Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΛΑΚΑ

          Ειλικρινά ρε παιδιά, έχει πολύ μεγάλη μεγάλη πλάκα η επίθεση του Καψή στους αοιδούς, αλλά και η αντίστοιχη άμυνα των καλλιτεχνών προς τα πίσω. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ. Για την φοροδιαφυγή μιλάμε βέβαια κι όχι για τα παλληκάρια των Σφακιών, που ακόμα κι όταν τον παίρνουν από τον κώλο, είναι υποχρεωμένα να μην πονάνε σαν παλληκάρια. Κι ανακάλυψε ο Καψής - ο ΄βλάκας είναι αυτός, ο αδερφός του τουλάχιστον έγινε και κομεντέϊτορ της κυβέρνησης - φοροδιαφυγή στα βλαμμένα με την φωνή αλλά και τα βλαμμένα, είναι τόσο μαλακισμένα που δεν μίλησαν για την φοροδιαφυγή των δημοσιογράφων ή την κατευθυνόμενη φωνή. Χάσανε τα χάπατα την χρυσή ευκαιρία για ξεμπρόστιασμα των αλητών της πληροφόρησης μπας και σώσουνε κάτι μαυράκια. Είτε δενδράκια, είτε χρηματάκια.
            Αλλά Ελλάδα είναι εδώ κι οπότε τι να περιμένεις; Σωτηρία από συγκοινωνούντα δοχεία; Τις συναυλίες των αοιδών, δεν τις επιχορηγούσε  το κανάλι που δούλευε ο Καψής; Οι καλλιτέχνες δεν γουστάρανε την αβάντα που παίρνανε από τον δημοσιογράφο; Γιατί έγινε το ατόπημα του μαλάκα; Πού να ξέρω; Επειδή δεν βρίσκει σταθμό να δουλέψει ή επειδή το ΔΟΛ δεν διαθέτει πλέον θέσεις για σοβαροφανείς μαλάκες; Είπα. Δεν ξέρω. Υποπτεύομαι όμως τον εμφύλιο που έρχεται. Που φυσικά θα ξεκινήσει από ψηλά. Κι όταν λέω ψηλά, εννοώ τους υψηλά κρυπτόμενους. Τους ανθρώπους του συστήματος. Διότι ποιός σε τέτοια εποχή ακούει Καψή αλλά και ποιός ασχολείται με Γαλάνη ή Αλεξίου; Είναι σαν να πάω να ακούσω τώρα τον Ατίκ.
              Γίνονται όμως αυτά, όπως γίνονται και τα γιαούρτια από το γάλα. Πάντα μετά είναι το μεγάλο συγνώμη, που όμως τι να αλλάξει κι αυτό; Σπάνια διαβάζει ο σημερινός άνθρωπος την αποκατάσταση της αλήθειας. Όλοι μένουν στα πρώτα, τα εκρηκτικά. Και γι' αυτό οι πρώτοι συνήθως είναι ανιχνευτές που πάνε άκλαυτοι. Πάντα οι από πίσω προχωράνε την κατάσταση, είτε διότι δεν ήταν ήρωες - με την κοινή έννοια του όρου - είτε ΄διότι δεν ήταν τόσο τυχεροί για να γίνουν αγάλματα ή ονόματα δρόμων. Κι ήταν απλά πιο λογικοί και φυσικά δεν αναφέρομαι στην πεζή διαταγή του στρατηγού στην μάχη που μοίραζε θέσεις κι ευθύνες ανάλογα με την ποσότητα της σάρκας.
                  Κι όταν είσαι αφανής και αποτύχει μια συμφωνία, τι θα πει ο μαλάκας; Τουλάχιστον προσπάθησε ο τάδε, κι ήταν ο μόνος, την ώρα που όλοι πηδάγανε σαν τα ποντίκια από το σκάφος. Τι μένει; Το " τουλάχιστον " . Και με το επίρρημα βολεύτηκαν όλοι. Αρέσει η λέξη αφού ακόμα η κανονική διάκριση δεν είναι και τόσο καθαρή. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ = ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ σε σύντμηση. Δηλαδή έκανες το ελάχιστον, αλλά επειδή ο άλλος δεν ξέρει ελληνικά, το φαντάζεται σαν τεράστιο πράμα. Και φυσικά το φαντάζεται σαν επίρρημα, ενώ είναι βλάχικο επίθετο και με προφορά μάλιστα. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974, ΒΛΑΧΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ; ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΒΛΑΧΟΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑ Ή ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ. ΒΛΑΧΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
                  Κι αν δεχτώ οτι ο πλανήτης είναι ένας και το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Ο πλανήτης. Τι είναι η Ελλάδα και τι η ΑΕΚ; Μια χώρα κι ένας πολίτης κατά αναλογία. Και τι θέλει ο πολίτης, που κατά σύμπτωση έχει κρυμμένους μέσα του μερικούς εαυτούς κατά περίσταση και βάσει ημερολογιακών συμφερόντων; ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ, ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΩΜΕΝΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΘΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ή ΣΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Με μπέρδεμα την αναπαραγωγή ή το AIDS.  Κι είναι κρίμα, οι αθληταράδες να μην γεννούν παιδιά που αφού προέρχονται από σούπερ ρεκόρ, να μην έχουν απογόνους που θα μπορούσαν να τα σπάσουν.
                     Όπως και μένα μου έχει σπάσει τα ούμπαλα ο Βιντιάδης κι ο Χάρις. Ο ένας δεν έχει λεφτά - ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - κι ο άλλος θέλει μυστικότητα. Μυστικότητα γιατί; ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; Τέτοια ευκαιρία βρήκε και φοβάται ο μεγιστάνας; Ε, ρίχνεις λίγο παραπάνω λάδι στην φωτιά και την άναψες. Έχει κάποιον αντίπαλο και θέλει μυστικότητα;  Και καλά την θέλει κι άντε και καλά κάνει. Από όλους τους μυστικοπαθείς στην Ελλάδα, διάλεξε τον γιαουρτά για να κρατήσει μυστικά; ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ.  Σιγά παιδιά με τα μυστικά σας. Σιγά με τα μηνμόνια. Πάλι λάθος λέξη βρήκατε. Διότι μνημόνιο υπεγράφη μεταξύ γιαουρτά και ΔΧ για το γήπεδο και μνημόνιο έχουμε στην χώρα, που δεν είναι και τόσο αγαπητή η λέξη. Δεν βλέπω δηλαδή και δυνατή επικοινωνία. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;
                      Χώρια που μνημόνιο είναι και κάτι που πρέπει να το θυμάσαι. Δεν είναι για το μέλλον. Ανακωχή, σύμβαση, συμβόλαιο, υπογραφή κυρίων, λόγος τιμής κι άλλα τέτοια ήταν παλιά. Αλλάξανε βέβαια τα πράματα, αλλά μόνο στην Ελλάδα και στην χώρα; Διότι το εμπόριο ακόμα έτσι γίνεται , όσο ξέρω. Και δεν υπογράφω μνημόνια με τους πελάτες μου, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Κι ο Κιθ υπογράφει 23 μύρια - ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - με μνημόνια; ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ; Η BDO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ; ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ. Ο ΚΙΘ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που την πλήρωσε ο Παπάς; ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ SUPPORTERS ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, που της έπεσε και το site; 
               Κι εγώ αμφισβητώ τον Καψή. Κι άρα και το κανάλι που δούλευε, που λογικά Καψήδες έχει πάρει στην θέση του. Κι αμφισβητώ την Πέγκυ Ζήνα και την Κοκκίνου και τον Κότσιρα και την Βίσσυ. Όχι βρε για τα λεφτά. Μην πάει ο νους στο κακό. Είμαστε καλοπροαίρετο blog. Για την φωνή τους έχω αμφισβήτηση, όπως και για τόσους μαλάκες που δίνανε τα λεφτά τους για κάτι τίποτες. Κάτι σαν τις ψήφους. Και κάτι που μόλις ο Βοσκόπουλος ξαναήρθε στην πίστα, κάθε βράδυ γεμάτος ήταν σαν φοροφυγάς κι ο Καψής χωρίς δουλειά. Ε, είναι να μην τρελαθείς; Ακους έναν μαλάκα σαν φωνή κι ο διπλανός μαλάκας - που μάλιστα έχει διαλέξει το επάγγελμα - και σου λέει τα ίδια αλλά σαν πληροφόρηση,να μην έχει δουλειά;
                ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΙΔΙΟΙΣ ΕΞΟΔΟΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΚΙ ΑΜΙΣΘΟΙ. ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΧΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΝΗ. Που , τι να καταλάβει ο τάπας μετά από τα ποτά του; Δεν είναι θέμα φωνής. Συνήλθανε βρε μέχρι και οι μουνάρες της φωνής. Χαμηλώσανε τις τιμές της βίζιτας και τα λοιπά. Κι οι πελάτες το κατάλαβαν και πλέον τα λεφτά δεν πάνε στα λέλουδα για το ρίξιμο. Πάνε κατ' ευθείαν στο μουνί.
                  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΨΗΣ; ΔΙΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΗ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ. Ο ΚΑΨΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΥΣ.
                   Είπαμε όμως. Ο μαλάκας είναι αυταπόδεικτος. Όπως κι ο ελπίζων. ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ DEAL ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.  Αλλά και γιατί να κρυφτεί; Η Ρούλα κρύφτηκε; Τον Κασιδιάρη δεν ήθελε; Γιατί ταλαιπώρησε τον άλλον; Μόλις κόπηκε από τους αγώνες, δεν της κόπηκε κι ο έρωτας; ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ. Που σαλώνουν μυαλά, που όμως θέλουν να σαλωθούν. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς να το θέλεις. Την αδικία λοιπόν βάλτην αλλού. Όπως και την συγνώμη του Καψή. Όπως και τα μέσα για να μην μάθεις ποτέ τι έγινε. ΠΛΗΡΩΝΕ ΒΛΑΚΑ.

4 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας14 Σεπτεμβρίου, 2012 10:29

    Δεν απευχομαστε τιποτα το ευτυχες για την ΑΕΚ-πως θα ηταν δυνατον- και δεν κανουμε "μαγια" να μη πιασουν οι επενδυτικες (με η χωρις εισαγωγικα) προσπαθειες.
    Αλλα δεν μπορουμε να μη δουμε τις αναντιστοιχιες και τις υπεροβολες σε βαθμο χολιγουντ.
    Και αν οχι να κλαυσωμεν,τουλαχιστον να χαμογελασωμεν πικρως.

    3 (τρεις) εφοπλιστες, 1 (ενας) μεγιστανας και ο "mister fix it".
    Βεβαια οι αναπαραγωμενες απο το πουθενα "πληροφοριες" και οι απο το μηδεν ανακυπτουσες ελπιδοφορες ενδειξεις,με σκοπο την πωληση κωλοχαρτου (εφημεριδες) η κλικαρισματων (sites) ειναι μια αλλωτε λιγο αλλωτε πολυ,προσοδοφορα δραστηριοτητα.

    Εδω και 20 μερες βλεπουμε μονιμως σε φωτο,εναν κοκκινομουρη Αγγλο με σταυρωμενα χερια σαν ινδιανος με γραβατα.Ανετα,αντι για "mister fix it" θα μπορουσε να λεγεται "κοκκινη πιπερια" η "καθιστη παπια".

    Βιντιαδη ακουμε και Βιντιαδη δεν βλεπουμε. Και λενε οτι θα τον δουμε την Κυριακη στο ΟΑΚΑ. Μα και να τον δουμε δεν αλλαζει κατι,καθ'οτι δεν ειναι "βαρυς". Ειναι αλαφρος που λενε, στην τσεπη.

    Τους αλλους δε 3 εφοπλιστες (εφοπλιστης ειναι αυτος που κραταει οπλα μαλλον) μητε τους εχουμε μυρισει. Τον δε μεγιστανα, ισως τον "δουμε" μετα την καταβαση του Ιησου απο τους ουρανους,για δευτερη φορα. (δεν βαζει μυαλο. Παλι τα ιδια. Που πας "χριστιανε" μου; Δεν βλεπεις οτι εχεις να κανεις με τελειωμενους μαλακες;)

    "ειναι νωρις. Υπαρχει μυστηκοτης και ρητρες. Τι θες ρε μαλακα";
    Ενταξει. Σκαω.

    Μονο να πω οτι τετοια μυστικοτης και "εσκεμενη" και ελεγχομενη αργοπορια, μπορει να υπαρχει σε δυο περιπτωσεις. Η οταν παιζει κατι πολυ μεγαλο και διακυβευονται πολλα, η οταν δεν παιζει τιποτα απολυτως.

    Μακαρι να συμβαινει το πρωτο και οι-οποιοι-εμπλεκομενοι- να βλεπουν στην περιπτωση της ΠΑΕ-ΑΕΚ χρυσα πετραδια και σιγα-σιγα προσπαθουν να τα οικιοποιηθουν και να μη παρουν χαμπαρι τιποτα οι αλλοι διπλανοι χρυσοθηρες της οχθης.
    Εαν εχουμε τετοιο κελεπουρι στα χερια μας με τετοιες προοπτικες-και κυριως με τετοια ενθαριντικα παροντα στοιχεια-και ψαχναμε λυσεις ανοιγματος στον κοσμο και πετραδακι-πετραδακι να μαζευτουν τα ασυμαζευτα,ειναι απαραδεκτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας14 Σεπτεμβρίου, 2012 10:30

    Και ο Δ.Χ. πρεπει να παρει μια αποφαση. Ειναι τελικα "μονη λυση ο κοσμος" η "επιτελους ας ερθει καποιος"; Να ξερουμε ρε γιατρε.

    Αλλα δεδομενων και των προσφατων και παλαιοτερων-ρε πως περναει ο καιρος- εμπειριων, με τους αμετρητους "-αδιδες", μπαρμπαδες απο Αμερικη η Κορωνη, συνθετα ονοματα-σιδηροδρομοι απο μεση Ανατολη,ουρανοξυστες,μεγαρα,project, καραβια,πετρελαιοπηγες, κερασιες (τι να κανει αραγε το δεντρακι του Κοζωνι στην αυλη...να το ποτιζει;) σε συνδιασμο με την υπαρχουσα-και ποιος ξερει για ποσο ακομα- εντατικη στην οποια εχει περιελθει το περιαλλον στο οποιο καλειτε να επιχειρησει ο επιχειρηματιας-επενδυτης (δηλαδη εδω στα "καμενα") τοτε μαλλον δυστυχως κλεινουμε προς την δευτερη πιθανοτητα.

    Εαν δε,σε ολα αυτα προσθεσουμε (απαραιτητο ειναι αυτο) και την ανορεξια που δειχνουν οι κατεχοντες την μοιρα της ΠΑΕ και την μανια που δειχνουν να μη πουλανε αλλα και να μην αποχωρουν οι παλιες αμαρτωλες φατσες και να κρατουν την ΠΑΕ παραδοξως ομηρο,-θα εχουν τους λογους τους να κρατανε τις πυλες του οικονομικου βοθρου που προκαλεσαν μετα μανια,με τις πλατες τους ακομα,κλειστες)τοτε μαλλον οδευουμε με κατηφορα προς στην δευτερη εκδοχη.

    Μακαρι να μην ειναι ετσι και το "λυκος στα προβατα" που για μια ακομα φορα "φωναζουν" οι ψευτοτσοπανιδες τοσο της ΠΑΕ οσο και των παπαγαλων τους στα μου-μου-ε, να βγει αληθες.
    Και να δουμε προκοπη,απο εκει που δεν το περιμεναμε.
    Αλλωστε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
    Φροντιζει σαν καλος νεκροθαφτης, πρωτα να θαψει ΟΛΟΥΣ τους αλλους. Και ετσι,αφου δεν θα εχει μεινει κανεις για να περιμενει κατι,να μην υπαρχει και κανεις να την κατηγορησει για ολιγορια. Καριολα.Γατα εισαι.

    Υ.Γ: Μπατιστα: "αν δεν υπαρχει μελλον,δεν υπαρχει και παρον."
    Σωστα. Αλλα και χωρις παρον δεν μπορεις να εχεις μελλον,καθ'οτι το δευτερο,ειναι προεκταση του πρωτου. Το οποιο σαν βελος, βεβαια,μπορει και εισχωρει στο παρελθον και αρα θα μπορουσαμε να πουμε οτι ακομα και εκεινος που δεν εχει παρελθον,δεν μπορει να εχει ουτε παρον,ουτε και μελλον. Εκτος και αν ερχεται απο το μελλον και πορευεται προς το παρελθον,δηλαδη αναστροφα. Τοτε δεν μπορουμε μετα βεβαιοτητας να ισχυριστουμε οτι δεν εχει μελλον αφου το παρελθον τον περιμενει για να δωσει εξετασεις.
    Ρε δεν γαμιοσαστε. Δεν κανετε καμια δουλεια εκει περα,παρα μονολογειτε να ανομολογητα,μπας και δικαιολογηθει κανενας μισθος.
    Ενα πετσι κλωτσατε. Δεν σας ζητησαν να κανετε διατριβη περι χωροχρονικου συνεχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αφού θέλουν να μας κάνουν να γελάσουμε....δεν είναι κακό βεβαίως,να προσθέσουμε στο πανηγυρικό 3 εφοπλιστές κλπ,κλπ και την δήλωση μέσω social media (αν το γράφω σωστά)του Βασίλαρου Ξενιάδη,την Κυριακή θα είμαι ΟΑΚΑ και τέλος του μήνα η ΑΕΚ θα είναι δικιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστος Χοντζεας14 Σεπτεμβρίου, 2012 14:37

    Προς Χρηστο_new: Μα ηταν αναμενομενη η επανα-ξανα-παλι-εμφανηση του. "Η λαμογια η τρελοι".

    Θα γίνεις δικιά μου πριν έρθει η νύχτα
    τα χλωμά τα φώτα πριν ρίξουν δίχτυα
    θα γίνεις δικιά μου.

    Η μαλλον καλυτερα θα του ταιριαζε το:

    Είχα ένα ριγέ σακάκι διπλοσταυροκουμπωτό
    το φορούσα με μεράκι σαν ερχόμουν να σε δω
    Τώρα κρέμεται στο ράφι ξεχασμένο (ξυλωμενο) κι ορφανό
    το παλιό ριγέ σακάκι μου το διπλοσταυροκουμπωτό.

    Ρε τι πλακες που εχουμε. Δελφιναριο γεμιζουμε για πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή