Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

PRE GAME

           " Μπαμπά, ξέρεις πού μπορούμε να δούμε το παιχνίδι; "  Αυτή ήταν η ερώτηση του μικρού μου γιού. Ποιά ήταν η απάντηση μου; "Δεν με ενδιαφέρει."
             ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8.  ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΝΕΞ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
            Μαλάκας δηλαδή, σαν τον προπονητή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. " ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ. " ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
          ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΕΟΣ Ή ΑΡΧΙΔΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΒΛΕΣ. ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΙΑΓΚΡΑ.
          ΣΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
             ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ, ΓΑΜΑΕΙ, ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΚΙ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΪΝΟ Ή ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;
          ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΒΟΛΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.
          ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΧΙΛΛΕΑ;
          ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ... ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ Ή Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
           ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;
          Ο ΜΠΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ , ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.
         ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΝΤΑΜΠΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!
            ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΚΗΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ, Ο ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΤΗ. ΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ  ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ( με αυτές τρέφεται).
               ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ; ΚΑΤΙ ΜΠΙΤΣΑΞΗΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ  ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΔΕΣ; ΜΠΟΡΕΙ.
           ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΜΑΝΤΕΛΗ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΛΠ, ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΤΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, που σωστά αφήνουμε ελεύθερο να ψηφίζει.
            ΠΟΛΕΜΟΣ; ΠΟΥ ; ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ; ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΗ; ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
           Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. 4-0 ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΑ 1-1 ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΘΥΡΑ 4.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ( τον γουστάρω να παίζει στον ΠΑΟΚ, όχι σε μας ) ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ.
              ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΤΟΝ προς τους στρατιώτες του: " ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ."
                  ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ; ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ. 
          ΚΙ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣ.
              ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ.
                                  ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΣΤΟ " ΣΑΝ ΜΑΜΕΣ" , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΡΝΑΓΕΣ;
         ΧΟΝΔΡΙΚΑ, Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ( δεν υφίσταται), ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ.
              ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
                              ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

7 σχόλια:

  1. @conpater:
    Eχω 12 (ΔΩΔΕΚΑ) πελατες μηχανικους (κυριως), γιατρους, δικηγορους που εκαναν αιτησεις για το προγραμμα επιχορηγησης εξοπλισμου software hardware για μικρες επιχηρησεις.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ο καθενας για διαφορετικους λογους : εκπροθεσμες αιτησεις ενω ηταν με ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ενπροθεσμες!!!, σε εναν αλλον ειπαν οτι του ελειπε μια σφραγιδα σε μια σελιδα και ενω ΟΛΟΣ ο φακελλος ηταν σφραγισμενος απο τον ιδιο, με το κορυφαιο να μην αποδιδουν το ποσο σε ενα μηχανικο (τον μονο που ΝΟΜΙΖΕ οτι περασε) γιατι λεει πληρωσε μετρητοις τον Αυγουστο του 2010 ενω ο νομος ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 01-01-2011!!!!!!! λεει οτι για ποσα 1500 ευρω πρεπει να δινεις επιταγη!!!!!

    Να πουμε για το περιφημο προγραμμα του ΟΑΕΔ που εγκρινεται αμεσως? Και γιατι να μην εγκρινεται αλλωστε αφου το κρατος που ΥΠΟΥΙΘΕΤΑΙ οτι αναλαμβενει τις καταβολες στα ταμεια ΤΑ ΦΕΣΩΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ?

    Τι ψαχνεις.....

    Για το βραδυ ελπιζω να προλαβω απο το γραφειο. Αν ναι επισης ειμαι μεσα απλα ενημερωστε με.
    dimitri εχεις το τηλ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έχω δύο επιλογές κοντά στο γραφείο σε απόσταση 50 μέτρα και με που θα τελειώσω ,ελπίζω πριν τις 9, σφαίρα . Αυτή η μαλακία με το κωλο conex μου την σπάει και μένα αφάνταστα διότι ξέχωρα που στριμώχνεσαι σαν ζώο σε κανένα καφέ για να δεις κάκιστης, συνήθως, ποιότητας ποδόσφαιρο, δεν έχεις και πολλές επιλογές που να πας. Αναγκαστικά μπορεί να βρεθείς σε κανένα καφενέ και να πίνεις φραπέ αγορασμένο από το lidl.
    Ή καμιά βότκα Spintarova. Θα μου πεις τώρα,είναι πολλά τα λεφτά για να πεις όχι, συμφωνώ απόλυτα ειδικά με αυτά τα λαμόγια που έχουν για ιδιοκτήτες και προέδρους οι ομάδες μας. (Και)Γι αυτό έχουμε φυσικά και τόσο κόσμο στα γήπεδα.
    Τουλάχιστον να φύγουμε με την χαρά της πρόκρισης απόψε, αν και κανονικά δεν θα έπρεπε βάση της εικόνας που έχει δείξει μέχρι τώρα η ομάδα.
    Να χαρούμε λιγάκι γιατί όλο στην πίκρα είμαστε φέτος. Μέχρι που την συνηθίσαμε και δεν μας φαίνεται παράξενη. Σαν το μνημόνιο. Το έχει συνηθίσει ο Έλληνας, έχει μπει για καλά στην ζωή του και δεν του κάνει πολύ αίσθηση πια. Το πείραμα με το βατράχι στο νερό που βράζει το έχουμε ξαναπεί.
    Δεν έχω διαβάσει τι σκέφτεται για απόψε ο μυρουδιάς που έχουμε για προπονητή όμως μπορώ να πω ότι τον φοβάμαι ιδιαίτερα για το τί σύνθεση και σύστημα θα κατεβάσει. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να πιστεύω ότι αν χαθεί απόψε το ματς θα χαθεί εξ αίτιας του και όχι βάση της απόδοσης των παιχτών.
    Αυτό που περιμένω βέβαια απόψε είναι από τους παίχτες μας να διεκδικήσουν πραγματικά τον αγώνα.
    Για να δούμε λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. ΣΤΟ 1-1 ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΚΑΙ UNDER ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΤΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΕΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαρτίου, 2011 22:54

    Χα χα,,,άνοιξε οι κερκόπορτα στο '88...μετά θα φταίν οι δραγουμάνοι του ΠΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΝΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ..
    ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ,ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΕΖΑ Η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ..ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ..

    Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑΚΟΥΓΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ..ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΣΑΧΑ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΝΤΟΥ..ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ..

    ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΥΧΧΑΡΙΣΤΩ ΟΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ THOMAS SILLYWIZARD: ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή