Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

TA ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ

           Μπιτσαξής: " Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά ".  Υπενθυμίζω τους Ινδιάνους, που εξέπεμπαν ειδικά σήματα καπνού. Όμως την φράση αυτή την ανεφώνησε με βάση την δικηγορική του εμπειρία. Αυτό που το ξέρει μέχρι κι ο τελευταίος λαθρομετανάστης, βγήκε κάποιος που το παίζει ΓΓΑ και που έπρεπε να αποφοιτήσει απο το πανεπιστήμιο Αθηνών για να το βεβαιώσει. Κι έκλεισε την βαρύγδουπη δήλωση του με την εξής ατάκα: " Όλα είναι δυσαπόδεικτα και υπάρχει αργοπορία. Δεν λέω οτι θα βγει κάτι υποχρεωτικά. Αλλά θέλει χρόνο."
           Δυσαπόδεικτον: το δύσκολο να αποδειχθεί. Θέλετε κι άλλα; Αν ναι, τότε συνεχίστε να ακούτε ηχογραφημένες μαλακίες, συρραφές ή πρωτογενείς μονολόγους, λες κι ο Μπέος "μίλαγε μόνος του σε κάποιον τοίχο". ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ
 " ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ". ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ. ΠΩΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ; ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ; ΣΟΒΑΡΑ; ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ.
           ΕΠΟ : " Μέγιστη διευκόλυνση για να χυθεί άπλετο φως."  ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΓΑΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΥΠΟ ΑΥΤΑΣ ΤΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ, καθότι κι η γκόμενα παρθένα και ντροπαλή; Η ΕΠΟ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, του Πιλάβιου μέχρι πέρσι Πατέρα και φέτος τι να πρωτοκάνει, " ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙΠΟΙΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ".
          Και πιστεύω να ξέρετε ποιά είναι τα όπλα. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ( ΕΠΣ..) ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΚΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ: Παρακαλούνται οι κύριοι πρόεδροι, όπως εναποθέτουν τα όπλα τους στον υποδεικνυόμενο οπλοβαστό. ΜΕ ΤΟΞΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΛΟΒΑΣΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΟΘΗΚΗ. Η ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ.
           Μπέος: " Μόνος μου μίλαγα; Τι είναι ο Πατέρας; Ένα λαμόγιο. ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ." Και καλά τα λέει. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ.
           Κούγιας: " Να τελειώνουμε με τον Μπέο επιτέλους." Αλέξη μου δεν ανεβαίνεις κατηγορία; Είσαι ο Άγιαξ της Πελοποννήσου και σε έχουν σφάξει σαν πρόβατο; ΟΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΠΟΡΟ; Κι εδώ που τα λέμε τον πήρες. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ,  ή μήπως κάνω λάθος;
          Διότι πραγματικά, ποιόν ενδιαφέρει αν ο Δαλούκας πήγε να πιάσει εκείνο τον Ιταλό στο παιχνίδι της δαφνοστεφανωμένης; Ποιόν ενδιαφέρει αν ο Δαλούκας είχε εντολή να φέρει το ματς της πρεμιέρας ισοπαλία ; Ποιόν ενδιαφέρει αν τα 200 χιλιάρικα επεστράφησαν , ΚΙ ΑΝ ΤΟ " ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΑΞΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ " ΕΓΙΝΕ ένα τηλεφώνημα απο τον Νικόλα, ΠΟΥ ΨΑΧΤΗΚΕ; ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΥΡΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, που όλα τα πουλάκια θα λουφάξουν. ΠΑΛΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ.
        Δικαιοσύνη: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ; Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΤΡΟΠΟΥΛΟ, Ο ΜΠΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ, Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΓΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΛΙΠΑΚΙ; ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΖΗΤΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. " Και τι ζητάω, τι ζητάω; Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω..."  ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ" το ξεκατίνιασμα".
 ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΑΣΕ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ. Εξ άλλου το εδήλωσε κι ο μοντελοπνίχτης: " ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΛΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ."
     ΒΑΛΤΟΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ( μην κλάσω) ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ; ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, έτσι δεν είναι σύντροφοι;
        Αδαμίδης: " ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ." Έχουμε και happy end, μην μου πείτε. ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΦΕΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΔΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΠΕΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΘΕΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΔΟΣΑΦΙΡΙΣΤΗ, ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ " ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ".  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ. ΚΙ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΝ.
        ΥΓ1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TIMING ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΑΝ QUIZ Ή ΣΥΖΗΤΗΣΗ, που παρά την επισκεψιμότητα δεν την βλέπω να ανάβει. Κούραση; Απαξίωση;
       Πάντως σαν hint λέω οτι ο Βοριάς ήταν ένας κωλοδιαιτητής της αλογοτροφής και στα πρώτα δύο χρόνια της παράγκας ήταν στην τότε ΚΕΔ. Σήμερα; Ούτε καν παρατηρητής. Γιατί; Ε, ο Βασάρας είπε οτι " δεν είχε καν τα τυπικά προσόντα." ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, όπως την βλέπουμε όλοι, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΗΣ ΑΛΑΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΒΟΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ, ΤΑ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.
      ΥΓ2. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ; ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ; ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΠΑΝΙΣΤΙΚΗ;
               ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

31 σχόλια:

  1. Η Gazzetta dello sport φιλοξενεί άρθρο στο οποίο φέρεται ο Ολυμπιακός να προσέφερε χρήματα στον Ιταλό διαιτητή του αγώνα, Μακάμπι - Ολυμπιακός, χωρίς ο Μπάντι να τα πάρει.

    Το δημοσίευμα έχει αναπαραχθεί από πολλά Ιταλικά μέσα και αναφέρει την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας να δελεάσει τον διαιτητή Μπάντι. Μία προσπάθεια που όπως λένει οι Ιταλοί έπεσε στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ( είναι κι επίκαιρο ) ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.
    ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ. ΠΙΟ; ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΗΣΑΝ ΑΣΠΙΛΕΣ ΚΙ ΑΜΟΛΥΝΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΒΑΖΑΝΕ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ, ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΧΑ ( PH ).
    MOYNOΠΑΝΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ. ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΡΕΙ, ΤΟΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vasika steven tous olimpiakous tous grafw sta paparia mou
    opos kai kathe poutanas yio axristo dikastiko-eisagelea klp pou taizoume se auti ti xwra

    emena me noiazei na kseftylizete o gavros eksw
    ekei pou einai kai o megalos tou kaimos meta to 15/17

    pou krazane ton praktora se fiestes epeidi den ekane eksw tin ypervasi kai elege o ser-Tsixlas "eite Real - eite olimpiakos..."

    pou poulepsane ton vatraxo giati itan ligos gia eksw

    ekei loipon thelw na kseftylizonte giati edw kuvernaei n xounta tou pasok ,tou IMF esxatos kai tou poustogavrou

    opos les ki esu , kalo Δ.Ν.Τ kai sti mpala

    ----------------------------------------
    Έγινε θέμα η επιστολή Αδαμίδη στα Ολλανδικά ΜΜΕ..

    Τα ολλανδικά Μέσα, αναφέρθηκαν...στην επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στoν Πρόεδρο της κυβέρνηση της Ελλάδας.
    Την παρέμβαση της κυβέρνησης για τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου ζήτησε ο Σταύρος Αδαμίδης και η κίνησή του αυτή, σχολιάστηκε από τα ξένα ΜΜΕ. Συγκεκριμένα στην Ολλανδία υπάρχει εκτενής αναφορά στην κίνηση του προέδρου της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας δωσουν ραντεβου να γαμηθουν μεταξυ τους,να μην εχουμε και τον Βοχαιτη να μας πρηζει τα αρχιδια καθε λιγο και λιγακι.Να μας πουν ομως που θα ειναι να παμε μετα να μαζεψουμε τα σκ... τους με μπουλντοζα.Μια "πορδη" που ακουστηκε δεν μου ειπες,του Αδαμιδη ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΕΣ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ,ΠΕΣ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ.

    ΥΓ.ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Και τιποτα που δεν κανεις παλι ξεφτυλιζεσαι σαν ομαδα,σαν ονομα.Οταν μιλαει ο προεδρος(!!!) της ομαδας και οι αλλοι ξυνουν τα απ`αυτα τους,η νομιζουν οτι εκλασε ο διπλανος τους τοτε μεγαλε καληνυχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 200.000αρικα,ειναι 200.000αρικα...
    Και ερανο να κανουν οι βουλευτες μυστικο,σερβιετες στο κουτι μπορει και να βρεις.Αντε και κανα 20αρικο,το νουμερο να το πιασουν αποκλειεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κωστας-Φλωρινα11 Μαρτίου, 2011 08:21

    Τι να ασχοληθεις,και τι να σχολιασεις,ρε Στηβεν???
    Σιχαθηκαμε τοσα χρονια.Απο τα Γ τοπικα,αρχιζει η βρωμα,και απο τους βλαχοπροεδρους των ενωσεων.
    Στα 14 ειχα βγαλει δελτιο στο ερασιτεχνικο,και οσο θυμαμαι τον εαυτο μου,αν και μονο 33 ετων,τα ιδια σκατα τρωγαμε παντα.Πηγαινες να κανεις την αθωα καυλα σου,εβαζες λεφτα απο την τσεπη σου για εξοπλισμο και βενζινες,και σου γαμουσε τη ψυχοθεραπεια στο χορταρι,ο καθε πουστης παραγοντας της πουτσας,και οι μαυροφορες,για ενα 5χιλιαρο........Στη συνεχεια τρωγαμε τα σκατα απο εξω,οταν σταματησαμε να παιζουμε,ειτε στα συρματα των γηπεδων,ειτε στις τηλεορασεις.Γαμησε τα,τι να συζηταμε τωρα,για τους παραγκαρχες και τους νταβατζηδες,και τα λαμογια? Εδω ο κοσμος καιγεται,και το μουνι χτενιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα σε ολους.
    Εδω γινεται πραγματικα της πουτανας.
    Η Ιαπωνια εγινε σεικερ. Για 8.8 μιλανε.
    Ξυστηκε η Γαια, και τα τσιμπουρια επανω της εχεστηκαν απανω τους.
    Αν και "ευτυχως" που συνεβει προς τα εκει αυτο.
    Φανταζεστε να γινοταν -χτυπα ξυλο- καπου ΑΛΛΟΥ; Παναγια μου!
    18(!!!!) μολις νεκροι (εως τωρα βεβαια) εχουν αναφερθει. Απο οσες εικονες εχω δει-πραγματικα "Αποκαλυπτικες"- δεν εχω δει ουτε ενα γκρεμισμενο κτηριο. Η κινηση στους δρομους ομαλοτατη και οι διαβατες στους δρομους περπατανε σαν να ειναι σε παρκο. Τι χωρα!

    Οσο για τα δικα μας, δεν πιστευω οτι το παρασκηνιο δεν ενδιαφερει και εξ'αυτου του λογου δεν σχολιαζουν οι επισκεπτες,εδω.
    Απλα,οταν εχεις δει Μπαρτσελωνα την Τεταρτη και την Πεμπτη τα πρωτοσελιδα και οι ειδησεις μας ειναι γεματα με τον Κουγια,τον Μπεο και τον Πατερα,ε, οσο ν'αναι,σε πιανει μια καταθληψη.
    Λες: "τι να πω τωρα; Με τι να ασχοληθω;"

    Πραγματικα ζουμε σε αλλο πλανητη. Της κασετας.
    Οι οποιες και ασφαλεστατα δεν ειναι 2, η 3, η 4, η 7.
    Ειναι χιλιαδες. Ολοι οσοι ασχολουνται με τον βοθρο του Χελλενικου ποδοσφαιρου,εχουν ο ενας "φακελωσει" τον αλλον, για ευνοητους λογους.
    Η παρτουζα,της παρτουζας,ω παρτουζα.
    Σιγα να μη μας πει ο Κουγιας για "κατι κασετες". Ο καθενας απο δαυτους,εχουν μια αποθηκη με καταγραφες,εκατερωθεν.Tα αρχεια τους θα τα ζηλευε και χωρα του Ανατολικου μπλοκ.

    Η αρση των τραπεζικων,τηλεφωνικων απορητων για ολους, θα ηταν μια ευχαριστη και διασκεδαστικη εμπειρια για εμας,που κουναμε κασκολ,μαντιλια,και σωβρακα. Και διαβαζουμε "τα νεα" των ομαδων, μπας και πιασουμε κατι στο στοιχημα.
    Ε,ρε υπνος.

    Τι θα γινει; Τι θα αλλαξει; Μα τιποτα βεβαια. Ποιος πιστευει οτι σε μια χωρα μπουρδελο απο καταβολης της,ξαφνικα θα κινηθουν "μηχανισμοι", θα "σπασουν αποστηματα" και θα υπαρξει κυνηγιτο;
    Μαλακιες κουβεντιαζουμε; Η ανεκδοτα λεμε;

    Το περιφημο "αυτοδιοικητο" δεν ειναι αλλο απο αυτο "της πιστολας,του "ξεπλυματος" και της κασετας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην συνεντευξη του ο Μπεος,οταν ειπε "με τι ιδιοττα και με τι γνωσεις" -ετσι οπως το καταλαβα- δεν αναφεροταν στον πολιτικο φελο,αλλα στον αλλον,τον δικο μας. Εννοωντας "με ποια ιδιοτητα περαστικε Αδαμιδη και με τι γνωσεις ζητας οτι ζητας";
    Καισωστα. Εδω ο αλλος ειναι χρονια στο κουρμπετι και ξαφνικα πετιεται σαν την κλανια ενας δικηγορακος που κοιμαται ορθιος και ζηταει απο τον "πρωθυπουργο" να πραξει τα δεοντα".
    Αν ειναι δυνατον. Που πας ρε Καραμητρο. δεν "λυνονται" ετσι αυτα.

    Αλλα πλακα-πλακα,τελικα εισακουσθει απο τον μεγαλοθυμο και πανηλιθιο φελο που εργαζεται σε ενα πρωθυπουργικο γραφειο και εκεινος με αποφασιστηκοτητα και αντιδραση αστραπη,εδω σε τις εντολες του.: "να διαλευκανθει αμεσα η ΥΠΟΘΕΣΗ." Οχι το ολο θεμα δηλαδη. Ο ολος χωρος. Οχι. Απλα μια "υποθεση" που τρεχει τωρα,πρεπει να διαλευκανθει. Να διαλευκανθει με τι; Με απορυπαντικο; Με χλωρινη;
    "Για να παψει-λεει-αυτη η "υποθεσης" να απασχολει τα ξενα μεσα και ετσι να μας συσφημουν"

    Δεν καταλαβα ρε καραφλομαλακα. Μονο εσυ εχεις δικαωμα να δυσφημεις-εκτων προτερων- τη χωρα; Εμεις δεν εχουμε; Δεν μας γεννησε μαναουλα εμας; Και ας μη την λενε "Μαργαριτα".
    Μονο εσυ ρε ξεπλημενη σερβιετα,εχεις το δικαιωμα της ξευτιλας; Αλλος κοσμος δεν μπορει;

    Τελος παντων,εδωσε "εντολη"- γιατι γελατε;- στον υπουργο "πολιτισμου" Καστανιδη. Εκεινος απο την μερια του,επικοινωνησε και εδωσε εντολη στον Νικιτιαδη και εκεινος παλι,ταχυστα ενημερωσε για τα δεοντα τον αλλον υπουργο-η υφυπουργο,δεν θυμαμαι- Γερουλανο. Και εκεινος με την σειρα του,ενημερωσε -να πραξει τα αναλογα,- τον επι των ποδοσφαιρικων, κο Μπιτσαξη.

    Δεν ξερω ποσο συνεχιστηκε και που ακριβως τελειωσε-αν τελειωσε- αυτη η σειρα των "εντολων",οπως και δεν μπορω να σας πω, απο που αρχιζει και που τελειωνει η μαλακια του Ελληνα.

    Πρεπει να κραταει απο την εποχη που ο Δευκαλιων πετουσε πισω του πετρες. Και αντι για ανθωποι φυτρωναν παλι πετρες. Για αυτο και ονομαστηκαμε Ελ-λας: Η χωρα με τις πολλες "πετρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2011 15:17

    Νομίζω ότι το αδαμίδι και ο ΓΑΠ είναι πολύ ασορτί. Λόγια λόγια λόγια, μπαρούφες και μετά "σγούψε να αρπάξεις καμιά ψιλή και σκάσε". Αλλά την επιστολή την έστειλε. Πόσο κοστίζει άλλωστε? Να του πήρε 1 ώρα, πόσο πάει βρε παιδί μου?
    Έτσι θα προστατευθεί η ΑΕΚ και η Ελλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι Δαλούκας και Βοριάς και Μπέος και Πατέρας. Τι να μας πούνε αυτά τα lamogia του ποδοσφαίρου μπροστά στο δέος που προκαλεί αυτή η καταστροφή που έγινε στην Ιαπωνία. Μόνο στις ταινίες τα έχουμε δει αυτά και ελπίζω να μην τα δούμε ποτέ ζωντανά μπροστά μας να συμβαίνουν.
    Όλοι έχουμε ακούσει για το φαινόμενο της πεταλούδας που κουνά τα φτερά της στον Αμαζόνιο και βρέχει στην Κίνα.
    8,9 ρίχτερ σου κάνει η φύση και ποια κρίση και ποιος ΓΑΠ και Στρος Καν.
    Ποιος Σιμιτζόγλου και Μπιτακτσής και κάθαρση του ποδοσφαίρου.
    Ποια Ευρωπαϊκή Ένωση και USA. Με τι μια άμα θέλει η φύση, ενώνει όλες τις ηπείρους σε μια και μας κάνει όλους ένα κόσμο χωρίς σύνορα.
    Μπρρρρρρρ με πιάνει ανατριχίλα να σκεφτώ να συμβεί κάτι παρόμοιο στην γειτονιά μας. Είμαστε που είμαστε μπουρδέλο κάτι τέτοιο μας έλειπε. Μακρια από μας αλλά και συμπόνια και θλίψη για όλους αυτούς που χάθηκαν μέχρι τώρα, 60 προς το παρών. !0 μετρά κύματα κατευθύνονται στις ακτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 100 νταβατζιδες
    3.500 λαμογια
    158 πιστολια
    10.000 κασετες
    5.000 στημενα
    800 "πεσιματα"
    3.000 εκβιασμοι.
    10 δις μαυρα εσοδα
    9 σταδια αδεια
    1500 αθλητες της πλακας.
    2 εκατομμυρια μαλακες κοιταζουν τα κασκολ τους,ανεργοι.

    ΟΠΑΠ.Μεγας "χορηγος της "Σουπερ Κατερινας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αρχισε-επιτελους και για αλλη μια φορα- το μαχαιρι να μπαινει στο κοκκαλο.
    "δεν υπαρχει λογος να γινει αρση τηλ. απορητου...δεν στοιχειοθετουνται κατηγοριες απο υποκλαπεν υλικο..." κλπ-κλπ λεει ο εκπροσωπος του οικου τυφλων της δικαιοσυνης.
    "δεν δωροδωκηθηκα...δεν με δωροδωκησαν...θελω να επανελθω στην ενεργο δραση" λεει ο Δαλουκας.
    Που ομως λεει "με πιεσαν".

    Και ειχαμε μια ελπιδα-λογω του εκδορεα Νικητιαδη-οτι τα κοκκαλα θα σπασουν απο τα μαχαιρια.
    Αλλα μαλλον ειναι βοδινα και πολυ χοντρα. Και τα μαχαιρια ειναι απο νυχοκοπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2011 18:31

    «Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό, ώστε να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το λάκκο που βρίσκεται, ενώ οι όποιες ενέργειές μας θα είναι συνυφασμένες με την ΕΠΟ. Αυτό το οποίο επείγει είναι να αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν και να γνωρίζει ο ελληνικός λαός κάθε λεπτομέρεια για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, είτε μιλάμε για βία, είτε για διαφθορά.

    Το ελληνικό ποδόσφαιρο σκάβει από μόνο του το λάκκο με τη βία και τη διαφθορά. Δική μας δουλειά δεν είναι να βάλουμε την ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο, αλλά να το βγάλουμε από το σημείο όπου βρίσκεται.

    Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, ξεκινώντας από τη χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου. Οι όποιες ενέργειές μας θα είναι συνυφασμένες με την ΕΠΟ. Ο ρόλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι κομβικός. Την στηρίζουμε και την παροτρύνουμε για να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

    Στηρίζουμε απολύτως την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εάν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, η Πολιτεία θα διακόψει τη χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου. Εμείς δεν πρέπει να μπούμε στον βούρκο, αλλά να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγει από αυτόν"...
    ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 350 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΩΘΕΙ)...ΡΕ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΔΑΜΙΔΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2011 18:42

    Σε νέες περιπέτειες μπλέκει η Τζούλια Αλεξανδράτου καθώς ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος της για την υπόθεση των ερωτικών DVD.

    Η πρωταγωνίστρια των επίμαχων ερωτικών ταινιών φέρεται να απέκρυψε την αμοιβή της με αποτέλεσμα να κινηθεί διαδικασία σε βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, Χαρ. Τζώνη.

    Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά ισχυρισμούς τής κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς.

    Για το επίμαχο DVD, που είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα», η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της. Είχε πει, επίσης, πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή.

    Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», Δημήτρης Σειρηνάκης, ωστόσο όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.

    Την υπόθεση θα αναλάβει ανακριτής."....
    Ε ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ...ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΠΡΟΤΑΣΗ: ΟΤΑΝ ΤΗ ΜΠΑΝΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΤΑΙ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο DVD (με τίτλο τη θρυλική ατάκα του γκουζγκού " "Που πας...ΤΟΙΧΟΣ...")...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα καλα,εκανες ολοκληρο κοπο και μετεφερες αυτουσιες τις δηλωσεις ενος μαλακα,που λεει αδεια και κουφια λογια;
    Θα σε μαλωσω Γιωργη.

    Που θα μου πει κι'ολας "εμεις δεν μπαινουμε σε αυτον τον βουρκο,αλλα θα βγαλουμε αποαυτον το ποδοσφαιρο"
    Και τι ειναι ρε κλαπαρχιδα το ποδοσφαιρο; Δεν ειναι καθρεφτης κοινωνικος και πολιτικος; Λετε δηλαδη ως δια μαγειας και με μια λεξη "αυτοδιοικητο", αυτο, αυτοματα να ειναι και ξενο μελος της κοινωνιας που ζουμε και ΖΕΙΤΕ, βρε παλιοτομαρα;
    Ποιο αυτοδιοικητο; Με την κρατικη επιχορηγηση; Η με τους διορισμενους "δικασττες";

    Παμε μια κοντρα, να δουμε ποιος ειναι πιο βρωμικος;
    Λεχριτες με γραβατες, που παριστανετε τους τιμιτες.
    Ο "ταδε" υποδουλος, το ταδε κοματοσκυλο, ο καθε τυχαρπαστος, θα παρουσιστει σαν "η ανακληση του εκπεσοντος Αδαμ"; Ο Ηρακλης που θα καθαρισει τους σταυλους,γιατι ταχα τον ενοχλουν.
    Αφου ετσι κανετε την δουλεια σας,δεκαετιες τωρα ρε μασκαραδες. Ρε απατριδες. Ρε κοπριτες πραγματικοι. Που θα κανετε και αλλαγες ζωντοβολα.
    Παρτε τα φτυαρια και βγαλτε τα σκατα απο τα σπιτια σας πρωτα και αν μεινει χρονος και ορεξη, καθαρειστε και το ποδοσφαιρο.
    Το οποιο,απλα,φυσικα και λογικα ειναι σαν τα μουτρα σας. Αφου ΕΣΕΙΣ ειστε οι Προισταμενοι του.

    Ασταδιαλα συγχυστικα. Δεν εχω και κανενα Καλαματιανο να καπνισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τωρα μαλιστα. Αυτο ειναι οντως θεμα. Ετσι,ναι.
    "πολυμηνη ερευνα" λεει. Επεσα κατω απο τα γελια.
    Να΄σαι καλα βρε Γιωργη!
    "πολυμηνη"; Ποσους μηνες δηλαδη χρειαστικε ο εισαγγελευ, προκειμενου να καταλαβει οτι απλα μια πουτανα γυριζει τσοντες,γαμιεται με μαυρους και αρα και τα λεφτα ειναι "μαυρα"; Amasing!

    Οχι τιποτα αλλο,αλλα θα τους καταριεται και η Τζουλια. "τοσες πιπες,τοσα πηδηματα τζαμπα τους εκανα και οι πουστιδες με κυνηγανε ακομα". Μαλλον πρεπει να βαλει στο κολπο και τις αλλες. Μπαστα και δεν συμαζευεται.
    Αιντε κοριτσια. "Θελει αρετη και τολμη η ασυδοσια"

    Τωρα που το λες, εχω την υποψια οτι οι βιζιτουδες στην Συγγρου,δεν πρεπει να κοβουν τιμολογιο.
    Δεν πανε απο εκει μερικοι εισαγγελεις ντυμενοι "τυφλοι" να "παρουν" καμια δεκαρια απο δαυτες και να το διαπιστωσουν ιδιοις ομασσι; (που λεει ο λογος)

    Η καθαρσης ρε Μπιτσαξη και ρε Γερουλανε και ρε Εκδορεα,αρχιζει-και λογικα- απο τα "μαυρα" γαμησια. Σαν μπουρδελο του οποιου αρχεσθε, ξεκινηστε την καθαριοτητα απο τα σκαλοπατια πρωτα.
    Οχι μονο για λογους συμβολικους,αλλα και υγειηνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2011 19:35

    ...και τουλάχιστον αυτή τα δούλεψε τα λεφτά της...υπάρχουν και οι αποδείξεις...οι λοιποί μανδαρίνοι και τα λαμόγια αυτού που κράτους που τα πήραν για το τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι'αυτοι τα "δουλευουν". Μη νομιζεις.
    Οριστε. Τους βριζουμε πατοκορφα. Και αυτοι κοιτανε ψηλα και κανουν προγνωση καιρου. Ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο; Ξερεις τι αντοχες θελει.
    Ξερεις τι δυναμεις χρειαζονται ωστε την χλευη το φτυσιμο και την βρισια,να τα μετατρεπεις σε χρημα;
    Ξερεις τι βρωμικα και τι σκληρα που ειναι αυτα τα λεφτα που βγαζουν;
    Ασε, γιατι ωρες ωρες τους σκεφτομαι και τους συμπονω.
    Καντηλια και χριστοπαναγιες πεφτουν απο παντου. Γαμοσταυριδια φουλ. Καταρες. Απορω πως καταφερνουν και γερνανε. Πως δεν τσακιζονται στο δρομο, η δεν παθαινουν ανακοπες στον υπνο τους απο τοση καταρα.
    Πρεπει να ειναι γερα σκαρια.
    Κατι σαν τους ποδοσφαιριστες. "γαμιεται το σπιτι σου" ρε. 200 χιλιαρικα συμβολαιο. "η γυναικα σου ειναι πουτανα ρε" 300 χιλιαρικα μπονους. " η μανα σου ειναι καριολα ρε" 500 χιλιαρικα εξτρα πριμ απ'την ομαδα για την καλη αποδοση."σε γαμαμε και σε φτυνουμε ρε" νάσου οι απονομες και οι διακρισεις.
    Εμ, τι νομιζεις; Ετσι βγαινουν τα γαμημενα;
    Θα πρεπει να σε γαμισουν-ειτε ετσι ειτε αλλιως- για να τα βγαλεις.

    Εκτος απο τις πουτανες των δρομων, υπαρχουν και αυτες των γηπεδων,οπως βεβαια και οι πουτανες των μπαλκονιων. Αντι για καποτες,κρατανε λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΦΕΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΒΟΥΡΚΟΥ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ; Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΡΩΘΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το email που κυκλοφορεί απο ταχυδρομείο σε ταχυδρομείο,έχει σαν ημερομηνία αναδιάθρωσης την 25μαρτίου. Η κυβέρνηση το διαψευδει φυσικά και ο κόσμος σηκώνει τα λεφτά από τις τράπεζες.
    Ρε έχουμε πολύ γελιο τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Μαρτίου, 2011 21:26

    Το τζουλάκι το μπήρε κι έγειρε. Το άκι τα πήρε κι έγειρε. Το υποβρύχιο εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν και παίζει με την τέταρτη ομάδα της βαθμολογίας (Καβάλα), η οποία έχει τον ίδιο στόχο με την ΑΕΚ (είσοδο στα πλέι οφ), ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα έχοντας στο μυαλό του τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά.Ο ισπανός προπονητής, ο οποίος επέστρεψε από την τριήμερη διαμονή του στην πατρίδα του (κάποια ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία και έγραψαν πως είναι υποψήφιος για τη Μάλαγα εφόσον αποχωρήσει ο Πελεγκρίνι), δοκίμασε στην προπόνηση της Πέμπτης σχήμα 4-3-3 (από 4-4-2 που έπαιξε κόντρα στον ΠΑΟΚ) αποτελούμενο από παίκτες που ουδέποτε έχουν αγωνιστεί μαζί και μάλλον ούτε πρόκειται.
    Τι λέγαμε την τελευταία φορά;
    Δεν βάζει μυαλό ο Μανόλο.Άνετα κάνει την παπαριά του με την Καβάλα και κάνει τον Μάκη να χαμογελά ειρωνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΔΕΡΦΕ, Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ 25 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΑΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΟ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ.
    ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ sixoremenos: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ.
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.
    ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
    Α, ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΛ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Steven
    Μακάρι να έχει υπογράψει μπας και πάρουμε κανένα προπονητή.
    Για την χρεωκοπία συμφωνώ.Να τα πάρουν να τα εκμεταλευτούν καλύτερα,οι δικοί μας τα λαμόγια τι κάνανε τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;
    ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΕΜΥΝΗΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ;
    ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ.
    Ο ΜΠΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Steven
    Χαβαλέδες μεγάλοι.
    Αφού ανέλαβε ο αθλητικός εισαγγελέας την υπόθεση όλα θα εξυγιανθούν.
    Είδες ο Giorgos να γυρνάει παρακαλώντας στην ευρώπη;0,5% κάτω το επιτόκιο μαζί με επιμήκυνση του δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Απορω με την ΦΥΣΗ καποιες φορες...
    Δεν φτανει που κανει 8,9R στην Ιαπωνια,τους εχει τρελλανει και στα 6,5αρια τους μετασεισμους.Στειλε ρε χριστιανη μου κι απο δω κανα δυο-τρεις τετοιους μετασεισμους γιατι μονο ετσι θα βαλουμε μπρος να ξαναγινουμε κρατος,χωρα,πεστε το οπως θελετε...Και μετα σου λενε οτι η Ελλαδα κυνηγιεται απο παντου.Ρε το μεγαλυτερο "μεσο" εχουμε σαν χωρα για αυτο μας ζηλευουν και μας εχουν αλλαξει τον αδοξαστο.Κατ`ευθειαν επικοινωνια εχουμε με την ΦΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή