Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΙ ΚΑΣΕΤΑΙ

           Είχα τόσες πολλές, που πραγματικά λυπήθηκα όταν άλλαξε η τεχνολογία. Προσπάθησα να τις μετατρέψω σε ψηφιακή μορφή, αλλά οι περισσότερες είχαν σχεδόν σβησθεί απο την πολυκαιρία. Σαν ενθύμιο όμως τις έχω κρατήσει σε ένα ωραίο ντουλάπι και που και που, όταν παίρνω είδηδη οτι επανεκδίδονται σε cdάκι , το αγοράζω και ξεσκαρτάρω το μαγνητικό στοιχείο.
           Ένα άλλο γεγονός, που όλοι το γνωρίζουν αλλά δύσκολα το παραδέχονται ( μέσα κι εγώ ) , είναι οτι όταν μαλώνουν δυο άνθρωποι και τελικά καταλήγουν κατασκωτομένοι, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑΝΑΙ 40-60. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΥΠΟΥ 100-0. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ , εκτός απο το βασικό στοιχείο που ξεκίνησε την διαμάχη, ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΙ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , που όμως ήταν κρατημένα ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ( όταν ήταν τακίμια οι πλευρές ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΩΛΟΙ.
           Ιστορικά, τα στοιχεία ξεκινούν απο τα περίφημα Κανελάκεια. Ιωνικός. Ρυθμιστής του πρωταθλήματος με σκληρή έδρα και στο μεσουράνημα του συγχωρημένου , καρφωμένος στην έβδομη θέση. Ο "ποτοποιός" ( κατά τον κωδικό της νύχτας ) είχε την πιο πλούσια ατζέντα. Αυτό ήταν το χόμπυ του. Να φακελλώνει διαιτητές και να τους ελέγχει, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΣΤΗΝΕ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΑΓΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΨΗΛΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.
          Φυσικά και δεν μπορεί κανείς να τον ονομάσει "παραγκάρχη". Τα πάντα ήταν σε επίπεδο , ας πούμε, προσωπικών σχέσεων, ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ.
         Η λέξη " παράγκα" είναι δημιουργία του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη κι είναι καλυμμένη παράφραση απο την λέξη του τίτλου του γνωστού μιθιστορήματος " Η καλύβα του μπάρμπα Θωμά ". ( HARRIET BEECHER STOWE).  Που ξεκίνησε κάπου σε κάποιον Τουφεξή στο Αιγάλεω. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΓΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
         Φυσικά το μεγάλο μυαλό  ήταν ο Βίκτωρας, ο πρόεδρος της τότε ΕΠΑΕ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΚΑΛΟ. Ο οποίος χτυπήθηκε με τον Sugar σε εκείνο το ματς Ηρακλή - ΑΕΚ  2-3 ( η περίφημη " ομορφιά του ποδοσφαίρου" ) έχοντας πριμοδοτημένη την επίθεση με επικεφαλής τον Κωνσταντίνου ( πού μετεγράφη μετά;) , ενώ ο άλλος έπαιζε στα καρκαμάνεια. ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΑΚΟΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΒΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. ( ΤΑ ΠΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ).
      Η παράγκα εξακολούθησε να λέγεται έτσι, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΡΕΤΙΡΕ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.  Δηλαδή,  όταν ο  Θωμάς πήγε στην δαφνοστεφανωμένη ( ένα μήνα μετά τον Μπάγιεβιτς ), όταν ο Βίκτωρας άρχισε να βάζει τα καθισματάκια σε όλα τα γήπεδα κι όταν ο Σωκράτης έδωσε τα 250 εκατομμύρια δραχμές για τις εκλογές της ΕΠΟ, τις διεξαχθείσες στην Αλεξανδρούπολη το επόμενο καλοκαίρι.
          Επίσης εδώ να σημειωθεί, οτι Βίκτωρας και Θωμάς είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ  πρόσωπο. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ( Δήλωση τότε του Βίκτωρα: "Εγώ με τον αδερφό μου, δεν έχω καμία σχέση" ). ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΙΝΟΥΝΤΟ ΜΕΣΩ ΧΑΑ ΚΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ( Δεκανείς = αναλώσιμοι , λοχαγοί = για τιμωρία συγκεκριμένο διάστημα, ταγματάρχες = αλώβητοι ό,τι και να γινόταν ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ). ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η SHELL, H BP KAI H AVIN. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, Η Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;
         ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΩ , για τους νεότερους σε ηλικία αλλά και στο blog, OTI H ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ. ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΚΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ο οποίος θα χειρισθεί κεντρικά το θέμα των υπεκμισθώσεων.
         Τι γίνεται λοιπόν σήμερα με τας κασέτας; Απλά πράματα. Τα δαλούκια ήταν όταν γύρισε ο Πατέρας που, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ , ΤΙΜΙΟΣ ΩΝ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ.  ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ  Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ, που κλάνει μέντες με την επιστροφή του αυθεντικού Πειραιώτη. Ο Αχιλλεύς , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΝΕΛΑΚΗΣ ( 8 διαιτητάκια ελέγχει- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΕΠΟ Ή ΕΠΑΕ Ή ΛΙΓΔΑ )  υποχρεωτικά έχει δώσει διαπιστευτήρια στο λιμάνι. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. 52-48 ΖΗΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΑ. " Μουνόπανο", κατά την κουβέντα του. ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.
       Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.
       Φυσικά είναι αλήθεια οτι ο Αλέξης ( σωστή κουβέντα είπε για " λαμόγιο" )  για άλλη  μια φορά δεν τα έχει καταφέρει και βγάζει του βοριά ( ανύπαρκτος ) τα πράματα για να πάρει κάποιο σφύριγμα.
        ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΛΥΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΥΘΥΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ " ΑΠΟΨΗ". ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ YALE.
        KAI ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ, ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΟ 52-48 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 90-10, ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΩ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. Ο ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.
        ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ; ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:
        LE MOYENNE: O MEΣΟΣ Ή ΕΝ ΑΛΛΟΙΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.
        ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ: ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.
        ΣΗΜΕΡΑ: ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ.
        ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ; Η ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.
         Και ξαναρωτάω: Τι γίνεται σήμερον με τας κασέτας; ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΕΝΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ CD.  ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ Η UEFA ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ BEBAIA ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΡΕΥΝΟΥΝ. Ε, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Ο ΠΑΟ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ; ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΑΛΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ...
        ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ( επειδή έχει αρχίσει και κινδυνεύει βέβαια ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΦΟΡΕΑ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΦΟΡΕΙΟ.
       ΥΓ1. Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ. ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ.
           ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
                                ΓΚΕ ΓΚΕ;
      ΥΓ2. 52-48. ΟΥΤΕ Ο ΑΡΧΙΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
      ΥΓ3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ 200 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΔΙΑΣ"  ΓΙΑΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΗΣ.
          ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ.
                ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΟΡΜΑΤΕ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΟΣ ΗΤΑΝ. ΤΩΡΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΔΙΑΣ", ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ.  ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑ " ΗΡΑ". ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
       ΥΓ4. ΖΗΤΩ Η ΑΜΚ. ΑΡΧΙΝΟΥΜΕΡΑ.

13 σχόλια:

  1. Κασσέτες, cd,dvd,σκληροί δίσκοι,φλασάκια όλα στην υπηρεσία της τεχνολογίας.
    Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα.Για όλα όσα ακούγονται δεν φταίει κανείς ή μάλλων ένας μόνο φταίει,ο Μητσικώστας που μιμίται τις φωνές.Και φυσικά το γκαζόν.
    Και ανάλογα τι ομάδα υποστηρίζει ο εισαγγελέας θα προχωρήσει ή όχι η υπόθεση παρακάτω, για τα τυπικά όμως.Όχι για την ουσία.
    Και η ιστορία συνεχίζεται στο μπουρδελιστάν με το έντυμο κατα τα άλλα ποδοσφαιρο του και τους αψεγάδιαστους παραγοντες του...
    ΥΓ:Ο εισαγγελέας πάντως είναι ΄΄βαμμένος μέχρι το κόκκαλο΄΄στο χρώμα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ μεστη,συντομη περεκτικη και κατανοητοτατη, η συντομη μα τοσο θορυβωδης ιστορια της "παραγκας" του Χελλενικου Φουμπολ.
    Η οποια ειναι ενα αστειο και μια φαρσα.
    3 αρχοντορεμπετιδες και μερικα λαμογια που βαρανε τα τελια και μμια πουτανα διαιτησια που ποτε δεν θελεινα νοιωθει μονη.
    Δηλαδη με λιγα λογια,μια αστειοτητα.
    Κατα βαση δεν υπαρχει τιποτα το "βαθυ" "οργανωμενο" η "πολυπλοκο"
    Αναλογα τις περιστασεις η τις χρονικες συγκυριες,παιρνει ο ενας την γκλιτσα που κρατα ο αλλος και με την βοηθεια τσοπανοσκυλων τυπου "Μπεου" σαλαγουν τα οπαδοπροβατα.

    Με μονη περιοδο οπου η γκλιτσα εχαθει και ω του θαυματος εβρεθει στους κωλους των ψευτοτσοπαναραιων,ηταν η τριετια Μελισσανιδη.

    Βεβαια τα μετρα τους τα πηραν. Εφ'οσον θα επακολουθουσε η λαιλαπα του Σιμητη με τις ελιες και τους προμηθευτες.

    Και τωρα, που τα παντα στερεψαν και η πιτα εχαθει-οπως γινεται σε καθε τετοια περιπτωση-αρχιζουν τα ψιλοκαρφωματα,
    οι γκρινιες,οι διαρροες και οι "καθως πρεπει" "Τσοχατζοπουλοι" (που παρ'ολιγον να γινονταν και πρωθυπουργοι) της πολιτικης και του ποδοσφαιρου, γινονται καταπτυστοι απο το μονιμως "εκπληκτον" πληθος,που μονιμως αναδεικνυει τους μετριους. Δηλαδη τα λαμογια. Δηλαδη τον εαυτο του.

    Και συμφωνω με τον Steven,για το ποσο εξωφρενικα ευκολο ειναι να κανεις "μπου" και να τους παρεις τα σωβρακα και τα πρωταθληματα.
    Ζουμε σε μια χωρα-ανεκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιστολη-προταση-διαμαρτυρια-εξωδικο-καταπελτη, εστειλε στον Γκουφη ο Αδαμιδης.
    "κε πρωθυπουργε παρτε μετρα"

    Μα παιρνει μετρα ρε παιδια. Αυτο κανει. Για να πουλησεις κατι,θα πρεπει να το μετρησεις πρωτα.
    Εχει πουλησει κανεις σας οικοπεδο διχως τοπογραφικα;

    "να επεμβει; Χα! Με τι ιδιοτητα και με τι γνωσεις..."
    λεει ο Λαμογιοσαυρος Μπεος. Και σωστα. Τι το ζοριζετε το παιδι και τι του ζητατε; Εδω εχουμε αλλες δουλειες.

    Σε ποια χωρα παραγοντας θα ελεγε δημοσια: "ποιος πρωθυπουργος; Ειναι ανικανος και ασχετος" και δεν θα τον εστελναν στη γη του Πυρος;
    "Σε καποια Αφρικανικη" θα μου πεις. "Στο Λάος ας πουμε" Ενταξει. Ετσι συμφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα τα λεφτα ειναι η ανακοινωση Αδαμιδη
    εδω ο κοσμος χανεται και ο αδαμιδης αντι να κατσει στα αυγα του βγαζει ανακοινωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. - Γιατι πηρες τηλ. τον Δαλουκα;
    - Γιατι ειναι απο τον Βολο και με την διαιτησια του προσβαλεται η πολη μας.

    - Ποιος ειναι ο "Βαγγελης" που αναφερεις;
    - Μπορει να ειναι και ο συγχωρεμενος ο Περπινιαδης.

    Αυτα ειναι! Αψογος. Οταν ξερεις οτι ζεις σε ενα χαμαιτυπειο, σε εναν σταυλο της πλακας,τετοιες απαντησεις πρεπει να δινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAHHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA

    THEOS O XODROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ10 Μαρτίου, 2011 20:56

    καμια απορεια.τι χεσ γιαννη τι ειχα παντα.μονο τα προσωπα αλλαζουν αλλα κατα τα αλλα μια απο τα ιδια. σε 5ημερεσ κανεισ δεν θα θημαται τιποτα.καμια απορια απλα οτι κοινωνια ειμαστε αυτο το ποδοσφαιρο εχουμε και απλα περνα ο καιροσ μεχρι την τελικη πτωση η οποια θα μασ φερει στο σημειο ζερο.περαστικα μασ και καλα σαραντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Mike21hlk: Είναι ελεύθερος να τα σκοτώσει για να μην βλέπουν αυτό το δράμα. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΥΠΕΡ ΑΘΩΩΣΗΣ.
    ΠΑΛΙΑ ΑΜΑΡΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ.
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χρήστο: ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΤΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΛΟ; ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΨΩΛΗ " ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ.
    ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ( παλιό μου )
    - καθομουνα στη Μακρινίτσα
    κι αγνάντευα τον Βόλο
    ώσπου ήρθε ένα καβλοράπανο
    και μούπιασε τον κώλο.
    ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΝ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΙΝΑΜΕ ΤΑ ΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΖΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΟ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΦΙΚΟ ΩΟΝ, ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ξέρετε γιατί, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΗΝΥΣΙΜΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΡΡΩΣΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "να χανουμε χρονο σε δημοσια ιδρυματα σαν αρρωστοι";
    Τι ατακα ηταν αυτη! Ξεραθηκα.

    Ο Μπεος αναρωτιεται σε τι κοσμο φερνει τα παιδια του.
    Ε, μα ειναι δυνατον να γινονται συρραφες σε οτι λεμε και να μην ακουγονται αυτουσια;Λογοκρισια το 2011; Απαραδεκτο και ενδειξη παρακμης.
    ( ο οποιος πλεον απεπεμψε τον Καννελοπουλο-τωρα;- δικηγορο των επιχειρησεων του-τι "επιχειρησεις" μπορει να εχει;- και μελος του Δ.Σ του Βολου.Αδερφος του δικαστη Καννελοπουλου,ο οποιος θα εριχνε ηχο και φως στην υποθεση των στημενων απο ΟΥΕΦΑ.)

    Ο Κουγιας εχει λαλισει με τις κασετες τα cd και τα υπολοιπα δωρα που δεχεται για τα γενεθλια του γιου του.Δηλωνει εκπληκτος.Απο παντου δωρα.
    Και εις το ονομα της ταλαιπωρης Παναχαικης,θα λαμψουν ολα και θα βγουν στο φως σαν σαπουνοπετρες.

    Ο Πατερας θα κανει μηνυση στον Μπεο για συκοφαντια. "δεν ειμουν εγω"- "εχει δικο ο Αλεκσις".

    Ο κατα τα αλλα λαλιστατος Μαρινακης,εχει καταπιει το αμιλητο νερο. Αφαντος. Μαλλον καταλαβε οτι το πολυ το τακα-τακα, κανει το παιδι μαλακα.
    Ειναι αργα ομως. (και η κορη του δρακουλα δεν εγινε και προεδρος στην Ν.Δ. Και εχει μεινει με ενα 2%. Και ολα πανε κατα διαολου. Βιρα τις αγγυρες.

    Και ο μεχρι χθες δεξι χερι-κυριολεκτικα- του Κοκκαλη και της Μποχα Τζουνιορς Πειραια,ο εντιμοτατος κος Γκαγκατσης (μερικα ονοματα ειναι χαρακτηριστικοτατα του τι επαγγελμα θα ακολουθησει καποιος στην ζωη του...ακου: "γκαγκατσης"!) δηλωνει σταυροκοπουμενος: "στοιχημα εχω να παιξω απο το 2001.
    Απο την συναυλια του Βαγγελη του Παπαθανασιου "Mythodia"δηλαδη.
    Πως αντεχεις ρε πουστη μου;
    Βεβαια δεν μας διευκρινησε αν μιλα γενικα η για το Ελληνικο στοιχημα. "...εχω να παιξω απο το 2001. Δηλαδη πολυ πριν ΜΠΟΥΝ ακομα οι Ελληνικες ομαδες στο στοιχημα...".
    Ναι,αλλα ο ορκος δεν πιανεται για αλλες χωρες. "Παραδεισενιες".

    Βρε δεν μας λες και εμας εδω κανενα "σιγουρακι" να βουλωσουμε καμια τρυπα,αρχιδομουρη, αντι να παριστανεις τον Αγιο Φραγκισκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μονο που βρηκε να πει ο Μπεος ηταν οτι η φωνη ηταν του Πατερα.Και μετα οτι υπαρχει συραφη στην κασετα.Δεν αρνηθηκε οτι ηταν αυτος,αλλα για τον Μπεο ειναι δευτερευον...
    Τωρα,τι ακρη θα βγει με αυτες τις κασσετες ειναι αλλο θεμα.Στην ουσια τιποτα,να χαμε να λεγαμε.
    Παντα θα υπαρχει ενας πιο μαγκας την καιρια στιγμη,που θα χαλασει την μανεστρα,οπως γιορταζονταν καποτε τα Καρκαμανεια.
    Γεννανε και τα κοκορια του Βοχαιτη,πρωτη μουρη θα ναι παλι στα καναλια.Θα ακολουθησουν και οι μηνυσεις,ο Μπεος στον Πατερα,ο Πατερας στον Μπεο,οι δυο τους στον Κουγια,οι τρεις τους στον Βοργια,ολοι μαζι στον μαιστρο....
    Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη,μεχρι να ξανασμιξουν για το καλο του ποδοσφαιρου...
    Το πιο ωραιο ομως το`πε ο Βοχαιτης,να επιληφθει του θεματος ο πρωθυπουργος ειπε,και παραλιγο να πεσουν οι σοφαδες...Εδω γινεται της πουτανας το μαγκαλι μεσα-εξω,και θα κατσει ο ΓΑΠ να ασχοληθει με Μπεους,Πατερες και Κουγιες.Οσο τωρα για τον Ευαγγελο,ας προσεχε που εμπλεκε,δεν του φταιει κανεις.Παντως ειναι να το τραβαει κι ο κωλος σου.Για τον Μπεο λεω,που παντα βρισκεται μπλεγμενος ο ανθρωπος χωρις να φταιει...Αμα δεις το υφος του οταν παιρνει το λυπητερο του ειναι σαν να βλεπεις καναν "διανοουμενο" που αναρωτιεται για το που παει ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή