Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΥΡΙΟ

              Βγήκανε λοιπόν τα παιδιά, ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΕ ΕΜΕΝΑ. Τα κάνανε όλα τέλεια, κι ΑΡΑ, ΦΤΑΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ BLOG  ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. ΠΗΔΗΞΕ, Ή ΠΗΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑΣ ΕΥΘΥΝΑΣ; ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΞΎΛΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΙΚΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ.  ΕΓΩ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ.
               ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΑΕΚ.
                  ΝΑ Η ΑΠΕΙΛΗ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ;
                ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ;
                     ΛΑΘΟΣ.
            ΔΙΟΤΙ, ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΙΚΟ, ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο SUGAR ( άδειες στα φρουτάκια, δεν θέλει;). ΚΙ ΕΓΩ, ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΔΩ; ΚΟΛΛΑΩ ΜΠΡΙΚΙΑ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ, για κάτι. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΟΥ; ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΟΥ, ΜΠΕΟ ΜΟΥ Ή ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΜΟΥ, που έχεις υπογράψει γαμήσια για να είσαι πρόεδρος στην ΑΕΚ;
               ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ; ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΕΚ.
              ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ; ΡΩΤΑΩ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.
              ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ;  ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ; ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΚΑΣ;
             ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΩ. ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ:
                 " ΧΑΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ; ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ."'
                  ΒΕΒΑΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΚΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ.
                    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;
              ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ, που θα έπρεπε, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΟΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ , ΝΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΧΡΥΣΟΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΑΝ ΤΑ ΑΠΛΑ: ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ. ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΖΑΜΙΑ, να μου μιλήσεις για την δικιά μου: ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ, μέσα στην φτώχεια, η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ , ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ.
          ΚΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ( οι πλούσιοι)  ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ.
                   ΕΚΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑ  ΝΑ ΓΑΜΩ Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ λιστα των πλούσιων. ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ;  FORΒBS;  ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥΤΣΑ. ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ, ΩΝΑΣΗ, ΝΙΑΡΧΟΥ, ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ.
               ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ , ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝ ΕΙΧΑ μουνιού αποδοχή  ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΛΕΣ.  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ. ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ; ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
         ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ( αυτό μου αρέσει).
                            ΕΜΠΝΕΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
               ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΑΕΚΖΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΤΙΚΟ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ; ΟΧΙ. ΑΛΛΟΙ .
               ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ; Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ. ΕΝΑΣ ΜΑΡΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ. ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ.
             Ο ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
           Η ΖΩΗ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
              Ο ΠΑΠΑΣ ΚΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
                      ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ " ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ".
                        ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.  ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ. ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΑ ΑΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
                                         ΖΗΤΩ.  ΠΟΥ;
              ΗΡΕΜΑ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ.  ΑΛΛΟΙ ΠΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.
                        ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΜΠΕΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ.                    

14 σχόλια:

  1. mike
    δεν περιμενα να μου πεις κατι αλλα και συ να δεις πως λειτουργει η οργανωση και αν θυμασαι ειχα γραψει για την κρητη που ειναι ποιο αυτονομη και ειχες γραψει εσυ και ενας 21 οτι κανω λαθος
    ηρθε η ωρα να κανει και η original την αυτοκριτικη της και να οραματιστει το μελλον για την ιδια την οργανωση και να παραμεινει στα ιδανικα που ειχε οταν ξεκιναγε και ιδιως πριν το 96

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ'' ΔΙΑΜΗΝΥΣΕ Ο ΝΟΤΙΑΣ..
    ΔΛΔ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΙ..

    ΑΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ , ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΙ,ΠΟΛΥΔΕΣ,ΓΚΟΥΜΑΔΕΣ,ΝΤΕΜΗΔΕΣ,ΚΟΥΛΗΔΕΣ..ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαφνικά από το πουθενά ανακαλύψανε την Αμερική.
    Ναι, οι μετοχές του Τάκη δεν μεταβιβαστήκαν στην ερασιτεχνική λέει διότι υπήρχαν νομικά προβλήματα.
    Ρε σε τόσο μαλάκες νομίζετε ότι απευθύνεστε; Δεν το φωνάζαμε πριν τόσους μήνες ότι δεν γίνετε αυτού του είδους η μεταβίβαση; Και έβγαινε ο τιτάνας να μας πείσει για το αντίθετο και εμείς ξεφλουδίζαμε τις μπανάνες μας.
    Και εκτός από τα ‘’νομικά’’ προβλήματα δεν υπήρχαν και τα οικονομικά; Δηλαδή η ερασιτεχνική θα αναλάμβανε ξαφνικά τα χρέη του Τακούλη!
    Χα και πάλι χα. Ούστ ρε Τακούλη που νομίζεις ότι ψειριζόμαστε όλη την ημέρα.
    Το άλλο το ακούσατε που την ψάχνουν και καλά , την επιστροφή του κοντού!
    Να φέρει κι άλλους επενδυτές στην ομάδα και σαν μέτοχος, παρότι ανενεργός, να βοηθήσει ξανά.
    Ρε ξανά ουστ!
    ΥΓ: Γι αυτό βγήκε ο ‘’πάμε δυο-δυο’’ και έσκουζε να βάλουν φράγκα και οι υπόλοιποι μέτοχοι. Τι μεταβιβάσεις μετοχών και μαλακίες τελικά.
    ΥΓ 2: Αυτή η γαστρεντερίτιδα σε κόβει στα δύο ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ακουσατε αυτο?
    6,5 εκατομυρια λεει στοιχιζουν οι ελληνικες Νατοικες επιχειρησεις!!!
    Δεν πανε καλα ρε!
    το κατω κεφαλι κυβερναει μου φενετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααα ξεχασα...
    το μηνα ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιλησε ο χατζηχρηστος
    μ αρεσε ενα ομως απο αυτα που ειπε
    <> αρα ο ανθρωπος ειναι πολυ πιο επικυνδυνος απο οτι νομιζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρίσκω φοβερό πως συνεχίζει και βγαίνει και έχει και άποψη βαρυσήμαντη για τα πράγματα που συμβαίνουν στην ΑΕΚ ο Χατζηχρήστος. Ειδικά όταν επανέρχεται σε ρυθμό δηλώσεων με τοποθετήσεις όπως «εγώ τους έχω πει να παραιτηθούν», αναφερόμενος στους Παππά και Νοτιά.
    Τι λε ρε παιδί μου, ναι ε; Τους το είπες, Αλήθεια; Μιλάμε δηλαδή για πολύ σοβαρό παλικαρι. Ο επαγγελματίας φίλαθλος να μιλάει σε δύο επιχειρηματίες που καλώς ή κακώς είναι οι μόνοι που κρατάνε την ΑΕΚ όρθια, να σηκωθούν και να φύγουν. Ρε γιατί κοίτα κάτι μαγκάκια του γλυκού νερού.
    Αυτά πάντως ξεπερνάνε κάθε γελοιότητα. Να είσαι ένας σοβαρός επιχειρηματίας, τα διαπιστευτήρια του οποίου έχουν κατατεθεί στον επιχειρηματικό κόσμο, να έχεις μείνει ολομόναχος σε μια ιστορία που εσύ δεν ξεκίνησες, να βάζεις λεφτά συνέχεια, περιμένοντας να μπούνε και οι άλλοι «μεγάλοι ΑΕΚάρες» και να ακούς όχι μόνο καντήλια, αλλά και απειλές του όχλου τύπου «μέτοχοι, αμέτοχοι», «δώστε λύση ή δρόμο» και άλλες τέτοιες σάχλες από ένα μάτσο γίδια που έχουν για ανεπίσημο ή επίσημο αρχηγό τους (δεν ξέρω πώς αυτοαποκαλείται εσχάτως) έναν επαγγελματία φίλαθλο που έχει σφίξει χέρια με μερικούς από τους μεγαλύτερους καταστροφείς της σύγχρονης ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μιλησε ο χατζηχρηστος περι λαμογίων, απατεώνων και άχρηστων» στη «μετά Γιάννη Φιλίππου εποχή» αυτος δεν εκανε τα αδυνατα δυνατα να φυγει ο φιλιππου , αυτος δεν καλωσορισε με τιμες τον απατεωνα Δροσο και αφου εφυγε και αφησε την ομαδα οπως την αφησε ανελαβε να την σωσει την καε, βαζοντας αρκετα εμποδια στο τωρινο προεδρο τον καραμανλη
    χαρη στον επαγγελαμτια φιλαθλο που λεγεται Χατζηχρηστος ο περισσοτερος κοσμος της αεκ μισει περισσοτερο την original απο τον παο η τον οσφπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε λίγο καιρό, ο Νίκος Νοτιάς στη θέα και μόνο του εμβλήματος της αγαπημένης του ομάδας, είναι πιθανό να ψάχνει τις τσέπες του για να τσεκάρει μπας και του τσίμπησε κανένας το πορτοφόλι, χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Λέγεται και το «σύνδρομο του καρχαρία» διαφορετικά, πιθανώς γιατί αφήνει να κάτι δαγκωματιές στην πλάτη…

    «Αν είχα την πρόθεση να εγκαταλείψω την ΑΕΚ θα το έκανα πριν από πέντε χρόνια, δεν θα έχτιζα προπονητικά. Δεν μπορώ να πληρώνω μόνο εγώ. Το καλοκαίρι πλήρωσα τον Φερέρ και τους βοηθούς του για να κάνει διακοπές στην Ισπανία. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Φτάνει, μέχρι ενός σημείου. Δεν δημιούργησα εγώ αυτά τα χρέη...», είπε ο μεγαλομέτοχος στους αμέτοχους, με την απόγνωσή του να βαράει κόκκινο, όμως κακά τα ψέματα όλοι κατά βάθος ξέρουμε ότι είναι πιο πιθανό να εισακουστούν οι εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας για ειρήνη στη Λιβύη, παρά ο Νοτιάς από τους άλλοτε «συμπαίκτες» του.

    Και το χειρότερο; Μοιάζει να μην το γνωρίζει κιόλας. Περιμένει με την αφέλεια του ρομαντικού μετανάστη να βάλουν το χέρι στην τσέπη άνθρωποι που αν υπήρχε μηχάνημα που σβήνει τη μνήμη, θα έσβηναν την εμπλοκή τους με τα διοικητικά της ΑΕΚ από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα. Χωρίς πολλά λόγια. Στο ρεζουμέ τώρα κουτσά, στραβά, θα περάσει ο καιρός, θα έρθει η ώρα της αδειοδότησης και φυσικά το κουπί θα το τραβήξει πάλι το ντουέτο Νοτιάς-Παππάς. Ότι και να λένε, θα τους ρίξουν λίγο στο φιλότιμο, λίγο στην πίεση, λίγο στο ρομαντισμό, θα βγάλουν ξανά το μαρούλι από τον κήπο κι αφού πληρώσουν κάποια εκατομμύρια ευρώ, μετά θα μπορούν να τους βρίζουν ανενόχλητοι κάποιοι επαγγελματίες οπαδοί. Είναι απλά τα πράγματα στην ΑΕΚ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!

    dimitri-Δ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ONSPORTS-FOOTBALLISTAS: ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ ΡΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Η ΜΗΤΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΟΤΑ, ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ.
    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ( " μου λέει ο κόσμος να αναλάβω". ΚΑΤΑ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ).
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΕΟΝ.
    " ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ", ( ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven
    φυσικα και δεν μιλησε ασχημα αλλα μιλησε μονον γι αυτον χωρις να πει τιποτε το καινουργιο και μονο να καλυψει τον ευατον του στον εσωτερικο πολεμο που γινετε στη οργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. Ο ΔΧ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΙΑ.
    ΗΔΗ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 3% ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ.
    ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή