Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Α Ε Κ - ΚΑΒΑΛΑ

           Αφού όλα έχουν τοποθετηθεί για την προσεχή Τετάρτη, λογικά, ΚΑΙ το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μικρό, ΚΑΙ το προσωπικό μου αλλά ΚΑΙ του προπονητή. Που κατέβασε μια πειραματική ενδεκάδα, που οφείλω να παραδεχτώ οτι προμήνυε μάλλον κακά ξεμπερδέματα.
         Όμως η Καβάλα ήταν πολύ πίσω στημένη και μάλλον φαινόταν να βολεύεται με κανά χηναράκι. Κι απο την άλλη, η ομάδα μας ήταν αρκετά αγωνιστική, με μπόλικη προσοχή στην αμυντική λειτουργία αλλά και με θετικότατη σκέψη για την δημιουργία κάποιων φάσεων.
        Δηλαδή, μπορεί να μην είχαμε την προηγούμενη εκτυφλωτική εμφάνιση - και πώς άλλωστε με τόσες αλλαγές; - αλλά η ομάδα ήταν καλά ζυγισμένη και πρόσφερε έναν πολύ καλό ρυθμό στον αγώνα. Και παρά την κάκιστη απόδοση του Γκέντζογλου, τον λίγο Νταντόμο, τον εκτός θέσης Μανωλά και τον αρνητικό Λυμπερόπουλο.
        Αυτά όλα καλύφθηκαν απο τον φοβερό Μίτσελ σήμερα, τον Λαγό και το αλάνθαστο κεντρικό δίδυμο. Ο Μίτσελ με μεγάλη διαφορά ήταν ο κορυφαίος. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ, όταν πολύ λογικά μετά την αποβολή του Καρντόσο, ο Χιμένεθ αποφάσισε να ρίξει τις τρεις αλλαγές για να πάρει το παιχνίδι.
        Και το πήρε καθαρά και δικαιότατα. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΝΑ ΣΗΚΏΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΦ ΣΑΪΤ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. ΕΝΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.
       Η αποβολή αυτή, παρέα με τις αλλαγές μας ( όσο κι αν δεν τράβηξε ο Ρότζερ ) μας έφερε ακόμα πιο κοντά στην μακεδονική περιοχή και πλέον γίνανε μπόλικες ευκαιρίες. Ένα δοκάρι, ένα πέναλτυ που δεν δόθηκε, ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, τρεις καλές φάσεις, ε τι άλλο θέλετε; Αντί για μια καθαρή τριάρα, περιοριστήκαμε στο αγχωτικό 1-0 ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ. ΚΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ " έχουν κάνει την αλάνα του ελληνικού ποδοσφαίρου άντρον κακοποιών" ( Αδαμίδης, ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΔΙΟΤΙ ...ΤΙ ΔΙΟΤΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ).
        Κι όλα μια χαρά και μάλλον ξεκούραστα κι ευτυχώς χωρίς κάποιον τραυματισμό. Και κλείνοντας να κάνω μια αναφορά στον Ματέος. ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ, ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΠΑΣΑ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι στην Τούμπα και δίπλα στον Δέλλα πρέπει να είναι ο Νασούτι. Μνεία όμως θα κάνω και για τον Μπάχα και δεν πουλάω τρέλα. Μπορεί να έχασε ένα γκολ στο πρώτο ημιχρόνιο, ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΔΡΟΜΕΑ, ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΘΟΡΥΒΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΡΑΚΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
            Αυτά και προχωράμε δυνατά. Και συγχαρητήρια και πάλι.
      ΥΓ. Σας είχα γράψει οτι τα λαμόγια θα χάσουν΄αυτήν την αγωνιστική. Με την σύγκρουση τους την επόμενη Κυριακή, που θα είναι άσος. Εκτός του οτι βλέπω και πρόκριση του Ατρόμητου την Τετάρτη.
       

26 σχόλια:

  1. steven
    ησουν στο γηπεδο ?
    απο τα τοσα χρονια που βρισκομαι στο γηπεδο να βλεπω αεκ δεν νομιζω να εχω δει χειροτερη αεκ στην ζωη μου απο την σημερινη
    οι παιχτες να διαγωνιζονται ποιος θα κανει το μεγαλυτερο λαθος και πραγματικα δεν ηξερα αν επαιζε ο μιτσελ μεχρι το δοκαιρι και μ ενα προπονητη ανεκδιηγητο
    αντι να βαλει τον σκοκο και τον ντιοπ ν ανοιξει η ομαδα βαζει τον γκερειρο
    μ ενα διαιτητη που σε παιζει σαν μικρη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΕΚ: ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΛΠ.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ; Ο ΜΑΤΕΟΣ ΚΙ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ;
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ, τα έχουμε πει, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΕΙΠΑ, Ο ΜΠΕΡΝΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ Ο ΝΤΑΝΤΟΜΟ Ή Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ.
    ΔΕΝ ΤΡΕΞΑΝΕ; ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΦΑΣΕΙΣ; Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.
    ΑΔΕΡΦΕ, Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
    ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΕΚ; ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τι παπάρας είναι αυτός που έχουμε για προπονητή!
    Ρε τι κατιμάδες έχουμε μαζέψει στην ομάδα και φοράνε την φανέλα που θα έπρεπε να ντρέπονται κανονικά!
    Μαύρα χάλια παιδιά η ομάδα, ένα μηδενικό όπως και η στατιστική της στον αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. 0(μηδέν) σουτ, 0 τελικές 10 φάουλ εναντίων μας. Απέναντι στην Καβάλα, μια ομάδα που έχει το μισό, ίσως και μικρότερο μπάτζετ από την δικιά μας. Κι ας είναι αγορασμένοι παίχτες με λεφτά δικά μας, κλεμμένα και με βούλα παρακαλώ. Που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται ΑΕΚ β’ μια που φτιάχτηκε από δικά μας λεφτά, που όμως στο χορτάρι πάνω μόνο β’ δεν ήταν. Μάλλον η κιτρινόμαυροι θα έπρεπε να λέγονται ΑΕΚ β’.
    Και το μπάζο που έχουμε για προπονητή μετά από έξι μήνες που είναι στην ομάδα πιστεύει ακόμη ότι με τον Νταντόμο και τον Γκέντζογλου και τον Μανωλά δεξί μπακ συν τον λουκουμά μπροστά για σέντερ, με ένα 4-2-3-1 που όσο και να το παίζει αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει καλοστημένες ομάδες όπως η Καβάλα. Μια Καβάλα που μάλλον το φοβήθηκε το παιχνίδι και δεν βγήκε μπροστά πολλές φορές και έτσι δεν είχαμε τίποτα δράματα και από τρίτη θέση να βρεθούμε πίσω στην βαθμολογία από την ομάδα που φτιάχτηκε από τα δικά μας λεφτά. Τα κλεμμένα.
    Ρε μπούφο Ισπανέ που ο φίλος Δημήτρης σε κατατάσσει χειρότερο από τον Φερέρ, βάλε τους καλύτερους που έχεις να καθαρίσεις γρήγορα το ματσάκι και μετά πήγαινε το χαλαρά και ξεκούρασε αυτούς που πιστεύεις ότι είναι τα κλειδιά της ομάδας. Πρέπει να μας τρώει το άγχος μέχρι το 88’ για βάλουμε ένα γκολ; Δικαιώθηκες ρε καραγκιόζη με το γκολ που έβαλε η αλλαγή σου ο Σκόκο;
    Και λέω εγώ ότι έβαζες ξανά την ομάδα που κέρδισε τον Πάοκ. Τι θα πάθουν δηλαδή αν παίξουν ένα αγώνα παραπάνω; Θα κλατάρουν; Ας πάρουν λίγες ‘’βιταμίνες’’ παραπάνω και θα αντέξουν μια χαρά. Έλεος πια με τον ‘’μυρουδιά’’. Μακάρι δηλαδή να είναι αλήθεια και να έχει συμφωνήσει με την Μαγιόρκα μήπως επιτέλους πάρει η ΑΕΚ κανένα προπονητή…
    ΥΓ: Ο Αδαμίδης τα τηλεφωνήματα που κάνει σε συγκεκριμένα πρόσωπα που είναι στην επικαιρότητα αυτόν τον καιρό, τα κάνει για να μάθει αν θα γίνει η ‘’κάθαρση’’ του Ελληνικού ποδοσφαίρου ή για κάποιον άλλο λόγο;
    Μήπως άκουσε κι αυτός κάτι φήμες για ένα επικείμενο ντου που θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία και θέλει να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΦΥΣΙΚΑ PLAY STATION ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ "ΜΥΡΩΔΙΑΣ" ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ. ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙ. ΜΕΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΠΗΓΕ ΑΛΛΟΥ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΘΡΑΣΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΑ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΠΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven
    αυτο το παιχνιδι ηταν χειροτερα απο αυτα που προανεφερες, δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει χειροτερο στα περισσοτερα απο 35 χρ που βλεπω αεκ
    σημερα τρελαθηκα εβλεπα παιχτες που δεν ηξεραν τι θεση παιζουν πανω απο 2 μπαλιες δεν πρεπει να αλλαξαν
    αντι να κυνηγαει η καβαλα την μπαλα εγω εβλεπα το αντιθετο
    χαραλαμπε
    ο φερερ ηταν καλος προπονητης οταν δεν εκανε μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ;
    ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΙ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΤΟ 1-0. ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΝΑΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηταν μεν μετρια η εμφανιση-σε σχεση με αυτην της περασμενης Κυριακης,αλλα ας αναλογιστουμε τις 8 στις 11 αλλαγες.
    Οι συγκεκριμενοι,τοσο μπορουν να παιξουν. Και τουλαχιστον, ετρεξαν.
    Εδω, με τους βασικους και δεν υπαρχει η αναμενομενη ομοιογενεια. Φανταστειτε με τους σημερινους που επαιξαν.
    Βοηθησε πολυ η κατασταση της Καβαλας. Που, η γιατι ηταν σε κακη μερα, η γιατι αυτο ακριβως επιδιωξε,δεν ζοριστικαν και τοσο οι δικοι μας.
    Ευτυχως δεν ηταν αλλος ενας "Βολος". (αυτη ηταν με διαφορα η χειροτερη εμφανηση Δημητρη.)

    Τελος παντων,ας μη τους κρινουμε αυστηρα,αφου και "πληρης" η ομαδα, εχει παιξει τρις χειροτερα.

    Ο Μιτσελ μας κρατα στο παιχνιδι καποιας κουπας με το γκολ που "γαμηθηκε" ο Σισε.

    Κατα τα αλλα τα ιδια. Ας δουμε πως θα τελειωσει και η φετινη ταλαιπωρια. Οπου το χερι τους για μια απο τις χειροτερες χρονιες το εχουν βαλει παρα πολλοι.
    Με τιποτα δεν μπορουμε να πουμε οτι "τα καλυτερα ερχονται".
    Το αντιθετο ειναι πιο πιθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. steven
    μονο το 1-0 ειδα, τιποτε αλλο
    αν ξαναδεις το παιχνιδι στο βιντεο θα δεις οτι το κεντρικο διδυμο εκανε πολλα λαθη στις μεταβιβασεις και στα κοψιματα
    τελος παντων περασε και αυτο και δεν ειμαι σε καλη διαθεση
    παω στο γηπεδο να περασω ομορφα και γυριζω με πιεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΓΥΡΝΑΩ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΑΡΑ. ΕΠΙΜΕΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΞΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ Ο ΑΜΠΤΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..
    Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ..ΔΛΔ ΠΑΙΔΙΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ 2 ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ? Ο ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΜΔΕΚΑΔΑΣ..ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΕΑ,ΔΕΛΛΑ,ΝΤΙΟΠ,ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΩΣΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ..
    ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ 88..
    ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ..
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΟΙ..ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΩΛΟΒΑΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ.ΔΕΙΞΑΝΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ..

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΦ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ..ΒΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΝΤΑΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ Κ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΚΑΙ Ο ΜΑΤΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΑΣΟΥΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..

    ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΥΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ..ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΔΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..

    ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ..ΤΟ 4-4-2 ΜΕ ΡΟΜΒΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΑΚ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΤΡΕΜ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. thomas
    ερωτηση
    αλλα θελω ενα ναι η οχι
    εμεινες ευχαριστημενος απο την χθεσινη αεκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαρτίου, 2011 10:19

    Δε νομίζω κανείς να πανηγύρισε για τη χθεσινή εμφάνιση ρε παιδιά...δε διαβάζουμε ψΏρα...
    θετικά: Πάπα τουλούμπας, που επανέρχεται, Μίτσελ (καλύτερος της ΑΕΚ, με καλές προωθήσεις και ακρετές καλές προσπάθειες), ότι δεν απειληθήκαμε πλην 2 τραβηγμένων φάσεων από μία καλή ομάδα, ο Αμπτούν που είναι παικταράς, Σκοκόπαιδο (επιτέλους), Ματέος, Η ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΜΑΣ (επιτέλους).
    Αρνητικά: Γκέντζο (τι έχασε πάλι, κάποιος πρέπει να τραβήξει κάνα αφτί...), η αδυναμία μας να αλλάξουμε πάνω από 2 πάσες, νταντόμο, λαγός, μπαχά (κάποτε πρέπει να πάρει μπρος), ότι η ομάδα έχει μόνο 1 6ρι και όλα τα υπόλοιπα αμυντικά χαφ είναιν 8ρια...

    Βασικά τη γλιτώσαμε, χθες, αντί να ρίχνουμε καφάσια με λαφτά σε νταντόμους και νασούτηδες, ας πάμε να πάρουμε το ντιέ πρώτα (με αλλαγή με μάκο στα 6ρια) και αμπντούν, αλλά που...το αδαμίδι ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ως γνωστόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Μαρτίου, 2011 10:44

    Νέο ανέκδοτο για τους ΑΕΚτζήδες: "Ανάπτυξη απ' τα πλάγια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑΙ Η΄ ΟΧΙ..
    ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΝΕ 9 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ..
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΣΕΩΝ ( ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ,ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ..

    ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΚ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ,ΣΤΙΒΑΡΟΣ , ΣΟΒΑΡΟΣ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚ ,ΕΦΑΓΕ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΕΙ 6 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΗ Ο ΝΤΙΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα παιδες.
    Ειδαμε Μπαρτσα-Αρσεναλ και μετα αλλαζωντας καναλι ειδαμε τον Κουγια τον Μπεο και ολα τα ομορφα του ποδοσφαιρου.
    Ειδαμε τον Μεσι να σκαει λομπα εν κινησει στο τερματοφυλακα στο μισο μετρο και στο αλλο καναλι επαιζε η κασετα ο βαγγελας ποιος τα πηρε ποιος τα εδωσε τα σπορια τα 52-48 οι δαλουκες ο κουγιας κλπ κλπ.

    Διαβαζω μερες τωρα τα σχολια ολων και πραγματικα καθομαι και σκεφτωμαι για ποιο λογο ασχολουμαστε με αυτη τη παρωδια.

    Για ποιο λογο ασχολουμαστε με το αγαμιδι που εστειλε λεει επιστολη στον ΓΑΠ (τα μαμοθρεφτα παντα καταλαβαινωνται) ενω τα ηξερε!!! γουαου !!!!ολα επι μηνες.
    Τι λες ρε μεγαλε. Τα ηξερες ε? ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ που ειχες πληροφοριες για στημενα η μηπως(λεω εγω τωρα), κατι διπλα στο ΟΑΚΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ???, η ΑΝΙΚΑΝΟΣ να κανεις ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (γιατι σαν ατομο εισαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ) κατι.

    Απορω για ποιο λογο ασχοληστε μα αυτο το καργκιοζη τον Μανωλη που πρεπει μετα τον Στεπανοβιτς να ειναι ο μεγαλυτερος μαλακας που εχει περασει απο τον ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    Ριχνει 4 στο ΠΑΟΚ και αλλαζει 8 παικτες !!!!!! για να ξεκουρασει λεει τον Σκοκο που ειναι 25 χρονων.... τον Μπλανκο που ειναι 27 χρονων κλπ.

    25χρονα παιδια επαγγελματιες παικτες θελουν ξεκουραση για να παιξουν 1 ματς την εβδομαδα.

    η οποια ξεκουραση μολις σφιγγουν οι κολοι ξεχνιεται και τους πεταμε μεσα αρον αρον να παρουμε το ματς.

    μιλαμε για τεραστιο μαλακα ετσι? που μου πεταει μετα απο 6 μηνες μεσα αυτο το αγγουρι τον Γκεντζογλου μαζι με τον Νταντομο!!! και η ομαδα ειναι ενα μπουρδελο και μισο.

    και αφου ως συνηθως τα εχει κανει ΣΚΑΤΑ μην αφηνωντας 1 ενδεκαδα ιδια σε 2 ματς σερι ΜΠΑΣ και βρει ρυθμο, τωρα θελει μεθαυριο αυτοι που επιαξαν πριν 15 μερες να ξαναπαιξουν παλι μαζι...

    ρε τι εχουν τα ερμα και ψοφανε..

    Υ.Γ Το αμεσως πιο λυπηρο (μετα την ασχολια μας με τον βοθρο ξεπλυματος μαυρου χρηματος που λεγεται ΑΕΚ και Σουπερ Λιγδα) ειναι οτι νικαμε 1-0 την καβαλα....στο 88 και μας αρεσε και η ομαδα επειδη λεει η καβαλα νικησε 0-2 το μπαοκ.

    Καθηστε πισω λιγο φιλοι μου και πειτε δυνατα τα ονοματα: Χαιρωμαστε που νικησαμε την ....καβαλα
    Και θελουμε και Ισπανο καραγκιοζη του 1 εκκ για να το κανουμε αυτο...
    Την καβαλα που πριν λιγα χρονια αν δεν ημασταν 3-0 στο ημιχρονο θα γκρινιαζαμε..
    Και οσονουπω εχουμε το μεγα ντερμπυ με τον Μπαοκ του Τσιριλο του Βλανταν και του ....Κουτσιανικουλη που επρεπε να κανουν 5 ζεμπεκιες οι αλλοι μαζεμενες για να βαλει μετα απο 6,5 μηνες γκολ.
    Απο αυτους κινδυνεουμε να αποκλειστουμε ...απο τον Βλανταν και τον Τσιριλο τα αποφαγια της ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ..
    ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟ..
    ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΧΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ..
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ,ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ..

    DIMI Ο ΠΑΟΚ Ο ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΕ..ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ?
    ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 32 ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟ..
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΟΚ..ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. thomas, ειχα την τυχη?? (δεν ειναι τυχη γιατι ξερεις τι θα δεις) να δω μπαρτσα-αρσεναλ κανωντας καπακι ενα δωρο στον εαυτο μου: εφυγα για ζαγοροχωρια 4 μερες και αφησα πισω μου τους μπεους δαλουκες αγαμιδιδες την παρωδια ΑΕΚ κλπ.

    διαβαζα το blog και μου αρεσε η κουβεντα για το ΔΝΤ ΓΑΠ κλπ

    Βλεπω απο την αλλη ποσο εχουμε μικρυνει και ποσο ΑΝΟΥΣΙΑ ειναι ολα αυτα μιας και εχουμε μπει στο τρυπακι της μιζεριας.

    Επιμενω οτι ο μπαοκ ειναι συμπαγης και οργανωμενος εστω και με τα αποφαγια μας, εστω και με τα 1000 προβληματα του. Παιζει ΟΣΟ μπορει, δεν αλλαζει 10 παικτες ανα ματς, και για τις δυνατοτητες του ειναι μια χαρα.

    Οσο για εμας βελτιωση (κατα την γνωμη μου παντα) ειναι να βλεπεις σταδιακα ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ βηματα προοδου.
    Αλληλοκαλυψη, καποιους αυτοματισμους, ενα πλανο ΣΤΑΘΕΡΟ ενα στησιμο ΣΤΑΘΕΡΟ κλπ κλπ.
    Ροτεισον με 8 παικτες δεν κανει ουτε ο Γκουαρντιολα με την Μαλαγα, οχι αυτος ο ΜΑΛΑΚΑΣ που μας κατσικωθηκε εδω περα.

    Ποιο ειναι το θετικο στοιχειο? Οτι βαζεις αρον αρον (παραδεχωμενος την ΤΡΥΚΗΜΙΑ ΣΟΥ) οσους αφηνεις να ξεκουραστουν για να παρεις το ματς?

    Οτι αφηνεις ενα 25χρονο παιδι να ξεκουραστει????? επειδη επαιξε πριν 7 μερες ενα ματς??

    Για αυτη την παρωδια-κωμωδια που λεγεται αγαμιδιο νομιζα οτι τα ειχα δει ολα, αλλα εχει ακομη πολλα επεισοδια.. ειδικα μετα απο αυτα που ειδα 4 μερες τωρα και απο αυτα που εμαθα το Σαββατο το βραδυ μεσω τηλεφωνου απο ανθρωπο που δεν χωρα αμφισβητηση..

    Οσο για τα Ζαγοροχωρια μπροστα τους η Ελβετια (που εχω παει και διακοπες 2 φορες) ειναι μια , παπαρια καμαρωτη. Τα τοπια, το φαραγγι του Βικου, η ΗΡΕΜΙΑ, το raftin, στον Βοιδοματη, το φαγητο και οι ανθρωποι,με εκαναν να σκεφτωμαι ποσο ΓΕΛΟΙΑ ειναι αυτα που ασχολουμαστε καθε μερα..

    Πως οι Μπεοι που δεν ειναι ουτε καν πεη, καταρακωνουν τις σκεψεις μας την ευχαριστηση μας και τελικα ποσο χαζοι ειμαστε που ασχολουμαστε με πραγματα που σε νορμαλ συνθηκες δεν θα γυρναγαμε ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. thomas
    δεν υπηρχε κανενα θετικο στοιχειο χτες, δεν ξερω αν ησουν στο γηπεδο διοτι καμμια φορα η τηλεοραση δεν τα δειχνει ολα και εβλεπα την αεκ να κυνηγαει την καβαλα και τα χαφ της να κανουν τριγωνα στο κεντρο και τους δικους μας ανημπορους να κανουν κατι
    για τετοια ξεφτιλα μιλαμε
    η φανελα και οι μαλακιες του αντιπαλου προπονητη πηρε το παιχνιδι χτες
    για τον χιμενεθ δεν ξαναμιλαω (*το πτυχιο μαλλον με μεσον το πηρε) αλλα εκανε μια μαγικη αλλαγη χτες με την εισοδο του σκοκο και πηρε το παιχνιδι
    του βγαζω το καπελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. DIMI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΥΜΠΑΓΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑΣ..ΠΡΟΣΕΞΕ , ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΟΚ Κ ΑΕΚ ΑΔΥΝΑΤΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ..ΗΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ..
    ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΙΟΛΑΣ..
    ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ 3ο ΣΕΡΙ ΜΑΤΣ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ..ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ..Η ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ 5ΑΔΑ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΧΩΡΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ..

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΠΑΚΙ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΤΑΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 2 ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ..


    ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΤΙ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ.ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΥΛΑΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΛΑΘΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. thomas ΔΕΝ διαφωνουμεν, μαλλον εχω εγω (ειναι και ο χαρακτηρας μου τετοιος) μεγαλυτερες απαιτησεις ΜΟΝΙΜΑ.

    Επεσα μεσα το Σαββατο με στολη οταν επιτηδες τουμπαραμε τη βαρκα, ΤΡΕΛΛΟΟΟΟΟΟ ΚΡΥΟ...αλλα ωραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DIMI ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΝΑΓΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. thomas στολη φουλ με extra γιλεκο απο πανω, μιας και θελαμε να πεσουμε.

    Το παγωμα στη βουτια ηταν ακαριαια καταψηξη ειδικα σε προσωπο ματια μυτη αυτια..

    Τιποτε βεβαια μονιμο που δεν μπορει να φτιαξει το τσιπουρακι που ηταν χειροβομβιδα και με επανεφερε σε δευτερολεπτα..

    Μαγεια φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημερα σε ολους.
    Την μετριοτητα σχολιαζουμε και το ξερουμε ολοι.

    Οσο για την προετοιμασια για το κυπελο-την οποια μας την παρουσιαζει ο Εμμανουηλ σαν τον υπερτατο αγωνα και στοχο- μαλλον εχει να κανει με την παρανοηση του με το Ισπανικο Κυπελο.
    Το οποιο ως γνωστον, εχει πολυ μεγαλη σημασια η κατακτηση του εκει στην Ισπανια και ο Κυπελουχος χαιρει μεγαλης εκτιμησης.
    Σε αντιθεση με εδω οπου ο θεσμος του κυπελου-προεδρου της δημοκρατιας ειναι-οπως και το πολυτευμα που "προστατευει"- τελειως της πλακας.
    Ποιο κυπελο; Ολοι ξερουμε οτι το πρωταθλημα μετραει.
    Ο Μαλαγας ψυχολογος ομως νομιζει ισως οτι θα παιξει επιτελους σουπερ καπ με τον Γκουαρντιολα.
    Τι να πεις; Ασ'τον τρελο στην τρελα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η χώρα θα μπορεί να προχωρήσει σε κυκλοφορία νέου χρήματος για να καλύψει τις ανάγκες ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, υιοθετώντας την πρακτική που χρησιμοποίησε και η ιρλανδική κεντρική τράπεζα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας».
    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, με τροπολογία που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή δίνεται η δυνατότητα στην κεντρική τράπεζα «να παρέχει στήριξη για αντιμετώπιση προσωρινών προβλημάτων ρευστότητας σε φερέγγυα πιστωτικά ιδρύματα».
    Με άλλα λογια θα τυπώσουμε νέο χρήμα,όπως Αμερική,που έλεγε τότε η μαυρη καλλονή,και ο θεός βοηθός.Διότι μπορεί τώρα ο πληθωρισμός στην ΕΕ να είναι στο 1% αλλά τύπωσε-τύπωσε να δούμε πόσο θα κρατηθεί ισχυρό νόμισμα το ευρούλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΣΟ 4,4 % ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ;
    ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟ.
    ΟΕΟΕΟΕΟΕ.
    ΗΞΕΡΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ( Μόλις συμπλήρωσα το κείμενο μου για τον Απρίλιο ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή