Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ

          Δεν ξέρω τι λέτε για την Μυτιλήνη, αλλά εγώ βρήκα ένα καταπληκτικό σημείο. Τον Μόλυβο. Μια ισοροπία στο πετρόκτιστο κτίσιμο κι ένα γραφικότατο λιμανάκι, που τιμούσε την παρουσία του με τους καταπληκτικούς μεζέδες του. Ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο το παλιό που έφτιαχνε σαπούνια - λόγω του υψηλού ιξώδους του ντόπιου λαδιού, που την βρώση την κάνει υποχρεωτική  - , που σήμερα είναι ξενοδοχείο. Ωραίο σημείο αλλά καμία σχέση με τον πύργο της χώρας, που η ανακαίνιση του δημιουργεί μια νότα. Ιστορίας, δροσιάς αλλά και καταπληκτικής θέας. Είπαμε. Βαράμε αποφασιστικά στα νώτα.
         Γιατί έχει βαρειά γεύση το λάδι; Διότι οι ελιές στο νησί πάνε ψηλά - περί τα επτά μέτρα - κι οι άνθρωποι δεν χτενίζουν τα δένδρα, αλλά περιμένουν τους καρπούς να πέσουν κάτω. Κάτω, που έχουν απλωμένα δίχτυα μαύρα, για την συλλογή. Λογικό είναι λοιπόν να ταγκιάζει ελαφρώς το λάδι, όπως λογικό είναι να φύονται κάτι πολυκατοικίες στη μέση κάμπων, στη μέση του πουθενά, σαν να θέλει ο άλλος να δείξει την περιουσία του σε ύψος. Κάπως έτσι ήταν κι η Βαβέλ. Πού να καταλάβουν οι οικοπεδούχοι, οτι η πραγματική απόλαυση είναι σε οριζόντια έκταση; Και καλύπτει ακόμα και τα γεράματα. Πάντως το κλασιικό οίκημα του σχολείου της Καλλονής, είναι όλα τα λεφτά.
          Αυτά για τα οποία δεν είχαμε πληροφόρηση σήμερα στην ΑΕΚ, πέραν των εισιτηρίων που με πενήντα χιλιάρικα σφραγίστηκαν κι άρα κι ο Κωστής πήγε στα clubs της οργάνωσης που ανήκουν στον Μελισσανίδη και ζήτησε υποστήριξη. Τώρα γιατί έγινε αυτό, το αφήνω στην κρίση σας, άντε και στην διαίσθηση σας. Εγώ το άφησα στην ακοή μου μέσω κινητού. Με όλη την εκτίμηση  της οπισθοχώρησης του Βασίλαρου αφού ο σημερινός αντικαταστάτης του βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση.
           Στην οποίαν ίδια,  είναι και η εταιρειάρα του Βιντιάδη του πατρός αλλά και η οικονομική επιφάνεια του γιού, που φτάνει μέχρι το ένα μύριο, ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. Και τα λεφτά πλέον πετάνε από το Λονδίνο και φτάνουν στο Αζερμπαϊτζάν. Ή άντε και στην Σιβηρία στην οποία προσπαθεί ο τεράστιος Χάρις να πουλήσει την επενδυτική του τράπεζα
- σας το έχω ξαναγράψει -  που φαλήρισε νωρίς αλλά κάποιες επιτροπές στην Ινγκλετέρα γουστάρουν τα κάτω από το τραπέζι  κι οπότε, γιατί να μην υπάρχει project  για την ΑΕΚ; Ελέγχεται το μαύρο χρήμα; Από ποιόν; Σωλήνες ψάχνουν οι άνθρωποι κι όσα πιο πολλά φουσκοειδή μπαλόνια υπάρχουν, τόσο υπάρχει η πιθανότητα του να μπουν λεφτά στο pipeline και νάναι όλοι ευχαριστημένοι. Και κύρια οι οπαδοί - ασπίδες.
              Που είναι λίγοι πια αλλά αρκετοί για ένα σύστημα που μαστίζεται από την ανέχεια. Τα έχουμε πει. ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ. ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ; ΟΚ. ΚΑΤΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ISO. ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. " ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ."
              Και " ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ " , αφού η βασική ομάδα διέλυσε την δεύτερη. ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΓΙΑ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΣΟΔΑ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΚΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ, ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
             Υγ1. Ο Βλάχος γιατί σταμάτησε να μιλάει για αμυντικά χαφ; Α, ξέχασα. Έγινε καλά ο Ρίκα. Στην τρίτη προσπάθεια του, περιμένεις κόκκινη κάρτα. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Ο διαιτητής είναι εντάξει. Τα ζόμπι είναι φιλικά με τους νεκρούς.
              Υγ2. ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΩΡΑΪΤΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΕ. ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, που φυσικά είναι με τον χάπια ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ.
              Υγ3. Δεν υπάρχει κανένας Κόκαλης πλέον. Ο άνθρωπος είναι απλά Χριστός.
         

6 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα και τον χαρις τον εβγαλες φτωχο οπως και τον βιντιαδη.....
    εσυ που εισαι φραγγατος δεν κανεις το κολπο γκροσσο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ TIGER: Περιμένω πρώτα εσένα, αφού έχεις και το κατάλληλο υποκοριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αργήσατε,χαχαχα.Την Κυριακή ο γιαουρτάς θα είναι στο ΟΑΚΑ,ναι...ναι ,το ίδιο είναι,ο Βιντιάδης και ο Χάρις.Τα χρήματα δεν ξέρω αν θα τα έχουν μαζί τους,παγωμένο γιαουρτάκι ελπίζω να έχει.
    Όλοι ΟΑΚΑ λοιπόν την Κυριακή ,να δούν πόσοι είμαστε,που λέει και το αεκ365,αυτό το καλό site που αγαπάει την ΑΕΚ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορία,τι μπορεί να έλεγαν ο Βούρος,ο Αδαμίδης και ο Βιντιάδης εχθές το βράδυ,Live όχι από το τηλέφωνο...
    Μοιράζανε τα στρέμματα του οικοπέδου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας12 Σεπτεμβρίου, 2012 19:29

    ...και ο Δ.Χ μετραγε με την κορδελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥΣ: Ο ΔΧ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή