Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΞΑΝΘΗ - Α Ε Κ

           Δεν αξίζει να δεις την ΑΕΚ; Το προηγούμενο δεν το είδα, έρχεται και δαικοπή πρωταθλήματος, πού να φτάσουμε για να δούμε τα μωρά του Βλάχου; Έφυγα λοιπόν αναζητώντας μια συνδρομητική τηλεόραση σε κάποια καφετέρια. Δεν έπαθε κάτι η δική μου, αλλά στο σπίτι που βρίσκομαι δεν υπάρχουν τεχνολογικές εξελίξεις. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά άμα έχεις πάθει στέρηση κίτρινης φανέλας; Βουρ λοιπόν με του υπολογιστή μαζί για να γράφω και τα σχολιάκια. Σοβαρότεστ το σημερινό.
              Και ξεκινάμε νωχελικά και διστακτικά. Όπως και η νέα ΑΕΚ. Που πρακτικά, στο πρώτο ημιχρόνιο, είδαμε ό,τι βλέπουμε κάθε χρόνο στην Ξάνθη, ασχέτως ποιοί κουβαλάνε την φανέλα. Τον κόσμο καταπληκτικό, το γνωστό τουρλουμπουκιστάν και το κράτα αγά μου τα άλογα. Το σκορ ενδεικτικό ενός κάκιστου παιχνιδιού, που όμως ο σπήκερ του συνδρομητικού το έβλεπε με ρυθμό και πολύ ενδιαφέρον. Στην Ελλάδα είμαστε κι άρα ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Εγώ, ας πούμε, είχα στον στρατό κουφό καψιμιτζή. Ο άνθρωπος έγινε υπεύθυνος κράτησης θέσεων στην ολυμπιακή αεροπορία μέσω τηλεφώνου. Στην Σάμο ήθελες να πας; Καλά έκανες. Θα γνώριζες άλλα νησιά.
              Το οτι θα έβλεπα τον Λαγό αρχηγό της ομάδας και μάλιστα με καταπληκτικό φάουλ στο δοκάρι, σε όποιον κι αν μου το έλεγε πέρσι, θα του έκλεινα και το τηλέφωνο. Όπως δεν θα ξαναέπαιρνα εφημερίδες για να διαβάσω για τον καταπληκτικό Αρκούδα, τον εντυπωσιακό Κουρελά ή τον Γιάγκο που έγινε πολυθεσίτης. Μαλακίες δημοσιεύματα και μαλακίες του Βλάχου, που δήθεν έχει δουλέψει το 4-2-3-1, που τρακάρουν τα σέντερ μπακ κι ευτυχώς που υπάρχει ο Κωνσταντόπουλος και δεν τρέχουμε. Η πρώτη μου εντύπωση είναι οτι η ομάδα είναι αδούλευτη. Κι οτι ο Κατσικοκέρης δεν μπορεί να παίζει μόνος του στην επίθεση, αλλά είναι φτιαγμένος για περιφερειακός. Τώρα τι κοίταζε ο Τσιάρτας και τι δάγκωνε ο Μαύρος, δεν ξέρω αλλά η διαιτησία ήταν άριστη και τα σπόρια στη μέση. 
                  Δεν άλλαξε ιδιαίτερα η εικόνα του δεύτερου μέρους. Πινελιές είχαμε του Μπουγαϊδη και του Βλάχου. Στο γκολ και στις αλλαγές. Αφού οι ομάδες δεν πρέπει να έχουν αμυντικά χαφ κατά Τσιάρτα, γιατί να πάει κόντρα κι ο υφιστάμενος; Όποιος σώσει τον κώλο του. Μιλάμε για τραγικό σχεδιασμό ομάδας πριν τον υποβιβασμό, που θα τον αποφύγει επειδή οι κάποιοι αντίπαλοι είναι της πλάκας, ενώ και ο προπονητής αλλά και ο τεχνικός διευθυντής δεν κάνουν ούτε για ομάδα νηπαιγωγείου. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΡΕΧΑΛΗΤΟΥΣ - μόνο αυτό - ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ.
                      Διότι δεν γίνεται να βλέπουμε τον Γκερέϊρο αμυντικό χαφ, ούτε να ανακαλύπτεται το
4-4-2 σαν σύστημα, επειδή είσαι πίσω στο γκολ. Σύστημα για το οποίο μιλάω από προχθές. Όσο κι αν ο Κοντρέρο είναι καλός παίκτης, ο Κατίδης που θα βοηθήσει ή ένα σύστημα που θα συνδράμει
 - σαν τρελή έκανε η Αρβανίτα - αλλά είναι αδούλευτο στην προπόνηση. Πού είναι ο φορ περιοχής, που ήταν και προσωπική επιλογή του προπονητή; ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΛΑΧΟΤΣΙΑΡΤΑ. Γι' αυτό σας είχανε στον πάγκο οι Χρυσοβιτσιάνοι και οι Μπάγιεβιτς. Μέχρι να το καταλάβετε. Που μάλλον δεν το καταλάβατε.
                    Γρήγορα όμως και συνοπτικά. Μηδέν αμυντική λειτουργία, ακόμα και σε έσχατο σημείο, και μηδέν σχέδιο ανάπτυξης με απόλυτη έλλειψη αυτοματισμών. Μηδσέν κέντρο και μηδέν επίθεση. Ό,τι άξιζε ήταν στην άμυνα και μιλάω για τερματοφύλακα αλλά και για τον Κουτρουμπή, που για μένα ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Και δεν κάνω καμιά πλάκα, αφού ο Ρότζερ έγινε κι αυτός αρχηγός. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Πού να πάει η ομάδα αυτή; ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΙ ΟΙ ΚΩΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΆΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΑΡΤΕΣ , ενώ το έχουμε πει: ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ. 
              Υγ. Να πούμε καλό μήνα; Μπα. Καλό μπάσκετ. Άντε να πάει επάνω σε κατηγορία. Πιο κάτω δεν μπόρεσε να την πάει ο ΔΧ. Δεν υπάρχει άλλο.

7 σχόλια:

  1. Χρηστος Χοντζεας01 Σεπτεμβρίου, 2012 23:27

    Οντως. Αρχηγοι οι Γκερειρο και Λαγος; Ναι. Μα λογικοτατο. Οταν πεφτεις απο τον ουρανο στοη ασφαλτο και πρινα το καταλαβεις απο την ασφλατο βρισκεσαι στον υπονομο,ειναι λογικο να εχουν σκρλφαλωσει στο σβερκο σου δυο-τρεις αρουραιοι. Που ειναι το παραξενο; Δυο σε ενα.
    Παναωτης Λαγουαου. Βραζιλιανογυφτος.

    Το πλανο παει καλα και ας μη το βλεπει ακομα ο πολυς κοσμος.
    1ον: η Ελληνοποιηση του Αδαμιδη πετυχε.
    2ον: Η δουλεια στις ακαδημιες του Χιμενεθ,επιασε τοπο.
    Ολα πλεον θα γινονται μικρα. Ολα θα γινονται τιποτενια και ολιγιστα (ωραι λεξη).
    Αφου δεν επιλεχθει ο δρομος του νιτζα με το χαρακιρι,θα υποστουμε τον ρολο της γκεισας κουβαλωντας σακε πανω σε κοθορνους.
    " na soy seiro ena kasoni"

    Και τα ραδιοφωνα-και οι tv- θα παιζουν το πενθημο εμβατηριο.ΧΑρακτηριστικες ειρωνικες φωνουλες. Που δεν χρειαζεται πλεον να φωναξουν,-οπως σε προηγουμενα "καλα" χρονια-αφου ο Δικεφαλος δεν ειναι πια επικινδυνος,αλλα πλεον χρειαζεται μονο να ψυθηριζουν,αφου ο Δικεφαλος ειναι για λυπηση.
    "θα αγχωθουν αραγε οι μικροι και ισως υπαρξει προβλημα με την θεση της ομαδας στον πινακα..." (την φραση "πιθανοτητα υποβιβασμου" δεν την ξεστομιζουν ακομα...Σε μερικες αγωνιστικες θα το λενε πια ανετα και με μεγαλη ικανοποιηση)

    Γενικο συμπερασμα (αφου αγωνιστικα,δεν αξιζει τον κοπο να πουμε κατι,ανεξαρτητα νικης η ηττας)
    Καποιοι πουστιδες- οι γνωστοι πουστιδες- αποφασισαν αντι να πουν το "καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη" να πουν το "σφαξεμε αγα μου να αγιασω". Αντι να την παρατησουν,εστω μετα τον 6χρονο βιασμο,να συνεχισουν να την γυροφερνουν στα πανιγυρια,ακομα και ετσι, καποιοι θα βρεθουν να δουν απο κοντα μια κοντεσσα που εγινε πλυστρα και ξεσκατιζει. Οτι εισπρατει κανεις,καλο ειναι.

    Η τιμη εχει τιμη; Ασφαλως. Αλλο να την χασεις απαξ και αλλο να την χανεις καθε μερα,σαν αλτσχαιμερ.

    Αλλο να πεθανεις μια φορα και να "φυγεις" και αλλο να στεκεσαι στο μεσον της πλατειας και να διασκεδαζεις τους χωρικους με την καταντια σου.
    Απο Καρπετοπουλους και Πανουτσους ("παει καλα η ΑΕΚ,την περιμενα χειροτερη") εως τον κιτρινεμπορα Κετσετζογλου ("μεγαλη απωλεια ο Λαγος...η ΑΕΚ στο παρελθον εχει παιξει πιο ασχημα και εχει χασει"...).
    Ο καθενας απο την σκοπια του και απο το μετεριζι του,θα αρπαζει ενα κομματι απο το κιτρινομαυρο και θα το περιφερει οπως ο γυφτος τα πανερια.
    Ξεκαθαρο πλεον: Παλαυουμε-και θα την πετυχουμε τελικα-για την παραμονη.
    Πω-πω...ανατριχιασα. Ριγη. Μιλαμε για πολυ "ρομαντικη" κατασταση. Πολυ "γνησια".

    "οποιος μιλαει για Β' Εθνικη,αυτος και η μανουλα του να παει να γαμηθει"
    Δ.Χ, βγαλτε πανο. Να το κρεματε στο πεταλο.
    Η κρεμασε ενα πεταλο στο λαιμο σου για γουρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα,
    Το τσιμπησε το διπλο (πιττο) οπως γραφαμε χτες ο Βλαχος που ντρεπεται. Και εμεις ντρεπωμαστε να σε βλεπουμε μεγαλε αλλα δεν το λεμε καθε μερα. Ειδικα ντρεπωμαστε οταν ο μεγας ΑΕΚαρας παραλληλα και πριν το ματς πανυγηριζει γκολ στη λεωφορο σε σποτακι της βαζελικης συμμαχιας.
    Κριτικη στο ματς δεν εχει. Η μαλλον εχει οτι ηταν και την περασμενη εβδομαδα και θα ειναι και την επομενη. Τι να αλλαξει σε μια εβδομαδα?
    Τα 16-17χρονα εγιναν μια εβδομαδαπιο μεγαλα και απεκτησαν εμπειριες?
    Το οτι στο γκολ ολοι πανε και πεφτουν στο Πιου που ειναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ στο πλαι και βγαζει σεντρα και αφηνουν ελευθερο το Μαρκοφσκι?

    Αμ ο αλλος που ξεκιναει η φαση και τον εχει διπλα του και μετα τον αφηνει να παει στη γραμμη?

    Αυτες τις μαλακιες κανουν στη προπονηση? Γιατι αυτα ουτε στο 8χ8 δεν τα κανουμε εμεις.

    Οσο για τον υποβισασμο ΜΗ ΤΟ ΔΕΝΕΙΣ οτι θα τον αποφυγουμε.
    Κατσε να ΜΗΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ τον ΑΡΗ την επομενη και να μεινεις στο 0 η ενα ποντακι και δες το προγραμμα:

    ΟΦΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ εκτος εχεις (ξεχνα τα) και μετα Κερκυρα μεσα.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να πας στην 6η αγωνιστικη με 0-3 ποντους.

    Και καπακι εχεις εξω ΜΠΑΟΚ (ξεχνα το)μεσα το ντεμπυ με το πλατανια και μετα ΠΑΟ (ξεχνα το) και ΟΣΦΠ (αυτο μη το δουμε καν..)

    Δηλαδη στο καλυτερο σεναριο νικες με αρη κερκυρα πλατανια (και κανα χηναρι εξω) εχεις 9-12 ποντακια σε 10 αγωνιστικες και στη χειροτερη 6-8.

    Γαμω τα σεναρια!!

    Μπραβο Θωμα μας κρατησες ορθιους.Αληθεια ΚΑΙ ΕΣΥ δεν ηταν να κανεις μια συνεντευξη πριν κανα δεκαημερο που θα τα ελεγες (και εσυ) ολα?
    Εσυ δεν θα δηλωνες παραιτηση ' αν δεν αλλαζαν καποια πραγματα'?
    Αλλαξε κατι? Πες ρε Θωμα γιατι εχω αγωνια.
    Ερχωμενος πιασε και δυο μετριους και ενα ζαμπον τυρι.

    Μπραβο 'τιμιε' Δημητρελο. Οσο ζει η ΑΕΚ ολο και καποιο κοκαλακι γλειφεις και εσυ ΚΟΛΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ. Και φυσικα ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    Μπραβο και στο Βασιλη που εχει αμυντικο χαφ τον Γιαγκο Δρακο.Αν εχει θεμα επανεφερε στη δραση το Τραι και τον Καλλιτζακη, η βαλε κανα Capemax, πιο ευκολα στριβουν.

    Για να λεμε και του στραβου το δικιο βεβαια με 50 χιλιαρικα τι παικτη να φερεις? Αφηνει τιποτε στο ταμειο ο σταυρακας (sorry ο τιμιος ηθελα να πω)?

    Τωρα βεβαια εχει αυτο το δικιο ο στραβος αλλα απο την αλλη ρωταω εγω που ειμαι και αφελης:

    Με τα ΙΔΙΑ λεφτα ο ΦΟΥΛΗΣ δεν ειναι καλυτερος απο το Γιαγκο?? Η επειδη ο Φουλης ειπε οκ παιδια αλλα δωστε και κανα φραγκο γιατι ολα μιλητα ειναι, δεν μας εκανε? Επαιρνε και πολλα βλεπεις. 120 ολοκληρα χιλιαρικα ειχει συμβολαιο.. δεν θα πω ποσα του χρωσταμε.
    Ναι σωστα ματεψατε: 120 χιλιαρικα..
    ΘΕΟΣ ο τιμιος...

    ΥΓ Ρε συ Βλαχο μας τα εσπασες με τον ΠΙΟΥ και ποσο καλος ειναι.Και γιναμε και ροπμα στο κουγια για 27,000 ευρω. Τι εγινε παλι χτες? Ουτε αλλαγη?
    Τελειωσε το ΑΖΑΧ για τα τζαμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οτι να ναι..κριτικη στα 18χρονα..οχι ο Βλαχος (που τον θεωρω ακαταλληλο) αλλα ουτε ο Θεος ο ιδιος δεν θα καταφερνε σε 1,5 μηνα να μαθει, σε παιδια που η εμπειρια τους απο αγωνες ηταν επιπεδου προπονητικων διπλων με κοουτς τον Μπατιστα και τον καθε Μπατιστα, τακτικη και σωστη καλυψη θεσεων..αυτα ερχονται μονο μεσα απο τα συνεχη παιχνιδια οσο κ αν φωναζεις καποιοι αεκτζηδες..
    το να εχεις σοβαρες απαιτησεις απο αυτην την ομαδα ΤΩΡΑ και το να κανεις αυστηρη κριτικη επειδη αφησανε ελευθερο τον Μαρκοφσκι τα 17χρονα τοτε ειναι πραγματικα αστειο..
    και ναι τα ντερμπι ειναι με τον Πλατανια κ την Κερκυρα..ο Ευρωπαο εφερε χ με τα Γιαννενα που ειχαν φερει χ με τον Πλατανια..και η Μπαοκαρα που μας εχει ευκολα αποκλειστηκε με φαπα απο τον Πανθρακικο.. ποιος ειπε οτι η ΑΕΚ των πιτσιρικαδων θα περασει ευκολα..
    εκτος αν το προβλημα της ΑΕΚ ειναι τα 120 χιλ. που δεν εδωσε στον 35αρη Γεωργεα..
    αφηστε να δεσει η ομαδα κ βλεπουμε το ταμειο..και στα 2 παιχνιδια δεν ημασταν τοσο χειροτεροι.τα ματς ηταν στην ισσοροπια κ κερδισε ο εμπειροτερος..ναι λειπει το γκολ..αλλα σε μια ομαδα που χτιζεται με πιτσιρικια οφειλεις να χτισεις πρωτα απο την αμυνα..ο Αστερας δεν μας απειλησε καθολου κ χασαμε απο φαβα και η Ξανθη ειχε καποιες φασεις κ φαγαμε παλι γκολ απο αδρανεια..ειναι λογικο ομως να κανει φασεις η Ξανθη στογηπεδο της..παραδοσιακα ποτε δεν καλοπερναγαμε εκει και εχουμε χασει ακομα κ με πολυ καλυτερη ομαδα οταν ειχαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας03 Σεπτεμβρίου, 2012 13:10

    Εχεις δικιο θωμα για την αντιμετωπηση που πρεπει να εχουν τα μικρα. Και αυτη εχουν απο ολους-οχι μονο εδω-αφου κανεις δεν μπορει και δεν εχει το διαιωμα να τους προσαψει ΤΙΠΟΤΑ.
    Το θεμα ομως ειναι πιο κατω. Στο "χτισιμο" που ειπες.
    Δεν υπαρχει "χτισιμο". Υπαρχει...αυτο που υπαρχει. Αυτο που ολοι οσοι δεν ειμαστε τυφλοι βλεπουμε.
    Το αναγκαστικο. Το επιβελημενο απο τις καταστασεις. Το αποτελεσμα των δεσμωτων της ΑΕΚ. Τον αναπηρο στο καροτσι.
    Χτισιμο με 100% ερασιτεχνες σε επαγγελματικη ομαδα ΔΕΝ μπορει να γινει ποτε. (και ειδικα υπο τετοιες απελπιστικες οικονομικα και διοικητικα συνθηκες και επισης με εναν μυρωδια στον παγκο)

    "Χτισιμο" κανεις μονο με προυποθεσεις. Οταν αυτες δεν υπαρχουν δεν λεγεται χτισιμο.Λεγεται υποχρεωτικη παρουσια στην Λιγκα για να μην πεσει η ομας κατηγορια. (για να μη διαλυσει η εταιρια και αρχιζει και μαθαινει ο κοσμος τα καμωματα των πραγματικων υπευθυνων,για να τα λεμε κανονικα)
    Δεν θα διαλυσει ομως τελικα η εταιρια ετσι οπως οι ιδιοι απαφευγαν τοσο καιρο και θα διαλυσει διαφορετικα. Οπως το βλεπουμε να συμβαινει δηλαδη. Και να δουμε ποιοι και πως θα πρωτοπηδανε στη θαλασσα απο το σαπιοκαραβο.

    Οταν το σπιτι γκρεμιζεται και παιρνεις την φαμελια και την χωνεις στο υπογειο,δεν σημαινει οτι "αλλαξες τις συνθηκες" εσκεμενα. Απλα εισαι απελπισμενος. Και μονη λυση-προσορινη παντα-ειναι η υπογα.

    Δεν υπαρχει ιχνος ευθυνης για οτι και να γινει,στα παιδια που τωρα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ να συμμετασχουν στην πρωτη ομαδα.
    Δεν υπαρχει ακομα και στον Βλαχο ευθυνη που απλα "ειδε φως και μπηκε" οπως σωστα λεει ο Steven.
    Ενα μερος ευθυνης εχουν οι τωρινοι που ασκουν (sic) διοικηση. Γιατι δεν κανουν το "χειρουργειο" που πρεπει,αλλα εχουν πλακωσει τα καταπλασματα.Εσκεμενα,ηθελημενα,το πιστεουν η απλα ειναι πληρωμενοι μπροστινοι, ολοι η καποιοι,δεν το ξερω. Το αποτελεσμα μετραει.

    Και βεβαια-οπως και οι πετρες ξερουν- οι κυριοι υπευθυνοι ειναι εκτος ΔΣ. Εντος ΑΕΚ βεβαια παραμενουν,αλλα τυπικα απεχουν αφου κατα τα λογια τους, κατα καιρους: "κουραστικαν" "απογοητευτικαν", "ειναι βλακες" "ειναι πολυασχολοι" "δεν αντεχουν την πιεση" και λοιπα ωραια μαλακιστικα λογακια που καλυπτουν τον καθενα ξεχωριστα,αναλογα με την περισταση.

    Η ΑΕΚ,αρα,ειναι δεσμια οχι των πιτσιρικαδων,ουτε του Βλαχου,ουτε του Δημητρελου.
    Ειναι δεσμια της μαλακιας των εφοπλισταδων και των τσιμενταδων,της κλεπτομανιας του Μακαρου και την αρχομανιας και του Καισαρισμου του κοντου. Και βεβαια της "κουρελιασμενης" φιλοσοφιας του καργα κομπλεξικου Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα
    Ειπα ξεκαθαρα Κριτικη στο ματς δεν εχει.Οπως ειπα οτι εγω προσωπικα πηρα διαρκειας στη 9 το εδωσα στο μικρο και πλεον δεν εχω κανενα προβλημα να δωσω ΕΠΙΠΛΕΟΝ κανονικο εισητηριο για να στηριξω την ομαδα και τους παικτες.
    Αλλο κριτικη αλλο να επισημαινουμε παιδαριωση λαθη.
    Και φυσικα προτιμω τον Φουλη στα 35 του με 50,000 που υπεγραψε στη Ξανθη απο το Γιαγκο Δρακο που τρεχει σα κοτοπουλο που του εχουν κοψει το λαιμο πανικοβλητο.
    Και φιλε μου μακαρι να ειχαμε 10 φουληδες-κασαπηδες-σαβεφσκι κλπ στην ομαδα που και ΦΙΛΟΤΙΜΟ ειχαν και ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΑΝ για να μην παρουν τα λεφτα τους και μιλια δεν εβγαλαν και τους ΕΔΙΩΞΑΝ ΝΥΧΤΑ χωρις καν να τους πει ενας ανθρωπος μια κουβεντα για να φερνουν αρναρ-γκουντιγιονσεν και να πληρωνουν ΒΑΖΕΛΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ 400 το χρονο στα 38 τους..

    Το καραβι παει ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ και αν εχει καταλαβει η ελπιδα δεν ειναι ενα τσουρμο νεοι μουτσοι να γινουν καπεταναιοι και αρχιμηχανικοι, η ελπιδα ειναι να προλαβει να φουνταρει αλλο καραβι ΠΡΙΝ απο το δικο μας,ετσι ωστε να μη βρουμε ξερα αλλα να πεσουμε πανω στα συντριμμια και να πιαστουμε απο κανα ξυλο να σωθουμε..

    Και φυσικα δεν φταινε τα παιδια που ειναι μουτσοι στο καραβι. Καπετανιος και μηχανικος δεν γινεσαι σε ενα βραδυ επειδη οι κανονικοι καπετανεοι πηδηξαν σα τα ποντικια και ξυπνωντας απο εκει που εδενες κανα καβο-μαζευες καμμια μπαλλα σου ειπαν κρατα το τιμονι και πηγαινε το πλοιο..

    Ο Μισελ λεει ειπε οτι χωρις λεφτα δεν γινεται να παιρνεις Ferrari.

    Α ρε Μιχαλακη-γατακι. Ελα να δεις πως οχι μονο Ferrari πηρε ο αμισθος κοντοπουτανος, αλλα εκανε και εταιρειες (που πανε με τα μπουνια μεσα στις συναυλιες) μπαρ και μολις τη περασμενη εβδομαδα πουλησε 4,5 εκκ το σπιτι που του κοστισε ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ 9εκκ συμφωνα με δηλωση της γυναικας του!!!

    Βεβαια ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΥ τι σε νοιαζει και αν χαθουν?
    Εκτος πια και αν η περιουσια του κοντοπουτανου ειναι τοσο μεγαλη που δε γαμιεται ας καει και το παλιαμπελο για 4,5 εκκ ευρω.
    Βεβαια απο την αλλη δανειζωταν απο τοκογλυφους κατι κατοσταρικα, αληθεια αυτο ειναι ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ η οχι? Εκτος και αν η τοκογλυφια και η συμμετοχη σε αυτην ειναι νομιμο επαγγελμα.
    Ας ρωτησουν και τον Ραδιο-Αρβυλα τον Κανακη που μια χαρα πασα το ειχε κανει μαζι με κατι προστασιες σε κατι μπαρ στη Χαλκιδικη..

    Ετσι ειναι παιδες και μετα λεμε για ΑΕΚ..

    ΥΓ Αφηστε τα λεφτα του Ψωμιαδη και μην τα ανακατευετε σε φεσια.
    Τα λεφτα του Μακη ηταν ΠΡΙΝ ΤΟ 2004 και ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ.
    Το οτι ο δικηγορος του κοντοπουτανου, παει ΜΟΥΛΩΧΤΑ να τα συμψηφισει ειναι το μεγαλο κολπο του κοντου.

    23 χρεη διακανονισμενα ειχε στο τελος του 2004 η ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ τα λεφτα του Μακη και την εφτασαν 80 παλι.

    Τα λεφτα του Μακη ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που ειναι τωρα η εταιρεια.

    Στη χειροτερη μπορουσε καποιος να πει οτι τα -23 απο το 44 να τα παρεις απο τα 80 που Μακη και να μεινουν 57.
    Αυτα τα 57 (στη χειροτερη-μιας και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι οι ιδιοκτητες επι 10 χρονια πληρωναν-γι αυτο αλλωστε και πηραν ΤΣΑΜΠΑ την ΑΕΚ) πρεπει να ειναι-αν και αμα πληρωθουν ποτε -ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκει βεβαια που πεφτει το πολυ γελιο ειναι λεει οι λογοι που η ΠΑΕ (λεγε με Γλαστρελο)δεν μπορει λεει να παει στη Ριζουπολη.

    -Εχει λεει πουλησει 9000 διαρκειας και η Ριζουπολη χωραει 15,000.

    Εκτος αν ο Γλαστρελος περιμενει 9,000 υπερβαρους ανω των 200 κιλων που θα πιανουν 2 θεσεις ο καθενας, πρεπει να υπαρχουν νεα μαθηματικα (ΔΗΜΗΤΡΕΛΙΑ) που το 9 δεν χωραει στο 15..
    Μαλλον ειναι το ιδιο μαθηματικο θεωρημα που 'ξεχναει' τα εσοδα και 'θυμαται'τα εξοδα..

    -Η διοίκηση περιμένει έσοδα από τα εισιτήρια στα επόμενα παιχνίδια και ειδικά στα ντέρμπι για να έρθουν λεφτά στα άδεια ταμεία του συλλόγου.

    Ναι τι να σου πω χαμος θα γινει. Τωρα αν ειναι ο ιδιος χαμος με περσυ δε το ξερω. Βλεπεις περσυ η ομαδα ειχε ΜΕΣΟ ΟΡΟ 7,318 εισητηρια με ΕΝΑ μονο παιχνιδι να πιανει οριακα (ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 14500) την χωρητικοτητα της Ριζουπολης. Ολα τα αλλα μεταξυ συγγενων και φιλων γινωντουσαν ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.

    -Η ΠΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου την τρέχουσα σεζόν.

    Ειδικα αν αυτο το ενοικιο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ και εχει φτασει το ΦΕΣΙ στο θεο, σε αντιθεση με τον Αλαμανο που θελει λεφτα, ενα προβληματακι το εχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή