Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Χωρίς καμία περιστροφή ή εμπάθεια, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Και τα συγχαρητήρια τα δίνω, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ, ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.
         Αυτό όμως που δεν με εκφράζει είναι το σύνθημα στον τοίχο του προπονητήριου : " Σάχα, θα σου σπάσουμε τα χέρια". ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ, ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΞΕΡΑ, ΤΟ ΠΙΛΟΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ή ΜΙΑ ΑΜΥΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
          Και αυτός ο κάποιος, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ( " το ρόστερ που έχουμε ήδη κάνει πολλά παραπάνω").  ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΘΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΟΜΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΠΛΟ: ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΛΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΙΤΣ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. ΤΕΛΟΣ.
          Ο άνθρωπος ξανααπέδειξε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΛΕΠΤΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ, ΚΥΛΙΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΣΤΟ ΤΑΡΤΑΝ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ και κάποιοι παραξενεύτηκαν ( είδατε που όλα κουμπώνουν;).  Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ. " Κωμωδία είναι τραγωδία συν χρόνος " ( Carol Burnett).
        Κι ο άνθρωπος αυτός όμως, έχει ταβάνι. ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ. ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ BUDGET , ΤΥΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ.
        ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΟΠΙ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
       Έτσι είναι Αδαμίδη μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ. ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΩΡΟ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΙΝΔΑΛΜΑ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΟΙΝΩΣ; ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ.
       Η τεράστια λοιπόν ευθύνη του Αδαμίδη είναι οτι ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΣ. ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ. ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΣΠΑΡ, ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΒΑΛΑ. ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ , ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΞΕΧΑΡΒΑΛΏΝΕΣΑΙ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ.
          ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΑ, που κατά τύχη δεν έγινε και οκτάρα, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ( " τον Δεκέμβριο θα δείτε την ΑΕΚ μου" ), αν δεν μπορείς να τον διώξεις λόγω κλειστού συμβολαίου, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
       ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΝΟΙΑΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, που πρώτα από όλα έχει εναλλακτική λύση προπονητή, ΘΑ ΣΕ ΕΒΑΖΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ. ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΠΑΡΑΖ ΚΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ, ΞΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ.
         ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ; ΕΣΥ ΛΕΣ ΝΑΙ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ( " προσωρινός είσαι και θα φροντίσω να σε εξαφανίσω" ) ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ. ΧΩΡΙΑ ΤΟ -3 Ή ΤΟ -4 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ BUDGET, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CL; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΟΧΙ.
             ΑΡΑ; ΤΙ ΑΡΑ ΒΡΕ; ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ ( βγες και μίλα και πες την αλήθεια για το πόσο σε περίμενε), ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ. Η ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ( " είπαμε μόνοι μας να βγούμε μπροστά" ).  ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΥΤΟΝ. ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ  ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ;
      - ΔΙΟΤΙ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
      - ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΜΨΥΧΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
     - ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΚΙΣΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
   **********   ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ **************
                 Και είναι μια δικαίωση για τον κόσμο, να φύγει ο Χιμένεθ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με στοιχειώδες επίπεδο, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ όταν αντιμετωπίζουν αλαργινά σκυλιά. ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ.
          Κι έλα τώρα να σου πω για τα πρόστιμα. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΕΞΩ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ; ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑ; ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΟΥΝ; ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΙΩΧΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΡΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ, σαν εκείνο το μαλάκα που μεσα στην μάζα θα έσπαγε τα χέρια του Σάχα.
        ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΒΓΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΡΥΦΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ. Ή ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΜΩΡΗ ΤΖΙΒΑΝΩΤΗ. ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕΜΕΤΖΟ.
        ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ : ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΙΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, εγώ έγραψα και σκοτώθηκα, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
        ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ.
          Και για να τελειώνω, πρέπει να πω οτι ΟΥΤΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ. ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΦΥΣΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ.
                          ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ ΟΥΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
         ΥΓ. Αδέρφια, μην πέφτετε στις παγίδες της προπαγάνδας ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ. ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΘΕΣΗΣ Ή ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
                ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.
           " ΚΥΠΕΛΛΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ".    

112 σχόλια:

  1. Παλι στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε.Δεν εχεις ομαδα αν δεν εχεις διοικηση.Και διοικηση δεν σημαινει μονο προεδρος,σημαινει κι αυτος που ειναι διπλα στον ασχετο προεδρο.
    Στο μονο που διαφωνω ειναι, πως με "γαλλικα και πιανο" δεν εχεις τυχη απεναντι στους διαιτητες και στο παρασκηνιο και το ξερεις.Αλλα ουτε με Δημητριαδη κανεις δουλεια,αφου δεν τον παιρνει κανεις στα σοβαρα.Εδω δεν παιρνουν στα σοβαρα την διοικηση,θα παρουν τον Δημητριαδη?
    Οσο για τα οπαδικα συναισθηματα,τα αυθορμητα,του Αδαμιδη,δειχνει το ποσο λιγος ειναι,και το ποσο φαιδρος...
    "Γαμ.... τον πουστη τον Ολυμπιακο" δεν φωναζες? Παρτη την πουτσα τωρα ολη δικια σου,γιατι εσυ δεχτηκες να κανεις τον προεδρο,εσυ εδιωξες τον Τζιμπουρ,εσυ τα χεις κανει μανταρα στην ομαδα...
    Και χωστηνε οσο πιο βαθια μπορεις μαλακα,να την θυμασαι,γιατι κανενας Αεκτζης δεν προκειται να ξεχασει την εξαρα,σε αντιθεση με σενα που οπως ειπε κι ο Οβελιξ με γενια,εισαι περαστικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2011 00:52

    Καλό κείμενο. Κι εγώ έτσι βλέπω τα πράματα.
    Το θέμα είναι ότι οι από πάνω από το αδαμίδι ξεχάσαν? παραλείψαν? δε γνωρίζαν? ότι η ΑΕΚ είναι...ποδοσφαιρική ομάς. Όλα τα σκατά και τα καλά που γίνονται από πίσω, στο τέλος, όπως σε κάθε μπουλούκι, θα βγουν στους 11 μέσα στις γραμμές.
    Και ότι, βάσικα, η ομάς δε διοικείται αποκλειστικά από ένα ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗ, που μπορεί να γράφει όμορφες ανακοινώσεις, να συνάπτει επικερδείς συμβάσεις ή να διοικεί έναν οικονομικό οργανισμό, αλλά από ΠΑΡΑΓΩΓΗ (μηχανικός είσαι, με καταλαβαίνεις, πιστεύω) δεν γκζέρει ΓΡΙ. Και δει από ποδόσφαιρο. Και διαλέγει, τελικά, τον "στρατιωτικό" διοικητή της ομάδος με τι κριτήρια? Σάμπως ξέρει? Και μετά πως θα τον κρίνει και θα τον κουλαντρίσει?

    Πως να μη φάμε 6ρα, λοιπόν? Όταν η ΔΕΚΟ έχει το χοντρό να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ 1000, και πάνω απ' όλα μιά κάποια δομή με 2-3 ανθρώπους που όλο και κάποια μπάλα ξέρουν στα πόστα? Άσε όλα τ' άλλα τα παρελκόμενα των ΔΕΚΟ.

    Εύχομαι και αυτό το επεισόδιο να τελειώσει το Μάη και πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
    Εκτός αν οι μούτσοι επιμείνουν στο να κρατάν το σπασμένο τιμόνι καίτοι αυτοί δεν ξέρουν καν να κολυμπάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργο, κανεις απο αυτους που βλεπουμε τωρα στα μπροστα,δεν θα βρισκεται στην ομαδα μετα τον Μαη.
    Ουτε Αδαμιδης,ουτε Ισπανος,ουτε Δημητριαδης,ουτε μπακαλιαρος,ουτε τιποτα.
    Ειτε ετσι,ειτε αλλιως (παναγια μου) θα ειναι φευγατοι.
    Το πιο σημαντικο αλλα και συγχρονως το πιο τρομακτικο ειναι αυτο που ειπωθηκε στην παραπανω αναρτηση "στον κοσμο που ειναι το μονο μελον της ομαδας".

    Σημερα βλεπουμε-για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα-την υστατη ωρα να ψαχνουν λεφτα για την αδειοδοτηση. Και να κλεινονται σε ξενοδοχεια επει ωρες, συνομιλωντας με κατι Μακριδες πονταροντας στην τρελα,μπας και του τραβηξουν μερικα εκατομμυρια,για να συμπληρωθει το ποσο. Ειναι στο "αμην". Ειναι τραγικα τα πραγματα.

    Και βεβαια ο περισσοτερος κοσμος τα γνωριζει. Ειδικα οσοι επισκεπτονται το παρον blog δεν εχουν καμια αμφιβολια περι του τι κατασταση επικρατει στην ΠΑΕ.

    Σταματαμε εδω τα μνημοσυνα. Εχουμε καιρο να φορεσουμε τα μαυρα.
    Ας κοιταξουμε τουλαχιστον μεχρι την ρανιδα φωτος του τελικου. Που τα νεα παιδια,τα πιτσιρικια πρεπει να ρουφηξουν με ολες τις αισθησεις.

    Και συμφωνω απολυτα-οπως και ολοι εδω- οτι κανεις απο τους ηλιθιους της τραγικης διοικησης,αλλα ουτε και ο μαλακοισπανος δεν πρεπει να παριστανται εκεινη την ημερα εκει.
    Πως θα γινει; Δεν ξερω. Πρεπει να βρεθει τροπος.
    Ουτε ψυχουλο δεν πρεπει να λαβουν.
    Οι παικτες και ο κοσμος. Και κανεις αναμεσα.

    Οσο για τον αρχιδα που εγραψε οτι εγραψε στα Σπατα για τον Σαχα,ευτυχως δεν αντιπροσωπευει ουτε καν μια ισχνη μειοψηφια στους κυκλους των οπαδων.
    Πως να δει ο μαλακας οτι ο "Σαχα",ειναι το αποτελεσμα και οχι η πραγματικη και κυρια αιτια.
    Μεμονομενες περιπτωσεις αληταμπουραιων. Που αν βεβαια τους πετυχαινεις, καλο ειναι να τους πηδας πατοκορφα. Με καθε τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati tautizete n anakoinosi me ena sinthima pou graftike se ena toixo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sa na to vlepw to ergo apo tin arxi :

    "n kakia poutana original ediokse ton papa pou eixe lefta kai agapouse tin amada "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. afou einai toso simantikes oi anakoinoseis , oriste ki alli mia
    -----------------------------

    Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011
    Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

    Η προχθεσινή νύχτα ντροπής στριφογυρίζει ακόμα στο μυαλό μας.Πώς άλλωστε να καταπιείς έναν από τους μεγαλύτερους διασυρμούς(αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) στην ιστορία της τεράστιας(άραγε το θυμόμαστε αυτό ομάδας μας.

    Επειδή λοιπόν εμείς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την μαύρη αυτή ημέρα,όπως μας καλεί η γνωστή αδερφάρα εκ Λονδίνου μέσω της τραγικής ανακοίνωσης που έβγαλε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ,καλό θα ήταν από την μεριά μας να επισημάνουμε κάποια πράγματα που οδήγησαν στο προχθεσινό ναυάγιο.Η άποψή μας άλλωστε για την κατάσταση που βιώνει εδώ και αρκετά χρόνια η αγαπημένη μας ομάδα είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη μέσα από τα κείμενα του blog μας.

    Πάμε λοιπόν να βρούμε το κουράγιο και να μιλήσουμε ειδικότερα για την προχθεσινή ξεφτίλα,που ήταν η φυσιολογική κατάληξη και ο τραγικός επίλογος της προσπάθειας σμίκρυνσης της Α.Ε.Κ. από τους ανεκδιήγητους α-μετόχους της και τους κωμικοτραγικούς διαχειριστές της.Το να σχολιάσει κανείς τον Παππά και τον Νοτιά είναι φυσικά περιττό.Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι,που βρέθηκαν μεγαλομέτοχοι από το πουθενά χωρίς τη θέλησή τους,δεν ασχολούνται καν με την ομάδα,δεν παρακολουθούν ούτε τους αγώνες της!!! και εδώ και αρκετό καιρό έχουν σταματήσει και την χρηματοδότηση με αποτέλεσμα η Α.Ε.Κ. να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την αδειοδότησή της ακόμα και για τις εγχώριες διοργανώσεις!!!Η αδιαφορία τους έχει φτάσει στα όρια της πρόκλησης και της προσβολής απέναντι στην ιστορία μας.Η ΠΑΕ στην ουσία συντηρείται από τα έσοδά της και τους Supporters και την διαχείριση έχει αναλάβει εδώ και ένα χρόνο ο αποδεδειγμένα ακατάλληλος και επικίνδυνος Αδαμίδης.

    Μέσα σε σωρεία μαλακιών του όλο αυτόν τον καιρό(με τελευταία το δωράκι του Τζιμπούρ),ήρθε να προστεθεί και η απουσία-ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο Φάληρο αφού προηγουμένως είχε δυναμιτίσει το κλίμα στην φιέστα-ντροπή στο αεροδρόμιο για τον αποκλεισμό του ...ΠΑΟΚ!!!Η ομάδα πήγε να παίξει σε ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της σεζόν χωρίς τον 'πρόεδρο' της,ο οποίος έδειξε τον φόβο του και την ακαταλληλότητα της περαιτέρω παραμονής του.Γιατί σίγουρα σαν λαός έχουμε αποδείξει ότι δεν είμαστε κότες,να βρίζουμε δηλαδή στα πούλμαν τον ολυμπιακό αλλά να μην πηγαίνουμε στο τηγάνι υπό τον φόβο των ...κρανοφόρων!Η συνέχεια δόθηκε με την εκτός τόπου και χρόνου ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ματς,που αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι πλέον η παρουσία του για την ομάδα.Τέλος,η απουσία του και η εντολή να μην έρθει κανείς στα Σπάτα μετά τον διασυρμό ήταν απολύτως αναμενόμενη από άνθρωπο που φοβάται να συνοδέψει την ομάδα που προεδρεύει σε ντέρμπι!(τελικά βρήκε τον δρόμο κατά τις 2 έπειτα από εγγυήσεις ότι δεν θα τις αρπάξει...)

    Ας πάμε τώρα και στο αγωνιστικό συνοθύλευμα,που σίγουρα όσοι το αποτελούν έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης.Καταρχάς,για ακόμα μια φορά καταλάβαμε την ανυπαρξία του 'γενικού αρχηγού' της ομάδας,ο οποίος αντί να ασχολείται με το φαγητό,τον Κετσετζόγλου,τους οπαδούς-υπάλληλούς του και τα συνθήματα στα πούλμαν,θα έπρεπε να ενημερώσει και να μεταφέρει στον προπονητή και τους παίχτες την ιδιαιτερότητα,την σοβαρότητα και την κρισιμότητα του χθεσινού παιχνιδιού.Αντ'αυτού,είδαμε έναν περιφερόμενο θίασο στο γήπεδο,για τον οποίο τεράστια ευθύνη φέρει και ένας άνθρωπος που έχουμε στηρίξει πολλές φορές αλλά δυστυχώς για την Α.Ε.Κ. δεν μας δικαιώνει.

    Ο προπονητής δεν προετοίμασε σωστά την ομάδα για αυτό το παιχνίδι και έμεινε στη νίκη στην Τούμπα.Όπως και να το κάνουμε,όταν είσαι προπονητής στην Α.Ε.Κ. και το όνομά σου έχει συνδεθεί με δύο ανεπανάληπτες ξεφτίλες,φέρεις ευθύνη.Υπάρχουν σίγουρα ελαφρυντικά και φαντάζει δύσκολο η σημερινή διοίκηση(!) να φέρει καλύτερο αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζει ποιά ομάδα προπονεί.Τέτοιες ήττες και εμφανίσεις είναι ασυγχώρητες αλλά βέβαια ποιός να του απαιτήσει βελτίωση;Ο Αδαμίδης που φοβάται να πάει στο Φάληρο,ο χοντρομπίλαρος ή το ισλανδικό ανέκδοτο ο Γκρέταρσον;(εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο για τους παίχτες;Ας μην ασχοληθούμε καλύτερα με λόγια για αυτά τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που στερούνται ψυχής και ποδοσφαιρικού εγωισμού.Μόνο χιλιάδες κλωτσιές θα τους κάνουν να καταλάβουν ποιά φανέλα φοράνε,αν και πολύ πιθανό τόσο άσχετοι που είναι να μην αλλάξουν στο παραμικρό.Άλλωστε δεν φταίνε αυτοί που παίζουν στην Α.Ε.Κ.....Φταίνε όμως 100% που παρουσιάζονται αδιάφοροι και καλό θα ήταν να βρεθούν επιτέλους προ των ευθυνών τους από μας,γιατί ως γνωστόν όπου δεν πίπτει λόγος...

    Για να τελειώνουμε,όσοι συμμετείχαν λίγο έως πολύ στη χθεσινή μαύρη σελίδα στην ιστορία της Α.Ε.Κ.,θεωρούνται πλέον ανεπιθύμητοι και θα πρέπει να ξέρουν ότι η υπομονή και η στήριξη τελείωσε.Κανένα κύπελλο δεν σώζει την φετινή ντροπιαστική σεζόν και δεν υπάρχει καμία διάθεση να πανηγυριστεί(τουλάχιστον από μας).Αν φυσικά το πάρουμε...Γιατί αν δεν...Εκεί να δείτε πανηγύρια!!!

    Υ.Γ.1:Ακόμα να παραιτηθεί κανένας;

    Υ.Γ.2:Για την δεδομένη οπαδική μας ευθύνη και αδιαφορία θα επανέλθουμε σύντομα.Καλό θα ήταν επιτέλους να ξυπνήσουμε και να αντιληφθούμε την κρισιμότητα των στιγμών.παρεμβαίνοντας όπως μόνο εμείς ξέρουμε για το καλό της Α.Ε.Κ.

    Υ.Γ.3: Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Ή κερκίδα ή παε.

    Σκαλάκια Club

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mike,ο Παπας φευγει απο μονος του δεν τον διωχνει καμια original...Το πως θα περασει στον κοσμο το οτιδηποτε ειναι θεμα το σε ποιους απευθυνεται ο οποιοσδηποτε για το οτιδηποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομιζω Μιχαλη να βρεθει ικανος αριθμος ΑΕΚτζιδων που να υποστηριξουν κατι τετοιο.
    Την πιστωση και την στηριξη απο την κεφαλη της οργανωσης την ειχε ο Παπας. Και ξεκαθαρη. Μεχρι παρεξηγησεως.

    Αλλωστε ο ιδιος φευγει εθελουσια και ξεκαθαρα για δικους του λογους. Δεν εχει ειπωθει κατι απο μερους του για την οργανωση. "δεν μπορω να βαζω αλλο λεφτα" λεει.
    Ξεκαθαρα. Τωρα το τι λεφτα βαζει η με τι τροπο θα μπορουσε να τα παρει πισω,αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.
    Αλλα ζητημα με την οργανωση δεν υπαρχει πουθενα.
    Εδω λενε μπραβο στην ανακοινωση σχεδον ολοι,που βγαζει στην σεντρα τους πρωταιτιους.Και μαλιστα προτεινει-εμεσως πλην σαφεστατα- να παρουν τον πουλο.

    Αλλο "διωχνω τον Μελισσανιδη" και αλλο "φευγει ο Παπας".
    Μη τα μπερδευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. monegascos είπε...
    Mike,ο Παπας φευγει απο μονος του δεν τον διωχνει καμια original...Το πως θα περασει στον κοσμο το οτιδηποτε ειναι θεμα το σε ποιους απευθυνεται ο οποιοσδηποτε για το οτιδηποτε..
    -------------------

    safestata kai feugei monos tou

    se pious tha xrewthei eipa egw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδικα για τον Παππα δεν μπορουν να χρεωσουν τιποτα στην original.Για αλλα κι αλλους ναι,για αυτον με τιποτα.Αλλα εδω θα πρεπει να βγει ξεκαθαρα η οργανωση και να επαναπροσδιορισει την θεση της στην ΑΕΚ.Και πιστευω καταλαβαινομαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δρυμητατοι εκει στα "Σκαλακια". Σε γενικες γραμμες δεν θα μπορουσε καποιος να διαφωνησει.

    Μονο με το σημειο που λεει "οπου δεν πιπτει λογος..."
    Δηλαδη τι...; Θα δειρετε; Τι μας λετε μωρε;

    Τι θα πει "οπως μονο εμεις ξερουμε"; Εχετε κανενα μαγικο ζωμο; Καμια Βιβλο; Κανενα μυστικο χαρτη;
    Ο τροπος του ΑΕΚτζη ειναι γνωστος,παγιωμενος στα χρονια και ξεκαθαρος. "Ειδικες διαταξεις" δεν χρειαζομαστε. Ουτε και μοναδα SS.
    Αν θελουμε,αγοραζουμε Γερμανικα λυκοσκυλα για τον κηπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. xrhsto, allou perimena na estiaseis alla exeis dikio, apeuthinete se pio eksidikeumeno koino to keimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προφανως αναφερεσαι στο Υ.Γ 3
    Ε, ενταξει. Βγαζει ματι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κερκιδα η Παε Mike? ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ORIGINAL? Αυτο,το εχει επαναπροσδιορισει η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. egw thelw kerkida mono.-

    oute pae oute erasitexnikes oute tipote allo

    tha doume ti theloun oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω λεω να κατσετε να το λυνετε σιγα-σιγα,πριν τον Μαιο,που θα βαρεσουν οι καμπανες.Και να το λυσετε μια και καλη,ασχετα αν ο οποιοσδηποτε εμφανιστει στο προσκηνιο για την προεδρια-ιδιοκτησια (...αν...) θελησει την στηριξη σας,με τις παπαριες του κωλου οτι ο κοσμος ειναι ο 12ος παιχτης και τα σας θελουμε διπλα μας,κοντα μας,στα κρεββατια μας...κτλ,κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pio maio?
    simera ,aurio ante mexri tis 25 pou tha gyrisoume kai sti ...draxmi

    mono A.E.K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ασφαλως και ο ρολος ειναι στην κερκιδα.
    Και ο ρολος αυτος δεν ειναι περιοριστικος.
    Απο εκει μπορουν να γινουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    Ο "Αριστερισμος" δεν ειναι η λυση για τα παντα στη ζωη.

    Η καταδικασμενη σε αποτυχια προσπαθεια αναληψης θεσμικων ρολων σε ενα πεδιο αγνωστο,ειναι ενα τεραστιο λαθος. Και αποδειχθηκε απ'τα γεγονοτα και το χρονο.

    Και ειναι καταδικασμενη γιατι ο επαγγελματισμος δεν ταιριαζει στους ερασιτεχνες.
    Και αν το οραμα ηταν η αποεπαγγελματοποιηση της ΠΑΕ και μετεξεληξη της σε λαικη βαση αυτοδιοικουμενη κλπ, αυτο ειναι μια χειμαιρα. Μια αυταπατη,που μονο εμποδια και χαμενες ευκαιριες μπορει να "προσφερει". Και μπολικο χαμενο χρονο βεβαια.

    Αλλαγη ροτας και πορειας,για να παμε στον κοινο στοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τις τραπεζες τις εχεις για μαλακες?
    Ποια δραχμη? Για να γινουν τα 450,700δις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011
    Ο Θείος από την Αυστραλία και η οπαδική μας αφασία





    Έτσι ξαφνικά(?), η διοικησή της ΑΕΚ έκανε την έκπληξη.Εκεί που όλοι με κομμένη την ανάσα περιμέναμε το επετειακό πλέον (μετά από κάθε ξεφτίλα) κείμενο για την πρόοδο της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας, εσκασέ σαν βόμβα (λέμε τώρα), το θέμα του ομογενούς επιχειρηματία Κώστα Μακρή ως υποψηφίου επενδυτή στην ομάδα μας.

    Το συγκεκριμένο κύριο τον γνωρίσαμε μέσω της αρθρογραφίας του καραφλογλυμπετσή γαύρου Αντώνη Πανούτσου, οπού συχνά-πυκνά αποθεωνόταν η γραφικότητα των λόγων και της εν γένει προσωπικότητας του.Γραφικότητα που είναι σχετικά εύκολο να επιβεβαιωθεί ακόμα και με μια γρήγορη ματιά στις φωτογραφίες του τύπου στις οποίες μοιάζει κατα βάση με metrosexual Κομπότη.

    Δεδόμενη φαίνεται επίσης η οικονομική επιφάνεια του τύπου (δε μιλάμε για καταστάσεις Μπομπ Κοζώνη δλδ), όπως και η ασχετοσύνη του στα ποδοσφαιρικά ζητήματα με βάση την πορεία του στην προεδρεία της Παναχαϊκής και τα λεφτά που (λέγεται ότι) του φάγαν διάφορα λαμόγια.Προσωπικά βέβαια, σχεδόν απορρίπτω τον τύπο με βάση και μόνο το τελευταίο γεγονός.Τύπος επιρρεπής στο να του τρώνε τα λεφτα δεν αντέχει ούτε 3 μήνες στην ομάδα που τα μεγαλύτερα λαμόγια έχουν υπάρξει φανατικοί οπαδοί και σημαίες του συλλόγου.

    Με βάση τα παραπάνω, οι περισσότεροι αναμένουμε, με λιγοστό ενδιαφέρον και πίστη σε κάτι καλό για την ΑΕΚ βέβαια, τις παραπέρα εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Mike,οι αραβες που εχουν μπει στο ποδοσφαιρο ειτε στην Αγγλια,ειτε οπουδηποτε αλλου,ξερουν μπαλλα? Παπαρια ξερουν.Για αυτο παντα φροντιζουν να κανουν κολεγιες και αγοραζουν συνεργατες που κατεχουν το αντικειμενο για να τρεξουν τα "λεφτα τους".Ακομα και ο Αμπραμοβιτς οταν πηρε την Τσελση,το πρωτο που κανονισε πριν την παρει ηταν να κλεισει συνεργασια με τον τοτε οικονομοεκτελεστικο διευθυντη της Μαντσεστερ,τον Κενυον.Εδω,οποιος ερχεται θελει παντα τον κοσμο διπλα του ισως γιατι πραγματικα ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ για επενδυση,αλλα για αρπαχτη.Καυλωμενος πηγε στην Παναχαικη ο Μακρης,με δυο τανκερ λεφτα,αλλα ηρθε σε αγνωστο για αυτον μερος.Παλι καλα που δεν του κρεμασαν κουδουνια να τον περιφερουν στην Πατρα για να δειξουν ποσο μαλακα τον επιασαν.Εμενα δεν με ενοχλει κανενας Μακρης,αρκει να παρει οπως λεει κι ο Στηβεν,εναν-δυο ανθρωπους διπλα του που να κατεχουν το τοπι και τα παρασκηνιακα.Η οργανωση στην κερκιδα και οι παιχτες στο χορταρι.Απλα πραγματα.Τοσο απλα που ειναι δυσκολο να τα δει κανεις,η που δεν θελει να τα δει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβασα και ξαναδιαβασα για την εμπλοκη του Δαλακουρα στην ΑΕΚ.Θα εστιασω στην δηλωση του υιου Δαλακουρα,εκει που αναφερει πως ο πατερας του ΔΕΝ ξανακανει το ιδιο λαθος,και πως δεν επιθυμει να εχει οποιαδηποτε συμμετοχη στην μετοχικη συνθεση της ΠΑΕ.
    Εγω δεν γνωριζω τι γινεται πισω απο τις κουρτινες και στα παρασκηνια.Αλλωστε η διπλωματια ανακαλυφτηκε για να σκεπαζονται τα ψεμματα.Ο υιος Δαλακουρας αναφερει επι λεξη,πως δεν ξανακανουν το ιδιο λαθος,και το κυριοτερο,ΔΕΝ θελουν αναμειξη στην μετοχικη συνθεση.Πραγμα που σημαινει οτι μαλλον του προταθηκε απο τον συνεργατη του στα εφοπλιστικα Παππα,η εισοδος του στην Παε μαζι με προσωπικους του φιλους,κι οχι κατι αλλο,σαν να λεμε οτι πωλειται η Παε κι ελα να την παρεις...
    Εγω διαβαζω μια προς μια τις λεξεις και βγαζω αυτο το συμπερασμα.Ισως κανω λαθος,αλλα ετσι το μετεφρασα το..."συμμετοχη στην μετοχικη συνθεση της ΠΑΕ".Και θα μπουμε παλι στα σεναρια επιστημονικης φαντασιας,διαψευσεων,σουπα-μουπες,μπαινει-βγαινει,και παει λεγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπορει να μου εξηγήσει καποιος τι ενδιαφερον βρισκουν σε μια καταχρεωμενη -ουσιαστικα πτωχευμένη πΑΕ - οι Μακρηδες και οι οποιοι αλλοι ακουστους ισως ???? Διοτι δεν θεωρω οτι γουσταρουν να πληρωνουν γαμησιατικα απο χομπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ.ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ..ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ?ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ?
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η R ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ..
    ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ..

    ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ..

    ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ..ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΒΑΛΕ ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΕ 20 ΜΑΤΣ..ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ..

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΝΤΩΣ..ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΤΟΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΡΝΕΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΧΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ..ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ..ΑΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΕΡΩΤΑ..

    ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ..ΤΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ..

    ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΕΚΤΖΗ..
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ..
    ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ..ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΑΣΙΛΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ..ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλημέρα σε όλους.
    Η θέση μου είναι ότι το κύπελλο είναι μια διοργάνωση που είναι σεβαστή σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Ανεξάρτητα πως το ονομάζουν κάθε φορά.
    Στην μπουρδελο-χώρα μας όποιος δεν μπορεί να το κερδίσει το απαξιώνει.
    Ενώ όλοι στο ξεκίνημα της διοργάνωσης παλεύουν γι αυτό και τα δίνουν όλα αγωνιστικά. Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει όλοι να δώσουν ψυχή και σώμα να το κερδίσουμε. Είναι ένας τίτλος που λείπει από τον κόσμο.
    Θυμηθείτε πως χάσαμε στον τελικό πριν δυο χρόνια και θα καταλάβετε πόση αξία έχει για μας.Με τι λύσσα το πάλεψε και το κέρδισε τελικά ο γαυρος.
    Και όποιος λέει ότι και η κουτσή Μαρία πήρε κύπελλο, απλά λέει μαλακίες. Κάποιοι πίστεψαν ότι με τις φανέλες και τα ονόματα θα το κερδίσουν και κάποιοι άλλοι απλά παίξανε μπάλα.
    Αυτό που με κάνει να ανησυχώ είναι ο μυρουδιάς που έχουμε στον πάγκο και γλείφταρος που κάνει τον πρόεδρο. Από το τίποτα μπορεί να φέρουνε τα πάνω κάτω. Να κάνουν και να πούνε καμιά παπαριά και πάπαλα.
    Και στεναχωριέμαι αφάνταστα να σκέφτομαι ότι ενώ έχουμε πολλές πιθανότητες μετά από χρόνια να πάρουμε ένα τίτλο, θα φαίνεται ότι κερδήθηκε με τον ανύπαρκτο προπονητή και τον χαλβά για πρόεδρο.
    Άντε, καλή δουλειά σε όσους δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. στον απλο κοσμο δεν υπαρχει ανακοινωση γιατι απλα δεν υπαρχει οργανωση πλεον στην συνειδηση κανενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ..ΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ..
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ, Ο ΛΥΜΠΕ, Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ , Ο ΣΑΧΑ , Ο ΝΤΙΟΠ, Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ , ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΑΠΈΞΩ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ,ΧΙΜΕΝΕΘ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ..ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ..

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΚΟΥΖΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ..

    Υ.Γ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΡΕΠΟ Η΄ΑΔΕΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Thomas
    Και εγώ δουλεύω σήμερα, απλά με μια χαλαρότητα στο ωράριο.
    Κανονικά αυτόν τον μασκαρά που τον θέλει ο Ισπανός Ηρακλής πρέπει να τον κλειδώσουν(κατά λάθος)στα αποδητήρια στον τελικό.Και τα κλειδιά να βρεθούν την άλλη μέρα.Να μην συμμετέχει στουν πανηγυρισμούς καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΠΛΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημερα παιδες.
    Αν εχετε καταλαβει,απο τα χθες μας επισκεπτεται που και που, ενας ανωνυμος που απελπισμενα στην γλωσσα του προσπαθει να μας πει κατι.
    Νομιζω οτι υπαρχει προβλημα και πρεπει να το δουμε.
    Σε παρακαλουμε παιδι μου,προσπαθησε με καποιον αλλο -οποιον- τροπο να επικοινωνισεις μαζι μας.

    Ισως θα πρεπει να ανοιχθει καποιος λογαριασμος σε τραπεζα καθ'οτι το προβλημα ειναι και οικονομικο μιας και αναφερεται μονο με αριθμους.

    Ισως να μιλα συμβολικα με αριθμους οι οποιοι εχουν κατακλεισει το κεφαλι του,προσπαθωντας να μας δωσει κωδικοποιημενες πληροφοριες. ( οσοι εχουν δει το "Ενας υπεροχος ανθρωπος" θα καταλαβαινουν)

    Δεν θελω βεβαια να φτασω στο ακραιο σεναριο,υιοθετωντας αποψεις γραφικων της tv οπου μιλουν για κοιλη γη η επισκεπτες απ'τον Σειριο, σε σειρες βιβλιων με τιτλο "Ζουν αναμεσα μας".

    Περαιτερω συμπερασματα δεν μπορω να βγαλω, καθ'οτι το ειδος της παθησης σπανιζει στην χωρα μας και γενικα δεν αναφερεται στην ιατρικη βιβλιογραφια.

    Αν μας διαβαζει η Αννα, να επικοινωνισει με το ΚΑΖ, νσα δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. C.P
    Πλέον ούτε οι φανέλες (μπλε) δεν θυμίζουν Α.Ε.Κ.
    48 ώρες πέρασαν και εσείς κάνετε το κοντό, το "ΜΑΚΡΗ" και τον "ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ" σας.
    Στα Σπάτα κατι δηλώσατε...
    Κανείς δεν έχει το σθένος και την ευθυξία να αναλάβει τις ευθύνες του.
    Το 6-0 απαιτεί παραιτήσεις.
    Τέλος "κύριοι".
    ORIGINAL 21



    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ε ΜΙΧΑΛΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2011 10:31

    Χρήστο, μίλησε του στα πιθηκίστικα ή μουγκάνισε του σα βόδι. Είναι από κείνα τα τετράποδα που μπορούν και στέκονται που και που στα 2 πόδια, είτε για να πάνε να πληρώνουν τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ ή πάνε κάθε κυριακή σε μία άλλη ΔΕΚΟ να για να βόσκουν χάρτινα.
    Καλή φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kurios auton

    alla kai ton adamidi kai ton jimeneth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2011 10:35

    Η ανακοίνωση μιά χαρά τα λέει και τα σημεία που "τσίμπησε" ο χρήστος δείχνουν για πολλοστή τον τρόπο σκέψης των συγγραφέων, αλλά γενικά η κατάσταση πια δε νομίζω ότι επιτρέπει σε κανέναν τον οποιονδήποτε προσανατολισμό, όσο και αν προσπαθεί το αδαμίδι να ταίσει σότο τον κόσμο.Ίσως η 6ρα να αποδεικνύει το ουδέν κακόν αμιγές καλού και να τελείωσε οριστικά και το κουτόχορτο. Και η ομερτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θωμα...και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΩ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ,ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΙΟΠ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Thomas και εγω θα ηθελα να το δω αυτο.

    Να παει ο παλιοπουστας και να πει π.χ στον Ντιοπ

    Ρε αρχιδι γιατι ξεφτυλιζεις την ΑΕΚ, θα σε γαμησω.

    Θα το κοιταγε ο σκουρος, μπορει να του ερχοταν στο μυαλο οτι ειναι και κανα 7μηνο απληρωτος και θα ξεκιναγε ανετα η προβολη της τανειας: Ο μαυρος βοας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. και δευτερη ανακοινωση η οργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δημητρη, η δευτερη συντομη ανακοινωση της οργανωσης εχει ηδη αναρτηθει εδω απο τον Θωμα.

    Ακομα πιο "ωραια", συντομοτατη,διφορουμενη,περιεκτικη,προειδοποιητικη και με ...νοημα ειναι η "ανακοινωση" του "Πατησια club": "Βρειτε παπα...να μεταλαβετε..."

    Εννοει "βρειτε αλλον εναν Παπα να συνεισφερει γιατι οι ημερομηνιες τρεχουν";

    Εννοει "Εχετε σαλταρει και σας χρειαζεται νηστεια-εξομολογηση-μεταληψη";

    Εννοει "την εχετε ασχημα,βρειτε τρυπες να κρυφτειτε";

    Μεγαλο πραμα η ποιηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

    ''ΒΡΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ''

    ''ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΠΑ ( ΕΦΡΑΙΜ ) ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. "Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι σαν την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, έτσι το να φτάσεις στον τελικό είναι όνειρο για την ομάδα. Η ΑΕΚ ιστορικά είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, κάτι σαν την Ατλέτικο, την Σεβίλη και την Βαλένθια στην Ισπανία, οπότε το να πάρεις τίτλο είναι μεγάλο πράγμα"

    O ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ειναι σαν την Ρεαλ και την Μπαρτσα.

    Ο μαλακας ειναι χαρουμενος!!!!!

    η ΑΕΚ ειναι η τριτη ομαδα στην Ελλαδα!!!!

    Το να παιρνεις τιτλο με την ΑΕΚ ειναι μεγαλο πραγμα!!!!!!

    ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ.

    ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2011 12:46

    Και μία παρατήρηση για το πόσο χεζμεντέν είναι όλοι στην ΠΑΕ και ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν κάνει τίποτα ουσιαστικό.
    Αφού το οικοπεδάκι στην Καππαδοκίας και Φωκών είναι ουσιαστικά το μοναδικό μέλι για κάποιον επενδυτή, εξού και το ενδιαφέρον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από developers, ακόμα και σαν σότο...
    Γιατί δεν έχει ωριμάσει ΤΙΠΟΤΑ? Έπρεπε να είχε βγει ΗΔΗ μία σωστή προμελέτη και ΒΟΥΡ για Περιβαλλοντικούς Όρους και νέες οικοδομικές άδειες. ΑΥΤΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΑΔΑΜΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΤΗΛ?
    Όχι...μόνο φωτογραφίες και δηλώσεις με το βούρο και το ζγούρο. Τζάμπα είναι και, πάνω απ'όλα, μπορούμε να το κάνουμε...
    Ούτε σε αυτό που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ μπορεί να καθαρίσει δε γίνεται τίποτα.
    Οπότε βουρ τώρα για καμιά επιστολή στον ΓΑΠ ή καμιά φωτό στο γιοτ του μακρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΗ..ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ..ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ..

    ΠΑΝΤΩΣ DIMI ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ''ΜΑΛΑΚΑ ΙΣΠΑΝΟΥ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΩΡΓΗ ? ΗΔΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. DIMI, αφου τα λεει ενας Ισπανος,δεν με ενοχλουν.
    Δεν εχω απαιτηση να γνωριζεις καποιος...Χιμενεθ με 5 μηνες παρουσια στην χωρα,του τι εστι ΑΕΚ ΑΚΡΙΒΩΣ.
    Αυτα βλεπει τωρα αυτα λεει. Ξεφυλλιζει το παλμαρε της ομαδας και βλεπει:τελευταια 15 χρονια,τιτλοι κανενας (ενα κυπελο) Αρα το κυπελο ειναι ενας μεγιστος σκοπος,ενα μεγαλο οραμα και μια εξαιρετικη καταστση για μια ομαδα που ζει στην ατιτλια της 3ης θεσης.

    Αυτο που θα ηθελα ειναι οι εδω μαλακες,οι εδω γεννημενοι,οι εδω γαλουχημενοι να ξερουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η ΑΕΚ και τι πρεσβευει και ακριβως μεγεθος ειναι.

    Και δυστυχως δεν το γνωριζουν. Το αγνοουν. Αυτο ειναι το χειροτερο.
    Δηλαδη το οτι, η ΑΕΚ αρχεται,διοικηται,πορευεται με ανθρωπους που δεν εχουν αντιληφθει το μεγεθος και δεν συνειδητοποιουν σε τι συμμετεχουν και τι εχουν στα χερια τους.

    Και το αγνοουν γιατι απλα-απλουστατα δεν ειναι ΑΕΚτζιδες. Δεν ειναι αμαρτημα αυτο. Ο καθενας εχει τις προτιμησεις του και τις δικες του αξιες.
    Το αμαρτημα και το δραμα ειναι οτι οι ασχετοι, οι διχως κιτρινομαυρο αιμα, οι ανευροι, οι ανιδεοι,οι εκτος ΑΕΚτζιδικης πραγματικοτητας,εχουν ποστα θεσμικα.

    Γι'αυτο ειμαστε εδω που ειμαστε.
    Κανενας Κοκκαλης,κανενας Πατερας, κανενας Πιλαβιος και κανενας Μητροπουλος δεν μας φταιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. thomas
    o dimi λιγο βρισιμο του εχει ριξει του διπλωματουχου θα μπορουσε και παραπανω με τις τοσες μαλακιες που εχει κανει
    ακουσα και το σχεδιο του τροχανα
    πολυ θεωρητικο και λιγοτερα εφαρμοσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. θα ηθελα τον Δελλα προπονητη , τον μανωλα γενικο αρχηγο, τον τσιαρτα σκατουερ τον λυμπε στις ακαδημιες και τον μπαγιεβιτς τεχνικο διευθυντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ", ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ.
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΠΑΝΩ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΣΧΕΤΙΖΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΕΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
    ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;
    ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
    ΠΑΠΑΣ - ΝΟΤΙΑΣ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ
    ΑΜΚ ΟΟΕΟΕΟΕΟΕ
    ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΕΣΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ;
    ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΜΕ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η GROYP 4 ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2011 13:55

    Όχι steven μου...
    Συμφωνώ για το παρελθόν, συμφωνώ για το ότι η οργάνωση δεν ευθύνεται για το εάν φύγει ο Παπάς ο παχύς.
    Αλλά ποιός θα μου διασφαλίσει εμένα και του κάθε ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚτζή ανένταχτου, του καφενέτ της πολυθρόνας, των μαρμάρων ή του διαρκείας, ότι η οργανωσούλα, στην επόμενη κατάσταση θα λειτουργήσει όπως λειτουργούσε προ πρίγκηπα (προσοχή, όχι βάτραχου!), δηλαδή πριν από 20 χρόνια και βάλε?
    Δηλαδή εκεί που πρέπει να λειτουργεί καθε οργάνωση?
    Κανείς.
    Οπότε άλλα λόγια να αγαπιομαστε.
    Κι επειδή βγάλαν και 2 ανακοινωσούλες που δείχνουν μία αλλαγή πλεύσης, σιγά...και το αδαμίδι βγάζει 5 τη βδομάδα, εδώ έβγαλε και ο τραχανάς.
    Μυαλά αλλάξαν?
    Εγώ βλέπω ότι ότι και να πούμε, κάποιοι θεωρούν ότι αυτοί και ΜΟΝΟ αυτοί διαθέτουν τη φώτιση, καθώς και ότι ότι κι αν προσάψουμε, πάντα, μα πάντα ρε πούστη μου, θα υπάρχει μιά δικαιολογία, ποτέ αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Ε, ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.
    ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΨΟΜΕΘΑ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ολοι ξερουμε ποσο ασχετη ειναι η δοιηκηση και ποσο ακαταληλη ειναι να διαχειρηστει τοσο μεγαλη ομαδα......τα γεγονοτα το δειχνουν.Φερανε τον ισπανο για να δει αυτο που δεν εβλεπε ο σερβος δλδ να δει τα ελατωματα που εχει η ομαδα και να τα διορθωσει η να δει το αυτονοητο.....σε ποιες θεσεις χρειαζετε πραγματικα παιχτες η ομαδα και να αποχτηθουν οσο ειναι δυνατον.... η μπας και μας φερει κανα παιχταρα.....
    Και ο μαλακας ο ισπανος τι εκανε?εφερε παιχτες...σε ποιες θεσεις ομως?εφερε παιχτες που παιζουν στον αξονα....σεντερ μπακ,μεσο,επιθετικο.....μα δεν ειδε οτι εκει η ομαδα εχει παιχτες?ρε μαλακα δεν βλεπεις οτι δεν εχεις να παιξεις με μπακ?με εξτρεμ?με δεξι χαφ?με αριστο χαφ?δεν βρισκεις να φερεις λογο οτι ειναι περιορισμενες οι επιλογες?μην φερεις κανενα ρε καραμητρο,ανεβασε απο τους μικρους,τι μας κουβαλησες τους τελειωμενους?θα μου πεις ρε φιλε η ομαδα ειναι τριτη και θα παιξει και στον τελικο κυπελου γιατι κλεγεσε?......ρε καραγκιοζη η ομαδα εχει μια ιστορια,εχει μια υπερηφανια...δεν γινετε εσυ να μας στηνεις συνεχεια στα 4 επειδει γουσταρεις παρτουσες με τον αδαμιδη και τα δυο παιδοβουβαλα...εδω ειναι ΑΕΚ ρε μητρομανα.
    Παμε στα αδαμηδεια τωρα......Ρε μαλακα αδαμιδη με ποιο σκεπτικο εφερες τοσο καταξιωμενο προπονητη(τρομαρα του) στην ομαδα?να προπονησει ποιον?τον Δελλα,τον Λυμπε,τον Ντιοπ,τον Γεωργεα και τον Καφε?αυτοι σε ενα δυο χρονια θα ειναι οι ιδιοι προπονητες,μας δουλευεις ρε μαλακα?εδω μας λετε οτι δεν εχετε λεφτα και μου φερνεις προπονητη μ ενα εκατομυριο να προπονησει ποιους?τους απληρωτους?θα μου πεις ρε φιλε ειμασταν κοντα στο πρωταθλημα και εντομεταξυ και ο σερβος ειπε οτι η ομαδα του θυμιζει τις ενδοξες ημερες.....ρε μαλακα μας δουλευεις?δεν εχεις λεφτα,δεν εχεις εδρα,δεν εχεις παιχτες.... τι πρωταθλημα θελεις?που ζεις?ρε μαλακα ο αλλος εφαγε 6 απο τον πουστη τι τον κρατας ακομα?τον γραφανε μια στις προπονησεις οι παιχτες.....τωρα θα τον γραφουν τρεις ......ο κοσμος?δεν τον σκεφτεσε τον αμοιρο ρε μαλακα?με τι σωθηκα θα βλεπουν τον καραγκιοζη στην ομαδα?που θελει και κυπελλο ο ασχετος, τρομαρα του.
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΓΑΜΟΤΙ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Απολογισμος γινεται στη σπηλια του Νταβελη.
    ΤΗν Λιγδα εννοω. Δηλαδη Σαπιοκοιλιας,Μπεεεεος,Βεντουρης διπλα διπλα.Σαν μια ομαδα.Αυτο θα πει ομοψυχια.Και ο Μποροβηλος - ο γνωστος- στο βημα να απαγγελει το ποιημα του.
    "τι ειναι η πατριδα μας;
    Μην ειναι τα βουνα και οι καμποι;
    Μην ειναι οι απειλες του Μπιτσαξη οτι θα μας κοψει την επιδοτηση;
    Μην ειναι οι καθοδηγουμενοι ταραξιες που χρησιμοποιουνται απο αυτους που τωρα μιλανε για τον απολογισμο του "εργου";
    Μην ειναι τα κομμενα δαχτυλα;
    Μην ειναι η παραγκα του μπαρμπαΘωμα;
    Μην ειναι το C.L. και σιγα να μη βγαλουμε τα ματακια μας με τα χερακια μας;
    "οποιος μιλαει για αποκλεισμο απ'τις Ευρωπαικες διοργανωσεις,αυτος και η μανουλα του να πανε να γαμηθουνε"

    "εργα και ημερες". Μιλαμε για τΤΙ γελιο. Φανφαρες,δηλωσαρες,παλαμακιστες
    απο κατω,τουπε,υποκρισια,πουστια, ανικανοτητα,βαρεμαρα, "ιδιωτισμος",μπλα-μπλα, βαριες λεξεις, παχιες σαν μυγες και αδειες σαν το
    κεφαλι του Τροχανα, "δεσμευσεις", "υποχρεωσεις","αναβαθημισεις",μαχαιρια στο
    κοκκαλο,αυστηροποιησεις,νεεες θεσεις,κλπ-κλπ

    Θεμα: Οι εως τωρα ξηραμενες και οι εναπομεινασες μη ξηραμενες κουραδες
    και το μελλον των κοπρανων εντος του αγροκτηματος.

    Απολογισμος: Ξεραθηκαν 8 κουραδες στον ηλιο.

    Συμπερασμα: Πρεπει ακομα 12 κουραδες να ξεραθουν στον ηλιο.

    Κεντρικη ιδεα: Οι κουραδες ξερενονται στον ηλιο.

    Διδαγμα: Ο ηλιος ξερενει τις κουραδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ημερα ποιησης χθες και παραλειψη μας.
    Η κατωθι "Ιθακα" εναρμονησμενη αφιερουται εις τους ανεχοντες τον ευωδιαστο βορβορο.

    Σα βγεις στον πηγαιμό για την Παραγκη,
    να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
    γεμάτος μπραβους, γεμάτος απειλες.

    Τους Γκαγκατσαιους και τους Αλαμαρες,
    τον θυμωμένο Καπετανιο μη φοβάσαι,
    τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
    αν μεν' η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
    συγκίνησις τη θεση και την τσεπη σου αγγίζει.

    Τους Αλιμισιδες και τους Ζουμπογιωργηδες,
    τον άγριο Μπεο δεν θα συναντήσεις,
    αν δεν τους κουβανείς μες το βρακι σου,
    αν η αναγκη σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

    Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος.
    Πολλά τα καλοκαιρινά πρωϊά να είναι
    που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά
    θα μπαίνεις σε λιμένας Πειραιωτικους,
    να σταματήσεις σ' εμπορεία Πετρελαικα.

    Και τες καλές αρματωσιες ν' αποκτήσεις,
    κουμπουρια και πιστολες, λοσταρια κ' έβενους,
    και ηδονικά κασετικα κάθε λογής,
    όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά κασετικά.

    Σε πόλεις Χαρτινες πολλές να πας,
    να μάθεις και να μάθεις απ' τους "σπουδασμένους".
    Πάντα στον νου σου νάχεις την Παραγκα.

    Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου.
    Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
    Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει-χο-χο,
    και "θειος" πια ν' αράξεις στο νησί,
    πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο,
    μη προσδοκώντας πουστη να σε "δώσει" η Παραγκη.

    Η Παραγκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
    Χωρίς αυτήν δεν θά'βγαινες στον δρόμο.
    Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

    Κι αν πτωχική την βρεις, η Παραγκη δε σε γέλασε.
    Έτσι σοφός που έγινες, με τόση περιουσια,
    ήδη θα το κατάλαβες οι Παραγκες τι σημαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
    Εχουν περασει 60 ωρες απο την προσβλητικη 6αρα και λιγοτερο απο 24 ωρες απο την τελευταια εμφανηση "επιδοξου αγοραστη". Αισχος.
    24 ωρες "κυριοι" και ακομα να φανει ο επομενος "συμπαικτης".
    Δεν εχετε τσιπα και φιλοτιμο;
    Γιατι δεν παραιτειστε μετα το ναυαγιο της ανακαλυψης νεου-νεου αγοραστη;
    Μια ημερα σχεδον κλεινουμε και ακομα να ακουσουμε καποιο νεο η παλιο ονομα.
    Ειναι βεβαιο οτι δεν ξερετε που βρισκεστε.
    Η διωρια οπως και η κοροιδια λαμβανει τελος.
    Παραιτηθειτε. Ειναι πιο ευκολο να ακουσουμε καποιο νεο ονομα με τις καρεκλες σας αδειες,παρα να παριστανετε τους κατιφεδες,εμποδιζοντας τους κωλο-σους να συμμετασχουν στο σχημα.
    Ονειδος των sites και ντροπη των πρωτοσελιδων,ή βρειτε καινουριο ονομα εντος 5 ορων, ή κρυφτειτε".

    "Οι blogακιδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΡΟΧΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΜΕΝΟΥ..
    ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Thomas αμα ειναι να φυγει να τον μπινελικωσω κ αλλο, τον χαρουμενο...

    Που μου ρθε απο την Σεβιλη Β΄ πηρε ετοιμη την ομαδα απο τον Ραμος με europa league στα χερια και σε 1,5 χρονο τον σουταρανε.

    Με Κανουτε, Φαμπιανο, Καπελ κλπ παιχτουρες μεσα.

    Και μας τον κουβαλησε τον ΑΤΙΤΛΟ ο αλλος ο μαλακας να μου μαζευει ντορτια και εξαρες και να μου δηλωνει χαρουμενος.

    Θα επρεπε να σε ενοχλουν Χρηστο. Γιατι με αυτη την λογικη αμα παει ο Δωνης (ενα Δωνη εχουμε αν δεν το εχετε καταλαβει) στη Liverpool που εχει να παρει 18 χρονια πρωταθλημα και ρουφηξει 4 εντος απο την Στοουκ και 6 απο την Man U θα δηλωνει χαρουμενος? Και θα λενε οι αλλοι ειναι Ελληνας και δεν ξερει?

    Τι θα πει ειναι ξενος κυριοι?

    Χεστηκαμε. Οταν πληρωνεται 1 εκκ για λιγο πανω απο μιση σαιζον ΟΦΕΙΛΕΙ να ξερει.

    αν δε ξερει να μαθει. Μεχρι να μαθει να το βουλωσει.

    αλλα ποιος να το βουλωσει? Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ?

    Αυτος οταν δεν μιλαει εδω μιλαει στους Ισπανους.
    Σκατα εχει φαει και πολλα μαλιστα γλωσσα δεν βαζει μεσα ο παπαρας. Και η μαλακια συννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. http://www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2011_03/8028.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και το θέμα της εξασφάλισης της αδειοδότησης για να αποκτήσει η ΑΕΚ το δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν μοιάζει με θηλιά στον λαιμό των μετόχων.

    Βλέπετε, μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει η ΠΑΕ να καλύψει τα 5,3 εκ. ευρώ που απαιτούνται (για ληξιπρόθεσμες οφειλές έως τις 31-12) και με δεδομένο ότι ο Παππάς δέχεται να δώσει το δικό του ποσοστό αλλά ο Νοτιάς αγνοείται και η λύση δε δόθηκε ούτε από τον Μακρή, ούτε από τον Δαλακούρα, ούτε από κάποιον άλλο επενδυτή, η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να στηριχθεί στο…. φιλότιμο των Ελλήνων παικτών.

    Συγκεκριμένα με τη λήξη της προπόνησης της Τετάρτης (23/3) ο Σταύρος Αδαμίδης συνοδευόμενος από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ και τον εκτελεστικό διευθυντή Γιώργο Κωνσταντινίδη, μάζεψε τους Ελληνες παίκτες στα αποδυτήρια και τους ζήτησε την εξής διευκόλυνση.

    Να αποδεχθούν να πάρουν το 50% των οφειλομένων τους προκειμένου με τα υπόλοιπα λεφτά να μπορέσουν να καλύψουν τις οφειλές στους ξένους παίκτες για να πειστούν να υπογράψουν τα απαιτούμενα έγγραφα που θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ να συμμετέχει στις διοργανώσεις και τη νέα περίοδο.

    Μάλιστα, πρόθεση της διοίκησης είναι να ζητήσει και από τους ξένους να πληρωθούν το 70% αρχικά, ευχόμενη το αίτημά της να γίνει αποδεκτό. Μια παράκληση που έγινε αποδεκτή από τους Ελληνες και σε μεγάλο βαθμό λύνει προς στιγμή τουλάχιστον τα χέρια της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης.

    ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Στην ουσία η διοίκηση βλέποντας ότι δεν υπάρχει... σάλιο, ζητά από τους παίκτες να σώσουν την ΑΕΚ, υπογράφοντας τα έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση. Όλα αυτά παρά το γεγονός ότι τους οφείλονται μισθοί πολλών μηνών (σε κάποιους αγγίζουν και τους 10 μήνες οι οφειλές!), ενώ μόλις χθες (22/3) ο Σταύρος Αδαμίδης τους ενημέρωσε ότι θα τους επιβληθεί... πρόστιμο (!) για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

    MIΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΣΙ?

    TI ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ αμα ειναι οι μισοι να πληρωνουν τους αλλους μισους?

    Εσυ τι ρολο παιζεις ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΗΣ??

    ΡΕ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ.

    Γιατι δεν ζητας και απο τη γκομενα που την πας τα ΣΚ ταξιδια στο mayfair ρε λαμογιο να τσονταρει?

    Λεφτα εχει..

    Ρε τι αρχικοπριταρος εισαι εσυ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΚΛΑΜΜΕΝΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 7-10 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ..
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΙΟΠ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ..
    ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ KAI ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ...ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. O ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ,ΧΘΕΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ..ΜΕ ΚΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΝΗΜΗΣ..ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΞΙΑ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Aυτος ο αρχιψευτης του κερατα ειναι που θα δωσει 600 στο Μπλανκο?

    Αυτο το αρχιλαμογιο, ο κολοκλεφτης ειναι που εκανε 900 προταση στον Τζιμπουρ?

    Σε τι? Σε δημαρια η σε Ρουβλια?

    ΕΝΑΣ (1) μπορει να βρεθει να πει ΟΧΙ?

    Ο Σαχα ξερω οτι δεν υπογραφει καιρο τωρα.
    Ισμαελ επειδη αγαπας την ομαδα καντο εσυ.

    Να τελειωνει το παραμυθι.

    Ριξτε τη χουντα, να παμε Δ Εθνικη να τελειωνουμε. Να φυγουν τα λαμογια και ο Νικολακης που δεν σηκωνει τα τηλεφωνα να βαλει το Σπατο στο κολο του. Να δεις πως θα σηκωσει το τηλεφωνο τοτε..

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ..ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ..Ο ΑΡΧΙΔΟΞΥΣΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Dimi,μη συγκρινεις ανομια μεγεθη.
    Στην Ευρωπη και στον κοσμο ολο,ολοι ξερουν ποια ηταν και ποια ειναι η Λιβερπουλ.Απαγορευεται ο οποιοσδηποτε να μη γνωριζει τα καθεκαστα της Λιβερπουλ Ποσο μαλλον ο εκαστοτε προπονητης.
    Ειναι τετοια η παγκοσμια προικα της,που ειναι πασιγνωστη νυφουλα.

    Την ΑΕΚ ποιος την ξερει; Μια βαθεια αναμνηση στην Αγγλια ελεω '78, αντε και στην Ιταλια η την Τουρκια διπλα λογω γειτνιασης. Ακουστα δηλαδη.
    Που αλλου και για ποιον λογο;
    Και γιατι να την ξερει; Εχει κανει κατι;
    Το τραγουδι "η αγαπη μας ειναι λιγο πιο μικρη απ'το συμπαν" δεν ειναι το καταλληλο παραδειγμα.

    Αγαπαμε. Για ολους εμας ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ειναι η "μεγαλυτερη" ομαδα του κοσμου. Ναι. Αλλα για συναισθηματικους λογους. Οχι αντικειμενικους.
    Δεν οφειλει να γνωριζει εκ'των προτερων την "ΑΕΚ of Athens" o οποιοσδηποτε.
    Εκ των υστερων ομως οφειλει να μαθαινει και να προσαρμοζεται αναλογα.
    Και ο δικος μας μαλακας εδω ΔΕΝ προσαρμοστηκε. Δεν εμαθε.
    Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Ποια Λιβερπουλ;
    Μη τα κανουμε ισιωμα ολα.

    Ας βγει μερικα χρονια στην Ευρωπη με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ τετοιες που να επιτρεπουν στον οποιονδηποτε να γνωριζει και να συναισθανεται το μεγεθος και μετα κουβεντιαζουμε το "για ποιο λογο ο ταδε δεν με αναγνωριζει".

    Αλλα ας κοιταξουμε τι θα γινει προς το παρον με την Α' Κατηγορια Ελλαδας και για βλεπουμε για τας Ευρωπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Και υστερα κατι λαλακες αναρωτιουνται "μα γιατι δεν τους βαζει προστιμο και γιατι δεν επιβαλλεται";
    Δηλαδη με εχεις απληρωτο 6-8-10 μηνες, τρωω 6, μου ζητας διακανονισμο χρωστουμενων για να σωθεις,με απειλεις οτι "θα μου σπασεις τα χερια" και θα βαλεις και πριστιμο απο πανω; Με τι μουτρα;

    Καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. XΡΗΣΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ εφερε ακραιο παραδειγμα.

    οκ να το παμε πιο απλα.

    Παει ο Δωνης (που εχει και ενα κυπελλο ελλαδας) στην Τουρκια. οκ?

    Και πιανει δουλεια σε μια ομαδα της Τριαδας. Φενερ Γαλατα δεν ξερω πια.

    Και παιρνει και ενα μυριο Οκτωβριο-Μαιο. 7 μηνακια δηλαδη.

    Και βγαινει και λεει οτι ειμαι χαρουμενος ας πουμε που η Γαλατα μας φορεσε 6 γκολ και μπραβο στο προπονητη (τυχαια ελληνα) Παρασχο που μου τον φορεσε 6 φορες. Γιατι αν ο Γιωργαρος ειχε καβλες χαλαρα αλλο ενα ντορτι μου το πεταγε.

    Εσυ πια παραλλαγη σουβλακι λες να τον περναγανε οι Τουρκαλαδες?

    Αθανασιο Διακο-καλαμακι η κεμπαμπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε Παπατζη ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ που επι των ημερων σου ΄χαθηκαν΄60εκκ ευρω, δηλαδη 20δις δραχμες:

    Στα καραβια σου ετσι λες?
    Πας και λες στα πληρωματα πληρωστε οι μισοι τους αλλους μισους?

    Στην Star Bulk τελος του μηνα πας στο Καπραλο και του λες να σου δωσω τα μισα για να πληρωσω και την γραμματεια?

    ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ?

    Ο αλλος ο τριμαλακας ζηταει 50 στους ελληνες και 70 στους ξενους για να υπογραψουν οτι πληρωθηκαν για 100%???

    Καλα ΕΠΟ, ΓΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? Βγαινει ΕΠΙΣΗΜΑ ο αρχικαραγκιοζης (ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΕ ΞΕΒΡΑΞΩΤΕ) και λεει υπογραψτε ολοι σας ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ για να τις μαζεψω να παω να κατεθεσω ΨΕΥΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ?

    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΚΑΘΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΤΟΥ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ???

    Y.Γ steven μην αγχωνεσαι τωρα που ερχεται τελος του μηνα. Βαλε τους μισους να πληρωνουν τους αλλους μισους!!! Απλο ειναι πως δεν το ειχαμε σκεφτει???
    Οποιος δεν πληρωσει ριχτου και προστιμο. Να βγαλεις και εσυ κατι.

    Αμα δεν μπορεις προσελαβε το αγαμιδι...ξερω τοση μαλακια ειναι δυσκολο να την αντεξεις μονος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μπορει καποιος να ρωτησει τον Αδαμιδη τι ειδους διαχειρση εκανε ενα χρονο τωρα και χρειαζεται πλατη απο το Γεωργεα για να μη πεσει στη Β Κατηγορια;
    Αφου μονος του αποκλειεται να μας φωτησει για τα πεπραγμενα.
    Βοιδοπουτσα που θελετε.

    Εγω ενα απευχομαι: Επειδη η κατασταση αυτη μπορει να παρομοιαστει με την τραγελαφικη περιοδο ανευρεσης γηπεδου για τον αγωνα με την Νταντι,ωστε να αποφυγουμε αποκλεισμος και ξευτιλικια,ελπιζω να μη κανει καμια μαλακια ο Μαρινακης και προτεινει-θεσμικα πλεον- ξανα διευκολυνση στον Αδαμιδη παρεχωροντας ενα ταληρο εκατομμυρια-ατοκα φανταζομαι- ωστε να βρει ακρη η ομαδα και να παραμεινει στην κατηγορια λεγοντας "ως προεδρος τηης σουπερ Λιγκας εχω την ηθικη υποχρεωση να συμπαρασταθω στον ιστορικο συλλογο και μελος μας, και καλω και τους υπολοιπους προεδρους να πραξουν τα δεοντα ωστε να αποφυγει η ιστορικη αυτη ΠΑΕ,τον υποβιβασμο. Διχως ΑΕΚ δεν υπαρχει ουτε Ολυμπιακος ουτε Παναθηναικος"

    Ελα Παναγια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Χρηστο και στο λεω απο ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.

    Δ-Ε-Ν Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ε-Ι περιπτωση οσο το αγαμιδι ειναι στην ΑΕΚ να κανει κατι τετοιο.

    Ουτε στο εκκατομυριο.

    Το μονο που θα κανει και αφου σου εχει φορεσει το 6 ποντο, ειναι να πιεσει για τυχον παραταση για να μην εχεις τα περσυνα καραγκιοζιλικια του Ηρακλεως..

    Αλλα μεχρι εκει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δελλας προεδρος
    Λυμπε Γενικος Αρχηγος
    Τσιαρτας η Ιβιτς Τεχνικος Διευθυντης

    Τιμουρ Προπονητης

    Γηπεδο: Γ.Καμαρας
    Πρωταθλημα: Β Εθνικη
    Εσοδα: 14.000 διαρκειας των 500 ευρω = 7,000,000
    Χορηγιες, Φανελλες, Διαφημησεις αλλα 3εκκ ευρω.

    Ροστερ ΑΕΚ ΣΥΝΟΛΟ 5 ΕΚΚ Ευρω.
    Θρακομακεδονες 400 ΤΟ ΧΡΟΝΟ με νεους χλοοταπητες σε 2 γηπεδα και αποδυτηρια.

    Εξοδα χρησης maximum 1εκκ ευρω.
    Εξοδα διοικησης-προπονητων- φροντιστων κλπ 1 εκκ ευρω.

    Αγμιδια, μπακαλιαροι χοντροι πρωην μπατσοι κλπ σπιτια τους

    Αιντε που θελετε και τον Παπα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δημητρη, Ο Μανωλης ειναι Ισπανος και οχι Τουρκος.
    Δηλαδη,αλλος πλανητης ποδοσφαιρικα.
    Και ενας Τουρκος προπονητης θα γνωριζε αριστα τι εστι ΑΕΚ. Οπως και ο Δωνης ξερει τι εστι Φενερ.
    Οπως και ολοι εδω ξερουμε τι εστι Ατλετικο και τι Σεβιλη και τι "Νυχτεριδες"
    Αυτοι εκει,λες να γνωριζουν τι σημανει "ΠΑΟΚ" η ΑΡΗΣ;
    Ποσες ομαδες γνωριζει απ'το Βελγιο ο κοσμος; 2; Ποσες απο Τσεχια 1-2; Ποσες απο Πολωνια; 2 παλι;
    Και ποσες απο Αγγλια, Ισπανια Γερμανια ακομα και Γαλλια;
    Ακομα και στην Αργεντινη να παμε. Η στην Βραζιλια.
    Δεν ειναι το ιδιο. Μεταξυ μας οι μετριοι γνωριζομαστε. Παραπερα,χαος.

    Τι ειναιστην Ευρωπη ο σχεδον καθε χρονο εκπροσωπος μας στο C.L γαυρος; Τιποτα Μηδεν. Στην Ελλαδα ερχομενος ομως ο νεος προπονητης του,εχει εναν μπουσουλα.
    Στην ΑΕΚ παλι ερχομενος καποιος τι βλεπει; Παπαρια βλεπει. Για Ευρωπη δεν μιλαμε. Δεν υπαρχουμε.
    Ο δε βαζελος,ειναι ισως η μονη Ελληνικη ομαδα που εχει καποια εστω Ευρωπαικη ταυτοτητα. Ετσι οπως την απεκτησε τελος παντων. Και με αυτον παλι ερχομενος ενας νεος προπονητης ξερει.
    Εδω σε εμας,τι να ξερει; Σαν πρωην πρωτη ομαδα; Σαν νυν τριτη; Η σαν μελλοντικη Πρωτη ξανα;
    Και γιατι να πρεπει να ξειε ενας απο την αλλη ακρη πως να κανει την ΑΕΚ "ξανα πρωτη";
    Αφου η σειρα των ομαδων -κατ'αυτον- ειναι δεδομενη.
    Ειναι λοιπον θεμα εντοπιοτητας.

    Το καλυτερο θα ηταν να ερθει ενας γατος ξενος και να πει: "Θα κανουμε το καλυτερο" Σκετο. Τιποτα αλλο. Και να εχει τα πλανα του και τα σχεδια του ετοιμα για πρωτιες. Για δυναστειες.

    Τα πολλα λογια περι "ιστοριας" και "παραδοσης" και "βιβλιων" και "να την ξανακανουμε μεγαλη" του μαλακα Ισπανου, δηλωνουν-δηλωναν,την παντελη ελειψη και κυριως συνειδητοποιηση του ΠΟΥ ειναι.

    Και απλα πηγε κατευθειαν στο προκειμενο και σε αυτο που θελει να ακουει ο λαος,σαν γνησιος λαοπλανος και αυτος. "παμε μπροστα.παμε μαζι.παμε στο μελον. παμε με ελπιδα.παμε με ισχυ.παμε για καφε..."

    Ο ΓΝΩΡΙΖΩΝ,ΜΟΝΟ ΠΡΑΤΕΙ. Ο ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μα,Δημητρη, ποια "ψευδη" στοιχεια;
    Εδω ολοκληρη Ελλαδα μαγειρεψε στοιχεια και παρουσιαστηκε στην Ευρωπη ως μια αλλη Ελβετια.
    Να μη το κανει ο δικος μας;
    "Κατα μανα κατα κορη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΧΡΗΣΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    Κοιτα τον Βαλβιδα και συγκρινε. Εριξε 6 και ακομη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ.

    Ο δικος μας εχει δωσει 3 συνετευξεις και εχει μιλησει σε 2 εφημεριδες και ειναι Τεταρτη!!!

    Στο μονο που διαφωνω:

    Οταν πας για 7 μηνες καπου και παιρνεις 1 μυριο ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ να κατσεις και να δεις που πας, πως πας, τι ειναι εκει που πας και τι πρεπει να λες και ποτε να το βουλωνεις...
    Ειδικα αμα εισαι και προηγμενος και ξερεις (και καλα γιατι αυτος τη τυφλα του δεν βλέπει) 5 πραγματα.

    ΟΚ δεν ειμαστε Ισπανια, σιγα τους παγκοσμιους lossers που εβγαλαν 1 καλη φουρνια στα 100 χρονια και κερδισαν τονπρωτο τιτλο τους σαν εθνικη το 2008..

    Δηλαδη οι Γερμανοι και οι Ιταλοι τι να πουν??

    Ρε δε γαμιωμαστε με το βλαχακι που νομιζει οτι ειμαστε μπαμπουινοι??

    Δηλαδη αμα ερθει ο Αντσελοτι εδω τι πρεπει να κανει και κυριως τι πρεπει να ΛΕΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αυτη η -τραγελαφικη- κατασταση μου θυμιζει την υπεροχη ατακα του Παπαγιανοπουλου σε καποια ταινια.:
    "Ακους εκει! Καθε μηνα λεφτα..."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. steven
    ενω οι αλλοι χωρις την group 4 εχουν το ταμειο γεματο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μα αυτο λεω στο πρωτο σχολιο Δημητρη.
    Οτι εφ'οσον-καλως κακως- δεν γνωριζει, εδω οφειλε να μαθει. Αλλα αντι να μαθει αυτος,μας εκανε διδασκαλιες για να μαθουμε εμεις.
    Για τοσο μαλακα και πονηρο μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. χρηστο
    εχει δικιο ο Dimi, ηρρθε ο κουπερ και δεν ακουσες ουτε μια μαλακια ενω αυτος τις αραδιαζεις σχεδον καθημερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Λυση βεβαια υπαρχει.
    Βαζεις προστιμο απο 100 χιλιαρικα στον καθενα. Κα τους λες: "σας επιτρεπω να πληρωσετε το προστιμο σας τωρα και θα αφαιρεθει αργοτερα το ποσο αυτο απο τις δοσεις σας σιγα-σιγα"
    100 χ 20 μανι-μανι 2 εκατομμυρια.

    Και συνεχιζουμε: "αφου πληρωσετε το προστιμο σας, θα πρεπει το ποσο αυτο να αφαιρεθει απο τις μηνιαιες απολαβες σας. Αρα μειον 100 χιλιαδες ο καθενας για το επομενο διαστημα"
    Εχουμε λοιπον 100χ 20 αλλα 2 εκατομμυρια.
    Συνολο 4

    Και τελος ενα εκατομμυριο "προστιμο" στους supporters.
    Συνολο 5

    Α, ρε πουστη μου. Ολα εμεις θα τα σκεφτομαστε;
    Ξυπνατε ρεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μα δεν διαφωνουμε καπου κατα βαση.
    Η ιδιοσυγγρασια των δυο κανει την διαφορα.
    Και οχι η γνωση η οχι, των Ελληνικων ομαδων.

    Ηξερε κανενα Αρη ο Κουπερ; Οχι. Ηρθε,ειδε,ακουσε μυριστικε,ρωτησε,διαβασε,εμαθε και αναλογως επραξε.
    Εδω ο μαλακας ηρθε να μας κανει μαθημα ΑΕΚοφροσυνης απο την Ανδαλουσια.
    Δεν γαμιωμαστε ολοι μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Στον Φουλη (που υπενθυμιζω ειναι με διαφορα το πουλεν μου στην ΑΕΚ εδω και χρονια, αντικαθιστωντας επαξια τον ενδοξο Βαιο) που παιρνει (το παιρνει στα χαρτια παντα) 120 χιλιαρικα να του βαλουμε και 100 προστιμο?

    Που δεν επαιξε καν?

    Και που εχει σκοραρει φετος (πρωτη φορα) και μαλιστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ???

    Ενω ο Μπαχα...

    Φουλη θεε παρε τη ΠΑΕ, και πληρωνε με δενδριλια..

    Παρτυ θα κανουν καθε κυριακη οι παικταραδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Aν ειχες κρατησει Αραουχο θα γλυτωνες 500
    Αν ειχες σωστα "σπρωξει" τον Σουηδο θα ειχες 1.5
    Αν πουλαγες στον καταλληλο χρονο τον Αλγερινο θα ειχες αλλα τοσα.
    Αν εδινες εναν εκ'των Μπλανκο Σκοκο, θα επαιρνες αλλα 2
    Αν ειχες ξεφορτωθει τον Γκερειρο θα γλυτωνες αλλο 1

    Μονο αυτα, ειναι τα 5 που χρειαζεσαι. Διχως να πειραξεις τιποτα αλλο.
    Αλλα οταν ο νους σου ειναι στην αρπαχτη και το δοξα τω θεω,τωρα κατσε πανω στον αξονα.
    Το χρονικο στριμωγμα,ειναι η τιμωρια στον απρογραμματιστο.

    Βρες ακρη μπαστουνοβλαχε του Λονδινου,γιατι δεν δε βλεπω καθολου μα καθολου καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Mα καλα ο Παπατζης δεν βαζει 1 εκκ το μηνα εδω και ενα χρονο?

    δηλαδη 12 μυρια?

    Πως γινεται και χρωσταμε ακομη το 2010?

    Ποσο κανει το ροστερ ετησια?

    800 ο σκοκος, 380 ο μπλανκος, 550 ο ροτζερ, 900 ο ντιοπ, 200+200 λυμπε δελλας, 400 ο σαχας, και απο 200 (με το ζορι μεσο ορο) οι υπολοιποι 22 μας κανουν με το ζορι 8 μυρια.

    Βαλε 12 ο παπατζης και 5 απο ΟΥΕΦΑ και 2,5 τηλεοπτικα και 1,5 χορηγιες και 3,5 διαρκειας ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ειναι 24.

    Ρε συ αγαμιδι ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Να υποθεσω οτι ο Ισπανος "κρατηθηκε" με νυχια και με δοντια,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει μια, και το ποσο το διολου ευλαταφρονητο της αποζημιωσης θα προστιθετο στα ηδη "5" εκ. ;

    Γιατι να μη το υποθεσω; Αφου δεν συμβαινει κατι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ελπιζω να καταλαβαινουμε ολοι πλεον γιατι μιλουσαν ολη τη χρονια οτι "πρεπει να "Ελληνοποιηθει" η ομαδα".
    Και μεις νομιζαμε οτι ειναι ασκεφτοι.
    Διαβολοι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μα γι αυτο απεκτησαμεν τον Αργυριου τον Πατσατζογλου (ουπς αυτος πηρε 100 κ εφυγε) Καραμπελα, κλπ κλπ και αντιστοιχα αποσυραμε το ενδιαφερον για Τζαβελλα, Μανιατη, Τοροσιδη κλπ κλπ.

    Στοχος ειναι η ποιοτης και μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Βεβαια ας δουν και τα θετικα του πραγματος οι παικτες.
    Οτι αυτο το 50 και 70% σε καμια αλλη περιπτωση δεν θα το εβλεπαν εκτος της τρεχουσας αναγκης για την αδειοδοτηση.
    Να κανουν τον σταυρο τους που η "διοικηση εξαναγκαζεται να τους πληρωσει. Διαφορετικα δεν θα εβλεπαν δεκαρα.

    Οποτε ειναι αναμενομενη και η απο μερους τους βοηθεια.
    "Το ενα χερι νιβει το αλλο"
    "Κρατα με να σε κρατω να ανεβουμε το βουνο"
    "Μεταξυ κατεργαραιων ειλικρινεια"
    "Απ'τη ζωη στο θανατο στενο το μονοπατι
    και ο κωλος απο το μουνι,δυο δαχτυλα και κατι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. o Ντιμπρτς ειναι με τους Ελληνες η με τους ξενους?

    Στο 50% η στο 70%???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο "Φουλης" ειναι πατριωτακι Dimi. Απ'το χωριο του πατερα μου και συμμαθητης. Και συμπαικτης βεβαια στο σχολικο πρωταθλημα αλλα και στην ΑΕ Μανης τοτε.
    Κανεις δεν περιμενε οτι θα φτασει εκει. Δουλευει πολυ και δεν κοροιδευει. Βεβαια το ταλεντο περιορισμενο. Αλλα παθος και αφοσιωση πολυ σε αυτο.
    Κατι αλλοι ρεμπεσκεδες στην περιοχη που ηξεραν πολλα κανταρια μπαλα, προτιμουσαν το "κυνηγι της Γερμανιδας" και τα ξενυχτια. Και βεβαια εφτασαν το πολυ μεχρι τον Μεσσηνιακο, η τον Παμισο.

    Καλο παιδι, με καλη καρδια.
    Το τιμαει το ψωμι που τρωει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ..ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2024..
    ΡΕ ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ..ΣΕ ΤΙ ΣΥΓΧΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ,ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ..ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΧΘΕΣ ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΓΛΥΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ..
    ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/06 ? ΛΙΓΟ ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΣΟΔΟ..ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ?

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΜΕ Δ, Γ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ,ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ?
    Η' ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. thomas αν μια εταιριεα χρεωκοπησει,εχει πολλες υποχρεωσεις.
    Πρωτα απο ολα μπαινει εκκαθαριση μεσα η οποια και εκποιει οτι περιουσιακο στοιχειο εχει.
    Αν ειναι Α.Ε πρεπει να δει κατα ποσο οι ιδιοκτητες εχουν καταχρασθει χρηματα και κατα ποσο το μετοχικο κεφαλαιο που εχουν διαθεσει 1)υπαρχει 2) μπορει να αποπληρωσει τα χρεη που υπαρχουν.

    Αυτα πολυ χονδρικα.

    ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΜΕΤΟΧΕΣ? Πραγματικο μετοχολογιο οχι μαιμουδιες του αγαμιδι
    Ποσο ειναι το μετοχικο κεφαλαιο, που ειναι και κατα ποιο ποσοστο ειναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ οι μεγαλομετοχοι?

    Γιατι ωραια τα δινω 3 και φευγω του παπατζη και τα δεν βγαινω στα τηλεφωνα του αμερικανομαλακα, αλλα ΑΜΑ εισαι μετοχος καλεισαι να καλυψεις το ποσοστο σου ΒΑΣΗ μετοχικου κεφαλαιου κατ αναλογια...

    Θα πεσει γελοιο βλεπεις και θα μαθουμε επιτελους γιατι σε ολες τις αυξησεις !!!!!! η τιμη μετοχης ειναι 6,4 ευρω......

    ο νοον νοειτω..

    Οσο για την ΑΕΚ θα γινει ΝΕΑ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μετά ακριβώς την συνάντηση χθες με τον Αδαμίδη, όπου ο Παππάς υποσχέθηκε να πληρώσει το αναλογούν ποσό δηλαδή το 31% στα 5.000.000€ έκλεισε και ο κύκλος του εφοπλιστή στην ΑΕΚ. Είναι οριστική και αμετάκλητη η απόφαση του να απομακρυνθεί από τα κοινά. Λογικά έτσι τελειώνει και ο κύκλος του Αδαμίδη . Ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ΑΕΚ θα προτείνει συμβιβαστικές λύσεις στα χρέη στους ποδοσφαιριστές βάσει των χρημάτων που θα έχουν μπει και θα ζητήσει μια παράταση λίγων ημερών από την ΕΠΟ, ώστε να διευθετήσει κάθε λεπτομέρεια , ώστε ο Αδαμίδης και οι Παππάς -Νοτιάς να έ χουν πάρει την αδειοδότηση και να μην κληρονομήσουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου το πρόβλημα. Τι σημαίνει αυτό ;Από την στιγμή που δεν βρίσκεται κάποιος που θα θελήσει να μπει στην ΠΑΕ , η τωρινή διοίκηση θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο για διορισμό νέας διοίκησης της εταιρίας. Ο κ Αδαμίδης θα καταθέσει στον πρόεδρο του δικαστηρίου κάποια ονόματα που μπορούν να μπουν στη διοίκηση , τό ίδιο μπορεί να κάνει η ερασιτεχνική , αλλά και οποιοσδήποτε μέτοχος ή μικρομέτοχος της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου θα επιλέξει απ όλους όσους προτείνουν ονόματα για το νέο συμβούλιο. Στη συνέχεια αυτό το συμβούλιο θα συνέλθει σε σώμα και θα εκλέξει πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο. Αν κάποιο από αυτά τα μέλη δεν του αρέσει ο πρόεδρος παραιτείται. Κάπως έτσι θα είναι η εξέλιξη μέχρι να βρεθεί επιχειρηματίας ή εταιρεία που θα μπορεί μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να γίνει ο νέος βασικός μέτοχος της ΠΑΕ. Δηλαδή πιάσε το αβγό και κούρευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανωνυμε,εχω μια απορια: Απο ποιον εχασε η Χαβαη 5-0;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. μη του βαζεις δυσκολα χρηστο.
    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ
    εδω το ονομα του τρεμει να γραψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εγω εχω την εντυπωση οτι δεν γνωριζει την αλφα- βητα. Ειτε γιατι δεν ειναι Ελληνας,ειτε γιατι τα βιβλια τα χρησιμοποιει μονο για τραπεζι.

    Και η μονη κοινη γλωσσα κατανοητη απο ολους,ειναι η γλωσσα των αριθμων.
    Ας ειναι καλα ο Πυθαγορας παιδακι μου γιατι διαφορετικα θα επρεπε να εφευρουμε νεα γλωσσα με τα σημεια στιξης και τα υπολοιπα κουμπακια του πληκτρολογιου.

    Θα κανω μια δοκιμη να δω αν καταλαβαινεις: .΄"/[>?<¨./΄#&^?,¨*%΄*^!:;*('/>¨}

    OVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δεν απανταει.
    Αρχιζω να ανησυχω.
    Ρε λες να ειναι χρονια φαροφυλακας και να εχει χασει την λαλια του;
    Ας δοκιμασουμε κατι αλλο:

    ΜORS
    bravo-charlie- echo- papa-siera-tango
    alpha - bravo -india-delta
    OVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. μπορει να εχει το πληκτρολο με τα τρια κουμπια
    το εξι τη παυλα και το μηδεν

    η μπορει να μην ξερει αναγνωση και αυτα που του λεμε να μην τα κατανοει

    λες να μπορει να μιλησει με εικονες?
    εχεις κατι σε ζωγραφια να μας στειλεις? δεν περιμενω φυσικα να ζωγραφισεις αυτο ειναι για καποιον που εχει περασει την Α δημοτικου

    ενα link βαλε.

    ελα προσπαθησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ... ΒΓΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ... ΓΑΜΗΜΕΝΕ... 6-0 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΑΙ 6-0 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΕΙΣ ΠΤΩΜΑΤΑ Ή ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ; ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑ.
    ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΗΛΟΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ... ΒΓΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ... ΓΑΜΗΜΕΝΕ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑ, ΑΛΛΗΛΟΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ... 6-0 #%!&%/!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ, ΚΡΥΦΗ ΑΔΕΡΦΗ.
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, ΧΑΡΤΙ ΣΕΡΒΙΕΤΑΣ ΞΕΡΑΜΕΝΗΣ ΨΩΛΙΑΣ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ή ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΙΝΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΒΟΛΛΕΥ.
    ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΘΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2011 23:59

    Κάτσε να προσπαθήσω εγώ, χρήστο:

    ουγκ ουγκ ουα αααα αα ου ου ου ου ου ου αααααα ου αααααα α α α α

    Σε απλά ελληνικά του είπα "πω πω, 6 βάλατε, μεγαααααλη ομάς η ΔΕΚΟ του Πειραιώς"

    κάπως έτσι ακούω τα τετράποδα να βαυκαλίζονται στο τηγάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Steven, ο μαλακοανωνυμος υπονοει οτι ειναι ο ιδιος το πινελο του προπονητικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Den prepei me tipota na shkwsei h omada to kypello me ton Ispano ston pagko. Prepei na fygei o Ispanos PRIN TO TELIKO... Den mporei meta na to paizei kai epityxhmenos sthn kampoura ths AEK.

    To kalokairi as fygoun kai oi anyparktoi Arnar, Dimitriadis klp, alla gia twra, as fygei o Ispanos, estw me ypoxrewtikh adeia opws grafthke...

    http://jimenezgohome.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή