Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

            ENA KEIMENO MOY, ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ BLOG. ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
                                       ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
*******************************************************************************

     Υπάρχει ζωή εκτός γης; Περίμενα με τεράστια αγωνία την ανακοίνωση της ΝΑΣΑ . Και τελικά εισέπραξα μαλακίες στο πάτερο. Πιο λογικός θα ήμουν, αν περίμενα σχόλια εξωγήινων για τον αν υπάρχει ζωή στην γη. Όσο κι αν δεν κατέχω εξωπλανητική διάλεκτο, σαν Έλληνας πιστεύω ότι κάτι θα καταλάβαινα. Λόγω πολιτισμού, που δεν μπορεί να έχει μεταλαμπαδευθεί μόνο στην Ευρώπη. Πρέπει κάπως να έχει πάει και κάπου στον γαλαξία.
Και το αν υπάρχουν εξωγήινοι, με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν μπορώ να το κρύψω. Ήθελα λοιπόν την επίσημη άποψη. Διότι ανεπίσημα, δηλαδή για μένα, είναι προφανές ότι υπάρχουν. Τόσα εκατομμύρια πλανήτες και τόσες χιλιάδες γαλαξιακά συστήματα, τι διάολο, μόνο εδώ πέρα εξελίχθηκαν τα βακτηρίδια;
     Αλλά δεν σας είπα ακόμα, το γιατί προσμένω ζωή εκτός γης. Θα το αποκαλύψω και κρατείστε το, επτασφράγιστο μυστικό ίδιο με του Χατζηδάκη που το ξέρανε οι λόγγοι, τα βουνά και τα χελιδόνια. Είναι η ελπίδα μου. Ή η ελπήδα μου. Όπως θέλετε γράφτε την λέξη. Ρε παιδιά , να βρω πλανήτη που οι αρσενικοί κάτοικοι του, να φέρουν κέρατα και να φανερώνουν κατ’ ευθείαν με την εμφάνιση τους, ότι οι γυναίκες τους πηδιούνται αβέρτα κουβέρτα.
     Ή ότι θα υπάρχει πλανήτης που κατοικείται από γυναίκες τρίμουνες. Θα μου πείτε βέβαια, ότι δεν τα καταφέρνω εδώ με τη μια, την μονόμουνη που είναι και πολυγαμική, εκεί τι θα κάνω; Α όλα κι όλα. Εγώ παρέα με άπειρα σεξουαλικά βοηθήματα, θα αλλάζω συνεχώς στάσεις , μια στον ώμο, μία στην κλείδα, μια στο γόνατο, ανάλογα με το πού έβαλε τις τρύπες ο δημιουργός, χωρίς να κουράζω το θηλυκό με απαιτήσεις να κουνιέται κι εκείνο.
     Χώρια που μπορεί και να γνωριστώ και με άλλους κατά την πράξη. Η τρίμουνη νομιμοποιεί την παρτούζα, όπως και να το κάνεις. Άσε που δεν τίθεται και θέμα δύσκολων ημερών. Αν το ένα όργανο είναι αδιάθετο, θα έχω άλλα δυο να κάνω την δουλειά μου και να μην αναγκάζομαι όταν έχω κάβλες να βλέπω το πουλί μου να βγαίνει σαν ματωμένο ξίφος από την μονόμουνη. Χώρια που με την πολλαπλόμουνη, ακόμα κι αν δεν κάνω κάτι, θα έχω πολλαπλάσια οφθαλμόλουτρα. Τόσα εσώρουχα πάνω σε ένα μόνο κορμί ! Φοβερά πράματα κύριε.
      Να, γι’ αυτό με ενδιέφερε η ΝΑΣΑ. Που όμως με προσγείωσε άσχημα. Βρε να ψάχνουμε ζωή εκεί πάνω και τελικά να την βρίσκουμε σε μια λίμνη στην Καλιφόρνια; Ούτε ο θεός δεν τα θέλει αυτά. Και να μου ζητήσει η σύζυγος, που ανέπτυξε μια περιέργεια να δει κι εκείνη την ανακάλυψη αυτή, να βγάλω εισιτήρια για την Αμερική κι αντί να πηδήξω την τρίμουνη, να αναγκαστώ να μείνω στην γη με την νόμιμη; Και να κάνω κι έξοδα τζάμπα και βερεσέ; Αφού την έχω δωρεάν εδώ.
      Τι διάολο γίνεται τελικά όμως; Οι εξωγήινοι είναι βακτηρίδια πάνω στην γη; Ρε μήπως η διαστημική οργάνωση έκανε όλον αυτόν τον ντόρο για να τονώσει τουριστικά και οικονομικά την πολιτεία των ΗΠΑ; Όλο και κάμποσοι μαλάκες θα πάρουν τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα για να πάνε να δουν τους μικροοργανισμούς. Μην χάσουν την απαραίτητη πληροφορία για την επερχόμενη κάσα τους.
     Και σαν Έλληνας γαμώτο, ονειρευόμουνα. Ότι μόλις φτάσω στον άγνωστο πλανήτη, θα αρχίσω τις ερωτήσεις. Ποια τον παίρνει αμέσως, ποια είναι η εύκολη και τα τοιαύτα. Όπως γινόταν κι εδώ παλιά μόλις φεύγαμε από την χώρα μας. Που προσγειωνόμασταν στα ξένα αεροδρόμια κι όλοι θέλαμε να πηδήξουμε . Έλληνες, ο λαός που μπορούσε να γαμήσει μόνο εκτός έδρας, εξαιρουμένων των ποδοσφαιρικών ομάδων.
     Σε άλλον πλανήτη όμως, θα ήταν πιο όμορφα. Θα φτάναμε με σκάφη αμερικάνικα, ρωσικά ή ευρωπαϊκά . Δεν μας νοιάζει κι ακριβώς. Πάντως, θα χρησιμοποιούσαμε σκάφος του οποιουδήποτε μαλάκα είχε ξοδέψει τα λεφτά των πολιτών του κράτους του για να ερευνά παπαριές. Εδώ όμως πρέπει να κάνω μια απαραίτητη παρένθεση: Κινέζικο σκάφος δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ. Αυτοί ανακαλούν τοστιέρες και τανάλιες σαν ακατάλληλα προϊόντα, σκεφτείτε τι θα μπορούσε να γίνει με ένα διαστημόπλοιο. Και νάμαι μέσα κι εγώ; Όχι ρε παιδιά . Χίλιες φορές να μην ξενογαμήσω.
     Να επανέλθω όμως στην σημαντικότατη πληροφορία της ΝΑΣΑ περί του βακτηριδίου που χρησιμοποιεί αρσενικό για να χτίζει το γενετικό υλικό του. Λογικά, πρέπει κάποιοι τρελοαμερικάνοι να αποφάσισαν να πάνε να κάνουν μπάνια στη λίμνη Μονκ, στη λίμνη των εξωγήινων, μπας κι αποφύγουν τους καρχαρίες των ωκεανών. Οπότε κινητοποιήθηκε όλος ο κρατικός διαστημικός μηχανισμός μήπως και γλυτώσει κοσμάκης, απαραίτητος για την αγορά παραγώγων του χρηματιστηρίου, από ακούσια αυτοκτονία σε μια στέρνα τίγκα στα τοξικά απόβλητα από τις διπλανές βιομηχανίες.
     Ή μπορεί το θέμα να είναι ακόμα σοβαρότερο. Αφού κατέρρευσε η Ρωσία, κι αφού η τρομοκρατία αρχίζει και ξεφτάει σαν παγκόσμια απειλή, να μην βγει και το χαρτί του εξωγήινου που φτύνει υδρόθειο, κατουράει μόλυβδο, χύνει αρσενικό και φτερνίζεται υδροκυάνιο; Να μην ενωθεί ο πλανήτης σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση με σκοπό την ασφάλεια ; Να μην δίνει τα λεφτά του, όχι πια σε εξοπλισμούς τοπικούς συνόρων, αλλά σε κάτι μεγαλύτερο; Συμφιλιωμένος κι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τον ντε φάκτο και ντε γιούρις κακό δηλητηριώδη εξωγήινο; Why not? It’ s a good idea old chap.
     Κι είμαι σίγουρος ότι η ΝΑΣΑ δεν τα έχει πει κι όλα. Αν αποκαλύψεις τα πάντα μονοκομπανιά, ποιος ο λόγος χρηματοδότησης της διαστημικής οργάνωσης που απασχολεί τόσους καραμπινάτους μαλάκες με ντοκτορά;
     Αλλά εμένα με τρομάζουν αυτά που έρχονται. Διότι με βλέπω άκαβλο φοβισμένο αγκαλιά με την σύζυγο στα 55 της , χωρίς τρίμουνες έτοιμες για όλα, και χωρίς δηλωμένους πράσινους κερατάδες . Γιατί πράσινους; Μην κολλάτε σε χρώματα. Πέστε οτι είναι κι αυτοί υπέρ της οικολογικής συνείδησης. Δεν είναι το θέμα μας αυτό. Εδώ κινδυνεύουμε να το ξανακάνουμε με τη σύζυγο και να κάνουμε αιμομιξία με την μάνα των παιδιών μας, πάνω που θα φτάναμε σε πλανήτη χωρίς ταμπού και με πλήρη κατάρρευση των κατ’ εικόνα και καθ’ ομόιωσιν που μας έχει πηδήξει την φύση τόσα χρόνια.
     Και τελικά οι εξωγήινοι να είναι πάνω στην γη. Μια βόλτα κάναμε και τα βρήκαμε όλα. Τζάμπα τα λεφτά για τόσα τηλεσκόπια και τόσους μαλάκες παρατηρητές που προσπαθούν να δουν κάτι έξω από τον πλανήτη. Και τζάμπα κι οι φαντασιώσεις που ανέπτυξα, και τα τηλέφωνα που έκανα μαζί με τις προκαταβολές που έδωσα στον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για κρατήσεις θέσεων στα ufo των extraterrestrials , μια που πάντα προτιμώ πιλότους της χώρας ή του πλανήτη που ταξιδεύω. Τα ξέρουν καλύτερα τα αεροδρόμια τους ρε αδερφέ.
     Αρσενικό λοιπόν ο θησαυρός. Κι εγώ με το πουλί στο χέρι. Είπα να κάνω σαν υδρογονάνθρακας μια χημική αντίδραση. Να εξελίξω με μια εξωγήινη την διαγαλαξιακή ειρήνη αλλά κυριότερα το σεξ. Και να ξαναγυρίσω, και νάχω ιδέες καινοτόμες για μένα και την σύζυγο που από την πρώτη στιγμή δεν είχε ενδιαφερθεί να γνωρίσει πράσινο κερατά.   Μόνο το βακτηρίδιο είχε υποπτευθεί. Κι από την πρώτη στιγμή με είχε ονομάσει μαλάκα που αποφάσισα να ακούσω ανακοινώσεις της ΝΑΣΑ Που έψαχνα τρία μουνιά σε ένα. Και δεν παίρνω τρεις βιζιτούδες καλύτερα; Τώρα που το σκέφτομαι… Ρε πιο καλά στη γη. Σκέψου και να μου έβγαινε και η τρίμουνη πολυγαμική ή συναισθηματική . Κερατάς με γεωμετρική πρόοδο να κατέληγα; Ε, όχι. Γήινα , σωστός.
     

7 σχόλια:

  1. Εξαιρετικον πονημα αδερφε Σταυρε.
    Ειμουν σιγουρος οτι στα θετικα μαθηματα εισουν καλος. Και ειδικα στην τριμουνομετρια.
    Και οντως τα μετρας και τα υπολογιζεις σωστα και γηινα. Ναι μεν σωστοι οι υπολογισμοι σου περι της ανατομιας των τριμουνων του πλανητου "Ksekoleum",αλλα υπαρχουν και ανασταλτικοι παραγοντες.
    Ποιος τα αντεχει τα αλλα; π.χ. "κερατας με γεωμετρικη προοδο";
    Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα,τα κονδυλια που πετιωνται κυνηγωντας πρασινα ανθρωπακια αλλα και νεες φοβιες προς καταστολην του ανθρωπινου πλαγκτον,να δινονταν προς αγοραν τροφης δια τους μη εχοντας.
    Και αν περισσευαν και μερικα εκατομμυρια,να τα μοιραζαν σε οσους μετειχαν στα προγραμματα ανευρεσης τριμουνων, η διμουνων,ωστε να αγοραζουμε και εμεις την απολαυση απο γηινες διμετρες μονομουνες.
    Ετσι,σαν αποζημιωση για την αδικη εξερευνηση του μουνοδιαστατου συμπαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=moYSOVF5YF8

    ομορφιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ.
    http://www.sports-data.net/
    Πριν 5 μέρες μας περνούσε και ο Ηρακλής.Αυτό άραγε σημαίνει οτι σαν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ αντιδρούμε πιο
    αργά ή οτι "ιντερνετικά" είμαστε πίσω ακόμη ή οτι σήμερα τουλάχιστον είμαστε στη φυσική μας θέση αν και νομίζω οτι τελικά η τρίτη θεση θα είναι η τελικη μας κατάταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. me tis kasetes tou kougia ti paizei ?

    kserei kaneis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Mike: Μπες στο blog "petalovolos" και θα μαθεις.
    Το πιο πανω λινκ του youtube ( http://www.youtube.com/watch?v=moYSOVF5YF8 ) παιζει ενα αποσπασμα απο μια κασετουλα.

    Ενα ακομα φρεσκο νεο ειναι οτι ο Δαλουκας με ανακοινωση του λεει-μεταξυ αλλων- οτι: "ουδεποτε συναντηθηκα με τον κο Μαρινακη..."
    Και ποιος μιλησε για τον Μαρινακη βρε Δαλουκα; (οχι οτι δεν εχει σχεση ο Βαγγελας) αλλα οι κασετουλες για συναντηση σου με τον Μπεο "μιλουν".
    Με τον Μπεο συναντηθηκες; Μπα! Καμια απαντηση.
    "δεν εχω καμια σχεση,ποτε δεν ειχα την παραμικρη αναμηξη ουτε με το συγκεκριμενο παιχνιδι ( Μακαμπι-γαυρος) ουτε και καποιο αλλο και ειμαι καθαρος σε ολα... κλπ-κλπ-κλπ)
    ΑΛΛΑ, συμπληρωνει: "...και οσο για τις απειλες που δεχομαι εχω αποτανθει στην Αστυν. Διευθυνση Βολου..."
    Ε,ρε πλακες. Και αφου "καμια αναμειξη" δεν εχεις, προς τι οι απειλες -που εκ των πραγματων δεχεσε-και προς τι η προστασια που ζητας απο την αστυνομια;
    Αβυσος η ψυχη του αδεκαστου διαιτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαρτίου, 2011 21:59

    Ήμουν για 3ήμερο θεσσαλονίκη. Μαυρίλα. Να φταίγαν τα 4?
    Μου λείψατε...
    Γαμώ τα κείμενα προσφυγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΚΑΣΕΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή