Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Α Ε Κ - Π Α Ο Κ

          Τι είναι οι Απόκριες; Ένα μασκάρεμα της ψυχής αλλά κι ένα φτιασίδωμα της μούρης. Μια εμφάνιση, που για άλλους είναι μια φανερωμένη αλήθεια και γι' άλλους ένα μικρό πανηγυράκι. Ο,τι πάντως και να συμβαίνει, σκορπά γέλιο και χαρά. Σε μικρούς και μεγάλους.
          Και το τήρησε και η ΑΕΚ μας σήμερα. Προφανώς η διοίκηση χρωστάει ακόμα τα πλυστικά στο καθαριστήριο , οπότε μπήκαμε ντυμένοι μπλε. ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, σημείο που πρέπει να προσεχθεί για το μέλλον.
        Κομμένη πάντως η πλακίτσα για τους προληπτικούς. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΑΛΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ . ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
       Συνεχές τρέξιμο, αλληλλοκάλυψη, ανελέητο πρεσάρισμα, επιθετικό πνεύμα, δημιουργία πολλών ευκαιριών με συνδυασμούς κι αποτελεσματικότητα. ΜΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΝΕΝΗΝΤΑΛΕΠΤΟ. ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ, ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ.
       Φυσικά δεν τρελαίνομαι. Διότι πρέπει πραγματικά να προβληματισθούν στα αποδυτήρια με την εμφάνιση αυτή. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
       Και σήμερα πρέπει να γελάσουμε αλλά και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Χιμένεθ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
      Όμως, δεν μπορώ να αφήσω αμνημόνευτο τον Ντιοπ, τα άπειρα χιλιόμετρα του Μάκου, το φοβερό καθοδήγισμα του Ρότζερ ( εγώ αυτόν θεωρώ κορυφαίο ), αλλά και το γεμάτο ουσία παιχνίδι του Σκόκο. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ , αλλά κυρίως ο Χιμένεθ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, που μπορεί ( αν θέλει ) να γλεντήσει  τα κατά τεκμήριο βαρυκόκαλα σέντερ μπακ , να σουτάρει και να σκοράρει αλλά και να σπάσει εύκολα τη μπάλα δεξιά κι αριστερά.
       Ωραίο παιχνίδι ρε παιδιά. Έξω καρδιά. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΠΈΝΤΕ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΆΤΟΜΑ. ΠΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
       Μια υγεία που πήγε να την χαλάσει ένας ανεκδιήγητος διαιτητής. ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΝΑΣ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΊΠΠΙΝΕΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ. ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΕΔ, ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ. ΟΝΟΜΑ; ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ, έτσι για το αρχείο.
      ΚΙ ΕΠΙΜΕΝΩ: Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ. ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΛΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ , Ο ΙΒΙΤΣ ΚΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝΕΙΣ ΚΟΜΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΙΠΑΜΕ: Ο ΣΚΟΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ.
     ΥΓ. Σήμερα δεν είμαστε για γκρίνιες, αλλά αυτός ο Ματέος που είναι δίμετρος, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.   

54 σχόλια:

  1. σωστος σωστοτατος.

    Οταν ο τυπος στο παγκο αποφασιζει να παιξει ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ποδοσφαιρο, με το αναλογο στησιμο, η ομαδα παρουσιαζει ενα προσωπο.
    Σοβαρο η οχι δεν παιζει τοσο ρολο, αυτο αλλωστε επηρεαζεται και απο τον παραγοντα ποιοτητα ροστερ.
    Ο Φουλης ποτε δεν ηταν παικταρας ουτε ο πατερ ηταν. Αλλα ξερεις οτι εχεις ενα παικτη του 4 που θα σου παιζι 4. Σπανια 3 πολλες φορες 5.

    Επιμενω οτι ο Ροτζερ (και ας διαφωνουμε με τον thomas) ειναι οτι πιο ποιοτικο εχει στην πασα-παγωμα-ρυθμο εχει η ομαδα μπροστα απο τα αμυντικα χαφ. Ενας τυπος αργος μεν αλλα (κατα την γνωμη μου παντα) με αντιληψη του χωρου που κινουνται οι συμπαικτες του.
    ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ να ξερεις με την ακρη του ματιου σου που ΘΑ ειναι ο συμπαικτης σου ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ.
    και για να το εχεις και να δουλευι αυτο ΕΠΙΜΕΝΩ οτι θελει παιχνιδια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.
    ΝΑΙ ειναι αργος ΝΑΙ δεν θα σου κανει 10 τρυπες αλλα αμα τα ειχε αυτα θα λεγωτν Ρεγιες (τι ματσαρα εκανε χθες για οσους το ειδαν) ΣΕΣΚ η Τσαβι η Πιρλο.

    Ο Βασιλης ηταν γρηγορος η μαρκαρε?

    Πρωτη φορα εδω και ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ....ΑΕΚ.

    Μπραβο για σημερα. Να δουμε την συνεχεια και κυριως τη Τουμπα.

    Υ.Γ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΚΡΕΤΙΝΟΙ.
    ΟΡΘΙΑ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Η ΟΧΙ.

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ? AΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?

    Y.Γ2 ΚΩΣΤΑΚΗ ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΓΚΟ ΑΚΟΜΑ. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ

    ΥΓ3 ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600 (η ΟΠΟΙΑ προταση ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τοσο καιρο δεν μπορουσες να την κανεις να τελιωνουμε? Να εχεις ενα προβλημα λιγοτερο και ενα ΗΡΕΜΟ ΠΑΙΚΤΗ (ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΓΚΟΛ) ΗΡΕΜΟ να παιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα ασφαλως και δεν ειναι μερα για γκρινιες.
    Οπως και ουτε για πανιγυρισμους.
    Το να ξορκιζεις αυτο που ευλογας και το αντιθετο και τουμπαλιν,ειναι μαλακια.

    Και σημερα βεβαια ειδαμε μια ΑΕΚ βγαλμενη απ'τα παλια. Οχι και τοσο παλια. Αλλα τασυνεχη μετρια χρονια που μεσολαβησαν,εκαναν την χρονικη αποσταση αυτη να μοιαζει με μισο αιωνα.

    Και μονο 5-6-7 χιλιαδες με ΠΑΟΚ; Τι καταντια. "μα και εσυ δεν λες να μην πηγαινει ο κοσμος ρε μαλακα" θα μου πεις. Σωστα. Και το αποτελεσμα της καταπτωσης ειναι η ελαχιστη εως εξευτελιστικη προσελευση του κοσμου. Λετε να τρελαθηκε; Αλλος γιατι δεν γουσταρει την κοροιδια απο τους παικτες,αλλος αυτην της "διοικησης",αλλος γιατι δεν θελει να προικοδοτει τεμπελιδες,αλλος γιατι νομιζει οτι τα λεφτα του πανε σε μια μαυρη τρυπα,τελος παντων εχει διαμορφωθει-δικαιολογημενα- μια εντυπωση απο την πλατια μαζα τυο κοσμου οτι αυτη η ομαδα-η τωρινη εννοω και οχι γενικα "η ομαδα" αλλα και η ανευθυνη και ανιδεη διοικηση δεν αξιζουν ουτε τα λεφτα,ουτε τον κοπο του να παει ως το γηπεδο.
    Αφου το πιο πιθανο ειναι να βρισει και να συχτιρισει,ε τοτε ας το κανει απο την τηλεοραση.

    Εστω και με μπλε χρωμα -για το οποιο διαφωνω και δεν καταλαβαινω τινος μαλακα ηταν η ιδεα-ειδαμε την παλια καλη κιτρινομαυρη ΑΕΚ μας, που αρπαζε τον αντιπαλο απ'το λαιμο και τον χτυπαγε κατω. Ανεξαρτητως των αποτελεσματων που θα εφερνε.
    Ποδοσφαιρο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ. Και οχι το φυλαγμα του κωλου. Το οποιο και αυτο ακομα που κακως επιχειρειται,εχει αποφερει καμια τριανταρια γκολ μονο στο πρωταθλημα,εχοντας την τεταρτη χειροτερη αμυνα απο τις 16 ομαδες.
    Και το Σκοκο να δηλωνει "2.5 χρονια φωναζω οτι εδω πρεπει να παιζω.
    Οπως και το πολυ βροντερο 4-4-2.
    Ολα αυτα λοιπον φωναζουν στους μαλακες και κυρια στους εκστοτε προπονητες μαλακες-οπως ετουτος εδω που μας ελαχε τωρα- ωστε αυτα που βλεπουν οι οπαδοι απο τις εξεδρεςαλλα και που "φωναζουν" με την ατομικη αποδοση τους οι παικτες, οτι η ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζουμε-για πολλοστη φορα- να μη ξαναδουμε διαφορα πειραματα με το "σχημα" και το "συστημα".
    Μερικα πραγματα ειναι προφανη.

    Τωρα αν καποιος οι καποιοι μαλακες για να δικαιολογησουν σε καποιους αλλους μαλακες τα λεφτα που παιρνουν,νομιζουν οτι μπορουν να αλλαζουν προσωπα και διαταξεις καθε Κυριακη μονο και μονο για να νομιζει ο κοσμος οτι "εδω γινεται δουλεια",αυτο ειναι αλλο θεμα.

    Τι μπορουμε να σωσουμε; Η γενικη εικονα ειναι ασχημη εξ'αρχης και εν συνεχεια. Και δικαιολογημενα. Εν καταληξει,δεν ξερω τι θα βγει. Ελπιζω να κερδιθουν καποιες εντυπωσεις,αλλα και πρακτικα καποιοι στοχοι.

    Και θα ειναι μεγαλο ξενερωμα,να δουμε αμεσως μετα απο το σημερα,καποια αποτομα πισωγυρισματα,ταοποια θα προκαλουν γελια και χλευη.

    Τι ελπιδες υπαρχουν για κατι τετοιο; Δυστυχως δεν ειναι περισσοτερες απο το αντιθετο. Μενει να δουμε.Οι ιδιοι μονο, μπορουν να ανασυρθουν,οπως μονοι τους πεφτουν στα σκατα την ανυποληψιας.
    Το κακο βεβαια δεν ξεκιναει απο αυτους. Απλα σε αυτους καταληγει.

    Ο κοσμος ομως ξερει τι βλεπει. Και εχει μετρο συγκρισης. Και δικαια φωναζει κατα παντων σχεδον.


    Και κατι τελευταιο (ξανα): Μαλακα Ισπανε, ο Σκοκος,δεν πρεπει,απαγορευεται δηλαδη να παζει οπουδηποτε αλλου παρα μονο στον αξονα και σαν δευτερος επιθετικος. Χρονος για πειραματα δεν υπαρχει. Αν θες τετοια, να τα κανεις στην ομαδα "under 21".
    Πολλα παιχνιδια χαθηκαν εξ'αιτιας σου και-αν-χαθει η προκριση θα ειναι γιατι εσυ φταις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΗΣΤΑΡΑ Το ποδοσφαιρο ειναι απλο αθλημα.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ εγιναν επειδη εκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο επαιζαν απλα.
    Απο την μεγαλη liverpool στη μεγαλη Μιλαν στη Μπαρτσα σημερα.

    οκ αμα εχεις και keegan, steve hayway, gulit raicard xavi mesi ειναι πιο απλα αλλα εκει μιλαμε για αυτοκρατορειες.

    εκανε τιποτε μαγικα ο σαβεσφκι η ο τιμουρ με το κουμπαρο?

    οχι, επιζαν καλη μπαλλα ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ καιν κυριως ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΘΥΜΑΣΑΙ ποτε να αλλαζει θεση τον ΤΟΝΙ κανενας και να τον βαζει δεξια για να το παιξει εξυπνος?

    ΘΥΜΑΣΑΙ ποτε ελληνικη ομαδα να παιζει 4 3 3 ?Με ποιους ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΙΣΠΑΝΕ θα παιξεις? Με τον dani alves - αργυριου?

    AINTE MAZEΨΟΥ KAI ΠΑΡΑΤΑ TIS ISPANIKES MALAKIES.

    πως ειδες το μεγαλο ματς της λαρισας χαχαχαχα
    ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ για το πεναλτυ, και καπακι η ασιστ του Βυντρα..

    Να χαιρωμαι για το ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΔΩΝΗ η να λυπαμαι για τον Νιονιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα αυτος ο Σκοκο ειναι μεγαλος "αλητης"....Σε καποια παιχνιδια κρυβεται κατω απο την χλοη και σε καποια οι υπολοιποι 10 πινουν καφε...Αφου μετα απο 2,5 χρονια επαιξε στην θεση του,να παιξει και στην Τουμπα να δουμε τι θα γινει.Και αμα "γινει",τοτε με συνοπτικες διαδικασιες ο Χιμενεθ να μπει στο πρωτο πλοιο για το Spain.Και τις βαλιτσες να τις στειλουμε μετα και αμα θελουμε με τα εξοδα δικα του.
    Dimi,μην αναφερεις παλι για Τονι,κουμπαρο,Τιμουρ,γιατι βλεπω οι 5000 να γινονται 3000,και στο τελος ο Αδαμιδης θα κανει one man show στις εξεδρες...Μην ξυνεις πληγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me du$an tha eixame valei 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ DIMI: Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ.
    ΑΝΤΙ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΟΜΙΖΩ ΛΙΓΑ ΛΕΣ. ΕΓΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ 23.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΟΜΙΖΩ ΛΙΓΑ ΛΕΣ. ΕΓΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ 23.

    -------------------------------------------------

    dipsifio mono osoi exoune diploma.o titanas den exei.tha tou to kanei doro o tigris sta 70a tou gene8lia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΒΑΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΤΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ;
    ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΝΝΟΩ ΣΑΝ ΓΝΩΣΗ ΜΠΑΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ.
    ΠΟΣΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Dimi. Τι να πω για το ματς της Λαρισας.
    Τα λεει ολα η σιωπη. (οχι η δικη μας)
    Ξερεις τι ειναι ΚΑΙ να σου φτιαχνουν γηπεδο,ΚΑΙ να σε σωζουν μια κατηγορια;
    Πως τα ξεπληρωνει αραγες ο τυπος με τα γυαλια;
    Που θα "παραιτηθει" κι'ολας.
    Ποιος το περιμενε τετοιο αποτελεσμα.
    Επεσαμεν απο τα συννεφα.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
    Χα!
    ( εχω την αμυδρα υποψια οτι σημερα βγηκαν τα λεφτα που δωθηκαν για τον Σισε.)
    Αξιος ο μισθος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α,ναι,βεβαια. Καλη "Σαρακοστη"(2011-1051) σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...και ελπιζω, -αν και οταν-τελειωσει αυτη, να εχει μεινει λιγο κρεας για να φαμε και να μην εχουν εξαφανιστει τα αιγοπροβατα,μεχρι τοτε.
    Φοβαμαι πως θα εκλειψουν ως τοτε τα ειδη.
    Και θ'αχουν μεινει μονο οι κατσαριδες και οι πουστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "2011-2051" εννοουσα και οχι "2011-1051" οπως εγραψα εκ παραδρομης.
    Γιατι αυτη δεν ειναι Σαρακοστη χρονων αλλα αιωνων.
    Ειπαμε να νηστεψουμε. Οχι και ετσι ομως.
    960 χρονια, ειναι πολλα. Και μαλιστα προς τα πισω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. polu swstos o steven

    simera eidame mats pou thelame na xe kana misaoro akoma
    polla goal , polles faseis gia alla 4
    koryfaioi gereiro diop mietsel scoko kai monadiki parafonia to methysmeno to anipsi pou mpike sto telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. epitelous finete mia kapia aksiopoinsi tou mantraxalou diop

    pleon ton psaxnoun sta stimena kai to apotelesma 2 dokaria kai ena mpalaki

    ki aporw giati de to kanane toso kairo

    elpizw na min exoume kana malakismeno roteition sta epomena mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΣΙΜΠΙΟΜΟΥΝ ΧΘΕΣ..ΜΙΑ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΤΟΝ ΠΑΤΑΓΕ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΨΩΝΙΣΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΚΑΡΣΙΑ..
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ...

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ,ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΥΛΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..Ο ΡΟΜΒΟΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΣΚΟΚΟ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΡΟΜΒΟΥ ΜΕ 3 ΧΑΦ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ.(DIMI ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 20.Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΤΟ 2008 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΝΟΥΛΑ.)

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΗΣΕ..ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΚ ΤΑ ΑΜ.ΧΑΦ, ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ..

    ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.Ο ΜΑΝΩΛΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗΣ? ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΣΕ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΑΝΑΣ.

    Υ.Γ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΩΡΑ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ 2,20.ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ 1,40 ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑΟΥΜΕ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 2,20 ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ. ΝΑΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΒΕΝ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ 4-0 ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΣΑΝ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟΣ ?ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΗΔΑΕΙ Η΄ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΕΛΙΚΑ?
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΡΥΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ..
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΔΕΝ ΚΡΑΞΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΚΡΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ: ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ. ΑΠΟ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΧΤΗΣΙΜΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΕΣΙΜΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΙΝΟ.
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑΣΟΥΤΙ. Ο ΜΑΤΕΟΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΣ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
    Ο ΜΙΤΣΕΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ , ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΟΥΦΟ: Ο ΠΙΟ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ, ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΜΠΑΧΑ. ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΟΚΙΛΟ ΚΑΤΩ, ΘΑΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΡΥΘΜΟ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ..
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ..ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ..ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑΣΟΥΤΙ ΜΕ ΜΑΤΕΟΣ ΜΑΖΙ..ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΔΕΛΛΑΣ.
    Ο ΜΠΑΧΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ..ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΤΟΚΙΛΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η΄ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΑΣΠΟΥΜΕ?

    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ? ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΡΟΜΒΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ..ΤΑ 2 ΜΠΑΚ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ ΛΟΓΙΚΑ..ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση. Αν δεν τον πιστεύαμε, δεν θα πηγαίναμε στην Τούμπα...

    Mα να μην περναει ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, που να μη μπει μαλακια αυτο το παιδι?

    ΡΕ ΑΓΑΜΙΔΙ πας στη Τουμπα λογω συναισθηματων? Αλλιως δεν θα πηγαινες?

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ. ΜΟΝΟ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.
    ΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΕΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΞΕΠΛΥΝΕΙ" ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΛΕΓΕ: ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΓΑΜΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΧΘΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ.
    ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥ..ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΙΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ..Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ..ΜΕΤΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ..

    ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ Η ΑΕΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ ΣΚΟΡΑΡΕΙ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ..
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ..ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ..
    ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΟΧΙ ΒΑΣΙΚΟΣ..
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΔΕΚΑΡΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΛΥΜΠΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ 36 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aμα δεν αρχισουμε τα μαγικα ροτεισον και τις ιθπανικεθ μαλακιεθ και κατεβει η ομαδα χωρις αλλαγες, με ορθοδοξο 4-4-2 τοτε οι ελπιδες αυξανωνται.
    Θα πιεσει σιγουρα ο Μπαοκ αλλα εχωντας τη χθεσινη τεσσαρα στο σβερκο θα ειναι πιο προσεχτικος.
    εξαλου γιουρια ο μπαοκ ποτε δεν επαιξε εδω και 3 χρονια, οποτε φαινωταν σαν ομαδα το εκανε επειδη του δινανε χωρους.

    Προσοχη θελει και σωστη διαχειρηση του ματς, και οι δυο γκολ θελουνε με την διαφορα οτι αμα φανε απο ενα η ΑΕΚ περναει.

    Τελος σε 7 παιχνιδια δεν εχει σκοραρει ο παοκ απο οτι ακουγα.

    steven δεν εχουμε κανενα τετοιο παικτη πελον στην ΑΕΚ πλην Δελλα ολοι οι αλλοι σε θεμα τσαμπουκα ειναι πιο soft απο αυτους που παιζουμε στα 8Χ8.
    Ποιος να μιλησει ο νατσο ο φραπες ο μακος η ο φουλης?
    Εχουμε γεμισει καλα παιδια-αλλο ενα προβλημα της φλωροποιησης του κοντου απο το 2004 και επειτα.

    τεσπα κρατημα μπαλλας θελει (ενα καλο παιχνιδι ροτσερ) με τον σκουρο και τον μακο να τον φυλανε πισω του να μην αγχωνεται ανασταλτικα.

    και ασε ρε μαλακα αλεφαντε τον νατσο μπροστα με τον Ισμα να παιξουν οπως θελουν.
    χτες ο ενας εκοβε και ο αλλος εραβε αφου το χουν μονοι τους, ντε και καλα να τους βαλεις σε καλουπια εξω αριστερα και εξω δεξια για να παιζει ο μπακας που εχει να βαλει γκολ απο τον Νοεμβριο του 2009!!!!

    και να μας το παιζεις προπονητης εσυ και ο αλλος προεδρος.

    Ερωτηση:Γιατι ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ο Χιμενεθ απο την Σεβιλλη?
    Οποιος το βρει εχει το πρωτο ουζακι απο μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ασχετο με τον τρεχοντα ποδοσφαιρικο σχολιασμο,αλλα αξιζει τον κοπο,γιατι ειναι ενδεικτικο.
    Αλλωστε την περιοδο που διανυουμε, (2010-201-2012), ληγουν πολλα συμβολαια,συμφωνιες και συγχωροχαρτια τα οποια ειχαμε υπογραψει ως κρατος (της πλακας και υποδουλο)πολλες δεκαετιες πριν.
    Δηλαδη ηρθε το: "παιδι...κανε μας τον λογαριασμο σε παρακαλω. Α, και που'σαι. Φερε και μια σακουλιτσα για τα κοκκαλα. Εχουμε και μερικα παιδια...ε, σκυλια θελω να πω".

    Εχει παρει το αυτι σας,η καλυτερα το ματι σας καποιο διαφημιστικο της vodafon απο στο βαθος κηπος,κανει την διακριτικη εμφανηση της μια σημαια της ανεξαστητης Κρητης; Οχι; Ουτε και εγω το ειχα προσεξει,μεχρι που το διαβασα.


    Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε καταγγέλλει στον Ελληνικό λαό αλλά και στο Έθνος ολόκληρο την προδοτική προπαγάνδα της συγκεκριμένης εταιρείας για την μαύρη και σκοτεινή (διαφήμιση) των προϊόντων της έχοντας για φόντο την σημαία με το αστέρι της επικυριαρχίας του σουλτάνου επί του ελληνικού πληθυσμού της αλλά και της πιο σκοτεινής περιόδου της ιδιαιτέρας μας πατρίδας της Κρήτης «Κρητική Πολιτεία».
    Θα έπρεπε δε να γνώριζαν οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας ότι η σημαία Κρητικής ψυχής και της εποχής εκείνης είχε το σημείο του σταυρού και τις λέξεις «ΕΝΩΣΙΣ Η ΘΑΝΑΤΟΣ».
    Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια της VODAFONE συμβάλει ενεργά στην σκοτεινή προσπάθεια κάποιων που εδώ και καιρό προσπαθούν να περάσουν προδοτικά μηνύματα εναντίων της πατρίδας μας και ολοκλήρου του έθνους".

    Αν αναρωτιεστε ποια ηταν η χορταστικη δικαιολογια του art director του εν λογω διαφημιστικου σποτ,χαρειτε την:

    "Σχετικά με τη διαφήμιση της vodafone σας γνωστοποιώ, ως art director του εν λόγω διαφημιστικού σποτ, ότι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο. Η επιλογή της επίμαχης σημαίας έγινε…
    εντελώς τυχαία, στη προσπάθεια να επιλέξουμε κάποια όχι τόσο γνωστή, με αποτέλεσμα ο φροντιστής (ο υπεύθυνος αντικειμένων- set dresser-) να επιλέξει αστόχως τη συγκεκριμένη σημαία. (δηλαδη αναμεσα σε 2.000 σημαιες,εκεινος ο ατυχος επελεξε αυτην της ανεξαρτητης Κρητης.Kαι που την βρηκε; Μιλαμε για jocker.Και σαν παιχνιδι πιθανοτητων αλλα και σαν γελοια κατασταση)
    Πρόκειται περί ατυχούς σύμπτωσεως, χωρίς να κρύβεται πίσω από αυτό η παραμικρή σκοπιμότητα.
    Είναι γεγονός ότι σε μια διαφήμιση όλα είναι ελεγχόμενα και μελετημένα. Παρόλα αυτά, το ανθρώπινο λάθος συνέβαλε στο να δημιουργηθεί αυτή η παρεξήγηση.”

    ZAVARAKATRANEMIA...ILEOS...

    Zorba, πες "αλευρι". Ο Soros σε γυρευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και για να ξαναγυρισουμε στα ενδοοικογενειακα μας αλλα και για να ψιλογκρινιαξουμε λιγο,εχω μια απορια:

    Αφου ο ολος προγραμματισμος και το ολο σχεδιο γινεται με βασει τους αγωνες για το κυπελο-αφου αυτος ειναι ο κυριος στοχος,τοτε τι πηγε στραβα και τα αποτελεσματα ηρθαν "αναποδα";
    Γιατι, με βαση τους υπολογισμους,θα επρεπε να ειχαμε φερει το χθεσινο σκορ την Τεταρτη και εκεινο της Τεταρτης, χθες.
    Τι διαολο εγινε και επεσαν εξω;

    Θελετε απαντηση;: Κανενας προγραμματισμος και κανενας σχεδιασμος και καμια κρατηση δυναμεων και καμια ανακατομη προσπαθειων και μπουρδες,δεν εγιναν. Ολα ειναι τυχαια. Τα αποτελεσματα, τα σκορ,οι εξαψεις, τα σκαπανεβασματα κλπ.
    Η καλυτερα, ο οποιος προγραμματισμος δεν γινεται με βαση τα αγωνιστικα κριτιρια,αλλα με βαση τις αποδοσεις των μπουκ.
    H αποδοση κατω απο 2 εχει να ερθει πριν τα Χριστουγεννα.
    Ανοιξαμε το Τριωδιο, με ομαλες συνθηκες. Πως θα κλεισει,δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Steven,αληθεια, διαβασες για την Παλαια Ζηλανδια στο link που σου προτειναν, η εμεινες αμορφωτος κι'ανιστορητος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Dimi. μηπως γιατι και εκει εκανε πειραματα ο "Κυρος Γραναζης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και με αφορμη την "ατυχη" επιλογη της παραπανω σημαιας, θυμηθηκα ενα ανεκδοτακι. Θα το πως και ας εκλεισαν χθες τα καρναβαλια.

    Ενας περαστικος απο ενα χωριο συναντα εναν βοσκο,με τα προβατακια του.
    - Αν σου πω ποσα προβατα εχεις,ΑΚΡΙΒΩΣ,θα μου δωσεις ενα; του λεει.
    - Και βεβαια" του λεει ο βοσκος, πιστευοντας ασφαλως οτι ενας ξενος αποκλειεται να βρει τον ακριβη αριθμο των ζωντανων που εξετρεφε.
    -Χμ...εχεις 247 προβατα. του λεει ο περαστικος.
    Γουρλωσε τα ματια του ο βοσκος. Επαθε πλακα.
    - Πως το ξερεις; ρωτα.
    -Αυτο ειναι αλλο θεμα. Το στοιχημα ομως.
    - Ενταξει. Διαλεξε οποιο θελεις και παρτο.
    Κανει να φυγει ο περαστικος με το λαφυρο στον ωμμο,μα τον σταματαει ο βοσκος αντιπροτεινοντας του ενα αλλο στοιχημα.
    - Αν εγω βρω απο που καταγεσαι,θα αφησεις αυτο που πηρες;
    - Και βεβαια. λεει ο περαστικος,σκεπτομενος οτι αποκλειεται να εχει μαντικες ικανοτητες ενας βοσκος.
    - Εισαι Ποντιος.
    - Ναι. Πως το καταλαβες;
    - Δεν εχει σημασια. Ασε κατω το σκυλο και παρε δρομο.

    Εδω, να πουμε οτι οι Ποντιοι εχουν αδικα υποφερει τα πανδεινα και η ανεκδοτολογια- η οποια εχει ξεκινησει απο ενα αστειο που ειπωθηκε στην Βουλη στις αρχες του αιωνα- καθολου δεν αρμοζει σε εναν απο τους πιο εξυπνους,πιο δραστηριους και πιο καπατσους λαους.
    Και καθαροαιμα Ελληνες.
    Τους αγαπαμε.

    Απλα το ανεφερα,σαν πααδειγμα για τα "ατυχα" λαθη και τις "διαβολικες" συμπτωσεις που κατα καιρους συνανταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μα ο ᾽θχεδιαθμοθ᾽φαινεται στο γηπεδο φιλε μου.
    Εξ ου και οι παικτες μια με τον Ντιοπ: Μιλησαμε μεταξυ μας και ειπαμε να βγουμε μπροστα να γυρισουμε το παιχνιδι
    μια με τον Μπλανκο (που 3.5 χρονια μιλια δεν εχει): μου εχουν σπασει τα νευρα πλεον με το μια παιζω μια αλλαγη μια παιζω εξω δεξια, σεντερ φορ ειμαι ο ανθρωπος
    μια χτες με τον σκοκο: επιτελους επαιξα και μια φορα στη θεση μου μετα απο 2.5 χρονια..

    Θχεδιαθμος δεν ειναι να λες εγω δεν παιρνω δανεικους στην ομαδα, και καπακι να φερνεις 4?
    Θχεδιαθμος δεν ειναι να αποριπτειθ τον Ντριμπς και καπακι μετα απο ενα μηνα να του κανεις συμβολαιο?
    Θχεδιαθμος δεν ειναι να αλλαζεις ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ 4-5 παικτες ανα παιχνιδι?
    Θχεδιαθμοθ δεν ειναι να κανουν προπονηση γαστρωμενοι Ισλανδοι και μπετατζηδες Μολδαβοι?
    Θχεδιαθμος δεν ειναι να πινεις ενα καφε!!!!!! μετα απο 8 μηνες στην ομαδα για να δεις αν θα συνεχισεις το χτισιμο?

    EXOYME ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΧΘΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΦΙΛΕ.

    ΠΟΛΥ ΑΧΘΗΜΑ..

    Για το σχολιο της Κρητης πραγματικα εχω μεινει με ανοχτο το στομα.
    Αναμενω τοποθετηση Conpater μιας και σε αυτα τα θεματα τα γραπτα του και ο τροπος σκεψης του ειναι ξεκαθαρα.

    Ως προς την VODAFONE μιλαμε για μια εταιρεια ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ειδικα επι CROCUS-ΚΟΡΩΝΙΑ που σαν επιβραβευση στο σκανδαλο των υποκλοπων απο Δ.Σ τον εκανε ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΔΙΠΛΣΙΑΖΩΝΤΑΣ τις αποδοχες του σε επισημα ... 850.000 ευρω.

    Μιλαμε για μια εταιρεια που ΔΕΧΤΗΚΕ να παρεμβουν στους server της ἐξωτερικοι παραγωντες (και καλα) ωστε να παρακολουθουνται τα τηλεφωνα του πρωθυπουργου του υπουργου εθνικης αμυνας και τοσων αλλων.

    Μιλαμε για μια εταιρεια που εκανε το μεγαλυτερο πλυντηριο με την telestet στη εξαγορα της Q (κανωντας τοτε τον Κομνινακη απο εμπρορικο της Δ.Σ στην telestet..)


    Σε ολες τις εταιρειες σε τετοιες θεσεις το πρωτο πραγμα που υπογραφεις στο συμβολαιο ειναι οτι δεν μπορεις να εργαστεις τον ανταγωνισμο για 2 ετη, απο την απομακρυνση σου συν τις οποιες εμπιστευτικες ρητρες που υπογραφεις..

    Μιλαμε για μια εταιρεια που ο υπευθυνος τοτε ενω ηταν μια χαρα παλικαρι και εκανε προετοιμασιες να παντρευτει βρευηκε κρεμασμενος.... στο σπιτι του..

    Και φυσικα στο τελος για τιποτε δεν κατηγορηθηκε, ο δε κορωνιας βρεθηκε να κατεχει πλοια πλεον και ειναι εφοπλιστης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Xristo κερδισες ουζακι.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ και στο τελος ξεσηκωθηκαν οι παικτες με πρωτο τον dani alves (που ηθελε να παει και barca) και τον fabiano που εβλεπε να τον καταστρεφει και του εκοβε και την μεταγραφη στη Μιλαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τελικα πως μεταφραζεται το "divest";
    Οπου κατα τους γλυφτες του ο πρωθυπουργικος φελος γνωριζει αριστα την Αγγλικην.
    Δεν εχουμε καμια αμφιβολια. Αλλωστε αυτος ηταν και ενας απο τους στοχους του,οταν πηρε την εντολη-οχι απο το λαο βεβαια-να ερθει "στα πραγματα".

    "In finance and economics, divestment or divestiture is the reduction of some kind of asset for either financial or ethical objectives or sale of an existing business by a firm. A divestment is the opposite of an investment".

    Ναου,(και οχι "νιαου") γουι γουιλ αντερσταντ μπαι βερι στρογκλυ γουει δε φιουτσερ οφ αουαρ λαιφ αντ αουαρ ντεστενυ.
    Δε μπικγς πολιτικαλ evergetes αντ μενυ αδερ servietes μπροουτ ας του δε λαστ στεπ μπιφορ κολαπς αντ μπανκραπσυ.
    Ε βερυ γουοντερφουλ καντρυ, γουιθ μετζεστικ σαν αντ σι,ις γκοιγκ του αν εντ.
    Δε μαδερλαντ οφ φιλοσοφι,ντεμοκρασι,κοκκινελι,ρετσινα,ολυμπικ γκειμς,τεατρ,τζιμναστικ,οτομανικ γουει,Μπαστα,Τζουλια,Τατιανα,Ελενη -και η πουτσα μου η καβλωμενη- αντ σο μενυ αδερς σιγκνιφικαντ αλσο παρανορμαλ ακτιβιτις,αρ ντισκοβερεντ χιαρ.
    Ιτ ις σο πριτι. Σο σαντ,του σι α καντρυ λαικ δις του μπικειμ δε γουορλντ'ς ντερισιον.

    Θενκ γιου Παπαντρεου φαμιλι αντ δε αδερ φαμιλις κλοους το.
    Μπικοζ οφ γιου-φερστ οφ ολ- ναου,ατ λαστ,γουι αρ πουρ,αντζομπ,ιν-ντεμπτ, σερβαντ, λονλι,αντ στειτλες.

    Γκαντ μπλες γιου ολ, μαδερ φακερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Dimi<δεν το μαντεψα. Το ειχα διαβασει-δεν θυμαμαι σε πιο site-οταν ειχε αρχισει ηδη η προπονητολογια εδω και ειμασταν αναμεσα σε 3-4 επιλογες.
    Τον σφουγγαρισε εκει ο προεδρας γιατι με τα πειραματα του, εκανε την ομαδα μπουρδελο και βεβαια εριξε τις τιμες και αρα την μεταπωλητικη αξια των περιουσιακων στοιχειων της εταιριας του. Δηλαδη του ροστερ της ομαδας.

    Βλεπετε, υπαρχουν και κρατη η και λιγκες, οπου οι ερασιτεχνικες μαλακιες τιμωρουνται.
    Δεν γινονται "ιδεα". (μη χεσω)

    Kαι σιγα μην ασπασθουμε την γνωμη του Μουρινιο για τον Χισεμενεθ. Και τι ειναι δηλαδη ο Πορτογαλος; Το αλας της γης; Μηπως πληρωνει φορο για καθε μαλακια που λεει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ steven
    Ποια τραπεζα εδωσε τα δανεια για να χτιστει το AEL FC ARENA?
    Ποια τραπεζα πρωτοστατησε στο σκανδαλο Βατοπεδιου με το 80% των συναλλαγων να περνουν απο αυτην?
    Ποσο κοστισε ο ....Σιλβα Κλαιτον.?Κλαιτον τον λενε οχι κλειτον που χθες ηταν στην..αποστολη (ειχε ρεπο το εστιατοριο)
    Γιατι μπερδυετηκε ο Λουκας στην ασιστ?
    To πιαστο (πιαστο ηταν οχι χερι) θα μπει στο dvd που θα παει στην UEFA?
    Ο Σισε χτες ενιωσε πηδηγμενος η ειχε παιξει ασο για να βγαλει την τρακαρισμενη bentley?

    Aν (λεμε τωρα) οι 3 βαθμοι των play ox δεν φτασουν να παιξει προκριματικα ch.l η αλογοτροφη το τζιγγερ πουλα θα γινει τζιγγερ πληρωνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. O Murinio φιλε (για μενα παντα) ειναι ενας μαλακας και μισος.
    Αντιποδοσφαιρο παιζει να θυμηθω τον Σναιντερ σεντερ μπακ με το σιχαμα την Ιντερ?
    Να θυνηθω οτι αγοραζε οτι γουσταρε οσο γουσταρε στη Τσελσι και πηρε πρωταθλημα στην Αγγλια (μπραβο του) σε μια Λιγκα που το αλλο σιχαμα η MAN ηταν στατιστικα βεβαιο οτι καπου θα το εχανε?
    Η μηπως αμα θες να δεις μπαλα εβλεπες chelski αντι για arsenal?

    CACA, RONALDO, BENZEMA, DI MARIA και εισαι 10 ποντακια πισω και εχεις ν πας και camp nu καραγκιοζη.

    Δηλαδη αμα αυτος ειναι ο special one ο βενγκερ τι ειναι? Που μου παιζει με την πιτσιρικαρι και ΧΑΙΡΕΣΑΙ να τους βλεπεις?

    Ο αντσελοτι τι ειναι? ο πεπε? o κλοπ?

    Oσο για το τι λεει καθε φορα ο σιχα-μουρινιο αστο καλυτερα οι παπαριες και οι δηλωσεις συναγωνιζωνται τον δικο μας.

    Προπονητες (κατα την γνωμη μου) και μαλιστα special one ειναι αυτοι που παραγουν εργο, βγαζουν παικτες και κανουν την ομαδα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.

    Ουτε ειναι τυποι που κοιτανε να φαινονται αυτοι περισσοτερο απο το δημιουργημα τους. Ετσι φαινεται ο καλος μανατζερ οχι στα λογια.

    arsen venger φιλε μου. τελεια και παυλα.

    κοιτα αυτο: http://www.arsenal.com/the-club/corporate-info/arsenal-holdings-financial-results

    Φτιαχνω ομαδα (δεν την αγοραζω) παραγω εργο, παιζω μπαλλα, και ειμαι ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    o μαλακαθ φιλε ειπε οχι στα 17εκκ στον Φαμπιανο που σημερα ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΝ...

    Kαι τα φραγκα εχασε και τον παικτη εκαψε. σου θυμιζει κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @DIMI
    ΌΛα αυτά για την τράπεζα τα έχω γράψει αναλυτικά πριν κάποιους μήνες.
    Το χθεσινό απλά είναι η συνέχεια της συνεργασίας.
    Να πω και κάτι που δεν έχει γραφτεί πουθενά.ο πρόεδρος των τυριών ψάχνεται να εξασφαλιστεί νομικά για μετέπειτα.Κάτι φοβάται και κάνει τις ανάλογες επαφές με άτομα που αναλόγως τί θα προτείνουν,βγαίνουν αποφάσεις υπέρ ή κατά.Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
    Το χθεσινό ματς δεν το χόρταινα να το βλέπω.
    Στα 1800 μέτρα ψηλά μέσα στα χιόνια,πήγα να δω άσπρη μέρα για την ομάδα μας.Και την είδα!!!
    Τον παράπα προπονητή μας τον φοβάμαι ότι την επόμενη φορά θα κάνει ακριβώς τα αντίθετα από τα χθεσινά.
    ΥΓ:μόλις πρόλαβα και πέρασα την Μαλακάσα.Μιλαμε για το χιόνι.Αμέσως μετά έκλεισε.Μόνο με αλυσίδες περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΛΙΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΙΚΑ. ΧΑΡΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΕ ΣΕΙΡΑ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. Ο ΓΕΝΕΑΣ Η, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΒΕΦΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΙΞΠΗΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. τις κασετες να ακουσετε εχει μεγαλη πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. χρηστο
    τι γνωμη εχεις γοα το κρυφο σχολειο? υπηρχε η ηταν αποκυημα της φαντασιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημερα σε ολους.
    Δημητρη,ναι εχω γνωμη,αν και δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο.
    Η γνωμη μου λοιπον ειναι οτι το λεγομενο "κρυφο" σχολειο,ηταν τοσο κρυφο, οσο "κρυφη" ειναι και ο Βαλιανατος.

    Αλλα να σε ρωτησω και εγω κατι: Απο που κλανει το μπαρμπουνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Α,ξεχασα. Που μπορουμε να τις βρουμε; Μεσω internet εννοω. Υπαρχει καποιο link ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Υπεροχες στοιχομυθιες μεταξυ Κουγια-Μπεου.

    Και ο υπουργος "Πολιτισμου" και "Τουρισμου" (αληθεια το ποδοσφαιρο σε ποιο απ'τα δυο ανηκει;) ειπε το δημωδες "...η πολιτεια δεν μπορει να παρεμβει στο αυτοδιοικητο(!!!) το ποδοσφαιρου".
    "Αυτοδιοικητο"! Χα. Κατι σαν το Αγιο Ορος και το Βατοπεδι δηλαδη. "ουδεμιαν αναμηξην".
    Βρε δεν πατε να γαμηθειτε πρωι-πρωι και ωραν 11:05 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. χρηστο

    το σαββατοκυριακο ειχα μια μεγαλη συζυτηση για το ντοκυμαντερ 1821 και ιδιως για το κρυφο σχολειο
    εσυ εχεις αποψη και ηθελα να την ακουσω ασχετα που δεν την εγραψες ποιο τεκμηριωμενα
    φυσικα και οποιος αλλος φιλος εχει αποψη γι αυτο το θεμα μπορει να γραψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Aυτό τό χρόνο θα συναντήσουμε 4 ασυνήθιστες ημερομηνίες: 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11
    Τώρα, συμβαίνει το εξής επίσης περίεργο.
    πάρε τα 2 τελευταία ψηφία από το έτος γεννήσεώς σου και πρόσθεσε την ηλικία που θα έχεις φέτος
    Το αποτέλεσμα? είναι ίσο με ....... 111 !

    (π.χ. αν έχεις γεννηθεί το 1954 παίρνεις το 54 και προσ- θέτεις την φετεινή σου ηλικία 57, δηλ. 54 και 57=111 !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ειναι καλυτερα να γινει απο κοντα αυτη η κουβεντα.
    Για να ειναι πιο ζωντανη.
    Αλλα αν μιλας με αφορμη το σε συνεχειες αφιερωμα του skai οσο αφορα στο πως και γιατι μας επαναστατησαν το '21 και το πως εκαταληξαμεν-φυσιολογικοτατα και συμφωνα με το εξωθεν σχεδιο- δουλοι,εχω να πω οτι ουδεμια απαγορευση η δεσμευση υπηρχε, - υπογεγραμμενη τουλαχιστον- οσο αφορα σην-με προυποθεσεις παντα- ελευθερια της διδασκαλιας η της εμπειρικης μαθησης καλυτερα- της Ελληνικης απο τους εδω υποδουλους στην τοτε Οθωμανικη αυτοκρατορια.

    Οπως επισης και ελευθερα μπορουσαν να θρησκευονται οι αλλαχου υποτελεις εις την Πυλην.
    Δεν ηταν μαλακες να ζορισουν τους υπεραριθμους υποτελεις διχως λογο και να αναβουν φωτιες,σε μια αυτοκρατορια που-οπως καθε αλλη αυτοκρατορια-το πρωτο και κυριοτερο που την ενοιαζε ηταν η εισπραξη των φορων και η σχετικη ηρεμια εντος της.

    Η διδασκαλια των Ευαγγελιων ηταν απροσκοπτη-εφ'οσον και κατα τους τουρκους ο Ιησους ηταν ενας προφητης- και αρα ο λογος, η αναγνωση και η γραφη αυτων,ηταν σε ανεκτα- για τα δεδομενα της εποχης-επιπεδα. Κατ'αυτον τον τροπον μπορουμε να πουμε οτι η Εκκλησια διεσωσε την γλωσσα,-εστω και απο σποντα,αφου δεν ηταν αυτος ο κυριος στοχος της,αλλα το τακιμιασμα της με τους αφεντες

    Αλλα το "εργο", προκειμενου να γινει πιο "ηρωικο"(αφου αλλωστε λατρευομε τους ηρωες) επλασθει το παραμυθι του "κρυφου σχολιου" οπου μετα κοπων κινδυνων και βασανων, μερικες χουφτες καλογηρων,μεσα σε σπηλιες και υπο το φοβο της σπαλας, εδιδασκαν τα Ελληνοπουλα και τους μετεδιδαν το Χελλενικο Φως.

    Βεβαια το πως αυτο το Ελληνικο Φως δεν φωτησε σε γενικες γραμμες τον πληθυσμο- ουτε εκεινον αλλα ουτε και τον σημερινο- και χρειαστικαν οι εξωθεν δυναμεις ωστε με τα σκαλιστηρια τους αλλα και τα ρουβλια τους, να επαναανακαλυψουμε την χαμενη μας "Εληνικοτητα",αυτο ειναιενα αλλο θεμα.

    Ηταν απαραιτητη αυτη(η "ταυτοτητα" δηλαδη ωστε στο νεοσυσταθεν και πολυσπορο και πολυγλωσσο και πολυτροπο, Ελληνικο κρατος,να υπαρξει ενας εσωτερικος μπουσουλας,μαζι με αυτον της Ορθοδοξιας βεβαιως-βεβαιως- ωστε να μπορει ευκολα να κουλαντριζεται και να ελεγχεται εκεινο το ετεροδοξο, αλλοφιλο και αλλοπροσαλο συνοθυελυμα,που κατοικουσε-και κατοικει ακομα-εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτος ο "νεοελληνισμος" λοιπον, μαζι με την "Εκκλησια", ηταν οι κολλες,που επρεπε να ενωσουν αυτον τον πολυποικιλο αχταρμα,που ζουσε εδω,οπου καποτε υπηρχαν οι πολεις-κρατη.
    ( εδω να πουμε για την ατυχεστατη συγκριση που κανουν μερικοι "Ελληνολατρες" οσο αφορα στην προ Χριστου μορφη διοικησης με τις αυτονομες πολεις κρατη, σε σχεση με την σημερινη (τους τελευταιους αιωνες δηλαδη) ταση του Ελληνα να "διαχωριζεται", να "τεμνεται", να "αυτοελεγχεται".
    Αρα δηλαδη κατ'αυτους,αυτο ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη-μετα τις αιματολογικες αναλυσεις- οτι η Ελληνικοτητα εχει συνεχεια. Και η φυλη μας παραμενει αναλοιωτη.

    Δηλαδη την γραψαρχιδοσυνη,την αδιαφορια στον διπλα,την ελειψη αλληλεγγιας κοινονικοτητας,την αδυναμια συνενοησης εστω και στα βασικα,την εχουν ονομασει "χαρακτηριστικα της αποσχηστικης τασης και της ροπης προς την ατομικην ελευθεριαν,τα οποια παντοτε ειχε ετουτος ο αναλοιωτος και παντα ιδιος στους αιωνες λαος".
    Περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα.

    Και ουτω πως, εφτασαμεν στο σημερινο Ελληνοχριστιανικον "θαυμα". Και οσο οι αλλοι γαμουσαν,εφτιαχναν,κατασκευαζαν,επινοουσαν,εφευρισκαν,σκεπτονταν,κατακτουσαν,εμεις εδω μασουλαγαμε τα ψυχουλα που μας εδιναν και τα οποια εχουν την μορφη δανεικων δυσβασταχτων,τα οποια δεν προκειται να ξεχρεωθουν στον αιωνα τον απαντα.
    Γιατι πολυ απλα δεν ειναι στο σχεδιο καμια ξεχρεωση και καμια αποπληρωμη.
    Τα υπολοιπα ειναι για οσους λατρευουν τις παρελασεις και παιρνουν τα παιδια τους στον ωμμο για να δουν τα γερμενα υποβρυχια.
    Η αληθεια ειναι οτι δεν θα σηκωσουμε κεφαλι ποτε. Και δεν ιλω για μικροαντιστασεις και μικροτασεις. Μιλω για πραγματικη ανεξαρτησια.
    Αλλα και απο την αλλη,δεν προκειται να πεθανουμε ποτε. Γιατι πολυ απλα Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...γιατι ζει με δανεια. (οπως ειχα συμπληρωσει πανω στο ενδοξο μηνυμα,τοτε,στην εκτη ταξη στο δημοτικου ακομα,κατα τις προετοιμασιες για τον εορτασμο της 25ης Μαρτιου και εγινε αιτια να με διωξει ο δασκαλος εκεινη την ημερα απο το σχολειο,εγω να πιασω τα αρχιδια μου και να παω για μπαλα στην πλατεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Ορθότατος όπως πάντα. Να συμπληρώσω επίσης οτι ο νεοέλλην ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΕ ΣΤΟ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟ, όπου δεν υφίσταται ίχνος προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. H οποία φανερη και απροπαγανδιστη διδασκαλια, κατα καιρους "φρεσκαρεται".
    Σαν την σφαγη, που εγινε "συνωστισμος", για χαρη της "Ελληνοτουρκικης φιλιας". Δηλαδη του ζειμπεκικου του υποτελη φελου στον Σουλτανο.

    Ρε σεις,μηπως και η αποψιλωση και ο αποχρωματισμος της ΑΕΚ, που επιχειρειται τα τελευταια χρονια, να ειναι μεσα στο σχεδιο της ομαλοποιησης των σχεσεων και της αμβλυνσης των ιστορικα οξυμενων περιγραφων,οι οποιες ειναι εμποδιο στην "συμπορευση",την "συγκατοικηση" και την "συνεκμεταλευση";

    Βρε μηπως το "Αγγλικον Κομα" που μας διοικει σαν ομαδα, να ειναι η αλλη φωνη της νεας κολοβης ανανηψουσας ΑΕΚ, η οποια πλεον δεν βροντοφωναζει,αλλα ψελιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή