδικα αμα σταξουν το κατιτις σε ψιλα και το χοντρο-τις σε υποσχεσεις..

    Ποιος τα εχει αυτα? Ε ας δουλεψει και λιγο το μυαλο δεν ειναι δυσκολο...

    Φυσικα και ολοι μενουν στη ιστορια. Ειδικα ο Δημητρελος που ειναι τετοιο ΛΑΜΟΓΙΟ που δεν εχει ΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ να ξεκαθαρισει το ρολο του ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ, που εκλεψαν μονο το 2011 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

    Ισως περιμενει να 'παραιτηθει' οταν δεν θα εχει την στηριξη των μετοχων.. οπως ειχε δηλωσει ο ιδιος.

    Η οταν ολοκληρωθει το ΚΛΕΨΙΜΟ, το οποιο και ΣΥΝΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΡΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ οπως λεω εγω με την υπογραφη και την απαλαγη της χρησης..

    Which ever comes first που λενε και οι εγγυησεις..

    Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται και σε ενα κοσμο που εχει αποδεχτει τον πατερ και τον Βλαχο και παικτες τυπου Φουρταδο και Γιαγκο ως λυση, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    Ας ειναι και ΦΟΥΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη εχεις εμπαθεια με τον ντεμη κατσε παλεψε τωρα για τη σωτηρια με τον αρκουδα και τον σταματη και τον πιου. πανω στο ασπρο αλογο θα ερθει για να ριχνει οχι 4, αλλα 14 στο γαβρο. σας χαλαγε, ετσι γατακια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή