Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Α Ε Κ - ΑΡΗΣ

            Αυτοί οι μετεωρολόγοι, είναι κάτι σαν τους μετασεισμολόγους. Αφού γίνει κάτι, στο επιβεβαιώνουν κι όλα είναι καλά. Μα ήταν ανάγκη να βρέξει σήμερα; Για χθες μιλάγανε, σήμερα της την έδωσε της νότιας παραμέτρου. Με καρτέρεμα για ντεμπούτο στα γκολ, στις νίκες αλλά και στην παρουσία του ευατού μου με τα παιδιά στο ΟΑΚΑ. Κι αισθανόμουν τρακ λες και με περίμενε κανείς. Ναι, το ματς δεν το έβλεπα σαν τυπική διαδικασία όπως τότε παλιά. Ανασφάλεια οι παίζοντες. Σκέψου ανασφάλεια στους παρατηρητάς. 
            Το τερέν όμως δεν ήταν βρεμένο. Κι οπότε προμηνυόταν ένα καλό θέαμα, ειδικά μετά την εντυπωσιακή προθέρμανση των παικτών, που τελικά έμελλε να είναι πλούσια σε γκολ και φάσεις. Ναι παιδιά. Η ΑΕΚ και ο Άρης ήταν εντυπωσιακές ομάδες όταν ζεσταινόντουσαν. Διότι μόλις το παιχνίδι ξεκίνησε, το τερέν βράχηκε από την σούπα που είδαμε στο πρώτο ημιχρόνιο. Με το σύστημα που πιστεύει ο Βλάχος ( αυτό το γελοίο 4-2-3-1 ) και με ένα απλό 3-6-1 ο Κατσαβάκης, χάρισαν αμέτρητες συγκινήσεις που δεν πάτησαν τις περιοχές - με εξαίρεση μια καλή ευκαιρία του Φούντα - και κακοποίησαν τον χώρο του κέντρου. Είχε μια διάθεση ο Γκερέϊρο, μια αγωνιστικότητα ο Φούντας που όμως δεν ήταν σοβαρά στοιχεία για να κάμψουν την διστακτικότητα του μικρού Βλάχου, το τρακάρισμα του Κατσικοκέρη και την αρνητικότητα του Λαγού.
             Το παιχνίδι λοιπόν μύριζε χοντρό under και ισοπαλία. Αλλά η ΑΕΚ μπήκε αλλαγμένη στο δεύτερο ημιχρόνιο. Όχι οτι πήρε κάτι από τις εντολές του προπονητής της. Ο κόσμος την έσπρωξε με τις φωνές και με τον θερμότατο και πλήρως ελεγχόμενο παλμό του. Αυτοί οι περίπου δέκα χιλιάδες, που έχουν αποφασίσει να την κρατήσουν στην κατηγορία. Και που στην ουσία σκόραραν το γκολ με την ωραία κεφαλιά του Γιάγκο και την αυταπάρνηση του Κοντοέ. Αυτοί οι δύο, μαζί με τον Βαλεντίνο που ανέβηκε αλλά και τον Κουτρουμπή - παρά το λάθος του στο γκολ - ήσαν και οι καλύτεροι του παιχνιδιού.
             Αλλά αυτά είναι στην επιφάνεια. Πρακτικά το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη τεχνική ανάλυση, αφού το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου. Και μπορεί να λένε κάποιοι οτι τα παιδιά είναι μικρά και άπειρα, αλλά εκείνη την ώρα τουλάχιστον προσπαθούν να υλοποιήσουν κάποιο προπονητικό πλάνο. Αν στο γήπεδο δεν βλέπεις τίποτα, τότε σημαίνει ή οτι δεν υπήρχε πλάνο τακτικής ή οτι τα παιδιά δεν διαθέτουν ταλέντο. Και δεν είμαι καθόλου υπερβολικός ή απαιτητικός φέτος. Πάμε για να μην μπλέξουμε, αλλά τα σημάδια δεν πολυβοηθάνε. Διότι ο Άρης ήταν πραγματική ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Οπότε ευτυχώς που πέφτουν μόνο δύο φέτος.
              Επίθεση δεν είχαμε, άκρα δεν είχαμε και οι δυό του άξονα, παρά την φιλοτιμία τους, είχαν χαθεί μέσα στο μπουλούκι του κέντρου. Καιτο πιο ανησυχητικό είναι οτι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για απουσίες ή τραυματισμούς. Αυτοί είναι που θα τρέχουν και ή προσπαθούν να ανατρέψουν τους αντιπάλους από πίσω ή ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ να κάνουν καθυστέρηση. Φυσικά μετά την ισοφάριση αρχίσανε να υπάρχουν πιο πολλές μπάλες στο γήπεδο, αλλά πλέον η ανάπτυξη κατέληξε στα βολέ του Κωνσταντόπουλου. Δηλαδή να μασάς και να φτύνεις.
                Ο κόσμος βέβαια ήταν αλλού για αλλού. Η διαιτησία, η ατυχία και μιά φάση μόλις έκανε ο Άρης και να το γκολ. Λες κι η ΑΕΚ έκανε παραπάνω. Εμείς φταίμε για τα χάλια μας και τίποτε άλλο. Και καλό είναι να το δούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Διότι το να έχεις κορυφαία γραμμή  την αμυντική χωρίς καμία πίεση, μάλλον εκεί στα Σπάτα άλλου αθλήματος προπόνηση κάνουν. Όπως άλλα κάνει και η εταιρεία με την κωμική ανακοίνωση του Βιντιάδη ή το στοίχημα που έπαιξε ο Κιθ και τα δυό γκολ διαφορά. Ακόμα δεν ήρθε στην Ελλάδα κι άρχισε να χάνει λεφτά; Ελπίζω τουλάχιστον να  μην έχασε και πολλα διότι ήδη η εταιρεία του έχει μπει μέσα κανά δις. Χαίρετε.
                                      ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
            

8 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας17 Σεπτεμβρίου, 2012 01:56

    Και η πλακα ειναι οτι μοιαζουμε σε ολα με ομαδα που παλευει για τον σωσμο της.
    Την τριχα τριχια κανουν τα δημοσιογραφακια που καλουνται να φερουν μεροκαματο στο αφεντικο τους απο αυτην την ανοστη γενικα σουπα του ελληνικου φουτ-μπολ ( η φτου-μπολ)
    Ρε με το ζορι να εχει αναπτυξη και φασεις πολλες η ΑΕΚ. Με το στανιο να μας παρουσιαζουν τον αναπηρο σαν ετοιμο να κανει ρεκορ.
    Ρε με το ζορι να βλεπουν "κατα διαστηματα ωραιο ποδοσφαιρο και πολλες φασεις στις εστιες...κυριως του Αρη βεβαια..."
    Ρε για ενα πιατο φαι,τι μπορει να πει κανεις.

    Ο οποιος Αρης ειναι μακραν η χειροτερη ομας της Λιγδας.Μαζι θα κονταροχτυπηθουμε για την παραμονη και αυτο το ματς ηταν 6ποντο.
    Δυσαρεστα πραγματα λεμε,ναι. Αλλα ειναι ετσι.
    Σε 5-6 αγωνιστικες,οταν οι βαθμοι μας θα ειναι ακομα σε μονοψηφιο νουμερο,θα μας ζωνουν οι καυτες ανασες των ομαδων της παραμονης.
    Και εκεινες ξερουν τα κατατοπια.

    Πεθαμενος ο Αρης. Και οταν πας να μπαλαμουτιασεις πεθαμενο,ε οσο να'ναι,εσυ φαινεσαι πιο "ζωντανος" απο κεινον.
    Και μπερδευονται ολοι αλλα και οι επαγγελματιες-οπως προειπαμε- δημοσιογραφισκοι,δεν ξερουν πως να δουν το ποτιρι. Μισοαδειο, η μισογεματο;
    Να πουμε την αληθεια με αποτελεσμα να μας στοχοποιησει ο κοσμος αλλα και να αφαιρεσουμε φαι απο το πιατο του αφεντικου μας, η να πουμε καμια μαλακια περι "ανανεωσης του ροστερ" "νεας προσπαθειας" και "ικανοποιητικης αποδοσης που εχει μεγαλα περιθωρια βελτιωσης";
    Το δευτερο ρε μαλακες. Το ξερετε το παραμυθι. Τι σπουδαζετε στις-ταχα- σχολες; Οσο μιλατε καλα ελληνικα,αλλο τοσο μπορειτε και να εκφραστειτε ελευθερα. Και τωρα που το σκεφτομαι,καλως κανουν και δεν σας μαθαινουν ελληνικα και βγαινετε κουτσουρα και κεκεδες. ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ; ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ. ΣΩΣΤΟ.

    Το να "επαινεις" την ΑΕΚ για το οτι εκανε δυο παραπανω σουτ απο μια διαλυμενη επισης ομαδα και με 0 πιεση να σταζεις ιδρωτα και αιμα,τοτε ειμαστε ηδη σε χαμηλοτερη κατηγορια. Δεν χρειαζεται να πεσεις. Εχεις ΗΔΗ πεσει.
    Ολοι μπορουμε να δουμε τα δυσκολα και δυσαρεστα που επονται. Αγωνιστικα. Γιατι διοικητικα ολα ειναι ηδη στον ατμο. vaporation.

    Κατι φωτοβολιδες εριξαν εμαθα. Κατι βεγγαλικα. Τι γιορταζαν δεν ξερω. Σαν την γρια-μπαμπω,που θυμαται την ανασταση κατα μεσης του καλοκαιριου.

    Αιντε λιγος κοσμος παραπανω (παρα πολλοι ηταν για τα δεδομενα και της ομαδας μας, του αντιπαλου αλλα κυριως της εποχης) αντε κανενα φως απο κανενα προβολεα,καμια στρακαστρουκα στον αερα,κανενα βεγγαλικο,μπας και πεισουμε τον "εφοπλιστη" να πεισει τον Αγγλο να περασει απο εδω αυτα που εχει για "πλυσιμο".
    Μη τα πας αλλου. Φερτα εδω. Στη πλυστρα την καλη.

    Υ.Γ Αυτο ηταν.Τους ειδατε στα επισημα; Μη περιμενετε να τους ξανδειτε. Μητε γραμμα. Μητε ακροαση. Μητε τιποτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας17 Σεπτεμβρίου, 2012 02:41

    Και πως να αρνηθουμε τον πειρασμο να σχολιασουμε αυτην την Μοναδικη ανακοινωση Βιντιαδη.
    Και καλως την χαρακτηριζει ο Steven κωμικη. Μη πουμε τιποτα χειροτερο.
    Ακου λεει "σε συνεχεια των δημοσιευματων,επιβεβαιωνουμε..." Πρεπει να γινει επανενημερωση του κωδικα δημοσιογραφικης δεοντολογιας. Ηρθαν τα πανω κατω.Ειναι η πρωτη φορα που δεν ειναι τα δημοσιευματα εκεινα που επιβεβαιωνουν τις πληροφοριες αλλα οι πληροφοριες τα δημοσιευματα! Αυτο ειναι απο τα Αγραφα. Μπορει και απο τα Τζουμερκα.

    Μαλλον κολακευτικε ο γιος του Βιντιαδη απο τον ψευτικο κοσμο που εχτισε ο κοσμος των μμε. Ακουει και διαβαζει με κατι γραμματα δυο πηχες καθημερινα για επενδυσεις,για σχεδια,για εμπλοκη του σε ανακατασκευη αυοκρατορικης ομαδος,για ονειρα και ελπιδες χιλιαδων οπαδων,για νεους δρομους ελπιδας γεματους επιτυχιες, και μαλλον το εχει πιστεψει.

    Κοιτα να δεις τι παθαμε τωρα. Μαλλον,με αυτην την δηλωση αυτοεπιβεβαιωση, θελει να αναδειξει τις φυλλαδες και τα ραδιοφωνα σε κωδικες προφητειων. Σαν τα βιβλια του Ενωχ, η του Ησαια,για τον ερχομο του μεσσια.
    Αν δεν παραδεχθεις,πως θα επιβεβωθει και το ρηθεν δια του προφητου Χελακη η Κετσετζογλου;

    Το αμεσως επομενο καλο ειναι το: "...εξεταζουμε την πιθανοτητα...". Φυσικα και οσοι παιζουν λοττο-τζοκερ, με τον ιδιο τροπο εξεταζουν την πιθανοτητα να κερδισουν.
    οπως εξεταζουν οι μαλακες στο cern το σωματιδιο, η οπως εξεταζαν οι Ναζι τους αρρωστους, η οπως ψαχνει να βρει τον παρθενικο της υμμενα μια πουτανα στη Βαθης.

    Και,τελος,το επισης καλο: "περεταιρω ενημερωση θα γινεται αποκλειστικα μεσω γραπτων ανακοινωσεων".
    Γιατι ρε συ; Βρωμαμε και δεν μας πλησιαζεις; Η υπαρχει θεμα ασφαλειας της μυστικοτητας της επιχειρησης μπαρμπαροτσα-μπουμπλης;
    Ειχαμε τους κουμουνιστες με τους ασυρματους,εχουμε τωρα και τους "ανωθεν" με τα δελτια τυπου. Εκ του μακρωθεν. Αγγλοσαξωνικα.

    Εκτος και αν εχουνε σκοπο να γραψουμε βιλιο. Εμεις απο εδω και αυτοι απο εκει. Το συνολο των εγγραφων,εντυπων, ανακοινωσεων,δελτιων, κλπ. θα συρραφουν και θα δωθουν προς βιβλιοδεσια και εκδοση με τιτλο : "Ηταν καποτε μια προσσπαθεια επενδυτικη".
    Η "για μια πουτσα δολλαρια".

    Οποιος ψαχνει να αγορασει,δεν μιλα. Ουτε ανακοινωνει. Ουτε επιβεβαιωνει η δεν επιβεβαιωνει,ουτε βγαζει δελτια,ουτε συμφωνει με τα γραφομενα των εντυπων,διαπιστωνοντας οτι εχουν τις ιδιες αποψεις και εφαπτονται.
    Οταν θελεις να αγορασεις,σιωπας και ενεργεις. απλα οταν με το καλο τελειωσεις,βγαινεις και λες "ειμαι εδω". Αλλιως δεν λες τιποτα. Σαν να μη συνεβει ποτε κατι.
    Τα υπολοιπα,ειναι κατουρο,αντι για πηδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα,
    Ο κοουτς Βλαχος οπως ειπαμε κοντραρει τον special ταραμα. -8 ο ενας -8 και ο αλλος. Τωρα θα μου πεις κοουτς Βλαχος δεν εχει το ματι για 35αρες μεταγραφες εκκ ευρω, εκει μονο ο special ταραμας παιζει.
    Αντε και ο Αρναρ.
    Βεβαια χτες με τον Αρη.. (που ειναι ισως χειροτερος του Πανθρακικου) κατεβηκε με 1 (ενα) επιθετικο στο ΟΑΚΑ.
    Με τον Μπαοκ στη τουμπα η τον γαυρο στο ταψι, προβλεπω να ζηταμε ειδικη αδεια να παιξουμε με δυο τερματοφυλακες. Και συστημα 2τερμα -9αμυνα-0-0.
    Με τις αλχημειες της ΕΠΟ του στυλ 3 μεταγραφες κατω των 23!! (τρομερη ανακαλυψη αυτο..) πιστευω οτι αν ο ΚΟΛΟΓΛΥΦΤΗΣ Δημητρελος το τρεξει κατι μπορει να γινει. Τον ειδατε το Δημητρελο χτες μαζι με το Θωμα? Πανες ακρατειας φοραγανε. Τους ετρεχαν τα σαλια λες και βλεπανε τη Ζιζελ με μουρη Χαρις και την Cindy (μια ειναι η Cindy)με σωμα Βιντιαδη..
    Αληθεια αυτος ο Πιου ειναι μεγαλη παιχτουρα. Τοσο μεγαλη που ουτε που τον ξεκιναει ο κοουτς που ειναι και επιλογη του. Στο δε γκολ ο Γιαγκος Δρακος (το γαματο στοπερ ντε) εχει αφησει μια τρυπα λιγο μικροτερη απο του οζοντος στο κεντρο της αμυνας.

    Οπως ειπα και πριν 2 εβδομαδες ΜΠΛΕΞΑΜΕ κοουτς..

    Εχεις 1 ποντακι και πας ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Δηλαδη αντε με το ζορι να κανεις αλλα 1-2 ποντακια και να πας στα 2-3 στην 5 αγωνιστικη.
    Μετα εχεις κερκυρα μεσα, να πουμε 3 ποντακια ακομη? Καπακι ΜΠΑΟΚ εξω (ξεχνα το) πλατανια μεσα (μη το εχεις και σιγουρο-μια απο τα ιδια ειμαστε) ΠΑΟ-ΟΣΦΠ (επισης ξεχνα τα..)

    Ειμαστε λοιπον στη 11 αγωνιστικη ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ θα εχεις 9 ποντακια..

    Βεροια εξω-Λειβαδια μεσα Πας και πανθρακικος με ατρομητο. 4 ντερμπυ δηλαδη να παρεις τα μισα? Τον ατρομητο εστω και εξω λογω Ντουσαν μπορει να παρεις το χηναρι. Συνολο 6-7 ποντακια ακομη.

    Γενικο συνολο πρωτος γυρος 14-17 ποντακια..

    Μπλεξαμε κοουτς...

    Δε ξερω αν το ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ προλαβει να τη διαλυσει πρωτος η αν προλαβεις εσυ.

    Γιατι με ανακοινωσεις μονο για εξοδα και οχι εσοδα (που επιμελως ξεχναει το ΛΑΜΟΓΙΟ κατ εντολη του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ) και τον κουτς να μαζευει γυρω στα 15 ποντακια ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ποιος θα τη ριξει πρωτος την ομαδα..

    ΥΓ GO CARRIERS υπαρχει μεν ειναι ανενεργη δε εδω και χρονια. Και καμμια σχεση δεν εχει.. Η μεγαλυτερη ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ειναι αυτη που διερευσε το ΛΑΜΟΓΙΟ οτι εγινε λεει ηδη η εταιρεια στη κυπρο που θα τρεξει το project. Mεγαλο πραγμα, μιλαμε για κοστος ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ!!!!

    ΥΓ2 Ο παπατζης μεχρι και τα γραφεια αλλαξε του επεφταν ακριβα...

    ΥΓ3 Το resort ΔΕΝ (ξαναλεω ΔΕΝ) βγαζει αλλη χρηση στην αδεια περαν προπονητηριου, με αποφαση ΣΤ.Ε

    ΥΓ4 Θωμα πιασε 2 μετριους και ενα κρουασαν. Που κανεις και δηλωσεις με 'απειλες' να κανουν γρηγορα οι πλυντηριαδες.
    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ ΣΤΗ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΡΕ ΘΩΜΑ, εχεις δει κανενα πρωην ποδοσφαιρηστη να αναλαμβανει διοικητικο ποστο στη premier league?

    Αυτα ειναι για ΔΙΚΗΓΟΡΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ τυπου ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ. Ενα 5-10% να μασουλησουνε μια χαρα θα παει η δουλιτσα.
    Καλυπτουμε καποια 'χαμενα' εκκατομυρια απο το πρωην αφεντικο και θα τα βγαλουμε στη πορεια απο το νεο, που ΦΥΣΙΚΑ ειναι ενημερο.
    ΗΔΗ ΤΑ 100 που ελεγε ο Σταυρακας με το Βουρο ΜΟΝΟ για το γηπεδο εγιναν 55-60 ΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε στηβεν γιατί έπεσε τόσο πολύ η επισκεψιμότητα στο blog σου;
    Πριν 3 μήνες είχες 50-100 σχόλια και τώρα έχεις μόνο των στενών σου φίλων;Γιατί έτσι;σε πήραν χαμπάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τι μαύρα χάλια είναι αυτά η ομάδα.Και απο την άλλη έχουμε την πιπίλα ότι για όλα φταίει ότι είναι μωρά.
    Τις μαλακίες που κάνει ο Βλάχος,όχι ο Βαλεντίνος, ο Βαγγέλης δεν τις γράφει κανείς.
    Έλεος πια με τα μωρά. Κοντοές, Λαγός, Γκερέιρο, Κωνσταντόπουλος, Κατσιαμπής(με το κουτάλι την Β)και Ρίκα, Κατίδης με πολλές παρουσίες στην Α συν τον Κορδέρο με παρουσία στα Ισπανικά πρωταθλήματα δεν είναι και άβγαλτοι.Είχε ο Άρης τόσους;
    Αρα κατ εμέ δεν φταίει η απειρία τους αλλά το στήσιμο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι δυνατότητες τους.
    Ο Χάρις ήρθε έφαγε τις συναγρίδες του και απήλθε. Έκανε και την λεζάντα του και θα δούμε άν θα βγει προσφορά στις λευκές συσκευές.
    Ρε τι άγχος αυτό φέτος,όχι πρωταθλητισμού αλλά αποφυγής υποβιβασμού.
    Άντε γαμήσου γιαουρτά.
    ΥΓ: Είπα να το κάνω πιο επίκαιρο το όνομα μου.Μην ψάχνετε ποιος είναι ο Χάρης-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
    ΥΓ2:΄Στίβεν, μια μέρα μόνο στην Μυτιλήνη δεν είδες τίποτα.Δεν πήγες και στην Παναγιά Γοργόνα στην Σκάλα Συκαμινιάς,στην Αγιάσο και σε πολλά άλλα μέρη,που αντέχουν ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ανώνυμο: Η επισκεψιμότητα είναι σταθερή ασχέτως σχολίων. Τώρα αν με πήρανε χαμπάρι, παίζει κι αυτό αλλά εσύ που επισκέφθηκες σήμερα, μάλλον είσαι στην απέξω. Σιγά σιγά κι εσύ με τους ξυπνητζήδες και στο αύριο της ομάδας θα δεις αν πράγματι με πήρανε χαμπάρι. Πάντως ευχαριστώ για το σχόλιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ: Μπάμπη, το έγραψα οτι δεν είδα τίποτα. Αλλά όταν έχεις στην διάθεση σου μόνο ένα τρίωρο, πάλι καλά που υπήρχαν τα κουράγια να φτάσω μέχρι το άλλο άκρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστά,πάλι καλά που έφτασες εκεί πάνω,είναι και χάλια δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή