Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

            Τα είχα γράψει τον Ιούλιο : " ...δεν θα ήθελα να θεωρηθώ εχθρός της ΑΕΚ..." Νέτα, σκέτα και ολόλαμπρα. Κι αρχίσανε οι παρεξηγήσεις ήδη. Για τις οποίες, πραγματικά θέλω να πέφτω έξω αφού και μένα σαν οπαδό με ενδιαφέρει η ομάδα και το μέλλον της. Και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται το γράψιμο μου και η κριτική, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
               Και τα γεγονότα υπάρχουν. Όπως υπήρχαν οι επαφές του Βιντιάδη με τον Αδαμίδη από τον Απρίλιο. Γιατί λοιπόν τόση αργοπορία; Γιατί δεν ζητήθηκε ο έλεγχος των στοιχείων από τότε αλλά ακριβώς με το τέλος των μεταγραφών; Κιτρινόμαυρο φρόνημα υπάρχει. Μήπως δεν φτάνανε τα χρήματα; Για πες μας ρε tiger. Ή μήπως φτάνουν σήμερα; Αφού λοιπόν φτάνουν, γιατί ο πατήρ δηλώνει οτι δεν κατέχει πλέον την εταιρεία του που έχει πουληθεί σε κάποιον Λεντούδη; Επίσης γιατί δηλώνει οτι ο γιός του μπορεί να διαθέσει μόνο ένα μύριο; ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ. Εγώ απλά κρίνω.
              Προχωράω όμως. Οι ίδιοι δεν δηλώνουν οτι θέλουν συμπαίκτη; Τι απέγινε η επαφή με τον Νοτιά, που με τόσο καμάρι μας είχαν παρουσιάσει τα οπαδικά έντυπα μας; Μήπως δεν σημειώθηκε συμφωνία; Μια συμφωνία που όμως κλείστηκε με τον Θωμά, που πρόλαβε στην πεντάλεπτη τηλεφωνική του επικοινωνία να πειστεί οτι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον. Σαν γρήγορα δεν πέσανε τα δώδεκα μύρια, που όμως ακόμα δεν έπεσαν αφού πρέπει να πέσει ο συμπαίκτης.
           Που βρέθηκε όμως και λέγεται Χάρις. Και από ό,τι διαβάζω, θάρθουν όλοι την Κυριακή. Αμέ. Και φωτογραφίες θα βγουν και θα προβούν και σε δηλώσεις. Ο Κιθ όμως δεν μιλάει ακόμα. Πρέπει πρώτα να κάνει αυτοψία στο προπονητήριο. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Σωστά πάει. Αντίθετα με την τράπεζα του - Seymour Pierce λέγεται αυτή - κι ήθελα νά ξερα ποιός την έχει ακούσει ποτέ αλλά κι αν την έχει ακούσει να μας πληροφορήσει εδώ όλους εμάς τους αδαείς, γιατί πήρε δάνεια από το Καζακστάν ενώ σκίζει και γιατί χάλασε η συμφωνία του καλοκαιριού που ήταν να πουληθεί στους τέως Σοβιετικούς. Αλλάζει δουλειά ο Κιθ; Μπορεί και να θέλει να γίνει λοστρόμος σε κανά καράβι του Βιντιάδη. Πού να ξέρω κι εγώ.
            Εγώ τα γεγονότα παρακολουθώ και το 1,15% του γιαουρτά, που ξόδεψε 600 χιλιάρικα μέσω της εταιρείας του στην Κύπρο που είχε μετοχικό κεφάλαιο πέντε ( 5 ) χιλιάρικα. Ο γιαουρτάς που στα ραντεβού για το γήπεδο με τον Δημητρέλο, πάντα έφερνε και τον Βούρο. Ή και το ανάποδο αλλά στην τελευταία γενική συνέλευση - εκεί που έγινε της πουτάνας με το φεύγω , μένω του Μαύρου - ο Δημητρέλος κρατήθηκε κι όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν: " Υπάρχουν και φιλίες Γιάννη. Μην τα γαμάμα όλα. " Και μαγικά ο Κιθ, δημοσίευσε οτι θα ήθελε πρόεδρο τον γιαουρτά και μόλις ξεχαρμάνιασαν κάτι διαδικτυακοί τύποι της οργάνωσης, ξαφνικά ο καταλληλότερος έγινε ο Βούρος, διαμηνύοντας κιόλας οτι ο Μαύρος δεν θα είναι στο νέο σχήμα. ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
              Γιατί να κακοκαρδιζόμαστε; Όλοι ΑΕΚ δεν είμαστε; Όλοι εισιτήριο δεν πληρώνουμε για να μπαίνουμε στο γήπεδο; Γιατί να υπάρχει blogικός αλληλοσπαραγμός; Τι είχα πει εγώ ο μαλάκας; Οτι υπάρχει κόντρα Τσιάρτα και Βλάχου. Πάρτον κάτω τον Βασιλάκη από τα εκτός έδρας. Ένας ένας θα φαγώνεται, αφού το αόρατο fund τελικά, δεν έρχεται από τον Κιθ που το φυσάει το χρήμα.΄Τώρα αναζητείται από ανατολάς και πιστεύω τάχιστα να βγει κι ένα όνομα για τα μάτια του κόσμου. Δεν γίνεται να βγει το μεγάλο όνομα της Σιγκαπούρης - έτσι δεν είναι tiger ;
             Γιατί Σιγκαπούρη; Έλα μωρέ. Τυχαία το είπα, όπως τυχαία πιάστηκε κι ο Κόντε κι όπως τυχαία το ματς με τον Βόλο - εκείνη η τεσσάρα - εκεί είχε παιχτεί. Και φράγκα για κανά χρόνο στην Ιταλία δεν θα υπάρχουν πλέον, οπότε πρέπει αλλού να οδεύσει η βιομηχανία. Και καλύτερα σε πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα, σε πιο άδεια γήπεδα αλλά και σε μπόλικα πεινασμένα που προκειμένου να δουν και μια νίκη, σιγά να μην ψάξουν την προέλευση των χρημάτων. Χρόνια τώρα δεν θέλαμε να βγει κιτρινόμαυρο πλυντήριο;  Κι ο Θωμάς καλά θα πάει, όπως κι ο μονάκριβος του που είπε να κάνει δουλειές με ποτά.
             Βέβαια υπάρχει ο κέρβερος που λέγεται ΕΕΑ, που όπως έλεγξε το πόθεν έσχες της εταιρείας του γιαουρτά, άλλο τόσο θα ψάξει και την καταγωγή των χρημάτων εκτός αν βρει τίποτε ξεχασμένα πεντοχίλιαρα σε κάνα έδρανο των πολύ σοβαρών συνεδριάσεων της. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.  Κι εκεί που θα τον ξαναεφαρμόσει τώρα που ο Σπύρος - ο Κερκυραίος ντε για να μην μπερδεύεστε - θα κάνει πρωτάθλημα με 21 ομάδες αλλά αφού γίνει έλεγχος λεπτομερής στα οικονομικά των συμμετεχόντων. ΦΤΩΧΗ ΑΛΛΑ ΤΙΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΦΤΩΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΟΝΟ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ. Τώρα γιατί ο Κούγιας, που έχει τιμωρηθεί να μην ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, κάνει προσφυγές, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ. Όπως φυσικά το ίδιο θα έκανε κάθε σοβαρός άνθρωπος στην Ελλάδα.
             Εμένα λοιπόν, κάτι δεν μου κολλάει καλά όσο κι αν υπάρχει το δέλεαρ του γηπέδου κι όσο κι αν η έκθεση της Άλφα τράπεζας μιλάει για παραμύθια της τρόϊκας με τα πρόσθετα μέτρα που αφήνουν το δημόσιο με πλεόνασμα έξι δις από την αρχή του 2013. Όπως δεν μου αρέσει ένας φραγκάτος να το παίζει τοιούτος καθυστερώντας τις συμφωνίες, αναζητώντας συμπαίκτες και περίεργα κεφάλαια από την Ασία και να περιφέρει τον Κιθ στο οακα για να μυρίσει την αύρα του Αεκτζή. Είναι σαν να έχω εγώ ένα προβληματικό εργοστάσιο με σταματημένες όλες τις μηχανές της παραγωγής του, και για να προσλάβω μια γάτα λογιστή, να πάω να του δείξω τους χώρους που γινόταν η παραγωγή. Βέβαια η ιστορία του Κιθ μιλάει πάντα για πλυντήρια αλλά δεν πιστεύω οτι τα λεφτά του Αμπράμοβιτς πήγαν στην Σίτυ, επειδή ο μεσολαβητής πήγε και είδε κάποιο παιχνίδι της. Εκτός πάλι αν ο Κιθ γουστάρει ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλει να θαυμάσει από κοντά τον Λαγο. Πού να ξέρω κι εγώ τα βίτσια των πλουσίων; Αν τα ήξερα ή αν τα είχα, μάλλον θάμουν κι εγώ τέτοιος. Τώρα γιατί οι πρώτοι στη λίστα του Φορμπς δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, μάλλον θάναι άλλο βίτσιο που θα μπορεί να το ερμηνεύσει ο ΔΧ με τις τίγρεις του.
             Την καλημέρα μου στα λαμόγια.  

2 σχόλια:

  1. Να ζητήσω συγνώμη,τελικά για τον Σκόκο έλεγαν στην συνάντηση...οι τρεις.
    Δηλαδή ένας υποψήφιος επενδυτής (?),ένας πρώην (?)πρόεδρος και ένας άνεργος πολιτικός καθορίζουν το μέλλον της ΑΕΚ..
    Τώρα αυτοί θα είναι η τρόικα της ΑΕΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστος Χοντζεας13 Σεπτεμβρίου, 2012 12:53

    Ο μονος λογος που ερχονται οι τρεις,ειναι μπας και ψηθει κανενας οπαδος παραπανω και παρει εισητηριο για τον αγωνα με τον Αρη.
    "ελατε Αθηνα...κερασμενα ολα....ψαρακια θα φαμε...θα χαζεψουμε και τα μικρα στο γηπεδο...θα βαλουμε και καμια 50αρια χιλιαρικα στην τσεπη μας...εννοω στο ταμειο μας...και βουρ πισω".
    Μια εκδρομη γινεται.

    Ειναι ποτε δυνατον να γινεται...προοδος συνομιλιων και ευρεση επενδυτων οταν σε αυτο εμπλεκεται και ο Αδαμιδης (ο γιαουρτας οπως σωστα λεγεται);

    Η παρεα παρελαβε λεει τα στοιχεια απο την ΠΑΕ και τα ξεφυλλιζει και θα τα ταυτοποιησει με επικειμενο ελεχγο απο ορκωτους.
    Η ΠΑΕ εχει ζητησει ελεγχο για τους ενδιαφερομενους των ποσοστων της; Εχει ζητησει χαρτια και εγγραφα που να πιστοποιουν την οικονομικη επαρκεια τους; Οχι; Γιατι;
    Μαλακιες ρωταμε. Εδω εκαναν κουβεντα με τους Ξενιαδηδες,θα κωλωσουν στους Βιντιαδηδες;
    Ποιος ειναι ο γιος Βιντιαδη; Ο Βαρδινογιαννης; Και ποιος ειναι ο Χαρις; ο Τρουμαν; Και βεβαια αφου υπαρχει στη μεση Αδαμιδης,πρεπει απο την πρωτη μερα -εκτος του να βαζουμε τα γελια-να βαζουμε τα κλαματα.

    "εισαι εγκαθετος,μαλακας,υστεροβουλος".Μπορει.
    Ενα μονο να ρωτησω: Εφ'οσον ειναι απιθανο σε μια μπομπαρδισμενη (που λεει και ο αποδητηριακιας,ωρα του καλη) χωρα,οπου κανεις δεν ακουμπα τιποτα,πως τα σαινια του Λονδινου,βλεπουν επιχειρηματικο κερδος και ευκαιριες μεσα απο μια εταιρια η οποια χρωστα ακομα και στους κατοικους της Καπερναουμ;
    Οταν ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ,διχως γηπεδο,διχως περιουσιακα στοιχεια εμψυχα και αψυχα και με μια 80αρα μινιμουμ χρεη διακανονησμενα-αδικανονηστα,κρυφα-φανερα πως θα βρεθει Χριστιανος, αν οχι ορθοδοξος εστω Καθολικος, η Προτεσταντης οπως διαβαζουμε τωρα, η Μωαμεθανος η Ταοιστης,που να βαλει εστω και ενα χιλιαρικο;
    ΠΩΣ θα το παρει πισω;

    Αν το βαλει,δεν το παιρνει. Αρα,ο μονος τροπος- ο γνωστος- για να πεισουμε το ποπολο οτι "υπαρχουν ενδιαφερομενοι" αφου απο μονη της η επιχειρηματικη ευκαιρια και το επενδυτικο ενδιαφερον δεν "ψηνουν" κανενα, βαζουμε μεσα και ολιγον-εως πολυ- ΑΕκιλικι. "Χρονια οπαδος" ο ταδε. "Απο το 95 αγοραζει διαρκειας" ο ταδε.
    "μεγαλη αγαπη και καιμος η ΑΕΚ" για τον αλλον. "Απο παππου προς παππυ κρυφοΑΕΚτζης" ο παραπερα.
    Αυτο ειναι το μπαζο,με το οποιο γεμιζει το κενο της ανυπαρκτης κατα τα αλλα "ευκαιριας" η "επενδυσης".
    Κατι θα κονομισουν οι εφημεριδες και τα σαιτς,κατι θα κουνηθει για κανεναν διμηνο και μετα δεν βαριεσαι...θα ξαναβρουμε κανενα νεο αστερα μεγιστανα,βαθυπλουτο που να παρει σειρα στο πλαι της Βασιλειαδου για καμια 40αρια μερες, που θα διαρκεσει το νεο συνοικεσιο.

    Πολλα γραφω. Πολλα. Και κουραστικά. Και κουράστικα.
    Γυρω-γυρω ολοι στη μεση ο Μανωλης. Πραγματικα ειναι αργοσυρτος θανατος μετα σπασμων και ονειρωξεων.

    Αντε να μπουμε σε μια σειρα. Αντε να παρθει ο ΟΠΑΠ. Αντε να κανονιστουν τα δρομολογια και τα ποσοστα των πετρελαιων του Αιγαιου. Αντε να μπουνε φρουτακια,λουλουδια,κολοκιθια,μπαμιες και πουτανες στα βενζιναδικα και τα περιπτερα. Αντε να τελειωνουμε. Αντε να παρουμε και εμεις μια σειρα σαν ομαδα. Δεν αντεχουμε αλλο.
    Αναμονη,αναμονη,μειναμε χωρις μουνι.
    Αντε να ερθει και κανενας "σοβαρος" νταβας για το μαγαζι του Σπανουδη και του Νεγρεποντη.
    Αντε επιτελους μαλακες. Σουρτα-φερτα στα παζαρια με τα κοκκινα χαλια και τις βαρειες πορτες.Αιντε νεολαδεμποροι της νεοκατοχης. Αντε υαινες βρειτε τα. Εχουμε πολυ φαι. Μη τσακωνεστε.
    Αιντε τελειωνετε. Ψοφαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή