Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ

           Δεν τρέχει τίποτα. Μέχρι του σημείου του κιτρινόμαυρου κόσμου. ΠΟΥ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ , ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΕΣ ΝΤΕΜΗ Ή ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΜΠΑΛΧΑΝΑΔΩΝ , μέσα και κατασκόπων, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ
ΚΑΖΟΥΡΑ , που είναι πια σίγουρα κακεντρεχής.
              ΓΙΑΤΙ;
         Διότι μωρή παπαρόβουρτσα, εγώ είπα κάτω από το σχόλιο σου, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ , πάντα κι εσαεί, ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΕ ΜΠΟΣΙΚΟ  ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ.
              ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΑΕΚΖΗΔΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 91, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.
              Κι άντε να τα πάρω πίσω όλα. ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΔΕΡΦΗ, ενώ ξέρεις οτι ξέρω, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΡΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΈΙΩΝΟΥΜΕ; ΦΟΒΑΣΑΙ; ΜΠΟΡΕΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
            ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 6-0 ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΑΝ ΟΧΙ, ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
               ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΘΛΟ Ή ΟΠΑΔΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΚΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ.
             ΚΙ Ο ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΥΤΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ. ΟΥΤΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, όσο κι αν ο Παπάς τα μάζεψε, ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, κι ας διαφωνεί ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ.
             Ο ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
            ΟΣΟ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ. ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
            ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ HANDBALL. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΑΥΤΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ Ή ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΤΑΞΙΕΣ ΚΟΙΝΕΣ. ΚΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ;
                 ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
               ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΡΙΧΕΣ, ΜΗ ΠΑΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
              ΔΗΛΑΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Ή Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Ή Η ΧΑΝΘ Ή Ο ΕΣΠΕΡΟΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Η Ο ΒΑΟ, Η Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Ή ΤΑ ΠΕΡΑ ΤΑΤΑΥΛΑ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟ PING PONG;
                  ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
                ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ;
            " Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ". ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ.
                  ΚΙ ΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ. Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΣΤΑ 50 ΤΟΥ;
                  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
                   ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ;
                   ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ Ή ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΦΜ. Κι ο αρχηγός της ερασιτεχνικής ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 10% Ή ΤΟΥ 25 ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, να αφήσει τα παραμύθια που λέει σε κάτι παλιά δημοσιογραφάκια τύπου Καραλή.
                    ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ; ΜΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
                  ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ.
                        ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.
                         ΑΠΟ ΤΟ 2004, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ. ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΔΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΝΟΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
                  ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ; ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;
                   ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΣΩΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΤΗΝ ΑΕΚ Ή ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ;
                               ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
                          ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
                        ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΝ ΚΟΣΜΟΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ;
                       ΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΛΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ; Η ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΑΛΑΚΟΥΡΕΣ, που σαν τον Κοζώνη, ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ; ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που επιτρέπεται να έχει γνώμη; Ή ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΤΟΠΙ ΣΑΝ ΤΟΝ " ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ;".
                       ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ;
                

20 σχόλια:

  1. Δωσε στον Ελληνα αποψη και εξουσια,και παρτου την ψυχη...Κι ο Χατχησιχαμας ειχε κι απ`τα δυο.Τα αποτελεσματα τα ειδαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΔΩΘΕ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
    Η ΑΕΚ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,αλλα δεν βλεπω να φευγουν απο μονοι τους.Το βαζο εχει ακομα μελι...Και το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι ακυρωση του συμφωνητικου για τα Σπατα.Το να παρεις πισω τα κλεμμενα του BIG-MAK ειναι λιγουλακι δυσκολο.Το να πληρωσουν οι υπευθυνοι μετοχοι οτι τους αναλογει ειναι το ευκολο.Αλλα αυτος που θα το κανει,πρεπει να σερνει τ`αρχιδια του στον δρομο.Και απ`οσο γνωριζω,ενας αντε δυο μπορουν να το κανουν,αρκει να θελουν και να μην μπλεξουν σε τιποτα δοσοληψιες για το καλο της ΑΕΚ...βεβαιως βεβαιως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ; ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΥΤΗ;
    ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
    Η ΜΑΜΑ Ή ΑΓΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΓΟΡΙΑ;
    ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΛΗ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΝΑΙ;
    ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΖΩΡΑΣ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΤΖΙΒΑΣ , Ο ΣΑΡΑΓΛΗΣ;
    ΚΑΤΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΑΡΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΧΕΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ 6-0. ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ 6 ΓΚΟΛ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ. ΟΥΤΕ ΠΡΙΜ ΕΧΑΣΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ;
    ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΣ.
    ΕΓΩ ΑΝΤΕΧΩ ΣΤΑ 6. ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΚΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ MAGIC ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ.
    ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι δεν γινεται δουλεια ομως.Κατα τυχη δεν υπαρχει,ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω.Ολα εχουν εξηγηση και αιτια,τα παντα.Ενα ματσο παιδια της μαμας που εχουν βιωματα και απωθημενα,πηδανε οτι βρουν και οποιον βρουν,λογω μητρικου γαλακτος.
    Εβραιος δεν γινεσαι απο τον μπαμπα,απο την μητρα γινεσαι,και μετα ψαχνουμε να βρουμε γιατι ειναι μακραν οι πρωτοι στον κοσμο.Και να σου πω και κατι? Η αδυναμια του ηταν η κορη,αλλα ο γαμπρος δεν αντεξε την πεθερα...
    Η ανικανοτητα πληρωνεται απο τους αλλους κι οχι απο τον ιδιο οπως θα`ταν το σωστο.Βρισκουν και τα κανουν γιατι και οι περισσοτεροι απο τους αλλους τα ιδια σκατα ειναι,εχει σταματησει ο εγκεφαλος να σκεφτεται.Δεν μου αρκει να πανε να γαμηθουνε,θελω εγω να τους γαμησω.Εγω,οχι αλλοι για μενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ; ΜΙΛΑΣ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ

    τελεια και παυλα
    οποιος το καταλαβε εχει καλως οποιος οχι τον πουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΣΕΝΙΟΡ ΑΒΡΑΛΙΔΗ : ...ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ... 6-0... ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΣ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΑΠΑΞ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΙΣ 30/4, ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ. ΜΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. steven καθεσαι και δινεις σοβαρο πατημα σε ενα γραφικο.
    Σε εναν ανθρωπο???? που ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ καποιους αλλους να κανουν κατι ΜΠΑΣ και χαρει ο ιδιος.
    Γιατι μονος του δεν ειναι ικανος να κανει κατι, ουτε ακομη και να αυτο-ικανοποιηθει. Γιατι ακομη και αυτο το λες μια δυο ξεκαυλωνεις?? και σου περναει. Αν και η καζουρα δεν ειναι για ξεκαυλωμα αλλα για πειραγμα. Η οποια καυλα, περναει σο 90. Αντε και κανα μισαωρο μετα.

    Αμα εχεις μυαλο και μετρο.

    Αμα εισαι μπαμουινος ομως αλλαζει το πραγμα.

    Εδω μαλλον μιλαμε για τους κλασσικους γαυρους που πανυγηριζαν (τα εκαναν και εξωφυλλα καθε τρεις και λιγο) για την γυναικα του Καρεμπε.

    Λες και την γαμουσαν αυτοι..

    Ετσι ειναι: οταν δεν εχεις εσυ πουλακι, ψαχνεις να βρεις καποιο, ταυτιζεσαι και νομιζεις οτι γαμεις..

    ΟΥΓΚ ΡΕ, ΟΥΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Xρονια πολλα" γιατι πραγμα;
    Γιορταζει κανεις κατι;
    "Χρονια πολλα" θα μας ευχηθει και ο μπουλης μας απο εκει που ειναι,σημερα.
    "χρονια πολα" κραταησε το φαγοποτι
    "χρονια πολλα" επερναμε τα δανεια χαμογελωντας.
    "χρονια πολλα" κρατησε το γλεντι.
    Οπως και "χρονια πολλα" θα κρατισει η πουτσα ΄που μολις μπαινει, ολο και πιο βαθεια.
    "χρονια πολλα" θα κρατισει η πορεια προς τα πισω.
    "χρονια πολλα" θα περασουν μεχρι ενας πουσστης να παει φυλακη,η να κρεμαστει δημοσιοα.
    "χρονια πολλα" θα κανουν οι εδω μεχρι να σηκωσουν κεφαλι.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    Και ζητω οι ανωνυμοι,που κατα εκατομμυρια βλεπουμε στους δρομους,εψηφιζαν,και πολυ λογικα εφεραν το ΔΝΤ για να τους γαμησει τα παιδια.
    ΖΗΤΩ ΣΑΣ, ΩΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΒΡΑΛΙΔΗ 6-0... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ...ΕΚΤΟΝΩΣΟΥ ΑΛΛΟΥ.. Η ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ..? ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven εφαγες τα παιδια σου? Κριμα τα παληκαρια ρε φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση όσον αφορά τη συνέντευξη που παραχώρησα σε εφημερίδα της πατρίδας μου. Ουδέποτε χαρακτήρισα την ΑΕΚ ως την τρίτη ομάδα της Ελλάδας ιστορικά

    Εν οψη φαπας και αναμενωμενου κραξιματος, πισω τα καραβια απο τον Αλεφαντο της Ισπανιαθ.
    Αντε και ειμαστε τριτοι ρε μεγαλε.

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΤΗΣΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ?

    Νομιζεις οτι οπως και ο παπατζης θα γλιτωσετε το κραξιμο και τη γιουχα επιδη μαζευετε ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ τις αρλουμπες που πετατε?

    ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ

    Μαθε καμμια ιστορια ρε μαλακα Ιθπανε του κολου, που μου γινατε και δυναμη στη μπαλλα μετα αο 100 χρονια με 10 στρατιες αργεντινους και βραζιλιανους στις ομαδες σας.
    Που επρεπε να παρηκμασει και η Ιταλια και η Γερμανια (η ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΛΛΑ μην μπερδευμαστε με την εθνικη των Αλγερινων και της αποικιας) που επρεπε να κατεβει η Αργεντινη χωρις μπακ και στοπερ και η Βραζιλια οσο ΑΔΙΑΦΟΡΗ ηταν και το 1990 και 2000 ΜΠΑΣ και σηκωσετε στα χασομερια κουπα με αντιπλο τους ΑΙΩΝΙΟΥΣ LOOSERS.

    AINTE Bλαχακια, συμπλεγμα 10 φυλων γυφτων που μου γινατε και εθνος τρομαρα σας.
    Που θα μας πεις για ιστορια.

    Που το μεγαλυτερο επιτευγμα στη Ιστορια σας ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ στην ανθρωποτητα που κανατε ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στην Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ στους ιθαγενεις και ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ.

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΓΥΦΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

    ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ???? (ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ) 1 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ -24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΔΟΚΩΦΙΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Manolo να μας πει πρώτα για τον λόγο που τον διώξανε από την Σεβίλη.Τον πραγματικό λόγο,όχι τον άλλον.
    Και μάθε τέχνη κόσκινο.Την οποία τέχνη την καλλιεργεί στην Ελλάδα παρέα με τις παλιοαδερφές που νομίζουν ότι είναι president,και οι δυο τους έχουν φέρει την Κίνα δίπλα μας.
    Και όλοι εμείς απορούμε:μα καλά,δεν βλέπει ότι η ομάδα καταρέει;γιατί δεν κάνει κάτι;
    Μα αγαπητά μου παιδιά,όλα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.Και ας πονάμε εμείς,και ας σκούζουμε.
    Κάποιοι άλλοι χαίρονται,στην τσέπη!
    Για να ξέρουν ότι τα ξέρουμε.
    Τώρα θα μου πεις δεν έχεις αποδείξεις,σωστά, στην Ελλάδα δεν ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.youtube.com/watch?v=48_HckET5m4&feature=player_embedded ....ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΠΝΗΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ..ΠΟΥ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΜΕ 3-0..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ....ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ...ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ...ΙΣΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ....ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 6-0....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΑΠΟ 2-1 ΚΑΛΑΜΑΚΙ..ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ 6-0 ΠΟΥΤΣΑ...ΝΤΡΟΠΗ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...ΑΛΛΑ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ....ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΕΚ...ΤΕΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαραλαμπε
    τον πραγματικο λογο δεν μπορει να ειπωθει γιατι δεν υπαρχουν αποδειξεις αρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. steven είπε...
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ - ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΧΑΡΑ- ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ- ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ- ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΕΡΑ- ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΓΑΔΟΚΩΦΙΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ- ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΒΡΑΛΙΔΗ- ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ - ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ-... 1,2,3,4,5,6-0... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΩ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΕΧΡΙΤΗ. ΚΙ ΑΝ ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΤΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή