Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ

            Όπως η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα και οφείλει να μην κοντοστέκεται σε σημαίες ( ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ), έτσι κι εγώ δεν κολλάω σε μούρες. Κοιτάω μόνο να κρίνω τον κάθε εργαζόμενο στην εταιρεία μας, με βάση την δουλειά που του έχει ανατεθεί. Όπως πολύ σωστά είχε πει το καλοκαίρι ο Αδαμίδης , " όλοι θα κριθούμε στο τέλος". ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΦΤΙΑΣΙΔΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ή ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ( όμως θα γραφτεί όπως έχει συμφωνηθεί: στο τέλος ).
           Αφού λοιπόν δεν πρέπει να είμαστε κολλημένοι με πρόσωπα, ο υγιής φίλαθλος-οπαδός, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ: Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΛΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ( οι τίτλοι έρχονται μόνοι τους αν υπάρχει χρονική συνέπεια στην σταθερότητα ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
          Κι αυτά συμβαίνουν μέσα σε μια χώρα που θεωρείται ( και είναι ) απο τις πιο διεφθαρμένες στον πλανήτη κι άρα κατά μείζονα λόγο, ένα υποσύνολο της - δηλαδή το ποδόσφαιρο - υπακούει σε κανόνες δικούς του κι εντελώς αυθαίρετους. ΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ  ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΑ, ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ. Όπως ας πούμε στην Αγγλία ( την πατρίδα του στοιχήματος), ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ.
          Γιατί συμβαίνει αυτό; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 5 ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΑΝΕΤΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ( δεν θα το αναλύσω παραπάνω αυτήν την στιγμή). ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΓΑΔΟΚΩΦΙΝΑ. Αλλού όμως είναι το θέμα σήμερα.
          Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΟΤΙ " εμείς με παρασκήνιο δεν ασχολούμαστε" ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ. ΕΤΑΙΡΙΚΗ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ.
           ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ; ΓΙΑ 3 ΛΟΓΟΥΣ:
   - ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ( τεράστιο λάθος, που πέρασε επικοινωνιακά σαν " συσπείρωση", αρχίδια δηλαδή, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ;),   ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΤΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΡΑ, ΚΑΙ ΞΕΡΑΝΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΊΩΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΕΔΑΦΙΟΝ, μαλακία Α.
   -  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ,  ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ : " Αν μπει ο τύπος, τότε θα δημιουργηθεί μια ισχυρότατη αντιπολίτευση".
           ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΣΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΟ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ. Στο σχέδιο αυτό ( που ήταν του κοντού, ΑΥΤΟΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ), κούνησε και το δαχτυλάκι του κι ο Χατζηχρήστος. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ, Ο μετέπειτα αποκαλούμενος "χαφιές";
              ΟΜΩΣ Ο ΔΧ ( που με την δικιά μου την σκέψη φυσικά και πρέπει να απομακρυνθεί απο καρέκλα διοικητική)  ΗΤΑΝ ΛΟΧΑΓΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ; Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
       Ομως σε ένα λοχαγό, τι να καταλογίσεις;  ΣΑΝ ΝΑ ΕΨΑΧΝΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ. Ο  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΧΡΟΝΩΝ,  ήταν αυτός , " ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ".
          ΚΑΙ "ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΟΤΕ", ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΨΙΛΟΒΡΕΧΕ; ΕΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004, ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ. Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥΣ.
    -  Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004, ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2008.
        α. Πάρτε 70 και φύγετε.
        β. Αφού δεν φεύγετε, τότε βάζω 70, βάζετε κι εσείς άλλα 70 και κρατάτε το management.
            Αυτά για να καταλάβετε τις θέσεις μου. Όσο για το πώς πρέπει να φύγουν όλοι, είναι πάναπλο:
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ.  ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ.
                  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ. ΚΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, παρά μόνο στο χαμόγελο του Αεκτζή. ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.
               "ΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ"; ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ Ή ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, πρώτον το θέλω κατάμουτρα και δεύτερον δεν ξερει την δουλειά μου. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ.
            ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, δεν τα ξέρει ΚΑΝΕΙΣ.
            ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Ή ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ. Αλλά αυτά θα τα πούμε αύριο, διότι ήδη το κείμενο είναι μεγάλο και κουραστικό.
                        ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ Ή ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.

25 σχόλια:

  1. 1966 Η ΑΕΚ χάνει στο Παλαλίντο του Μιλάνου από την Σλάβια Πράγας με 103-73 στον ημιτελικό της τελικής φάσης του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Ο Γιώργος Μόσχος που πάσχει ήδη από καρκίνο δεν αντέχει να παίξει στον μικρό τελικό και επιστρέφει στην Αθήνα. Στις 29 Δεκεμβρίου ο μεγάλος πλέι μέικερ θα πεθάνει χωρίς να προλάβει τον θρίαμβο της ΑΕΚ στο Καλλιμάρμαρο το 1968. Αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο και κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1957, στον Ηρακλή την περίοδο 1960-61 και στη συνέχεια στην ΑΕΚ έως το τέλος της ζωής του. Κατέκτησε με την ΑΕΚ 4 πρωταθλήματα (1963,1964,1965,1966). Προς τιμήν του το κλειστό της ΑΕΚ θα πάρει το όνομά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα.
    Μερος ανακοινωσης της οικογενειας. Οι οποιες ομοιοτητες απλα ειναι στις ημερονηνιες. Οπου 2008 βαλτε 2004:

    Το Μάιο του 2008 ξεκίνησε το καινοτότομο εγχείρημα της πολυμετοχικότητας σε μία ΠΑΕ που μόλις είχε ολοκληρώσει μία ΑΜΚ 12.000.000 ευρώ και ήταν καθαρή από υποχρεώσεις και χρέη προς τρίτους. Παραδώσαμε μια ομάδα που μέχρι την εμφάνιση της ΠΕΚ διεκδικούσε με αξιώσεις το πρωτάθλημα και που τελικά το έχασε μέσα σε ένα κλίμα απαξίωσης και αποπροσανατολισμού από τις, εκτός της ΠΑΕ, διεργασίες. Προτείναμε μια νέα αντίληψη και πρακτική για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του Παναθηναϊκού. Συμφωνήσαμε ομόφωνα στη δημιουργία ενός νέου καταστατικού με σαφείς αρμοδιότητες και διαδικασίες. Επικυρώσαμε μάλιστα την απαιτούμενη συνεργασία στη λήψη των αποφάσεων και διασφαλίσαμε τα δικαιώματα της μειοψηφίας, με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στον αυξημένο ρόλο της.

    Σήμερα, τρία χρόνια αργότερα, βρίσκεται σε οικονομικό τέλμα. Ο ηθικός αυτουργός της υφιστάμενης κατάστασης αφήσε μια ομάδα με υποθηκευμένο μέλλον, αφού πρώτα εξανέμιστηκαν πάνω από 190.000.000 ευρώ (65 δισεκατομμύρια δραχμές!) ενώ ο ίδιος κατείχε μόλις το 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Ταυτόχρονα, στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχουν δημιουργηθεί υπεραξίες, ενώ παράλληλα λήγουν εντός του επόμενου έτους συμβόλαια σημαντικών ποδοσφαιριστών, ελαχιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο πιθανά έσοδα για την ομάδα.

    Συνεπής σε μια πολιτική αποκλειστικά προσωπικών σκοπιμοτήτων, οδήγησε με τα μεγάλα λόγια, τις ψεύτικες υποσχέσεις, τις αλόγιστες δαπάνες αλλά και τις υπαναχωρήσεις από συμφωνίες στην σημερινή κατάσταση. Δε δίστασε μάλιστα να ακολουθήσει την προσφιλή του τακτική για την κάμψη οποιασδήποτε βάσιμης απορίας ή ένστασης, μέσω εκβιαστικών διλημμάτων δια του Τύπου και επικοινωνιακών παιχνιδιών στοχοποίησης κάθε διαφορετικής άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημερα στα παιδια.
    Απειχα για λιγο,ακουσια.
    Διαβασα τις αναρτησεις,οπως και ολα τα σχολια.
    Τι αλλαξε σε δυο-τρεις μερες; Εβαλαν απο 2 εκ. οι δυο κανακαριδες για την αδειοδοτηση.
    Και θα ηταν αδυνατο να μην βαλουν αφου μετα απο 6αρα,με τον κοσμο να βραζει,την οργανωση να εχει ξεκινησει πολεμο και επικειμενο συλλαλητηριο,θα ηταν καταστροφικη-για τους διοικουντες-καποια αρνηση η καθυστερηση στην αδειοδοτηση.Δεν ειναι "σωστο" να δημιουργηθει τωρα θεμα. Εχουμε χρονο. Τα καλυτερα πραγματα γινονται εν μεσω θερους. Στα μπανια δηλαδη.

    Οχι οτι λυθηκε καποιο προβλημα. Απλα μετατεθηκε για τον Ιουνιο. Οπου τοτε θα πρεπει να δωθουν πανω απο 10 εκ. προκειμενου να μπορουμε να διεκδικησουμε τοπ Ch.L. Θα τα βαλουν;
    Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Αυτοαποκλειστικαν μεσα στην ομαδα τους,σαν τους μεταναστες του "Υπατια". Ε,ρε πλακες.

    Ο Νοτιας βγαζει λεφτα απο την δεξια τσεπη και τα δινει στην αριστερη. Η συμβαση,ειναι παραλληλα ο γορδιος δεσμος του.Για να παιρνει νοικι,πρεπει να συντηρει την ΑΕΚ. Αλλιως, παπαλα.
    Ο Παπας λεει- "με αυτα τα 2 εκ. εξαγορασα την ελευθερια μου ( ετσι νομιζεις) Να λοιπον που και ενα "τζακι" μπορει να γινει δουλος του οχλου και να τον πληρωνει για να βγει απ'το κλουβι. Ολοι καποια στιγμη γινομαστε "res".


    Oσο για τον Δ.Χ κανει τις τελευταιες και σε σειρα τουμπες. Ολοι πανω-κατω γνωριζουμε απο τα αγωνισματα της ενοργανης γυμναστικης οτι η "εξοδος" ειναι η πιο δυσκολη και πιο θεαματικη.
    Τριπλες τουμπες με περιστροφη του αξονα.
    Ας τον απολαυσουμε.

    Γενικα ο ανθρωπος, μυαλο δεν βαζει,ουτε διορθωνεται. Απλα κουραζεται. Ετσι μας δινει την εντυπωση της "αλλαγης",της "μεταστροφης". Για τιποτα τετοιο δεν προκειται.
    Απλα επερχεται ο χρονος και η φθορα.
    Τα υπολοιπα ειναι του κωλου.
    Οταν αυτα που ζητας,στο περασμα του χρονου- δεν μπορουν να γινουν πραξη, παυεις να τα απαιτεις.
    Και απαγγελεις Βοσκοπουλο: "ας ειμαστε ρεαλισται..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταλαβαινουμε ολοι το οτι μας πιανει το γαμωτο με τις δηλωσεις του καθε τελειωμενου και ανυπαρκτου.

    Εξαλου ολα τα ψαρια οταν τα βγαζεις απο το φυσικο τους περιβαλλον, σπαρταρανε πριν τα τιναξουν.

    Ετσι και τωρα παρακολουθουμε μια φρενιτιδα δηλωσεων ειτε του Μανωλη που πλεον κανει πιο πολλες δηλωσεις-συνενετυξεις απο προπονησεις (εκανε 3 σε Ιθπανικα μεθα και 3 σε ελληνικα την περασμενη εβδομαδα ενω ειχε δωσει 4 μερες ρεπο!!!),
    ειτε του αγαμιδι που τρεχει στα χωραφια μεσα στο αγριο βραδυ να παραιτηθει αλλα μετα το ξανασκεφεται και δεν....

    ειτε του Δ.Χ που ξαφνικα μετα απο 1 χρονο ανακαλυψε οτι κατι δεν παει καλα. Και μας το εδηλωσε 3-4 φορες μεσα στην εβδομαδα.Ετσι ειναι, τα ποντικια ειναι παντα τα πρωτα που φευγουν απο το καραβι που μπαταρει...

    Αυτι βεβαια δεν σημαινει ουτε οτι το μεινε και βλεπουμε στο αγαμιδι, ουτε το παρε 4.3 εκκ απο τους μετοχους δεν εχει συνεχεια..

    Γιατι 4,3 ΔΕΝ βαζεις αμα εχεις σκοπο απλα να φυγεις.

    Υ.Γ @steven:Ο Πολυς ΜΟΝΟΣ του οπως γνωριζεις τους εχει τους υπολοιπους για πλακα.
    Και οικονομικα (που οπως ξερεις αξιζει λιγοτερο απο 50% για να κανεις μια ομαδα)αλλα και σε αλλο επιπεδο. Εχει ομως αλλη κουλτουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Μαρτίου, 2011 11:37

    Προσφυγάκι...
    Μετά την 6ρα διακρίνω μία αλλαγή στα γραπτά σου.
    Όχι στάσης, ούτε στόχων.
    Αλλαγή στην ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
    Το ότι φεύγουν ΟΛΟΙ να το θεωρούμε δεδομένο?
    Ότι υπάρχουν ΔΕΔΟΜΕΝΑ κάποιοι άλλοι με cojones που έρχονται ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ υφίσταται?
    Δε μιλάω για ενδιαφέροντα τύπου κοζώνη φάση "είδα φως και μπήκα". Μιλάω για συντεταγμένες καταστάσεις.
    Συγγνώμη, τα γράφεις αλλά εγώ θέλω να τα κωδικοποιήσω όλα με 2 binary απαντήσεις(0 ή 1, ή ακόμα καλύτερα ναι ή όχι) στις παραπάνω ερωτήσεις. Προσοχή, όχι υποθέσεις, ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Μαρτίου, 2011 12:11

    Για να δείτε ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχουμε και τι για το γκώλο κοινωνία είμαστε, ιδού πως έχουν οργανωθεί οι βάσκοι και τη μπαλεύουν τη φάση:

    http://www.guardian.co.uk/world/2011/mar/30/basque-country-big-society-spain

    Εδω? Εδώ στάλιν, συνεταιρισμοί σφραγίδες και με ΔΣ κομματόσκυλα, κρατικοδίαιτοι "παράγοντες", κλαδικές και νομαρχιακές, μπούτες τσίπρες και κολλάδες κλπ κλπ.
    Εκεί, Mondragon, txoko και δε συμμαζεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δ.Χ. είπε χθες οτι έκανε χάρη στον Μητσάρα και δεν τον άφησε να μπεί στην διοίκηση το 2004, για να μην αντιμετωπίσει τα χρέη και τα χάλια της ερασιτεχνικής.
    Συνεχόμενες αεκτζιδικες ιστορίες γέλοιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδη γνωριζε οτι η ΠΑΕ ΘΑ αποκτησει χρεη και προστατεψε το Μητσαρα; Δεν ηταν χρεος του να προστατεψει ΠΡΩΤΑ την ΑΕΚ;
    Εχουμε εναν Τειρεσια στα σπλαχνα μας και δεν το ξερουμε;
    Δεν τον ρωτας να σου πει τους επομενους αριθμους του Jocker;

    Η επομενη δηλωση του επ'αυτου θα ειναι: "Μητσαρα,στις εκλογες τοτε, μας κοροιδεψαν,μας ενεπαιξαν". Η ακομα "καλυτερα": Μητσαρα στο ελεγα να βαλεις υποψηφιοτητα,αλλα τελικα αρνηθικες".
    Η ακομα-ακομα "καλυτερα" θα ηταν να πει: "δεν με ακουσες και τωρα χτυπας το κεφαλι σου".
    Ειναι απιθανο να τα πει αυτα; Οχι. Οταν ο ανθρωπος αποκαμει,οταν φτασει στο αμην της απαξιωσης,γινεται απο γραφικος, γελοιος.
    Χαλαλι του ομως.

    Και αυτος, ειναι αλλος ενας που διαβασε λαθος την "Ιθακη" του πουστη εξ Αλεξανδρειας. "Σημασια εχει το ταξιδι"...και ας μη πηγαινεις πουθενα συγκεκριμενα.Αρκει να σου πληρωνουν αλλοι τα ναυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eπισης σημασια εχει τα ναυλα να ειναι first class.

    Aντε business μιας και ειμαστε και εφοπλιστες, η ενεργουμε για αυτους.

    εφοπλυστρες δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργη,εχω την εντυπωση,ουτως η αλλως δεν θα απομεινει κανεις μετα το τελος της σεζον.

    Δεν απαντω για λογαριασμο του Steven,ουτε γνωριζω παραπερα τι θα γινει.
    Αλλα οπως εχουν πλεον τα πραγματα,ετσι και αλλιως, τον Ιουνιο δεν θα υπαρχει Παπας, δεν θα υπαρχει Αδαμιδης βεβαια,οπως και δεν θα υπαρχει ο μαλακοχιμενεθ. Και ο Δημητριαδης δεν βλεπω τον λογο να ειναι εκει. Οπως και ο μπακαλιαρος ασφαλως. Τι να κανουν,τι να συνεχισουν και κυριως απο που να πληρωνονται;

    Ο κομπος φτανει πραγματικα στο χτενι. Η μαλλον το χτενι στον κομπο που λεγεται χρεη. Και "μη παρεκει".
    Με τι γνωμονα θα γινει καποιος σχεδιασμος,αφου χρειαζονται βαρια λεφτα προκειμενου να συνεχισει η ομαδα να υπαρχει;
    Με 4 χιλ. διαρκειας; Η με την εταιρια εκενωσης βοθρων που εχουμε για χορηγο;
    Δεν θα υπαρχουν βεβαια και Σκοκο- Μπλανκο- Μανωλας- Σαχα- Γιαχιτς και οτι αλλο δυναται να πωληθει. ΑΣε που ουτως η αλλως θα ζητησουν και οι ιδιοι να φυγουν απο ενα καραβι που θα εχει βουλιαξει πλεον.

    Το αν υπαρχει κατι η καποιος που κοιταζει απο μακρυα και περιμενει,δεν το ξερω.
    Αυτο που ξερω ειναι οτι,ετσι οπως δειχνουν τα πραγματα,θα παιζουμε με την β' ομαδα στα ξερα και τα ημιχλωρα της β- στην καλυτερη περιπτωση-κατηγοριας.

    Αν πληρωθουν τα χρεη απο το 2004 και μετα, αν φυγουμε απο το ΟΑΚΑ,αν εγκριθει η αδεια για γηπεδο και αν κανει στην ακρη και εξαφανιστει ο Δ.Χ, τοτε ναι,θα ειναι τα πραγματα οπως πρεπει, για να μπουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΦΙΑ(0,1), ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΨΑΧΝΩ ( ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ) ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ( παρουσία του Αδαμίδη ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα ο Νοτιας ειναι και ο μονος που εχει ενομμο συμφερον για να μεινει.
    Αλλιως τι θα κανει το resort? για ΚΑΝΑ 8Χ8 με 100αρικο την ωρα μονο χρησιμευει.

    Η πιστεψε κανεις οτι εδωσε τα 2 επειδη τον επιασε ο πονος?

    Την ΜΗ ΔΙΑΛΥΣΗ παει να αποφυγει για να προστατεψει τα 11 λαμβανειν...

    Οσο για το αγαμιδι, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ... λογικος ανθρωπος ΑΝ τον κρατησει θα πρεπει να τον κανει κατι μεταξυ υπευθυνο στο resort (υπαρχει αλλωστε και το προηγουμενο του απι-θανοπουλου) η διαχειρηστη στο project γηπεδο???
    Για οτιδηποτε δηλαδη δεν εχει σχεση με την ομαδα αυτου καθ'αυτου αλλα με τσιμεντα-σιδερα κλπ.

    Γιατι σαν 'προεδρος' (α ρε ΑΕΚαρα, ποσοι και ποσοι απιθανοι βαφτιστηκαν προεδροι) ειναι απο ανικανος, στην light εκδοχη, ως επικηνδυνος στην κανονικη μορφη.

    Καμμενο χαρτι ηταν ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ καθοτι μαμοθρευτο εκ καταβολης, και αποκαηκε τωρα.

    Με τον Βαγγελα να γελαει, τον Βαζελο να μην του δινει ΟΥΤΕ το χωραφι να παιξει Europa, την υπολοιπη Λιγκα να τον εχει γραμμενο.

    Τους παικτες (ολους) τη μια να τον βλεπουν να μοιραζει τσαμπουκαληδικα (και καλα) προστιμα (ενω τους εχει απληρωτους 7-10 μηνες) και την επομενη μερα να τους παρακαλαει να υπογραψουν με τα μισα ...

    Με το να πανυγυριζει!!!! την προκριση επι καποιου ΠΑΟΚ λες και πηρε το CHL και μετα να ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..

    Με το να ψαχνει διαβεβαιωσεις για να μην φαει φαπες στις 12 το βραδυ και να εμφανιζεται στις 1 στο σπατο για να παραιτηθει, ενω την αλλη μερα ξαναειναι (Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗΣ!!!) προεδρος επειδη λεει δεν τον αφησαν.
    Λες και αμα ΟΝΤΩΣ ηθελε να παραιτηθει παιζει κανα ρολο αν θα τον αφηναν η οχι.....

    Και ερωτω:

    ΠΟΙΟΣ θα βαλει εστω και 1μυριο για να μπει συμπαικτης και θα ανεχτει την υπαρχουσα κατασταση σε επιπεδο διοικησης, manager, τεχνικο team και ροστερ?

    Βαζει κανενας λεφτα για να τα διαχειρηζεται αυτος ο τσαρλατανος, ο αρναρ, ο μανωλης και να εξαρταται η επενδυση του απο την αποδωση του αργυριου του καραμπελα και του εντερ?

    Γιατι οι μεν τους κουβαλησαν ο δε μανωλακης δεν ειδα να στελνει σπιτι του κανεναν απο δαυτους.
    λες και που τους εχει τους κανει κατι..
    Α ναι ξεχασα εβαλε τον εντερ στο 6-0..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Μαρτίου, 2011 15:20

    Αν είναι να μείνει μέσα ο νιουγιόρκερ, έστω και με τα 700 για το στραβό σπίτι με τα 2 λιβάδια στα αρβανιτοχώρια, so be it. Εδώ έχει μπει μέσα το μαγαζί κάνα κατοστάρικο μύρια...
    Αρκεί να έρθουμε στην κατάσταση του 2004, με τα 23 διακανονισμένα και τους μπουρμποκρασσαδες ΜΕΙΟΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΕΞΑΡΑΣ, ΤΩΝ ΑΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΟ.
    Αλλά δεν το βλέπω πια.
    Αιντε, περιμένω το ουζάκι (Χρήστοοοοοοοοοο?????????) να μάθω νέα εκ του σύνεγγυς και όχι με κωδικοποιημένα σήματα καπνού.

    ΥΓ: Α ναι, όσον αφορά το δικό μου χαμόγελο και του γιού μου (του έχω ΗΔΗ του τζαναμπέτη στο βρεφικό δωμάτιο το λάβαρο με το δικέφαλο για να στρώσει!) δε χρειάζεται να λογοδοτείς, κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου και το μυαλό σου. Λόγο δε χρωστάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Μαρτίου, 2011 15:24

    DIMI, δεν ανήκω στην ομάδα "τον παππά και το νοτιά και τα μάτια μας", αλλά έστω κι εαν έκανε μιά σπέκουλα με το προπονητικό, έστω κι εαν η μβαση στην καμπούρα της ΑΕΚ είναι αποικιοκρατική, τουλάχιστον έπαιξε μπάλα και παρήγε κάτι ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ.
    Ο γκοντό, λχ, παρήγε 80.000 μπλουζάκια ρίμπο, μία παράγκα για γύφτους στον ΟΔΔΥ και τον ύμνο του φοίβου.
    Νομίζω ότι υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ των σπεκουλών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Μαρτίου, 2011 15:26

    Εάν, λχ, η 1 σπέκουλα στ αρβανιτοχώρια θα κοστίσει 11 μύρια σε βάθος χρόνου, η άλλη σπέκουλα με την empire, που κόστισε 7μισι μέσα σε 3 χρόνια τις να μας πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αραμπατζης

    Φουλης (ο φουλης χωραει παντα), Σαββας (φτηνος 130 παιρνει) Δελλας (θα τον βαλσαμωσουμε) καραμπελας.

    Καφες (βλεπε δελλα) μακος (τον πληρωνουμε?? ηδη) λεοναρντο (μα κανεις δεν τον θελει?) τσαφα τσουφα (που θα βρει 900 αλλου??)

    Λυμπε (βλεπε δελλα-καφε) εντερ (βιρτουοζος βραζιλιανος για οποιον δεν τον εχει δει)

    this is aek 2011-2012 με τα σημερινα δεδομενα.

    Προπονητης ΠΑΤΕΡ (ΩΜΜΜΜΜ) βοηθος Τονι..

    Προεδρος : Τι σημασια εχει?

    Μετοχοι: ελα πλακα κανω.

    Παγκος οτι προαιρησθε. Γιοι Steven, γιος Γιωργου (να μαθαινει) η κορη μου (στις καθυστερησεις για να κερδιζουμε χρονο στις αλλαγες) λοιποι συγγενεις-φιλοι-περαστικοι.

    Για τα Ευρωπαικα ματς (ποια??) και ντερμυ κατεβαζουμε και Χρηστο Χαραλαμπο Mikee εμενα και φωναζουμε Τσιαρτα (στην ιδια ταχυτητα θα ειμαστε) και ενεργοποιουμε σημαιες Μαυρο κλπ

    Κατι τετοιο βλεπω με τα σημερινα δεδομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kαι να ταν μονο τα 7,5 Γιωργο..

    FYI ο προεδρος παει (αν δεν το εχει κανει ηδη) να περασει τα 7,5 ΦΕΣΙ στην ΠΑΕ.

    Τωρα γιατι μια ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με αλλο ΑΦΜ και πρεπει να μεταφερει τα φεσια της στην ΑΕΚ αυτο ισως πρεπει να μας το εξηγησουν...

    Ισως γιατι το μετοχολογιο της εχει Γκοντο ΠΑΠΑ ΝΟΤΙΑ μαλλον ε?

    ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ το αγαμιδιον. Τα κανει αορατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟ???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΑΝΙΔΗΣ ΟΕΟ?????????
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ...ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ...ΜΟΝΟ!!!!ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ....ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...ΤΕΛΟΣ............ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.....ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ21: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΕΒΕΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ....ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,,???ΟΤΙ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙ....Η ΑΛΛΙΩΣ....ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....ΑΑΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΠΑΠ ΦΑΣΗ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ???ΙΣΧΥΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στήβεν:
    Σχετικά με τον Αλέξη.
    Και κερατάς και δαρμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΗ ΔΑΡΜΕΝΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΗΔΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΙΖΙΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ " μαρουλάκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στήβεν με πιάνεις αδιάβαστο.Στην show beez δεν τα πάω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SHOW BIZ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΖΙΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή