Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;

            Τίποτα δεν τρέχει. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Σ'ΑΥΤΑ. " ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ;" ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ . " ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ 7000 ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ;"  ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΤ Ή MEGA Ή ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.
               Και γιατί δεν τρέχει τίποτα; ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ Ή ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΟΙΜΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.
             ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ( κοντούς, ΚΙ ΟΧΙ ΕΚ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ ) , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
              ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΠΗΔΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΚΟΡΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
            Η ΑΕΚ, συνετρίβη χθες. ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΓΚΟΛ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ( αφού υπηρετεί μαλάκα ) ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ( τιμωρημένο αστυνομικό ), ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΕΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΚΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
            ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ. ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ.
            ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΚΑΛΗ ΠΟΥ ΜΙΝΙΜΟΥΜ Η ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ( δεν το ξέρετε;) .
                               ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΑ.
          Αλλά, αν όλα αυτά μας φταίνε, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Αντίπαλο, που για μένα δεν υπάρχει. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΟΤΑΧΤΗΚΕ;
             Ο ΝΤΕΜΗΣ, Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, Ο ΜΠΕΟΣ, Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ή Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ;
              ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, δεν μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα.
               ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
              ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ; ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ: ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΗ ΒΑΣΗ ( τι σύζυγο κουβουλάει, που όλες είναι ίδιες ).
              Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.
                 ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΤΟ; ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ;
                   ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΙ  " μην  αποπροσανατολιστούμε από τους στόχους μας". ΠΩΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ;
               ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΘΕΩΡΙΑ.
                     ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 6-0, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ Ή ΤΗ ΛΑΜΙΑ Ή ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ( συγνώμη αν ξεχνάω άλλα ) , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΑ.
                          ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΛΙΑΠΗΔΕΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ή ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ.
                            ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
                ΘΑΝΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΑΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΘΑΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ή ΠΡΟΣΤΙΜΑ; ΘΑΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;
                      ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΙ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗ: " ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!"
               ΤΟ 6-0 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.
                ΦΥΣΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ο κόσμος.
                 ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.
                        ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ. ΠΟΥ;
                 ΣΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.  Που λέει ο λόγος.
                  ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ε, ΟΧΙ ΚΙ Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΙΛΑΩ.
                  3 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ, Ή ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΑ, Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.
                    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ; ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ.
                      ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΩΛΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.
                        ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΤΙΜΗ, ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
                                           ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
                                  ΝΑΙ, ΠΑΙΔΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΓΚΟΜΕΝΟ.
             ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ.
                ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΧΘΕΣ; ΛΑΘΟΣ.
                          ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΗΜΟΥΝ.
                 ΑΛΛΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ: " ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;"
              ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, κι εβλεπα τα παιδιά μου.
                           ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
               Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ.
                ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, που θα το πάρουμε ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ.
                 ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.
                                 ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑ.


91 σχόλια:

  1. Αμα αρχισει να διωχνει ο Αδαμιδης,στα Σπατα θα μεινουν 5-6 παιχτες,οι παγκοι,τα τερματα και οι κουβαδες....
    ...Κι ερχεται ο Αντρεας απο το σχολειο,και μου λεει μπαμπα,μου εκανε πλακα ενας συμμαθητης μου για τα 6,κι επειδη τοπε κανα δυο φορες,την τριτη του πεταξα την ιστορια στο κεφαλι,αλλα η δασκαλα δεν μου πε τιποτα γιατι ειναι ΑΕΚ.Αν πετυχω τον Αδαμιδη πουθενα,να του τραβηξω δυο-τρεις γρηγορες? Ετσι,για την ψυχικη οδυνη του Αντρεα...
    Με τι μαλακες εχουμε μπλεξει ρε πουστη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΗΣ ΛΕΥΚΑΣ22 Μαρτίου, 2011 02:05

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΕΚΟΦΩΛΙΑ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΥΗΜΕΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΣ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΚΜΕΤΑ ΑΝΑΡΟΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,Τ ΑΝΗΨΙΑ ΜΑΣ Η Κ ΤΑ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ -ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ-ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    Κ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ ΑΕΚ Κ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ.ΕΣΤΩ Κ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.
    ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΟΤΑ.
    ΥΓ.ΣΤΗΒΕΝ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΥΣ Κ ΑΙΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επικεφαλής της εισηγμένης στον Nasdaq ελληνικής ναυτιλιακής Star Bulk Carriers συμφερόντων Πέτρου Παππά ανέλαβε ο Σπύρος Καπράλος ο οποίος θα καταλάβει και θέση στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Καπράλος παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών τον Οκτώβριο και θα διατηρήσει την θέση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

    Χτύπησε άσχημα το γενικό κουμάντο των επιχειρήσεων του Πέτρου Παππά, ο Καπράλος να πηγαίνει να υποδέχεται εκ μέρους του Ολυμπιακού τον πρέσβη της Ιαπωνίας να τον πηγαίνει και να τον καθίζει και να κάθεται δίπλα στον Μαρινάκη. Ακόμη και ως θεσμικό πρόσωπο ο Καπράλος πρόεδρος της ΕΟΑ δεν θα έπρεπε να κάνει την ορντινάτσα του Μαρινάκη. Προσκεκλημένος του ΟΣΦΠ ήταν ο Ιάπωνας επίσημος, ο Μαρινάκης θα έπρεπε να τον υποδεχθεί και όχι ο Καπράλος το γενικό κουμάντο του Παππά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το κανω το κυπελλο τι? Να βρασω αυγα? Η για να λεω μεσα μου πως κατι πηραμε φετος περαν απ`τα αρχιδια του καραμπελα?
    Αν υπαρχει ενας λογος,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ,ειναι για να δει ο γιος μου την ΑΕΚ να σηκωνει κατι που γυαλιζει,και να την βλεπει να πανηγυριζει,ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Μονο αυτος και τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννη γαμησε τα. Και 'γω δεν ξερω πως θα ξεμπλεξουμε απο αυτην την ιστορια.
    Ακομα και ο Steven εφτασε στα ορια της αρνησης.
    Εχουμε σαλταρει ολοι. ΟΤαν μιλαμε για "τρακο",αυτο εννοουμε.
    Τωρα αν πουμε οτι "χρειαζοταν"...δεν το λεμε. Μαλακια ειναι. αλλα παλι,εκτος απο αναγκαιο κακο ειναι και αναποφυευκτα τετοια σκορ. Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη.

    Ειναι ενα καποιο ηλεκτροσοκ. Βεβαια η "διοικηση" μας καλει προσειλωμενους στον στοχο. Και "δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον προπονητη"
    Δηλαδη ολοι κρεμονται απο την τριχα του Καρνεζη, καθως καταλαβαινεις.
    Ενα αποτελεσμα μπορει να αλλαξει καποια πραγματα; Ναι. Γιατι να μη μπορει. Ειναι μια απαρχη. Και κυριως μια συνεκτικη κολλα για εμας που "μαζι τα τρωμε" (τα γκολ).
    Τι θα γινει παραπερα δεν γνωριζω.
    Αλλα σιγουρα-μιλωντας για τον τελικο- δνε πρεπει με τιποτα ναι ειναι παροντες θεσμικα, οι σημερινες μαριονετες. Βαλτε 5 αγνωστους εκεινη την ημερα στα επισημα. Αυτοι, οι παικτες και ο κοσμος. Ουτε κουκουτσι στους πουστιδες και τους χαραμοφαιδες.
    Να παρουν και την τελευταια ρανιδα και την τελευταια φωτογραφια και το τελευταιο χειροκροτημα και την τελευταια δημοσιοτητα και την τελευταια πενταρα, ρε πουστη μου. Τι ειναι τουτοι ρε;

    Ακουγεται οτι απαντες ειναι μισο χρονο απληρωτοι.
    για παιχτες μιλαω. Αυτοι που ξεθαψε ο Ισπανος και που ειχε στο ψυγειο ο Σερβος,απλα αποψυχθηκαν σαν προκαταβολη για τα χρωστουμενα. Βεβαια εχουν παρει τα αρχιδια τους ως τωρα. Αλλος λιγο αλλος πολυ,ολοι ειναι "μεσα".
    Προμμηθευτες φωναζουν,λογαριασμοι τρεχουν,τραπεζες αδιακανονηστες. Μυλος.

    Και περιμενει τωρα απο τον Αδαμιδη κανεις,τι; Να επιβαλει τι; Πως; Με τι μουτρα; Και με τι κριση και με τι γνωση βεβαια. Ξερει ποιος φταιει; Και αν ξερει,πως θα επιβαλει κατι; Αφου και αυτος βαλτος ειναι. Και τελειως ανικανος ποδοσφαιρικα και παραγοντικα ασφαλως. Νανος.

    Αντε να δουμε που θα καταληξουμε. Αναμενουμε να τα χωσουν τα μυρια οι Παπανοτιαδες για το πιστοποιητκο. Παπαρια θα βαλουν. Φτανει η ωρα της σταυρωσης.
    Και ευτυχως που υπαρχει η μεγαλη παρασκευη,αφου παντα μετα απο αυτην ακολουθει η ανασταση.
    Αμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε,εδω ειδαμε τον "πριγκηπα του Νερετβα" στα κοκκινα,τον καπρο δεν θα αντεξουμε;
    Μη μας "φορτωνεις" βραδυατικα με αυτον τον πηθικο. Ασε με και ειναι περασμενες 2 και θελω να κοιμηθω ηρεμα.
    Απο το ονομα και μονο καταλαβαινεις "καπραλος". Δηλαδη αυτος που καθαριζει τα κοπρανα καποιου αλλου.
    Αυτο λεω μονο.
    Και κλεινοντας, εχω μια παγια απορια: πως γινεται αυτοι οι "καπραλοι" οι "ζαχοπουλοι", οι "νικιτιαδηδες", οι "παγκαλοι", με τις μουτσουνες τις αποκριατικες για προσωπα και τις χυμενες κοιλιες, δηλαδη οι σκυλομουριδες, οι σκατοφατσες, αυτοι οι κουασιμοδοι να βρισκουν κουραγιο και να βγαινουν στην αγορα και στην πιατσα και να κανουν δουλειες; Πως καποιος, σχεδον παραμορφωμενος,βρισκει σθενος να σταθει σε γραφεια και να χαιρεταει κοσμο και να κλεινει ραντεβου; Με τι δυναμη ψυχης; Με τι ψυχολογια;
    Πραγματικα, αυτη ειναι μια απορια που ειχα παντα και θα μου μεινει αλυτη.
    Ηρωες! Αθανατοι!
    Αντε καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ανωνυμε
    πιστευεις να ενδιαφερει κανεναν ποιος υποδεχθηκε τον ιαπωνα πρεσβη? στην εταιρεια ο καθενας κανει οτι θελει και βαζει οποιον θελει
    μην τρελλαθουμε τελειως εκτος και εαν αυτο επαιξε ρολο στην κακη εμφανιση της αεκ με τον οσφπ
    μια απο τος μεγαλυτερες μαλακιες του αεκτζη φιλαθλου ειναι η συνομωσιολογια και δεν ξερω ποτε θα απαλλαγουμε απο αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χρηστο
    λες στο αρθρο σου αν θα αντεξουμε τον καπραλο
    σ ενδιαφερει εσενα προσωπικα σαν αεκτζη ο καπραλος? εγω προσωπικα τον γραφω στα αρχιδια μου
    σαν αθλητης ηταν πολυ καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, που θα το πάρουμε ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ.''


    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΡΑ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ,ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ..ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ.

    Υ.Γ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ,Η ΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    Υ.Γ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ R .
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ..
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .. ΞΕΚΙΝΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ORIGINAL-ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η΄ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΡΕΜΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. thomas
    μαλλον το δευτερο ειναι αυτα περι σταχτης, αλλα αργησαν πολυ να βγαλουν μια ανακοινωση για να εχουν αλλοθι
    που ηταν τοσο καιρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ..ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ..ΠΡΑΚΤΙΚΟ..
    ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
    ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ H ORIGINAL ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ 2000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ Η΄ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προφανώς δεν έχω οργανώσει τοις σκέψεις μου μετά την τελευταία κατραπακιά για το τί πρέπει να γίνει και ποιος έφταιξε για το τί έγινε ήδη. Λες και μου πέφτει λόγος...
    Άκουσα όμως κάτι από έναν ΑΕΚτζή στο ραδιόφωνο που μου έμεινε χαραγμένο και τα καταθέτω:
    Στα εύκολα είμαι ΑΕΚ
    και στα δύσκολα ΑΕΚάρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο εκ των μεγαλομετόχων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ παρουσιάζεται να έχει ...ξενερώσει με την κατάσταση στην ομάδα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Ώρας για Σπορ».

    Έτσι συζητάει με επενδυτή που θα αναλάβει τoν σύλλογο και θα ενημερώσει άμεσα για τις προθέσεις του και τον Νίκο Νοτιά.

    Ο Πέτρος Παππάς φέρεται να έχει κουραστεί από την ενασχόλησή του με την ΑΕΚ και δεν μπορεί να βάζει συνεχώς χρήματα (12 εκ. από το 2004) χωρίς να έχει άλλους "συμπαίκτες".

    Αυτή είναι η κύρια αιτία που αποχωρεί από την ΑΕΚ και δεν έχει κάποια σχέση ο διασυρμός από τον Ολυμπιακό.

    ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΑΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ..ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ..

    ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 12ΕΚΑΤ. ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ?
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 10:29

    Κι εγώ σε κρικυμία εν κρανίω βρίσκομαι.
    Να φύγει ο μανώλης?
    Να φύγουν 20 παίκτες?
    Να φύγει ο μπακαλιάρος και ο μπίλαρος?
    Να ξαποστείλουμε το αδαμίδι στο basewater?
    Να φύγει ο παππαδονοτιάς?

    ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Α-Π-Ο-Ν-Τ-Ε-Σ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.
    Δηλαδή θα δώσουμε, πιθανότατα το μανώλη, βορά στην έρημο σαν αποδιοπομπαίο τράγο, άντε και να αφήοσυμε να φύγουν σαν ελεύθεροι και οι 2-3 παίκτες που κάτι αξίζουν σε αυτή την ομάδα.
    Λύθηκε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα αυτής της ομάδας?
    Μπα.
    Το αδαμίδι θα συνεχίσει να βγάζει ανακοινώσεις και η στάχτη θα συνεχίσει να πέφτει απρόσκοπτα στα ματάκια μας.
    Επειδή το κύπελλο ανήκει στο λαό, εγώ λέω ότι δεν είναι σωστό και ηθικό (κατ' εμέ) να φύγει ο ισπανός. Με κωλοφαρδία ξεκωλοφαρδία με το γκολ του μίτσελ, αυτός οδήγησε την ομάδα ως εδώ.
    Ναι, και με τις 6ρες και τις 4ρες στο πρωτάθλημα.
    Να ψάχνουμε απρίλη τον 3ο με τους παίκτες απλήρωτους?
    Το κύπελλο ανήκει στο λαό της ΑΕΚ, αλλά καλώς ή κακώς χρειάζεται κάποιος να μπει μέσα να παίξει.

    Απλά, για μένα προχθές έκλεισε οριστικά και η ευκαιρία που πίστευα ότι δικαιούταν το καλοκαίρι να στήσει ομάδα δική του ο μανώλης.

    Όσον αφορά τους παίκτες, ούτως ή άλλως όλοι στο ράφι προς πώληση είναι, είτε θα φύγουν ελεύθεροι με προσφυγή.

    Ο παππαδονοτιάς διαμηνύει τη βλακεία του που ασχολείται και ψάχνει γαϊδαρο να μας φορτώσει στο σαμάρι.

    Οπότε μας μένει ο μπακαλιάρος, ο μπίλαρος και το αδαμίδιιιιιιι....δηλαδή βασικά το αδαμίδι. Αυτούς πως τους ξεφορτωνόμαστε?

    ΥΓ: Με πρωτοδικείο και ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, καλύτερα θα πάμε. Έστω 10.000 άτομα στη ριζούπολη με μπουρμποκρασάδες ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ποιοί θα το κάνουν αυτό? Εδώ είναι το ουσιαστικό ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 10:44

    Και προπονητής, αδαμίδι και παικτάκια, πρέπει να καταλάβουν ότι το κύπελλο ΠΡΕΠΕΙ να παρθεί, όχι διότι θα δώσει έναυσμα για μεθύσια με ξέκωλα στο villa, αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ.

    Και όπως γράψαν κι άλλοι εδώ πριν, οποιοιδήποτε πανηγυρισμοί θα εκληφθουν ως ασέβεια. Ήρεμα κι ωραία, το κυπελλάκι θα το σηκώσουν οι 3 γέροντες να βγουν την πολυφόθητη φωτό, οι λοιποί θα βάλουν τα μεταλιάκια και όλοι με χαμόγελο ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ πάνε να βγάλουν τα play off και να τους βρει ομαδούλα το ΙΔΙΟ μάνατζερ που τους εξασφάλισε τη θέση σε μία ομάδα με κιτρινόμαυρα που ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ.

    Ας το βάλουν στο CV τους και στην ευχή του θεούλη μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΑ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΘΕΣ ΤΟ ΒΑΡΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,ΘΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΘΕΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ..

    ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ :

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :

    ΛΕΜΟΝΗΣ,ΣΟΥΜ,ΝΙΟΠΛΙΑΣ,ΜΠΙΓΚΟΝ,ΣΕΓΚΟΥΡΑ,ΒΑΛΒΕΡΔΕ(ΜΕΤΡΙΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)..

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ..

    ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ..

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΔΛΔ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ..
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ 25 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ,ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ..

    ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΣ..

    ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ Ο ΛΕΜΟΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΚΟΚΑΛΛΗΣ..ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ,ΜΠΟΡΜΠΟΚΑ,ΚΑΣΑΠΗ,ΜΑΝΩΛΑ,ΓΚΑΜΑΡΑ,ΖΗΚΟ,ΣΑΜΠΑ,ΤΟΝΙ,ΚΑΡΑΦΛΑ,ΝΤΕΜΗ,ΚΩΣΤΗ..ΑΣ ΕΙΧΑ ΠΑΓΚΟ ΝΤΑΝΙΕΛΟ,ΛΙΑΚΟ,ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ,ΛΥΜΠΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ..ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα.
    Βγηκε βρωμα οτι φευγει ο Παπας-λεει.
    Μα αυτος ειναι φευγατος ηδη.
    Βρεθει δεν βρεθει επενδυτης, φευγει.
    Οπως και ο αλλος, ο καλεσμενος του Βασιλεως.
    Αντε να μεινουμε μονοιμας και να μετρηθουμε πια.

    Δημητρη,ασφαλως και δεν με νοιαζει κανενας "καπραλος". Απλα και εγω ανεφερα το ακαιρο,ασκοπο και ανουσιο της ανωνυμης επισημανσης.

    Αλλα ειδα στιγμιοτυπο απο την υποδοχη του πρεσβη στο τιγανι. Ρε τι μπουνταλας ειναι τουτος; Τι μαντροσκυλο ειναι αυτο.Ατιμελητος,χυμενος. Με κατι ρουχα να κρεμονται απο πανω του,σαν παλιατσος. Και ενα γλοιωδες υφος.Προκαλουσε αηδια. Ιδιος κρεατεμπορας στην Βαρβακειο. Και την στιγμη που το ειδα,απλα εκανα τη σκεψη που κανω σε αυτες τις περιπτωσεις: Πως, με τι καρδια βγαινουν κατι τετοιοι τυποι απο το σπιτι τους και πηγαινουν για "δουλειες";
    Τελικα ο ανθρωπος,σαν ον, εχει μεγαλη δυναμη.

    Τελος παντων. Ας δουμε τα δικα μας. Τα οποια,αν δεν υπηρχε ο τελικος του κυπελου, θα ειχαμε πιο γρηγορα και πιο αμεσα τις - οποιες- εξεληξεις.
    Ακομα και οι επιπτωσεις απο τον διασυρμο,θα ειχαν ηδη ερθει.Αλλα ολοι περιμενουν την εξιλεωση με τον Δωνη.
    Ισως και να ειχε δηλωσει και επισημα ο Παπας οτι φευγει. Και βεβαια θα ειχαν παρει ποδι τοσο ο Μανωλης οσο και ο Δημητριαδης,οσο και ο Αδαμιδης.
    Αφου δεν θα υπηρχε "αμεσος στοχος".
    Ενω τωρα, ολοι"κατι περιμενουν".
    Και λεμε: Θα πρεπει να παρουν τα αρχιδια μας. Κανεις τους δεν θα πρεπει να ειναι παρον.

    Να γεμισει το γηπεδο απο γονεις και να σειρουν τα παιδια τους μαζι οπωςδηποτε. Και οτι αλλο εχουν. Ανηψια,εγγονια κλπ.
    Ο τιτλος αυτος - οτι και αν ειναι- ανηκει σε αυτα τα παιδια. Ουτε καν σε εμας που στην διαδρομη της ξευτυλας που ζησαμε ΚΑΙ φετος,αρκετες φορες και οχι αδικα βαλαμε κατα παντων και σιχτιρισαμε ολους.Και ειπαμε τοσες φορες το "αναθεμα".

    Στα νεα παιδια λοιπον αφιερωμενο. Στα πιτσιρικια,που η αναγκη να πιαστουν εστω απο το ξεροκλαδο της κουπας του Παπουλια,ειναι μεγαλη.
    Πρεπει να δωθει μια χαρα σε αυτα. Και ενας μπουσουλας.
    Και στους ελληνες παικτες της ομαδας, που παιζουν ισως για τελευταια χρονια και που δεν εχουν δει τιτλο.

    Εμας; Εμας γαμηστε μας και αφηστε μας. Ερχεται λαιλαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 12:05

    Μαζί σας κι εγώ. Αν τον διώξουμε σήμερα, κρατώντας αδαμίδια, μπακαλιάρους και βλάκες α-μετόχους, στα ίδια θα είμαστε και χειρότερα και αυτή η ομάδα που με κουτσό στραβό το 4-4-2 με ρόμβο και το 4-3-3 με το ροτέισον, τα παππούδια, τις 4ρες από το βόλο και τις 6ρες από το γαύρο, έφτασε ως εδώ, απλά θα διαλυθεί εν μία νυκτί και με έστω 1 στόχο που της έμεινε να πηγαίνει στον κουβά. Ας διαλυθεί εξ ών συνετέθη από Μάη, που θα γίνει ούτως ή άλλως διότι λεφτά ΓΙΟΚ.

    Αλλά με ένα κατσαρολάκι σα γέλιο στο χειλάκι των μικρών παιδιών (σωστός Χρήστο...) και γραμμή στο CV του μανωλάκη και των παικτών, το οποίο θα περιφέρεται σε άλλες πολιτείες.

    Μην ανησυχείτε, και τα λεφτά τελειώσαν. Μαζί και η ΑΕΚ που βιώνουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ?ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ..ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ REAL ESTATE ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ..
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΣΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΜΕΣΑ Κ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ..
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΝΙΚ Η ΥΠΟΘΕΣΗ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ..
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΑΜΩΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΥΠΟΥ ΓΑΛΑΤΣΗ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ..
    ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΓΙΑΤΕΨΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα,

    Ο Παπας τελικα εχει βαλει 12 απο το 2004 η 12 σε ενα χρονο? Η βλακεια εχει ορια? Το ψεμμα?
    Ο παπας ηταν στο γκολφ της Γλυφαδας την ωρα που η ΑΕΚ επαιζε παιχνιδι. Δεν λεω επαιζε με τον γαυρο λεω απλα οτι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ΑΕΚ ηταν σε κοινωνικη εκδηλωση !!!!! την ωρα που η ομαδα ΤΟΥ εδινε αγωνα.
    Ειχε και την μαμακα του μαζι? Αυτη που μας ελεγε οτι ο μικρος Πετρακης ηταν παντα ΑΕΚ?

    Ο δε μικρος αγαμιδακης ανεβασε απο το σπιτι του, στο οποιο ειδε και το ματς, την περιφημη ανακοινωση ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ απο το υφος οτι την εχει γραψει ο ιδιος σε στιγμη συγχυσης-δηλαδη σε συνηθη κατασταση.

    ΞΥΠΝΗΣΕ η οργανωση μετα απο 18 ωρες. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ανακοινωση κατ εμε. Κατα την διαρκεια του ματς, μετα το ματς, ολος ο χαμος, περασε ολη η δευτερα και οργιαζανε ολα τα μεσα ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑΚΙ?

    Kαι ο αντρακλας το αγαμιδι πηγε στο resort χωρις πρωτα να βεβαιωθει απο τον μεγαλο αρχηγο οτι δεν θα πεσουν ψιλες?

    Kαλο το παραμυθι αλλα ο δρακος σα λιγο μεγαλος μου φενεται...

    Τεσπα ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ που ελεγε και ο Κωσταντινου.

    Ο Παπας λοιπον απεχωρησε?? με την δικαιολογια οτι ο εταιρος μπουλης (ο αποκαλουμενος και βασιλικος) δεν βαζει λεφτα.
    Σ-Υ-Μ-Π-Τ-Ω-Μ-Α-Τ-Ι-Κ-Α εντελως 1 εβδομαδα πριν την ληξη της αδειοδοτησης αρχισαν τα σεναρια δυσαρεσκειας και αποχωρησης.

    5εκκ ευρω ειναι αυτα, ειπαμε οτι ειμαστε ΑΕΚτσηδες απο μικροι αλλα οχι και τοσο..

    Εγω (που ειμαι και κακοπροεραιτος λεω και το αλλο):

    Ο βασιλικος κονομαει απο ο resort 11 μυρια και αλλα τοσα οταν το πουλησει. Και οχι απλα εχει ρεφαρει αλλα βγαζει και απο πανω.

    Ο μικρος Πετρακης ομως?

    Δεν προχωραει η δουλεια του γηπεδου, και ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι το ΟΠΟΙΟ νοημα να ασχοληθει ο μετοχος.

    Με τις ελληνικες τραπεζες να μην εγκρινουν οχι δανειο για γηπεδο αλλα καταναλωτικο για αγορα αυτοκινητου 1600cc αμα δεν εισαι απο παντου καθαρος, το χαρτι ειναι καμμενο πριν καν το δουμε.

    Τι μενει? Τραπεζες εξω η fund.

    Ελα ομως που εχουμε και φεσωμενο στην ΜS ενα δανειακι και δεν δινουμε οχι τη δοση αλλα ουτε καν τους τοκους..
    Το κραταει απο ληξιπροθεσμο ο θανοπουλος (οχι ο βλακας που ειχαμε προεδρο, ο αδελφος του) αλλα για ποσο?

    Οι εγγυησεις οσονουπω παρερχωνται...

    Οσα Λονδινα και να πας αγαμιδακι με τη γκομενα (τρομαρα σου μεχρι και εκει δειχνεις ποιος εισαι...) πορτες θα τρως.

    Γιατι τα collateral που λες οτι δινεις (και καλα) πρωτον ΔΕΝ ειναι δικα σου και δευτερον ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ.

    Γιατι ΑΝ τα ειχες πρωτα θα ξεχρεωνες την ms μετα την puma που ως πολυεθνικη μπορει να σε στριμωξει σε ευρωπαικο επιπεδο και μετα θα μιλαγες.
    Γιατι καλη η λαμογια να φορτωσεις τα χρεη της empire που ειναι ΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ, ΓΛΥΤΩΝΩΝΤΑΣ 7ΕΚΚ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΕ!!!!, αλλα εχει και το αντικτυπο της.

    Στο θεμα μας: γηπεδο ΔΕΝ προχωραει και η οποια ΟΧΙ ΑΠΛΑ επιστροφη χρηματων αλλα και κερδους χανεται.

    Μονο η προσεγγιση το γηεδο θα παει 80 με 100 δειχνει ποσο σοβαρη ειναι η μελετη και ποσο μεγαλη η λαμογια που ετοιμαζουν.

    προβλεψη εργου με διαφορα 20 μυρια (η 20 με 25%) στο οικονομικο σχεδιασμο ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ.

    Δηλαδη ρε αγαμιδακι της συμφορας πηγες σε τραπεζες (ετσι δεν μας λες) και ειπες δωστε μου 80 με 100 να κανω γηπεδο?

    -but mr president don't you know the total cost of the project?
    -dear all lets we might need 80 but make it 100 to be in the water, as we say in greece.

    -mr president, why don't you go and fuck yourself, as we say in England??

    Εκει ειναι το ζουμι κυριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος μανωληθ τωρα και ομαδα και 6-0 και μαλακιες.
    Αυτα ειναι για το ποπολο.

    Δεν υπαρχει μανωληθ σιγα μην σκαγανε 1.5 μυριο του χρονου στο μανωλη.
    εδω τους βγαινει η ψυχη να δωσουν????50 χιλιαρικα στο πρωτο σκορερ επι 4 χρονια , εδω ομολογουν οι ιδιοι οτι δεν μπορουν να εχουν 2 συμβολαια βαρια (οπου βαρυ θεωρειται ο ροτζερ με 6 κατοσταρικα)..

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ τον βολευει το αγαμιδι οπως παει η φαση

    και ο μαωλακηθ θα παρει καμμια κουπα, αν προλαβει και δεν του κανει ο δωνης κανα διπλο στο ΟΑΚΑ και το αγαμιδι θα δειξει οτι δεν μασαει για το καλο της ομαδας παντα...

    Υ.Γ Μανωλη θα παραταξεις φουλ ομαδα στο ΟΑΚΑ? Θα πεσεις στη παγιδα να σε διαβασει ο Δωνης και να στο φορεσει στο κυπελλο η το εχετε μοιρασει ηδη το ματσακι παραμονη-κουπα?

    ΥΓ 2 Τελικα με τον διαχειριστικο τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ AEKLIVE ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ Κ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΡΕΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ AEKLIVE ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..
    ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΕΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ..
    ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΒΑΖΕΙΣ 100 ΜΥΡΙΑ ,ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ,ΕΝΙΣΧΥΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΡΕΨΕΙΣ ΚΑΡΠΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ Κ ΓΗΠΕΔΟ..

    ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΑΝ ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. DIMI ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ RESORT ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ BIG APPLE.
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ RESORT, ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα ακριβως αυτο του χρειαζεται του παλιοπουστα φιλε μου.
    Που ξεκινησε με 5 στρεμματα και 5 γηπεδα και τα εκανε 33 με 3 γηπεδα.
    Που μου χρεωσε 200 το στρεμμα σαν τιμη αγορας την ωρα που στα φιλετα των σπατων πουλιουνται 50.
    που μου κοστολογησε 11 μυρια και 700 ετησια ενα κτιριο 1500 μετρων την ωρα που το νοικι στη κηφισιας !!!! κανει 10 με 11 ευρω το μετρο, δηλαδη 15000.
    στη κηφισιας οχι στα γαμιδια τα κολοχωραφα.

    αυτο ελεγα χτες ΑΜΕΣΗ επιστροφη στο βουνο, 100 χιλιαρικα για 2 χλοοταπητες (οσο 1,5 μηνιατικο) και αποδυτηρια.

    αν δεΝ κανεις ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ κινησεις ΔΕΝ προκειται να δεις φως.

    προπονητης 1.5 μυριο και εκαταστασεις 1 μυριο το χρονο για να προπονειται ο ντατομο ο λαγος και ο καραμπελας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ..
    ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ..Η ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ...

    ΡΕΣΙΤΑΛ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ..ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΥΠΙΚΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. STEVEN ΜΑΚΑΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ AEKLIVE ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ MAIL ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ..
    ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΑ..
    ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΙΚΕΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ..

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ? ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ..Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?
    ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "θα σας περιμενα και εγω εξω, με τον κοσμο,αν δεν ημουν προεδρας" ειπε ο Αδαμιδης.

    Και στα πανηγυρια του πουλμαν ΜΑΖΙ με τον κοσμο,τι ιδιοτητα ειχες; Του απλου οπαδου, η του προεδρου;

    Βρε δεν ξυνεις τον πατο σου με ενα γκασμα λεω εγω;
    Γελοιε ανθρωπε.

    Αυτο με τον Μακρη, θα μας κανει να γελασουμε τουλαχιστον. Ειχαμε καιρο να δουμε νεο Κοζωνη. Μας ελειψαν τα επεισοδια της "Δυναστειας". Η του "Νταλας"
    Ποιος σκοτωσε τον Τζευ Αρ;

    Καποιος που ειχε ασχοληθει με την Παναχαικη. Χα! Και του εφαγαν ενα καρο λεφτα; Χα! Και θελει-λεει- να επενδυσει στο Γελληνικο ποντοσφαιρο; Χα! Και μαλιστα εκτος της ΑΕΚ μιλαει και με καμια δεκαρια αλλες απο α και β κατηγορια; Χα! Για ποιο λογο; Θελει να βγαλει αυτα που του "φαγαν" η θελει να του ξαναφανε και αλλα; Χα!

    Ελατε. Φερτε μας σεναρια. Θελω να ακουω ονοματα και προθεσεις. Σχεδια μεγαλοπνοα. Μυστικες προσπαθειες. Στροβιλους απο "επιφανεις" και "μεγιστανες" που εχουν στρατηγικα σχεδια αναπτυξης.
    Κρυφους πλουσιους ερωτευμενους με το δικεφαλο πουλι. Ξαφνικους χρηματοδοτες. Εκ του πουθενα φερμενους επιχειρηματιες. Απο μηχανης θεους κεφαλαιουχους που διαβλεπουν ευκαιριες και κερδη στην ομαδα μας.

    Σας παρακαλω. Ξεκινηστε. Δεν μπορω αλλο με τον βλακα,τον δικηγορο και τον μυτογκα ισπανο.
    Θελω σεναρια.Θελω ιντριγκες.Θελω "κρουσεις απο μεγαλοεπιχειρηματιες".
    Θελω "προχωρημενες επαφες με κυκλους αριστης οικονομικης επιφανειας".

    Θελω "μπαμ απο Σενεγαλη με τον αρχηγο της φυλης Αραουκιμπι,να συζητα την αγορα του πλειοψηφικου πακετου".
    Θελω "οικογενειακη αγαπη φερνει στην ΑΕΚ τον μεγαλεμπορα κυρ Παντελη. "ενας σιφουνας ξεθεμελιωσε την καρδια μου. Μια πυρκαγια πυρπολησε την ψυχη μου...και ενα αστραποβροντο..."

    Θελω "ξαφνικες επισκεψεις του Αδαμιδη στον Πυργο της Τρανσυλβανιας να μιλα με τον υπηρετη του Κομη,τον γνωστο Ρανσφιλντ"
    Θελω "βομβα απο το Μπαχρειν. Βαθυπλουτος,ζητα σχοινι να ανεβει στην επιφανεια"

    Θελω "αποκρυφες βλεψεις επιτυχημενων στον χωρο τους". (ερχομαι στο χωρο σου με ενα τηλεφωνημα.Αβαδιστα)

    "Στενες επαφες τρυπιου τυπου"
    Δωστε μας λιγη χαρα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΗΣΤΟ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΩΝΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ..ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΙΔΕΟΣ..
    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ,ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΝΕΒΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χρηστο θα σου φυσηξω ντουμανι να μη σε πιασει κοκιτης.
    μπεμεκο
    α μπεμπεκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 14:11

    Βρε ενδιαφέρον μπορώ να εκδηλώσω κι εγώ.
    Δίνω 2 τριμμένα παντελόνια, 5,50 ευρώ (δε θα φάω μερίδα κεμπάπ το σάββατο) και υποθήκη το διπλανό χωράφι από τον ελαιώνα μου. Του θείου μου είναι αλλά δε μπειράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 14:13

    Grande κατάσταση και η ζωή μας κύκλους κάνει. Είχαμε το μπομπ το μάστορα, είχαμε τον αλεχάντρο το σκλαβενίτη, τώρα αλλάξαμε και ήπειρο. Ρε δε μπάμε στο σειχη του κατάρ μαζί με το παμπούκι...Παίρνεις το ελληνικό και μία ποδοσφαιρική ομάδα αντισταθμιστικό σε fast track.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και επειδή σε τελική ανάλυση έτσι ακριβώς είναι η ΑΕΚ Καλούνται όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ Γουστάρουν δεν γουστάρουν την original να καταθέσουν τον ιερό οβολό τους. Σας περιμένουμε όλη μέρα και νύχτα στο δωματιάκι Τηλέφωνο πληροφοριών και επίλυσης αποριών 6944 295795 Υπογραφή Ο πρόεδρος ΥΓ. Δεν ανοίγουμε λογαριασμό στην τράπεζα γιατί όλοι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι και αδέρφια θα μας λένε ότι πήγαν και έβαλαν λεφτά

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ..

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΛΗΨΗ..

    ΕΝΩ ΤΩΡΑ οσα πανε και οσα ερθουν..

    Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΟΠΑΔΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 14:16

    Καλά, αυτός ο μακρής το δις εξαμαρτείν δεν το ξέρει? Του τα φάγαν οι μινάρες...τώρα θέλει να πάει να του τα φαν και οι ίδιοι που τα φάγαν και από εβραίους (τoυ δανιήλ του λεβή της ΕΝΙΚ, βρε) και συνεχίζουν να πίνουν το αίμα 1 μυρίου ψυχών. Και αυτό είναι κατόρθωμα, μιλάμε για λαμόγια ολκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ:
    Οι ιθύνοντες της Έρκουλες είχαν συμφωνήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά στάθηκε εμπόδιο η άρνηση του Σταύρου Αδαμίδη.
    Η Έρκουλες είναι τελευταία στο ισπανικό πρωτάθλημα και μάλιστα την Κυριακή γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα με 4-0. Οι διοικούντες την ομάδα λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «diarioinformacion.com» ήρθαν σε επαφή με τον τεχνικό της ΑΕΚ με τον οποίο μάλιστα συμφώνησαν σε όλα.

    Ωστόσο εμπόδιο στη μετακίνηση του Χιμένεθ στην Έρκουλες στάθηκε η άρνηση του προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη να συναινέσει. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί, η ΑΕΚ μπορεί να έχει χάσει το πρωτάθλημα αλλά διεκδικεί το Κύπελλο καθώς έχει προκριθεί στον τελικό.

    Επίσης, αναφέρεται πως σχετική συζήτηση ανάμεσα σε Αδαμίδη και Χιμένεθ υπήρξε και το πρωί της Τρίτης αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ανένδοτος. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, ο Χιμένεθ επικοινώνησε με τους ιθύνοντες της Έρκουλες επισημαίνοντάς τους την απογοήτευσή του για τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας, τονίζοντας πως μπορούσε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Primera Division.

    Εδω κρατησε την ΑΕΚ τριτη στους -24 η παραμονη ειναι παιχνιδακι.
    Ασε που οι τεσσαρες δεν ειναι θεμα. Απο 6 και πανω χαλιεται λιγο ο μυτογκας..

    και τελος: αμα εφευγε, ο προεδρος-οπαδος-καραγκιοζης θα εμενε μονος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ..ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ..
    ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ..

    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..ΕΔΩ ΗΠΙΑΜΕ ΤΟΣΑ Κ ΤΟΣΑ..ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΗΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΦΡΙΚΗ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΙΚΗ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ,ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ,ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 14:27

    Μπορούμε να πάμε και στον τσιφ ΙΝΟΥΙΤ στη γριλανδία και να δώσουμε την Καππαδοκίας και Φωκών για ανάπτυξη γηπέδου και συγκροτήματος ιγκλού.
    Και άμα μας τη σπάει κάνα παμπορίδι στέλνουμε μία πολική αρκούδα με κασκόλ της οργάνωσης να τον κάνει μιά χαψιά. Εδώ το μπέο έλεγε στις κασέτες του ότι θα στείλει τους γεωργιανούς και τους ρώσους, εμείς θα κολλήσουμε...
    Με ένα σμπάρο 2 τρυγώνια, λοιπόν, άμα κοιτάξουμε προς εσκιμώους πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΝΤΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ( που είναι πολύ καλή περίπτωση ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ), ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΙΧΑΛΗ.
    TRAILER: " ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ".
    " Ο ΣΟΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ".
    " ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ "
    ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ( ΜΠΡΡΡΡ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟ,ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. «Ολυμπιακός είμαι από μικρό παιδί. Όταν πήγα στην Παναχαϊκή άρχιζαν να με βρίζουν και να λένε ότι είμαι Ολυμπιακός και τους έκανα πλάκα ότι θα έρθει η ώρα που θα παίξει Παναχαϊκή – Ολυμπιακός και θα τους ρίξουμε 4 γκολ».
    Α ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΡΛΟΣ ΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ..ΚΑΙ Ο ΝΤΑΙΦΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ..
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ , ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ..
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΑΠΑΣ,ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΜΗΣ..
    ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ,ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ,ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ,ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. steven γουσταρω κυρ μιχαλη με προεδρο αλεχαντρο σκλαβενιτη και μεγαλομετοχο bob kozonis.

    Εστω για μια μερα, μονο για την φωτο.

    Eδω εχει γινει προεδρος ο Κουγιας (ρε λες να εχουμε επιστροφη με το Μακρη μαζι-Λιακοπουλε τι λες και συ?), o κιντης!!!!! (αααααλλη μεγαλη επιτυχια του παπατζη) ο κορνηλιος, με τελευταιο (last but not least) το πανμεγιστο αγαμιδι..

    Ισχυς εν τυ ενωση. Εδω ο μαλακοβγενοπουλος εκανε για 10 αμπραμοβιτς εμεις να μην κανουμε για 3 bill gates και μισο steve jobs?

    Ειδικα μετα τους κυπριους κροισους (μα τι παπατζης εισαι ρε μεγαλε ονομα και πραμα)..

    υ.γ Η μεγαλη πλακα εχει παντως (χωρις να αμφισβητω μιας και δεν τον ξερω τον ανθρωπο) η αναπαραγωγη των μεσων για το μεγεθος της περιουσιας του...


    1.2 δις (σκετο χωρις τζατζικι) ελεγαν στην αρχη και καπακι
    1,2 δις δολλαρια εγιναν μετα (1,2/1,4= 0,85 δις δηλαδη)

    μετα τα δολλαρια εμειναν μεν εγιναν αυστραλιας δε (που με την κατρακυλα που εχει το usd ειναι πλεον τα ιδια σε αξια ΣΗΜΕΡΑ αλλα οχι σε εμπορευσιμοτητα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πάντως σαν ΑΕΚτζης θλίβομαι να ξέρω ότι δεν υπάρχει ένας ‘’δικός’’ μας άνθρωπος να θέλει να αναλάβει την ομάδα να την πάει ψηλά. Και δεν μιλάω τώρα για χτίσιμο γηπέδων και μπούρδες. Να γίνει ΗΓΕΤΗΣ.
    Το τι ομάδα ήταν ο Μπάρλος πριν τριάντα χρόνια, που ήταν άλλες εποχές ούτως ή άλλως, εμένα δεν μου λέει τίποτα. Και ούτε με νοιάζει αν ο γαυρος που θα αγοράσει την ομάδα μας θα προστατέψει ή όχι την επένδυση του.
    Εγώ πως νιώθω να ξέρω τι σκατο ομάδα έχει στην καρδιά του.
    Μην πάμε πολύ μακριά, ποιόν έχουμε αντιπρόεδρο σήμερα και φωνάζουμε όλοι για το τι ομάδα έχει στην καρδιά του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕ 800ΧΙΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ..

    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ..ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ''ΓΑΥΡΟ'' ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΕΚ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΒΛΑΚΑΣ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ? ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ? ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙΤΛΟΥΣ ? ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ?
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ?ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ..

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΤΙΑ...

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΞΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 15:57

    Αν βάζει χρήμα και κώψει κώλους (ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΩΤΑ) δε μπάει να ναι και ο Πέτρος Κόκκαλης.
    Επειδή και κάποιοι άλλοι είχαν τατού το δικέφαλο και σήμερα έχουν βίλλα με 18 χέστρες, ας έρθει κάποιος που σέβεται την ΠΑΕ, έστω, σαν ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Όχι λαμογιάρισμα ή καπρίτσιο ή βλακεία.
    Επίσης, στον κάθε μακρή ή έχοντα όπως αυτός, αυτό που είναι πάνω απ' όλα είναι ο εγωισμός. Το τι ομάδα ήταν μικρός δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Το μαμήσι που ρίχνει μέσω γηπέδου, το οποίο μετά το περηφανεύεται στους άλλους κατέχοντες στα κλειστά clubs, στο golf και τα γιωτ τους ελλιμενισμένα δίπλα δίπλα στις μαρίνες.
    Άλλη ματαιοδοξία, που καπελώνει το οπαδικό συναίσθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ενταξει ρε παιδια. Να ερθει. Και ισως να ειναι "καλη περιπτωση" που λεει και ο Steven" (εγω μαλλον για λεμονια τον κοβω,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

    Αντε και πηρε το αεροπλανο και ηρθε. Θα μιλησει με ποιους να παρει τι απο που; Τα χρεη; Τις μετοχες-κωλοχαρτα που ειναι στην Μοργκαν;
    Αντε και εχουμε νεο μετοχολογιο; Δηλαδη απ'το μηδεν. Δηλαδη θα αγορασει χρεη; Δεν θα ζητησουν κατι για να φυγουν οι Παπαδονοτιαδες; Οχι; Αντε και δεν ζητανε.
    Τα 100 χρεος πως και με ποιον θα τα διακανονησει;
    Χρωσταμε σε φυσικα προσωπα; Σε ανατοκισμους; Σε "ΑΕ" η "ΕΠΕ"; Στο κρατος; Σε τραπεζες του εξωτερικου; Που ακριβως;
    Θα του δωσει εικονα πληρη ποιος και κυριως ΠΩΣ αφου κανεις δεν ξερει το μεγεθος της καταστροφης αφου για τετοια προκειται;

    Χαρισμα χρεων, ξεχαστε το.Αρα θα το διακανονιστει στην πλατη της ΑΕΚ. Και γιατι δεν το κανουν οι τωρινοι,ωστε και αυτοι να μην εχουν βαρη και η εταιρια να εχει εναν μπουσουλα οικονομικο και να μπορουν να βρουν αγοραστη ωστε να φυγουν;
    Ερωτηση κανω.
    Αυξησει ΜΚ εχει δει κανεις τα τελευταια χρονια;
    Θα ερθει δηλαδη ο αλλος απο την ακρη της γης να γεμισει τα κενα των αμετοχων;

    Για το γηπεδο; Αλλα 100; Μα θα ειναι με δανεια. ΘΑ υποθηκευτει τι ακριβως; Ο Σκοκο; Μαλλον το οικοπεδο. Με τι εγγυησεις θα πληρωνονται αυτα;
    Τι θα γινει αυριο αν λακισει;
    Το real estste εχει ευκαιριες,ειδικα σε κατασπαραγμενες και υποβαθμισμενες απο χρηματοπιστωτικους οικους χωρες.
    Αντε και ηρθε. Να φτιαξει τι και που; Στην Φωκων;
    Να βγαλει ποτε λεφτα; Του αγιου πουτσου;

    Διακανονισμος η πληρωμη χρεων, γηπεδο και χτησιμο ομαδας απο την αρχη,σημαινει 200 εκ. σε βαθος διετιας.
    Δηλαδη βρεθηκε ανθρωπος οπου θα διαθεσει την μιση του περιουσια,ωστε να ορθοποδησει η ΑΕΚ και να αρχισει μετα αυτος και αρα η εταιρια να εχει κερδος; Πως αφου θα πληρωνεις δανεια γηπεδικα, σπατα και διακανονισμους χρεων;

    Η ΑΕΚ ειναι-αυτη τη στιγμη- μια μεγαλη περιπετεια,για τον οποιοδηποτε. Ενας μπελας. Ενα βαριδι. Τιποτα αλλο.
    Αν τα βαριδια της φυγουν (διαγραφη χρεων,υποβιβασμος) αν αλλαξουν οι συντελεστες δομησης,αν βρεθουν λεφτα -μετα απο τις απαραιτητες "διαδρομες" που θα πρεπει αυτα να κανουν μεσα απο νησια και φοινικες-τοτε συζηταμε οτιδηποτε.

    Ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα,ισχυει αυτο που εχει πει ο Μελισσανιδης "η τρελος, η λαμογιο".

    Και μη μου πει κανεις οτι αυτο το λεει ωστε να μην πλησιασει κανεις και να μπορει να την εχει οποτε θελει. (λες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. thomas
    μην εισαι ευκολοπιστος , περιμενε λιγο και θα δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τελικα λοιπον ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι ο ταπας το αγαμιδι, ο βλακας, ο μπουλης κλπ

    τρελλοι ηταν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εκτός από τον Μακρή πριν από δύο μήνες είχε πλησιάσει και συζητήσει με τον Παππά ο Μιχάλης Τροχανάς για να επανέλθει στην ΑΕΚ μαζί με τον Νίκο Στράτο , τον Γιάννη Καρρά και κάποιους άλλους Ενωσίτες, ώστε όλοι μαζί βάζοντας ο καθ΄'ενας κάποιο ποσό να μετατραπεί η ΠΑΕ σε λέσχη λαϊκής βάσης. Ο Μιχάλης Τροχανάς υποστήριζε στη συνάντηση που είχε με τον μέτοχο της ΑΕΚ , ότι μαζί του θα ήταν ένας Ελληνας επιχειρηματίας του Λονδίνου. Αυτή ήταν μια λύση της ΑΕΚ , που όμως κάποια στιγμή δεν προέκρινε ο Παππάς ( για άγνωστους λόγους), όμως ο Αδαμίδης που είχε γνωρίσει τον Μακρή στο ταξίδι της Αυστραλίας και μέσω ενός φίλου από την Αυστραλία που οργανώνει ακαδημίες και είχε φέρει τον Ιανουάριο εδώ ομάδα για να παίξει με τους μικρούς της ΑΕΚ σκέφθηκαν τον Μακρή. Καψούρης για το ποδόσφαιρο και την δημοσιότητα ο Κυρ-Κώστας δεν αρνήθηκε και έτσι ξεκίνησαν οι επαφές. Η πραγματικότητα είναι μία:Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με τον Μακρή. Και αυτό γιατί ο Μακρής έχει κάποιους ενδοιασμούς. ΄Οπως έλεγε φίλος του Μακρή, ο Πέτρος Παππάς στις συζητήσεις μαζί του τον προέτρεψε :'Ελα τώρα στην ΑΕΚ για να σηκώσεις το κύπελλο¨, όμως ο Μακρής θέλει μαζί του και τον Παππά και τον Νοτιά και άλλους μέτοχους, ώστε να έχουν μια ισχυρή μετοχική ομάδα. Και εδώ παγώνει το θέμα...
    Μια σκέψη είναι ο Παππάς και ο Νοτιάς να κρατήσουν από 10% ο καθένας και περίπου άλλο ένα 10-15% να είναι κάποιοι εκ των supporters που έχουν βάλει χρήματα ή θα βάλουν να τα μετοχοποιήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ερωτημα νο2:

    Γκικας και Πολυς περσυ τετοιο καιρο εδωσαν 3,5εκκ.
    μιλαμε για ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ
    Που πηγαν τα λεφτα οεο?

    Πως γινεται να ΄εξαφανιζωνται΄μονιμως τα εσοδα οεο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. katholou eukolopistos den eimai dimitri. isa isa . ego egrapsa katarxin oti mporei na einai parapetasma kapnou..den trefo sovares elpides..auta pou leo ta leo an ginotan kai oxi oti tha symbei sigoura..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φιλε "ανωνυμε" αυτα ειναι σοβαντισματα. μπαλωματα σε τρυπιο παντελονι.
    Ποιος παπας, ποιος τροχανας και ποιοι supporters. Αυτα ειναι του κωλου.


    Και βεβαια σε καθε νεα κρουση η προσκληση, η προταση το ωραιο ειναι οτι ακουγεται ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ η φραση "μαζι του θα ειναι και ενας ισχυρος επιχειρηματιας απ'το Λονδινο...(Αμστρενταμ, η Βερολινο). Παντα. Ετσι σαν κερασακι. Και καλα "δεν ειμαστε μονο αυτο που βλεπετε. Ειναι και αλλοι πισω". Ταχα.

    Ε,ρε σοτο

    (κατι μου λεει οτι θα βγαλουν στην σεντρα τον φουκαρα τον Αρδιζογλου. "Βετερανος ηγειται ομαδας επιχειρηματιων...")
    Ε, ρε πουστη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κάθε φορά που υπάρχει μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα ανακαλύπτουν επενδυτές, σωτήρες, κροίσους, γήπεδα, παιχταράδες και του κώλου τα εννιάμερα τα λαμόγια που έχουμε στην διοίκηση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 17:49

    ...και έτσι θα φτάσουμε στις παραμονες του κατσαρολιού, θα συσπειρωθούμε όλοι οι τίμιοι ιθαγενείς (με την οργάνωση να παρέχει την πνευματική καθοδήγηση, φυσικά...), μετά θα ρθουν και τα play offs, εκεί θα ΞΑΝΑσυσπειρωθούμε για το μεγάλο στόχο του ΤΣΟΥ-ΛΟΥ και φτάσαμε Ιούνη...καλοκαιράκια, μπανάκια, ο κετζετζόγλου καίγεται μη φύγει ο Ζγκόγκο, ο βούρος και ο ζγούρος κάνουν δηλώσεις απέραντης σιγουριάς ότι το γήπεδο γίνεται, ΝΑΙ γίνεται! και ο πάνννντζας ετοιμάζει την επόμενη πορεία Καππαδοκίας και Φωκών με σύνθημα "Φέρτε πίσω τα λεφτά".
    Έτσι, φτάνουμε επικοινωνιακά Σεπτέμβρη και κάπου εκεί χάνεται και το πρωτάθλημα 2011-2012, το οποίο θα έχουν προηγηθεί καμιά 10ρια συνεντεύξεις τύπου του αδαμίδι παρέα με τον επόμενο προπονηταρά, όπου θα λεν ότι πάμε να το χτύπησουμε.
    Ο μέσος ΑΕΚτζής έχει αποφασίσει ότι δεν αξίζει τον κόπο πια. Από το κίνημα του στωισμού, προσχωρούν όλοι σε αυτό του αναχωρητισμού. Αμφότερα καλύπτονται από το κίνημα του καφενέ και η Δ'Εθνική έρχεται όλο και πιο κοντά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 18:08

    ...διαβάστε το άρθρο του Ξενάκη για τα έργα και τις ημέρες του φημολογούμενου μεσσία στη μιναρική. Με φτιαχνjjjjjjει σας λέω. Ηδονjjjjjjjζουμαι...μιλάμε για τροχανά, αλλά με λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O AEKτζης εχει πολυ χιουμορ. ακομα και σε τοσο δυσκολες ωρες,εχει τον τροπο του.
    Διαβαστε μερικα επιτυχημενα σχολια με αφορμη τον Μακρη.:


    "ΔΛΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ 6 ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ????? ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ"?????????

    "...Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΜΠΛΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ"

    "Θείο βοήθεισε στην αδειοδότηση κι εγώ στο επόμενο ματς θα βάψω τα μαλλιά μου κόκκινα."

    "Αν βαψει τα μαλλια του σε 11 ισοπαχες κιτρινομαβρες ριγες παραλληλες με τη μυτη του απο κουτελο μεχρι σβερκο το συζηταμε"!!!


    Με αυτο το τελευταιο,επεσα κατω οταν το διαβασα.
    Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γιωργο ξεχασες τον λογο που ειναι ηδη χαμενο το πρωταθλημα 2011\12.

    Η ομαδα δεν θα ειναι το επομενου, ουτε καν του προηγουμενου.
    ναι σωστα φιλε μου, ο βατραχος θα φταιει.

    εμπρος γερα τα λαβαρα (οι κερμιτ ηθελα να πω) ψηλα.

    ομολογω οτι επεσα εξω για τον λογο αποπροσανατολισμου.

    περιμενα μια μακετα γηπεδου, μια δηλωση αγιοστρατιτη, ναι ναι αυτουνου που ειπε οτι δεν γινοταν παλια αλλα γινεται τωρα αρκει να βρουμε λεει 80 με 100 μυρια. ε κανα 10αρικο πανω κατω τι ψυχη εχει μωρε.
    τωρα πως το ταψι κοστισε 60 αλλα ο τεραστιος θελει 80 με 100 ειναι αλλο θεμα

    περιμενα ενα βουρο ενα μπισταξη (ναι αυτον που εχει κοψει τις....επιχορηγησεις λογω βιας!!!αληθεια το κινο πιανεται επηχορηγηση η οχι???) εστω μια αγατσα (τι προσωπικοτης!!!) κατι επισημο ρε αδελφε

    περιμενα εστω μια παρεμβαση του μπατζανακη του νοτια (που σαι εσυ ρε ψυχη ουτε τα τηλεφωνα εμαθα δεν σηκωνεις...) που να μας λεει οτι εκει στο hamptons ειναι ολα κιτρινα, μια παρεμβαση αν οχι της μαμας εστω της θειας του πετρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η Αληθεια ειναι οτι ειναι τοσο μεγαλη η πρεμουρα να λακισουν οι τωρινοι και τοσα τα ανεξοφλητα,που δεν θελει και πολυ να μπλεξουμε σε καμια περιπετεια με τον "Γαλατη με την περουκα".

    Η παρουσιαση του οψιμου ενδιαφεροντος του βαψομαλλια,ταυτοχρονα με την εκπνοη της ημερομηνιας αδειοδοτησης,αυτο "κατι"κανει σε ολους.
    % εκ. ειναι αυτα. Και οι μετοχοι-λεμε τωρα- ειναι αδυνατον να τα διαθεσουν.
    Ο Νοτιας τρομαξε να περασει την συμβαση και να αρχιζει να εισπρατει. Θα βαζει κιολας; Οχι δα.
    Ο δε Παπας μονο το σωμα του ειναι εδω. Το πνευμα και κυριως η τσεπη,ειναι αποντα. Λεφτα "γιοκ".
    Απο που θα ερθουν λοιπον;

    Εδω να θυμηθουμε καποια αλλα "5 εκατομμυρια".
    Εκεινα που εδινε τοτε ο Κοζωνης -ατοκα οπως ελεγε- και τα οποια δεν δεχθηκαν οι δικοι μας καθ'οτι δεν ηθελαν να ταραξουν τα ηρεμα νερα της λιμνης. Ειναι γνωστο τι βρωμα βγαινει,αν ταραξεις τα νερα καποιου ελους.

    Βεβαια στην πρωτη περιπτωση αρνηθηκαν μετ'επιτασεως. Ενω τωρα ψαχνουν μετ'επιτασεως.
    Τι αλλαξε; Ο Μανωλιος και φορεσε την σκουφια του αλλιως.
    Μενει να δουμε αν η ιστορια -για αλλη μια φορα- θα επαναληφθει σαν φαρσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προς "ανωνυμο": Τι "6-0";

    Και "3" 9-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ανωνυμε γραφεις μονο αριθμους η μπορεις και χρησιμοποιεις και υπολοιπο μερος του πληκτρολογιου?
    Αυτο με κατι περιεργα σχηματακια.

    Γραμματα λεγωνται πατα μερικα ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΚΙ 9 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ. ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ Ο ΥΒ ΚΑΙ Ο ΑΛΤΣΙΜΠΑΡ. ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ?Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ''ΟΥΖΟ PALACE'' ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
    ΣΤΗΒΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΑΖΩΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ''ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΥΡΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΛΕΦΤΑ;
    ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.
    ΕΙΠΑΜΕ, " Η ΤΡΕΛΟΣ Ή ΛΑΜΟΓΙΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. «Όσο για τον Μανόλο Χιμένεθ, πρώην τεχνικό της Σεβίλλης ο οποίος τώρα έχει αναλάβει την ΑΕΚ, είχε συμφωνήσει. Παρόλα αυτά, ο πρόεδρος της ομάδα της Αθήνας δεν του το επέτρεψε», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα το οποίο κάνει λόγο και για την ευκαιρία που έχει η Ένωση να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος.
    Γαμώ τον παπαρίδι που δεν το επέτρεψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΤΙΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΥΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΣΤΙΣ 9/3 ΕΠΕΣΕ Ο ΚΥΒΟΣ.
    ΤΟΥ ΚΝΟΡ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΗΣ ΣΥΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ, για τους λάτρεις.
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ( βάσει Άγιου Όρους): " ΤΕΜΑΧΙΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΟΘΗ....( ΜΟΝΗ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, που διεσώθη σαν μάθημα στα λύκεια. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ. ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΥΤΟΝ. ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΓΡΑΦΕ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΣ.
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΣΗΞΕ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΡΑΣΑ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΡΑΒΕΙ ΣΑΒΑΝΑ.
    Ο ΜΑΚΡΗΣ ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ( φήμες τον θέλουν να θέλει ενοποίηση με τα κομοδίνα) , Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ κι όλοι είμαστε έτοιμοι για γήπεδα που τα έχω περπατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ. ΚΩΛΟΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ξεβραζει ονοματα η εξαρα.
    Και Δαλακουρας παρακαλω. Κατι αναμεσα σε επαγγελματια μοναχο και ερασιτεχνη εφοπληστη.
    Και πρωην βουλευτης της Ν.Δ.
    Κα νυν βεβαιως-βεβαιως διοικητης του Αγ. Ορους (απο το 2004 νομιζω)
    Ελπιζω να κανει το θαυμα του και να μας αναλαβει τα χρεη ο Πουτιν. Αν δεν το καταφερε η Ελλαδα,τουλαχιστον ας το καταφερουμε εμεις.

    Και παλια μελος της ΠΑΕ, καπου στο '70
    Και με διαρκειας -λεει-παρακαλω.
    Τα δυο τελευταια δεν τα γνωριζα.

    Αντε. Εχουμε και "κονε" πλεον να ερθει και ο Αγγελος. Και προετοιμασια στη μονη Τοπλου.
    Βοηθεια μας.

    Θελω να δω το "ΟΥZO PALACE" με σημαια του Αγιου Ορους στην πλωρη και τον Δικεφαλο στην πρυμνη.

    Πω-πω...ανατριχιασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Λ.Η.Μ.Ν.Ο.Σ. : Λάθος Ήταν Μάνα μου Να Ορκιστώ Στρατιώτης .
    ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΒΛΕΠΩ ΤΟ 100 ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ 200 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΥΖΟ κι εγώ λέω " ο Χρήστος". ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 22:54

    ...ή μήπως ψάχνει μπροστινό να του κάνει τη δουλειά? Αλλά γι αυτό χρειάζεσαι λεφτά...Χρήστο λεφτά υπάρχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ασ φύγουμε λίγο από την ΑΕΚ και αν πάμε σο άλλο χρεωκοπημένο μαγαζί,την Ελλάδα.Η γερμανική ιδέα για ελεγχόμενες χρεοκοπίες στην ευρωζώνη από το 2013 και μετά βρίσκεται στον πυρήνα της χθεσινής συμφωνίας των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για το μόνιμο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM). Την ίδια ώρα, ο Γερμανός πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της ΕΚΤ, Ότμαρ Ίσινγκ, προανήγγειλε ως αναπόφευκτη την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.Ο νέος μηχανισμός θα χρεώνει για τα δάνεια στα αδύναμα κράτη της ευρωζώνης 200 μονάδες βάσης πάνω από το κόστος άντλησης κεφαλαίων για δάνεια διάρκειας μέχρι τρία έτη και άλλες 100 μονάδες βάσης επιπλέον για πιο μακροχρόνια δάνεια. Ουσιαστικά, δηλαδή, το κόστος δανεισμού θα είναι περίπου ίδιο με το επιτόκιο δανεισμού της Ελλάδας, μετά την τελευταία μείωσή του.
    Όμως, η λειτουργία του νέου μηχανισμού συνοδεύεται από όλες τις θεσμικές προβλέψεις που ζητούσε από το περασμένο φθινόπωρο η Γερμανία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για ελεγχόμενες χρεοκοπίες αφερέγγυων οικονομιών της ευρωζώνης.Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 22:56

    @ Χρήστο: Και με τον αδαμίδι μούτσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ...συνέχεια:
    Ειδικότερα,
    Όλα τα νέα ομόλογα που θα εκδίδονται στην ευρωζώνη μετά τον Ιούνιο του 2013 θα ενσωματώνουν ρήτρες συλλογικής δράσης (collective action clauses), οι οποίες θα ορίζουν εκ των προτέρων ότι με σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των κατόχων ομολόγων είναι δυνατή η αλλαγή των όρων δανεισμού (επιμήκυνση διάρκειας, μείωση επιτοκίου,ή και «κούρεμα» ονομαστικής αξίας των τίτλων). Δηλαδή, όλα τα ομόλογα θα ενσωματώνουν από το 2013 ρήτρα ελεγχόμενης χρεοκοπίας, ώστε οι επενδυτές να αξιολογούν με μεγάλη προσοχή τον κίνδυνο κάθε χώρας και να τον τιμολογούν ανάλογα, επιβάλλοντας υψηλότερα κόστη δανεισμού στις λιγότερο «ασφαλείς» χώρες. Με αυτή τη ρήτρα, όπως εκτιμούν οι περισσότεροι αναλυτές, το κόστος δανεισμού της Ελλάδας από το καλοκαίρι του 2013, που λήγει το ισχύον μνημόνιο, θα είναι απαγορευτικά υψηλό, σε επίπεδα που θα οδηγούν στον αποκλεισμό της χώρας από την αγορά.
    Οπότε έχετε γεια βρισούλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ!!! ΜΙΑ ΜΑΡΜΑΡΥΝΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ-ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΤΛ. ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Οι επομενοι που περιμενω να παρελασουν ειναι
    Εφραιμ
    Νταλαρας
    Φασιανος
    Μπαλτσα
    Ελενη Λουκα
    Βασ. Λεβεντης.
    Φουρνοι "Λεβεντης"
    Φουρνοι Ικαριας
    Γκαλετι
    Ψαραντωνης
    Κουφοντινας-Παλαιοκωστας (μαζι)
    Καρατζαφερης- Ανθιμος- Ψινακης (μαζι-χωρια και εναλλαξ)
    Νταβουτογλου (ευνοητο)
    Λωξαντρα
    Κουγιας (παλι;)
    "Σειρηνα" προντακσιον (αυτα ειναι!)
    Πυλες του Ανεξηγητου
    Ερωτικη Αρμονια
    National Geographic
    WWF
    Συλλογος επιπλοποιων-σαλαμεμπορων Ελλαδος
    Ενωση τυροκομων "Το Χανι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Μαρτίου, 2011 23:22

    Ψαραντώνη-Κουφοντίνα και πραγματικά ΚΑΜΙΑ χαρά δε θα είναι εφήμερη πια, χωρίς μαλακίες τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Συγχωρεσε μας Χαραλαμπε αλλα αδυνα τουμε να σε ακολουθησουμε. Ποια Ελλαδα και ποιος μηχανισμος στηριξης;

    Εδω κανονιζουμε ουζο στο "OYZO". Ολο το blog κρουαζιερα στα -ελληνικα ακομα-νησια.
    Σουρωμενοι στα καταστρωματα. Θα καπνιζουμε και κανενα μπαφο και εκει θα δεις πως βρισκουμε λυση για την ΑΕΚ σε 48 ωρες.
    Για πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΛΑΒΩΣΑΤΕ; ΠΟΙΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ;
    ΑΦΟΥ: " ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ".
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΛΟΣ Ή ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΕΙΠΑΜΕ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ.
    ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γιωργη, λεφτα παντα υπαρχουν.
    Τροπους για να τα βγαλουμε δεν εχουμε.
    Αρα; Αρα δανιζομαστε απο αυτους που τα εχουν Brilliand
    made in Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καταθετω προταση για την σωτηρια της ΑΕΚ...
    Πενταμελη επιτροπη του blog,να ερθει αμεσα σε συζητησεις με τον "γενικο αρχηγο" της ΠΑΕ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ωστε να αναλαβει να πεισει μεγαλοεπενδυτες απο ΗΑΕ,ΟΜΑΝ,ΜΑΣΚΑΤ,ΚΑΤΑΡ και λοιπες αραβικες δυναμεις,να προχωρησουν σε αγορα της ΠΑΕ-ΑΕΚ.Στο τραπεζι των συζητησεων σαν διαπραγματευτικο ατου,θα πεσουν προτασεις που θα ειναι παραλογο οι συμμαχικες αραβικες δυναμεις να αρνηθουν.Ο δε μεσαζων και "γενικος αρχηγος",περαν του 5% προμηθεια,θα παιρνει και εσαει ενα 15% ετησιως που θα περνιεται σαν εξοδα επενδυσεως.Επισης θα σταματησει το blog,να κριτικαρει οτιδηποτε εχει σχεση με τα εργα και ημερες της κυβερνησης,οπως επισης θα αναρτηθει σε περιοπτη θεση φωτογραφια των 3 σωτηρων-επενδυτων στα ΣΠΑΤΑ.
    Δεν κανω πλακα,μιλαω πολυ σοβαρα,και περιμενω αντι-προτασεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Εγω λεω να ακουσουμε τον Λιακοπουλο
    Ποιος ο ο λογος να σωσεις κατι,αφου θα καταστραφει το 2012;
    Καντε υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή