Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ

     Η Αυστραλία βρίσκεται σε τρομακτικό πρόβλημα : Υπάρχει έλλειψη σπέρματος στις κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Όταν λείπει σπέρμα, σημαίνει, ή ότι δεν υπάρχουν οι δότες που θα πληρωθούν για να παίξουν το πουλί τους , ή ότι των κατοίκων εκεί κάτω, δεν τους σηκώνεται πλέον.
Φυσικά, μπορεί να υπάρχει κι άλλη εκδοχή. Πιο ηθική, πιο θρησκευτική: Θα την παίξει ο τάδε και θα τεκνοποιήσει μια άγνωστη; Μπορεί και να μην το θέλει ο φαλλοκράτης.
     Ή μήπως πάλι έχουν αυξηθεί οι γάμοι σε μεγαλύτερη ηλικία, κι οι γυναίκες χρειάζονται εξωσωματική επέμβαση για να ξυπνήσουν τις ναρκωμένες μήτρες; Και πώς σηκώνεις έναν κοιμισμένο; Του πετάς έναν κουβά νερό. Και πώς ξυπνάς μια μήτρα; Της πετάς περισσότερο σπέρμα. Λογικά λοιπόν, να μην υπάρχει επάρκεια.
     Τα στοιχεία, δεν τα ξέρω κι ακριβώς , όμως δεν είναι κι απαραίτητα. Μένω στην δραματική έκκληση της χώρας για εισροή σπέρματος. Φωνή που ακούστηκε σε όλο τον πλανήτη. Όπως βγαίνει μια χώρα στις αγορές για να δανειστεί, όπως ζητάει μια διαπλανητική συνδρομή για την αντιμετώπιση κάποιας φυσικής καταστροφής, έτσι προχωράει κι ένα αίτημα στα εκατομμύρια μαλάκες που κατακλύζουν την υδρόγειο. Και που στο φινάλε, γιατί να μην βοηθήσουν; Και την Αυστραλία, αλλά και τον εαυτό τους.
     Δηλαδή, όχι μόνο να μη το παίζουν τσάμπα, αλλά να σκέφτονται ότι πρόκειται να συνδράμουν μια ολόκληρη ήπειρο. Πώς ρε παιδί μου, δίνεις κάποια λεφτά κι υιοθετείς μια φώκια ή ένα παιδί στην Αφρική, έτσι μπορείς και να δίνεις λίγο καρπό της χούφτας σου και να νιώθεις μέχρι και πατέρας. Δεν είναι και μικρό πράγμα, όπως και να το δεις. Αντί να πετάς το σπέρμα στη λεκάνη, να το βάζεις σ’ ένα μπουκαλάκι και να το πηγαίνεις στον Παγκόσμιο Οργανισμό Διαχείρισης Σπέρματος ( ΠΟΔΣ ) με εντολή να αποσταλεί στην Αυστραλία.
     Μετά δε, να πλακώσεις και τα ταξίδια. Να πηγαίνεις εκεί, και να ψάχνεις έναν δικό σου γιο, μια κόρη, άντε κι ένα τραβεστί για τους πιο προχωρημένους. Χιλιάδες τα οφέλη. Και, για την τουριστική ανάπτυξη, αλλά και για τα τηλεοπτικά πάνελ. Ξέρετε τι είναι για μια εκπομπή τύπου Νικολούλη, να υπάρχει ένας πατέρας που αναζητεί το προσφερθέν σπερματοζωάριο του; Συγκίνηση, αγωνία, διαφημίσεις και πόσα άλλα. Μιλάμε για τρομερά πράγματα.
     Που μπορούν μάλιστα να θέσουν και θέματα εδαφικής κι εθνικής κυριαρχίας για την Αυστραλία. Ας πούμε δηλαδή, ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πάμε στρατευμένα κι οργανωμένα και τραβάμε δέκα μαλακίες. Μιλάμε για απίστευτα σφηνάκια σπέρματος. Τα οποία τα διοχετεύουμε εκεί. Μιλώ για μας, πρώτον διότι έχουμε μια ειδικότητα στο θέμα της μαλακίας, αλλά και δεύτερον διότι τώρα το ΔΝΤ μας παίρνει τα εδάφη έναντι πινακίου φακής.
     Και πρέπει να αντιδράσουμε. Δημιουργώντας τσουνάμι σπέρματος. Και μετά από ένα εννιάμηνο, μπορούμε να αρχίσουμε να πηγαίνουμε στη χώρα των Κοάλα, και με τα κατάλληλα τεστ DNA, να αποδείξουμε ότι όλα τα νεογέννητα είναι ελληνικά. Ποιος να το αμφισβητήσει; Καταλαβαίνετε φυσικά πού το πάω. Τι είναι η χώρα; Τα βουνά και λίμνες; Όχι βέβαια. Ο πληθυσμός της είναι. Κι αποδεικνύοντας λοιπόν, ότι όλοι εκεί κάτω είναι δικά μας ψωλοχύματα, άνετα θα υψώσουμε την γαλανόλευκη . Και μάλιστα εκεί, που ούτως ή άλλως έχουμε και ισχυρότατη μειονότητα. Την οποία θα καταστήσουμε πλειοψηφία πανεύκολα και χωρίς καμία επώδυνη μετανάστευση. Απλώς με μια γεωπολιτική μαλακία.
     Μόνο να κερδίσουμε έχουμε σαν Έλληνες με το να γίνουμε πηγαίοι δότες σπέρματος, που στο κάτω κάτω εκείνοι το ζήτησαν. Θα πάμε λοιπόν εκεί, θα κάνουμε τη δική μας κυβέρνηση και θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Πώς ρε παιδί μου το 1940 είχε πάει η εξουσία μας στην Αίγυπτο κι από εκεί διηύθυνε τις πολεμικές επιχειρήσεις; Έτσι και εμείς, αύριο, από την Αυστραλία θα αποχτήσουμε ξανά την Ελλάδα μας, που μας την παίρνουν. Κι εύκολα: Πιο πολλά εδάφη, άρα πιο μεγάλες παραγωγές κι ανάπτυξη κι άρα πιο πολλά και γρήγορα χρήματα για να ξαναγοράσουμε τα οικόπεδα μας εδώ. Θα με ρωτήσετε βέβαια, ποιος θα δουλέψει εκεί κάτω; Αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.
     Παλιότερα λέγαμε ότι μια βροχή μας σώζει.. Σήμερα θα λέμε ότι μια μαλακία μας σώζει. ΝΑΤΟ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα, αλλά με άλλη μορφή. Αυτό λέω κι εγώ. Βροχή και σπέρμα. Υγρά και τα δύο. Στην πυκνότητα τους θα κολλήσουμε τώρα;
Κι αυτό, η μαλακία, είναι το παγκόσμιο όπλο που μπορούμε να αναπτύξουμε σαν Ελλάδα και να το χρησιμοποιήσουμε κι αλλού. Σαν ιμπεριαλιστικό κίνημα, που κι αυτό σε μια μαλακία έχει τη βάση του. Τι έλεγαν οι Σαμουράι; Το όπλο των εχθρών, κάντο δικό σου.
     Σκέψου λοιπόν, λόγω της οικονομικής κρίσης που φέρνει αγαμία, να βγει και καμιά Γερμανία ή καμιά Αμερική για αναζήτηση σπέρματος. Την κάτσανε την βάρκα. Θα πάμε πάλι σαν Έλληνες να δώσουμε σπέρμα και θα γίνει μακελειό. Φυσικά, υπάρχουν κι άλλα κράτη πονηρών που θα προσφερθούν, αλλά νομίζω ότι εμείς έχουμε μια ταχύτητα στο θέμα της μαλακίας, χώρια που μας ευνοεί και ο μεσογειακός τρόπος διατροφής που, όπως και να το κάνουμε, κάνει το σπέρμα μας ανώτερο ποιοτικά. Ροδάκινα Ναούσης, ελατίσιο μέλι, φιστίκια Αιγίνης, κρητικό λάδι δεν είναι παίξε γέλασε. Ανδρώνουν τα σπερματοζωάρια. Τυχαία τα τρώμε αυτά ;
     Και τα έχουμε πει όλα πια. Η Αυστραλία, άθελά της άνοιξε την πύλη για την επέλαση της μικρής το δέμας, αλλά μεγάλης τη μαλακία Ελλάδας. Αυτό είναι που λένε ότι οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες. Και ότι η διέξοδος από την ύφεση είναι να κάνεις το χόμπυ σου επάγγελμα. Και νάσαι κι ευχαριστημένος και γεμάτος.
     Σάμπως κι οι άλλοι, πώς γίνανε υπερδυνάμεις; Μόνο με μαλακία και χωρίς σπέρμα. Εμείς που θα τα βάλουμε και τα δύο, δεν θα είμαστε ξανά αδιαφιλονίκητα πρώτοι, όπως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι; Και μιλάμε σοβαρά τώρα.
     Ωάρια πανταχόθεν λοιπόν, ετοιμαστείτε. Εμείς τον έχουμε βγάλει έξω, πάνω από πλαστικά ποτήρια για την συλλογή του χυμού. Και τον παίζουμε με σκοπό πλέον. Τέρμα τα άσκοπα γαμήσια με τις τουρίστριες. Μόνο μαλακία, με σκοπό την κατάκτηση του πλανήτη. Δεν πετάμε τίποτα πια, κι ειδικά σπέρμα. Εμβρός συνάδελφοι. Και με ρυθμό. Για την μεγάλη Ελλάδα.  

28 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΛΕΠΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΧΙ.
    ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑΙ. ΣΑΝ ΑΙΤΙΑΤΟ, ΟΧΙ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΡΑΤΣΑ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιταλικο ερευνητικο σκαφος εκανε ερευνες νοτια του Καστελλοριζου με αδεια της Ελλαδος και για λογαριασμο του Ισραηλ,μεσα στην ΑΟΖ της Ελλαδος οπως την εχουν οριοθετησει οι Ισραηλινοι ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.Αμεσα βρεθηκε εκει τουρκικη φραγατα η οποια απαιτησε και πετυχε την αποχωρηση του Ιταλικου σκαφους,γνωστοποιοντας του οτι βρισκεται εντος της ΑΟΖ Τουρκιας.Το θεμα ΘΑΦΤΗΚΕ απο την κυβερνηση του ΓΑΠ,και φυσικα απο τα καναλια.
    Αυτο δεν ειναι καθολου ασχετο με τις δηλωσεις του Αριντς περι διαπραγματευσης των νησιων του Αιγαιου,και πως οι καλες σχεσεις των δυο χωρων βοηθουν στην επιλυση ολων των προβληματων,κατι που δειχνει οτι συζητουν για το FIR,χωρικα υδατα και υφαλοκρηπιδα.Το φιδι καλεστηκε να το βγαλει ο εκπροσωπος του ΥΠΕΞ,αφου κι ο ΓΑΠ,κι ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ.Το σχολιο του εκπροσωπου ηταν οτι καπου εχανε η μεταφραση στα Ελληνικα,κι οτι δεν ειπωθηκε κατι τετοιο.Η δηλωση ΓΡΑΦΤΗΚΕ ως εξης,We are negotiating Aegean islands,territorial waters,FIR zone in neighborhood and friendship.Arinc said Turkey and Greece ewrw at the brink of a war in the past,and they still had many problems today.
    Ρωτηθηκε ο εκπροσωπος να πει ποια η διαφορα αναμεσα στην Τουρκικη και στην Αγγλικη μεταφραση και απαντησε,"ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ...!!!!!!".
    Οι Ισραηλινοι εκτος εαυτου με την Ελληνικη κυβερνηση για το θεμα με το σκαφος,εβγαζαν αφρους,αφου για αυτους δουλευε,δεν περιοριστηκαν σε νοτες και τηλεφωνα,αλλα εστειλαν τον "ειδικο", να μιλησει στον ΥΠΕΞ,για αυτα τα πραγματα.Ο ΥΠΕΞ,τ`ακουσε για τα καλα,το τι απαντησε δεν ξερω.Ξερω ομως οτι ο Νταβουτογλου,αυτο που σχολιαζει ο Στηβεν στην αναρτηση του,το κανει πραξη εστω και χωρις σπερμα.Του αρκει να ενωσει τους Τουρκους,και τα αλλα ερχονται μονα τους,γιατι τα παντα βασιζονται σε σχεδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. steven είπε...
    ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΧΟΝΔΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΛΕΠΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΧΙ.
    ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑΙ. ΣΑΝ ΑΙΤΙΑΤΟ, ΟΧΙ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΡΑΤΣΑ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ, ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ; ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
    --------

    po re file , ta idia skeftomouna otan akouga tous analutes tis poutsas edw stin ellada, tis prwtes meres na lene me ekseretiki sigouria oti ta Japonia kseroune ap'auta kai exoune 100 nekrous (etsi legane ti deuterotriti mera ) kai pos de trexei tipota me ta pirinika kai paei legontas

    kai evlepa tis eikones pou deixnane ta profani kai skeftomouna "MA TOSO MALAKES EINAI "?

    telika mia poli svistike enw arxise na ekkenonete akoma kai to tokio en'ospi purinikou olethrou ...

    ostoso edw exoume na kanoume me mpalitsa aderfe

    exw dagwsei pliktrologia,kareklakia sto gipedo ,koutoulies se toixous me tis 11ades pou katevazei o aloprosalos wres-wres

    enw oi diloseis apo ena simeio kai meta, kourazoun kai kaloproereto

    ostoso ,antikeimenika kai exontas ksexasei ton proigoumeno , thewrw pos prosefere (me dedomeno pos eimaste kupelouxoi etsi?)
    tosa xronia xwris koupa kai sozei mia apotyximeni xronia me asteia dioikisi kai daneikes metagrafes kai omada pou den proetoimase , me enan asteio geniko arxigo

    kai na ta leme ki olas , kavlosa aderfe , ti tetarti emena prosopika mou prosefere TERASTIA XARA
    gnwrizeis pollous AEKtzides sto vora kai antilamvanese ti kataferame ti tetarti

    opos kai me to goal tou mietsel sti lagokota

    opos kai me tin epelasi tou diop kai to kapnogono

    kai tis 2 tessares gia statistikous logous , xwris na ksexnaw ki auta pou efage

    me ta parapano elafryntika pou empodisan tous proigoumenous na petyxoun (malakismenes dioikisis ,danikoi misthoforoi ,ligos kosmos sto gipedo ), thewrw pos petyxe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ennoeite pos ama paei na peiramatistei sto tigani me kamia malakismeni 11ada kai grapsei to coder , pame na tou gamisoume to spiti parea


    OE OE OE
    OE OE OEEEE
    ARXEIDIA FIESTA KANETE (gia ligous)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pantws n omada akoma provlimatizei

    telikos me atromito , malista,
    me ton proteleutaio ...

    de kserw an prepei na paw xalaros sto gipedo me kana kilo pop-corn kai na perimenw tin aponomi

    n' xreiazete na apokleisoumeta ola ta dytika sto ypsos tis ethnikis kai na to paroume ntavatziliki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ζαγορακης:εγω μπορω να πω που εχει παει μεχρι και το τελευταιο ευρω
    εγω ΔΕΝ ειμαι λαμογιο.

    ενοεις κατι φιλτατε αντρακλα της τεστοστερονης?
    καποιος δηλαδη που εχασε ..(ανθρωποι ειμαστε ρε παιδι μου) καποια βιβλια επειδη τα επαιρνε λεει απο την εταιρεια ειναι λαμογιο?
    ετσι δεν κανεις και εσυ steven?δεν παιρνεις τις χρησεις σπιτι σου να ειναι (και αυτες) ασφαλης με αυατ που γραφουν μεσα?

    ενοεις αντρακλα καρντασι κατι? οτι καποιος ας πουμε που εδωσε 5εκκ ευρω ετσι γενικα μαυρα ειναι λαμογιο?

    τι ειπες?

    εχεις παραστατικα? δεν μπορει.. αφου εμας μας ειπαν ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. και αποδειξεις δεν υπαρχουν στην ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

    δηλαδη καποιοι ειναι λαμογια? που λοιπουν απο το ταμειο? και ψαχνουν ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ μεσω κυπελλου, ως νεοι βασιλακης καιλας (αυτος τουλαχιστον ΠΑΡΑΔΕΧΩΤΑΝ οτι ηταν ΛΟΥΣΤΡΑΚΟΣ οχι σαν τον δικο μας).

    Ποιος ειναι ομως το λαμογιο? Αυτος που πηρε τα βιβλια? η αυτος που δεν τα αναζητησε 5 χρονια μετα?

    αυτος που εξαφανισε δεκαδες εκκ ευρω η αυτος που τον εβαλε?
    και υπο την διαταγη του την ανοχη ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ του μιας και ισολογισμοι δημοσιευωνταν κανονικα, εξαφανισθησαν τα φραγκα?

    γιατι μονον στην ΑΕΚ οι ...μετοχοι δεν γνωριζαν. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ μιας και ηταν στις εφημεριδες κρεμασμενα τα φεσια και οι ισολογισμοι..

    υπαρχει βεβαιως βεβαιως και η δικαιολογια του βλακος..

    Ποιος ειναι λοιπον λαμογιο τριχωτε αντρακλα απο την Θεσσαλονικη?

    Μην ειναι ο σημερινος λουστρακος που εμαθε και τραγουδακια απο τον χοντρο-μπιλ μολις (σωστα αναφερει ο steven) καταλαβε οτι εχει και bonus με την κατακτηση του κυπελλου?

    Μην ειναι οι ....αδρανοποιημενοι μετοχοι που εβγαλαν τον διαχειριστικο οεο στη φορα, μας επεισαν οτι δεν ειδαν δεν ηξεραν δεν καταλαβαν αλλα απλα εχασαν 50-60 στο δρομο?
    και επειδη τα εχασαν ψωμι και αλατι μωρε δεν τρεχει τιποτα.


    Μην ειναι οι 'δανεισμοι' 3 μηνων των 500 (και καλα) χιλιαδων, και τα συμβολαια περιεργων (ντατομο-αργυριου-πατσατζογλου κλπ) που εν μεσω κρισης μας εχουν κανει να ζουμε σαν εφοπλιστες των καλων εποχων με ΣΥΝΕΧΗ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ MAYFAIR, αποδρασεις με την γκομενα (χρεωμενες στην ΠΑΕ ΑΕΚ), που τις βαφτιζουμε τρεξιμο για την ΑΕΚ κλπ κλπ??

    Μην ειναι η προσληψη και αξιοποιοηση του πανμεγιστου Ισλανδου σκαουτερ που δεν μπορει οχι παικτη αλλα το σκυλο του στο κηπο, ΛΑΜΟΓΙΑ?

    Μην ειναι λαμογια το ....ευτελες ποσο που ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΙΡΕΩΤΗΤΑ ετρεξε να κλεισει με τα Σπατα και ανερχεται σε 11 ψωρο εκκ ευρω?

    Τι ειπες βασιλια της αντριλας? Και εσυ κανεις προπονητικο με το 1/4 των χρηματων με 70 στρεμματα? μα και εμεις με 55 ξεκινησαμε. απλα στο δρομο μας επεσαν 22 και πεσαμε στα 33.

    Τι ειπες αντρακλα? πηρες την εκτση για 25 χρονια εναντι συμβολικου τιμηματος απο το δημο? μα και εμεις πηραμε εναντι συμβολικου (200 το στρεμμα οταν σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 δεν βρισκεις) γι 11 χρονια.

    Πως ειπες? 7 γηπεδα ΚΑΙ οι ακαδημιες μεσα? Μα και ο λουστρακος ανακοινωσε οτι ψαχνει η ΠΑΕ να ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ χωρο για τις ακαδημιες.
    Ε να μην φαμε και απο τις ακαδημιες? ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ και οι ακαδημιες χωρια..

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΙΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΕΟ?

    ΞΕΡΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΩΡΑ ποιος ασχοληται με αυτα..

    Βρηκαμε σχοινι να πιαστουμε και ο λουστρακος και ο μανωλακης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι παλαιοτεροι θα θυμουνται επισης οτι πηγαμε στο καραισκακη στον τελικο με τον πανιωνιο με τα ποπ κορν και φυσικα θα θυμουνται το αποτελεσμα και θα θυμουνται επισης τι ποδοσφαιριστες ειχαμε τοτε
    συμπερασμα
    χαμηλα τους τονους μεχρι τον τελικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαρτίου, 2011 10:53

    Dimitri συμφωνώ. Η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΕΚτζήδων θεωρεί ότι η κούπα είναι ήδη στην τροπαιοθήκα και αυτό βολεύει τα παππούδια του μεγαλύτερου προπονητή της Νέας Ζωής, της Ανθούπολης και του Μπουρναζίου. Ψυχολογικά, ΟΡΘΑ υπήρξε τους παίκτες η ώθηση ότι "η κούπα σας ανήκει" για τους προηγούμενους 2 ατιπάλους. Γι' αυτόν πρέπει να αποφορτιστούν από το ρόλο του φαβορί και βέβαιου νικητή. Συμφωνώ και με το Mike ότι ότι κι αν του σούρουμε του μανώλη, ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ και πλασαριστούμε και 3οι και πάνω (τι κατάντια...), τα αποτελέσματα θα τον έχουν δικαιώσει ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργη
    σίγουρα με -24 βαθμούς στο πρωτάθλημα θεωρείται επιτυχημένος
    προπονητής
    η τριτη θέση με την σεβιλη θεωρείται επιτυχία ενώ για την ΑΕΚ θεωρείται αποτυχία, μεγάλη διαφορα φιλοσοφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιμπεριαλιστικότατο κείμενο Στήβεν. Οι αρχαίοι με το σπαθί τους και οι νεοέλληνες με το πουλί τους!
    Και αντί για μεγαλέξαντρο πάνω στο Βουκεφάλα, θα έχουμε το ΓΑΠ πάνω στο mountain bike...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η πηγη δεβετζη αποκλειστηκε για χρονια απο την ΙΑΑΦ για ενα non show απο ενα αντιντομπιγκ κοντρολ
    αλλη μια αθλητρια του ολυμπιακου , τυχαιο ? δεν νομιζω
    χαριτολογω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ DIMITRI: Φυσικά και χαριτολογείς. ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΑ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ AYTA, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ BARCELONA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΥΣΙΕΣ.
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ( μετά τρέχανε οι υπόλοιποι ) , ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ, ΠΕΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ. ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ( μόνο στον Φ ), ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ.
    ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΩ ΟΥΖΟ ΜΕ ΜΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΠΑΡΕΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ, που η Ρώμη ( ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΙΒΑΣΘΗ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, καθώς λένε οι ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΕΣ ) θα κοκκίνιζε.
    ΨΗΦΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΠΡΟΧΕΙΡΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ; ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ.
    ΕΚΤΟΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ. ΟΧΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://zizanio21.blogspot.com/2011/03/report-facebook.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ IN GRISSINI: ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΔΕΡΦΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ θρύλο.
    ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ. ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ Ή ΠΑΘΗΤΙΚΑ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΟΠΩΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ 4.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΜΑΥΤΟΝ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ( ομορφάντρας κι αυτός ) ΤΟΥπεσε.
    ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδή ολυμπιακούς; ΧΑΘΗΚΕΣ. ΔΝΤ.
    ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΜΙΟΥ ΤΟΥ, ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αρχισε η "συνεδριαση" στην Λιβυη.Με μπροσταρηδες αυτη τη φορα τους Γαλλους και τους Αγγλους,κι οχι τους Αμερικανους που ειχαμε καλομαθει...
    Αν μιλησουμε σε ποσοστα,εχουμε την TOTAL με 35%,την BP με 25%,και τα λιμα των Ιταλων με 8-10%.Βεβαια οταν μιλαμε για τετοιες εταιρειες μιλαμε για κοινοπραξιες,που παντα ειναι Αμερικανοι μεσα.Αλλα καθαρα αμερικανικη εταιρεια δεν παιζει.Και φυσικα,τα παντα ειναι ρευστα,γιατι Ρωσοι,Κινεζοι εριξαν λευκο και σε αντιθεση με το παρελθον δεν ψηφισαν ΟΧΙ,κατι που δειχνει τα συμφεροντα κι αυτων στα Λιβυκα oils...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΕΝΝΟΩ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ.
    Ο ΚΑΝΤΑΦΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στηβεν,σε ρωτησα κατι για την φωτογραφια.Ρωτησα κατι δικους μου και δεν ηξεραν.Μπες στο google,χτυπα diogenis press και κοιτα στα δεξια.Αυτην θελω να δειξω στους φιλους του blog.
    Φυσικα ο Κανταφι δεν ηταν ουτε ειναι προβλημα.Απλα η επικυρωση των νεων συμβολαιων θα πρεπει να γινει απο καινουργιους ανθρωπους,υπαλληλους,που μη εχοντας μεγαλη ηλικια,δεν θα κανουν και "απολογισμο ζωης"...
    Οι αποθηκες,οι καβατζες ειναι εδω,και το ρισκο πρεπει να ειναι ελαχιστο εως μηδενικο.Στην παρθενα Μεσογειο,οι μνηστηρες ειναι πολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και οταν μιλαμε για νεα συμβολαια δεν μιλαμε μονο για τα oils.Μιλαμε οτι οι ιδιες εταιρειες,θελουν την διαχειρηση του προιοντος που θα απασχολησει εντονα την ανθρωποτητα στα επομενα χρονια,ΤΟ ΝΕΡΟ.Εκατομμυρια κυβικα ειναι θαμμενα στην ερημο,πραγμα που σημαινει οτι οι εκτασεις που θα ποτιστουν θα αποδοσουν και εκατομμυρια τονους σε καλλιεργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.
    ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ.
    Ο WEB MASTER ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΓΙΑ " ΜΠΟΡΩ Ή ΟΧΙ".
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στηβεν,την απαντηση την ειδα,απλα το ανεφερα για να μην παραξενευτει το blog.Την ειδες την villa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο προεδρούλης μας ήταν έτοιμος να κατέβει προς Πειραιά μεριά.
    Γι αυτό σήκωσε το κινητό του και έκανε τα τηλέφωνα του ώστε να έχει τις ‘’κατάλληλες’’ προφυλάξεις. Δεν εμπιστεύεται τις γυναίκες μάλλον.
    Και το ‘’γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό’’ είναι μεν και γαμώ τα συνθήματα (ναι, γαμήστε τον πουστάρα) όταν τον καταγράφουν με κάμερα και γίνεται πρώτη μούρη στο you tube , τον παίρνουν μάτι και τα γαυράκια.
    Και του ετοιμάζουν την ‘’κατάλληλη’’ υποδοχή. Καθώς τυγχάνει να είναι πρόεδρος(γαμώ την τύχη μας). ‘’Προεδρική’’ υποδοχή.
    Βάλε επίσης ότι από Δευτέρα θα τρέχει να απολογηθεί για το στιγμιαίο λάθος του , ασχέτως αν ζήτησε συγνώμη δημόσια, δεν βλέπω να μυρίζει θάλασσα σήμερα και να γεύεται την αλμύρα. Διότι δεν θα έχει την προστασία που ήθελε.
    Φυσικά καλύτερα για μας διότι ο γκαντέμης στα εκτός που δεν έχει πάει τα κερδίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.. ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-3 ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ .. 1-2 ΚΑΙ Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η γκαντεμια μας δεν ειναι εκτος εδρας.
    η γκαντεμια μας ειναι που εχουμε αυτο το μαλακα προεδρο.
    που μου εγινε και ´οπαδος´τρομαρα του ο ΑΕΚτσης..που μεχρι προχτες ουτε το ονομα σωστα δεν ξερει να γραψει...

    βαλε οτι εχει δεσει και με τον αλλο μαλακα στο παγκο και εδεσε το γλυκο. γι αυτο αλλωστε και η αμοιβαια συμπαθεια. μεταξυ κατεργαρεων..

    ΣΙΓΑ μη πηγαινε στο ταψι η πουστοκοτα..

    καλα το εγραψες Θωμα 3-0 ειναι...

    Κωστακης στην ενδεκαδα μετα απο 4 ματς...τυχαιο? δεν νομιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΤΡΟΠΗ DIMI ?
    ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ 2 ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ?

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΡ - ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ Η' ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεξι μπακ το βλαμμενο thomas.
    4-4-2 οταν ξερεις οτι εχεις ελειψεις και οταν η ομαδα ειναι κουρασμενη.
    Μπαχα... (κανενα σχολιο!!!!)

    Θες κ αλλα?

    Χανεις 4 5 γκολ και βαζεις μεσα τον.......Μπερνς. Μα φυσικα, ποιον να βαλεις? Αυτον που τσακωθηκες και σου καρφωσε 2 σημερα?
    εβαλες τον .....μπερνς για ποιο ακριβως λογο?

    αυτη η αμυνα προπονηση εχει κανει μαζι? γιατι ματς ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εχει παιξει...

    η προετοιμασια (εκτος απο τα λογιρδια ΜΑΛΑΚΙΑΣ που μας αραδιαζει σε καθημερινη βαση ο τριμαλακας) ειχε και αναγνωση βιβλιων για την ιστορια της ΑΕΚ????

    και κλεινω: 4 απο τον Βολο και 6 απο τον ΟΣΦΠ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΤΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ.

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ο... προεδρος που ηταν σημερα? κοτεψαμε η ιδεα μου?γιατι αυτο που λεγαμε προχθες αν θυμαμαι ο προεδρος του γαυρου ηταν παρων στο ΟΑΚΑ. Η ΟΧΙ??

    και κατι τελευταιο: το οτι ειμαστε ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ και οχι ΑΕΚΤΤΖΗΔΕΣ το μαθαμε φετος απο τον φανατιλα οπαδο.

    τελικα η αεκ ομως φορα κιτρινομαυρα η μπλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. και σε παρακαλω μην μου λες για κοκκινες και το ΟΡΘΑ ακυρωθεν γκολ.

    ΜΗ γινωμαστε γαυροι..

    Και για να καταλαβω, οταν οι παικτες μπαινουν διαβασμενοι (Τουμπα) ειναι εργο μαλακα οταν ειναι φαντασματα πιανου εργο ειναι?

    Του Φινου η του spielberg??

    ΑπάντησηΔιαγραφή